Page 1

www.virtecmentalfitness.com Neurofeedback (Neuroptimal), darrera Tecno. Sinapsis neuronal no invasiva, aconseguint seny, claredat i raonament. Neuroptimal no es un métode médic ni es especific : es Generic (Global). Els essers humans podem crear noves neurones durant tota la nostres vida (tenim 100.000 millions de neurones), i a partir dels 25 anys es començen a perdre inevitablement (per biologia). Podem crear noves neurones de manera eficaç mitjançant el esforç o treball mental adequat. Els efectes son específics: segons la activitat mental que desenvelopem, les noves neurones es multipliquen més intensament en zones cerebrals concretes, que son les zones cerebrals que més utilitzem a diari. Aixó es lo que es denomina neuroplasticitat. La activitat mental moldeja la ment millorant les prestacions.

Aprofitant de la neuroplasticitat natural del cervell, neuroptimal es l´únic equip que mesura la frequència cerebral d´una forma global, entre 0 i 40 hz seguint les ones mentals. Aixó permet que el cervell es reorganitzi ell sól, i per tant la elecció de la zona neuronal a organitzar i el moment per fer-ho ho decideix el mateix cervell. Neuroptimal es basa en la plasticitat i també en la variabilitat, o sigui en les diferencies de fluctuacions del mateix cervell, no d´un cervell standard. Neuroptimal compara la seva activitat cerebral en relació amb ell mateix per detectar les seves própies turbulències. S


´informa al cervell de la seva activitat i es reorganitza correctament fent sinapsis neuronals (interrupcions neurotransmisors). La mesura de la activitat cerebral es fa continuament i s´adapta de forma permanent, a la milesima de segond. Neuroptimal ajuda el seu cervell a curarse per si mateix. Un dels principals beneficis es el “Peak Performance” o Alt Rendiment per executius, directius, artistes etc. Treballem per que el cervell aprengui a fer un millor ús dels nostres potencials mentals per raonar, analitzar i executar amb més eficacia obtenint óptims resultats laborals o esportius i socials. Es tracta d´aconseguir, de forma gradual y desprès de varies sessions el millor desenvolupament i ús de les funcions neurológiques i psíquiques. Per ex. - Claretat mental, concentració i encert, i un millor enfocament en la presa de decisions - Aument del rendiment, de la creativitat, aprenentatge i memória. - Mayor resistencia al estrés i al desgast o fatiga psiquica. - Disminució de la ansietat i pors. - Millora de la relaxació, del benestar psiquic i emocional, autocontrol i autoestima. - Més facilitat i resultats en les Relacions interpersonals i inteligencia emocional.


Neurofeedback es molt utilitzat per la millora de simptomes de malalties degeneratives com Alzheimer o Parkinson, depressions o insomni, malalties mentals, fibromialgia, fatiga cr贸nica, asperger, car猫ncies de tota mena etc. Demani per qualsevol cas.

Neurofeedback Virtec  

Sensors de sortida no invasius.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you