Page 1


VÅRT ANSVAR

Hos oss i Vinga of Sweden er kvalitet mye mer enn et godt produkt, fin emballasje og den gleden vi håper at våre brukere føler når de får en vare fra oss. For oss handler kvalitetsarbeid like mye om å sørge for at de ansatte på fabrikkene som lager produktene våre, jobber under sikre, rettferdige, lovlige og humane forhold. Om hele tiden å lete etter nye og mer miljøvennlige materialer, energibesparende produkter og muligheter til å forbedre vår verden gjennom vårt daglige arbeid. Vi samarbeider med og er sertifisert i henhold til følgende organisasjoner.

BSCI

BSCI (Business Social Compliance Initiative) er et europeisk bedriftssamarbeid for foretak som vil forbedre arbeidsforholdene i den globale leverandørkjeden. BSCI forener over 1300 foretak om felles retningslinjer og støtter dem i arbeidet for en etisk leverandørkjede. Dette skjer gjennom et utviklingsorientert system. Grunnlaget for systemet er de felles retningslinjene som samtlige medlemmer har forpliktet seg til å implementere i sine leverandørkjeder. Gjennom eksterne revisjonsselskaper og egne revisjoner blir fabrikkene evaluert, og vi kan se hvor godt de oppfyller kravene i de felles retningslinjene. Retningslinjene er basert på FNs menneskerettighetserklæring, barnekonvensjonen og kjernekonvensjonene til Den internasjonale arbeidsorganisasjonen (ILO).

ISO 9001

Et kvalitetssystem i henhold til ISO 9001:2008 er et verktøy for foretak som vil drive et effektivt og strukturert kvalitetsarbeid. De nye ISO 9001-kravene er rettet mot alle foretak uansett størrelse og virksomhetsfokus. Hensikten med et kvalitetsledelsessystem er et man skal opprette retningslinjer for kvalitetsarbeidet slik at man aktivt arbeider med stadige forbedringer og for å sikre kvaliteten på sine tjenester og produkter.

ISO 14001

Et miljøledelsessystem hjelper oss på en systematisk måte å arbeide med organisasjonens miljøpåvirkning og fine kostnadseffektive alternativer. På denne måten blir organisasjonen vår både miljøvennlig og mer lønnsom. Ved hjelp av den internasjonale standarden for miljøledelsessystem ISO 14001 kan organisasjonen identifisere og systematisk redusere sin påvirkning på miljøet. Standarden gir støtte i arbeidet med å utvikle arbeidsmetoder på området, for eksempel for å redusere forbruket av energi og råvarer eller mengden avfall og andre utslipp.

GOTS

GOTS står for Global Organic Textile Standard og er en internasjonal miljømerking for naturfiber. Standarden regulerer begrensning av skadelige stoffer og utslipp i hele produksjonskjeden (leverandørkjeden). For å bli sertifisert kreves det at fibrene er økologisk dyrket i henhold til EU-direktiver, og grundige kontroller foretas gjennom hele prosessen. Man tar stort hensyn til miljøet på alle trinn i produksjonen. Med denne sertifiseringen garanterer leverandørene at produktene er produsert av minst 70–100 % økologisk materiale og at produksjonen er ansvarlig både miljømessig og sosialt. Kontroll og oppfølging av kravene gjøres én gang i året av en uavhengig part. Vi arbeider for at flere og flere av våre tekstiler skal være GOTS-merket.

OEKO TEX

OEKO-TEX® Standard 100 er et uavhengig test- og sertifiseringssystem for råvarer, mellomprodukter og sluttprodukter i alle produksjonsledd i tekstilindustrien. Eksempel på produkter som kan sertifiseres: rått og farget/foredlet garn, rå og fargede/foredlede stoffer og strikkevarer, konfeksjonsartikler (klær av alle slag, tekstiler for hus og hjem, sengetøy, frottévarer, leker i tekstil og mye mer).

EU Ecolabel

EU Ecolabel fungerer på samme måte som Svanen. Det er et Type 1-miljømerke. Produktene undersøkes fra et livssyklusperspektiv fra råvare til avfall. Produktene skal oppfylle strenge miljø-, funksjonsog kvalitetskrav. Kravene økes kontinuerlig.

BCI

BCI - Better Cotton Initiative er et helhetssyn for bærekraftig bomullsproduksjon som dekker alle de tre pilarene innen bærekraftig utvikling: Miljø, sosiale forhold og økonomiske forhold. Alle elementene - fra produksjonsprinsippene og kriteriene til overvåkningsmekanismene som viser resultater og konsekvenser - arbeider sammen for å støtte systemet og troverdigheten hos Better Cotton og BCI. Systemet er utformet for å sikre utbytte av god praksis og for å oppmuntre til oppskalering av kollektive tiltak for å skape bedre bomull som et bærekraftig hovedprodukt.


Let us prese


ent the news!


VINGAS GAVEKORT Dette er gaven der mottakeren selv velger sin gave fra et stort utvalg av produkter, fra flere velkjente merker. Vi kan tilpasse kortet og bestillingssiden spesielt etter ditt ønske, fra små antall som gjør gaven mer personlig og budskapet tydeligere. Vi arbeider med et dynamisk sortiment, noe som vil si at det stadig oppdateres slik at vi kun viser de artiklene vi har på lager. På denne måten kan vi garantere at du alltid får det du velger.

6


GAVEKORT CLASSIC Gavekort Classic er et av våre mest ettertraktede gavekort. Det inneholder et stort utvalg av kvalitetsprodukter fra flere velkjente varemerker, som Rosendahl, Snö, Wilson, Aller Media, Vinga, Electrolux,

Dr Zipe, Grinda Stockholm, Koss, Saddler, Amanda Christensen m.fl. Det er et gavekort for deg som liker et bredt utvalg av produkter. Kategoriene man kan velge gaver fra er Kjøkken & Servering, Hjem &

Hygge, Fritid, Det lille Ekstra, Bad, Elektronikk, Media og Underholdning & Opplevelse. Sortimentet på gavekort Classic består alltid minst av 100 produkter du kan velge blant, men ofte finnes også flere. Pris 280 NOK Frakt 99 NOK per kort/gave

GAVEKORT REGAL Gavekort Regal er vårt mest solgte gavekort. Det inneholder et stort utvalg av kvalitetsprodukter fra flere velkjente varemerker, som Rosendahl, Snö, Wilson, Aller Media, Vinga of Sweden, Electrolux, Dr Zipe, Grinda Stockholm, Koss, Saddler, Amanda Christensen m.fl.Det er et gavekort for deg som liker et bredt utvalg av produkter. Kategoriene man kan velge gaver fra er Kjøkken & Servering, Hjem & Hygge, Fritid, Det lille Ekstra, Bad, Elektronikk, Media og Underholdning & Opplevelse. Sortimentet på gavekort Regal består alltid minst av 100 produkter du kan velge blant, men ofte finnes også flere. Pris 400 NOK Frakt 99 NOK per kort/gave 7


GAVEKORT EXTRA VAGANZA Gavekort Extra vaganza er et gavekort for den som vil gi det lille ekstra. Det inneholder et stort utvalg av kvalitetsprodukter fra flere velkjente varemerker, som Rosendahl, Snö, Wilson, Aller Media, Vinga of Sweden, Electrolux, Dr Zipe, Grinda Stockholm, Koss, Saddler, Amanda Christensen m.fl. Det er et gavekort for deg som liker et bredt utvalg av produkter. Kategoriene man kan velge gaver fra er Kjøkken &

Servering, Hjem & Hygge, Fritid, Det lille Ekstra, Bad, Elektronikk, Media og Underholdning & Opplevelse. Sortimentet på gavekort extra vaganza består alltid minst av 50 produkter du kan velge blant, men ofte finnes også flere.

Pris 600 NOK Frakt 99 NOK per kort/gave

GAVEKORT IMPERIAL Gavekort Imperial er et gavekort for den som vil gi det lille ekstra. Det inneholder et stort utvalg av kvalitetsprodukter fra flere velkjente varemerker, som Rosendahl, Snö, Wilson, Aller Media, Vinga of Sweden,

Electrolux, Dr Zipe, Grinda Stockholm, Koss, Saddler, Amanda Christensen m.fl. Det er et gavekort for deg som liker et bredt utvalg av produkter. Kategoriene man kan velge gaver fra er Kjøkken & Servering, Hjem & Hygge, Fritid, Det lille Ekstra, Bad, Elektronikk, Media og Underholdning & Opplevelse. Sortimentet på gavekort Imperial består alltid minst av 30 produkter du kan velge blant, men ofte finnes også flere. Pris 1100 NOK Frakt 99 NOK per kort/gave 8


SLIK GJØR DU DET 1

VELG VALØR

Vingas gavekort finnes i fire valører: Classic 280 kr, Regal 400 kr, Ekstravaganse 600 kr og Imperial 1100 kr. Med Classic og Regal kan man som mottaker velge mellom 100 gaver. Med Ekstravaganse finnes det 50 valgmuligheter og med Imperial 30. For å se nærmere på kortene kan du besøke hjemmesiden vår.

2

VELG FORSIDE

Når du har valgt valør er det tid for å lage forsiden. Her velger du mellom tre alternativer: en «juleaktig», en nøytral eller en med din egen design! Vi har en utmerket designavdeling som gjerne hjelper deg med skisser hvis du ønsker en egen design.

WE WISH YOU LOTS OF

THANK YOU FOR ANOTHER WONDERFUL YEAR!

3

GIFTCARD

SISTE TOUCH

Hvis du ønsker å forsterke opplevelsen og gjøre den mer personlig for mottakeren så kan du velge å legge til en egen hjemmeside. På denne kan man legge inn et toppbilde med en hilsen som da blir det første mottakeren ser når kortet løses inn.

MER INFORMASJON HVA TRENGER VI Utformnings ønsker, noen skisser, farger, logo. KONVOLUTT Standard konvolutt inkludert, eget press fra 12 NOK/konvolutt. TILLEGGSTJENST Hilsen og logo på nettsiden. LEVERINGSTID 14 dager etter den godkjente design. PRIS Startkostnad 495 NOK (minst 50 st gavekort). TILLEGGSTJENST Hemside 495 NOK (minst 50 st gavekort).

9


CLIFTON DATEMAPPE

CLIFTON TRAIL RYGGSEKK

Pc-futteral i stenvasket canvas med detaljer av skinnimitasjon. Futteralet er oppdelt i to ulike

Ryggsekk i stenvasket canvas med detaljer i skinnimitasjon. Modellen har en polstret lomme

oppbevaring til pc`en din, passer opp til 15 tommers bærbar pc. Str. 40x29x2,5 cm. Emb.

Plastpose.

rom, et av dem er polstret til pc`en, samt et rom med plass til andre ting. Smidig og flott

til pc`en, og fungerer like fint i skogen som i den urbane jungelen. Str. 30,5x49x10cm. Emb.

Plastpose.

Artnr. 5233 black • 5234 brown • 5238 navy • 5239 green

Artnr. 521010 black • 521007 navy • 521008 brown • 521009 green

Pris 1-49 stk 539 NOK • Pris ved 50 stk 499 NOK

Pris 1-49 stk 259 NOK • Pris ved 50 stk 239 NOK 11


12


CLIFTON WESTMINISTER

CLIFTON TOALETTMAPPE

Bag i stenvasket canvas med detaljer i skinnimitasjon. Bagen har god plass til en lengre reise.

Toalettveske i stenvasket canvas med detaljer i skinnimitasjon. Bærerem på den korte siden.

bedre bærekomfort. Bagen har en liten lomme på langsiden. Str. 55x35x24 cm. Emb. Plastpose.

25,5x17x10 cm. Emb. Plastpose.

Bagen har håndtak og skulderrem, skulderremmen er festet diagonalt over bagen for å skape en

Toalettvesken har en liten lomme med glidelås på innsiden samt en lomme med maskenett. Str.

Artnr. 521002 black • 521003 brown • 521004 navy • 521005 green

Artnr. 521110 black • 521107 navy • 521108 brown • 521109 green

Pris 1-49 stk 649 NOK • Pris ved 50 stk 599 NOK

Pris 1-49 stk 209 NOK • Pris ved 50 stk 199 NOK 13


CLIFTON WEEKENDER

CLIFTON COMPUTER CASE

Tøff duffelveske i stenvasket bomullslerret med mange flotte detaljer i kunstlær som også bidrar

Transporter den bærbare PC-en med stil i en lerretsveske fra vår populære Clifton-serie. Vesken

kan tilpasses til brukeren. En romslig skolomme på den ene siden beskytter det øvrige innholdet

vesken bedre stabilitet, og som samtidig hever designet opp på et høyere nivå. Vesken er inndelt i

til å forsterke og avstive vesken. Utstyrt med praktiske håndtak og justerbare skulderremmer som

er vattert og beskytter PC-en mot lette støt. Den er også utstyrt med detaljer i kunstlær som gir

mot skitne sko. Str. 54x30x21 cm. Emb. Plastpose.

to lommer for PC-er opptil 15”, nettbrett og dokumenter. Str. 40x30x5 cm. Emb. Plastpose.

Artnr. 5221 brown • 5222 navy • 5223 green • 5224 black

Artnr. 5208 brown • 5207 navy • 5209 green • 5206 black

Pris 1-49 stk 649 NOK • Pris ved 50 stk 599 NOK

Pris 1-49 stk 539 NOK • Pris ved 50 stk 499 NOK 15


16


GARONNE PLEDD

BRITISH INDIA PLEDD

Pledd i 350 gsm crystal fleece. Materialets egenskaper bidrar til en ekstra deilig og myk følelse,

Pledd i 350 gsm crystal fleece. Materialets egenskaper bidrar til en ekstra deilig og myk følelse,

Artnr. 40042 Pris 1-49 stk 319 NOK • Pris ved 50 stk 309 NOK

Artnr. 40043 Pris 1-49 stk 319 NOK • Pris ved 50 stk 309 NOK

CHESTER PLEDD

SHEEP PLEDD

Fleecepledd med skjerpet bakside. Fremsiden er trykket i et britiskinspirert og moderne mønster.

Pledd i 350 gsm crystal fleece. Materialets egenskaper bidrar til en ekstra deilig og myk følelse,

Artnr. 40044 Pris 1-49 stk 389 NOK • Pris ved 50 stk 359 NOK

Artnr. 40041 Pris 1-49 stk 319 NOK • Pris ved 50 stk 309 NOK

BIRDY PLEDD

SHEEP PLEDD

Ekstra mykt pledd i vår nye velvet fur-kvalitet; 500g/m2. Dette er en videreutvikling av sherpa-

Supermykt og deilig fluffy pledd i sherpakvalitet på hele 500 g/m2. Trykket med sauemønster

farge. Str: 130x170 cm. Emb: Gaveeske.

Emb: Gaveeske.

da fibrene i stoffet er finere enn i vanlig fleece. Str. 130x170 cm. Emb. Gaveeske.

da fibrene i stoffet er finere enn i vanlig fleece. Str. 130x170 cm. Emb. Gaveeske.

Str.130x170 cm. Emb. Gaveeske.

da fibrene i stoffet er finere enn i vanlig fleece. Str. 130x170 cm. Emb. Gaveeske.

pleddene som har vært veldig populære. Denne varianten har et eksotisk mønster med nydelig

designet av Björkforth Rotor-design, og med en fin matchende grey bakside. Str: 130x170 cm.

Artnr. 4074 Pris 1-49 stk 409 NOK • Pris ved 50 stk 379 NOK

Artnr. 4530 Pris 1-49 stk 409 NOK • Pris ved 50 stk 379 NOK 17


M I LTO N P L E D D Mykt pledd i 300 gsm teddy, bakside i 180 gsm velvt. Ser ut og føles som sauepels. Str.130x170 cm. Emb. Gaveeske. Artnr. 40018 grey • 40019 offwhite Pris 1-49 stk 429 NOK • Pris ved 50 stk 399 NOK

RUSSEL PLEDD

CHUNKY PLEDD

Eksklusivt pledd i 620 gsm plush. Fantastisk myk og fin. Et pledd som alltid varmer. Str.130x170

Håndbrodert pledd med store masker. Fantastisk både på sofaen og ved sengekanten.

Artnr. 40040 Pris 1-49 stk 539 NOK • Pris ved 50 stk 499 NOK

Artnr. 40045 Pris 1-49 stk 979 NOK • Pris ved 50 stk 899 NOK

cm. Emb. Gaveeske.

Str.130x150 cm. Emb. Gaveeske.

19


HARROW PONCHO

HARROW PLEDD

Melert poncho i 280 gsm crystal fleece. Takket være den fine fiberen i fleecen så oppleves dette

Melert fleecepledd i 280 gsm crystal fleece. Takket være den fine fiberen i fleecen så oppleves

Gaveeske.

Gaveeske.

poncho som ekstra mykt og varmt sammenlignet med vanlig fleece. Str. 120x150 cm Emb.

dette pleddet som ekstra mykt og varmt sammenlignet med vanlig fleece. Str. 130x200 cm Emb.

Artnr. 4179 Pris 1-49 stk 249 NOK • Pris ved 50 stk 229 NOK

Artnr. 40016 Pris 1-49 stk 169 NOK • Pris ved 50 stk 159 NOK 20


HERRINGBONE PLEDD Pledd i myk 600 g/m2 akryl som varmer godt om kveldene. Pleddet er overflatebehandlet slik at det motstår nupping og beholder en jevn og slett overflate. Kommer med frynser på kortsidene. Str. 130x170 cm Str. 130x170 cm. Emb. Gaveeske.

Artnr. 4541 blue • 4540 brown • 4542 checker Pris 1-49 stk 359 NOK • Pris ved 50 stk 329 NOK

21


ARCTIC PONCHO Et luksuriøst poncho i kunstpels som føles som ekte pels. Baksiden i myk velur gjør ponchon ekstra deilig rundt kroppen. Tar seg like godt ut på sengen som på sofaen, takket være vakre fargeskiftninger og glans. Str. 120x150 cm. Emb. Gaveeske.

Artnr. 4128 brown • 4129 grey Pris 1-49 stk 469 NOK • Pris ved 50 stk 429 NOK

CLASSIC PONCHO Poncho i 250 g/m2 fleece som er børstet på den ene siden for en ekstra myk opplevelse. Str: one size. Emb. plastpose.

Artnr. 4034 navy • 4035 grey Pris 1-49 stk 149 NOK • Pris ved 50 stk 139 NOK

22


COSYSOCKS

ASTON TØFLER

Deilige innesokker i sherpa, perfekte på en kald vinterkveld foran peisen. Kvaliteten er 250 g/m2

Koselige slip-in tøfler med klassisk design. Fantastiske i vinterkulden. Fås i to størrelser.

Artnr. 4937 Pris 1-49 stk 179 NOK • Pris ved 50 stk 169 NOK

Artnr. 4918 S/M • 4919 L/XL Pris 1-49 stk 179 NOK • Pris ved 50 stk 169 NOK

HVETEPUTE

ALWIN T Ø F L E R

Pute med hvetekorn til varming og avkjøling, sydd med 3-kanaler for en jevn varmeutstråling.

Duntøfler med en utside av bomull og en loddent varm og myk innside i fuskepels. Takket være

et praktisk bånd som gjør at den enkelt kan festes rundt nakken eller der du har smerter. Str.

Emball. gaveeske

+ 250 g/m2 sherpa, med antiskli på undersiden. Emb: Gaveeske.

Du kan enkelt varme puten i mikrobølgeovnen eller kjøle den i fryseren, den er også utstyrt med 44x13x2,5cm. Emb. Gaveeske.

Emb. Gaveeske.

trekksnoren kan størrelsen justeres. Utstyrt med fine detaljer av skinnimitasjon. Strl. One size. Artnr. 4917 Pris 1-49 stk 259 NOK • Pris ved 50 stk 239 NOK

Artnr. 5214 Pris 1-49 stk 149 NOK • Pris ved 50 stk 139 NOK 23


HAYDEN HÅNDKLESETT Eksklusivt frottésett som består av to dusjhåndklær og to håndklær til hendene i 100 % økologisk kulti-

vert bomull. Håndklærne er fremstilt ved hjelp av en zero-twist-metode som gjør at de blir ekstra myke. Dette takket være at fibrene i bomullen er kortere, og det gjør at håndkleet føles mykere, samtidig som at den oppnår en høyere kvalitet. Ved fremstillingen har man lagt høy vekt på hele produksjonsleddet fra kultivert plante til ferdig fremstilt produkt, noe som gjør at håndklærne er sertifiserte med både GODT og OEKO-Tex Standard 100. 550 gsm. Str. 50x70 cm, 65x135 cm. Emb. Gaveeske. Artnr. 4103 green • 4108 grey • 4109 blue Pris 1-49 stk 539 NOK • Pris ved 50 stk 499 NOK


TERAI SÅPE Fast håndsåpe fra Terai. Fremstilt av kokosolje som er skånsom mot huden – du kan vaske deg fle-

re ganger om dagen uten at den tørker ut. Selvsagt inneholder ikke såpen parabener, fargestoffer og hormonpåvirkende stoffer. Str. 6x7,5x2,5 cm. Pakket inn i en bomullspose. Artnr. 4242 Pris 1-49 stk 89 NOK • Pris ved 50 stk 79 NOK

ASCOT HÅNDKLESETT Et luksuriøst frottésett i delikat mønster med to dusjhåndklær og to håndklær, fremstilt i 100

% økologisk bomull. Under fremstillingen har det blitt lagt stor vekt på god kvalitet fra plante til ferdig produkt, noe som har medført at håndklærne har både GOTS- og Øko-Tex Standard 100-sertifisering. 500 g/m2, str. 40x70 cm, 65x135 cm. Emb: Gaveeske. Artnr. 4112 blue • 4113 grey Pris 1-49 stk 539 NOK • Pris ved 50 stk 499 NOK


KINGSLEY & BALTHAZAR GOTS - 100% ORGANIC COTTON

Hos Vinga jobber vi stadig for å forbedre produksjonen og valg av materiale. Mange av produktene våre i økologisk bomull er sertifisert etter Global

Organic Textile Standard – GOTS. Det er en standard som sikrer at tekstiler er økologisk fremstilt og omfatter sosiale krav gjennom hele leverandørkjeden. GOTS ble utviklet gjennom samarbeid mellom ledende normgivere. Målet er å definere krav til miljømessig og sosialt ansvarlig produksjon som anerkjennes internasjonalt og inkluderer hele produksjonsprosessen - fra dyrking til veving og farging. Et tekstilprodukt som bærer GOTS-merket må

inneholde minst 70% sertifiserte økologiske fibre. For merket «organic» må plagget inneholde minst 95% sertifiserte økologiske fibre. Alle kjemikalier, som fargestoffer og prosesskomponenter, må oppnå standardens særskilte miljømessige og toksikologiske kriterier. Enheter for våtprosesser må føre fullstendige registre over bruken av kjemikalier, energi, vannforbruk og rensing av avløpsvann, inkludert fjerning av slam. Standardens sosiale kriterier

som er basert på sentrale normer fra Den internasjonale arbeidsorganisasjonen (ILO) må oppfylles av alle enheter i produksjonen. Bomull som er sertifisert av GOTS kan spores helt til gården der den er blitt dyrket. Gjennom GOTS-merking får kunden en troverdig forsikring om at det økologiske plagget virkelig er økologisk og at det er ansvarlig produsert.

26


white 55001

light grey 55004

beige 55016

pink 55017

light blue 55018

turquoise 55008

navy 55003

dark grey 55013

black 55009

red 55006

lime 55011

B A LT H A Z A R F R OT T É H Å N D K L E 5 5 0 Et eksklusivt frottéhåndkle i 550 g/m2 børstet frotté fremstilt i 100 % økologisk bomull. Et håndkle som føles mykt og behagelig mot kroppen og er fremstilt med fokus på råstoffet fra plante til ferdig produkt. Håndkleet er derfor både Øko-Tex Standard 100- og GOTS-sertifisert. 50x70 cm

Pris 1-49 stk 79 NOK • Pris ved 50 stk 69 NOK

65x135 cm Pris 1-49 stk 159 NOK • Pris ved 50 stk 149 NOK 90x150 cm Pris 1-49 stk 249 NOK • Pris ved 50 stk 229 NOK

white 40001

navy 40003

dark grey 40013

KINGSLEY FROTTÉHÅNDKLE 400 Et eksklusivt frottéhåndkle i 400 g/m2 børstet frotté fremstilt i 100 % økologisk bomull. Et håndkle som føles mykt og behagelig mot kroppen og er fremstilt med fokus på råstoffet fra plante til ferdig produkt. Håndkleet er derfor både Øko-Tex Standard 100- og GOTS-sertifisert. 50x70 cm

Pris 1-49 stk 52 NOK • Pris ved 50 stk 47 NOK

65x135 cm Pris 1-49 stk 129 NOK • Pris ved 50 stk 119 NOK 90x150 cm Pris 1-49 stk 179 NOK • Pris ved 50 stk 169 NOK 27

black 40009


ASCOT MORGENKÅPE

MELANGE MORGENKÅPE

Eksklusiv badekåpe i 280 gsm crystal fleece, passer utmerket til å nyte helgens første kopp kaffe i.

Morgenkåpe av 280g/m2 crystal fleece, en utrolig myk fleecetype. Kåpen har bredere krage og en

S/M och L/XL. Emb. Plastpose.

Artnr. 4946 brown S/M • 4947 brown L/XL • 4948 S/M grey • 4949 grey L/XL

Badekåpen har en bred sjalkrage som gir et tøft inntrykk, kan knytes foran og har to lommer. Str:

liten dekorativ brodering på høyre side av brystpartiet. Str: S/M och L/XL. Emballasje: Plastpose.

Artnr. 4966 navy S/M • 4967 navy L/XL • 4968 grey vS/M • 4969 grey L/XL

Pris 1-49 stk 409 NOK • Pris ved 50 stk 379 NOK

Pris 1-49 stk 409 NOK • Pris ved 50 stk 379 NOK 28


EXCELSIOR TØFLER Tøfler av frotté med dekorativ kant. Det passer bra å brodere på oversiden av tøffelen. Str: onesize. Emballasje: plastpose.

Artnr. 491001 Pris 1-49 stk 34 NOK • Pris ved 50 stk 29 NOK

Create a hotel feeling at home!

MILLBROOK BADEKÅPE Spa-badekåpe i BCI-bomull sertifisert med EU ecolabel. Badekåpen er i 200 TC vasket percale. Badekåpen gir en lett og sval følelse mot kroppen, dette produktet har en stenvasket finish som gir en enda mykere følelse. Str. one size. Emb. Plastpose. Artnr. 4991 navy • 4992 grey Pris 1-49 stk 469 NOK • Pris ved 50 stk 429 NOK

29


A N T I Q A U E D U F T LY S

C L A S S I C D U F T LY S

Duftlys i glass. Fargen sitter på innsiden av glasset for å gi et vakkert skjær når lyset er tent.

Eksklusivt duftlys i en sylinderformet glassbeholder, som sprer en mild og behagelig duft av

Artnr. 1116 white • 1117 grey • 1118 green

Emballasje: Gaveeske.

Pris 1-49 stk 129 NOK • Pris ved 50 stk 119 NOK

Artnr. 1137 cedar/white • 1138 orchid/black

Brennetid 40 t. Str. 8x9,3 cm. Emb. Presentkartong.

seder. Den gullfargede innsiden reflekterer lyset og sprer det rundt i rommet. Str: 8x10 cm.

Pris 1-49 stk 189 NOK • Pris ved 50 stk 179 NOK 30


C O R K D U F T LY S

A P OT H E C A R Y D U F T LY S

Duftlys i glass med lokk i kork. Brennetid 14 t. Når lyset har brent ned, er veken god å spare på til

Velduftende lys i glassflaske med lokk inspirert av apotekflasker. Lysets generøse brennetid gir en

Artnr. 1101 green • 1102 transparent Pris 1-49 stk 69 NOK • Pris ved 50 stk 59 NOK

Artnr. 1122 Pris 1-49 stk 149 NOK • Pris ved 50 stk 139 NOK

oppbevaring av småting. Str. 5,5x7,2 cm. Emb. Gaveeske.

behagelig duft av fiken i mange timer. Str: 6,5x13,5 cm. Emb: Gaveeske.

31


LU N A LY S LY K T Håndblåst lyslykt i glass. Fargen sitter på innsiden av glasset for å gi et

ekstra vakkert skjær når lykten er tent. Ved fremstillingen har man tilsatt

kullsyre for å få frem bobler inne i glasset. Derfor er alle lyktene unike. Str. 10x9 cm. Emb. Gaveeske.

Artnr. 8175 grey • 8176 vit Pris 1-49 stk 189 NOK • Pris ved 50 stk 179 NOK

AEGO VASE Glassvase med sandet innside som skaper en matt effekt. Metallokk med små hull som

gjør at blomstene holdes på plass. Fås i hvit og grå. Er også utmerket å bruke som lyslykt. Str. 14,8x10,3 cm. Emb. Gaveeske.

Artnr. 4190 grey • 4192 vit Pris 1-49 stk 189 NOK • Pris ved 50 stk 179 NOK

M OTO LY S LY K T Lyslykt i rillet glass med bunn i messing. Kan også utmerket brukes som vase. Str.15x19 cm. Emb. Gaveeske. Artnr. 8170 grey • 8172 green Pris 1-49 stk 389 NOK • Pris ved 50 stk 359 NOK 33


MONTREUX LANTERNE

C O X LY S E S TA K E

Lanterne i industrielt inspirert utforming med rette linjer. Et håndtak i mykt kunstlær er en fin

Eksklusivt sett med lysestaker i svart marmor sprer skinnet fra lysene på en særdeles vakker måte.

utforming som passer over alt. Str: 13x13x17.5 cm. Emb: Gaveeske.

som enten kan plasseres sammen, eller på to steder i hjemmet. Str: 9x9x3 cm. Emb: Gaveeske.

og praktisk detalj på lykten, som ellers består av enkle stålprofiler og en glassylinder. En enkel

Dette skyldes den gullfargede metall- platen som pryder toppen av stakene. Leveres i sett med to

Artnr. 8129 Pris 1-49 stk 189 NOK • Pris ved 50 stk 179 NOK

Artnr. 1180 Pris 1-49 stk 259 NOK • Pris ved 50 stk 239 NOK

LAUSANNE LANTERNE

LUGANO LANTERNE

Lanterne i glass i stilren design med håndtak i kunstlær. Lanternen har en helt tett bunn, og kan

Lanterne i typisk skandinavisk design med rette, fine linjer. Lykten er laget av polert stål og glass.

Artnr. 8127 Pris 1-49 stk 309 NOK • Pris ved 50 stk 289 NOK

Artnr. 8148 Pris 1-49 stk 429 NOK • Pris ved 50 stk 399 NOK

derfor også brukes som en flott vase til blomsterbuketten. Str: 21x18 cm. Emb: Gaveeske.

Str: 16x16x24 cm. Emballasje: Gaveeske.

34


YORK KURV

YORK BRETT

Stor kurv i skinnimitasjon. Perfekt til oppbevaring av aviser eller pledd. Str. 22x20,5 cm

Flott rundt brett i kunstlær, med to håndtak festet med solide nagler som gjør det lett å løfte og

Artnr. 3275 Pris 1-49 stk 429 NOK • Pris ved 50 stk 399 NOK

brettet. Str. 37x5 cm. Str: 37x5 cm. Emb: Gaveeske.

bære. Kjennes solid takket være stabil bunn og høye kanter som holder på plass alt du bærer på

Fremside: 41x31,5 cm (høyeste). Emb. non-woven bag.

Artnr. 3271 Pris 1-49 stk 409 NOK • Pris ved 50 stk 379 NOK 35


YORK MAGNETISKE BRETT Unikt utformet brett i kunstlær. Kantene formes ved å sette sammen de magnetiske trykknappene i hvert hjørne. Egner seg perfekt til oppbevaring av småting som smykker og nøkler, som er i daglig bruk. Str. 19x19 cm i utbrettet tilstand. Str: 19x19 utvikt. Emb: Gaveeske. Artnr. 3273 Pris 1-49 stk 129 NOK • Pris ved 50 stk 119 NOK

YORK LESEBRETTHOLDER Flott lesebrettholder i kunstlær som blir et nyttig hjelpemiddel på kjøkkenet, hvis du erstatter

kokebøkene med lesebrett eller smarttelefon. Passer til de fleste typer lesebrett og mobiler, og er utformet på en slik måte at den står sikkert og støtt på plass. Str: 10x4 cm. Emb: Gaveeske. Artnr. 3274 Pris 1-49 stk 159 NOK • Pris ved 50 stk 149 NOK

YORK COASTERSETT Seks glassbrikker som beskytter bordtoppen mot flekker og ringer. Settet kommer i en flott

oppbevaringsboks som er dekorativ nok til å stå fremme. Praktisk og flott på en og samme gang. Str: 10 cm. Emb: Gaveeske.

Artnr. 3272 Pris 1-49 stk 209 NOK • Pris ved 50 stk 199 NOK 36


W A LT H A M K A R A F F E L Karaffel i glass med skuret mønster. Perfekt til isvann eller som flott saftkanne. Str. 10,8x24,2 cm. Emb. Gaveeske.

Artnr. 3844 Pris 1-49 stk 259 NOK • Pris ved 50 stk 239 NOK

W A LT H A M H I G H B A L L S E T T Seks stykker highballglass i glass med skuret mønster. Fine glass å ha framme på drinkvognen eller i barskapet. Str. 14x7 cm. Emb. Gaveeske.

Artnr. 3801 Pris 1-49 stk 279 NOK • Pris ved 50 stk 259 NOK

W A LT H A M T U M B L E R S E T T Seks stykker tumblerglass med skuret mønster. Fine glass å ha fremme på drinkvognen eller i barskapet. Str. 8,5x9,5 cm. Emb. Gaveeske.

Artnr. 3802 Pris 1-49 stk 249 NOK • Pris ved 50 stk 229 NOK

37


Cast Iron Monte

38


MONTE STØPEJERNSGRYTE En robust gryte fremstilt i emaljert støpejern. Utsiden i mattemaljering med dekorativ knapp i messingfinish. Takket være materialets egenskaper blir varmefordelingen jevn over hele gryten, samtidig som varmen beholdes i lang tid. Lokket er forsynt med små pigger som gjør at vanndampen som kondenseres mot lokket fordeles jevnt

og fint over hele innholdet i gryten. Perfekt til langkoking og gode gryter. Emaljeringen gjør den også mulig å bruke hvis du vil dampkoke kjøtt eller grønnsaker. Klarer de fleste typer kokeplater inklusive induksjon. Str. 27x21x15 cm, rymmer 3,5L. Emb. Gaveeske.

Artnr. 1996 black • 1997 grey • 1998 green • 1999 red Pris 1-49 stk 649 NOK • Pris ved 50 stk 599 NOK 39


MONTE TRAKTØRPANNE STØPEJERN Rund wokgryte i støpejern med emaljert innside. Utsiden er mattemaljert og knapp i messingfinish. Støpejernets egenskaper gjør at varmefordelingen blir god i hele gryten,

samtidig beholder den varmen i lang tid. Lokket er forsynt med små pigger som gjør at vanndampen som kondenseres fordeles jevnt og fint over innholdet - en selvløsnings-

funksjon. Grytens utforming gir den et stort anvendelsesområde på kjøkkenet, som for eksempel langkoking, tilbereding i ovn og dampkoking. Str. 27x8,5 cm. Emb. Gaveeske. Artnr. 1986 black • 1987 grey • 1988 green • 1989 red Pris 1-49 stk 649 NOK • Pris ved 50 stk 599 NOK 41


42


GARDA STEKEPANNE

GARDA TRAKTØRPANNE

Stekepanne i karbonisert aluminium med mattgrå, børstet utside. Oppbygget på en tykk bunn-

Wokpanne i karbonisert aluminium med mattgrå, børstet utside. Oppbygget på en tykk bunn-

Str. 28x5,5 cm. Emb. Gaveeske.

Glasslokket brukes som beskyttelse mot damp, sprut etc samt som varmebeholder. Str. 24x7 cm.

plate som tåler alle typer kokeplater inklusive induksjon. Pannen har en non-stick belagt innside.

plate som tåler alle typer kokeplater inklusive induksjon. Pannen har en non-stick belagt innside. Emb. Gaveeske.

Artnr. 1908 Pris 1-49 stk 469 NOK • Pris ved 50 stk 429 NOK

Artnr. 1909 Pris 1-49 stk 489 NOK • Pris ved 50 stk 449 NOK

GARDA ROASTER

GARDA GRYTE

Stek hele kyllinger, grønnsaker og store kjøttstykker i denne ovnspannen i aluminium. Pannen er

Gryte i karbonisert aluminium med mattgrå, børstet utside. Oppbygget på en tykk bunnplate som

f.eks. teflonbelagte panner. Ovnspannen kommer med en løs rist som brukes ved tilberedning

sprut etc samt som varmebeholder. Str. 22x10 cm. Emb. Gaveeske.

belagt på innsiden med et keramisk belegg som gjør at pannen tåler høyere temperaturer enn

tåler alle typer kokeplater inklusive induksjon. Lokket i glass brukes som beskyttelse mot damp,

av kylling, ribbe eller kjøtt. Ovnspannen er utstyrt med solide håndtak som gir godt grep. Str.

Artnr. 1804 Pris 1-49 stk 489 NOK • Pris ved 50 stk 449 NOK

36x26x13 cm (inkl. håndtak).Emb: Gaveeske.

Artnr. 3513 Pris 1-49 stk 649 NOK • Pris ved 50 stk 599 NOK 43


44


CESANO SAUSEKASSEROLLE Sausekasserolle i rustfritt stål med en bunn av kobber. Perfekt til sauser og baking. Lokket av rustfritt stål beskytter mot sprut og holder maten varm. Kobberbunnen bidrar til en jevn varmefordeling over hele overflaten. Kasserollen fungerer på alle slags kokeplater, også induksjon. Str. 16x9,5 cm. Emb. Gaveeske. Artnr. 1958 Pris 1-49 stk 469 NOK • Pris ved 50 stk 429 NOK

CESANO TRAKTØRPANNE Traktørpanne i rustfritt stål med en bunn i kobber. Utmerket til steking og mer sausete retter slik som en herlig bolognese. Kobberbunnen bidrar til en jevn varmefordeling over hele overflaten. Pannen fungerer på alle slags kokeplater, også induksjon. Strl. 25x6,5 cm. Emball. gaveeske. Artnr. 1953 Pris 1-49 stk 649 NOK • Pris ved 50 stk 599 NOK

CESANO GRYTE Gryte i rustfritt stål med en bunn i kobber. Passende størrelse for koking av pasta og suppe. Lokket av rustfritt stål beskytter mot sprut og holder maten varm.

Kobberbunnen bidrar til en jevn varmefordeling over hele overflaten. Gryten fungerer på alle slags kokeplater, også induksjon. Str. 22x10,5 cm. Emb. Gaveeske. Artnr. 1954 Pris 1-49 stk 649 NOK • Pris ved 50 stk 599 NOK 45


DEMETER STEKEPANNE

DEMETER WOKPANNE

Stekepanne i kullstål. Pannen veier som regel mindre enn en støpejernspanne, og er derfor litt

Wokpanne I kullstål. Pannen veier som regel mindre enn en støpejernspanne, og er derfor litt

en støpejernspanne, og helt overlegen sammenlignet med en belagt panne. I og med at kullstål-

støpejernspanne, og helt overlegen sammenlignet med en belagt panne. I og med at kullstålpan-

enklere å håndtere sammenlignet med støpejernspanner. Holdbarheten er minst like god som

enklere å håndtere sammenlignet med støpejernspanner. Holdbarheten er minst like god som en

panner vanligvis har en ganske tynn bunn, bør man være forsiktig med å varme opp materialet

ner vanligvis har ganske tynn bunn, bør man være forsiktig med å varme opp materialet for raskt

for fort - en for rask oppvarming kan skade pannen. Vær nøye med rådene ang. vedlikehold av

- med en for rask oppvarming risikerer materialet å slå seg. Vær nøye i forhold til vedlikeholdsvei-

pannen, og sørg for å ikke vaske den med oppvaskmiddel, da det ødelegger pannens naturlige

ledningen for pannen, og sørg for å ikke rense den med oppvaskmiddel, da det ødelegger den

non-stick funksjon. Str. 28 cm. Emb. Gaveeske.

naturlige non-stick funksjon. Str. 30x7,7 cm. Emb. Gaveeske.

Artnr. 1971 Pris 1-49 stk 389 NOK • Pris ved 50 stk 359 NOK

Artnr. 1951 Pris 1-49 stk 419 NOK • Pris ved 50 stk 389 NOK 46


BOUGON GRILLPANNE

STEKEPLATE

Solid grillpanne i støpejern med trehåndtak. Stekepannen har en rillet overflate, slik at du får

Med denne platen av støpejern steker du pizza på grillristen eller i ovnen. Vi garanterer en sprø

lett og hurtig sprer seg gjennom støpejernet, samtidig som det er behagelig å holde i. Støpejernets

saker eller andre små ting som lett kan falle gjennom grillristen. Kan brukes som stekepanne

tydelige og fine grillstriper på maten du steker. Håndtaket i tre beskytter mot varmen som ellers

bunn hver gang. Ikke vær redd for å bruke høy varme. Er også utmerket til å lage brød, grønn-

egenskaper gir god varmefordeling over hele pannen og fin stekeskorpe, og så lenge pannen bru-

direkte på stekeplaten. Varm opp platen på stekeplaten før du legger den i ovnen eller på grillen

kes i henhold til bruksanvisningen, kan den vare i mange år fremover. Str: 23x3 cm. Emb: Gaveeske.

for ekstra gode resultat ved steking av pizza. Fungerer på de fleste typer stekeplater, inkludert induksjonsplater. Str: 33 cm i diameter. Emballasje: Gaveeske

Artnr. 1902 Pris 1-49 stk 389 NOK • Pris ved 50 stk 359 NOK

Artnr. 3347 Pris 1-49 stk 429 NOK • Pris ved 50 stk 399 NOK

BOUGON STEKEPANNE

BOUGON PANNEKAKEPANNE

Stekepanne i støpejern med trehåndtak. Støpejernets egenskaper gjør at varmen fordeler seg

Pannekakepanne i støpejern med sju små former for å steke runde blinis eller små panneka-

for optimal varmeutnyttelse. Stekepannen kan brukes på alle varmekilder og så lenge den brukes

gjennom støpejernet. Støpejernets egenskaper gir god varmefordeling over hele pannen og fin

jevnt over hele bunnen og sidene på stekepannen, samtidig som den holder seg varm i lang tid

ker. Trehåndtaket gir godt grep, samtidig som det beskytter mot varmen som ellers sprer seg

i henhold til bruksanvisningen, kan den bli en god venn på kjøkkenet i mange år fremover.

stekeskorpe, og så lenge pannen brukes i henhold til bruksanvisningen, kan den vare i mange år

Str:28,5x6 cm. Emb: Gaveeske.

fremover. Str: 23 cm. Emb: Gaveeske.

Artnr. 1901 Pris 1-49 stk 429 NOK • Pris ved 50 stk 399 NOK

Artnr. 1952 Pris 1-49 stk 319 NOK • Pris ved 50 stk 299 NOK 47


NAGAWA BESTIKKSETT

NAGAWA BESTIKKSETT

Trendy tolv-delt bestikksett i stål. Handtaget är målat i vitt. Str. 22,5 cm. Emb. Gaveeske.

Trendy tolv-delt bestikksett i stål. Str. 22,5 cm. Emb. Gaveeske.

Artnr. 3386 Pris 1-49 stk 649 NOK • Pris ved 50 stk 599 NOK

Artnr. 3385 Pris 1-49 stk 539 NOK • Pris ved 50 stk 499 NOK

NAGAWA SALATBESTIKK

CASCIA MORTER

Trendy salatbestikk i stål. Passer fint sammen med bestikksettet Nagawa Str. 27,5 cm.

Morter i varmgrå marmor med bunn i messing for ekstra stabilitet. Str. 14x8 cm. Emb. Gaveeske.

Emb. Gaveeske.

Artnr. 1982 Pris 1-49 stk 409 NOK • Pris ved 50 stk 379 NOK

Artnr. 1086 black • 1087 vit Pris 1-49 stk 249 NOK • Pris ved 50 stk 229 NOK

CASCIA BRETT

CASCIA BRIKKE

Brett i varmgrå marmor med lærbånd. Kan brukes som påleggsfat for oppskjær og oster eller for

Dekorasjonsbrikke i varmgrå marmor. Kan brukes som lysfat, i kjøkkenet til oljer og krydder, eller

Artnr. 3217 Pris 1-49 stk 319 NOK • Pris ved 50 stk 299 NOK

Artnr. 3229 Pris 1-49 stk 409 NOK • Pris ved 50 stk 379 NOK

krydder og oljer på kjøkkenet. Str. 30x20 cm. Emb. Gaveeske.

på badet til såpe og bodylotion samt mye mer. Str. 25x3 cm. Emb. Gaveeske.

49


SHIBATA TEKANNE Tekanne i støpejern. Kan fint brukes på alle typer kokeplater inklusive induksjon. Innebygget sil i lokket. Takket være støpejernets egenskaper holdes teen varm i lang tid. Str. rommer 0,8 L. Emb. Gaveeske.

Artnr. 4114 Pris 1-49 stk 389 NOK • Pris ved 50 stk 359 NOK 50


PASTAMASKIN Takket være rullesystemet syv justerbare posisjoner fås pastablad mellom ca. 0,3 mm og 3 mm tyk-

kelse. Fremstilt i kromstål. Lett å bruke. Ledninger eller strøm behøves ikke. Perfekt til å lage lasagne, cannelloni og spaghetti. Str. 20x20x15 cm. Emb. Gaveeske.

Artnr. 1091 Pris 1-49 stk 429 NOK • Pris ved 50 stk 399 NOK 51


NOVARA OSTESETT Mindre skjære- og serveringsbrett i oljet teak. Det følger en kniv med skjærebrettet. Utmerket til parmesan eller andre godbiter. Str. 21,5x15,5x1,8 cm. Emb. Gaveeske. Artnr. 3072 Pris 1-49 stk 149 NOK • Pris ved 50 stk 139 NOK

TRIO GRYTEUNDERLAG Tredelt gryteunderlag av kultivert teak. Hyggelig å kombinere med noen av våre stekepanner eller støpejernspanner. Str. 28 cm.Emb. Gaveeske.

Artnr. 3195 Pris 1-49 stk 129 NOK • Pris ved 50 stk 119 NOK

GUBBIO SERVERINGSBESTIKK Serveringsbestikk i kultivert teak. Bruk som salatbestikk, eller hvorfor ikke for å røre rundt i høst-

gryten. Pynt med et overtrekk i skinn som gjør at du kan oppbevare dem hengende på en krok på kjøkkenet. Str. 25x8,2 cm. Emb. Gaveeske.

Artnr. 1024 Pris 1-49 stk 189 NOK • Pris ved 50 stk 179 NOK

52


KOMORO SKJÆREBRETTET Et skjære- og serveringsbrett i dyrket teak. Perfekt som brødbrett eller til frokosten. Str. 41x29x1,8cm. Emb. Gaveeske.

Artnr. 3191 Pris 1-49 stk 279 NOK • Pris ved 50 stk 259 NOK

TOMI SKJÆREBRETTET Et skjære- og serveringsbrett i dyrket teak. Håndtaket gjør det enkelt å gripe. Server oppskjær eller annet smått og godt. Str. 41x25,5x1,8 cm (ink. handtag). Emb. Gaveeske. Artnr. 3192 Pris 1-49 stk 249 NOK • Pris ved 50 stk 229 NOK

SAKU SKJÆREBRETTET Stort skjære- og serveringsbrett i dyrket teak. Str. 30,5x37,5x1,8 cm. Emb. Gaveeske. Artnr. 3193 Pris 1-49 stk 279 NOK • Pris ved 50 stk 259 NOK

53


SAVOIE TRANCHERSETT Tranchersett med kniv og gaffel i typisk franskinspirert bistrostil. Str. 30,5x8,5x2,8 cm. Pakket i gavekartong. Str. 30,5x8,5x2,8 cm. Emb. Gaveeske.

Artnr. 3380 Pris 1-49 stk 389 NOK • Pris ved 50 stk 359 NOK

SAVOIE OSTSETT Sett med tre stk. praktiske redskaper i franskinspirert bistrostil. Bruk til oster og annet snadder. Str. 26,8x13,6x2,5 cm. Emb. Gaveeske.

Artnr. 3071 Pris 1-49 stk 209 NOK • Pris ved 50 stk 199 NOK

SAVOIE KJØTTKNIVER Kjøttkniver i typisk franskinspirert bistrostil. I høy kvalitet. Et sett med fire kniver hvor du enkelt matcher med den gaffelen du selv har hjemme. Str. 14x26,5x2,5 cm. Emb. Presentkartong. Artnr. 1691 Pris 1-49 stk 279 NOK • Pris ved 50 stk 259 NOK 55


RIVJERNSSETT

MARBLE KRYDDERSETT

Settet inneholder et effektivt rivjern og en slitesterk vernehanske som brukes med rivjernet.

To skåler i marmor på et trefat. Perfekte til å ha salt og pepper i. Str. skål: 7,5x6 cm, fat: 20x10 cm.

Artnr. 3049 Pris 1-49 stk 209 NOK • Pris ved 50 stk 199 NOK

Artnr. 1983 Pris 1-49 stk 339 NOK • Pris ved 50 stk 309 NOK

Passer perfekt til å rive ost, sitrusfrukter, hvitløk m.m. Str: 35,5x12x4 cm. Emballasje: Gaveeske..

Emb. Gaveeske.

56


RETRO SALATBESTIKK Pent salatbestikk i rustfritt stål og med håndtak i eik. Klassisk design med nyutforming. Vi liker å

kombinere det rene stålet med treets varme og naturlige følelse. Det blir en uslåelig kombinasjon som er like praktisk som den er eksklusiv. Str: 5,5x28,5 cm. Emballasje: Gaveeske. Artnr. 1022 Pris 1-49 stk 229 NOK • Pris ved 50 stk 209 NOK

GLOMEL SALATBESTIKK Luksuriøst sett med salatbestikk i to deler. En flott finish og stilren utforming gir settet et moderne utrykk. Fin å servere sommersalaten, potetene eller annen god mat med. Emb: Gaveeske. Artnr. 1019 Pris 1-49 stk 209 NOK • Pris ved 50 stk 199 NOK

57


58


KAISER KOKKEKNIV

KAISER NAKIRIKNIV

Str: 33 cm (20 cm bladet). Emb: Gaveeske.

Str: 30 cm (17 cm bladet). Emb: Gaveeske.

Artnr. 1650 Pris 1-49 stk 389 NOK • Pris ved 50 stk 359 NOK

Artnr. 1652 Pris 1-49 stk 389 NOK • Pris ved 50 stk 359 NOK

KAISER BRØDKNIV

KAISER SANTOKUKNIV

Str: 33 cm (20 cm bladet). Emb: Gaveeske.

Str: 25,5 cm (14 cm bladet). Emb: Gaveeske.

Artnr. 1651 Pris 1-49 stk 389 NOK • Pris ved 50 stk 359 NOK

Artnr. 1653 Pris 1-49 stk 339 NOK • Pris ved 50 stk 309 NOK

Klassisk kniver i tysk kvalitetsstål, designet for å vare i mange år. Håndtaket gir godt grep, og kniven er svært velbalansert, noe som gjør den behagelig å holde og lett å bruke. Egenskapene til det tyske stålet gjør kniven flekkbestandig og lett å vedlikeholde, siden den kun krever skjerping fra tid til annen. Kniven holder seg skarp lenge, og når den omsider må skjerpes, er dette en enkel oppgave. Ved å velge denne stålkniven får du en kvalitetskniv i høy tysk kvalitet til en god pris, som er lett å vedlikeholde og skjerpe.

KAISER KNIVSETT Eksklusivt sett av fem Kaiser-kniver, en brødkniv, en kokkekniv, en grønnsakskniv, en nakirikniv samt en santokukniv. Settet kommer pakket i en eksklusiv canvasholder. Emb: Gaveeske. Artnr. 1660 Pris 1-49 stk 1749 NOK • Pris ved 50 stk 1599 NOK 59


BUTCHER SKJÆREBRETTET

STEKEPINSETT

Robust og praktisk skjærebrett i oljet akasietre (FSC). Stavlimt. Skjærebrettet har praktiske hånd-

Stekepinsett av rustfritt stål. Pinsetten er nyttig til både store kjøttbiter og mindre tilbehør. Den rif-

tak på hver kortside. Størrelse 39x29x4 cm. Emb: Gaveeske.

lede innsiden på tuppene gjør at friksjonen øker og grepet blir bedre. 35x2,3 cm. Emb. gaveeske.

Artnr. 3054 Pris 1-49 stk 869 NOK • Pris ved 50 stk 799 NOK

Artnr. 3339 Pris 1-49 stk 129 NOK • Pris ved 50 stk 119 NOK

KAISER KOKKEKNIV SETT

KAISER ALLROUNDSETT

Sett med kokkekniv og grønnsakskniv. Kniven er fremstilt i tysk stål X50CrMoV15, og håndtaket er

Fugletang og santokokukniv fint pakket i en magnetboks. Tangen er laget for å enkelt skjære

ende til kant gjør den flottere og lettere å arbeide med.Str: 33 cm (20 cm bladet) och 19,5 cm (8

gjør at knivene forblir låste og lukkede når de ikke brukes. I dette settet følger også en santo-

i Pakkatre. Håndtaket er grepvennlig, noe som i kombinasjon med den velbalanserte kroppen fra

gjennom ben til fjærkre, ribbe, krabbe og annen hard motstand. En sikkerhetslås på håndtaket

cm bladet). Emb: Gaveeske.

kokukniv med. Str. santokokukniv: 25,5 cm (14 cm. bladet), fugletang: 25,5 cm. Emb. Gaveeske.

Artnr. 1655 Pris 1-49 stk 459 NOK • Pris ved 50 stk 419 NOK

Artnr. 3371 Pris 1-49 stk 469 NOK • Pris ved 50 stk 429 NOK

KAISER SKJERPESTÅLSETT

KAISER FILETSETT

Kokkekniv og knivsliper fra Kaiser-serien. Kniven er fremstilt i tysk stål X50CrMoV15 og håndtaket

Settet består av en filèkniv, stålvevd hanske samt en metallsåpe. Hansken forbedrer grepet om

velbalanserte kroppen fra ende til kant gjør den penere og enklere å arbeide med. Det tyske

og løk som vanlig såpe ikke klarer. Kniven er fremstilt i tysk stål X50CrMoV15, og håndtaket er i

krav til vedlikehold mer enn sliping i ny og ne. Str. kokkekniv:33 cm (20 cm. bladet), knivsliper:

ende til kant gjør den flottere og lettere å arbeide med. Str. filékniv: 33 cm (bladet: 21 cm). Emb.

i håndtaket er fremstilt av Pakkatre. Håndtaket er lett å holde i, noe som i kombinasjon med den

fisken, samtidig som at den beskytter deg mot eventuelle uhell. Metallsåpen tar bort lukt fra fisk

stålets gode egenskaper gjør at kniven både blir resistent mot flekker, og stiller heller ingen høye

Pakkatre. Håndtaket er grepvennlig, noe som i kombinasjon med den velbalanserte kroppen fra

33cm. Emb. Gaveeske.

Gaveeske.

Artnr. 3373 Pris 1-49 stk 539 NOK • Pris ved 50 stk 499 NOK

Artnr. 1601 Pris 1-49 stk 409 NOK • Pris ved 50 stk 379 NOK

61


NUMAZO NAKIRISETT

NUMAZO KOKKESETT

Knivsett i keramikk som består av en skrellekniv og en nakirikniv. Kjeramiske kniver har den

Knivsett i kjeramikk som består av kokkekniv og en santokukniv. Kjeramiske kniver har den

(bladet: 15,5 cm) skrellekniv: 18 cm (bladet: 8 cm). Emb. Gaveeske.

(bladet:15,5 cm) santokukniv: 24 cm (bladet: 12 cm). Emb. Gaveeske.

fordelen at de kan beholde skarpheten lengre, samt være antibakterielle. Str. nakirikniv: 27,5 cm

fordelen at de kan beholde skarpheten lengre, samt at de er antibakterielle. Str. kokkekniv: 27 cm

Artnr. 1697 Pris 1-49 stk 539 NOK • Pris ved 50 stk 499 NOK

Artnr. 1696 Pris 1-49 stk 459 NOK • Pris ved 50 stk 419 NOK 62


KØKKENTERMOMETERET

CHOP SKJÆREBRETTET

Et digitalt steketermometer med touchfunksjon, pakket i en bokeske med oppskrifter. Termometeret

Chop byr på innovation som gjør ditt kjøkkenarbeid mer praktisk og hygienisk. Skjærebrettet har

Har også en tidtakerfunksjon. Termometeret har forhåndsinnstilte temperaturer for de vanligste kjøtt-,

som f.eks. kylling. Tresiden passer bedre til grønnsaker og brød mm. Brødet har dessuten et

leser av riktig temperatur på fem sekunder, eller kontinuerlig om du velger å feste det til det du lager.

to sider, en i plast samt en i tre for naturlig fordeling. Plastsiden brukes for bakterielle produkter

fisk- og kyllingvariantene. Hvis du for eksempel vil ha en middels stekt oksefilet, velger du det på

naturlig skrå vinkel for brukeren som gjør at den samler all veske på en plass. Str: 38x26x3 cm.

termometeret. Da viser det at du skal ta ut kjøttet ved 60 grader, og advarer deg når du har nådd denne

Emballasje: Gaveeske.

temperaturen. Str: 11x21,5x3,5 cm. Emb. Gaveeske.

Artnr. 3031 Pris 1-49 stk 209 NOK • Pris ved 50 stk 199 NOK

Artnr. 3406 Pris 1-49 stk 249 NOK • Pris ved 50 stk 229 NOK

BBQ THERMO

FISK METALLSÅPE

Lite termometer av rustfritt stål. Tar temperaturen på 5-7 sekunder, slik at du enkelt og raskt finner

Metallsåpe i morsom design som fjerner lukt av fisk og løk fra hendene. Ligger pakket i fin

kjøtt, fisk, kylling og til baking. Str: 23x1,6 cm. Emb. Gaveeske.

Artnr. 1005 Pris 1-49 stk 79 NOK • Pris ved 50 stk 69 NOK

ut om maten er klar. Bruksområdene er mange, og termometeret kan brukes ved tilberedning av

gaveeske. Str: 5,5x2x11 cm. Emb. Gaveeske.

Artnr. 3342 Pris 1-49 stk 209 NOK • Pris ved 50 stk 199 NOK

SKRELLESETT

LØK BRILLER

Sett med skrellekniv av keramikk, skreller av keramikk og en hvitløksskreller av silikon. Disse

Ingen flere tårer når man skjærer opp løk. Disse brillene i ergonomisk design har en smart kant av

vitløksskalare 13x3 cm, skalare 12 cm. Emballasje: Gaveeske.

i kjøkkenet. Str: One size. Emballasje: Gaveeske.

verktøyene gjør det lettere og morsommere å lage mat på kjøkkenet. Str: Skrellekniv 10 cm,

skumgummi som gjør brillene sitter godt rundt ansiktet. Aldri igjen vil du felle en tåre over løken

Artnr. 1693 Pris 1-49 stk 159 NOK • Pris ved 50 stk 149 NOK

Artnr. 3044 Pris 1-49 stk 105 NOK • Pris ved 50 stk 95 NOK 63


BAKESETT Bakesett som består av to stk. målebegre, en visp samt en bakepensel. Settet er pakket i en bokboks med en omvandlingstabell på baksiden. Str. visp: 27 cm, bakepensel: 11x4,5 sm, målebegre: 13 cm, box:30x13x4,5 cm. Emb. Gaveeske.

Artnr. 3067 Pris 1-49 stk 209 NOK • Pris ved 50 stk 199 NOK

RIVESKÅLSETT Stor skål i aluminium med silikonbelagt underside som gir stabilitet. Til skålen medfølger et lokk med tre ulike rivjern. Str. 26x15 cm. Emb. Gaveeske.

Artnr. 4125 Pris 1-49 stk 309 NOK • Pris ved 50 stk 289 NOK 64


CITY PEPPERKAKESETT

NORDIC BIG 5 PEPPERKAKESETT

Pepperkakesett med pepperkakeformer av Big Ben, Empire State Building og Eiffeltårnet. Forme-

Vi kaller dette pepperkakesettet The nordig big five, som består av mektige og eksotiske dyr fra nord.

Artnr. 1063 Pris 1-49 stk 149 NOK • Pris ved 50 stk 139 NOK

Artnr. 1054 Pris 1-49 stk 269 NOK • Pris ved 50 stk 249 NOK

ne har matt svart coating. Str: 19x29x3,5 cm. Emballasje: Gaveeske.

Str. box: 27x21x3 cm.

65


KAFFESKJE Kaffeskje med gullfinish, skjeen har en integrert klemme som gjør at den kan brukes til å holde kaffepakken stengt. Str: 17,5x3,5 cm. Emb. Gaveeske.

Artnr. 3352 Pris 1-49 stk 89 NOK • Pris ved 50 stk 79 NOK

FORKLE Forkle med justerbar nakkestropp. 180g/m² i 65% polyester 35% bomull. Str: 70x90 cm. Emb. plastpose.

Artnr. 2150 Pris 1-49 stk 119 NOK • Pris ved 50 stk 109 NOK

CERI MATBOKS En smart matboks i plast med tilhørende lokk med silikonkant og et elastisk bånd til å lukke es-

ken med. Boksen er utstyrt med en avtakbar skillevegg som gjør det mulig å dele opp innholdet i boksen om ønskelig. Str: 19x12x6,5 cm. Emb: Gaveeske.

Artnr. 3106 Pris 1-49 stk 105 NOK • Pris ved 50 stk 95 NOK

66


BISTRO BIFFBESTIKK Ekte biffbestikk som virkelig fikser biffen. I stål med bakelitthåndtak pakket i en meget eksklusiv Gaveeske. Str: 13,5x9 cm. Emballasje: Gaveeske

Artnr. 3313 Pris 1-49 stk 279 NOK • Pris ved 50 stk 259 NOK

HAMBURGERPRESSE Med denne hamburgerpressen kan du lage fine og jevne hamburgere. Ved å presse hamburgerne blir kjøttsaften mer konsentrert ved tillagning, noe som gjør at smakene oppleves mer

intensivt. Det blir også enklere å grille om alle hamburgerne er like store, ettersom alle tar like

lang tid for å bli klare. Bunnen er avtakbar, slik at det er lett å få ut den pressede hamburgeren. Str: 11x7,5 cm. Emb. gaveeske.

PICHI HAMBURGERPRESSE Form fine hamburgere med denne pressen Rull hamburgerdeigene til en ball, og press dem

deretter til ønsket tykkelse. Pakkes inn med en oppskriftsfolder i en fin gaveeske. Str. 10,5x17,5 cm. Emb. Gaveeske.

Artnr. 3366 Pris 1-49 stk 149 NOK • Pris ved 50 stk 139 NOK

Artnr. 3348 Pris 1-49 stk 129 NOK • Pris ved 50 stk 119 NOK 67


NOMIMONO BOLLESETT To stk. Skåler av steintøy i mindre modell. Utmerket til frokost eller som asjetter til forretter. Str. 17,5x5,5 m. Emb. Gaveeske.

Artnr. 3557 Pris 1-49 stk 289 NOK • Pris ved 50 stk 269 NOK

Introducing Nomimono

N O M I M O N O TA L L E R K N E R S E T T Sett med to stentøystallerkner i rettlinjet design. Kan naturligvis vaskes i oppvaskmaskin. Str. 26,5x1,5 cm. Emb. Gaveeske.

Artnr. 3553 Pris 1-49 stk 309 NOK • Pris ved 50 stk 289 NOK 69


N O M I M O N O PÅ L E G G S S E T T To mindre serveringsfat fra Nomimono-Familien. Bruk som underkopper eller som mindre fat til tilbehør. Str. 24x10,5 cm. Emb. Gaveeske.

Artnr. 3554 Pris 1-49 stk 149 NOK • Pris ved 50 stk 139 NOK

NOMIMONO SERVERINGSSETT Fat i stentøy med tre små skåler. Ubegrensede anvendelsesområder - Tapas, dipp, snacks eller

hvorfor ikke med hvert sitt varmelys? Fatet kan for eksempel også benyttes til struktur eller salat. Str. fat: 35,5x14,2 skål: 8,5x4 cm. Emb. Gaveeske.

Artnr. 3559 Pris 1-49 stk 339 NOK • Pris ved 50 stk 309 NOK 70


NOMIMONO KRUSSETT

NOMIMONO SERVERINGSBOLLE

Fire stk. mugger uten skaft. Bruk som te- og kaffekopp, eller hvorfor ikke benytt dem som vanng-

Herlig serveringsbolle i stentøy. Str. 31x5,5 cm. Emb. Gaveeske.

lass i kombinasjon med resten av Nomimono-Familien. Str. 8x9,5 cm / 240 ml. Emb. Gaveeske.

Artnr. 3551 Pris 1-49 stk 429 NOK • Pris ved 50 stk 399 NOK

Artnr. 3558 Pris 1-49 stk 209 NOK • Pris ved 50 stk 199 NOK

71


72


PORTO SKÅLESETT Sett med to vakre keramikkskåler. Laget med et dekorativt mønster som har hentet inspirasjon fra klassiske portugisiske former og farger. Passer perfekt til servering av salat, poteter eller som godteskål. Praktisk og flott på en og samme gang. Str: 18x6 cm. Emb: Gaveeske. Artnr. 3610 black • 3611 grey • 3612 turquoise Pris 1-49 stk 229 NOK • Pris ved 50 stk 209 NOK

PORTO SETT MED KRUS Sett med fire vakre keramikkrus. Utstyrt med en hank som gir godt grep og fremstilt med et dekorativt mønster som har hentet inspirasjon fra klassiske portugisiske former og farger. Str: 10x9,5 cm. Emb: Gaveeske.

Artnr. 3615 black • 3616 grey • 3617 turquoise Pris 1-49 stk 259 NOK • Pris ved 50 stk 239 NOK

PORTO SERVERINGSFAT Vakkert serveringsfat i keramikk. Laget med et dekorativt mønster som har hentet inspirasjon fra klassiske portugisiske former og farger. Egner seg godt som serveringsfat ved middagsbordet, eller til å ha stående fremme som fruktfat. Str: 36x22,5x4 cm. Emb: Gaveeske. Artnr. 3600 black • 3601 grey • 3602 turquoise Pris 1-49 stk 319 NOK • Pris ved 50 stk 299 NOK 73


PORTO KARAFFEL Fin karaffel i keramikk fremstilt med et dekorativt mønster som har hentet inspirasjon fra klassiske portugisiske former og farger. Dekorativ til servering av drikkevarer, men fungerer også svært godt som vase. Str: 30x10,5 cm. Emb: Gaveeske.

Artnr. 3620 black • 3621 grey • 3622 turquoise Pris 1-49 stk 409 NOK • Pris ved 50 stk 379 NOK

PORTO BOLLE Vakker keramikkbolle med et flott mønster som har hentet inspirasjon fra klassiske portugisiske former og farger. Bollen har en ujevn kant som gir den en morsom karakter, og den er flott til salat eller som fruktbolle. Str. 30x6,5 cm. Str: 30x7 cm. Emb: Gaveeske. Artnr. 3605 black • 3606 grey • 3607 turquoise Pris 1-49 stk 409 NOK • Pris ved 50 stk 379 NOK 74


ARABICA KOPP SETT

ARABICA OVNFORM

Kopp uten hank av håndmalt keramikk med det populære arabica-mønsteret. Leveres som et sett

Ovnform av keramikk med arabica-dekorasjon og børstet finish. Formen passer bra til det meste

Artnr. 6044 black • 6049 red Pris 1-49 stk 199 NOK • Pris ved 50 stk 189 NOK

Artnr. 3517 Pris 1-49 stk 279 NOK • Pris ved 50 stk 259 NOK

med fire kopper. Str: 8x9x7,5 cm. Emballasje: Gaveeske.

av som lages i ovnen. Str: 26x6 cm. Emb. Gaveeske.

ARABICA SERVERINGSFAT Stort serveringsfat av keramikk med vårt dekorative Arabica-mønster. Med dette fatet kan dus ervere salat, kjøtt, eller som pynt i hjemmet. Str: 36x3 cm. Emb. Gaveeske.

Artnr. 6037 offwhite • 6038 blue • 6039 black Pris 1-49 stk 319 NOK • Pris ved 50 stk 299 NOK 75


LUKAS BOLLE

Finns även i dessa färger

Bolle av keramikk fra vår populære Lukas-serie. Servér salat, pasta, eller ha frukt i bolle. Den er håndmalt og har en vakkert dekorert kant. Str: Ø 35x7,5 cm. Emb. Gaveeske

Artnr. 3586 grey • 3584 rosa • 3585 green • 3545 offwhite • 3582 blue • 3549 black Pris 1-49 stk 319 NOK • Pris ved 50 stk 299 NOK

LUKAS SERVERINGSFAT Serveringsfat av keramikk fra vår populære Lukas-serie. Passer perfekt til å servere snitter, småretter eller salat. Fatet er håndmalt og har en vakkert dekorert kant. Str: 46x34,5x3,5 cm. Emb. Gaveeske.

Artnr. 3533 grey • 3531 rosa • 3532 green • 3540 naturvit • 3588 blue • 3544 black

Finns även i dessa färger

Pris 1-49 stk 319 NOK • Pris ved 50 stk 299 NOK 77


ASADO FORKLE

ASADO KJØKKENHÅNDKLE

Robust forkle av steinvasket kanvas 450 g/m2 med detaljer av kunstskinn. Et forkle med lang

Robust kjøkkenhåndkle i stenvasket canvas. Utmerket til å ta ut varme plater fra ovnen. Str. 50x70

Artnr. 2156 green • 2155 black Pris 1-49 stk 259 NOK • Pris ved 50 stk 239 NOK

Artnr. 2132 black • 2133 green Pris 1-49 stk 105 NOK • Pris ved 50 stk 95 NOK

livslengde som bare blir finere med tiden. Str: 70x90 cm. Emb.Plastpose.

cm. Emb. Gaveeske.

78


ASADO GRYTELAPP

ASADO GRYTEVOTT

Grytelapp av steinvasket kanvas 450 g/m2 med detalj av kunstskinn og kontrastsømmer. Str:

Grytevott i steinvasket lerret som blir et fint innslag i kjøkkeninteriøret. Detaljer i kunstlær og

Artnr. 1039 green • 1038 black Pris 1-49 stk 79 NOK • Pris ved 50 stk 69 NOK

venstrehendt. Laget av 450 g/m2 bomullslerret. Strl 33x16 cm. Emb. Plastpose.

20x20 cm. Emb. Plastpose.

kontrastsømmer i et stilig rutemønster. En funksjonell modell som passer enten du er høyre- eller Artnr. 2169 green • 2168 black Pris 1-49 stk 149 NOK • Pris ved 50 stk 139 NOK 79


GRANT GRYTEKLUT Stor gryteklut med hvit og marineblå kant. Slitesterk komposisjon av 65% bomull og 35% polyster. Str. 68,5x17,5 cm. Emb. Plastpose.

Artnr. 2123 Pris 1-49 stk 105 NOK • Pris ved 50 stk 95 NOK

GRANT KJØKKENHÅNDKLE Klassisk kjøkkenhåndkle med en hvit og marineblå kant. Slitesterk komposisjon av 65% bomull og 35% polyester. Str. 50x70 cm. Emb. Plastpose.

Artnr. 2119 Pris 1-49 stk 69 NOK • Pris ved 50 stk 59 NOK

GRANT FORKLE Klassisk brystforkle med justerbart nakkebånd. Stor lomme midt på forkleet som er oppdelt i to

områder. Slitesterk komposisjon i 65% bomull og 35% polyester. Str. 70x90 cm. Emb. Plastpose. Artnr. 2101 Pris 1-49 stk 159 NOK • Pris ved 50 stk 149 NOK 80


GLOBE TERMOS

JAVA TERMOS

Rund termos i plast med lokk i metall. Holder varmen takket være innvendig dobbeltglass. Str.

Fin kaffetermos i klassisk, rund design. Str: rommer 1 L. Emb. Gaveeske.

rommer 1 L. Emb. Gaveeske.

Artnr. 50700 steel • 50709 black Pris 1-49 stk 359 NOK • Pris ved 50 stk 329 NOK

Artnr. 5002 black • 5003 white Pris 1-49 stk 279 NOK • Pris ved 50 stk 259 NOK

81


SEASONS BRANNTEPPE 120X180 EU-godkjent brannteppe i ett lag med dobbelt futteral. Ett futteral i flott design samt et futteralmerket med sikkerhetsforskrifter. Det designede futteralet har en ensfarget bakside og er perfekt for å sette eget trykk på. Pakket i gaveeske som matcher designen på futteralet. Str: 120x180 cm. Emb. Gaveeske. Artnr. 4845 Pris 1-49 stk 319 NOK • Pris ved 50 stk 299 NOK

ASADO BRANTEPPE EU-godkjent brannteppe i ett lag med dobbelt futteral. Ett futteral i flott design samt et futteralmerket med sikkerhetsforskrifter. Det designede futteralet har en ensfarget bakside og er perfekt for å sette eget trykk på. Pakket i gaveeske som matcher designen på futteralet. Str: 120x120 cm. Emb. Gaveeske. Artnr. 4821 green • 4823 black Pris 1-49 stk 389 NOK • Pris ved 50 stk 359 NOK

BRANNTEPPE 120X120 EU-godkjent brannteppe i ett lag med dobbelt futteral. Ett futteral i flott design samt et futteralmerket med sikkerhetsforskrifter. Det designede futteralet har en ensfarget bakside og er perfekt for å sette eget trykk på. Pakket i gaveeske som matcher designen på futteralet. Str: 120x120 cm. Emb. Gaveeske. Artnr. 4938 new york • 4820 season • 4847 ankare • 4840 marble • 4833 butch Pris 1-49 stk 279 NOK • Pris ved 50 stk 259 NOK

83


LEAN VANNFLASKE Vannflaske av BPA-fri tritanplast. Løkken på lokket gjør den lett å henge på treningsmaskinen, og det at den er tynnere gjør at den passer i de fleste koppholdere. Flasken er enkel å rengjøre. Passer bra til å utstyre med trykk. Str: 570 ml. Emb. Plastpose.

Artnr. 50847 transparent • 50832 dark grey • 50849 blue • 50830 pink • 50846 orange • 50848 green • 50831 dark blue Pris 1-49 stk 69 NOK • Pris ved 50 stk 59 NOK

84


SPORTHÅNDKLE SMALL

SPORTHÅNDKLE LARGE

Mykt håndkle med ekstremt god oppsugingsevne. Enkel å ta med på reise eller på trening. Finnes

Mykt håndkle med ekstremt god oppsugingsevne. Enkel å ta med på reise eller på trening. Finnes

Artnr. 6000501 white • 6001301 grey • 600901 black • 6000301 blue • 6001101 lime •

Artnr. 6000502 white • 60 01302 grey • 600902 black • 6000302 blue • 6001102 lime •

6001501 orange Pris 1-49 stk 79 NOK • Pris ved 50 stk 69 NOK

6001502 orange Pris 1-49 stk 149 NOK • Pris ved 50 stk 139 NOK

FIRST AID SCUBA

YELLOWSTONE KJØLEVESKE

Uhellet kan fort være ute, og det er ekstra trist på ferie, men ikke fortvil, vi kan tilby en førstehjel-

Kjøleveske av 600D polyster. Vesken har ramme av aluminium som gir ekstra stødighet. Model-

ligger alt du trenger til mindre uhell - som plaster, saks, en liten bandasje mm. Str: rymmer 1 L.

av aluminiumsfolie gjør at den holder på kulden ekstra godt. Lomme på langsiden, samt hull til

i to størrelser. Pakket i smart bag med plass til egen logo. Str: 40x80 cm.v

i to størrelser. Pakket i smart bag med plass til egen logo. Str: 70x140 cm.

pspakke som tåler å være både over og under vann. Innpakket i en liten vanntett PVC 500D bag

len er ekstra høy, slik at man kan pakke stående 1,5 l PET-flasker. Tykk konstruksjon med innside

Emb. Plastpose.

bag-in-box. Str: 46x33x29 cm. Emb. plastpose.

Artnr. 5141 Pris 1-49 stk 129 NOK • Pris ved 50 stk 119 NOK

Artnr. 5241 black • 5243 turquoise • 5244 lime • 520203 navy Pris 1-49 stk 289 NOK • Pris ved 50 stk 269 NOK 85


KJØLERYGGSEKK

ARCTIC SITTEUNDERLAG Sitteunderlag med overside i fuskepels og underside i PEVA-presenningsmateriale, som gjør at du

Smart, fin og romslig ryggesekk med kjølefunksjon. Mange fine lommer, perfekt til reise eller

38x42 cm. Emb: Plastpose.

Artnr. 5180 Pris 1-49 stk 259 NOK • Pris ved 50 stk 239 NOK

piknik. Str: 33x22x47 cm. Emb. plastpose.

sitter tørt på alle underlag. Enkelt å rulle sammen når det ikke er i bruk, festes med borrelås. Str: Artnr. 5029 Pris 1-49 stk 105 NOK • Pris ved 50 stk 95 NOK

86


ENZO BILKOPP Bilkopp 350 ml med vakumforseglet dobbelvegg av stål. Den slanke designen gjør at den passer koppholderen i bilen. Str: Ø 7x17,5 cm, rommer 350 ml. Emballasje: Gaveeske.

Artnr. 5093 steel • 5094 black Pris 1-49 stk 139 NOK • Pris ved 50 stk 129 NOK

TWO-IN-ONE TERMOS Termos med vakumforseglet dobbelvegg av stål. Unik design med bilkopp i bunnen, som enkelt skrus av. Str: Ø 8x29 cm, mugg Ø 7x12,5 cm, rommer 500 ml. Emballasje: gaveeske.

Artnr. 50865 black • 50866 stål Pris 1-49 stk 199 NOK • Pris ved 50 stk 189 NOK

VILDMARKSPANNE

SCUBA SYKKELVESKE

Fin stekepanne i klassisk, svensk design. Perfekt for steking over åpen ild eller på grillen. Kommer

Mindre sykkelveske for det aller viktigste. Festes på rammen og/eller styret. Vesken har en større

Artnr. 5510 Pris 1-49 stk 279 NOK • Pris ved 50 stk 259 NOK

slik at du for eksempel kan skifte låt eller navigere til nye steder. Vesken har også et hull til

pakket i polyesterpose med skulderrem i pen gaveeske. Str: 21,5x2,5 cm. Emb. Gaveeske.

oppbevaringsdel samt en transparent lomme til smarttelefonen. Lommen er touch-tilpasset

hodetelefonledningen. Laget i slitesterk og vannavvisende 500D lerretsstoff. Str: 20x11,5x7 cm. Emb. Plastpose.

Artnr. 510810 Pris 1-49 stk 129 NOK • Pris ved 50 stk 119 NOK 87


SCUBA BACKPACK

SCUBA RYGGSEKK

Ryggsekk i slitesterk PVC 500D. Smart modell som er helt vanntett og har behagelige bærerei-

Vanntett ryggsekk av slitesterkt 500D PVC-presenning. Velutrustet ryggsekk med vattert lomme

Artnr. 51470 Pris 1-49 stk 309 NOK • Pris ved 50 stk 289 NOK

me 26x34 cm. Emb. plastpose.

mer. Str: 59x34x13,5 cm,rommer 35 L. Emb. plastpose.

for data eller tablet, samt flere smarte finesser for en aktiv livsstil. Str: 33,5x15,5x63 cm, datalomArtnr. 510309 Pris 1-49 stk 539 NOK • Pris ved 50 stk 499 NOK

SCUBA KONTORVESKE

SCUBA SPORTSVESKE 50L

Denne vesken kommer du til å ta med hver dag til kontoret eller på korte reiser siden den

Vanntett reiseveske/sportsveske i TPU500D. Perfekt reiseveske for å beskytte klærne mot fukt og

justerbar skulderrem. Lokket dekker både forsiden og kortsiden for å hindre vann i å trenge inn.

Artnr. 5145 Pris 1-49 stk 389 NOK • Pris ved 50 stk 359 NOK

er fleksibel nok til å passe til enhver omstendighet. Vesken har et praktisk bærehåndtak og

vann. Str: 52x32,5 cm, rommer 50 l. Emb. plastpose.

Polstret rom til datamaskinen, ekstra lomme til dokument eller nettbrett samt mindre lommer til visittkort, penner og mobiltelefon. Vesken passer for datamaskiner på opptil 15 tommer. Laget i slitesterk og vannavvisende 500D lerretsstoff. Str:40x31x10 cm Emb. Plastpose. Artnr. 51540 Pris 1-49 stk 389 NOK • Pris ved 50 stk 359 NOK

SCUBA REISEVESKE 60L

SCUBA TROLLEY 100L

Reiseveske i høy kvalitet i vannavvisende materiale som rommer hele 60 L. En perfekt bag for så

Vannavvisende reiseveske/trillebag i slitesterkt 500D PVC tarpaulin. En perfekt veske for deg som

slitesterkt TPU500D. Str: 58x36 cm, rommer 60 L. Emb. plastpose.

Artnr. 5158 Pris 1-49 stk 1309 NOK • Pris ved 50 stk 1199 NOK

vel opplevelsesferien som solreisen. To bærereimer gjør den også til en god ryggsekk. Produsert i

resier mye og lenge. Str: 78x37x37 cm, rommer 100 l. Emb. plastpose.

Artnr. 5143 Pris 1-49 stk 539 NOK • Pris ved 50 stk 499 NOK 88


BRATZY Yatzyspill ”gull” med fem terninger, en penn og en notatblokk. Str: 18x14x3 cm. Emb. gaveeske. Artnr. 9121 Pris 1-49 stk 159 NOK • Pris ved 50 stk 149 NOK

YATZYSPILL Tradisjonelt yatzyspill med fem terninger, en penn og en notatblokk. Str: 18x14x3 cm. Emb. Gaveeske.

Artnr. 9122 Pris 1-49 stk 105 NOK • Pris ved 50 stk 95 NOK

MINDGAME Morsom tankenøtt for både ung og gammel. Tre nøtter som garantert vil skape litt frustrasjon, men som også hjelper deg med å trene opp tankevirksomheten. Str: 13,6x9,7x3,3 cm. Emb. Gaveeske.

Artnr. 9123 Pris 1-49 stk 105 NOK • Pris ved 50 stk 95 NOK 89


CANVAS BAG Bomullskassar i 170 g/m2 bomull. Str: 43x43x15 cm. Artnr. 2330 offwhite • 2331 black Pris 1-49 stk 47 NOK • Pris ved 50 stk 42 NOK

GOTS CANVASKASSE Bomullskasse av ekstra fin økologisk dyrket bomullscanvas ed GOTS-sertifisering. Laget av 350 gsm 100% økologisk dyrket bomull. OEKO-TEX standard 100. Artnr. 2308 navy • 2309 black Pris 1-49 stk 69 NOK • Pris ved 50 stk 59 NOK

GOTS CANVASKASSE Bomullskasse av ekstra fin økologisk dyrket bomullscanvas ed GOTS-sertifisering. Laget av 350 gsm 100% økologisk dyrket bomull. OEKO-TEX standard 100. Artnr. 2306 offwhite • 2307 grey Pris 1-49 stk 52 NOK • Pris ved 50 stk 47 NOK 90


XMAS GIFTBAG

XMAS GIFTBOX

Str. 49x33x11 cm.

Str. medium 39x29x7 cm. • stor 49x33x11 cm.

Artnr. 202

Artnr. 0170 medium • 0171 large

Pris 1-49 st 30 NOK • Pris ved 50 stk 25 NOK

Pris medium 1-49 st 40 NOK • Pris medium ved 50 stk 35 NOK Pris large 1-49 st 54 NOK • Pris stor ved 50 st 49 NOK

HOLIDAY GIFTBOX

MAP GIFTBOX

Str. medium 39x29x7 cm. • stor 49x33x11 cm.

Str. medium 39x29x7 cm. • stor 49x33x11 cm.

Artnr. 0205 medium • 0206 large

Artnr. 0155 medium • 0156 large

Pris medium 1-49 st 40 NOK • Pris medium ved 50 stk 35 NOK

Pris medium 1-49 st 40 NOK • Pris medium ved 50 stk 35 NOK

Pris large 1-49 st 54 NOK • Pris stor ved 50 stk 49 NOK

Pris large 1-49 st 54 NOK • Pris stor ved 50 stk 49 NOK 91


Vinga aw17 Norwegian edition