Page 3

evol muziek Workshops en lesprogramma’s We organiseren verschillende interactieve workshops waarin het plezier van muziek maken zelf wordt ervaren. Leuk voor bedrijven, vrijgezellenfeesten, ouderenbonden en wie maar ook.

De Bedrijfsdirigent De Bedrijfsdirigent is een leuke en leerzame workshop waarin de kwaliteiten en verbeterpunten van leiderschap en teamontwikkeling inzichtelijk gemaakt worden.

Instrumenten Roadshow Het uitproberen van instrumenten staat centraal in deze interactieve workshop. Ook zeer geschikt voor grote groepen.

De Drumband

Trommel op Rommel

Deze ludieke workshop heeft als doel om gezamenlijk als drumband door de straten te gaan. Het stimuleert de teamontwikkeling en is dan ook zeer geschikt voor afdelings- of verenigingsuitjes.

Drummen op pannen en muziek maken met een bezem. Deze 45 minuten durende workshop zorgt gegarandeerd voor veel plezier.

Muziek=Cool

Mini Concert

Muziek=Cool is een lesprogramma speciaal ontwikkeld voor kinderen uit groep 4, 5 en 6. Naast algemene muziekvorming komt ook het bespelen van instrumenten aan bod.

Het Mini Concert belooft een avond gevuld met amusement. Wij zorgen voor de live muziek, jij voor de zangers!

De Orkestklas & De Popklas

Luisterworkshop ‘Ik voel, Ik voel wat jij niet hoort’

Wat is er nou leuker dan muziek maken? Nou: samen muziek maken! Samen met anderen vorm je een heus orkest of een rock- en popband. Inclusief de huur van het instrument.

Muziek heeft voor iedereen een andere betekenis. In deze luisterworkshop breng je muziek onder woorden en worden woorden omgezet in muziek.

Muziekles in groepsvorm

Workshop Rap & Ritme

Tijdens dit programma leer je in 40 lessen een instrument bespelen en samen musiceren. De huur van het instrument is inbegrepen.

Schuilt er een rapper in jou? In deze workshop kom je erachter! Schrijf je eigen tekst, neem hem op en je gaat naar huis met je eigen MP3.

Workshop Van Tomaat naar Pizza

Workshop Sing & Songwriting

Speciaal voor BSO’s en zomerkampen is er de leuke en leerzame workshop ‘Van Tomaat naar Pizza’, waarin in 5 dagdelen een heuse film wordt gemaakt.

In deze creatieve workshop schrijf je zelf de songtekst om je nummer vervolgens in de mobiele studio op te nemen. Leuk om (cadeau) te doen!

Ga voor meer informatie over onze workshops en programma’s naar www.vision2music.nl of vraag een productfolder aan.

vision2music - Brochure  

Brochure met complete aanbod van vision2music.

vision2music - Brochure  

Brochure met complete aanbod van vision2music.

Advertisement