Page 1

SALA ESTIMULACIO MULTISENSORIAL www.virtecmentalfitness.com Dissenyar i crear un Espace Snoezelen es una proposta d´un altra temps en les nostres vides, un altre lloc on la confiança i la calma es veuen inducides per el disseny exclusiu i les activitats sensorials. Es un espai només per tú, per gaudir, per quedar citat amb tu mateix i adonarte que ja et troves millor. A una sala snoezelen entras com un bloc de mármol despullat i fret, i surts més humá, més art, més esculpit, més generós amb tu mateix i amb la vida. Una sala snoezelen es pot fer amb poca inversió económica i una molt gran inversió d´amor, de creativitat, experiencia en negocis i amb cura fins el mínim detall. Es poden suministrar molts equips i efectes a preus molt reduïts seguint dissenys amb seny i programes adequats.

Nostre llit d´aigua es vibromusical. Vibra amb el cos seguint les diferents musiques seleccionades amb l´experiència. Disposa de termostat per l´escalfor del ánima i la del cos..

Per qué utilitzem nostra sala ? 1- Per la relaxació dels usuaris, gaudim en calma, musicoterapia, aromes, colors, vibracions, llums. 2- Per estimulació dirigida com terapia o prescripció médica. També per depressions o ansietat. 3- Per efecte Mozart, efecte Planetarium, per Coherencia cardiaca eliminant el stress. 4- Per meditació o contemplació individual o en grup. Resets. Guiades conceptuals de prestigi. 5- Per showroom dirigit a hotels, spas, llar d´infants, altres col.lectius com fundacions o associacions


Quina es la superficie mínima ? Nostra sala té 15 metres i podem gaudir del servei diferents usuaris a la vegada, amb o sense monitor – terapeuta. Amb llit vibromusical es considera una superficie mínima de 10 metres. Es poden fer sales molt grans, fins qualsevol mida, per grans espais.

Activitats amb llum negre, els colors blancs es tornen fosforescents. Tenim barretes de colors especials per estimulació específica. Podem preparar els discos per els diferents projectors amb dissenys exclusius, incloent logotips o imatges diferents del centre o complexe. També donem nocions de musicoterapia, cromoterapia i aromaterapia per el seu ús i programes. Sostres de teixits com nuvóls o cel blau, o com colorides tendes tuareg, sostres per estimulació evocadora que on el usuari s´integra. Terres interactius com realitat virtual o aplicada, vas caminant i segueixen els teus passos en un ambient de sorpresa gaudint de la sala. La humitat i só del ambient ens ajuda a transportarnos entre les temàtiques. Snoezelen per piscinas, petites o molt grans, jugant amb l´aigua, fibres óptiques sense cap perill d´accident, llums, sensacions úniques, distinció, prestigi i exclusivitat.


JARDI

MULTISENSORIAL

Dissenyem la estructura del seu jardí snoezelen. També podem seguir principis de feng Shui o fer un corner Zen.

Gaudim en verd, estimulem la relaxació

Petits detalls que sorprenen

En fusta o en ciment, cada ambient té els seus recursos


Urbá o residèncial, snoezelen es creativitat per estimulació, en qualsevol lloc, amb seny per qualsevol pressupost.

Podem donar formes diferentes als jardins, temátics, adaptats, aigua, llums i altres efectes sorpresa, pedagógics o lúdics . Un jardí amb forma de tija del que sorten cinc fulles dedicades a cada sentit. Es un parc d´elements naturals, colors de plantes a la zona de la visió, frutals a la zona del gust, espècies aromátiques i flors a la zona del olors. Sorra i altres minerals en el tacte i arbustos per l´oida.

Nosaltres podem afegir elements adients a cada situación depenent del lloc i usuaris, també elements secs o inertes, o jardins interiors.

EstimulacióSensorialinnovadora  

Estimulació multisensorial, amb impacte, també per relax. Es eficaç en molts casos i sempre agrada.

Advertisement