__MAIN_TEXT__

Page 1

MINIMERA ERT ARBETE & MAXIMERA ER FÖRSÄLJNING! Vi hjälper idrottslag, föreningar och skolklasser nå sina drömmars mål! Sälj presentkort på Vinga Home - Över 800 produkter att välja blanda.

N Y T T KO N C E P T


SÄLJ PRESENTKORT PÅ VINGA HOME -MER FÖRTJÄNST, MINDRE JOBB OCH MINDRE PLAST I HAVEN.

FÖRDELAR FÖR ER

FÖRDELAR FÖR KUNDEN

Slipper hantera varor

Slipper hantera kontanter

Slipper sammanställa försäljning

Leverans efter 2 dagar från beställning

Slipper registrera order

Varorna levereras till närmsta

Levererar produkten direkt

Stort sortiment, över 800 produkter att välja bland.

utlämningsställe eller till brevlådan.

TG

Å R OAV KORTA TT

IL

AS

10

PL

OR /K

L

KR

PRESENTKORTET KOSTAR 250 KR OCH ER FÖRTJÄNST ÄR 75 KR/SÅLT KORT PLUS 30% PÅ ALL ÖVERSKJUTANDE FÖRSÄLJNING KUNDEN HANDLAR FÖR PÅ NÄTET

TIC

AS

A

AV

ER

RB

ET

EM

OT E T T R E N

AR

E

H

10 kr per kort går oavkortat till Plastic Bank. En organisation som arbetar med att reducera nedskräpningen av plastskräp i haven. Läs mer om deras arbete på www.plasticbank.org.

BA N K OC H D

VI BRYR OSS OM VÄRLDENS HAV


VAD ÄR VINGA HOME?

Vinga Home är en nätbutik som säljer Vinga Swedens exklusiva sortiment med produkter för hem och friluftsliv. Det finns över 800 produkter på hemsidan och en del känner ni säkert igen från tidigare Terry & Friends kataloger. För att använda presentkortet går man in på på www.vingahome.com/terry och loggar in med koden som står på kortet. Om kunden har köpt flera kort kan hen lägga till alla kortnummer och då använda totalsumman och handla för. När de kommer in på sidan kommer de få ta del av unika erbjudanden som enbart kunder som köpt presentkortet kommer åt.

Om kunden handlar för mer än värdet på kortet så kommer 30% av värdet på all överskjutande

försäljning gå till ert lag, förening eller skolklass.


- WOW, DET LÅTER JU TOPPEN! HUR FUNKAR DET RENT PRAKTISKT? REGISTRERA FÖRSÄLJNING Starta en försäljning via vårt formulär på hemsidan. Det går även bra att maila: info@terrynfriends.com eller ringa 033-475080. När ni registrerar er är det viktigt att vi får följande information. • Hur många personer kommer att sälja presentkort? • Vem är ansvarig/kontaktperson för er försäljning? • Mobiltelefonnummer till ansvarig samt adress dit vi ska skicka materialet. • Bankuppgifter för insättning av er förtjänst LEVERANS AV PRESENTKORT OCH FÖRSÄLJNINGSMATERIAL Vi skickar ut korten och säljmaterial till den adress som ansvarig försäljare angivit att korten ska skickas till. Alla kort har en unik inlösenkod. För att låsa upp kortet scannar kunden den QR-kod som finns på presentkortet med hjälp av Swish för betalning. Kortet aktiveras och ni har gjort er försäljning! Korten levereras i buntar om 20 st och är uppmärkta med säljare 1, säljare 2 etc. Det är viktigt att du som ansvarig har koll på vem det är som fått vilken bunt. Detta för att vi senare skall kunna stämma av hur många kort respektive säljare har sålt. BÖRJA TJÄNA PENGAR Alla säljare får presentkort samt riktigt bra säljmaterial som gör det väldigt enkelt att sälja in korten. Detta kommer göra att ni tjänar extra bra till klassen, föreningen eller laget. VIKTIGT Det är viktigt att kunden scannar av QR koden på presentkortet och swishar in betalningen av kortet direkt när säljaren är på plats för att låsa upp kortet och att man ser att försäljningen blir registrerad. GRATTIS När ni känner er klara så avslutar ni er försäljning genom att maila: info@terrynfriends.com eller ringa: 033-475080. Då sammanställer vi er försäljning och skickar in pengarna till det bankkonto som ni angivit - enkelt och smidigt.

Profile for Vinga

Terry & Friends försäljningsfolder  

Terry & Friends försäljningsfolder