Page 1

www.virtecmentalfitness.com Neurofeedback (Neuroptimal), darrera Tecno. Sinapsis neuronal no invasiva, aconseguint seny, claredat i raonament. Neuroptimal no es un métode médic ni es especific : es Generic (Global). Els essers humans podem crear noves neurones durant tota la nostres vida (tenim 100.000 millions de neurones), i a partir dels 25 anys es començen a perdre inevitablement (per biologia). Podem crear noves neurones de manera eficaç mitjançant el esforç o treball mental adequat. Els efectes son específics: segons la activitat mental que desenvelopem, les noves neurones es multipliquen més intensament en zones cerebrals concretes, que son les zones cerebrals que més utilitzem a diari. Aixó es lo que es denomina neuroplasticitat. La activitat mental moldeja la ment millorant les prestacions.

Aprofitant de la neuroplasticitat natural del cervell, neuroptimal es l´únic equip que mesura la frequència cerebral d´una forma global, entre 0 i 40 hz seguint les ones mentals. Aixó permet que el cervell es reorganitzi ell sól, i per tant la elecció de la zona neuronal a organitzar i el moment per fer-ho ho decideix el mateix cervell. Neuroptimal es basa en la plasticitat i també en la variabilitat, o sigui en les diferencies de fluctuacions del mateix cervell, no d´un cervell standard. Neuroptimal compara la seva activitat cerebral en relació amb ell mateix per detectar les seves própies turbulències. S


´informa al cervell de la seva activitat i es reorganitza correctament fent sinapsis neuronals (interrupcions neurotransmisors). La mesura de la activitat cerebral es fa continuament i s´adapta de forma permanent, a la milesima de segond. Neuroptimal ajuda el seu cervell a curarse per si mateix. Un dels principals beneficis es el “Peak Performance” o Alt Rendiment per executius, directius, artistes etc. Treballem per que el cervell aprengui a fer un millor ús dels nostres potencials mentals per raonar, analitzar i executar amb més eficacia obtenint óptims resultats laborals o esportius i socials. Es tracta d´aconseguir, de forma gradual y desprès de varies sessions el millor desenvolupament i ús de les funcions neurológiques i psíquiques. Per ex. - Claretat mental, concentració i encert, i un millor enfocament en la presa de decisions - Aument del rendiment, de la creativitat, aprenentatge i memória. - Mayor resistencia al estrés i al desgast o fatiga psiquica. - Disminució de la ansietat i pors. - Millora de la relaxació, del benestar psiquic i emocional, autocontrol i autoestima. - Més facilitat i resultats en les Relacions interpersonals i inteligencia emocional.


Neurofeedback es molt utilitzat per la millora de simptomes de malalties degeneratives com Alzheimer o Parkinson, depressions o insomni, malalties mentals, fibromialgia, fatiga cr贸nica, asperger, car猫ncies de tota mena etc. Demani per qualsevol cas.

Neurofeedback Virtec  

Sensors de sortida no invasius.

Neurofeedback Virtec  

Sensors de sortida no invasius.