Page 1

Wild Blood etsii sponsoreita


WILD BLOODIN LUKIJAT OVAT ELÄMÄÄNSÄ INTOHIMOISESTI SUHTAUTUVIA IHMISIÄ

Wild Blood

on nuorekas tuulahdus suomalaiseen mediakenttään. Vuonna 2013 digilehtenä startannut elämäntapalehti on nyt ottamassa harppausta painettujen lehtien maailmaan. Wild Blood käsittelee vaihtoehtokulttuuria. Tatuoinnit, Moottoripyörät, Amerikanraudat ja Rock ´n Roll kuuluvat lehden kattaukseen. Lisäksi lehti esittelee extremelajien hurjapäitä. Lehden tekijöitä ja lukijoita yhdistää yksi sana: Intohimo Ensimmäinen numero julkaistiin toukokuussa ja se keräsi reilut

15000 lukijaa. Toinen numero keräsi Wild Blood tarjoaa mainostajille, saman lukijamäärän alle viikossa ja kohtuuhintaisen näkyvyyden medikasvu jatkuu edelleen. assa, joka on juuri lähdössä räjähdysmäiseen kasvuun. Nyt on hyvä Wild Blood on näkyvästi esillä alan hetki hypätä kiihdyttävän junan tapahtumissa ympäri vuoden. kyytiin. Lehdessä mainostavat saavat hyvän näkyvyyden myös tapahtu- Wild Bloodin lukijat ja tekijät ovat missa. elämäänsä intohimoisesti suhtautuvia ihmisiä. Wildblood.fi netti sivusto tarjoaa myös hyvän paikan mainostaa. Ota yhteyttä! Sivustolla voi lukea ilmaiseksi Wild Bloodin, minkä lisäksi sivustolta info@wildblood.fi löytyy: videogalleria, tatuointiportaali, kuvagalleria ja Wild Blood blogi.


Wild Blood etsii sponsoreita Wild Blood on saanut räjähdysmäisen startin nettilehtenä ja nyt on tarkoitus laittaa isompaa vaihdetta silmään ja tehdä julkaisusta myös paljon kaivattu paperiversio. Tuohon harppaukseen Wild Blood hakee nyt sponsoreita apuun. Näkyvyys Wild Bloodin kumppanina on taattu ja sponsoriksi tässä vaiheessa ryhtynyttä firmaa ei unohdeta. Wild Blood tulee olemaan näkyvästi esillä useassa tapahtumassa vuonna 2014. Tapahtumiin parkkeerataan Wild Bloodin karavaani, moottoripyörineen ja promotyttöineen. Sponsorit tulevat näkymään kaikessa jaetussa esitemateriaalissa ja suurimmat sponsorit voivat asettaa omia tuotteitaan näkyville Wild Bloodin osastolle. Paperilehden lisäksi Wild Bloodia ollaan parhaillaan kääntämässä myös englanninkieliseksi aplikaatioksi. Aplikaation myötä sponsoreille avautuu myös kansainvälistä näkyvyyttä.

Sponsori paketti 1 PÄÄSPONSORI (mahd. vain kolmelle yritykselle) Näkyvyys vähintään neljässä isossa yleisötapahtumassa, missä Wild Blood on mukana 2014. esim. Helsinki Ink, Oulu International tattoo festival, Qstock, EastRock BikeMeet. Logo kaikissa Wild Bloodin painetuissa esittelymateriaaleissa. Osastolle on mahdollista ottaa mukaan sponsorin rekvisiittaa.

4500€ +Sivun mainos jokaiseen lehteen 4000€ +Mainokset tuotesijoitteluna lehteen 3500€

+Aukeaman mainos jokaiseen lehteen

Sponsori paketti 2 Yhden sivun mainos jokaiseen lehteen vuodeksi. Näkyvyys Wild Bloodin flyereissä ja esitteissä neljässä tapahtumassa esim. Helsinki Ink, Oulu International tattoo festival, Qstock, EastRock BikeMeet. Logo isolla Wild Blood Support listaan

3000€ Sponsori paketti 3 Puolen sivun mainos jokaiseen lehteen vuodeksi ja logo näkyviin Wild Bloodin support listassa

1500€


Polkaistaanpa homma k채yntiin!

Wildblood sponssikortti  
Wildblood sponssikortti  
Advertisement