Page 23

Blauwe boekjes Inmiddels heeft iedereen de vernieuwde versie van de blauwe boekjes ontvangen. Mocht je bemerken dat er informatie ontbreekt en/of niet kloppend is, dan horen wij dit graag! Dit kan je melden bij Carlijn Visser.

Jeugdactie Zoals jullie mogelijk al hebben bemerkt is de jeugd van Vios volleybal deze week (06-11 t/m 10-11) langs geweest voor de deur aan deur verkoop. Dit jaar wederom in samenwerking met Bakkerij Stroet Beltrum. Dat is vast een smakelijke verrassing!

Ik pass de bal. . . Hallo iedereen van Vios, Wat leuk dat ik in het stuk je mag schrijven voor “ik pass de bal…”. Dank je wel Tess dat je mij hebt gekozen. Ik ben Minke en ik ben 8 jaar. Ik woon in Beltrum, aan de Hofstraat samen met mijn moeder Jenneke, mijn vader Marco en mijn zusje Lotte. Ik zit in groep 5 van basisschool de Sterrenboog. Mijn hobby’s zijn volleybal en gym en ik speel klarinet. Ik vind het erg leuk om elke woensdagavond naar de volleybal te gaan. Ik vind de training en de leidsters erg leuk. Alle meisjes uit mijn klas zitten op volleybal. Sommigen zitten in niveau 2, sommigen in niveau 3 en sommigen in niveau 4. Ook de wedstrijd op zaterdag vind ik leuk. Ik hoop dat we zaterdag 4 november gaan winnen, want dan hebben we een wedstrijd in Eibergen. Ik heb er erg veel zin in. Groetjes Minke Abbink “Ik pass de bal door naar Tardia Branten”.

V.I.O.S.-Wijzer 23

Profile for VIOS Beltrum

Vioswijzer 2017 11 november  

Vioswijzer 2017 11 november  

Advertisement