Vinga Product Catalouge Benelux Edt.

Page 1

SPRING SUMMER 2022

BENELUX EDITION

I S S U E N O . 2 8 / / S P R I N G S U M M E R 2 0 2 2 / / BENELUX EDITION


W E L KO M 2022 Het is mei 2006 en ik sta bij de kleine opslagloods van Vinga in Lundaskog, net buiten het Zweedse Borås. We pakken de bestellingen allemaal zelf in, stouwen onze bestelwagen helemaal vol en rijden de laatste zendingen naar de DHL die hier vlakbij zit. We dachten dat we dit maar tijdelijk zouden doen, maar het werd al snel leuk en spannend, en hup, nu zijn we vijftien jaar verder en vind ik dit nog steeds het leukst om te doen. Van al die jaren waren de laatste twee toch het meest uitdagend op een manier die ik niet eerder had meegemaakt. Het was een achtbaan tussen pieken en dalen zowel op het gebied van de verkopen als onze gevoelens. Twee jaar die zeker hun sporen hebben nagelaten en die ons hebben gedwongen na te denken over hoe we Vinga in de toekomst willen vormgeven. Het afgelopen jaar hebben we ons beziggehouden met het veranderen van de organisatie en de manier waarop we werken, het bieden van meer transparantie en het samenstellen van een beter team. Dit alles zie je niet meteen van buitenaf, maar we hopen dat jullie de resultaten merken in de vorm van betere service, slimmere functies en snellere reactietijden. Er hebben zich het afgelopen jaar verschillende nieuwe Vingo’s (medewerkers) bij ons aangesloten. Op bijna elke afdeling hebben we een nieuwe medewerker mogen verwelkomen, iets dat geweldig was en is. Het is een voorrecht om nieuwe mensen te leren kennen en tegelijkertijd de organisatie te kunnen versterken met zo veel competentie. Om voor jullie de beste omstandigheden te creëren, moeten we onze organisatie blijven afstemmen, zodat de juiste vaardigheden op de juiste plek terechtkomen en moeten we het aandurven om anders te denken. Wij zien een rooskleurige toekomst voor ons met verschillende spannende uitdagingen.

OSK AR DAHLIN SALESDE ZEV EN ON DE RDEL EN De duurzaamheidsactiviteiten van Vinga zijn, net als van vele andere, zeer breed en we werken op vele niveaus en binnen verschillende omgevingen. Om duidelijk te maken hoe die activiteiten eruitzien en wat wij belangrijk vinden, hebben we ze ingedeeld in zeven onderdelen. Deze onderdelen hangen op vele manieren met elkaar samen: ze zijn van elkaar afhankelijk, ze gaan hand in hand en geen van de onderdelen redt het in zijn eentje. We kijken met spanning en enthousiasme uit naar een nieuw jaar waarbij de focus ligt op duurzaamheid. Ga gerust naar onze nieuwe website vinga.com om de onderdelen te bekijken. We hopen dat je zo net dat beetje extra voelt, precies datgene wat je moet voelen als je een cadeau van ons bij Vinga open maakt.

MIA MARECEK CSR


CIRCULARITEIT CREËREN

ZORGEN VOOR SOCIALE DUURZAAMHEID

Het ontwikkelen van een circulair bedrijfsmodel en een circulaire economie is een voorwaarde om de volgende generatie succes te kunnen laten hebben. Circulair heeft voor ons een brede betekenis en we werken op meerdere niveaus aan de beste manieren om de cirkel sluitend te maken.

Onze gehele waardeketen is opgebouwd rondom en bestaat uit mensen. We hebben de verantwoordelijkheid om ertoe bij te dragen dat het met al deze mensen goed gaat en dat zij iets hebben aan de samenwerking met Vinga. We dragen vooral een grote verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het goed gaat met diegenen die we nooit, of zelden, ontmoeten, en dat zij een veilige werkomgeving hebben.

ZORGEN VOOR NUL EMISSIES

K WA L I T E I T C R E Ë R E N

Vinga zorgt in de gehele waardeketen voor een klimaatvoetafdruk en we hebben een grote verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat deze voetafdruk kleiner wordt. Het is onze verantwoordelijkheid om ons voortdurend in te zetten om onze processen en partnerschappen te ontwikkelen en niet in de laatste plaats om onze producten zo te ontwerpen dat ze bijdragen aan een vermindering van de uitstoot. We zullen er altijd voor kiezen om het betere alternatief te gebruiken.

De ISO 9001-certificering ligt ten grondslag aan onze werkzaamheden op het gebied van kwaliteit en helpt ons bij de dagelijkse activiteiten met het geven van richting aan processen en maatregelen die moeten worden genomen. Kwesties op het gebied van kwaliteit hebben onze brede aandacht en deze werkzaamheden hebben betrekking op van alles, van veilige leveranciers en ervoor zorgen dat alle medewerkers op kantoor een prettig privé- en professioneel leven hebben tot zeer goede kwaliteit en een lange levensduur van de producten die we ontwikkelen.

BETROKKENHEID CREËREN

VEILIGHEID CREËREN

Dit is misschien wel onze belangrijkste pijler en hetgeen dat ervoor zorgt dat we dichter bij onze doelen komen. We hebben ons de vraag gesteld wat we belangrijk vinden in een partner die betrokken is bij onze toeleveringsketen, waar bijvoorbeeld veel behoefte is aan uitgebreide expertise, geduld en betrokkenheid, evenals een enorme wil om meer duurzame producten te kunnen produceren. Daarom zeggen we ook dat we eerder op zoek zijn naar een partner om mee samen te werken dan naar een leverancier van een grondstof of product.

ZO RG E N VO O R I N S P I R AT I E We zijn van mening dat verandering en misschien zelfs magie kan worden bereikt door middel van samenwerking, door open te staan voor en geïnteresseerd te zijn in de ideeën om ons heen. We zijn van mening dat het van belang is om goede ideeën te ondersteunen en om iemand die iets op een andere manier doet te stimuleren en te steunen. We willen geïnspireerd worden door anderen en, hopelijk, ook anderen inspireren. Samen kunnen we brainstormen en geïnspireerd worden om net even anders te denken.

Werkzaamheden met chemische stoffen hebben altijd centraal gestaan in de dagelijkse activiteiten van Vinga. Een van onze prioriteiten is het stoppen van de toestroom van schadelijke chemische stoffen, zowel met het oog op de medewerkers die onze producten maken als met het oog op de mens en de natuur. De wetgeving op het gebied van chemische stoffen is een belangrijke leidraad in onze dagelijkse werkzaamheden om op een zo vroeg mogelijk tijdstip schadelijke stoffen uit te faseren en te vervangen.

LEES MEER OVER E L K I N I T I AT I E F O P VINGA .COM


E E N C A DE AU B ON VO O R I E D E R E E N We vinden het fijn om te geven, maar het beste is iets te geven waar van je weet dat de ontvanger dat wil hebben en ook nodig heef t. Dat is een duurzaam cadeau. Onze cadeaubon past bij alle gelegenheden, of het nu is om waardering te laten blijken, personeel te motiveren of een mijlpaal te vieren.

6


MOGE L I J K H E DE N GE NOEG Met behulp van onze nieuwe cadeaubonnenmodule kun je eenvoudig zelf een omslag kiezen, je eigen omslag uploaden en je beste wensen en het logo van je bedrijf toevoegen.

7


MAAK HET PE R SOON L I J K

EIGEN ONTWERP OP K A ART EN WEB Maak uw kaar t persoonlijk door er een groet aan toe te voegen. Op de online cadeaukaar t hebt u tevens de mogelijkheid een videogroet toe te voegen, iets wat zeer gewaardeerd wordt! A ANGEPAST ONTWERP OP K A ART € 50,00 (MINIMUM 50 STUKS) EIGEN WEBPAGINA MET GROET € 50,00 (MINIMUM 50 STUKS)

CADEAUK A ART VIA SMS

CADEAUK AART VIA E-MAIL

We kunnen de cadeaukaart rechtstreeks naar de ontvanger sturen. Het enige wat we nodig hebben is een lijst met namen en mobiele nummers.

Wanneer u niet van alle ontvangers een mobielnummer hebt of gewoon liever via e-mail communiceert, kunnen we tevens de cadeaukaart via e-mail naar de ontvanger sturen.

8

TRADITIONELE LEVERING VAN UW CADEAUK A ART Tegenwoordig ont vangt u vooral rekeningen en andere formele brieven in uw brievenbus, dus met een persoonlijke cadeaukaar t valt u zeker op!


C A DE AU BON M E T R A Z E N D SN E L L E L E V E R I NG Zoek je een last minute geschenk of wil je gewoon een cadeau op een moderne en makkelijke manier schenken? Met onze ser vice kun je een cadeau sturen via sms of e-mail - binnen een minuut toon je je waardering. Bezoek Vinga gif tcard voor meer info. VINGAGIF TCARD.COM


10


11


CADEAUKAART NOBEL PR IJ S : € 1 9, 9 0 ,VRACHT: € 9,90 / K AART (D E V E R Z E N D I N G I S K L I M A ATG E CO M P E N S E E R D )

E LE K TRONIC A

HOOFDL AMP LED

WONINGDECOR ATIES

IN-EAR-HOOFDTELEFOON

12

OBIORI VEGAN K A ARS

JOSEI VA AS

VINGA SWEDEN

VINGA SWEDEN


PRODUC TE N VOOR DE K EUK E N

GL AS, 2 STUKS

L ALILLO PANNENLIKKER

BARBECUE GEREEDSCHAP

BAMBOE RIETJES

ROSENDAHL

VINGA SWEDEN

VINGA SWEDEN

VINGA SWEDEN

JUWE LE N E N ACCESSOIRES

RING

TA SSE N & RE IZE N

RFID-SAFE K A ARTHOUDER

GRINDA STOCKHOLM

DUUR Z AME K EUZE

VIGO GERECYCLEDE SERVEERSCHA AL

CABANON STRAND TOILET TAS

RPET SORTINO KOELTAS

VINGA SWEDEN

VINGA SWEDEN

SPORT E N LIFES T Y LE

LEAN GL AZEN DRINKFLES

MILES THERMOSFLES

RPET ACTIVE DRY HANDDOEK

VINGA SWEDEN

VINGA SWEDEN

VINGA SWEDEN

13


CADEAUKAART CLASSIC PR IJ S : € 2 9, 9 0 ,VRACHT: € 9,90 / K AART (D E V E R Z E N D I N G I S K L I M A ATG E CO M P E N S E E R D )

E LE K TRONIC A

GAMES SPEAKERS 2.0 USB POWERED

WONINGDECOR ATIES

WIRELESS CARRIE SPEAKER

14

OAMI K A ARSL ANTA ARN

BLOEMPOT KOPENHAGEN

VINGA SWEDEN

BERGS POT TER


PRODUC TE N VOOR DE K EUK E N

NOMIMONO KOMMENSET, 2 STUKS

HUDSON DESSERTKOMMEN, 6 STUKS

BUSCOT SERVEERPL ANK

BELICIA BOURGOGNE GL AS, 2 STUKS

VINGA SWEDEN

VINGA SWEDEN

VINGA SWEDEN

VINGA SWEDEN

JUWE LE N E N ACCESSOIRES

TA SSE N & RE IZE N

GRINDA CABEL ARMBAND

GRINDA KNOOP-ARMBAND

BALTIMORE L APTOPCASE 15”

BALTIMORE DRA AGTAS

GRINDA STOCKHOLM

GRINDA STOCKHOLM

VINGA SWEDEN

VINGA SWEDEN

DUUR Z AME K EUZE

L AVANDO BADL AKEN

BILTON GERECYCLEDE DEKEN

VINGA SWEDEN

VINGA SWEDEN

SPORT E N LIFES T Y LE

15

VICI ZWEEDSE STEELPAN

MILES VOEDSEL THERMOSCONTAINER

VINGA SWEDEN

VINGA SWEDEN


CADEAUKAART ROYAL PR IJ S : € 4 5 , 9 0 ,VRACHT: € 9,90 / K AART (D E V E R Z E N D I N G I S K L I M A ATG E CO M P E N S E E R D )

E LE K TRONIC A

ACTION CAMERA

WONINGDECOR ATIES

MANHAT TAN SPEAKER

16

OAMI K A ARSL ANTA ARN

HOND TIM

VINGA SWEDEN

K AJ BOJESEN


PRODUC TE N VOOR DE K EUK E N

BOUSSAC KOEKENPAN

BUSCOT RONDE SNIJPL ANK

LECCE THEEPOT

PAVO KOOLSTOFSTALEN PAN

VINGA SWEDEN

VINGA SWEDEN

VINGA SWEDEN

VINGA SWEDEN

JUWE LE N E N ACCESSOIRES

TA SSE N & RE IZE N

GRINDA HERITAGE 32 MM

OORBELLEN

BALTIMORE WEEKENDTAS

BALTIMORE RUGTAS

GRINDA STOCKHOLM

LILY & ROSE

VINGA SWEDEN

VINGA SWEDEN

DUUR Z AME K EUZE

SPORT E N LIFES T Y LE

EU ECOLABEL BEDDENGOED

VIGO GERECYCLEDE DRANKCONTAINER

MILES THERMOS EN LUNCHBOX

RPET SORTINO KOELRUGTAS

VINGA SWEDEN

VINGA SWEDEN

VINGA SWEDEN

VINGA SWEDEN

17


CADEAUKAART EXTRAVAGANT PR IJ S : € 6 3 , 9 0 ,VRACHT: € 9,90 / K AART (D E V E R Z E N D I N G I S K L I M A ATG E CO M P E N S E E R D )

E LE K TRONIC A

ACTION CAMERA

WONINGDECOR ATIES

SHANGHAI WIRELESS CHARGING SPEAKER

18

BALLON VA AS

MORRIS RPET SHERPA PL AID

VINGA SWEDEN

VINGA SWEDEN


PRODUC TE N VOOR DE K EUK E N

ARZO SAUTEERPAN

MONTE GIETIJZEREN PAN

CARVER WIJNGL AS, 6 STUKS

MONTE GIETIJZEREN SAUTEERPAN

VINGA SWEDEN

VINGA SWEDEN

VINGA SWEDEN

VINGA SWEDEN

JUWE LE N E N ACCESSOIRES

TA SSE N & RE IZE N

ARMBAND ANAIS

ZILVEREN OORBELLEN

SLOANE RPET RUGZAK

BALTIMORE RUGZAK

GRINDA STOCKHOLM

GRINDA STOCKHOLM

VINGA SWEDEN

VINGA SWEDEN

DUUR Z AME K EUZE

LOUIS RPET BADJAS

BEL AGGIO HANDDOEKSET, 4 STUKS

VINGA SWEDEN

VINGA SWEDEN

SPORT E N LIFES T Y LE

GIBSON GEREEDSCHAPSSET, 53 STUKS

19

RPET SL A APZAK


CADEAUKAART IMPERIAL PR IJ S : € 9 9, 9 0 ,VRACHT: € 9,90 / K AART (D E V E R Z E N D I N G I S K L I M A ATG E CO M P E N S E E R D )

PRODUC TE N VOOR DE K EUK E N

BOUSSAC LICHTGEWICHT GIETIJZEREN WOK

GIGARO CARVING SETS

CAFETIÈRE PRESS

WIJNKOELER

VINGA SWEDEN

VINGA SWEDEN

STELTON

SACKIT

20


PRODUC TE N VOOR DE K EUK E N

MONTE GIETIJZEREN PAN

HOT TIE THERMOSK AN, 1L

BARON KOPEREN STEELPAN

HAT TASAN DAMASCUS SANTOKU MES

VINGA SWEDEN

STELTON

VINGA SWEDEN

VINGA SWEDEN

JUWE LE N E N ACCESSOIRES

E LE K TRONIC A

NORUD LEDEREN NOTITIEBOEK

OORBELLEN

WIRELESS HEADPHONES

VINGA SWEDEN

GRINDA STOCKHOLM

SACKIT

WONINGDECOR ATIES

ACTIVIT Y HORLOGE

SPORT E N LIFES T Y LE

EU ECOLABEL BEDDENGOED

MINI A AP

MONTE RAW BARBECUEPL A AT

SLOANE RPET WEEKENDTAS

VINGA SWEDEN

K AJ BOYESEN

VINGA SWEDEN

VINGA SWEDEN

21L A SE RG R AV E R E N Dit is de ‘bedrukkingsmethode’ die naar onze mening de groenste is. Zeker als je, zoals wij, het in eigen huis hebt, waardoor

de

nodige

vrachtkosten

bespaard

worden.

Daarnaast worden onze graveermachines aangedreven door zonne-energie en bij het graveren worden geen chemicaliën gebruikt. Kortom: graveren is de meest duurzame manier om een product op te laten vallen! PRODUCT GRAVURE Prijsindicatie vanaf 100 stuks: € 5,40 Instelkosten: € 70,00

GRAVURE OP PU L ABEL Prijsindicatie vanaf 100 stuks: € 4,90 Instelkosten: € 70,00


R PE T SORT I NO Er zijn ongeveer 5 PE T-flessen nodig om een Sor tino tas te maken. RPE T Sor tino is gemaak t van 50% gerecycled polyester. Het gebruik van gerecycled polyester is onze manier om initiatieven op basis van recycling aan te moedigen en te ondersteunen. Het helpt ook voorkomen dat plastic flessen in de natuur en in de zeeën terechtkomen.R P E T S O R T I N O B I K E K O E LTA S Deze moderne en stijlvolle koeltas doet het erg goed als je een uitstapje gaat maken. De koeltas is voor 50% gemaakt van gerecycled materiaal van PET flessen. De binnenkant is gemakkelijk schoon en droog te maken en de kou blijft lang aanwezig dankzij de dikke PEVA-vulling. Met de klittenband op de achterkant van de tas kun je deze aan je fietsstuur bevestigen. De tas heeft ook een regelbare klep, zodat de isolatie voor elke gelegenheid optimaal is. FORMAAT: 21X12X17 CM ARTNR: 518001 , 518002 , 518003 VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 16,90

26


R P E T S O R T I N O D AY-T R I P K O E LTA S Deze moderne en stijlvolle koeltas doet het erg goed als je een uitstapje gaat maken. De koeltas is voor 50% gemaakt van gerecycled materiaal van PET flessen. De binnenkant is gemakkelijk schoon en droog te maken en de kou blijft lang aanwezig dankzij de dikke PEVA-vulling. Met de klittenband op de achterkant van de tas kun je deze aan je fietsstuur bevestigen. De tas heeft ook een regelbare klep, zodat de isolatie voor elke gelegenheid optimaal is. FORMAAT: 21X14X25 CM ARTNR: 519003 ZWART, 519001 GRIJS, 519002 MARINEBLAUW VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 24,90

27


28


R P E T S O R T I N O C I T Y K O E LTA S Een ultieme koelmand met gemêleerde kleuren en details gemaakt van katoen en imitatieleer. De mand is voor 50% gemaakt van gerecycled kunststof van PET-flessen. De koeltas heeft ook een klein compartiment aan de buitenkant van de koeltas, dat ruimte biedt voor nog andere spullen. De dikke EVA-vulling zorgt ervoor dat de kou lang wordt vastgehouden. Het is ook gemakkelijk te reinigen en te drogen na gebruik. Met een verstelbare schouderband en een dubbel handvat heeft u verschillende manieren om de koeltas te dragen. FORMAAT: 32X22X20,5 CM ARTNR: 515001 GRIJS, 515002 NAVY, 515003 ZWART VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 26,90

R P E T S O R T I N O S H O P P E R K O E LTA S Een koeltas met gemêleerde kleuren en details gemaakt van katoen en imitatieleer, ideaal om boodschappen mee te doen maar ook om in stijl te gaan picknicken. Gemaakt voor 50% van gerecycled kunststof van PETflessen. Er is ook een klein compartiment aan de buitenkant van de koeltas, dat ruimte biedt voor nog andere spullen. De dikke EVA-vulling zorgt ervoor dat de kou lang wordt vastgehouden. Het is ook gemakkelijk te reinigen en te drogen na gebruik. Met een verstelbare schouderband en een dubbel handvat heeft u verschillende manieren om de koeltas te dragen. FORMAAT: 50X35X15 CM ARTNR: 514001 GRIJS, 514002 NAVY, 514003 ZWART VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 31,90

29


GRAVURE OP PU L ABEL Prijsindicatie vanaf 100 stuks: € 4,90 Instelkosten: € 70,00

30


R P E T S O R T I N O T R A I L KO E L R U G TA S Koelrugzak die perfect is voor alle excursies, groot of klein. De rugzak is voorzien van twee vakken aan de zijkanten en een groter vak aan de voorkant. Het is voor 50% gemaakt van gerecycled materiaal uit PETflessen, met details van kunstleer en katoen. De koelrugzak houdt etenswaren lang koel en is eenvoudig toegankelijk door de grote opening. Aan de binnenkant van de rugtas bevindt zich een netvakje met ruimte voor een koelelement, zodat u ook kunt koelen in het bovenste gedeelte van de rugzak. Door de dikke PEVA-vulling gaat de koelrugzak lang mee. Bovendien is het na gebruik gemakkelijk te drogen. FORMAAT: 30,5X15X36 CM ARTNR: 51101 GRIJS, 51102 NAVY, 51103 ZWART VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 41,90

R P E T S O R T I N O KO E L R U G TA S Op het eerste oog is het lastig om er modern en trendy uit te zien met een koeltas in de hand, maar met deze koeltas gaat dat zeker lukken! De koelrugtas heeft details van kunstleer en katoen en het is voor 50% gemaakt van gerecycled materiaal uit PET-flessen, dus is het weldegelijk een hippe tas die in de huidige tijd past! Naast het met PEVA gevoerde grote koelcompartiment dat de kou bewaart, is de rugzak uitgerust met verschillende praktische opbergvakken. FORMAAT: 30,5X15X46 CM ARTNR: 52101 GRIJS, 52102 NAVY, 52103 ZWART VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 41,90

31


R P E T S O R T I N O K O E LTA S Deze moderne en stijlvolle koeltas doet het erg goed als je een leuk uitstapje gaat maken. Het heeft een iets kleiner formaat, dus het is gemakkelijk om te dragen met de dubbele handgrepen of met de schouderriem. De koeltas is voor 50% gemaakt van gerecycled kunststof van PET-flessen en is ook voorzien van details van katoen en kunstleer. De binnenkant is gemakkelijk schoon te maken en te drogen en de kou blijft lang aanwezig dankzij de dikke PEVA-vulling. FORMAAT: 23X20X27 CM ARTNR: 51321 GRIJS, 51322 NAVY, 51323 ZWART VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 20,90

32


R P E T S O R T I N O K O E LTA S G R A N D E De vakantie wordt ongetwijfeld nóg leuker met deze stijlvolle en trendy koeltas. Deze grote koeltas is natuurlijk ook praktisch omdat het na gebruik eenvoudig te reinigen is. Het is voor 50% gemaakt van gerecycled kunststof uit PET-flessen en heeft details van kunstleer en katoen. De koeltas gaat lang mee dankzij de dikke PEVAvulling. Aan de voorkant van de koeltas bevindt zich een compartiment met ruimte voor andere spullen waar u makkelijk bij kunt komen. U kunt kiezen of u het over de schouder draagt ​​met behulp van de schouderriem of met de twee handgrepen. FORMAAT: 35X26X36 CM ARTNR: 51311 GRIJS, 51312 NAVY, 51313 ZWART VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 32,90

33


34


RPET SORTINO KOELMAND Deze mooie, ruime koelmand betekent het einde van de saaie en ouderwetse koeltassen. De gemêleerd gekleurde koeltas heeft details van kunstleer en katoen en is voor 50% gemaakt van gerecycled kunststof uit PET-flessen, waardoor het een duurzame tas is waarmee je in stijl kunt picknicken. Aan de buitenkant van de koeltas bevindt zich een kleiner compartiment om spullen in op te bergen. De dikke PEVA-vulling houdt de kou lang vast en is na gebruik ook eenvoudig te reinigen. Met een verstelbare schouderriem en dubbele handgreep, heb je verschillende opties om de koelmand te dragen. FORMAAT: 40X28X24 CM ARTNR: 51201 GRIJS, 51202 NAVY, 51203 ZWART VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 34,90

35


R P E T S O R T I N O P L U N J E K O E LTA S Een moderne koeltas die zowel in de stad als tijdens een zwemvakantie gebruikt kan worden. De duurzame stof is geweven in twee kleuren, waardoor het een mooi gemêleerd effect heeft. De tas is uitstekend over de schouder te dragen, met schouderband van katoen. Gemakkelijk om mee te nemen en in te pakken en is voor 50% gemaakt van gerecycled kunststof uit PET-flessen. FORMAAT: 25X25X58 CM ARTNR: 51341 GRIJS, 51342 NAVY, 51343 ZWART VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 24,90

36


R P E T S O R T I N O S T R A N D TA S Deze stijlvolle strandtas maakt je stranddagen ongetwijfeld aangenamer. De tas is uitgerust met dubbele handgrepen en is voor 50% gemaakt van gerecycled kunststof van PET-flessen. De strandtas is ruim en heeft doordachte compartimenten. Een kleiner compartiment aan de binnenkant, voorzien van een rits die geschikt is voor waardevolle spullen en drie kleinere vakken aan de buitenkant waarin kleine dingen kunnen worden opgeborgen die gemakkelijk toegankelijk moeten zijn. De tas is gemakkelijk te reinigen en de stijlvolle details van katoen en kunstleer geven de strandtas net een beetje extra elegantie. FORMAAT: 45X15X35 CM ARTNR: 51331 GRIJS, 51332 NAVY, 51333 ZWART VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 19,90

37


RPET SORTINO ZITKUSSEN Praktisch opvouwbaar zitkussen Voor 50% gemaakt van gerecycled materiaal uit PET-flessen. Wordt opgevouwen met een kunstlederen riem en een drukknoopsluiting. De riem kan ook handig aan uw rugzak worden bevestigd. FORMAAT: 40X30 CM ARTNR: 512001 GRIJS, 512002 BLAUW, 512003 ZWART VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 13,90

38


R P E T S O R T I N O W E E K E N D TA S Weekendtas voor 50% gemaakt van gerecycled materiaal van PET-flessen met stijlvolle kunstlederen details. Een opvallend eenvoudige reistas, licht qua gewicht maar zeer duurzaam. Perfect voor een lang weekend weg. FORMAAT: 48X23X40 CM ARTNR: 517001 GRIJS, 517002 BLAUW, 517003 ZWART VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 41,90

39


B A LT I M O R E K O E LTA S Minimalistische koeltas, gemaakt van waterafstotend Polyurethaan. Lange handgrepen en verstelbare schouderband voor optimaal comfort. De koeltas is geïsoleerd met extra dik foam. De voering van de tas is gemaakt van zogenaamd PEVA wat gemakkelijk schoon en fris te houden is. Een handige koeltas, perfect voor zowel het strand als een outdoor-avontuur. FORMAAT: 35X26X36 CM ARTNR: 500918 GROEN, 500919 ZWART, 500920 GREIGE, 500921 NAVY VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 39,90

40


41


B A LT I M O R E T R A I L K O E L R U G Z A K Minimalistische koelrugzak gemaakt van waterafstotend nubuck-PU. De koelrugzak is geïsoleerd met extra dik schuim en de voering is van PEVA dat makkelijk schoon en fris te houden is. Een tas die geschikt is voor het strand, de boot en in de natuur. FORMAAT: 31,5X15X34 CM ARTNR: 501418 GROEN, 501419 ZWART, 501420 GREIGE, 501421 MARINEBLAUW VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 42,90

42


GRAVURE OP PU L ABEL Prijsindicatie vanaf 100 stuks: € 4,90 Instelkosten: € 70,00

43


44


B A LT I M O R E W E E K E N D TA S

B A LT I M O R E T O I L E T TA S

Je zult niet onopgemerkt blijven met deze ruime weekendtas over je schouder, want het is zowel stijlvol als minimalistisch. De tas heeft een verstelbare riem, zodat u comfortabel kunt reizen, ongeacht of het een zakenreis of een vakantie is. De weekendtas is uitgerust met een handig vak met rits aan de ene zijde en een klein vak met een drukknop op de andere zijde. Gemaakt van nubuck PU-leer waardoor de tas waterafstotende eigenschappen heeft.

Dit is een toilettas die niet alleen praktisch en handig is, maar ook een minimalistisch en modern ontwerp heeft. De tas is gemaakt van een waterafstotend materiaal, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de inhoud ervan. De tas sluit met een rits en is ideaal voor op reis of vakantie. Gemaakt van nubuckleer (60% polyurethaan en 40% polyester). FORMAAT: 23,5X12,5X18,5 CM ARTNR: 500418 GROEN, 500419 ZWART, 500420 GREIGE, 500421 NAVY VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 20,90

FORMAAT: 55,5X22X43 CM ARTNR: 500218 GROEN, 500219 ZWART, 500220 GREIGE, 500221 NAVY VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 44,90

45B A LT I M O R E R E I S R U G TA S Deze rugzak heeft een minimalistisch en modern ontwerp en beschikt over handige organisatorische capaciteiten, zodat u alle ruimte ten volle kunt benutten. Er is een gevoerd compartiment voor de laptop en een verborgen vak aan de achterkant voor veilige opslag van de waardevolle spullen, dus anti-diefstal. Het handige formaat van de rugtas, de verstelbare schouderbandjes en doordachte compartimenten maken het gemakkelijk om alles mee te nemen wat je onderweg nodig hebt. Een perfecte metgezel voor korte trips of overnachtingen. FORMAAT: 28X14,5X43 CM ARTNR: 500318 GROEN, 500319 ZWART, 500320 GREIGE, 500321 NAVY VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 55,90

47


B A LT I M O R E L A P T O P C A S E 15“ Een stijlvolle laptophoes die je computer tegen stoten en vocht beschermt. Gemaakt van een lichte, waterafstotende nubuck-PU stof met een elegante matte buitenkant en een binnenkant van licht synthetisch weefsel. Geschikt voor laptops tot en met 15 inch. FORMAAT: 38X26,5 CM ARTNR: 501619 ZWART, 501621 MARINEBLAUW, 501620 GREIGE, 501618 GROEN VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 22,90

48


B A LT I M O R E L A P T O P TA S Deze moderne en stijlvolle laptoptas zal zeker veel bekijks hebben. Het is een trendy, maar ook zeker een heel functionele draagtas. Naast het opberg vak voor je computer zitten er aan de binnenkant nog verschillende andere vakken, waarin je pennen, documenten of andere spullen kunt opbergen. De tas is gemaakt van een waterafstotend materiaal en met de dubbele handgrepen en de afneembare schouderriem kun je hem comfortabel bij je dragen. De laptopcase heeft ook een gesp, zodat deze gemakkelijk aan uw handbagage kan worden bevestigd als je op reis gaat. FORMAAT: 43X14,5X28 CM ARTNR: 500518 GROEN, 500519 ZWART, 500520 GREIGE, 500521 NAVY VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 43,90

49B A LT I M O R E D R A A G TA S Een handige, slanke tas van een lichtgewicht, waterbestendige nubuck PU-stof met een stijlvolle matte buitenkant en een lichtgewicht binnenkant van synthetische stof. Het hoofdvak sluit met een rits. Stevige handgrepen zodat u de tas goed kunt vullen. FORMAAT: 46X12X36 CM ARTNR: 501018 GROEN, 501019 ZWART, 501020 GREIGE, 501021 NAVY VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 31,90

B A LT I M O R E R U G TA S Minimalistische, trendy rugzak die bij alle gelegenheden past. De rugtas is gemaakt van waterafstotend nubuck PU-leer en heeft verstelbare bandjes voor een optimaal comfort. De anti-diefstal rugzak is naast een vak met rits aan de voorzijde, ook uitgerust met een verborgen vak aan de achterzijde, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de waardevolle spullen die er in kunnen. Te gebruiken als een werktas en als een schooltas. FORMAAT: 36X14,5X39 CM ARTNR: 500118 GROEN, 500119 ZWART, 500120 GREIGE, 500121 NAVY VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 42,90

51B A LT I M O R E K A N T O O R TA S

B A LT I M O R E O R G A N I Z E R

Een stijlvolle tas gemaakt van een lichte, waterafstotende nubuck-PU stof met een elegante matte buitenkant en een binnenkant van licht synthetisch weefsel. Perfect voor alles: school, werk of in de stad. Door het klassieke en tijdloze design valt deze bovendien bij de meeste mensen in de smaak. De tas heeft een gewatteerd vak, zodat je je laptop veilig en comfortabel mee kunt nemen. Naast een plek voor je computer zitten aan de binnenkant ook meerdere vakken voor pennen, documenten of andere spullen.

Houd alle benodigdheden bij de hand met deze handige organizer. Hier heb je ruimte voor alles wat je overdag nodig hebt, zoals een koptelefoon, powerbank, pennen en notitieboekjes. Met de karabijnhaak aan de korte zijde bevestig je de organizer aan een grotere tas. FORMAAT: 19,5X5,5X25 CM ARTNR: 500819 VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 22,90

FORMAAT: 34X10X39 CM ARTNR: 501319 ZWART VERP: POLYBAGPRIJS PER STUK: € 41,90

53B A LT I M O R E H Y B R I D K A N T O O R TA S Een tas voor het moderne kantoorleven. Gemaakt van een lichte, waterafstotende nubuck-PU stof met een elegante matte buitenkant en een binnenkant van licht synthetisch weefsel. Speciaal ontwikkeld voor alle kantoorspullen, zodat je makkelijk kunt wisselen tussen thuis of ergens anders werken. De tas heeft een gewatteerd vak, zodat je je laptop veilig en comfortabel mee kunt nemen. Naast een plek voor je computer zitten aan de binnenkant ook meerdere vakken voor kabels, adapters of andere spullen. De tas heeft ook een verstelbare schouderband. FORMAAT: 40X18X36 CM ARTNR: 501719 ZWART VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 69,90

55B A LT I M O R E PA D E LTA S Stijlvolle, minimalistische padeltas van een lichtgewicht, waterbestendige nubuck PU-stof met een chique matte buitenkant en een lichtgewicht binnenkant van synthetische stof. Het hoofdvak sluit met een rits. Verschillende binnenvakken bieden uitstekende opbergmogelijkheden. Het schoenenvak aan de korte zijde voorkomt dat schoenen de inhoud van de tas bevuilen. Stevige handgrepen zodat u de tas goed kunt vullen. Verstelbare schouderriem. FORMAAT: 51,5X26X35 CM ARTNR: 501118 VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 63,90

B A LT I M O R E PA D E L R U G Z A K Deze tas heeft een groot hoofdvak en twee vakken voor rackets aan beide lange zijden. De ene korte zijde is voorzien van een apart schoenenvak. Kleine verborgen vakken met rits voor waardevolle spullen. Het hoofdvak aan de binnenkant heeft meerdere vakken om balletjes of andere persoonlijke spullen op hun plek te houden. Een dubbel draagsysteem, aangezien de tas als rugzak en als sportbag gedragen kan worden. De tas heeft gewatteerde rugzakbanden waardoor die comfortabel over de schouders zit. Bovendien zijn de banden verstelbaar, zodat een perfecte pasvorm altijd mogelijk is. FORMAAT: 40X32X56 CM ARTNR: 501219 ZWART VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 94,90

57


58


RPET ACTIVE DRY HANDDOEK Gemaakt van een combinatie van vezels afkomstig uit gerecyclede PET-flessen en microvezels. Lichtgewicht en compact. De unieke badstofstructuur kan meer vocht opnemen en droogt driemaal sneller dan een traditionele handdoek. Ideaal voor buitenactiviteiten, sporten en reizen. Deze maat is uitstekend geschikt voor gebruik in de sportschool. Er zijn drie gerecyclede PET-flessen gebruikt om deze handdoek te maken. FORMAAT: 80X40 CM ARTNR: 60021 ZWART, 60023 GRIJS, 60025 NAVY VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 7,90

RPET ACTIVE DRY HANDDOEK Gemaakt van een combinatie van vezels afkomstig uit gerecyclede PET-flessen en microvezels. Lichtgewicht en compact. De unieke badstofstructuur kan meer vocht opnemen en droogt driemaal sneller dan een traditionele handdoek. Ideaal voor buitenactiviteiten, sporten en reizen. Deze maat is uitstekend geschikt voor gebruik in de sportschool. Er zijn drie gerecyclede PET-flessen gebruikt om deze handdoek te maken. FORMAAT: 140X70 CM ARTNR: 60022 ZWART, 60024 GRIJS, 60026 NAVY VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 15,90

B A LT I M O R E S P O R T E R De Baltimore tassenrange is uitgebreid met deze sporttas voor de sportschool of voor een weekendje weg. De trainingstas heeft een verstelbare schouderband en is gemaakt van nubuck PU waardoor de tas waterafstotende eigenschappen heeft. FORMAAT: 45X30X30 CM ARTNR: 500719 VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 37,90

59


R PE T S L OA N E Sloane is gemaakt van gerecycled polyester dat zodanig geweven is dat het erg lijkt op canvas katoen. Het gerecyclede polyester is voor 100% afkomstig gebruikte PET-flessen. De exclusieve kunstlederen details zijn gemaakt van het zogenaamde Waterborne PU.


S L O A N E R P E T K O E LTA S Een elegante koeltas gemaakt van gerecycled polyester dat is geweven als slijtvast canvas in twill. De buitenstof is 100% gerecycled polyester van PET-flessen. Exclusieve details van vegan leer in waterborne PU, waarbij in het productieproces in plaats van sterke oplosmiddelen vooral water wordt gebruikt. Dit proces is beter voor de natuur, maar vooral ook voor de medewerkers in de fabriek. De koeltas is geïsoleerd met extra dik schuim en de voering is van PEVA dat makkelijk schoon en fris te houden is. FORMAAT: 30X17X27 CM ARTNR: 560161 TAN, 560165 DONKERGRIJS VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 33,90

61


62


S LOA N E R P E T T O I L E T TA S Een stijlvolle toilettas uit de Sloane-serie. Sloane is gemaakt van gerecycled polyester dat zodanig geweven is dat het erg lijkt op het duurzame canvas. Het gerecyclede polyester is voor 100% afkomstig van gebruikte PET-flessen. De exclusieve kunstlederen details zijn gemaakt van het ogenaamde Waterborne PU. Dit is een zachter kunstleder waarbij hoofdzakelijk water wordt gebruikt ter vervanging van sterke oplosmiddelen in het fabricageproces. Dit proces is beter voor het milieu en vooral voor de arbeiders in de fabriek. Deze stijlvolle cosmetica tas maakt het goed geklede imago op reis compleet en wordt hopelijk uw goede reisgezel voor vele jaren. FORMAAT: 24X13,2X14 CM ARTNR: 560141 TAN, 560145 DONKERGRIJS VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 31,90

SLOANE RPET RUGZAK Een stijlvolle rugzak uit de Sloane-serie. Sloane is gemaakt van gerecycled polyester dat zodanig geweven is dat het erg lijkt op het duurzame canvas. Het gerecyclede polyester is voor 100% afkomstig van gebruikte PET-flessen. De exclusieve kunst-lederen details zijn gemaakt van het zogenaamde Waterborne PU. Dit is een zachter kunstleder waarbij hoofdzakelijk water wordt gebruikt ter vervanging van sterke oplosmiddelen in het fabricageproces. Dit proces is beter voor het milieu en vooral voor de arbeiders in de fabriek. Een klassieke rugzak in een stijl die velen zal aanspreken. De binnenkant heeft een gewatteerd laptopvak om uw computer te beschermen tegen kleine stoten. FORMAAT: 31X10X42 CM ARTNR: 560121 TAN, 560125 DONKERGRIJS VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 73,90

S LOA N E R P E T W E E K E N D TA S Een stevige weekendtas uit de Sloane-serie. Sloane Is gemaakt van gerecycled polyester dat zodanig geweven is dat het erg lijkt op het uurzame anvas. Het gerecyclede polyester is voor 100% afkomstig van gebruikte PET-flessen. De exclusieve kunst- lederen details zijn gemaakt van het ogenaamde Waterborne PU. Dit is een zachter kunstleder waar-bij hoofdzakelijk water wordt gebruikt ter vervanging van sterke oplosmiddelen in het fabricageproces. Dit proces is beter voor het milieu en vooral voor de arbeiders in de fabriek. De tas heeft een verstelbare schouderriem en is uitgevoerd in een klassieke stijl die velen zal aanspreken. FORMAAT: 52X25X33 CM ARTNR: 560101 TAN, 560105 DONKERGRIJS VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 83,90

63GOTS-COT TON T OW E L S Wij vinden dat katoen een fantastisch natuurlijk materiaal is, maar we zijn ons ook bewust van de milieu-impact van deze vezel. Om te versterken, zelfs in een bepaald opzicht, dat onze katoenproducten zo weinig mogelijk impact hebben op het milieu, hebben we ervoor gekozen om biologisch katoen te gebruiken voor al onze strandhanddoeken. Door het ondersteunen van biologisch geteelde katoen dragen we onder meer bij tot een verminderd gebruik van pesticiden en schadelijke chemicaliën binnen de productieketen, wat één van de belangrijkste duurzaamheidsdoelstellingen van Vinga is.C A B A N O N S T R A N D T O I L E T TA S Eenvoudige toilettas van badstof. Gemaakt in India van 100% biologisch geteeld katoen. Voor het bewaren van zonnebrandcrème en natte badkleding. FORMAAT: 30X18,5 CM ARTNR: 8026 MARINEBLAUW/NATURELWIT MARINEBLAUW/ NATURELWIT VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 8,90

CABANON BADHANDDOEK Velours badhanddoek, gemaakt van 100% biologisch geteeld katoen (GOTS). De handdoek is perfect voor een uitstapje naar het strand of het zwembad en geeft een extra speciaal tintje aan uw uitstapje. FORMAAT: 80X180 CM ARTNR: 8021 NAVY, 8022 GEEL VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 29,90

67VA L M E R B A D L A K E N Een luxe strandhanddoek van katoen met kwastjes aan de korte zijden voor op het strand of bij het zwembad. Onze badlakens zijn gemaakt in India van 100% biologisch geteeld katoen en hebben een dikte van 450 g/m2. Gecertificeerd volgens GOTS. FORMAAT: 180X80 CM ARTNR: 8046 ROESTROOD, 8053 ZWART, 8063 SAGE GROEN VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 31,90

69


VA L M E R L I G S TO E L B A D L A K E N Een luxe strandhanddoek van katoen met kwastjes aan de ene korte zijde en een ligstoelvak aan de andere zijde. Als je de handdoek over de ligstoel hebt gedaan, blijft die goed zitten. Onze badlakens zijn gemaakt in India van 100% biologisch geteeld katoen en hebben een dikte van 450 g/m2. Gecertificeerd volgens GOTS. FORMAAT: 180X80 CM ARTNR: 8062 VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 34,90

70


OUT OF OFFICE BADHANDDOEK Velours badhanddoek, gemaakt van 100% biologisch geteeld katoen (GOTS). De handdoek is perfect voor een uitstapje naar het strand of het zwembad en geeft een extra speciaal tintje aan uw uitstapje. FORMAAT: 80X180 CM ARTNR: 8018 VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 29,90

71


SUNNY SIDE UP LIGSTOELBADLAKEN Een luxe strandhanddoek van katoen met een ligstoelvak aan de korte zijde. Als je de handdoek over de ligstoel hebt gedaan, blijft die goed zitten. Onze badlakens zijn gemaakt in India van 100% biologisch geteeld katoen en hebben een dikte van 450 g/m2. Gecertificeerd volgens GOTS. FORMAAT: 160X80 CM ARTNR: 8054 GEEL VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 29,90

72


RESERVED LIGSTOELBADLAKEN Een luxe strandhanddoek van katoen met een ligstoelvak aan de korte zijde. Als je de handdoek over de ligstoel hebt gedaan, blijft die goed zitten. Onze badlakens zijn gemaakt in India van 100% biologisch geteeld katoen en hebben een dikte van 450 g/m2. Gecertificeerd volgens GOTS. FORMAAT: 160X80 CM ARTNR: 8055 SALIEGROEN VERP: POLYBAGPRIJS PER STUK: € 29,90

73A N DAT I H A M A M B A D L A K E N Dit badlaken is gemaakt van 70% gecertificeerd katoen van katoenafval van de fabrikant. Vezels die normaal gesproken als onbruikbaar worden gezien, hebben met behulp van het juiste productieproces de gewenste eigenschappen gekregen en dat levert een prachtig badlaken op. Het badlaken heeft bovendien een fantastisch absorptievermogen en droogt zeer snel. Na gebruik rol je het badlaken op en neemt het weinig ruimte in je kast of reistas in. FORMAAT: 180X100 CM ARTNR: 40680 NATURELWIT, 40681 BLAUW VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 16,90

75L AVA N D O H A M A M B A D L A K E N Dit badlaken is gemaakt van 70% gecertificeerd katoen van katoenafval van de fabrikant. Vezels die normaal gesproken als onbruikbaar worden gezien, hebben met behulp van het juiste productieproces de gewenste eigenschappen gekregen en dat levert een prachtig badlaken op. Het badlaken heeft bovendien een fantastisch absorptievermogen en droogt zeer snel. Na gebruik rol je het badlaken op en neemt het weinig ruimte in je kast of reistas in. FORMAAT: 180X100 CM ARTNR: 40668 ZWART, 40669 BEIGE VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 16,90

L AVA N D O H A M A M B A D L A K E N F A M I LY- S T Y L E Geniet met het hele gezin van dit grote badlaken. Gemaakt van 70% gecertificeerd gerecycled katoen van katoenafval van de fabrikant. Vezels die normaal gesproken als onbruikbaar worden gezien, hebben met behulp van het juiste productieproces de gewenste eigenschappen gekregen en dat levert een prachtig badlaken op. Het badlaken heeft bovendien een fantastisch absorptievermogen en droogt zeer snel. Na gebruik rol je het badlaken op en neemt het weinig ruimte in je kast of reistas in. FORMAAT: 180X180 CM ARTNR: 40670 ZWART VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 24,90

77L AVA N D O H A M A M O C H T E N DJ A S Ochtendjas gemaakt van 70% gecertificeerd gerecycled katoen van katoenafval van de fabrikant. Vezels die normaal gesproken als onbruikbaar worden gezien, hebben met behulp van het juiste productieproces de gewenste eigenschappen gekregen en dat levert een heerlijk en licht materiaal op om rond je lichaam te wikkelen. De ochtendjas is van het kimonomodel met wijde mouwen, knoopceintuur in de taille en zakken voor. FORMAAT: S/M ARTNR: 40671 ZWART S/M 40672 BEIGE S/M, 40673 ZWART L/XL, 40674 BEIGE L/XL VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 37,90

79


WILLOW BOUGH RPET PICKNICKPL AID Goed gemaakte picknickplaid van zacht fleece met details van katoencanvas en kunstleer. De plaid is bedrukt met het bekende Willow Bough patroon van William Morris. De voorkant is gemaakt van 100% gerecycled materiaal van PET-flessen. De achterkant is van PEVA dat vocht tegenhoudt. Door een slimme constructie is de plaid makkelijk op te vouwen en mee te nemen. FORMAAT: 170X130 CM ARTNR: 539001 VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 31,90

80


CAPRI RPET PICKNICKPLAID Goed gemaakte picknickplaid van zacht fleece met details van katoencanvas en kunstleer. De voorkant is gemaakt van 100% gerecycled materiaal van PET-flessen. De achterkant is van PEVA dat vocht tegenhoudt. Door een slimme constructie is de plaid makkelijk op te vouwen en mee te nemen. FORMAAT: 170X130 CM ARTNR: 539002 VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 31,90

81


82


LARDIER RPET PICKNICKPLAID Goed gemaakte picknickplaid van zacht fleece met details van katoencanvas en kunstleer. De voorkant is gemaakt van 100% gerecycled materiaal van PET-flessen. De achterkant is van PEVA dat vocht tegenhoudt. Door een slimme constructie is de plaid makkelijk op te vouwen en mee te nemen. FORMAAT: 170X130 CM ARTNR: 539003 MARINEBLAUW, 539004 SALIEGROEN VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 31,90

83


LARDIER LARGE RPET PICKNICKPLAID Extra grote en goed gemaakte picknickplaid van zacht fleece met details van katoencanvas en kunstleer. De voorkant is gemaakt van 100% gerecycled materiaal van PET-flessen. De achterkant is van PEVA dat vocht tegenhoudt. Door een slimme constructie is de plaid makkelijk op te vouwen en mee te nemen. FORMAAT: 200X150 CM ARTNR: 539005 VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 34,90

84


ROLAND STRANDTENNIS SET Een complete en elegante strandtennisset met twee rackets, twee rubberballetjes en een opbergzak van canvas. De sport is populair omdat het makkelijk te leren is en iedereen het kan spelen, hoe oud en vaardig je ook bent. Het racket is gemaakt van populierenhout. FORMAAT: 40X22 CM ARTNR: 9163 VERP: KATOENEN TAS PRIJS PER STUK: € 27,90

85


ANTIQUE MINI-BOCCIA Deze mini boccia is het perfecte spel voor mensen van alle leeftijden. Het kan bij alle gelegenheden en op alle plaatsen worden gespeeld, of het nu op het strand, in de tuin of op andere groene plekken is. Het kan individueel of in teams worden gespeeld, en de regels zijn absoluut eenvoudig - de speler die zo dicht mogelijk bij is wint. Deze exclusieve boccia-set bestaat uit zes kleine balletjes en een meetlint en is verpakt in een mooie katoenen koordtas. FORMAAT: BALLEN: 4 CM ARTNR: 3139 VERP: KATOENEN TAS PRIJS PER SET: € 16,90

ANTIQUE BOCCIA BL ACK EDITION Boccia is een perfect spel dat geschikt is voor mensen van alle leeftijden. Het kan altijd en op vrijwel iedere plek worden gespeeld, zoals op het strand, in de tuin of op het plein. Je kunt zowel individueel als in teams spelen en de regels zijn heel eenvoudig: diegene die het dichtst bij het kleine balletje werpt, die wint. Deze exclusieve jeu de boules set bestaat uit zes ballen, een meetkoord en een klein balletje, verpakt in een stijlvolle katoenen tas. FORMAAT: BALLEN: 6,5 CM ARTNR: 9148 VERP: KATOENEN TAS PRIJS PER SET: € 25,90

86


O U T D O O R YAY T Z E E Het Yahtzee spel voor in de tuin of op het strand! Méér heb je niet nodig voor een gezellige dag: vijf mega grote dobbelstenen, een pen en een Yahtzee notitieblok. De regels zijn eenvoudig en moge de beste of de gelukkigste winnen! FORMAAT: DOBBELSTENEN: 5,5 CM ARTNR: 9110 VERP: KATOENEN TAS PRIJS PER SET: € 16,90

RINGEN GOOIEN Buitenspel waar iedereen, ongeacht de leeftijd, aan mee kan doen. Het gaat er bij dit spel om om cirkelvormige touwtjes om een stok te gooien, die u in het gras hebt gestoken. De verschillende maten ring leveren verschillende punten op. Er zit een volledige handleiding bij het spel. Leuk voor een tuinfeest of een barbecue-avondje. FORMAAT: 40X15X3 CM ARTNR: 9136 VERP: KATOENEN TAS PRIJS PER SET: € 12,90

87KO E L R U G TA S T H E R M O Handige, royale rugzak met koelfunctie. Veel grote vakken, ideaal voor op reis of voor een picknick. FORMAAT: 33X22X47 CM ARTNR: 5180 ZWART VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 31,90

MACE THERMOSFLES Dubbelwandige vacuümisolatietechnologie in één thermosfles. Het houdt de temperatuur, smaak en voedingswaarde van de drank op peil. Naast de onbreekbare roestvrijstalen buitenzijde en een 18/8 interieur heeft deze thermoskan een koperen wand voor optimale isolatie. Een zorgeloze anti-lekdop met lekvrije siliconen sluiting maakt deze fles helemaal af. FORMAAT: 500 ML, 8,5X8,5X27,5 CM ARTNR: 50400 PRIJS PER STUK: € 15,90

FORMAAT: 750 ML, 8,5X8,5X32 CM ARTNR: 50402 PRIJS PER STUK: € 17,90

89MILES THERMOSFLES Dankzij de efficiënte vacuümisolatie houdt de Miles Thermosfles dranken ijskoud tot wel 18 uur en stomend heet tot 6 uur. De isolatie werkt ook op de condensatie en verzekert dat de vloeistof niet in de bodem van uw tas terecht komt. De fles is gemaakt van 18/8 roestvrijstaal waardoor de huidige inhoud niet naar de vorige inhoud van de fles proeft en ruikt. Het materiaal is volledig vrij van gifstoffen en stevig genoeg om levenslang mee te gaan. Schakel nu over van de plastic giftige flessen naar dit ecologische alternatief – je geniet op een compleet andere manier van je drankjes en spaart tegelijkertijd de natuur! FORMAAT: 500 ML, 8X8X23 CM ARTNR: 5042 NAVY, 5044 GROEN, 5046 WIT, 5048 STAALKLEURIG, 5052 ZWART, 5059 GEEL, 5053 BEIGE PRIJS PER STUK: € 15,90

91


PRODUCT GRAVURE Prijsindicatie vanaf 100 stuks: € 5,40 Instelkosten: € 70,00

92


M I L E S VO E D S E L T H E R M O S CO N TA I N E R Hoge kwaliteit voedsel thermoscontainer in 18/8 staal. De bijbehorende houten lepel kan worden opgeborgen in een riem die aan de thermoscontainer is bevestigd. De grote opening maakt het gemakkelijk om te vullen, schoon te maken en direct uit de thermoscontainer te eten. FORMAAT: 500 ML, 9X9X15 CM ARTNR: 50440 VERP: GESCHENKVERPAKKINGPRIJS PER STUK: € 24,90

MILES THERMOSFLES 1000 ML Miles thermosflessen hebben een uitmuntende vacuümisolatie die het water tot 18 uur koud houdt en warme dranken tot 6 uur heet. De vacuümisolatie condenseert nooit en is lekvrij. De fles is gemaakt in 18/8 roestvrij staal, wat betekent dat er geen smaak of geur van eerdere inhoud in de fles achterblijft. De dop is voorzien van een hengsel. De thermoskan is vrij van giftige stoffen en kan levenslang worden gebruikt. Het draagt ertoe ​​ bij dat er minder plastic flessen worden weggegooid waardoor we de zeeën en het milieu sparen. FORMAAT: 1000 ML, 8X31,5 CM ARTNR: 5054 STAALKLEURIG, 5058 ZWARTPRIJS PER STUK: € 21,90

93OTIS THERMOS TO-GO-MUG Een geweldige manier om uw dagelijks leven als koffiedrinker te vereenvoudigen, is door een to-go-mok te nemen die u met slechts één hand kunt openen en sluiten. Als je veel onderweg bent, kan deze mok optimaal zijn, omdat hij zowel warmte als kou tot 6 uur kan vasthouden. Het is gemaakt van 18/8 roestvrij staal en smaakt of ruikt dankzij de materiaalkeuze niet. Plaats hem bovendien gewoon in de vaatwasser om hem schoon te maken. FORMAAT: 300 ML, 7X16 CM ARTNR: 5062 STAALKLEURIG, 5064 ZWART, 5066 WIT PRIJS PER STUK: € 15,90

95


LEAN THERMOSFLES Een gecoate roestvrijstalen thermosfles passend bij de Lean waterfles, uit dezelfde serie. Door de lus aan de dop kan de isoleerfles eenvoudig aan een (rug)tas vastgemaakt worden en dankzij zijn vorm past hij in de meeste bekerhouders van auto’s. Geschikt voor zowel warme als koude dranken, die beide lang op temperatuur gehouden worden. Eenvoudig schoon te maken, zowel met de hand als in de vaatwasser. FORMAAT: 450 ML, 6,5X6,5X23 CM ARTNR: 50950 ZWART, 50951 WIT, 50952 GRIJS PRIJS PER STUK: € 13,90

96


L E A N T H E R M O S F L E S M E TA A L Roestvrijstalen thermosfles passend bij de waterfles van dezelfde serie. Door de lus aan de dop kan de thermosfles gemakkelijk aan de tas gehangen worden, en door zijn vorm past hij in de meeste bekerhouders. Geschikt voor zowel warme als koude dranken, die lang op temperatuur worden gehouden (6u voor hete en 18u voor koude dranken). Eenvoudig schoon te maken zowel met de hand als in de vaatwasser. U kunt zelf de kleur van de lus kiezen (10 verschillende kleuren). FORMAAT: 450 ML, 6,5X6,5X23 CM ARTNR: 50953B BLAUW, 50953BK ZWART, 50953DB DONKERBLAUW, 50953DG DONKERGRIJS, 50953G GROEN, 50953O ORANJE, 50953P ROZE, 50953PU PAARS, 50953R ROOD, 50953W WIT PRIJS PER STUK: € 13,90

97


E É N VOR M , DR I E DU U R Z A M E M AT E R I A L E N

TRITAN-PLASTIC

BOROSILICAATGLAS

PRO-GRADE 18/8 STAAL

Een duurzaam materiaal en een

Een materiaal dat bestand is tegen

Een fles van hoogwaardig staal die

extra hard plastic dat bestand is

snelle temperatuurveranderingen

generaties lang meegaat als deze

tegen alles, van de afwasmachine

en hoge temperaturen, en dat

goed wordt onderhouden.

tot een actieve levensstijl. De fles is

beter tegen een stootje kan dan

uiteraard BPA-vrij.

gewoon glas.

98


LEAN GLAZEN DRINKFLES Een eigentijdse glazen Lean waterfles, ideaal voor thuis, op kantoor of tijdens het sporten. Deze waterfles neem je eenvoudig mee door de goede grip en is tevens voorzien van een handige draaglus. De sportfles heeft een eenvoudig maar stijlvol ontwerp van transparant glas met een siliconen beschermhoes. De fles is vaatwasmachinebestendig en heeft een inhoud van 570 ml. De fles is gemaakt van borosilicaatglas, een soort glas dat beter bestand is tegen hogere temperaturen dan gewoon glas, tevens kan het snelle temperatuurveranderingen weerstaan en is schokbestendiger dan gewoon glas. FORMAAT: 570 ML, 6,5X23,5 CM ARTNR: 50961 ZWART, 50962 GRIJS PRIJS PER STUK: € 9,90

99


L E A N WAT E R F L E S Waterfles van BPA-vrij kunststof. Met de lus aan het deksel is de fles eenvoudig aan bijvoorbeeld een hometrainer te hangen. Daarnaast past de fles in de meeste bekerhouders en is eenvoudig schoon te maken. Geschikt om te bedrukken. FORMAAT: 570 ML 6,5X6,5X23,5 CM ARTNR: 50830 ROZE, 50831 NAVY, 50832 DONKERGRIJS, 50833 ROOD, 50846 ORANJE, 50847 TRANSPARANT, 50848 GROEN, 50849 BLAUW, 50862 GEEL, 50863 DONKERGROEN PRIJS PER STUK: € 6,90

100


L E A N S TA A L F L E S Minimalistische waterfles van roestvrij staal. Door het enkelwandige ontwerp is de fles licht, elegant en gemakkelijk mee te nemen. Een roestvrijstalen waterfles gaat een leven lang mee als je er goed voor zorgt. FORMAAT: 6,5X6,5X23 CM / 550 ML ARTNR: 50960B BLAUW, 50960BK ZWART, 50960DB DONKERBLAUW, 50960DG DONKERGRIJS, 50960G GROEN, 50960O ORANJE, 50960P ROZE, 50960PU PAARS, 50960R ROOD, 50960W WITPRIJS PER STUK: € 10,90

101


OCHA THERMOSK AN Klassiek Scandinavisch ontworpen thermosfles. Roestvrij en onbreekbaar, met een drukknop en een handvat van walnotenhout. Een goede grip zorgt ervoor dat je er veilig meer kunt schenken. Heeft een grote opening voor eenvoudig vullen en schoonmaken. FORMAAT: 1200 ML,18X11X22 CM ARTNR: 50755 ZWART, 50760 GREIGE VERP: GESCHENKVERPAKKING PRIJS PER STUK: € 41,90

102


B I LT O N G E R E C Y C L E D E DEKEN/PONCHO Een warme plaid van fleece die je niet meer los wilt laten, of je nu op een mooie zomeravond buiten zit of gezellig thuis op de bank. Gemaakt voor 30% van gerecyclede polyestervezel. Met de handige knoopsluiting aan de lange zijde van de deken tover je het gemakkelijk om in een aangename poncho. OEKO-TEX Standard 100, hetgeen betekent dat het gebruikte materiaal voldoet aan een aantal productveiligheidscriteria. FORMAAT: 130X170 CM ARTNR: 194620 VERP: GESCHENKVERPAKKING PRIJS PER STUK: € 25,90

103Z W E E DS E O U T DOO R PA N Een typisch Zweedse outdoor pan die geplaatst kan worden op een van keien of stenen gemaakte barbecue. De staalkleurige pan wordt verpakt in een opbergtas. FORMAAT: 21,5X21,5X2,5 CM ARTNR: 5510 VERP: GESCHENKVERPAKKING PRIJS PER STUK: € 27,90

VICI UITSCHUIFBARE GRILLSPIES De grillspies is perfect voor gebruik boven een open vuur. De grillspies kan worden uitgeschoven door middel van een uitschuifbare handgreep. Prikvork en houten handvat. De weerhaken van de vork zijn zo ontworpen dat wat u grilt stevig vastzit aan de stok, zodat er geen voedsel in de grill of het vuur kan komen. Praktisch lederen koord om op te hangen. Uitgeschoven lengte: ca. 70 cm. FORMAAT: OPGEVOUWEN: 18 CM. UITGESCHOVEN: 70 CM ARTNR: 3397 VERP: CANVAS TAS PRIJS PER STUK: € 13,90

105


VUURSCHAAL Solide vuurschaal van cortenstaal. Met deze vuurschaal kunt u gezellig samenkomen rond het vuur en genieten van de heerlijke warmte en de betoverende vlammen. De vuur-schaal zal na verloop van tijd een mooie roestige afwerking krijgen als het buiten blijft staan. FORMAAT: 60X60X16 CM ARTNR: 12025 VERP: GESCHENKVERPAKKING PRIJS PER STUK: € 199,90

106


M O N T E R AU W E B A R B E C U E P L A AT Kook je eten rechtstreeks boven een open vuur! De barbecueplaat is handig en gemakkelijk mee te nemen op uitstapjes in de natuur. Perfect voor grotere groepen. Stevig gietijzeren ontwerp met afneembare stalen poten. De warmte wordt gelijkmatig over de hele plaat verdeeld. Gemakkelijk schoon te maken na gebruik. Het beste te gebruiken boven een open vuur of met een gasbrander. FORMAAT: 44X44X3,5 CM ARTNR: 12030 VERP: GESCHENKVERPAKKING PRIJS PER STUK: € 83,90

107


108


M O N T E R AW RO N D E B A K P L A AT Deze plaat van gietijzer leg je op het barbecuerooster, in de oven of gebruik je op een kookplaat. Perfect voor het zelf maken van pizza en brood of voor het bakken van groenten die vaak door het barbecuerooster vallen. Geschikt voor de meeste typen kookplaten, inclusief inductie. FORMAAT: 35X40X2,5 CM ARTNR: 2182 ZWART VERP: GESCHENKVERPAKKING PRIJS PER STUK: € 39,90

M O N T E R AW RO N D E B A R B E C U E P L A AT Deze plaat van gietijzer leg je op het barbecuerooster, in de oven of gebruik je op een kookplaat. Perfect voor een barbecuegevoel als het weer het laat afweten. Grill groenten, hete garnalen of andere kleine dingen die makkelijk door het rooster op de barbecue vallen. Geschikt voor de meeste typen kookplaten, inclusief inductie. FORMAAT: 31X36X2,5 CM ARTNR: 2184 VERP:GESCHENKVERPAKKING PRIJS PER STUK: € 39,90

M O N T E R AW G I E T IJ Z E R E N B A K P L A AT Een gietijzeren bakplaat die goede eigenschappen heeft om te bakken. Werkt op alle soorten fornuizen, inclusief inductiekookplaten. Door de rechthoekige vorm bak je veel tegelijk. Perfect voor bijvoorbeeld grote steaks, aardappels en groenten. Ook prima te gebruiken in de oven of grill om bijvoorbeeld pizza’s te bakken. Te gebruiken op één of meerdere zones van uw fornuis. De set bestaat verder uit een bamboe tang. FORMAAT: 39X23X1,5 CM ARTNR: 21998 VERP:GESCHENKVERPAKKING PRIJS PER STUK: € 41,90

109


PA S O B A K S PAT E L

PA S O G R I L LTA N G

Een solide bakspatel van sterk roestvrij staal die perfect is voor het bakken van een stukje vis of een pizza. Gemaakt van essenhout.

Een solide tang van roestvrij staal. Perfect voor de barbecue en in de keuken. Gemaakt van essenhout. FORMAAT: 38 CM ARTNR: 35302 VERP:GESCHENKVERPAKKING PRIJS PER STUK: € 9,90

FORMAAT: 38 CM ARTNR: 35301 VERP:GESCHENKVERPAKKING PRIJS PER STUK: € 9,90

110


N AVA R RO G R I L L RO OS T E R Praktisch en inklapbaar grillrooster. Perfect voor uitstapjes en thuis. Plaats wat u wilt grillen tussen de grillroosters en sluit het rek. Het eten wordt op zijn plaats gehouden, en het is gemakkelijk om het van beide kanten te grillen boven het open vuur of de barbecuerooster. FORMAAT: 30X54 CM ARTNR: 3392 VERP:GESCHENKVERPAKKING PRIJS PER STUK: € 15,90

C E D E R H O U T E N S E RV E E R P L A AT Voeg het subtiele aroma van cederhout toe aan het vlees of vis door direct op dit houten bord te grillen (tip: laat de plaat ongeveer een uur van tevoren in water weken om de smaak te verbeteren en de levensduur van het hout te verlengen). Wanneer het tijd is om te serveren, plaatst u de plank in de roestvrijstalen houder, die wordt geleverd met handgrepen zodat het geheel eenvoudig op tafel te zetten is. FORMAAT: 40X18,5X0,8 ARTNR: 3394 VERP:GESCHENKVERPAKKING PRIJS PER STUK: € 27,90

111


112


R AWS O N - G R I L L G E R E E DS C H A P S S E T

BARBECUE SPIESJES

Een grill gereedschapsset met twee roestvrijstalen knijpers, twee draadspiesjes en een marinadeborstel van hout en silicoon. De knijpers zijn perfect voor het grillen van asperges of smallere worsten die de neiging hebben om door de grill te vallen. De draadspiesjes zijn flexibel en gemakkelijk te plaatsen op de grill en gemakkelijk schoon te houden.

Functionele barbecuespiesjes met schuiffunctie waardoor u het gebarbecuede eten eenvoudig van het spiesje af kunt halen. De spies is dubbelzijdig zodat u die kunt keren, zonder dat het gebarbecuede eten ronddraait. Op het handvat kunt u iets laten graveren. Wordt geleverd in een setje van twee stuks barbecuespiesjes met een bijpassend boekje met recepten.

FORMAAT: KNIJPERS: 16 CM. SPIESEN: 80 CM. BORSTEL: 20X5 CM ARTNR: 3395 VERP:GESCHENKVERPAKKING PRIJS PER SET: € 17,90

FORMAAT: 32,5X3X3 CM ARTNR: 33210 VERP:GESCHENKVERPAKKING PRIJS PER SET: € 8,90

BOEDO MARINADE SET

PICO SPIESMANDJES

Een marinade set met een roestvrijstalen kom met een inhoud van 0,75 liter en een marinanadekwast met een siliconen borstel, waardoor deze gemakkelijk te reinigen is.

Set van twee kleine grillmandjes. Je kunt hem gebruiken net zoals de spies. Leg heel eenvoudig wat je wilt in de mand, sluit hem en grillen maar. Het aardige hiervan is dat u het niet stukje voor stukje eruit hoeft te halen wanneer u klaar bent met grillen. Verpakt met een receptenboekje in een mooie cadeauverpakking.

FORMAAT: KOM: 25X14,5X9 CM/ 750 ML. BORSTEL: 20X5 CM ARTNR: 3393 VERP:GESCHENKVERPAKKING PRIJS PER SET: € 14,90

FORMAAT: 49X4X5 CM ARTNR: 3379 VERP:GESCHENKVERPAKKING PRIJS PER SET: € 15,90

113


CAPE ZEEVRUCHTENSET

CO RO M A R I N A D E K WA S T

Wanneer het tijd is voor het jaarlijks kreeftseizoen, is het belangrijk om voorbereid te zijn. Voor een geslaagd zeevruchten diner is het zaak om over de juiste tools te beschikken. Deze set kan je een flink stuk op weg helpen, want het bevat naast een kreefttang, een mes en vier vorken, samen verpakt in een handige katoenen tas. Met deze set ben je er zeker van dat je optimaal van kreeft kunt genieten. Om je bestek na gebruik goed te verzorgen, kun je het in oliën met een neutrale olie. Op die manier kun je het nog lang blijven gebruiken. Zorg er ook voor dat je het bestek met de hand wast.

Een marinadekwast om het aanbrengen van meer vloeibare marinades en sauzen te vergemakkelijken. Gebruik de kwast om tijdens het hele grillproces de wat vloeibare marinade aan te brengen - voor een extra sterke smaak. Deze marinadekwast bevat twee borstels gemaakt van katoen en een lange houten steel. Laat de kwast na gebruik weken in water met afwasmiddel en was hem vervolgens met de hand af en laat hem in de lucht drogen. De marinade en het oppervlak van de grill zullen de kwast doen verkleuren. FORMAAT: 48 CM ARTNR: 3396 VERP:GESCHENKVERPAKKING PRIJS PER STUK: € 11,90

FORMAAT: KREEFTTANG 15,5X2,2 CM, MES 17X0,7 CM, VORKEN 13X5 CM ARTNR: 3389 VERP: KATOENEN TAS PRIJS PER SET: € 27,90

114


A LT U S G R I L L M A N D Grill kleine, smakelijke gerechten in deze grote en ruime grillmand zonder het risico dat er voedsel door de grill valt. De grillmand maakt de bereiding van kleine groenten en zeevruchten, zoals asperges, kleine paprika’s en garnalen, gemakkelijk. Het roosteren van hamburgerbroodjes is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het fijne gaas zorgt voor een mooi patroon en een mooi oppervlak. De mand is gemaakt van roestvrij staal en kan direct op de barbecuerooster worden geplaatst. Kan ook gebruikt worden als opbergmand voor andere voedingsmiddelen. Wikkel aluminiumfolie rond het mandje en gebruik het om gegrild voedsel warm te houden. FORMAAT: 48X30X6 CM ARTNR: 3399 VERP:GESCHENKVERPAKKING PRIJS PER STUK: € 32,90

MENDOZA BARBECUE MAND Een grote roestvrijstalen barbecue-mand die perfect is voor het grillen van groenten. Je hoeft niet bang te zijn dat de kleine stukjes door de gril heen vallen, alles blijft waar het hoort. De mand is gemakkelijk schoon te maken en comfortabel in gebruik. FORMAAT: 52X14X8 CM ARTNR: 3377 VERP:GESCHENKVERPAKKING PRIJS PER STUK: € 21,90

115TAO S G R I L L S PAT E L Brede roestvrijstalen grillspatel met lange houten handgreep. De dunne grillspatel is perfect voor het omdraaien van pannenkoeken in een pan en het draaien van worsten op de grill. Het lichte gewicht maakt het ook perfect om mee naar buiten te nemen. FORMAAT: 48X9 CM ARTNR: 3398 VERP:GESCHENKVERPAKKING PRIJS PER STUK: € 13,90

TAO S P I Z Z A S C H E P Extra brede roestvrijstalen schep met lange houten handgreep. Gebruik het voor zelfgemaakte pizza’s, gegrilde vis en brood. FORMAAT: 64X30 CM ARTNR: 3401 VERP:GESCHENKVERPAKKING PRIJS PER STUK: € 34,90

PIZZA- / BAKSTEEN Deze pizza-/baksteen is ideaal voor het bakken van broden die een korte baktijd en hoge temperatuur vereisen. Om deze redenen kan hij uitstekend gebruikt worden voor het bakken van pizza’s en andere soorten brood, zowel zacht als hard. Door op steen te bakken wordt uw brood luchtig van binnen en heerlijk knapperig van buiten. De steen werkt zowel het prima in de oven als op de grill. Materiaal: keramiek. FORMAAT: 33X33X3 CM ARTNR: 3391 VERP:GESCHENKVERPAKKING PRIJS PER STUK: € 35,90

117


BARBECUE BESTEKSET Barbecue bestekset bestaande uit 12 delen. Messen en vorken gemaakt van roestvrij staal, gecomplimenteerd door een houten handvat. FORMAAT: 22X2X1 CM ARTNR: 3384 VERP:GESCHENKVERPAKKING PRIJS PER SET: € 29,90

TOUCH KEUKENTHERMOMETER Een digitale vleesthermometer met aanraakfunctie, verpakt in een boekverpakking met recepten. De thermometer leest binnen vijf seconden de juiste temperatuur af. Of continu als u ervoor kiest om hem in het gerecht te zetten dat u aan het klaarmaken bent. FORMAAT: 21,5X11X3,5 CM ARTNR: 3406 VERP:GESCHENKVERPAKKING PRIJS PER STUK: € 20,90

118


G R I L LTA N G Grilltang van roestvrijstaal. De tang is geschikt voor zowel grotere stukken vlees als kleinere. De geribbelde binnenkant van de uiteinden van de tang zorgt voor een betere grip. FORMAAT: 35X2,3X2,3 CM ARTNR: 3339 VERP:GESCHENKVERPAKKING PRIJS PER STUK: € 13,90

BAMBOE RIETJES Maak een milieuvriendelijke keuze en stap van plastic drinkrietjes over naar stijlvolle en unieke bamboerietjes. Je blijft gegarandeerd opvallen met deze natuurvriendelijke, herbruikbare rietjes. Er zitten 12 rietjes en een schoonmaakborstel in een mooie katoenen opbergtas. Reinig de rietjes na gebruik met warm kraanwater en de borstel. Olie de rietjes regelmatig met een neutrale olie voor optimale duurzaamheid. FORMAAT: 1X19,5 CM ARTNR: 30601 VERP:KATOENEN TAS PRIJS PER STUK: € 10,90

119


120


ASADO KEUKENSCHORT Een stoer keukenschort gemaakt van stonewashed canvas (500g/m2) met kunstlederen details. Een schort met een lange levensduur die op den duur alleen maar mooier wordt. FORMAAT: 70X90 CM ARTNR: 2155 ZWART, 2156 GROEN, 2159 BEIGE VERP:POLYBAG PRIJS PER STUK: € 22,90

ASADO BLUSDEKKEN

ASADO EERSTE HULP KIT

Zekerheid vóór alles! Deze blusdeken is onmisbaar in ieder bedrijf en huishouden. Door de fraaie decoratie verdient de Vinga blusdeken eigenlijk overal de beste plaats.

Een eerste hulp kit van de populaire Asado lijn. Het canvas EHBO tasje met rits bevat alles dat je nodig hebt in geval van kleine ongelukjes, zoals een schaar, pleisters, verbanden, etc. Inhoud 1L. Verpakt in een polybag.

FORMAAT: 120X120 CM ARTNR: 4823 VERP: GESCHENKVERPAKKING PRIJS PER STUK: € 27,90

FORMAAT: 16X12X2 CM ARTNR: 2190 ZWARTVERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 14,90

121


122


CASBAS SCHORT Stijlvol en klassiek schort gemaakt van stevig katoenen canvas met subtiele details van veganistisch leer. Verstelbare gespsluiting aan de bovenkant en grote zak aan de voorkant. Een schort met een lange levensduur die alleen maar mooier wordt met de tijd. FORMAAT: 90X70 CM ARTNR: 2178 ZWART, 2179 TAUPE VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 22,90

123


124


SOVA N O K E U K E N H A N D D O E K Keukenhanddoek gemaakt van 70% gecertificeerd gerecycled katoen van katoenafval van fabrikanten. Vezels die gewoonlijk als onbruikbaar worden beschouwd, hebben met het juiste fabricageproces de gewenste eigenschappen verkregen. FORMAAT: 50X70 CM ARTNR: 21400 ZWART, 21460 GRIJS VERP:POLYBAG PRIJS PER STUK: € 4,90

SOVA N O S C H O R T Schort gemaakt van 70% gecertificeerd gerecycled katoen van katoenafval van fabrikanten. Vezels die gewoonlijk als onbruikbaar worden beschouwd, hebben met het juiste fabricageproces de gewenste eigenschappen verkregen. Dit schort is extra breed om maximale bescherming te bieden. Twee grote voorzakken en een lus om keukengerei of een theedoek aan te hangen. FORMAAT: 95X70 CM ARTNR: 21500 ZWART, 21560 GRIJS VERP:POLYBAG PRIJS PER STUK: € 20,90

125


BI RCH De Berken handdoekenserie is gemaakt van een mix van BCI katoen en TENCEL™ Lyocell-vezels. Lyocell-vezel is een geregenereerde vezel gemaakt van cellulose uit verantwoord gecultiveerd hout. De lyocellvezel heeft een effectief absorberend vermogen en geeft daardoor een aangenaam gevoel op de huid. Het vermogen van de vezel om vocht op te nemen, betekent ook dat de bacteriegroei klein is en het zeer geschikt is om op lagere temperaturen te wassen. Textielvezels uit hout zijn een goede aanvulling op katoenvezels omdat het geen landbouwgrond in beslag neemt en het veel minder water nodig heeft. Hoewel het proces voor de productie van Lyocell een bepaalde hoeveelheid chemicaliën vereist, wordt het beschouwd als een zacht proces, dat plaatsvindt in een gesloten systeem,

waar

de

meeste

kunnen worden gerecycled.

proceschemicaliën


BIRCH HANDDOEKEN Een handdoekenset van 68% katoen en 32% Tencel. Tencel is een natuurlijke vezel afkomstig van verantwoord gecultiveerd hout. Het proces is zo energie- en chemicaliënefficiënt als momenteel mogelijk is. Deze mix levert een koele, zachte en duurzame stof op met een aangenaam gevoel, en dankzij de Tencel-menging heeft het een uitstekend absorptievermogen. Het katoen dat voor deze productlijn wordt gebruikt, is BCI-gecertificeerd; BCI is een initiatief dat is opgezet om katoenboeren te helpen hun landbouwmethoden om te schakelen van conventionele naar meer duurzame landbouw. Geproduceerd in een kleurenschema van aardetinten in een verscheidenheid van maten. FORMAAT: 30X30 CM ARTNR: B4500101 WIT, B4500201 BEIGE,B4500301 MIDDERNACHTBLAUW, B4500901 ZWART, B4501301 GRAFIETGRIJS,B4501901 SAGE GROEN VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 4,90 FORMAAT: 40X70 CM ARTNR: B4500102 WIT, B4500202 BEIGE, B4500302 MIDDERNACHTBLAUW, B4500902 ZWART, B4501302 GRAFIETGRIJS, B4501902 SAGE GROEN VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 7,90 FORMAAT: 70X140 CM ARTNR: B4500103 WIT, B4500203 BEIGE, B4500303 MIDDERNACHTBLAUW, B4500903 ZWART, B4501303 GRAFIETGRIJS, B4501903 SAGE GROEN VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 20,90 FORMAAT: 90X150 CM ARTNR: B4500104 WIT, B4500204 BEIGE, B4500304 MIDDERNACHTBLAUW, B4500904 ZWART, B4501304 GRAFIETGRIJS, B4501904 SAGE GROEN VERP: POLYBAG PRIJS PER STUK: € 25,90

127


B O T E R- K A A S - E N - E I E R E N S A LO N TA F E L SPEL Klassiek bordspel, waarbij je slim moet zijn. Het spel wordt geleverd in een mooie opbergdoos dat op zichzelf een leuke interieurdecoratie in uw huis is. FORMAAT: 15X15X,28 CM ARTNR: 9162 VERP: GESCHENKVERPAKKINGPRIJS PER STUK: € 16,90

128


L U D O S A LO N TA F E L S P E L

S C H A A K S A LO N TA F E L S P E L

Klassiek bordspel, waarbij je je niet mag irriteren! Het spel wordt geleverd in een mooie opbergdoos dat op zichzelf een leuke interieurdecoratie in uw huis is.

Klassiek schaakspel in zwart en wit. De stukken zijn van gelakt hout. Het spel wordt geleverd met een uitstekende opbergdoos die tevens een aantrekkelijk decoratief detail is in uw huis.

FORMAAT: 25X25X2,8 CM ARTNR: 9160 VERP: GESCHENKVERPAKKING PRIJS PER STUK: € 16,90

FORMAAT: 25X25X3 CM ARTNR: 91500 VERP: GESCHENKVERPAKKING PRIJS PER STUK: € 24,90

YA H T Z E E S A LO N TA F E L S P E L

B R AT Z Y S A LO N TA F E L S P E L

Full House, Four of a Kind, of Yahtzee? Dit is het spel van de vijf dobbelstenen, in een stijlvolle verpakking, bedrukt met gouden tekst. Met de chique geschenkverpakking is het een mooie weggever, maar ook een opvallende decoratie op uw salontafel.

Dit is Yahtzee in een luxe jasje! Met gouden dobbelstenen en een luxe balpen, maken we van het Yahtzee een exclusief spel, namelijk: Bratzy! Dit spel wordt geleverd in een stijlvolle verpakking met een gouden tekst erop, waardoor het chique is om weg te geven maar ook om als decoratie op de salontafel te gebruiken is.

FORMAAT: 12X16,5X3 CM ARTNR: 9154 VERP: GESCHENKVERPAKKING PRIJS PER STUK: € 10,90

FORMAAT: 12X16,5X3 CM ARTNR: 9152 VERP: GESCHENKVERPAKKING PRIJS PER STUK: € 13,90

129


C A N VA S D R A AG TA S G O T S Katoenen tas van extra fijne biologisch geteelde katoen met het GOTS-certificaat. Gemaakt van 350 gsm 100% biologisch geteelde katoen. OEKO-TEX standard 1. FORMAAT: 40X38X7 CM ARTNR: 2306 CRÈME, 2307 GRIJS, 2309 ZWART PRIJS PER STUK: € 5,90

De vermelde prijzen in deze catalogus zijn exclusief BT W. Alle prijzen gelden onder voorbehoud van wijzigingen en eventuele druk- en zet fouten. 130


THANK YOU GIFTBOX Kartonnen geschenkverpakking met FSC® certificaat, het label voor verantwoorde bosbouw. FORMAAT: 39X29X7 CM ARTNR: 921 PRIJS PER STUK: € 3,90 FORMAAT: 49X11X33 CM ARTNR: 925 PRIJS PER STUK: € 5,50

THANK YOU GIFTBAG Papieren geschenktas met FSC® certificaat, het label voor verantwoorde bosbouw. FORMAAT: 16X9X20 CM ARTNR: 408 PRIJS PER STUK: € 2,50

FORMAAT: 30X10X37 CM ARTNR: 409 PRIJS PER STUK: € 3,90

FORMAAT: 40X11X49 CM ARTNR: 410 PRIJS PER STUK: € 5,50

131


VINGA .COM