Page 1


VASTUUMME

Vinga of Sweden haluaa tehdä laadukkaita tuotteita ja pakata ne tyylikkäästi. Tahdomme, että asiakas kokee iloa käyttäessään tuotteitamme. Olemme sitoutuneet valmistamaan tuotteemme ja pakkauksemme vastuullisesti. Se tarkoittaa, että kumppanitehtaidemme tulee toimia laillisesti, turvallisesti, oikeudenmukaisesti sekä huolehtia työolosuhteiden kunnollisuudesta. Pyrimme aktiivisesti löytämään ympäristöystävällisiä materiaaleja ja energiaa säästäviä tuotantomenetelmiä. Teemme yhteistyötä seuraavien järjestöjen kanssa ja meillä on niiden myöntämät sertifikaatit.

BSCI

Tämä sertifikaatti takaa, että tuotteet on valmistettu vähintään 70–100-prosenttisesti luomumateriaalista ja että valmistus tapahtuu vastuullisesti sekä ympäristön että sosiaalisen vastuun kannalta. Riippumaton tarkastaja kontrolloi ja seuraa vaatimusten toteutumista vuosittain. Pyrimme siihen, että yhä useampi tekstiilituotteemme saisi GOTS-merkinnän.

OEKO TEX

Oeko-Tex-standardi 100 on kansainvälinen tekstiilien testausja sertifiointijärjestelmä. Standardi rajoittaa haitta-aineiksi määriteltyjen tekstiilikemikaalien käyttöä. Riippumattomien tutkimuslaitosten myöntämä sertifikaatti takaa, että tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aine, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä

BSCI (Business Social Compliance Initiative) on Euroopan eettistä materiaalinhankintaa koskeva yhteiskunnallinen valvontajärjestelmä. Eu Ecolabel BSCI perustuu kansainvälisen työjärjestön ILO:n työstandardeihin ja EU-ympäristömerkki (EU Ecolabel) EU-ympäristömerkki toimii tukee tavarantoimittajien yhteiskunnallisen toiminnan jatkuvaa paran- samalla tavalla kuin Joutsenmerkki. Se on 1-tyypin ympäristötamista. Sen perimmäinen päämäärä on tulla sertifioiduksi sellaisilla merkki. Tuotteet arvioidaan elinkaarinäkökulmasta – raaka-aistandardeilla kuin SA 8000 tai vastaavilla ja siten edistää maail- neesta jätteeseen. Tuotteiden on täytettävä tiukat ympäristö-, manlaajuisesti kestäviä työolosuhteita tehtaissa. BSCI-toimitao- toiminta- ja laatuvaatimukset. Vaatimuksia tiukennetaan jatkuvasti.

hjeet kattavat seuraavat alueet: • Vaatimustenmukaisuus • Työaika • Korvaus • Lapsityövoiman kieltäminen • Pakkotyön ja kurinpitotoimenpiteiden kieltäminen • Järjestäytymisvapaus ja kollektiivinen neuvotteluoikeus • Kaikkinaisen rotusyrjinnän kieltäminen •

Työterveys ja -turvallisuus

• Hallintajärjestelmät • Ympäristöä ja turvallisuutta koskevat asiat

ISO 9001

ISO 9001:2008 -laatujärjestelmä on työväline yrityksille, jotka haluavat harjoittaa tehokasta ja strukturoitua laatutyötä. ISO 9001 -vaatimukset on tarkoitettu kaikille yrityksille ippumatta niiden koosta tai toimialasta. Laadunhallintajärjestelmän tavoitteena on luoda laatutyölle suuntaviivat, niin että yritykset pyrkivät jatkuviin parannuksiin ja palveluidensa ja tuotteidensa laadun varmistamiseen.

ISO 14001

Ympäristöjärjestelmä, joka auttaa meitä työskentelemään systemaattisesti yrityksemme ympäristövaikutuksen vähentämiseksi ja kustannustehokkaiden vaihtoehtojen löytämiseksi. Näin voimme kehittää toimintaamme sekä ympäristöystävällisemmäksi että tuottavammaksi. ISO 14001 -ympäristöjärjestelmän kansainvälisten standardien avulla organisaatio pystyy identifioimaan ympäristövaikutuksensa ja vähentämään sitä systemaattisesti. Standardi tarjoaa tukea työssämme kehittäessämme työtapoja esimerkiksi energian ja raaka-aineiden kulutuksen pienentämiseksi ja jätteiden ja päästöjen määrän vähentämiseksi.

GOTS

GOTS on lyhenne termistä Global Organic Textile Standard, ja sen luonnonkuituja koskeva kansainvälinen ympäristömerkintä. Tämän standardin avulla säännellään haitallisia aineita ja päästöjä koko tuotanto- eli tavantoimittajaketjussa. Sertifiointi edellyttää, että kuidut on viljelty luonnonmukaisesti EU-direktiivin edellyttämällä tavalla. Koko prosessin aikana suoritetaan tarkkoja tarkistustoimenpiteitä. Kaikissa valmistusvaiheissa huolehditaan tarkoin ympäristöstä.

BCI

BCI (Better Cotton Initiative) on kokonaisvaltainen lähestymistapa kestävän kehityksen mukaiseen puuvillantuotantoon. Se kattaa kaikki kestävän kehityksen kolme pilaria: ympäristölliset, sosiaaliset ja taloudelliset näkökohdat. Kaikki osatekijät – tuotantoperiaatteista ja -kriteereistä tulokset ja seuraukset osoittaviin valvontamekanismeihin – toimivat yhdessä tukemassa Better Cottonin ja BCI:n järjestelmää ja uskottavuutta. Järjestelmän tarkoituksena on varmistaa hyvien käytäntöjen vaihto ja kannustaa kollektiivisten toimien laajentamiseen paremman puuvillan tuottamiseksi kestävän kehityksen päätuotteena.


Let us prese


ent the news!


VINGALAHJAKORTTI.FI Lahjakortit ovat haluttuja, sillä niissä lahjansaaja saa itse päättää minkä lahjan hän itselleen valitsee. Valikoimamme on mittava ja monipuolinen. Vingan tuotteiden lisäksi valittavana on lahjoja myös muilta arvostetuilta merkeiltä. Voimme räätälöidä korttien ulkoasua ja tilausjärjestelmää kullekin yritysasiakkaalle parhaiten sopivaksi. Painamme lahjakortit omalla painokoneellamme ja oma henkilökuntamme hallinnoi tilausjärjestelmää. Tämän ansiosta voimme tehdä personointeja jo pientenkin tilausmäärien yhteydessä. Järjestelmässämme on näkyvillä vain tuotteita, jotka ovat sillä hetkellä varastossa saatavilla. Sen vuoksi tilaaja saa aina järjestelmästä valitsemansa lahjan.

6


LAHJAKORTTI CLASSIC Lahjakortti on ehkäpä halutuin tuotteemme. Sen nerokkuus piilee saajan kokemassa tyytyväisyydessä. Annat lahjansaajan itse valita lahjansa korkealaatuisesta ja monipuolisesta valikoimasta. Näin saat

varmasti tyytyväisen lahjansaajan, joka arvostaa lahjaansa ja sen antajaa. Classic-kortin valikoimassa on vähintään 100 tuotetta valittavana. Takaamme, että jokainen löytää mieleisensä vaihtoehdon. Kahden vakiodesignin sijaan voimme painaa korttiin tilaajan haluaman tekstin ja yritysilmeen. Tilausjärjestelmän ulkoasu on myös personoitavissa. Tuotteet jaetaan saajan lähellä sijaitsevaan noutopisteeseen. Tuoten. LK299 • Hinta alk. 29,90 € (sis. alv 0%) Rahti 9,90 € (sis. alv 0%)

LAHJAKORTTI REGAL Lahjakortti on ehkäpä halutuin tuotteemme. Sen nerokkuus piilee saajan kokemassa tyytyväisyydessä. Annat lahjansaajan itse valita lahjansa korkealaatuisesta ja monipuolisesta valikoimasta. Näin saat

varmasti tyytyväisen lahjansaajan, joka arvostaa lahjaansa ja sen antajaa. Regal-kortin valikoimassa on vähintään 100 tuotetta valittavana. Takaamme, että jokainen löytää mieleisensä vaihtoehdon. Kahden vakiodesignin sijaan voimme painaa korttiin tilaajan haluaman tekstin ja yritysilmeen. Tilausjärjestelmän ulkoasu on myös personoitavissa. Tuotteet jaetaan saajan lähellä sijaitsevaan noutopisteeseen. Tuoten. LK459 • Hinta alk. 45,90 € (sis. alv 0%) Rahti 9,90 € (sis. alv 0%) 7


LAHJAKORTTI EXTRA Lahjakortti on ehkäpä halutuin tuotteemme. Sen nerokkuus piilee saajan kokemassa tyytyväisyydessä. Annat lahjansaajan itse valita lahjansa korkealaatuisesta ja monipuolisesta valikoimasta. Näin saat

varmasti tyytyväisen lahjansaajan, joka arvostaa lahjaansa ja sen antajaa. Extra-kortin valikoimassa on vähintään 50 tuotetta valittavana. Takaamme, että jokainen löytää mieleisensä vaihtoehdon. Kahden vakiodesignin sijaan voimme painaa korttiin tilaajan haluaman tekstin ja yritysilmeen. Tilausjärjestelmän ulkoasu on myös personoitavissa. Tuotteet jaetaan saajan lähellä sijaitsevaan noutopisteeseen. Tuoten. LK639 • Hinta alk. 63,90 € (sis. alv 0%) Rahti 9,90 € (sis. alv 0%)

LAHJAKORTTI IMPERIAL Lahjakortti on ehkäpä halutuin tuotteemme. Sen nerokkuus piilee saajan kokemassa tyytyväisyydessä. Annat lahjansaajan itse valita lahjansa korkealaatuisesta ja monipuolisesta valikoimasta. Näin saat varmasti tyytyväisen lahjansaajan, joka arvostaa lahjaansa ja sen antajaa. Imperial-kortin valikoimassa on vähintään 30 tuotetta valittavana. Takaamme, että jokainen löytää mieleisensä vaihtoehdon. Kahden vakiodesignin sijaan voimme painaa korttiin tilaajan haluaman tekstin ja yritysilmeen. Tilausjärjestelmän ulkoasu on myös personoitavissa. Tuotteet jaetaan saajan lähellä sijaitsevaan noutopisteeseen. Tuoten. LK1279 • Hinta alk. 127,90 € (sis. alv 0%) Rahti 9,90 € (sis. alv 0%) 8


LAHJAKORTIN OSTO JA RÄÄTÄLÖINTI 1

VALITSE ARVO

Lahjakortteja on neljä eri arvoista: Classic 29,90€, Regal 45,90€, Extra 63,90€ ja Imperial 127,90€. Classic ja Regal korteissa on valittavana yli 100 lahjaa. Extra kortissa 50 vaihtoehtoa ja Imperialissa 30. Katso valikoima nettisivuiltamme.

2

VALITSE KANSIKUVA

Kortin kansikuvan voit valita itse. Olemme suunnitelleet joulu-aiheisen kannen ja toisen hillitymmän ja ajattoman kannen. Valitse jompikumpi niistä tai suunnittele kokonaan oma kansi! Autamme mielellämme suunnittelussa.

WE WISH YOU LOTS OF

THANK YOU FOR ANOTHER WONDERFUL YEAR!

Lahjakortti - Regal

3

GIFTCARD

Lahjakortti - Regal

Lahjakortti Personointi

SISÄÄNKIRJAUTUMISSIVUN PERSONOINTI Voimme lisätä kirjautumissivulle tervehdyksesi ja kuvan/logon, niin että lahjansaaja näkee sen heti ensimmäisenä kirjauduttuaan sisään.

LISÄTIETOJA

TARVITSEMME Kuvamateriaalin, tekstin, logon ja ohjeistuksen. KIRJEKUORI Vakiokuori sisältyy hintaan, painatus kuoreen 1,50/kuori (min 50 kpl) TOIMITUSAIKA Leiska nopeasti hyväksyttäväksesi. Hyväksynnän jälkeen kortit ovat käytössäsi noin kahdessa viikossa. KORTIN PERSONOINTI Aloituskustannus 60 EUR (väh. 50 korttia). NETTISIVUN PERSONOINTI Aloituskustannus 60 EUR (väh. 50 korttia).

Lahjakorttimme ovat suunnattu pelkästään yrityslahjamyyntiin. Hinnat alv 0%. Myynti valikoitujen yrityslahjakumppaneidemme kautta.

9


C L I F TO N T I E TO KO N E E N S U OJATA S K U

CLIFTON TRAIL REPPU

Trendikäs kaupunki- ja matkaolkalaukku, jossa on pehmustettu tasku max. 15 tuuman

Tilava reppu kestävästä puuvillakanvaksesta. Sisällä pehmustettu lokero tietokoneelle. Upeina

tyylikkäitä keinonahkaisia somisteita. Koko: 40x29x2,5 cm. Pakattu muovipussiin.

Pakattu muovipussiin.

tietokoneelle. Valmistettu kestävästä puuvillakanvaasista. Irrotettava olkahihna, kantokahva sekä

yksityiskohtina käytännölliset narut, keinonahkaremmit, ja pikkutasku. Koko: 30,5x49x10cm.

Tuoten. 521010 musta • 521007 sininen • 521008 ruskea • 521009 vihreä

Tuoten. 5233 musta • 5234 ruskea • 5238 sininen • 5239 vihreä

Vähittäiskaupan SH € 33,90 (sis. alv 24%)

Vähittäiskaupan SH € 85,00 (sis. alv 24%) 11


12


CLIFTON WESTMINSTER LAUKKU

CLIFTON TOILETTILAUKKU

Upea viikonloppulaukku kivipestystä puuvillakanvaksesta. Laukussa on irrotettava olkahihna, kanto-

Toilettilaukku kivipestyä puuvillakanvaasia. Kätevä kantohihna ja muita yksityiskohtia keinonahas-

kahvat sekä tyylikkäitä somisteita. Olkahihna on kiinnitetty kassiin diagonaalisesti kantomukavuuden

ta. Sisäpuolella pieni vetoketjulla suljettava tasku ja verkkotasku. Koko: 25,5x17x10 cm. Pakattu

parantamiseksi. Laukun pitkällä sivulla on pieni tasku. Koko: 55x35x24 cm. Pakattu muovipussiin.

muovipussiin.

Tuoten. 521002 musta • 521003 ruskea • 521004 sininen • 521005 vihreä

Tuoten. 521110 musta • 521007 sininen • 521008 ruskea • 521009 vihreä

Vähittäiskaupan SH € 99,00 (sis. alv 24%)

Vähittäiskaupan SH € 29,90 (sis. alv 24%) 13


CLIFTON WEEKENDER

CLIFTON OLKA/TIETOKONELAUKKU

Upea laukku kivipestystä puuvillakanvaasista. Laukussa on irrotettava olkahihna, kantokahva sekä

Trendikäs kaupunki- ja matkaolkalaukku, jossa on pehmustettu tasku 15 tuuman tietokoneelle.

54x30x21 cm. Pakattu muovipussiin.

somisteita. Koko: 40x30x5 cm. Pakattu muovipussiin.

tyylikkäitä somisteita. Tilava kenkätasku toisessa päädyssä lisää kassin käyttömukavuutta. Koko:

Valmistettu kestävästä puuvillakanvaasista. Irrotettava olkahihna, kantokahva sekä tyylikkäitä

Tuoten. 5221 ruskea • 5222 sininen • 5223 vihreä • 5224 musta

Tuoten. 5208 ruskea • 5207 sininen • 5209 vihreä • 5206 musta

Vähittäiskaupan SH € 99,00 (sis. alv 24%)

Vähittäiskaupan SH € 69,90 (sis. alv 24%)

15


NASSAU PUSSILAKANASETTI

Premium Cotton

16


ASCOT PUSSILAKANASETTI

Premium Cotton


C H I LT E R N P U S S I L A K A N A S E T T I

Premium Cotton 18


Sleep good at night with a clean conscience!

EBURY PUSSILAKANASETTI

Premium Cotton

19


CHESTER PUSSILAKANASETTI

Premium Cotton

20


Chester - Tuoten.860501

Ebury - Tuoten.860604

Ascot Harmaa - Tuoten.861004

Ascot Sininen - Tuoten.860904

Nassau - Tuoten.860804

Chiltern - Tuoten.861104

PUSSILAKANASETTI PREMIUM COTTON Tyylikäs ja korkealaatuinen pussilakanasetti kahdelle henkilölle. EU-ekomerkinnällä sertifioitua 100% BCI-puuvillaa. 76X68 30/30. Koko: pussilakana (2 kpl) 150x210 cm ja tyynyliina (2 kpl) 50x60 cm. Pakattu lahjalaatikkoon. Vähittäiskaupan SH €89,00 (sis. alv 24%) 21


PUSSILAKANASETTI AVIGNON Ylellinen pussilakanasetti kahdelle henkilölle 200 TC percale-kampapuuvillasta. Lanka

on erittäin ohutta ja tiiviisti kudottua, minkä ansiosta ihotuntuma on vastustamattoman

pehmeä. Percale on hyvin helppohoitoinen ja pitkäikäinen materiaali, joka kuumallakin ilmalla tuntuu viileältä. EU-ekomerkinnällä sertifioitua 100% BCI-puuvillaa. Koko:

pussilakana (2 kpl) 150x210 cm ja tyynyliina (2 kpl) 50x60 cm. Pakattu lahjalaatikkoon. Tuoten. 861204 sininen • 861304 harmaa Vähittäiskaupan SH € 125,00 (sis. alv 24%) 22


PUSSILAKANASETTI FA I R M O U N T Ylellinen pussilakanasetti kahdelle henkilölle 200 TC percale-kampa-

puuvillasta. Lanka on erittäin ohutta ja tiiviisti kudottua, minkä ansiosta

ihotuntuma on vastustamattoman pehmeä. Percale on hyvin helppohoitoinen ja pitkäikäinen materiaali, joka kuumallakin ilmalla tuntuu viileältä. EU-ekomerkinnällä sertifioitua 100% BCI-puuvillaa. Koko: pussilakana (2 kpl) 150x210 cm ja tyynyliina (2 kpl) 50x60 cm. Pakattu lahjalaatikkoon. Tuoten. 852104 sininen • 852204 harmaa Vähittäiskaupan SH € 125,00 (sis. alv 24%)

23


PUSSILAKANASETTI MILLBROOK Ylellinen pussilakanasetti yhdelle henkilölle 200 TC percale-kampapuuvillasta. Lanka on erittäin ohutta ja tiiviisti kudottua, minkä

ansiosta ihotuntuma on vastustamattoman pehmeä. Percale on hyvin helppohoitoinen ja pitkäikäinen materiaali, joka kuumallakin ilmalla tuntuu viileältä. EU-ekomerkinnällä sertifioitua 100% BCI-puuvillaa. Kangas on esipesty, mikä antaa sille kivipestyn kankaan ilmeen. Koko: 150x210 cm ja 50x60 cm. Pakattu muovipussiin. Tuoten. 860102 harmaa • 860202 sininen Vähittäiskaupan SH € 85,00 (sis. alv 24%) 24


PUSSILAKANASETTI B AY S W AT E R Ylellinen pussilakanasetti kahdelle henkilölle 100%

EU-ekomerkinnällä sertifioitua BCI-puuvillaa. Kangas on flanellia, joka on valmistettu ohuesta kampapuuvillasta. Näin pussilakanasta on saatu pehmeä ja lämmin. Koko:

pussilakana (2 kpl) 150x210 cm ja tyynyliina (2kpl) 50x60 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 861504 harmaa • 861604 sininen Vähittäiskaupan SH € 115,00 (sis. alv 24%)

25


PUSSILAKANASETTI VOUVANT Tyylikäs pussilakanasetti yhdelle. Sisältää pussilakanan ja tyynyliinan.

Materiaalina 50% EU Ecolabel -sertifioitua BCI-puuvillaa ja 50% pellavaa. Pakattu vetonarupussiin

Tuoten. 860302 harmaa • 860402 luonnonvalkoinen Vähittäiskaupan SH € 115,00 (sis. alv 24%)

26


U N T U VAT Y Y N Y Korkealaatuinen untuvatyyny, jonka koostumuksessa on 70 % untuvaa ja 30 % sulkia. Korkea kantavuus (8-10) kertoo untuvan hyvästä

kimmoisuudesta ja se tekee tuotteesta kevyen ja ilmavan. Koko 50x60 cm. Pakattu vetonarupussiin

Tuoten. 81021 Vähittäiskaupan SH € 99,00 (sis. alv 24%)

UNTUVAPEITTO Ihana untuvapeitto. 90 % untuvaa ja 10 % sulkia. Korkea kantavuus (8-10) kertoo untuvan hyvästä kimmoisuudesta ja se tekee tuotteesta kevyen ja ilmavan ja takaa siten myös parhaan eristyskyvyn. Koko 150x210. Pakattu vetonarupussiin

Tuoten. 81020 Vähittäiskaupan SH € 219,00 (sis. alv 24%)

27


28


TORKKUPEITTO GARONNE

TORKKUPEITTO BRITISH INDIA

Erittäin pehmeästä kristallifleecestä (350 g/m2) valmistettu torkkupeite. Eri fleece-materiaaleissa on

Erittäin pehmeästä kristallifleecestä (350 g/m2) valmistettu torkkupeite. Eri fleece-materiaaleissa on

suuret erot. Vingan kristallifleece tehdään hyvin ohuesta ja korkealuokkaisesta kuidusta, jolloin sen

suuret erot. Vingan kristallifleece tehdään hyvin ohuesta ja korkealuokkaisesta kuidusta, jolloin sen

Tuoten. 40042 Vähittäiskaupan SH € 43,00(sis. alv 24%)

Tuoten. 40043 Vähittäiskaupan SH € 43,00 (sis. alv 24%)

K R I S TA L L I F L E E C E C H E S T E R

TORKKUPEITTO LAMMAS

pehmeys säilyy vuodesta toiseen. Konepestävä. Koko: 130x170 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

pehmeys säilyy vuodesta toiseen. Konepestävä. Koko: 130x170 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Torkkupeitto, jossa kääntöpuolella pörröinen sherpa ja etupuolella brittiläistyylinen painatus.

Erittäin pehmeästä kristallifleecestä (350 g/m2) valmistettu torkkupeite. Eri fleece-materiaaleissa on

Konepestävä Koko:130x170 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

suuret erot. Vingan kristallifleece tehdään hyvin ohuesta ja korkealuokkaisesta kuidusta, jolloin sen pehmeys säilyy vuodesta toiseen. Konepestävä. Koko: 130x170 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 40044 Vähittäiskaupan SH € 49,90 (sis. alv 24%)

Tuoten. 40041 Vähittäiskaupan SH € 43,00 (sis. alv 24%)

K R I S TA L L I F L E E C E B I R DY

K R I S TA L L I F L E E C E L A M M A S

Erittäin pehmeä kristallifleece 500g/m2. Eri fleece-materiaaleissa on suuret erot. Kristallifleecen

Superpehmeä ja ihanan pörröinen peite. Eri fleece-materiaaleissa on suuret erot. Kristallifleecen

on ainutlaatuisen miellyttävä samettivuori. Eksoottinen kuvio ja herkullinen väritys täydentää

lipuolella lammaskuosi, toisella puolella sen kanssa hyvin soveltuva harmaa sherpa. Konepestävä.

erityisen ohuet hienot kuidut tekevät siitä hienostuneimman fleece-laadun. Kääntöpuolella

erityisen ohuet hienot kuidut tekevät siitä hienostuneimman fleece-laadun. Paino 500 g/m2. Pääl-

nautinnon. Koko 130x170 cm. Konepestävä. Pakattu lahjalaatikkoon.

Koko 130x170 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 4074 Vähittäiskaupan SH 55,00 (sis. alv 24%)

Tuoten. 4530 Vähittäiskaupan SH 55,00 (sis. alv 24%) 29


T O R K K U P E I T T O M I LT O N Pörröinen peite 300 g/m2 teddykankaasta ja kääntöpuoli 180 g/m2 sametista. Näyttää ja tuntuu lampaan turkilta! Koko:130x170 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 40018 harmaa • 40019 luunvalkoinen Vähittäiskaupan SH € 59,00 (sis. alv 24%)

TORKKUPEITTO RUSSEL

TORKKUPEITTO CHUNKY

Eksklusiivisen pehmeä torkkupeitto 620 g/m2 plyysikankaasta. Hienostunut peite, joka huokuu

Käsinneulottu peite, jossa suuri silmukkakoko. Ihana sekä sohvalle että sängyn reunalle..

Tuoten. 40040 Vähittäiskaupan SH € 75,00 (sis. alv 24%)

Tuoten. 40045 Vähittäiskaupan SH € 135,00 (sis. alv 24%)

lämpöä ja laatua. Koko:130x170 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Koko:130x150 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

31


HARROW PONCHO

TORKKUPEITTO HARROW

Poncho on kätevä kietaista ylle ja voit tehdä kotiaskareita käsiesi jäädessä vapaiksi. Fleecen hie-

Meleerattu fleecehuopa 280 gsm kristallifleeceä. Fleecen hienojen kuitujen ansiosta tämä huopa

fleeceen. Konepestävä. Koko: 120x150 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

lahjalaatikkoon.

nojen kuitujen ansiosta tämä huopa on erityisen pehmeä ja lämmin verrattuna tavanomaiseen

on erityisen pehmeä ja lämmin verrattuna tavanomaiseen fleeceen. Koko: 130x200 cm Pakattu

Tuoten. 4179 Vähittäiskaupan SH € 32,50 (sis. alv 24%)

Tuoten. 40016 Vähittäiskaupan SH € 38,50 (sis. alv 24%) 32


TORKKUPEITTO HERRINGBONE Klassinen jaquard-kudottu viltti, joka on valmistettu pehmeästä ja miellyttävästä akryylista. Se ei pistele samalla tavalla kuin villapeite ja päädyissä on tuotteeseen hyvin sopivat hapsut. Antipilling-käsittely estää nukkaantumista. Konepestävä. Koko 130x170 cm. Pakattu lahjalaatikkoon. Tuoten. 4541 sininen • 4540 ruskea • 4542 checker Vähittäiskaupan SH € 48,00 (sis. alv 24%)

33


PONCHO ARCTIC Ylellisen pehmeä ja aidon tuntuinen keinoturkisponcho, jonka alapinta on pehmeää veluuria.

Poncho on oiva vaihtoehto peitteelle. Saat saman miellyttävän lämmön tunteen kehoosi ja voit tehdä kotiaskareita käsiesi jäädessä vapaiksi. Koko: 120x150 cm. Pakattu lahjalaatikkoon. Tuoten. 4128 ruskea • 4129 harmaa Vähittäiskaupan SH € 59,90 (sis. alv 24%)

PONCHO CLASSIC Hyvälaatuinen poncho, joka on valmistettu 250g/m2 fleecestä. Toinen puoli on kammattu

erityisen pehmeäksi. Poncho on oivallinen vaihtoehto kesäillan lämmikkeeksi, sillä se on nopea kietaista päälle ja kätesi jäävät vapaiksi. Koko one size. Pakattu muovipussiin.

Tuoten. 4034 sininen • 4035 harmaa Vähittäiskaupan SH € 19,90 (sis. alv 24%)

34


COSYSOCKS

ASTON TOSSUT

Superpehmeät sherpasukat sisäkäyttöön. Näillä kelpaa ottaa talvi vastaan. Materiaalina 250g/

Pehmoiset slip-in-tossut, klassinen malli. Ihanat talvella, kun on kylmä. Saatavana kaksi kokoa.

menee pieneen tilaan. Koko S/M ja L/XL. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 4918 S/M • 4919 L/XL Vähittäiskaupan SH € 24,00 (sis. alv 24%)

m2 + 250g/m2 sherpa. Pohjassa liukuesteet. Pakattu vakuumipakkaukseen jonka ansiosta tuote

Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 4937 Vähittäiskaupan SH € 24,50 (sis. alv 24%)

V E H N ÄT Y Y N Y

A LW I N U N T U VATO S S U T

Vehnätyyny, jonka avulla voit saada kylmä- tai kuumahoitoa rentoutukseen ja särkyihin. Tyyny

Untuvatossujen ulkovuori on puuvillaa ja sisäpuolella kuohkea keinoturkis. Vetonaruilla pystyy

jonka avulla tyynyn voi kiinnittää esim. niskan ympäri tai mihin tahansa kipeään kohtaan. Koko:

Tuoten. 4917 Vähittäiskaupan SH 38,50 (sis. alv 24%)

on kolmiosainen, joten jyvät jakautuvat tasaisesti tyynyn sisällä. Lisäksi siinä on kätevä hihna, 44x13x2,5cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

kiristämään tossun koon sopivaksi. Koko: One size. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 5214 Vähittäiskaupan SH € 19,00 (sis. alv 24%) 35


F R OT E E P Y Y H E S E T T I H AY D E N Ylellinen froteepyyhesetti, jossa kaksi kylpypyyhettä ja kaksi käsipyyhettä. Materiaalina 100 %

ekologisesti viljelty puuvilla. Pyyhkeet on valmistettu lyhyestä puuvillakuidusta zero-twist-menetelmällä, mikä tekee niistä erittäin pehmeät. Koko tuotatoketjussa on korostettu ekologisuutta.

Sen ansiosta pyyhkeet on sertifioitu sekä GOTS- että OEKO-Tex-standardilla 100. Paino: 550 g/m2, koot: 50 x 70 cm ja 65 x 135 cm. Pakattu lahjapakkaukseen. Tuoten. 4103 vihreä • 4108 harmaa • 4109 sininen Vähittäiskaupan SH € 85,00 (sis. alv 24%)


SAIPPUA TERAI Terain kiinteä käsisaippua. Valmistettu kookosöljystä, joka on hellävarainen iholle. Voit peseytyä

useita kertoja päivässä ilman että iho kuivuu. Saippua ei tietenkään sisällä parabeeneja, väriaineita tai hormonitoimintaan vaikuttavia aineita. Koko: 6x7,5x2,5 cm. Pakattu puuvillapussiin. Tuoten. 4242 Vähittäiskaupan SH € 12,30 (sis. alv 24%)

FROTEEPYYHESETTI ASCOT Hillitysti kuvioitu, ylellinen froteepyyhesetti, jossa kaksi kylpypyyhettä ja kaksi käsipyyhettä. Materiaalina 100 % ekologisesti viljelty puuvilla. Laadukkaan puuvillan ansiosta pyyhe

tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Koko tuotantoketjussa on huolehdittu korkeasta laadusta ja ekologisuudesta, aina kasvin viljelystä valmiiseen tuotteeseen saakka. Sen ansiosta pyyhkeet

on sertifioitu sekä GOTS- että OEKO-Tex-standardilla 100. Paksuus 500 g/m2, koot: 40 x 70 cm ja 65 x 135 cm. Pakattu lahjapakkaukseen. Tuoten. 4112 sininen • 4113 harmaa Vähittäiskaupan SH € 85,00 (sis. alv 24%)


KINGSLEY & BALTHAZAR GOTS - 100% ORGANIC COTTON

Vingalla pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotantoamme ja materiaalien valintaa. Monet luomupuuvillatuotteistamme on sertifioitu Global

Organic Textile Standard -standardin (GOTS) mukaisesti. Se on standardi, joka takaa tekstiilien orgaanisen tilan ja kattaa sosiaaliset vaatimukset koko toimitusketjussa. GOTS kehitettiin yhteistyössä johtavien standardien tarjoajien kanssa. Tavoitteena on määrittää ympäristöllisesti ja yhteiskunnallisesti vastuuntuntoista valmistusta koskevat kansainväliset tunnustamisvaatimukset, jotka kattavat koko tuotantoprosessin –viljelystä kudontaan ja

värjäykseen. GOTS-merkinnällä varustetun tekstiilituotteen tulee sisältää vähintään 70 % sertifioituja orgaanisia kuituja. “Organic”-merkinnän saamiseksi vaatteen tulee sisältää vähintään 95 % sertifioituja orgaanisia kuituja. Kaikkien kemikaalien, kuten väriaineiden ja prosessikomponenttien, on

täytettävä standardin erityiset ympäristö- ja toksikologiset kriteerit. Märkäprosessilaitoksilla on oltava täydelliset tiedot kemikaalien käytöstä, energian

käytöstä, veden kulutuksesta ja jäteveden käsittelystä, mukaan lukien lietteen hävittäminen. Kaikkien tuotantoyksiköiden on täytettävä Kansainvälisen työjärjestön (ILO) ydinnormien mukaiset standardin sosiaaliset kriteerit. GOTS:n sertifioima puuvilla voidaan jäljittää aina sille tilalle saakka, jossa se on viljelty. GOTS:n merkinnällä asiakas saa uskottavan vakuutuksen siitä, että orgaaninen vaate on aidosti orgaaninen ja vastuullisesti tuotettu.

38


valkoinen 55001

vaalean harmaa 55004

beige 55016

pink 55017

vaaleansininen 55018

turkoosi 55008

sininen 55003

harmaa 55013

musta 55009

punainen 55006

lime 55011

F R O T E E P Y Y H E B A LT H A Z A R 5 5 0 Ekologisesti viljellystä 100 % kampapuuvillasta (550g/m2) valmistettu ylellinen froteepyyhe. Ekologisuus koskee koko prosessia raaka-aineesta aina valmiiksi tuotteeksi. Pyyhkeessä on hyvä imukyky ja se on miellyttävä ja pehmeä ihoa vasten. Tuote on sertifioitu standardeilla GOTS ja ÖKO-tex 100. 50x70 cm

Vähittäiskaupan SH € 9,90 (sis. alv 24%)

65x135 cm Vähittäiskaupan SH € 22,50 (sis. alv 24%) 90x150 cm Vähittäiskaupan SH € 32,50 (sis. alv 24%)

valkoinen 40001

sininen 40003

harmaa 40013

FROTEEPYYHE KINGSLEY 400 Ekologisesti viljellystä 100 % kampapuuvillasta (400g/m2) valmistettu ylellinen froteepyyhe. Ekologisuus koskee koko prosessia raaka-aineesta aina valmiiksi tuotteeksi. Pyyhkeessä on hyvä imukyky ja se on miellyttävä ja pehmeä ihoa vasten. Tuote on sertifioitu standardeilla GOTS ja ÖKO-tex 100. 50x70 cm

Vähittäiskaupan SH € 6,90 (sis. alv 24%)

65x135 cm Vähittäiskaupan SH € 16,90 (sis. alv 24%) 90x150 cm Vähittäiskaupan SH € 24,00 (sis. alv 24%) 39

musta 40009


A A M U TA K K I A S C OT

A A M U TA K K I M E L A N G E

Eksklusiivinen aamutakki täydellisen pehmeästä 280 g/m kristallifleecestä. Kääriydy aamutak-

Ehkäpä tyylikkäin aamutakki ikinä! Kristallifleece (280g/m2) on hyvin ohuesta ja tiheästä langasta

2

kiin nauttimaan rennosti viikonlopun ensimmäinen kahvikupillinen. Leveä kaulus viimeistelee

kudottu, jonka ansiosta siinä on uskomattoman miellyttävä ihotuntuma. Erittäin tyylikäs harmaan

Tuoten. 4966 sininen S/M • 4967 sininen L/XL • 4968 harmaa S/M • 4969 harmaa L/XL

Tuoten. 4946 ruskea S/M • 4947 ruskea L/XL • 4948 S/M harmaa • 4949 harmaa L/XL

Vähittäiskaupan SH € 55,00 (sis. alv 24%)

Vähittäiskaupan SH € 55,00 (sis. alv 24%)

hienostuneen vaikutelman. Edessä on kaksi käytännöllistä taskua. Pakattu muovipussiin.

sävy pukee suomalaista! Koko S/M ja L/XL. Pakattu muovipussin.

40


S PA TO S S U E XC E L S I O R Spa tossut, joissa on pehmeä antura ja tyylikäs koristereunus. Tossun päällipuolelle on mahdollista tehdä tuotemerkkaus. Koko one size. Pakattu muovipussiin. Tuoten. 491001 Vähittäiskaupan SH € 5,50 (sis. alv 24%)

Create a hotel feeling at home!

A A M U TA K K I M I L L B R O O K Ihanan pehmeä ja kevyt aamutakki, EU Ecolabel -sertifioitua BCI-puuvillaa. Takki on 200 TC

pestyä laadukasta percale-puuvillaa. Tässä tuotteessa on kivipesuviimeistely, joten se tuntuu entistäkin pehmeämmältä ihoa vasten. Koko: one size. Pakattu muovipussiin. Tuoten. 4991 sininen • 4992 harmaa Vähittäiskaupan SH € 59,90 (sis. alv 24%)

41


KYNTTILÄ ANTIQAUE

KYNTTILÄ CLASSIC

Kaunis tuoksukynttilä lasipurkissa. Lasi on värjätty sisältä, joten kynttilän palaessa se hohkaa

Ylellinen tuoksukynttilä pyöreässä lasisessa tuikkuastiassa. Kynttilän seetrinen tuoksu leviää

Tuoten. 1116 valkoinen • 1117 harmaa • 1118 vihreä

heijastumaan kauniisti huoneeseen. Koko 8x10cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Vähittäiskaupan SH € 16,90 (sis. alv 24%)

Tuoten. 1137 cedar/valkoinen • 1138 orchid/musta

kauniisti. Paloaika 40 tuntia. Koko: 8x9,3 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

kevyesti ympäristöön. Tuikkuastian sisäpuoli on kultaisen värinen, mikä saa kynttilän valon

Vähittäiskaupan SH € 26,00 (sis. alv 24%) 42


CORK KYNTTILÄ

KYNTTILÄ APOTHECARY

Tuoksukynttilä lasipurkissa, jossa korkkikansi. Paloaika 14 tuntia. Kun kynttilä on poltettu

Herkullisen tuoksuinen kynttilä lasipurkissa, jonka muoto on saanut inspiraationsa apteekin

Pakattu lahjalaatikkoon.

useamman tunnin ajan. Koko 6,5x13,5 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

loppuun, voidaan purkkia käyttää tyylikkäänä säilytysastiana pikkutavaroille. Koko: 5,5x7,2 cm.

vanhoista lääkepulloista. Kynttilän palamisaika on pitkä, joten voit nauttia tuoksukynttilästä

Tuoten. 1101 vihreä • 1102 transparant Vähittäiskaupan SH € 8,50 (sis. alv 24%)

Tuoten. 1122 Vähittäiskaupan SH € 19,90 (sis. alv 24%)

43


K Y N T T I L Ä LY H T Y L U N A Käsin puhallettu lasinen kynttilälyhty. Lasissa on kuplia, jotka on saatu

aikaan hiilihappolla. Kuplat asettuvat sattumanvaraisesti, joten jokainen

lyhty on ainutlaatuinen. Lyhty on värjätty sisältä, joten kynttilän palaessa se hohkaa kauniisti. Koko: 10x9 cm. Pakattu lahjalaatikkoon. Tuoten. 8175 harmaa • 8176 valkoinen Vähittäiskaupan SH € 26,00 (sis. alv 24%)

VAASI AEGO Lasimaljakko, jonka juju on reijällisessä metallikannessa. Kukka-asetelmasi

pysyy tyylikkäästi suunnittelemassasi muodossa. Voit käyttää myös perintei-

senä maljakkona tai kynttilälyhtynä kun poistat kannen. Maljakon ulkopinta on hiekkapuhallettu tyylikkään mattapintaiseksi. Saatavana valkoisena ja harmaana. Koko: 14,8x10,3 cm. Pakattu lahjalaatikkoon. Tuoten. 4190 harmaa • 4192 valkoinen Vähittäiskaupan SH € 26,00 (sis. alv 24%)

K Y N T T I L Ä LY H T Y M O T O Monikäyttöinen ja hillityn tyylikäs kynttilälyhty uritettua lasia. Yksityiskohtana messinkipohja. Voidaan käyttäämyös maljakkona. Koko:15x19 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 8170 harmaa • 8172 vihreä Vähittäiskaupan SH € 49,90 (sis. alv 24%) 45


K Y N T T I L Ä LY H T Y M O N T R E U X

KYNTTILÄNJALKA COX

Tämä kynttilälyhty on saanut inspiraationsa suorista, teollisista linjoista. Pehmeä kahva antaa

Marmorista valmistettu ylellinen kahden kynttilänjalan setti, jonka kullanvärinen päällysosa

kaunista! Koko 13x13x17,5 cm. Pakattu lahjalaatikkoon

Tuoten. 1180 Vähittäiskaupan SH € 33,90 (sis. alv 24%)

kauniin ja käytännöllisen silauksen loft-henkiselle teräskehikolle ja lasikuvulle. Yksinkertaista ja

hohtaa kynttilänvaloa kauniisti. Koko 9x9x3 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 8129 Vähittäiskaupan SH € 26,00 (sis. alv 24%)

K Y N T T I L Ä LY H T Y L U G A N O

K Y N T T I L Ä LY H T Y L A U S A N N E Tyylikäs lasilyhty, jossa on käytännöllinen kahva. Läpinäkyvä runko tuo lisää käyttömahdollisuuk-

Kiillotetusta teräksestä ja lasista valmistettu sisäkynttilälyhty johon on haettu skandinaavisen

sia. Laita kynttilän lisäksi koristeeksi kiviä ja hiekkaa tai käytä sitä vaikka maljakkona. Koko 21x18

ja italialaisen muotoilun yksinkertaista selkeyttä ja tyylikkyyttä. Koko 16x16x24 cm. Pakattu

cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

lahjalaatikkoon.

Tuoten. 8127 Vähittäiskaupan SH € 39,90 (sis. alv 24%)

Tuoten. 8148 Vähittäiskaupan SH € 59,90 (sis. alv 24%) 46


SISUSTUSKORI YORK

TA R J OT I N YO R K

Tilava ja tyylikäs säilytysratkaisu sanomalehdille, torkkupeitoille ja haloille! Koko: 22 x 20,5 cm

Tyylikäs pyöreä tarjotin, joka on valmistettu trendikkäästä keinonahasta. Vahvoilla niiteillä

Tuoten. 3275 Vähittäiskaupan SH € 59,90 (sis. alv 24%)

cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Etupuoli: 41 x 31,5 cm (korkein kohta). Pakattu muovipussiin.

kiinnitetyt kahvat ja korkeat reunat helpottavat tarjottimen siirtämistä ja kantamista. Koko 37x5 Tuoten. 3271 Vähittäiskaupan SH € 57,00 (sis. alv 24%) 47


TA I T E T TAVA TA R J OT I N YO R K Tekonahkainen pieni tarjotin, jossa uniikki muotoilu. Tarjottimen reunat saa pystyyn kulmissa

sijaitsevien pienien magneettinappien avulla. Täydellinen säilytyslokero pienemmille tavaroille kuten esim. koruille ja avaimille. Koko 19 x 19 (taittamattomana). Pakattu lahjalaatikkoon. Tuoten. 3273 Vähittäiskaupan SH € 16,90 (sis. alv 24%)

LUKUTELINE YORK Tuo tablettisi tai älypuhelimesi keittiöön, aseta se tyylikkääseen keinonahkaiseen pöytäteline-

eseen ja selaa reseptiikkaa ruoanvalmistuksen ohessa. Koko 10x4 cm. Pakattu lahjalaatikkoon. Tuoten. 3274 Vähittäiskaupan SH € 22,50 (sis. alv 24%)

LASINALUSSETTI YORK Setti, jossa on kuusi tyylikästä lasinalusta. Suojaa pöytä tahroilta ja lasinpohjan jäljiltä. Pakattu upeaan tekonahkaiseen säilytysrasiaan. Koko 10 cm. Pakattu lahjalaatikkoon. Tuoten. 3272 Vähittäiskaupan SH € 29,50 (sis. alv 24%) 48


L A S I K A R A H V I W A LT H A M Trendikäs lasikarahvi, jossa tyylikäs kuviointi. Tarjoile jäävettä, mehua ja muita juomia läpi vuoden. Koko: 10,8x24,2 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 3844 Vähittäiskaupan SH € 33,90 (sis. alv 24%)

H I G H B A L L - L A S I T W A LT H A M Kuusi trendikästä highball lasia. Hienot konepesun kestävät lasit juhlaan ja arkeen. Koko: 14x7 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 3801 Vähittäiskaupan SH € 38,50 (sis. alv 24%)

T U M B L E R W A LT H A M Kuusi kaunista ja trendikästä juomalasia. Koko: 8,5x9,5 cm. Pakattu lahjalaatikkoon. Tuoten. 3802 Vähittäiskaupan SH € 32,50 (sis. alv 24%)

49


Cast Iron Monte

50


VA LU R A U TA PATA M O N T E Reilunkokoinen kannellinen emaloitu valurautapata. Ulkopuoli on mattaemaloitu ja nupissa tyylikäs messinkipinnoite. Valurauta jakaa lämmön tasaisesti ja se sopii er-

inomaisesti esimerkiksi nyhtöpossun, pataliharuokien, kasvisten ja herkullisen pataleivän valmistukseen. Kannessa olevien nystyröiden ansiosta vesihöyry kiertää padassa

tasaisesti. Pata soveltuu uunin ohella myös kaikille liesityypeille ja se on pöydässä vakuuttavan näköinen komistus. Lisänä reseptivihkonen. Koko: 27 x 21 x 15 cm, tilavuus: 3,5 l. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 1996 musta • 1997 harmaa • 1998 vihreä • 1999 punainen Vähittäiskaupan SH € 99,00 (sis. alv 24%) 51


VA LU R A U TA PA N N U M O N T E Reilunkokoinen kannellinen emaloitu valurautapata. Ulkopuoli on mattaemaloitu ja nupissa tyylikäs messinkipinnoite. Valurauta jakaa lämmön tasaisesti ja se sopii

erinomaisesti esimerkiksi nyhtöpossun, lihapatojen, kasvisten ja herkullisen pataleivän valmistukseen. Kannessa olevien nystyröiden ansiosta vesihöyry kiertää padassa tasaisesti. Pata soveltuu uunin ohella myös kaikille liesityypeille ja se on pöydässä vakuuttavan näköinen komistus. Koko: 27x8,5 cm. Pakattu lahjalaatikkoon. Tuoten. 1986 musta • 1987 harmaa • 1988 vihreä • 1989 punainen Vähittäiskaupan SH € 99,00 (sis. alv 24%) 53


54


PA S T I N PA N N U G A R DA

KASARI GARDA

Alumiinista tehty paistinpannu lämpenee nopeasti ja on kevyt käyttää. Soveltuu kaikille liesityy-

Alumiinista tehty kannellinen kasari lämpenee nopeasti ja on kevyt käyttää. Lasikansi suojaa

Koko: 28x5,5 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

pinnoite ja ulkopinta on tyylikkäästi harjattu mattapintaiseksi. Koko: 24x7 cm. Pakattu lahjalaa-

peille. Sisäpinnassa on non-stick pinnoite ja ulkopinta on tyylikkäästi harjattu mattapintaiseksi.

roiskeilta ja vähentää energiantarvetta. Soveltuu kaikille liesityypeille. Sisäpinnassa on non-stick tikkoon.

Tuoten. 1908 Vähittäiskaupan SH € 59,90 (sis. alv 24%)

Tuoten. 1909 Vähittäiskaupan SH € 59,90 (sis. alv 24%)

ROASTER GOURMET VUOKA

K AT T I L A G A R DA

Upea alumininen uunivuoka, jossa on keraaminen sisus ja kätevä erillinen metallinen ritilätaso.

Alumiinista tehty pata lämpenee nopeasti ja on kevyt käyttää. Lasikansi suojaa roiskeilta ja

kanapoika ritilätasolle ja nosta se kasvisten päälle. Lihan valumisnesteet antavat herkullisen

ulkopinta on tyylikkäästi harjattu mattapintaiseksi. Koko: 22x10 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Paista vuoassa vaikkapa kukkakaalia, sipulia, porkkanoita sekä perunoita ja laita kokonainen

vähentää energiantarvetta. Soveltuu kaikille liesityypeille. Sisäpinnassa on non-stick pinnoite ja

maun kasviksille. Vuossa ja ritilässä on kunnon kahvat käsittelyn helpottamiseksi. Koko 36x26x13

Tuoten. 1804 Vähittäiskaupan SH € 59,90 (sis. alv 24%)

cm. Pakattu lahjarasiaan.

Tuoten. 3513 Vähittäiskaupan SH € 99,00 (sis. alv 24%) 55


56


K A S T I K E K AT T I L A C E S A N O Kastikekasari ruostumatonta terästä, kuparipohja. Erinomainen kastikkeille ja leivontaan. Ruostumaton teräskansi toimii roiskesuojana ja pitää ruoan lämpimänä.

Kuparipohjan ansiosta lämpö jakautuu tasaisesti koko pinnalle. Kasari sopii kaikentyyppisille liesille, myös induktioliedelle. Koko: 16x9,5 cm. Pakattu lahjalaatikkoon. Tuoten. 1958 Vähittäiskaupan SH € 59,90 (sis. alv 24%)

PA I S TO PA N N U C E S A N O Paistopannu ruostumatonta terästä, kuparipohja. Erinomainen paistamiseen ja kastikeruoille, esimerkiksi ihanalle bolognesekastikkeelle. Kuparipohjan ansiosta lämpö jakautuu tasaisesti koko pinnalle. Pannu sopii kaikentyyppisille liesille, myös induktioliedelle. Koko: 25x6,5 cm. Lahjapakkauksessa. Tuoten. 1953 Vähittäiskaupan SH € 99,00 (sis. alv 24%)

K AT T I L A C E S A N O Pata ruostumatonta terästä, kuparipohja. Sopiva koko pastalle ja keitoille. Ruostumaton teräskansi toimii roiskesuojana ja pitää ruoan lämpimänä. Kuparipohjan ansiosta lämpö jakautuu tasaisesti koko pinnalle. Pata sopii kaikentyyppisille liesille, myös induktioliedelle. Koko: 22x10,5 cm. Pakattu lahjalaatikkoon. Tuoten. 1954 Vähittäiskaupan SH € 99,00 (sis. alv 24%) 57


H I I L I T E R Ä S PA N N U D E M E T E R

HIILITERÄSKASARI DEMETER

Hiiliteräspannu ruskistaa ja se on kestävä ja helppokäyttöinen. Paisto-ominaisuuksiltaan se

Hiiliteräskasari ruskistaa ja se on kestävä ja helppokäyttöinen. Paisto-ominaisuuksiltaan se on

helppo rasvapoltto ja uusia se aika ajoin. Hyvin hoidettuna pannu tummuu käytössä ja siihen

helppo rasvapoltto ja uusia se aika ajoin. Hyvin hoidettuna pannu tummuu käytössä ja siihen

on lähellä valurautapannua, mutta on painoltaan kevyempi. Ennen käyttöönottoa täytyy tehdä

lähellä valurautapannua, mutta on painoltaan kevyempi. Ennen käyttöönottoa täytyy tehdä

tulee luontainen non-stick pinta. Hiiliteräspannu sopii kaikille liesityypeille ja sitä voi myös

tulee luontainen non-stick pinta. Hiiliteräspannu sopii kaikille liesityypeille ja sitä voi myös

käyttää myös uunissa 220 °C saakka. Noudata hoito-ohjeita, niin saat pitkäikäisen laatutyökalun

käyttää myös uunissa 220 °C saakka. Noudata hoito-ohjeita, niin saat pitkäikäisen laatutyökalun

keittiöösi. Koko: 28 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

keittiöösi. Koko: 30x7,7 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 1971 Vähittäiskaupan SH € 49,90 (sis. alv 24%)

Tuoten. 1951 Vähittäiskaupan SH € 57,00 (sis. alv 24%) 58


G R I L L I PA N N U B O U G O N

I S O VA LU R A U TA PA N N U

Jos pannu on oikein hoidettu, niin et tarvitse siihen lainkaan rasvaa. Sivelet vain paistettavaan

Valmista itse Suomen paras pizza, tai valmista pihvit ja lisukkeet suurellekin porukalle! Käytä

hoitoinen, kestävä ja saat ruokaan upean paistopinnan. Valurautapannumme toimivat kaikilla

lämpötilaa, joten se soveltuu hienosti rapeakuorisen pizzan paistamiseen. Tuote sopii mainiosti

lihaan tai kasvikseen ohuen öljykerroksen ja ruoka ei tartu pannuun kiinni. Valurauta on helppo-

valurautapannua ulkogrillissä, uunissa tai suurikokoisella liedellä. Valurauta kestää korkeaa

liesityypeillä. Koko 23 cm. Pakattu lahjalaatikkoon

minkä tahansa ruoan valmistukseen, jossa isosta koosta ja valuraudan loistavista paisto-omi-

naisuuksista on hyötyä. Toimii myös induktiolla. Koko: halkaisija 33 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 1902 Vähittäiskaupan SH € 49,90 (sis. alv 24%)

Tuoten. 3347 Vähittäiskaupan SH € 58,00 (sis. alv 24%)

PA I S T I N PA N N U B O U G O N

B L I N I - & L E T T U PA N N U B O U G O N

Valurauta on loistava materiaali ruoanvalmistukseen. Se on helppohoitoinen, kestävä ja sen

Valurautainen pannu jolla voit valmistaa nopeasti seitsemän herkullista pikkubliniä, jälkiruo-

Valurautapannumme toimivat kaikilla liesityypeillä ja sen hoito on yksinkertaista ja helppoa. Koko

paranevat käytön myötä. Koko 23 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

ominaisuudet vain paranevat ajan myötä. Saat tarvittaessa hienon paistopinnan ruokaan.

kalettua tai paistettua kananmunaa. Valurautapannu on pitkäikäinen ja sen ominaisuudet vain

28,5 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 1952 Vähittäiskaupan SH € 46,00 (sis. alv 24%)

Tuoten. 1901 Vähittäiskaupan SH € 59,90 (sis. alv 24%)

59


RUOKAILUVÄLINESETTI NAGAWA

RUOKAILUVÄLINESETTI NAGAWA

Trendikäs 12-osainen ruokailuvälinesetti. Väri: valkoinen, kultaviimeistely. Koko: 22,5 cm. Pakattu

Trendikäs 12-osainen, teräksinen ruokailuvälinesetti. Koko: 22,5 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

lahjalaatikkoon.

Tuoten. 3385 Vähittäiskaupan SH € 99,00 (sis. alv 24%)

Tuoten. 3386 Vähittäiskaupan SH € 85,00 (sis. alv 24%)

S A L A AT T I OT I N N A G A W A

MORTTELI CASCIA

Teräksiset salaattiottimet. Yksinkertaisen ja sulavan muotokielen ansiosta sopivat hyvin yhteen

Marmorinen mortteli, jossa tyylikäs messinkipohja. Koko: 14x8 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

erilaisten astiastojen kanssa. Tee setti yhdessä Nagawa-ruokavälinesetin kanssa. Koko: 27,5 cm.

Tuoten. 1982 Vähittäiskaupan SH € 55,50 (sis. alv 24%)

Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 1086 musta • 1087 valkoinen Vähittäiskaupan SH € 32,50 (sis. alv 24%)

TA R J O I LU L A U TA C A S C I A

M A R M O R I TA R J OT I N C A S C I A

Tarjoilulauta lämpimän harmaata marmoria, nahkanauha. Käytä leikkeleiden ja juustojen

Monikäyttöinen marmoritarjotin. Käytä kynttilänalustana, keittiössä öljyille ja mausteille tai

lahjalaatikkoon.

Tuoten. 3229 Vähittäiskaupan SH € 55,50 (sis. alv 24%)

tarjoilualustana tai mausteiden ja öljyjen säilytysalustana keittiössä. Koko: 30x20 cm. Pakattu

kylpyhuoneessa saippualle ja vartalovoiteelle jne. Koko: 25x3 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 3217 Vähittäiskaupan SH € 43,00 (sis. alv 24%) 61


T E E K A N N U S H I B ATA Valurautainen teekannu, jossa tee pysyy lämpimänä pitkään. Sopii hyvin käytettäväksi kaikilla keittolevyillä, myös induktioliedellä. Kannessa on integroitu siivilä. Tilavuus 0,8 L. Pakattu lahjalaatikkoon. Tuoten. 4114 Vähittäiskaupan SH € 49,90 (sis. alv 24%)

62


PA S TA KO N E Täydellinen pastakone lasagnen, cannellonin ja spagetin tekoon! Rullajärjestelmässä on seitsemän säädettävää asentoa, joilla voi tehdä noin 0,3–2 mm:n paksuisia pastalevyjä. Kromiterästä. Helppokäyttöinen. Johtoja tai verkkovirtaa ei tarvita. Koko: 20x20x15 cm. Pakattu lahjalaatikkoon. Tuoten. 1091 Vähittäiskaupan SH € 59,90 (sis. alv 24%) 63


JUUSTOSETTI NOVARA Tiikistä valmistettu leikkuu- ja tarjoilulauta. Leikkuulaudan mukana jämäkkä juustoveitsi.

Sopii erinomaisesti parmesanille ja muille herkkupaloille. Koko: 21,5x15,5x1,8 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 3072 Vähittäiskaupan SH € 19,90 (sis. alv 24%)

PANNUNALUNEN TRIO 3-osainen pannunalunen aidosta tiikistä. Sopii erinomaisesti setiksi pannujemme tai valurautapatojemme kanssa. Koko: iso: 28 cm. Pakattu lahjalaatikkoon

Tuoten. 3195 Vähittäiskaupan SH € 16,90 (sis. alv 24%)

S A L A AT T I OT I N G U B B I O Aidosta tiikistä valmistetut ottimet. Käytä salaatinottimina tai vaikka syksyisen padan sekoittamiseen. Ottimet on helppo ripustaa roikkumaan nahkaisista lenkeistä. Koko: 25x8,2 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 1024 Vähittäiskaupan SH € 26,00 (sis. alv 24%) 64


L E I K K U U L A U TA KO M O R O Leikkuu- ja tarjoilualusta viljeltyä teakia. Erinomainen leipätarjottimena tai aamiaistarjoiluun. Koko: 41x29x1,8cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 3191 Vähittäiskaupan SH € 38,50 (sis. alv 24%)

L E I K K U U L A U TA TO M I Kookas ja tukeva tarjoilualusta viljeltyä teakia. Koko: 41x25,5x1,8 cm (ink. handtag). Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 3192 Vähittäiskaupan SH € 32,50

L E I K K U U L A U TA S A K U Leikkuu- ja tarjoilualusta viljeltyä teakia. Kädensijaan on helppo tarttua. Tarjoa leikkeleitä tai muuta pikkupurtavaa. Koko: 30,5x37,5x1,8 cm. Pakattu lahjalaatikkoon. Tuoten. 3193 Vähittäiskaupan SH € 38,50 (sis. alv 24%)

65


PA I S T I V E I T S I J A – H A A R U K K A S E T T I Tyylikäs setti paistin leikkaamiseen ja tarjoiluun. Terävä paistiveitsi ja –haarukka, joiden kahvat ovat konepestävää Pakkawoodia. Koko: 30,5x8,5x2,8 cm. Pakattu lahjalaatikkoon Tuoten. 3380 Vähittäiskaupan SH € 49,90 (sis. alv 24%)

J U U S TO - & TA PA S S E T T I S AV O I E Tarjoilusetti, jossa kolme käytännöllistä ja tyylikästä veistä erilaisille herkuille. Tyylikkäät kahvat ovat konepestävää Pakkawoodia. Koko: 26,8 x 13,6 x 2,5 cm. Pakattu lahjalaatikkoon. Tuoten. 3071 Vähittäiskaupan SH € 27,90 (sis. alv 24%)

PIHVIVEITSISETTI SAVOIE Laadukkaat pihviveitset ranskalaiseen bistrotyyliin. Setissä on neljä veistä, jotka sopivat helposti

yhteen kotona olevien haarukoiden kanssa. Tyylikäs kahva on konepestävää Pakkawoodia. Koko. 14 x 26,5 x 2,5 cm. Pakattu lahjapakkaukseen. Koko: 14x26,5x2,5 cm. Pakattu lahjalaatikkoon. Tuoten. 1691 Vähittäiskaupan SH € 38,50 (sis. alv 24%) 67


RAASTINSETTI

TA R J O I LU S E T T I M A R B L E

Tehokas raastinpuikko juuston, sitrusten, valkosipulin, inkiväärin, suklaan jne raastamiseen.

Kaksi sympaattista marmorikulhoa puuvadilla. Täydellinen setti suolalle ja pippurille. Koko:

Tuoten. 3049 Vähittäiskaupan SH € 29,50 (sis. alv 24%)

Tuoten. 1983 Vähittäiskaupan SH € 45,00 (sis. alv 24%)

Mukana kokin käsiä suojaava hansikas. Koko 35,5x12x4 cm. Pakattu tyylikkääseen kirjalaatikkoon.

kulhoa: 7,5x6 cm, tarjotin: 20x10 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

68


S A L A AT T I OT I N R E T R O Klassisen kauniit rosteriset salaattiottimet jonka varret ovat tammea. Teräksen ja puun yhdistelmä on käytännöllinen ja ylellinen. Koko 5,5x28,5 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.. Tuoten. 1022 Vähittäiskaupan SH € 29,90 (sis. alv 24%)

S A L A AT I N OT T I M E T G LO M E L Upeat teräksiset salaattiottimet on pinnoitettu trendikkäästi kullan värillä. Väri sopii myös loistavasti tilanteisiin, joissa haluat palkita ”kullanarvoiset” asiakkaasi ja henkilökuntasi. Konepesun kestävä. Pituus 28 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 1019 Vähittäiskaupan SH € 29,50 (sis. alv 24%) 69


70


KOKKIVEITSI KAISER

NAKIRIKOKKIVEITSI KAISER

Valmistettu kestävästä saksalaisesta teräksestä käyttäen optimaalista hiilen, kromin, molybdeenin

Valmistettu kestävästä saksalaisesta teräksestä käyttäen optimaalista hiilen, kromin, molybdeenin

33 cm. Terä 20 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

30 cm. Terä 17 cm Pakattu lahjalaatikkoon.

ja vanadiumin seosta. Seossuhde on saksalaisille ja sveitsiläisille veitsille tyypillinen. Koko pituus

ja vanadiumin seosta. Seossuhde on saksalaisille ja sveitsiläisille veitsille tyypillinen. Koko pituus

Tuoten. 1650 Vähittäiskaupan SH € 49,90 (sis. alv 24%)

Tuoten. 1652 Vähittäiskaupan SH € 49,90 (sis. alv 24%)

L E I PÄV E I T S I K A I S E R

SANTOKUVEITSI KAISER

Valmistettu kestävästä saksalaisesta teräksestä käyttäen optimaalista hiilen, kromin, molybdeenin

Valmistettu kestävästä saksalaisesta teräksestä käyttäen optimaalista hiilen, kromin, molybdeenin

33 cm. Terä 20 cm Pakattu lahjalaatikkoon.

25,5 cm. Terä 14 cm Pakattu lahjalaatikkoon.

ja vanadiumin seosta. Seossuhde on saksalaisille ja sveitsiläisille veitsille tyypillinen. Koko pituus

ja vanadiumin seosta. Seossuhde on saksalaisille ja sveitsiläisille veitsille tyypillinen. Koko pituus

Tuoten. 1651 Vähittäiskaupan SH € 49,90 (sis. alv 24%)

Tuoten. 1653 Vähittäiskaupan SH € 45,00 (sis. alv 24%)

Veitsi on keittiön tärkein työkalu. Vingan veitset on valmistettu kestävästä saksalaisesta teräksestä käyttäen optimaalista hiilen, kromin, molybdeenin ja vanadiumin seosta. Seossuhde on saksalaisille ja sveitsiläisille veitsille tyypillinen. Veitsiä on tarpeen teroittaa aika ajoin puikolla ja teroituskivellä. Hyvin muotoillut kahvat on valmistettu tyylikkäästä pakkawoodista.

ISO VEITSISETTI Täydellinen viiden korkealaatuisen veitsen setti, joka sisältää kokkiveitsen, leipäveitsen, japanilaisen kokkiveitsen, santokuveitsen sekä kuorimaveitsen. Ammattikokkien käyttämässä veitsipussissa terät säilyvät moitteettomassa kunnossa. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 1660 Vähittäiskaupan SH € 240,00 (sis. alv 24%) 71


L E I K K U U L AU TA B U TC H E R B LO C K

GRILLIPIHTI FINE

Jykevä ja vahva leikkuulauta öljytystä akaasiapuusta (FSC sertifioitu). Lyhyillä sivuilla käytännölli-

Pinsettimalliset pihdit ovat monen mielestä ne ainoat oikeat. Niitä on näppärä käyttää ja tuntuma

set kahvat . Koko 39x29x4cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

lihojen ja lisukkeiden käsittelemiseen on hyvä. Koko 35x2,3 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 3054 Vähittäiskaupan SH € 115,00 (sis. alv 24%)

Tuoten. 3339 Vähittäiskaupan SH € 16,90 (sis. alv 24%)

VEITSISETTI KAISER

KAISER ALLROUNDSET

Settissä on kaksi veistä. Kokkiveitsi pituus on 33 cm (terä 20 cm) ja kuorinta/juuresveitsin pituus

Santoku-veitsi ja kala- ja lintusakset kauniiseen magneettilaatikkoon pakattuna. Saksilla voi

Tuoten. 1655 Vähittäiskaupan SH € 69,90 (sis. alv 24%)

pysyvät suljettuna, kun niitä ei käytetä. Koko: santoku: 25,5 cm. (14 cm. terä) Saksilla: 25,5 cm.

on 19,5 (terä 8 cm). Pakattu lahjalaatikkoon.

leikata helposti siipikarjaa, ribsejä, kalaa ja rapuja. Kahvassa olevan turvalukon ansiosta sakset Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 3371 Vähittäiskaupan SH € 59,90 (sis. alv 24%)

TEROITUSTERÄSETTI KAISER

FILESETTI KAISER

Kaiser-sarjan kokkiveitsi ja teroitusterä. Veitsi on valmistettu saksalaisesta laatuteräksestä (X50Cr-

Täydellisessä kalankäsittelysetissä on fileerausveitsi, teräskudottu suojakäsine ja metallisaippua.

helppoa laadukkaiden materiaalien ja hyvän ergonomian ansiosta. Setin teroituspuikolla pidät

otteen ja se suojaa kättäsi veitsen viillolta. Veitsi on valmistettu saksalaisesta laatuteräksestä

MoV15) ja sen kahva on kestävää ja kaunista Pakkawoodia. Veitsellä työskentely on tehokasta ja

Metallisaippua poistaa käsistä mm. kalan ja sipulin hajut. Käsineen avulla saat kalasta pitävän

veitsen huipputerävänä ja loistavasti leikkaavana. Koko: kokkiveitsi: 33 cm (terä: 20 cm) teroitus-

(X50CrMoV15) ja sen kahva on kestävää ja kaunista Pakkawoodia Kahvasta saa hyvän otteen,

terä: 33cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

veitsi on tasapainoinen ja leikkaa erittäin hyvin. Koko: pituus 33 cm (terä: 21 cm). Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 3373 Vähittäiskaupan SH € 85,00 (sis. alv 24%)

Tuoten. 1601 Vähittäiskaupan SH € 55,00 (sis. alv 24%) 73


KERAAMINEN VEITSISETTI NAKIRI

KERAAMINEN VEITSISETTI NUMAZO

Keraminen veitsisetti sisältää kuorimaveitsen ja nakiri-veitsen. Keraamiset veitset leikkaavat hyvin

Keraaminen veitsisetti, joka koostuu kokkiveitsestä ja santoku-veitsestä. Keraamiset veitset

(terä: 8 cm). Pakattu lahjalaatikkoon.

24 cm (terä: 12 cm). Pakattu lahjalaatikkoon.

ja säilyttävät terävyyden pitkään. Koko: nakiri: 27,5 cm (terä: 15,5 cm) sekä pikkuveitsi: 18 cm

pysyvät terävinä pitkään ja ovat antibakteerisia. Koko: kokkiveitsi: 27 cm (terä:15,5 cm) santoku:

Tuoten. 1697 Vähittäiskaupan SH € 77,00 (sis. alv 24%)

Tuoten. 1696 Vähittäiskaupan SH € 59,90 (sis. alv 24%)

74


STORY OF COOKING II

L E I K K U U L A U TA C H O P S TAT I C

Digitaalinen paistomittari, joka toimii myös munakellona. Pakattu tyylikkääseen kirjalaatikkoon,

Choptastic takaa käytännöllisen ja hygieenisen keittiötyöskentelyn. Leikkuulaudassa on kaksi

lämpötilat tavallisimmille liha-, kala- ja kanavaihtoehdoille. Mittarin avulla voit myös viilentää

ohjaavat leikkaamaan kalaa ja lihaa. Toisen puolen kuvakkeet vihanneksia ja hedelmiä.Laudan

jonka kanteen on painettu ideaalilämpötilat eri lihoille ja viineille. Paistomittariin on esiasennettu

puolta, muovinen ja puinen. Molemmissa havainnolliset kuvakkeet. Muovisen puolen kuvakkeet

viinit oikeaan lämpötilaan. Koko 11x21,5x3,5 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

kaltevuus ohjaa leikkuunestet laidallisiin nurkkiin. Koko 38x26x3 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 3406 Vähittäiskaupan SH € 32,50 (sis. alv 24%)

Tuoten. 3031 Vähittäiskaupan SH € 29,50 (sis. alv 24%)

BBQ THERMO

M E TA L L I S A I P P U A K A L A

Pieni ja siro lämpömittari ruostumatonta terästä. Mittaa lämmön 5-7 sekunnissa, minkä ansiosta

Hauskannäköinen metallisaippua, joka poistaa käsistä pahan hajun: mm. kalan ja sipulin. Tyylikäs

tuloksen saamiseksi lihan, kalan ja kanan valmistuksessa sekä leivonassa. Koko 23x1,6 cm.

Pakattu lahjalaatikkoon.

saat tietää nopeasti ja helposti, onko ruoka valmista. Käyttöalueita on useita. Käytä täydellisen

lahjakartonki on alle 3 cm korkuinen, joten tuote on edullinen postittaa. Koko 5,5x2x11 cm.

Pakattu lahjarasiaan.

Tuoten. 1005 Vähittäiskaupan SH € 10,30 (sis. alv 24%)

Tuoten. 3342 Vähittäiskaupan SH € 29,50 (sis. alv 24%)

KERAAMINEN KEITTIÖSETTI

SIPULILASIT

Käytännöllinen setti sisältää 10 cm keraamisen veitsen, kuorimaveitsen sekä silikonisen

Ei enää kyyneliä kun leikkaat sipulia. Lasien ergonomisen muotoilun ja reunan kumitiivisteen

lahjapakkaukseen. Koko veitsi 10 cm, valkosipulinkuorija 13x3 cm, kuorimaveitsi 12 cm. Pakattu

Tuoten. 3044 Vähittäiskaupan SH € 13,90 (sis. alv 24%)

valkosipulinkuorijan. Nämä työkalut tekevät keittiön arjesta hauskaa ja helppoa! Pakattu

ansiosta lasit pysyvät tiiviisti kasvoja vasten. Koko One size. Pakattu lahjalaatikkoon.

lahjalaatikkoon.

Tuoten. 1693 Vähittäiskaupan SH € 22,50 (sis. alv 24%) 75


L E I V O N TA S E T T I Leivontasetti, jossa on kaksi mittaa, vispilä ja sivellin. Setti on pakattu tyylikkääseen kirjalaatikkoon, jonka sisäkannessa on muuntotaulukko reseptien avuksi. Koko: vispilä: 27 cm, sivellin: 11x4,5 cm, mitat: 13 cm, laatikko:30x13x4,5 cm. Pakattu lahjalaatikkoon. Tuoten. 3067 Vähittäiskaupan SH € 27,90 (sis. alv 24%)

RAASTINKULHO Reilun kokoinen alumiinikulho, jossa on silikoninen pohja. Se ei liu pöydällä kun kulhossa

sekoittaa, vatkaa tai siihen raastaa herkkuja. Kulhon kanteen voi kiinnittää kolmella erilaista raastinterää. Koko: 26x15 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 4125 Vähittäiskaupan SH € 39,90 (sis. alv 24%) 76


PIPARKAKKUMUOTTISETTI CITY

P I PA R K A K K U S E T I S S Ä N O R D I C

Piparkakkusetti, jossa muotteina Big Ben, Empire State Building sekä Eiffel-torni. Oiva lahja myös

Nordic Big Five -piparkakkusetissä on viisi muottia meille tutuista Pohjolan eläimistä. Koko:

19x29x3,5 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 1054 Vähittäiskaupan SH € 22,50 (sis. alv 24%)

ulkomaisille vieraille. Muoteissa on matta musta päällystys. Englanninkielinen resepti. Koko

27x21x3 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 1063 Vähittäiskaupan SH € 18,50 (sis. alv 24%) 77


K A H V I M I T TA G O L D Kullan värinen kahvimitta. Kätevä tuote jolla mittaat halutun kahvimäärän ja jonka hammaskiinnityksen avulla suljet kahvin aromit pussiin. Anna pienenä muistamisena kullanarvoisille asiakkaillesi tai liitä mukaan vaikka paketti gourmet kahvia. Koko 17,5x3,5. Pakattu lahjalaatikkoon. Tuoten. 3352 Vähittäiskaupan SH € 12,30 (sis. alv 24%)

KOKIN ESILIINA Tyylikäs ja helppohoitoinen kokin esiliina, jossa on korkeussäätö. Materiaali 65% polyesteri ja 35% puuvilla. Koko 70x90 cm. Pakattu muovipussiin.

Tuoten. 2150 Vähittäiskaupan SH € 15,50 (sis. alv 24%)

LUNCHBOX CERI Fiksu eväslaatikko. Silikonireunainen kansi ja joustava kiinnityspanta takaavat, että kansi pysyy tukevasti kiinni. Muovirasian sisällä on irrotettava väliseinä, jolla voit halutessasi jakaa rasian sisäpuolelta lokeroihin. Mikroaaltouunin ja konepesun kestävä. Koko 19x12x6,5 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 3106 Vähittäiskaupan SH € 13,90 (sis. alv 24%)

78


PIHVIVEITSI & PIHVIHAARUKKASETTI BISTRO Kuusi rosterista valmistettua pihviveistä ja -haarukkaa. Bakeliittikahvojen ansiosta voit pestä tuotteet koneellisesti. Koko 39x25x2,5 cm. Pakattu lahjalaatikkoon. Tuoten. 3313 Vähittäiskaupan SH € 38,50 (sis. alv 24%)

BURGER PRESS

PIHVIPRÄSSI

Pihviprässin avulla voit muotoilla hienoja ja tasalaatuisia jauheliha- ja hampurilaispihvejä. Grillaa-

Hampurilaispihvien teko ei ole koskaan ollut näin helppoa ja nopeaa! Pyöritä lihamassasta pallo

Lisäksi esillelaitto on helppoa ja tyylikästä. Irrotettavan pohjan ansiosta prässätty hampurilainen

jää paistovalmiiksi laudalle. Teet hetkessä suuren määrän tasalaatuisia pihvejä mistä tahansa

minen helpottuu sillä kaikki pihvit ovat yhtä suuria ja niiden valmistumiseen menee yhtä kauan. on hyvin vaivaton irrottaa prässistä. Koko 11x7,5 cm. Pakattu lahjalaatikkoon. Tuoten. 3348 Vähittäiskaupan SH € 16,90 (sis. alv 24%)

leikkuulaudalla, nosta prässi päälle ja purista se halutun paksuiseksi kahvasta painamalla. Pihvi massasta! Toimitetaan hienossa lahjalaatikossa reseptivihkosen kanssa. Koko 10,5x17,5 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 3366 Vähittäiskaupan SH € 19,90 (sis. alv 24%) 79


KULHOSETTI NOMIMONO Kaksi pientä keraamista kulhoa. Sopii käytettäväksi aamiaisella tai alkupalalautasena. Koko: 17,5x5,5 m. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 3557 Vähittäiskaupan SH € 24,00 (sis. alv 24%)

Introducing Nomimono

L A U TA S S E T T I N O M I M O N O Kaksi Nomimono-tuoteperheen keramiikkalautasta. Kestävät konepesun. Koko 26,5x1,5 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 3553 Vähittäiskaupan SH € 39,90 (sis. alv 24%) 81


TA R J O I LU S E T T I N O M I M O N O Kaksi pienempää Nomimono-tuoteperheen tarjoiluvatia. Käytä leikkelelautasena tai tarjoiluvatina lisukkeille. Koko: 24x10,5 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 3554 Vähittäiskaupan SH € 19,90 (sis. alv 24%)

TA PA S S E T T I N O M I M O N O Keramiikkavati ja kolme pientä kulhoa. Rajoittamattomasti käyttömahdollisuuksia: tapas, dipit,

pikkupurtavat tai vaikkapa kynttilät. Vadista voit tarjoilla myös vaikka salaatin. Koko: Keramiikkavati: 35,5x14,2 kulhoa: 8,5x4 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 3559 Vähittäiskaupan SH € 45,00 (sis. alv 24%) 82


MUKISETTI NOMIMONO

TA R J O I LU K U L H O N O M I M O N O

Neljä kahvatonta mukia Nomimono-tuoteperhestä. Sopivat tee- ja kahvikupeiksi tai vaikkapa

Ihana keraaminen tarjoilukulho Nomimono-tuoteperheestä. Koko: 31x5,5 cm. Pakattu lahjalaa-

vesilaseiksi. Koko: 8x9,5 cm / 240 ml. Pakattu lahjalaatikkoon.

tikkoon.

Tuoten. 3558 Vähittäiskaupan SH € 29,50 (sis. alv 24%)

Tuoten. 3551 Vähittäiskaupan SH € 59,00 (sis. alv 24%)

83


84


KERAAMINEN KULHOSETTI PORTO Kahden keraamisen kulhon setti, jossa kaunis kuviointi ja jonka värimaailma on saanut inspiraation Portugalin luonnosta. Kulho sopii erityisen hyvin ruokien, pikkusalaattien ja jälkiruokien tarjoiluun. Mikroaaltouunin ja konepesun kestävä. Koko 18x6 cm. Pakattu lahjalaatikkoon. Tuoten. 3610 musta • 3611 vaalean harmaa • 3612 turkoosi Vähittäiskaupan SH € 29,00 (sis. alv 24%)

MUKISETTI PORTO Neljän keraamisen kupin setti, joissa upea Portugalin luonnosta ja väreistä inspiraationsa saanut väritys ja kuviointi. Mikroaaltouunin ja konepesun kestävä. Koko 10x9,5 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 3615 musta • 3616 vaalean harmaa • 3617 turkoosi Vähittäiskaupan SH € 33,90 (sis. alv 24%)

K E R A A M I N E N TA R J O I LU VAT I P O R TO Kauniisti kuvioitu keraaminen kulho, jonka värimaailma on saanut inspiraation Portugalin luonnosta. Kulho sopii erityisen hyvin ruokien, salaattien, hedelmien, kahvipöytäherkkujen ja jälkiruokien tarjoiluun. Mikroaaltouunin ja konepesun kestävä. Koko 36x22,5x4 cm. Pakattu lahjalaatikkoon. Tuoten.3600 musta • 3601 vaalean harmaa • 3602 turkoosi Vähittäiskaupan SH € 43,00 (sis. alv 24%) 85


KARAHVI PORTO Upea keraaminen komistus soveltuu loistavasti niin vesikarahviksi kuin kukkamaljakoksi. Todella tyylikäs muotoilu ja värimaailma. Vain mielikuvitus on rajana. Mikroaaltouunin ja konepesun kestävä. Koko 30x10,5 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten.3620 musta • 3621 vaalean harmaa • 3622 turkoosi Vähittäiskaupan SH € 55,00 (sis. alv 24%)

KERAAMINEN KULHO PORTO Kauniisti kuvioitu keraaminen kulho, jonka värimaailma on saanut inspiraation Portugalin luonnosta. Kulho sopii erityisen hyvin salaateille, hedelmille, pasta-aterioille. Mikroaaltouunin ja konepesun kestävä. Koko 30x7 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten.3605 musta • 3606 vaalean harmaa • 3607 turkoosi Vähittäiskaupan SH € 55,00 (sis. alv 24%) 86


MUKISETTI ARABICA

UUNIVUOKA ARABICA

Kahvaton muki käsinmaalatusta keramiikasta, jossa suosittu Arabica-kuvio. Setti, jossa neljä

Keraaminen uunivuoka. Tyylikäs musta astia, jonka tuo mielellään pöytään herkkujen kanssa.

Tuoten. 6044 musta • 6049 röd Vähittäiskaupan SH € 27,90 (sis. alv 24%)

Tuoten. 3517 Vähittäiskaupan SH € 38,50 (sis. alv 24%)

mukia. Koko 8x9x7,5 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Koko 26x6 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

TA R J O I LU L A U TA N E N A R A B I C A Tilava keraaminen tarjoilulautanen, jolla voit tarjoilla alkupaloja, salaatteja, hedelmiä ja jälkiruokia. Tyylikäs ihan vain koristeenakin. Koko 36x3 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 6037 luunvalkoinen • 6038 sininen • 6039 musta Vähittäiskaupan SH € 46,00 (sis. alv 24%) 87


TA R J O I LU K U L H O LU K A S Keraaminen käsinmaalattu tarjoilukulho. Soveltuu loistavasti hedelmien, salaatin, pastan, perunoiden ja muiden herkkujen tarjoiluun. Upea

Myös nämä värit saatavilla.

värivalikoima. Pakattu lahjapakkaukseen, jossa mukana myös reseptivihkonen. Koko Ø 35x7,5 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 3586 vaalean harmaa • 3582 sininen • 3545 luunvalkoinen • 3549 musta • 3584 pink • 3585 pastellin vihreä Vähittäiskaupan SH € 46,00 (sis. alv 24%)

TA R J O I LU L A U TA N E N LU K A S Käsinmaalatun Lukas-sarjan upea ovaali tarjoilulautanen. Saat herkullisesti tarjolle kalat, sushit, lihat, salaatit, leikkeleet, jälkiruoat ja kahviherkut. Koko 46x34,5x3,5 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 3533 vaalean harmaa • 3540 luunvalkoinen • 3588 sininen • 3544 musta • 3531 pink • 3532 pastellin vihreä Vähittäiskaupan SH € 46,00 (sis. alv 24%) 89

Myös nämä värit saatavilla.


ESILIINA ASADO

KEITTIÖPYYHE ASADO

Vahva esiliina kivipestystä 450g/m puuvillakanvaasista. Tekonahkainen tasku, kiristysnauha ja

Kestävä keittiöpyyhe, kivipestyä puuvillakanvaasia. Paksuutensa ansiosta toimii erinomaisesti

Tuoten. 2156 vihreä • 2155 musta Vähittäiskaupan SH € 33,90 (sis. alv 24%)

Tuoten. 2132 musta • 2133 vihreä Vähittäiskaupan SH € 13,90 (sis. alv 24%)

2

koristeet antavat éssuun ilmettä. Koko 70x90 cm. Pakattu muovipussiin.

myös patalappuna kuumia peltejä käsiteltäessä. Koko: 50x70 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

90


PA N N U L A P P U A S A D O

PATA K I N N A S A S A D O

Pannulappu kivipestystä 450g/m2 kanvaasista, jossa on ripustuslenkki ja tyylikkäät kontrastitikk-

Tyylikäs patakinnas, jossa on salmiakkikoristetikkaus ja keinonahkaiset yksityiskohdat. Käy-

Tuoten.1039 vihreä • 1038 musta Vähittäiskaupan SH € 10,90 (sis. alv 24%)

puuvillasta. Koko 33x16 cm. Pakattu muovipussiin.

aukset. Koko 20x20 cm. Pakattu muovipussiin.

tännöllinen malli, joka sopii sekä oikea- että vasenkätisille. Valmistettu kivipestystä 450 g/m2 Tuoten. 2169 vihreä • 2168 musta Vähittäiskaupan SH € 19,90 (sis. alv 24%) 91


PATA L A P P U G R A N T Erityislaatuinen patalappu, jonka päissä oleviin taskuihin voit sujauttaa molemmat kädet. Kahdelle kädellä on helppo käsitellä uunipeltejä ja painavia patoja. Materiaalina kestävä sekoite: 65% puuvillaa ja 35% polyesteriä. Koko: 68,5x17,5 cm. Pakattu muovipussiin. Tuoten. 2123 Vähittäiskaupan SH € 13,90 (sis. alv 24%)

KEITTIÖPYYHE GRANT Klassinen keittiöpyyhe, jossa valkoiset ja laivastonsiniset raidat. Materiaalina kestävä sekoite: 65% puuvillaa ja 35% polyesteriä. Koko: 50x70 cm. Pakattu muovipussiin. Tuoten. 2119 Vähittäiskaupan SH € 8,50 (sis. alv 24%)

ESILIINA GRANT Klassinen esiliina, jossa säädettävä niskahihna. Esiliinan keskellä on suuri tasku, joka on jaettu kahteen osastoon. Valmistettu kestävästä sekoitteesta: 65% puuvillaa ja 35% polyesteriä. Koko: 70x90 cm. Pakattu muovipussiin.

Tuoten. 2101 Vähittäiskaupan SH € 24,00 (sis. alv 24%) 92


TERMOS GLOBE

TERMOS JAVA

Pyöreä muovinen termoskannu, jossa metallikansi. Säilyttää hyvin lämmön sisäpuolen kaksinker-

Tyylikäs kahvitermos jossa on klassisen pyöreä muotoilu. Mallissa on uudistettu kahva sekä

taisen lasin ansiosta. Kannu on yhtä aikaa ajaton ja moderni. Tilavuus 1 L. Pakattu lahjalaatikkoon.

kaatonokka. Tilavuus 1L. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 5002 musta • 5003 valkoinen Vähittäiskaupan SH € 38,50 (sis. alv 24%)

Tuoten. 50700 teräs • 50709 musta Vähittäiskaupan SH € 48,00 (sis. alv 24%)

93


SAMMUTUSPEITE 120X180 Vingan sammutuspeitteet ovat tarkoitettu keskeiselle paikalle keittiön seinälle, ei piiloon keittiökomeroon. Tyylikkäiden kuosien kääntöpuolella on fin, swe, eng, no –kieliset käyttöohjeet. Koko 120x180 cm. Pakattu lahjalaatikkoon. Tuoten.4845 Vähittäiskaupan SH € 46,00 (sis. alv 24%)

ASADO SAMMUTUSPEITE Vingan sammutuspeitteet ovat tarkoitettu keskeiselle paikalle keittiön seinälle, ei piiloon keittiökomeroon. Tyylikkäiden kuosien kääntöpuolella on fin, swe, eng, no –kieliset käyttöohjeet. Koko 120x120 cm. Pakattu lahjalaatikkoon. Tuoten.4821 vihreä • 4823 musta Vähittäiskaupan SH 26,90 € (sis. alv 24%)

SAMMUTUSPEITE 120X120 Vingan sammutuspeitteet ovat tarkoitettu keskeiselle paikalle keittiön seinälle, ei piiloon keittiökomeroon. Tyylikkäiden kuosien kääntöpuolella on fin, swe, eng, no –kieliset käyttöohjeet. Koko 120x120 cm. Pakattu lahjalaatikkoon. Tuoten. 4938 new york • 4820 season • 4847 ankkuri • 4840 marmori • 4833 butch Vähittäiskaupan SH € 38,50 (sis. alv 24%)

95


VESIPULLO LEAN Tyylikäs juomapullo toimistoon, kotiin ja salille. Pulloa on kätevä kantaa trendikkäästä silikonilenkistä ja voit vaikka ripustaa sen siitä roikkumaan kuntopyörän tankoon. Konepestävä (ei korkki). Valmistettu Tritan-muovista, joka ei sisällä vaarallisia BPA-aineita. Koko 570 ml. Lean-pullo ja samanvärinen Sporttipyyhe sopivat hienosti setiksi. Pakattu muovipussiin Tuoten.50847 läpinäkyvä • 50832 tummanharmaa • 50849 sininen • 50830 vaaleanpunainen • 50846 oranssi • 50848 lime • 50831 tummansininen Vähittäiskaupan SH € 9,20 (sis. alv 24%)

96


SPORTTIPYYHE PIENI

REISSUPYYHE SUURI

Pehmeä mikrokuitupyyhe, jossa on vetoketjullinen tasku esim. salikorttia varten. Taskuun on

Pehmeä mikrokuitupyyhe, jossa on vetoketjullinen tasku esim. salikorttia varten. Taskuun on

setiksi sporttisen Lean-juomapullon kanssa. Pakattu vetoketjulliseen pussiin.

Tuoten. 6000502 valkoinen • 60 01302 harmaa • 600902 musta • 6000302 sininen •

kätevä tehdä myös brodeeraus tai painatus.
Koko 40x80 cm. Sporttipyyhe soveltuu erityisen hyvin

kätevä tehdä myös brodeeraus tai painatus. Pakattu vetoketjulliseen pussiin. Koko 70x140 cm.

Tuoten. 6000501 valkoinen • 6001301 harmaa • 600901 musta • 6000301 sininen •

6001102 lime • 6001502 oranssi Vähittäiskaupan SH € 19,90 (sis. alv 24%)

6001101 lime • 6001501 oranssi Vähittäiskaupan SH € 10,30 (sis. alv 24%)

S C U B A E N S I A P U PA K K A U S

KYLMÄKORI PIKNIK

Vingan ensiapupakkaus sisältää perusvälineet pienten tapaturmien hoitoon: esimerkiksi laasta-

Älykäs kylmälaukku 600D polyesteristä. Metallinen alumiiniraami tekee laukusta tukevan. Kassio-

vedenpitävään 1L scuba-laukkuun. Koko 1 l. Pakattu muovipussiin.

eriste pitää sisällön pitkään kylmänä. Ulkosivulla on pitkä tasku pikkutavaroille ja merkkausta

ria, sakset, sidetarpeita jne. Mukaan mahtuu reilusti täydentäviä tarvikkeita. Tuotteet on pakattu

san voit irroittaa puhdistusta varten. Korkeutensa vuoksi sisään mahtuu 1,5 litran pullot ja paksu varten. Lisänä kätevä luukku viinilaatikon hanalle. Koko 46x33x29 cm. Pakattu muovipussiin.

Tuoten. 5141 Vähittäiskaupan SH € 16,90 (sis. alv 24%)

Tuoten. 5241 musta • 5243 turkoosi • 5244 lime • 520203 marinsininen Vähittäiskaupan SH € 39,90 (sis. alv 24%) 97


I S T U I N A LU S TA A R C T I C

KYLMÄREPPU KAUNISSAARI

Istuinalusta, jossa päällysosan turkispinta lämmittää istujaa ja taustapuolen muovipinta pitää

Tyylikäs ja tilava kylmäreppu, jossa on paljon käytännöllisiä taskuja. Soveltuu pehmustettuna

halla pieneen kokoon. Strl. 38x42 cm. Pakattu muovipussiin.

selkään ja pidä kädet vapaina! Koko 33x22x47 cm. Pakattu muovipussiin.

kosteuden erossa tuotteesta. Käytön jälkeen tuote on helppo rullata kasaan ja kiinnittää tarranau-

reppuna tietenkin muillekin kuin kylmätuotteille. Täydellinen matkalle tai piknikille. Heitä reppu

Tuoten. 5029 Vähittäiskaupan SH € 13,90 (sis. alv 24%)

Tuoten. 5180 musta Vähittäiskaupan SH € 33,90 (sis. alv 24%)

98


AUTOMUKI ENZO Automuki Enzon lämmönpitävyys taataan kaksoisterässeinällä sekä niiden väliin jäävällä tyhjiöllä. Ohuen muodon ansiosta Enzo sopii täydellisesti auton mukitelineeseen. Tilavuus 350 ml. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 5093 teräs • 5094 musta Vähittäiskaupan SH € 18,50 (sis. alv 24%)

TWO-IN-ONE TERMOS Termoksessa on nerokas rakenne: termoksen yläosaan on kierteillä kiinnitetty autokäyttöön

soveltuva termosmuki. Mukin kansi löytyy kierrekannen alta termoksen pohjasta. Kannessa on liukusuoja, joka estää roiskeet ja pitää nesteen lämpimämpänä. Pohjalevyn alle mahtuu myös

muutama sokeripala ja teepussi. Tilavuus 500 ML. Koko 29x8 cm, muki 12,5x7 cm cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 50865 musta • 50866 teräs Vähittäiskaupan SH € 27,90 (sis. alv 24%)

E R Ä PA N N U

SCUBA BIKE TUBE

Paistinpannussa on pitkävartinen irrotettava kahva, jonka avulla sitä on kätevä käyttää avotulella.

Pieni pyörälaukku kaikkein tärkeimmille tavaroille. Kiinnitetään runkoon ja/tai ohjaustankoon.

lahjalaatikkoon.

joten voit vaihtaa kappaletta tai hakea reittiohjeet uuteen paikkaan. Laukussa on myös reikä

Kääritty polyesterpussiin joka on pakattu hienoon lahjakartonkiin. Koko 21,5x2,5 cm. Pakattu

Laukussa on iso säilytysosa ja läpinäkyvä tasku puhelimelle. Puhelinta voi käyttää taskun läpi,

kuulokejohdolle. Valmistettu kestävästä ja vettä hylkivästä 500D- tarpaulinista. Koko 20x11,5x7

Tuoten. 5510 Vähittäiskaupan SH € 38,50 (sis. alv 24%)

cm. Pakattu muovipussiin.

Tuoten. 510810 Vähittäiskaupan SH € 16,90 (sis. alv 24%) 99


S C U B A B AC K PAC K

S C U B A C O M P U T E R B A C K PA C K

Kestävästä 500D PVC tarpaulinista valmistettu tilava selkäreppu on vesitiivis. Leveät ja topatut

Vedenpitävä selkäreppu kestävästä 500D PVC tarpaulinista. Pehmustettu tasku läppärille tai

Pakattu muovipussiin.

Tuoten. 510309 Vähittäiskaupan SH € 74,50 (sis. alv 24%)

hihnat sekä vetoketjullinen etutasku lisäävät käyttömukavuutta. Koko 59x34x13,5 cm, 35 l.

tabletille. Koko 33,5x15,5x63 cm, läppäritasku 26x34 cm. Pakattu muovipussiin.

Tuoten. 51470 Vähittäiskaupan SH € 39,90 (sis. alv 24%)

SCUBA OFFICE BAG

SCUBA SPORTTILAUKKU 50 L

Tästä laukusta tulee päivittäinen kumppanisi toimistolle tai lyhyille mat-koille. Siinä on kätevä

Vesitiivis sportti/viikonloppulaukku, joka on valmistettu kestävästä 500D PVC tarpaulinista. Koko

jotta sadevesi ei pääse laukkuun sisään. Vuorattu osasto 15 tuuman tietokoneelle, lisätasku

Tuoten. 5145 Vähittäiskaupan SH € 49,90 (sis. alv 24%)

kantokahva ja säädettävä olkaremmi. Kansiläppä peittää etuosan lisäksi lyhyen sivun yläosan,

52x32,5 cm, 50 L. Pakattu muovipussiin.

asiakirjoille tai tabletille sekä pienemmät taskut kynille, puhelimelle ja muille pientarvikkeile. Valmistettu kestävästä ja vettä hylkivästä 500D tarpaulinista. Koko 40x31x10 cm. Pakattu muovipussiin.

Tuoten. 51540 Vähittäiskaupan SH € 49,90 (sis. alv 24%)

SCUBA OFFICE BAG

SCUBA TROLLEY 100L

Laadukas ja kestävä matkalaukku joka on valmistettu vedenpitävästä TPU500D tarpaulinista.

Vesitiivis pyörällinen matkalaukku kulutusta kestävästä 500D PVC tarpaulinista. Tilava 100

pakata: kansiläppä avautuu kokonaan. Sisäpuolella kolme verkkotaskua. Kanna kädessä, olalla tai

lentolaukkuna. Suorakaiteen muodon ansiosta erittäin helppo pakata. Koko 78x37x37 cm, 100 l.

Keveytensä puolesta se sopii erinomaisesti vaikka lentokoneen ruumaan laitettavaksi. Helppo reppuna. Koko 58x36 cm, 60 l. Pakattu muovipussiin.

Tuoten. 5143 Vähittäiskaupan SH € 85,00 (sis. alv 24%)

litran laukku sopii erinomaisesti paljon matkustaville. Keveytensä ja pyöriensä ansiosta loistava Pakattu muovipussiin.

Tuoten. 5158 Vähittäiskaupan SH € 172,00 (sis. alv 24%) 100


YAT Z Y D E LU X E Viritetty Yatzy, jossa kullanväriset arpakuutiot sekä kynä. Kannessa peliohjeet englanniksi. Koko 18x14x3 cm. Pakattu Lahjalaatikkoon.

Tuoten. 9121 Vähittäiskaupan SH € 22,50 (sis. alv 24%)

YAT Z Y Perinteinen Yatzy-peli, joka sisältää viisi arpakuutiota, kynän ja merkkauslehtiön hauskassa lahjapakkauksessa. Peliohjeet englanniksi tuotteen kannessa. Koko 18x14x3 cm. Pakattu lahjalaatikkoon.

Tuoten. 9122 Vähittäiskaupan SH € 13,90 (sis. alv 24%)

MINDGAME Hauskoja pulmia niin nuorille kuin vanhoillekin. Kolme pulmapeliä, jotka tarjoavat varmasti aivojumppaa ja oivalluksen iloa. Koko 13,6x9,7x3,3 cm. Pakattu lahjalaatikkoon. Tuoten. 9123 Vähittäiskaupan SH € 13,90 (sis. alv 24%)

101


P I T K Ä R I PA I N E N C A N VA S K A S S I Pitkäkahvainen kassi 170 g/m2 puuvillasta. Koko 43x43x15 cm. Tuoten. 2330 luonnonvalkoinen • 2331 musta Vähittäiskaupan SH € 5,90 (sis. alv 24%)

K E S TÄVÄ E KO K A S S I Pitkäikäinen puuvillakassi erittäin hienosta luomupuuvillakanvaasista, GOTS-sertifioiti (kts. sivu 2) takaa aidon ympäristöystävällisyyden ja sosiaalisen vastuunkannon. Valmistettu todella paksusta 350 g/m2 100 % luomupuuvillasta. Öko-Tex-standardi 100. Koko 38x40x7 cm. Tuoten. 2308 sininen • 2309 musta Vähittäiskaupan SH € 8,50 (sis. alv 24%)

K E S TÄVÄ E KO K A S S I Pitkäikäinen puuvillakassi erittäin hienosta luomupuuvillakanvaasista, GOTS-sertifioiti (kts. sivu 2) takaa aidon ympäristöystävällisyyden ja sosiaalisen vastuunkannon. Valmistettu todella paksusta 350 g/m2 100 % luomupuuvillasta. Öko-Tex-standardi 100. Koko 38x40x7 cm. Tuoten. 2306 luonnonvalkoinen • 2307 harmaa Vähittäiskaupan SH € 6,90 (sis. alv 24%) 102


LAHJAKASSI XMAS

L A H J A L A AT I K KO X M A S

Koko: 49x33x11 cm.

Koko: medium 39x29x7 cm • iso 49x33x11 cm.

Tuoten. 202 Vähittäiskaupan SH € 3,95 (sis. alv 24%)

Tuoten. 0170 medium Vähittäiskaupan SH € 5,40 (sis. alv 24%) Tuoten. 0171 iso Vähittäiskaupan SH € 7,50 (sis. alv 24%)

L A H J A L A AT I K KO H O L I DAY

L A H J A L A AT I K KO M A P

Koko: medium 39x29x7 cm • iso 49x33x11 cm.

Koko: medium 39x29x7 cm. • iso 49x33x11 cm.

Tuoten. 0205 medium Vähittäiskaupan SH € 5,40(sis. alv 24%)

Tuoten. 0155 medium Vähittäiskaupan SH € 5,40 (sis. alv 24%)

Tuoten. 0206 iso Vähittäiskaupan SH € 7,50 (sis. alv 24%)

Tuoten. 0156 iso Vähittäiskaupan SH € 7,50 (sis. alv 24%) 103


Vinga AW17 Finnish Edition