Page 1

voor kunst 2 jaar 7 t/m 1 012 t/m ber 2 5 okto ei 2013 12 m


5 oktober 2012 t/m 12 mei 2013

Marie Cécile

Workshop Op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag kunnen kinderen van 7 t/m 12 jaar na een bezoek aan ‘Ah, wat lief!’ een workshop volgen waarin ze hun ervaringen tot uiting brengen in een eigen kunstwerk. In de Rotterdamse schoolvakanties zijn er ook workshops op dinsdag en donderdag.

Thijs (Cat with

Kinderfeestje In Villa Zebra kunnen kinderen ook hun verjaardag vieren. Er is een programma voor kinderen van 3 t/m 6 en van 7 t/m 12 jaar.

White Collar)

In ‘Ah, wat lief!’ is werk te zien van: Annerose, Peter Bastiaanssen, Merijn Bolink, Anne van Eck, Wim van Egmond, Stefan Gross, Han Hogeland i.s.m. John Treffer, Eva Krause, Marjan Laaper, Tom Liekens, Christien Meindertsma, Rachel Nieborg, Onno Poiesz, Roos & Chris, Bart Siebelink, Marie Cécile Thijs, Tinkebell. en Birgit Verwer.

ontwerp Villa Zebra foto voorkant Hester Blankestijn kunstwerk voorkant Roos & Chris (Survival of the fittest)

In de tentoonstelling ‘Ah, wat lief!’ ga je op een spannende verkenningstocht naar dieren. Welke vind jij lief? Zitten er ook engerds en verlegen types tussen? Of speur je naar een sluwe vos en een valse kraai? Breng ze met jouw fantasie tot leven. Een aap met een raketje, een kangoeroe onder een boomstronk, een gekraagde kat, honden met een racehelm… Wie gaat met wie de strijd aan? Welke geheime afspraken worden er gemaakt? Verzin je eigen verhaal en kijk voorgoed anders naar dieren.

Groepen School- en BSO groepen bezoeken ‘Ah, wat lief!’ in combinatie met een workshop. Thema’s zijn natuur, dieren en hun leefomgeving, oriëntatie op jezelf en kunstzinnige oriëntatie. Voor ieder niveau is er een aparte workshop. ZELF! Kinderen van 3 t/m 6 jaar bezoeken met hun ouders/begeleiders de kunsttentoonstelling ZELF! Prijzen Entree: 7,- (kinderen en volwassenen) Kinderfeestje: 9,50 per kind (max. 10 pers.) Groepen: 2,50 per kind (bij reservering) Openingstijden Dinsdag t/m zondag 12:00 – 17:00 uur. ZELF! is buiten de schoolvakanties open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Meer informatie op www.villazebra.nl. Je kunt je daar ook opgeven voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Volg Villa Zebra op Twitter en word fan op Facebook.

Stieltjesstraat 21 / 3071 JV Rotterdam / 010 – 241 17 17 / post@villazebra.nl / www.villazebra.nl

Flyer tentoonstelling Ah, wat lief!  

In de tentoonstelling ‘Ah, wat lief!’ ga je op een spannende verkenningstocht naar dieren. Welke vind jij lief? Zitten er ook engerds en ver...