Page 1

Nemodesign kehitt채채 kanssasi menestystuotteita.


Menestyvän tuotteen yksinkertaisempi Onko tuotteesi helppokäyttöinen? -Luonteva käyttöliittymä, onnistunut ergonomia tai toimiva palvelu ovat välttämättömiä, jotta erotut kilpailevista tuotteista. Näin saat asiakkaan palaamaan luoksesi.

Syntyikö tuotteen ulkoasu sattumalta? -Teollinen muotoilu antaa kohderyhmää miellyttävän ulkonäön. Tästä syystä sinun tuotteesi eroaa kilpailijoista ja myy enemmän.

Hyvä idea mutta liian kallis? -Kestävyyttä ja tuotantotehokkuutta voidaan lisätä uusilla menetelmillä ja materiaaleilla, joita et ehkä ennen ole osannut ajatella tai kustannukset ovat olleet liian suuria.


resepti saattaaa olla kuin uskoitkaan. Haluatko myydä ideasi? -Ideasta voidaan tehdä nopeasti konseptiesitys, jolloin voit vakuuttaa asiakkaasi suunnitelmasi toimivuudesta jo aikaisessa vaiheessa.

Markkinoitko oikeita asioita? -Tiedätkö varmasti mitä asiakkaasi haluavat? Korosta oikeita asioita ja ominaisuuksia, jotta asiakkaasi tietävät miksi valita juuri sinun tarjoamasi tuotteen tai palvelun. Edullisin ja tehokkain markkinointikeino on puskaradio jonka oikea kanava löytyy vain tyytyväisten asiakkaiden kautta.

Kaipaatko uusia ideoita? -Jos ideapankkisi kumisee tyhjyyttä ja olet liian lähellä nähdäksesi tarpeeksi hyvin niin pienikin markkinointi tutkimus auttaa sinua ideoimaan uusia tuotteita jotka pitävät sinut vauhdissa ja lisäävät myyntiä. Uusien toimivien konseptien luominen ei ole hankalaa. Pidetään mieli avoinna ja lähdetään liikkeelle.


Olemme valmiita ideoimaan kanssasi Lyhyt kohtaaminen voi tuottaa suuria hyötyjä Sinulla on mahdollisuus kohdata meidät lyhyessä ideoinnissa, jossa käymme läpi yrityksesi tavoitteita. Mietimme miten kustannuksia voidaan laskea ja hyviä ominaisuuksia korostaa ja lisätä. Sinä tunnet yrityksesi ja sen tuotteet parhaiten, mutta yhdessä ulkopuolisen kanssa saat suoran palautteen ja näemme onko jotain päässyt unohtumaan? Meillä on kokemusta kymmenistä tuotekehityshankkeista, joissa kaikissa on ollut erilaiset näkökulmat ja tavoitteet. Tuomme eri alojen kokemuksen yhteen pöytään. Olemme konsultoineet muotoilun ja tekniikan alalla niin kaunista, käytännöllistä kuin edullistakin. Tunnemme materiaalit ja tuotantomenetelmät ja teemme parhaamme jotta sinä saat tapaamisesta suurimman hyödyn.

Toimitamme palveluitamme kaikenkokoisille yrityksille. Yrityksille jotka haluavat nopeita tuloksia käyttämällä teollisen muotoilun tehokkaita menetelmiä. Elektroniikka- ja sähköteollisuus

Kone- ja metalliteollisuus

Kaupan alan palvelut

-Myyntikonseptit -Muovimekaniikka -Käyttöliittymäsuunnittelu -Pakkaussuunnittelu

-Myyntikonseptit -Mekaniikkasuunnittelu -Ergonomia ja käyttöliittymät

-Palvelumuotoilu -Messurakenteiden suunnittelu -Pakkaussuunnittelu

Idea

Konsepti


Konsepti Konsepteja luodaan kun uutta tuotetta kehitetään tai vanhaa tuotetta uudistetaan. Tuotteen ulkonäöstä, rakenteesta ja käytöstä luodaan nopeasti erilaisia vaihtoehtoja. Hahmottelemme tuotteet käsin piirtämällä sekä mallintamalla ne tietokoneelle. Kokoamme hahmotelmista esityksen, jolla käynnistetään kaupallistaminen ja tuotteen jatkokehitys.

Ergonomia, käyttöliittymä ja palvelumuotoilu Toimivuudella on nykyään suuret vaatimukset ja odotukset. Suunnittelemme uudet tuotteenne helposti lähestyttäviksi. Olemassa oleviin tuotteisiin teemme käyttötutkimuksia, joiden avulla löydetään oikeatl ähtökohdat tuotteiden jatkokehitykselle. Palvelumuotoilun uusimmilla keinoilla laitamme yrityksesi ovipumpun vaihtoon.

Mekaniikka Mekaniikkasuunnitelmamme pohjalta teemme tuotteistanne prototyypit sekä tarvittaessa piensarjat alkutestejä varten. Teemme tiivistä yhteistyötä tuotantotyökalujen valmistajien kanssa, joten mekaniikkasuunnittelun jälkeinen tuotteistaminen tapahtuu sujuvasti. Tämän jälkeen tuote on valmis sarjatuotantoon.

Markkinointi Tuote on valmis vasta kun se on myytävänä. Tuotteeseen kuuluu tärkeänä osana painatuksien suunnittelu ja pakkaussuunnittelu.

Mekaniikka

Markkinointi


Markkinoikaa tuotettanne valokuvilla jo ennen tuotantoa. Kun konseptista on mallinnettu 3D- tiedosto, siitä on mahdollista tehdä fotorealistisia kuvia. Tuotetta on siis mahdollista alkaa markkinoida ja myydä jo ennen kuin sitä on fyysisesti olemassa. Kuvia voi tehdä esimerkiksi tiloista, sisustuksista ja rakennuksista.

Nemodesign Oy FINNISH INDUSTRIAL DESIGN AGENCY Sinkokatu 11, 26100 Rauma www.nemodesign.fi

lauri.nordberg@nemodesign.fi +358 50 530 5997 pauli.rintanen@nemodesign.fi +358 50 405 8859

Nemodesign  

Nemodesign 2013

Advertisement