Page 1

Kevätauringon juhlaa Nauti hiljainen hetki omenapuun alla. Kerää ympärillesi joukko ystäviä. Anna kiireettömyyden tai yhteenkuuluvuuden tunteen viedä sinut ajassa taaksepäin ja entisaikojen ylellisyyden hemmotella sinua. Salli Villa Grankullan kertoa omaa historiaansa paikkana jossa nautittiin, hemmoteltiin ja viihdyttiin – yksin ja yhdessä. Parsa on keväisten herkkujen kuningatar - haluamme nostaa parsan kunniapaikalle ja pyrimme siihen, että kevään ensimmäinen parsa-annos on asiakkaillemme tunnelmaa nostattava elämys ja tuo juhlan tuntua myös arkeen. Kutsu luonnonrauhaan Nykypäivän kiireinen elämäntapa vaatii vastapainoa. Katkaise kokous luovalla tauolla tai järjestä rentoutumishetki kesken työpäivän. Tämän päivän luksusta on hengähdystauko kiireen keskellä; aikaa rentoutumiseen ja rauhoittumiseen. Country Spa & Resort Grankulla tarjoaa yritykselle mahdollisuuden huomioida työntekijöitä ja kumppaneita ainutlaatuisella tavalla. Yhdessä vietetty elämyksellinen päivä historiaa henkivässä Villa Grankullassa, Porin Yyterissä tai Harmaalinnassa ei ole ainoastaan osoitus välittämisestä, vaan myös kannattava sijoitus hyvinvointiin ja työssä jaksamiseen.

Tyhy-päivänä saippuaa ja sielunhoitoa Lisää tiimisi työhyvinvointia laadukkaalla tyhy-päivällä. Yhdistetty kokous ja tyhypäivä sisältää huvilan yksityiskäytön, keväisen parsamenun alku- ja pääruokineen sekä erikseen räätälöidyn 30 min spa-hoidon saunakäynteineen.

Varaukset ja myynti Marika Goman Grankullan emäntä puh. 0400 512 133 m.goman@vitamin.fi

Päivä sisältää Parsamenu alku- ja pääruoat Huvilan yksityiskäyttö Räätälöity Spa-hoito Sauna

Lisätiedot Ajankohta

1.4.-30.6.

Tila käytössä

1/2 tai 1 pvä

Wilhelmsvikintie 35, FI-28800 PORI, p. +358 (0)2 641 6500 www.vitamin.fi

Hinta

alk. 95,- / hlö

Ryhmä ja yritysmyynti: Marika Goman, mob. +358 (0)400 512133, m.goman@vitamin.fi

Ryhmäkoko

8-15 hlö

the other world for delight vitamin.fi - Country Spa Grankulla, avoinna ark. 10-18, la 10-16

parsa_tuotekortti  

Päivä sisältää Parsamenu alku- ja pääruoat Huvilan yksityiskäyttö Räätälöity Spa-hoito Sauna Ajankohta 1.4.-30.6. Tila käytössä 1/2 tai 1 pv...

Advertisement