Page 2

vision2music zit boorde vision2music heeft als doel muziek voor iedereen toegankelijk te maken. Dat doen we met onze eigen scherp geprijsde instrumentenlijn v2m en met diverse interactieve programma’s en workshops gericht op samenspel en het leren bespelen van een instrument. Tot slot bieden we muziekgerichte leiderschapstrainingen voor bedrijven, educatieve lesprogramma’s en arrangementen op maat.

Een instrument kopen of huren

vision2music biedt een complete instrumentenlijn, met goede betaalbare basisinstrumenten. Voor iedereen die nog twijfelt over de keuze voor een instrument, bieden we de mogelijkheid er een te huren. Meer informatie vind je op www.v2m.nl.

Arrangementen op maat

Altijd al een muziekstuk willen uitvoeren, maar kun je net dat ene arrangement niet vinden? vision2music schrijft voor diverse muziekgezelschappen arrangementen op maat.

Zakelijke trainingen en workshops

Speciaal voor bedrijven hebben we een aantal interactieve workshops ontwikkeld, waarin muziek in combinatie met leiderschap en teamontwikkeling centraal staan. Kijk voor meer informatie op onze website | www.vision2music.nl

vision2music - Brochure  

Brochure met complete aanbod van vision2music.

vision2music - Brochure  

Brochure met complete aanbod van vision2music.

Advertisement