Page 1

party catering • events • venues


Welkom bij Vineyard Wij zijn een cateringbedrijf dat professioneel, creatief en met liefde voor het vak invulling geeft aan food & beverage concepten. Er is bij ons veel aandacht voor de producten waar wij mee werken, daarnaast wordt ambachtelijk vakmanschap gecombineerd met een innovatieve aanpak.

KERNWAARDE

Passie

ASPIRATIEWAARDE Vernieuwend Creatief Flexibel Open mind ANKERWAARDE Professionaliteit Aandacht & zorg Kennis Communicatie

Tot in detail

Droom

Wij ontzorgen met passie en plezier

Onze gasten een sublieme ervaring laten beleven

Bijzonder Gedreven Inlevend

Belofte

Wij zijn eerlijk in ons handelen en doen wat wij beloven. Een credo waar elke opdrachtgever ons aan mag houden. Wij willen het beste voor onze gasten en laten hen graag genieten van een unieke ervaring: Een op het evenement afgestemde setting, tot in detail doorgevoerd met een team dat zorgt dat de gasten op hun wenken worden bediend.

ASPIRATIEWAARDE Eerlijk Respect Doen wat we beloven Duurzaam ANKERWAARDE Kwaliteit van assortiment Hoogwaardig Consistent Divers

Bijzonder

welkom

Wij werken op schitterende locaties in Midden Nederland, die zich onderscheiden door een sfeervolle omgeving en een bijzonder karakter met een uniek verhaal. Zo verzorgen wij de catering ondermeer bij Nyenrode Business Universiteit, Rijksmuseum het Muiderslot, Buitenplaats Sparrendaal, Slot Zuylen, Landgoed Eikenrode en Kasteel de Haar. Maar ook zijn wij u in uw bedrijf- of privĂŠlocatie graag van dienst.

Passie en plezier Wij organiseren elk feest met passie en plezier, of het nu gaat om een bruiloft, een bedrijfspresentatie of een ander bijzonder evenement. Goed luisteren naar de wensen van onze gasten en deze feilloos weten te vertalen in een totaal concept is een belofte die wij graag waar maken.

Bij Vineyard is gastvrijheid geen vakterm, maar een karaktereigenschap!


Mini oubliehoorntjes met filet-americain Koop bij de betere kookwinkel een metalen afbakvormpje voor een oubliehoorntje. Het filodeeg licht insmeren met gesmolten boter en hier vervolgens een tweede laag filodeeg opleggen, smeer deze weer in met gesmolten boter en leg hier nog een laatste laag deeg bovenop. De drie lagen stevig met de deegroller rollen en in een driehoekige vorm snijden. Vouw het driehoekje nu om het metalen oubliehoorn vormpje heen en bak het goudbruin in de oven . De zelfgemaakte Filet Americain begint met een mooie ossenhaas. Snipper sjalotjes en hak wat kappertjes. Haal de ossenhaas door de gehaktmolen of hak hem flink fijn. Meng dit met een snufje peper, zout, kerrie- en paprikapoeder. Voeg mayonaise en ketchup toe om het geheel lekker smeu誰g te maken. Vul het hoorntje met de Filet Americain en garneer af met een augurkje. Eet smakelijk! de volledige receptuur: www.vineyardcatering.nl


Vineyard is dĂŠ partner voor locaties en locatiebeheerders en biedt oplossingen met betrekking tot het uitbesteden of inbesteden van de totale food & beverage afdeling.

Party catering

Venues

Niets is onmogelijk. Met veel plezier gaan wij voor u aan de slag. Van de locatie, inrichting & decoratie tot de tentaccommodatie en entertainment. Hoe en waar dan ook; bij ons bent u in goede handen.

Vineyard is dĂŠ partner voor locaties en locatiebeheerders en biedt oplossingen met betrekking tot het uitbesteden of inbesteden van de totale food & beverage afdeling.

Events

Dat kan zijn als exclusieve leverancier of preferred supplier, op basis van party catering of inpandig als vaste partner. Wij kijken daarbij altijd naar de beste mogelijkheid voor zowel de locatie als cateraar. Samen investeren en doorontwikkelen is echter wel uitgangspunt. Of het nu gaat om sales & marketing, duurzaamheid of innovatie; samen verbeteren wij nonstop onze service.

Vineyard werkt samen met een aantal evenementenen organisatiebureaus. Wij vinden het een uitdaging om vanuit samenwerking een evenement te organiseren en zijn sterk in het bedenken van (food)concepten passend bij de doelgroep van de opdrachtgever en de locatie. Bedrijfs DNA of rode draad van uw evenement vindt u altijd terug in ons voorstel.


Co – creatie Bent u als locatiehouder op zoek naar culinaire ondersteuning en partnership, heeft uw werkgever u de verantwoordelijkheid over de organisatie van het bedrijfsfeest gegeven of heeft u een evenementenbureau; wij komen graag luisteren naar uw wensen, meedenken en u op weg helpen. Of het nu gaat om 50 of 5000 personen, wij zorgen dat uw evenement van a tot z op rolletjes loopt.


Ook dit is service met een Vineyard smile Exploitatie van horeca voorzieningen

De Taveerne

Het exploiteren van horecavoorzieningen op bijzondere locaties is naast de eerder genoemde activiteiten ook een onderdeel waar wij passie voor hebben. De restaurants op Nyenrode Business Universiteit zijn daarvan een voorbeeld alsmede ons ‘eigen’ restaurant de Nonnerie langs de Vecht in Maarssen en de Taveerne van het Muiderslot.

In dit sfeervol ingerichte Museum café van het Muiderslot wordt u gastvrij ontvangen voor een kopje koffie, een drankje of een heerlijke lunch. Op zomerse dagen is op het slotplein een terras ingericht waar u kunt genieten van het indrukwekkende Muiderslot en de gastvrijheid van “de huiskamer van Muiden’’ . Eerlijk, regionaal, duurzaam, puur & gezond. Na sluitingstijd is de Taveerne beschikbaar voor feestelijke ontvangsten.

de Nonnerie Dit is de bakermat van Vineyard waar eigenaar Jurgen van Wijngaarden een aantal jaar geleden is begonnen. Het historische pand aan de Vecht biedt vele mogelijkheden. Zo herbergt het een à la carte restaurant, worden er huwelijksvoltrekkingen gesloten, feesten gegeven, trendy high tea’s met sloepentocht georganiseerd en ook vele bedrijven hebben hun weg gevonden voor hun bedrijfspresentaties, klantendagen en brainstormsessies.

Restaurant de Lakei In menurestaurant de Lakei en bijbehorende Mensa kunnen gasten van Nyenrode Business Universiteit genieten van een gevarieerd en gezond assortiment dat is afgestemd op de verschillende doelgroepen; executive programma’s, studenten en medewerkers.

Bedrijfscatering en Vending Vineyard verzorgt bedrijfscatering in de verschillende banquetinglocaties op onder andere het landgoed van Nyenrode Business Universiteit. In samenspraak met de locatie stelt Vineyard een serviceconcept samen. Alles tot in detail vastgelegd en geborgd in processen. Met als doel onze opdrachtgever te ontzorgen. Vending past binnen de strategie van Vineyard, omdat het ook te maken heeft met het verzorgen van eten & drinken op bijzondere locaties. Onze automaten van hoogwaardig niveau zijn voorzien van (duurzame) koffie, thee, soep, frisdranken, vruchtensappen, biologische chips, gezond snoep, sandwiches en diverse zuivelproducten.


Langegracht 51 3601 AK Maarssen T 0346 59 09 88 F 0346 56 18 24 info@vineyardcatering.nl www.vineyardcatering.nl @vineyardcompany

Corporate brochure 2011  

Informatie over het bedrijf, de missie, visie en de verschillende onderdelen.

Corporate brochure 2011  

Informatie over het bedrijf, de missie, visie en de verschillende onderdelen.