Page 1

Deel je woonideaal

Hoe meer je deelt, hoe meer je hebt! NOORD4US is een innovatieve manier van wonen. Door te delen, heb je meer ruimte, woon en leef je efficiĂŤnt en milieuvriendelijk, en bespaar je ook nog geld! Het project bestaat uit circa 14 appartementen, een parkeergarage en een collectieve ruimte die zelf ingevuld kan worden! Laat je verrassen door de mogelijkheden van dit duurzame nieuwbouw project.

Een innovatieve woonbeleving op een unieke locatie

WWW.NOORD4US.NL


wonenindocklands.nl

How does it work 4us? Bij NOORD4US ontwerp je jouw eigen droomwoning. De hoge plafonds van 2,9 meter hoog, veel daglicht toetreding en grote balkons zijn een gegeven. Verder is de gehele indeling flexibel. Door een zogenoemde ‘versleepvloer’ en wanden die niet dragend zijn, bepaal je zelf waar de keuken komt, hoe groot de badkamer wordt en hoeveel kamers het appartement heeft. Om je op weg te helpen hebben we verschillende typen woningen ontworpen, maar daarbinnen is alles mogelijk. Kijk voor meer informatie en de plattegronden op de website www.noord4us.nl.

Buiksloterham Kavel 21D

Buiksloterham


Sharing Economy: hoe meer je deelt, hoe meer je hebt Sociaal, duurzaam wonen en besparen. Dat doe je met elkaar bij NOORD4US. Een uniek Sharing Economy concept in Amsterdam Noord aan het IJ. Je creëert jouw eigen droomwoning en hebt, doordat je deelt, een overvloed aan extra ruimte. Letterlijk en figuurlijk. In vierkante meters, extra services en financiën. Je deelt wat je wilt delen en bepaalt wat je voor jezelf wilt hebben. En dat alles ontwikkel je samen met de buren. ‘Hoe meer je deelt, hoe meer je hebt!’ is het motto van NOORD4US. Samen bepaal je wat je deelt, dit kan van alles zijn zoals de tuin, wasmachine, een elektrische auto en misschien wel een paar fietsen. Waarom betalen voor een groter appartement met logeerkamer wanneer je die maar een paar keer per jaar gebruikt? Wanneer de eerste aspirantbewoners zich hebben aangemeld, gaan we met de Bouwgroep aan tafel om alle wensen en ideeën te inventariseren. Vervolgens gaan Berger Barnett Architecten en Vink Bouw aan de slag met het ontwerp van de woningen en de extra ruimtes, worden de kosten bepaald en volgt uiteindelijk de realisatie van het gebouw. De invulling van de individuele appartementen en de gemeenschappelijke ruimten in NOORD4US worden op maat afgestemd met de bewoners. Uiteraard moeten de wensen technisch in te passen zijn in het gebouw, maar door de flexibele bouw is heel veel mogelijk. Berger Barnett Architecten bewaakt de architectonische uitstraling en eenheid.

Planning NOORD4US vanaf heden Samenstellen Bouwgroep januari 2014 Definitief ontwerp gereed ter Goedkeuring gemeente A’dam april 2014 Indienen omgevingsvergunning mei 2014 Ondertekenen koopovereenkomst augustus 2014 Verlenen omgevingsvergunning november 2014 START BOUW november 2015 Oplevering NOORD4Us


Bouwgroep

INTERESSE? GA NAAR WWW.NOORD4US.NL

De toekomstige bewoners vormen de bouwgroep. Onder begeleiding van één van de bevlogen architecten van Berger Barnett en een medewerker van Vink Bouw, ontwikkelen de toekomstige bewoners samen het Sharing Economy concept voor NOORD4US. Wat wil je delen en wat juist niet? Hoe deel je het eigen appartement in en wat creëren jullie in de gezamenlijke ruimte? Schaffen jullie gezamenlijk een elektrische AUTO4US aan, worden de wasmachines gedeeld en komt er een gezamenlijke keuken? Hoe organiseer je dit allemaal in de toekomst? VON prijzen zijn inclusief: Een flexibele plattegrond, een logeer-appartement op de BG, fietsenberging, individuele berging, gemeenschappelijke tuin, 200 m2 (bedrijfs-) ruimte (hierdoor mogelijke kostendekking van de VvE), 2,9 meter hoge plafonds, standaard badkamer, geen keuken, grote buitenruimte(n). Exacte invulling van het gebouw wordt bepaald op basis van de vraag per type. Iedere verdieping bedraagt 200 m2. In totaal zullen er 13-16 appartementen gerealiseerd worden in Noord4us. De genoemde grondwaarde is een inschatting op basis van ervaring. Het OGA bepaalt de grondwaarde in een later stadium definitief.

ARCHITECT

BOUWBEDRIJF

PROCESBEGELEIDER

Berger Barnett Architecten 020-6223522 bb@bergerbarnett.nl

Vink Bouw Nieuwkoop 0172-520260 info@vinkbouw.nl

Amory+Jurriens 06-21820411 m.jurriens@amoryjurriens.nl

Noord4us flyer  
Noord4us flyer  
Advertisement