Page 9

werd 9e en Lisanne behaalde een mooie 17e plaats. In de tweede wedstrijd was het de beurt aan Femke Roerdink en Sophie Heutinck. Femke heeft een top wedstrijd gedraaid door haar persoonlijke doelen te behalen. Hiermee werd zij 22e. Ook Sophie heeft een mooie wedstrijd gedraaid en eindigde hiermee op een mooie 7e plaats.

Babeth en Nikki met hun medaille Turnpakjes Wilt u een nieuw turnpakje of heeft u een turnpakje ongebruikt thuis liggen?. U kunt contact opnemen met Dorian Scharenborg 06-13465444 en Jacqueline Hopmans 06-10421366. Facebook Heb je Facebook. . . kijk ook eens op de pagina van Vios Gym Beltrum. www.facebook.com/ viosgymbeltrum. Viola te Veluwe houdt facebook bij. Heb je een leuk stukje of een foto wat gerelateerd is aan gym en wil je dat graag delen met anderen, stuur dit naar: arno-viola@zonnet.nl

Stand van zaken Na een klein dipje in de competitie zitten we weer op het goede spoor en hebben we Grol laten zien dat Beltrum toch een maatje te groot is. We wonnen met 17-12. We gaan ons best doen om op dit spoor te blijven en punten te pakken. Als we naar de resultaten kijken van de wedstrijden uit de eerste helft van de competitie, is er best wat mogelijk de komende weken tegen HCW, UGHV en Erix. Hieronder ziet u het programma van de komende week en de stand in de competitie. We zijn, zoals al eerder vermeld, altijd blij met onze ‘vaste’ support. De laatste tijd zien we ook steeds vaker nieuw publiek, dat vinden we super leuk!

V.I.O.S.-Wijzer 9

Profile for VIOS Beltrum

Vioswijzer 2017 02 februari  

Vioswijzer 2017 02 februari  

Advertisement