Page 1

VINNINGA

Snickeri

Ta din trappa till en ny niv책


V

Trappor

år trapptillverkning är tillsammans med köksinredningar företagets grundstomme. Trapporna tillverkas i ett flertal olika typer och träslag, där de vanligaste träslagen är furu och ek, men även valnöt och ask med flera förekommer. De olika trapptyperna är L, U, S, Y och J-trappor, även raka trappor är vanliga. Ytbehandling varierar mellan klarlack, olja, och täckmålning, eller kombinationer av dessa.

Våra trappor tillverkas av kraftigt dimensionerat massivt trä i steg, sättsteg och vagnsstycken, dessa går inte att jämföra med serietillverkade trappor. Alla trappor, handledare och räcken varieras utifrån kundens önskemål, där vanliga lösningar är rostfria rör, fyrkantiga eller runda träspjälor. Att kombinera trä och metall ger ofta ett modernt och fräscht intryck.


Läckö Trappan


Produktbilderna är bara ett litet urval av vårt sortiment

Återförsäljare:

0510-510 90 www.vinningasnickeri.se

0709-64 54 58 www.vinningasprutmaleri.se

Våra produkter och tjänster skall alltid motsvara kundens krav och förväntningar . Samt ge ett mervärde gentemot våra konkurrenter.

Läckö-Trappan  

Vår trapptillverkning är tillsammans med köksinredningar företagets grundstomme. Trapporna tillverkas i ett flertal olika typer och träslag,...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you