Page 1


vision2music zit boorde vision2music heeft als doel muziek voor iedereen toegankelijk te maken. Dat doen we met onze eigen scherp geprijsde instrumentenlijn v2m en met diverse interactieve programma’s en workshops gericht op samenspel en het leren bespelen van een instrument. Tot slot bieden we muziekgerichte leiderschapstrainingen voor bedrijven, educatieve lesprogramma’s en arrangementen op maat.

Een instrument kopen of huren

vision2music biedt een complete instrumentenlijn, met goede betaalbare basisinstrumenten. Voor iedereen die nog twijfelt over de keuze voor een instrument, bieden we de mogelijkheid er een te huren. Meer informatie vind je op www.v2m.nl.

Arrangementen op maat

Altijd al een muziekstuk willen uitvoeren, maar kun je net dat ene arrangement niet vinden? vision2music schrijft voor diverse muziekgezelschappen arrangementen op maat.

Zakelijke trainingen en workshops

Speciaal voor bedrijven hebben we een aantal interactieve workshops ontwikkeld, waarin muziek in combinatie met leiderschap en teamontwikkeling centraal staan. Kijk voor meer informatie op onze website | www.vision2music.nl


evol muziek Workshops en lesprogramma’s We organiseren verschillende interactieve workshops waarin het plezier van muziek maken zelf wordt ervaren. Leuk voor bedrijven, vrijgezellenfeesten, ouderenbonden en wie maar ook.

De Bedrijfsdirigent De Bedrijfsdirigent is een leuke en leerzame workshop waarin de kwaliteiten en verbeterpunten van leiderschap en teamontwikkeling inzichtelijk gemaakt worden.

Instrumenten Roadshow Het uitproberen van instrumenten staat centraal in deze interactieve workshop. Ook zeer geschikt voor grote groepen.

De Drumband

Trommel op Rommel

Deze ludieke workshop heeft als doel om gezamenlijk als drumband door de straten te gaan. Het stimuleert de teamontwikkeling en is dan ook zeer geschikt voor afdelings- of verenigingsuitjes.

Drummen op pannen en muziek maken met een bezem. Deze 45 minuten durende workshop zorgt gegarandeerd voor veel plezier.

Muziek=Cool

Mini Concert

Muziek=Cool is een lesprogramma speciaal ontwikkeld voor kinderen uit groep 4, 5 en 6. Naast algemene muziekvorming komt ook het bespelen van instrumenten aan bod.

Het Mini Concert belooft een avond gevuld met amusement. Wij zorgen voor de live muziek, jij voor de zangers!

De Orkestklas & De Popklas

Luisterworkshop ‘Ik voel, Ik voel wat jij niet hoort’

Wat is er nou leuker dan muziek maken? Nou: samen muziek maken! Samen met anderen vorm je een heus orkest of een rock- en popband. Inclusief de huur van het instrument.

Muziek heeft voor iedereen een andere betekenis. In deze luisterworkshop breng je muziek onder woorden en worden woorden omgezet in muziek.

Muziekles in groepsvorm

Workshop Rap & Ritme

Tijdens dit programma leer je in 40 lessen een instrument bespelen en samen musiceren. De huur van het instrument is inbegrepen.

Schuilt er een rapper in jou? In deze workshop kom je erachter! Schrijf je eigen tekst, neem hem op en je gaat naar huis met je eigen MP3.

Workshop Van Tomaat naar Pizza

Workshop Sing & Songwriting

Speciaal voor BSO’s en zomerkampen is er de leuke en leerzame workshop ‘Van Tomaat naar Pizza’, waarin in 5 dagdelen een heuse film wordt gemaakt.

In deze creatieve workshop schrijf je zelf de songtekst om je nummer vervolgens in de mobiele studio op te nemen. Leuk om (cadeau) te doen!

Ga voor meer informatie over onze workshops en programma’s naar www.vision2music.nl of vraag een productfolder aan.


Jagerbal 26 | 5683 KZ Best | Tel: +31 (0)6 51 10 26 60 | E-mail: info@vision2music.nl

Kijk voor meer informatie op onze website | www.vision2music.nl

Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten ontleend worden. Druk- en zetfouten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van vision2music.

vision2music - Brochure  
vision2music - Brochure  

Brochure met complete aanbod van vision2music.

Advertisement