Page 25

plaatsvinden bij de senioren. Hierover heeft op 15 september een buitengewone leden plaatsgevonden. Twee verschillende mogelijkheden voor de contributieverhoging en het werven van leden voor vrijwilligerstaken werden voorgesteld. Middels stemming is er door de aanwezigen gekozen voor de algemene contributieverhoging. Bij elk seniorenlid zal, met ingang van deze maand, de maandelijkse contributie met een bedrag van €3,50 voor de competitiespelende leden en €3,00 voor recreantenleden worden verhoogd. Daarnaast wordt ieder team verantwoordelijk gesteld voor het vervullen van specifieke vrijwilligerstaken binnen de vereniging. Voor het seizoen 2016-2017 zijn de meeste taken ingevuld. Echter, wanneer er vacatures zijn of tekorten aan vrijwilligers voor bepaalde taken, zal middels de nieuwe opzet teams verantwoordelijk worden gesteld voor het vervullen van deze taken.

Spelregelcafé Er bestaat tijdens een wedstrijd nog wel eens twijfel of onduidelijkheid over de Nevobo spelregels. Afgelopen donderdag 13 oktober heeft er een spelregelcafé plaatsgevonden in het Kulturhus. Tijdens deze avond kon iedere speler, coach en trainer zijn eigen kennis ten aanzien van de spelregels vergroten en op een speelse wijze zijn/haar huidige kennis testen.

Kledingfonds De kledingcommissie is momenteel actief bezig met het realiseren en inkleden van het kledingfonds voor de jeugdleden. Te zijner tijd zal er een pasavond worden georganiseerd voor alle jeugdleden zodat elk jeugdlid kan worden voorzien van een goedpassend tenue. Bij concrete plannen en data worden betrokkenen op de hoogte gesteld. Bovendien zijn wij als bestuur erg blij dat wij kunnen melden dat er naast Jolanda Klein Nijenhuis nog een ouder is die de kledingcommissie is komen versterken, namelijk Yvonne Klein Gunnewiek.

Niveau 5 De trainingen aan de jeugdleden van niveau 5 worden dit seizoen gegeven door Henri Geerdink. Vanaf heden zal Ruben Wildenborg assisteren bij het verzorgen van deze trainingen.

V.I.O.S.-Wijzer 25

Profile for VIOS Beltrum

Vioswijzer 2016 11 november  

Vioswijzer 2016 11 november  

Advertisement