__MAIN_TEXT__

Page 1

Havnegade 16 9900 Frederikshavn 2577 9525 salg@vineonline.dk www.vineonline.dk

ITALIEN

2015 MERLOT CABERNET, VILLA MINELLI, VENETO

Villa Minelli

er historien om en pragtfuld ejendom, som ligger på den historiske handelsrute, Strada Regia, der forløb mellem Tyskland og Venedig i 1500-tallet. Her kunne de handelsrejsende gøre et stop ved landevejskroen og få lidt god mad og drikke. Villa Minelli fremstår nu som en moderne ”state of the art”-vingård, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Ud over selve vingården har modekoncernen Benetton også sit hovedkontor på ejendommen. 2015 Villa Minelli er lavet på 50% Merlot og 50% Cabernet Sauvignon fra vingårdens omkring 5,5 ha. vinmarker. Vinen er modnet i 6 måneder. Druesorterne, topårgangen 2015, jordbunden og ikke mindst de mange soltimer resulterer i en perfekt julevin. Den fyldige, velouragtige og bløde smag fra Merlot, og den ranke, kraftige og opulente stil fra Cabernet giver en perfekt harmoni. Intens, mættende og charmerende eftersmag. Villa Minelli har fået 2 glas i den italienske ”vin-bibel” Gambero Rosso, for den fremragende kvalitet. Aldeles lækker julevin!

Normalpris 149,-

Tilbud

99,SPAR 50,-

2

3

4

5

6-7

8

9

MAGNUM Imponér dine gæster med skønne vine i store flasker

SPAR EN MASSE! Stort kassesalg med gode besparelser!

JULEVINE! Find din favorit til årets julebord blandt fire stærke kandidater

USA Kom med en tur over Atlanten - vi har fundet fire flotte amerikanere

ITALIEN Hold jul med italienske pragtvine i alle prisklasser

FRANKRIG Bordeaux, Bourgogne - så behøver man vel ikke sige mere?

PORTVIN Juletid er portvinstid! Bliv inspireret til valget af ris à l’amandens følgesvend


Store flasker glæder mange gæster ITALIEN

ITALIEN

2018 ROSSO DI MONTALCINO CAPARZO, TOSCANA

ØSTRIG

2016 CHIANTI CLASSICO BORGO SCOPETO, TOSCANA

Her har vi at gøre med en pragtvin! Lavet på 100% Sangiovese med toner af kirsebær, hvidt peber, sød lakrids og cedertræ. Flot, vedvarende og harmonisk eftersmag. Imponerende! I flot, original trækasse.

En klassisk og rørende vellavet Chianti! Lavet på 100% Sangivese og modnet i 12 måneder på 10.000 liters Botti-fade. Klare noter af kirsebær og solbær med flot integreret fadsmag i både duft og smag. Tør og fyldig. Vinen vil matche kraftigere retter med gris og oksekød på bedste vis.

Normalpris 150 cl. 299,-

93 Points · Vinous 92 Points · James Suckling

I flot, original trækasse.

FRANKRIG

2017 PINOT NOIR JOHANNESHOF REINISCH THERMENREGION ØKOLOGISK

2016 CHÂTEAU MAUCOIL CHÂTEAUNEUF-DU-PAPE RHÔNE, ØKOLOGISK

Økologisk, elegant og yderst charmerende Pinot Noir fra tophuset Johanneshof Reinisch. Modnet i 9 måneder på 225 liters fade, der samler og giver stor harmoni til vinen. Nyd den med stor glæde til fx tapas og mellemkraftige retter - og af store glas! I flot, original trækasse.

Normalpris 150 cl. 299,-

91 Points · James Suckling 90 Points · Wine Spectator

Normalpris 150 cl. 649,-

92 Points 92 Points 90 Points 90 Points

199,Tilbud

249,SPAR 50,-

2

En pompøs vin, der uden problemer kan gemmes med positivt resultat i op til 10 år fra høståret. I flot, original trækasse.

Normalpris 150 cl. 399,-

Tilbud

SPAR 100,-

Flot, ædel og klassisk Châteauneuf-duPape, produceret på 80 år gamle vinstokke, der giver masser af lækker intens bærsmag. De 12 måneders fadlagring tilfører et bredt smagsspektrum, hvor solbær, hindbær, våd jord og krydderier dominerer.

Tilbud

299,SPAR 100,-

· · · ·

Wine Enthusiast Robert Parker Wine Spectator Vinous

Tilbud

599,SPAR 50,-


FRANKRIG

2018 CHÂTEAU LE BÉDAT VIN DE BORDEAUX Château Le Bédats 11 hektar vinmarker skråner ned mod Dordogne-floden i Gensac - en perfekt beliggenhed for de 90% Merlot og 10% Cabernet Franc-druer, som vinen indeholder. Der benyttes kun økologisk dyrket gødning og bæredygtige dyrkningsmetoder på slottet. Klar, mørk granatæble-farve. Flot harmoni mellem det kraftige, ranke præg og den store fylde og rundhed. Lag på lag af solmoden frugt og en imponerende eftersmag. Nydes til grydesteg og vildt samt andre intense retter… og gerne af store glas.

Normalpris 99,-

FRANKRIG

LE PONT, DOMAINE ANDRÉ BRUNEL RHÔNE ”Mini-Châteauneuf” til en flot pris! Sammensætningen af Grenache, Syrah og Merlot bibringer en frugttung vin med masser af dybde og struktur. Solbær, brombær og hindbær flot pakket ind i en krydret og harmonisk eftersmag. De 12 måneders lagring giver god dybde og harmoni.

Normalpris 99,-

Kassesalg! 6 flasker

449,SPAR I ALT 145,Frit valg på siden!

ITALIEN

SPANIEN

Mørk, tæt og koncentreret, som kun sicilianerne kan lave den. Masser af smagsdybde og harmoni, og hvor de mørke bærnoter træder frem på flotteste vis. Flot eftersmag, flot kvalitet.

Enkeltmarksvin fra den økologiske mark; El Bosque i det nordspanske Navarra distrikt.

2019 NERO D’AVOLA, BAFFI SICILIEN, ØKOLOGISK/VEGAN-FRIENDLY

Nyd den til gris, okse og pizza. Absolut ”Best Value”.

Normalpris 99,-

2019 CALENDAS TINTO BODEGAS OCHOA, NAVARRA ØKOLOGISK

100% Tempranillo. Ingen fad – blot fyldig, intens og ærlig frugtsmag. Krydret og med noter af hindbær og blommer. Stor kompleksitet, charme og eftersmag. Nyd den gerne til kraftigere anretninger. En aldeles fremragende vin til prisen!

Normalpris 99,-

CHILE

2017 CABERNET SAUVIGNON RESERVA MONTES, COLCHAGUA VALLEY Suveræn vellavet vin fra anerkendte Montes. Tydeligt at smage de mange soltimer, druerne har fået og det store håndværk, der ligger bag vinen. Intens smag af solbær, blommer og ikke mindst hindbær. Lavt indhold af garvesyre. Stor fylde og blødhed. Aldeles fremragende vin med en flot kompleksitet.

Normalpris 99,-

3


Fire oplagte julevine FRANKRIG

2019 CABERNET SAUVIGNON MAISON DE LA VILLETTE

FRANKRIG

Sydfransk ”Best Buy”!

2019 CÔTES DU RHÔNE VILLAGES CHÂTEAU MAUCOIL, ØKOLOGISK Noget af det bedste vin, som Rhône-dalen kan præstere på dette prisniveau. Ud over at være økologisk dyrket, så er vinstokkene på slottet op til 110 år gamle, hvilket giver intensitet, styrke og stor harmoni til druerne. Mørke smagsindtryk hvor solbær, lakrids, mocca, ”våd skovbund” og modne kirsebær vil glæde dine smagsløg. Côtes du Rhône Village - når det er bedst til prisen!

Maison de la Villette skaber dejlige vine, som vi i Vinoble har haft stor succes med de seneste år. Det er sol, Sydfrankrig, glæde og kvalitet på flaske...

Tilbud

99,SPAR 26,-

Stor integration af smagsindtrykkene, hvor noter af rosmarin, solbær og vilde krydderurter fylder oplevelsen. Nyd den gerne af store glas. Gris, tærter og gryderetter vil elske denne herlige vin.

Normalpris 125,-

Normalpris 149,-

91 Points · James Suckling

Tilbud

FRANKRIG

99,SPAR 50,-

2018 PLAN DE DIEU CÔTES DU RHÔNE VILLAGES PAUL JABOULET AÎNÉ ØKOLOGISK Et helt igennem perfekt glas rødvin fra topproducenten Paul Jaboulet Aîné. Som skabt til det danske julebord, da kraft og intensitet er i højsædet.

Tilbud

129,SPAR 70,-

Grenache og Syrah er hoveddruerne i denne vin, og med fadlagringen giver det en tæt, harmonisk koncentration. Smagsindtrykkene dækker over lakrids, mørke bær, solbærlikør og vilde urter. Klassevin, der på mange måder minder om en god Châteauneuf!

Normalpris 199,-

SPANIEN

2015 VI DE VILA CIMS DE PORRERA, PRIORAT Priorat fra øverste kvalitetshylde!

Tilbud

4

199,SPAR 50,-

Håndhøstede druer fra op til 70 år gamle vinstokke. Modnet i 14 måneder på fad. Smagen er meget indtagende og frugtig med noter af brombær, mørke kirsebær, lakrids og vanilje. Charmerende eftersmag, hvor vinen bombarderer smagsløgene med krydrede toner. En vin der smager godt nu og vil udvikle sig positivt de næste 5-6 år. Store glas er et must og dekantèr gerne op til 1 time, før den nydes.

Normalpris 249,-


Amerikanske herligheder CALIFORNIEN

2019 PINOT NOIR, NANCY’S VINES, CLINE CELLARS At opkalde en vin efter sin hustru kræver sit mod. Indehaveren af Cline Cellars, Fred Cline, har dedikeret denne pragtfulde californiske Pinot Noir til sin hustru, Nancy. Et skoleeksempel på en vellavet Pinot Noir fra Californien, hvor de mange timer med sol giver perfekte modningsforhold. Saftig, prætentiøs og fyldig. Til dem, der ønsker en charmerende, vellavet og harmonisk Pinot Noir med et fyldigt og voluminøst udtryk. Bør nydes af store glas.

Normalpris 149,-

WASHINGTON STATE

WASHINGTON STATE 2018 GOLD, LIMITED RELEASE COLUMBIA CREST

2017 CABERNET SAUVIGNON H3, COLUMBIA CREST

Et brag af en amerikansk Syrah!

Hvert år udvælger Columbia Crest druer fra de bedste parceller til at lave ”GOLD Limited Release”, husets ypperste aftryk af, hvad der kan produceres af kvalitetsvin i Columbia Valley – til prisen!

Washington State ligger her land til en perle af en Cabernet Sauvignon.

2017 SYRAH, GRAND ESTATES COLUMBIA CREST

16 måneder på fad giver stor dybde og koncentration. Noter af mørke bær, krydderier og cedertræ. Fine, afrundede tanniner og en bragende flot eftersmag, hvor solbær, kirsebær og vanilje vælter op af glasset.

Normalpris 179,-

Lavet på Cabernet Franc, Syrah og Malbec. Fadlagringen tilfører flot dybde og kompleksitet. Skønne noter af hindbær, kirsebær og hyben. Perfekt til dansk julemad.

Normalpris 179,-

Tilbud

99,SPAR 80,-

Tilbud

99,SPAR 80,-

WASHINGTON STATE

Mange smags-lag fylder oplevelsen fra start til slut. 15 måneders lagring på fad giver fylde og ikke mindst et elegant vaniljepræg.

Day of release: 1. november 2020

Tilbud

99,SPAR 50,-

Det perfekte valg til en god/velhængt bøf. Et amerikansk mesterværk af en vin!

Normalpris 199,-

Tilbud

129,SPAR 70,-

5


Jul på i 2018 SANGIOVESE MISSETTI Helt klassisk Sangiovese, hvor kirsebær, krydderier og saftig eftersmag vælter op af glasset. En harmonisk frugtsødme og fylde fuldender oplevelsen. Her får du masser af flot Sangiovese-vin til prisen! Et oplagt valg, hvis du elsker italiensk kvalitetsvin uden at ville tømme pengepungen...

Normalpris 85,-

2019 CHIANTI, BISKERO SALCHETO, TOSCANA ØKOLOGISK

2017/18 LE CROSARE RIPASSO CANTINE LENOTTI, VENETO

Underskøn Chianti fra ét af verdens mest bæredygtige vinhuse. Efeu omkranser huset, så ingen elektricitet bruges på aircondition. Lys-spejle trækker lyset ned i vinkælderen, så strøm spares. Kuldioxid fra gæringen indfanges og bruges til at pumpe vinen rundt. Og meget mere... Flot kødfuld struktur. Let krydret smag. Perfekt match til mellemkraftige retter, pasta og saltede oste.

Et skoleeksempel på en kvalitets-Ripasso! Her er alt, hvad vi forlanger af en klassisk og ædel Ripasso: Høj alkohol, masser af farve, koncentration, styrke, intensitet og frugtsødme. En stor oplevelse og et sikkert hit til kraftige retter!

Normalpris 165,-

69,SPAR 16,-

Tilbud

99,SPAR 50,-

Den bedste producent fra Campanien, ifølge mange vinjournalister, laver her en kulsort bulderbasse af en vin. Lavet på den lokale Aglianico-drue, der giver koncentration og flot power. De 18 måneder på fad tilfører vinen yderligere saft og kraft. Som skabt til tungt mad, hvor garnituren også smager igennem. En vin med et stort lagringspotentiale - bør dekanteres et par timer, før den nydes.

Normalpris 149,-

Tilbud

2014 TAURASI FEUDI DI SAN GREGORIO APULIEN

Tilbud

99,SPAR 66,-

Normalpris 249,-

91 Points · Vinous

Tilbud

199,SPAR 50,-

6


italiensk 2018 PROMIS GAJA, CA’ MARCANDA TOSCANA Legendariske GAJA fremtryller her en Toscana-vin på flotteste vis. Druerne Merlot, Syrah og Sangiovese er fundamentet i denne vinøse oplevelse. Aromatisk duft, vilde roser, hyben og krydderier. Tætpakket smag med noter af viol, solbær og brombær. 12 måneder på fad binder vinen sammen på fineste vis. En vin for kræsne ”Italian Wine Lovers”!

Normalpris 349,-

2016 LA GROLA ALLEGRINI, VENETO

2017 BARBARESCO AUTINBEJ CA’ DEL BAIO, PIEMONTE

2016 BAROLO CASTIGLIONE VIETTI, PIEMONTE

Autinbej er piemontesisk dialekt og betyder ”det bedste valg” - og det er lige, hvad det er. Det er nemlig Nebbiolo-druer fra de bedste Barbaresco-marker, der udvælges til denne vin.

Vietti hører så absolut til i superligaen af Barolo-vinproducenter, prøv selv husets Barolo Castiglione, og du vil forstå hvorfor! Vinen er sammensat af de allerbedste Barolo Cru’er. 30 måneder på fad giver dybde og harmoni. Kraftfulde indtryk af solbær, chokolade og saltet lakrids. Smagen er intens, mættende og kraftfuld, hvor man samtidigt kan ane en underliggende forfinet elegance.

Fra én af Venetos højeste skråninger kommer denne ”bamse” af en vin. ”La Grola”s enestående sydvendte placering på skråningen og Gardasøens kølige klima giver et unikt mikroklima for druerne.

24 måneder på slovenske Botti-fade udvikler kompleksitet og ”brede skuldre” i vinen. Et sandt bombardement af smagsindtryk fylder oplevelsen og understøtter på fineste vis, hvad Barbaresco kan præstere.

Lavet primært på druen Corvina, som tilfører vinen saft og kraft samt mange smagslag. Stor vin!

Et oplagt vinvalg til vinterens tungere retter og ikke mindst julemaden, når det skal være lidt ekstra godt. Store glas tak!

En magtdemonstration af en Barolo, hvor der er skruet helt op for kvalitetsniveauet. Bør dekanteres op til et par timer, før den nydes, og gerne af store glas. Glæd dig!

249,-

249,-

499,-

93 Points · James Suckling 92 Points · Wine Enthusiast 91 Points · Wine Spectator

93 Points · James Suckling

95 Points · James Suckling 94+ Points · Robert Parker 94 Points · Vinous

Tilbud

299,SPAR 50,-

7


Franske Fine Wine fristelser Tilbud

249SPAR 50,-

FRONSAC

2015 CHÂTEAU LA RIVIÈRE BORDEAUX Uden tvivl ét af de bedste vinslotte fra Fronsac i Bordeaux. Et stort indhold af Merlot resulterer i en blød, kompleks og fyldig rødvin. Dybrød farve, hvor de blå bærsorter vælter op af glasset. Smagen er dyb, afrundet og med klare noter af solbær, chokolade, viol og fad. 15 måneder på nye egetræsfade samler og giver stor harmoni til vinen. En vin der bør dekanteres og nydes i godt selskab.

MARGAUX

PAUILLAC

Selvom Château Ferrière er det mindste slot i 1855-klassifikationen, på kun 12 hektar, så laver slottet stor Margaux-vin.

Med sin imponerende historie og kvalitet fremstår Château Batailley her som ”Paulliac as it’s finest”.

2018 CHÂTEAU FERRIÈRE 3. CRU, ØKOLOGISK BORDEAUX

Biodynamisk produceret af ”Margaux-dronningen” Claire Villars. Mørkt og intenst udtryk, som kun Margaux-distriktet kan lave. Tør og rank med masser af underliggende struktur og kraft. Stor vin til kraftige retter og store glas.

Normalpris 799,-

Normalpris 299,-

Tilbud

Tilbud

599,-

550,-

SPAR 200,-

GEVREYCHAMBERTIN

2015, LUPÉ-CHOLET BOURGOGNE Uimodståelig flot Gevrey-Chambertin fra topårgangen 2015. Druerne håndselekteres fra markerne ”La Burie”, ”Croix des Champs”, ”Creux Brouillard” og ”Envosne.” Vinen modnes i 20 måneder på 228 liters fade. Resultatet bliver en koncentreret og yderst flot Pinot Noir med fin note af vanille fra fadene. Solbær, hindbær, viol og lakrids fylder smagsoplevelsen.

499,8

Mixet mellem elegancen, finessen og charmen på den ene side og styrken og kraften på den anden side opleves til fulde. Bragende flot og imponerende Pauillac-vin for dem, der ønsker ”storhed på flaske”!

Normalpris 750,-

94-95 Pts · James Suckling 91-94 Pts · Vinous (A. Galloni)

90 Pts · Vinous 90 Pts · Wine Spectator

2018 CHÂTEAU BATAILLEY 5. CRU CLASSÉ BORDEAUX

94-95 Pts · James Suckling 92-94 Pts · Wine Advocate 92-94 Pts · Vinous (N. Martin) 93 Pts · Wine Enthusiast

SPAR 200,-

BEAUNE

2018 1. CRU LES EPENOTES DOMAINE E. DELAUNAY ØKOLOGISK, BOURGOGNE Premier Cru Beaune vin fra Edouard Delaunay, der har specialiseret sig i at finde de bedste fade på markedet og gære/modne dem selv til perfektion. Brombær, hindbær og ikke mindst kirsebær giver vinen et underskønt udtryk. Stor frugt-rigdom og saftighed der underbygges af en velouragtig og elegant eftersmag.

Normalpris 699,-

Tilbud

599,SPAR 100,-

SAVIGNYLES-BEAUNE

2017 1. CRU AUX FOURNEAUX DOMAINE J.-P. MALDANT BOURGOGNE

Jean-Pierre Maldants ejerskab af denne mark udgør kun 0,30 ha. med 70 år gamle vinstokke. De 14 måneders lagring giver en utrolig koncentreret vin med nuancer af små røde og sorte bær og Savigny-les-Beaunes klassiske velouragtige og lange eftersmag. Med alderen får vinen ofte toner af skovbund og læder. Essensen af Pinot Noir!

399,-


Juletid er portvinstid Tilbud

99,SPAR 30,-

PORT MINIATURE RAMOS PINTO Smagesæt med 4 x 9 cl. portvin til dem, der ønsker en lille portvinssmagning eller blot elsker vellavet portvin. Gaveæsken indeholder en hvid, en ruby, en tawny og en 7 år gammel tawny-port, Adriano Reserva. Oplagt som værtindegave, mini portvinssmagning, mandelgave, adventsgave… mulighederne er mange og smagen er herlig!

Normalpris 129,-

TAWNY 20 YEARS RAMOS PINTO 2014 LATE BOTTLED VINTAGE RAMOS PINTO Et portvins-scoop uden lige! Rank, rå og med stor dybde i duft og smag. Lakrids, mørk chokolade, mandler og nødder samt mellemkraftige tanniner fuldender en stor smagsoplevelse.

TAWNY 10 YEARS RAMOS PINTO Den berømte Single Quinta fra Ramos Pinto. Så absolut en af de bedste 10 års Tawny på markedet. En vidunderlig og imponerende kvalitet!

Normalpris 299,-

149,SPAR 50,-

Med et indhold af over 100 år gammelt portvin er det noget af en unik Single Quinta portvin. En enorm dybde, sødme og flot finesse fra start til slut. En næsten meditativ portvin der hele tiden kommer med vidunderlige smagsinput. Tawny når det er allerbedst!

91 Points · Robert Parker

549,-

Tilbud

92 Points · Wine Spectator 92 Points · Robert Parker

Normalpris 199,-

Tilbud

Denne 20 års Tawny er blevet kåret som verdens bedste ”fortified wine” af vinmagasinet Decanter - ej uden grund!

249,SPAR 50,-

9


Stærkt GARNISH ISLAND GIN

46%, 70 CL., WEST CORK DISTILLERS Destilleret på blødt vand og med botanicals fra Garnish Island, der er beliggende ud for Irlands kyst. En yderst charmerende og delikat gin i den blide og fyldige ende. Flot destilleret og med imponerende stor smagsdybde. Det er tydeligt at smage, at det er de dygtige folk fra West Cork Distillers, der står bag. I flot gaveæske.

299,Tilbud

899,SPAR 100,-

COGNAC FRAPIN

CHATEAU FONTPINOT XO, 41% 70 CL., 750 YEARS ANNIVERSARY

SACRED GIN, 40%, 70 CL.

Enkeltmarks-cognac fra Château Fontpinot, der ejes af Frapin og - med en andel af op til 100 år gammelt cognac - en cognac for feinschmeckere!

Gin i absolut verdensklasse! Frisk og med en næsten cremet oplevelse. Stor dybde og kompleksitet. Destilleret i Midtlondon af legendariske Ian Hart. Ren lækkeri til ganen!

Lækker rav-farve. Flot fylde, elegance og dybde i smagen. En cognac der udvikler hele sin storhed i glasset. I flot gaverør.

Normalpris 399,-

Normalpris 999,-

98 Points · Int. Wine & Spirit Chall. 2020 95 Points · Ultimate Spirits Chall. 2019 Best Buy · Wine Enthusiast

Tilbud

299,SPAR 100,-

CHERRY BRANDY

25%, 50 CL., JOSEPH CARTRON Fantastisk kirsebærlikør - som skabt til ris à l’amanden, kager, is og andre søde sager. Tykflydende og cremet med et dejligt mættende indtryk af kirsebær. Oplagt som en drink med tonic i forholdet 1:4.

149,90 Points · Wine Enthusiast


t!

RUM MALECON 15 YEARS, 40%, 70 CL. INKL. 2 GLAS

Panama-rom af fornemmeste kvalitet. Halvsød stil med masser af smagsdybde af rosiner, dadler, figner og melasse. En rom for dem, der ønsker en ærlig og vellavet rom.

O’NEILLS

I flot gaveæske med 2 glas.

Lækker Single Malt Whisky fra West Cork Distillers i Irland. Anden-lagringen på de brugte portvinsfade giver et mættende, kraftigt og sødligt præg. Flot fadintegration i både duft og smag.

369,-

SINGLE MALT IRISH WHISKEY PORT CASK FINISHED 40%, 70 CL.

299,-

RON MALTECO

25 YEARS, 40%, 70 CL. INKL. 2 GLAS Sødlig, fyldig, cremet og lækker rom fra Panama. Malteco har igennem mange år destilleret underskønne kvalitetsrom. Puddersukker, overmodne kirsebær, melasse og tørrede rosiner præger den harmoniske smag. Pragtfuld gammel rom til dem, der vil forkæle sig selv eller andre. I flot gaveæske med 2 glas.

Normalpris 799,-

Tilbud

699,SPAR 100,-

Tilbud

99,SPAR 30,-

LA MORITA RON

RUNIK RON

Bragende lækker creme-likør på base af rom og med en lækker fedme og fylde. Melasse-præget kommer flot frem i eftersmagen.

Sød, cremet og fyldig rom med tunge ”gardiner” i glasset, der viser den store viskositet. Duften minder meget om en PX-Sherry, hvor noter som figner, dadler, appelsinskal og brændte nødder går igen.

ROMLIKØR, 17%, 70 CL.

De 17% alkohol gør den meget brugbar til mange desserter og som lidt sødt til kaffen.

Normalpris 129,-

8 YEARS, 38%, 70 CL.

På trods af sine kun godt 8 år på fad har denne rom stor harmoni og kompleksitet med masser af dybde og fylde. En helt igennem forrygende rom!

299,-


Havnegade 16 9900 Frederikshavn 2577 9525 salg@vineonline.dk www.vineonline.dk

G’VINE FLORAISON GIN 40%, 70 CL.

Normalpris 369,-

JUNE BY G’VINE GIN WILD PEACH

JUNE BY G’VINE GIN ROYAL PEAR

En helt igennem fantastisk og super charmerende ginlikør!

Ultra lækker og charmerende ginlikør lavet på pære og kardemomme. Den saftige og lækre pæresmag sammen med kardemomme-præget giver en perfekt smags-harmoni.

30%, 70 CL.

95 Pts · Beverage Institute

Nyd af store glas - fyldt med isterninger og tonic i forholdet 1:3. Top op med fersken-skiver og et stort smil!

Tilbud

Recommended · World Spirits Competition

299,-

30%, 70 CL.

Nydes med en tør tonic i forholdet 1:3 og pynt med en skive pære... så er festen igang!

Frit valg

299,-

SPAR 70,-

Frit valg

399,NOUAISON GIN

NOUAISON GIN RESERVE

Lækker krydret og intens med et friskt bid og en skøn finish. Tung struktur, der er oplagt til at nyde sammen med en god tonic eller i drinks.

Smagfuld nyhed! En drøm af en gin på den sprøde og lækre base af vindruer. Modnet til perfektion på gamle cognacfade. Til en god Negroni eller over is.

45%, 70 CL.

Papiret som denne folder er trykt på, er FSC® mærket, hvilket betyder, at i en FSC® skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven selv kan nå at reproducere. Vælger du FSC®, støtter du ansvarlig skovbrug. Vil du vide mere, så besøg www.fsc.dk.

42%, 50 CL.

Priserne er inkl. moms samt afgifter og er gældende 19.10-31.12.2020. Forbehold for afgiftsstigninger, udsolgte varer samt trykfejl.

En sublim gin lavet på vindruer. Stor frugtighed med klare smagsindtryk af florale noter, pirrende bid og stor kompleksitet. En spændende gin fra øverste kvalitets-hylde!

Profile for Østjysk Vinforsyning / Vinoble

JUL_2020_Vineonline  

JUL_2020_Vineonline  

Profile for vinoble