Issuu on Google+

Jul hos

2013

# 1 10 / 2 0 13 | o k t.-de c. | pr i se r n e e r i n kl . m om s s am t afg i ft e r og e r g æl d e n d e 2 1 . 10 - 3 1.12.20 13

Årets julevine 2011 Tempranillo finca monica, rioja, spanien Spanien er HOT, og det er ikke kun om sommeren… Der er ekstremt gode vinkøb at gøre for tiden. Undersøger man markedet grundigt, finder man vine fra Spanien, der nærmest sprænger skalaen for forholdet mellem pris og kvalitet! 2011 Finca Monica, en flot sammensat Rioja vin, som danskerne holder meget af, fås til juleprisen 59,-. Det er et kup til prisen, og den passer godt til julens gastronomi!

Julepris

Julepris

Julepris

Spar 30,-

Spar 20,-

Spar 46,-

59,-

79,-

99,-

Normalpris pr. fl. kr. 89,2011/12 zinfandel cline cellars, sonoma, californien Clines Zinfandel er en vin, som både forbrugerne og anmelderne sætter pris på. I den største test af Zinfandel vine i Danmark blev Cline Zinfandel den 4. bedste vin, kun overgået af storebroderen Ancient Vines fra Cline, der vandt samt to andre vine, der var mellem 60 og 300% dyrere! Et stensikkert hit, både som gave samt til and og flæskesteg.

Normalpris pr. fl. kr. 99,-

2010/11 Ripasso le crosare CANTINE lenotti, veneto, italien Om denne Ripasso skriver anmelderne blandt andet: ”Mini-Amarone” og ”Kanonvin til spotpris – fremragende til prisen”. År efter år leverer Veneto troldmanden Lenotti en Ripasso, der overgår mange amaroner og rammer plet i forhold til den danske smag. Det oplagte valg til julemiddagen!

Normalpris pr. fl. kr. 145,-

OLDENBURGS VINGUIDE

16,5/20 pts

VIN-TOP-10.DK

93 pts

“Mini-Amarone” VINHULEN.DK “Kanonvin til spotpris fremragende til prisen”


Kvalitetsvine

- behøver ikke koste en formue. Vælg blandt 10 vine, SOM ER PERFEKTE TIL JULEMADEN ELLER -GAVEN.

Bland selv 6 fl. for kun 300 kr.

Vi har fundet trE fremragende vine i magnumflasker til dem, som gerne vil forære en gave, man vil lægge mærke til, og til dem, som vil gøre middagen endnu mere festlig og eksklusiv.

Julepris

Julepris

Julepris

199,-

299,-

299,-

Spar 100,-

Spar 100,-

Spar 300,-

FINANSBUREAUET

FINANSBUREAUET

Spar

Spar

54,-

114,-

chardonnay / cabernet sauvignon kirstenbosch, sydafrika Den hvide har Chardonnays klassiske smørkarakter. Meget charmerende aromatisk og med en sprød karakter. Flot afbalanceret. Om Chardonnayen skrev Finansbureauet: ”Ganske imponerende lav pris i forhold til kvalitet”. Den røde er meget aromatisk og frugtrig med toner af solbær, blommer og krydderier.

Normalpris pr. fl. kr. 59,-

Spar

114,-

Spar

114,-

chardonnay / shiraz-cabernet cottage garden, australien Dette makkerpar er et rigtigt ”Best Buy” som byder på masser af fylde og karakter – ikke mindst til prisen! Den hvide er en klassisk australsk Chardonnay, som også kan nydes uden mad. Perfekt til skaldyrs- og fiskeretter eller gratinerede retter. Om Cottage Garden Shiraz-Cabernet skrev Finansbureauet: ”Bør blive et kæmpe hit til prisen”. Brug den til sammenkogte kødretter med lam, okse og vildt eller prøv den til pasta- eller risottoretter.

Normalpris pr. fl. kr. 69,chardonnay / shiraz bass river, australien Bass River Chardonnay og Shiraz er to flotte australske vine, der er designet til at ramme den danske smag. Det er frugtdrevne, umiddelbare vine med flot struktur, dybde og længde. Det er vine, som alle vil kunne lide. Oplagte til gave- eller festvin.

Normalpris pr. fl. kr. 69,-

vega libre, blanco / tinto bodegas murviedro, utiel-requena, spanien Vega Libre-serien er nogle af vores nyeste vine i den prisvenlige ende – og samtidig blandt de mest anmelderroste med bl.a. 5x5 stjerner i danske medier. Vega Libre Tinto er yderligere blevet vurderet til at burde koste ikke mindre end 102 kr. Det er over det dobbelte af, hvad du kan få den til nu!

Normalpris pr. fl. kr. 69,-

Spar

174,2

3

Flotte magnumflasker

audacia macabeo hvid/garnacha rød COOP. Longares, Cariñena, spanien Audacia Macabeo og Garnacha er måske det bedste eksempel af alle vores vine fra Spanien på det enorme kvalitetsløft til lave priser, der har været siden krisen satte ind. At man kan få så meget klasse, kompleksitet og autencitet i vine til under en halvtredser, trodser nærmest enhver logik.

Normalpris pr. fl. kr. 79,-

2009 rosso di montalcino, caparzo, toscana, italien Rosso di Montalcino er Brunelloens lillebror, men når den kommer fra en kvalitetsproducent som Caparzo, fortjener den absolut ikke en plads i storebrors skygge, for den vil og kan selv. Toscana bliver sjældent billigt, men med 199 kr. for en magnumflaske i original trækasse, så kan man ikke forlange mere… En oplagt gaveidé.

Normalpris pr. fl. kr. 299,crémant de bourgogne, perle de vigne, grande reserve, louis bouillot, bourgogne, frankrig Louis Bouillot er det ældste og blandt de bedste Crémant huse i Bourgogne. Smagt blindt vil selv kendere komme i tvivl om, hvorvidt det er Crémant eller Champagne. Sikkert er det, at Perle de Vigne ikke lader Champagner meget efter. I magnum præsenterer den sig uhyre flot, og det er både en flot gave og en flot flaske til fest, uden at vi kommer op på Champagnepriser.

Normalpris pr. fl. kr. 399,2010 borgonero, borgo scopeto, toscana, italien En Supertoscaner til en superpris! Borgonero er Caparzos top toscaner, hvor der virkelig er kælet for alle detaljer. Det er en fløjlsblød vin, men man skal ikke lade sig narre, den er pakket med frugt, krydderier og kompleksitet bag de polerede førstehåndsindtryk. En stor vin på alle måder! Leveres i original trækasse.

Normalpris pr. fl. kr. 599,-

Giv årets vinbog i gave - julen må gerne vare længe...

149,-

Dette er ikke bare endnu en vinbog, hvor flasker og årgange kan slås op. Her er en nytænkende bog, der også kobler vin og mad. Hvilken vin skal matches med hvilken ret og omvendt? Er der nogen simple grundregler? Alt det kan du blive klogere på i Årets Vinbog i VINOBLE, Vin og Mad. Bogen er opbygget som opslagsværk og er skrevet af sommelier Martin Nordkvist. Udkommer 31. oktober.

3


De mest populære vine

De mest populære vine

vores vine får rigtig mange gode anmeldelser i de danske og internationale medier. her er nogle af dem.

En ting er, hvad anmelderne skriver. noget andet er, hvad vores kunder foretrækker. Her på siden finder du nogle af de block-buster-vine, som kunderne køber igen og igen.

blandt anmelderne

Julepris

79,-

Spar 20,-

Julepris

119,Spar 50,-

Julepris

Julepris

129,-

249,-

Spar 40,-

Spar 50,-

blandt vores kunder

Julepris

Julepris

Spar 14,-

Spar 14,-

65,-



65,-

69,TV2 GO’ Morgen Danmark

Anbefalet

FINANSBUREAUET

79,-

Spar 20,-

SPIS BEDRE Testvinder Redaktionens favorit



SMAG OG BEHAG



95 pts

10/10 stemmer

Julepris

VIN-TOP-10.DK

93 pts

OLDENBURGS VINGUIDE



VINFORUM.DK Testvinder

17,5/20 pts Testvinder



2010/11 côtes-du-rhône, parallèle 45, paul jaboulet aîné, rhône, frankrig Siden vi overtog forhandlingen af Parallèle 45 med årgang 2009, har der været en veritabel stjerneregn over denne vin. Ikke mindre end 6x5 stjerner og 1x6 stjerner er det blevet til ud over mange andre rosende omtaler. Det er en vin, der performer år efter år – vi har allerede smagt de kommende årgange, og der er mere godt på vej… Normalpris pr. fl. kr. 99,2007 shiraz limited release, brown brothers, victoria valley, australien Denne vin er på alle måder et fantastisk køb til jul. For det første er den lavet på vinstokke, der normalt bruges til Brown Brothers’ topvin Patricia, for det andet er den topanmeldt i danske medier, og for det tredje er årgang 2007 ved at begynde at være moden. Det er en sen modning, men det er jo også det allerbedste druemateriale, der er anvendt. Normalpris pr. fl. kr. 169,2011/12 ancient vines zinfandel, cline cellars, sonoma, californien Dette er vinen, der vandt Danmarks største test af Zinfandel foretaget af Henrik Oldenburg. Dvs. det var en delt førsteplads, men konkurrenten med samme score kostede over det dobbelte! Denne vin er både til and, gås og flæskesteg. ”Den er raffineret og nuanceret, som Zinfandel ellers sjældent bliver, den har en mere kompliceret charme, og den har virkelig karakter.” Normalpris pr. fl. kr. 169,-

4

2012 moulin de gassac 1er sélection, blanc / rouge, mas de daumas gassac, hérault, sydfrankrig Fra Sydfrankrigs bedste vinproducent! Den hvide er sprød og liflig med en perfekt balance mellem frugtkarakter og struktur. Perfekt som aperitif eller til retter med skaldyr, fisk og fjerkræ eller kalv i lys sauce. Den røde er rund og umiddelbar med bløde, frugtrige toner. I eftersmagen finder man behagelige toner af peber. Server den til grøntsagretter eller lette kødretter. Flotte vine til lavpris! Normalpris pr. fl. kr. 79,2012 cabernet sauvignon/shiraz, simonsig estate, stellenbosch, sydafrika Dette herlige blend af Bordeaux-druen Cabernet Sauvignon og Rhône-druen Shiraz/Syrah er lige noget, der falder i danskernes smag. En vin, som man får lyst til at nyde igen og igen og som er meget anvendelig. En rigtig sydafrikansk charmetrold! Normalpris pr. fl. kr. 79,2011/12 chardonnay / merlot, crane lake, californien Rødvinen blev i foråret fremhævet som et eksempel på en vin fra Californien, der var rigtig god til fest og buffet, i Go’ Morgen Danmark på TV2. Det er netop den kvalitet, at det er en meget bredt anvendelig vin, der gør den meget populær blandt vores kunder. Vellavede vine fra Californien til en rimelig pris er ofte en udfordring, men den løser vinene fra Crane Lake.

2010 barbaresco asili, ca’ del baio, piemonte, italien Der er mange fantastiske vine og producenter i Barbaresco – ikke mindst GAJA, men på det seneste er vinene fra Ca’ del Baio kommet helt op i Superligaen. ”These are some of the best wines from Barbaresco” hedder det hos Robert Parker om Ca’ del Baios årgang 2010, og med 95 pts til Asili – det højeste nogensinde, bliver der sat en tyk streg under den udtalelse.

2011/12 malbec reservado, 1884, escorihuela, mendoza, argentina Kunden har altid ret, siger man, og med hensyn til denne vin er det i høj grad tilfældet. Allerede inden det anerkendte vinmagasin Decanter opdagede 1884 Malbec i årgang 2009 gav den 17,5/20 pts, 5 stjerner og prædikatet ”Highly Recommended”, var vinen i tidligere årgange blevet en stor succes hos kunderne. En supergod all-round vin, men ikke mindst til jul kommer Malbec rigtig til sin ret!

Normalpris pr. fl. kr. 299,-

Normalpris pr. fl. kr. 99,-

5


ÅR

ET

rig nk fra yd ,S ac ss n ac a ss s G alie Ga ma , It de D au eto nt en Po s de i, V n ott Ma nie en pa Olle e L S Le ntin ja, ile Ch Ca Rio n o, za s, lie aip an ña ra Cri is Ca rva ia, M ust ,A Lu ese err ria a h R ev ra ch icto frik Sy a E ,V da Sy ers Viñ h, th z osc ira Bro nb Sh wn lle ro

LG

Stem på din favoritvin og deltag i konkurrencen om et års forbrug (120 fl.) af vindervinen!

VA

ge , Ste ota sig Pin on Sim

2013

N V 13 20

S

B

Å R E T S V N VA L G

Årets vinvalg 2013

At Der er rigtig mange gode vine i verden, er der ingen tvivl om. Som VINHANDLER smager man sig frem og prøver at ramme eller skabe tidens trends. Man stræber efter at kunne sætte præcist de vine på hylderne, som de kvalitetsbeviste vinnydere går efter. Men en ting er vores oplevelse af en vin, noget andet er din. Derfor inviterer vi dig til at være med til at kåre vores bedste vin til 99 kr – ÅRETS VINVALG 2013!

Læs mere om konkurrencebetingelserne på www.vinoble.dk eller i butikken.

6 forskellige lande, 6 forskellige vine, 6 forskellige smagsoplevelser!

Vind et års g forbru af vin!

Hjælp os med at kåre vinderen ved at smage og stemme på din favoritvin. Vi kvitterer med lave priser, en konkurrence blandt alle afgivne stemmer med en præmie i hver butik og ikke mindst den store hovedpræmie: et helt års forbrug (120 flasker) af vindervinen til en værdi af 11.880 kr!

Der er lagt op til VM I VIN!

Julepris

Julepris

Spar 20,-

Spar 16,-

99,-

99,-

frankrig

chile

2012 pont de gassac, mas de daumas gassac, sydfrankrig Frankrig har valgt en klassisk Cabernet Sauvignon stil krydret med et sydfransk terroir, som tilfører charme og vildskab.

2011 syrah reserva, viña echeverria, maipo valley Chile stiller som Dark Horse op med et Syrah-dopet mandskab, der med overlegen fysik kæmper om hver en bold.

Normalpris pr. fl. kr. 119,-

Normalpris pr. fl. kr. 115,-

ÅR

Spar 26,italien

99,-

Spar 20,australien

ÅRE

TS V N VA LG

Normalpris pr. fl. kr. 119,-

2013

Julepris

99,-

Spar 40,SPANIEN



2012 Shiraz, Brown Brothers, heathcote Aussie’erne vender opstillingen på hovedet og twister Syrah’en til en Shiraz. De solbrændte, selvsikre spillere fra Brown Brothers har måske muligheden for at overraske de andre.

2011 bardolino classico, le olle, cantine lenotti, veneto Italien stiller op med en let, alsidig og charmerende kandidat fra Veneto, med den erfarne Lenotti som coach. Normalpris pr. fl. kr. 125,-

Julepris

3

99,-

LG VA VN

201

ETS

rig ank ydfr c, S sac ssa Gas as Ga m t de Pon de Dau n alie Mas to, It e Ven lle otti, Le O ine Len t ien Can pan ja, S Rio nza Cria Cañas, hile Luis o, C a serv , Maip h Re verria n ralie Syra he t c s E , Au Viña toria , Vic az hers ika Shir n Brot dafr w , Sy Bro sch nbo e tag telle Pino nsig, S o Sim

Julepris

Julepris

Stem og de på din fa v l om e tag i konk oritvin t års urren fo c af vin rbrug (12 en 0 fl.) dervi nen!

99,-

Spar 30,Sydafrika

2010 crianza, bodegas luis cañas, rioja Spanien har fået en virkelig stærk bejler til mesterskabet i form af Riojastjernen Luis Cañas, der integrerer elementer af både klassisk og moderne tilgang i sit spil.

2011 pinotage, simonsig, stellenbosch Med en kloning af de to franske druer Cinsault (Hermitage) og Pinot Noir forsøger Sydafrika i Pinotage opstilling at tage det bedste fra den franske spillestil og blande det med sydafrikansk vildskab.

Normalpris pr. fl. kr. 139,-

Normalpris pr. fl. kr. 129,-

6

Læs konk mer u www.v rrencebe e om ti inobl e.dk e ngelserne p ller i b utikk å en.

7


Er du til klassikere...

Hvad kendetegner en klassiker? Et svar vil MÅSKE være: stabil OG høj klasse henover tid. Nogle områder eller vintyper bliver nærmest ikoniserede. og Barbaresco, Bordeaux, Amarone og brunello er alle navne, der klinger godt hos både vinkendere og vinnydere. En klassiker er med andre ord en stensikker succes! 2008 amarone classico black label veneto, italien Black Label Amarone viser med al tydelighed, hvad det er, Claudio Lenotti kan. Skabe glimrende vine, der er autentiske men også tilpasset den danske smag, som han har en næsten magisk evne til at ramme. Normalpris pr. fl. kr. 249,-

Julepris

Julepris

199,-

Spar 50,-

Spar 50,-

199,-

2007 brunello di montalcino riocassero caparzo, toscana, italien Caparzo er et vinhus med en lang historie i Toscana. I de seneste år er kvaliteten af ikke mindst deres Brunelloer blevet bedre og bedre. Robert Parker skriver: ”This is another strong showing from Caparzo, a historic estate that seems to be making a comeback”. Parker giver 2007 som årgang i Brunello ikke mindre end 97 pts, og 2007 RioCassero er måske den bedste årgang nogensinde! Normalpris pr. fl. kr. 249,-

Julepris

... eller moderne julevine? En af de fantastiske og forunderlige ting ved vinens verden er, at der bliver ved med at komme nye vine frem, der er populære i nuet. Det kan være nye områder eller druer, der pludselig bliver in, eller kendte områder, der genopfinder sig selv, så de som en prop igen springer op til overfladen. Her har vi samlet 4 vine, der er hotte lige nu.

2011 allegranza monastrell spanien Allegranza er nærmest en krydsning af to vintyper, en Sydrhône som fx Gigondas og en Veneto (en lille Amarone eller god Ripasso). Den har en god krydrethed, og samme fornemmelse som man får af tørrede druer (Veneto) og en behagelig sødme (Sydrhône). En rigtig pleaser-vin. Træk op og nyd! Normalpris pr. fl. kr. 99,-

2009 SAcra natura organic celler piñol, terra alta, spanien Terra Alta er endnu et forholdsvist ukendt område i Danmark, men det skal der nok blive lavet om på. Det ligger relativt tæt på Priorat, og druerne er de samme – blot er priserne helt, helt forskellige. Prøv denne økologiske topvin, luk øjnene, og du tænker stor Priorat. En virkelig overraskende stor vin fra et ”lille” område. Normalpris pr. fl. kr. 169,-

399,-

Julepris

369,-

Julepris

Julepris

Julepris

Julepris

Spar 100,-

Spar 130,-

Spar 20,-

Spar 40,-

Spar 50,-

Spar 20,-

79,-

129,-

149,-

179,-

JAMES HALLIDAY

92 pts



5 STAR WINERY

Highly Recommended INDEPENDENT WINE REVIEW Ugens bedste vin

96 pts

WINE ENTHUSIAST

92 pts

STEVEN TANZER

90 pts



2008 barolo dagromis, gaja, piemonte, italien Ingen over og ingen ved siden af; GAJA er kongen af Piemonte. GAJA har udviklet, udfordret og chokeret regionen gang på gang, men her er der tale om hans traditionelle Barolo på 100% Nebbiolo. Den bærer umiskendeligt en mesters touch – og allerede på dette niveau viser GAJA klassen. Gaven til den kræsne livsnyder! Normalpris pr. fl. kr. 499,-

2012 pinot noir, robert oatley, victoria Valley, australien Der var engang, hvor Pinot Noir var lig med Bourgogne, men nu er flere, især oversøiske områder, kommet godt med. Det er ofte små afgrænsede ”pletter”, der er gode til Pinot Noir, og en sådan har Robert Oatley fundet i Yarra Valley i Victoria. Du vil blive overrasket over så god Pinot Noir til pengene! Normalpris pr. fl. kr. 199,-

2010 château de pez, saint-estèphe, bordeaux Er der noget bedre end en klassisk Bordeaux i en stor årgang? Nej, ikke hvis man spørger de mange trofaste tilbedere af vinene herfra. Har du været væk fra Bordeaux i noget tid, er denne vin et godt sted at starte igen. Klassisk, blød, indsmigrende og potent. Bordeaux har ændret sig – også til det bedre. Normalpris pr. fl. kr. 499,-

2010 negroamaro, f, feudi di san marzano, apulien, syditalien F” er en ekstrem mørk, næsten sort vin, så allerede når den skænkes op, kan man begynde at glæde sig. Den er ganske ”Amaroneagtig” i smagen med en karakter af tørrede druer og en diskret sødme. Måske den bedste vin i verden overhovedet på Negroamaro druen fra Italiens støvlehæl. En rigtig flot vin til julemaden. Normalpris pr. fl. kr. 199,-

8

9


Gode bobler til nytår!

Portvin og andre søde vine

Det betaler sig at ofre lidt på de søde vine – ofte er det nemlig her, hvor du får allermest stigning i kvaliteten for færrest penge! Søde vine er komplicerede at lave, så forkæl dig selv eller andre til Jul. porto white, ramos pinto Churchill udtalte engang, at en portvins fremmeste opgave var at være rød – men han havde heller ikke smagt den hvide fra Ramos Pinto... Hvid port oplever pt. en renæssance, og det forstår man kvaliteten hos en god producent som Ramos Pinto taler for sig selv!

2008 late bottled vintage, ramos pinto Ramos Pinto laver deres LBV i en meget åben og tilgængelig stil. En rigtig ”dame-LBV” med fokus på finesse og elegance. Normalpris pr. fl. kr. 179,-

collector, porto reserva, ramos pinto Spændende Ruby Blend med mere og mindre lagrede fade stukket sammen. Harmonisk og fyldig med flot frugt. Normalpris pr. fl. kr. 145,-

10 years tawny, ramos pinto Det er nok det tætteste man kommer på en signatur portvin fra Ramos Pinto. Raffineret, poleret, men alligevel med et meget solidt fundament og godt med ”bundtræk”. Vores mest populære portvin – med god grund. Normalpris pr. fl. kr. 275,-

119,-

Julepris

Julepris

Spar 16,-

Spar 21,-

129,-

CRÉMANT, cava ELLER CHAMPAGNE? I PRINCIPPET ER DE ALLE LAVET EFTER SAMME FREMSTILLINGSMETODE. gode druer og rigtigt godt håndværk er af afgørende betydning, hvis man vil lave mousserende vine af høj kvalitet.

Julepris

Julepris

Julepris

Julepris

Spar 10,-

Spar 14,-

Spar 36,-

Spar 50,-

69,-

75,-

99,-

cava reserva brut / semi sec mont michel, soler jové, penedès, spanien Herlige Cava’er med flotte bobler og fin karakter. Normalpris pr. fl. kr. 89,crémant de bourgogne brut / demi sec perle de vigne, louis bouillot Nogle af de bedste Crémants de Bourgogne, der findes! Normalpris pr. fl. kr. 135,-

159,-

92 pts OLDENBURGS VINGUIDE

2009 cava brut, gran reserva de la finca raventós i blanc, penedès, spanien Så godt kan det gøres i Spanien! Normalpris pr. fl. kr. 249,-

19,5/20 pts

Julepris



225,-



Spar 50,-

FINANSBUREAUET

Testvinder

Julepris

Alt om Vin

1.399,-



91 pts

94 pts

2007 Tokaji Aszu, 5 Puttonyos, Château Dereszla, ungarn, 50 cl. Dereszla har i år fået det internationale gennembrud hos de internationale anmeldere med bl.a. 95 pts i Wine Spectator til denne 5 Puttonyos! Tokaji er ved at finde tilbage til den storform, der gjorde det til en foretrukken drik hos mange af de store kongehuse i Europa – og nu kan du også købe ”guldet”! Normalpris pr. fl. kr. 299,-

Julepris

249,Spar 50,-

95 pts

90 pts

2009 orange muscat & FLORA, brown brothers victoria valley, australien, 37,5 cl. Spændende, anderledes, delikat. Så kort kan man beskrive Orange Muscat fra Brown Brothers. Normalpris pr. fl. kr. 110,2007 Sauvignon Blanc, Late Harvested Viña Echeverria, Chile, 37,5 cl. Smagen er ikke bare sød, men rummer også en masse friske toner af passionsfrugt, hvide ferskner, modne appelsiner og delikat karakter af botrytis. Meget harmonisk og anvendelig senhøstet vin. Normalpris pr. fl. kr. 139,-



Julepris

249,-

95pts

Spar 50,-

97pts

Spar 200,-

oeil de perdrix, brut champagne jean vesselle, frankrig Champagnen med den smukke farve navngivet efter agerhønens øjne. Normalpris pr. fl. kr. 299,-

Julepris

Julepris

89,-

Spar 21,-

339,-

Julepris

99,-

Spar 40,-

Spar 40,-

92 pts 92 pts

 FINANSBUREAUET

10

199,-

prosecco scalini cantarini vine e spumanti, treviso, italien Let sødme og frisk smag. Overordentlig velegnet som apéritif. Normalpris pr. fl. kr. 79,-

brut premier champagne louis roederer, frankrig Kåret til Verdens bedste Non Vintage Champagne af Decanter! Normalpris pr. fl. kr. 379,-

2005 CRISTAL champagne louis roederer, frankrig Den ultimative kultchampagne fra Roederer, oprindeligt fremstillet til Zarens hof. Normalpris pr. fl. kr. 1.599,-

11


Et lille glas til kaffen...

eller i ”utide”... TIL DE KRÆSNE LIVSNYDERE, SOM SÆTTER PRIS PÅ GYLDNE DRÅBER I SÆRKLASSE.

Julepris

Julepris

249,-

699,-

Spar 50,-

Spar 100,-

Terres de Grande Champagne cognac françois voyer, frankrig Fra vores nye super Cognachus François Voyer kommer denne flotte Cognac, der, som navnet indikerer, er husets signaturvin for Cognacs bedste område, Grande Champagne. Den er ikke klassificeret som VS eller VSOP, men da minimumskravet er 2 års lagring for VS og 4 år for VSOP, så er Terre de Grande Champagne med sine 5-7 års lagring i gennemsnit et helt uhørt kup i en kvalitet, der er sjældent set i dette prisniveau! Normalpris pr. fl. kr. 299,-

cognac château de fontpinot xo grande Champagne 1. Grand Cru du Cognac, frapin, frankrig Fra et af de bedst beliggende vinslotte i Cognac, klassificeret som 1. Grand Cru. Flot harmoni mellem styrke, finesse og aroma - klassiske karakterer for en top Grande Champagne Cognac. Leveres i flot læderetui. Normalpris pr. fl. kr. 799,-

399,Ron Zacapa Centenario, Sistema Solera Grand Reserva 23 Denne rom er den mest kendte fra Ron Zacapa og anses af mange som den ultimative reference for kvalitetsrom i verden. Den har vundet guldmedalje i konkurrence om verdens bedste rom i årene 1999-2002. Solera 23 har en sødmefuld næse med noter af karamel, kaffe og vanille. Det er en utrolig blød rom, hvor smagen af karamel bidrager til en fantastisk finish. Tror du ikke, at rom er noget for dig, så smag denne og bliv omvendt!

J

Julepris

599,Spar 100,-

Ron Zacapa Reserva Limitada 45% Denne eksklusive specialudgave fra Ron Zacapa er produceret i Guatamala og lagret under skyerne 2.300 meter over havet. Reserva Limitada har en flot næse med noter af vanilje og tørret frugt samt et strejf af chokolade. Den har en dejlig smag af vanilje og tørret appelsin samt hints af karamel og choklade. De ekstra procenter gør rommen mere moden og får fadet til at træde mere igennem. Køb den før den bliver udsolgt! Normalpris pr. fl. kr. 699,-

399,Sacred gIN 43%, Sacred spirits Med eneret for Danmark har vi sikret os denne kult-gin fra mikro-destilleriet Sacred Spirits. Sacred Gin er distilleret under vacuum, hvilket gør den mere aromatisk og giver en friskere og kraftigere smag. Til trods for det, er det en meget blød og balanceret gin. Den er distilleret med 12 forskellige økologiske urter, bl.a. enebær. En fantastisk gin til både cocktails og til gin/tonic.

priserne er inkl. moms samt afgifter og er gældende til og med 31.12.2013. forbehold for afgiftsstigninger, udsolgte varer samt trykfejl.


Vinoble Juleavis 2013