Page 1


SUOMI 100 v. Villa Manus 100 % suomalainen

Tämä vuonna juhlistamme Suomen 100 v. itsenäisyyttä ilolla ja ylpeydellä. Minulle on kunnia olla suomalainen ja työskennellä kotimaisessa pienyrityksessä. Tämä pieni ja kotoisa yrityksemme tulee ensi vuonna täysi-ikäiseksi. Villa Manus Oy perustettiin joulukuussa 2000. Haluamme tarjota asiakkaidemme käyttöön pitkäaikaisen kokemuksemme alalta. Käytännössä tämä näkyy laadukkaana ja tarkoituksenmukaisena tuotevalikoimana, asiakaslähtöisinä koulutuksina sekä konsultaatiopalveluissa ja yksilöllisten lastojen valmistuksessa. Tuomme käyttöönne laadukkaat käsiterapian materiaalit, tutkimus- ja harjoitusvälineet sekä lämpö- ja arvenhoitotuotteet. Tutut tuote-edustukset jatkuvat mm. Catell Ab:n, Orfit Industries:n ja North Coast Medical:n kanssa. Samoin jatkuu pohjoismaisen käsiterapia-naisverkoston yhteistyö. Biometrics on kuullut käyttäjien toiveet ja nyt E-link tutkimus- ja harjoitusjärjestelmän saa nyt myös Windows 10 tablettiin. Mekin olemme vastanneet tuotetoiveisiin ja kuvastosta löytyy nyt tuotteita ihotunnon stimulointiin ja karaisuun. Nämä löydät samasta osiosta kuin arven- ja turvotuksenhoito tuotteet. Koulutukset jatkuvat ja toiveita vastaanotetaan. Voimme myös räätälöidä teille täysin oman ohjelman.

Tervetuloa käsien taloon! t. Marisa Nikkonen, toimintaterapeutti Käden kuntoutuksen erikoistuminen

Kevään 2018 koulutusten suunnittelua. Riikka, Marisa ja Laura, kuvaajana Merja


 

      

  !" #    !  

 $% & (  & # %   ! )  % !"& $ * ""  +


5

Villa Manus Oy:n myynti- ja toimitusehdot Näitä toimitusehtoja sovelletaan Villa Manus Oy:n ja asiakkaan välisessä liiketoiminnassa, ellei toisin ole kirjallisesti sovittu. 1. Hinnat Hinnat voimassa olevan kuvaston mukaisesti. 2. Toimitusajat Varastoitavat tuotteet 2 - 6 arkipäivää, ei varastoitavat tuotteet sopimuksen mukaan. 3. Maksuehdot Kuluttaja-asiakkaat: postiennakko. Sopimusasiakkaat sopimuksen mukaan. Laskutusasiakkaat: 14 päivää netto. Viivästyskorko 7,0 %. 4. Toimitusehdot Toimitus- ja pakkauskulut veloitetaan syntyneiden kustannusten mukaisesti. Kuluttaja-asiakkaiden postituskuluihin lisätään alv 24 % sekä postiennakkomaksu. Kuluttaja-asiakkaiden hinnasto nähtävillä Villa Manus Oy:n internetsivuilla. 5. Luovutusehdot Tavara katsotaan luovutetuksi asiakkaalle, kun asiakas itse tai hänen edustajansa on sen vastaanottanut. 6. Palautukset Tuotepalautuksista tulee aina sopia etukäteen Villa Manus Oy:n henkilökunnan kanssa. Asiakas maksaa toimitus- ja palautuskulut mikäli kyseessä on ostajan virhe eli tuotteen laadussa tai toimituksessa ei ole virhettä. Palautuksissa tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisissä myyntipakkauksissaan sekä mukaan tulee liittää ostajan tiedot. Yksilöllisesti valmistetuilla tuotteilla, (pitää sisällään myös valmistuet, joihin tehty muutostöitä) ei ole palautusoikeutta. Vääristä asiakaspalautuksista perimme postituskulut. 7. Tavaran omistus Villa Manus Oy pidättää omistusoikeuden tavaraan itsellään, kunnes maksu tavarasta ja toimituksesta on kokonaisuudessaan suoritettu. 8. Muutokset Hinnat ovat toistaiseksi voimassa. Villa Manus Oy pidättää oikeuden hintojen, myynti- ja toimitusehtojen sekä tuotteiden muutoksiin. Mikäli kuvastossa olevan tuotteen saatavuus loppuu, pyrimme korvaamaan sen vastaavalla. Tällöin asiakkaalle ilmoitetaan asiasta erikseen. Tuotteissa noudatetaan arvonlisäveroa voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti ja Villa Manus Oy pidättää oikeuden tarkastaa myyntihintaa, mikäli arvonlisävero muuttuu kuvaston voimassaoloaikana.

Villa Manus Oy

Ojahaanrinne 4 01600 Vantaa

P. 09-454 3650 F. 09-454 4350

internet

info@villamanus.com www.villamanus.com


ϲ


Ï´ 8


ϵ

      

  

         

 

    !    !  #$ %  !  !! & '     

   

     &     $ 

    ( 

 $

 

 %    

  

  ( &$      

       

   $&      

  )+ , '- . / 2.+3. , '- 43 /

'  & 5 .6 3+3 78+.

     :    ( $ $ 

 ;$(        $  <<2=

         >  

   

    ( 

$ $   ?   

  

  

 

    

  !!! 


ϭϬ 10


ϭϮ


13

Lastamuoveja moninaisiin käyttÜtarkoituksiin Orfit Industries on Belgialainen perheyritys joka on toiminut matalalämpÜmuovien kehityksen kärjessä jo vuodesta 1982, ja aiemmin nimellä Luxilon (1958). Orfit kehittää tuotteita yhteistyÜssä terapeuttien kanssa ja on aktiivinen myÜs tuotekoulutuksessa. Orfitin sivuilta lÜydät lastamalleja ja videoituja ohjeita niiden muokkaamiseen. www.orfit.com/physicalrehabilitation. Mielenkiintoisista blogikirjoituksesta pyrimme tekemään nostoja myÜs meidän Facebook sivuillemme. Orfit matalalämpÜmuovit ovat tarkkaan kontrolloituja ja täyttävät kaikki yleisimmät laatukriteerit (ISO, FDA, CE). YmpäristÜystävällisyys on huomioitu koko valmistusprosessissa. Orfit matalalämpÜmuovit ovat lateksittomia ja biohajoavia.

MatalalämpÜmuovien luokittelu Luokittelemme matalalämpÜmuoveja niiden muotoutuvuuden mukaan. Elastiset ja ns. pehmeät muovit muotoutuvat helposti ja ovat parhaimmillaan kun tarvitaan tarkkaa muotoutuvuutta. YleiskäyttÜÜn tarkoitetut matalalämpÜmuovit ovat useimmiten muotoutuvuudeltaan keskivertoa ja käsiteltävyydeltään erinomaisia. Jäykemmät muovit vastustavan enemmän venytystä ja siksi ne sopivat hyvin isompiin lastoihin kuten koko käden lepolastoihin.

Muovin paksuus Paksummat muovit 3,0- 3,4mm lepolatoihin ja isoihin tukiin. Keskipaksuus 2,4mm pienempiin tukiin kuten peukalotuet ja sirkulaarisena tai lisävahvikkeella myÜs rannetukiin. Ohuempi versio 1,6 - 2,0mm sopii pieniin tukiin ja sirkulaarisiin tukiin kuten sormi-, peukalo- ja rannetuet. Rei'itykset Rei'ityksiä (perforointeja) lÜytyy moneen makuun. Sileän muovin lisäksi ohuissa muoveissa microrei'itys ja paksummissa: mini, macro ja maxi. Maksimaalinen hyÜty rei'itetystä muovista saadaan alussukkaa käyttämällä. TällÜin ilma kulkee laajemmalle kuin jos muovi on suoraan ihoa vasten. lsoreikäisten muovien kanssa suositellaan muovisen reunanauhan käyttÜä. Muovisella reunanauhalla voi myÜs pohjustaa liimallisen tarran pysymistä reiällisessä muovissa.

 

    

  !!! 


14

Pinnoitteet Pinnoittamattomat muovit Orfit Classic ja Orfilight beige tarttuvat itseensä yhteen pai nettaessa. Vahingossa tapahtunut tarttuminen irtoaa lämpimänä hitaasti irti venyttäen . Non Stick eli NS pinnoite estää vahingossa tartumisen. Lämpimänä muovi tarttuu itseensä ja näin helpottaa muotoilua. Jäähdyttyään se kuitenkin irtoaa väliaikaisesta liitoksesta. Muovi tarttuu itseensä pysyvästi lämpÜpuhaltimella kuumentamalla kun pintakalvo on mekaanisesti poistettu . Orfit käyttää pintakalvoja jotka ovat antibakteerisia. Nämä on testattu ISO 22196:2011 standardin mukaisesti ja Orfitin NS kalvon on todettu vähentävän jopa > 99,99% seuraavista bakteereista: Methicillin-Resistant Staphylococcus Aureus (MRSA), Staphylococcus Aureus, Escherichia Colli ja Vancomycin-Resistant Enterococci (VRE). Tällä on merkittävä vaikutus lastan hygieenisyyteen ja sen käyttÜikään.

Tuoteturvallisuus Orfit matalalämpÜmuovit eivät sisällä myrkyllisiä aineita ja ovat turvallisia potilskäytÜssä. Orfitmuovien ty turvallisuusttiedotteet saatavilla kauttamme suomen- ja englanninkielisinä. Orfit muovien NS-pintakalvo on antibakteerinen. MatalalämpÜmuovit ovat biohajoavia ja voidaan laittaa sekajätteisiin.

Uutta teknologiaa ORFICASTŽ ja ORFICASTŽ MORE ovat neulottua, tekstiilimäistä matalalämpÜ-muovia. Rakenteensa ansiosta muovi on erittäin kevyt painoltaan ja se läpäisee ilmaa, joten se ei hiosta! Materiaali on miellyttävä ihoa vasten. Ohuempi Orficast nauha pienempiin tukiin kuten sormi- ja peukalotuet. Paksumpi ja leveämpi Orficast More sopii jo lepolastoihinkin (ei spatiset)

Pehmeästi muotoutuvat muovit Niin sanotut Drape- muovit muotoutuvat pehmeästi ilman voiman käyttÜ. Tällainen on erillistilattava ORFIT FLEX, j äähdyttyään jämäkkä lopputulos. ORFIT Classic Ž pinnoittamaton on monikäyttÜ muovi, hyvä tarttuvuus muihinkin materiaaleihin. ORFIT COLORS värilliset muovit pehmeällä muotoutuvuudella . Ylläolevat ovat oivallinen valinta tarkkaan muotoiluun ranne- ja sormilastoihin, myÜs dynaamisiin.

 

    

  !!! 


15

Painollisesti kevyet muovit ORFILIGHT Ž, ORFILIGHT Black NS ja ORFILIGHT Atomic Blue NS ovat painoltaan kevyet ja kevyesti muotoutuvatsuosikki muovit. Orfilight on pinniottamaton, kun uudemmat värilliset versiot ovat NS pintakäsiteltyjä. Aktivoidussa muovissa on iholle miellyttävä pintaviimeistely. Sopii hyvin reumalastoihin ja aina kun keveys on etu. Erinomainen lepo-, ranne ja peukalolastoihin sekä myÜs dynaamisiin lastoihin (ei jousilastoihin).

MonikäyttÜiset muovit, Keskivertomuotoutuvuus Laajin ryhmä erilaisiin käyttÜtarkoituksiin: Beige Orfit NS sekä valkoinen Aquafit, muuttuu aktivoitaessa läpikuultaviksi /läpinäkyväksi, nyt myÜs jäykempi versio saatavilla isoihin lastoihin. Värilliset COLORFIT- muovit paksulla pintakalvolla, erinomaisen kaunis pintaviimeistely. Muotoutuu hyvin myÜs kokemattomamman tekijän käsissä, sopii kaikkiin käyttÜtarkoituksiin. ORFIT CLASSIC Stiff kokeneemmalle tekijälle esim. isompiin tukiin kuin Soft- versio. Tämä muovi on pinnoittamaton.

Jämäkämmät muovit ORFIT ECO, edullinen monikäyttÜmuovi nyt myÜs mustana ORFIT ECO BLACK NS. Jäykempi muotoutuvuus kuin toisessa monikäyttÜmuovissamme EASE:ssa . Eco on helppo hallita myÜs aloittelevan last oitt aja n. ORFIBRACE ei tartu muotoillessa vahingossakaan itseensä ja siten ihanteellinen tyÜstettävä spastisi in käsiin ja isoihin tukiin kuten korset teihin . AQUAFIT rMj a NS Stiff versiot lepolastoihin yms. Ylläolevat jäähdyttyään hyvin jäykkiä ja sopii siten myÜs spastisen käden lastoihin ja alaraajoihin Lasta-aihiot Puolivalmiit lasta-aihiot ja ORFIZIP nopeuttavat tyÜskentelyä ja kustannustehokkuuskin saattaa yllättää.

Listed with

 

    

CE

  !!! 


16

  

 !"#$!%!& !#

''  !!*  !&!'* !" +!!!!* " !""!  %  %+&, !!!"!%, !!*!&%, "!& !, !"&!+!-./0!"!1%"!! !!'!+*!"!, "2!%,

   4898 4890 4898@ 4890@

 9: =: 9: =:

 

 .";!!&9: .";!!&=: .";!!&9: .";!!&=:

   489. 4899 489.@ 4899@

 

 9: =: 9: =:

 ! ! 

!"# &&&') *+) &,"") +&)

$3 045 0<*=9? 40*.8? 0A*<=? 49*BB?

 ! ! 

!"# &""1) +3") &3+) 3",)

$3 045 0=8*4<? .A4*=A? 0C<*9<? 0.4*B<?

-00 

 .0";!!&9: =";!!&=: .0";!!&9: =";!!&=:

    

  !!! 


17

 KZ&/^dΠDKZW<^hDW/KZ&/^dΠϲ͕ϭϮ:ϭϱD>sz/^E 

KZ&/^dΠDKZũĂKZ&/^dΠŽǀĂƚŶĞƵůŽƚƚƵĂ͕ ƚĞŬƐƚŝŝůŝŵćŝƐƚćŵĂƚĂůĂůćŵƉƂͲŵƵŽǀŝĂ͘ZĂŬĞŶƚĞĞŶƐĂĂŶƐŝŽƐƚĂ ŵƵŽǀŝŽŶĞƌŝƚƚćŝŶŬĞǀLJƚƉĂŝŶŽůƚĂĂŶũĂƐĞůćƉćŝƐĞĞŝůŵĂĂ͕ ũŽƚĞŶƐĞĞŝŚŝŽƐƚĂ͊DĂƚĞƌŝĂĂůŝŽŶŵŝĞůůLJƚƚćǀćŝŚŽĂǀĂƐƚĞŶ͕Ğŝ ŬĂŝƉĂĂĂůƵƐƐƵŬŬĂĂ͘  hƵƐŝKZ&/^dΠDKZŽŶŬĂŬƐŝŬĞƌƚĂĂƉĂŬƐƵŵƉŝŬƵŝŶKZ&/^dΠ͘dćŵćŶĂŶƐŝŽƐƚĂƐĂĂƚ ŝƐŽŵŵĂƚŬŝŶƚƵĞƚƚĞŚƚLJćŚĞůƉŽƐƚŝŝůŵĂŶŵĂƚĞƌŝĂĂůŝŶŬĞƌƌŽƐƚĂŵŝƐƚĂũĂƚĂƌǀŝƚƚĂĞƐƐĂƐĞŽŶ ŬĞƌƌŽƐƚĞƚƚĂǀŝƐƐĂLJŚƚćŚĞůƉŽƐƚŝŬƵŝŶƉĞƌŝŶƚĞŝŶĞŶKZ&/^dΠ͘DĂƚĞƌŝĂĂůŝŶƉĂŬƐƵƵƐĂŶƚĂĂƉŝĚĞŵŵćŶ ƚLJƂƐŬĞŶƚĞůLJĂũĂŶ͘sŽŝĚĂĂŶŵLJƂƐŬƵƵŵĞŶƚĂĂƵƵĚĞůůĞĞŶ͕ŚLJǀćƉĂůĂƵƚƵǀƵƵƐŵƵŝƐƚŝƉŝƚƵƵƐƐƵƵŶŶĂƐƐĂ͘ DĂƚĞƌŝĂĂůŝĂŽŶŚĞůƉƉŽŬćLJƚƚƂŝƐĞƐƐćƌƵůůĂƐƐĂ;ϯŵͿũĂƐŝƚćŽŶŚĞůƉƉŽũĂ ŬĞǀLJƚůĞŝŬĂƚĂƐĂŬƐŝůůĂ͘>ćŵŵŝƚLJƐǀĞĚĞƐƐćƚĂŝŬƵŝǀĂŶĂ͘,ĞůƉƉŽŵƵŽƚŽŝůůĂ͕ ũćŵćŬćŵƉŝŬƵŝŶKZ&/^dΠ͘^ććƐƚććĂŝŬĂĂ͕ĞŝƚĂƌǀŝƚƐĞĞƚƵŬćƚĞŝƐͲ ŬĂĂǀŽŝƚƵƐƚĂ͘dĂƌƚƚƵƵŚLJǀŝŶŝƚƐĞĞŶƐć͕ǀĂƌƐŝŶŬŝŶŬƵŶƐĞŽŶŬƵƵŵĞŶŶĞƚƚƵ ŬƵŝǀĂŶĂ͘WŝĞŶĞƚŬŝŶũćŵćƉĂůĂƚǀŽŝŚLJƂĚLJŶƚććĞƐŝŵ͘ŶĂƵŚŽũĞŶ ŬŝŝŶŶŝƚLJŬƐĞƐƐć͘WĞŚŵĞćƚĂƌƌĂŶĂƵŚĂƚĂƌƚƚƵƵŵLJƂƐƐƵŽƌĂĂŶŵƵŽǀŝŝŶ ŬƵƵŵĂŝůŵĂƉƵŚĂůƚŝŵĞůůĂůćŵŵŝƚƚćŵćůůć͘ KZ&/^dΠDKZƐŽǀĞůƚƵƵŚLJǀŝŶƚƌĂƵŵĂͲ ƉŽůŝŬůŝŶŝŬĂůůĞũĂĞŶƐŝĂƉƵƵŶ͕ŶŽƉĞĂĂŶƚƵĞŶƚĂĂŶ͘ KZ&/^dΠDKZƐŽǀĞůƚƵƵŚLJǀŝŶŵLJƂƐ ƚĂƌŬĞŵƉĂĂŶƚLJƂƐŬĞŶƚĞůLJLJŶũĂĂůŽŝƚƚĞǀĂŶŬŝŶƚĞƌĂƉĞƵƚŝŶƚLJƂƐƚĞƚƚćǀćŬƐŝ͘ ƐŝŵĞƌŬŝŬƐŝ͗ƉĞƵŬĂůŽƚƵŝƐƐĂŵĂƚĞƌŝĂĂůŝŵĂŚĚŽůůŝƐƚĂĂŬĞǀLJĞƚũĂǀĂŚǀĂƚƚƵĞƚ͘ hƐĞŝƚĂƚŽƚĞƵƚƵƐŵĂŚĚŽůůŝƐƵƵŬƐŝĂŬĂĂǀĂůůĂƚĂŝŝůŵĂŶ͘WŝĞŶĞƚƚƵĞƚŬƵƚĞŶ DĂŶĐŚĞƐƚĞƌͬzŽŬĞ͕ůLJŚLJĞƚŵƵƌƚƵŵĂƚƵĞƚ͕ƵůŶĂĂƌŝĚĞǀŝĂĂƚŝŽͲũĂ ƵƉƵLJƚƌĞŶŽƌƚŽŽƐŝ͘/ƐŽŵŵĂƚŽƌƚŽŽƐŝƚŬƵƚĞŶƌĂŶŶĞ͕ƌĂŶŶĞнƉĞƵŬĂůŽũĂ ƵƐĞĂŵŵĂƐƚĂŽƐĂƐƚĂƚĞŚƚLJŶćũŽƉĂŬŽŬŽŬćĚĞŶůĞƉŽůĂƐƚĂ͘

 

    

  !!! 


18

   

 

 

       

       

  ! " #  $ $   " "  '    ( ("    $    )   "  " " "   *+     

 

yksittäis kpl

 3 3 8. 8. 87 87

! "# $

8 3 8 3 8 8. 8 8. 8 87 8 87

 /567 /567@ /56: /56:@ /56? /56?@

 

  

 3 3 8. 8. 87 87

! "# $

3 3 8. 8. 87 87

 /563 /563@ /56= /56=@ /5/5 /5/5@

%&# 9 

# 9 

# 9 

# 

(# )% * + ),-./0 /:;.7< 7=;7?< /=;:.< 35;/8< ==;.5< 85?;6:< =?;75< 885;?=< 85:;55< 86.;3=< 85?;67< 867;7?<

%&# 9 

# 9 

# 9 

# 

(# )% * + (# )% ./ + .:5;55< 66/;=5< .:=;/5< 6/7;..< 75?;55< 368;83< 78?;55< 3/6;73< 38=;55< :33;6.< 3.3;55< ::3;./<

+ $;'A " A $ B

 

CCDDD C  E$ C C C "  -# 

 

    

  !!! 


19

 

     #$ % ( (   % ) ( *        ) ( 

  # +  * ,   -%.# /  %  ((  -012 .# *35* % 6 *5   6  6 # 7   ()  8  * 2 *  - % . ,  #1 ) 2  #

  ! =5#5: ==#5: =<#: =<#<:

  "# $ $ !! %$$& "# <?3?*3

'(()* + <?3?5*

*'-),. + <?3?*5 ) '.)3( + <?3?*5 *(/),, +

,,),* + /1)'( + -1)3* + /*)/* +

+ 9:;5< $ : 53*3=@ 3=*=3@ <3*5@ 3*A@ 3*@ A<*BB@ A*@ *A@

,-),3 + /.)'* + -.)(* + /1)/ +

+ 9:;5< $ : 5B*@ B*@ <5*<B@ *3@ B5*==@ A=*5@ <A*@ B*3@

 

 ! =5C#5: ==C#5: =<C#: =<C#<:

 

  "# $ $ !! %$$& "# <?3?*3

'(/)1* + <?3?5*

**.). + <?3?*5 ) *)-( + <?3?*5 *'.)/, +

    

  !!! 


20

5 < 6=>8

./8("" -2?0 !& @&  F&("  (&)""! (" ) ""( ,"!(  4&5  4+%* 58A& BE&

$ @ 7 ") ] ! * !  4 &5!   %  )  * ( 

$9:; F6 8

 !

  $

 & & 

%&& 

@DD 6 L=L+%

B VR

V !R!

(-*).0,

23)24,

! [

!D[

@DD@6 L=L+%

B VR

V !!

001) 1,

*1)(0,

B !B [

!R[

@DDB6 L=L+%

B VR

VD! !")

0

)3-,

31)-0,

D !@@[

C@! [

@DDB6BL=L+%

B VR

VD! !

0(1)*2,

*.)* ,

B C! [

!RD[

 

, $= BX 

    

F 

=

  !!! 


21

 

    # $%       & '() '   ' ' * +  ,-' .#&)  ')/#   '( ) ) ) &  01$% ) 2 034567$%   )8' 

  >@@<+0 >@@<+0< >@@@+0 >@@@+0< >@@@+0<H >@@@+0@ >@@@+0= >@@>+0< >@@=+0 >@@=+0@ >@@=+0= >@@=+6 >@@=+6=

 !! =ABCB&C& &' =ABCB&C&% &' =ABCB<&& &' =ABCB<&&% &' =ABCB<&&% H&' =ABCB<&&&' =ABCB<&&&' =ABCB<&A&% &' =ABCB@&<& &' =ABCB@&<&&' =ABCB@&<&&' =ABCB@&<& & =ABCB@&<&& 

 9:(;<= "!! - ( #$%'(%* +%',,* <E&@F AG&G<F -##'.* ,,',.* <C&C>F C>&>CF -+#'#%* %.'+$* <EE&=F G>&GF -(('+* $,'(/* @AG&C<F E=&F -(('+* $,'(/* @AG&C<F E=&F -(('+* $,'(/* @AG&C<F E=&F -%,'-/* %/'(#* @<>&ECF >C&ACF .-$',/* (%'-#* =C&<F C&EF -/'+#* $%'+.* @C&F E=&GGF .+$'%/* /#'+/* =@&=F @&=AF .#(',,* (.'(.* @EA&F @&EAF -/'+#* $%'+.* @C&F E=&GGF .#(',,* (.'(.* @EA&F @&EAF - I= 


22     

          

 ! "# "  "$%%%&)  " " *+ "     , "-        ./ #0)1   " #2)  *+    3 "41  -

   9;;7 *$< 9;;7 *7< 9;;; *$< 9;;; *7< 9;;; *7D< 9;;; *;< 9;;; *8< 9;;9 *7< 9;;8 *$< 9;;8 *;< 9;;8 *8< 9;;8 E$< 9;;8 E8<

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

 

    

  !!! 


23                !  "#  "# $ % 

   &     ' (  ) *

   246,"78" 246,",8" 246;"78" 246;",>8" 246-"78" 246-"48" 246-"68" 246-"!78" 246-"!48"

 -9:)4::)7 4 * -9:)4::)7 4  -9:)4::), - * -9:)4::), -  > -9:)4::)6 , * -9:)4::)6 , ? -9:)4::)6 ,  -9:)4::)6 , *  -9:)4::)6 ,? 

  +&,-. ! 1  "#$&'$) *$&++) ,7; 67< 9= =,< ,""&-) ++&+-) ,47 42< 42 24< ,$$&,.) #&') 66: ,:< 24 ;:< -,#&+.) '$&,") -:4 ,7< 7:4 ;:< ,.&*") #$&*-) 64: 77< ;- ==< -"'&++) '-&'-) 6;9 ::< 7:6 ;9< -*#&$.) ."&*.) -67 7-< 776 -9< ,.&*") #$&*-) 64: 77< ;- ==< -"'&++) '-&'-) 6;9 ::< 7:6 ;9< 1@- 

 

    

  !!! 


24

 

   

    !

 "#$     % % & ! %    '   

 ' %( % '  %% '      ! ) % *  %'( +  ,!  &%  

 

 6899:8; 6899:1; 6892:8; 6892:2; 6899C:8; 6899C:1; 6892C:8; 6892C:2; 6899C 8; 6899C 1; 6892C 8; 6892C 2; 6899D8; 6899D1; 6899:F8; 6899:F1; 6899F8; 6899F1; 6899 8; 6899 1; 6899H8; 6899H1; 6899I8; 6899I1;

 !! 2<=>?==>1,=, ( 2<=>?==>1,=, 2<=>?==>9,2, ( 2<=>?==>9,2, 

2<=>?==>1,=, ( 2<=>?==>1,=, 2<=>?==>9,2, ( 2<=>?==>9,2, 

2<=>?==>1,=, ( 2<=>?==>1,=, 2<=>?==>9,2, ( 2<=>?==>9,2, 

2<=>?==>1,=, ( 2<=>?==>1,=, 2<=>?==>1,=, ( 2<=>?==>1,=, 2<=>?==>1,=, ( 2<=>?==>1,=, 2<=>?==>1,=, ( 2<=>?==>1,=, 2<=>?==>1,=, ( 2<=>?==>1,=, 2<=>?==>1,=, ( 2<=>?==>1,=, 

 " $!! :& %&()(%* :& ((0)1%* :& (,)%* :& (+,)-,* " %&()(%* " ((0)1%* " (,)%* " (+,)-,* . " %&()(%* . " ((0)1%* . " (,)%* . " (+,)-,* 0 %.0)-&* 0 (%%).* - : %.0)-&* - : (%%).* G% "F& %.0)-&* G% "F& (%%).* " %.0)-&* " (%%).* G  " %.0)-&* G  " (%%).* %69 )-8 *    (22 )60 *

+,)-.* &0)%,* &0)-(* 0&)-.* +,)-.* &0)%,* &0)-(* 0&)-.* +,)-.* &0)%,* &0)-(* 0&)-.* +)0,* &,)0* +)0,* &,)0* +)0,* &,)0* +)0,* &,)0* +)0,* &,)0* 70 )94 * &4 )90 *

- ./0123 /% 9<8,91A B1,2<A 21=,<8A 88=,??A 218,6<A 888,=1A 2?2,29A 811,18A 9<8,91A B1,2<A 21=,<8A 88=,??A 218,6<A 888,=1A 2?2,29A 811,18A 9<8,91A B1,2<A 21=,<8A 88=,??A 218,6<A 888,=1A 2?2,29A 811,18A 992,16A 6E,BEA 2==,=1A 8=<,16A 992,16A 6E,BEA 2==,=1A 8=<,16A 992,16A 6E,BEA 2==,=1A 8=<,16A 992,16A 6E,BEA 2==,=1A 8=<,16A 992,16A 6E,BEA 2==,=1A 8=<,16A 9ϯϰ,ϮϴA ϴϳ,ϵϳA ϰϬϬ,ϬϮA ϭϬ<,ϮϴA


25      !$% &'( (   

 )$%*'+ * ,   

  

3555678%* 355568%* 3555A78%* 3555A8%* &++.01(2 3555C78%* 3555C8%* 35552D78%* 35552D8%* 3555E278%* 3555E28%*

 19 :; :  19 :; : 19 :; :  19 :; : .* 3 4 3 +)%) !6 19 :; :  19 :; : 19 :; :  19 :; : 19 :; :  19 :; : 

  -./01! ! # $ 2

/ =& 6 %&()*+ , -.)/ , 51>7 ? >73@? =& 6 ++-).% , &&)& , 1731 ? 77 77? B6& %&()*+ , -.)/ , 51>7 ? >73@? B6& ++-).% , &&)& , 1731 ? 77 77? 7 8 9 ++&).* , &/)4 , 17>;3? 77 15? B &C %&()*+ , -.)/ , 51>7 ? >73@? B &C ++-).% , &&)& , 1731 ? 77 77? 0 %&()*+ , -.)/ , 51>7 ? >73@? 0 ++-).% , &&)& , 1731 ? 77 77? .& 2 %&()*+ , -.)/ , 51>7 ? >73@? .& 2 ++-).% , &&)& , 1731 ? 77 77? 2 F1  

 

    

  !!! 


26

 

 

             

   

 !

" #" $%  &)  %  * +   

 ! "#$ '" 5785$9 5785$0 5780$9 5780$0 57:0$9 57:0$0

&' ()  ,-. /0 1

,' -

, 4 - 0:; < =;; < /0  ./.0134 /30574 9=805 ? 08;/ ? 0:; < =;; < /0 .350/84 /109:4 959:; ? 0@@= ? 0:; < =;; < 8/  .350/84 /109:4 959:; ? 0@@= ? 0:; < =;; < 8/ .5(07.4 3:0/34 977:8 ? :/:; ? =;; < 7;; < 8/  :7:0894 8=8;9 ? =;; < 7;; < 8/ /:.01.4 877;0 ?

!"%"

4 A 0  

 

"#$ '" 5785B9 $% 5785B0 $% 5780B9 $% 5780B0 $% 57:0B9 $% 57:0B0 $%

&' ()  ,-. /0 1

,' -

, 4 - 0:; < =;; < /0  .3/0534 /801(4 9@599 ? 0=5@ ? 0:; < =;; < /0 .990814 3(0774 9789@ ? :;58 ? 0:; < =;; < 8/  .990814 3(0774 9789@ ? :;58 ? 0:; < =;; < 8/ .570(14 3309(4 /;7== ? ::95 ? =;; < 7;; < 8/  /((0854 8@/70 ? =;; < 7;; < 8/ /:705(4 0;5@; ? 4 A 0  

 

 

    

  !!! 


27

  

  

          !  "# " #$  "#  %

  ./011#2"# ./018#2"# ./01)#2"#

 # 9 (

 &'()*+ $$%& )43)57 $'%& .*34)7 )*%& /135*7

 %3)  %3)  %3)

./581#2"# ./588#2"# ./58)#2"#

# 9 (

: % 3) : % 3) : % 3)

*)%& *+%& $$%&

843.;7 )83157 )43)57

./5.1#2"# ./5.8#2"# ./5.)#2"#

# 9 (

: % 3) : % 3) : % 3)

$,%& )'%& ..%&

.)3)*7 /03/)7 ;53)17

./58*#2"# ./58/#2"# ./58;#2"#

# 9 (

=>? %)3 =>? %)3 =>? %)3

/$%& )'%& ..%&

.03;57 /03/)7 ;53)17

0 1 2 33 0510336

#

7 #

./011#2"#

8#

17#

./5818#2"#

89

70 

./5.1892"#

#

8

./58*#2"#

 

    

  !!! 


28

 

     

 ! "

##

%&'()+,%&'(&+,%&''(+,%&'''+,%&'' +,%&''%+,%&'()5+,%&'(&5+,%&''(5+,%&'''5+,%&'' 5+,%&''%5+,-

 ," 3 3 3 3 3 !," 3 3 3 3 3

 

$% . /

3 3 3 3 3  3 3 3 3 3

! 4 4 4 4 

(0 1 (0 1 (0 1 % 1 % 1 % 1 (0 1 (0 1 (0 1 % 1 % 1 % 1

    

'"$() !" !!  -./((0 2 -1/((0 2 34/-.0 2 -5/.(0 2 3(/.(0 2 33/5.0 2 -./5.0 2 -1/110 2 3-/-.0 2 -1/-.0 2 34/.(0 2 36/5.0 2

  !!! 


29

   !"#"$ %&!"'&&!!! %#&!"( ""'"#&"%"'")

  *"+,-./

 ! 

  !"" "" 2445676(48 9: !%;9:' .9<:9:-&&=4< %8 #$&'( ..=><? 24-.7@6(48 9: !%;9:+(@%! .9<:-<:5=.&&=4< %8 )*&+( 94=<A? , -.. *% """ !!&"%&!'%&%%= !!4=B&&( ! -< %( , -.. 

 4B<4 4B<4B<.

*"+,-./ ," + 5=>D&= %" *+&'( 49=9<? E".=9D&="" *+&'( 49=9<? ! 9D&=" " *+&'( 49=9<?

/01-..23252. "F"G&!" !"%%#!""&"%#!!'( !'4&& !G ""  " &:"H#I#"!G &!" ""&"%( !'  "!! !!& J= G G% &!"#!( !'"J !!&!!J%%% """( ##%%"(-<D&!'(,#"K% "(

"%% & &! '& ,%!#$""#!!')

 6&7 9!  : 7 ; 5B<-<4 ( 4 % "L+M!NO

," 4&&:-D&:5<<D&

 *"+,-./ ""

 ! *)&##( 4>=>>?


30

G+$$0%7.%$  $

 !

, $= BX

DD./:4 5W  8 4 5

04)*0,

BD! C[

  $ !

, $= BX

DD

./:

*()((,

!C[

  $ !

, $= BX

DD

7 &  4

85 7 &  4B

85 7 & D 4R

85 

-4)04,

! @[

-4) 3,

!B[

-2)3-,

C!B@[

 !

, $= BX

-()-2,

!

[

DD D

DD B

  $

DD 

 F/ *  

    

  !!! 


31

G+$$0%7.%$  $F""( ./:4 5

 !

, $= BX

40)0 ,

D!RC[F&1%8 /: 45 W$b3(

 !

, $= BX

4 )(1,

BC!CR[-8./: ! W ""( W&"

 !

, $= BX

4*) *,

C!R [

 !

, $= BX

DD @./: ) 

- )10,

D![

  $ !

, $= BX

C

F(V88 & 

-.0)1-,

D! [

DD @

  $

DD B

  $

DD 

  $

 

    

  !!! 


32

   

   !" #$ $" % &' ( ) &%)*+ -

 )

.$%/ 0/1/' $" % &' ( ) &%)*+ -

 )*+ -

 

2 (/' /3/ "  ) &% 4' /3/ " $" % &' ( ) &% 5 " 6 # 768*9 -

 

 %/ //% &' ( : '/ ) ;

 

*+< -

+.

=1 % :' /3/ " &% * ;%%

!!

*9) -

++.

=1 % :' /3/ " &% * ;/1 ;

 

*+< -

+9.

=1 % :' /3/ " &% * %'(/+* -7 %% ;>? 7/% A // "BC/ "'#" D;/%%/* >> % AAG

 

    

  !!! 


33

   4#78#4

 !*-./023. 455 !*-.)23. 455 !*-.455 !-3.#455 9

 

 )() )() )() )() 4)() 

$   : 

 !" #$ '()  . 6  . 6 !  .4#6 #! 

. 6 !  .:6

 3<52<-2= .45-> 3<52<-2=5-> 3<52<-2= .45-5

)() )() )()2--

 !" #$ '() #  :. 6 #% #. #6 #  :. 6

!-00=?5-3--/*2-23@<A*B C<3=23D E-.?-?-00F

GGGH3<AH35

GGGHH-


34

   !"$%& '

    

   2' ./0/11 3-5 ! <'$% ./0/11 

 

 ()*

 

!-189&.0;

!!

0/&(3;

=> ?  "'%' '&   & $ @ $' 

@''   @ @'" ? $ 1'A1'"B$

" #    $  %   31.=9C3 31.=9C1( 31.=9C19 31.=1.C3 31.=1.C1( 31.=19C3 31.=19C1(

&& 1//A1//D' 1//A1//D' 1//A1//D' 1//A.8D' 1//A1//D' 1//A.8D' 1//A1//D'

 '&  ( 3''EF 1(''EF 19''EF 3''= 1(''= 3'' 1(''

  '& *!+!

-*

..-

!!

-

!!

-

 !  '& 3.&.8; 11(&38; 133&/); 3/&/0; 1/(&9(; 3/&/0; 1/(&9(;

= '$%@''$&$$@

 

    

  !!! 


ϯϲ


ϯϳ

  ! " !

## $!" !

' ( !" ! ') !* *!  01+02 010+2 010+9 010+, 010+5 010+8

   (*  ;<

 +1451) +1451) +1451) +1451) +1451) +1451)

6(7 6(7 6(7 6(7 6(7 6(7

 #+, 8959: 8959: 8959: 8959: 8959: 8959:

   010+= 010,8

  

 +1451) +1451)

6(7 6(7

 #+, 6,90:  6,90:

! "  010+1 01+92 01+98 0109, 01008 01006 01+++ 01+96 01+9= 01+21

  $ *7(   *  * *?)

 +1451) +1451) +1451) +1451) +1451) +1451) +1451) +1451) +1451) +1451)

6(7 6(7 6(7 6(7 6(7 6(7 6(7 6(7 6(7 6(7

 #+,#$ 8606: #$ 8606: #$ 8606: #$ 8606: #$ 8606: #$ 8606: #$ 8606: #$ 8606: #$ 8606: #$ 8606:

0102, 01025 01092

 ?)  * ?)* @ A#') (!2(

! "  911+B0 911+ 9115B0 9115 9112B0 9112

 ;< ;<  

 +4,9) ,4,9) +4,9) ,4,9)

  

 +4,9) *  ,4,9) * 

 

* * * * 

    

& #$ '$'(

=121: 8606: 2115:

 #+,&& 2=68: ()' 0+908: && 2=68: ()' 0+908: &' )$

2262: 0+09+:  !!! 


38

    !"#""$ !%$ &'" (

) **

& !! * "$ ! &'+ , -!$(

 3445 344. 3444 344@ 4.9.3

!67 !67& = # &A$B8 &A$B8 E

 358646 358646 358646 358646 438633&!

 " " + , !$ + ,

 ./0 9;;< />@<  /@/.< /;;@< !!" 9>;@<

$%&'()*'+ F"$" G$"( -% #&$&(%"# #I$$& &% & --$ $ &""$ $!"$ $$( !!#I$#"$I$ "- "J"$(#I$AK!& $(34L(

 M43/>5

 /5,N""!$

 ./0 ,"" ;///<

$((-.(-)*$)/'/-(--)/ & ""$" G$"(""!$""4",J355O355,L >344K4

*355O355,

 

 + ,

 ./0 ,! /435;<

    

  !!! 


39

POLYCUSHION Itsekiinnittyvä vaahtopehmuste, liimapinta Paksuus 3,2 mm. Värit: beige ja musta. Tuotenumero

Kiinnittyvyys

Väri

Koko

ALV 0 %

ALV 24 %

192913

kevyt

beige

45 x 61 cm

25,75 €

31,93 €

192195

kevyt

musta

45 x 61 cm

25,75 €

31,93 €

192041

korkea

beige

45 x 61 cm

25,75 €

31,93 €

192852

korkea

musta

45 x 61 cm

25,75 €

31,93 €

MOLESKIN

ORFIT REUNANAUHA

Puuvillasta valmistettu pehmuste, itsekiinnittyvä. Saatavilla eri leveyksillä. Käy myös reunanauhana! Väri: vaaleanpunainen/beige

Velour –pintainen reunanauha. Väri: musta

Tuotenumero

Tuote

Koko

Väri

ALV 0 %

ALV 24 %

4881

Moleskin

23 cm x 3,7 m

vaal. pun./beige

89,61 €

111,12 €

13915

Moleskin

1,6 cm x 4,6 m

vaal. pun./beige

17,51 €

21,71 €

35116

Orfit reunanauha

1 mm x 2 cm x 3 m

musta

19,06 €

23,63 €

CONTOUR-FOAM PEHMUSTE

Liimapinta toisella puolella: sininen, keltainen ja pinkki, 9,5 mm levyn paksuus. Ilman liimaa: sininen, 25 mm levyn paksuus. Tuote NC12905 NC12906

Koko 9,5 mm x 41 cm x 61 cm, 2kpl/pkt 2,5 cm x 41 cm x 61 cm, 1kpl/pkt

ALV 0 % ALV 24 % 91,16 € 113,04 € 73,65 € 91,33 €

UUTUUS Contour Foam pehmuste nyt myös pehmeämpinä ja pienempinä paloina. NC12630-1 Pehmeä, Pink, 20 x 30 cm 14,20 € 17,61 € NC12630-2 Extrapehmeä, keltainen, 20 x 30 cm 14,20 € 17,61 € Villa Manus Oy

Ojahaanrinne 4 01600 Vantaa

P. 09-454 3650 F. 09-454 4350

internet

info@villamanus.com www.villamanus.com


ϰϬ  

 !

"#$

%!&&'( !

"#$

%!&&'(

)

) !

"#$

%!&&'(

''"&

+!,-# !

)

 !"(

''"

+!,-'# !

)

 !

 

#"&(

+))&

!!. ! !

&"

%!

!

)"(

+))&

!!./ !

&"

! 

" $

''))(

'")"

+!01!#2 ) 

&"

%!

!

#)(

'")"&

+!01!'#2 ) 

&"

%!

!

#)( 

 

 

 !!-!%!

    

  !!! 


Ï°Ï­

 

      !

"#

 $ 

  % &   1- 1-! 1-( 1-# 1-) 1-1-5 1-

 !-

/! /!#  #

/! /!)  #

)-/-!2  #

)-/-!2  #

)-/-!2  #

)-/-!2  #

)-/-!2  !-

)-/-!2 9 !-

)-/-!2 9 !-

)-/-!2 9

 3 4

   6

 3 4

  ' %()* )#)(0 )!0 5!0 5!0 5!0 5!0 5!0 5!0 5!0 5!0 

1$:; <

=  

" < 

#

2 > &   "    < !-

2 > &   % &   6 "3 4 ; 

1-?1-

@A A;;;B%B@'D$'?E';'''DF' $  @ < <= <

; 

 G    

  ' %()*

15-

!

/)-

I <

!

()!)0

15-(

!

/)-

3 4 I <

!

()!)0

155)

!

/)-

 I <

!

()!)0

15-

!

/)-

 I <

!

()!)0

155

(2 /)

I <(5)50

155(

(2 /)

I <(5)50

  <

=  

E < %<

 G  1 > J < <  &   " 1!5- 1!5-

 #

)-/-!2 3 4

!-

)-/-!2 3 4

 ' %()* ! !!)0 !

!!(#0


Ï°Ï®

F9.`9$F4:E :U 5  (   !   O ( "(  E :U Q  A  $

B

R

7 &

3VC! L  3VB! L  3VB! L 

$ :8 :8 :8

 ! $= BX - )14, ! [ - )14, ! [ -04)10, R !D [

E$690E.$+%0`9$F  (   !    (8"" "" (  """   " )"  ( -  O ( "1! :8

  $

DR

BDR

RDR

RDR$

RDR2 R B

7 &

R!BVC 3 VC 3 VC 3 VC 3 VC 3 3

DL DL DL DL DL 

$   :8 

 ! $= BX 4*)4-, R ! D[ ..)12, @D! [ *1).-, ! [ *1).-, ! [ *1).-, ! [ 30)-0, C !R@[

$99$+$;,$!-.;--; -.;--;F0+$0+7+$99$+$;,$0=$+=00$$ 7 && ;  $

,

,

, 

, 

, 

, 

,D

,D

,D 

,D

,D

,D

D ,D

B ,

,

, 

 

 & &

V V V V V V D V D V D V D V D V D V D V  V  V  V 

$  :8L  :8L  :8L    ("  :8L 

 ! , $= BX (() , ! @[ (() , ! @[ (() , ! @[ (2) , D !

[ (2) , D !

[ (2) , D !

[ (3) , DD!B@[ (3) , DD!B@[ (3) , DD!B@[ (3) , DD!B@[ (3) , DD!B@[ (3) , DD!B@[ (3) , DD!B@[ 00) , B !C [ 00) , B !C [ 00) , B !C [     

  !!! 


ϰϯ

$99$+$;,$!-.;--;!=00$==$ -.;--;F0+$0+7+$99$+$;,$=00$==$  $

7 &

$

 !

$= BX

,$

V 

 

44)

,

B!R[

,$

V 

:8

44)

,

B!R[

,$ 

V 44)

,

B!R[

EF DB @,

V 

./

33)* ,

CR!B [

,$D

D V 

 

41)

,

R ! R[

,$D

D V 41)

,

R ! R[

,$D

D

D V 

 

41)

,

R ! R[

,$D

D V 

 

41)

,

R ! R[

,$D

D V 

:8

41)

,

R ! R[

,$D 

D V 41)

,

R ! R[

,$

 V 

 

.2)

,

@ !R [

,$

 V 

:8

.2)

,

@ !R [

,$ 

 V .2)

,

@ !R [

-.;--;+$;,$!$,7$%$B*=00$ F (  ()" (   ")("1    $

,%$B 

,%$B 

,%$B

,%$B 

  V V  V  V 

$   

 ! $= BX 20)2., RR!B [ 20)2., RR!B [ 10)30, R! D[ 10)30, R! D[

%;F79!$$=$F9.E00=0+7+$99$+$;,$!-.;--;F0+$ .(  (    - ") (E :U Q < $

 B

% /V! (!  V 

.2)

,

@ !R [

B BB

 

3V

")

(()..,

@! [

B DB

 

3V 

")

42)0(,

R! [

B BB

 

3V

")

01)-4,

B@!D[

B DB

 

3V 

")

3*)(*,

C !

[

 

7 &

$

 !

    

$= BX

  !!! 


Ï°Ï°

%F=0+$6%!$$=$F9.E00=0+7+$99$+$;,$! -.;--;F0+$!$=00-%0=70-$;%.0-0.  (  !")  $ 7 &

$

$

 !

$= BX

R

 !VR!B3")

2 )43,

R !@[

R *

 !CVB!B3

@ 

")

2 )43,

R !@[

-$-%0F;.=70%7$99$+$;,$    ( 

*F;.=0+7+$$=$F9.E00=0+7++$;,$   O  7(  (E :U Q <  $ 7 &

$

 !

$= BX

D CB*

!R3V 

 

(3)*-,

DB!B@[

BBBD

3V02) (,

BD!B [

BB D

3V 2.).2,

! [

*F;.=0+7+$$=$F9.E00=0+7+-.;--;+$;,$   / ( O   $ 7 &

$

DBBB,V 

 !

$= BX

3 )02,

@ ! D[

E977$J02 -.;--;W+;--$+$;,$%$$%%$ ( "!( 4G*5 ")" D

- " V 

D@V 

 

 ! $= BX - -) , B! B[ -4() , R! @[

    

  !!! 


ϰϱ

         - - - - - - -        - - - - - - -    

       !"! ! " '" (")* ! ! " +*, ! " !"! #! " '" (")* ! #! " +*, #! " +! !"! $!# " * ! !"! $!# " ", !"! $!# "  ! ./"0 $!# " !"! %! " '" (" %! " +*, %! " +! !"! #&! " * ! !"! #&! " ", !"! #&! "  ! ./"0 #&! " !"! $&! " '" (" $&! " +*, $&! "

#$& #$& #$& -& -& -& -#$& -#$& -#$& -#$& --$& --$& --$& #2& #2& #2& #2& #& #& #&

  + !, !"!,//!+. 3 4+*,,!3 ,*" !! 56030/ ,7 !"!'" ("8+*,3 

(-

9

 !"!

%)! "

$$&

-

9

'" ("

%)! "

$$&

--

9

+*,

%)! "

$$&

 

 

    

 

  !!! 


46

 

 

  

 

  !!" #$ %!" $&& '!!!" 

  

#( )* +

)./0/

*/ 2 3/ 

!0040 5

)./03

./ 2 3/ 

!6*8) 5

 9 #9 !$! % : '! !!" &$;=; '" ). 2 ). !" !% ' %!'" (;> !" 

  

8.***#

). 2 ). 

!

#( )* +?066 5

 

 

@8?.). 3/ ! !! ?/**../3// ('! #A

 38 2 43 )/ 2 ). 

 =' ='

 

#( )* + !"

))8) 5 *.66 5

 

 ! :'!' !'%! !'!'

''

*3.*8

. B 2 . !

" 

8**6 5

*3.38

. B 2 ). !?/). 5

 

(;

 

#( )* +

    

  !!! 


ϰϳ

          ! "   ! # $  % &  !   '  !

()* "  +    , ! # -  ,  !   ' !

.) #  %'  + ! "   !

 +   

"(5/6/& "(5/6/; "(5/6/5 "(5/6/6

    

"(5/6// "(5/6/0 "(5/6/A "(5//55%6/< "(5//59%6/< "(5//55%5/< "(5//59%5/< "(5/<50%//< "(5/<59%//<

   (  (  (  (  . . 

 

 /7 8 595 7< 8 ;5 /7 8 595 7< 8 ;5 69 8 5/ > /7 8 595 7< 8 ;5 /7 8 59 75 8 59 /7 8 59 75 8 59 /7 8 59 75 8 59 

  ' ' '   ' '   ' 4 ' 4 

    

 

 /0 1 4

! ! ! !

0&;< = 0&;< = 0&;< = 0&;< =

! ! ! "#$%! &"! "#$%! &"! ! &&!

0&;< = 0&;< = 0&;< = &0<9 = 56</& = &0<9 = 56</& = &;5; = 50<0; =

  !!! 


48

ELASTISET / JOUSTAVAT NUKKANAUHAT

JOUSTAVA ORTOOSINAUHA Nukkapintainen joustava tarranauha. Valmistetu pollesteristä ja kumista. Väri: musta Tuotenumero 23213-1 23413-1 23513-1

Koko 2 cm x 25 m 3 cm x 25 m 5 cm x 25 m

Väri musta musta musta

ALV 0 % ALV 24 % 55,00 € 68,20 € 75,00 € 93,00 € 109,00 € 135,16 €

VELCRO STRETCH Nukkapintainen joustava tarranauha. Valmistetu nailonista ja kumista. Väri: valkoinen ja beige. Tuotenumero NC12144-110 NC12144-310 NC12148-310 NC12149-310

Villa Manus Oy

Koko 25 mm x 9,1 m 25 mm x 9,1 m 51 mm x 9,1 m 16 mm x 9,1 m

Väri valkoinen beige beige beige

Ojahaanrinne 4 01600 Vantaa

ALV 0 % ALV 24 % 34,00 € 42,16 € 34,00 € 42,16 € 65,00 € 80,60 € 27,00 € 33,48 €

P. 09-454 3650 F. 09-454 4350

internet

info@villamanus.com www.villamanus.com


49

 

   !"# $%  !" " ! "#  &'" (!!""!! "(!! )"*#

 232-4 23255 232523253 2325. 23257 2325< 23258

 

 53 53 53 53 73 72 7- 75

6 -7 6 -7 6 -7 6 -7 6 -7 6 -7 6 -7 6 -7

 !" #"  !" #"

  -. / 2..82 9 2..82 9 2..82 9 2..82 9 "# --5:5 9 "# --5:5 9 "# --5:5 9 "# --5:5 9

>? ? @  ) " !) ! "!" &# &A ( ) "# # dÄ&#x201A;ƵůƵŬŬŽÄ&#x201A;ůůÄ&#x201A;Í&#x2DC;

B ?)! )((  :-5 -C-7 :-5 -C.7 22--.3-7

 

 " (!# ( " " !!!"# # @!!!) @!!!) BD!)

$  -7 6 -7 .7 6 -7 -7 6 233

  

    

 %&" " % %" %

 -. / 22..7 9 28-55 9 22:.- 9

  !!! 


50


52


53

       !""#$%'()! * $#$!$! $! # +$!%, ! !"#$ " $! -!"#( $%'()% "#-* $!!( %' # "#-*!' +-!""# "-., %/% # # !.!" '%"#!!2 *## #!' #! -!"#( !.!"##"$ " +'-*!'$  , $#!% !' ! '$'$!2 $!%% #3!# %")/ ! * %%) .4!/ 54! %')% %$ !$/$!#6*/ # %'* (!! 6!$! !.! %")/ 7 !(2 *## $! +!!$#! $!, * $ $$(2 $"!% +9!4, :6!$('

 $#$#       ;## !%% !-#$ < "#- * $!!( %' -!"#( "-. %/% # # !.!" '%"#!! + !(% #! $,2 $/# # #!(! =## %")/%%) > !!!! * $$ $2 : !$('

 > D " ! # D " !

 

   A E 2> G ! E2 G

    

  !!! 


54

   " $+, 

 

2(2 9:2 ;1

 56+ = >>-?

-" . "&(%

74 2 74 &)#)%

@AABC"55 *  "$" @7  3 2 

( 2D  @ @ E F 5  +$ $% , 

*  "$# @  22 

( 2 D   C %+G

B$# ,= >>  G

 9:2 1;H 9:2 11H 9:2 ;

 

 " . #"&&%

7 14 IB2   22 2 D

( #$##)+% 2 3;74 IHB2 27  3 2 2D

(  2 37 #$+$% 214

 

    

  !!! 


55

          

 

#  $ %&'  ( $

 ) *(+ *, - /  *- ** 0*+ /$ 1 2

 3  $ 4  $  <=(>+? 4?>0

 ? 

 B 

 

 845 ( 9 ! 0@00(, A " ! 06, A

 ) +, *, - /  +*+ ** 0*+ /$ 5 

( 

  $ 1  '

 

(

/ 2

 

 &$ 6 /$  <=(>6? 4?>(( C40>((

 ? 

 B 

 )  

 845 (9 " ! (,*(, A " ! 06, A $ ! **, A

 ) +, *, 0+ /  + ** (6 /$ 5 

( 

  $ 1  '

 

- / 2

 

 &$ - /$ 7 &

&2 $  <=(>((? 4?>(( C40>((

 

 ? 

 B 

 )  

 845 ( 9 " ! (,*(, A " ! 06, A $ ! **, A

    

  !!! 


56

% ) +, *, (, /  + ** (6 /$ 5 

( 

  $ 1  '

 

- /

2

 

 &$ - /$ 7 &

&2 $  <=(>(? 4?>(( C40>((

 ? 

 B 

 )  

 845 ( 9  ! (-@-, A " ! 06, A $ ! **, A

%" ) -( +, (, /  -- + (6 /$ 7 &

&2 $ 1   

 $  <=(>+-? 4?>+-

 ? 

 B 

 

 845 ( 9 ! (-, A ( ! +(,, A

 B 

 B 

 B 

 )  

 845 ( 9 " ! 06, A " ! 06, A ( ! +(,, A $ ! **, A

'  4?>0 4?>(( 4?>+C40>((

 

    

  !!! 


57

KUUMAILMAPUHALLIN Steinel, CE-hyväksytty, 12 kk valmistajan takuu. Puhallusvoimakkuuden- ja lämpötilansäätö. Ilmavirran supistin helpottaa työskentelyä pienten lastojen valmistuksessa ja yksityiskohtien muokkauksessa. Mekaaninen tai digitaalinen lämmönsäätö.

KIILATYYNY LASTOITUKSEEN Sininen kiilatyyny valmistettu vaahtomuovista.

Tuotenumero NC12800 35351 10196 NC94133

Tuote Verkko kuumavesialtaaseen 51 x 76 cm, valkoinen Kuumailmapuhallin, sis. ilmavirran supistimen Ilmavirran supistin kuumailmapuhaltimeen Kiilatyyny käsilastoitukseen, sininen, pyyhittävä

ALV 0 % 25,75 € 209,09 € 20,60 € 40,17 €

ALV 24 % 31,93 € 259,27 € 25,54 € 49,81 €

MERKINTÄKYNÄ LASTOITUKSEEN Kynässä vahamainen täyte, joka tarttuu hyvin lastamuovin pintaan ja on pois pyyhittävissä. Värit: keltainen ja musta. Muista myös täyttöpakkaukset. Tilaustuotteena: Catell Lastakynä, kerroksittain kuorittava, keltainen. Tuotenumero

Tuote

35003Z

Merkintäkynä musta

15,45 €

19,16 €

35003G

Merkintäkynä keltainen

15,45 €

19,16 €

35003Z/1

Merkintäkynän täyte musta, 12 kpl

26,78 €

33,21 €

35003G/1 12012 tilaustuote

Merkintäkynän täyte keltainen, 12 kpl Catell Lastakynä, kuorittava, 1 kpl

26,00 € 2,00 €

33,21 € 2,48 €

Villa Manus Oy

ALV 0 %

Ojahaanrinne 4 01600 Vantaa

P. 09-454 3650 F. 09-454 4350

ALV 24 %

internet

info@villamanus.com www.villamanus.com


58

 

  

  

   

 

    ! !

 

"$

%&'$'

  

! !("*

 

' 

 

 +

! !( *

 

 

%&'$'

 , - . (! 

 

 

$

 /01% / !, 

 

 '

     

 

  !!! 


59

 ! "#$$%& '#"(

 

 & )

* +

, -.%! ,"/,#%%!

 & + )

* 0

1%#24& ,#%/"& #%/5,#2567!%!

8& )

**

1%2! /"/##%%! 9 !#$2! 4(,4

 

 &+8 )

**8

1%2! /"/#% 9 !#$2 "$#: 8 ;; ++ #4$

 

& )

*+

<5!";.;%,(

 

& )

**

=(>?", 1$%(

 

*& )

     

 

  !!! 


60


62


63

  !  !" # ! "!$%%&"!# '"$!!""$!""""" (" !!"# )""*!+ !(%&", * -" .# 1!"  *%" *" # 2 3* * !" # ' """ !" !" # *33*4 3* ! ! # :;<< = :;<< @ :;<< :;<< 

  "*!"$""! 66!$!* ("$@"$!!:;<< =!" ""BD""*!! )"  "*!$!5 ;@

 !! 5 G 6 @ E

"#" $ $ %&'(*%+& , 6$GH 6$@H @H @$GH @$>H

 !! > A ;< ;;

"#" $ $ %&'(*%+& , @$AH E$5H E$6H E$ H >$;H

 

567  66>$5 ?  A$6<?  ;<5$; ?  ;A$;E?

 !! ;5 ;G ;6 ;@

"#" $ $ %&'(*%+& , >$6H >$>H $;H $5H

IJK')= L  )"(""."!!!!"!!!!" (( # "!$!* "!$ !( !* 3 %# % !D!.!" "!" "%&" " # % !&"! "(" !* "*  #="", *"IJ"3 !"! " *67#

 

    

  !!! 


64

 

  "#"$"

% "$ & #'##"#' "##"#

( "'$ )

* "

 3.44 3;<4 3;<; 3;<. 3;<@ 3;>4 3;>; 3;>. 3;>@

56"7 - - - - A A A A

-#

##"# * A##"# -#

##"# * A##"#

;>?@@ ;>?@@ ;>?@@ ;>?@@ ;?;. ;?;. ;?;. ;?;.

&'()*+,))*+" # #"# ##"# #'$"6 %""'"#B6 #B

&  56&"# "AA?#&5A C A A?#&AAC##"#'  &5A C ##"#A" & C

 

  +#,-%./0 //'94: ! .>'@<: ! .>'@<: ! .>'@<: ! .>'@<: "#% @/'/<: "#% @/'/<: "#% @/'/<: "#% @/'/<:

-' ,'-,' .'./ 0 %1# *""AA?#" ## "##"# "# 6"$" A "##"##" " 6"## "## 56AA#""#

    

  !!! 


65

D5*E*

D5,DF*,%,* 23*((,-32,-' .'4 '(6#%

77-2+ *(23*((,-32,-' 81

-.+'()62'*9*(-'2(--'- 8

G34;H % #"# $"6

G34/H G34.H F65JA#""# $"6 "# "##

I & 6$

I &6

"# A?#""# #

"# "5JA? A? # :;< 6 =/> ?:. :/ <  @

I"# "##AA?#""##?""# ' "###""# D"## $"6 I ##$ &6#"##""  5"# #"# " ""#"A$ "#

 J<334;?; J<334;?. J<334;?@ J<334;?/ J<334;?3 -5P34/?,, -5P34/?, -5P34/?P -5P34/?J -5P34/? -5P34.?, -5P34.?P -5P34.?J -5P34.? -N94,,?; -N94,?; -N94P?; -N94J?; -N94 ?; 3;/4<

3;/4<5 3;/4<-

 

A "## K L3'9M A "## L3'NM A "## 5L9'NM A "## -L<'NM A "## K-L;4M - "## 'K L3'9M - "## ' LN'9M - "## '5L9'NM - "## '-L<'NM - "## 'K-L;4M

#BJ Q"# #,' LN'/M

#BJ Q"# #,'5L9M

#BJ Q"# #,'-L9'<M

#BJ Q"# #,'K-L<'@M #B"+BB"R'K L@'<M #B"+BB"R' L3';M #B"+BB"R'5LN'/M #B"+BB"R'-L9'NM #B"+BB"R'K-L<'>M AAB"#"#' L3'/M AAB"#"#'5LN'/M AAB"#"#'-L9'NM

    

  +#,-%./0 ! @<'@.: ! @<'@.: ! @<'@.: ! @<'@.: ! @<'@.: 1 39'/9: 1 39'/9: 1 39'/9: 1 39'/9: 1 39'/9: #%! </'3N: #%! </'3N: #%! </'3N: #%! </'3N: % N@'<N: % N@'<N: % N@'<N: % N@'<N: % N@'<N: "!# </'@4: "!# </'@4: "!# </'@4:

  !!! 


66

   

    !!" #$ "%! $""$ &'(!## )023( )023( )023(> )023(? )023(&

%! #"$#"#""$4 5 6 74+ 8! %! #"$#"#""$4 6 74< 8! %! #"$#"#""$4 6 ,4, 8! %! #"$#"#""$4 ) 6 94: 8! %! #"$#"#""$4 5) 6 :42 8!

 @ 

 )* +,  9:4,: ;  9:4,: ;  9:4,: ;  9:4,: ;  9:4,: ;

"% # 6 >#AA $% B!C%D ( ""%# ! "$ E!$% #"$ BF%G!HI

*$! $ "$ # ##!"$ " $ B!C%D ( ""%# 

"$ 37 !!4 3J !! +9 !!  '3229(9 '3229(+9 '3229(92 '3229(322 '3227(9 '3227(+9 '3227(92 '3227(322 '322:(9 '322:(+9 '322:(92 '322:(322

 

 !" B!C% ""%# 37 !! 4 9 #" B!C% ""%# 37 !! 4 +9 #" B!C% ""%# 37 !! 4 92 #"

 )* +, #$# 72409 ; % &% 37,433 ; %& +72422 ; B!C% ""%# 37 !! 4 322 #" (( ,+34,< ; B!C% ""%# 3J !! 4 9 #" #$ 734J7 ; B!C% ""%# 3J !! 4 +9 #" %% 3,24,J ; B!C% ""%# 3J !! 4 92 #" #

& +,J429 ; B!C% ""%# 3J !! 4 322 #" # ,7,4+9 ; B!C% ""%# +9 !! 4 9 #" #$& 774+3 ; B!C% ""%# +9 !! 4 +9 #" %%& 3,04<< ; +904:+ ; B!C% ""%# +9 !! 4 92 #" # $  B!C% ""%# +9 !! 4 322 #"  ,,:42+ ;

    

  !!! 


67

  

zŬƐŝůƂůůŝƐĞƚŵĞƚĂůůŝƐĞƚƐŽƌŵŝͲũĂƌĂŶŶĞƚƵĞƚ    tĞƐŝŐŶŝŶƚƵĞƚŽǀĂƚƚĞƌĂƉĞƵƚƚŝĞŶũĂŚŽƉĞĂƐĞƉƉŝĞŶLJŚƚĞŝƐƚLJƂƚć͘dƵŬŝĞŶƐƵƵŶŶŝƚƚĞůƵƐƐĂŽŶŚƵŽŵŝŽŝƚƵĞƌŝƚLJŝƐĞƐƚŝ ŬćĚĞŶĂŶĂƚŽŵŝĂũĂďŝŽŵĞŬĂŶŝŝŬŬĂ͘EŝǀĞůĞŶƚƵĞŶƚĂŽŶƚŽƚĞƵƚĞƚƚƵƐŝƚĞŶĞƚƚć͕ƉĂŝŶĞŬŽŚĚĂƚŽŶŵŝŶŝŵŽŝƚƵ ǀĂĂƌĂŶƚĂŵĂƚƚĂŬćLJƚƚƂŵƵŬĂǀƵƵƚƚĂƚĂŝƚƵĞŶŬĞƐƚćǀLJLJƚƚć͘EŽƌŵĂĂůŝŬćLJƚƂƐƐćƚƵĞƚŬĞƐƚćǀćƚǀƵŽƐŝŬĂƵƐŝĂũĂŽǀĂƚƐŝƚĞŶ ŵLJƂƐŬƵƐƚĂŶŶƵƐƚĞŚŽŬŬĂŝƚĂ͘ ǀŽŝŵĞŶƌĂŬĞŶƚĞĞŶĂŶƐŝŽƐƚĂtĞƐŝŐŶƚƵĞƚŽǀĂƚŝůŵĂǀŝĂĞŝǀćƚŬćĂŝŚĞƵƚĂŚŝŬŽŝůƵĂ͘dƵĞƚŽǀĂƚŽŚƵŝƚĂũĂŶŝŝƚćǀŽŝ ŬćLJƚƚććƵƐĞŝƐƐĂƐŽƌŵŝƐƐĂƐĂŵĂŶĂŝŬĂŝƐĞƐƚŝũĂŽŚƵĞŶŬŝŶŬćƐŝŶĞĞŶĂůůĂ͘ DĂƚĞƌŝĂĂůŝŶĂŬćLJƚĞƚććŶ^ƚĞƌůŝŶŐŚŽƉĞĂĂũŽŬĂŽŶƚƵĞŬƐŝƚĂƌƉĞĞŬƐŝǀĂŚǀĂ͕ŵƵƚƚĂǀŝĞůćŬćƐŝŶŵƵŽŬĂƚƚĂǀŝƐƐĂ ƐŽǀŝƚƵŬƐĞŶLJŚƚĞLJĚĞƐƐć͘DĂƚĞƌŝĂĂůŝŽŶŶŝŬŬĞůŝƚƂŶ͕ĂŶƚŝͲĂůůĞƌŐŝŶĞŶũĂŚLJŐŝĞĞŶŝŶĞŶ͘dƵĞƚǀŽŝĚĂĂŶƉĞƐƚćŬƵƚĞŶ ŵƵƵƚŬŝŶŚŽƉĞĂƚƵŽƚƚĞĞƚ͕ǀĞĚĞůůćũĂƐĂŝƉƉƵĂůůĂ͕ĚĞƐŝŶĨĞŬƚŝŽƉLJLJŚŬĞĞůůćƚĂŝŚŽƉĞĂŶƉƵŚĚŝƐƚƵƐĂŝŶĞĞůůĂ͘ dƵĞƚŽǀĂƚůććŬŝŶŶćůůŝƐŝćĂƉƵǀćůŝŶĞŝƚć͘dƵĞŶŵĂůůŝŶǀĂůŝŶƚĂĂŶ͕ŵŝƚƚĂĂŵŝƐĞĞŶũĂŵƵŽŬŬĂĂŵŝƐĞĞŶƚĂƌǀŝƚĂĂŶ ƚĞƌǀĞLJĚĞŶŚƵŽůůŽŶĂŵŵĂƚƚŝůĂŝŶĞŶ;ĞƐŝŵ͘ƚŽŝŵŝŶƚĂƚĞƌĂƉĞƵƚƚŝͬĂƉƵǀćůŝŶĞƚĞŬŶŝŬŬŽͿ 

z>/K:EEh^d^d s ddhd;W/WũĂ/WͲŶŝǀĞůĞƚͿ tƐǁĂŶŶĞĐŬƐƉůŝŶƚƌŝŶŐ :ŽƵƚƐĞŶŬĂƵůĂͲƚƵŬŝ;ϱϬϭϯͿĞƐƚććW/WƚĂŝ/WŶŝǀĞůĞŶ LJůŝŽũĞŶŶƵƐƚĂ͕ƐĂůůŝĞŶƚćLJĚĞŶŬŽƵŬŝƐƚƵŬƐĞŶ͘dƵĞŶ ĚŽƌƐĂĂůŝŶĞŶůĞǀĞLJƐŽŶǀĂŬŝŽŶĂϯ͘ϱŵŵ͕ƐĂĂƚĂǀŝůůĂ ŵLJƂƐϱŵŵ;ϱϬϱϰͿũĂϴŵŵůĞǀĞćŶć;ϱϬϰϰͿ͘dƵĞƚŽǀĂƚ ϵϬΣŬƵůŵĂƐƐĂƚŽŝƐŝŝŶƐĂŶćŚĚĞŶũĂŵƵŽŬĂƚƚĂǀŝƐƐĂ ƐŽǀŝƚƵŬƐĞŶLJŚƚĞLJĚĞƐƐć͘W/WũĂ/WŶŝǀĞůƚĞŶƚƵĞƚ ǀŽŝĚĂĂŶLJŚĚŝƐƚććƚŽŝƐŝŝŶƐĂ;ϱϬϯϯͿŬƵǀĂŽŝŬĞĂůůĂ͘ 

 

    

  !!! 


68

             !  " #  &

 ' "  ' ( )* "  " ,      "  ! &- 

  '' . "'  " "/01  ""

  )1 2  ( "( !   (( "" ( ( 

2"    ,  "&  

" (  

   * 2" " ' (  & '  '  '" 3!34 ' . 5 . " ' &  "" 

 ' " ' '"  

;  < "" > ??? " @ "7 7 7

 ! "

   6  "" !  ( 7 " " "   ' 2

 "-4 !  #(   "" 8 '" 1

#$ %  ) 2 

 "    ' &  

   /) 9( # # ! ( ' (:

(   ( (  

&" ((   (  

: '  

    

  !!! 


69

           

  

 

 

   

   !"##$ % &'  (  )    * + &'    , & /+       0     

     

%1 3

  

  &' 

     &'5     %6   ) 

  

    ,  

  ,  0 %1 3

   6 &'    )  7,   8#)8

   

 % 3

  $     

 9:    7,!" 

   

8)86       +

 ##    3 

 

    

  !!! 


70

  

      

 

   !"

   

  # $#    %   

&

 ' ' 

 

 ( '  '  & )  

  ' $ '  )  '     '  

 

   * +,*    -  '  &     $  '  .   "  

   # $  #  

 ! !

" #" 

0  

 ' 112   

   ) # '     ' $ '   '  $ 3       11&    # '      #    

 )   '     # ! 

 ! ! $ 

" #" 

. 112 2    4122&56   # 

  $  $# '   "&  

 ' # '  7    '  ,8%  

 

    

  !!! 


71

KĂ&#x201E;MMEN- JA RYSTYTUET WE ulnar deviation brace 6023 Auttaa sormien II â&#x20AC;&#x201C; V ulnaarideviaatioon. Virheasento vähenee, mutta MCPnivelten fleksio on mahdollinen. Sormien loitontaminen on rajoitettua

WE MCP hand bow support brace 6024 Tukee rystykaarta. Lisätuki voidaan asettaa yhden tai useamman MCP- nivelen alle paineen kohdistamiseksi. Sopii esim. EDS potilaiden MCP- nivelten tukemiseen

RANNETUET WE wrist stabilisation brace 6020 Rannetuessa kaksi säädettävää nauhaa. Mikäli nauhat jätetään lÜysälle, tuki sallii hieman ojennus-koukistus suuntaista liikettä ranteessa. Rannetukeen voidaan lisätä peukalotuki 6007.

Lisäämällä spiraalimainen lenkki (tuote nro 5022) voidaan tukea CMC ja MP nivelet, IP-nivelen jäädessä vapaaksi. Haluttaessa myÜs IP-nivelen yliojennustuki on mahdollinen pidentämällä spiraalia.

LISĂ&#x201E;Ă&#x201E; MALLEJA LĂ&#x2013;YDĂ&#x201E;T WE DESIGNIN NETTISIVUILTA: https://www.silversplints.com/en/ WE DESIGN VALMISTAA MYĂ&#x2013;S YKSILĂ&#x2013;LLISESTI SUUNNITELTUJA TUKIA 5 

D 6

888  9 7 7 7

Kultaseppämestari Henri Pitkänen (Helsinki) tekee tukien yksilÜllistä koristelua toiveidenne mukaan. Valikoimissa on korukiviä, kaiverruksia yms. Halutessanne ottakaa yhteyttä suoraan häneen. 

    

  !!! 


72

KÄMMENSUOJAT Sormikontraktuuratyyny “utare” Pehmeä, polyesteritäyteinen tyyny, joka pitää sormet erillään ja suojaa kämmentä esim. kontraktuurissa. Päällystety roteella, joka imee kosteuden, polyestervanu täyte. Sopii sekä vasempaan, etä oikeaan käteen. Pesu käsin tai koneessa max. 40 asteessa. Muotoilu kosteana, anna kuivua ilmavassa paikassa, ei rumpukuivausta.

Tuotenumero

Tuote

Hinta ALV 0 %

6560

Sormikontraktuuratyyny, S-koko

16,48 €

20,44 €

6507

Palm Grip, S-koko

15,45 €

19,16 €

6508

Palm Grip, L-koko

18,54 €

22,99 €

52250-1

Kämmensuoja, yksi koko, vasen

23,69 €

29,38 €

52251-1

Kämmensuoja, yksi koko, oikea

23,69 €

29,38 €

51605v

Sormellinen kämmensuoja, vasen

36,05 €

44,70 €

51605o

Sormellinen kämmensuoja, oikea

36,05 €

44,70 €

51615v

So -Gel kämmensuoja, vasen

87,04 €

107,93 €

51615o

So -Gel kämmensuoja, oikea

87,04 €

107,93 €

Sormikontraktuuratyyny

Villa Manus Oy

Palm Grip

Sormellinen kämmensuoja

Kämmensuoja Ojahaanrinne 4 01600 Vantaa

Hinta ALV 24 %

P. 09-454 3650 F. 09-454 4350

So -Gel kämmensuoja

internet

info@villamanus.com www.villamanus.com


73

    ! " # $## %!

 & '  (  & 

)! "  '  & $%! 

% *& ' % +  

% ./

' & %   % ! 0 '  

&!  12 $ % %! 3% 4 '  4$!

06  

  % % % &4    % % % 4 ?2:1@ ?2:1@9

 BC * 

 &4 4

    

7 8"9 :; < ?22/DE F ?22/DE F

 GH*3   !

3$ ' % %!

9%$ ' ! 9 6 %! G % ' 

&4 4!

 

  

 

 

D;J? ::

D;J? 1:

*! 

1@/1: F

D;J? :1

D;J? 11

0! 

1@/1: F

D;J? :;

D;J? 1;

"! 

1@/1: F

D;J? :J

D;J? 1J

K"! 

1@/1: F

D;J2 ::

D;J2 1:

*

&

! 

1@/1: F

D;J2 :1

D;J2 11

0

&

! 

1@/1: F

D;J2 :;

D;J2 1;

"

&

! 

1@/1: F

D;J2 :J

D;J2 1J

K"

&

! 

1@/1: F

 "

 # $ %%&' ( )*+

 * 0 " K"

,++ +*-+ ?@G:2 C% :2G:1 C% :1G:J C% :J :D C%

 

7 8"9 :;<
74

  

  !" # $

 

 % !"# ! !!&#$

  

 !"# &  !"# & !&!'#$

 ()(*"

 !!!!! &! ! !! !$

 

!!! # &  "$

   % 

 & 145167 1651.7 1.5187 1851:7 1:5647 645667 6656.7

33 3  +% ' 3' 33'

+#!!!! $

 !  !!% 

" " " " " " "

 

,--./ (!% ! &!! ( !0+01 +0! %# + # 

 +2  2# $

    

  !!! 


75     #$%& ((%#%#)*&+,

 

  

!"#%

 

 

  

!(% /44

 

  

!(% /44

"&

-%##+## '

'

#-%#../) .0*& &&1$&*&-%## ##*)-#$* %++)# 2%*)%&*&&+

'

++)3

' '

"

     #$%& ((%#%#)*&+,

#"&) * -%##+## ' ' ' '

'

#-%#../) .0*& &&1$&*&-%## ##*)-#$* %++)# 2%*&--6&& + ++)3) * 

#") *    7 .#9#+  #$%& (()%#%#,

 

    

  !!! 


76

 

   

         

      

 

    '(#) * +++  1  144 5

  

  ! "# $ !"# ,.,/ 0

   9

  ! "# $ !(")# 8.)) 0

$%&'    

6   7    1 6  

 %&'

$%&'    ''#8 ++  1  144. 5

 

    

  !!! 
77

  

  

           !

    )*%, - . .   33 4

  "#$%& "#$%&( /,0112

  "#$%& "#$%&( /,0112

  "#$%& ""$( /109%2

)* +   

  

      5     !* + 

)* +     )6%, 7  . .   33 4

&,- ..  

8 8 8 8

      5    

8  !- .. &- ..    )9%% 

 .. ..   33 4


78

; E@FA8 BR$@  

] ] ] ]

.(  ,"" &) F(""   

]

  18 BR$@ 4:E :U 5

9 "  ) ! 2 Q  ; E@FA8 BR$@  $   $ $ 

& BB

BB BB

BB  &  "&! "

 

7 &

% L=

 * R3 R* 3

    

 ! , $= BX -1)23, B! [ -1)23, B! [

  !!! 


79

COMFORT COOL PEUKALOTUET

Materiaalina perforoitu neopren. Sisäpinta nukkaa, mukava iholla. Kevyt CMC-MCP tuki. Tuote NC79546 NC79548 NC79562 NC79556 NC79564 NC79558 NC79566 NC79560 NC79550 NC79547 NC79549 NC79563 NC79557 NC79565 NC79559 NC79567 NC79561 NC79551

Malli Peukalotuki Comfort Cool / CMC Tumortos Comfort Cool / CMC Tumortos Comfort Cool / CMC Tumortos Comfort Cool / CMC Tumortos Comfort Cool / CMC Tumortos Comfort Cool / CMC Tumortos Comfort Cool / CMC Tumortos Comfort Cool / CMC Tumortos Comfort Cool / CMC Tumortos Comfort Cool / CMC Tumortos Comfort Cool / CMC Tumortos Comfort Cool / CMC Tumortos Comfort Cool / CMC Tumortos Comfort Cool / CMC Tumortos Comfort Cool / CMC Tumortos Comfort Cool / CMC Tumortos Comfort Cool / CMC Tumortos Comfort Cool / CMC Tumortos

Kätisyys ja koko Vasen, Toddler / XXS Vasen, Youth / XS Vasen, S Vasen, S + Vasen, M Vasen, M + Vasen, L Vasen, L + Vasen, XL Oikea, Toddler / XXS Oikea, Youth / XS Oikea, S Oikea, S + Oikea, M Oikea, M + Oikea, L Oikea, L + Oikea, XL

Kämmenen ympärys 11-14 cm 14-17 cm 15-18 cm 17-18 cm 18-20 cm 20-21 cm 20-23 cm 21-24 cm 23-25 cm 11-14 cm 14-17 cm 15-18 cm 17-18 cm 18-20 cm 20-21 cm 20-23 cm 21-24 cm 23-25 cm

ALV 0 % ALV 24 % 30,90 € 38,32 € 30,90 € 38,32 € 30,90 € 38,32 € 30,90 € 38,32 € 30,90 € 38,32 € 30,90 € 38,32 € 30,90 € 38,32 € 30,90 € 38,32 € 30,90 € 38,32 € 30,90 € 38,32 € 30,90 € 38,32 € 30,90 € 38,32 € 30,90 € 38,32 € 30,90 € 38,32 € 30,90 € 38,32 € 30,90 € 38,32 € 30,90 € 38,32 € 30,90 € 38,32 €

Mittaa kämmenen ympärys oikean koon varmistamiseksi.

WE-DESIGN YKSILÖLLISET METALLISET PEUKALOTUET Yksilöllisesti valmistetut metalliset tuet pitkäaikaiseen käyttöön. Useita malleja, materiaalina kestävä, nikkelitön Sterling-hopea. Tukien hinnat: Tuet vaativat mittauksen ja sovituksen sekä mahdollisen silikonivalun. Tukien hinta muodostuu yksilöllisen tarpeen sekä arvioinnin mukaan. Kysy lisää! Tarkemmat tiedot peukalo- ja kämmentukien malleista ja hinnoista löydät WEdesign -esitteestä, joka alkaa sivulta 67. Mittaus ja sovitus toimintaterapeutin vastaanotolla Villa Manus Oy:ssa 85 €/h ALV 0 % (105,40 €/h ALV 24 %). Villa Manus Oy

Ojahaanrinne 4 01600 Vantaa

P. 09-454 3650 F. 09-454 4350

internet

info@villamanus.com www.villamanus.com


80

PEUKALOTUET PUSH CMC –TUKI Tukee peukalon CMC-niveltä ja asettaa peukalon toiminnalliseen asentoon. Tuki vähentää kipua ja lihasvoiman menetystä. Tuen metalliosa muokataan sovittaessa yksilöllisesti. Tuki mahtuu käsineen sisään. Sitä voi käyttää myös kosteissa olosuhteissa kuten urheillessa ja ruoanlaitossa. Tuki on helposti pestävä ja materiaali on mikrobeja hylkivä. Koot: mittaa kämmenen ympärys (cm), mutta sovita aina Thenarin mukaan. Tuote 310111 310112 310113 310121 310122 310123

Push CMC-peukalotuki

Kätisyys ja koko Vasen, 1 Vasen, 2

Kämmenen ympärys 16 – 19,5 cm 19,5 – 22,5 cm 22,5 – 26 cm

ALV 0 % ALV 24 % 61,80 € 76,63 € 61,80 € 61,80 € 61,80 € 61,80 € 61,80 €

Vasen, 3 Oikea, 1 Oikea, 2 Oikea, 3

76,63 € 76,63 € 76,63 € 76,63 € 76,63 €

Basco CMCcare Tukee peukalon CMC -niveltä estämättä käden käyttöä. Sisäänrakennettu muotoiltava alumiinilasta ja säädettävä tarranauha tuen ulnaaripuolella muotoillaan asiakkaan käden mukaan. Tuotenumero 28552RS 28552LS 28552RM 28552LM 28552RL 28552LL

Kämmenen ympärys 16 – 19,5 cm 16 – 19,5 cm 19,5 – 22,5 cm 19,5 – 22,5 cm 22,5 – 26 cm 22,5 – 26 cm

Kätisyys ja koko oikea S vasen S oikea M vasen M oikea L vasen L

Hinta ALV 0 % Hinta ALV 24 % 45,00 € 55,80 € 45,00 € 55,80 € 45,00 € 55,80 € 45,00 € 55,80 € 45,00 € 55,80 € 45,00 € 55,80 €

COMFORT COOL SHORT / MEDIUM / LONG THUMB SPICA Kolme eripituista peukalotukea muotoiltavalla kovikkeella. Materiaalina rei'itetty neopren. Sopii vasempaan ja oikeaan peukaloon.

Tuotenumero 79528 79529 79530 79531 79532 79533

Tuote Short Thumb Spica Short Thumb Spica Thumb Spica Thumb Spica Long Thumb Spica Long Thumb Spica

Villa Manus Oy

Koko S/M L/XL S/M L/XL S/M L/XL

Ojahaanrinne 4 01600 Vantaa

Ympärys 13-17 cm 17-20 cm 13-17 cm 17-20 cm 13-17 cm 17-20 cm

Pituus 13 cm 15 cm 18 cm 20 cm 22 cm 24 cm

P. 09-454 3650 F. 09-454 4350

ALV 0 % ALV 24 % 20,60 € 25,54 € 20,60 € 25,54 € 22,66 € 28,10 € 22,66 € 28,10 € 23,69 € 29,38 € 23,69 € 29,38 € internet

info@villamanus.com www.villamanus.com


81

  

WĞŚŵĞćƚ,ĂŶĚĂŝĚƚƵĞƚƚLJƂŚƂŶũĂǀĂƉĂĂͲĂŝŬĂĂŶ;ƚŝůĂƵƐƚƵŽƚĞͿ &ĂďƌŝĨŽĂŵͲŵĂƚĞƌŝĂĂůŝƐƚĂƚƵĞƚĂŝŬƵŝƐŝůůĞũĂůĂƉƐŝůůĞ͘dƵĞŶƐŝƐćƉŝŶƚĂŽŶŶŝŚŬĞć͕ũŽƚĞŶ ƐĞĞƐƚććƚƵĞŶůŝƵŬƵŵŝƐƚĂŝŚŽůůĂũĂĂŶƚĂĂƐŝƚĞŶŚLJǀćŶƚƵĞŶǀĂŝŬƵƚƚĂĞŶŝŚŽŶŬĂƵƚƚĂ ;ǀƌƚ͘<ŝŶĞƐŝŽƚĞŝƉƉŝͿ͘WŝĞŶĞŵŵćƚŬŽŽƚƐŽƉŝǀĂƚůĂƉƐŝůůĞ͘KƐĂƐƐĂŵĂůůĞŝƐƚĂƐĂĂƚĂǀŝŶĂ ůĂŵŝŶŽŝƚƵ&ĂďƌŝĨŽĂŵŵĂƚĞƌŝĂĂůŝũŽŬĂŽŶƉĞƌŝŶƚĞŝƐƚć&ĂďƌŝĨŽĂŵŝĂŶĂƉĂŬĂŵƉŝ͕ ǀćŚĞŵŵćŶĞůĂƐƚŝŶĞŶ͕ŚŝĞŵĂŶƉĂŬƐƵŵƉŝũĂǀĂŚǀĞŵƉŝŵĂƚĞƌŝĂĂůŝ͘ dƵŽƚƚĞĞƚŽǀĂƚͲŚLJǀćŬƐLJƚƚLJũć͘ĞƐŝŐŶDĂƌŐĂƌĞƚĂWĞƌƐƐŽŶ͕ǀĂůŵŝƐƚƵƐŵĂĂZƵŽƚƐŝ͘   

ZĂŶƚĞĞŶƚƵŬŝ 

Wh<>Kdh</ϭϬϬͲϭϬϱDĂƚĂůĂŵĂůůŝ dƵŬĞĞƉĞƵŬĂůŽŶƚLJǀŝŶŝǀĞůƚć;DͿƐĞŬćŚĂůƵƚĞƐƐĂŵLJƂƐ ŬĞǀLJĞƐƚŝƌĂŶŶĞƚƚĂ͕ƚƵĞŶƉƵŬĞŵŝƐƚĂǀĂƐƚĂƌŝŝƉƉƵĞŶ͘ DĂůůŝϭϬϬŽŶƉĞƌƵƐŵĂůůŝũŽƐƐĂŵĂƚĞƌŝĂĂůŝLJŬƐŝŶŬĞƌƌŽŝŶ͘dćŵć ŵĂůůŝŽŶƐĂĂƚĂǀŝůůĂŵLJƂƐůĂŵŝŶŽŝƚƵŶĂ;ŵƵƐƚĂͿ͘ϭϬϭ͗ƐƐćŽŶ ƉĞƵŬĂůŽŶŬŽŚƚĂŵLJƂƐƐŝƐćƉŝŶŶĂůƚĂŬĂŶŬĂŝŶĞŶ͕ũŽůůŽŝŶ ƉĞƵŬĂůŽůŝŝŬŬƵƵĞŶĞŵŵćŶ͘ϭϬϮũĂϭϬϯƚƵŝƐƐĂŽŶǀĂŚǀŝŬĞ ƉĞƵŬĂůŽŶŚĂŶŐĂƐƐĂũŽŬŽϮͲƚĂŝϯͲŬĞƌƌŽŬƐŝƐĞŶĂ͘sĂŚǀŝŬĞƚƵŬĞĞ ƉĞƵŬĂůŽĂǀĂŚǀĞŵŵŝŶƵůŽƐŬćŵŵĞŶĞƐƚć͘DĂůůŝϭϬϰŽŶ ŬŽŬŽŶĂĂŶŬĂŬƐŝŶŬĞƌƚĂŝŶĞŶũĂŵĂůůŝƐƐĂϭϬϱŽŶŬćLJƚƚćũćůůĞ LJŬƐŝůƂůůŝƐĞƐƚŝŵƵŽŬĂƚƚĂǀĂŵƵŽǀŝŶĞŶǀĂŚǀŝŬĞ͘ dƵĞŶŬŽŬŽĂǀĂůŝƚƚĂĞƐƐĂŚƵŽŵŝŽŝŬćĚĞŶŬŽŽŶůŝƐćŬƐŝƚƵĞŶŶĂŶ ƚĂƌǀĞ͘/ƐŽŵƉŝŬŽŬŽƚƵŬĞĞĞŶĞŵŵćŶƌĂŶŶĞƚƚĂ͘<ŽŽƚyy^Ͳ>

 Wh<>Kdh</ϮϬϬͲϮϬϱ<ŽƌŬĞĂŵĂůůŝ <ŽƌŬĞĂŵƉŝŵĂůůŝƚƵŬĞĞƉĞƵŬĂůŽŶƚLJǀŝŶŝǀĞůĞŶ;DϭͿůŝƐćŬƐŝ ŬĞƐŬŝŶŝǀĞůƚć;DWͬDWͿũĂŚĂůƵƚĞƐƐĂŵLJƂƐŬĞǀLJĞƐƚŝƌĂŶŶĞƚƚĂ͕ ƚƵĞŶƉƵŬĞŵŝƐƚĂǀĂƐƚĂƌŝŝƉƉƵĞŶ͘ DĂůůŝϮϬϬŽŶƉĞƌƵƐŵĂůůŝũŽƐƐĂ&ĂďƌŝĨŽĂŵŵĂƚĞƌŝĂĂůŝ LJŬƐŝŶŬĞƌƌŽŝŶ͕ƐĂĂƚĂǀĂŶĂŵLJƂƐůĂŵŝŶŽŝƚƵŶĂ;ŵƵƐƚĂͿ͘ϮϬϭ͗ƐƐć ŽŶƉĞƵŬĂůŽŶŬŽŚƚĂŵLJƂƐƐŝƐćƉŝŶŶĂůƚĂŬĂŶŬĂŝŶĞŶ͕ũŽůůŽŝŶ ƉĞƵŬĂůŽůŝŝŬŬƵƵĞŶĞŵŵćŶ͘ϮϬϮũĂϮϬϯƚƵŝƐƐĂŽŶǀĂŚǀŝŬĞ ƉĞƵŬĂůŽŶŚĂŶŐĂƐƐĂũŽŬŽϮͲƚĂŝϯͲŬĞƌƌŽŬƐŝƐĞŶĂ͘sĂŚǀŝŬĞƚƵŬĞĞ ƉĞƵŬĂůŽĂǀĂŚǀĞŵŵŝŶƵůŽƐŬćŵŵĞŶĞƐƚć͘DĂůůŝĂϮϬϰŽŶ ŬŽŬŽŶĂĂŶŬĂŬƐŝŶŬĞƌƚĂŝŶĞŶũĂŵĂůůŝƐƐĂϮϬϱŽŶŬćLJƚƚćũćůůĞ LJŬƐŝůƂůůŝƐĞƐƚŝŵƵŽŬĂƚƚĂǀĂŵƵŽǀŝŶĞŶǀĂŚǀŝŬĞ͘ dƵĞŶŬŽŬŽĂǀĂůŝƚƚĂĞƐƐĂŚƵŽŵŝŽŝŬćĚĞŶŬŽŽŶůŝƐćŬƐŝƚƵĞŶŶĂŶ ƚĂƌǀĞ͘/ƐŽŵƉŝŬŽŬŽƚƵŬĞĞĞŶĞŵŵćŶƌĂŶŶĞƚƚĂ͘<ŽŽƚyy^Ͳ> 

     

  !!! 


82

,E/Wh<>Kdh</E^hhEdͲEds<K<Kdh>h<<K͗ <K<K͗ ZEdEzDW Zz^D/dd͗ yy^ ϭϬDͲϭϮD ^ y^ ϭϭDͲϭϰD D >

ϭϯDͲϭϲD ϭϱDͲϭϳD ϭϳDͲх ZEEdh</ϯϬϬũĂϯϬϭ EćŵćƚƵĞƚĂŶƚĂǀĂƚŬĞǀLJĞŶƚƵĞŶũŽŬĂƐƚĂďŝůŽŝƌĂŶŶĞƚƚĂ͕ ŵƵƚƚĂƉŝƚććƐĞŶůŝŝŬŬƵǀĂŶĂ͘ DĂůůŝϯϬϬŝůŵĂŶƉĞƵŬĂůŽƌĞŝŬććũĂϯϬϭƉĞƵŬĂůŽƌĞŝćůůć͘ ^ĂĂƚĂǀŝůůĂŵLJƂƐůĂŵŝŶŽŝƚƵŶĂ;ŵƵƐƚĂͿ<ŽŽƚ^ũĂ> dŝůĂƚĞƐƐĂƐŝŵƵŝƐƚĂŵĂŝŶŝƚĂŬćƚŝƐLJLJƐũĂǀćƌŝ͘ ^ƵŽƐŝƚĞůůĂĂŶŶŝǀĞůƐŝĚĞǀĂŵŵŽũĞŶũĂŵƵƌƚƵŵŝĞŶũćůŬŝƚŝůŽŝŚŝŶ ƐĞŬćŶŝǀĞůƚĞŶƐƵŽũĂĂŵŝƐĞĞŶŶŝǀĞůƐĂŝƌĂƵŬƐŝƐƐĂũĂƵƌŚĞŝůƵƐƐĂ͘ 

W/<KEz>//dd/dh</ϰϬϬ

 <ĞǀLJĞĞŶƚƵĞŶƚĂĂŶ͟ƚĞŶŶŝƐũĂ'ŽůĨ͟ŬLJLJŶćƌǀĂŝǀŽŝƐƐĂ͘EĂƵŚĂŶ ůƵŽŵĂƉĂŝŶĞŚĞůƉŽƚƚĂĂŬŝƉƵĂũĂƚŽŝŵŝŝŵƵŝƐƚƵƚƚĂũĂŶĂ ƚŽŝƐƚƵǀĂƐƐĂůŝŝŬŬĞĞƐƐć͘ ^ĂĂƚĂǀŝůůĂŵLJƂƐůĂŵŝŶŽŝƚƵŶĂ;ŵƵƐƚĂͿ͘<ŽŽƚ^ũĂ> 

 ^hW/Ed/KEh,ϱϬϬʹϱϬϯ

 ^ƵƉŝŶĂĂƚŝŽŶĂƵŚĂƚŽŝŵŝŝŬƵƚĞŶĚLJŶĂĂŵŝŶĞŶŽƌƚŽŽƐŝ͘^Ğ ŽŚũĂĂŚĞůůćǀĂƌĂŝƐĞƐƚŝŬćƚƚćƐƵƉŝŶĂĂƚŝŽŽŶũĂĞƐƚćć ƉƌŽŶĂĂƚŝŽƚĂ͘DŝŬćůŝƉƵĞƚƐƵƉŝŶĂĂƚŝŽŶĂƵŚĂŶǀĂƐƚĂŬŬĂŝƐĞĞŶ ŬćƚĞĞŶƐĞŵƵƵƚƚƵƵƉƌŽŶĂĂƚŝŽŶĂƵŚĂŬƐŝ͘ DĂůůŝϱϬϬŽŶƉĞƌƵƐŵĂůůŝũŽƐƐĂŵĂƚĞƌŝĂĂůŝLJŬƐŝŶŬĞƌƌŽŝŶ͘ <ćLJƚćĞƐŝŵLJŚĚĞƐƐćƌĂŶŶĞƚƵĞŶŬĂŶƐƐĂ͘dćŵćŵĂůůŝŽŶ ƐĂĂƚĂǀŝůůĂŵLJƂƐůĂŵŝŶŽŝƚƵŶĂ;ŵƵƐƚĂͿ͘ϱϬϭ͗ƐƐćŽŶƉĞƵŬĂůŽŶ ŬŽŚƚĂŵLJƂƐƐŝƐćƉŝŶŶĂůƚĂŬĂŶŬĂŝŶĞŶ͕ũŽůůŽŝŶƉĞƵŬĂůŽůŝŝŬŬƵƵ ĞŶĞŵŵćŶ͘ϱϬϮũĂϱϬϯƚƵŝƐƐĂŽŶǀĂŚǀŝŬĞ ƉĞƵŬĂůŽŶŚĂŶŐĂƐƐĂũŽŬŽϮͲƚĂŝϯͲŬĞƌƌŽŬƐŝƐĞŶĂ͘sĂŚǀŝŬĞ ƚƵŬĞĞƉĞƵŬĂůŽĂǀĂŚǀĞŵŵŝŶƵůŽƐŬćŵŵĞŶĞƐƚć͘EĂƵŚĂŶ ƉŝƚƵƵƐũĂůĞǀĞLJƐŽŶŚĞůƉŽƐƚŝŵƵŽŬĂƚƚĂǀŝƐƐĂƐĂŬƐŝůůĂ ůĞŝŬŬĂĂŵĂůůĂ͘<ŽŽƚyy^ʹ>͘WŝĞŶŝŬŽŬŽŝƐĞůůĞŶĂŝƐĞůůĞ ƐƵŽƐŝƚƚĞůŝƐŝŶŬŽŬŽĂy^͕ũĂĂůůĞϭϬǀůĂƉƐĞůůĞŬŽŬŽũĂyy^ͬy^
83

             

 

             

   

     !    "  

 

  

  "  % "   &  

    

   '  ( 

 )   

 * *  

 +, 

    

-,%  

" '  "' 

.,     

 

 /  

   + - 

)

01+22 01+22% 01+2+ 01+201+2. 01+26 01+2@

 !"" =

% =

   =

-   

=

.   

=

  =

 

01-22 01-22% 01-2+ 01-201-2. 01-26 01-2@77 8 % = = = = = =

0 

1% 2 3 / &  &  -9&22 ; / .6&22 ; / &  &  -9&22 ; =

-9&22 ; = -9&22 ; = .6&22 ; = .6&22 ;

0 

1% -6 3 .6&<- ; 6-&+> ; .6&<- ; .6&<- ; .6&<- ; 6-&+> ; 6-&+> ;

! !"" =

% =

   =

-   

=

.   

=

  =

 

77 8 % = = = = = =

/ &  & 

/ / &  & 

= = = =

-9&22 ; .6&22 ; -9&22 ; -9&22 ; -9&22 ; .6&22 ; .6&22 ;

.6&<- ; 6-&+> ; .6&<- ; .6&<- ; .6&<- ; 6-&+> ; 6-&+> ;

01.22

01.22%

01.2+

01.2+%

""#!$$ =

% 

B 

=

% 

& %

=

=

=

/ &  & 

/ 

/ &  & 

/ 

.6&22 ; .A&22 ; .6&22 ; .A&22 ;

6-&+> ; 69&.> ; 6-&+> ; 69&.> ;

01622 01622%

#"&'( =

% 

& % =

/ &  &  .6&22 ; / .A&22 ;

6-&+> ; 69&.> ;

01@22 01@22% 01@201@2.

#"+"- =

% =

-   

=

.   

77 8 % = = =

/ &  & 

/ = =

>6&69 ; <+&A- ; >6&69 ; >6&69 ;

@-&22 ; @9&22 ; @-&22 ; @-&22 ;


84

 

 

  

  !!"#!$%$& !-./-0

  

# " !!

 '

-./-(

# " !!

-./-)

!"#$&

'()* /1"2)4

'

!"#$&

/1"2)4

# " !!

'

!"#$&

/1"2)4

-./-2

# " !!

'5

!"#$&

/1"2)4

-./-6

# " !!

!

!"#$&

/1"2)4

-./-1

# " !!

!

!"#$&

/1"2)4

-./-/

# " !!

!

!"#$&

/1"2)4

-./--

# " !!

!5

!"#$&

/1"2)4

     

  !!! 


85

  7 89 8 :$%$!! %!& ;:$&!<;#! !"=!# !$&##!%;%:!! (6>#'?# :#!!=!@&&

 85 8 !$%$!!'# #$&!<;#! ;:$! ?6C>#'?#=EF :#!!=!@&&

 8 8 $&!!'# #$&!<;#! ;:$! ?62>#'?#=EF :#!!=!@&&

 '

-0.0

# %#E9E

595

# "&

(."-24

--2/

#EG9E

5955

##"&

(-"(C4

--20

#E9E

595

##"&

(-"(C4

 

    '()*

  !!! 
86

 

 

 

 

  #$ # % 

 

         

           

  !   "   ! 

       

  ! "  

   !           

  

  ! 

 

   " 44(' 4(' ' ) & 6 4(& 6 44(& 6

0 $ 7257,> 7,57-> 7-57?> 7?578> 785,2> ,25,,> ,,5,->

  &!  

  

'  (  

    

  

) 

 *   * 

! ! " 1123 (' # 4'544& ) ;  

;   

#$ ) 

# 6

&'#()

&+,-. ,-,./

7188:


87

>? [ $ =(  

] ] ] ]

%"""" *  " ""  "  (""    1 [ $! 1--F

  $7 &

@ 7 *2U H%QHH= &  "&! "

$ 

 !

$  :8

 !

$= BX -4)4(,

!@@[

>?8

@$ =(  

] ] ] ]

%"""" *  " "" F(""      18

@$ ! 1--F

  $7 &

C 7 *+ H%QHH= &  "&! "

$= BX -4)4(,

!@@[

$$@ ] ] ]

"&  F("   " 

 $

 

7 &$ 

 ! $= BX (()-2, !B [

    

  !!! 


88

R$R$@?E ] ] ] ]

9 ( "&  (  "" 

 $

B

7 &$ 

 ! $= BX -0)01, R!R [

6 ?E    

] ] ] ] ]

-)") (    "" ""     """    1E! 1-*F

  $7 &

6 *% : H%QHH= 6D D  &  "&! "

$  :8 

 ! , $= BX -*)24, !CC[ -) 0, ! @[

$  

 ! , $= BX -*)24, !CC[ -) 0, ! @[

6 ? [ $    

] ] ] ] ]

-)") (    "" ""     "  (""    1 [ $! 1-*F

  $7 &

@

6 *2U H%QHH= 6D D  &  "&! " 

    

  !!! 


89

    

                   

   '()* + ,-  ./0..! 2+3*3    6 6 9

   

  !"#$ "#$% ""((1 "&% )"41

   ; <

 

  !"#$ ,"#-% "#"'1 "&% )"41

'()*+   

/

 

 

            2 

   )*+  

   '')*: + : ,/ ; ./,..! 2+3*3    6 6 9

./+'( .,/ /

0 1

)"0)#= )#0)>=  )>0)4= !<

)40"*= .,!<

"*0""= ..,!< 

""0"#=

0 1 )0)4= )40")= ")0"#= "#0"'= "'03*= 3*033=   


90

Base Max – Stabil Volaarilla lastalla varustettu rannetuki

• • • • •

Ranteen ylittävä suorahko leikkaus Korkeahko dorsaalinen tuki 3 tarrakiinnikettä käden selkämyksessä Muovattava alumiinilasta Tukevaa ja kestävää materiaalia

Materiaalisarja: Stabil, pituus: 19 ja 21 cm

Tuotenumero 7715 TB304 TB305

Tuote Base Max Muovilasta Muovilasta

Koko XXS–XXL XXS–M L–XXL

Väri Musta tai beige Sininen Sininen

Hinta ALV 0 % Hinta ALV 24 % 19,57 € 24,27 € 1,03 € 1,28 € 1,03 € 1,28 €

Base Frank – Stabil Volaarilla lastalla varustettu rannetuki kiinteällä peukaloaukolla

• • • • •

Ranteen ylittävä suorahko leikkaus Korkeahko dorsaalinen tuki 4 tarrakiinnikettä käden selkämyksessä Muovattava alumiinilasta Tukevaa ja kestävää materiaalia

Materiaalisarja: Stabil, pituus: 21 cm

Tuotenumero 7716 TB305

Villa Manus Oy

Tuote Base Frank Muovilasta

Koko XXS–XXL

Ojahaanrinne 4 01600 Vantaa

Väri Musta Sininen

P. 09-454 3650 F. 09-454 4350

Hinta ALV 0 % Hinta ALV 24 % 19,57 € 24,27 € 1,03 € 1,28 €

internet

info@villamanus.com www.villamanus.com


91

      

 

 

              !    " 

#  ! #$ % $ --./ "./

  01 !  

 21322

 !  0

1 

 & '()* #$%' (4%6(8 #$' 9%(68

()*+ , -0) :   

 

; ##  & 

 " 

< ! #$ % $

?

  

   1 )9//9 )(//9 @A )9//( )(//( @A

 1 !C

2)3 9(94 94((

 !  ! 

 '()* 4$5#' .)%)B8 4$5#' .)%)B8

3 7 8 D   

  

   1  

D 

  " 

#  ! #$8% $##

 -4/4 

  1 !

 221322

 !      '()* #%$95'

(/%))8

  !!! 


92

     

  

                 

  ''()

 +  

 ,,-,,

   ! ! "# $ "#$&

"(## .

     

  

    " 

   

 / 0               $

  ''"( 23(3

 

 +  

 ,-,,

    

! "# $ '" & "(&

"11# . 4"5 .

  !!! 


93

    

      +,+,

       

       

                !  " !    - 

./..%

  - 0

 !"#$!%

# $%& ' ( 1"+1 2

&    

  

   3 4               "

  

5 !  " ! $

  +,6,

 

  %0 - 

./.%

 

    

 #'%

# $%& ' ( 3"3' 2

  !!! 


94

   

 

 

   

    !

"

#  "

& ' "

( )   &# 

 

 

 

 

013+

4  

*'+,

+567,8

   (  & #

        

  9535

  

! :,67)

 ' 

 

*'+,"

:6+;8

#   (  & #

        

  953, 9537

 

  

 

! :1) :;)

  

    

 

*'+," "

:6+;8 :6+;8

  !!! 


95

 

 #$%&' #$%& #$%'' #$%'

   

   

 %( %( %( %(

 $* . $* .   

%+%%+%%+%%+%-

/01 4 005 607*8 45 # 9# 1:  ;  5

# ; 04 5<= <5>?8@?7ABC/<7ADA7?#CC?#6?# 675

.:  4 1 . H9 ! I'&&-J K5

 

    

  !!! 


96

   

d,K^dͬ<KZs dZddhDKddd        

  

 

    

  !!! 


  

'ƌŝƉĞĞnjĞŬćƐŝŶĞĞƚĂƵƚƚĂǀĂƚŬƵŶƚĂƌƚƚƵŵĂŽƚĞŽŶ ŚĞŝŬŬŽƚĂŝŽůĞŵĂƚŽŶ͘sŽŝƚƚƵŬĞĂŬćƚĞĞŶƐŽƉŝǀĂŶ ŵƵŽƚŽŝƐĞŶĞƐŝŶĞĞŶŬƵƚĞŶƌƵŽŬĂŝůƵǀćůŝŶĞĞŶ͕ƚLJƂŬĂůƵŶ͕ ŽŶŬŝǀĂǀĂŶ͕ŐŽůĨŵĂŝůĂŶ͕ƉƵƵƚĂƌŚĂŶŚŽŝƚŽǀćůŝŶĞŝƚćƚĂŝ ǀĂŝŬŬĂŬƵŶƚŽƐĂůŝǀćůŝŶĞĞŶŬĂŚǀĂŶ͘

'ZW  'ZW: 

ůĂƐƚŝŶĞŶƚƵƵďŝͲŵĂůůŝŽŶŚĞůƉƉŽƉƵŬĞĂũĂƐććƚćć ĂŝŬƵŝƐĞĞŶŬćƚĞĞŶƐŽƉŝǀĂŬƐŝ͘dƵŬŝŵLJƂƐŬĞǀLJŝĚĞŶ ŬćƐŝŶĞŝĚĞŶƉććůůĞ͘zŬƐŝŬŽŬŽ͕ǀĂƐĞŶƚĂŝŽŝŬĞĂ͘

'Z<>    

>ĂƐƚĞŶŬŽŬŽ;LJŬƐŝŬŽŬŽͿ dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕ĂǀŽŬćƌŬŝŶĞŶůĂƉĂŶĞŶ dƵŬĞǀĂŵƉŝŵĂƚĞƌŝĂĂůŝ͗ŶĞŽƉƌĞŶ͕ͬ ŬĞŝŶŽŶĂŚŬĂ͕ŵŝĞůůLJƚƚćǀćƐŝƐćƉŝŶƚĂ͘ ZĂŶƚĞĞƐƐĂƚĂƌƌĂŶĂƵŚĂƐććƚƂ͘ <ŽŽƚ^ʹy>ǀĂƐĞŶƚĂŝŽŝŬĞĂ ĞŶƐ͘&ŝŶŐĞƌůĞƐƐŵŝƚƚĞŶƐ 'ZW  

dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕ƉLJƂƌćŝůLJŬćƐŝŶĞũŽƐƐĂ ůLJŚLJĞƚƐŽƌŵŝŽƐĂƚ͘DĂƚĞƌŝĂĂůŝŶĂŶĂŚŬĂͬ ĞůĂƐƚŝŶĞŶŬĂŶŐĂƐ͘ZĂŶƚĞĞƐƐĂƚĂƌƌĂŶĂƵŚĂͲ ƐććƚƂ͘<ŽŽƚ^ʹy>ǀĂƐĞŶƚĂŝŽŝŬĞĂ ĞŶŐ͘&ŝŶŐĞƌůĞƐƐ^ƉŽƌƚƐ'ůŽǀĞ ^ĂĂƚĂǀŝƐƐĂŵLJƂƐůĂƐƚĞŶŬŽŬŽũĂ͘

 'Z<< dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕ŬĂůĂƐƚƵƐƐŽƌŵŝŬĂƐ͘ ƚƵƐŽƌŵĞƐƐĂĞŝƐŽƌŵŝŽƐĂĂ͕ƚćŵćŵĂŚĚŽůůŝƐƚĂĂ ƉĂƌĞŵŵĂŶƚƵŶƚĞŵƵŬƐĞŶǀĂƉĂĂŶũĂƐŝŝŵĂĂŶ͘ DĂƚĞƌŝĂĂůŝŶĂŶĞŽƉƌĞŶ͕ŬĂƐƚƵŵŝŶĞŶĞŝŚĂŝƚƚĂĂũĂŬćƐŝ ƉLJƐLJLJƐŝůƚŝůćŵƉŝŵćŶć͘<ćŵŵĞŶĞƐƐćŽůĞǀĂƚ ƐŝůŝŬŽŶŝŶćƉƉLJůćƚĞƐƚćǀćƚůŝƵŬƵŵŝƐƚĂ͘ZĂŶƚĞĞƐƐĂ ƚĂƌƌĂŶĂƵŚĂƐććƚƂ͘ <ŽŽƚ^ʹyy>ǀĂƐĞŶƚĂŝŽŝŬĞĂ ĞŶŐ͘&ŝƐŚŝŶŐŐůŽǀĞ 

97


98

 'ZEK

dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕ŶĞŽƉƌĞŶƐŽƌŵŝŬĂƐ͘ <ćŵŵĞŶƉƵŽůĞůůĂ ƐŝůŝŬŽŶŝŶćƉƉLJůćƚůŝƵŬƵĞƐƚĞĞŶć͘dƵůĞĞƉĂƌŝůůŝƐŝŶĂ͕ ũŽŝƐƐĂŝůŵŽŝƚĞƚƵƐƐĂŬćĚĞƐƐćƚĂƌƚƚƵŵĂƚƵŬŝ͘ <ŽŽƚ^Ͳyy>ǀĂƐĞŶƚĂŝŽŝŬĞĂ ĞŶŐ͘DƵůƚŝĨƵŶĐƚŝŽŶͬ,ŽŵĞΘ'ĂƌĚĞŶŐůŽǀĞ

   'ZWEK dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕ƉĂŬƐƵŶĞŽƉƌĞŶ ƐŽƌŵŝŬĂƐŬŽǀĞŵƉĂĂŶŬŝŶ ŬćLJƚƚƂƂŶ͘ <ŽŽƚ^ʹy> ĞŶŐ͘/zͬtŽƌŬ'ůŽǀĞ  'Z/WWZE dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕'ŽůĨĂŝŬƵŝƐƚĞŶŶĂŚŬĂŝŶĞŶƚĂŝ 'Z/WWZ^ dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕'ŽůĨĂŝŬƵŝƐƚĞŶ͕ƐLJŶƚĞĞƚƚŝŶĞŶ͘  <ŽŽƚ^Ͳy> 

^ĂĂƚĂǀŝƐƐĂŵLJƂƐůĂƐƚĞŶŬŽŬŽũĂ͘ 

  

    

  !!! 


99

 <ŽŬŽƚĂƵůƵŬŬŽ <ŽŬŽ ^ D > y> yy> ůĂƐƚŝŶĞŶƚƵƵďŝ

ŝŬƵŝƐĞƚ <ćŵŵĞŶĞŶLJŵƉćƌLJƐ ʹϭϳ͕ϱϬĐŵ ϭϳ͕ϱϬĐŵʹϮϬ͕ϬϬĐŵ ϮϬ͕ϱϬĐŵʹϮϮ͕ϱϬĐŵ Ϯϯ͕ϬϬĐŵʹϮϱ͕ϬϬĐŵ Ϯϱ͕ϱϬĐŵʹϮϳ͕ϱϬĐŵ LJŵƉćƌLJƐϭϵ͕ϰϬĐŵ

>ĂƉƐĞƚ <ćŵŵĞŶĞŶLJŵƉćƌLJƐ ʹϭϱĐŵ ϭϱ͕ϳϬʹϭϲ͕ϯϬĐŵ ϭϲ͕ϯϬʹϭϲ͕ϵϬĐŵ ϭϲ͕ϵϬʹϭϳ͕ϱϬĐŵ ϭϳ͕ϱϬĐŵʹ LJŵƉćƌLJƐϭϱ͕ϬϬĐŵͲŵĞƌŬŝƚƚLJĞƵƌŽŽƉƉĂůĂŝŶĞŶƚƵŽƚĞŶŐůĂŶŶŝƐƚĂ͘ KŵĂĂŶƚĂƌƉĞĞƐĞĞŶƐĂŬĞŚŝƚƚćŶLJƚDƌ^ƚƵĂƌƚtĂůƐŚ dƵŽƚĞŶƌŽ 'ZWZ 'ZW> 'ZW:Z 'ZW:> 'Z<>Z 'Z<>> 'ZWZ 'ZW> 'ZW:Z 'ZW:> 'Z<<Z 'Z<<> 'ZEKZ 'ZEK> 'ZWEKZ 'ZWEK> 'Z/WWZEZ 'Z/WWZE> 'Z/WWZ^Z 'Z/WWZ^> 'Z/WWZ:EZ 'Z/WWZ:E> 'Z/WWZ:^Z 'Z/WWZ:^> ,hKD͊͊

dƵŽƚĞ dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕ĞůĂƐƚŝŶĞŶƉƵƚŬŝ͕ĂŝŬƵŝƐƚĞŶ͕ŽŝŬĞĂ dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕ĞůĂƐƚŝŶĞŶƉƵƚŬŝ͕ĂŝŬƵŝƐƚĞŶ͕ǀĂƐĞŶ dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕ĞůĂƐƚŝŶĞŶƉƵƚŬŝ͕ůĂƐƚĞŶ͕ŽŝŬĞĂ dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕ĞůĂƐƚŝŶĞŶƉƵƚŬŝ͕ůĂƐƚĞŶ͕ǀĂƐĞŶ dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕ĂǀŽŬćƌŬŝŶĞŶůĂƉĂŶĞŶ͕ŽŝŬĞĂ dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕ĂǀŽŬćƌŬŝŶĞŶůĂƉĂŶĞŶ͕ǀĂƐĞŶ dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕ƉLJƂƌćŝůLJŬćƐŝŶĞ͕ĂŝŬƵŝƐƚĞŶŽŝŬĞĂ dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕ƉLJƂƌćŝůLJŬćƐŝŶĞ͕ĂŝŬƵŝƐƚĞŶǀĂƐĞŶ dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕ƉLJƂƌćŝůLJŬćƐŝŶĞ͕ůĂƐƚĞŶ͕ŽŝŬĞĂ dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕ƉLJƂƌćŝůLJŬćƐŝŶĞ͕ůĂƐƚĞŶ͕ǀĂƐĞŶ dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕ŬĂůĂƐƚƵƐƐŽƌŵŝŬĂƐ͕ĂŝŬƵŝƐƚĞŶ͕ŽŝŬĞĂ dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕ŬĂůĂƐƚƵƐƐŽƌŵŝŬĂƐ͕ĂŝŬƵŝƐƚĞŶ͕ǀĂƐĞŶ dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕ŶĞŽƉƌĞŶƐŽƌŵŝŬĂƐ͕ĂŝŬƵŝƐƚĞŶ͕ŽŝŬĞĂ dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕ŶĞŽƉƌĞŶƐŽƌŵŝŬĂƐ͕ĂŝŬƵŝƐƚĞŶ͕ǀĂƐĞŶ dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕ƉĂŬƐƵŶĞŽƉƌĞŶƐŽƌŵŝŬĂƐ͕ĂŝŬƵŝƐƚĞŶ͕ŽŝŬĞĂ dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕ƉĂŬƐƵŶĞŽƉƌĞŶƐŽƌŵŝŬĂƐ͕ĂŝŬƵŝƐƚĞŶ͕ǀĂƐĞŶ dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕'ŽůĨĂŝŬƵŝƐƚĞŶŶĂŚŬĂŝŶĞŶ͕ŽŝŬĞĂ dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕'ŽůĨĂŝŬƵŝƐƚĞŶŶĂŚŬĂŝŶĞŶ͕ǀĂƐĞŶ dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕'ŽůĨĂŝŬƵŝƐƚĞŶ͕ƐLJŶƚĞĞƚƚŝŶĞŶ͕ŽŝŬĞĂ dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕'ŽůĨĂŝŬƵŝƐƚĞŶ͕ƐLJŶƚĞĞƚƚŝŶĞŶ͕ŽŝŬĞĂ dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕'ŽůĨůĂƐƚĞŶŶĂŚŬĂŝŶĞŶ͕ŽŝŬĞĂ dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕'ŽůĨůĂƐƚĞŶŶĂŚŬĂŝŶĞŶ͕ǀĂƐĞŶ dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕'ŽůĨůĂƐƚĞŶƐLJŶƚĞĞƚƚŝŶĞŶ͕ŽŝŬĞĂ dĂƌƚƚƵŵĂŬćƐŝŶĞ͕'ŽůĨůĂƐƚĞŶƐLJŶƚĞĞƚƚŝŶĞŶ͕ǀĂƐĞŶ DĞƌŬŝƚƐĞƚƵŽƚĞŶƵŵĞƌŽŽŶŬŽŬŽ͘

<ŽŽƚ LJŬƐŝ LJŬƐŝ LJŬƐŝ LJŬƐŝ ^Ͳy> ^Ͳy> ^Ͳy> ^Ͳy> ^Ͳy> ^Ͳy> ^Ͳyy> ^Ͳyy> ^Ͳyy> ^Ͳyy> ^Ͳy> ^Ͳy> ^Ͳy> ^Ͳy> ^Ͳy> ^Ͳy> ^Ͳy> ^Ͳy> ^Ͳy> ^Ͳy> 

Φ>sϬй Φ>sϮϰй Ϯϲ͕ϳϬ ϯϯ͕ϭϭ Ϯϲ͕ϳϬ ϯϯ͕ϭϭ Ϯϱ͕ϳϬ ϯϭ͕ϬϬ Ϯϱ͕ϳϬ ϯϭ͕ϴϳ Ϯϲ͕ϳϬ ϯϯ͕ϭϭ Ϯϲ͕ϳϬ ϯϯ͕ϭϭ Ϯϲ͕ϳϬ ϯϯ͕ϭϭ Ϯϲ͕ϳϬ ϯϯ͕ϭϭ Ϯϲ͕ϳϬ ϯϯ͕ϭϭ Ϯϲ͕ϳϬ ϯϯ͕ϭϭ Ϯϲ͕ϳϬ ϯϯ͕ϭϭ Ϯϲ͕ϳϬ ϯϯ͕ϭϭ ϯϮ͕ϳϬ ϯϵ͕ϲϴ ϯϮ͕ϳϬ ϰϬ͕ϱϱ ϯϮ͕ϳϬ ϰϬ͕ϱϱ ϯϮ͕ϳϬ ϰϬ͕ϱϱ Ϯϲ͕ϳϬ ϯϯ͕ϭϭ Ϯϲ͕ϳϬ ϯϯ͕ϭϭ Ϯϲ͕ϳϬ ϯϯ͕ϭϭ Ϯϲ͕ϳϬ ϯϯ͕ϭϭ Ϯϲ͕ϳϬ ϯϯ͕ϭϭ Ϯϲ͕ϳϬ ϯϯ͕ϭϭ Ϯϲ͕ϳϬ ϯϯ͕ϭϭ Ϯϲ͕ϳϬ ϯϯ͕ϭϭ  

 

    

  !!! 

 


100

                  

 '()*"+ '()*"" '()*"# '(7)7+ '(7)7" '(7)7#

 '()*"( '()*"7 '()*") '(7)7( '(7)77 '(7)7)

 ,-.0* 1 .0*-(+ 1 (+-(" 1 ,-.0* 1 .0*-(+ 1 (+-(" 1

 9  9  

!  23 4 !  23 4 !  23 4 !  23 4 !  23 4 !  23 4

! "# $ "#$" % "#$" % "#$" % "&$') % "&$') % "&$') %

570.5 8 570.5 8 570.5 8 ,(0)" 8 ,(0)" 8 ,(0)" 8

:;: 9    <== >   = ?  

0  

 

  

  '")))5 '"))), @ '")5++ '")5+( ,05A.07 1

9 2 =

#$+, %

(")0(, 8

.07A.0* 1

9 2 =

#$+, %

(")0(, 8

 

! "# $

'")5+"

'")5+7

9

.0*A*0) 1

9 2 =

#$+, %

(")0(, 8

'")5+#

'")5+)*0)A(+0( 1

9 2 =

#$+, %

(")0(, 8

 :   9 =4 =  =  > 4   

    >     

>

  

  =    ! 

=   =  ==    

   =   >

  

= B  

  = 

0 =  =   

    >   9'     

 

  = = >      =  

  

  ".,(+(+(( ".,(+"+(( ".,(+(+(" ".,(+"+(" 9 ".,(+(+(7

 

".,(+"+(7

-.  

 

! "# $

D ,0) 1

D (.0) 1

###$ %

(7,05# 8

, - .0) 1

D "+ 1

###$ %

(7,05# 8

. - * 1

D "( 1

###$ %

(7,05# 8

    

  !!! 


KYYNÄRTUET

101

KYYNÄRNIVELTÄ OJENTAVA SIDOS Catell Elbow kyynärtuki

• • • • •

Estää nivelen koukistumista Molempikätinen Irrotettava tarranauhakiinnitteinen tukitanko, jonka paikka muutettavissa Pituus säädettävissä tarranauhoilla Ohut ja muotoutuva korsettimateriaali

Tuotenumero Tuote 3740-1 Lyhyt kyynärtuki 3740-2 Pitkä kyynärtuki

Leveys 19 cm

Pituus 50 cm

Väri Musta

25 cm

60 cm

Musta

ALV 0 %

ALV 24 %

21,00 €

26,04 €

23,00 €

28,52 €

FLEX STOP Rajoittaa kyynärnivelen koukistamista esim. kun halutaan estää käden vieminen suuhun. Säädettävä malli. Yksi koko aikuisille ja yksi lapsille.

Tuote 71471A 71471P

Malli Aikuisten malli Lasten malli

ALV 0 %

ALV 24 % 49,44 € 49,44 €

61,31 € 61,31 €

SUPINAATIONAUHA

Supinaationauha toimii kuten dynaaminen ortoosi. Se ohjaa hellävaraisesti kättä supinaatioon ja estää pronaatiota. Mikäli puet supinaationauhan vastakkaiseen käteen, muuttuu se pronaationauhaksi.

Katso lisätietoja HANDaid -sivulla 81.

Villa Manus Oy

Ojahaanrinne 4 01600 Vantaa

P. 09-454 3650 F. 09-454 4350

internet

info@villamanus.com www.villamanus.com


102

  !"## #$"%!#( )#"## * #""(

+ 

*!,,!)-!#( #(

 3456

 

+./0

7#$"%!#

!.8):5;

34:5

7<#$"%!#

*.8):5;

! ! ! ! !

+./0 /5)84; /5)84; /5)84; /5)84; /5)84;

> ?A?? A

 #B,#""*( + !!##!#) *!*!(C""$ ( "DE*!)#"",!F

 :G6H:B: :G6H:B. :G6H:B3 :G6H:B/ :G6H:BH

 C J JJ

 :87 .57 ..7 ./7 .H7

 

?A?? K>C #(*!#E( L!#E( #MC,MJ( CB:/.GBC

MC/5)6.;

CB:/.HBC

MJ/5)6.;

 

 

+./0

    

  !!! 


103

      !"    "#$ #  % " !"  &  " '##% ! () ! % # "#$ & % ( &' $&&  &"% "!# "" ! #" !# ' % * !# +  , !- "" ! .""+ &" -/ 0 !1! &!"""% 89:8 * 89:8* 89:8 89:8 89:8 89:8 * 89:8 * 89:8 89:8 89:8 

2 * 2 * 2 2 2  * *   

    2 34 5 <= > ?: A"  3?9+=? B ?< > =4 A"  3?9+=? B =8 > C93 A"  3?9+=? B C9D > CC9 A"  3?9+=? B CCC > CC? A"  3?9+=? B <= > ?: A"  3?9+=? B ?< > =4 A"  3?9+=? B =8 EC93 A"  3?9+=? B C9DECC9 A"  3?9+=? B CCC > CC? A"  3?9+=? B

FG2H > *GI '  " #! " %  &   "&' #! "#$%   ,% ' '  %  # "" #!&%

 

 )C:9CDE9

*

!" # J C+8 " J 48 -

)C:9CDEC

*

C+: "

)C:9CDE3C+? "

)C:9CDED3+9 "

)C:9CDE4K 3 "

    

 

2 34 5

$%'( 

C8=+:8 B

:4 -

$%'( 

C8=+:8 B

?4 -

$%'( 

C8=+:8 B

C9< -

$%'( 

C8=+:8 B

L C9< -

$%'( 

C8=+:8 B

  !!! 


104  !"#"&' ()&"!)(*)+(",(!&&&' "!!'

--

 . . !"#"&' ()&"' &/"!!0 ! "' (""*(!1*)+(",(!&&&' !!2 

34536+

35446+

44546+

45746+

74576+

-8

 :  " ()1*!' ()&"' "()"!!0 ! "' !!2 

35446+

44546+

45746+   !"#"&' ()&"'(""!, *(!51 &&';)+(",(!&&&'"!!'

 +"? &

"!!3-@-A

--

+"? 00

B CB3D4A

-8

+"?"

C4DDA

@

+"? +

"!!487A

     

 37<

  !!! 


105

  

  

          !   "#$   #   # %    

1 2/01,3 (43,/,"0045/.6

    ! +  +

 

 "# $% ,-. .-./ .&- (-, -

&$%!&"() .+/,,-,-&,.

$%!("*) ($%!("*) .+/,,-,-+,. .+/,,-/,-,. .+/,,-0,-,. .+/,,-.,-,. .+/,,-*,-,.

    

) *** $%!+)

$%!,-"*)

.+/,,-/,/,. .+/,,-0,/,. .+/,,-.,/,. .+/,,-*,/,.

.+/,,-/,.,. .+/,,-0,.,. .+/,,-.,.,. .+/,,-*,.,.

  !!! 


106

   ! "#$%& ! "#''()( *&+(,-%/(-+(,+,,,+&0 * 1&2#!1& 3++4%&/5()(-0 6%++7+,(++&:;0       

 ! " " # <(4&(-=,,+, /=:::(---&--0*(3:((,(3=(&0+(&++ /,,((0>34?((%03-%4%&/=,(0 @,,3-%A34%(-/(B(%++7+,(0'%>*6(3(++,,+,(+=++(0

'>@C3-% '>C3-%

 

'%>(+:4:(&= '%>(=?(&=

## #  # #  

    

  !!! 


107

LASTEN TUET PEUKALOTUET HANDAID TUET Fabrifoam- materiaalista tuet aikuisille ja lapsille. Tuen sisäpinta on nihkeä, joten se estää tuen liukumista iholla ja antaa siten hyvän tuen vaikutaen ihon kauta (vrt. kinesioteippi). Valikoimissa mm. peukalotukia. Katso lisätetoja ANDaid -sivulla 21.

COMFORT COOL CMC, lasten peukalotuki Materiaalina perforoitu neopren. Sisäpinta nukkaa, mukava iholla. Kevyt CMC-MCP tuki. Avatava tuki, jossa lisänauha tukee peukaloa.

Tuotenumero Vasen

Tuotenumero Oikea

Koko

Ympärys

79546

79547

XXS

11-14 cm

ALV 0 % 30,00 €

ALV 24 % 37,20 €

79548

79549

XS

14-17 cm

30,00 €

37,20 €

KARE PEDIATRIC COLOURED THUMB Värit ovat palanneet. Lycrafeece materiaali, peukalossa joustava tukilasta. Moniväriset tarranauhat. Erillistlaus. Tuote L PES 1 L PES 2 L PES 3 L PES 4 L PES 5 R PES 1 R PES 2 R PES 3 R PES 4 R PES 5

Ranteen ympärys 12 – 13 cm 13 – 14 cm 14 – 15 cm 15 – 17 cm 17 – 18 cm 12 – 13 cm 13 – 14 cm 14 – 15 cm 15 – 17 cm 17 – 18 cm

Villa Manus Oy

Kätisyys/ Koko Vasen XS Vasen S Vasen M Vasen L Vasen XL Oikea XS Oikea S Oikea M Oikea L Oikea XL

Ojahaanrinne 4 01600 Vantaa

ALV 0 % ALV 24 % 14,42 € 17,88 € 14,42 € 17,88 € 14,42 € 17,88 € 14,42 € 17,88 € 14,42 € 17,88 € 14,42 € 17,88 € 14,42 € 17,88 € 14,42 € 17,88 € 14,42 € 17,88 € 14,42 € 17,88 €

P. 09-454 3650 F. 09-454 4350

internet

info@villamanus.com www.villamanus.com


108

MANUMED KIDZ RANNETUKI Pehmeä, hieman topatt poolamiii materiaaoi- mieooltäää kältää a mtototttt hläin käteen. Kiinnitls neo äooä iorsaaoiseooa tarranathaooa. Mtkana mlös kokonaan tten lmpäri meneää, irrotetaäissa ooeäa oisänatha. Kiinteä petkaooatkko. Aotmiininen ttkioasta mtokataäissa pihieiooä. Käsinpest. Mitaa ranteen lmpärls Vasen

Oikea

CM

Koko

ALV 0 %

ALV 24 %

R.110.251

R.110. 351

10 – 11

1

48,00 €

59,52 €

R.110.252

R.110. 352

11 – 13

2

48,00 €

59,52 €

R.110.253

R.110. 353

13 – 14

3

48,00 €

59,52 €

R.110.254

R.110. 354

15 – 16

4

48,00 €

59,52 €

PRISMA BARN – STABIL PLUS Vooaarinen aotmiinioasta mtotoiotaäissa. Irrotetaäa iorsaaoioasta. Nathakiinnitls, pt otetaäa rannettki. Lastan pittts 15 cm. Yksi koko.

PRISMA BARN – STABIL PLUS, PEUKALO-RANNETUKI Vooaarinen aotmiinioasta mtotoiotaäissa. Petkaooa lmpäröiäät oastat heopost poistetaäissa lksioöooisen tarpeen mtkaan. Nathakiinnitls, pt otetaäa rannettki. Lastan pittts 15 cm. Yksi koko.

Tuotenumero Vasen

Tuotenumero Oikea

450-LT

450-RT

455-LT

455-RT

Villa Manus Oy

Tuote Prisma, Stabio Pots -rannettki Prisma, Stabio Pots petkaoo-rannettki

Ojahaanrinne 4 01600 Vantaa

Koko

ALV 0 %

ALV 0 %

Yksi koko

22,66 €

28,10 €

Yksi koko

22,66 €

28,10 €

P. 09-454 3650 F. 09-454 4350

internet

info@villamanus.com www.villamanus.com


109

KARE PEDIATRIC -RANNETUKI Värit ovat palanneet. Lycrafeece materiaali. Moniväriset tarranauhat. Kanttinauhat siniset. Varastotuote.

Tuote

Ranteen ympärys Kätsyys/ Kokoo

ALV 0 %

ALV 24 %

HL-PCW-1 HL-PCW-2

12 – 13 cm

Vasen XS

24,72 €

30,65 €

13 – 14 cm

Vasen S

24,72 €

30,65 €

HL-PCW-3

14 – 15 cm

Vasen M

24,72 €

30,65 €

HL-PCW-4

15 – 17 cm

Vasen L

24,72 €

30,65 €

HL-PCW-5

17 – 18 cm

Vasen XL

24,72 €

30,65 €

HR-PCW-1 HR-PCW-2

12 – 13 cm

Oikea XS

24,72 €

30,65 €

13 – 14 cm

Oikea S

24,72 €

30,65 €

HR-PCW-3

14 – 15 cm

Oikea M

24,72 €

30,65 €

HR-PCW-4

15 – 17 cm

Oikea L

24,72 €

30,65 €

HR-PCW-5

17 – 18 cm

OIkea XL

24,72 €

30,65 €

KARE PEDIATRIC RANNE-PEUKALOTUKI Värit ovat palanneet. Lycrafeece materiaali. Moniväriset tarranauhat. Kanttinauhat siniset. Erillistlaus. Tuote HL-PCWT-1 HL-PCWT-2 HL-PCWT-3 HL-PCWT-4 HL-PCWT-5 HR-PCWT-1 HR-PCWT-2 HR-PCWT-3 HR-PCWT-4 HR-PCWT-5

Villa Manus Oy

Ojahaanrinne 4 01600 Vantaa

Ranteen ympärys 12 – 13 cm 13 – 14 cm 14 – 15 cm 15 – 17 cm 17 – 18 cm 12 – 13 cm 13 – 14 cm 14 – 15 cm 15 – 17 cm 17 – 18 cm

P. 09-454 3650 F. 09-454 4350

Kätsyys/ Kokoo Vasen XS Vasen S Vasen M Vasen L Vasen XL Oikea XS Oikea S Oikea M Oikea L OIkea XL

ALV 0 % ALV 24 % 25,75 € 31,93 € 25,75 € 31,93 € 25,75 € 31,93 € 25,75 € 31,93 € 25,75 € 31,93 € 25,75 € 31,93 € 25,75 € 31,93 € 25,75 € 31,93 € 25,75 € 31,93 € 25,75 € 31,93 €

internet

info@villamanus.com www.villamanus.com


110

D2 D( D- M- MGO MD

" #H) $  H$ . !#$ $3 !. # ! 2$   ,9@@  )## 

6

  7 )

 P(/45

2 ;8 B9 08> /@> 08> 09> 85$P0@:"4@A 85$P0@:"4@A

 0@00 /4> /0> 85$P0@:"4@A::6

 7 )

 P(/45

Q0$% 00> B> 85$P0@:"4@A

:6 0?$% 0/> 9> 85$P0@:"4@A

6 4;$% 0?> 00> 85$P0@:"4@A

2 89$% 04> 0?> 85$P0@:"4@A

 0@0/$% 0:> 0:> 85$P0@:"4@A

;080@ 310RD 3

$# "$ % $ ;>"  #/4F/8>G , S"#;$/?B"?/A(/45

 

    

  !!! 


112


113

 

  

  !"# $! %  $  "& '( % 

 !) 

)!" #

 ) ! 

)   "

!( ! "( !( # EG  FJ3;;> 

# EG  FJ3;;3 O # EG  J3;;>E O +  J +0 <<JM;

"

*+,

2314

J

101+4

<M9<?

>

8069+4

3<93J?

3

1/62+4

;J>3M?

96+14

11;?

J +0

 ( FJ3;;>

   !" # $#'$( ) # * (* + + - 

 " . * / (  0" # 1 "

!( ! "( 

!( # /7(*+%8 + 

*+, 2314 /01214 99;<>?

&@ABC#BBB#&DDB## A#&EF.. &  H3I9 $ IJ> K" . 

 "

!( ! "(

GECA#F. D   ) " . !

JI3> ) HJIJ> 3 3> K*+,

FJ3;>3

A EF(  (L

   

 

M313

N EC A 8(  (

   ) 

2314 052++4

31>>3?

61++4

9<?


114

   

 !

"%&'() ')%'* +,

 

 !-.* 0

 123 2  13 

4, %"5 6%' ,7)%'8 1%)) 64,* %% 89 : !; : .< ('') %%''""57"6" +,%%,+* (%'=)'=) () ,7)@)'=) ,4)'8 ,44,'=4)%') A&' %% %AA"6)',@ () 4%)6)',+,, 64,8 1,7))B) )@ () 'A+"A%' ,7)),' ',644) 1168

 ;!

 

 4, %"5 6%' ,7)%'

       9 *. 0

  !!! 


115

WhZ/^dh^sK/DD/ddZ/d ^KZD/EWhZ/^dh^sK/DD/ddZ/d   

yd,zZh>/W/E,D/ddZ/

W/E,D/ddZ/Θ>

dƵŽƚĞ

DĂůůŝ

WƵƌŝƐƚƵƐǀŽŝŵĂ

EϳϬϭϰϭ

džĂĐƚĂΡ,LJĚƌĂƵůŝĐWŝŶĐŚ'ĂƵŐĞ

ϬͲϮϯŬŐ

EϳϬϭϱϵ

Θ>ŶŐŝŶĞĞƌŝŶŐ

EϳϬϭϲϬ EϳϬϭϲϭ

,ŝŶƚĂ>sϬй

,ŝŶƚĂ>sϮϰй

ϯϰϳ͕ϬϬΦ

ϰϯϬ͕Ϯϴ

Ϭʹϰ͕ϱŬŐͬϭϬůď

ϯϴϬ͕ϬϬΦ

ϰϳϭ͕ϮϬ

Θ>ŶŐŝŶĞĞƌŝŶŐ

ϬͲϭϰŬŐͬϯϬůď

ϯϴϬ͕ϬϬΦ

ϰϳϭ͕ϮϬ

Θ>ŶŐŝŶĞĞƌŝŶŐ

ϬͲϮϳŬŐͬϲϬůď

ϯϴϬ͕ϬϬΦ

ϰϳϭ͕ϮϬ

 

< EWhZ/^dh^sK/DD/ddZ/d <ĂŚǀĂŶƐććƚƂǀŝŝƚĞĞŶĞƌŝŽƚĞůĞǀĞLJƚĞĞŶ͘,ĞůƉƉŽůƵŬƵŝŶĞŶŵŝƚƚĂƌŝ͘ DŝƚƚĂƵƐƚƵůŽƐƉLJƐLJLJŶćŬLJǀŝƐƐćŬƵŶŶĞƐƐĞŶŽůůĂƚĂĂŶ͘ ^ŝƐćůƚććŬćLJƚƚƂŽŚũĞĞƚƐĞŬćƉĞŚŵƵƐƚĞƚƵŶŬĂŶƚŽͲũĂƐćŝůLJƚLJƐůĂƵŬƵŶ͘ ϭϮŬƵƵŬĂƵĚĞŶǀĂůŵŝƐƚĂũĂŶƚĂŬƵƵ͘ dƵŽƚĞ

WƵƌŝƐƚƵƐǀŽŝŵĂ >sϬй

EϳϬϭϰϮ

DĂůůŝ džĂĐƚĂΡ

>sϮϰй

ϵϬŬŐͬϮϬϬůď

ϯϵϬ͕ϬϬΦ

ϰϴϯ͕ϲϬΦ

ϳϬϭϰϮ

^ĂĞŚĂŶ

ϵϬŬŐͬϮϬϬůď

ϯϬϬ͕ϬϬΦ

ϯϳϮ͕ϬϬΦ

ϳϬϭϰϰ

^ĂĞŚĂŶŝŐŝƚĂů

ϵϬŬŐͬϮϬϬůď

ϴϵϬ͕ϬϬ

ϭϭϬϯ͕ϲϬΦ

ϱϬϱϬϯϬ

:ĂŵĂƌΡ͕ŽƌŝŐŝŶĂů

ϵϬŬŐͬϮϬϬůď

ϲϬϬ͕ϬϬΦ

ϳϰϰ͕ϬϬΦ

>ϱϬϬϭ

Θ>ŶŐŝŶĞĞƌŝŶŐ

ϵϬŬŐͬϮϬϬůď

ϱϭϬ͕ϬϬΦ

ϲϯϮ͕ϰϬΦ 

<ĂůŝďƌŽŝŶƚŝƉĂůǀĞůƵ

,ŝŶƚĂ>sϬй

 Θ>ũĂĂƐĞůŝŶĞŚLJĚƌĂƵůŝƐĞƚŵŝƚƚĂƌŝƚ͕WŝŶĐŚ Θ>ũĂŵƵŝĚĞŶǀĂůŵŝƐƚĂũŝĞŶƐĂŵĂŶŵĂůůŝƐĞƚŚLJĚƌĂƵůŝƐĞƚŵŝƚƚĂƌŝƚ͕'ƌŝƉϱϬϬϬDŝƚƚĂƚĂƌŬŬƵƵĚĞŶƚĞƐƚĂƵƐ

,ŝŶƚĂ>sϮϰй Ϯϯϳ͕ϬϬΦ

Ϯϵϯ͕ϴϴΦ

ϮϳϬ͕ϬϬΦ

ϯϯϰ͕ϴϬΦ

ϴϬ͕ϬϬΦ

ϵϵ͕ϮϬΦ

 

    

  !!! 


116

LIIKERADAN MITTAUS Tuotenumero 70100 7001 5055 5054 121010 521014 NC70115 NC70123 121205 NC70158

Tuote LINEX VAS/Goniometri, Edullinen goniometri 180◦ Viivaingoniometri Keskikokoinen goniometri 20 cm 180° Iso goniometri 31 cm 360° Metallinen sormigoniometri 15 cm Baseline® 180° sormigoniometri, musta Devore® sormigoniometri Pro-supinaato Ranteen ympäryksen mitaus Sormen ympäryksen mitaus, turvotus

ALV 0 %

ALV 24 % 22,66 € 33,48 € 22,66 € 38,11 € 56,65 € 56,65 € 33,99 € 133,90 € 33,99 € 30,90 €

70100

7001

5054 / 5055

NC70101

521014

NC70115

121205

NC70158

28,10 € 41,52 € 28,10 € 47,26 € 70,25 € 70,25 € 42,15 € 166,04 € 42,15 € 38,32 €

Ei toistaiseksi saatavilla. NC70123

Villa Manus Oy

Ojahaanrinne 4 01600 Vantaa

P. 09-454 3650 F. 09-454 4350

internet

info@villamanus.com www.villamanus.com


117

   

   

 !! "#! !$%( ") * +!$,. //, !$0%!!11 21#1+!3 *!$+!$ 46789

: ; < : 8= 

 !! "#! !$%( ") * +!$,. :<: !$%$$, 1%## >?6 +1##9

,1//$, *! * "*$! !$% #!$#$!, +$ $! $,,$,, %19 !$%1%# + 11! * 1) 11! +!"$! *,!,",, +1#! $,"$! !)" #19

:F66

! ! 1! !G !$%

:I66 :I6>

 @ AB C  

>>A(B6 H

:K < :1L# !$%

 

BFI(>> H

M*$! *+1# >?6 #+1

 

A??(BB H

    

  !!! 


118

    !" "" #$$ %&  !! !' !%$! (% )! ! "  1234454

 %$% )6$*+,-.  -,5-79

 + :; ;< + % = "$    (% )! ! "  3-->

 

*+,-. @ $ )$:   ,AA--9

* ;2

$$ % "%!! $)  ! % ; %!! $   "! ! %%  !! )! ! !!" !!B *C *C:# ' & *C:2 #! & 12D-A>4 12D-A>4: 12D-A>4:2

 

 *C *C)  C *CC !$ *+,-.    

    

AD>-,9 A3-3-9 EE>,,9

  !!! 


119

      

    

     

  

        

!)**

+ 

 !"# $% & 

    

,-.,* /

  !!! 


120    

   

วฆ ย–ย—ย–ยย‹ยย—ย•วฆยŒยƒยŠยƒย”ยŒย‘ย‹ย–ย—ย•ยŒยกย”ยŒย‡ย•ย–ย‡ยŽยยก

   

    

ย‹ย‹ยยย‡ย‡ยย˜ยƒย’ยƒย—ย–ย–ยƒวจ    

   

             


121

   วฆยŽย‹ยยย‘ยย–ย‡ย”ยƒย’ย‡ย—ย–ย–ย‹ย‡ยยย‡ยŠย‹ย–ย–ยกยยกย–ย—ย–ยย‹ยย—ย•ย˜ยกยŽย‹ยย‡ย‹ย•ย–รšวค ยกย”ยŒย‡ย•ย–ย‡ยŽยยกยยยกย›ย–ย–รšยย›ย–ยย‹ยย‡ย–ย•ย‡ยยกยย‹ย–ย–ยƒย”ย‹ย–ยย›ย–ยย‡ย–ยกยกยย–ย‹ย‡ย–ย‘ยย‘ยย‡ย‡ย•ย‡ย‡ยวค ยกย”ยŒย‡ย•ย–ย‡ยŽยยกยกยย˜ย‘ย‹ย†ยƒยƒยยย›รšย•ยย‹ย”ยŒยƒย–ยƒยย—ย‹ย–ยƒยย‹ย–ย–ยƒย—ย•ย–ย—ยŽย‘ยย•ย‹ยƒวค ยกย”ยŒย‡ย•ย–ย‡ยŽยยกยย‡ย–ย—ยยƒย‘ย˜ยƒย–ย’ย‡ย”ย‹ยย–ย‡ย‹ย•ย–ยกยย‘ย’ย‡ยƒยย’ย‹ยŒยƒย–ยƒย”ยย‡ยย’ย‹ยย‹ย–ย–ยƒยƒยย‹ยย‡ยยŒยƒ ยย‹ย”ยŒยƒยƒยย‹ยย‡ยย•ย‡ยยกยย‘ยย‹ย’ย—ย‘ยŽย‹ย•ย‡ย–ย”ยƒย’ย‘ย”ย–ย‹ย–วค  

 วฆ   

 ย‘ย’ย‡ย—ย–ย–ยƒยƒยŒยƒย–ยƒย”ยย‡ยย–ยƒยƒยย‹ย–ย–ยƒยƒยย‹ย•ย–ยƒย•ย‡ยยกย–ย—ยŽย‘ย•ย–ย‡ยยย‹ย”ยŒยƒยƒยย‹ย•ย–ยƒวคย‹ย–ย–ยƒย”ย‹ย–ย‘ย˜ยƒย– ย‡ย”ย‹ย–ย–ยกย‹ยยŠย‡ย”ยยย‹ยกยŒยƒย–ยƒย”ยยย‘ยŒยƒย‡ยŽย‡ยย–ย”ย‘ยย‹ย•ย‹ยƒยย‹ย–ย–ยƒย”ย‡ย‹ย–ยƒวคย•ย‹ยวคย’ย—ย”ย‹ย•ย–ย—ย•ย˜ย‘ย‹ยยƒยย•ยƒยƒ ยย‹ย–ยƒย–ย–ย—ยƒยŠย›ย˜ย‹ยยŠย‡ย‹ยย‘ย•ย–ยƒยย‹ยยยกย†ย‡ย•ย–ยกยŒยƒย’ย‹ยย…ยŠยย‹ย–ย–ยƒย”ย‹ย”ย‡ยย‹ย•ย–ย‡ย”รšย‹ยŒย‘ย’ยƒยย‡ย˜ย›ย‡ย ยย‘ย•ยย‡ย–ย—ยย•ย‡ยวคย‡ย”ย‹ยย–ย‡ย‹ย•ย–ย‡ยยย‹ย–ย–ยƒย—ย•ย–ย‡ยยŽย‹ย•ยกยย•ย‹ย˜ย‘ย‹ยย‹ย–ยƒย–ยƒย’ย‹ย–ยยกยย‡ย•ย–ย‘ย‹ย•ย‡ยย’ย—ย”ย‹ย•ย–ย—ยย•ย‡ย ยŒย‘ยŽยŽย‘ย‹ยยยกยŠย†ยกยกยยย‹ย–ย‡ยย˜ย‘ย‹ยยƒยƒยŽยยƒยƒยŠย‡ย‹ยย‡ยย–ย›ยกยƒยŒยƒยยย—ยŽย—ย‡ย•ย•ยƒศ‹ย‘ย–ย‡ย˜ยกย•ย›ย›ศŒย›ยย•วคยย‹ย–ยก ย’ย‡ย”ย‹ยย–ย‡ย‹ย•ย‹ยŽยŽยกยย‹ย–ย–ยƒย”ย‡ย‹ยŽยŽยƒย‡ย‹ย˜ย‘ย‹ยย‹ย–ยƒย–ยƒวค 

ย‘ยย‹ย‘ยย‡ย–ย”ย‡ย‹ยŽยŽยกย•ยƒยƒยย‹ย–ยƒย–ย–ย—ยƒยย‹ย˜ย‡ยŽยย—ยŽยยƒย–ยย‘ย’ย‡ยƒย•ย–ย‹ยŒยƒย–ยƒย”ยยƒย•ย–ย‹วกยย‘ยย‡ย”ย‡ยย‹ย•ย–ย‡ย”รšย‹ ยย‹ย–ย–ยƒย—ย•ย–ย—ยŽย‘ยย•ย‡ย–ยยƒย’ย‹ยย’ยƒย‹ยยƒยŽยŽย—ยย•ย‡ยŽยŽยƒยŒยƒยย‘ยย‡ย‘ย’ย’ย‹ย‹ยย‹ย•ย•ยกยŒยกย”ยŒย‡ย•ย–ย›ยย•ย‡ย•ย•ยกยŠยƒยŽย—ยƒย– ยย‹ย–ย–ยƒย—ยย•ย‡ย–ย•ย—ย‘ย”ย‹ย–ย–ยƒยƒวคย—ย‘ย”ยย‹ย–ย—ย•ยŽยƒย—ย†ยƒยŽยŽยƒย˜ย‘ย‹ย†ยƒยƒยย–ย—ย–ยย‹ยƒย‘ยยย‘ยƒย•ย‹ยƒยยยƒยƒยย’ยƒย‹ยย‘ ยŒยƒยยƒย—ย–ย—ยย—ย–ย–ยƒย•ยƒย‹ย•ย‡ย•ย–ย‹ย˜ยƒย•ย‡ยศ€ย‘ย‹ยย‡ยƒวกย‡ย–ย—ศ€ย–ยƒยยƒย•ย—ย—ยยยƒย•ย•ยƒยŒยƒยŠย›รšย†ย›ยย–ยกยกย‡ย•ย‹ยวค ย’ย›รšย”ยกย–ย—ย‘ยŽย‹ย•ย‘ย˜ย‹ย–ย—ยย•ย‹ย•ย•ยƒวคย‹ย–ย–ยƒย—ย•ย–ย—ยŽย‘ยย•ย‡ย–ยŒยƒยƒย•ย‹ยƒยยยƒยƒยย‡ย†ย‹ย•ย–ย›ยย‹ยย‡ยย˜ย‘ย‹ย†ยƒยƒยย‡ย•ย‹ย–ย–ยกยก ยย—ยย‡ย”ยƒยƒยŽย‹ย•ย‡ย•ย–ย‹ย–ยƒย‹ย‰ย”ยƒยƒยˆย‹ย•ย‹ยยƒยยกย›ย”ย‹ยยกวคย‹ย–ย–ยƒย—ย•ย–ย—ยŽย‘ยย•ย‹ยƒย˜ย‘ย‹ย†ยƒยƒยยŠยƒยย‡ยƒย‘ยŠยŒย‡ยŽยย‹ย•ย–ย‘ย•ย–ยƒ ย–ย—ย–ยย‹ยย—ย•ยยกย›ย–ย–รšรšยวคยƒย’ย‘ย”ย–ย‹ย–ย˜ย‘ย‹ย†ยƒยƒยย–ยƒยŽยŽย‡ยย–ยƒยƒ วฆยย—ย‘ย–ย‘ย‘ยยŒยƒยŽย‹ย‹ย–ย–ยกยก ยย—ย˜ยƒย–ย‹ย‡ย†ย‘ย•ย–ย‘ย‹ยยƒย•ยกยŠยรšย‹ย•ย‡ย‡ยย•ยƒย‹ย”ยƒย•ยย‡ย”ย–ย‘ยย—ยย•ย‡ย‡ยวค 


122

 

Ezd^ds/>>DzP^ t/EKt^ฯญฯฌd>dd//EอŠ

 วฆยŽย‹ยยย‘ยย–ย‡ย”ยƒย’ย‡ย—ย–ย–ย‹ย‡ยยย‡ยŠย‹ย–ย–ยกยยกยŠยƒย”ยŒย‘ย‹ย–ย—ย•ย˜ยกยŽย‹ยย‡ย‹ย•ย–รšวค ยกย”ยŒย‡ย•ย–ย‡ยŽยยกยยยกย›ย–ย–รšยย›ย–ยย‹ยย‡ย–ยย›ย–ยย‡ย–ยกยกยย–ย‹ย‡ย–ย‘ยย‘ยย‡ย‡ย•ย‡ย‡ยวค ยƒย”ยŒย‘ย‹ย–ย–ย‡ยŽย—ย–ยƒย’ยƒยŠย–ย—ย—ยย‹ย‡ยŽย‡ยยยกยกยย–ย‘ย‹ยย‹ยยยƒยยƒย˜ย—ยŽยŽยƒวคยกยยกย•ยƒยƒยย—ยย–ย‘ย—ย–ย—ยŒยƒย ยŠยƒย”ยŒย‘ย‹ย–ย–ย‡ยŽย‡ยยƒยƒยย’ย‹ย†ย‡ยย’ยกยกยยŒยƒย‹ยย–ย‡ยย•ย‹ย‹ย˜ย‹ย•ย‡ยยย‹ยวคย‹ย•ยกยย•ย‹ยŠยƒย”ยŒย‘ย‹ย–ย–ย‡ยŽย—ย‘ยยŠยƒย—ย•ยยƒยƒวค ย‘ย’ย‹ย‹ยยƒย‹ยย‡ยย‹ยยกย‹ย•ย‹ยŽยŽย‡ยยวคยยกย•ย‹ยย‹ย”ย—ย”ย‰ย‹ย•ย‹ยŽยŽย‡วกย‘ย”ย–ย‘ย’ย‡ย†ย‹ย•ย‹ยŽยŽย‡ยŒยƒยย‡ย—ย”ย‘ยŽย‘ย‰ย‹ย•ย‹ยŽยŽย‡ยƒย•ย‹ยƒยยยƒย‹ยŽยŽย‡วค ย‘ยย‹ย’ย—ย‘ยŽย‹ย•ย‡ย–ย˜ยƒยŽย‹ยยยƒย–ยƒยŽยƒวฆยŒยƒย›ยŽยกย”ยƒยƒยŒย‘ยŒย‡ยย•ย‡ยยกย˜ยƒย”ย–ยƒยŽย‘ยยŠยƒยŽยŽย‹ยยยƒยยŠยƒย”ยŒย‘ย‹ย–ย–ยƒยย‹ย•ย‡ย‡ยวค 

   

ยƒย”ยŒย‘ย‹ย–ย—ย•ย‘ย•ย‹ย‘ยย‘ย‘ย•ย–ย—ย—อ—อšย‡ย”ย‹ยŽยƒย‹ย•ย‡ย•ย–ยƒย’ย‡ยŽย‹ย•ย–ยกยŒย‘ย‹ย–ยƒยยกย›ย–ย‡ย–ยกยกยย‡ย”ย‹ยŽยƒย‹ย•ย‹ยŽยŽยƒ ยยกย›ย–ย–รšยย›ย–ยย‹ยย‹ยŽยŽยกยŒยƒย‘ย–ย‡ย’ยƒยŽย‹ยย‘ย‹ยŽยŽยƒวค ยƒย”ยŒย‘ย‹ย–ย–ย‡ย‹ย–ยƒยŒยƒยยกย›ย–ย–รšยย›ย–ยย‹ยย‹ยกย˜ย‘ย‹ย›ยŠย†ย‹ย•ย–ย‡ยŽยŽยก ย‡ย”ย‹ย–ย–ยกย‹ยยย‘ยย‹ย’ย—ย‘ยŽย‹ย•ย‡ย•ย–ย‹วค ยƒย”ยŒย‘ย‹ย–ย–ย‡ย‡ย–ย‘ย˜ยƒย–ยย—ย—ยยย‡ยŽย–ยƒย˜ย‹ย•ย•ยƒยยวคย‘ย”ย–ย‘ย’ย‡ย†ย‹ย•ย–ย‡ยวก ยยกย•ย‹ยย‹ย”ย—ย”ย‰ย‹ย•ย–ย‡ยย•ย‡ยยกยย‡ย—ย”ย‘ยŽย‘ย‰ย‹ย•ย–ย‡ยยƒย•ย‹ยƒยยยƒย‹ย†ย‡ยยยกย›ย–ย–รšรšยย•ย‘ย’ย‹ย˜ย‹ยย•ย‹วค ยƒย”ยŒย‘ย‹ย–ย–ย‡ย‡ย•ย•ยƒย˜ย‘ย‹ย†ยƒยƒยยยกยกย”ย‹ย–ย–ยกยกย‡ย•ย‹ยวคยยกย›ย–ย‡ย–ย–ยกย˜ยกยŽย‹ย‹ยย‡ยŽยƒยƒยŒย—ย—ย•ศ€ย˜ย‘ย‹ยยƒวกย˜ยƒย•ย–ย—ย•วก ยย‘ย’ย‡ย—ย•วกย˜ยƒยƒย–ย‹ย˜ย—ย—ย•ย–ยƒย•ย‘ย•ย‡ยยกยย‡ย•ย–ย‘วคยกย‹ย†ย‡ยยŽย‹ย•ยกยย•ย‹ยย‘ย‰ยย‹ย–ย‹ย‹ย˜ย‹ยย‡ยยŒยƒ ยŠยƒยŠยย‘ย–ย—ยย•ย‡ยŽยŽย‹ยย‡ยย˜ยƒยƒย–ย‹ย˜ย—ย—ย•ย˜ย‘ย‹ย†ยƒยƒยยย—ย‘ยยƒย–ยƒยยกย›ย–ย–ยกยŒยกยยย—ยยƒยƒยวค ยกย›ย–ย–รšยย›ย–ยย‹ยย‹ยยกย‘ย˜ยƒย–วฃย—ย–ย—ย–ย’ย—ย”ย‹ย•ย–ย—ย•ย˜ย‘ย‹ยยƒยย‹ย–ย–ยƒย”ย‹ย– ย”ย‹ย’ยŒยƒย‹ยย…ยŠวคยย‰ยŽย‡วฆยย—ย—ย–ย‹ย‘ ย”ย‡ยย‹ย•ย–ย‡ย”รšย‹ย›ยย•ย‹ย–ย–ยกย‹ย•ย‡ยยย‹ย˜ย‡ยŽย‡ยศ€ย”ยƒยƒยŒยƒยยŽย‹ย‹ยยย‡ย‡ยย•ย—ยŠย–ย‡ย‡ย•ย•ยƒยยƒยƒยย˜ย‡ย–ย‘ย˜ย‘ย‹ยยƒยย‡ยย–ย–ยกยกยวค ย‹ยย–ยƒ ยƒยย–ย—ย”ย‹วกย›ย‘วฆวกย”ย‡ยย‹ย•ย–ย‡ย”รšย‹ยŽย‹ยŠยƒย•ย•ย—ย’ย‹ย•ย–ย—ยย•ย‡ยยŒย‘ย’ยƒย‹ยŽยยƒยยŽย‹ย‹ยย‡ยŽยƒยƒยŒย—ย—ย–ย–ยƒย•ย‡ยยก ยย—ย‘ย”ยย‹ย–ย—ย•ยŽยƒย—ย–ยƒย‡ย•ย‹ยวคยยกย˜ย‡ยŽย›ยยˆยƒย•ย‹ยŽย‹ย–ย‘ย‹ยย–ย‹ย‹ยย–ยƒย‹ย”ยƒยƒยŒยƒยยย—ย‘ย”ยย‹ย–ย–ยƒยย‹ย•ย‡ยยŠยƒย”ยŒย‘ย‹ย–ย–ย‡ยŽย—ย—ยวค 
 วฆย‹ยยย‘ยย•ยƒยƒย–ยƒย˜ย‹ย•ย•ยƒย‡ย”ย‹ยŽยƒย‹ย•ย‹ยยƒยย‘ยย‘ย‘ยย’ยƒยย‘ย‹ยยƒย–ยƒย‹ย›ยย•ย‹ย–ย–ยกย‹ย•ย‹ยยกย‘ย•ย‹ยยƒวค วฆย‹ยยยย‹ยกยยกย›ย–ย‡ย–ยกยกยย›ยŽย‹อ–อ”ยยƒยƒย•ย•ยƒยยวคย•ย‡ย—ย”ยƒยƒย˜ยƒย•ย–ย‹วฃ x ย‡ยŽยยกย›ย†ย‹ยย˜ยƒยยยƒ x ย›ย•ย‹ย‘ย–ย‡ย”ยƒย’ย‹ยƒ x ย‡ยย‹ย’ยŽย‡ย‰ย‹ยƒ x ยŽยƒย”ยƒยƒยŒยƒยย—ยย–ย‘ย—ย–ย—ย• x ย‡ย”ย‹ยƒย–ย”ย‹ยƒ x ย”ย–ย‘ย’ย‡ย†ย‹ยƒ x ย‘ย‹ยย‹ยย–ยƒย–ย‡ย”ยƒย’ย‹ยƒ x ย”ยŠย‡ย‹ยŽย—ยŽยกยกยย‡ย–ย‹ย‡ย†ย‡ x ยŽยกย”ยƒยƒยŒยƒยย—ยย–ย‘ย—ย–ย—ย• x ย—ย–ยย‹ยย—ย• x ยกย•ย‹ยย‹ย”ย—ย”ย‰ย‹ยƒ x ยยยƒย–ย‹ยยŠยƒย”ยŒย‘ย‹ย–ย–ยƒยŒยƒย– x ย‡ย†ย‹ยƒย–ย”ย‹ยƒ x ยกยกยยกย”ย‹ยƒย•ย‡ยยƒย– x ยƒยŽย‘ย˜ยƒยยยƒย– x ย—ยย–ย‘ย—ย–ย—ย• x ย‘ย—ยŽย—ย–ย—ย• x ย‡ย—ย”ย‘ยŽย‘ย‰ย‹ยย‡ยยย—ยย–ย‘ย—ย–ย—ย•   วฆยย‡ย”ยย‹ย–ย–ย›ย—ย”ย‘ย‘ย’ย’ยƒยŽยƒย‹ยย‡ยย–ย—ย‘ย–ย‡ย˜ยƒยŽยย‹ย•ย–ย‡ย–ยƒยƒยยƒยŽย‡ย•ย‹ย•ย•ยƒวค ย—ย‘ย–ย‡ย–ย—ยย‹ยŒยƒยย›ย›ยย–ย‹ย—ย‘ยย‡ย•ย•ยƒย‹ยŽยŽยƒยƒยย—ย•ย›วค      ย‹ยŽยŽยƒยƒยย—ย•ย› ยŒยƒยŠยƒยƒยย”ย‹ยยย‡อ˜ อ”อ•อšอ”อ”ยƒยย–ยƒยƒ ย’วคอ”ออ˜อ™อ˜อ—อšอ™อ” ย‹ยยˆย‘ฬทย˜ย‹ยŽยŽยƒยยƒยย—ย•วคย…ย‘ย ย™ย™ย™วคย˜ย‹ยŽยŽยƒยยƒยย—ย•วคย…ย‘ย

123


124

    !"#$%& '())))+ ,$"-"(/ ))  

45677"

&8 + +++

0!%1 "

76$8!-9

+( '+((+())) (++(() +(:  

0!%1

56"

%"#6"&

#%"

7"!87=9

5-"

6"#?"&

"

7%"8%59

((()))!6(!6)'@+)  

0!%1

5?"

0+(:+:8)(

&& "

-=85?9

7$%"!"!

0+(:+:8+)

&"

-%8%=9

'() ++: A!%#!%#$6& A!6#$6#7& 6"77

+++B#

 

 

0!%1 * "     

5"8"69  !!! 


125

       "" "

 

 

'2)!+,-,//"0123 4 ()+,-,-"0123 4

     ""

 

(*)0+,-, "-7"0123 4

       "

+

()*!+,-,-/0123 4

! "#   !"  7""

"  

(0)*+,-,/8790123 4

 $ ''     <"" <""

 

 

*!)40+,-,7"0123 4 *)0!+,-,8/0123 4

   

# $ '$ ( )  * ;""

 

(()+,-,8//-0123 4


126

    

 

  !

"#$%&'()*)+, -/-)/01)/2301)24-1/11) 3551 6137)/4&)//86/)2-))9/06--//-)//-4))/)1)6624 :;9 :;9 :;9 :;9

:;99

  ) 8 $) 8 )3- /6)3 &)) 3 %/ 3   

" " " " " 

 9;! 9;! 9;! 9;! 9;!

$1<+=>% %1)51)/6-7//2301)2?/1)616)//'10/ 10/'616)// 7)@1 688-/5)@1'51@104 C6)/)094&)@/128D/3)31371/6- $1<+=>0)1E36)/)04 : G : G : G 

 

  H)* 8 ) 8 $) /6)3  "  "  " 

    

 9;! 9;! 9;!

  !!! 


127

 

  ! # $ %&& & &$ #! & && ''(!!& %)& 

 

 

 

* +, -

0124

5#)!& !$ %&&6$78 9

0120

:!$ &&&6$78 9

012;

%$ &&&6$78 9

0122

*$ #!6$78 9

*  :

!) 4 = # ) 

  

* +, -

0+;1

5#)!& !$ 6$78 9

0+;7

:!$ 6$78 9

0+;+

%$ !!')'

 "

,$,2 9

# $ % &' :#& # )& ( ''(!!& %)& ! > 

 

* +, -

8+7;1,17

*#!

8 %?

" 

78$2, 9

8+7;1,1+

#%

76$; %?

" 

78$2, 9

8+7;1,16

#&

72$7 %?

" 

78$2, 9

8+7;1,1,

:##

++$; %?

" 

78$2, 9

( )*+ &&

!# %& &&& %#& (

% %%> 0 = #! ; = &%% &  @ +$,2 9 * +, -

 

    

  !!! 


128

' (./+ 0 A%)!& && #& %%%& #& '!%& &&# )& * !#& %& (& :%%% 6 % # %)

 

* +, -

287;1417

'!

"

72$;1 9

287;1417

*

"

72$;1 9

#& %

!!& 'B%&   %%&  % !!!& %!')!!% #& B '& ' %& )$ )! ( 'B%& %& %!')B%##& !%&  !!! (! % (& +8+778

 

"1 @ 74$82 9 * +, -

    

  !!! 


129

  

       !  " $ ! ! !   "%""   !$ &  !%!  '"" ( !!'  ! $ ""  $  ! *, --   ./ 1 "  $ 2 345 4 6! 78.9:,.3*, 45= ' 78.9:<,3*,

&'!345 ; -' 78.9:<.3*, &'! 78.9:9,3*,

 H  !!'I G /E: F = 9: B

  >     $ ""  ? ! 3"  " !$ 4    !! % $  ' ? % "" ? ! $  ! /. 1  9@ 1$ A

.9@<,3,@

4! " 

/. 1E.E F

.9@9,3,@

 %" "  

/. 1E.E F

.9@@,3,@

" ! 

/. 1E.E F

.9@:,3,@

A   "

/. 1E.E F

.9@.,3,@

  ! 

/. 1E.E F

.9@<,3<,

4! " 

9@ 1<**,: F

.9@9,3<,

 %" "  

9@ 1<**,: F

.9@@,3<,

" ! 

9@ 1<**,: F

.9@:,3<,

A   "

9@ 1<**,: F

.9@.,3<,

  ! 

9@ 1<**,: F

.<,9:

"  ! 

<, G/E: F

 

    

 

= 9: B

  !!! 


130


132


133

   

         

 

   

   !"   # $  %"& '%("&( )*+#

      12(2"2 12(%"2 12(2"% 12(%"% 12(2"& 12(%"& 12(2"5 12(%"5 12(2"12(%"12(2"( 12(%"(

 334 34 4  3

  %5"%( 6 %("%9 6 %9"&2 6 &2"&& 6 &&"&- 6 &-"&1 6

 !

, &- . $%&' $%&' $%&' $%&' $%&' $%&'

%%7(2 8 %%7(2 8 %%7(2 8 %%7(2 8 %%7(2 8 %%7(2 8

   

         

 

   

$  %"& '%("&( )*+#

      1%(2"2 1%(%"2 1%(2"% 1%(%"% 1%(2"& 1%(%"& 1%(2"5 1%(%"5 1%(2"1%(%"1%(2"( 1%(%"(

 

   !"   #

 334 34 4  3

  %5"%( 6 %("%9 6 %9"&2 6 &2"&& 6 &&"&- 6 &-"&1 6

    

 !

, &- . $%&' $%&' $%&' $%&' $%&' $%&'

%%7(2 8 %%7(2 8 %%7(2 8 %%7(2 8 %%7(2 8 %%7(2 8

  !!! 


134

>N> ?&$' & q

"

q

   

q

;  ("" (&  

q

= 

q

""  

>  )&$' &  $   $ E :

 @ *

@ *

@ * @ * @ * @ * @ *D @ *D @ *B @ *B @ * @ *

  2F* "" - 4 D*D ,85

7 &

HH% H% % = H=

7  @$ D* 3 * @3 @* 3 * 3 * B3 B* 3

 !

$= BX --)00, --)00, --)00, --)00, --)00, --)00,

B! [ B! [ B! [ B! [ B! [ B! [

>N> ?&$' & q

"

q

   

q

;  ("" (&  

q

= 

q

""  

>N> )&$' &  $   $ E :

 @ *

@ *

@ * @ * @ * @ * @ *D @ *D @ *B @ *B @ * @ *

 

  2F* "" - 4 D*D ,85

7 &

HH% H% % = H=

7  @$ D* 3 * @3 @* 3 * 3 * B3 B* 3

    

 !

$= BX --)00, --)00, --)00, --)00, --)00, --)00,

B! [ B! [ B! [ B! [ B! [ B! [

  !!! 


135

 $ & ?&$' & q

   

q

;  ("" (&  

q

= 

q

""  

  2F* "" - 4 * ,85

 $ & )&$' &  $   $ >8 7>  *  *  *  *  * D  * D  * B  * B

7 &

H% % =

7  @$ * @3 @* 3 C* 3 * 3

$ :8 :8 :8 :8

 ! 1)(3, 1)(3, 1)(3, 1)(3,

$= BX ! [ ! [ ! [ ! [

1)(3, 1)(3, 1)(3, 1)(3,

$= BX ! [ ! [ ! [ ! [

 $ & ?&$' & q

   

q

;  ("" (&  

q

= 

q

""  

  2F* "" - 4 * ,85

 $ & )&$' &  $   $ >8 7> R * R * R * R * R * D R * D R * B R * B

 

7 &

H% % =

7  @$ * @3 @* 3 C* 3 * 3

$ :8 :8 :8 :8

    

 !

  !!! 


136

  $A7

?&$' & q

+    "

q

;  ("" (&  

q

7  

q

= 

q

"" 

  2F* "" - 4 D*D ,85

  $ $ & )&$' &  $

@D * @D * @D *D @D *B

7  @$ D* 3 * @3 @* 3 * D3

7 &

H% % =

$ :8 :8 :8 :8

 !

$= BX (*)*4, (*)*4, (*)*4, (*)*4,

D! R[ D! R[ D! R[ D! R[

  $A7

?&$' & q

+    "

q

;  ("" (&  

q

7  

q

= 

q

"" 

 2F* "" - 4 D*D ,85

  $ $ & )&$' &  $

@D * @D * @D *D @D *B

 

7 &

H% % =

7  @$ D* 3 * @3 @* 3 * D3

$ :8 :8 :8 :8

    

 !

$= BX (*)*4, (*)*4, (*)*4, (*)*4,

D! R[ D! R[ D! R[ D! R[

  !!! 


137

8 = =7S8> =  27*79-0" (( "" ( 8 "" , --)00, !L B! [$= BX -"" H% * @3 % * @* 3 * C* 3 = * * 3

-" ! " +2D

 H% +2D % +2D B  +2D R = +2D . H% +2D D . % +2D . +2D

. =

-" ! " +2D

 H% +2D % +2D B  +2D R = +2D . H% +2D D . % +2D . +2D

. =

-" !  +2D

 %

+2D

 

+2D B

 =

+2D

. %

+2D D

. 

+2D 

. =

 

    

  !!! 


138

    

     

  

 

  

      

         %/#/0 %/#/! %/#/# %/#// %/#/+ %/#/% 

 

  !"# $!%"#% &'()

 1 ' 1 ' 1 '

 

!+"!2 3 !2"#0 3 #0"#/ 3

    

 !" * #+ , %&!!' #46%# 7 %&!!' #46%# 7 %&!!' #46%# 7

  !!! 


139

%.90F;-0=.$97+*O$;9.;-%7+,.0..+ (F0F* F &" " ""% 8  -%*H=F  ( " !(  ( "F """   $

7 &

%%@$

 !

$= BX

%F9DBD

%

*R3

( )12,

!C@[

%F9DBBR* 3

( )12,

!C@[

%F9DB

=

*@3

( )12,

!C@[

%F9DBR

H=

@*C3

( )12,

!C@[

2$7==J7=G0J0$=2$F  "   8- 8 "" (( 8!   -"L  $

@ BB @ B @ BR @ 

7 &

% = H=

&'K@ LD LB D LB DLB

%&& L L L L

 ! $= BX (4)3(, D !R[ (.)3*, DD! [ (*)*4, D! R[ 0 )1 , D@!D [

G0J0$=2$F%0=0F.%!%0=0-.+0+7+%.90;FF0 "!  ) "- ( "( 8    (    C R

7 &

 %* =*H= HH=

 

W@$K@ RLR CLR LR @LR

%&& RL RL R L R L 

 ! $= BX 43)1 , C!B [ 41)1., R !C[ 2()20, R! B[ 24)21, R !RC[

    

  !!! 


140

J7=$7l%0=0-.+0J77=0=7 =" (" &:  8 ! " (J  )  FC % V 3J 40)(., !LD!RB[$= BX

%0=0F.%%.E%,7$9J7=%,770+J F8 ( ( "(""" "  D 8  8  ( 8 ( J  ) ( "(!  & ( J (   7 """ ( """ $( """  -""" (   7   ( @ %%%N%( V 34-)( !L ! C[$= BX

%0=0F.%F97%%;9797=07EF$GG0+J (( (7"(" """ """ F""  8"  $

7 &

 !3VC 3

2.).2,

$= BX

! [

- ""8 2 Q B <

 

    

  !!! 


141      "     # 

$# #

#   %  # 

 & ' ( ()*++,*++(-

   B*;  7F*=< G#52 7F*=H G#52 

" ( H=+( EA+(

#   &<=> $$%& =*+ED &$ <+AD '''$ <A*AD

./012.324 $

  " %  5  & % 5# 56    %# " "   

  . Huom. kuvasta poiketen väri punainen

.2727$.4&$2.87...7 $5 

 5#66" % 9 

     5% # 

  ;"   +<<=

    % 

 

 

    

&<=> AB+D

  !!! 


142

$407727I222302 

 "  55  9 ( J  (  J ;K;(    

  #   K 6"5 2;  "  5 % 6"5  

 "  3" L  3M;B+<+;3 3M;B+<;3 3M;B+<*;3 3M;B+<N;3

 3 3 L L

 (** & . & . 

 

&<=> + + + +

NH<=D NH<=D NH<=D NH<=D

$117P4PP7I222302     ( J  

(    

 3" L  

&<=>

3M;=<*;3

3

$$

3M;=<N;3

3

$$

4092D 4092D

$17P4&2724.77 

 956  5 "  356 "    

    

   AN++;=

<**

AN++;N

=*N*

 &<=> + 1860D +

1860D

$2$P4$727&M4.44&2724.77 

 956  5 "  

" # %  +<+

 

&<=> '

HN*BD

72$0        56    6 5      " 

 %  #  % 

5 6  5 %

3  5  6"5    #   "       

  **+=+<;

 

&<=> ,

E+D


143

  " 9 9 .  & %#  = # K

 R #  R  R 

  R  %   ++*H+;+

" 

 &<=> ' <=B+D

 / 0 2 9  % 4 #      " 9 9& # " 

 $  K % "  K  ++*+=;+

 3 

++*+=;+<

3% 

  # <H

 #  # <A

 # E

 &<=> % =END

  # N*

 # H*

 &<=> + <=+D

%

=END

4 K  ++*+=;+H

 4 

12*0  " 5  9 9 # #  3 *SNT  *NH+;+<

 

 

&<=> +'

    

=BBD

  !!! 


144

Mini Massage Foam Roller Erittäinkestävä hierontarulla ei ole vain tarkoitettu kotkäyttöön vaan myös klinikalle. Monipuolinen käyttö esim. faskiahieronta, sensorinen stmuloint, karaisu, jooga, pilates, tasapainoharjoitukset ja esim. jalkapohjan hieronta. Tuotenumero A492108-02

ALV 0 %

ALV 24 % 13,50 €

16,74 €

KINESIOTEIPPI Catelin oma kinesioteippi kuudessa eri värissä. Teippien tarttuvuutta iholle voi vahvistaa tahmealla ihosuihkeella Mueller Pre-tape. Kinesiosakset ovat aivan omaa luokkaansa teippejä leikattaessa. Helppolukuiset opaskirjat runsaalla kuvituksella (englanninkieliset).

Kinesioteipit Tuotenumero 4050 4051 4052 4053 4054 4055

Koko 5cm x 5 m 5cm x 5 m 5cm x 5 m 5cm x 5 m 5cm x 5 m 5cm x 31,5 m

Väri beige musta pinkki vaalean sininen punainen tumman sininen

89046 317200901 289963 289964 289965

Kinesiosakset Mueller Pre-Tape Kirja Kirja Kirja

Tefonpintaiset sakset Tahmea suihke Clinical Applicaton Lymphodema Pediatrics

Hinta ALV 0 %

Hinta ALV 24 % 6,00 € 6,00 € 6,00 € 6,00 € 6,00 € 62,00 €

7,44 € 7,44 € 7,44 € 7,44 € 7,44 € 76,88 €

52,00 € 14,00 € 43,00 € 43,00 € 43,00 €

64,48 € 17,36 € 45,65 € 45,65 € 45,65 €

LISÄÄ KINESIOTEIPPEJÄ CATELL KUVASTO SIVULLA 43!

VillaManusOy

Ojahaanrinne4 01600 Vantaa

P. 09-454 3650 F. 09-454 4350

internet

info@villamanus.com www.villamanus.com


145

F.;/2L227P$771&P8. %   "   4  =* 

 7894:  ;*< 2 

 *H*;< <*TH+  

*BEA;< HBT=B  

*HN;< *THN  

#   &<=> &$ E+*<D +$& NEBBD +$& NEBBD

F.;/2L2  #5 9 % 

   < <=**+ *TS=N 55  <=**+N *TS=N &  

 &<=> %& *BHD %& *BHD

F2X4227P$771&P8. %   "   4  =* 

1

# #  

= ;  > H+*+ H+* H+*< H+*H H+*= H*+ H* H*< H*H H*=

<* <*T <*T <*T <*T <*T *T *T *T *T *T

 

M ( 3  

   M ( 3  

  

 &<=> ' H+D ' H+D ' H+D ' H+D ' H+D $ =H=D $ =H=D $ =H=D $ =H=D $ =H=D

" > H+*+;<= <= H+*;<= <= H+*<;<= <= H+*H;<= <= H+*=;<= <= H*+;< < H*;< < H*<;< < H*H;< < H*=;< <

    

 &<=> $& =*BBD $& =*BBD $& =*BBD $& =*BBD $& =*BBD '& HH=BD '& HH=BD '& HH=BD '& HH=BD '& HH=BD

  !!! 


146


148


149

,79.%-0+-f%0+7

 B  ; $ &A& ) &

'& @ 

-"! """ "" ;    (" F VI* &(  ")"!""(   (8""-& " ( (  ")& p21 ""  ( ! " & % (""&" F  ( 

"1 

  $

D

D D D D D B D 

 

7 &

H% % = H= HH=

A @$ * 3 @* 3 * D3 B* R3 * C3 D *D 3

    

 !

$= BX 20)2., 20)2., 20)2., 20)2., 20)2., 20)2.,

RR!B [ RR!B [ RR!B [ RR!B [ RR!B [ RR!B [

  !!! 


 150 ^ƵŽŵĞŶŶŽƐǀĂůŵŝƐƚĂũĂŶŶĞƚƚŝƐŝǀƵŝůůĂŽůĞǀĂƐƚĂĞƐŝƚƚĞĞƐƚć͘^ƵŽŵĞŶŶŽƐsŝůůĂDĂŶƵƐKLJ͘<ŽƉŝŽŝŶƚŝŬŝĞůůĞƚƚLJ͘   <LJůŵćůůćƐććůůćŝŚŵŝƐŬĞŚŽŶŚĞƌŵŽũćƌũĞƐƚĞůŵćƌĂũŽŝƚƚĂĂǀĞƌĞŶŬŝĞƌƚŽĂƌĂĂũŽŝŚŝŶ LJůůćƉŝƚććŬƐĞĞŶŬĞŚŽŶLJĚŝŶůćŵƉƂƚŝůŽũĂ͘sĂƌƉĂŝƐƚĂũĂƐŽƌŵŝƐƚĂƚƵůĞĞŶŽƉĞĂƐƚŝ ĞƉćŵŝĞůůLJƚƚćǀćŶŬLJůŵŝć͘DLJƂƐŚƵŽŶŽƐƚŝƐŽƉŝǀĂƚǀĂĂƚƚĞĞƚ͕ĨLJLJƐŝŶĞŶƚŽŝŵŝŶƚĂ͕ LJŬƐŝůƂůůŝŶĞŶĨLJƐŝŽůŽŐŝĂƐĞŬćǀĂĂƚƚĞŝĚĞŶǀććƌćŶůĂŝŶĞŶǀĂůŝŶƚĂ͕ŬćLJƚƚƂũĂŚŽŝƚŽŽǀĂƚ ŬĂŝŬŬŝƚĞŬŝũƂŝƚć͕ũŽƚŬĂǀŽŝǀĂƚůŝƐćƚćŬLJůŵLJLJĚĞŶŬŝĞůƚĞŝƐŝćǀĂŝŬƵƚƵŬƐŝĂ͘DLJƂƐŬŽƐƚĞƵƐ ůŝƐććŵĞƌŬŝƚƚćǀćƐƚŝůćŵŵƂŶƐŝŝƌƚŽĂ͘dćůůƂŝŶůćŵƉƂƉććƐĞĞŬĂƌŬĂĂŵĂĂŶŶŽƉĞĂŵŵŝŶũĂ ŬLJůŵćƚƵŶŬĞƵƚƵŵĂĂŶǀĂƐƚĂĂǀĂƐƚŝŶŽƉĞĂŵŵŝŶ͘ 

DĞŝůůćŬĂŝŬŝůůĂŽŶĞƌŝůĂŝƐĞƚƚŽůĞƌĂŶƐƐŝƚŬLJůŵLJLJĚĞůůĞ͕ŵƵƚƚĂƚŝĞĚćŵŵĞƐŝůƚŝŬĂŝŬŬŝ͕ŵŝůƚćƚƵŶƚƵƵŽůůĂŵƵŬĂǀĂƐƚŝ ůćŵƉŝŵćŶć͘'ĞƌďŝŶŐŝŶůćŵŵŝƚĞƚLJƚǀĂĂƚƚĞĞƚƚŽŝŵŝǀĂƚŬĞŚŽŶůƵŽŶŶŽůůŝƐĞŶůćŵŵƂŶƚƵŽƚĂŶƚŽŬLJǀLJŶƚƵŬĞŶĂ͘ DŝĐƌŽǁŝƌĞΡͲũćƌũĞƐƚĞůŵćŶũŽŚĚŝŶŬŽŽƐƚƵƵƐĂƚŽũĞŶŵŝŬƌŽƐŬŽŽƉƉŝƐƚĞŶƚĞƌćƐůĂŶŬŽũĞŶƌLJŚŵŝƐƚć͕ũŽŝƐƚĂũŽŬĂŝŶĞŶ ŽŶŶŽŝŶϭϮŵŝŬƌŽŶŝŶƉĂŬƐƵŝŶĞŶ;ŶŽŝŶLJŬƐŝŶĞůũćƐŽƐĂŝŚŵŝƐŚŝƵŬƐĞŶƉĂŬƐƵƵĚĞƐƚĂͿ͕ŬŝĞƌƌĞƚƚLJŶćũĂŬććƌŝƚƚLJŶć ŽŚƵĞĞŶdĞĨůŽŶͲƉŽŚũĂŝƐĞĞŶƉŝŶŶŽŝƚƚĞĞƐĞĞŶ͘<ŽƐŬĂůćŵƉƂƉŽŝƐƚƵƵŶćŝƐƚćůĂŶŐŽŝƐƚĂŶŝŝĚĞŶůćƉŝŵŝƚĂŶŬĂƵƚƚĂ͕ũĂ ŬŽƐŬĂŵŝŬƌŽƐŬŽŽƉƉŝƐŝĂůĂŶŬŽũĂŽŶŶŝŝŶƉĂůũŽŶ͕DŝĐƌŽǁŝƌĞΡůćŵƉĞŶĞĞŶŽƉĞĂƐƚŝ͘

 

<hd͗'ĞƌďŝŶŐŝŶůćŵƉƂŬćƐŝŶĞŝƐƐćŽŶŬĂŬƐŝĞƌŝůĂŝƐƚĂ ĂŬŬƵũćƌũĞƐƚĞůŵćć͗1) WŝĞŶŝŬŽŬŽŝƐŝůůĂϳsůĂĚĂƚƚĂǀŝůůĂĂŬƵŝůůĂƚŽŝŵŝǀĂƚŬćƐŝŶĞĞƚ͕ũŽŝƐƐĂĂŬŬƵŽŶŬćƐŝŶĞĞŶ ƌĂŶŶĞŽƐĂƐƐĂǀĞƚŽŬĞƚũƵůůŝƐĞƐƐĂƚĂƐŬƵƐƐĂ͘dćŚćŶƌLJŚŵććŶŬƵƵůƵǀĂƚŬĂŝŬŬŝŵƵƵƚƚƵŽƚƚĞĞŵŵĞ ƉĂŝƚƐŝĂůƵƐŬćƐŝŶĞ͘ŬƵƐƐĂ>ͲŵĞƌŬŬŝǀĂůŽƚ͕ϰƚĞŚŽƚĂƐŽĂ͘^ŽƉŝŝǀĂŝŶϳsŬćƐŝŶĞŝƐŝŝŶ͘

 2) /ƐŽŵƉŝŬŽŬŽŝŶĞŶĂŬŬƵϭϮsŽŶƚĂƌŬŽŝƚĞƚƚƵŬĂŶŶĂƚƚĂǀĂŬƐŝ ǀLJƂƚćƌƂůĂƵŬƵƐƐĂƚŵƐ͘<ćƐŝŶĞŝƐŝŝŶŬƵůŬĞĞƚćůůƂŝŶƉŝĚĞŵŵćƚũŽŚĚŽƚũĂ LJůĞŝƐŝŶŵĂůůŝƚćƐƐćƌLJŚŵćƐƐćŽŶŽŚƵƚŶĂŚŬĂŝŶĞŶĂůƵƐŬćƐŝŶĞ;ůŝŶĞƌͿ͘ ^ŽƉŝŝǀĂŝŶϭϮsƚƵŽƚƚĞŝƐŝŝŶ͘

 ŬƵŶŬĞƐƚŽ͗sĂůŵŝƐƚĂũĂŶƐƵŽƐŝƚƵƐŽŶĞŶƐŝŶůĂŝƚƚĂĂůćŵŵŝƚLJƐƚćLJĚĞůůĞ ƚĞŚŽůůĞ;ϭϬϬйͿũĂŬƵŶŬćĚĞƚŽǀĂƚůćŵŵĞŶŶĞĞƚƐƵŽƐŝƚĞůůĂĂŶƚĞŚŽƚĂƐŽĂ ůĂƐŬĞƚƚĂǀĂŬƐŝĂŬƵŶůĂƚĂƵŬƐĞŶƐććƐƚćŵŝƐĞŬƐŝ͘>ŝŬŝŵććƌćŝŶĞŶϳsĂŬƵŶŬĞƐƚŽLJŚĚĞůůćůĂƚĂƵŬƐĞůůĂ͕ŬćLJƚĞƚƚćĞƐƐć ĂŬŬƵĂϭϬϬйƚĞŚŽůůĂŬćLJƚƚƂĂŝŬĂŽŶŶ͘ϮƚƵŶƚŝĂ͕ϳϱйϯƚƵŶƚŝĂ͕ϱϬйϱƚƵŶƚŝĂũĂϮϱйƚĞŚŽůůĂϴƚƵŶƚŝĂ͘dćLJƚĞĞŶůĂĚĂƚƵŶ ĂŬƵŶŬĞƐƚŽǀŽŝǀĂŝŚĚĞůůĂŝůŵĂŶůćŵƉƂƚŝůĂŶ ŵƵŬĂĂŶ͘ŬƵŶŬĞƐƚŽŚĞŝŬĞŶƚLJLJĞƌŝƚƚćŝŶŬLJůŵćůůćƐććůůć͕ĞƌŝƚLJŝƐĞƐƚŝũŽƐĂŬŬƵĂ ĞŝŽůĞĞƌŝƐƚĞƚƚLJũĂƐĞĂůƚŝƐƚƵƵƐććŽůŽƐƵŚƚĞŝůůĞ͘ůůĞͲϱΣ͗ŶĂŬŬƵǀŽŝƚŽŝŵŝĂǀĂŝŶϴϬйŬĂƉĂƐŝƚĞĞƚŝůůĂ͘ 


 

151

,ƵŽŵĂĂ͗>ƵĞĂŬŬƵũĞŶũĂŬćƐŝŶĞŝĚĞŶŬćLJƚƚƂŽŚũĞĞƚŚƵŽůĞůůŝƐĞƐƚŝĞŶŶĞŶŬćLJƚƚƂƂŶŽƚƚŽĂ͘:ŽƐĂŬŬƵĂĞŝůĂĚĂƚĂ ĞŶŶĞŶŬćLJƚƚƂć͕ĂŬƵŶŬĞƐƚŽŚĞŝŬĞŶƚLJLJ͘ ůćĂůƚŝƐƚĂĂŬŬƵũĂǀĞĚĞůůĞƚĂŝŵƵŝůůĞŶĞƐƚĞŝůůĞ͘:ŽƐĂŬƵŶƐŝƐćŽƐŝŝŶƉććƐĞĞ ǀĞƚƚćƚĂŝŵƵŝƚĂŶĞƐƚĞŝƚć͕ŝƌƌŽƚĂƚƵŽƚĞǀćůŝƚƚƂŵćƐƚŝĂŬƵƐƚĂ͘ 'ĞƌďŝŶŐůćŵƉƂŬćƐŝŶĞƉĂŬŬĂƵŬƐŝƐƐĂŽŶŵƵŬĂŶĂŬĂŬƐŝĂŬŬƵĂũĂůĂƚƵƌŝ;ŵƵŚǀŝƐƐĂũĂϭϮs͗ŶĂůƵƐŬćƐŝŶĞĞƐƐćLJŬƐŝͿϭϬϮϮϲ>ćŵŵŝƚĞƚLJƚƌƵŬŬĂƐĞƚDͲϳ 

KZ,dͲƌƵŬŬĂƐĞƚŽǀĂƚƐƵƵŶŶŝƚĞůƚƵŚĞůƉŽƐƚŝƉƵĞƚƚĂǀŝŬƐŝũĂƌŝŝƐƵƚƚĂǀŝŬƐŝ͘ ZƵŬŬĂƐŝƐƐĂ ůćŵƉƂ ũĂŬĂƵƚƵƵ ŬćŵŵĞŶĞŶ LJůćƉƵŽůĞůůĞ ũĂ ƐŽƌŵĞŶƉćŝŚŝŶ͘ DĂƚĞƌŝĂĂůŝŶĂŽŶǀĞĚĞŶƉŝƚćǀćũĂŚĞŶŐŝƚƚćǀć͕ŚĂƌũĂƚƚƵƉŽůLJĞƐƚĞƌŝŬƵŽƌŝ͘ ZƵŬŬĂƐĞŶ ƌĂŬĞŶŶĞ ŽŶ ŚLJǀŝŶ ŬLJůŵLJLJƚƚć ĞƌŝƐƚćǀć ũĂ ǀƵŽƌŝ ŽŶ ƉĞŚŵĞćć ƉŽůLJĞƐƚĞƌŝͲĨůĞĞĐĞć͘ sƵŽŚĞŶŶĂŚŬĂŝŶĞŶ ŬćŵŵĞŶŽƐĂ ƚĂŬĂĂ ŚLJǀćŶ ƚĂƌƚƚƵŵŝƐƉŝŶŶĂŶũĂŬĞƐƚćǀLJLJĚĞŶ͘ ZƵŬŬĂƐŝƐƐĂŬŽŽƚ͗^͕>ũĂyy>͘sĂƐƚĂĂǀĂƚŬćƐŝŶĞͲŬŽŽƚϴ͕ϵũĂϭϬ͘

  

ϭϬϮϯϬ<ćĚĞŶůćŵŵŝƚŝŶDh,s/ KZͲŬćĚĞŶůćŵŵŝƚŝŶ Ɖŝƚćć ŬćƚĞƐŝ ůćŵƉŝŵŝŶć ŝůŵĂŶ ŬćƐŝŶĞŝĚĞŶ ƚƵŽŵŝĂ ƌĂũŽŝƚƵŬƐŝĂ͘^ććĚĞƚƚćǀćƚƐŽůŬŝŚŝŚŶĂƚ͘sĂůŵŝƐƚĞƚƚƵĨůĞĞĐĞŬĂŶŬĂĂƐƚĂ͘ DŝƚŽŝƚƵƐ͗LJŬƐŝŬŽŬŽ    

ϭϬϮϮϵ>ćŵŵŝƚĞƚLJƚŚŝŝŚƚŽŬćƐŝŶĞĞƚ^Ͳϳ ^ͲϳŚŝŝŚƚŽŬćƐŝŶĞĞƚŽŶƐƵƵŶŶŝƚĞůƚƵŬćŵŵĞŶŝĞŶ͕ŬćŵŵĞŶƐĞůćŶũĂƐŽƌŵŝĞŶ ůćŵŵŝƚƚćŵŝƐĞŬƐŝŬŽŬŽŶŝŝĚĞŶƉŝƚƵƵĚĞůƚĂ͘<ćƐŝŶĞĞƚĞŝǀćƚĂŝŶŽĂƐƚĂĂŶƉŝĚć ƐŝŶƵĂ ůćŵƉŝŵćŶć͕ ǀĂĂŶŶŝŝĚĞŶ ǀĞĚĞŶƉŝƚćǀć ũĂŚĞŶŐŝƚƚćǀćƌĂŬĞŶŶĞ Ɖŝƚćć ŬćƚĞƐŝ ŵLJƂƐ ŬƵŝǀŝŶĂ͘ <ćƐŝŶĞĞƚ ŽǀĂƚ ǀĂůŵŝƐƚĞƚƚƵ ŬƵůƵƚƵƐƚĂ ŬĞƐƚćǀćƐƚć ŶĂŝůŽŶŬƵŽƌĞƐƚĂ ƐĞŬć ŶĂŚŬĂŝƐĞƐƚĂ ƐŽƌŵŝͲ ũĂ ŬćŵŵĞŶŽƐĂƐƚĂ͕ ũŽƐƐĂ ŽŶ ůŝƐćƉĞŚŵƵƐƚĞ ŚLJǀćć ŵƵŬĂǀƵƵƚƚĂ ũĂ ƚƵŶƚƵŵĂĂ ǀĂƌƚĞŶ͘ EŝǀĞůƚĞŶ ŵƵŬĂĂŶ ŵƵŽƚŽŝůƚƵ ƌĂŬĞŶŶĞ ũĂ ƐććĚĞƚƚćǀć ƌĂŶŶĞŽƐĂ͘ sĞĚĞŶƉŝƚćǀć ũĂ ŚĞŶŐŝƚƚćǀć ,ŝƉŽƌĂΡͲŬĂůǀŽƉŝƚććŬćƚĞƐŝŬƵŝǀŝŶĂdŚŝŶƐƵůĂƚĞΡͲĞƌŝƐƚLJƐƉĂƌĂŶƚĂĂůćŵƉƂͲ ũĂŵƵŬĂǀƵƵƐƚĂƐŽĂ͘WĞŚŵĞćĨůĞĞĐĞͲƚƌŝŬŽŽǀƵŽƌŝ͘ DŝƚŽŝƚƵƐ͗ŬĂƚƐŽŬŽŬŽƚĂƵůƵŬŬŽ    

      

  !!! 


152

10228 Lämmitetyt nupukkikäsineet 0-7 Käsine lämmitää kaikki sormet niiden koko mitalta sekä myös kämmenen rystypuolen. Käsineet eivät ainoastaan pidä sinua lämpimänä, vaan niiden vedenpitävä ja hengitävä rakenne pitää kätesi myös kuivina. Nupukkikäsine on ohuempi kuin hiihtokäsine. Mitoitus: Katso kokotaulukko

10227 Lämmitetyt nahkakäsineet H-7 Ohuempi nahkasormikas. Käsine lämmitää kaikki sormet niiden koko mitalta sekä myös kämmenen rystypuolen. Käsineet eivät ainoastaan pidä sinua lämpimänä, vaan niiden vedenpitävä ja hengitävä rakenne pitää kätesi myös kuivina. Mitoitus: Katso kokotaulukko

10225 Lämmitetyt tekstiiikäsineet C-7 Tekstiilisormikas kevyempään lämmitystarpeeseen. Tässä käsineessä on lämmitys kämmenselässä ja sormien selkäpuolella. Tekstiilikäsine on ohut ja siten sopii tehtäviin, jossa vaaditaan enemmän sorminäppäryytä. Hyvä esim. sisätyöhön sellaisenaan tai muun ohuen työkäsineen aluskäsineeksi. Kevyen tekstiilirakenteensa vuoksi ei ole tuulenpitävä. Mitoitus: Katso kokotaulukko

10234 Lämmitetyt aiuskäsineet (Liner) 12V akuiia Nämä eritäin mukavat käsineet ovat valmistetu pehmeästä nahasta, joka mukautuu hyvin käden muotoihin. Toiminnalliset käsineet ovat kevyet, muta silti kestävät ja joustavat. Muotoon sopiva joustava cordura-kangas mahdollistaa napakan istuvuuden. Nämä käsineet on suunniteltu toisten sormikkaiden tai rukkasten alla pidetäviksi. Säädetävä neopreeninen ranneosa. Käsine lämmitää kaikki sormet niiden koko mitalta, mukaan lukien peukalon sekä myös kämmenen rystypuolen. HUOM! Akku 12 V. Käsineissä on sisäinen Junior Temp -säädin, jolla voidaan säätää lämmitystehoa. Pintalämpötila: 57 °C +/-2 °C, 0 °C:n lämpötilassa. Pakkaus sisältää käsineparin, yhden 12 V ladatavan akun ja laturin. Mitoitus: Katso kokotaulukko.

Tauiukosta poiketen pienin koko tässä maiiissa on XC.
153

sZK/dh^ >ćŵƉƂƚƵŽƚƚĞŝƚĂĞŝƐƵŽƐŝƚĞůůĂŬćLJƚĞƚƚćǀćŬƐŝŬƵŶŬćƐŝƐƐćŽŶƚƵŶƚŽƉƵƵƚŽƐƚĂĞƐŝŵ͘ƐƵŽũĂƚƵŶƚŽũĂŬLJůŵćͲŬƵƵŵĂ ĞƌŽƚƚĞůƵŬLJǀLJŶŚćŝƌŝƂƚ͘'ĞƌďŝŶŐƚƵŽƚƚĞŝĚĞŶŬćLJƚƚƂŶćŝƐƐćƚĂƉĂƵŬƐŝƐƐĂǀĂŝŶĂŵŵĂƚƚŝŚĞŶŬŝůƂƐƚƂŶƐƵŽƐŝƚƵŬƐĞƐƚĂ͘ 

,ƵŽůƚŽ EĂŚŬĂŬćƐŝŶĞŝƚćůƵŬƵƵŶŽƚƚĂŵĂƚƚĂ͕ŬĂŝŬŬŝǀĂĂƚƚĞĞŵŵĞŽǀĂƚŬćƐŝŶƉĞƐƚćǀŝć͕ŵŝŶŬćũćůŬĞĞŶŶĞǀŽŝĚĂĂŶ ƌŝƉƵƐƚĂĂŬƵŝǀƵŵĂĂŶ͘ŝŬƵŝǀĂƉĞƐƵĂ͘>ĂĂĚƵŬŬĂŝůůĂƉƵŚĚŝƐƚƵƐͲũĂͲŬLJůůćƐƚLJƐƚƵŽƚƚĞŝůůĂǀŽŝƚƉĂƌĂŶƚĂĂ ůćŵŵŝƚĞƚƚLJũĞŶ'ĞƌďŝŶŐͲǀĂĂƚƚĞŝĚĞƐŝŬĞƐƚćǀLJLJƚƚćũĂƐƵŽƌŝƚƵƐŬLJŬLJćĞŶƚŝƐĞƐƚććŶ͘ 

DŝƚƚĂƵƐ DŝƚƚĂĂĂǀŽŝŵĞŶŬćĚĞŶLJŵƉćƌLJƐŵŝƚƚĂƌLJƐƚLJƐƚĞŶŬŽŚĚĂůƚĂ͕ƉĞƵŬĂůŽƉŽŝƐůƵŬŝĞŶ͘DććƌŝƚćƚćŵćŶŵŝƚƚĂƵŬƐĞŶ ĂǀƵůůĂŬćƐŝŶĞŬŽŬŽƐŝƐĞƵƌĂĂǀŝƐƚĂƚĂƵůƵŬŽŝƐƚĂ͘  

D/dd^ͲƌƵŬŬĂƐŝƐƐĂŬŽŽƚ^ > yy>

ŬćƐŝŶĞŬŽŬŽϴ ͞ ϵ ͞ ϭϬ

dĂŬƵƵ dćŵćŶĞƐŝƚƚĞĞŶ'ĞƌďŝŶŐͲϳũĂϭϮ;ŬćƐŝŶĞĞƚ͕ŵƵŚǀŝͬĂůƵƐŬćƐŝŶĞͿƐćŚŬƂŝƐŝůůĞŽƐŝůůĞ;ůćŵƉƂǀĂƐƚƵŬƐĞƚͿŵLJƂŶŶĞƚććŶLJŚĚĞŶ ǀƵŽĚĞŶƚĂŬƵƵŽƐƚŽƉćŝǀćƐƚćĂůŬĂĞŶ͘:ŽƐŚĂǀĂŝƚƐĞƚŵĞŝůƚćŽƐƚĂŵĂƐŝǀĂĂƚƚĞĞŶŽŵƉĞůƵƐƐĂƚĂŝŵĂƚĞƌŝĂĂůĞŝƐƐĂĞŶƐŝŵŵćŝƐĞŶ ǀƵŽĚĞŶĂŝŬĂŶĂǀŝŬĂĂ͕ũŽŬĂũŽŚƚƵƵǀĂůŵŝƐƚƵƐǀŝƌŚĞĞƐƚć͕ǀĂŝŚĚĂŵŵĞƚƵŽƚƚĞĞŶƵƵƚĞĞŶ͘ 'ĞƌďŝŶŐŝŶůĂĚĂƚƚĂǀŝůůĞůŝƚŝƵŵͲͬEŝD,ͲĂŬƵŝůůĞũĂůĂƚƵƌĞŝůůĞŵLJƂŶŶĞƚććŶϵϬƉćŝǀćŶƚĞŚĚĂƐƚĂŬƵƵŽƐƚŽƉćŝǀćƐƚćĂůŬĂĞŶ͘KŶ ƚćƌŬĞćć͕ĞƚƚćĂŬŬƵůĂĚĂƚĂĂŶƐććŶŶƂůůŝƐĞƐƚŝũĂĞƚƚćƐŝŝŶćLJůůćƉŝĚĞƚććŶǀćŚŝŶƚććŶϮϱƉƌŽƐĞŶƚŝŶǀĂƌĂƵƐƚĂƐŽ͕ŬƵŶĂŬŬƵĂĞŝ ŬćLJƚĞƚć͘ <ćLJƚć ĂŬƵŶ ŬĂŶƐƐĂ ǀĂŝŶ ƐŝŝŚĞŶ ƚĂƌŬŽŝƚĞƚƚƵĂ ƚƵŽƚĞƚƚĂ͘ sĂŝŚĚĂŵŵĞ ĂŬƵŶ ƚĂŝ ůĂƚƵƌŝŶ͕ ŵŝŬćůŝ ƐĞŶ ƚŽĚĞƚĂĂŶ ǀŝŽŝƚƚƵŶĞĞŶŶŽƌŵĂĂůŝƐƐĂŬćLJƚƂƐƐćƚĂŬƵƵŶŽůůĞƐƐĂǀŽŝŵĂƐƐĂ;ϵϬǀƌŬͿ͘ dĂŬƵƵĞŝŬĂƚĂƚƵŽƚƚĞĞŶŶŽƌŵĂĂůŝĂŬƵůƵŵŝƐƚĂĞŝŬćƐĞŽůĞǀŽŝŵĂƐƐĂ͕ũŽƐƚƵŽƚƚĞĞƐĞĞŶƚĞŚĚććŶŵƵƵƚŽŬƐŝĂ͘dĂŬƵƵŵŵĞĞŝ ŬĂƚĂŵLJƂƐŬććŶƚƵŽƚƚĞĞŶǀććƌŝŶŬćLJƚƂƐƚć͕ŽŶŶĞƚƚŽŵƵƵŬƐŝƐƚĂƚĂŝǀććƌćŶůĂŝƐĞƐƚĂŚŽŝĚŽƐƚĂĂŝŚĞƵƚƵǀŝĂǀĂŚŝŶŬŽũĂ 

,ƵŽŵĂĂ͗ dĂŬƵƵŵŵĞ ŽŶ ǀŽŝŵĂƐƐĂ ĂŝŶŽĂƐƚĂĂŶ ƚƵŽƚƚĞĞŶ ĂůŬƵƉĞƌćŝƐĞůůĞ ŽƐƚĂũĂůůĞ ũĂ ǀĂŝŶ ƚƵŽƚƚĞŝůůĞ͕ ũŽƚŬĂ ŽŶ ŽƐƚĞƚƚƵ 'ĞƌďŝŶŐŝŶ ǀĂůƚƵƵƚĞƚƵůƚĂ ũćůůĞĞŶŵLJLJũćůƚć͘ :ŽƐ ŽůĞƚ ŽƐƚĂŶƵƚ ƚƵŽƚƚĞĞƐŝ ŵƵƵĂůƚĂ ŬƵŝŶ sŝůůĂ DĂŶƵŬƐĞƐƚĂ͕ ƉĂůĂƵƚĂ ƚƵŽƚĞ ŽƐƚŽƉĂŝŬŬĂĂŶ͘ 

,ŝŶŶĂƐƚŽŶĞƚƚŝƐŝǀƵŝůůĂŵŵĞ͗ǁǁǁ͘ǀŝůůĂŵĂŶƵƐ͘ĐŽŵͬƚƵŽƚƚĞĞƚͬŚŝŶŶĂƐƚŽƚͬ

 

    

  !!! 


154


156


157

       

 

  

 ! "

%&'()(*

+ -

  

 !" #

!.0 1

%&'()*

&- 

  

 !" #

!.0 1

%&'( )(*

+- ++

  

 !" #

!.0 1

 ++  % -2 & 3 4  5 6   7 : 

$ 

 

 %  &' (), - ./

  4 ;<=>? >4- ((0 ++@+2  -    ++ +:@@ A+++ 2  -  B 4 2 *4   2  - D

0 % - - 1 ;-  *6 

0$% 2 01 %  $ %%$20  ! 3 2 4 E 2 & 4 -7   4 F G-  42  )).

*24  -   - +: 7 -  :   : H I IJ A     - K  K 6   +@ L 6 M (( 

 

    

  !!! 


158

 

             " # $ %%  % % #& " ' & (  && %% %& && #  )*+, %%-           %% ./  01 %

   "      "' 2 3 ,  4& 5 6 7# %%    8 9: %  (   ./  

  %  4+6<2 (& & $&%  #$   & % . # #  ##  &   & %   %  42 3,

    % & & # $   =&    %   %  % ./  

   # # % &   %% % % % )/  -

 ! "#$ % #& 01:. 01::. >>, >>. F*:G B1> G99:0 G99: G99:1

 

"#$ ' (

 > ? ' 2 %   %& > +-./ 1 B0: C ' 2 %   %& 2'3. 1 > C ' ,24<2D,4 , ,% &  4. 1 B>9 C ' 2 , / E% 2.-2 1 >9: C ' , / I F -/24 1 :091 C ' +J  K L D .M& # .3'' 1 0:9 C  %' *  2 %  443 1 GB C  %' #& & 443 1 GB C  %'  443 1 GB C

    

  !!! 


Tuoteluettelo 2017-2018  
Tuoteluettelo 2017-2018