Page 1


ONZE VERANTWOORDELIJKHEID

Voor ons, Vinga of Sweden, is kwaliteit meer dan een goed product, een mooie verpakking en de blijdschap die, naar wij hopen, onze gebruikers voelen als ze een product van ons ontvangen. Voor ons heeft kwaliteit net zo veel te maken met de garantie dat de werknemers in de fabrieken die onze producten maken, in veilige, rechtvaardige, wettelijke en menselijke omstandigheden werken. Daarnaast zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe milieuvriendelijke materialen, energiezuiniger productie en mogelijkheden om onze wereld via onze dagelijkse activiteiten te verbeteren. Wij werken samen met en zijn gecertificeerd volgens de volgende organisaties:

BSCI De BSCI (Business Social Compliance Initiative) is een samenwerkingsorganisatie van Europese bedrijven die de arbeidsomstandigheden in de mondiale leveranciersketen willen verbeteren. In de BSCI zijn meer dan 1300 bedrijven verenigd rondom een gezamenlijke gedragscode en de organisatie steunt hen bij de inspanningen voor een ethische gedragscode. Dat gebeurt via een ontwikkelingsgericht systeem. De basis voor dat systeem is de gezamenlijke gedragscode. Alle leden zijn verplicht om deze in hun leveranciersketen te implementeren. Via externe accountantsfirma’s en eigen accountants worden de fabrikanten beoordeeld en kunnen we zien hoe goed ze aan de eisen in de gezamenlijke gedragscode voldoen. De gedragscode is gebaseerd op de Verklaring van de Rechten van de Mens van de VN, het Verdrag inzake de rechten van het kind en de kernconventies van de International Labour Organisation (ILO).

ISO 9001 Een kwaliteitssysteem volgens ISO 9001:2008 is een tool voor ondernemingen die efficiënte en gestructureerde inspanningen op het gebied van kwaliteit willen doen. De voorschriften in ISO 9001 richten zich op alle ondernemingen, ongeacht de grootte en aard van de werkzaamheden. Het doel van een kwaliteitsmanagementsysteem is om richtlijnen op te stellen voor je kwaliteitsinspanningen, zodat je actief en permanent kunt werken aan verbeteringen alsook om de kwaliteit van diensten en producten te kunnen garanderen.

ISO 14001 Een milieumanagementsysteem helpt ons om op systematische wijze bezig te zijn met de invloed van onze organisatie op het milieu en met het vinden van kostenefficiënte alternatieven. Dat maakt onze inspanningen milieuvriendelijker en rendabeler. Met behulp van de internationale norm voor het milieumanagementsysteem ISO 14000 kan de organisatie zijn invloed op het milieu bepalen en systematisch terugdringen. De norm ondersteunt de inspanningen om op dit terrein werkwijzen te ontwikkelen, bijvoorbeeld om het gebruik van energie en grondstoffen of de hoeveelheden afval en andere lozingen te verminderen.

GOTS GOTS staat voor Global Organic Textile Standard en is een internationaal milieukeurmerk voor natuurvezel. De norm regelt de beperking van schadelijke stoffen en uitstoot in de hele productieketen (leveranciersketen). Om gecertificeerd te worden, moeten de vezels biologisch zijn geteeld volgens EU-richtlijnen en er vinden gedurende het hele proces zorgvuldige controles plaats. Bij alle stappen in de productie wordt in hoge mate rekening gehouden met het

milieu. Met deze certificering garanderen de leveranciers dat de producten zijn gemaakt van 70-100% biologisch materiaal en dat de productie in milieu- en sociaal opzicht verantwoord is. Controle en follow-up van de eisen vindt eenmaal per jaar plaats door een onafhankelijke partij. Wij streven ernaar om voor meer en meer van onze stoffen producten een GOTS-keurmerk te verwerven.

FAIRTRADE Wanneer u als consument producten met een Fairtrade-keurmerk kiest, draagt u door middel van criteria voor hogere salarissen en een minimumprijs die hoger is dan de productiekosten bij aan een betere financiële situatie van kwekers en werknemers. In combinatie met langdurige handelsovereenkomsten biedt dat bestaanszekerheid aan allen zonder erg grote marges. Naast de hogere betaling ontvangen de kwekers ook een extra premie. Deze wordt gebruikt om de plaatselijke samenleving in sociaal en economisch opzicht te ontwikkelen, bijv. via een nieuwe school, nieuwe woningen en gezondheidszorg, of om in de landbouw te investeren. Over de wijze waarop de premie wordt gebruikt, wordt door de kwekers gezamenlijk besloten. Fairtrade gaat niet alleen over het realiseren van een betere financiële situatie. De criteria bevorderen daarnaast de democratie, het recht van organisatie en het milieubewustzijn ten aanzien van de productie. Kinderarbeid en discriminatie worden tegengegaan.

OEKO TEX De OEKO-TEX® Norm 100 is een onafhankelijk test- en certificatiesysteem voor textiele grondstoffen en tussen- en eindproducten in alle productiefasen. Voorbeelden van producten die gecertificeerd kunnen worden: ruwe en gekleurde/veredelde garens, ruwe en gekleurde/veredelde stoffen en breiwaren, geconfectioneerde artikelen (kleding van elk type, huis- en woningtextiel, beddengoed, badstofartikelen, textiel speelgoed en nog veel meer).


Let us prese


ent the news!


VINGA CADEAUBONNEN BREED ASSORTIMENT - U kunt o.a. kiezen uit woonaccessoires, keukengerei, sportartikelen, vrijetijdsartikelen, elektronica, kleding, beauty producten, design artikelen en nog veel meer! BEKENDE MERKEN - We zijn voortdurend op zoek naar bekende, interessante partners zodat ons aanbod van geschenken continu wordt vernieuwd. PERSOONLIJK TINTJE - Laat uw bedrijfslogo op de giftcard en/of de website plaatsen in combinatie met een persoonlijke welkomstboodschap voor uw medewerker of klant. www.scandinavianliving.nl

6


GIFTCARD KLASSIEK Prijs per giftcard € 28,50 Vracht € 14,00 per giftcard.

GIFTCARD ROYAL Prijs per giftcard € 45,90 Vracht € 14,00 per giftcard.

7


GIFTCARD EXTRAVAGANT Prijs per giftcard € 63,90 Vracht € 14,00 per giftcard.

GIFTCARD IMPERIAL Prijs per giftcard € 127,90 Vracht € 14,00 per giftcard. 8


HOE HET WERKT 1

KIES HET BEDRAG De Vinga giftcards zijn te verkrijgen in vier verschillende bedragen: Klassiek €28,50, Royal €45,90, Extravagant €63,90 en Imperial €127,90. Bij de Klassiek en Royal giftcard is er keuze uit 100 verschillende cadeaus. Bij de Extravagant heeft de ontvanger keuze uit 50 verschillende cadeaus en met de Imperial is er te kiezen uit 30 verschillende cadeaus. Meer informatie vindt u op onze website.

2

KIES HET ONTWERP Na het kiezen van het bedrag, kunt u kiezen uit drie verschillende ontwerpen: een kerst versie en een neutrale versie, daarnaast kunt u kiezen voor uw eigen ontwerp! Wij hebben een uitstekende design afdeling die voor u klaar staat indien u kiest voor een eigen ontwerp.

WE WISH YOU LOTS OF

THANK YOU FOR ANOTHER WONDERFUL YEAR!

Giftcard Kerst – Royal

3

GIFTCARD

Giftcard Neutraal – Royal

Eigen design

EEN PERSOONLIJKE TOUCH Indien u uw giftcard persoonlijker wilt maken, heeft u de optie uw eigen ‘look and feel’ aan de webpagina versie van uw giftcard toe te voegen, door een eigen afbeelding met een persoonlijke (kerst)groet voor de ontvanger van uw giftcard door ons te laten maken. Bij activatie van de giftcard krijgt de ontvanger dan op onze website uw gepersonaliseerde webpagina te zien.

MEER INFORMATIE WAT ZIJN WE NODIG Uw wensen, beeldmateriaal, kleuren en logo. ENVELOPE Standard enveloppen zijn inbegrepen, eigen ontwerp op aanvraag. EXTRA SERVICE uw eigen ontwerp op de website met groet en of afbeelding. AFLEVERING 14 dagen na bestelling. PRIJS Vanaf € 60 (ten minste 50 kaarten) EXTRA SERVICE WEBSITE: € 60 (ten minste 50 kaarten)

9


CLIFTON LAPTOPHOES

CLIFTON TRAIL BACKPACK

Laptophoes van stonewashed canvas afgewerkt met kunstleer. De hoes is verdeeld in twee

Rugzak van stonewashed canvas afgewerkt met kunstleer. Het model heeft een gevoerd vak voor

spullen. Leuk en handig voor het meenemen van de laptop. Geschikt voor laptops van maximaal

Verp. polybag.

verschillende vakken, één gevoerde voor de laptop en nog één dat ruimte biedt aan andere

de laptop en is even geschikt voor boswandelingen als voor in de stad. Formaat: 30,5x49x10cm.

15 inch. Formaat: 40x29x2,5 cm. Verp. polybag.

Artnr. 5233 zwart • 5234 bruin • 5238 donkerblauw • 5239 groen

Artnr. 521010 zwart • 521007 donkerblauw • 521008 bruin • 521009 groen

Prijs per stuk € 55,90

Prijs per stuk € 21,90 11


12


CLIFTON WESTMINISTER

CLIFTON TOILETTAS

Weekendtas van stonewashed canvas afgewerkt met kunstleer. Voldoende ruimte voor een lang

Toilettas van stonewashed canvas afgewerkt met kunstleer. Met handvat aan de korte zijde.

diagonaal over de tas, wat zorgt voor een goed draagcomfort. Aan de lange kant zit een klein

25,5x17x10 cm. Verp. polybag.

weekend. De tas is voorzien van een handvat en een schouderband; de schouderband loopt

Aan de binnenkant bevindt zich een klein vakje met rits en een vakje van netstof. Formaat:

opbergvak. Formaat: 55x35x24 cm. Verp. polybag.

Artnr. 521110 zwart • 521107 donkerblauw • 521108 bruin • 521109 groen

Artnr. 521002 zwart • 521003 bruin • 521004 donkerblauw • 521005 groen

Prijs per stuk € 18,90

Prijs per stuk € 66,90 13


CLIFTON WEEKENDER

CLIFTON COMPUTERCASE

Aantrekkelijke plunjetas van stone washed katoen met veel imitatieleren details die het gevoel

Draag uw computer in stijl in deze canvastas uit onze populaire Clifton-serie. De tas is

een weekend weg of als handbagage wanneer u een verre reis maakt. Voorzien van een afneem-

details in kunstleer die stabiliteit aan de tas geven tijdens het gebruik, maar ook het

van exclusiviteit verhogen. De tas is ruim en is ideaal om te gebruiken voor de sportschool, voor

gewatteerd, zodat uw computer beschermd is tegen lichte schokken. Deze is ook uitgerust met

bare schouderband die kan worden vertsteld voor de gewenste lengte. Formaat: 54x30x21 cm.

uiterlijk naar een hoger niveau brengen. De binnenzijde is verdeeld in twee compartimenten

Verp. Polybag.

voor een computer tot 15’’, een tablet of documenten. Formaat: 40x30x5 cm. Verp. Polybag.

Artnr. 5221 bruin • 5222 donkerblauw • 5223 groen • 5224 zwart

Artnr. 5208 bruin • 5207 donkerblauw • 5209 groen • 5206 zwart

Prijs per stuk € 66,90

Prijs per stuk € 46,90 15


16


GARONNE DEKEN

BRITISH INDIA DEKEN

Plaid, 350 g/m2 crystal fleece. De vezels van dit materiaal zijn fijner dan die van gewone fleece,

Plaid, 350 g/m2 crystal fleece. De vezels van dit materiaal zijn fijner dan die van gewone fleece,

Artnr. 40042 Prijs per stuk € 27,90

Artnr. 40043 Prijs per stuk € 27,90

CHESTER DEKEN

SHEEP CRYSTAL DEKEN

Fleecedeken met sherpa aan de achterkant. De voorkant is voorzien van een trendy opdruk met

Plaid, 350 g/m2 crystal fleece. De vezels van dit materiaal zijn fijner dan die van gewone fleece,

Artnr. 40044 Prijs per stuk € 33,90

Artnr. 40041 Prijs per stuk € 27,90

BIRDY DEKEN

SHEEP DEKEN

Een extra zachte plaid in onze nieuwe Velvet Fur kwaliteit (500g/m2). Het is een verdere ontwik-

Super zacht plaid van Sherpa kwaliteit, 500 g/m2. Voorzien van een schaapjesdesign, ontworpen

mooie kleuren. Formaat: 130x170 cm. Verp. Geschenkverpakking.

chine op 40 graden. Formaat: 130x170 cm. Verp. Geschenkverpakking.

wat zorgt voor een extra lekker, zacht gevoel. Formaat: 130x170 cm. Verp. Geschenkverpakking.

wat zorgt voor een extra lekker, zacht gevoel. Formaat: 130x170 cm. Verp. Geschenkverpakking.

een Brits thema. Formaat:130x170 cm. Verp. Geschenkverpakking.

wat zorgt voor een extra lekker, zacht gevoel. Formaat: 130x170 cm. Verp. Geschenkverpakking.

keling van de populaire Sherpadekens. Deze variant heeft een exotisch design met opvallend

door Björkforth Rotor en een bijpassende grijze onderzijde van Sherpadons. Wasadvies: Wasma-

Artnr. 4074 Prijs per stuk € 35,90

Artnr. 4530 Prijs per stuk € 35,90 17


M I LTO N D E K E N Zachte deken van 300g/m2 teddyfleece, achterkant van 180g/m2 fluweel. Ziet eruit en voelt aan als schapenvacht. Formaat:130x170 cm. Verp. Geschenkverpakking.

Artnr. 40018 grijs • 40019 offwhite Prijs per stuk € 38,90

RUSSEL DEKEN

CHUNKY DEKEN

Exclusieve deken van 620g/m2 pluche. Heerlijk zacht. Met deze deken bent u altijd warm.

Handgebreide deken, met grove steek. Mooi op de bank of op bed. Formaat:130x150 cm. Verp.

Artnr. 40040 Prijs per stuk € 48,90

Artnr. 40045 Prijs per stuk € 88,90

Formaat:130x170 cm. Verp. Geschenkverpakking.

Geschenkverpakking.

19


HARROW PONCHO

HARROW DEKEN

Poncho, 280 g/m2 crystal fleece. Door de fijne vezels van deze stof voelt de plaid nog zachter en

Plaid, 280 g/m2 crystal fleece. Door de fijne vezels van deze stof voelt de plaid nog zachter en

Artnr. 4179 Prijs per stuk € 20,90

Artnr. 40016 Prijs per stuk € 24,90

warmer aan dan gewone fleece. Formaat: 120x150 cm Verp. Geschenkverpakking.

warmer aan dan gewone fleece. Formaat: 130x200 cm Verp. Geschenkverpakking.

20


HERRINGBONE DEKEN Deken gemaakt van zacht 600 gram acryl, houdt u ’s nachts knus en warm. De deken is anti-pluis behandeld waardoor deze niet zo makkelijk pluist en in plaats daarvan een gelijkmatig en glad oppervlak behoudt. Versierd met franjes aan de korte zijden. Formaat: 130x170 cm. Verp. Geschenkverpakking. Artnr. 4541 blauw • 4540 bruin • 4542 ruit Prijs per stuk € 30,90

21


ARCTIC PONCHO Een luxe, authentiek aanvoelende poncho. De zachte achterkant van velours maakt dat u er lekker in kunt wegkruipen. Formaat: 120x150 cm. Verp. Geschenkverpakking. Artnr. 4128 bruin • 4129 grijs Prijs per stuk € 39,90

CLASSIC PONCHO Een exclusieve poncho gemaakt van 250g/m2 fleece, dat is geborsteld aan de binnenzijde voor een extra zacht gevoel. Formaat: one size. Verp. Poly bag.

Artnr. 4034 donkerblauw • 4035 grijs Prijs per stuk € 12,90

22


COSYSOCKS

ASTON PANTOFFELS

Warme Sherpa sloffen, ideaal voor de koude winteravonden bij het haardvuur. De kwaliteit is

Snoezige instap pantoffels, klassiek ontwerp. Heerlijk voor in de winter. Verkrijgbaar in twee

geleverd in een geschenkverpakking. Verp. Vacuüm verpakt zodat het als brief te versturen is.

Artnr. 4918 S/M • 4919 L/XL Prijs per paar € 15,50

250g/m2, voorzien van 250 g/m2 Sherpadons voering en antislip aan de onderzijde. Wordt

maten. Verp. Geschenkverpakking.

Artnr. 4937 Prijs per paar € 15,90

TA R W E K U S S E N

ALWIN SLOFFEN

Tarwekussen om te verwarmen of af te koelen, met drie tunneltjes voor een goede warmteverde-

Sloffen met een buitenkant van katoen en een warme, zachte binnenkant van imitatiebont.

voorzien van een handig bandje waarmee het makkelijk kan worden bevestigd, bijvoorbeeld om

koord aan de achterkant van de pantoffels. Formaat: one size. Verp. Geschenkverpakking.

ling. Het kussen is eenvoudig te verwarmen in de magnetron, of te koelen in de diepvries en is de nek of een andere pijnlijke plek. Formaat: 44x13x2,5cm. Verp. Geschenkverpakking.

Uitgerust met fijne details van imitatieleer. Maat kan worden aangepast dankzij het verstelbare Artnr. 4917 Prijs per paar € 24,90

Artnr. 5214 Prijs per stuk € 12,90 23


HAYDEN HANDDOEKENSET Exclusieve handdoekenset bestaande uit twee handdoeken en twee badhanddoeken, gemaakt van 100% biologische katoen. Door de zero-twist productiemethode voelen deze handdoeken

extra zacht aan. De korte vezels van dit katoen zorgen ervoor dat het zo zacht aanvoelt en dat de hoge kwaliteit langer behouden blijft. Er is veel aandacht besteed aan de hele productieketen, van plantteelt tot eindproduct - deze handdoeken zijn dan ook niet voor niets voorzien van het GOTS en het OEKO-Tex Standaard 100 keurmerk. 550g/m2. Formaat: 50x70 cm, 65x135 cm. Verp. Geschenkverpakking.

Artnr. 4103 groen • 4108 grijs • 4109 blauw Prijs per set € 55,90


TERAI ZEEP Handzeepje gemaakt van Terai. Het zeepje is gemaakt van natuurlijke kokosolie en hierdoor erg

zacht voor de huid. U kunt het dan ook gerust meerdere keren per dag gebruiken, zonder dat uw

handen uitdrogen. De zeep is vrij van parabenen en kleurstoffen. Maat: 6x7,5x2,5 cm. Verpakt in een katoenen zakje.

Artnr. 4242 Prijs per stuk € 7,90

ASCOT HANDDOEKENSET Exclusieve handdoekenset bestaande uit twee handdoeken en twee badhanddoeken, gemaakt

van 100% biologische katoen. Er is veel aandacht besteed aan de hele productieketen, van plant-

teelt tot eindproduct - deze handdoeken zijn dan ook niet voor niets voorzien van het GOTS en het OEKO-Tex Standaard 100 keurmerk. 500g/m2. Afmetingen: De hoge kwaliteit katoen zorgt ervoor dat de handdoeken lekker aanvoelen op het lichaam en met het leuke patroon zien ze er ook nog leuk uit. Formaat: 40x70 cm, 65x135 cm. Verp. Geschenkverpakking Artnr. 4112 blauw • 4113 grijs Prijs per set € 55,90


KINGSLEY & BALTHAZAR GOTS - 100% ORGANIC COTTON

Bij Vinga zijn we voortdurend bezig om de productie en selectie van onze materialen te verbeteren. Veel van onze producten zijn gemaakt van bio-

logisch katoen dat gecertificeerd is volgens de Global Organic Textile Standard – GOTS. Doel van deze standaard is een verantwoorde productie van duurzame materialen met betrekking tot maatschappij en milieu. Een textielproduct geproduceerd volgens de GOTS standaard moet tenminste 70% biologische vezels bevatten. Een biologisch kledingstuk, geproduceerd volgens de GOTS standaard, moet 95% biologische vezels bevatten. Daarnaast

moeten alle chemicaliĂŤn, kleurstoffen en andere procescomponenten voldoen aan specifieke milieu- en toxicologische criteria. Ook werkt GOTS met

strenge regels voor het gebruik van water en de verwerking van afvalwater tijdens het productieproces. Bovendien moet aan de sociale criteria van de belangrijkste principes van de International Arbeidsorganisatie (IAO) worden voldaan, dit geldt voor het gehele productieproces. Het GOTS label geeft de klant garantie op biologisch, verantwoord geproduceerde textielproducten.

26


white 55001

light grey 55004

beige 55016

pink 55017

light blue 55018

turquoise 55008

navy 55003

dark grey 55013

black 55009

red 55006

lime 55011

B A LT H A Z A R B A D S TO F 5 5 0 Een luxe badstof handdoek gemaakt van 550 g/m2 gekamd en gelust badstof van 100% biologisch katoen. Een handdoek die zacht en prettig aanvoelt

op uw lichaam, terwijl deze bovendien bewust wordt geproduceerd vanaf de groei van de katoenplant tot aan het eindproduct. Daarom is deze handdoek gecertificeerd met zowel de ÖKO-TEX 100-norm als GOTS. 50x70 cm

Prijs per stuk € 6,60

65x135 cm Prijs per stuk € 14,50 90x150 cm Prijs per stuk € 20,90

white 40001

navy 40003

dark grey 40013

KINGSLEY BADSTOF 400 Een luxe badstof handdoek gemaakt van 400 g/m2 gekamd en gelust badstof van 100% biologisch katoen. Een handdoek die zacht en prettig aanvoelt op uw lichaam, terwijl deze bovendien bewust wordt geproduceerd vanaf de kweek van de katoenplant tot aan het eindproduct. Daarom is deze handdoek gecertificeerd met zowel de ÖKO-TEX 100-norm als GOTS. 50x70 cm

Prijs per stuk € 4,50

65x135 cm Prijs per stuk € 10,90 90x150 cm Prijs per stuk € 15,50 27

black 40009


A S C O T B A DJA S

M E L A N G E B A DJA S

Exclusieve badjas van 280g/m2 crystal fleece, perfect voor luie zaterdagochtenden. De badjas is

Een ongeloofelijk zachte badjas gemaakt van Crystal fleece (280g/m2). De kamerjas heeft een

Artnr. 4966 donkerblauw S/M • 4967 donkerblauw L/XL • 4968 grijs S/M • 4969 grijs L/XL

Polybag.

Prijs per stuk € 35,90

Artnr. 4946 bruin S/M • 4947 bruin L/XL • 4948 S/M grijs • 4949 grijs L/XL

voorzien van ceintuur, twee zakken en een brede sjaalkraag voor een luxe uitstraling. Verp. polybag.

bredere kraag en eenklein decoratief borduursel op de rechter borst. Formaat: S/M • L/XL. Verp.

Prijs per stuk € 33,90

28


EXCELSIOR PANTOFFELS Pantoffels van badstof met decoratie. Geschikt om de bovenkant te bedrukken. Formaat: Een Formaat: Verp. Poly bag. Artnr. 491001 Prijs per paar € 3,50

Create a hotel feeling at home!

MILLBROOK BADJAS Sauna badjas van biologisch, 200tc gewassen perkal katoen. De badjas voelt licht en

koel aan op het lichaam, het stonewashed materiaal zorgt voor een extra zacht gevoel. Formaat: one size. Verp. polybag.

Artnr. 4991 donkerblauw • 4992 grijs Prijs per stuk € 39,90

29


ANTIQAUE GEURKAARS

CLASSIC GEURKAARS

Geurkaars in glazen pot. De gekleurde binnenkant van de glazen pot zorgt voor een extra mooi

Exclusieve geurkaars in een cilindervormige glazen beker die een mooie en lekkere geur van zwarte

Artnr. 1116 wit • 1117 grijs • 1118 groen Prijs per stuk € 10,90

verspreidt door de kamer waarin deze is geplaatst. Formaat: 8x10 cm. Verp. Geschenkverpakking.

effect als de kaars brandt. 40 branduren. Formaat: 8x9,3 cm. Verp. Geschenkverpakking.

orchidee verspreid. De binnenzijde is bekleed met zilver, die het licht van de kaars vangt en prachtig Artnr. 1137 cedar/white • 1138 orchid/black Prijs per stuk € 16,90 30


CORK GEURKAARS

APOTHECARY GEURKAARS

Geurkaars in glazen pot met kurk deksel 14 branduren Als de kaars is opgebrand, kan de pot

Geurkaars in een glazen apothekersflesje met een deksel. De lange brandduur geeft u een aange-

Artnr. 1101 groen • 1102 transparant Prijs per stuk € 5,50

Artnr. 1122 Prijs per stuk € 12,90

worden gebruikt om spulletjes in te bewaren. Formaat: 5,5x7,2 cm. Verp. Geschenkverpakking.

name geur van vijgen die uren blijft hangen. Formaat: 6,5x13,5 cm. Verp. Geschenkverpakking.

31


LUNA KAARSENSTANDAARD Glazen waxinelichthouder, mondgeblazen. De gekleurde binnenkant zorgt voor een extra mooi effect als de kaars brandt. Tijdens de productie is koolzuur toegevoegd, wat zorgt voor de bubbels in het glas. Hierdoor zijn alle

waxinelichthouders uniek. Formaat: 10x9 cm. Verp. Geschenkverpakking. Artnr. 8175 grijs • 8176 wit Prijs per stuk € 16,90

AEGO VAAS Glazen vaas, buitenkant gezandstraald voor mat effect. Het metalen deksel met gaatjes

houdt de bloemen goed op hun plaats. Beschikbaar in wit en grijs. Ook te gebruiken als lantaarn. Formaat: 14,8x10,3 cm. Verp. Geschenkverpakking. Artnr. 4190 grijs • 4192 wit Prijs per stuk € 16,90

MOTO KAARSENSTANDAARD Waxinelichthouder van geribbeld glas met messing onderkant. Ook te gebruiken als vaas. Formaat:15x19 cm. Verp. Geschenkverpakking. Artnr. 8170 grijs • 8172 groen Prijs per stuk € 33,90 33


M O N T R E U X K A A R S E N STA N DA A R D

COX KANDELAAR

Kandelaar met een industrieel geïnspireerd design met rechte lijnen. Een handvat van zacht

Exclusieve set kandelaars in zwart marmer geeft het licht van de kaarsen een extra mooi accent.

stalen profielen en een glazen cilinder. Een eenvoudige constructie die er goed uitziet, waar u

een set van twee en kan geplaatst worden als een set of op twee verschillende plaatsen in uw

kunstleer is een zacht en praktisch detail op de kandelaar, die verder bestaat uit eenvoudige

Dit is te danken aan de goudkleurige metalen plaat die de bovenkant siert. Wordt geleverd als

deze ook plaatst. Formaat: 13x13x17.5 cm. Verp. Geschenkverpakking.

huis. Formaat: 9x9x3 cm. Verp. Geschenkverpakking.

Artnr. 8129 Prijs per stuk € 16,90

Artnr. 1180 Prijs per set € 21,90

L AU S A N N E K A A R S E N STA N DA A R D

LUGANO KAARSENSTANDAARD

Glazen lantaarn in een strak design met handgrepen gemaakt van imitatieleer. Doordat deze een

Een kaarsenhouder van typisch Scandinavisch design met rechte, strakke lijnen. De standaard is

bloemen. Formaat: 21x18 cm. Verp. Geschenkverpakking.

Artnr. 8148 Prijs per stuk € 39,90

volledig dichte bodem heeft kan de lantaarn ook worden gebruikt als een mooie vaas voor uw

gemaakt van gepolijst staal en glas. Formaat: 16x16x24 cm. Verp. Geschenkverpakking.

Artnr. 8127 Prijs per stuk € 26,90 34


YORK MAND

YORK GROOT DIENBLAD

Grote, kunstleren opbergmand. Perfect voor het bewaren van kranten of dekens. Formaat: 22 x

Aantrekkelijk rond dienblad gemaakt van kunstleer met twee handvaten die zijn vastgemaakt

Artnr. 3275 Prijs per stuk â‚Ź 38,90

stabiele bodem en hoge randen, zodat alles op het dienblad op zijn plaats blijft. Formaat: 37x5

met stevige klinknagels, zodat het makkelijk te tillen en te dragen is. Voelt stevig dankzij zijn

20,5 cm voorzijde: 41 x 31,5 cm (hoogste punt). Verp. non-woven bag.

cm. Verp. Geschenkverpakking.

Artnr. 3271 Prijs per stuk â‚Ź 36,90 35


Y O R K M U LT I T R AY Uniek ontworpen plateau gemaakt van kunstleer. De randen zijn gemaakt met behulp van

magnetische knopen in elke hoek. Perfect voor het opbergen van kleine dingen die u dagelijks gebruikt, zoals sieraden en sleutels. Formaat: 19x19, uitgevouwen. Verp. Geschenkverpakking. Artnr. 3273 Prijs per stuk € 10,90

YORK TABLETHOUDER Opvallende tabletstandaard gemaakt van kunstleer. Komt goed van pas in de keuken als je

het kookboek hebt vervangen door een e-reader of mobiele telefoon. Geschikt voor de meeste

soorten tablets en mobiele telefoons. Dit keukenhulpje zorgt er voor dat uw tablet veilig en stevig op het aanrecht staat. Formaat: 10x4 cm. Verp. Geschenkverpakking. Artnr. 3274 Prijs per stuk € 14,50

YORK ONDERZETTERS Set van zes kunstleren onderzetters voor glazen, om uw tafelblad te beschermen tegen vervelende vlekken en ringen. De set is verpakt in een mooie opbergdoos die op zichzelf al decoratief is. Zowel praktisch als mooi. Formaat: 10 cm. Verp. Geschenkverpakking. Artnr. 3272 Prijs per set € 18,90 36


W A LT H A M K A R A F Glazen karaf met reliëf design. Perfect voor ijswater of limonade. Formaat: 10,8x24,2 cm. Verp. Geschenkverpakking.

Artnr. 3844 Prijs per stuk € 21,90

W A LT H A M H I G H B A L L S E T Zes glazen tumblers met reliëf design. Deze glazen staan mooi op een dranktrolley of boven een bar. Formaat: 14x7 cm. Verp. Geschenkverpakking. Artnr. 3801 Prijs per stuk € 24,90

W A LT H A M T U M B L E R Zes glazen tumblers met reliëf design. Deze glazen staan mooi op een dranktrolley of boven een bar. Formaat: 8,5x9,5 cm. Verp. Geschenkverpakking. Artnr. 3802 Prijs per set € 20,90

37


Cast Iron Monte

38


MONTE STOOFPAN Een robuuste pan vervaardigd uit geëmailleerd gietijzer. Met matte emaillen laag aan de buitenkant en een decoratief, met messing afgewerkt handvat. Het gietijzeren materiaal zorgt ervoor dat de warmte goed verdeeld wordt over de hele pan en dat de warmte langer wordt vastgehouden. De deksel is voorzien van kleine puntjes, waardoor

de stoom automatisch en gelijkmatig over de inhoud wordt verdeeld. Ideaal voor sudderen en lekkere stoofschotels. Door de emaillen laag is deze pan ook handig voor het braden van vlees of groenten. Geschikt voor bijna alle warmtebronnen, inclusief inductie. Formaat: 27x21x15 cm, inhoud 3,5L. Verp. Geschenkverpakking. Artnr. 1996 zwart • 1997 grijs • 1998 groen • 1999 rood Prijs per stuk € 66,90

39


MONTE BRAAD- OF STOOFPAN Ronde, gietijzeren hapjespan, binnenkant afgewerkt met email. Met matte emaillen laag aan de buitenkant en een met messing afgewerkt handvat. Het gietijzeren materiaal zorgt ervoor dat de warmte goed verdeeld wordt over de hele pan en dat de warmte langer wordt vastgehouden. De deksel is voorzien van kleine puntjes, waardoor de stoom automatisch en gelijkmatig over de inhoud wordt verdeeld. Door de vorm van de pan is hij zeer veelzijdig en geschikt voor o.a. sudderen, ovenbereiding en braden. Formaat: 27x8,5 cm. Verp. Geschenkverpakking.

Artnr. 1986 zwart • 1987 grijs • 1988 groen • 1989 rood Prijs per stuk € 66,90 41


42


GARDA KOEKENPAN

GARDA HAPJESPAN

Koekenpan met matte, geborstelde buitenkant, vervaardigd uit carbon aluminium. Met een dikke

Hapjespan met matte, geborstelde buitenkant, vervaardigd uit carbon aluminium. Met een dikke

antiaanbaklaag. Formaat: 28x5,5 cm. Verp. Geschenkverpakking.

een antiaanbaklaag. De glazen deksel houdt de warmte vast, maar fungeert ook als spatdeksel.

bodem, geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. De binnenkant is voorzien van een

bodem, geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. De binnenkant is voorzien van Formaat: 24x7 cm. Verp. Geschenkverpakking.

Artnr. 1908 Prijs per stuk € 39,90

Artnr. 1909 Prijs per stuk € 44,90

GARDA OVENSCHAAL

GARDA KOOKPAN

Rooster hele kip, groenten en vlees in deze aluminium ovenschaal, voorzien van een mat zwarte

Pan met matte, geborstelde buitenkant, vervaardigd uit carbon aluminium. Met een dikke

dat de ovenschaal bestand is tegen hogere temperaturen. De stevige handgrepen maken het

een antiaanbaklaag. De glazen deksel houdt de warmte vast, maar fungeert ook als spatdeksel.

buitenzijde. De binnenkant heeft een keramische coating die (anders dan bij teflon) zorgt

bodem, geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. De binnenkant is voorzien van

gemakkelijk om de ovenschaal vast te houden. Formaat: 36x26x13 cm (incl. handgrepen). Verp.

Formaat: 22x10 cm. Verp. Geschenkverpakking.

Geschenkverpakking.

Artnr. 1804 Prijs per stuk € 44,90

Artnr. 3513 Prijs per stuk € 66,90 43


44


CESANO STEELPAN Sauspan, roestvrij staal met koperen bodem. Ideaal voor sausjes en bij het bakken van cakes etc. De koperen bodem zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling over het hele oppervlak. De pan is geschikt voor alle soorten kookplaten, inclusief inductie. Formaat: 16x9,5 cm. Verp. Geschenkverpakking. Artnr. 1958 Prijs per stuk € 33,90

CESANO HAPJESPAN Hapjespan, roestvrij staal met koperen bodem. Ideaal voor bakken en sauzen, zoals bijvoorbeeld een lekkere bolognese. De koperen bodem zorgt voor een

gelijkmatige warmteverdeling over het hele oppervlak. De pan is geschikt voor alle soorten kookplaten, inclusief inductie. Formaat: 25x6,5 cm. Verp. Geschenkverpakking.

Artnr. 1953 Prijs per stuk € 66,90

CESANO KOOKPAN Pan, roestvrij staal met koperen bodem. Precies de juiste maat voor het koken van pasta en soep. De koperen bodem zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling over het hele oppervlak. De pan is geschikt voor alle soorten kookplaten, inclusief inductie. Formaat: 22x10,5 cm. Verp. Geschenkverpakking. Artnr. 1954 Prijs per stuk € 66,90

45


DEMETER KOEKENPAN

DEMETER HAPJESPAN

Koekenpan van carbonstaal. Deze pan is lichter dan een gietijzeren pan en is in dat opzicht dus

Hapjespan van carbonstaal. Deze pan is lichter dan een gietijzeren pan en is in dat opzicht dus

gecoate pan. Pannen van carbonstaal hebben meestal een zeer dunne bodem en moeten niet te

gecoate pan. Pannen van carbonstaal hebben meestal een zeer dunne bodem en moeten niet te

makkelijker in gebruik. De pan gaat even lang mee als een gietijzeren pan en veel langer dan een

makkelijker in gebruik. De pan gaat even lang mee als een gietijzeren pan en veel langer dan een

snel worden verwarmd; te snelle opwarming kan tot gevolg hebben dat de pan breekt. Volg de

snel worden verwarmd; te snelle opwarming kan tot gevolg hebben dat de pan breekt. Volg de

instructies voor het gebruik van de pan goed op en reinig de pan niet met afwasmiddel want dat

instructies voor het gebruik van de pan goed op en reinig de pan niet met afwasmiddel want dat

kan de natuurlijke anti-aanbakfunctie aantasten. Formaat: 28 cm. Verp. Geschenkverpakking.

kan de natuurlijke anti-aanbakfunctie aantasten. Formaat: 30x7,7 cm. Verp. Geschenkverpakking.

Artnr. 1971 Prijs per stuk â‚Ź 33,90

Artnr. 1951 Prijs per stuk â‚Ź 36,90

46


BOUGON GRILLPAN

PIZZA PAN

Stevige grillpan gemaakt van gietijzer met houten handvat. De bodem van de pan heeft ribbels

Deze pan van gietijzer wordt geplaatst op het grillrooster of in de oven, waarna de pizza direct

u tegen de hitte, die anders snel en gemakkelijk verspreidt via het gietijzer en het maakt het ook

andere kleine etenswaren die makkelijk in de barbecue kunnen vallen. Geschikt voor de meeste

die zorgen voor mooie en duidelijke grillstrepen op het vlees. De houten handgreep beschermt

op de plaat gebakken kan worden. De pan is ook geschikt voor brood, groenten, garnalen of

comfortabel om vast te houden. Dankzij het gietijzer is er een goede warmteverdeling over de

kookplaten inclusief inductie. Doorsnede: 33 cm. Verp. geschenkverpakking. Doorsnede: 33 cm.

gehele pan en met het juiste onderhoud zal de pan een lange levensduur in de keuken hebben.

Verp. geschenkverpakking.

Formaat: 23x3 cm. Verp. Geschenkverpakking.

Artnr. 3347 Prijs per stuk € 37,90

Artnr. 1902 Prijs per stuk € 33,90

BOUGON KOEKENPAN

BOUGON BLINIS PAN

Koekenpan gemaakt van gietijzer met houten handvat. Dankzij de eigenschappen van het

Platte koekenpan gemaakt van gietijzer met zeven kleinere kuiltjes voor het maken van

tegelijkertijd de warmte langer vast, voor optimaal gebruiksgemak. De koekenpan kan gebruikt

comfortabele grip, terwijl het u ook beschermt tegen de warmte die anders verspreid naar het

gietijzer heeft de pan een goede warmteverdeling over de gehele onderkant en randen en houdt

perfect ronde blini’s, poffertjes of kleine pannenkoeken. Het houten handvat geeft u een meer

worden op de meeste warmtebronnen en met het juiste onderhoud zal deze jarenlang uw beste

handvat. Dankzij het gietijzer is er een goede warmteverdeling over de gehele pan, een mooi ba-

vriend in de keuken zijn. Formaat: 28,5x6 cm. Verp. Geschenkverpakking.

koppervlak en met het juiste onderhoud zal de pan een lange levensduur in de keuken hebben. Formaat: 23 cm. Verp. Geschenkverpakking.

Artnr. 1901 Prijs per stuk € 39,90

Artnr. 1952 Prijs per stuk € 29,90

47


NAGAWA BESTEKSET

NAGAWA BESTEKSET

Trendy, twaalf-delige, bestekset, wit met goudkleurige details. Formaat: 22,5 cm. Verp. Geschenk-

Trendy, twaalf-delige, stalen bestekset. Formaat: 22,5 cm. Verp. Geschenkverpakking.

verpakking.

Artnr. 3385 Prijs per stuk € 55,90

Artnr. 3386 Prijs per stuk € 66,90

NAGAWA SLACOUVERT

CASCIA VIJZEL

Trendy slacouvert van metaal. Past mooi bij de Nagawa bestekset. Formaat: 27,5 cm. Verp.

Vijzel van grijs marmer met messing onderkant voor extra stabiliteit. Formaat: 14x8 cm. Verp.

Artnr. 1086 zwart • 1087 wit Prijs per stuk € 20,90

Artnr. 1982 Prijs per stuk € 35,90

CASCIA PLANK

CASCIA PLAAT

Plank van grijs marmer met leren bandje. Handig voor het serveren van vleeswaren of kaas, of voor

Decoratieve stenen plaat van grijs marmer. Leuk als onderzetter voor kaarsjes, maar ook handig

Artnr. 3217 Prijs per stuk € 27,90

Verp. Geschenkverpakking.

Geschenkverpakking.

Geschenkverpakking.

het bewaren van kruiden en olie op het aanrecht. Formaat: 30x20 cm. Verp. Geschenkverpakking.

in de keuken voor olie en kruiden of in de badkamer voor zeep en bodylotion. Formaat: 25x3 cm. Artnr. 3229 Prijs per stuk € 35,90 49


SHIBATA THEEPOT Gietijzeren theepot. Geschikt voor alle soorten kookplaten, inclusief inductie. Met theezeef in het

deksel. Het gietijzeren materiaal zorgt ervoor dat de thee lang warm blijft. Formaat: Inhoud 0,8 L. Verp. Geschenkverpakking.

Artnr. 4114 Prijs per stuk â‚Ź 33,90

50


PASTA APPARAAT Het apparaat kan op zeven verschillende standen worden ingesteld, zodat u pastabladen met een

dikte van 0,3 tot 2 mm dikte kunt maken. Vervaardigd uit chroomstaal. Eenvoudig in gebruik. Geen kabels of elektriciteit nodig. Perfect voor het maken van lasagne, cannelloni en spaghetti. Formaat: 20x20x15 cm. Verp. Geschenkverpakking. Artnr. 1091 Prijs per stuk ₏ 38,90 51


NOVARA SNIJPLANK Kleine snij- en serveerplank, teakhout. Inclusief kaasmes. Ideaal voor Parmezaanse kaas of andere lekkere hapjes. Formaat: 21,5x15,5x1,8 cm. Verp. Geschenkverpakking. Artnr. 3072 Prijs per stuk € 12,90

TRIO ONDERZETTERS Set van drie onderzetters, teakhout. Leuk te combineren met onze koekenpannen en gietijzeren pannen. Formaat: 28 cm. Verp. Geschenkverpakking. Artnr. 3195 Prijs per set € 10,90

GUBBIO SERVEERBESTEK Serveerbestek, teakhout. Handig als slacouvert, maar ook om mee in een stoofpotje te roeren. Met een mooi, leren lusje om het in de keuken op te hangen. Formaat: 25x8,2 cm. Verp. Geschenkverpakking.

Artnr. 1024 Prijs per set € 16,90

52


KOMORO SNIJPLANK Snij- en serveerplank van teakhout. Perfect als broodplank of bij het ontbijt. Formaat: 41x29x1,8cm. Verp. Geschenkverpakking. Artnr. 3191 Prijs per stuk € 24,90

TOMI SNIJPLANK Snij- en serveerplank van teakhout. Het handvat zorgt voor een gemakkelijk grip. Handig voor het

serveren van vleeswaren of andere lekkere hapjes. Formaat: 41x25,5x1,8 cm (incl. handvat). Verp. Geschenkverpakking.

Artnr. 3192 Prijs per stuk € 20,90

SAKU SNIJPLANK Grote, stevige snij- en serveerplank van teakhout. Formaat: 30,5x37,5x1,8 cm. Verp. Geschenkverpakking.

Artnr. 3193 Prijs per stuk € 24,90

53


SAVOIE TRANCHEERSET Trancheerset bestaand uit een mes en een vork in Franse bistrostijl. Formaat: 30,5x8,5x2,8 cm. Verp. Geschenkverpakking.

Artnr. 3380 Prijs per set € 33,90

SAVOIE KAASSET Het setje bestaat uit drie praktische onderdelen in Franse bistrostijl. Gebruik ze voor kaas en andere lekkere hapjes. Formaat: 26,8x13,6x2,5 cm. Verp. Geschenkverpakking. Artnr. 3071 Prijs per set € 17,90

SAVOIE STEAKMESSENSET Vleesmessen in Franse bistrostijl. Goede kwaliteit. Een setje bestaat uit vier messen, makkelijk te combineren met uw eigen vorken. Formaat: 14x26,5x2,5 cm. Verp. Geschenkverpakking. Artnr. 1691 Prijs per set € 24,90 55


RASPSET

MARBLE KRUIDENSCHAAL

Een keukenset die bestaat uit een handige rasp en een beschermende handschoen. Ideaal om

Twee marmeren kommen op een houten schaal. Perfect voor het bewaren van zout en peper.

Artnr. 3049 Prijs per set € 18,90

Artnr. 1983 Prijs per set € 28,90

kaas, citrusvruchten, knoflook etc. te raspen. Formaat: 35,5x12x4 cm. Verp. geschenkverpakking.

Formaat: kommen: 7,5x6 cm, schaal: 20x10 cm. Verp. Geschenkverpakking.

56


SALADECOUVERT RETRO Retro saladecouvert gemaakt van roestvrijstaal, met handvaten van eikenhout. Een klassiek

design in een nieuw jasje, waarbij we het solide staal combineren met de warme en natuurlijke

uitstraling van hout, naar onze mening een onverslaanbare combinatie. Een zowel praktische als exclusieve set. Formaat: 5,5x28,5 cm. Verp. geschenkverpakking. Artnr. 1022 Prijs per set € 19,90

GLOMEL SALADECOUVERT Luxe tweedelige saladebesteket. De mat goudkleurige afwerking en het stijlvolle ontwerp zorgen voor een moderne ‘look’. Leuk om te gebruiken om uw zomerse salade, aardappels of ander heerlijk eten mee op te dienen. Formaat: 30x15x3 cm. Verp. Geschenkverpakking. Artnr. 1019 Prijs per set € 18,90 57


58


KAISER KOKSMES

KAISER NAKIRIMES

Formaat: 33 cm (20 cm lemmet). Verp. Geschenkverpakking.

Formaat: 30 cm (17 cm lemmet). Verp. Geschenkverpakking.

Artnr. 1650 Prijs per stuk € 33,90

Artnr. 1652 Prijs per stuk € 33,90

KAISER BROODMES

KAISER SANTOKUMES

Formaat: 33 cm (20 cm lemmet). Verp. Geschenkverpakking.

Formaat: 25,5 cm (14 cm lemmet). Verp. Geschenkverpakking.

Artnr. 1651 Prijs per stuk € 33,90

Artnr. 1653 Prijs per stuk € 28,90

Exclusieve messen gemaakt om jarenlang te gebruiken. De messen hebben een handvat dat prettig vasthoudt en een body die van top tot teen evenwichtig is waardoor ze comfortabeler en makkelijker zijn om mee te werken. Dankzij het Duitse staal zijn de messen roestvrij en er zijn geen hoge eisen aan het onderhoud, behalve slijpen. Ze blijven lange tijd scherp en wanneer het eindelijk wel nodig is om ze te slijpen is dat eenvoudig om te doen.

KAISER LUXE MESSENSET Exclusieve set van vijf messen: broodmes, koksmes, santokumes, nakirimes en schilmes. De set is verpakt in een luxe canvas opbergzak met kunstlederen afwerking. Artnr. 1660 Prijs per stuk € 155,90 59


BUTCHER SNIJPLANK

G R I L LTA N G

Robuuste en stevige snijplank van geolied acaciahout (FSC). Gelijmd. De snijplank heeft handige

Grilltang van roestvrijstaal. De tang is geschikt voor zowel grotere stukken vlees als kleinere. De

Artnr. 3054 Prijs per stuk € 75,90

cm. Verp. geschenkverpakking.

handgrepen aan elke korte zijde. Formaat: 39x29x4cm. Verp. Geschenkverpakking.

geribbelde binnenkant van de uiteinden van de tang zorgt voor een betere grip. Formaat: 35x2,3 Artnr. 3339 Prijs per stuk € 10,90

KAISER MESSENSET

KAISER ALLROUNDSET

Set bestaande uit een koksmes en schilmes. Formaat: 33 cm (20 cm lemmet) • 19,5 cm (8 cm

Santokumes en wild- en gevogelteschaar in mooie verpakking met magnetische sluiting. Met de

Artnr. 1655 Prijs per set € 46,90

op het handvat zorgt ervoor dat de schaar tijdens het bewaren veilig dicht blijft. Bij deze set hoort

lemmet). Verp. Geschenkverpakking.

schaar knipt u eenvoudig veren, ribben, krab en ander hard materiaal door. De veiligheidssluiting ook een Santokumes. Formaat: santokumes: 25,5 cm. (14 cm. lemmet) schaar: 25,5 cm. Verp. Geschenkverpakking.

Artnr. 3371 Prijs per set € 39,90

KAISER FILEERSET

KAISER SLIJPSTAALSET Koksmes en slijpstaal uit de Kaiser serie. Het mes is vervaardigd uit Duits staal (X50CrMoV15)

De set bestaat uit een fileermes, een veiligheidshandschoen en een RVS zeepje. De handschoen

vormgeving van het gehele mes zorgt ervoor dat het fijn en eenvoudig is in gebruik. Door de

de RVS zeep om af te komen van de geur van vis of ui, iets wat met gewone zeep vaak niet lukt.

onderhoud dan af en toe slijpen. Formaat: koksmes:33 cm. (20 cm. lemmet) slijpstaal: 33cm.

ligt makkelijk in de hand en de goede vormgeving van het gehele mes zorgt ervoor dat het fijn en

en voorzien van een handvat van pakkahout. Het handvat ligt makkelijk in de hand en de goede

verbetert de grip op de gladde vis en beschermt tegen mogelijke ongelukken. Was uw handen met

uitstekende kwaliteit van het Duitse staal is het mes vlekbestendig en vereist het niet meer

Het mes is vervaardigd van Duits staal X50CrMoV15 en het handvat is van pakkahout. Het handvat

Verp. Geschenkverpakking.

eenvoudig is in gebruik. Formaat: fileermes: 33 cm (lemmet: 21 cm). Verp. Geschenkverpakking.

Artnr. 3373 Prijs per set € 55,90

Artnr. 1601 Prijs per set € 35,90 61


NUMAZO NAKIRISET

NUMAZO MESSENSET

Keramische messenset bestaand uit een schilmes en een Nakiri-mes. Het voordeel van keramische

Keramische messenset bestaand uit een koksmes en een Santokumes. Het voordeel van keramische

ri-mes: 27,5 cm (lemmet: 15,5 cm) schilmes: 18 cm (lemmet: 8 cm). Verp. Geschenkverpakking.

27 cm (lemmet:15,5 cm) santokumes: 24 cm (lemmet: 12 cm). Verp. Geschenkverpakking.

messen is hun antibacteriële eigenschap en het feit dat ze langer scherp blijven. Formaat: naki-

messen is hun antibacteriële eigenschap en het feit dat ze langer scherp blijven. Formaat: koksmes:

Artnr. 1697 Prijs per set € 45,90

Artnr. 1696 Prijs per set € 39,90 62


TOUCH KEUKENTHERMOMETER

CHOP SNIJPLANK

Een digitale vleesthermometer met aanraakfunctie, verpakt in een boekverpakking met recepten.

Een functionele snijplank die het werk in de keuken eenvoudiger en hygiënischer maakt. De

om hem in het gerecht te zetten dat u aan het klaarmaken bent. Bevat ook een stopwatchfunctie. In

voor bacteriële producten zoals kip, vis en vlees. Terwijl houten zijde beter geschikt is om groen-

De thermometer leest binnen vijf seconden de juiste temperatuur af. Of continu als u ervoor kiest

snijplank heeft twee zijden: één van kunststof en één van hout. De kunststof zijde wordt gebruikt

de thermometer zit een voorgeprogrammeerdetemperatuurweergave voor de meest voorkomende

ten, brood en nog veel meer te bereiden. Formaat: 38x26x3 cm. Verp. Geschenkverpakking.

soorten vlees, vis en kip. Wilt u bijvoorbeeld uw biefstuk medium hebben, dan stelt u dat in op de

Artnr. 3031 Prijs per stuk € 18,90

thermometer. Deze laat vervolgens zien dat u het vlees er bij 60 graden uit moet halen en waarschuwt als de temperatuur is bereikt. Formaat: 11x21,5x3,5 cm. Verp. geschenkverpakking. Artnr. 3406 Prijs per stuk € 20,90

BBQ THERMO

STAALZEEPJE

Kleine thermometer van roestvrijstaal. Meet de temperatuur binnen 5-7 seconden waarmee u

Een staalzeepje in de vorm van een vis. Verwijdert onder de kraan de nare geurtjes van uw han-

worden voor het bereiden van het perfecte vlees, vis, kip of gebak. Formaat: 23x1,6 cm. Verp.

cm. Verp. geschenkverpakking.

gemakkelijk bepaald of het eten de gewenste temperatuur heeft. Breed inzetbaar, kan gebruikt

den na het schoonmaken van bijvoorbeeld vis, of na het snijden van een ui. Formaat: 5,5x2x11

geschenkverpakking.

Artnr. 1005 Prijs per stuk € 6,60

Artnr. 3342 Prijs per stuk € 18,90

SCHILSET

UIENBRIL

Een driedelige keramische schilset die bestaat uit een schilmesje, een knoflookpeller en een

Geen tranen meer bij het snijden van uien. Deze ergonomisch ontworpen bril heeft een door-

lookpeller: 10 cm, dunschiller 13x3 cm, schilmes 12 cm Verp. Geschenkverpakking.

een traan te laten in de keuken! Formaat: One size. Verp. Geschenkverpakking.

aardappelschiller. Deze tools vereenvoudigen het dagelijkse werk in de keuken. Formaat: knof-

dachte rand van schuimrubber waardoor de bril altijd past en goed afsluit. U hoeft dus nooit meer

Artnr. 1693 Prijs per set € 14,50

Artnr. 3044 Prijs per stuk € 8,90 63


BAKSET Bakset bestaand uit twee maatlepels, een garde en een bakkwastje. De set is verpakt in een

boekvormige geschenkdoos met een omrekentabel aan de binnenkant.. Formaat: garde: 27 cm, bakkwastje: 11x4,5 sm, maatlepels: 13 cm, box:30x13x4,5 cm. Verp. Geschenkverpakking. Artnr. 3067 Prijs per set â‚Ź 26,90

RASPKOM Grote aluminium kom met stabiele, siliconen onderzijde. Bij de kom hoort een deksel met drie verschillende raspen. Formaat: 26x15 cm. Verp. Geschenkverpakking. Artnr. 4125 Prijs per set â‚Ź 26,90 64


CITY BAKVORMPJESSET

NORDIC BIG 5 BAKVORMPJESSET

Bakvormpjes om uw eigen koekjes te bakken in de vorm van de Big Ben, de Eiffeltoren en het

Dit setje uitstekers voor koekjes noemen we de Scandinavische ‘big five’ omdat het alle indruk-

Geschenkverpakking.

Artnr. 1054 Prijs per set € 14,50

Empire State Bulding. De vormpjes hebben een matzwarte coating.Formaat: 19x29x3,5 cm. Verp.

wekkende dieren uit dit gebied bevat. Formaat: box: 27x21x3 cm.

Artnr. 1063 Prijs per set € 11,90 65


KOFFIE MAATSCHEP Een koffie maatschep met goudkleurige afwerking. De schep heeft ook een geïntegreerde klem, die gebruikt kan worden als sluiting voor een geopend pak koffie. Formaat: 17,5x3,5 cm. Verp. geschenkverpakking.

Artnr. 3352 Prijs per stuk € 7,90

SCHORT Schort met verstelbare nekband. 180 g/m2 van 65 % polyester en 35 % katoen. Formaat: 70x90 cm. Verp. polybag.

Artnr. 2150 Prijs per stuk € 9,90

CERI LUNCHBOX Een slimme kunststof broodtrommel voorzien van een deksel met een siliconen rand en een

kunststof band die u gebruikt om de trommel af te sluiten. De broodtrommel is voorzien van een uitneembare extra scheiding die een verdeling van de inhoud van de trommel mogelijk maakt indien u dit wenst. Formaat: 19x12x6,5 cm. Verp. geschenkverpakking. Artnr. 3106 Prijs per stuk € 8,90

66


BISTRO GRILLBESTEK Schitterende, 12-delige, vleesbestekset! Gemaakt van roestvrijstaal met bakelieten handgrepen. Formaat: 39x25x2,5 cm. Verp. Geschenkverpakking. Artnr. 3313 Prijs per stuk € 24,90

HAMBURGERPERS

PICHI HAMBURGERPERS

Met deze hamburgerpers is het eenvoudig om perfect gevormde hamburgers te maken. De

Maak mooie hamburgers met deze pers. Rol het hamburgervlees tot een bal en druk dan tot

wordt. Het is daarnaast gemakkelijker om de hamburgers te bakken wanneer deze allemaal het

10,5x17,5 cm. Verp. geschenkverpakking.

pers zorgt ervoor dat het vlees-sap meer geconcentreerd is en de smaak meer intensief beleeft

de gewenste dikte. Verpakt met een receptenboekje in een mooie cadeauverpakking. Formaat:

zelfde formaat hebben, omdat de bereidingstijd gelijk is. De onderkant is afneembaar zodat het

Artnr. 3366 Prijs per stuk € 12,90

verwijderen van de hamburger eenvoudig is. Formaat: 11x7,5 cm. Verp. geschenkverpakking. Artnr. 3348 Prijs per stuk € 10,90

67


NOMIMONO SCHALEN Twee schalen van aardewerk, klein model. Perfect voor ontbijt of voor

het serveren van voorgerechten. Formaat: 17,5x5,5 m. Verp. Geschenkverpakking.

Artnr. 3557 Prijs per set € 15,50

Introducing Nomimono

NOMIMONO BORDEN Set van twee aardewerken borden in recht ontwerp. Uiteraard geschikt voor de vaatwasser. Formaat: 26,5x1,5 cm. Verp. Geschenkverpakking. Artnr. 3553 Prijs per stuk € 26,90 69


N O M I M O N O S C H A A LTJ E S Twee schaaltjes uit de Nomimono serie. Leuk als schoteltje of om kleine spulletjes op te bewaren. Formaat: 24x10,5 cm. Verp. Geschenkverpakking. Artnr. 3554 Prijs per set € 12,90

NOMIMONO SERVEERSET Aardewerken schaal met drie kommetjes. Geschikt voor allerlei doeleinden - tapas, dips, snacks, maar

de kommetjes zijn ook mooi met een waxinelichtje erin. De schaal is mooi als serveerschaal, maar ook leuk voor een salade. Formaat: 35,5x14,2 schaal: 8,5x4 cm. Verp. Geschenkverpakking. Artnr. 3559 Prijs per stuk € 28,90

70


NOMIMONO MOKKEN

NOMIMONO SERVEERSCHAAL

Vier bekers zonder oor. Leuk voor koffie of thee, maar gebruik ze ook eens voor water en dek de rest

Mooie aardewerken serveerschaal. Formaat: 31x5,5 cm. Verp. Geschenkverpakking.

van de tafel met andere onderdelen van de Nomimono serie. Formaat: 8x9,5 cm / 240 ml. Verp.

Artnr. 3551 Prijs per stuk € 37,90

Geschenkverpakking.

Artnr. 3558 Prijs per set € 18,90 71


72


PORTO SCHALENSET Set van twee prachtige keramische schalen. Gemaakt in een mooi dessin dat is geïnspireerd door klassieke Portugese vormen en kleuren. Perfect om te gebruiken voor het serveren van salade, aardappels of als snoepschaal. Mooi en praktisch tegelijk. Formaat: 18,5.5 cm. Artnr. 3610 zwart • 3611 grijs • 3612 turquoise Prijs per set € 19,90

PORTO MOKKEN Set van vier prachtige keramische mokken. Het handvat ligt lekker in de hand en de mokken hebben een mooi dessin dat geïnspireerd is door klassieke Portugese vormen en kleuren.Formaat: 10x9,5 cm. Verp. geschenkverpakking. Artnr. 3615 zwart • 3616 grijs • 3617 turquoise Prijs per set € 21,90

PORTO DIENBLAD Mooie keramische schaal in een mooi dessin dat is geïnspireerd door klassieke Portugese vormen en kleuren. De ongelijke rand van de schaal geeft deze een mooie uitstraling en maakt het een leuke schaal om salade in te serveren of om fruit in te bewaren. Formaat: 30x7 cm. Verp. geschenkverpakking. Artnr. 3600 zwart • 3601 grijs • 3602 turquoise Prijs per stuk € 27,90 73


PORTO KARAF Mooie keramische karaf in een mooi dessin dat is geïnspireerd door klassieke Portugese vormen en kleuren. Mooi om drinken in te serveren, maar werkt desgewenst ook heel goed als een bloemenvaas. Formaat: 30x10,5 cm. Verp. geschenkverpakking. Artnr. 3620 zwart • 3621 grijs • 3622 turquoise Prijs per stuk € 35,90

PORTO SCHAAL Mooie keramische schaal in een mooi patroon dat is geïnspireerd op klassieke Portugese vormen en kleuren. De ongelijke rand van de schaal geeft deze een mooie uitstraling en maakt het een leuke schaal om salade in te serveren of om fruit in te bewaren. Formaat: 30x7 cm. Verp. geschenkverpakking.

Artnr. 3605 zwart • 3606 grijs • 3607 turquoise Prijs per stuk € 35,90 74


ARABICA MOKKEN

ARABICA OVENSCHAAL

Een set van vier handbeschilderde aardewerk drinkbekers, zonder oor, voorzien van het populaire

Een vuurvaste ovenschaal voorzien van het Arabica-design en een geborstelde afwerking. Te

Artnr. 6044 zwart • 6049 rood Prijs per set € 17,90

Artnr. 3517 Prijs per stuk € 24,90

Arabica-design. Formaat: 8x9x7,5 cm. Verp. geschenkverpakking.

gebruiken in praktisch iedere oven. Formaat: 26x6 cm. Verp. geschenkverpakking.

ARABICA SERVEERSCHAAL Een grote serveerschaal gemaakt van aardewerk voorzien van het Arabicadesign, om bijvoorbeeld hapjes, broodjes, salades, vleeswaren of fruit op te serveren. Daarnaast is de lege schaal al een pronkstuk op zich! Formaat: 36x3 cm. Verp. geschenkverpakking. Artnr. 6037 offwhite • 6038 blauw • 6039 zwart Prijs per stuk € 29,90

75


LUKAS SCHAAL

Ook verkrijgbaar in deze kleuren.

Een fraai gestileerde schaal van steengoed (handbeschilderd), die perfect te gebruiken is als pastaschaal, saladeschaal, maar bijvoorbeeld ook als fruitschaal. Voorzien van een mooi reliëfmotief. Past zowel in een klassiek als in een modern interieur. Wordt geleverd in een geschenkverpakking. Formaat: Ø 35x7,5 cm. Verp. Geschenkverpakking.

Artnr. 3586 lichtgrijs • 3584 roze • 3585 groen • 3545 offwhite • 3582 blauw • 3549 zwart Prijs per stuk € 29,90

LUKAS SERVEERSCHAAL Een prachtig ontworpen grote, platte serveerschaal van steengoed, voorzien van een mooi reliëfmotief. De schaal wordt met de hand beschilderd en geleverd in een geschenkverpakking. Formaat: 46x34,5x3,5 cm. Verp. Geschenkverpakking.

Ook verkrijgbaar in deze kleuren.

Artnr. 3533 lichtgrijs • 3531 roze • 3532 groen • 3540 offwhite • 3588 blauw • 3544 zwart Prijs per stuk € 29,90 77


ASADO KEUKENSCHORT

ASADO KEUKENHANDDOEK

Een stoer keukenschort gemaakt van stonewashed canvas (450g/m2) met kunstlederen details. Een

Stevige keukenhanddoek van stonewashed canvas. Perfect om hete bakplaten mee uit de oven te

Verp. polybag.

Artnr. 2132 zwart • 2133 groen Prijs per stuk € 8,90

schort met een lange levensduur die op den duur alleen maar mooier wordt. Formaat: 70x90 cm.

halen. Formaat: 50x70 cm. Verp. Geschenkverpakking.

Artnr. 2156 groen • 2155 zwart Prijs per stuk € 21,90

78


ASADO PANNENLAP

ASADO OVENWANT

Een pannenlap gemaakt van stonewashed canvas 450 g/m2 met kunst lederen afwerking en

Ovenwant van stonewashed canvas die prachtig zal staan in de keuken. Details van kunstleer en

Artnr. 1039 groen • 1038 zwart Prijs per stuk € 6,90

als linkshandigen geschikt is. Gemaakt van 480 g/m2 katoenen canvas.

opvallende stiksels. Formaat: 20x20 cm. Verp. polybag.

contrasterende stiksels in een stijlvol ruitjespatroon. Een functioneel model dat zowel voor rechtsFormaat: 33x16 cm. Verp. polybag

Artnr. 2169 groen • 2168 zwart Prijs per stuk € 12,90 79


GRANT PANNENLAP Grote pannenlap, wit met donkerblauw gestreept. Sterk materiaal, 65% katoen en 35% polyester. Formaat: 68,5x17,5 cm. Verp. polybag. Artnr. 2123 Prijs per stuk € 8,90

GRANT KEUKENHANDDOEK Klassieke keukenhanddoek, wit met donkerblauw gestreept. Sterk materiaal, 65% katoen en 35% polyester. Formaat: 50x70 cm. Verp. polybag. Artnr. 2119 Prijs per stuk € 5,50

GRANT SCHORT Klassiek schort met verstelbare nekband. De grote zak midden op de voorkant is verdeeld in twee vakken. Sterk materiaal, 65% katoen en 35% polyester. Formaat: 70x90 cm. Verp. polybag. Artnr. 2101 Prijs per stuk € 15,50 80


G L O B E KOFFIE- OF THERMOSKAN

JAVA KOFFIE- OF THERMOSKAN

Ronde thermoskan van kunststof met metalen deksel. De dubbelwandige binnenkant houdt de

Een trendy koffie- of thermoskan uitgevoerd in een rond design met een stijlvol ontworpen

Artnr. 5002 zwart • 5003 wit Prijs per stuk € 24,90

Artnr. 50700 staal • 50709 zwart Prijs per stuk € 30,90

warmte goed vast. Formaat: Inhoud 1 L. Verp. Geschenkverpakking.

handvat. Inhoud: 1L. Verp. geschenkverpakking.

81


SEASONS BLUSDEKKEN 120X180 Zekerheid vóór alles! Deze extra grote blusdeken is onmisbaar in ieder bedrijf en huishouden. Door de fraaie decoratie verdient de Vinga blusdeken eigenlijk overal de beste plaats. Formaat: 120x180 cm. Verp. geschenkverpakking. Artnr. 4845 Prijs per stuk € 29,90

ASADO BLUSDEKKEN Zekerheid vóór alles! Deze blusdeken is onmisbaar in ieder bedrijf en huishouden. Door de fraaie decoratie verdient de Vinga blusdeken eigenlijk overal de beste plaats. Formaat:120x120 cm. Verp. geschenkverpakking. Artnr. 4821 groen • 4823 zwart Prijs per stuk € 26,90

BLUSDEKKEN 120X120 Zekerheid vóór alles! Deze blusdeken is onmisbaar in ieder bedrijf en huishouden. Door de fraaie decoratie verdient de Vinga blusdeken eigenlijk overal de beste plaats. Formaat:120x120 cm. Verp. geschenkverpakking.

Artnr. 4938 new york • 4820 season • 4847 anchor • 4840 marble • 4833 butch Prijs per stuk € 24,90

83


LEAN WATERFLES Waterfles van BPA-vrij kunststof. Met de lus aan het deksel is de fles eenvoudig aan bijvoorbeeld een hometrainer te hangen. Daarnaast past de fles in de meeste bekerhouders en is eenvoudig schoon te maken. Geschikt om te bedrukken. Inhoud: 570 ml. Verp. polybag.

Artnr. 50847 transparant • 50832 grijs • 50849 blauw • 50830 roze • 50846 oranje • 50848 groen • 50831 donkerblauw Prijs per stuk € 5,90

84


SPORTHANDDOEK SMALL

SPORTHANDDOEK LARGE

Sporthanddoek gemaakt van microfiber waardoor het een bijzonder absorberingsvermogen heeft.

Sporthanddoek gemaakt van microfiber waardoor het een bijzonder absorberingsvermogen heeft.

Artnr. 6000501 wit • 6001301 grijs • 600901 zwart • 6000301 blauw • 6001101 lime •

Artnr. 6000502 wit • 60 01302 grijs • 600902 zwart • 6000302 blauw • 6001102 lime •

6001501 oranje Prijs per stuk € 6,60

6001502 oranje Prijs per stuk € 12,90

FIRST AID SCUBA

Y E L LO W S TO N E K O E LTA S

Ook tijdens de wintersport zit een ongeluk in een klein hoekje. Daarom is het altijd goed om

Een extra hoge koelmand gemaakt van 600D polyester. Voorzien van een stevig frame gemaakt

ongelukjes, zoals bijvoorbeeld pleisters, bandage, tape en een schaartje zit in deze First Aid Kit.

PET-flessen. Een optimale isolatie zorgt voor langdurige koeling van etenswaren en drank. De

Artnr. 5141 Prijs per set € 10,90

Verp. polybag.

Voorzien van een opbergvak met rits. Wordt geleverd in een opbergetui. Formaat: 40x80 cm.

Voorzien van een opbergvak met rits. Wordt geleverd in een opbergetui. Formaat: 70x140 cm.

deze complete, waterdichte EHBO set bij de hand te hebben! Alles wat je nodig hebt bij kleine

van aluminium dat zorgt voor een optimale stabiliteit. De koeltas heeft ruimte voor 1,5 liter

Inhoud: 1 L. Verp. polybag.

koeltas heeft een opbergvak en een opening voor bag-in-box wijnen. Formaat: 46x33x29 cm. Artnr. 5241 zwart • 5243 turquoise • 5244 lime • 520203 donkerblauw Prijs per stuk € 25,90 85


KOELRUGTAS THERMO

ARCTIC ZITMAT Zitkussen met een bovenkant gemaakt van imitatiebont en de bodem bedekt met PEVA-kunststof,

Handige, royale rugzak met koelfunctie. Veel grote vakken, ideaal voor op reis of voor een

niet gebruikt en kan worden bevestigd met klittenband. Formaat: 38x42 cm. Verp. Polybag.

Artnr. 5180 Prijs per stuk â‚Ź 21,90

picknick. Formaat: 33x22x47 cm. Verp. polybag.

waardoor uw zitting droog blijft op alle ondergronden. Eenvoudig op te rollen wanneer u deze Artnr. 5029 Prijs per stuk â‚Ź 50,29

86


AUTO THERMOSBEKER ENZO Een dubbelwandige roestvrijstalen thermosbeker (inhoud van 350ml) met goede vacuüm afsluiter. Door het slanke ontwerp past deze beker in de bekerhouder van de meeste nieuwe auto’s. Inhoud: 350 ml. Verp. Geschenkverpakking.

Artnr. 5093 staal • 5094 zwart Prijs per stuk € 11,90

TWO-IN-ONE TERMOS Een praktische, dubbelwandige, roestvrijstalen thermosfles met een afschroefbare thermos drinkbeker. Een uniek ontwerp! Formaat: Ø 8x29 cm, beker Ø 7x12,5 cm, 500ml. Verp. Geschenkverpakking. Artnr. 50865 zwart • 50866 staal Prijs per stuk € 17,90

ZWEEDSE STEELPAN

SCUBA FIETSTAS

Een typisch Zweedse steelpan die geplaatst kan worden op een van keien of stenen gemaakte

Kleine fietstas voor de allerbelangrijkste dingen. Zet de tas vast op het frame en/of het stuur van uw fiets.

verpakking

de aanraaktechnologie zodat u naar het volgende nummer op uw smartphone kunt luisteren of naar

barbecue. De steelpan wordt verpakt in een opbergtas. Formaat: 21,5x2,5 cm. Verp. Geschenk-

De tas heeft een groot opbergvak en een doorzichtig zakje voor uw smartphone. Dit zakje heeft ingebouwnieuwe plekken kunt navigeren. De tas heeft ook een gaatje voor het snoer van een koptelefoon. Gemaakt

Artnr. 5510 Prijs per stuk € 24,90

van slijtvast en waterafstotend 500D PVC zeildoek (Tarpaulin). Formaat: 20x11,5x7 cm. Verp. polybag. Artnr. 510810 Prijs per stuk € 10,90 87


SCUBA SURF RUGTAS 25L

SCUBA COMPUTER BACKPACK

Een surf rugzak gemaakt van duurzaam Tarpaulin. Een trendy model die volledig waterdicht is en

Waterdichte rugzak van duurzaam 500D PVC zeildoek (Tarpaulin). Uitgerust met gewatteerd

59x34x13,5 cm, 35 L. Verp. polybag.

33,5x15x63 cm, Laptop vak 26x34 cm. Verp. polybag.

voorzien is van comfortabele schouderbanden. Een must-have voor iedere watersporter. Formaat:

vak voor laptop of tablet, en nog meer functies geschikt voor een actieve levensstijl. Formaat:

Artnr. 51470 Prijs per stuk € 26,90

Artnr. 510309 Prijs per stuk € 47,90

SCUBA OFFICE BAG

SCUBA SPORT 50L

Deze tas zal u dagelijks vergezellen op weg naar uw werk of op korte reisjes, omdat hij zo

Trendy waterdichte Tarpaulin sporttas met handgrepen en schouderband. Ideaal voor bij voor-

verstelbare schouderriem. De flap dekt de voor- en zijkant zodat er geen water in kan komen.

Artnr. 5145 Prijs per stuk € 33,90

flexibel is dat hij voor elke omstandigheid geschikt is. De tas heeft een praktisch handvat en een

beeld de watersport. Formaat: 52x32,5 cm, 50 L. Verp. polybag.

Gevoerd vak voor een laptop, extra vak voor documenten of een e-reader en een klein vakje

voor visitekaartjes, pennen en uw mobiele telefoon. De tas is geschikt voor laptops tot 15 inch.

Gemaakt van slijtvast en waterafstotend 500D PVC zeildoek (Tarpaulin). Formaat: 40x31x10 cm. Verp. polybag.

Artnr. 51540 Prijs per stuk € 33,90

SCUBA WEEKEND BAG

SCUBA TROLLEY 100L

Hoge kwaliteit reistas van waterbestendig materiaal met een inhoud van 60 liter. Perfect voor een

Waterdichte koffer / trolleytas gemaakt van duurzaam Tarpaulin. Een perfecte tas voor mensen die

duurzaam Tarpaulin. Formaat: 58x36 cm, 60 l. Verp. polybag.

polybag.

weekendje weg. De twee schouderbanden maken het tevens een goede rugzak. Gemaakt van

veel en lang reizen. De tas heeft een inhoud van 100 liter. Formaat: 78x37x37 cm, 100 l. Verp.

Artnr. 5143 Prijs per stuk € 55,90

Artnr. 5158 Prijs per stuk € 110,90 88


BRATZY Traditioneel Yahtzee met vijf goudkleurige dobbelstenen, een goudkleurige pen en een notitieblokje Formaat: 18x14x3 cm. Verp. geschenkverpakking. Artnr. 9121 Prijs per stuk € 14,50

YAHTZEE Traditioneel Yahtzee met vijf dobbelstenen, een pen en een notitieblokje. Formaat: 18x14x3 cm. Verp. geschenkverpakking.

Artnr. 9122 Prijs per stuk € 8,90

GEHEUGENSPEL Plezier voor jong en oud. Dit spel kan leiden tot hoofdbrekens maar is vooral bedoeld om de hersenen te trainen. Formaat: 13,6x9,7x3,3 cm. Verp. geschenkverpakking. Artnr. 9123 Prijs per stuk € 8,90

89


KATOENEN DRAAGTAS Katoenen draagtas van 170 g/m2 met lange hengsels. Formaat: 43x43x15 cm. Artnr. 2330 offwhite • 2331 zwart Prijs per stuk € 3,90

CANVAS DRAAGTAS GOTS Katoenen tas van extra fijne biologisch geteelde katoen met het GOTS-certificaat. Gemaakt van 350 gsm 100% biologisch geteelde katoen. OEKO-TEX standard 100. Formaat: 38x40x7 cm. Artnr. 2308 donkerblauw • 2309 zwart Prijs per stuk € 5,50

CANVAS DRAAGTAS GOTS Katoenen tas van extra fijne biologisch geteelde katoen met het GOTS-certificaat. Gemaakt van 350 gsm 100% biologisch geteelde katoen. OEKO-TEX standard 100. Formaat: 38x40x7 cm. Artnr. 2306 offwhite • 2307 grijs Prijs per stuk € 4,40 90


XMAS GIFTBAG

XMAS GIFTBOX

Formaat: 49x33x11 cm.

Formaat: medium 39x29x7 cm. • stor 49x33x11 cm.

Artnr. 202 Prijs per stuk € 1,80

Artnr. 0170 medium • 0171 large Prijs per stuk (medium) € 3,50 Prijs per stuk (large) € 4,90

HOLIDAY GIFTBOX

MAP GIFTBOX

Formaat: medium 39x29x7 cm. • large 49x33x11 cm.

Formaat: medium 39x29x7 cm. • stor 49x33x11 cm.

Artnr. 0205 medium • 0206 large

Artnr. 0155 medium • 0156 large

Prijs per stuk (medium) € 3,50 Prijs per stuk (large) € 4,90

Prijs per stuk (medium) € 3,50 Prijs per stuk (large) € 4,90

DE VERMELDE PRIJZEN IN DEZE CATALOGUS ZIJN EXCLUSIEF BTW. ALLE PRIJZEN GELDEN ONDER VOORBEHOUD VAN WIJZIGINGEN EN EVENTUELE DRUK- EN ZETFOUTEN.

91


Vinga aw17 benelux edition  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you