Page 1

meu路bel het; o -en, -s stuk huisraad: tafel, stoel, kast enz. kunst de; v -en 1 verkregen vaardigheid in het een of ander: de ~ vh koken 2 het vermogen om schoonheid te scheppen en esthetisch genot op te wekken

meu路bel- kunst de; v -en ook wel; meubelkunstig ~ een door Michael Vermeij Natural Design verkregen creatie vervaardigd uit hout met als oogmerk goede sier te maken voor de opdrachtgever..

MICHAEL VERMEIJ natural design


Hoe is het eigenlijk allemaal begonnen?!” Ik ben sinds 3 jaar meubelmaker. Begonnen in een door kippen en geiten verlaten èn zorgvuldig gestut hok waarbinnen de elementen niet of nauwelijks verschilden met die van buiten. Zorgvuldig gerealiseerde opdrachten werden steeds veelvuldiger het hok uitgereden, op weg naar een meer dan tevreden klant. Opdrachtgevers bleven komen gewapend met schetsen op papier en specifieke wensen. Ik leverde meubels op maat. Ik groeide mijn oude hok uit en verhuisde naar een volwaardige werkplaats. Meer fysieke werkruimte leidde tot meer mogelijkheden binnen mijn fantasie en creativiteit. Een boomstamlamp...een balkentafel van gewaterd iepenhout… ik had de smaak te pakken . Geen traditionele “meubelmeubels” maar objecten die op zichzelf staan.


Ik werk alleen met houtsoorten die onder het FSC-keurmerk vallen. In mijn werk dus geen hout met een bijsmaakje. Gewoon, verzaagd uit afvalmateriaal of afkomstig uit goed beheerde bossen.


Samenwerken?! Ik denk dat mijn product een interessant onderdeel van uw (interieur) ontwerp kan zijn. Dat is dan ook de reden dat u met deze kaart in uw handen zit. Ik heb het voornemen u binnenkort telefonisch te benaderen. Misschien kunnen wij iets voor elkaar betekenen? Een fijne dag gewenst. Michael Vermeij.

Mijn werk oogt krachtig zonder te overheersen‌.is ambachtelijk, zonder oubolligheid uit te stralen. Ook maatwerk en speciale ideeÍn zijn bespreekbaar.

Michael Vermeij Natural Design Dorpsstraat 79-A 8171 BN Vaassen (GLD) The Netherlands

i. www.michaelvermeij.nl e. info@michaelvermeij.nl t. 0031 - (0)6-27 39 88 09

Brochure-MV  

Brochure for Michael Vermeij

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you