__MAIN_TEXT__

Page 1

UTENDØRS

UTENDØRS MASSASJEBAD - PLEIEMIDLER - TILBEHØR

2018/19

Fantastiske massasjefunksjoner og enkelt vedlikehold - laget for vårt nordiske klima.

Et enkelt valg!

1


INNLEDNING VELKOMMEN TIL VIKINGBAD

KVALITET OG TRYGGHET FOR ALLE Alle priser i dette hefte er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. VikingBad tar forbehold om trykkfeil, produktendringer og feil fargegjengivelse.

2


INNHOLD

INNLEDNING side 4 PLASSERING side 6 VANNTERAPI side 8 NYHETER side 10 SPAMODELLER side 12 PRODUKTINFO side 28 LUKSUSSPA side 30 ENKELHET side 40

DET SKAL VÆRE ENKELT Å VELGE VIKINGBAD Vi er en stolt norsk totalleverandør av utendørs massasjebad med fullsortiment av pleiemidler og spa tilbehør. Vi er også totalleverandør og utvikler av synlige baderomsprodukter. Vi jobber kontinuerlig for å kunne tilby deg som kunde, innovative funksjonelle kvalitetsprodukter med flott design, til en hyggelig pris. Ved å kjøpe produkter fra VikingBad, får du ekstra trygghet ved at du gjør selve kjøpet hos en av våre mange dyktige rørleggerbedrifter, som vi har et godt og nært samarbeid med. Din lokale rørlegger vil sammen med oss, kunne gi deg faglige gode råd og tips, slik at du kan få et flott uterom med utendørs massasjebad, som du har glede av i mange år. En annen fordel med at du gjør handelen direkte hos din lokale rørlegger/ fagmannen, er at det blir stilt solide krav til oss som leverandør. Disse kravene er ofte mer enn det norsk lov og forskrifter krever når det gjelder kvalitet, og energieffektive produkter. Dette gjeldende for selve massasjebadet, men ikke minst tilbehør og pleiemidler. Fra vår side som norsk leverandør, legger vi ned betydelige ressurser i kvalitetskontroll, samt at vi har et stort delelager med stor mengde komponenter til enhver tid tilgjengelig. Vårt hovedlager er i Grimstad. Vi har også et eget sertifisert serviceteam som er landsdekkende, og som sikrer alle våre kunder en rask og trygg service. Jeg håper at du finner våre produkter interessante, og at du vil bli inspirert til å investere i et utendørs massasjebad som skal gi glede i mange år fremover. Vi vil gjerne være med på å skape et flott uterom med et utendørs massasjebad fra oss. Jeg vil også oppfordre deg til å ta turen innom vår hjemmeside, vikingbad.no for mer inspirasjon og informasjon.

TILBEHØR side 42 PLEIEMIDLER side 48

Stein Viggo Karlsen

ØMERKE ILJ T M

52

24

1

Daglig leder VikingBad AS

Trykksak

6

VikingBad AS er Miljøfyrtårnsertifisert bedrift. Sertifikat nr: 3822.

Design: InHouse 2018 ©VikingBad AS

3 3


INNLEDNING

Vi tenker miljø i alle ledd! VikingBad er opptatt av å ta vare på miljøet. Derfor er alle våre utendørs massasjebad produsert med miljøvennlige og resirkulerbare materialer. Våre produsenter arbeider kontinuerlig med å redusere miljøutslipp og gjøre massasjebadene så energisparende som mulig. Kabinettene er termisk isolerte, som betyr at den varme luften fra pumper og varmeelement utnyttes inne i kabinettet, og hjelper til å holde vannet varmt. På den måten minimerer man energiforbruket.

4


VikingBad har igjennom 15 år levert utendørs massasjebad til flere tusen fornøyde kunder i Norge, og er en av de største leverandørene i Norge på utendørs massasjebad. VikingBad jobber hele tiden hardt for at du som kunde skal få en totalpakke med trygghet, kvalitet og funksjonalitet til en kundevennlig pris. står i fokus.

Hvorfor velge VikingBad? l STORT UTVALG I ALLE PRISKLASSER l FANTASTISKE MASSASJEFUNKSJONER l GOD VANNDYBDE l LAGET FOR VÅRT NORDISKE KLIMA l VEDLIKEHOLDSFRIE KABINETT l ENKELT VEDLIKEHOLDSPROGRAM l STØYSVAKT OG GODT RENSEANLEGG l LAVT STRØMFORBRUK l LANDSDEKKENDE SERVICEAPPARAT l EKSTRA FORSTERKET FULLISOLERT LÅSBART LOKK l GODE KLORFRIE ALTERNATIVER l STARTSETT MED PLEIEMIDLER MEDFØLGER l FRAKTFRITT LEVERT *

Gjelder frakt til forhandler eller leveringsadresse. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover. OBS: Blir levert med lastebil med lift (ikke kran), på flat mark hvor underlaget må være hardt, slik at man kan bruke jekketralle. Levering med kran etter nærmere avtale. 

Kvalitet og trygghet! Alle utendørs massasjebad fra VikingBad AS blir produsert i Nord-Amerika som lager modeller beregnet for nordiske forhold. Våre produsenter har mer enn 30 års driftstid innen produksjon av utendørs massasjebad, og alle leverer kvalitetsprodukter med god ergonomi, funksjonalitet og levetid. Utendørs massasjebad levert av VikingBad AS har alle nødvendige godkjenninger og gode veiledninger som forenkler hverdagsbruken. Ekstra trygghet får du ved at du gjør selve kjøpet hos en av våre mange dyktige rørleggerbedrifter, som vi har et godt og nært samarbeid med. Din lokale rørlegger vil da kunne gi deg faglige gode råd og tips. Vårt kundesenter og serviceteam i Grimstad vil kunne gi deg den hjelp og veiledning du trenger. Vi har også komplett delelager og et landsdekkende servicenettverk, som raskt kan utføre nødvendig service.

Landsdekkende servicenettverk! 5


PLASSERING

VikingBad utespa - et enkelt valg! VikingSpas lever etter en regel; lag det enkelt. Dette gir massasjebad som ikke er overkompliserte, noe som kan være kilder til problemer over tid. Et massasjebad fra VikingBad kommer komplett fra fabrikken, og alt man trenger å gjøre er å koble til strøm og fylle det med vann. Et utendørs massasjebad gir en avslappende og oppfriskende opplevelse og blir ofte et naturlig samlingspunkt for venner og familie. Her kan du finne roen etter lange arbeidsdager, mens de små i familien kan leke og kose seg. Før du investerer i et massasjebad er det lurt å være godt forberedt. Se vår sjekkliste til høyre.

6

spa

for nordiske forhold!


PRAKTISK LEM TIL LOKK OG UTSTYR

Plassering av utespa Uansett hvor du bestemmer deg for å plassere utespaet ditt, bør du tenke på et par praktiske ting. For det første må du lage et helt rett underlag som må tåle en vekt på 500 kg pr m2, deretter bestemme deg for om du vil ha det nedsenket eller ikke. Dersom du har nedfelt kar er det smart å legge klar løftestropper, slik at man enkelt kan heve karet om nødvendig. Det neste du må tenke på, er at karet ikke må stå under en takrenne, eller andre steder hvor det drypper vann, dette for å hindre misfarging og forurenset vann. Når du lager underlaget til utespaet, må du også huske å tenke på din egen sikkerhet. Unngå underlag som blir glatt, dersom du skal løpe våt og barbeint til og fra massasjebadet. Det er derfor smart med et tørt underlag rundt spaet, og en vei til og fra. Sluk er ikke nødvendig, men dersom man ikke har sluk, pass på at vannet er rent for klor før man tømmer det ut i naturen. Utendørs massasjebad levert av VikingBad AS har alle nødvendige godkjenninger og gode veiledninger som forenkler hverdagsbruken. Skulle det være noen andre spørsmål tilknyttet kjøp av utendørs massasjebad, ta kontakt med din nærmeste forhandler eller les mer på vikingbad.no

Sjekkliste: 1

Massasjebadet må stå på en vannrett og jevn overflate som tåler en vekt på 500 kg pr m2

2

Man må ha en fast strømtilkobling fra sikringsskapet med jordfeilbryter, som må være utført av en autorisert elektriker

3

Det er ikke behov for vanntilkobling, man fyller karet med en hageslange

4

Sikre massasjebadet slik at ikke barn eller voksne kan falle uti

5

Sørg for tilgang til utstyrsrommet*

*

Dersom du har nedfelt kar, se nærmere beskrivelse av dette i teksten over.

Les mer om strømtilkobling på SIDE 28 eller på vikingbad.no

7


VANNTERAPI

Restitusjon etter trening På toppidrettsnivå brukes tiltak som massasje for å fremme restitusjonsprosessen etter harde treningsøkter. Dette gjør utøverne for å gjenvinne prestasjonsnivået så raskt som mulig, noe som udiskutabelt kan være utslagsgivende i konkurransesammenheng. Men også for mosjonister, treningsentusiaster og personer som opplever mye og ofte stress, gjelder prinsippet om nok hvile og restitusjon i hverdagen. Et avslappende massasjebad eller steamdusj som du kan starte eller avslutte dagen med, og som reduserer muskelspenninger og relaterte plager, er derfor absolutt å anbefale! Christina Mihaela Carare, Personlig Trener christinamihaela.com

8


En investering i egen helse Det er flere gode grunner til å investere i et utendørs massasjebad. I tillegg til følelsen av velvære vil den varme vannstrømmen lindre såre muskler og ledd, og øke forbrenning og blodsirkulasjon. Dette gir økt helsegevinst og raskere restitusjon etter en treningsøkt. Mange mennesker i alle aldre opplever også en god helseeffekt og økt søvnkvalitet etter bruk av utendørs massasjebad. Den friske luften ute gjør også godt mens det varme vannet og dysene jobber med kroppen.

Vannterapi Reduserer stress Gir bedre søvn Lindrer leddsmerter Økt blodsirkulasjon Restituerende Følelse av velvære Økt livskvalitet 9


TRYGG HANDEL

ÅPENT OG ÆRLIG Ikke la deg lure av høye rabatter eller villedende priser!

En trygg og god handel VikingBad er opptatt av et åpent og ærlig prissystem som gjør det enkelt og forutsigbart for alle. Dette sikrer at det ikke dukker opp skjulte kostnader, og at man som forbruker ikke skal bli lurt av høye rabatter eller villedende priser som ikke er reelle. Nettopp enkelhet er også grunnen til at VikingBad har valgt å inkludere frakt i sine priser. VikingBad vil fortsette å fronte energieffektive og funksjonelle kvalitetsprodukter med flott design til gode priser. Det er sluttsummen på spaleveransen som teller, og vi skal sørge for at den alltid er prisgunstig for alle når man velger VikingBad sine produkter.

ADVARER:

Jo Gjedrem Fagdirektør Forbrukerombudet

Et tilbud er en pris som er lavere enn det normale, men ofte opgis førpriser som sjeldent eller aldri tas i bruk. Dermed kan tilbudsprisen i virkeligheten være det normale, og tilbudet bare tull. Kilde: Forbrukerombudet Foto: Bjørn-Eivind Årtun

VikingBad opererer ikke med villedende priser eller kunstig høye rabatter - kun kvalitet til god pris! 10


NYHETER

NYHET Mokka

Nytt skall og vannfall

Grått

Enda bedre utespa fra VikingBad 2018-modellene til VikingSpas kommer med nye panelfarger og flere andre smarte detaljer. Dette gir massasjebadene en mer delikat og sømløs utførelse, samt en bedre brukeropplevelse. Det er også et helt nytt vannfall, hvor enkelte modeller også har vannfall med "spillover". Nakkeputer har fått et mykere og mer behagelig materiale, med kjemisk motstandsytelse. De nye modellene har flere LED-lys, samt økt styrke på undervannslys.

Nytt touch kontrollpanel

www.vikingbad.no

I tillegg kommer ny Bluetooth-spiller på modeller med stereoenhet. Dette er en ren Bluetooth-spiller med bedre rekkevidde enn på tidligere modeller. En stor fordel er at nå kan man nå nedsenke hele massasjebadet uten at man trenger å ta hensyn til et synlig stereosystem.

Dette er nytt: l NYE VANNFALL, ENKELTE MED "SPILLOVER" VANNFALL l NYTT SKIMMERLOKK MED NYTT MOTIV l NYE OG FORBEDRET DYSER OG REGULATORER l NYTT OG MER BEHAGELIG MATERIALE I NAKKEPUTER l FLERE LED-LYS, BÅDE PÅ KARKANT OG UNDER VANNLINJE l ØKT STØRRELSE PÅ UNDERVANNSLYS SOM GIR ET STERKERE LYS l BELYSNING I HJØRNEPANEL (IKKE VIKING II) l NYTT KONTROLLPANEL MED TOUCHFUNKSJON (IKKE VIKING II) l INTEGRERT BLUETOOTH SPILLER MED GOD REKKEVIDDE (IKKE VIKING II)

Les mer om våre utendørs massasjebad på vikingbad.no

11


VIKING

Viking ll Viking ll er massasjebadet de fleste kan unne seg. Dette runde designet gir god bevegelsesfrihet, og er en rimelig modell for dem som vil nyte et massasjebad.

183 (diam.) x 89 cm 4-5 personer 20 dyser

50 490,12

Avbildet: Mokka kabinett, perlehvit skallfarge og rustfrie dyser.


LED og rustfrie dyser Oppgrader ditt Viking ll utespa med dyser i rustfritt stål og LED-lys som gir en flott opplevelse.

6 590,Freestyle lokkavløfter Freestyle lokkavløfter er meget enkel å montere og har justerbar høyde som sørger for perfekt tilpassing. Leveres som avbildet med sort pulverlakkert aluminium. Passer perfekt til Viking ll massasjebad.

SMART TILBEHØR

4 090,-

STANDARDUTSTYR: l Ca 200 kg / 945 liter l 1 pumpe 2,5 HK (3,5 BHP) l 2-trinns vannmassasje l Filtersystem l Varmeelement 3 kw l Minimum 1-fas 230V/16A l Anbefalt 1-fas 230V/25A l Kun sitteplasser l Undervannslys l Reflectix® helisolering

l Skall med anti-skli l Vedlikeholdsfritt kabinett l Isolert låsbart lokk l Bunn i ABS plast l Startsett med pleiemidler l Easy-Touch kontrollpanel (klargjort for WiFi)

Lagerført i følgende fargekombinasjoner:

Utstyrsrom Avløp

Perlehvit

Grått

NRF: 6135182/ NRF: 6135183 (med LED lys)

Perlehvit

Mokka

NRF: 6135184/ NRF: 6135185 (med LED lys)

13


AURORA

Aurora lll Aurora lll er et utendørs massasjebad fra Viking Spa beregnet for par som ønsker å nyte et massasjebad uten å måtte ha en stor modell på utsiden.

LED-lys inkludert!

Lysdioder plasseres rundt hele massasjebadet og i selve karet. Flott visuell opplevelse.

214 x 152 x 86 cm 2-3 personer 32 dyser

71 690,14

Avbildet: Mokka kabinett og perlehvit skallfarge.


Ekstra varmeelement For en mer effektiv vedlikeholdsvarme og raskere oppvarmingstid kan man kjøpe et ekstra 3 kw varmeelement. (NB! Krever egen 16A kurs)

6 990,- (Eks. montering) Smart Step

Praktisk trapp som krever lite vedlikehold. Leveres i fargene Sand, Mahogany, Redwood eller Grå. Trinnene har avrundet kant og kan snus 180° som gjør at de også kan benyttes til runde utendørs massasjebad. Se side 43.

2 290,-

SMART TILBEHØR

STANDARDUTSTYR: l Ca 125 kg / 640 liter l 1 pumpe 2,5 HK (3,5 BHP) l Varmeelement 3 kw l Liggesete l Minimum 1-fas 230V/16A l Anbefalt 1-fas 230V/25A l LED lys og vannfall l 2-trinns vannmassasje l Filtersystem l Reflectix® helisolering

l Undervannslys l Skall med anti-skli l Vikashield vedlikeholdsfritt kabinett l Isolert låsbart lokk (forsterket FRP) l Bunn i ABS plast l Startsett med pleiemidler l Klargjort for enkel installasjon av ekstra varmelement l Easy-Touch kontrollpanel (klargjort for WiFi)

Lagerført i følgende fargekombinasjoner:

Utstyrsrom Avløp

Perlehvit

Grått

NRF: 6135153

Perlehvit

Mokka

NRF: 6135154

15


ROYALE

Royale ll Royale II har dyser i rustfritt st책l med god massasjeeffekt. Det er ogs책 mulig 책 forsterke massasjekraften til dysene ved 책 velge modellen med ekstra pumpe.

198 x 198 x 86 cm 5-6 personer 32 dyser Liggesete

78 790,16

Avbildet: Mokka kabinett, og perlehvit skallfarge.


Ekstra varmeelement For en mer effektiv vedlikeholdsvarme og raskere oppvarmingstid kan man kjøpe et ekstra 3 kw varmeelement. (NB! Krever egen 16A kurs)

6 990,- (Eks. montering)

Ekstra pumpe Oppgrader massasjebadet ditt med ekstra pumpe for bedre massasjekraft til dysene. Royale II vil da kreve minimum 1-fase 230V/20A og man får en ekstra 3HK (4 BHP) pumpe med 1-trinns vannmassasje.

8 590,-

Stereosystem Oppgrader massasjebadet ditt med stereosystem. Dette er en ren Bluetooth-spiller med god rekkevidde. Det betyr at du ikke trenger å ta hensyn til stereosystem dersom man ønsker å nedsenke hele spaet.

8 990,STANDARDUTSTYR: l Ca 225 kg / 1 135 liter l 1 pumpe 2,5 HK (3,5 BHP) l Varmeelement 3 kw l Minimum 1-fas 230V/16A l Anbefalt 1-fas 230V/25A l Liggesete l 2-trinns vannmassasje l Filtersystem l 2 stk LED undervannslys l LED lys og vannfall

l Reflectix® helisolering l Skall med anti-skli l Vikashield vedlikeholdsfritt kabinett l Isolert låsbart lokk (FRP) l Bunn i ABS plast l Klargjort for enkel installasjon av ekstra varmelement l Startsett med pleiemidler l Easy-Touch kontrollpanel (klargjort for WiFi)

Lagerført i følgende fargekombinasjoner:

1 2

Utstyrsrom Avløp 1 pumpe Avløp 2 pumper

Perlehvit

Grått

NRF: 6135186/ NRF: 6135188 (med stereo)

Perlehvit

Mokka

NRF: 6135191/ NRF: 6135193 (med stereo)

17


REGAL

Regal ll Regal II har dyser i rustfritt stĂĽl og god massasjeeffekt. I tillegg har modellen LED lys og vannfall, som gir en spesielt fin opplevelse i skumringstimene.

200 x 200 x 89 cm 5-6 personer 31 dyser

78 790,18

Avbildet: Mokka kabinett, perlehvit skallfarge og stereosystem.


Ekstra varmeelement For en mer effektiv vedlikeholdsvarme og raskere oppvarmingstid kan man kjøpe et ekstra 3 kw varmeelement. (NB! Krever egen 16A kurs)

6 990,- (Eks. montering)

Ekstra pumpe Oppgrader massasjebadet ditt med ekstra pumpe for bedre massasjekraft til dysene. Royale II vil da kreve minimum 1-fase 230V/20A og man får en ekstra 3HK (4 BHP) pumpe med 1-trinns vannmassasje.

8 590,Stereosystem Oppgrader massasjebadet ditt med stereosystem. Dette er en ren Bluetooth-spiller med god rekkevidde. Det betyr at du ikke trenger å ta hensyn til stereosystem dersom man ønsker å nedsenke hele spaet.

8 990,STANDARDUTSTYR: l Ca 225 kg / 1 135 liter l 1 pumpe 2,5 HK (3,5 BHP) l Varmeelement 3 kw l Minimum 1-fas 230V/16A l Anbefalt 1-fas 230V/25A l 2-trinns vannmassasje l Filtersystem l 2 stk LED undervannslys l LED lys og vannfall l Reflectix® helisolering

l Skall med anti-skli l Vikashield vedlikeholdsfritt kabinett l Isolert låsbart lokk (FRP) l Bunn i ABS plast l Klargjort for enkel installasjon av ekstra varmelement l Startsett med pleiemidler l Easy-Touch kontrollpanel (klargjort for WiFi)

Lagerført i følgende fargekombinasjoner:

1 2

Utstyrsrom Avløp 1 pumpe Avløp 2 pumper

Perlehvit

Grått

NRF: 6135168/ NRF: 6135171 (med stereo)

Perlehvit

Mokka

NRF: 6135173/ NRF: 6135175 (med stereo)

19


LEGEND

Legend ll Legend ll har 2 pumper og 51 dyser for ĂĽ oppnĂĽ god massasjeeffekt. I tillegg kan man velge med stereosystem som gir ekstremt god lyd.

218 x 218 x 99 cm 6-7 personer 51 dyser Liggesete

96 990,20

Avbildet: Mokka kabinett, og perlehvit skallfarge


Ekstra varmeelement For en mer effektiv vedlikeholdsvarme og raskere oppvarmingstid kan man kjøpe et ekstra 3 kw varmeelement. (NB! Krever egen 16A kurs)

6 990,- (Eks. montering) Stereosystem Oppgrader massasjebadet ditt med stereosystem. Dette er en ren Bluetooth-spiller med god rekkevidde. Det betyr at du ikke trenger å ta hensyn til stereosystem dersom man ønsker å nedsenke hele spaet.

8 990,STANDARDUTSTYR: l Ca 225 kg / 1 500 liter l 2 pumper: 2,5 HK (3,5 BHP)/ 3 HK (4 BHP) l Liggesete l Varmeelement 3 kw l Minimum 1-fas 230V/20A l Anbefalt 1-fas 230V/32A l 3-trinns vannmassasje l Filtersystem l Undervannslys Lagerført i følgende fargekombinasjoner:

Utstyrsrom Avløp

Perlehvit

Grått

NRF: 6135164/ NRF: 6135165 (med stereo)

l LED lys og vannfall l Reflectix® helisolering l Skall med anti-skli l Vikashield vedlikeholdsfritt kabinett l Isolert låsbart lokk (FRP) l Bunn i ABS plast l Startsett med pleiemidler l Klargjort for enkel installasjon av ekstra varmeelement l Easy-Touch kontrollpanel (klargjort for WiFi)

Perlehvit

Mokka

NRF: 6135166/ NRF: 6135167 (med stereo)

21


LEGACY

Legacy ll Legacy ll har 2 pumper og 51 dyser for ĂĽ oppnĂĽ god massasjeeffekt. I tillegg kan man velge med stereosystem som gir ekstremt god lyd.

218 x 218 x 99 cm 6-7 personer 51 dyser

96 990,22

Avbildet: Mokka kabinett, og perlehvit skallfarge.


Ekstra varmeelement For en mer effektiv vedlikeholdsvarme og raskere oppvarmingstid kan man kjøpe et ekstra 3 kw varmeelement. (NB! Krever egen 16A kurs)

6 990,- (Eks. montering) Stereosystem Oppgrader massasjebadet ditt med stereosystem. Dette er en ren Bluetooth-spiller med god rekkevidde. Det betyr at du ikke trenger å ta hensyn til stereosystem dersom man ønsker å nedsenke hele spaet.

8 990,STANDARDUTSTYR: l Ca 225 kg / 1 500 liter l 2 pumper: 2,5 HK (3,5 BHP)/ 3 HK (4 BHP) l Varmeelement 3 kw l Minimum 1-fas 230V/20A l Anbefalt 1-fas 230V/32A l 3-trinns vannmassasje l Filtersystem l Undervannslys l LED lys og vannfall

l Reflectix® helisolering l Skall med anti-skli l Vikashield vedlikeholdsfritt kabinett l Isolert låsbart lokk (FRP) l Bunn i ABS plast l Startsett med pleiemidler l Klargjort for enkel installasjon av ekstra varmeelement l Easy-Touch kontrollpanel (klargjort for WiFi)

Lagerført i følgende fargekombinasjoner:

Utstyrsrom Avløp

Perlehvit

Grått

NRF: 6135159/ NRF: 6135161 (med stereo)

Perlehvit

Mokka

NRF: 6135162/ NRF: 6135163 (med stereo)

23


HERITAGE

Heritage ll Heritage ll har hele 71 dyser og 2 pumper, som gir meget god massasjeeffekt. Det er ogsĂĽ LED-lys og vannfall, og man kan i tillegg velge med stereosystem.

233 x 233 x 99 cm 7-8 personer 71 dyser Liggesete

106 590,24

Avbildet: GrĂĽtt kabinett, og perlehvit skallfarge


Ekstra varmeelement For en mer effektiv vedlikeholdsvarme og raskere oppvarmingstid kan man kjøpe et ekstra 3 kw varmeelement. (NB! Krever egen 16A kurs)

6 990,- (Eks. montering) Stereosystem Oppgrader massasjebadet ditt med stereosystem. Dette er en ren Bluetooth-spiller med god rekkevidde. Det betyr at du ikke trenger å ta hensyn til stereosystem dersom man ønsker å nedsenke hele spaet.

8 990,STANDARDUTSTYR: l Ca 295 kg / 1 700 liter l 2 pumper: 2,5 HK (3,5 BHP)/ 3 HK (4 BHP) l Varmeelement 3 kw l Minimum 1-fas 230V/20A l Anbefalt 1-fas 230V/32A l Liggesete l 2 stk LED undervannslys l 3-trinns vannmassasje l Filtersystem Lagerført i følgende fargekombinasjoner:

Utstyrsrom Avløp

Perlehvit

Grått

NRF: 6135155/ NRF: 6135156 (med stereo)

l LED lys og vannfall l Reflectix® helisolering l Skall med anti-skli l Vikashield vedlikeholdsfritt kabinett l Isolert låsbart lokk (forsterket FRP) l Bunn i ABS plast l Klargjort for enkel installasjon av ekstra varmelement l Startsett med pleiemidler l Easy-Touch kontrollpanel (klargjort for WiFi)

Perlehvit

Mokka

NRF: 6135157/ NRF: 6135158 (med stereo)

25


TRADITION

Tradition ll Tradition ll har hele 71 dyser og 2 pumper, som gir meget god massasjeeffekt. Det er ogsĂĽ LED-lys og vannfall, og man kan i tillegg velge med stereosystem.

233 x 233 x 99 cm 7-8 personer 71 dyser

106 590,26

Avbildet: GrĂĽtt kabinett, og perlehvit skallfarge


Ekstra varmeelement For en mer effektiv vedlikeholdsvarme og raskere oppvarmingstid kan man kjøpe et ekstra 3 kw varmeelement. (NB! Krever egen 16A kurs)

6 990,- (Eks. montering) Stereosystem Oppgrader massasjebadet ditt med stereosystem. Dette er en ren Bluetooth-spiller med god rekkevidde. Det betyr at du ikke trenger å ta hensyn til stereosystem dersom man ønsker å nedsenke hele spaet.

8 990,STANDARDUTSTYR: l Ca 295 kg / 1 700 liter l 2 pumper: 2,5 HK (3,5 BHP)/ 3 HK (4 BHP) l Varmeelement 3 kw l Minimum 1-fas 230V/20A l Anbefalt 1-fas 230V/32A l 2 stk LED undervannslys l 3-trinns vannmassasje l Filtersystem l LED lys og vannfall

l Reflectix® helisolering l Skall med anti-skli l Vikashield vedlikeholdsfritt kabinett l Isolert låsbart lokk (forsterket FRP) l Bunn i ABS plast l Klargjort for enkel installasjon av ekstra varmelement l Startsett med pleiemidler l Easy-Touch kontrollpanel (klargjort for WiFi)

Lagerført i følgende fargekombinasjoner:

Utstyrsrom Avløp

Perlehvit

Grått

NRF: 6135177/ NRF: 6135178 (med stereo)

Perlehvit

Mokka

NRF: 6135179/ NRF: 6135181 (med stereo)

27


PRODUKTINFO Skall med antiskli

VikingSpa har en toppmoderne fabrikk i Nord-Amerika hvor de produserer sine utendørs massasjebad.

Luftinnnblanding Regulerbar luftinnblanding til dysene

Reflectix® helisolering med EPS (isopor)

Reflectix® helisolering med EPS (isopor)

Det elektroniske styresystemet er et av de beste på markedet som har en veldig lang levetid. All teknologi brukt i VikingSpa holder en høy standard for å kombinere både miljøvennlighet med god komfort og brukervennlighet, som gir en utrolig spaopplevelse. Massasjebadene krever minimum 1-fas 230V/ 16A tilkobling for modeller med 1 pumpe eller 1-fas 230V/ 20A tilkobling for modeller med 2 pumper. Se modelloversikt for ytterligere spesifikasjoner.

Skallforsterkning

Balboa elektronikk Moderne spa elektronikk med mulighet for fjernstyring via 3G/4G/WiFi Pumper Sikrer likt trykk til samtlige dyser

KABINETTVALG

Mokka

Bunn i ABS-plast Avløp

Vikashield kabinett Syntetisk kabinett.

SKALLFARGER

ISOLERT LOKK

Grått

Mokka

Skumisolering Isolerer, demper lyd og vibrasjoner i rørsystemet

Grått

Perlehvit

Opal

Sølv

Vannfall De fleste modeller har vannfall som gir en brusende lyd av fossefall. Se oversikt eller modelloversikt for hvilke massasjebad som har vannfall.

LED lys De fleste modeller har LED lys som gir en flott opplevelse i skumringstimene. Se modell-oversikt for hvilke som har LED lys.

Pumpe Pumpen(e) gir god massasjeeffekt og kan settes i lav eller høy hastighet. Man justerer trykket ytterligere ved å slå av eller på enkelte soner og/eller enkelte dyser, samt luftregulering.

Easy-Touch Enkelt og funksjonelt TOUCH kontrollpanel for å styre funksjoner i massasjebadet. Klargjort for WiFI.

Ozonator Ved å tilføre oksygenmolekyler i vannet reduserer man innholdet av mikroorganismer og bakterier, slik at vannet blir renere og friskere.

Undervannslys Behagelig og flott undervannslys som gir en fin stemning i massasjebadet døgnet rundt.

Reflectix® Termisk isolering sammen med Reflectix® helisolering med EPS (isopor) gir god isolasjonsevne beregnet for nordiske forhold.

Vikashield kabinett Vedlikeholdsfritt kabinett med belysning i hjørnepanel. Gjelder ikke Viking ll.

Dyser Gjengede plastdyser er belagt med rustfritt stål gir et ekstra fint utseende og er mer holdbare. De fleste modellene leveres med rustfrie dyser.

Isolert forsterket lokk Glassfiberforsterket lokk som tåler mye med konisk utforming for å hindre vannsamling. Ekstra holdbart lokk med forsterkede hengsler og låsbare sikkerhetsremmer.

Stereosystem VikingSpas 2018-modeller leveres med en ren Bluetooth-spiller med bedre rekkevidde enn på tidligere modeller.

Skall med anti-skli Skallet til vikingspa blir laget laget i 7 lag av HDPE, hvor ytterste laget på 7mm er laget i et materiale som gir god friksjon og gir spaet en anti-skli effekt.

www.vikingbad.no

Noen av valgene er ikke lagerført og har lengre leveringstid, men vi har flere modeller til omgående levering fra vårt lager i Grimstad til enhver tid.

28


STRØMALTERNATIV

MODELLER M/ 1 PUMPE ALT 1

MODELLER M/ 2 PUMPER ALT 2

ALT 1

ALT 2

1/3 fas 230V 16A

VARME

PUMPE 1

PUMPE 1

VARME

PUMPE 1

PUMPE 1

PUMPE 2

1/3 fas 230V 20A

VARME

PUMPE 1

PUMPE 1

VARME

PUMPE 1

PUMPE 1

PUMPE 2

VARME

PUMPE 1

PUMPE 1

PUMPE 2

1/3 fas 230V 25A

INGEN BEGRENSNING

1/3 fas 230V 32A

INGEN BEGRENSNING

INGEN BEGRENSNING

3 fas 400V 16A

INGEN BEGRENSNING

INGEN BEGRENSNING

Illustrasjonen over viser hvilke muligheter man har med de ulike strømalternativer. Se egen oversikt for Corfu og Belize SIDE 37.

Spar strøm Balboa World Wide Balboa world wide app, eller BWA er en app for din smarte enhet (iphone, ipod, ipad eller android enhet) som gir deg tilgang til utespaet via 3G\4G eller WiFi hvor som helst i hele verden såfremt du har en tilkobling mellom BWA i ditt spa og en trådløs router. Med appen kan du sørge for at spaet ditt til enhver tid er klart til bruk! Du kan med enkle grep sørge for et mer energi effektivt spa da du kan på forhånd stille inn temperaturen du ønsker å bade i. Det er store energiforskjeller ved å opprett-holde 40° kontra 35° i et spa og om du holder en lavere temperatur i spaet når det ikke er i bruk kan du planlegge når du skal ta et bad og med enkle grep stille inn temperaturen du ønsker til badet fra bilen, stua eller fra hvor du måtte ønske uten og fysisk være til stedet ved spaet. Ved å gjøre dette oppnår du bedre vannkvalitet og sparer både strøm og miljøet! Appen gir full grensesnittkontroll slik at du kan stille inn temperaturen, slå pumper av og på, justere lys og til og med stille inn filtreringssykluser. *Forutsetter dekning og WiFi-tilgang. Se side 46.

Varme

Lav hastighet

Høy hastighet

Vi lagerfører de 2 mest populære fargekombinasjoner som beskrives i produktoversikten. Ta kontakt med forhandler for nærmere informasjon.

29


LUKSUS

Kvalitet i hver detalj! Belize og Corfu er eksklusive massasjebad utviklet ved hjelp av luftfartsteknologi med fokus på miljøvennlig produksjon og drift. Resultatet er utendørs massasjebad med kvalitet i hver detalj og en unik og elegant finish. Dette gjør disse karene til de beste utendørs massasjebadene du finner på markedet. Både skall og kabinett er av et ekstremt solid materiale, og kabinettene kan i tillegg males med akrylmaling for å tilpasse farge til huset eller omgivelsene rundt.

30

Nyhet!


LED i dyser Led lys gir en fantastisk opplevelse i sene skumringstimer; hvor man kan sirkulere mellom forskjellige lysfarger som passer best for anledningen. Det er lys i nesten alle dysene rundt i hele massasjebadet, ved vannfall, samt trapp, koppholdere og luft-/ vannregulatorer.

31


CORFU

Corfu Corfu er designet for optimal komfort, plass og luksus! Modellen har ett romslig liggesete, to kapteinseter, nedstegstrinn, nedkjølingssete og LED lys i dyser og vannfall.

235 x 235 x 100,3 cm 5-6 personer 66 dyser Liggesete

149 990,32

Avbildet: GrĂĽtt kabinett, og Stearling Silver skallfarge.


DEFA Spa-alarm Med DEFA Spa Alarm får du varsel hvis vanntemperaturen blir kritisk lav/høy, også temperaturen i motorrommet blir overvåket.

2 690,Stereosystem Oppgrader massasjebadet ditt med stereosystem. Dette er en ren Bluetooth-spiller med god rekkevidde. Det betyr at du ikke trenger å ta hensyn til stereosystem dersom man ønsker å nedsenke hele spaet.

8 990,STANDARDUTSTYR:

Utstyrsrom Avløp

l Ca 408 kg / 1 628 liter l 3 pumper: 1 sirkulasjonspumpe (0,25 HK) 2 massasjepumper (3 HK) l Varmeelement 3 kw l Minimum 1-fas 230V/20A l Anbefalt 1-fas 230V/32A l LED lys i de fleste dyser l LED lys i kabinett l LED lys i nakkestøtter l Liggesete l 2 stk kapteinsete l 2-trinns vannmassasje l Intensiv nakkemassasje (2 stk) l Reflectix® helisolering l Popup vannfall l Vedlikeholdsfritt kabinett, kan males

l Isolert låsbart lokk (forsterket FRP) l Bunn i ABS plast, bunndrenering l Dobbelt filtersystem l Bistro bord (avtagbart) l Startsett med pleiemidler l 24 timers sirkulasjonspumpe l Klargjort for ekstra heater l SpaFrog pleiemiddeldosering l Easy-Touch kontrollpanel (klargjort for WiFi)

Pearl Shadow

Grått

NRF: 6135032/ 6135033 (med stereo)

Stearling Silver

Grått

NRF: 6135034/ 6135035 (med stereo)

33


BELIZE

Belize Belize er designet med komfortable ergonomiske seter i forskjellige høyder for alle i familien. Modellen har kun sitteplasser hvorav to kapteinstoler, nedstegstrinn, nedkjølingssete og LED lys i dyser og vannfall.

235 x 235 x 100,3 cm 6-7 personer 67 dyser

149 990,34

Avbildet: GrĂĽtt kabinett, og Pearl Shadow skallfarge.


Bistrobord Bistrobordet er tilpasset massasjebadet, og kan fjernes. Stammen er frostet og belyses med samme farge som resten av LED-belysningen. Se side 38.

Stereosystem Oppgrader massasjebadet ditt med stereosystem. Dette er en ren Bluetooth-spiller med god rekkevidde. Det betyr at du ikke trenger å ta hensyn til stereosystem dersom man ønsker å nedsenke hele spaet.

8 990,STANDARDUTSTYR:

Utstyrsrom Avløp

l Ca 408 kg / 1 741 liter l 3 pumper: 1 sirkulasjonspumpe (0,25 HK) 2 massasjepumper (3 HK) l Varmeelement 3 kw l Minimum 1-fas 230V/20A l Anbefalt 1-fas 230V/32A l LED lys i de fleste dyser l LED lys i kabinett l LED lys i nakkestøtter l 2 stk kapteinsete l 2-trinns vannmassasje l Intensiv nakkemassasje (2 stk) l Reflectix® helisolering l Popup vannfall l Vedlikeholdsfritt kabinett, kan males l Isolert låsbart lokk (forsterket FRP)

l Bunn i ABS plast, bunndrenering l Dobbelt filtersystem l Bistro bord (avtagbart) l Startsett med pleiemidler l 24 timers sirkulasjonspumpe l Klargjort for ekstra heater l SpaFrog pleiemiddeldosering l Easy-Touch kontrollpanel (klargjort for WiFi)

Pearl Shadow

Grått

NRF: 6135036/ 6135037 (med stereo)

Stearling Silver

Grått

NRF: 6135038/ 6135039 (med stereo)

35


KOMFORT

Corfu

3

1 Liggesete Et behagelig liggesete som man kan strekke seg ut i, slappe av og bare nyte den deilige massasjeopplevelsen. Liggesetet er formet for å støtte opp rundt kroppen, og har flere dyser og ergonomisk utførelse.

4 2

1

36

2 Sitteplasser + turbodyse Den beste badeopplevelsen er individuell. Noen liker vann opp til nakkenivå, mens andre vil være mindre nedsenket. 3 4 Kapteinsete Et kapteinsete er designet for å romme en person, og gir optimal komfort og hydroterapi. Målrettede dyser kan massere skuldre, nakke, rygg og legger basert på dyseinnstillinger i hvert enkelt kapteinsete.


STRØMALTERNATIV

BRUKSMULIGHETER

1/3 fas 230V 20A

PUMPE 1

PUMPE 2

1/3 fas 230V 25A

PUMPE 1

PUMPE 2

VARME

VARME

1/3 fas 230V 32A

INGEN BEGRENSNING

3 fas 400V 16A

INGEN BEGRENSNING

PUMPE 1

Illustrasjonen over viser hvilke muligheter man har med de ulike strømalternativer. Denne gjelder kun for Corfu og Belize.

VikingBad leverer utendørs massasjebad med ulike sittestillinger og høydenivå, for å dekke flere behov. Man kan flytte fra sete til sete for å oppnå ulik massasje eller dele en behagelig badeopplevelse med venner og familie. Avhengig av modell kan man ha en eller flere av følgende sitteplasser som vist under.

4 2

1

3

Belize 1 3 Kapteinsete Et kapteinsete er designet for å romme en person, og gir optimal komfort og hydroterapi. Målrettede dyser kan massere skuldre, nakke, rygg og legger basert på dyseinnstillinger i hvert enkelt kapteinsete.

2 4 Sitteplasser Den beste badeopplevelsen er individuell. Noen liker vann opp til nakkenivå, mens andre vil være mindre nedsenket. Ved flere nivåer kan både barn og voksne finne sin perfekte sittestilling.

37


PRODUKTINFO Våre nye massasjebad Corfu og Belize, har en helt spesiell oppbygging uten bruk av skum i kabinett. Det er bygget på pilarer, som gjør at tyngden fordeles riktig i forhold til vannmengde og beholder stabiliteten. VikingBad holder en høy standard for å kombinere både miljøvennlighet med god komfort og brukervennlighet, som gir en utrolig spaopplevelse.

Reflectix® helisolering med EPS (isopor) Rørsystem med unike klemmer i rustfritt stål

Syntetisk kabinett med avtagbare panel, som også er overmalbart

LED lys i koppeholder, vann-/luftregulator

Kraftige massasjepumper

Easy Touch kontrollpanel klargjort for WiFi

ABS-pilarer som sikrer stabil vektfordeling Dyser med LED lys

ABS bunn i plast med dreneringshull

Easy-Touch Enkelt og funksjonelt TOUCH kontrollpanel for å styre funksjoner i massasjebadet. Klargjort for WiFI.

Akrylskall som er ABS-forsterket samt stålforsterket på utsatte steder

Reflectix® helisolering i bunn med EPS (isopor)

Ozonator Ved å tilføre oksygenmolekyler i vannet reduserer man innholdet av mikroorganismer og bakterier, slik at vannet blir renere og friskere.

Bistrobord Bistrobordet er tilpasset massasjebadet, og kan fjernes. Stammen er frostet og belyses med samme farge som resten av LEDbelysningen.

Reflectix® Termisk isolering sammen med Reflectix® helisolering med EPS (isopor) gir god isolasjonsevne beregnet for nordiske forhold.

Syntetisk kabinett Syntetisk kabinett som er tilnærmet vedlikeholdsfritt og ikke vil sprekke eller flasse. Kan rengjøres med hageslange og kan males med akrylmaling.

Dyser Gjengede dyser belagt med detaljer i rustfritt stål, gir et ekstra fint utseende og er mer holdbare.

Isolert forsterket lokk Glassfiberforsterket lokk som tåler mye med konisk utforming for å hindre vannsamling. Ekstra holdbart lokk med forsterkede hengsler og låsbare sikkerhetsremmer.

Stereosystem VikingSpas 2018-modeller leveres med en ren Bluetooth-spiller med bedre rekkevidde enn på tidligere modeller.

Forsterket skall Akrylskall som både er ABS-forsterket og ytterligere stålforsterket på utsatte steder.

www.vikingbad.no

38


Pumpe Pumpene gir god massasjeeffekt og man kan justerer trykket ved å slå av eller på enkelte soner og/eller enkelt dyser, samt justere luftinnblandingen.

LED lys Modellene har LED lys i de fleste dyser, ved vannfall, samt trapp, koppholdere og luft-/ vannregulatorer som gir en flott opplevelse i skumringstimene.

Vannfall Modellene har et spesielt flott vannfall som gir en brusende lyd av fossefall.

KABINETT

Velg selv!

Våre nye massasjebad Corfu og Belize har kabinett som kan males slik man selv ønsker, ved bruk av akrylmaling.

Grått

ISOLERT LOKK

Grått

SKALLFARGER

Silver

Pearl Shadow

39


ENKELHET

Trenger du nytt spalokk? Vi leverer lokk til spa i alle størrelser. Lokk m/spesialform ekstra tillegg i pris.

Alle VikingBad Spa inkluderer ekstra forsterket helisolert låsbart lokk til kroner 4.995,- inkludert i prisen når du bestiller dette sammen med spaet. Dersom du kjøper lokk separat, koster dette 9.990,- Det betyr at du får lokket til halv pris når du kjøper dette med spaet

Investering for en enklere hverdag Ekstra forsterket lokk VikingBad har lang erfaring med spalokk og har med all denne erfaringen utviklet eget lokk som er helt unikt på dagens marked. Lokket er utstyrt med hele 3 fuktsperrer, hvorav 1 er laget i et varmereflekterende materiale slik at minst mulig varme skal unnslippe ditt bad! Alle lokkene er tilpasset til hvert spa, og er pålimt en unik forsterket fibermatte som gjør lokket veldig sterkt, men samtidig bevarer den lette vekten kontra hva vanlig glassfiber forsterkede lokk gjør. Det er også satt på hjørnebeskyttelser slik at det ved bruk ikke vil gnage igjennom fuktsperren på noen måte.

Når en lokkavløfter installeres blir det og ta av- og på lokket en enkel jobb som alle i familien kan utføre!

Hvert eneste lokk blir vakuumert, og på den måten sørger vi for at hvert eneste lokk vi leverer er 100 % tett mot alt vann fra over og under spaet.

Å ta av lokket uten at det blir dratt, eller slept rundt vil definitivt hjelpe på levetiden på lokk og på din rygg!

Lokkavløfter Disse smarte lokkavløfterne er laget av metallstenger som festes til hver side av spaet. Lokkavløfter kan også monteres på terrasse, avhengig av hvilken lokkavløfter du velger.

40

Covercare Det er ikke bare selve spakaret som har bruk for jevnlig pleie. Det har også lokket hvis det skal holde seg pent over tid. Ved bruk av CoverCareBox er lokket i gode hender. CoverCareBox inneholder Cover

Cleaner og Cover Protect, som henholdsvis rengjør og impregnerer ditt spacover, pluss en rengjøringssvamp og en mikrofiberklut for påføring av produktene. For å oppnå maksimal beskyttelse av ditt spacover bør du bruke våre Cover Careprodukter tre til fire ganger årlig.


MiniChlor Klorprodukter er de desidert vanligste og sikreste produktene å bruke i et spa. Ingenting desinfiserer like hurtig og effektivt som klor. Alle våre klorprodukter er allergivennlige, kvalitetssikret og testet i akkrediterte laboratorier. MiniChlor har en klassisk klorduft og er et av våre høykvalitets standardprodukter. Det er fremstilt i reneste kvalitet – uten tilsetning av unødvendige kjemikalier. MiniChlor tilsettes 10 minutter før bading og kan brukes i spa i alle størrelser.

SpaFrog Et lett og revolusjonerende system for å holde kontrollen over vannkvaliteten i massasjebadet. Ved å bruke Spa Frog mineralpatron sammen med Spa Frog brominpatron, vil man kunne nyte massasjebadet mer, ha mindre arbeid rundt dosering, sammenlignet med desinfiserende midler som eksempelvis klor. Patronene er forhåndsfylt så man slipper nøyaktige målinger til mengde, og man kan med enkle grep på patronen justerer mengdeutslippet, slik at man kan bruke det i flere uker. Med mineraler og riktige bromin nivåer vil vannet dessuten føles "mykere". Spafrog reduserer også lukt, og gjør vannet krystallklart.

Startsett med pleiemidler følger med alle massasjebad!

l Brominpatroner varer 2-4 uker (vil variere med forbruket) l Mineralpatroner varer 6-8 uker (vil variere med forbruket)

41


TILBEHØR

Trenger du nytt spalokk?

Ekstra forsterket lokk FRP lokk er laget med to lag fiberplater som er avskilt med isopor. Dette gir et ekstra holdbart lokk med forsterkede hengsler og låsbare sikkerhetsremmer. Det garanteres en vekt opptil 135 kg. Forsterket lokk følger med alle massasjebad.

Fibermatte Glassfiber

Vi leverer lokk til spa i alle størrelser. Lokk m/spesialform ekstra tillegg i pris.

9 990,-

Isopor Fibermatte Glassfiber

Mokka

Grått

Lokkavløfter Covermate III - DeckMount Dette er en hydraulisk lokkavløfter for nedfelt utendørs massasjebad og er beregnet for å passe til alle utendørs massasjebad unntatt runde modeller. Lokkavløfteren er slank, elegant og i sort pulverlakkert aluminium. Lokkavløfteren er enkelt å montere, og krever kun 12-16 cm klaring bak massasjebadet for å kunne benyttes. Produktet har også et låsesystem som hindrer at lokket faller ned.

4 590,-

NRF 6137753

Lokkavløfter Covermate Easy Alle utendørs massasjebad kan leveres med lokkavløfter som forenkler av- og påsetting av det isolerte lokket. Covermate Easy lokkavløfter anbefales for kunder som ikke skal felle ned massasjebadet. Covermate Easy kan leveres til alle utendørs massasjebad- modeller (passer ikke til runde massasjebad-modeller).

Lokkavløfter Covermate Covermate lokkavløfter kan leveres til alle massasjebad med unntak av runde massasjebad-modeller (Viking II). Covermate anbefales for alle som skal delvis felle ned utendørs massasjebad i veranda, platting eller andre steder. Lokkavløfteren er plassbesparende, og trenger kun 26 cm klaring bak massasjebadet.

NRF 6137595

NRF 6137594

2 490,-

42

2 490,-

Lokkavløfter Freestyle Denne lokkavløfteren er beregnet for runde samt 6-8 kantede massasjebad. Freestyle lokkavløfter er enkel å plassere, og har justerbar høyde som sørger for perfekt tilpasning. Lokkavløfteren er meget enkel å montere, og leveres som avbildet i sort pulverlakkert aluminium. Freestyle lokkavløfter passer perfekt til runde utendørs massasjebad (Viking II).

4 090,-

NRF 6137596

Lokkavløfter Covermate III Hydraulisk lokkavløfter som er både enkel å montere og bruke. Kan monteres på massasjebad eller dekke (ved delvis nedfelling av massasjebadet), det eneste man trenger er 12-16 cm klaring bak massasjebadet. Lokkavløfteren er i sort pulverlakkert aluminium og har innebygd låsesystem som forhindrer uønsket lukking. Covermate III lokkavløfter kan leveres til alle utendørs massasjebad, unntatt runde massasjebad-modeller (Viking II).

3 990,-

NRF 6137597


Redwood NRF nr. 6137616

Mahogany NRF nr. 6137615

SmartStep Markedets mest solgte trapp og med skuff som tilbehør, så blir denne trappen et meget bra tilleggsprodukt til et utendørs massasjebad. Trappen leveres i fargene Sand, Mahogany, Redwood, Grå eller Espresso. Trappen er laget med syntetiske materialer og krever lite vedlikehold. SmartStep er 90 cm bred og har to trinn som begge kan ha skuff under som tilvalg. Trinnene har avrundet kant og kan snus 180° som gjør at de også kan benyttes til runde utendørs massasjebad som VikingSpas Viking II.

Grå NRF nr. 6137614

Espresso NRF nr. 6136111

Sand NRF nr. 6137617

SmartStep Skuff For å få bedre utbytte av en SmartStep trapp kan man kjøpe SmartStep skuff som kan festes på undersiden av hvert trappetrinn. Skuffen har samme farge som SmartStep skroget.

399,- (pr stk) NRF 6137618

2 290,-

43


TILBEHØR

TowelBar Towelbar er et produkt som alle utendørs massasjebad burde ha. Et unikt design holder håndklær i nærheten av massasjebadet samtidig som de holdes rene og tørre. Towelbar kan felles ned når den ikke er i bruk.Towelbar leveres i sort pulverlakkert aluminium.

559,-

NRF 6137611

44

SmartBar m/skuff

Bar (99 x 35 cm) med skuff som kan monteres på en av kabinettsidene til massasjebadet. Leveres komplett med skuff og kan enkelt tas bort når den ikke er i bruk.

1 109,-

NRF 6137612

Pool Mate Spabar VikingBad Spabar holder dine personlige forfriskninger i nærheten. Passer perfekt til basseng og utendørs massasjebad.

669,-

NRF 6136016

Aquacomb AquaComb er et rengjøringsverktøy for filter til utendørs massasjebad og svømmebasseng. AquaComb tilkobles hageslangen for å spyle filteret rent. Sammen med SpaCare Filter Cleaner kan man nå få rengjort filteret så det er så godt som nytt.

315,-

NRF 6137749


Sett sammen din egen utstyrspakke etter behov og ønsker

SpaVac Dette er en vakuumdrevet «støvsuger» som er uunnværlig i forbindelse med rengjøring av ditt massasjebad. SpaVac brukes for å fjerne sand som befinner seg i bunnen av ditt massasjebad, og er laget av lette og solide materialer. Dette gjør at den varer lenge og er et meget lettvint hjelpemiddel for rengjøring.

789,- (SpaVac) NRF 6137607

149,- (3 stk filter) NRF 6137606

Ekstra filter Viking Spa

De fleste modellene fra Viking Spa benytter 50 sq.ft filter. Viking II må ha 2 stk filter av 10 sq.ft. 10 sq.ft Viking Spa:

289,-

NRF 6137592

50 sq.ft Viking Spa:

589,-

NRF 6137593

Scuba II Photometer for test av vannkvalitet. Scuba II er et håndholdt photometer, som på en enkel måte gir en nøyaktig måling av vannkvaliteten i ditt utendørs massasjebad. Scuba II er vanntett, og man kan enkelt fylle det innebygde målekammeret med vann. Scuba II kan måle følgende: Total alkalinitet, pH nivå, klornivå (fritt klor) og bundet klor.

SmartRail For å forenkle inn- og utstigning fra massasjebadet kan man montere en Smartrail. Smartrail leveres i sort pulverlakkert aluminium og kan monteres på massasjebadet, platting eller vegg.

SpaCaddy Bord tilpasset for å lagre drikke, snacks eller lignende. Bordet kan svinges inn og ut av massasjebadet etter behov. Spa Caddy er laget i forsterket plast og rustfritt stål, med grå farge som passer alle modeller.

NRF 6137605

NRF 6137608

1 990,-

899,-

1 649,NRF c

45


TILBEHØR

Dry Case

For mobil og nettbrett DryCase er en fleksibel, klar og vanntett bag som tillater å bruke din smarttelefon i miljø med vann samtidig som den holdes tørr og ren. Man pumper enkelt ut all luft med håndpumpe og man lager en vakuumforsegling rundt telefonen som gjør den helt vanntett. Den lufttette forseglingen sørger for at smarttelefonen er tørr til og med nedsenket i vann. Passer til de fleste moderne mobiltelefoner under 5" og til de fleste nettbrett.

329,- (for mobiltelefon) NRF 6137751

489,- (for nettbrett) NRF 6137752

WiFi Fungerer for alle modeller fra VikingBad, gjelder 2015 modeller eller nyere. Kontrollerer alle funksjonene til ditt massasjebad hvor som helst i verden via 3G/4G eller Wi-Fi. Kan også kontrolleres via lokalt nettverk, uten behov for Wi-Fi. Balboa Worldwide WiFi: Kompatibel med: l iPhone l iPad l iPod l Android

4 590,-

NRF 6136091

Betjen spaet ditt, når som helst, hvor som helst! * Varm opp spaet før du reiser til hytta.

Last ned gratis app *Forutsetter dekning og Wi-Fi tilgang.

46


Bli varslet om unormal temperaturendring i massasjebad eller hytte!

DEFA Spa Alarm Med DEFA Spa Alarm får du varsel hvis vanntemperaturen blir kritisk lav/høy, også temperaturen i motorrommet blir overvåket. Dette gir deg en enkel oversikt over tilstanden til massasjebadet.

Priser: Abonnementet koster pr. mnd: 49,Pris pr. melding (status el. varsel): Kr 2,(Forbehold om prisendring)

Med DEFA Spa Alarm får du varsel hvis badet mister strømmen. Når strømmen kommer tilbake vil du også få varsel om dette. Spa Alarmen gir beskjed når det er på tide å bytte backup batteriet i enheten. Alarmvarslinger sendes til din mobiltelefon som sms, eller e-post.

Ekstra temperaturføler Bli varslet dersom temperaturen i hytta blir lavere enn programmert, slik at man kan hindre unødvendig frost- og vannskader.

I pakken følger det med DEFA Spa Alarm, temperaturføler (måler temperatur i motorrom) og temperaturprobe (måler vanntemperaturen).

NRF 6136079

2 690,-*

NRF 6136082

*Montering kommer i tillegg.

Varsler på sikreste måte for å hindre frostskader! *

429,-

Ekstra temperaturprobe Måler temperatur på vannrør til spa/svømmebasseng.

429,-

NRF 6136081

*Defa garanterer varsling, forutsatt at Telenornett er oppe.

47


PLEIEMIDLER

Gode pleiemidler er avgjørende for god vannkvalitet og hygiene!

DPD Tester - 20 stk Bassengtester til måling av klor og pH/ bromin og pH. 189,- (klor) NRF 6137309

239,- (bromin) Scuba II Photometer for test av vannkvalitet. Scuba II er et håndholdt photometer, som på en enkel måte gir en nøyaktig måling av vannkvaliteten i ditt utendørs massasjebad.

1649,-

NRF 6137288

DPD Klor/bromin - 250 stk Ekstra tabletter til DPD testsett for test av klornivå eller brominnivå.

Teststrips brom - 50 stk. For måling av pH, bromin og alkalitet.

209,-

NRF 6137714

NRF 6137296

Scuba ll Refill - 60 stk Sett med refill av tabletter til din Scuba ll, for testing av vannkvalitet.

179,-

NRF 107432

48

209,-

NRF 6136087

409,- (10stk: kr 39,-)

NRF nr. 6137748

Teststrips TDS - 50 stk. For måling av vannets metning som forteller når vannet må byttes.

DPD pH tab - 250 stk Ekstra tabletter til DPD testsett for test av pH nivå.

Teststrips klor - 50 stk. For måling av pH, klor og alkalitet.

NRF 6137298

209,-

409,- (10stk: kr 39,-)

NRF 6137715


Scuba II Photometer for test av vannkvalitet. Scuba II er et håndholdt photometer, som på en enkel måte gir en nøyaktig måling av vannkvaliteten i ditt utendørs massasjebad. Scuba II er vanntett og man kan enkelt fylle det innebygde målekammeret med vann. Scuba II kan måle følgende: Total alkalinitet, pH nivå, klornivå (fritt klor) og bundet klor.

1649,-

NRF nr. 6137748

Filter Cleaner - 500 ml Rensemiddel for rengjøring av filterpatroner.

209,-

NRF 6137311

Foam Down - 500 ml Bryter ned skumdannelser fra såpe- og kosmetikkrester.

169,-

NRF 6137312

Bright & Clear - 500 ml Binder partikler for å gi klart vann.

179,-

NRF 6137304

Cleansing Cream - 500 ml Brukes for skuring av massasjebad, har en mild slipende effekt.

169,-

NRF 6137307

pH Down - 500 ml Brukes for å senke vannets pH nivå.

149,-

NRF 6137315

Beauty Polish - 500 ml Beskytter over-flatefinish og forenkler senere rengjøring.

179,-

Biofilm Cleaner - 500 ml Brukes for rengjøring av det skjulte rør-systemet.

389,-

NRF 6137303

pH Up - 500 ml Brukes for å heve vannets pH nivå.

149,-

NRF 6137316

No Scale - 500 ml Motvirker utfelling av metall, kalk og oker.

199,-

NRF 6137314

NRF 6137302

49


PLEIEMIDLER

Trygghet og god hygiene er viktig! For at du skal kunne oppnå følelsen av balanse og velvære når du bruker massasjebadet, må også badevannet ha perfekt balanse. Alle massasjebad fra VikingBad leveres med en startpakke med pleiemidler sammen med en laminert brukerveiledning. Startpakken inneholder det man trenger for å få korrekt og hygienisk badevann.

Descaler - 2,5 kg Brukes for total avkalking av massasjebadet. 1 bøtte per. 250-300 liter.

429,-

Alka Down - 1,5 kg Senker vannets alkalitet og stabiliserer pH nivå.

269,-

NRF 6137289

MiniChlor - 1 kg For kloring/sjokk-kloring av vannet i massasjebadet.

279,-

NRF 6137313

NRF 6137308

TabTwenty - 2,5 kg Sakte oppløselig klortablett, 20g. Til kloring av vannet i massasjebadet.

819,-

SunWac 12 - 100 stk Brukes for daglig kloring av vannet i massasjebadet.

SunWac 9 - 180 stk Brukes for daglig kloring av vannet i massasjebadet.

NRF 6137322

NRF 6137323

379,-

379,-

NRF 6137327

Alka Up - 1 kg Hever vannets alkalitet og stabiliserer pH nivå.

189,-

NRF 6137301

Bromin Tabs - 1 kg Klorfritt alternativ, må brukes i kombinasjon med SpaChock.

419,-

NRF 6137305

50

SpaChock - 1 kg Klorfritt alternativ som brukes i kombinasjon med Bromin Tabs.

379,-

NRF 6137318


Startsett med pleiemidler følger med alle massasjebad! SpaFrog® floater Automatisk dosering. Komplett med bromin- og kondisjoneringspatron. Brukes i kombinasjon med SpaChock.*

Floater Benyttes for å dosere ut klor eller bromin etter behov.

CoverCare Box Rengjøring og beskyttelse for vinyllokk til spa.

NRF 6135131

NRF 6136014

NRF 6136209

649,-

SpaFrog® kondisjonering Mineral- og kondisjoneringspatron til SpaFrog® systemet. Brukes i kombinasjon med SpaChock.*

379,-

NRF 6135129

279,-

Oxybox Active Oxygen 1 kg, OxyPlus 1 liter.

719,-

NRF 6137745

609,-

Startsett Startpakke med det du trenger for vedlikehold av ditt utendørs massasjebad.

2 209,-

NRF 6137321

SpaFrog® bromin Brominpatron til SpaFrog® systemet. Brukes i kombinasjon med SpaChock.*

199,-

NRF 6136012

*Ved nypåfylling må man bruke klor.

51


Kvalitet & trygghet for alle

Forhandler:

VikingBad AS, Postboks 96, 4891 Grimstad. Tel: 37 09 06 00 Epost: post@vikingbad.no

www.vikingbad.no

Katalogen utendørs massasjebad kan bestilles hos VikingBad AS: Produktnr 111186. VikingBad AS tar forbehold om trykkfeil, produktendringer og feil farge- og materialgjengivelse i heftet. Priser er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler, og er gjeldene til 01.04.2019. 3% fraktsonetillegg fra Stjørdal og nordover. Leveringstid kan forekomme pü enkelte modeller.

52

Profile for VikingBad AS

Vikingbad spakatalog 2018  

VikingBad utendørs massasjebad

Vikingbad spakatalog 2018  

VikingBad utendørs massasjebad

Profile for vikingbad