Page 1

mandarin travel & leisure

Wellness reizen

www.mandarintravel.nl


Van harte welkom Welkom in onze winkel vól met ontspannende en vriendelijk samengestelde reizen die u aangenaam zullen verrassen. Een keur aan landen binnen Europa die u met eigen vervoer of met onze reisservice prima kunt bereiken. Vliegen is natuurlijk een optie voor deze landen maar voor ons Dode Zee programma is vliegen uiteraard onvermijdelijk. Geniet bijvoorbaat door onze brochure door te bladeren en mochten er vragen, wensen of opmerkingen zijn, schroom niet maar laat het ons weten. Kijk ook eens op onze internetsite www.mandarintravel en ervaar een véél uitgebreidere informatie dan in deze folder mogelijk is.

Jessica van Dam


Wellness reizen

www.mandarintravel.nl

Speciaal voor u samengestelde heerlijke reizen waarbij de keuze van de hotels voornamelijk ligt op kwaliteit, service en sfeer.

Van voordeur tot hoteldeur

Op de navolgende pagina’s staat een selectie van verblijfsmogelijkheden die helaas beperkt van omvang is.

Vanuit centrale plaatsen in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht kunt u mee. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij u ook bij uw voordeur op komen halen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor héél België en Nederland en dat tegen een aanvaardbare meerprijs.

Kijk op onze website voor ons uitgebreide programma. Bel, fax of mail ons gerust als u vragen of wensen heeft. 06+36

Voor een optimale service bieden wij u de mogelijkheid om met ons mee te rijden naar Tsjechië, Slowakije, Slovenië en Hongarije.

Diverse dagen van de week zijn er vertrekmomenten. Als voorbeeld: vertrekplaatsen vanuit Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Routebeschrijving: Vertrek om 05.00 uur in Den Haag. Aankomst in het hotel omstreeks 18.00 20.00. Verblijf in het hotel van uw keuze. De terugreis wordt aangevangen tussen 13.00 14.00 ná de lunch vanuit het hotel. Twee korte stops op de terugreis waarna we om ongeveer middernacht terug zijn op uw vertrekpunt.


Hongarije,

méér dan Puszta en Gulash

Hongarije is meer dan alleen Budapest en het Balaton meer. Hongarije is ook meer dan alleen Gulash en Tokaij. Hongarije is een veelzijdig land middenin Europa. Hongarije is een land dat voor ieder wat wils biedt. Van een rustige ontspannen city trip tot een uitdagende paardrijrit op de poeszta of een stevige fiets- en of wandeltocht. Hongarije is natuurlijk ook hét land van natuurlijke (warm)waterbronnen bij uitstek. Al vóór de Romeinen werd er gebruik gemaakt van het geschenk van moeder natuur. Van eenvoudige 'baden' die door de Romeinen werden opgebouwd is de 'badtechniek' in een stroomversnelling terechtgekomen. Vergaande moderniseringen hebben Hongarije terecht op de kaart gezet als 'wellness en kuurbestemming'. Het hele jaar door geniet u hier van het warme water en de

Het parlement äan de overkant van de Donau kracht die het water bevat. Genezen doet het niet, maar het werkt absoluut pijn verlichtend. Probeert u het zelf eens en laat u ter plaatse overtuigen door de natuur!


Hongarije,

MenDan Thermal Hotel & Aqualand - Zalakaros

Zalakaros bevindt zich in het Zuidwesten van Hongarije op zo'n 20 km van het Balaton meer en 220 km van zowel Budapest àls Wenen. Zowel voor een actieve als een iets meer 'ontspannende' vakantie is Zalakaros een prima uitvalsbasis. 30 Jaar geleden werden de bronnen ontdekt en zetten Zalakaros direct op de kaart. Het water komt van een diepte van 2307 meter en is 96oC warm. Uiteraard wordt het water afgekoeld en de thermale baden zijn dan ook geschikt bij therapiëen voor diverse chronische aandoeningen.

Méér info: www.mandarintravel.nl

MenDan Thermal Hotel bevindt zich in het hartje van Zalakaros. De ligging maakt het mogelijk om diverse uitjes te ondernemen, of om een leuke wandeling door Zalakaros zelf te maken. Er zijn 42 studios, 42 appartementen, 6 suites en 17 double kamers. Alle kamers zijn standaard voorzien van directe telefoon, satelliet en pay TV, minibar en badkamer met douche, toilet en haardroger. Zowel binnen als buiten verwarmde baden. culinair genieten in het Saphir Restaurant.


Hongarije,

Caramell Hotel

****

- Bük

Bük in Zuidwest Hongarije is zo'n 1000 jaar oud en de inwoners leefden destijds voornamelijk van de landbouw. De ontdekking van de (warm)waterbronnen veranderden het dorp voorgoed en zijn nu de grootste antrekkingskracht van het gemoedelijke dorp. Naast de baden, die eigenlijk pas sinds de jaren 60 echt geexploiteerd worden, zijn er in Bük een aantal bezienswaardigheden waaronder de restanten van het Szapáry kasteel en het voormalige landgoed van Felsobüki Nagy Pál, waarvan de gebouwen nog in gebruik zijn. Hotel Caramell werd in 2005 geopend en is gelegen in Bükfürdó, het 'kuurgedeelte' van Bük. Het kuurpark bevindt zich op wandelafstand en de omgeving is tevens geschikt om te fietsen en wandelen. Caramell heeft 80 kamers, goed voor 170 gasten. Standaard doubles, appartementen en familie kamers met connecting deur. Allen standaard voorzien van directe telefoon, minibar, satelliet tv en badkamer met douche, toilet en haardroger. In het wellness centrum geniet u van holistische therapiën en standaard therapiën, heerlijke (thermale)baden en een saunalandschap. Meer info op www.mandarintravel.nl


Hongarije,

Caramell Hotel

****

- Bük

Méér info: www.mandarintravel.nl


Tsjechië,

land vol aangename verrassingen

Ceská Republika, een land middenin Europa. Een land dat omringt wordt door land en waar de dichtstbijzijnde zee de Oostzee is. Een land met veel vulkanische aanwezigheid en dus een land met veel warmwater bronnen. Tsjechië is natuurlijk meer, veel meer dan alléén maar kuren en wellness. Prachtige steden als Praag, Brno en Karlovy Vary kennen een rijke geschiedenis. Overweldigende natuurgebieden, het Reuzengebergte en veel, veel meer. Kuuroorden en wellnesscentra zijn verspreid over het gehele land en bieden behandelingen voor diverse aandoeningen. Te denken valt ierbij o.a. aan Rheumatische aandoeningen, gewrichtsproblemen, diabetes, bloedsomloop problemen, ademhalings moeilijkheden, vrouwen ziekten, aandoeningen van de wervel kolom etc. Uiteraard zijn er heerlijke wellnesscentra waar u kunt genieten van beauty- en ontspanningsarrangementen. Dit evenals sportclinics en programma's speciaal voor u samengesteld. Tsjechië is echt zo'n land waar u van de ene aangename verrassing in de andere valt zowel tijdens de zomer als in de winter. Puur genieten.


Tsjechië,

- Karlovy Vary

Karlovy Vary, dé plaats waar meer dan 100 warmwater bronnen ontspringen en dé plaats die een eeuwenoude kuurtraditie kent. Karlovy Vary is ook de plaats waar grootheden als Karel IV, Beethoven, Mozart, Sissi, Chopin en Schiller van het gezonde water gebruik kwamen maken. Er is in Karlovy Vary meer te zien dan alleen bronnen en water. Zo is er de magische vallei van de Teplá Rivier en zijn er tal van stadsparken waar het heerlijk wandelen is tussen diverse vormen van kunst. Ook zijn er regelmatig evenementen die plaatsvinden met als hoogtepunt het jaarlijkse filmfestival. Schitterende (kuur)paleizen zijn verspreid over het prachtige centrum, dat u kunt gaan ontdekken te voet of per paardenkoets.


TsjechiĂŤ,

Hotel Jean de Carro**** - Karlovy Vary

Het recent geheropende Wellness Hotel Jean de Carro**** bevindt zich in het centrum van Karlovy Vary en biedt een geweldig panoramisch uitzicht over de stad. Hotel Jean de Carro is het gehele jaar rond geopend en biedt haar gasten een aangename sfeer gecombineerd met luxueuze faciliteiten. Zo is er het Wellness-centrum Thermarium & Wellness Atrium bar. Hier heeft u de keuze uit een uitgebreid aanbod massages, sauna of jacuzzi activiteiten. Hotel Jean de Carro beschikt over 32 kamers en luxe suites. Alle kamers ĂŠn suites zijn standaard voorzien van directe telefoon, satelliet tv. De suites hebben een kamer en aparte slaapkamer en een minibar. Badkamer met douche en toilet. Alle kamers en suites hebben uitzicht over Karlovy Vary. Ook zijn er aangepaste gehandicapten kamers.


Tsjechië,

Konstantinove Lazne

Konstantinovy Lázne in West-Bohemen is gespecialiseerd in de behandeling van hart- en vaataandoeningen. Het dorp lijkt op een verborgen parel in een aantrekkelijk landschap. Een natuurlijke omgeving waar veel te doen en veel te zien is. Het dorp is omgeven met een prachtige park dat op zijn beurt weer 'vastzit' aan de aangrenzende natuur. Het dorp ligt op een hoogte van 520 meter en is daarmee is van de schoonste gebieden van Bohemen. Het is een uitnodigend, klein, kuuroord ideaal voor rustzoekers. De kuurbehandelingen zijn boven alles gefocused op hart- en vaataandoeningen. Het hoofdbestanddeel van de meeste therapiën is dan ook het koolzuurhoudende minerale water dat hier op een diepte van 40 m. ontspringt. Er kan het hele jaar door gekuurd worden, maar jaarlijks wordt het kuurseizoen op de vierde zaterdag van mei officieel geopend door de bisschop die de thermale bronnen zegend.


Tsjechië123

Caramell Hotel

****

- Bük.


Hongarije,

Caramell Hotel

****

- B端k

Test  

test folder

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you