Page 1

Rapujuhlat hämärtyvässä kesäillassa Kuvittele, että sinulla ja seurueellasi olisi käytössä kokonainen huvila. Elokuun tummenevaa iltaa valaisee puutarhan omenapuissa riippuvat laternat, trubaduurit ovat aloittaneet musiikin pihateltassa, kilistellään maljat lämpimässä kesäillassa. Puutarhaan on tuotu pehmoisiä vilttejä, niihen alle on mukava kietoutua myöhemmässä vaiheessa – silloinkin kun tunnelma jatkuu myöhään yöhön. Huvilan lasiverantaa valaisee kynttilämeri, kristallit kimaltelevat ja ravut hehkuvat tummanpunaisina tillihunnuissaan. Takassa palaa tuli, huvila huokuu ainutlaatuista tunnelmaa. Puhtaista raakaaineista itse alusta loppuun valmistettu ruoka, uniikki ympäristö sekä aito tunnelma täydennettynä omaperäisillä yksityiskohdilla. Kaiken kruunaa huolehtiva palvelu, yksityisyys. Tätä tarjoamme teille! Juhlava rapuillan menu Villa Grankullassa Punaposkisten kesäherkkujen aika on parhaimmillaan, kun elokuun kuutamot lupaavat erityistä lumoa rapukestien lisämausteeksi. Kun lisäksi paikalla ovat hyvät ystävät, tarjolla makoisia juomia ja ilmoilla iloisten snapsilaulujen sekaääninen kaaos hämärtyvässä kesäillassa.

Tuoreet jokiravut

Privaatti - trubaduurit

Miltä maistuu vastakeitetty rapu ja tuoksuukaan juuri paahdettu leipä, jonka päällä voi sulaa ja tillisilpun aromit tuoksuvat houkuttelevasti? Menu suomalaisilla tuoreilla jokiravuilla: maininta varauksen yhteydessä.

Haluaisitko illallisen lomassa kuunnella musiikkia enemmänkin? Villa Grankullan trubaduurit on mahdollista varata erillistä maksua vastaan myös privaatisti pelkästään omalle seurueellesi. Tällöin trubaduurit esiintyvät seurueellenne useamman kerran ja romanttiset sävelmät piano & viulumusiikin tahdittamina tarjoavat ikimuistoisen elämyksen ruokailun lomaan.

Varaukset ja myynti Marika Goman Grankullan emäntä puh. 0400 512 133 m.goman@vitamin.fi

Musiikin lisä illallishetkeen 300 eur (sis. alv).

Rapu Menu

Voimassa 30.9.2012 asti Tomaattikeitto & kateleipä Pakastettuja tai tuoreita jokirapuja 6, 10, 12, 15 tai 20 kpl / hlö Leipää Tillivoita Smetanaa & sipulia Grankullan timjamihärkää kasvispedillä Kesäkimara jälkiruoka Kahvi Keitto, pää- ja jälkiruoka tarjoillaan pöytiin, ravut tarjolla juhlavassa rapupöydässä. Tämän menun hintaan sisältyy lisäksi rapukaulurit, lautas- ja pöytäliinat, sekä tarvittava tarjoilu- ja keittiöhenkilökunta.

Lisätiedot Ajankohta

1.8.–30.9.

Tila käytössä

1/2 pvä

Wilhelmsvikintie 35, FI-28800 PORI, p. +358 (0)2 641 6500 www.vitamin.fi

Hinta

68–178,- / hlö

Ryhmä ja yritysmyynti: Marika Goman, mob. +358 (0)400 512133, m.goman@vitamin.fi

Ryhmäkoko

min. 10 hlö

the other world for delight vitamin.fi - Country Spa Grankulla, avoinna ark. 10-18, la 10-16

rapujuhlat-tuotekortti  
rapujuhlat-tuotekortti  

the other world for delight Voimassa 30.9.2012 asti Tomaattikeitto & kateleipä Pakastettuja tai tuoreita jokirapuja 6, 10, 12, 15 tai 20...

Advertisement