Page 1

real compression


real compression


INNHOLD Innhold3 Våre Verdier 4 Garanti Informasjon 5 Samarbeid + Allianser 6 AIS Samarbeid 7 AIS Forskning 8 RMIT + Forskning10 Fordeler Med 2XU Compression 12 Tre Nye Kategorier 14 Tre Revolusjonerende Tekstiler 15

Compression Calf Guard

24

REFRESH CATEGORY

40

Compression Calf Guard m/ Stirrup

25

Compression Recovery Tights

42

Compression Quad Sleeve

26

Swim Recovery Compression Top

43

Compression Cycle Short

27

Compression Sock For Recovery

44

Compression Cycle Tights

28

Compression Leg + Arm + Calf Sleeves45

Compression Cycle Bib Tights + Short 28

XFORM CATEGORY

30

Elite Compression Tights

32

Størrelseskart Menn

46

Størrelseskart Dame + Ungdom

47

PERFORM CATEGORY

16

Compression Tights

33

Elite Compression Short

18

Thermal Compression Tights

34

PERFORM Modellutvalg

48

Compression Short

19

Elite L/S Compression Top

35

XFORM Modellutvalg

50

3/4 Compression Tights 

20

Thermal L/S Compression Top

36

1/2 Compression Short + Sleeveless 21

Long Sleeve Compression Top

37

REFRESH Modellutvalg

51

Elite S/S Compression Top

22

Compression Race Sock

38

Short Sleeve Compression Top

22

Elite Race Sock

39


SIDE 4

VÅRE VERDIER VÆRE TIL STOR NYTTE FOR DEG Vi ønsker å mangedoble din evne til å prestere bedre. Enten du er en av våre samarbeidspartnere, elite utøver eller mosjonist, er vårt klare mål at vi skal innfri og helst overgå dine forventninger. LETT OG BEHAGELIG Plaggene skal spille på lag med kroppen og forbli behagelige å bruke også under utmattende, lange treningsøkter. VITENSKAPELIG OG FORSKNINGSBASERT For å kunne være ledende på verdensbasis innenfor teknisk sportsbekledning er det inngått samarbeid med anerkjente forskningsinstitutter innenfor sport, eksperter, utøvere og trenere. HOLDER HVA DET LOVER Utviklet for å motstå alle ekstreme belastninger som kan tenkes oppstå under trening og konkurranse.

ALLTID OPPDATERT PÅ NY TEKNOLOGI En systematisk og kontinuerlig søken etter de aller siste nyheter fra verdens ledende leverandører av stoffer, materialer og tilbehør. KROPPEN I FOKUS Ved å se på kroppens form og bevegelsesmønster komme frem til ”skreddersydde” plagg. Plaggene skal fremme og ikke hindre bevegelse. INNOVATIV Utvikle helt nye stoffer og sammensetninger basert på prototyper av garn. Kontinuerlig utvikling av design som gir enda bedre komfort og prestasjonsevne. I MINSTE DETALJ Vi ”skreddersyr” sammensetningen av plaggene slik at de hjelper kroppens forskjellige soner til å fungerer optimalt hver for seg og som en helhet.


GARANTI INFORMASJON Alle som kjøper 2XU teknisk avanserte sportsbekledning skal vite at de har kjøpt et kvalitetsprodukt. Vi stiller oss bak og går god for valget av materialer og måten plaggene produseres på. Derfor garanterer vi deg å reparere eller erstatte et hvert produkt som innenfor garantitid og betingelser ikke holder den høye standard som vi lover. Alle reklamasjoner skal sammen med kvittering leveres i den butikken hvor plagget er kjøpt. Butikken sender plagget videre til importør som tar stilling til hva som videre skal skje. Når reklamasjonen er godkjent skal plagget enten repareres eller erstattes og så raskt som mulig sendes tilbake til butikken.


SIDE 6

SAMARBEID + ALLIANSER

Olaf Tufte

Ishockey Landslaget

Larvik Håndball

Elverum Håndball

Andre Fosså Aguiluz

Nina og Mona Solheim

Ro Landslaget

BMC: Thor Hushovd

Byåsen Håndball

Nøtterøy Håndball

Mari Eide

Eirik Veraas Larsen

Triathlon Landslaget

Kickboxing Landslaget

Haslum Håndball

Pål Anders Ullevålseter

Kollenhopp Kombinert

Stabæk Fotball Menn / Kvinner


AIS SAMARBEID The Australian Institute of Sport ( AIS ) er Australia’s ledende forskningsInstitutt innenfor sport og trening. Internasjonalt anerkjent for å ha verdens beste modeller for utvikling av eliteutøvere. ”Det er meget viktig for AIS å kunne samarbeide med selskaper som har den samme tilnærmingen og holdningen til hva som skal til for å nå det beste, samtidig som våre utøvere får tilgang til de mest avanserte produkter som til en hver tid finnes. Vi er svært glad for å kunne samarbeide med et selskap som deler våre verdier, forstår viktigheten av forskning og som har forstått at produktutvikling er en kontinuerlig og langsiktig prosess!”

Dr. Shona Halson, Ansvarlig for AIS Recovery


60

SIDE 8

Høsten 2010 gjennomførte Australian Institute of Sport (AIS) en uavhengig og frittstående undersøkelse som viser at det kan oppnås store fordeler ved å bruke 2XU Compression. Under ledelse av AIS Recovery Team, undersøkte gruppen effekten av å bruke 2XU Compression Tights under og etter aktivitet. Gjennomført under de best tenkelige og kontrollerte betingelser, testet forskerne godt trente syklister på flere viktige indikatorer som blant annet prestasjonsevne, puls, blod laktat, stiv- sårhet og hevelse i lårmuskulatur.

58

300 280

2XU

KONTROLL

54 52 50

2XU

Etter Hvile

320

56

Etter Trening

340

Etter Hvile

*

Etter Trening

360 Omkrets Lår (cm)

AIS FORSKNING

Gjennomsnittlig styrke (watts)

380

KONTROLL

* Signifikant forskjell mellom øvelsene

* Signifikant reduksjon av hevelse

FORBEDRET PRESTASJONSEVNE

MINDRE STIV OG STØL MUSKULATUR

Figuren viser en signifikant forbedring i prestasjon når syklistene brukte 2XU Compression Tights sammenlignet med når de brukte vanlige sykkelbukser. Når syklistene brukte 2XU Compression Tights økte gjennomsnittlig kraft med 4 Watt.

Figuren viser en signifikant mindre opplevd muskelømhet når rytterne brukte 2XU Compression Tights i restitusjonsperioden sammenlignet med når de ikke brukte Tights.


-1.5 -2.5 -3.5 -4.5

2XU

KONTROLL

5

175 170

Kontroll 2XU

4

* Sårhet

-0.5

Gjennomsnittlig hjertefrekvens (bpm)

% hevelse mellom sykkeløktene

.5

165

3

*

2

160 1

155 0

150

2XU

KONTROLL

* Signifikant lavere hjertefrekvens gjennom øvelsen

10mins etter 30mins etter 60mins etter Restitusjon etter trening

* Signifikant reduksjon av sårhet etter trening

MINDRE HEVELSE

LAVERE PULS

OPPRETTHOLD PRESTASJONSEVNEN MELLOM ØKTER

Figuren viser målinger av hevelse i lårmuskulatur før og etter restitusjonsperioden for begge testene og indikerer en signifikant større reduksjon i hevelse når rytterne brukte 2XU Compression Tights under restitusjon.

Figuren viser en signifikant lavere puls under testene når 2XU Compression Tights ble brukt.

Figuren viser at utøverne var bedre i stand til å opprettholde prestasjonsnivået ( -0.1%) under den andre økten når de brukte 2XU Compression Tights i restitusjonsperioden mellom økt en og to. Det var et stort fall i prestasjon under økt to ( - 1.79%) når 2XU Compression ikke ble brukt under restitusjonsperioden.


SIDE 10

RMIT + FORSKNING Gjennom en kontinuerlig oppdatering på den mest avanserte teknologien og de nyeste materialer som finnes på verdensbasis, er 2XU i stand til å tilby utøverne de i særklasse beste og mest avanserte kompresjonsplagg. Omhyggelig og nøyaktig testing av materialer gjennom bruk av ”state of the art” teknikker og testutstyr fra ledende forsknings institusjoner som RMIT University ( Dep. of Performance and Sports Apparel Textiles) sikrer at 2XU Compression tilfredsstiller de aller fleste behov og ønsker.


SIDE 12

FORDELER MED 2XU COMPRESSION FØR TRENING

UNDER TRENING

Bedre Blodsirkulasjon Raskere oppvarming og en alt i alt forbedret sirkulasjon. Den graderte kompresjonen fremmer aktivt økt trykk i venene som får blodet til å returnere hurtigere tilbake til hjertet og lymfeknutene.

Redusert Risiko For Skader Med 2XU Compression holdes muskelmassen under kontroll slik at skader i muskelfibrene reduseres til et minimum. Ved å redusere risikoen for muskelskader, kan bruk av 2XU Compression plagg redusere hevelser i muskulatur etter avsluttet trening og konkurranser til et minimum. Plaggene kan også helt klart redusere omfanget av sår og stiv muskulatur etter avsluttet aktivitet samtidig som restitusjonsperioden blir kortere.

DVT Beskyttelse DVT, blodpropp, oppstår som oftest i nedre del av bena i forbindelse med lengre stillesittende og inaktive perioder som for eksempel under lengre reiser. Bruk av 2XU Compression fremmer blodstrømmen i disse aktuelle områdene ved at venetrykket øker. Dette reduserer risikoen for DVT, væskeansamlinger og hevelser i føtter og legger.

Prester Bedre Under aktivitet utsettes musklene for kraftige slag og vibrasjoner. Det har vist seg at dette er en av de viktigste årsakene til muskeltretthet. Ved å bruke 2XU Compression plagg kan de negative konsekvensene av muskelvibrasjoner reduseres til et minimum. Dette gir utøveren fordeler som økt utholdenhetsevne, styrke, kraft og lavere puls. Faktorer som påvirker evnen til å prestere bedre i positiv retning.


ETTER TRENING Økt Leddsans 2XU Compression plagg øver et gradert trykk mot hudoverflaten for blant annet å øke kroppens fokus på bedre kroppsholdning, smidighet og kroppskontroll. Forbedret leddsans og kroppskontroll kan være til stor hjelp for innlæring av nye teknikker, bedre bevegelighet, balanse og muskelkoordinering. Økt Beskyttelse + Komfort 2XU Compression plagg kan skryte av at de gir en UPF solbeskyttelse helt opp til 50+. Dette gir utøverne maksimal beskyttelse når de trener eller konkurrerer utendørs. 2XU Compression plagg transporterer svette hurtig vekk fra huden for at brukerne skal holdes tørre og føle velvære. Plaggene er også antibakterielt og luktresistent behandlet for å redusere opplevelsen av ubehagelig lukt til et minimum og hindre bakterievekst.

Raskere Restitusjon Ved å bruke gradert kompresjon får hjerte- karsystemet en ekstra hjelp til å pumpe blod raskere tilbake til hjertet. Dette fører til en raskere fjerning og mindre opphopning av blod laktat fra og rundt arbeidende muskler. Resultatet er en raskere restitusjon ved at hevelse i musklene reduseres til et minimum, reparasjon av musklene skjer hurtigere, samt at musklene oppleves vesentlig mindre stive og støle.


SIDE 14

TRE NYE KATEGORIER 2XU har gått et nytt steg videre. For å gjøre det lettere for brukerne av tøyet å velge det som passer best er plaggene delt inn i tre helt klare kategorier som fokuserer på ”Aktiv Bruk” og ”Restitusjon”. Vi tror de fleste utøvere finner løsningen på nettopp sitt behov.

PERFORM AKTIV BRUK

XFORM AKTIV BRUK + RESTITUSJON

REFRESH RESTITUSJON


TRE REVOLUSJONERENDE TEKSTILER 2XU er stolt og glad over å kunne presentere PWX – en gruppe som består av de absolutt beste Compression tekstiler som finnes, utviklet for å gi brukerne optimal kraft, vekt + fleksibilitet. Satt sammen på den mest perfekte måten for å dekke dine behov. Hvert 2XU PWX tekstil er kjennetegnet ved førsteklasses elastisk kunststoff + den overlegent beste medisinsk graderte strikkestruktur som gir en fantastisk 360 graders elastisitet, større fleksibilitet, uovertreffelig kraft + varighet.

KRAFT VEKT FLEX

KRAFT VEKT FLEX

KRAFT VEKT FLEX


SIDE 16


AKTIV BRUK Utviklet for aktiv bruk bestående av kraftige tekstiler med enestående pusteegenskaper. Gir en hurtig transport av svette og en fleksibilitet som gjør at brukeren føler velbehag og får en bedret konsentrasjon.


SIDE 18

ELITE COMPRESSION SHORT EGENSKAPER

for utøvere som ønsker › Utviklet ekstra kraftig trykk og støtte av en kombinasjon av › Består materialene PWX FLEX + PWX WEIGHT

kraftig felt med PWX WEIGHT › Ekstra materiale i front + ekstra sterke paneler på baksiden som gir ekstra støtte til sener, lår– og setemuskulatur.

› Redusert muskeltretthet/-skade egnet til trening, konkurranser › Godt og under klubbdrakter

MA1934b BLK/ STL SIZES: XS, S, M, L, XL, XXL

WA1935b BLK/ STL SIZES: XXS, XS, S, M, L, XL, XXL


COMPRESSION SHORT EGENSKAPER

av materialet PWX FLEX med › Består kraftig trykk

› Redusert muskeltretthet/–skade egnet til trening, konkurranser › Godt og under klubbdrakter

WA1932b BLK/ BLK SIZES: XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

MA1931b BLK/ BGE/ BLK BGE SIZES: XS, S, M, L, XL, XXL


SIDE 20

3/4 COMPRESSION TIGHTS EGENSKAPER

av PWX FLEX for best mulig › Består fleksibilitet og bevegelighet materiale som gir støtte til lår › Kraftig og setemuskulatur

› Redusert muskeltretthet/-skade

WA1943b BLK/ BLK SIZES: XXS, XS, S, ST, M, MT, L, XL, XXL

MA1942b BLK/ BLK SIZES: XS, S, ST, M, MT, L, LT, XL, XXL


1/2 COMPRESSION SHORT + SLEEVELESS TOP EGENSKAPER

av PWX FLEX for best mulig › Består fleksibilitet og bevegelighet Kraftig materiale som gir støtte til › setemuskulatur

› Redusert muskeltretthet/-skade egnet til trening, konkurranser › Godt og under klubbdrakter › Ubegrenset bevegelighet støtter god kroppsholdning, › Overdelen spesielt brystmuskulatur og MA1992a

MA1933b BLK/ BGE/ BLK BGE SIZES: XS, S, M, L, XL, XXL

BLK/ WHT/ BLK WHT SIZES: XS, S, M, L, XL, XXL

deltamuskelen


SIDE 22

COMPRESSION SHORT SLEEVE TOP + ELITE EGENSKAPER

for utøvere som ønsker › Utviklet ekstra kraftig trykk og støtte Består av materialet PWX FLEX for best › mulig fleksibilitet og bevegelighet materiale gir meget god støtte til › Kraftig triceps, biceps, brystmuskulatur og deltamuskel

› Redusert muskeltretthet/-skade egnet til trening, konkurranser › Godt og under klubbdrakter › Støtter god kroppsholdning. › Raglan armer gir maksimal bevegelighet S/S: Kombinasjonen av materialet PWX › ELITE FLEX rundt bryst, skuldre og overarm sammen

med det ekstra kraftige materialet PWX WEIGHT på øvre del av rygg gir ekstra god støtte.

ELITE S/S: WA1930a BLK/ STL SIZES: XS, S, M, L, XL

WA1983a BLK/ WHT/ BLK WHT SIZES: XS, S, M, L, XL, XXL

ELITE S/S: MA1929a BLK/ STL SIZES: XS, S, M, L, XL, XXL

MA1982a BLK/ WHT/ BLK WHT SIZES: XS, S, M, L, XL


LINN JØRUM SULLAND

LINN-KRISTIN RIEGELHUTH KOREN

KAROLINE DYHRE BREIVANG

Copyright: Mikkel Moxness/CatchLight Fotostudio • www.catchlight.no

LARVIK HÅNDBALL CHAMPIONS LEAGUE/NM/SERIEMESTER


COMPRESSION CALF GUARD SIDE 24

EGENSKAPER

av PWX FLEX for best mulig › Består fleksibilitet og bevegelighet materiale som gir ekstra › Kraftig støtte til leggmusklene og skinnebein muskeltretthet/-skade › Redusert i leggene

UA1987b BLK/ WHT/ BLK WHT SIZES: XXS, XS, S, M, L, XL


COMPRESSION CALF GUARD M/ STIRRUP EGENSKAPER

av PWX FLEX for best mulig › Består fleksibilitet og bevegelighet materiale som gir ekstra › Kraftig støtte til leggmusklene og skinnebein

› Gir ekstra støtte til Archilles senen muskeltretthet/-skade › Redusert i leggene UA1986b BLK/ WHT/ BLK WHT SIZES: XXS, XS, S, M, L, XL


COMPRESSION QUAD SLEEVE SIDE 26

EGENSKAPER

av materialet PWX POWER › Består med nylon elastomer for best mulig kompresjon

POWER, det kraftigste › PWX materialet gir maksimal støtte til lår

› Redusert muskeltretthet/–skade

UA1954b BLK/ WHT/ BLK WHT SIZES: XS, S, M, L, XL


COMPRESSION CYCLE SHORT EGENSKAPER

av PWX FLEX for best mulig › Består fleksibilitet og bevegelighet materiale som gir meget god › Kraftig støtte til lår- og setemuskulatur

› Redusert muskeltretthet/–skade nyutviklet italiensk Fusion Pro › En X sittepute uten sømmer og med en perfekt sittekomfort.

WC2029b BLK/ BLK SIZES: XS, S, M, L, XL

MC2026b BLK/ BLK SIZES: XS, S, M, L, XL, XXL


SIDE 28

COMPRESSION CYCLE TIGHTS + BIB TIGHTS + BIB SHORT EGENSKAPER

av materialet PWX FLEX › Består for best mulig fleksibilitet og bevegelighet

materiale som gir meget god › Kraftig støtte til lår- og setemuskulatur

› Redusert muskeltretthet/–skade Gradert trykk i bena gir økt › sirkulasjon › En nyutviklet italiensk Fusion Pro X sittepute uten sømmer og med en perfekt sittekomfort.

og fleksible seler i › Behagelige BibTights + Short

WC2030b BLK/ BLK SIZES: XS, S, M, L, XL, XXL

MC2028b

MC2027b

BLK/ BLK SIZES: XS, S, M, L, XL, XXL

BLK/ BLK SIZES: XS, S, M, L, XL, XXL


OLE-KRISTIAN TOLLEFSEN ISHOCKEYLANDSLAGET


SIDE 30


AKTIV + RESTITUSJON Kraftige og pustende kompresjonsplagg. Kjennetegnet ved de ekstra fordelene som gradert kompresjon gir, for å oppnå ekstra godt og riktig trykk og velvære. Dette gir en mer effektiv og raskere tilførsel av oksygenrikt blod til trett muskulatur.


SIDE 32

ELITE COMPRESSION TIGHTS EGENSKAPER

for utøvere som ønsker › Utviklet ekstra kraftig trykk og støtte bestående av PWX › EtFLEXfrontpanel i kombinasjon med det ekstra

kraftige PWX WEIGHT materialet på baksiden gir ekstra støtte til legg, lår– og setemuskulatur samt hasene.

› Redusert muskeltretthet/-skade Gradert trykk i bena gir økt › sirkulasjon MA1936b BLK/ STL SIZES: XXS, XS, S, ST, M, MT, L, LT, XL, XXL

WA1937b BLK/ STL SIZES: Sizes: XXS, XS, S, ST, M, MT, L, XL


COMPRESSION TIGHTS EGENSKAPER

av materialet PWX FLEX › Består for best mulig fleksibilitet og bevegelighet

materiale som gir meget › Kraftig god støtte til legg- ,lår- og setemuskulatur

› Redusert muskeltretthet/–skade Gradert trykk i bena gir økt › sirkulasjon WA1968b BLK/ BLK SIZES: XXS, XS, S, ST, M, MT, L, XL, XXL

MA1967b BLK/ BLK SIZES: XS, S, ST, M, MT, L, LT, XL, XXL


SIDE 34

THERMAL COMPRESSION TIGHTS EGENSKAPER

av innvendig børstet › Består materiale PWX FLEX som gir en mykere og varmere opplevelse.

en ekstra god regulering av › Gir kroppstemperaturen under kjølige forhold. Økt komfort og varme.

materiale som gir støtte › Kraftig til legg- , lår- og setemuskulatur

› Redusert muskeltretthet/-skade trykk i bena gir › Gradert økt sirkulasjon MA1940b BLK/ BLK SIZES: XXS, XS, S, ST, M, MT, L, LT, XL, XXL

WA1941b BLK/ BLK SIZES: XXS, XS, S, ST, M, MT, L, XL, XXL


ELITE L/S COMPRESSION TOP EGENSKAPER

for utøvere som ønsker › Utviklet ekstra kraftig trykk og støtte av materialet › Kombinasjonen PWX FLEX rundt bryst, skuldre og

overarm sammen med det ekstra kraftige materialet PWX WEIGHT på underarmene gir økt sirkulasjon og støtte.

også meget god støtte til › Gir triceps, biceps, brystmuskulatur og deltamuskel

WA1991a BLK/ STL SIZES: XS, S, M, L, XL

MA1990a BLK/ STL SIZES: XS, S, M, L, XL

› Redusert muskeltretthet/-skade trykk i armene gir › Gradert økt sirkulasjon


SIDE 36

THERMAL L/S COMPRESSION TOP EGENSKAPER

av innvendig børstet › Består materiale PWX FLEX som gir en

mykere og varmere opplevelse + best mulig fleksibilitet. en ekstra god regulering av › Gir kroppstemperaturen under kjølige forhold. Økt komfort og varme.

materiale som gir støtte til › Kraftig underarmene, triceps, biceps, bryst og delta musklene

› Redusert muskeltretthet/-skade › Støtter god kroppsholdning Raglan armer gir maksimal › bevegelighet Gradert trykk i armene gir økt › sirkulasjon

WA2003a BLK/ BLK SIZES: XS, S, M, L, XL

MA2002a BLK/ BLK SIZES: XS, S, M, L, XL, XXL


LONG SLEEVE COMPRESSION TOP EGENSKAPER

av materialet PWX FLEX › Består som gir en best mulig fleksibilitet og bevegelighet.

materiale som gir støtte til › Kraftig underarmene, triceps, biceps, bryst og delta musklene

MA1984a BLK/ WHT/ BLK WHT SIZES: XS, S, M, L, XL, XXL

WA1985a BLK/ WHT/ BLK WHT SIZES: XS, S, M, L, XL

› Redusert muskeltretthet/-skade › Støtter god kroppsholdning Raglan armer gir maksimal › bevegelighet trykk i armene gir › Gradert økt sirkulasjon stiv muskulatur gjennom › Mindre redusert opphopning av Laktat i arbeidende muskler

egnet for alle som › Godt bruker overkroppen mye


COMPRESSION RACE SOCK SIDE 38

EGENSKAPER

› Består av materialet PWX WEIGHT materiale gir en best › Kraftig mulig støtte til legg og skinnebenn muskeltretthet/-skade › Redusert i leggene trykk i bena gir › Gradert økt sirkulasjon fot for ekstra › Høyre/venstre god komfort hurtig vekk svette › Transporterer og varme Kan være forebyggende mot › blodpropp

WA1958e WHT/ BLK/ BSH/ GRY GRY GRY SIZES: XS, S, M, L, XL

MA1957e BLU/ GRY

WHT/ BLK/ GRY GRY SIZES: XS, S, M, L, XL

BLU/ GRY

BLK/ GRY


ELITE RACE SOCK EGENSKAPER

› Består av materialet PWX WEIGHT kraftig garn som gir et › Ekstra optimalt trykk og støtte til leggmuskler

› Ventilasjonskanaler i fot › Optimal passform - høyre/venstre fot

MA1993e BLK/ WHT/ BLU/ BLK GRY GRY SIZES: XS, S, M, L, XL

WA1994e WHT/ BLK/ WHT GRY SIZES: XS, S, M, L, XL

PNK/ GRY

BLU/ GRY


SIDE 40


RESTITUSJON Ekstremt kraftige og varige kompresjonsplagg utviklet for å optimalisere sirkulasjonen, samt forbedre tilførselen av oksygenrikt blod. Med gradert kompresjon og en kraftig strikkestruktur REFRESH Compression plagg er ideelt for utøvere som stiller høye krav til egne prestasjoner.


SIDE 42

COMPRESSION RECOVERY TIGHTS EGENSKAPER

av det kraftige materialet › Består PWX WEIGHT med gradert trykk gir › Sammen økt blodsirkulasjon + fjerning av blod laktat

› Raskere restitusjon

MA1959b BLK/ BLK SIZES: XS, S, ST, M, MT, L, LT, XL, XXL

WA1960b BLK/ BLK SIZES: XXS, XS, S, ST, M, MT, L, XL


SWIM RECOVERY COMPRESSION TOP EGENSKAPER

av det kraftige materialet › Består PWX WEIGHT i en unik kombinasjon med et pustende og kraftig Mesh materiale utviklet for svømmere, › Spesielt men er meget godt egnet for alle idrettsgrener

trykk i armene for › Gradert økt sirkulasjon Mesh på bryst og rygg for › Kraftig best mulig ventilasjon WA2005a BLK/ BLK SIZES: XS, S, M, L, XL

MA2004a BLK/ BLK SIZES: XS, S, M, L, XL


SIDE 44

COMPRESSION SOCK FOR RECOVERY EGENSKAPER

av materialet PWX POWER › Består med nylon elastomer for best mulig kompresjon

POWER, det kraftigste › PWX materialet gir maksimal støtte til legg og skinneben

› Redusert muskeltretthet/-skade i leggene › Gradert trykk i bena gir økt sirkulasjon fot for ekstra › Høyre/venstre god komfort hurtig vekk svette › Transporterer og varme

› Kan være forebyggende mot blodpropp › Meget godt egnet til daglig bruk

MA1955e BLK/ BLK SIZES: XS, S, M, L, XL

WA1956e BLK/ BLK SIZES: XS, S, M, L, XL


COMPRESSION LEG + ARM + CALF SLEEVES EGENSKAPER UA1951a

av materialet PWX POWER › Består for best mulig kompresjon

BLK/ WHT/ BLK WHT SIZES: XS, S, M, L, XL

› Gradert sømløs design det kraftigste materialet, PWX › Med POWER, gis det maksimal støtte/ trykk på lår- og legg muskulatur + skinneben, biceps, triceps + underarmene, og legg muskulatur trykk i bena gir økt › Gradert sirkulasjon og raskere restitusjon

UA1952b

UA1953b BLK/ WHT/ BLK WHT SIZES: XS, S, M, L, XL

BLK/ WHT/ BLK WHT SIZES: XS, S, M, L, XL


STØRRELSESKART

MENN´S COMPRESSION SOCKS

HØYDE

STØRRELSESKART

LEGG OMKRETS

BRYST

STØRRELSESKART

NOTIS: For å kunne finne riktige størrelsen, mål rundt den tykkeste omretsen av leggen - ikke lengden på foten. Diagrammet viser en anbefalt størrelse om du er usikker.

ARM SLEEVES UNISEX STØRRELSESKART

VEKT

UNDERARM HØYDE

STØRRELSESKART

NOTIS: Å ta størrelsesmål av armene bør gjøres i en avslappet tilstand på de største omkretsene rundt biceps og underarm. Hvis ikke disse målene samstemmer med diagrammet, anbefaler vi å bruke KUN underarmens mål.

CALF GUARD / CALF SLEEVES

LEGG OMKRETS

MANN

STØRRELSESKART

VEKT

NOTIS: Når du skal velge riktig størrelse for compression calf guards / sleeves, vennligst bruk målet av den tykkeste omkretsen på leggen. Bruk diagrammet som et forslag til riktig størrelse, skulle du være usikker.


STØRRELSESKART

WOMEN´S COMPRESSION SOCKS

LEGG OMKRETS

BRYST

STØRRELSESKART

HØYDE

STØRRELSESKART

NOTIS: For å kunne finne riktige størrelsen, mål rundt den tykkeste omretsen av leggen - ikke lengden på foten. Diagrammet viser en anbefalt størrelse om du er usikker.

COMPRESSION LEGGINGS / QUAD SLEEVES LÅRMUSKEL

STØRRELSESKART

VEKT

LEGG

HØYDE

STØRRELSESKART

NOTIS: For å finne riktige mål for dine compression leggings skal man ta mål på midtpunktet av lårmuskelen og den største omkretsen på leggmuskelen. Hvis ikke disse to målene samsvarer med diagrammet, bruk kun mål for leggen.

DAME

VEKT


ELITE COMPRESSION SHORT

COMPRESSION SHORT

3/4 COMPRESSION TIGHTS

MA1934b

MA1931b

MA1942b

WA1935b

BLK/ STL

BLK/ STL

BLK/ BLK

1/2 COMPRESSION SHORT + SLEEVELESS TOP

MA1933b

PERFORM CATEGORY

BLK/ BLK

BGE/ BGE

MA1992a BLK/ BLK

WHT/ WHT

BGE/ BGE

WA1932b BLK/ BLK

ELITE S/S COMPRESSION TOP

MA1929a BLK/ STL

WA1930a BLK/ STL

WA1943b

BLK/ BLK

BLK/ BLK

SHORT SLEEVE COMPRESSION TOP

MA1982a BLK/ BLK

WHT/ WHT

COMPRESSION CALF GUARD

COMPRESSION CALF GUARD MED STIRRUP

COMPRESSION QUAD SLEEVE

UA1987b

UA1986b

UA1954b

BLK/ BLK

WHT/ WHT

BLK/ BLK

WHT/ WHT

BLK/ BLK

WHT/ WHT

WA1983a BLK/ BLK

WHT/ WHT


COMPRESSION CYCLE TIGHTS

MC2026b

WC2008b

BLK/ BLK

WC2029b BLK/ BLK

BLK/ BLK

COMPRESSION CYCLE BIB TIGHTS + SHORT

MC2006b BLK/ BLK

MC2007b BLK/ BLK

PERFORM CATEGORY

COMPRESSION CYCLE SHORT


ELITE COMPRESSION TIGHTS

COMPRESSION TIGHTS

THERMAL COMPRESSION TIGHTS

MA1936b

MA1967b

MA1940b

WA1937b

BLK/ STL

BLK/ STL

BLK/ BLK

WA1941b

BLK/ BLK

BLK/ BLK

ELITE L/S COMPRESSION TOP

THERMAL L/S COMPRESSION TOP

LONG SLEEVE COMPRESSION TOP

MA1990a

MA2002a

MA1984a

WA1991a

BLK/ STL

BLK/ STL

MA1957e WHT/ GRY BLU/ GRY

BLK/ GRY GRY/ BLK

WA1958e WHT/ GRY BSH/ GRY

WA2003a

BLK/ BLK

COMPRESSION RACE SOCK

XFORM CATEGORY

WA1968b

BLK/ BLK

BLK/ BLK

ELITE RACE SOCK

MA1993e BLK/ GRY BLU/ GRY

BLK/ BLK

BLK/ BLK

WA 1994e WHT/ GRY

BLU/ GRY

WHT/ WHT PNK/ GRY

BLK/ GRY BLU/ GRY

WHT/ WHT

WA1985a BLK/ BLK

WHT/ WHT


MA1959b

SWIM RECOVERY COMPRESSION TOP

WA1960b

BLK/ BLK

BLK/ BLK

MA2004a

COMPRESSION SOCK FOR RECOVERY

WA2005a

BLK/ BLK

BLK/ BLK

MA1955e

WA1956e

BLK/ BLK

BLK/ BLK

COMPRESSION LEG SLEEVES

COMPRESSION CALF SLEEVES

COMPRESSION ARM SLEEVES

UA1953b

UA1952b

UA1951a

BLK/ BLK

WHT/ WHT

BLK/ BLK

WHT/ WHT

BLK/ BLK

WHT/ WHT

REFRESH CATEGORY

COMPRESSION RECOVERY TIGHTS


real compression

SIDE 52

Grafisk produksjon: Viscom AS • www.viscom.no

MODELLUTVALG / STØRRELSESKART

SELGES GJENNOM LEDENDE SPORTSBUTIKKER OVER HELE LANDET. FINN DIN NÆRMESTE FORHANDLER PÅ WWW.2XU.COM MARKEDSFØRES I NORGE AV ENJOY SPORT AS • TLF +47 911 75 060 • E-POST: INFO@ENJOYSPORT.NO

2XU Katalogen 2012  

Her finner du utvalget av 2XU kompresjonstøy for 2012.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you