VikingBad Baderom 2022/02

Page 1

ALT TIL DITT

BADEROM

Vi gjør det lekende lett å få nytt bad 2022/02


2

VIKINGBAD.NO


Kjære leser, VikingBad er en stolt norsk totalleverandør av synlige baderomsprodukter som leverer alt av synlig VVS-produkter til ditt baderom. Vi tegner, konstruerer, designer og utvikler innovative og funksjonelle kvalitetsprodukter med flott design, til en forbrukervennlig pris. Flere av våre produkter har patenterte løsninger. VikingBad er den første og eneste leverandøren til fagbransjen som kan levere helhetlige baderomspakker hvor du får alle produkter, også fliser og baderomstilbehør, til baderommet i den stilen du ønsker. Det å bygge nytt eller pusse opp et bad skal være en enkel, trygg og positiv prosess for deg som kunde. Både når det gjelder å finne og velge ditt drømmebad, samt bestilling og levering til hele baderommet. Gjennom vårt helhetlige konsept og vår digitale kundereise, vil du raskt kunne bli inspirert, velge ønsket stil og finne akkurat den beste totalløsningen for ditt baderom. Du vil da i samme øyeblikk også få en totalpris på alle produkter, inkludert fliser og det hele til ditt baderom. Våre dyktige fagmenn vil være tilgjengelig for befaring og/eller tegnetime, når det er ønskelig å gå nærmere igjennom løsningen(e) som du er blitt inspirert av. Det fagmessige arbeidet kommer i tillegg og avtales direkte med din rørlegger, gjerne med lokal forankring. Ved å kjøpe produkter eller hele baderomspakker fra VikingBad, får du ekstra trygghet ved at du gjør selve kjøpet hos en av mange dyktige rørleggerbedrifter, som vi har et godt og nært samarbeid med. Med våre helhetlige løsninger og leveranser vil vi effektivisere fagmannens hverdag. Din lokale rørlegger vil selvsagt gi deg faglige gode råd og tips, slik at du enkelt kan få et funksjonelt og innbydende bad som du har glede av i mange år. En annen fordel med at du gjør handelen direkte hos din lokale rørlegger, er at det blir stilt solide krav til oss som leverandør og produktene som skal installeres. Disse kravene er ofte mer enn det norsk lov og forskrifter krever når det gjelder kvalitet og energieffektive produkter. Monteringsvennligheten sørger dessuten for at vi sammen med fagmannen kan gi deg et ferdig levert og installert produkt eller et komplett baderom til en forbrukervennlig og riktig pris. Fra vår side som norsk leverandør, legger vi ned betydelige ressurser i kvalitetskontroll og utvikling. Vårt hovedlager og delelager ligger i Grimstad på Sørlandet, hvor vi har en stor mengde komponenter tilgjengelig til enhver tid. I tillegg til vårt kunde- og servicesenter med stor produktkunnskap, har vi også et eget sertifisert serviceteam som er landsdekkende, og som sikrer alle våre kunder en rask og trygg service. Jeg håper at du vil finne våre produkter og helhetlige baderomspakker interessante og at VikingBad kan være med på å skape ditt drømmebad! Ta gjerne turen innom vår hjemmeside, vikingbad.no for mer inspirasjon og informasjon. Det skal være lekende lett å få seg nytt bad. Lykke til med å gjøre ditt drømmebad til virkelighet!

Administrerende direktør VikingBad AS

Stein Viggo Karlsen

3


Nyhet!

6 NYHET - STAVFRONT

Nyhet!

8 NYHET - MIE TREND 4

VIKINGBAD.NO


INNHOLD 16 HELHETILIGE BADEROMSPAKKER 30 TEGNE PROGRAM 32 FLISER 34 TREND-kolleksjon

42 MØBEL 42 Eli serien 46 Mie serien 60 Servanter 65 Benkeplater + pop-up 68 Servantbatteri 76 Speil 80 Tilbehør møbel

86 TOALETT 90 Modeller og pakkeløsninger

96 DUSJLØSNINGER 102 Våre modeller 111 Dusjbatteri 112 Sluk 114 Dusjkabinett

120 BADEKAR 130 Badekarsbatteri

132 STEAMDUSJ, TERAPI & MASSASJEKAR 134 Steamdusj 138 Terapi og massasjekar

142 PRODUKT & NRF OVERSIKT

5


Nyhet!

MIE STAV Spiler tar naturen inn på baderommet

Nå lanserer VikingBad baderomsmøbel med spilefronter. MIE Stav heter baderomsmøbelet som tar trenden med spiler et skritt videre. Møbelet kommer i tre ulike utførelser; sort eik, valnøtt og eik.

| MIE 180 møbel (2x90 skrog), LEA glasservant, VENI servantbatteri, UNA speil | EMIL dusløsning, FRØYA dusjbatteri, sluk | | TENGE badekarbatteri + FELIX hånddusj | LUNA RETT håndklestang/knagg, VikingBad håndkle | | fliser på vegg og gulv: ARDESIA 59,5x59,5 cm | fliser i dusjsonen: KYUSHI VERDE MATT 5x25cm 6

VIKINGBAD.NO


Sort Eik Finér

Valnøtt

Eik

Naturen flytter inn MIE stav er et spennende møbel som skaper en naturlig og lun atmosfære på badet. MIE Stav er et møbel som gir mange muligheter til å gi badet en personlig stil. En skillevegg med spiler eller et tak med trespiler kan spille godt sammen med møbelet. Utførelsen er i finér, som sikrer at baderomsmøbelet kan stå i fuktig miljø over lang tid. De langsgående spilene er skråprofilert på begge sider, slik at vannsøl kan renne ned langs fronten, uten å samle seg i mellomrommene. 7


Nyhet!

MIE TREND Gi badet ditt en touch av Middelhavet! 8

VIKINGBAD.NO


Oliven

Terracotta

Vi ønsker oss varme og lune bad Frisk opp badet med baderomsmøbler i Terracotta eller Oliven, som er to av våre nye fargevalg i MIE trendkolleksjonen.

Selv om sorte detaljer vil fortsette å prege baderomstrendene i tiden fremover, beveger vi oss litt bort fra det blålige, kjølige grå og over til varme, lune toner som harmoniserer med naturen. Også innen den røde delen av fargeskalaen ser vi en aldri så liten boom av nyanser, med nevnte terracotta og dyp burgunder som særlig dominerende.

9


Set t i VG

Vi fikk det tidløse badet vi drømte om! Astrid Marie Vie falt for den nordiske stilen fra VikingBad da hun skulle pusse opp badet. Ulike soner, treverk og rene overflater gjør badet unikt. VikingBads pakkeløsninger gjorde hele oppussingsprosessen lekende lett. Med VikingBads komplette baderomspakker kan du rett og slett finne alt til baderommet på ett sted. De ulike produktpakkene er satt sammen av trendeksperter og interiørarkitekter, og ved hjelp av de komplette baderomspakkene og tegneprogrammet til VikingBad er det lekende lett å skape drømmebadet.

Vi visste hva vi gikk til, og det føltes trygt. Vi valgte å gå for en enkel oppussing, ved å legge nye fliser på de gamle. Vi laget også en ny dusjløsning, forteller Vie, som til slutt endte opp med badet Nordisk.

10

VIKINGBAD.NO


Ulike soner, treverk og rene overflater Istedenfor tradisjonelle dusjdører, gikk familien for en spilevegg i eikefarge. Det gir en effekt i dobbelt forstand: Hun henter opp de samme fargene og materialene fra servantskapet, og tilfører nok et naturelement til rommet. I tillegg deles rommet inn i ulike soner. Vi hadde brukt VikingBad på hytta tidligere. Da fant vi fine produkter til gunstige priser. Da vi skulle pusse opp hovedbadet hjemme, var valget enkelt, sier Astrid Marie Vie.

Vi hadde definitivt valgt VikingBad igjen. Alle de fem baderomsstilene man kan velge er gjennomførte, og at det er lett å finne produkter innenfor de ulike kategoriene slik at du kan mikse og matche som du vil, sier Vie.

Vie legger til at det var lett å mikse stiler i tegneprogrammet, og at prosessen gikk som planlagt, selv om hun hadde egne ideer og tanker om hvordan badet skulle se ut underveis. Tegneprogrammet finner du her: vikingbad.no/tegneprogram Se produktene til Nordiskbadet på side. 144

11


Set t i VG

Vi valgte Klassisk badet Torunn og Pierre hadde gått med planer om oppussing en stund, og det nye badet ble akkurat slik de hadde sett det for seg. Lille Milla (3) koser seg gjerne i timevis med skumbad og badebomber i familiens nye badekar. Det klassiske badet til VikingBad sto utstilt «live» og det var nettopp det badet familien ville ha. Store, lyse marmorfliser, vegghengt toalett, badekar, dusj med leddet dusjdører som frigjør gulvplassen når dusjen ikke er i bruk. – Badet, som er holdt i svart og hvitt, er tidløst, stilig og rent på samme tid, sier Torunn.

Vi hadde begynt å kikke i kataloger og på Instagram, men det var på en boligmesse jeg ble solgt, forteller Torunn Myhre Pedersen

Torunn og Pierre gjorde noen personlige tilpasninger, som det store badekaret Dybe, for eksempel. Det runde speilet, Oda, har integrert LED-lys og kan skifte farge ved hjelp av touchkontroll, fra klart, hvitt som er praktisk til sminke og barbering, og dimmes til gyllent eller dempet blått når man er i stemning for den gode «spa-følelsen» Tidligere badet vi Milla i en balje i dusjen, og det er jo greit med en baby, men blir tyngre etter hvert som barna vokser til. Nå boltrer Milla seg i badekaret, og de leddete dusjveggene kan brettes inn, noe som er superpraktisk.

12

VIKINGBAD.NO


Vi visste til minste detalj hva vi trengte, og alt ble bestilt samtidig. Da rivingen av det gamle badet startet, reiste vi på ferie til min hjemplass i Lofoten, trygge på at det nye badet skulle bli akkurat som bestilt, sier Torunn.

13


Vi er hekta på

Et lunt og varmt baderom med mørke armaturer mot møbel og gulv i trestruktur innbyr til ro og trivsel i baderommet.

| MIE 160 møbel (2x70 skrog + MIE hylle) , TUVA servant, EMBLA servantbatteri, ODA speil | LUNA RETT håndknagg, VikingBad håndkle | | fliser på gulv: MIELE 20x120 cm, fliser på vegg: HVIT LUX 30x60cm | 14

VIKINGBAD.NO


Sort mat t + lys eik = Sant Den gjennomførte stilen med sorte armaturer kombinert med trestruktur på både møbel og gulv, gir dette badet et tøft og nordisk uttrykk. Vi er opptatt av å tilby funksjonelle kvalitetsprodukter med flott design til forbrukervennlige priser. Det er sluttsummen på leveransen som teller, og vi skal sørge for at den alltid er prisgunstig for alle når man velger VikingBad.

RORE badekar | TENGE + FELIX badekarsbatteri

MIE Møbel | TUVA servant | EMBLA servantbatteri

En klassisk, tidløs og rund bolleservant for montering på benkeplate med et rett, stilrent og lekkert servantbatteri i høy modell. Servanten er av porselen og dermed enkel å rengjøre og vedlikeholde. Denne typen servant gir deg full frihet i forhold til hvor du ønsker å plassere servant og servantkranen, og gir deg mulighet til å skape ditt personlige utrykk på badet. Ønsker du et Nordisk bad med sorte detaljer? Hele dette badet kan du få fra VikingBad.

EMIL dusjløsning sort matt | FRØYA rainshower sort matt

15


HELHETLIGE BADEROMSPAKKER Det er mange av oss som synes det er vanskelig å velge når man skal bygge nytt eller renovere baderommet. Mange valg skal tas når det gjelder utstyr, farger, flisvalg, etc. og det kan være vanskelig å se for seg hvordan sluttresultatet vil bli. VikingBad sitt nye konsept bidrar til å gjøre denne prosessen betydelig enklere for deg ved å tilby flere konkrete stiler med komplette produktpakker som er satt sammen av trendeksperter og interiør-arkitekter Vi har valgt å presentere deg for de ulike stilene i rom av forskjellig størrelse. Dette for at du lett kan se at stilene passer godt og er gode løsninger uansett om du har et stort eller et lite bad som skal bygges eller trenger rehabilitering.

Vi vet at de aller fleste vil finne en eller flere stiler som de liker blant stilene vi her presenterer, og endelig kan du nå få levert komplette baderomspakker med alt av synlig VVS, fliser og tilbehør fra en og samme leverandør. Stilene er komplette, men du kan selvsagt endre på valg av f.eks. speil, møbelfarge, servantkran eller annet du heller vil ha fra vårt brede produktspekter, for å skape ditt eget preg. Ønsker du rådgivning eller gratis befaring, ta kontakt med vårt kundesenter på 37 09 06 00 eller post@vikingbad.no Hos VikingBad skal det være lekende lett å få seg sitt drømmebad.

16

VIKINGBAD.NO


Hvilken stil er du?

URBAN - Betong, sort og hvitt

NORDISK - Trestruktur, krom og hvitt

KLASSISK - Marmor, sort og hvitt

HARMONI - Hvitt, beige og krom

Med alt fra en leverandør er du sikret et gjennomført og stilsikkert bad.

ELEGANT - Gull, sort og hvitt

17


URBAN

Se komplett NRF og produktliste på s. 144

URBAN inneholder: | MIE 120 møbel, LEA servant, EMBLA servantbatteri, ODA speil, | EMIL dusløsning, FRØYA dusjbatteri, sluk, | AIDA toalett, TECE sisterne, | | DYBE RETT badekar, KUBE badekarbatteri, | SAGA håndklestang og knagg, VikingBad håndkle, | SAGA toalettrullholder og toalettbørste, | | Fliser på vegg og gulv: CEMENTO 59,5x59,5 cm, fliser i dusjsonen: CEMENTO 5x5 cm | 18

VIKINGBAD.NO


Sort

Hvit

Et urbant baderom

Et lunt og varmt baderom med mørke armaturer og møbler. De dempede, varme gråtonene på flisene og veggene innbyr til ro og trivsel i baderommet. MIE baderomsmøbel i sort eik eller mørk grå farge gir hele rommet et mykere og moderne uttrykk.

1 000

8,6 m 2

2 200

1 000

2 000

3 200

TOTALPRIS 10,4 m² Pris inkluderer alt i bildet til venstre

148 557,Priser inkl. mva.eks. montering

2 200

2 000

Betong

4,4 m 2

TOTALPRIS 4,4 m² For produktliste, se vikingbad.no

101 478,Priser inkl. mva.eks. montering 19

E: 1/50


NORDISK

Se komplett NRF og produktliste på s. 144

NORDISK inneholder: | MIE 120 DBL møbel, TUVA servant, ASK servantbatteri, IDA speil | LIAM dusløsning, FRØYA dusjbatteri, sluk | AIDA toalett, TECE sisterne | | BIE badekar, TENGE badekarbatteri + FELIX hånddusj | LUNA håndklestang/knagg, VikingBad håndkle | LUNA toalettrullholder, toalettbørste | | fliser på vegg: HVIT MATT 30x60 cm | fliser på gulv: CEMENTO 59,5x59,5 cm | fliser i dusjsonen: CEMENTO 5x5 cm |

20

VIKINGBAD.NO


Krom

Hvit

Et nordisk baderom

En lys, varm og tidløs stil med naturmaterialer og lyse fliser gir ditt baderom et lyst, varmt og nordisk uttrykk. Den runde vasken myker opp stilen sammen med de organiske formene på badekaret. Her får man et baderom som bidrar til en god og harmonisk start på dagen.

1 000

8,6 m 2

2 200

1 000

2 000

3 200

TOTALPRIS 10,4 m² Pris inkluderer alt i bildet til venstre

121 164,Priser inkl. mva.eks. montering

2 200

2 000

Trestruktur

4,4 m 2

TOTALPRIS 4,4 m² For produktliste, se vikingbad.no

89 819,Priser inkl. mva.eks. montering 21

E: 1/50


KLASSISK

Se komplett NRF og produktliste på s. 145

KLASSISK inneholder: | MIE 120 DBL møbel, LEA servant, ASK servantbatteri, UNA speil | LIAM dusløsning, FRØYA dusjbatteri, sluk | CIBA toalett i sort matt, TECE sisterne | | RORE badekar, TENGE badekarbatteri + FELIX hånddusj | LUNA håndklestang/knagg, VikingBad håndkle | LUNA toalettrullholder, toalettbørste | | fliser på vegg og gulv: CALACATTA 60x60 cm | fliser i dusjsonen: CALACATTA 5x5 cm |

22

VIKINGBAD.NO


Sort

Hvit

Et klassisk baderom

En klassisk og moderne stil med lyse marmorfliser og sorte armatur. Et tidløst rom med rene linjer på servant og badekar som gjør rommet moderne, mens flisvalget gir en elegant og kontinental opplevelse. Med sort eller mørkt tilbehør understrekes stilen ytterligere.

1 000

8,6 m 2

2 200

1 000

2 000

3 200

TOTALPRIS 10,4 m² Pris inkluderer alt i bildet til venstre

149 327,Priser inkl. mva.eks. montering

2 200

2 000

Marmor

4,4 m 2

TOTALPRIS 4,4 m² For produktliste, se vikingbad.no

106 967,Priser inkl. mva.eks. montering 23

E: 1/50


HARMONI

Se komplett NRF og produktliste på s. 145

HARMONI inneholder: | MIE 120 DBLmøbel, ADA servant, FRYD servantbatteri, ODA speil | EMIL dusløsning, FRØYA dusjbatteri, sluk | CIBA toalett, TECE sisterne | | HOLVIGA badekar, TENGE badekarbatteri + FELIX hånddusj | LUNA håndklestang/knagg, VikingBad håndkle | LUNA toalettrullholder, toalettbørste | | fliser på vegg og gulv: SABBIA 59,5x59,5 cm | fliser i dusjsonen: SABBIA 5x5 cm |

24

VIKINGBAD.NO


Beige

Krom

Et harmonisk baderom

En lys, varm og tidløs stil gjør rommet lyst og luftig med en stil som passer i de fleste hjem. Her får du et baderom som gir en god start på dagen og som fungerer godt i hverdagen. Perfekt for deg som liker det lyse, rene og luftige – som aldri går av på moten! 1 000

8,6 m 2

2 200

1 000

2 000

3 200

TOTALPRIS 10,4 m² Pris inkluderer alt i bildet til venstre

142 498,Priser inkl. mva.eks. montering

2 200

2 000

Hvit

4,4 m 2

TOTALPRIS 4,4 m² For produktliste, se vikingbad.no

90 794,Priser inkl. mva.eks. montering 25

E: 1/50


ELEGANT

Se komplett NRF og produktliste på s. 146 150

ELEGANT inneholder: | MIE 120 DBL møbel, ALMA servant, FRYD servantbatteri, UNA speil | EMIL dusløsning, FRØYA dusjbatteri, sluk | AIDA toalett, TECE sisterne | | DYBE badekar, KUBE badekarbatteri | LUNA håndklestang/knagg, VikingBad håndkle | LUNA toalettrullholder, toalettbørste | | fliser på vegg: HVIT MATT 30x60 cm | fliser på gulv: ARDESIA 59,5x59,5 cm | fliser i dusjsonen: ARDESIA 5x5 cm |

26

VIKINGBAD.NO


Sort

Hvit

Et elegant baderom

En elegant og gjennomført stil med gull, sort og hvite elementer. Gulldetaljene kombinert med hvite rene veggfliser og sorte gulvfliser gir dette badet en tøff og elegant stil. Eksklusivt, delikat og ekstraordinært. For deg som elsker det tidløst; toppet med WOW!

1 000

8,6 m 2

2 200

1 000

2 000

3 200

TOTALPRIS 10,4 m² Pris inkluderer alt i bildet til venstre

163 365,Priser inkl. mva.eks. montering

2 200

2 000

Gull

4,4 m 2

TOTALPRIS 4,4 m² For produktliste, se vikingbad.no

98 728,Priser inkl. mva.eks. montering 27

E: 1/50


BUDSJETTBADET Et rimelig bad kan også bli lekkert!

Krom

Grått

Hvit

Det kan være kostbart å renovere eller bygge bad og derfor har vi utviklet et eget budsjettbad. Her er produktene utviklet med fokus på tidløst design og god kvalitet til en fornuftig pris. VikingBad sine produkter egner seg perfekt til store og små byggeprosjekter. Prosjektleveranser fra VikingBad gir deg stor fleksibilitet og forutsigbarhet.

1 000

8,6 m 2

2 200

3 200

1 000

2 000

Se komplett NRF og produktliste på s. 146

| Et komplett og funksjonelt baderom til en budsjettvennlig pris. Se produktoversikt på neste side.

2 000

2 200

4,4 m 2

TOTALPRIS 4,4 m² Pris inkluderer alt i bildet over

28

VIKINGBAD.NO

36 309,Priser inkl. mva.eks. montering


ELI 60 servantskap » Dybde 46 cm - hvit matt » Utsparing til vannlås. » Skuffene har dempefunksjon

ADA 60 thin servant » 1,8 cm » Hvit porselen

EIRA servantbatteri » Krom » Kaldstart (miljøvennlig)

3 335,-

2 475,-

899,-

MATS 90x90 cm dusjdører » Dusjdører i 6 mm herdet glass » Rett eller leddet dører » Nanotech-behandlet

FRIDA dusjsett sølv » Justerbart toppfeste » 150 cm slange med hånddusj og dusjstang

DIS dusjbatteri » Termostatstyrt » Skoldesperre

699,-

1 399,-

VITO toalett » m/ slim soft close sete + TECE sisterne u/ sealingbag + TECE base hvit trykknapp

Annet tilbehør » Håndklær (pakke m/2 stk) 50x100 cm - 258,» Toalettbørste krom

LUNA RUND » Håndklestang - 60 cm + Håndkleknagg x2 + Toalettrullholder

5 590,-

4 748,-

619,-

1 958,-

PIA 60 standardspeil

1 105,-

SOL LED-lampe

669,-

Jafo slukrist + Purus K-sluk » En firkantet klassisk rist » Rustfritt stål » 200 x 200 mm

1 105,- (inkl.bunn)

FLISER » Vegg: MATE BLANCO 25x40 cm - 359,- pr.m2 » Gulv: EPOQUE LYS GRÅ 20x20 cm - 499,- pr.m2

29


Tegneprogram

Fra tegning til ekte bad

30

VIKINGBAD.NO


Tegn dit t drømmebad!

Fra tegning til ekte bad Med VikingBads tegneprogram har du uendelig mange muligheter. Her kan du legge inn eksakt størrelse på ditt bad, legge til alle baderomsprodukter, plassere flis på gulv og vegger og designe ditt drømmebad. På denne måten vil du enkelt kunne se for deg hvordan akkurat ditt baderom blir med din personlige stil. Her kan du enkelt se for deg hvordan sluttresultatet vil bli, ved å bevege deg rundt i rommet i 2D eller 3D, få fotorealistiske bilder og få en fullstendig produkt og prisoversikt.

Tegneprogrammet finner du her: vikingbad.no/tegneprogram

31


FLISER

Produsert i Italia » Moderne design » Høy ripe- og slitestyrke » Rettskårne kanter

Eget håndplukket design fra Italia som er tilpasset tidens mest aktuelle stilarter. Vi gjør det lekende lett for deg å pusse opp badet ditt med delikate fliser av ypperste kvalitet og inkluderer mosaikk som f.eks kan kombineres i dusjen, eller ved å kle inn badekaret. Om din smak er ultramoderne, tradisjonell eller eksklusiv kan vi hjelpe deg å finne en kombinasjon som gir deg ditt nye drømmebad.

32

VIKINGBAD.NO


HELHETLIG STIL

33


Trender

Fliser - gulv: MIELE 20x120cm | vegg brystning: OLIVA 20x20 cm

Fliser - gulv og vegg: QUARTZO 59,5x59,5 cm | dekor: AZZURRO 20x60 cm

34

VIKINGBAD.NO | VikingBad AS tar forbehold om trykkfeil, produktendringer og feil farge- og materialgjengivelse i heftet.


Våre trendfliser

Fliser - gulv: MIELE 20x120 cm | vegg: HVIT LUX 30x60 cm

Valg av baderom og stil gjøres både med fokus på trender, kvalitet og behov. Vi ser at mange ønsker å skape det lille ekstra på baderommet og ønsker å leke med moderne og trendy fliser på veggene. VikingBad har derfor nå en egen kolleksjon med trendfliser som gir våre kunder anledning til å få den ekstra prikken over i-en når de designer sitt eget drømmebad. Vi ser på badet som et velværerom som i tillegg til å være praktisk, funksjonelt, hyggelig og godt rom å tilbringe tid i - også er en forlengelse av egen identitet. Fliser - gulv: MIELE 20x120 cm | vegg: ARANCIO 20x60 cm

35


FLISER

Illustrasjonsbilde fra VikingBad tegneprogram

Dekor: OLIVA BLANC 20x20 cm

36

VIKINGBAD.NO

Pris pr.m2 599,-

Vegg: BREEZE AVORIO 20x60 cm

Pris pr.m2 599,-

Gulv: MIELE 20x120 cm 5x5 cm

Pris pr.m2 799,1 799,-


Dekor: BREEZE AZZURRO 20x60 cm

Pris pr.m2 599,-

Gulv og vegg: CALACATTA Illustrasjonsbilde fra VikingBad tegneprogram

60x60 cm 5x5 cm

Pris pr.m2 799,1 799,-

Dekor: KYUSHI VERDE MATT/LUX 5x25 cm

Pris pr.m2 1 490,-

Gulv og vegg: ARDESIA 59,5x59,5 cm 5x5 cm | VikingBad AS tar forbehold om trykkfeil, produktendringer og feil farge- og materialgjengivelse i heftet.

Pris pr.m2 699,1 799,37


FLISER

Gulv og vegg: ST LAURENT, mosaikk 5x5 cm

Pris pr.m2 1 799,-

Gulv og vegg: ST LAURENT 60x60 cm

Pris pr.m2 799,-

Dekor: BREEZE ARANCIO 20x60 cm

Pris pr.m2 599,-

Dekor: MARMETTE TORTORA 20x60 cm

Pris pr.m2 799,-

Vegg: BREEZE AVORIO Illustrasjonsbilde fra VikingBad tegneprogram

| 38

VikingBad AS tar forbehold om trykkfeil, produktendringer og feil farge- og materialgjengivelse i heftet.

VIKINGBAD.NO

20x60 cm

Pris pr.m2 599,-


Gulv og vegg: QUARZO, mosaikk 30x60 cm

Pris pr.m2 699,-

Gulv og vegg: QUARZO 59,5x59,5 cm 5x5 cm

Pris pr.m2 699,1 799,-

Vegg: BREEZE AVORIO 20x60 cm

Pris pr.m2 599,-

Gulv: MIELE 20x120 cm 5x5 cm

Pris pr.m2 799,1 799,39


FLISER

URBAN

KLASSISK

HARMONI

Gulv og vegg: CEMENTO

Gulv og vegg: CALACATTA

Gulv og vegg: SABBIA

Pris pr.m2 699,-

60x60 cm

Gulv og vegg: CEMENTO, mosaikk Pris pr.m2 1 799,-

5x5 cm

Se URBAN-BADET på side. 144

40

VIKINGBAD.NO

|

60x60 cm

Pris pr.m2 799,-

Gulv og vegg: CALACATTA, mosaikk 5x5 cm

Pris pr.m2 1 799,-

Se KLASSISK-BADET på side. 145

60x60 cm

Pris pr.m2 699,-

Gulv og vegg: SABBIA, mosaikk 5x5 cm

Pris pr.m2 1 799,-

Se HARMONI-BADET på side. 145

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


Budsjet tvennlig NORDISK

ELEGANT

Vegg: HVIT MATT

Vegg: HVIT LUX

30x60 cm

Pris pr.m2 599,-

30x60 cm

BUDSJETTBAD

Vegg: BRILLO BLANCO (blank) Pris pr.m2 599,-

25x40 cm

Pris pr.m2 359,-

Vegg: MATE BLANCO (matt) 25x40 cm Gulv: CEMENTO 60x60 cm

Pris pr.m2 359,-

Gulv: ARDESIA Pris pr.m2 699,-

60x60 cm

Pris pr.m2 699,-

Gulv: EPOQUE MØRK GRÅ 20x20 cm

Gulv: CEMENTO, mosaikk 5x5 cm

Pris pr.m2 1 799,-

Gulv: ARDESIA, mosaikk 5x5 cm

Pris pr.m2 1 799,-

Gulv: EPOQUE LYS GRÅ 20x20 cm

Se NORDISK-BADET på side. 144

Pris pr.m2 499,-

Se ELEGANT-BADET på side. 146

Pris pr.m2 499,-

Se BUDSJETT -BADET på side. 146

41


ELI MØBEL

Enkelt og tidløst » God kvalitet til god pris » Leveres ferdig sammensatt » Skuffer med demping » Elegant fingergrep » Klargjort til stikk i skuff Farger: » Leveres i hvit matt utførelse

42

VIKINGBAD.NO


43


ELI MØBEL

SERVANTSKAP & SIDESKAP

ELI 50 SLIM

ELI 60

Dybde 39cm Kun servantskap:

2 885,-

ELI 90

Dybde 46 cm Kun servantskap: 3

285,-

ELI 120DBL Dybde 46 cm Kun servantskap: 5 190,-

Dybde 46 cm Kun servantskap: 4

|

Dybde 46 cm Kun servantskap: 4

045,-

ELI 120

420,-

Dybde 46 cm Kun servantskap: 4

790,-

ELI SIDESKAP

ELI TOPPLATE

Universal vending - 35x35x88 cm

Til sideskap - 35x35 cm

2 510,- (eks. topplate)

Se komplett produkt- og NRF oversikt fra side. 142 VIKINGBAD.NO

335,-

ELI 100

Dybde 46 cm Kun servantskap: 4

44

ELI 80

335,-

Prisene på ELI møbel gjelder kun servantskap.

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


UTSPARING ELI baderomsmøbel har en tradisjonell utsparing til vannlås. Skuffene har god dybde og dempefunksjon.

ELI FARGE ELI baderomsmøbel leveres i hvit matt utførelse.

Plass til rør bak begge skuffer for fleksibel montering med rør fra gulv.

Se vannlås og pop-up side 66

Hvit matt

45


MIE MØBEL

Et t møbel, mange valg MIE er en moderne møbelserie med mange muligheter. Her kan du selv bygge ditt eget baderomsmøbel ved å velge farge/utførelse på fronter og om du vil ha bolleservant eller heldekkende servant. Ønsker du med tiden møbelet i en annen farge/utførelse, kan du bestille nye fronter og sidepanel, og enkelt bytte dette ut selv. Servantskap har dype skuffer med sidevegger av glass, full uttrekk og svært god oppbevaringsplass. Solide skuffeskinner med selvlukkende funksjon og demping som sørger for at man kjenner kvaliteten. Funksjonelle løsninger som C-utsparring for vannlås og mulighet for stikkontakt i skuff. Møblene er sammensatt av komponenter av høyeste kvalitet med enkel og smart montering.

46

VIKINGBAD.NO

» Mange fargevalg » Mange frontvalg » Skuffer med demping » Smart klikksystem som gjør det enkelt å bytte farge på ditt møbel » Full uttrekk for ekstra romslige skuffer » Klargjort til stikk i skuff og LED-lys » Kan kombineres med MIE hylle med glassplater » Bygg din løsning så lang du ønsker med flere skrog

Farger: » Mix & match mellom flere farger og fronter


OPPFYLL DINE ØNSKER!

47


MIE MØBEL

1

BYGG DITT MIE MØBEL

VELG STØRRELSE Fra 40 cm - 200 cm

2

VELG FRONT

MIE FINGERGREP FRONT

3

VELG FARGE

MIE SLETT FRONT

! NYHd eEditT n io

TILGJENGELIG I FARGENE:

Limite

48

VIKINGBAD.NO

Hvit matt

Hvit høyglans

Hvit matt

Hvit høyglans

Oliven matt

NCS S0300 N

NCS S0300 N

NCS S0300 N

NCS S0300 N

NSC S4005 G

Mørk grå matt

Lys eik struktur

Mørk grå matt

Lys eik struktur

Terracotta matt

NCS S7502 B

PVC folie

NCS S7502 B

PVC folie

NSC 4020 Y

Sort eik struktur

Sort eik struktur

PVC folie

PVC folie


4

VELG TILBEHØR: Håndtak, servant, servantbatteri, speil, og høyskap

MIE RAMME FRONT

MIE STAV FRONT

!

NYHET

TILGJENGELIG I FARGENE:

Hvit matt

Hvit høyglans

NCS S0300 N

NCS S0300 N

Lys eik struktur

Sort eik struktur

PVC folie

PVC folie

Valnøtt

Eik

Finér

Finér

Sort eik

Finér

49


MIE MØBEL

ALTERNATIV 1

BYGG DITT MIE MØBEL

Fra 40 cm - 90 cm: SLIM servantskap - dybde 39 cm

MIE 40 SLIM - slett front

Størrelse

MIE 50 SLIM - fingegrep front

Produkt detalj

MIE 40 SLIM MIE 50 SLIM MIE 60 SLIM MIE 90 SLIM

ALTERNATIV 2

40 cm skrog (1 push-open dør) D: 28 cm 50 cm skrog (2 skuffer) 60 cm skrog (2 skuffer) 90 cm skrog (2 skuffer)

Limite

MIE 80 - stav front (valnøtt finer)

Størrelse Produkt detalj 60 cm skrog (2 skuffer) 70 cm skrog (2 skuffer) 80 cm skrog (2 skuffer) 90 cm skrog (2 skuffer) 100 cm skrog (2 skuffer) 120 cm skrog (2 skuffer)

VIKINGBAD.NO

Fingergrep front

Slett / Ramme front

Stav front

N/A 5 895,6 450,8 030,-

2 660,- (kun slett front) 5 535,- (kun slett front) 6 090,7 670,-

N/A N/A N/A N/A

MIE 80 - slett front

! NYHd eEditT ion

50

MIE 90 SLIM - fingergrep front

Fra 60 cm - 120 cm: STANDARD servantskap - dybde 46 cm

MIE 80 - fingergrep front

MIE 60 MIE 70 MIE 80 MIE 90 MIE 100 MIE 120

MIE 60 SLIM - fingergrep front

MIE 80 - ramme front

! NYHd eEditT n io Limite

MIE trend - terracotta

MIE trend - oliven

Fingergrep front

Slett / Ramme front

Stav front

Slett front trend

6 770,7 315,8 110,8 715,9 135,9 405,-

6 410,6 955,7 750,8 355,8 775,- (kun slett front) 9 045,- (kun slett front)

9 805,10 450,11 345,12 250,13 070,-(okt 2022) 13 920,-(okt 2022)

8 970,9 615,10 150,11 315,N/A


Fra 100 cm - 200 cm: Bygg ditt møbel med et koblingsbord

ALTERNATIV 3

Fra 120 cm - 200 cm: Bygg ditt møbel med et koblingsbord - dybde 46 cm Eksempel: 2 stk MIE 80 servantskap satt sammen med et koblingsbord i mellom hvor du da får et 160 cm baderomsmøbel. Du kan koble sammen både 2, 3 og 4 skrog. Det er altså ingen begrensning på hvor mange skrog du kan koble sammen til ditt nye møbel. Midtbord (valgfri farge)

Husk å velge farge på midtbord!

Koblingsbord (alltid hvit)

Koblingsbord og midtbord finnes også til høyskap og kommode. Se alle på s. 163

Sideplate (valgfri farge)

Størrelse

Produkt detalj

MIE 120 DBL MIE 120 DBL MIE 140 DBL MIE 160 DBL MIE 180 DBL MIE 200 DBL

120 cm skrog (2 skuffer) 2x60 cm skrog (4 skuffer) 2x70 cm skrog (4 skuffer) 2x80 cm skrog (4 skuffer) 2x90 cm skrog (4 skuffer) 2x100 cm skrog (4 skuffer)

ALTERNATIV 4

Fingergrep front

Slett / Ramme front

Stav front

Slettfront trend

9 610,13 295,14 385,15 975,17 185,18 025,-

9 250,- (kun slett front) 12 575,13 665,15 255,16 465,17 305,-

14 125,- (okt 2022) 18 205,19 495,21 010,23 095,24 735,-

N/A 16 755,18 045,19 835,21 445,-

Fra 140 cm - 200 cm: Bygg ditt møbel med MIE HYLLE (20 cm) - dybde 46 cm Eksempel: 20 cm

2 stk MIE 80 servantskap satt sammen med en MIE hylle (20 cm) i mellom hvor du da får et 180 cm baderomsmøbel. Du kan koble sammen både 2, 3 og 4 skrog. Det er altså ingen begrensning på hvor mange skrog du kan koble sammen til ditt nye møbel. Husk å velge farge på MIE hylle! MIE Hylle (valgfri farge)

Sideplate (valgfri farge)

Størrelse MIE 140 DBL MIE 160 DBL MIE 180 DBL MIE 200 DBL

Produkt detalj 2x60 cm skrog (4 skuffer) + MIE hylle 2x70 cm skrog (4 skuffer) + MIE hylle 2x80 cm skrog (4 skuffer) + MIE hylle 2x90 cm skrog (4 skuffer) + MIE hylle

Fingergrep front

Slett / Ramme front

Stav front

15 310,16 880,18 285,19 565,-

14 950,16 160,17 565,18 845,-

N/A N/A N/A N/A

51


MIE MØBEL

52

FINGERGREP

MIE 40 SLIM - 40 cm skrog (1 dør)

MIE 50 SLIM - 50 cm skrog (2 skuffer)

MIE 60 SLIM - 60 cm skrog (2 skuffer)

Dybde 28 cm Kun servantskap:

Dybde 39 cm Kun servantskap: 5

Dybde 39 cm Kun servantskap: 6

2 660,-

895,-

450,-

MIE 90 SLIM - 90 cm skrog (2 skuffer)

MIE 60 - 60 cm skrog (2 skuffer)

MIE 70 - 70 cm skrog (2 skuffer)

Dybde 39 cm Kun servantskap: 8

Dybde 46 cm Kun servantskap: 6

Dybde 46 cm Kun servantskap: 7

030,-

770,-

315,-

MIE 80 - 80 cm skrog (2 skuffer)

MIE 90 - 90 cm skrog (2 skuffer)

MIE 100 - 100 cm skrog (2 skuffer)

Dybde 46 cm Kun servantskap: 8

Dybde 46 cm Kun servantskap: 8

Dybde 46 cm Kun servantskap: 9

VIKINGBAD.NO

110,-

715,-

135,-


MIE 120 - 120 cm skrog (2 skuffer)

MIE 120 DBL - 120 cm skrog (2 skuffer)

MIE 120 DBL - 60 cm skrog (4 skuffer)

Dybde 46 cm Kun servantskap:

Dybde 46 cm Kun servantskap: 9

Dybde 46 cm Kun servantskap: 13

9 405,-

610,-

MIE 140 DBL - 70 cm skrog (4 skuffer)

MIE 160 DBL - 80 cm skrog (4 skuffer)

Dybde 46 cm Kun servantskap: 14

Dybde 46 cm Kun servantskap: 15

385,-

975,-

MIE 180 DBL - 90 cm skrog (4 skuffer)

MIE 200 DBL- 100 cm skrog (4 skuffer)

Dybde 46 cm Kun servantskap: 17

Dybde 46 cm Kun servantskap: 18

185,-

295,-

025,-

53


MIE MØBEL

Drømmer du om grønne olivenlunder eller terracottafargede landsbyer i solvarme Italia? Med VikingBads nye baderomsserie, MIE TREND, kan du få en fornemmelse av å være på sydligere breddegrader når du lukker deg inn på badet ditt.

54

VIKINGBAD.NO


Hva er Mie Trend?

Drømmer du om et stilfullt og trendy bad som står i stil til interiørmagasinenes forsider? Da bør du ta en titt på vår nyeste lansering: MIE TREND. Dette er en kolleksjon i Limited Edition, som er utviklet for å imøtegå de siste trendene innen bolig og interiør. Med et baderomsmøbel fra MIE TREND, vil du til enhver tid finne utvalgte farger og utførelser i et begrenset opplag. Interiørtrendene fremover speiler det globale samfunnets megatrend innen miljø og bærekraft, og vi vil oppleve at naturen i større grad flytter inn på badet. Jordfargene blir flere, og de blir også mer «støvete». Ikke minst vil grønn være en sikker vinner! MIE TREND Terracotta og Oliven kommer med slette fronter og valgfrie håndtak. Frontene kan enkelt byttes ut om man på et senere tidspunkt skulle ønske seg en annen farge. Baderomsmøbelet er i størrelse fra 60 centimeter til 180 centimeter, og man kan også bestille høyskap. 55


MIE MØBEL

1

MIE HYLLE 1: MIE ramme front og MIE hylle 2: Full uttrekk av skuff + sideplater i glass 3: LED Lyslist under servant 4: Alle møbler er klagjort til stikk i skuff

56

VIKINGBAD.NO

Kombinasjoner med MIE hylle og MIE ramme front gir deg et enda bredere utvalg for å oppnå ditt drømmebad. Rullede håndklær plassert i MIE hylle med glassplater tar deg et steg nærmere den lune hotellfølelsen. Er ønsket en romantisk stil så kan du kombinere dette med vår nye MIE ramme front. MIE møbler har skuffeinnsats og glassvanger med selvlukkende funksjon og demping som gir god kvalitetsfølelse. Funksjonelle løsninger som C-utsparing for vannlås i bakkant gir full utnyttelse av hele øverste skuff.


20 cm

MIE Hylle (valgfri farge) Sideplate (valgfri farge)

2

SMART KLIKKSYSTEM

3

4

1

2

KLIKK

MIE møbel leveres med et smart klikksystem, slik at du enkelt kan bytte farge og stil uten å kjøpe nytt møbel. Sett på fronten og skyv den på plass med ett klikk.

57


MIE MØBEL

HÅNDTAK

HUKA håndtak Krom, sort matt eller gull utførelse

HALD håndtak Krom, sort matt eller gull utførelse

FATT håndtak Krom, sort matt eller gull utførelse

100 cm 185,-

200 cm 185,-

200 cm 392 cm 584 cm 808 cm

230,300,405,505,-

Håndtak i skinn

REIM håndtak Sort eller brun skinn

SKÅL håndtak Krom, sort matt eller gull utførelse

RYKK knott Krom, sort matt eller gull utførelse

VEIV håndtak Krom, sort matt eller gull utførelse

L158 cm, B20 cm 230,-

95 cm 185,-

Ø 30 cm 185,-

350 cm 394 cm 496 cm 596 cm 697 cm 796 cm 896 cm 996 cm 1196 cm

REIM håndtak

» Behandlet bakside » Følger med krom, sort matt og gullskruer » Kan monteres både som hempe og håndtak

58

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

300,300,405,405,505,560,560,675,675,-


59


SERVANTER & BENKEPLATER

Slitesterke overflater » Glass- og bolleservant » Heldekkende servanter opptil 180 cm » Støpemarmor eller porselen » Slim, enkel eller dobbel servant » Flere tykkelser og varianter » Slitesterk overflate

Glass- og bolleservanter gir et ekstra løft til baderommet ditt med stilren eleganse. Glasservanter har stramme og rette linjer som porselen, men gir et helt annet inntrykk. Med benkeplater og bolleservanter, kan du skape mange stilige inntrykk. IDA servanter i støpemarmor har stramme og rette linjer og passer godt til en litt maskulin stil. Derimot har både ADA porselenservant og INA støpemarmor runde kanter som gir et mykere uttrykk.

60

VIKINGBAD.NO


FINN DIN FAVORITT

61


SERVANTER

ALMA BOLLESERVANT

fra 1

445,-

En elegant og fin bolleservant for montering på benkeplate!

62

VIKINGBAD.NO


NOVA bolleservant - Ø topp: 39 cm*, Ø bunn 16 cm, høyde 14,5 cm 3 990,4 490,4 490,-

Hvit matt Lys grå Mørk grå

* NOVA er et solid surface-produkt og kan ha et avvik i størrelse. Måltoleransen i diameter: ±5mm

Hvit matt

Lys grå

Mørk grå

Pop-up lokk i samme farge som valgt servant følger med

ALMA bolleservant - diameter: 36 cm*, høyde 13 cm

Hvit høyglans Hvit matt Sort matt

1 445,2 645,2 645,-

* ALMA er et porselensprodukt og kan ha et avvik i størrelse. Måltoleransen i diameter: ±5mm

Hvit høyglans

Hvit matt

Sort matt

Vi anbefaler ALMA til slim møbel (39 cm)

EBBA bolleservant - 61,5 x 34,5 cm*, høyde 11 cm

Hvit høyglans Hvit matt Sort matt

Hvit høyglans

Hvit matt

Sort matt

1 800,3 000,3 000,-

* EBBA er et porselensprodukt og kan ha et avvik i størrelse. Måltoleransen i dybde: ±5mm Måltoleransen i bredde: ±8mm

TUVA bolleservant - Ø topp: 38 cm*, Ø bunn 27,7 cm, høyde 14 cm

Hvit høyglans Hvit matt Sort matt

Hvit høyglans

Hvit matt

Sort matt

1 445,2 645,2 645,-

* TUVA er et porselensprodukt og kan ha et avvik i størrelse. Måltoleransen i diameter: ±5mm.

MINA bolleservant - Ø topp: 38 cm*, Ø bunn 14,7 cm, høyde 15 cm

Hvit høyglans Hvit matt Sort matt

Hvit høyglans

Hvit matt

Sort matt

1 445,2 645,2 645,-

* MINA er et porselensprodukt og kan ha et avvik i størrelse. Måltoleransen i diameter: ±5mm.

63


SERVANTER

LEA - 1,5 cm glass

Hvit matt Sort matt

Hvit matt 60 cm

Sort matt 90 cm

Sort matt 120 cm DBL

60 cm 3 075,90 cm 4 110,120 cm 5 830,120 cm DBL 7 250,140 cm DBL 8 275,160 cm DBL 9 115,180 cm DBL 10 425,-

3 670,4 715,6 430,7 845,8 875,9 710,11 030,-

INA THIN - 2 cm støpemarmor

INA THIN 60 cm

INA THIN 120 cm

INA THIN 120 cm DBL

60x46 cm 70x46 cm 80x46 cm 90x46 cm 100x46 cm 120x46 cm 120x46cm, høyre 120x46cm, venstre 120x46 cm DBL 140x46 cm DBL 160x46 cm DBL 180x46 cm DBL *

2 475,2 850,3 205,3 515,4 165,5 235,6 310,6 310,6 310,6 865,7 625,8 490,-

*INA 180 er 2,5 cm tykk

INA THIN 120cm, høyre

INA THIN 120 cm, venstre

ADA THIN - 1,8 cm porselen

ADA THIN 121 cm

ADA THIN 121 cm DBL

51x39 cm (slim) 61x39 cm (slim) 61x46 cm 71x46 cm 81x46 cm 91x39 cm (slim) 91x46 cm 101x46 cm 121x46 cm 121x46 cm DBL

2 110,2 280,2 475,2 850,3 205,3 215,3 515,4 165,5 235,6 310,-

61x46 cm 81x46 cm 91x46 cm 101x46 cm 121x46 cm 121x46 cm DBL

2 475,3 205,3 515,4 165,5 235,6 310,-

40x28 cm

1 615,-

ADA THIN - 3,5 cm porselen

ADA MID

ADA MID DBL

IDA STD - 10 cm støpemarmor

IDA STD 40

64

VIKINGBAD.NO


Tosidig benkeplate HPL benkeplate - 12 mm

STANDARD MØBEL - 46 cm

Tofarget benkeplate med enten sort matt/grå skiferstruktur eller hvit matt/hvit blank. Kjernen på platene er sort.

Sort matt & grå skifer (2 sidig) 2 370,2 550,2 725,3 095,3 450,4 185,4 670,5 635,6 360,6 965,-

60 cm 70 cm 80 cm 90 cm 100 cm 120 cm 140 cm 160 cm 180 cm 200 cm

Hvit matt & hvit blank (2 sidig) 2 595,2 795,2 990,3 390,3 780,4 585,5 115,6 170,6 970,7 625,-

60 cm 70 cm 80 cm 90 cm 100 cm 120 cm 140 cm 160 cm 180 cm 200 cm

MDF benkeplate - 25 mm

STANDARD MØBEL - 46 cm

Vi leverer MDF benkeplater i hvit matt, lys eik og sort eik. Benkeplatene er 25mm tykke og finnes i mange bredder tilpasset våre baderomsmøbler.

Hvit matt, lys eik og sort eik (utvalgte størrelser) 1 510,1 550,1 585,1 655,1 765,1 910,2 120,2 320,2 535,2 760,-

60 cm * 70 cm 80 cm 90 cm * 100 cm * 120 cm * 140 cm * 160 cm * 180 cm 200 cm

*Lys grå er kun tilgjengelig i disse størrelsene.

SLIM MØBEL - 39 cm Hvit matt, sort eik 60 cm 90 cm

HUSK!

1 365,1 525,-

Aluminium støtteprofil benkeplate (70-120 cm skrog)

Må monteres sammen med benkeplatene, dette er for å styrke stabiliteten i benkeplaten. Gjelder både HPL og MDF benkeplater.

Skrog 70 240,-

Skrog 80 245,-

Skrog 90 280,-

Skrog 100 Skrog 120 310,345,-

65


SERVANTER

POP-UP OG VANNLÅS

INA, IDA, ADA SERVANT

MIE MØBEL

MIE Vannlåssett - ikke MIE 40

MIE Vannlåssett - ikke MIE 40 (PUM)

» Med pop-up » 32 og 40 mm

» Med pop-up og smykkefelle » 40 mm

Farge

NRF

Krom 7035833 Sort matt 6135074 Gull 6132287

Pris

Farge

NRF

565,735,735,-

Krom 7039356 Sort matt 7039357 Gull 7039355

Pris 565,735,735,-

INA, IDA, ADA SERVANT ELI MØBEL + MIE 40

Perfekt til vegghengt servant

Kombiner pop-up med vannlås etter eget ønske!

!

NYHET

66

Vannlås messing

ELI + MIE 40 Vannlås

ELI + MIE 40 Pop-up

» Passer til vegghengt servant » 40 mm

» Preloc 200 » 32/40 mm

» Passer ikke til badekar

Farge

NRF

Pris

Farge

NRF

Pris

Farge

Krom Sort matt Gull Krom 32

3410998 3410999 3410997 3410996

959,1 249,1 249,515,-

Hvit PVC

6135073

133,-

Krom 6135069 Sort matt 6135071 Gull 6132279

VIKINGBAD.NO

NRF

Pris 329,495,495,-


LEA SERVANT GLASSERVANT

VELG MELLOM

LEA Vannlåssett

LEA Vannlåssett (PUM)

» Med pop-up » 32/40 mm

» Med pop-up og smykkefelle » 40 mm

Farge

NRF

Krom 7037098 Sort matt 7037099 Gull 7037097

Pris

Farge

NRF

765,1015,1 015,-

Krom 7039359 Sort matt 7039361 Gull 7039358

Pris 765,1015,1 015,-

NOVA, ALMA, EBBA, TUVA, MINA SERVANT

BOLLESERVANT

VELG MELLOM

!

NYHET

Vannlåssett benkeplate

Vannlåssett benkeplate (PUM)

Bunnventil uten lukking

» Med pop-up » 32/40 mm

» Med pop-up og smykkefelle » 40 mm

» Tilpasset baderom uten sluk i

Farge

NRF

Krom 7037095 Sort matt 7037096 Gull 7037094

Pris

Farge

NRF

959,1 129,1 129,-

Krom 7039353 Sort matt 7039354 Gull 7039352

gulv for ekstra sikkerhet!

Pris

Farge

NRF

959,1 129,1 129,-

Krom 3410994 Sort matt 3410995 Gull 3410993

Pris 329,495,495,-

67


SERVANTER

SERVANTBATTERI

GULL

FRYD servantbatteri Høyde 16,3 cm Gull 2 750,-

FRYD HØY servantbatteri Høyde 29,7 cm Gull 4 485,-

VENI servantbatteri Høyde 15,2 cm Gull 2 750,-

VENI HØY servantbatteri Høyde 32,7 cm Gull 4 485,Anbefales ikke i kombinasjon med EBBA/ALMA bolleservant!

ASK servantbatteri Høyde 14,9 cm Gull 2 750,-

ASK HØY servantbatteri Høyde 28 cm Gull 4 485,-

HUSK!

MIRI servantbatteri Høyde 16,6 cm Gull 2 750,-

EMBLA servantbatteri Høyde 15 cm Gull 2 750,-

EMBLA HØY servantbatteri Høyde 27,9 cm Gull 4 485,-

MIE Vannlåssett

MIE Vannlåssett - 40 cm

ELI + MIE 40 Vannlåssett

» 32 og 40 cm » Passer til MIE

» Med smykkefelle » Passer til MIE

» Passer til ELI +MIE 40 » 32 og 40 cm

Gull 735,-

Vannlås 133,Gull pop-up 495,-

POP-UP OG VANNLÅS

(ikke MIE 40)

Gull 735,-

(ikke MIE 40)

Se komplett oversikt over VANNLÅS OG POP-UP side 66-67 68

VIKINGBAD.NO


NOVA, ALMA, EBBA, TUVA, MINA

NOVA, ALMA, EBBA, TUVA, MINA - 40 cm

» Pop-up og vannlåssett » Passer til bolleservanter » 32 og 40 cm

» Pop-up og vannlåssett » Passer til bolleservanter » Med smykkefelle

Gull 1 129,-

Gull 1 129,-

LEA vannlåsssett

LEA vannlåsssett - 40 cm

» 32 og 40 cm » Passer kun til LEA

» Med smykkefelle » Passer kun til LEA

glasservant

Gull 1 015,-

glasservant

Gull 1 015,-

69


SERVANTER

SERVANTBATTERI

SORT MATT

FRYD servantbatteri Høyde 16,3 cm Sort matt 2 750,-

FRYD HØY servantbatteri Høyde 29,7 cm Sort matt 4 485,-

VENI servantbatteri Høyde 15,2 cm Sort matt 2 750,-

VENI HØY servantbatteri Høyde 32,7 cm Sort matt 4 485,Anbefales ikke i kombinasjon med EBBA/ALMA bolleservant!

ASK servantbatteri Høyde 14,9 cm Sort matt 2 750,-

ASK HØY servantbatteri Høyde 28 cm Sort matt 4 485,-

HUSK!

MIRI servantbatteri Høyde 16,6 cm Sort matt 2 750,-

EMBLA servantbatteri Høyde 15 cm Sort matt 2 750,-

EMBLA HØY servantbatteri Høyde 27,9 cm Sort matt 4 485,-

MIE Vannlåssett

MIE Vannlåssett - 40 mm

ELI + MIE 40 Vannlåssett

» 32 og 40 cm » Passer til MIE

» Med smykkefelle » Passer til MIE

» Passer til ELI +MIE 40 » 32 og 40 cm

Sort matt 735,-

Sort matt 735,-

Vannlås 133,Sort matt pop-up 495,-

POP-UP OG VANNLÅS

(ikke MIE 40)

(ikke MIE 40)

Se komplett oversikt over VANNLÅS OG POP-UP side 66-67 70

VIKINGBAD.NO


NOVA, ALMA, EBBA, TUVA, MINA

NOVA, ALMA, EBBA, TUVA, MINA - 40 cm

» Pop-up og vannlåssett » Passer til bolleservanter » 32 og 40 cm

» Pop-up og vannlåssett » Passer til bolleservanter » Med smykkefelle

Sort matt 1 129,-

Sort matt 1 129,-

LEA vannlåsssett

LEA vannlåsssett - 40 cm

» 32 og 40 cm » Passer kun til LEA

» Med smykkefelle » Passer kun til LEA

Sort matt 1 015,-

Sort matt 1 015,-

glasservant

glasservant

71


SERVANTER

SERVANTBATTERI

KROM

FRYD servantbatteri Høyde 16,3 cm Krom 1 680,-

FRYD HØY servantbatteri Høyde 29,7 cm Krom 2 495,-

VENI servantbatteri Høyde 15,2 cm Krom 1 680,-

VENI HØY servantbatteri Høyde 32,7 cm Krom 2 495,Anbefales ikke i kombinasjon med EBBA/ALMA bolleservant!

ASK servantbatteri Høyde 14,9 cm Krom 1 680,-

ASK HØY servantbatteri Høyde 28 cm Krom 2 495,-

EMBLA servantbatteri Høyde 15 cm Krom 1 680,-

HUSK!

MIRI servantbatteri Høyde 16,6 cm Krom 1 680,-

72

VIKINGBAD.NO

EIRA servantbatteri Høyde 12 cm Krom 899,-

EMBLA HØY servantbatteri Høyde 27,9 cm Krom 2 495,-

VELG RIKTIG VANNLÅS OG POP-UP! Se alle våre løsninger på side. 66-67


73


BLANDEBATTERI

KJØKKEN/VASKEROM

KROM & SORT MATT

MIRI kjøkken Høyde 30,7 cm Krom 2 380,-

MIRI kjøkken Med uttrekkstut. Høyde 30,7 cm Sort matt 5 095,-

MIRI kjøkken Med uttrekkstut. Krom utførelse Høyde 30,7 cm Krom 3 110,-

MIRI kjøkken Med stengeventil for oppvaskog vaskemaskin. Høyde 30,7 cm Krom 3 110,-

EIRA kjøkken Høyde 20 cm

EIRA kjøkken Med stengeventil for oppvaskog vaskemaskin. Høyde 20 cm Krom 1 989,-

Krom 1 429,-

PRAKTISK MIRI kjøkkenbatteri med uttrekkstut er praktisk både på kjøkken og på vaskerom. Det kommer nå også i sort matt utførelse. Noen kjøkkenbatteri kan leveres med stengeventil for oppvask- eller vaskemaskin.

Se komplett produkt- og NRF oversikt fra side. 142 74

VIKINGBAD.NO


75


SPEIL

Speil på veggen der » Antiduggfunksjon » Dimbar lysstyrke og farge » Mange valgmuligheter » Integrert LED-lys » Stikk og USB-inngang » Alle prisklasser

De fleste speil fra VikingBad har integrert LED-lys som gir en god atmosfære på badet. Flere speil har dimbart lys og på flere speil kan du også velge fargetemperatur. Dette sørger for å gi deg riktig og god belysning. Speil leveres i ulike størrelser og former, og velger du et speilskap får du i tillegg verdifull oppbevaringsplass.

76

VIKINGBAD.NO


MER ENN BARE ET SPEIL

77


SPEIL

ODA rundt speil m/LED

» Dimbart LED-lys rundt hele speilet » Justerbar fargetemperatur og lysstyrke

» Antidugg og varmefunksjon

Kan brukes som helfigurspeil!

Opptil 180 cm

ODA 60 ODA 80 ODA 110

5 610,6 890,8 800,-

Dybde 3,5 cm

UNA speil m/LED

» Dimbart LED-lys rundt hele speilet » Justerbar fargetemperatur og lysstyrke

» Antidugg og varmefunksjon » Dybde 3,5 cm, høyde 75 cm » Kan monteres vertikalt fra

størrelse 80 cm og opp til 180 cm

UNA 60 UNA 80 UNA 90 UNA 100 UNA 120 UNA 140 UNA 160 UNA 180

5 995,7 010,7 520,8 030,9 040,10 070,11 080,12 100,-

Høyde 75 cm Dybde 3,5 cm

Dobbel stikk & USB

IDA m/LED, stikk & USB

» Speil med innfelt dimbart LED-lys (IP 44). » Downlight (gjelder ikke IDA 40) » Sensor for lys av/på » Enkel skifting av LED-lys. » Høyde 75 cm, dybde 5,6 cm » Justerbar fargetemperatur og lysstyrke

IDA 40 IDA 50 IDA 60 IDA 80 IDA 90 IDA 100 IDA 120 IDA 140

4 740,5 420,5 710,6 250,6 520,6 820,7 370,8 180,-

Høyde 75 cm Dybde 5,6 cm

EVA speil m/LED

» Speil med innfelt dimbart LED-lys (IP 44). » Krever dimmer på vegg. » Enkel skifting av LED-lys.

EVA 40 EVA 50 EVA 60 EVA 70 EVA 80 EVA 90 EVA 100 EVA 120

1 910,2 130,2 320,2 520,2 690,2 890,3 100,3 450,-

Høyde 75 cm Dybde 3 cm

78

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


PIA standard speil

» Aluminiumprofil med

enkel montering. » Passer sammen med SOL LED-lampe

PIA 50 PIA 60 PIA 80 PIA 90 PIA 100 PIA 120

905,1 105,1 440,1 630,1 815,2 155,-

Høyde 75 cm Dybde 2,3 cm

KAIA speilskap

» Innvendig dybde 10,8 cm » Passer sammen med SOL LED-lampe

KAIA 50/60/80 - 2 dører KAIA 90/100/120 - 3 dører

KAIA 50 KAIA 60 KAIA 80 KAIA 90 KAIA 100 KAIA 120

2 960,3 370,4 190,4 530,5 140,5 700,-

Høyde 75 cm Dybde 15 cm

IDA speilskap

» Innvendig speil i dører » To justerbare glasshyller » Dobbel stikk og lysbryter » innvendig dybde 10 cm IDA 50/60 - 2 dører IDA 80/90 - 3 dører IDA 100/120 - 4 dører

IDA 50 IDA 60 IDA 80 IDA 90 IDA 100 IDA 120

5 360,6 110,7 600,8 220,9 330,10 330,-

Høyde 80 cm Dybde 15 cm

SOL LED-lampe (IP 44) Høyde 11,2 cm Bredde 40 cm Dybde 4,4 cm Passer til PIA standard speil og KAIA speilskap

Krom Sort matt

669,819,79


TILBEHØR

Praktisk og funksjonelt Møbel: » Kommode og høyskap » LED-lyslist til servantskap » Lys i skuff / Stikk til skuff » Skuffedeler

Baderom: » Håndklestang og knagg » Toalettbørste » Håndklær » Toalettrullholder

Våre kommoder og høyskap har også lekre detaljer som sidevanger i glass og god dybde og fullt uttrekk på skuffer som gir best mulig oppbevaringsplass. Velg blant seks farger som matcher baderomsmøblene og fullfør stilen i hele rommet. Du kan selvsagt mikse og matche fronter og håndtak for å skape din egen stil. LED-lyslist til servanter og lys i skuffene gir baderomsmøblene et ekstra løft og er samtidig praktiske løsninger i det daglige bruk. Stikk i skuffen gir mulighet for lading av barbermaskin eller strøm til hårføneren.

80

VIKINGBAD.NO


GLEDEN NÅR ALT MATCHER

81


TILBEHØR

MØBEL

KOMMODE

1. MIE 60 KOMMODE (60x46x88 cm)

2. MIE 90 KOMMODE (90x46x88 cm)

3. MIE 120 KOMMODE (120x46x88 cm)

Fingergrep front:

Fingergrep front:

Fingergrep front:

Slett front / Ramme front

9 750,-

9 210,-

11 730,-

Slett front / Ramme front

Slett front:

13 460,-

11 190,-

12 920,-

HØYSKAP

! NYHd eEditT n io

Push-open dør!

Limite

ET! NYH ér ont i fin Slett fr

Sort Eik Finér

Valnøtt

Eik

3 nye farger Passer til mie stav 4. MIE 176 HØYSKAP

5. MIE 176 3S HØYSKAP

Med dør. 35x35x176 cm

Med dør og 3 skuffer 35x35x176 cm

Slett front

Fingergrep front

8 480,82

VIKINGBAD.NO

11 220,|

Terracotta Slett front / Ramme front

10 680,-

Oliven

Mie Trend (slett) 14 900,-

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

Slett front (finér)

15 700,-


BELYSNING Justerbar farge & lysstyrke

LED-lyslist servant

LED-lyslist skuff

» Lyslist for plassering under servant (IP 44) » Lysstyring som husker siste innstilling » Touch-sensor som kan endre fargetemperatur » Kan kobles til veggbryter for ekstern betjening » Kan ettermonteres » Justerbar farge og lysstyrke

» Sensorstyrt, tennes automatisk ved åpning av skuff » Leveres som komplett sett for hver type skrog » Kan ettermonteres » Ikke dimbart

2 275,2 505,2 735,2 965,3 190,3 645,4 105,-

60 cm møbel 70 cm møbel 80 cm møbel 90 cm møbel 100 cm møbel 120 cm møbel 140 cm møbel

50 cm møbel 60 cm møbel 70 cm møbel 80 cm møbel 90 cm møbel 100 cm møbel 120 cm møbel Høyskap

2x435 mm 2x535 mm 2x636 mm 2x735 mm 2x835 mm 2x935 mm 2x1135 mm 3x289 mm

790,850,910,965,1 035,1 105,1 210,915,-

PRAKTISK / EKSTRA

Skuffedeler

Møbelben

Stikk til skuff - Ø 43 mm hull

SOL LED-lampe

» Leveres i flere størrelser » Passer til alle MIE og ELI

» Leveres med støpsel i enden » Kan kobles rett i stikkontakt

» Avbildet med 2 stk.

» Justerbare ben i aluminium » H: 18 cm » Kan justeres +/- 5 mm » Beregnet for MIE og ELI

» IP 44 » 40x4,4x11,2 cm » Passer til PIA standard speil

46 cm 209,39 cm (slim) 209,-

105,-

619,-

servantskap og møbel skuffedelere

servantskap og møbler

på veggen

» Alle våre servantskap er

klargjort med hull til stikk. » 230V 16A

og KAIA speilskap

Krom 669,Sort matt 819,-

83


TILBEHØR

BADEROM

SAGA

LUNA RETT

LUNA RUND

SAGA håndklestang - 71,6 cm

LUNA RETT håndklestang - 65 cm

LUNA RUND håndklestang - 65 cm

Sort matt 1 795,-

Krom 979,- | Sort matt 1 139,- | Gull 1 139,-

Krom 979,- | Sort matt 1 139,- | Gull 1 139,-

SAGA håndkleknagg

LUNA RETT håndkleknagg

LUNA RUND håndkleknagg

Sort matt 455,-

Krom 285,- | Sort matt 385,- | Gull 385,-

Krom 285,- | Sort matt 385,- | Gull 385,-

SAGA toalettrullholder

LUNA RETT toalettrullholder

LUNA RUND toalettrullholder

Sort matt 645,-

Krom 409,- | Sort matt 519,- | Gull 519,-

Krom 409,- | Sort matt 519,- | Gull 519,-

Toalettbørster Krom 619,- | Sort matt 819,- | Gull 819,Ekstra toalettbørste 69,84

VIKINGBAD.NO

Tilbehøret festes enkelt med skruer, slik at det alltid blir solid og sitter ordentlig over tid. Festene er produsert med tanke på enkel montering. NB! Kan ikke limes!


LUNA RETT - DOBBEL

LUNA RUND - DOBBEL

LUNA RETT dobbel håndklestang - 65 cm

LUNA RUND dobbel håndklestang - 65 cm

Krom 1 699,- | Sort matt 1 929,- | Gull 1 929,-

Krom 1 699,- | Sort matt 1 929,- | Gull 1 929,-

HÅNDKLÆR Ultramyke og fine kvalitetshåndklær av 100 % utvunnet bomullsgarn med meget god absorbering. Håndklærne har et eksklusivt design med stripete utførelse på begge sider.

Klut 30x30 cm mørk grå, lys grå

Håndklærne kan vaskes på 60 °C og bør tørkes i trommel for å sikre at de beholder mykheten som gir en luksuriøs følelse.

Dusjhåndkle 70x140 cm mørk grå, lys grå sand, hvit, aqua

4 stk 116,-

Håndhåndkle 50x100 cm 2 stk 258,mørk grå, lys grå sand, hvit, aqua 2 stk 498,-

85


TOALETT

Moderne og stilrent » Rimless modeller for enklere rengjøring » Kvalitet til fornuftig pris » Seter med soft-close og quick-release » Glatt overflate

Våre toalett er stilrene og lagd med tanke på at vi skal levere god kvalitet til en fornuftig pris. Er du på jakt etter et vegghengt toalett har vi en løsning både for de som vil ha en enkel modell og for de som er på jakt etter et moderne toalett med rimless utførelse. Våre vegghengte toaletter har en antibakteriell overflate og leveres med seter med softclose og quick-release funksjon som gjør rengjøringen enda lettere.

86

VIKINGBAD.NO


FINN DITT BEHOV

87


TOALETT

NYHETER & FUNKSJONALITET

1

2

3

FUNKSJONALITET

88

1: AIDA kompakt toalett 2: Rimless kant med god spylefunksjon 3: AIDA kompakt toalett 4 CIBA sort matt toalett

Våre modeller AIDA og CIBA har et moderne uttrykk og leveres med rimless kant og har god spylefunksjon. De har begge en antibakteriell overflate som forenkler rengjøringen.

Se toalettpakker side 90

CIBA toalett leveres i hvit høyglans og hvit matt utførelse. Ønsker du et alternativ som er rimeligere, kan vi anbefale modellen VITO. Alle våre toalettmodeller har soft-close og quick-release funksjon.

VIKINGBAD.NO


4

CIBA m/ slim soft-close sete Vegghengt designtoalett med åpen spylekant (rimless) og Nano-behandlet overflate for lettere rengjøring. Ciba toalett har et organisk og moderne uttrykk.

Hvit høyglans 5 120,Hvit matt 6 220,Sort matt 6 220,-

89


380 8

270

VÅRE MODELLER & TECE SISTERNE

C ( 1 : 1,5 )

35

TOALETT

5

5

365 7

300 6

CIBA

145 5

320 6

C

m/ slim soft-close sete Hvit høyglans 5 120,Hvit matt 6 250,Sort matt 6 250,-

4

530 10

460 7

95

(455)

15 1

4

80

3

Designed by

371 8

+0 20 - 5

135 3

AIDA standard 2

65

Format

+3

1

102 5

+0

170 20

1

Revision

Vegghengt designtoalett med åpen (rimless) spyle-kant og glatt antibakteriell overflate for lettere rengjøring. Medfølgende sete med 35  5 soft-close funksjon og quick-release, for enda enklere rengjøring. 55 1

Projection

B-B ( 1 : 6 )

m/ standard soft-close sete 3 690,-

180 5

+0 75 35

Subject

A3

1:6

Scale

CIBA - TOILET BOWL

VB-009650-01 2

06.10.2020

Date

www.vikingbad.no

+0 25 10

80 5

25 3

Velg mellom hvit høyglans eller hvit matt modell.

Description

C510

Old ref.

Oesterskogen 35, 4879 Grimstad, Norway

peder

3

VIKINGBAD

NRF no.

Vegghengt designtoalett med åpen spylekant (rimless) og Nano-behandlet overflate for lettere rengjøring. Ciba toalettet har et organisk og moderne uttrykk.

100 5

Sheet

1/2

D

C

B

A

AIDA kompakt m/ slim eller standard soft-close sete 3 690,Aida kompakt har samme oppbyggingskvalitet som AIDA standard. Det er noen fysiske yttermål som er mindre og gjør dette til et toalettet som er en løsning der bade- eller toalettrommet er lite.

Passer til et mindre bad.

VITO m/ slim soft-close sete 1 840,Et stilrent toalett med en glatt keramisk overflate. Toalettse­te med lokk har soft-close og quickrelease funksjon, som gjør at setet kan klikkes av og forenkle rengjøringen.

90

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


TECE sisterne Er av god kvalitet og har solide og smarte komponenter som gjør sisternen enklere å vedlikeholde. Spylertrykket kan fleksibelt tilpasses ethvert toalett, uavhengig av type skål. Sisternen kan du montere enten på innsiden av veggen, eller foran en solid vegg. Produktet skal monteres av en fagmann og er produsert slik at det er monteringsvennlig. Velge mellom to varianter, en som har mer standard oppbygging og en modell som er patentert med sealbag, noe som gjør sisternen ekstra sikker mot vannlekkasje. Modellen med sealingbag kan monteres uten å måtte smøre membran i ”sisterne kassen”.

91


TOALETT

PAKKEPRIS & TRYKKNAPPER

CIBA PAKKEPRIS - Hvit

VITO PAKKEPRIS

AIDA standard PAKKEPRIS

Pakken inkluderer: CIBA Hvit m/ slim soft close sete, TECE sisterne u/ sealingbag

Pakken inkluderer: VITO m/ slim soft close sete, TECE sisterne u/ sealingbag

Pakken inkluderer: AIDA standard m/ standard soft close sete, TECE sisterne u/ sealingbag

7 800,-

4 490,-

6 540,-

Pakken inkluderer: CIBA Hvit m/ slim soft close sete, TECE sisterne m/ sealingbag

Pakken inkluderer: VITO m/ slim soft close sete, TECE sisterne m/ sealingbag

Pakken inkluderer: AIDA standard m/ standard soft close sete, TECE sisterne m/ sealingbag

9 910,-

6 600,-

8 650,-

CIBA PAKKEPRIS - Sort matt / hvit matt

AIDA kompakt PAKKEPRIS

AIDA kompakt PAKKEPRIS

Pakken inkluderer: CIBA Sort matt m/ slim soft close sete, TECE sisterne u/ sealingbag

Pakken inkluderer: AIDA kompakt m/ standard soft close sete, TECE sisterne u/ sealingbag

Pakken inkluderer: AIDA kompakt m/ slim soft close sete, TECE sisterne u/ sealingbag

8 900,-

6 540,-

6 540,-

Pakken inkluderer: CIBA Sort matt m/ slim soft close sete, TECE sisterne m/ sealingbag

Pakken inkluderer: AIDA kompakt m/ standard soft close sete, TECE sisterne m/ sealingbag

Pakken inkluderer: AIDA kompakt m/ slim soft close sete, TECE sisterne m/ sealingbag

11 010,-

8 650,-

8 650,-

Se komplett produkt- og NRF oversikt fra side. 142 92

VIKINGBAD.NO


TECE now

TECE now Hvit Fluktmontering: ja

TECE now Forkrommet Fluktmontering: ja

TECE now Sort Fluktmontering: ja

TECE now Sort matt Fluktmontering: ja

463,-

774,-

843,-

843,-

TECE loop Forkrommet Fluktmontering: nei

TECE loop Glassplate Hvit/knapper sølv Fluktmontering: ja

TECE loop Glassplate sort/knapper sort Fluktmontering: ja

TECE loop Glassplate sort/knapper gull Fluktmontering: ja

1 443,-

2 189,-

2 508,-

2 391,-

TECE square Hvit glass/ knapper krom Fluktmontering: ja

TECE square II Børstet rustfritt stål Fluktmontering: nei

TECE square Sort glass/ knapper gull Fluktmontering: ja

TECE square II

3 230,-

3 898,-

4 428,-

TECE solid Hvit matt Fluktmontering: nei

TECE solid Hvit blank Fluktmontering: nei

TECE solid Forkrommet Fluktmontering: nei

TECE square PVD gull Fluktmontering: nei

1 699,-

1 810,-

1 950,-

5 757,-

TECE loop

TECE square

Børstet stål sort matt Fluktmontering: nei

6 330,-

TECE solid

TECE lux mini

TECE base

TECE lux mini Glassplate hvit Berøringsfri Fluktmontering: ja

TECE lux mini Glassplate sort Berøringsfri Fluktmontering: ja

TECE base Hvit Fluktmontering: nei

TECE base Forkrommet Fluktmontering: nei

9 488,-

9 488,-

258,-

703,-

Berøringsfri betjeningsplate 93


TOALETT

FUNKSJONALITET

Jevn med flis - fluktmontering Ved hjelp av et ekstra installasjonsett til betjeningsplaten kan du få betjeningsplaten og flisene til å flukte. Dette skaper et eksklusivt utrykk og får flisene og betjeningsplaten til å gå i ett. 290

220

Ramme til fluktmontering Hvit, sort eller krom Hvit 660,Sort og Krom 724,-

En magisk tablett for hygiene Såpeinnsatsen/dispenseren er tilpasset alle TECE-sisterner og passer alle TECE-trykkeplater. Det er også mulig å ettermontere den. Rensetabletter gir en frisk duft til toalettet ditt, og reduserer risikoen for kalk i toalettskålen. Takket være såpeinnsatsen kan du vinke farvel til hengende skålrenser og toalettrens på flaske. Såpeinnsatsen er nå et reelt alternativ, spesielt for spylekantløse toaletter, ganske enkelt fordi man ikke kan henge en skålrenser etter kanten. Såpeinnsatsen er enkel å bruke, med kun få, enkle steg.

Såpeinnsats TECE profil 776,TECE tabs

Rengjøringstabletter

380,- (boks 10 stk)

Luktfritt Ved nyinstallasjon eller totalrenovering er det mulig å tilkoble sisternen til husets ventilasjon, slik at du kan få et ”luktfritt” toalett, hvor den skitne luften blåses rett ut av huset. Ta kontakt med din rørlegger for mer informasjon om dette.

Avtrekksrør Sisterne DN 70 Kan ikke benyttes til sisterne m/sealingbag

94

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

878,-


Design møter teknologi TECElux Mini betjeningsplate i glass med elektronisk, berøringsfri aktivering for TECE-sisternen. Spyleraktiveringen er berøringsfri eller kan aktiveres med et lett trykk på knappeområdet. Registeringssensoren registrerer når en person nærmer seg toalettet, og aktiverer lyset på knappeområdet, og fungerer dermed også som et nattlys.

Elektroniske funksjoner Sensoren registrerer når en person nærmer seg toalettet, og aktiverer lyset på knappeområdet kun da. Ved å programmere panelet lar det deg individuelt justere registreringsområdet, aktiveringstid og lysstyrke på displayet. Du kan også stille inn intervaller for individuelle funksjoner som hygiene eller sikkerhetsspyling. Du kan programmere følgende funksjoner: • Sensorregistreringsområde • Hygienespyling • Aktiveringstid • Sikkerhetsspyling • Lysstyrke på display

Fullfør stilen Kjøper du alt av tilbehør til ditt baderom fra VikingBad er du garantert at alt er i samme farge og finish. Sammen skaper vi ditt nye baderom.

Toalettbørster Krom 619,Sort matt 819,Gull 819,Ekstra toalettbørste 69,-

95


DUSJLØSNINGER

Skreddersy din dusj » Laminerte dusjdører for ekstra sikkerhet » Monteringsvennlig » Flere størrelser og design » Smarte løsninger for små bad

Velg et av våre ferdige dusjhjørner eller kombiner dører og glassfelt til en smart walk-in eller dusjnisje. Velg laminert dusjdør for ekstra sikkerhet, eller en leddet dør som kan foldes sammen når den ikke er i bruk for plassbesparelse og romfølelse. Vår nyhet EMIL dusj er en high-endløsning med 8mm glass. Hengsler og håndtak kan leveres i krom, sort matt eller gull. Med Emil får du en elegant og moderne dusjløsning du kommer til å elske.

96

VIKINGBAD.NO


DUSJDØRER & GLASSFELT

97


DUSJLØSNINGER

VÅR DUSJKALKULATOR Usikker på hvilke komponenter du trenger til din dusj? Du kan lett taste inn målene dine i dusjkalkulatoren og få en ferdig produktliste. Ved hjelp av ulike størrelser glassfelt og dusjdører kan du skreddersy din egen løsning og uansett størrelse på badet eller hvilket behov du har, så har VikingBad en dusjløsning for deg.

Skann QR-koden og finn din dusjløsning ved bruk av vår dusjkalkulator!

98

VIKINGBAD.NO

INFO.VIKINGBAD.NO/DUSJ


LØSNINGER

RETT DUSJHJØRNE

BUET DUSJHJØRNE

LEDDET DUSJHJØRNE

GLASSFELT

NISJE

SALOON

Universale dusjdører i herdet sikkerhetsglass. Kan svinges 180°. Leveres som enkeltdører eller komplette dusjhjørner.

Universale glassfelt som kan monteres frittstående, mot vegg eller i kombinasjon med dusjdører. Husk: støttestag.

Buet dusjdører i herdet glass. Kan svinges 180°. Leveres som enkeltdører (høyre/ venstre) eller som komplett dusjhjørne.

Nisje med kombinasjon av dusjdør og glassfelt med veggprofil. Kan også monteres uten glassfelt. Leveres med rett eller leddet dusjdører.

Leddet dusjdører i herdet glass som kan foldes sammen. Kan svinges 180°. Leveres som enkeltdører (høyre/venstre) eller som komplett dusjhjørne.

Saloonløsninger består av 2 stk. dusjdører, rett eller leddet, som kan svinges 180°.

VENDINGER HUSK!

HØYRE

70 cm

90 cm

90 cm

VENSTRE

Et dusjhjørne er høyrevendt når den høyre bakveggen er kortest og venstrevendt når den venstre bakveggen er kortest.

HØYRE 70 cm

VENSTRE

Dersom du ønsker en dusjløsning hvor den ene siden er kortere ennden andre, er det viktig at du velger riktig vending. Laminerte og rette glassdører er universale, mens leddet og buet dusjdør har en høyre- og venstrevending.

Alltid se utgangspunktet og vendingen utenifra!

Høyre dusjhjørne

Venstre dusjhjørne 99


DUSJLØSNINGER

2

1

MANGE MULIGHETER 3

4

TRYGT & SMART 1: Nisjeløsning med EMIL dør og glassfelt 2: LIAM glassfelt rett + 135 °, walk-in 3: Leddet dører for plassbesparelse 4: Saloon løsning med LIAM dører Se komplett produkt- og NRF oversikt fra side 142

100

VIKINGBAD.NO

Dersom du har et mindre bad er et leddet dusjhjørne en smart løsning. Dusjdører som kan slås inntil veggen når du ikke bruker dusjen er praktisk og plassbesparende. Vi kaller det markedets smarteste dusjløsning. Bygg din dusjløsning med vår dusjkalkulator: info.vikingbad.no/dusj


COOL TOUCH Blandebatteri med Cool Touch sørger for at man ikke kan brenne seg ved å ta på blandebatteriet.

JUSTERBART Våre rainshower har mulighet for høydejustering på hånddusjholder, toppfeste og toppdusj. Gjelder ikke TIRIL

Ekstra trygghet for alle.

COOL TOUCH Trygt for barn

101


DUSJLØSNINGER

VÅRE MODELLER

EMIL DUSJLØSNINGER EMIL er en stilren og elegant dusjserie med hengsler. Dusjdørene og glassfeltet kommer med 8 mm herdet sikkerhetsglass. Med hengslene får du montert dusjdørene/ glassfeltet rett på vegg og opp fra gulv. Dette gir et svevende, minimalistisk og stilrent uttrykk. Du kan kombinere dusjdørene og glassfeltene som du ønsker.

» Elegant dusjserie med et stilrent uttrykk » Meget stabile hengsler » 8 mm herdet glass » Hengsler og håndtak leveres i sølv,

EMIL dørhengsle:

50

32

sort matt eller gull

19

» Støttestag er inkludert til glassfelt!

64

EMIL MODELL: Rett dør eller fast glassfelt

HENGSLER: Sølv, sort matt, gull

LISTER: Klar PVC eller sort PVC

HØYDE: Dører 200 cm

STØRRELSE DØR: 70, 80, 90, 100 cm

LIAM DUSJLØSNINGER Dusjdører og glassfelt i 6 mm herdet glass og dusjdører med laminert herdet sikkerthetsglass. Kan svinges 180°.

A

B

32,5

LIAM dørhengsle:

43,3

» Smale og minimalistiske profiler » Enkel montering med klikkjustering » Trinnløs justering av hev og senk » Heve- /senkehenglser (5 mm) » Sort- eller sølvprofiler » Justerbar veggprofil (25 mm) » Innleggsplater for utjevning av gulv » Magnetlist i PVC » Subbelist » Støttestag er ikke inkludert til glassfelt!

75,6

71,3

LIAM MODELL: Rett, buet, leddet, Rett (laminert), eller glassfelt

102

VIKINGBAD.NO

PROFILER: Sølv eller sort matt

LISTER: Klar PVC eller sort PVC

HØYDE: Dører 195 cm eller glassfelt 193 cm

STØRRELSE DØR: 60, 70, 80, 90, 100 cm

STØRRELSE GLASSFELT: Fra 20 - 120 cm


MATS DUSJLØSNINGER Dusjdører i 6 mm herdetglass. Kan svinges 180°.

» Magnetlist med pvc profil » Heve- /senkehenglser (5 mm) » Justerbar veggprofil (25 mm) » Toppdeksel til veggprofil

A

(skjuler utjevning)

» Subbelist

43,340

MATS dørhengsle:

75,6

MATS MODELL: Rett eller leddet dusjdører

LISTER: Klar PVC

PROFILER: Sølv

HØYDE: Dører 195 cm

STØRRELSE DØR: 70, 80, 90, 100 cm

VEIEN TIL DIN DRØMMEDUSJ

1

4

PLASS

Hvor stor plass har du og hva er ditt behov? Ønsker du et dusjhjørne med 2 dører eller kanskje en walk-in løsning med et fast glassfelt?

PROFILER

Dersom du velger å lage et dusjhjørne må du huske å velge riktig hjørneprofil

2

5

DØRER

Er behovet optimal plassbesparelse er leddet dusjdører en smart løsning. Husk å velge venstreeller høyredør siden dørene ikke er universale.

STØTTESTAG

Ved valg av glassfelt følger ikke støttestag med og ved valg av glassfelt uten veggprofil må man også huske bunnprofil.

3

6

GLASSFELT

Med glassfelt kan du tilpasse dusjløsningen akkurat slik du ønsker den. Det kan være en åpen løsning, såkalt walk-in eller satt sammen til et dusjhjørne med dør. Ulike hjørne- og magnetprofiler, gjør at du har mange forskjellige muligheter.

GARNITYR & TILBEHØR

Rainshower, dusjsett, dusjbatteri, sjampohylle, dusjnal, sittekrakk og pleiemidler

Se alle våre løsninger i vår dusjkalkulator: info.vikingbad.no/dusj

103


DUSJLØSNINGER

EMIL

EMIL RETT DØR - 8mm Sølv / sort / gull 70 cm 80 cm 90 cm 100 cm

6 845,6 845,6 845,6 845,-

Høyde 200 cm

HUSK!

Ved kjøp av 2 stk EMIL dører for hjørneløsning så medfølger magnetprofil inkludert i prisen.

EMIL GLASSFELT - 8mm Sølv / sort / gull 70 cm 80 cm 90 cm 100 cm

6 845,6 845,6 845,6 845,-

Høyde 200 cm

HUSK!

Ved kjøp av dusjdør og glassfelt er støttestag til glassfeltet inkludert i prisen. Magnetprofiler medfølger ikke

EMIL TILBEHØR

Støttestag er inkl. til EMIL glassfelt Magnetprofil EMIL - Hjørne 198,5 cm Klar Sort

104

6314707 265,6314708 265,-

VIKINGBAD.NO

|

Magnetprofil EMIL - Nisje 198,5 cm Klar Sort

6314709 265,6314711 265,-

Emil - Bunnlist glassfelt 100 cm Klar PVC 4370848 175,-

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


105


DUSJLØSNINGER

LIAM

LIAM RETT DØR

LIAM RETT DØR Sølv og sort

60 cm 70 cm 80 cm 90 cm 100 cm

3 035,3 320,3 530,3 895,4 230,-

Pris pr. dør Høyde 195 cm

ekstra herdet sikkerhetsglass

LIAM RETT DØR LAMINERT

LIAM RETT DØR (laminert) Sølv og sort

70 cm 80 cm 90 cm 100 cm

4 700,5 035,5 320,5 690,-

Pris pr. dør Høyde 195 cm

LIAM BUET DØR

LIAM BUET DØR Sølv og sort

80 cm 90 cm 100 cm

3 895,4 085,4 335,-

Pris pr. dør Høyde 195 cm

106

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


LIAM LEDDET DØR

LIAM LEDDET DØR Sølv og sort

60 cm 70 cm 80 cm 90 cm 100 cm

4 495,4 720,5 000,5 190,5 540,-

Pris pr. dør Høyde 195 cm

LIAM GLASSFELT U/VEGGPROFIL

LIAM GLASSFELT Uten veggprofil

20 cm 30 cm 40 cm 50 cm 60 cm 70 cm 80 cm 90 cm 100 cm 110 cm 120 cm

1 945,2 100,2 300,2 450,2 645,2 820,3 075,3 320,3 590,3 875,4 150,-

Høyde 193 cm

Husk! Støttestag & bunnprofil i tillegg til LIAM glassfelt uten veggprofil Se side. 104

LIAM GLASSFELT M/VEGGPROFIL

LIAM GLASSFELT * *Med veggprofil og bunnprofil (Sølv og sort) 20 cm 30 cm 40 cm 50 cm 60 cm 70 cm 80 cm 90 cm 100 cm 110 cm 120 cm

2 250,2 445,2 605,2 780,2 940,3 030,3 355,3 745,4 095,4 485,4 850,-

Høyde 193 cm

Husk! Støttestag i tillegg til LIAM glassfelt med veggprofil Se side. 104

107


DUSJLØSNINGER

LIAM TILBEHØR

LIAM DUSJDØR TILBEHØR

Utfellingsprofil, 70 mm (+25 mm) dusjdør.

Sølv 6316601

Sort 6316599

Pris (stk) 630,-

Utfellingsprofil, 95 mm (+50 mm) dusjdør.

Sølv 6316603

Sort 6316602

Pris (stk) 920,-

Pakningslist nisjedør 190,2 cm, 6mm

Klar PVC 6316611

Sort PVC 6316614

Pris (stk) 190,-

Sort PVC 6311999

Pris (stk) 205,-

Pyntepakning topp rett/leddet dør 117,8 cm (kappes til ønsket mål)

Oversvømmelsesvern sett 1 stk 2 stk Buet 100x100

Sølv 6316596 6316598 6314999

Sort 6316595 6316597 6314998

Pris (stk) 360,505,420,-

Subbelist dør vegg 100 cm 32 mm rivbar

Klar PVC 6314395

Sort PVC 6314396

Pris (stk) 205,-

Magnetprofil vegg 193 cm Fast Justerbar

Sølv 6316605 6316607

Sort 6316604 6316606

Pris (stk) 635,1 260,-

Magnetprofil dør Hjørne - 190,2 cm

Klar PVC 6316608

Sort PVC 6316612

Pris (stk) 290,-

Magnetprofil dør 180° Nisje - 190,2 cm

Klar PVC 6316609

Sort PVC 6316613

Pris (stk) 290,-

Universale dusjhåndtak med demping Ø 10-12mm Ø 10-12mm

Krom 6315289

Sort matt

Pris (stk) 129,149,-

6315288

*Passer til alle dusjdører med 5-10 mm tykkelse, hull i glasset må være Ø10-12 mm

Usikker på hvilke komponenter du trenger til din dusjløsning?

Se vår dusjkalkulator INFO.VIKINGBAD.NO/DUSJ 108

VIKINGBAD.NO


LIAM GLASSFELT TILBEHØR Bunnprofil glassfelt 118 cm

Sølv 6312974

Pyntepakning topp glassfelt 117,8 cm (kappes til ønsket mål)

Sort 6312975

Pris (stk) 155,-

Sort PVC 6311999

Pris (stk) 205,-

Utfellingsprofil, 70 mm (+25 mm) glassfelt

Sølv 6312969

Sort 6312971

Pris (stk) 630,-

Utfellingsprofil, 95 mm (+50 mm) glassfelt

Sølv 6312972

Sort 6312973

Pris (stk) 925,-

Hjørneprofil glassfelt, 90° 197,2 cm, 6mm

Sølv 6314071

Sort 6314073

Pris (stk) 465,-

Magnetprofil glassfelt Hjørne - 191,7 cm

Klar PVC 6312967

Sort PVC 6312968

Pris (stk) 370,-

Sort PVC 6312966

Pris (stk) 370,-

Magnetprofil glassfelt 135° & 180° Nisje - 191,7 cm

Klar PVC 6312965

Hjørneprofil glassfelt, 135° 191,7 cm, 6mm

Sølv 6314069

Sort 6314072

Pris (stk) 465,-

Støttestag Vegg - glass ,120 cm Glass - glass, 120 cm Tak - glass, 100 cm

Sølv 6312961 6312963 6312958

Sort 6312962 6312964 6312959

Pris (stk) 855,855,855,-

109


DUSJLØSNINGER

MATS

MATS RETT DØR

MATS LEDDET DØR

Sølv 70 cm 80 cm 90 cm 100 cm

Sølv 2 300,2 490,2 795,3 105,-

70 cm 80 cm 90 cm

Pris pr. dør Høyde 195 cm

Pris pr. dør Høyde 195 cm

MATS TILBEHØR

HUSK!

110

VIKINGBAD.NO

|

3 690,3 945,4 125,-

Nisje pakningslist 6 mm

Sølv 6312785

Pris (stk) 169,-

Utfellingsprofil, +25 mm Til dusjdører

Sølv 6311498

Pris (stk) 535,-

Utfellingsprofil +50 mm Til dusjdører

Sølv 6311499

Pris (stk) 765,-

Oversvømmelsesvern sett 1 stk 2 stk

Sølv 6312951 6312912

Pris (stk) 445,325,-

Magnetprofil vegg Justerbar (1cm)

Sølv 6312595

Pris (stk) 1 035,-

Magnetprofil vegg Fast

Sølv 6312536

Pris (stk) 520,-

Magnetprofil 190cm Rett dør

Sølv alu 6312948

Pris (stk) 510,-

Magnetprofil 190cm Rett dør

Klar PVC 6312943

Pris (stk) 245,-

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


RAINSHOWER

FRØYA rainshower » Justerbar 25 cm toppdusj med rett eller rundt design. » Cool Touch termostatbatteri. » Høydejusterbar dusjholder og toppfeste. » Kan leveres med sjampohylle, se s. 119

TIRIL rainshower » 20 cm fast toppdusj m/ rett eller rundt design » Høydejusterbar dusjholder og toppfeste » Tiril rainshower bør monteres 110cm over ferdig gulv.

COOL TOUCH Trygt for barn

Krom 6 295,- | Sort matt 9 845,- | Gull 9 845,-

DUSJSETT

3 995,-

DUSJBATTERI

FRIDA dusjsett » 150 cm slange med hånddusj » Dusjstang med sjampohylle » Veggfeste til hånddusj » Med og uten justerbart toppfeste 699,-

DIS dusjbatteri Termostatstyrt blandebatteri.

NERI dusjbatteri Termostatstyrt blandebatteri med ECO-funksjon og Cool Touch.

1 399,-

1 995,-

111


DUSJLØSNINGER

SLUK

LINE SLUK TECE Drainprofile - krom og gull 3 enkle steg til din nye designsluk. Lengde: 800, 900 og 1000 mm. 1.Velg avløp Lavtbyggende 40 mm 3 778,-

Standard 50 mm 3 778,-

2.Velg farge og lengde Krom 800 900 1000 4 097,- 4 239,- 4 390,Gull 800 900 1000 9 883,- 10 068,- 10 253,3. HUSK! Monteringsett Gjelder både til gulv og inntil vegg 403,-

Purus Line Twist - krom Komplett sluk klar for montering. Lengde: 600, 700, 800, 900 og 1000 mm. Avløp: Ø75 cm Krom twist 700 800 900 1000 600 6 555,- 6 715,- 6 765,- 7 020,- 7 365,Twist - krom

Purus Line Chess - sort matt og gull NB! Kun slukrist. Lengde: 600, 700, 800, 900 og 1000 mm. Avløp: Ø75 cm. Sort matt chess (kun slukrist) 600 700 800 900 1000 4 810,- 4 985,- 5 155,- 5 240,- 5 345,Gull chess (kun slukrist) 600 700 800 900 1000 2 385,- 2 565,- 3 005,- 3 035,- 3 325,-

Chess - sort matt

Chess - gull

Denne må kombineres med Purus Line Twist-komplett sluk!

Purus Line Tile Insert Designsluk hvor du kan integrere flisen i risten. Komplett pakke: leveres med to rammer, klemring, monteringssett for trebjelkelag og betong, hårsil og luktfri NOOD vannlås. Bredde: 70 mm. Lengde: 600, 700, 800, 900 og 1000 mm. Tile insert 700 800 900 1000 600 7 765,- 7 785,- 7 960,- 8 130,- 8 300,-

112

VIKINGBAD.NO


CORNER SLUK Purus Corner Twist - krom Komplett sluk klar for montering. Avløp: Ø75 cm 5 560,Purus Corner Pearl - gull NB! Kun slukrist. Avløp: Ø75 cm 2 480,Twist - krom

Denne må kombineres med Purus Corner Twist-komplett sluk!

Pearl - gull

Purus Corner Tile Insert Et elegant og nesten usynlig hjørnesluk, til flis integrert i selve slukrammen. Komplett pakke: leveres med rist, ramme, klemring, monteringssett for betong- og trebjelkelag, hårsil og luktfri NOOD vannlås. Mål: 380 x 270 x 270 mm. Avløp: Ø75 cm

6 590,-

KLASSISK SLUK

Purus (K-sluk) med slukrist

Jafo slukrist + Purus K-sluk

Jafo gulvsluk med slukrist

Purus K-sluk med firkantet rist i et klassisk design i rustfritt stål. Mål: 200 x 200 mm. Avløp: Ø75 cm

med firkantet rist i et klassisk design i rustfritt stål. Mål: 200 x 200 mm. Avløp: Ø75 cm

Komplett gulvsluk for montering med sideutløp og slukrist. Mål: 200 x 200 mm. Avløp: Ø75 cm

855,- (kun slukrist) 1 560,- (inkl. K-sluk)

255,- (kun slukrist) 1 110,- (inkl. K-sluk)

850,- (inkl.bunn)

113


DUSJKABINETT

En sikker løsning » Rask og enkel montering » Nanotech-behandlet for enkel rengjøring » Minimalistisk stil » Stort utvalg i vendinger, farger og høyder » Basic, standard og pluss modell

Dusjkabinett er et enkelt og trygt valg på badet, da unngår du vannsøl på gulv og vegger. Våre dusjkabinett er svært enkle å montere og rengjøre. Velg mellom ulike høyder, vendinger og farger på profiler og bakglass, slik at de passer din stil. Du kan også velge mellom utstyrsnivå fra en basic modell uten termostatbatteri til et kabinett med integrert termostatbatteri og takdusj.

114

VIKINGBAD.NO


ENKELT & TRYGT

115


DUSJKABINETT

VÅRE MODELLER

SOFIA DUSJKABINETT Et stilrent og solid dusjkabinett til en forbrukervennlig pris. Med rene linjer og smale profiler er SOFIA dusjkabinett svært enkelt å rengjøre. SOFIA kommer med hvite eller sølv profiler og hvitt bakglass. Leveres i tre modeller, med og uten integrert termostatbatteri og en modell med 25 cm toppdusj.

» Dører med doble trinser oppe og nede » Vippbare dører for enkel montering/rengjøring

» Frontpanel med magnetfeste » Praktisk sluk med hårsil » Stabilt dusjkar med justerbare støtteben BASIC

STANDARD

PLUSS

KIEV DUSJKABINETT Et prisgunstig dusjkabinett som kommer med flere valgmuligheter på størrelse, vendinger, høyder og farger. KIEV er en rett modell og har integrert termostatbatteri. KIEV kommer med hvite profiler og hvitt eller klart bakglass.

» Dører med doble trinser oppe og nede » Vippbare dører for enkel montering/rengjøring

» Avtagbart frontpanel » Praktisk sluk med hårsil

VALGFRI FARGE & STØRRELSE = SAMME PRIS

116

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


ROMA DUSJKABINETT Vårt mest eksklusive dusjkabinett, med dusjkar i støpemarmor. Kan oppgraderes til steamdusj ROMA kommer med hvite profiler og hvitt eller klart bakglass. (ROMA PLUSS 90 og 100 kan også leveres med sorte bakglass). Leveres i tre modeller, med og uten integrert termostatbatteri, samt en modell med toppdusj.

» Dører med doble trinser oppe og nede » Vippbare dører for enkel montering/rengjøring

» Frontpanel med magnetfeste » Praktisk sluk med hårsil » Meget stabilt dusjkar i støpemarmor. BASIC

STANDARD

PLUSS

ENKELT Doble trinser nederst på dusjdørene, kan enkelt løsnes og vippes ut for rengjøring.

TOPPDUSJ ROMA PLUSS og SOFIA PLUSS dusjkabinett leveres med 25 cm regulerbar toppdusj.

DAMPHETTE Dersom du ønsker kan du også få velge tilbehør som damphette. Dette gjelder kun ROMA 90x90 og 100x100. Se pris på damphette s. 119

117


DUSJKABINETT

VÅRE MODELLER

SOFIA

SOFIA BASIC, hvit/hvit

SOFIA PLUSS, hvit/hvit

SOFIA BASIC*

SOFIA STANDARD

SOFIA PLUSS

Hvit/hvit

Hvit/hvit, sølv/hvit*

Hvit/hvit

80x80 cm 70x90 cm 80x90 cm 90x90 cm 100x100 cm

80x80 cm (190/210)* 70x90 cm (210) 80x90 cm (210) 90x90 cm (190/210)* 100x100 cm (210)*

80x80 cm 70x90 cm 80x90 cm 90x90 cm 100x100 cm

Høyde 210 cm

Høyde 190/210cm

Høyde 210 cm

12 990,-

15 990,-

17 990,-

*SOFIA BASIC leveres med gjennomføring

*Sølv/hvit kun tilgjengelig i 210 cm (80x80, 90x90, 100x100)

ROMA BASIC*

ROMA STANDARD

ROMA PLUSS

Hvit/hvit, hvit/klar,

Hvit/hvit, hvit/klar,

80x80 cm (190/211) 70x90 cm (190/211) 80x90 cm (190/211) 90x90 cm (190/211) 100x100 cm (211)

80x80 cm (190/211) 70x90 cm (190/211) 80x90 cm (190/211) 90x90 cm (190/211) 100x100 cm (211)

Hvit/hvit, hvit/klar, (Hvit/sort: 90x90 og 100x100) 80x80 cm 70x90 cm 80x90 cm 90x90 cm 100x100 cm

Høyde 190/211cm

Høyde 190/211cm

Høyde 211cm

16 190,-

19 790,-

22 190,-

ROMA

ROMA BASIC hvit/klar

ROMA STANDARD hvit/hvit

*ROMA BASIC leveres med gjennomføring

KIEV KIEV Hvit/hvit, hvit/klar 80x80 cm (190/210) 70x90 cm (210) 80x90 cm (210) 90x90 cm (190/210) Høyde 190/210 cm

13 990,-

Hvit/hvit venstrevendt

118

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


TILBEHØR DUSJ

TARA HJØRNE dusjhylle Krom og hvit Sort matt og hvit Gull og hvit

599,699,699,-

Bredde: 21,8 cm Dybde: 21,8 cm Høyde 7,3 cm

TARA RETT dusjhylle Krom og hvit Sort matt og hvit Gull og hvit

599,699,699,-

Bredde: 29,4 cm Dybde: 13,4 cm Høyde 7,3 cm

TARA dusjhylle kan festes enkelt med medfulgte skruer, slik at det alltid blir solid og sitter ordentlig over tid. Kan også limes om ønskelig men lim følger ikke med.

HUSK! HUSK!

Stol Rustfritt stål og hvitt sete

Stol Rustfritt stål og koksgrått sete

Stol Akryl

1 995,-

1 995,-

2 375,-

Koblingsslange (silikon) Neoperl SIL DN10 1/2"B x 3/4"B 125 cm 499,1/2"B x 1/2"B 125 cm 480,1/2"R x 1/2"B 125 cm 455,1/2"R x 1/2"R 125 cm 425,Sjampohylle Passer til FRØYA-, VORINog SKAGE-rainshower 229,-

ROMA damphette hvit 90x90 cm 2 950,-

100x100 cm 3 205,-

Invisible Shield Gel For enkel rengjøring behandling av glass, porselen og keramikk. 199,-

1/2"R x 3/4"B 125 cm 445,-

119


BADEKAR

Robust og stabil » Ekstra forsterket med stålramme » Behagelig sittekomfort » Enkel rengjøring » Mange valgmuligheter » Trygge blandebatteri » Mange flotte nyheter i både hvit/hvit matt, sort matt, gull og krokodille-imitasjon!

Helstøpte badekar er stilrene med elegante linjer. Du kan velge mellom flere ulike modeller av helstøpte badekar. De frittstående karene er flotte og fungerer som et møbel på badet. Vi har både runde og rette modeller, og flere hvor du kan montere karkantbatteri på karet. Badekarene har god vanndybde og leveres med sluk og overløp. GROOS, MARIVOLL og HAMPEN er helt unike i sitt design, og perfekte for avslapping. Moderne BIE og SYNDLE på 150 cm passer ypperlig til deg som ønsker et frittstående kar med god plass, dybde og sittekomfort til et lite bad – mens trendy RORE og HOLVIGA på 170 cm gir solid komfort og god vanndybde. I tillegg har vi det enklere og rimeligere karet TEMSE på 150 cm med skårygg i begge ender; som kan bygges inn eller leveres med front- og endepanel.

120

VIKINGBAD.NO


ET SMYKKE TIL BADET

121


BADEKAR

VÅRE MODELLER

RORE badekar, TENGE karkantbatteri sort matt, FELIX sort matt hånddusj,

3

STORT UTVALG

122

KROKODILLE-IMITASJON

GULLFLAK-STRUKTUR

SORT OG HVITT

Gjelder HAMPEN badekar.

Gjelder MARIVOLL badekar.

Gjelder GROOS badekar.

Se side 123

Se side 124

Se side 125

VIKINGBAD.NO

HVIT HØYGLANS

HVIT MATT

Gjelder DYBE/DYBE RETT badekar. Se side 127


HAMPEN badekar, TENGE karkantbatteri sort matt, FELIX sort matt hånddusj, SABBIA 59,5x59,5 cm flis

HAMPEN - krokodille-imitasjon » L173 x B78 x H73 cm (innvendig dybde 37 cm) » Helstøpt badekar uten avtagbart panel. » Ikke mulig med karkantbatteri » Krom pop-up følger med som standard » Produktet er laget for hånd og små avvik fra bilde kan forekomme Kun kar 34 990,NRF nr 6135084

Ingen dyr ble skadet i produksjonen av dette produktet.

123


BADEKAR

VÅRE MODELLER

MARIVOLL badekar, TENGE karkantbatteri gull, FELIX hånddusj gull, ARDESIA 59,5x59,5 cm flis

MARIVOLL - gullstruktur » L173,5 x B73 x H75 cm (innvendig dybde 36 cm) » Helstøpt badekar uten avtagbart panel. » Ikke mulig med karkantbatteri » Krom pop-up følger med som standard » Produktet er laget for hånd og små avvik fra bilde kan forekomme Kun kar 29 990,NRF nr 6135086

124

VIKINGBAD.NO


GROOS badekar, TENGE karkantbatteri sort matt, FELIX sort matt hånddusj CALACATTA 60x60 cm flis

GROOS - sort og hvitt » L175 x B81,5 x H83 cm (innvendig dybde 36 cm) » Helstøpt badekar uten avtagbart panel. » Ikke mulig med karkantbatteri » Krom pop-up følger med som standard Kun kar 28 990,NRF nr 6135085

125


BADEKAR

VÅRE MODELLER

!

NYHET

BIE » L150 x B80 x H59 cm (innvendig dybde 38 cm) » Helstøpt badekar uten avtagbart panel » Ikke mulig med karkantbatteri

NØRHOLM » L165 x B82 x H62 cm (innvendig dybde 48 cm) » Helstøpt badekar uten avtagbart panel. » Ikke mulig med karkantbatteri

Kun kar 15 290,-

Kun kar 18 690,Krom pop-up medfølger

! NYHmEattT Sort

RORE » L170 x B80 x H59 cm (innvendig dybde 38 cm) » Helstøpt badekar uten avtagbart panel. » Ikke mulig med karkantbatteri

SYNDLE » L150 x B75 x H58 cm (innvendig dybde 39 cm) » Helstøpt badekar uten avtagbart panel. » Ikke mulig med karkantbatteri

Kun kar 18 690,-

Kun kar 15 290,- (Hvit) Kun kar 15 790,- (Hvit matt) Kun kar 15 790,- (Sort matt)

HOLVIGA » L170 x B80 x H68 cm (innvendig dybde 39 cm) » Helstøpt badekar uten avtagbart panel. » Ikke mulig med karkantbatteri

ELLIPSE » L177 x B81 x H58 cm (innvendig dybde 44 cm) » Helstøpt uten avtagbart panel » Passer til SKAGE Rainshower eller TENGE badekarsbatteri. » Ikke mulig med karkantbatteri

Kun kar 18 690,-

Kun kar 18 690,-

126

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


Bestselger!

Vi gjør oppmerksom på at hvit matte kar tåler normal bruk og rengjøring, men har en overflate som må behandles mer forsiktig enn vanlig akryloverflater

DYBE » L171 x B75 x H56 cm (innvendig dybde 43 cm) » L181 x B75 x H56 cm (innvendig dybde 43 cm) » Helstøpt uten avtagbart panel » Passer til SKAGE Rainshower eller TENGE badekarsbatteri. » Ikke mulig med karkantbatteri

DYBE RETT » L180 x L81 x H56 cm (innvendig dybde 45 cm) » Helstøpt uten avtagbart panel » Badekaret har rett kant for plassering mot vegg. » Avbildet med KUBE ll karkantbatteri (ikke inkl.)

DYBE 170: 19 190,-/ 19 890,- (Hvit matt) | DYBE 180: 19 990,-

Kun kar 19 990,- / 20 490,- (Hvit matt)

KONG » L180,5 x B89,5 x H59,2 cm (innvendig dybde 43 cm) » L190,5 x B89,2 x H59,2 cm (innvendig dybde 43 cm) » Badekar med nakkeputer » Avtagbart panel (front- og endepanel) » Avbildet med KUBE ll karkantbatteri (ikke inkl.)

DREV » L171,5 x B86 x H63,5 cm (innvendig dybde 47 cm) » L181 x B86 x H63,5 cm (innvendig dybde 47 cm) » Avtagbart frontpanel » Avbildet med KUBE ll karkantbatteri (ikke inkl.) » Høyre eller venstrevendt (avbildet høyrevendt)

180, kun kar: 16 290,- | 190, kun kar: 17 390,-

170, kun kar: 16 290,- | 180, kun kar: 16 890,-

RAND » L170 x B85 x H60 cm (innvendig dybde 45 cm) » L180 x B85 x H60 cm (innvendig dybde 45 cm) » Helstøpt uten avtagbart panel » Kan påmonteres karkantbatteri

LILLE/MÅG » LILLE: L141 x B141 x H61,5 cm (innvendig dybde 46*) » MÅG: L151 x B151 x H61,5 cm (innvendig dybde 46*) » Avtagbart frontpanel » Kan påmonteres karkantbatteri

RAND 170: 12 690,- | RAND 180: 13 690,-

LILLE kun kar: 20 090,- | MÅG kun kar: 21 090,-

127


BADEKAR

KVADRAT & TEMSE

KVADRAT KVADRAT 150 - Hvit L150 x B70 x H62 cm (innvendig dybde 46 cm) Badekar 150 cm Frontpanel 150 cm Endepanel 62 cm

9 485,1 865,1 425,12 775,-

Total KVADRAT 160 - Hvit L160 x B70 x H62 cm (innvendig dybde 46 cm) Badekar 160 cm Frontpanel 160 cm Endepanel 62 cm

10 205,2 080,1 425,-

Total

13 710,-

KVADRAT 170 - Hvit L170 x B70 x H62 cm (innvendig dybde 46 cm) NB! Karkantbatteri kan IKKE påmonteres KVADRAT

KVADRAT DUO

Badekar 170 cm Frontpanel 170 cm Endepanel 62 cm

10 940,2 250,1 425,-

Total

14 615,-

KVADRAT DUO 170 - Hvit L170 x B75 x H62 cm (innvendig dybde 46 cm) Badekar 170 cm Frontpanel 170 cm Endepanel 62 cm

11 035,2 275,1 455,-

Total

14 765,-

KVADRAT DUO 180 - Hvit L180 x B75 x H62 cm (innvendig dybde 46 cm) Badekar 180 cm Frontpanel 180 cm Endepanel 62 cm

11 735,2 420,1 455,-

Total

15 610,-

KVADRAT DUO 170 - Sort matt L170 x B75 x H62 cm (innvendig dybde 46 cm) Badekar 170 cm Frontpanel sort matt 170 cm Endepanel sort matt 62 cm

11 035,3 670,2 390,-

Total

17 095,-

KVADRAT DUO 180 - Sort matt L180 x B75 x H62 cm (innvendig dybde 46 cm)

NB! karkantbatteri kan påmonteres på KVADRAT DUO men er IKKE inkl. i prisen 128

VIKINGBAD.NO

Badekar 180 cm Frontpanel sort matt 180 cm Endepanel sort matt 62 cm

11 735,3 810,2 390,-

Total

17 935,Skrårygg i begge sider gir en behagelig sittekomfort for 2.


KVADRAT 170 m/ hvite paneler, LIAM badekarsvegg sort matt,

KVADRAT DUO 170 m/sort matt paneler, LIAM badekarsvegg sort matt,

SKAGE rainshower sort matt

SKAGE rainshower sort matt

TEMSE TEMSE - Hvit L150 x B75 x H60 cm (innvendig dybde 41,5 cm) Badekar 150 cm Frontpanel 150 cm Endepanel 62 cm

7 395,1 355,875,-

Total

9 625,-

NB! Karkantbatteri kan IKKE påmonteres TEMSE

TILBEHØR

LIAM BADEKARSVEGG Svingbar glassvegg, H: 150 cm Sølv og sort matt 70x150 cm 80x150 cm 90x150 cm

3 355,3 525,3 700,-

SKAGE RAINSHOWER Fylletut for badekar Krom Sort matt

6 335,10 660,-

129


BLANDEBATTERI OG POP-UP LOKK

BADEKAR

KARKANTBATTERI

RUNDE II Karkantbatteri, hånddusj og vannfall.

KUBE II Karkantbatteri, hånddusj og vannfall.

Krom 7 690,- | Sort matt 11 590,- | Gull 11 590,-

Krom 7 690,- | Sort matt 11 590,- | Gull 11 590,-

RAINSHOWER M/ FYLLETUT

HÅNDDUSJ

Bestselger!

20 cm toppdusj

FRIDA hånddusj Hånddusj m/ dusjslange.

FELIX hånddusj Hånddusj med dusjslange.

Krom 299,-

Krom 995,Sort matt 1 325,Gull 1 325,-

25 cm toppdusj

BADEKARBATTERI

SKAGE rainshower » Justerbar toppdusj i rett eller rundt design. 20 cm (krom) / 25cm (sort) » Fylletut for badekar. » Høydejusterbar dusjholder og toppfeste. » Kan leveres med sjampohylle, se s.119 Krom 6 335,- | Sort matt 10 660,-

TENGE badekarsbatteri Termostatstyrt blandebatteri for badekar med karpåfylling. Kan også brukes i dusjløsninger.

Krom 2 645,- | Sort matt 5 095,- | Gull 5 095,-

POP-UP LOKK POP-UP LOKK til badekar » Gjelder baderkasmodellene: SYNDLE, HOLVIGA, BIE, RORE, MARIVOLL, GROOS & HAMPEN » Krom følger med som standard » Kan oppgraderes til sort matt eller gull Krom 155,- | Sort matt 175,- | Gull 175,-

130

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


HOLVIGA badekar med TENGE sort matt badekarsbatteri og FELIX sort matt hånddusj

RUNDE II gull karkantbatteri

RUNDE II krom karkantbatteri

131


STEAMDUSJ & TERAPIKAR

Hverdagsluksus » God dybde og sittekomfort » Mange modeller og størrelser » Ulike system etter ønske og behov » Touchpanel og blandebatteri » Solid og robust

En god massasje gjør kroppen avslappet, reduserer stress og hjelper med å løse opp ømme og stive muskler. Våre massasjekar leveres komplette med termostatstyrt blandebatteri, touch kontrollpanel, vannfall og vannmassasje. Terapikarene våre har i tillegg boblesystem og varmeelement samt flere dyser enn massasjekarene. Vi har steamkabinetter som er godt for helse, gir økt blodsirkulasjon og som har en avslappende effekt og gir deg litt ekstra luksus i hverdagen.

132

VIKINGBAD.NO


FINN DITT BEHOV

3

133


STEAMDUSJ & TERAPIKAR

STEAMDUSJ

2

UNN DEG LITT LUKSUS 1

3

ØKT VELVÆRE 1: Takdusj med troperegn 2: Kontrollpanel og steamer med timer 3: TOKYO 100 steamdusj m/sort bakvegg

Se komplett produkt- og NRF oversikt fra side 142

134

VIKINGBAD.NO

Våre eksklusive steamdusjer har moderne design, er godt for helse og velvære og kan hjelpe kroppen med å frigi giftstoffer, øke blodsirkulasjon og brenne kalorier. Dette kan øke immunforsvaret og har en avslappende effekt. Steamdusj er derfor en investering i egen helse.


ROMA steamdusj - buet

TOKYO steamdusj - rett

FARGEINFO: Hvit/hvit

FARGEINFO: Hvit, klar, sort (Fargene hvit, klar eller sort er på bakglass. Frontfargen er alltid klar).

ROMA 90 (90x90)

36 290,-

TOKYO 120 (120x90)

50 990,-

ROMA 100 (100x100)

38 390,-

TOKYO 140 (140x100)

56 490,-

Høyde 220 cm

Høyde 218 cm

SPESIFIKASJONER - ROMA & TOKYO » Frontinngang » Stabilt dusjkar i støpemarmor » Justerbare ben » 4 mm herdet glass i front-/bakvegger » 6mm herdet glass i dører » Enkel montering og rengjøring » Vippbare dører med doble trinser oppe og nede » Avtagbart fronpanel uten behov for verktøy » Sluk med hårsil og 40 mm avløpsrør

Kontrollpanel

Hånddusj m/ justerbart hode

Blåtann

Takdusj m/troperegn

Steam m/timer og termostat

LED-lys m/farge

3

135


STEAMDUSJ & TERAPIKAR

TERAPIKAR

KVALITET Karene har LED-lys med flere farger og justerbare føtter for god stabilitet Xtrememodellene har også dyser i armlene.

NÅR KUN DET BESTE ER GODT NOK

DETALJER Våre massasjekar leveres komplette med termostatbatteri og vannfall. Nakkeputer gir en behagelig komfort.

1

TERAPI & HELSE 1: VIGEN XTREME terapikar 2: VIGEN SYSTEM 3+ terapikar

Se komplett produkt- og NRF oversikt fra side 142

136

VIKINGBAD.NO

En god massasje gjør kroppen avslappet, reduserer stress og hjelper å løse opp ømme og stive muskler. Alle våre standard massasjebad leveres komplett med vannmassasje, termostatstyrt blandebatteri, hånddusj og vannfall, samt frontpanel og brukervennlig touchpanel. Massasjebadene har vannsensor for automatisk vannpåfylling, hvor vannet stopper automatisk når riktig vannivå er oppnådd. Vi skiller mellom massasjekar og terapikar.


2

Touchpanel

Vannmassasje Undervannslys

Hånddusj

Vannfall

Vannpåfylling gjennom dyser

Blåtann

Vannvarmer m/termostat

Boblesystem

Vanndyser & luftdyser

Selvinntrekk

STANDARD

SYSTEM 3

SYSTEM 3+

XTREME

Frekvensstyrt massasje

Turbofunksjon

MASSASJEKAR (Standard / System 3)

TERAPIKAR (System 3+ / Xtreme)

Våre massasjekar leveres komplette med termostatstyrt blandebatteri, touch kontrollpanel, vannfall og vannmassasje. Dersom du ønsker ekstra effekt, kan du oppgradere til System 3. Da får du boblesystem og varmeelement i tillegg. En luftkompressor gir bedre massasjeeffekt og en brusende opplevelse.

Grunnmodellen på et terapikar har det vi kaller System 3+, som inkluderer boblesystem og varmeelement, samt flere dyser enn et ordinært massasjebad. Oppgraderer du til toppmodellen Xtreme, får du i tillegg turbofunksjon, som gir enda kraftigere massasje. En frekvensstyrt pumpe gir deg 8 ulike massasjeprogram du kan velge mellom etter eget ønske.

137


STEAMDUSJ & TERAPIKAR

TERAPIKAR

VIGEN

» Størrelse: 180/190x90x70 cm (innvending dybde 55 cm)

» Kontrollpanel » Termostatstyrt blandebatteri » Hånddusj med selvinntrekk » Vannfall m/automatisk vannpåfylling » Nakkeputer » Avtagbart panel SYSTEM 3+ (180) » Touch kontrollpanel » Vannmassasje » Undervannslys » Hånddusj » Vannfall » Aut. vannpåfylling » Blåtann » Boblesystem » Varmeelement » Selvinntrekk » 36 dyser (24 vann/ 12 luft)

XTREME (180) » Touch kontrollpanel » Vannmassasje » Undervannslys » Hånddusj » Vannfall » Aut. vannpåfylling » Blåtann » Boblesystem » Varmeelement » Selvinntrekk » Frekvensstyrt pumpe » Turbosystem » 70 dyser (52 vann/ 18 luft)

46 890,-

62 790,-

SYSTEM 3+ (190) » Touch kontrollpanel » Vannmassasje » Undervannslys » Hånddusj » Vannfall » Aut. vannpåfylling » Blåtann » Boblesystem » Varmeelement » Selvinntrekk » 36 dyser (24 vann/ 12 luft)

XTREME (190) » Touch kontrollpanel » Vannmassasje » Undervannslys » Hånddusj » Vannfall » Aut. vannpåfylling » Blåtann » Boblesystem » Varmeelement » Selvinntrekk » Frekvensstyrt pumpe » Turbosystem » 70 dyser (52 vann/ 18 luft)

48 490,-

64 290,-

System 3+

Xtreme

Alle våre massasjekar har blåtann! 138

VIKINGBAD.NO

|

Alle våre massasjekar har automatisk vannpåfylling. Se s. 137

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


KILEN

» Størrelse: 170x120x70 cm (innvending dybde 55 cm)

» Kontrollpanel » Termostatstyrt blandebatteri » Hånddusj med selvinntrekk » Vannfall m/automatisk vannpåfylling » Nakkeputer » Avtagbart panel XTREME » Touch kontrollpanel » Vannmassasje » Undervannslys » Hånddusj » Vannfall » Blåtann » Boblesystem » Varmeelement » Frekvensstyrt pumpe » Turbosystem » 66 dyser (34 vann/ 15 luft) 69 690,-

VIK

» Størrelse: 150x150x70 cm (innvending dybde 55 cm)

» Kontrollpanel » Termostatstyrt blandebatteri » Hånddusj med selvinntrekk » Vannfall m/automatisk vannpåfylling » Nakkeputer » Avtagbart panel

Xtreme

XTREME » Touch kontrollpanel » Vannmassasje » Undervannslys » Hånddusj » Vannfall » Blåtann » Boblesystem » Varmeelement » Frekvensstyrt pumpe » Turbosystem » 70 dyser (52 vann/ 18 luft) 68 190,-

Alle våre massasjekar har blåtann!

Alle våre massasjekar har automatisk vannpåfylling. Se s. 137 139


STEAMDUSJ & TERAPIKAR

MASSASJEKAR

RAET

» Størrelse: 173x86x58 cm

(innvending dybde 43,5 cm)

» Kontrollpanel » Termostatstyrt blandebatteri » Hånddusj med selvinntrekk » Vannfall m/automatisk vannpåfylling » Nakkeputer » Avtagbart panel » Høyre- og venstrevendt STANDARD » 20 dyser 30 590,-

Avbildet: høyrevendt

KONG

» Størrelse: 180x90x60 cm

(innvending dybde 41,5 cm)

» Kontrollpanel » Termostatstyrt blandebatteri » Hånddusj med selvinntrekk » Vannfall m/automatisk vannpåfylling » Nakkeputer » Avtagbart panel STANDARD (180) » 21 dyser 36 990,-

140

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


TILBEHØR

Følger med*

1 stk Sunwac 3, 1 stk Pipe Cleaner, 2 stk Vannduft 929,-

*Alle VikingBad massasjebad leveres med et startsett pleiemidler som inneholder det man trenger for å få korrekt og hygienisk badevann.

141


PRODUKT & NRF OVERSIKT

Totaloversikt

Velg en av våre pakkeløsninger, eller skreddersy din egen møbelpakke. Da får du akkurat den løsningen som passer best for ditt bad, enten det er lite eller stort. Merk at pop-up og vannlåssett ikke er inkludert i alle våre møbelpakker, men må velges i tillegg når du setter sammen din egen løsning. Møbelpakker setter du enkelt sammen med vår møbelvelger på vår nettside:

vikingbad.no/baderom/møbelpakker

142

VIKINGBAD.NO


PRIS + NRF = SANT

143


PRODUKT & NRF OVERSIKT

KOMPLETTE STILER

URBAN 10,4 m² NRF nr 6122693 6122455 6315273 6315286 4340963 3401847 7039169 7537896 6132282 7039361 7036867 4370369 6135079 4355015 7539169 7539173 7539166 7539177 7538263 7538272 7538266 6211428 6211427

Produktnavn Vikingbad AIDA std sete og TECE sisterne m/sealingbag TECEsquare II betjeningspplate, matt sort VikingBad dusjdør Emil 90x200cm, sort VikingBad glassfelt Emil 90x200cm, sort VikingBad Rainshower Frøya rett dusjsett, sort matt Purus Line 800 Tile side Ø75 VikingBad MIE Slett 120 servantskap, mørk grå VikingBad Håndtak Reim, sort (krom, sort og gull) 158mm VikingBad Lea 120 glasservant sort matt VikingBad Vannlås sett Lea servant (PUM) m/Popup, sort VikingBad ODA 110 Rundt Speil m/lys VikingBad Ask servantbatteri sort matt VikingBad badekar Dybe 180 rettvegg, hvit matt VikingBad Blandebatteripakke Kube II, sort matt VikingBad SAGA håndklestang sort matt VikingBad SAGA håndkleknagg sort matt VikingBad SAGA toalettrullholder sort matt VikingBad Toalettbørste Rund Sort matt VikingBad klut 30x30cm, mørk grå (4stk) VikingBad håndhåndkle 50x100cm, mørk grå (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, mørk grå (2stk) VikingBad flis, Cemento 60x60cm, 1,08 m2 pr pk (699,- m2) VikingBad flis, Cemento mosaikk 5x5cm, 1 m2 pr pk (1799,- m2)

Antall 1 1 1 1 1 1 1 2 1 1 1 1 1 1 1 2 1 1 1 1 1

Veil. pris kr 8 650 kr 6 330 kr 6 845 kr 6 845 kr 9 845 kr 7 960 kr 9 045 kr 230 kr 6 430 kr 1 015 kr 8 800 kr 2 750 kr 20 490 kr 11 590 kr 1 795 kr 455 kr 645 kr 819 kr 116 kr 258 kr 498 kr 755 kr 1 799

TOTALPRIS

Total pris kr 8 650 kr 6 330 kr 6 845 kr 6 845 kr 9 845 kr 7 960 kr 9 045 kr 460 kr 6 430 kr 1 015 kr 8 800 kr 2 750 kr 20 490 kr 11 590 kr 1 795 kr 910 kr 645 kr 819 kr 116 kr 258 kr 498 kr 25 667 kr 10 794 kr 148 557

Se URBAN 10,4 m² på s.18

NORDISK 10,4 m² NRF nr 6122693 6122476 6316588 6314979 3401847 6312789 7040894 7539206 7038165 6132275 7039353 7034878 4370372 6135094 6311838 6311617 7539179 7539249 7539183 7539176 7538271 7538265 6211428 6211427

Produktnavn Vikingbad AIDA std sete og TECE sisterne m/sealingbag TECEsquare II betjeningspplate, børstet rustfritt stål VikingBad dusjdør, rett LIAM 90x195 sølv/klart VikingBad glassfelt, rett LIAM 90x193, sølv/klart Purus Line 800 Tile side Ø75 VikingBad Rainshower Frøya m/rett dusjsett, krom VikingBad MIE Ramme 120DBL 4S servantskap, lys eik VikingBad Håndtak Hald Krom 200mm VikingBad MDF benkeplate / topplate 120, Lys eik VikingBad Tuva bolleservant hvit VikingBad Vannlås sett benkeplate (PUM) m/Popup, krom VikingBad IDA 120 Speil m/lys og stikk VikingBad Ask servantbatteri høy krom VikingBad badekar Bie, hvit VikingBad hånddusjsett Felix, krom VikingBad badekarsbatteri Tenge m/karpåfylling, krom VikingBad LUNA Rett håndkleknagg krom VikingBad LUNA Rett håndklestang krom VikingBad LUNA Rett toalettrullholder krom VikingBad Toalettbørste Rund Krom VikingBad håndhåndkle 50x100cm, sand (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, sand (2stk) VikingBad flis, Cemento 60x60cm, 1,08 m2 pr pk (699,- m2) VikingBad flis, Cemento mosaikk 5x5cm, 1 m2 pr pk (1799,- m2)

Antall 1 1 1 1 1 1 1 4 1 2 2 1 2 1 1 1 2 1 1 1 1 1

Veil. pris kr 8 650 kr 3 898 kr 3 895 kr 3 745 kr 7 960 kr 6 295 kr 12 575 kr 180 kr 1 910 kr 1 445 kr 959 kr 7 370 kr 2 495 kr 15 290 kr 995 kr 2 645 kr 285 kr 979 kr 409 kr 619 kr 258 kr 498 kr 755 kr 1 799

TOTALPRIS

kr 122 164

Se NORDISK 10,4 m² på s.20

144

VIKINGBAD.NO

|

Total pris kr 8 650 kr 3 898 kr 3 895 kr 3 745 kr 7 960 kr 6 295 kr 12 575 kr 720 kr 1 910 kr 2 890 kr 1 918 kr 7 370 kr 4 990 kr 15 290 kr 995 kr 2 645 kr 570 kr 979 kr 409 kr 619 kr 258 kr 498 kr 7 549 kr 10 794

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


KLASSISK 10,4 m² NRF nr 6122776 6122687 6316623 4340963 3401847 7037927 6132354 7039361 7036889 4370369 6135096 6312922 6312923 7539181 7539251 7539191 7539177 7538263 7538272 7538266 7538266 6211432 6211437

Produktnavn Vikingbad CIBA med sete, sort matt og TECE sisterne m/sealingbag TECElux Mini betjeningsplate elektronisk, sort glass VikingBad Dusjhjørne rett LIAM 90x90cm sølv/klart VikingBad Rainshower Frøya rett dusjsett, sort matt Purus Line 800 Tile side Ø75 VikingBad MIE fingergrep 120DBL servantskap, sort eik VikingBad Lea 120 dobbel glasservant hvit matt VikingBad Vannlås sett Lea servant (PUM) m/Popup, sort VikingBad UNA 120cm Rektangulært Speil m/lys VikingBad Ask servantbatteri sort matt VikingBad badekar Rore, hvit VikingBad badekarsbatteri Tenge m/karpåfylling, sort matt VikingBad hånddusjsett Felix, sort matt VikingBad LUNA Rett håndkleknagg sort matt VikingBad LUNA Rett håndklestang sort matt VikingBad LUNA Rund håndkleknagg sort matt VikingBad Toalettbørste Rund Sort matt VikingBad klut 30x30cm, mørk grå (4stk) VikingBad håndhåndkle 50x100cm, mørk grå (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, mørk grå (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, mørk grå (2stk) VikingBad flis, Calacatta 60x60cm, 1,44 m2 pr pk (799,- m2) VikingBad flis, Calacatte mosaikk 5x5cm, 1 m2 pr pk (1799,- m2)

Antall 1 1 1 1 1 1 1 2 1 2 1 1 1 2 1 1 1 1 1 1 1

Veil. pris kr 11 010 kr 9 488 kr 7 790 kr 9 845 kr 7 960 kr 9 610 kr 7 250 kr 1 015 kr 9 040 kr 2 750 kr 18 690 kr 5 095 kr 1 325 kr 385 kr 1 139 kr 385 kr 819 kr 116 kr 258 kr 498 kr 498 kr 1 151 kr 1 799

TOTALPRIS

Total pris kr 11 010 kr 9 488 kr 7 790 kr 9 845 kr 7 960 kr 9 610 kr 7 250 kr 2 030 kr 9 040 kr 5 500 kr 18 690 kr 5 095 kr 1 325 kr 770 kr 1 139 kr 385 kr 819 kr 116 kr 258 kr 498 kr 498 kr 29 915 kr 10 794 kr 149 327

Se KLASSISK 10,4 m² på s.22

HARMONI 10,4 m² NRF nr 6122774 6122686 6315274 6315287 3401847 6312791 7040893 7537893 6132238 7039356 7036867 4370382 6135095 6311838 6311617 7539253 7539186 7539189 7539176 7538274 7538268 7538264 6211426 6211425

Produktnavn Vikingbad CIBA med sete, hvitt og TECE sisterne m/sealingbag TECElux Mini betjeningsplate elektronisk, hvitt glass VikingBad dusjdør Emil 90x200cm, sølv VikingBad glassfelt Emil 90x200cm, sølv Purus Line 800 Tile side Ø75 VikingBad Rainshower Frøya m/rundt dusjsett, krom VikingBad MIE Ramme 120DBL 4S servantskap, hvit matt VikingBad Håndtak Skål Krom VikingBad Ada 120DBL Thin servant VikingBad Vannlås sett (PUM) m/popup, krom VikingBad ODA 110 Rundt Speil m/lys VikingBad Fryd servantbatteri krom VikingBad badekar Holviga, hvit VikingBad hånddusjsett Felix, krom VikingBad badekarsbatteri Tenge m/karpåfylling, krom VikingBad LUNA Rund håndklestang krom VikingBad LUNA Rund toalettrullholder krom VikingBad LUNA Rund håndkleknagg krom VikingBad Toalettbørste Rund Krom VikingBad håndhåndkle 50x100cm, hvit (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, hvit (2stk) VikingBad klut 30x30cm, lys grå (4stk) VikingBad flis, Sabbia 60x60cm, 1,08 m2 pr pk (699,- m2) VikingBad flis, Sabbia mosaikk 5x5cm, 1 m2 pr pk (1799,- m2)

TOTALPRIS

Antall 1 1 1 1 1 1 1 4 1 2 1 2 1 1 1 1 1 2 1 1 1 1

Veil. pris kr 9 910 kr 9 488 kr 6 845 kr 6 845 kr 7 960 kr 6 295 kr 12 575 kr 185 kr 6 310 kr 565 kr 8 800 kr 1 680 kr 18 690 kr 995 kr 2 645 kr 979 kr 409 kr 285 kr 619 kr 258 kr 498 kr 116 kr 755 kr 1 799

Total pris kr 9 910 kr 9 488 kr 6 845 kr 6 845 kr 7 960 kr 6 295 kr 12 575 kr 740 kr 6 310 kr 1 130 kr 8 800 kr 3 360 kr 18 690 kr 995 kr 2 645 kr 979 kr 409 kr 570 kr 619 kr 258 kr 498 kr 116 kr 25 667 kr 10 794 kr 141 498

Se HARMONI 10,4 m² på s.24

145


PRODUKT & NRF OVERSIKT

KOMPLETTE STILER OG FLIS

ELEGANT 10,4 m² NRF nr 6122693 6122216 6315272 6315285 6311819 3401847 7039456 7539241 7038175 6132377 7037087 7039352 7036889 4370387 6135116 4355019 7539252 7539182 7539185 7539178 7538264 7538274 7538268 7538268 6211435 6211436 6211429

Produktnavn Vikingbad AIDA std sete og TECE sisterne m/sealingbag TECEsquare betjeningspplate, svart glass/gull-knapper VikingBad dusjdør Emil 90x200cm, gull VikingBad glassfelt Emil 90x200cm, gull VikingBad Rainshower Frøya rundt dusjsett, gull Purus Line 800 Tile side Ø75 VikingBad MIE Slett 120DBL 4S servantskap, sort eik VikingBad Håndtak Veiv Gull 596mm VikingBad MDF benkeplate / topplate 120, Sort eik VikingBad Alma bolleservant hvit VikingBad Alu støtte for benkeplate skrog 120cm VikingBad Vannlås sett benkeplate (PUM) m/Popup, gull VikingBad UNA 120cm Rektangulært Speil m/lys VikingBad Fryd servantbatteri høy gull VikingBad badekar Dybe 180 rettvegg, hvit VikingBad Blandebatteripakke Kube II, gull VikingBad LUNA Rett håndklestang gull VikingBad LUNA Rett håndkleknagg gull VikingBad LUNA Rett toalettrullholder gull VikingBad Toalettbørste Rund Gull VikingBad klut 30x30cm, lys grå (4stk) VikingBad håndhåndkle 50x100cm, hvit (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, hvit (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, hvit (2stk) VikingBad flis, White Matt 30x60cm, 1,44 m2 pr pk (599,- m2) VikingBad flis, Ardesia 60x60cm, 1,08 m2 pr pk (699,- m2) VikingBad flis, Ardesia mosaikk 5x5cm, 1 m2 pr pk (1799,- m2)

Antall 1 1 1 1 1 1 1 4 1 2 1 2 1 2 1 1 1 2 1 1 1 1 1 1

Veil. pris kr 8 650 kr 4 428 kr 6 845 kr 6 845 kr 9 845 kr 7 960 kr 12 575 kr 405 kr 1 910 kr 1 445 kr 345 kr 1 129 kr 9 040 kr 4 485 kr 19 990 kr 11 590 kr 1 139 kr 385 kr 519 kr 819 kr 116 kr 258 kr 498 kr 498 kr 863 kr 755 kr 1 799

TOTALPRIS

Total pris kr 8 650 kr 4 428 kr 6 845 kr 6 845 kr 9 845 kr 7 960 kr 12 575 kr 1 620 kr 1 910 kr 2 890 kr 345 kr 2 258 kr 9 040 kr 8 970 kr 19 990 kr 11 590 kr 1 139 kr 770 kr 519 kr 819 kr 116 kr 258 kr 498 kr 498 kr 14 462 kr 7 549 kr 10 794 kr 163 365

Se ELEGANT 10,4 m² på s.26

BACK TO BASIC 4,4 m² NRF nr 7039377 6312542 6132241 7037102 6135073 6135069 4355013 6122696 6122461 6312521 4340954 6311995 3403513 3403452 7539189 7539253 7539186 7539176 7538272 7538266 7538263 6211446 6211444

Produktnavn VikingBad PIA 60 Speil VikingBad SOL LED lampe (montering på speil/speilskap), krom VikingBad Ada 60 Thin servant VikingBad ELI 60 servantskap, hvit pvc VikingBad vannlås PVC, 40mm VikingBad Bunnventil Pop-up, krom VikingBad Eira Servantbatteri, krom Vikingbad VITO slim sete og TECE sisterne u/sealingbag TECEnow betjeningspplate, hvit VikingBad dusjhjørne rett MATS 90x90x195 sølv/klart VikingBad dusjbatteri Dis, krom VikingBad dusjgarnityr Frida, justerbar, krom Jafo Gulvsluk 90° PS 86'an Ø75 m/rist std Jafo slukrist 200x200mm VikingBad LUNA Rund håndkleknagg krom VikingBad LUNA Rund håndklestang krom VikingBad LUNA Rund toalettrullholder krom VikingBad Toalettbørste Rund Krom VikingBad håndhåndkle 50x100cm, mørk grå (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, mørk grå (2stk) VikingBad klut 30x30cm, mørk grå (4stk) VikingBad flis, Mate blanco (matt) 25x40cm 1,7 m2 pr pk (359,- m2) VikingBad flis, Epoque lys grå 20x20cm, 1,36 m2 pr pk (499,- m2)

Antall 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 2 1 1 1 1 1 1

Veil. pris kr 1 105 kr 669 kr 2 475 kr 3 335 kr 133 kr 329 kr 899 kr 4 490 kr 463 kr 5 590 kr 1 399 kr 699 kr 850 kr 255 kr 285 kr 979 kr 409 kr 619 kr 258 kr 498 kr 116 kr 610 kr 679

TOTALPRIS

kr 36 309

Se BACK TO BASIC 4,4 m² på s.28

146

VIKINGBAD.NO

|

Total pris kr 1 105 kr 669 kr 2 475 kr 3 335 kr 133 kr 329 kr 899 kr 4 490 kr 463 kr 5 590 kr 1 399 kr 699 kr 850 kr 255 kr 570 kr 979 kr 409 kr 619 kr 258 kr 498 kr 116 kr 7 455 kr 2 715

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


Stort utvalg av flis FLIS Ardesia 1,08 m2 pr pk (699,- m2) NRF 6211436

Størrelse

60x60 cm

Cemento 1,08 m2 pr pk (699,- m2) Pris 755,-

Calacatta 1,44 m2 pr pk (799,-m2) NRF Pris 6211432 1 151,-

Størrelse

60x60 cm

Størrelse

60x60 cm

NRF 6211428

Sabbia 1,08 m2 pr pk (699,- m2) Pris 755,-

Quarzo 1,08 m2 pr pk (699,- m2) Størrelse

30x60 cm 60x60 cm

NRF 6211453 6211452

Størrelse

60x60 cm

NRF 6211426

St Lauren 1,44 m2 pr pk (799,- m2) Pris 755,755,-

Størrelse

60x60 cm

NRF Pris 6211451 1 151,-

White Matt

White Lux

1,44 m2 pr pk (599,- m2)

1,44 m2 pr pk (599,- m2)

1,7 m2 pr pk (359,-m2)

NRF 30x60 cm 6211435

Størrelse

NRF 30x60 cm 6211434

Størrelse

Størrelse

Pris 863,-

1,7 m2 pr pk (359,-m2) Størrelse

25x40cm

NRF 6211443

Mate Blanco (hvit matt) Pris 863,-

Breeze Arancio

Brillo Blanco Pris 610,-

Breeze Azzuro

Pris 755,-

25x40cm

NRF 6211446

Pris 610,-

Breeze Avorio

1,08 m2 pr pk (599,- m2)

1,08 m2 pr pk (599,- m2)

NRF 20x60 cm 6211463

Størrelse

Størrelse

Pris 647,-

Carico Oliva Lucido

NRF 20x60 cm 6211461

Pris 647,-

Carico Oliva Matt

1,08 m2 pr pk (599,- m2)

1,08 m2 pr pk (599,- m2)

1,08 m2 pr pk (599,- m2)

NRF 20x60 cm 6211462

Størrelse

NRF 20x20 cm 6211466

Størrelse

Størrelse

Pris 647,-

Pris 599,-

Epoque Mørk Grå

Epoque Lys Grå

20x20cm

NRF 6211465

Pris 599,-

Kyushi Verde Lux

1,36 m2 pr pk (499,- m2)

1,36 m2 pr pk (499,- m2)

0,3 m2 pr pk (1 490,- m2)

NRF 20x20 cm 6211444

Størrelse

NRF 20x20 cm 6211445

Størrelse

Størrelse

Pris 679,-

Marmette Tortora

Kyushi Verde Matt 0,3 m2 pr pk (1 490,- m2) Størrelse

5x25 cm

NRF 6211467

Pris 679,-

Pris 447,-

5x25cm

NRF 6211468

Pris 447,-

Miele

1,08 m2 pr pk (799,- m2)

1,44 m2 pr pk (799,- m2)

NRF 20x60 cm 6211464

Størrelse

Størrelse

Pris 863,-

NRF Pris 20x120cm 6211454 1 151,-

FLIS - MOSAIKK Ardesia mosaikk

Calacatta mosaikk

Cemento mosaikk

1 m2 pr pk (1799,-m2)

1 m2 pr pk (1799,-m2) NRF Pris 5x5 cm 6211437 1 799,-

1 m2 pr pk (1799,-m2) NRF Pris 5x5 cm 6211427 1 799,-

Miele mosaikk

Quarzo mosaikk

Sabbia mosaikk

1 m2 pr pk (1799,-m2) NRF Pris 5x5 cm 6211449 1 799,-

1 m2 pr pk (1799,-m2) NRF Pris 5x5 cm 6211448 1 799,-

1 m2 pr pk (1799,-m2) NRF Pris 5x5 cm 6211425 1 799,-

5x5 cm

NRF Pris 6211429 1 799,-

St Laurent mosaikk 1 m2 pr pk (1799,-m2) NRF Pris 5x5 cm 6211447 1 799,-

147


PRODUKT & NRF OVERSIKT

ELI MØBEL

ELI SLIM

ELI STANDARD

ELI SIDESKAP

TOPPLATE

2 solide skuffeskinner med selvlukkende funksjon og demping.

2 solide skuffeskinner med selvlukkende funksjon og demping.

Sideskap til ELI møbel Valgfri vending på dør.

Til ELI sideskap.

Bredde: 50 cm Dybde: 39 cm

Bredde: 60/80/90/ 100/120 cm Dybde: 46 cm

Mål: 35x35x88 cm

Mål: 35x35x2,5 cm

ELI MØBEL NRF nr 7037106 7037105 7037101 7037102 7036899 7037103 7036898 7037104 7039994

Produktnavn VikingBad Topp til ELI 88 sideskap, hvit pvc VikingBad ELI 88 sideskap, hvit pvc VikingBad ELI 50 SLIM servantskap, hvit pvc VikingBad ELI 60 servantskap, hvit pvc VikingBad ELI 80 servantskap, hvit pvc VikingBad ELI 90 servantskap, hvit pvc VikingBad ELI 100 servantskap, hvit pvc VikingBad ELI 120 servantskap, hvit pvc VikingBad ELI 120DBL seravntskap, hvit pvc

Enkel og tidløs

148

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

Pris kr 335 kr 2 510 kr 2 885 kr 3 335 kr 4 045 kr 4 285 kr 4 420 kr 4 790 kr 5 190


|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

149


PRODUKT & NRF OVERSIKT

MIE MØBEL

Hvit matt

Hvit høyglans

NCS S0300 N

NCS S0300 N

Mørk grå matt

Lys eik struktur

Sort eik struktur

NCS S7502 B

PVC folie

PVC folie

MIE FINGERGREP FRONT Servantskap

50x39x57 cm 60x39x57 cm 60x46x57 cm 70x46x57 cm 80x46x57 cm 90x39x57 cm 90x46x57 cm 100x46x57 cm 120x46x57 cm

Hvit høyglans 7035234 7035235 7035237 7039384 7035239 7035236 7035242 7035244 7035246

120x46x57 cm 120x46x57 cm (2x70)x46x57 cm (2x80)x46x57 cm (2x90)x46x57 cm (2x100)x46x57 cm

7035248 7039444 7035251 7039404 7039417 7039431

Mål (BxDXH)

MIE 50 SLIM MIE 60 SLIM MIE 60 MIE 70 MIE 80 MIE 90 SLIM MIE 90 MIE 100 MIE 120 MIE 120 DBL MIE 120 DBL 4s MIE 140 DBL 4s MIE 160 DBL 4s MIE 180 DBL 4s MIE 200 DBL 4s

Hvit matt

Mørk grå

Lys eik

Sort eik

Pris

7037818 7037832 7037857 7039385 7037868 7037845 7037882 7037893 7037906

7037826 7037839 7036288 7039388 7037876 7037852 7036291 7037901 7036293

7037827 7037841 7037864 7039386 7037877 7037853 7037888 7037902 7037913

7037828 7037842 7037865 7039389 7037878 7037854 7037889 7037903 7037914

kr 5 895 kr 6 450 kr 6 770 kr 7 315 kr 8 110 kr 8 030 kr 8 715 kr 9 135 kr 9 405

7037917 7039445 7037931 7039405 7039418 7039432

7037925 7039448 7037938 7039408 7039422 7039435

7037926 7039446 7037939 7039406 7039419 7039433

7037927 7039449 7037941 7039409 7039423 7039436

kr 9 610 kr 13 295 kr 14 385 kr 15 975 kr 17 185 kr 18 025

Hvit matt

Mørk grå

Lys eik

Sort eik

MIE FINGERGREP FRONT + MIE HYLLE (20 cm) Servantskap

Mål (BxDXH)

MIE 140 DBL 4s MIE 160 DBL 4s MIE 180 DBL 4s MIE 200 DBL 4s

(2x60)x46x57 cm (2x70)x46x57 cm (2x80)x46x57 cm (2x90)x46x57 cm

Hvit høyglans 7040924 7040945 7040959 7040993

7040925 7040946 7040961 7040994

7040923 7040947 7040989 7040997

7040926 7040985 7040962 7040995

Hvit matt

Hvit høyglans

Lys eik struktur

Sort eik struktur

NCS S0300 N

NCS S0300 N

PVC folie

PVC folie

7040928 7040987 7040963 7040998

Pris kr 15 310 kr 16 880 kr 18 285 kr 19 565

RAMME FRONT (Husk håndtak s.154 ) Servantskap MIE 60 SLIM MIE 60 MIE 70 MIE 80 MIE 90 SLIM MIE 90

Mål (BxDXH) 60x39x57 cm 60x46x57 cm 70x46x57 cm 80x46x57 cm 90x39x57 cm 90x46x57 cm

Hvit høyglans 7040976 7040874 7040878 7040883 7040981 7040887

Hvit matt 7040977 7040875 7040879 7040884 7040982 7040888

Lys eik 7040978 7040876 7040881 7040885 7040983 7040889

Sort eik 7040979 7040877 7040882 7040886 7040984 7040891

Pris kr 6 090 kr 6 410 kr 6 955 kr 7 750 kr 7 670 kr 8 355

MIE 120 DBL 4s MIE 140 DBL 4s MIE 160 DBL 4s MIE 180 DBL 4s

(2x60)x46x57 cm (2x70)x46x57 cm (2x80)x46x57 cm (2x90)x46x57 cm

7040892 7040896 7040901 7040905

7040893 7040897 7040902 7040906

7040894 7040898 7040903 7040907

7040895 7040899 7040904 7040908

kr 12 575 kr 13 665 kr 15 255 kr 16 465

Hvit høyglans 7040936 7040942 7040955 7040968

Hvit matt 7040937 7040941 7040957 7040969

Lys eik 7040938 7040943 7040956 7040971

Sort eik 7040939 7040944 7040958 7040972

RAMME FRONT + MIE HYLLE (20 cm) Servantskap MIE 140 DBL 4s MIE 160 DBL 4s MIE 180 DBL 4s MIE 200 DBL 4s

150

VIKINGBAD.NO

|

Mål (BxDXH) (2x60)x46x57 cm (2x70)x46x57 cm (2x80)x46x57 cm (2x90)x46x57 cm

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

Pris kr 14 590 kr 16 610 kr 17 565 kr 18 845


Hvit matt

Hvit høyglans

NCS S0300 N

NCS S0300 N

Mørk grå matt

Lys eik struktur

Sort eik struktur

NCS S7502 B

PVC folie

PVC folie

SLETT FRONT (Husk håndtak s.154 ) Servantskap MIE 40 MIE 50 SLIM MIE 60 SLIM MIE 60 MIE 70 MIE 80 MIE 90 SLIM MIE 90 MIE 100 MIE 120

Mål (BxDXH)

Hvit høyglans

Hvit matt

Mørk grå

Lys eik

Sort eik

40x28x52 cm 50x39x57 cm 60x39x57 cm 60x46x57 cm 70x46x57 cm 80x46x57 cm 90x39x57 cm 90x46x57 cm 100x46x57 cm 120x46x57 cm

7035233 7039198 7039218 7039212 7039391 7039225 7039245 7039238 7039152 7039165

7037805 7039199 7039219 7039213 7039392 7039226 7039246 7039239 7039153 7039166

7037813 7039203 7039223 7039216 7039395 7039229 7039249 7039243 7039156 7039169

7037814 7039201 7039221 7039214 7039393 7039227 7039247 7039241 7039154 7039167

7037815 7039204 7039224 7039217 7039396 7039231 7039251 7039244 7039157 7039171

kr 2 660 kr 5 535 kr 6 090 kr 6 410 kr 6 955 kr 7 750 kr 7 670 kr 8 355 kr 8 775 kr 9 045

7039172 7039451 7039178 7039411 7039424 7039437

7039173 7039452 7039179 7039412 7039425 7039438

7039176 7039455 7039183 7039415 7039428 7039442

7039174 7039453 7039181 7039413 7039426 7039439

7039177 7039456 7039184 7039416 7039429 7039443

kr 9 250 kr 12 575 kr 13 665 kr 15 255 kr 16 465 kr 17 305

MIE 120 DBL 120x46x57 cm MIE 120 DBL 4s (2x60)x46x57 cm MIE 140 DBL 4s (2x70)x46x57 cm MIE 160 DBL 4s (2x80)x46x57 cm MIE 180 DBL 4s (2x90)x46x57 cm MIE 200 DBL 4s (2x100)x46x57 cm

Pris

SLETT FRONT + MIE HYLLE (20 cm) Servantskap

Mål (BxDXH)

Hvit høyglans

Hvit matt

Mørk grå

Lys eik

Sort eik

MIE 140 DBL 4s MIE 160 DBL 4s MIE 180 DBL 4s MIE 200 DBL 4s

(2x60)x46x57 cm (2x70)x46x57 cm (2x80)x46x57 cm (2x90)x46x57 cm

7040929 7040948 7040964 7040973

7040931 7040949 7040991 7040999

7040934 7040953 7040966 7041002

7040932 7040951 7040965 7041001

7040935 7040954 7040967 7040975

T! NYHfrE ont Stav

! NYHeEditT ion Limited

Pris kr 14 590 kr 16 610 kr 17 565 kr 18 845

STAV FRONT (Husk håndtak s.154 ) Servantskap MIE 60 MIE 70 MIE 80 MIE 90 MIE 100 (okt 2022) MIE 120 (okt 2022) MIE 120 (okt 2022) MIE 120 DBL 4s MIE 140 DBL 4s MIE 160 DBL 4s MIE 180 DBL 4s MIE 200 DBL 4s

Mål (BxDXH) 60x46x57 cm 70x46x57 cm 80x46x57 cm 90x46x57 cm 100X46X57 cm 120X46X57cm 120X46X57cm (2x70)x46x57 cm (2x70)x46x57 cm (2x80)x46x57 cm (2x90)x46x57 cm (2x90)x46x57 cm

Eik 7002501 7002504 7002507 7002511 7041468 7041472 7041474 7002514 7002517 7002521 7002524 7041477

Valnøtt 7002503 7002506 7002509 7002513 7041469 7041473 7041475 7002516 7002519 7002523 7002526 7041478

Sort Eik 7002502 7002505 7002508 7002512 7041467 7041471 7041476 7002515 7002518 7002522 7002525 7041479

Pris kr 9 805 kr 10 450 kr 11 345 kr 12 250 kr 13 070 kr 13 920 kr 14 125 kr 18 205 kr 19 945 kr 21 010 kr 23 095 kr 24 735

TREND SLETT FRONT (Husk håndtak s.154 ) Servantskap Mie trend 60 Mie trend 70 Mie trend 80 Mie trend 90 Mie trend 120 DBL Mie trend 140 DBL Mie trend 160 DBL Mie trend 180 DBL

Mål (BxDXH) 60x46x57 cm 70x46x57 cm 80x46x57 cm 90x46x57 cm

Oliven 7041458 7041461 7041463 7041465

Terracotta 7041459 7041462 7041464 7041466

Pris kr 8 970 kr 9 615 kr 10 510 kr 11 315

120x46x57 cm (2x70)x46x57 cm (2x80)x46x57 cm (2x90)x46x57 cm

7041447 7041451 7041452 7041456

7041448 7041449 7041453 7041457

kr 16 755 kr 18 045 kr 19 835 kr 21 445 151


PRODUKT & NRF OVERSIKT

MØBELTILBEHØR

MIE KOMMODE 3 solide skuffeskinner med selvlukkende funksjon og demping.

MIE HØYSKAP Høyskap med dør eller dør + 3 skuffer. Dør med touchfunksjon og valgfri vending.

Tilgjengelig i 60/90/120 cm Dybde: 46 cm.

Mål: 35x35x176 cm

FINGERGREP FRONT Høyskap

Mål (BxDXH)

Hvit høyglans

Hvit matt

Mørk grå

Lys eik

Sort eik

Pris

MIE 176 3s

35x35x176 cm

7035255

7037957

7036284

7037964

7037965

kr 11 220

Hvit matt 7037979 7037993 7038006

Mørk grå 7037987 7038001 7038014

Hvit matt 7037968 7039193

Mørk grå 7036286 7039196

Kommode MIE 60 MIE 90 MIE 120

Mål (BxDXH) Hvit høyglans 60x46x88 cm 7035259 90x46x88 cm 7035262 120x46x88 cm 7035264

Lys eik 7037988 7038002 7038015

Sort eik 7037989 7038003 7038016

Pris kr 9 750 kr 11 730 kr 13 460

SLETT FRONT (Husk håndtak s. 154) Høyskap MIE 176 MIE 176 3s

Mål (BxDXH) 35x35x176 cm 35x35x176 cm

Hvit høyglans 7035257 7039192

Kommode MIE 60 MIE 90 MIE 120

Mål (BxDXH) 60x46x88 cm 90x46x88 cm 120x46x88 cm

Hvit høyglans 7039205 7039232 7039158

Hvit matt 7039206 7039233 7039159

Lys eik 7037975 7039194

Mørk grå 7039209 7039236 7039163

Sort eik 7037976 7039197

Lys eik 7039207 7039234 7039161

Pris kr 8 480 kr 10 680

Sort eik 7039211 7039237 7039164

Pris kr 9 210 kr 11 190 kr 12 920

Lys eik 7040912

Sort eik 7040913

Pris kr 10 680

Sort eik 7040917 7040922

Pris kr 9 210 kr 11 190

RAMME FRONT (Husk håndtak s. 154) Høyskap MIE 176 3s

Mål (BxDXH) Hvit høyglans 35x35x176 cm 7040909

Hvit matt 7040911

Lys grå

Kommode MIE 60 MIE 90

Mål (BxDXH) 60x46x88 cm 90x46x88 cm

Hvit matt 7040915 7040919

Lys grå -

! NYHøEreT lse tf

Finer u

Limited

152

edit

VIKINGBAD.NO

|

Mørk grå

-

Mørk grå -

Lys eik 7040916 7040921

SLETT FRONT - FINER Passer til MIE STAV baderomsmøbel Høyskap MIE 176 3s

! NYHET ion

Hvit høyglans 7040914 7040918

-

Mål (BxDXH) 35x35x176 cm

Eik finer 7002527

Vanøtt finer 7002529

Oliven 7041454

Terracotta 7041455

Sort eik finer 7002528

Pris kr 15 700

MIE TREND Høyskap MIE 176 3S

Mål (BxDXH) 35x35x176 cm

Pris kr 14 900

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


20 cm

Midtbord (valgfri farge)

MIE Hylle (valgfri farge)

Koblingsbord (alltid hvit)

Sideplate (valgfri farge)

Sideplate (valgfri farge)

KOBLINGSBORD & MIDTBORD TIL MIE Dette trenger du for å koble sammen flere møbel. Tilgjengelig for servanskap, kommode og høyskap.

MIE HYLLE (20 cm) Denne kan brukes til å koble sammen flere møbel. Tilgjengelig for servanskap.

Husk midtbord i ønsket farge!

Husk å velge farge!

KOBLINGSBORD Servantskap 39 7039097 kr 760

Servantskap 46

7039096 kr 890

Høyskap 176 7039081 kr 1 130

Kommode 7039088 kr 985

MIDTBORD Servantskap Servantskap Høyskap Kommode

Hvit høyglans 7038179 7038186 7038193

Hvit matt 7038178 7038185 7038192

Mørk grå 7038183 7038188 7038195

Lys eik 7038181 7038189 7038196

Sort eik 7038184 7038191 7038197

Pris kr 195 kr 370 kr 290

153


PRODUKT & NRF OVERSIKT

MØBELTILBEHØR

HÅNDTAK

HUKA håntak Krom, sort matt eller gull utførelse Str. 100cm

NRF nr Krom 7539209

SKÅL håntak Krom, sort matt eller gull utførelse

NRF nr Sort 7539211

NRF nr Gull 7539212

Pris kr 185

NRF nr Krom 7539206

NRF nr Krom 7537893

NRF nr Sort 7537894

NRF nr Gull 7537892

Pris kr 185

NRF nr Gull 7539215

Pris kr 185

RYKK knott Krom, sort matt eller gull utførelse

HALD håntak Krom, sort matt eller gull utførelse Str. 200cm

Str. 95cm

Pris kr 185

Str. Ø30

NRF nr Sort 7539197 7539198 7539199 7539201

NRF nr Gull 7539202 7539203 7539204 7539205

Pris kr 230 kr 300 kr 405 kr 505

NRF nr Sort 7539237 7539227 7539228 7539229 7539235 7539231 7539232 7539233 7539234

NRF nr Gull 7539248 7539238 7539239 7539241 7539246 7539242 7539243 7539244 7539245

NRF nr Sort 7539207

NRF nr Gull 7539208

NRF nr Krom 7539213

NRF nr Sort 7539214

REIM håntak Sort eller brun skinn (krom, sort matt og gull skruer) Str. 158cm

NRF nr Brun 7537895

NRF nr Sort 7537896

Pris kr 230

FATT håntak Krom, sort matt eller gull utførelse Str. 200cm 392cm 584cm 808cm

NRF nr Krom 7539193 7539194 7539195 7539196

VEIV håntak Krom, sort matt eller gull utførelse Str. 350cm 394cm 496cm 596cm 697cm 796cm 896cm 996cm 1196cm

NRF nr Krom 7539226 7539216 7539217 7539218 7539224 7539219 7539221 7539222 7539223

Pris kr 300 kr 300 kr 405 kr 405 kr 505 kr 560 kr 560 kr 675 kr 675

SKUFFEDELER, BEN & STIKK NRF nr 7035834 7035835 7035836 7034847 7034655 154

VIKINGBAD.NO

Produktnavn VikingBad IDA Skuffedeler (full uttrekk) VikingBad IDA Skuffedeler (full uttrekk kommode skuff 2/3) VikingBad IDA Skuffedeler (SLIM F.utr) VikingBad IDA Ben i aluminium, 18 cm (justerbare) VikingBad stikkontakt skuff

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

Pris kr 209 kr 209 kr 209 kr 105 kr 619


LED LYSTLIST - Under servant NRF nr 7036885 7038199 7036886 7036887 7036881 7036882 7036883

Produktnavn VikingBad Led lyslist u/servant 60 cm VikingBad Led lyslist u/servant 70 cm VikingBad Led lyslist u/servant 80 cm VikingBad Led lyslist u/servant 90 cm VikingBad Led lyslist u/servant 100 cm VikingBad Led lyslist u/servant 120 cm VikingBad Led lyslist u/servant 140 cm

Pris kr 2 275 kr 2 505 kr 2 735 kr 2 965 kr 3 190 kr 3 645 kr 4 105

SKÅL håntak Krom, sort matt eller gull utførelse 150mm

NRF

Pris

LED-lyslist under servant 7537893

LED LYSTLIST - Til skrog NRF nr 7036876 7036877 7038198 7036878 7036879 7036871 7036872 7036873 7036875

Produktnavn VikingBad Led lyslist sett - Skrog 50, mål: 435mm (B) VikingBad Led lyslist sett - Skrog 60, mål: 535mm (B) VikingBad Led lyslist sett - Skrog 70, mål: 535mm (B) VikingBad Led lyslist sett - Skrog 80, mål: 735mm (B) VikingBad Led lyslist sett - Skrog 90, mål: 835mm (B) VikingBad Led lyslist sett - Skrog 100, mål: 935mm (B) VikingBad Led lyslist sett - Skrog 120, mål: 1135mm (B) VikingBad Led lyslist sett - Skrog 140, mål: 636mm (B) VikingBad Led lyslist sett - Skrog 176, mål: 289mm (B)

Pris kr 790 kr 850 kr 910 kr 965 kr 1 035 kr 1 105 kr 1 210 kr 1 520 kr 915

LED-lyslist til skrog

155


PRODUKT & NRF OVERSIKT

SERVANTER, VANNLÅS & POP-UP

HELDEKKENDE SERVANTER ADA

ADA THIN

ADA THIN DBL

ADA MID

ADA MID DBL

Str. 50 Slim 60 Slim 90 Slim

NRF nr 6132246 6132247 6132248

Pris kr 2 110 kr 2 280 kr 3 215

60 Thin 70 Thin 80 Thin 90 Thin 100 Thin 120 Thin

6132241 6132288 6132243 6132245 6132234 6132236

kr 2 475 kr 2 850 kr 3 205 kr 3 515 kr 4 165 kr 5 235

120 DBL Thin

6132238

kr 6 310

Str. 60 Mid 80 Mid 90 Mid 100 Mid 120 Mid

NRF nr 6132239 6132242 6132244 6132233 6132235

Pris kr 2 475 kr 3 205 kr 3 515 kr 4 165 kr 5 235

120 DBL Mid

6132237

kr 6 310

Str. 60 Thin 70 Thin 80 Thin 90 Thin 100 Thin 120 Thin 120 Thin, høyre 120 Thin, venstre

NRF nr 6132366 6132367 6132368 6132369 6132371 6132372 6132421 6132422

Pris kr 2 475 kr 2 850 kr 3 205 kr 3 515 kr 4 165 kr 5 235 kr 6 310 kr 6 310

120 DBL Thin 140 DBL Thin 160 DBL Thin 180 DBL Thin

6132373 6132374 6132375 6132376

kr 6 310 kr 6 865 kr 7 625 kr 8 490

INA

INA THIN

INA THIN

INA THIN, HØYRE

INA THIN, VENSTRE

IDA

Str. 40 Slim

IDA STD 40 156

VIKINGBAD.NO

|

NRF nr 7034806

Pris kr 1 615

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


HELDEKKENDE SERVANTER LEA

Sort matt 90 cm

Hvit matt 60 cm

Str. 60 90 120

NRF nr Hvitt matt 6132283 6132285 6132281

120DBL 140DBL 160DBL 180DBL

6132354 6132356 6132358 6132361

Sort matt 120 cm DBL

Pris kr 3 075 kr 4 110 kr 5 830

Str. 60 90 120

kr 7 250 kr 8 275 kr 9 115 kr 10 425

120DBL 140DBL 160DBL 180DBL

NRF nr Sort matt 6132284 6132286 6132282 6132355 6132357 6132359 6132362

Pris kr 3 670 kr 4 715 kr 6 430 kr 7 845 kr 8 875 kr 9 710 kr 11 030

BOLLESERVANTER

ALMA Bolleservant

Farge Hvit Hvit matt Sort matt

EBBA Bolleservant

NRF nr 6132377 6132378 6132379

Pris kr 1 445 kr 2 645 kr 2 645

MINA Bolleservant

Farge Hvit Hvit matt Sort matt

Farge Hvit Hvit matt Sort matt

NRF nr 6132268 6132269 6132271

Pris kr 1 800 kr 3 000 kr 3 000

NOVA Bolleservant

NRF nr 6132272 6132273 6132274

Pris kr 1 445 kr 2 645 kr 2 645

Farge Hvit Lys grå Mørk grå

NRF nr 6132396 6132397 6132398

Pris kr 3 990 kr 4 490 kr 4 490

TUVA Bolleservant

Farge Hvit Hvit matt Sort matt

NRF nr 6132275 6132276 6132277

Pris kr 1 445 kr 2 645 kr 2 645 157


PRODUKT & NRF OVERSIKT

SERVANTER, VANNLÅS & POP-UP

INA, IDA, ADA SERVANT

MIE MØBEL

MIE Vannlåssett - ikke MIE 40

MIE Vannlåssett - ikke MIE 40 (PUM)

» Med pop-up » 32 og 40 mm

» Med pop-up og smykkefelle » 40 mm

Farge

NRF

Krom 7035833 Sort matt 6135074 Gull 6132287

Pris

Farge

NRF

565,735,735,-

Krom 7039356 Sort matt 7039357 Gull 7039355

Pris 565,735,735,-

INA, IDA, ADA SERVANT ELI MØBEL + MIE 40

Perfekt til vegghengt servant

Kombiner pop-up med vannlås etter eget ønske!

! NYHET

158

Vannlås messing

ELI + MIE 40 Vannlås

ELI + MIE 40 Pop-up

» Passer til vegghengt servant » 40 mm

» Preloc 200 » 32/40 mm

» Passer ikke til badekar

Farge

NRF

Pris

Farge

NRF

Pris

Farge

Krom 32 Krom Sort matt Gull

3410996 3410998 3410999 3410997

515,959,1 249,1 249,-

Hvit PVC

6135073

133,-

Krom 6135069 Sort matt 6135071 Gull 6132279

VIKINGBAD.NO

NRF

Pris 329,495,495,-


LEA SERVANT GLASSERVANT

LEA Vannlåssett

LEA Vannlåssett (PUM)

» Med pop-up » 32/40 mm

» Med pop-up og smykkefelle » 40 mm

Farge

NRF

Krom 7037098 Sort matt 7037099 Gull 7037097

Pris

Farge

NRF

765,1015,1 015,-

Krom 7039359 Sort matt 7039361 Gull 7039358

Pris 765,1015,1 015,-

NOVA, ALMA, EBBA, TUVA, MINA SERVANT

BOLLESERVANT

! NYHET

Vannlåssett benkeplate

Vannlåssett benkeplate (PUM)

Bunnventil uten lukking

» Med pop-up » 32/40 mm

» Med pop-up og smykkefelle » 40 mm

» Tilpasset baderom uten sluk i

Farge

NRF

Krom 7037095 Sort matt 7037096 Gull 7037094

Pris

Farge

NRF

959,1 129,1 129,-

Krom 7039353 Sort matt 7039354 Gull 7039352

gulv for ekstra sikkerhet!

Pris

Farge

NRF

959,1 129,1 129,-

Krom 3410994 Sort matt 3410995 Gull 3410993

Pris 329,495,495,-

159


PRODUKT & NRF OVERSIKT

BENKEPLATER & SERVANTBATTERI

HPL benkeplate tosidig - 12 mm (Til standard møbel 46 cm)

Str. 60 70 80 90 100 120 140 160 180 200

NRF nr Grå og sort 7037077 7039362 7037076 7037075 7037085 7037084 7037083 7037081 7037079 7037078

Pris kr 2 370 kr 2 550 kr 2 725 kr 3 095 kr 3 450 kr 4 185 kr 4 670 kr 5 635 kr 6 360 kr 6 965

Str. 60 70 80 90 100 120 140 160 180 200

NRF nr Hvit blank / hvit matt 7041317 7041318 7041319 7041321 7041311 7041312 7041313 7041314 7041315 7041316

Pris kr 2 595 kr 2 795 kr 2 990 kr 3 390 kr 3 780 kr 4 585 kr 5 115 kr 6 170 kr 6 970 kr 7 625

MDF benkeplate - 25 mm (Til standard møbel 46 cm og slim møbel 39 cm)

Str. 60 70 80 90 100 120 140 160 180 200

NRF nr Lys eik 7038166 7039364 7039034 7038167 7039041 7038165 7039047 7039061 7039067 7039074

Str. 60 SLIM 70 SLIM

NRF nr Sort eik 7038176 7039365 7039035 7038177 7039042 7038175 7039048 7039062 7039068 7039075

NRF nr Hvitt matt 7039253 7039363 7039036 7039254 7039043 7039252 7039049 7039063 7039069 7039076

NRF nr Hvitt matt 7039959 7039961

Pris kr 1 510 kr 1 550 kr 1 585 kr 1 655 kr 1 765 kr 1 910 kr 2 120 kr 2 320 kr 2 535 kr 2 760

NRF nr Sort eik 7039962 7039963

Pris kr 1 365 kr 1 525

Aluminium støtteprofil (70-120 cm skrog) NRF nr 7039381 7037091 7037092 7037086 7037087

160

VIKINGBAD.NO

Produktnavn VikingBad Alu støtte for benkeplate skrog 70cm VikingBad Alu støtte for benkeplate skrog 80cm VikingBad Alu støtte for benkeplate skrog 90cm VikingBad Alu støtte for benkeplate skrog 100cm VikingBad Alu støtte for benkeplate skrog 120cm

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

Pris kr 240 kr 245 kr 280 kr 310 kr 345


SERVANTBATTERI

FRYD servantbatteri Høyde 16,3 cm NRF nr Krom 4370382

VENI servantbatteri Høyde 15,2 cm

NRF nr Sort matt

NRF nr Gull

4370383

4370384

Pris kr 1 680 kr 2 750

NRF nr Sort matt 4370369

NRF nr Gull 4370371

Pris kr 1 680 kr 2 750

NRF nr Sort matt

NRF nr Gull

4355014

4370388

Pris kr 1 680 kr 2 750

FRYD HØY servantbatteri Høyde 29,7 cm NRF nr Krom 4370385

4370363

4370364

Pris kr 1 680 kr 2 750

NRF nr Krom 4370375

NRF nr Sort matt

NRF nr Gull

4370376

4370377

Pris kr 1 680 kr 2 750

NRF nr Sort matt

NRF nr Gull

4370386

4370387

NRF nr Sort matt 4370373

NRF nr Krom 4355013

Pris kr 899

VENI HØY servantbatteri Høyde 32,7 cm Pris kr 2 495 kr 4 485

ASK HØY servantbatteri Høyde 28 cm NRF nr Krom 4370372

NRF nr Gull

EIRI servantbatteri Høyde 12 cm

MIRI servantbatteri Høyde 16,6 cm NRF nr Krom 4355012

NRF nr Sort matt

EMBLA servantbatteri Høyde 15 cm

ASK servantbatteri Høyde 14,9 cm NRF nr Krom 4370368

NRF nr Krom 4370362

NRF nr Krom 4370365

NRF nr Sort matt

NRF nr Gull

4370366

4370367

Pris kr 2 495 kr 4 485

EMBLA HØY servantbatteri Høyde 27,9 cm NRF nr Gull 4370374

Pris kr 2 495 kr 4 485

NRF nr Krom 4370378

NRF nr Sort matt

NRF nr Gull

4370379

4370381

Pris kr 2 495 kr 4 485

KJØKKENBATTERI NRF nr 4355006 4355007 4355008 4355009 4355011 4402039

Produktnavn VikingBad Eira kjøkkenbatteri, krom VikingBad Eira kjøkkenbatteri m/stengeventil, krom VikingBad Miri kjøkkenbatteri, krom VikingBad Miri kjøkkenbatteri m/stengeventil, krom VikingBad Miri kjøkkenbatteri m/uttrekk, krom VikingBad Miri kjøkkenbatteri m/uttrekk, sort matt

Pris kr 1 429 kr 1 989 kr 2 380 kr 3 110 kr 3 110 kr 5 095 161


PRODUKT & NRF OVERSIKT

SPEIL & BADEROMSTILBEHØR

SPEIL m/ LED

UNA Rektangulært Speil m/lys Str. 60 80 90 100 120 140 160 180

NRF nr 7036894 7036895 7036896 7036888 7036889 7036897 7036892 7036893

Pris kr 5 995 kr 7 010 kr 7 520 kr 8 030 kr 9 040 kr 10 070 kr 11 080 kr 12 100

NRF nr 7039376 7039377 7039378 7039379 7039374 7039375

Str. 40 50 60 80 90 100 120 140

NRF nr 7034872 7034873 7034874 7034875 7034876 7034877 7034878 7034879

EVA Speil m/ LED lys Pris kr 4 740 kr 5 420 kr 5 710 kr 6 250 kr 6 520 kr 6 820 kr 7 370 kr 8 180

ODA Rundt Speil m/lys

PIA m/LED, stikk & USB Str. 50 60 80 90 100 120

IDA m/LED, stikk & USB

Pris kr 905 kr 1 105 kr 1 440 kr 1 630 kr 1 815 kr 2 155

Str. 60 80 110

NRF nr 7036868 7036869 7036867

Str. 40 50 60 70 80 90 100 120

Str. 50 60 80 90 100 120

Pris kr 5 610 kr 6 890 kr 8 800

Farge Krom Sort Matt

KAIA Speilskap

162

VIKINGBAD.NO

NRF nr 7034798 7034799 7034801 7034802 7034803 7034804

|

Pris kr 5 360 kr 6 110 kr 7 600 kr 8 220 kr 9 330 kr 10 330

Str. 50 60 80 90 100 120

NRF nr 7039369 7039371 7039372 7039373 7039367 7039368

Pris kr 1 910 kr 2 130 kr 2 320 kr 2 520 kr 2 690 kr 2 890 kr 3 100 kr 3 450

SOL LED lampe montering på speil/speilskap

SPEILSKAP

IDA Speilskap

NRF nr 7035837 7035844 7035843 7039382 7035842 7035841 7035839 7035838

Pris kr 2 960 kr 3 370 kr 4 190 kr 4 530 kr 5 140 kr 5 700

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

NRF nr 6312542 6311852

Pris kr 669 kr 819


LUNA rett

LUNA rett Håndklestang dobbel 65cm

LUNA rett Håndklestang 65cm NRF nr Krom 7539249

NRF nr Sort matt

NRF nr Gull

7539251

7539252

Pris kr 979 kr 1 139

NRF nr Sort matt

NRF nr Gull

7538289

7538287

NRF nr Sort matt

NRF nr Gull

Pris kr 1 699 kr 1 929

LUNA rett Toalettrullholder

LUNA rett Håndkleknagg NRF nr Krom 7539179

NRF nr Krom 7538288

NRF nr Sort matt 7539181

NRF nr Gull 7539182

Pris kr 285 kr 385

NRF nr Krom 7539183

7539184

Pris kr 409 kr 519

7539185

LUNA rund

LUNA rund Håndklestang dobbel 65cm

LUNA rund Håndklestang 65cm NRF nr Krom 7539253

NRF nr Sort matt 7539254

NRF nr Gull 7539255

Pris kr 979 kr 1 139

NRF nr Sort matt 7538293

NRF nr Gull

Pris kr 1 699 kr 1 929

7538291

LUNA rund Toalettrullholder

LUNA rund Håndkleknagg NRF nr Krom 7539189

NRF nr Krom 7538292

NRF nr Sort matt 7539191

NRF nr Gull 7539192

Pris kr 285 kr 385

NRF nr Krom 7539186

NRF nr Sort matt 7539187

NRF nr Gull

Pris kr 409 kr 519

7539188

SAGA

SAGA Håndklestang 71,6cm NRF nr Sort matt 7539169

SAGA Håndklestang 71,6cm

SAGA Håndkleknagg Pris kr 1 795

NRF nr Sort matt 7539173

Pris kr 455

NRF nr Sort matt 7539166

Pris kr 645

HÅNDKLÆR NRF nr 7538264 7538263 7538273 7538272 7538271 7538274 7538275 7538267 7538266 7538265 7538268 7538269

Produktnavn VikingBad klut 30x30cm, lys grå (4stk) VikingBad klut 30x30cm, mørk grå (4stk) VikingBad håndhåndkle 50x100cm, lys grå (2stk) VikingBad håndhåndkle 50x100cm, mørk grå (2stk) VikingBad håndhåndkle 50x100cm, sand (2stk) VikingBad håndhåndkle 50x100cm, hvit (2stk) VikingBad håndhåndkle 50x100cm, aqua (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, lys grå (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, mørk grå (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, sand (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, hvit (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, aqua (2stk)

Pris kr 116 kr 116 kr 258 kr 258 kr 258 kr 258 kr 258 kr 498 kr 498 kr 498 kr 498 kr 498 163


PRODUKT & NRF OVERSIKT

TOALETT

TOALETT

AIDA Kompakt m/slim ellerstandard soft-close sete NRF nr STD 6122912

AIDA Standard m/standard soft-close sete NRF nr SLIM 6122911

Pris kr 3 690

NRF nr STD 6122913

CIBA m/slim soft-close sete NRF nr Hvitt 6122474

Pris kr 3 690

VITO m/slim soft-close sete NRF nr Hvitt matt 6122786

NRF nr Sort matt 6122475

Pris kr 5 120 kr 6 250

NRF nr 6122909

Pris kr 1 840

TOALETTPAKKER

AIDA KOMPAKT Slim sete og TECE sisterne m/u sealingbag NRF nr m/sealingbag 6122688

AIDA KOMPAKT STD sete og TECE sisterne m/u sealingbag

NRF nr u/sealingbag 6122691

Pris kr 8 650 kr 6 540

AIDA STANDARD Slim sete og TECE sisterne m/u sealingbag NRF nr m/sealingbag 6122693

164

VIKINGBAD.NO

NRF nr u/sealingbag 6122692

Pris kr 8 650 kr 6 540

VITO Slim sete og TECE sisterne m/u sealingbag

NRF nr u/sealingbag 6122694

Pris kr 8 650 kr 6 540

CIBA Hvit Slim sete og TECE sisterne m/u sealingbag NRF nr m/sealingbag 6122774

NRF nr m/sealingbag 6122689

NRF nr m/sealingbag 6122695

NRF nr u/sealingbag 6122696

Pris kr 6 600 kr 4 490

CIBA med sete og TECE sisterne m/u sealingbag

NRF nr u/sealingbag 6122775

Pris kr 9 910 kr 7 800

NRF nr m/sealingbag Sort matt 6122776

NRF nr u/sealingbag Sort matt

NRF nr m/sealingbag Hvitt matt 6122787

NRF nr u/sealingbag Hvitt matt

6122777

6122788

Pris kr 11 010 kr 8 900

Pris kr 11 010 kr 8 900


TECE BETJENINGSPLATER

TECE lux mini Fluktmontering: ja

TECE base Fluktmontering: nei Hvit 6122292

Forkrommet

Hvit glass 6122686

Pris kr 258 kr 703

6122293

Sort glass

Pris kr 9 488 kr 9 488

6122687

TECE II square, glassplate Børstet rustfritt stål 6122476

Børstet stål sort matt 6122455

Pris kr 3 898 kr 6 330

TECE square, glassplate Hvit/ krom knapp 6122209

Sort/ gull knapp

PVC gull

6122216

6122631

Pris kr 3 230 kr 4 428 kr 5 757

TECE solid Hvit matt 6122648

Hvitt blank

Forkrommet

6122647

6122646

Pris kr 1 699 kr 1 810 kr 1 950

TECE now Hvit 6122461

Forkrommet 6122462

Matt krom 6122463

Sort

6122464

Sort matt

6122465

Pris kr 463 kr 774 kr 713 kr 843

TECE loop, glassplate Forkrommet 6122259

Hvit/krom knapp 6122221

Sort/sort knapp 6122228

Sølvgrå/krom

6122685

Sort/gull knapp

6122229

Pris kr 1 443 kr 2 189 kr 2 508 kr 2 623 kr 2 391

Husk tilbehør! TOALETT - TILBEHØR NRF nr 7539175 7539176 7539177 7539178 6122301 6122297 6122298 6122394 6122451 6122348 6122354 6122396 6122421

Produktnavn VikingBad Toalettbørste Ekstra børste sort VikingBad Toalettbørste Rund Krom VikingBad Toalettbørste Rund Sort matt VikingBad Toalettbørste Rund Gull TECEsquare, TECEloop ramme innbygg betjeningsplate WC, krom TECEsquare, TECEloop ramme innbygg betjeningsplate WC, hvit TECEsquare, TECEloop ramme innbygg betjeningsplate WC, sort TECEprofil såpeinnsats for rengjøringstabletter TECEtabs rengjøringstabletter for sisterne 10 stk. (boks) TECE Avtrekksrør sisterne DN 70, fjern odør via husventilsj. TECE Utløpsventil A2. med ventilsete og reduseringssett TECEprofil F10 flottørventil Vikingbad støttestag for toaletter med redusert anleggsflate (AIDA)

Pris kr 69 kr 619 kr 819 kr 819 kr 724 kr 660 kr 660 kr 776 kr 380 kr 878 kr 413 kr 290 kr 321

165


PRODUKT & NRF OVERSIKT

MATS & EMIL

MATS DUSJDØR - Leddet sølv

MATS DUSJDØR - Rett sølv

MATS Dusjdør leddet sølv Sølv/klart glass

MATS Dusjdør og dusjhjørne, RETT Sølv/klart glass (Høyde 195cm) Str. 70x195 80x195 90x195 100x195

NRF nr Sølv 6312523 6312524 6312525 6312522

Str. 70x70x195 70x80x195 70x90x195 70x100x195 80x80x195 80x90x195 80x100x195 90x90x195 90x100x195 100x100x195

NRF nr Sølv 6312513 6312514 6312515 6312512 6312517 6312518 6312516 6312521 6312519 6312511

Str. 70x195, H 70x195, V 80x195, H 80x195, V 90x195, H 90x195, V

Pris kr 2 300 kr 2 490 kr 2 795 kr 3 105 Pris kr 4 600 kr 4 790 kr 5 095 kr 5 405 kr 4 980 kr 5 285 kr 5 595 kr 5 590 kr 5 900 kr 6 210

Str. 70x70x195 70x80x195, H 70x80x195, V 70x90x195, H 70x90x195, V 80x80x195 80x90x195, H 80x90x195,V 90x90x195

Husk tilbehør!

NRF nr Sølv 6312719 6312721 6312722 6312723 6312724 6312725 NRF nr Sølv 6312728 6312729 6312731 6312732 6312733 6312736 6312737 6312738 6312742

Pris kr 3 690 kr 3 690 kr 3 945 kr 3 945 kr 4 125 kr 4 125 Pris kr 7 380 kr 7 635 kr 7 635 kr 7 815 kr 7 815 kr 7 890 kr 8 070 kr 8 070 kr 8 250

MATS - TILBEHØR MATS Nisje paknings list- SØLV (mellom dør/vegg) Str. 6mm

NRF nr 6312785

Pris kr 169

MATS Utfellingsprofil - SØLV fast +50mm Str. 195cm

NRF nr 6311499

Pris kr 765

MATS Magnetprofil - SØLV Justebar 1cm NRF nr 6312595

Pris kr 1 035

166

VIKINGBAD.NO

|

NRF nr 6312948

Str. 195cm

NRF nr 6311498

Pris kr 535

MATS Øversvømmelsesvern sett - SØLV

Stk 1 Stk 2

NRF nr 6312951 6312912

Pris kr 445 kr 325

MATS Magnetprofil vegg - SØLV Fast NRF nr 6312536

MATS Magnetprofil - SØLV alu Rett dør Str. 190cm

MATS Utfellingsprofil - SØLV fast +25mm

Pris kr 510

Pris kr 520

MATS Magnetprofil - Klar PVC Rett dør Str. 190cm

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

NRF nr 6312943

Pris kr 245


EMIL DUSJDØR 8mm - Rett

EMIL Dusjdør 8mm rett Sølv, sort, gull

EMIL Glassfelt 8mm rett Sølv, sort, gull

Str. NRF nr Sølv NRF nr Sort NRF nr Gull 70x200 6315267 6315266 6315265 80x200 6315271 6315269 6315268 90x200 6315274 6315273 6315272 100x200 6315264 6315263 6315262

Pris kr 6 845 kr 6 845 kr 6 845 kr 6 845

Str. NRF nr Sølv NRF nr Sort NRF nr Gull 70x200 6315281 6315279 6315278 80x200 6315284 6315283 6315282 90x200 6315287 6315286 6315285 100x200 6315277 6315276 6315275

Pris kr 6 845 kr 6 845 kr 6 845 kr 6 845

veggfeste, gulvfeste & støttestag er inkludert i prisen.

veggfeste & håndtak er inkludert i prisen. HUSK! Ved kjøp av 2 stk EMIL dusjdører medfølger magnetprofil inkludert i prisen.

HUSK! Ved kjøp av dusjdør og glassfelt er støttestag til glassfeltet inkludert i prisen. Magnetprofiler medfølger ikke.

Husk tilbehør! EMIL - TILBEHØR

EMIL Magnetprofil - Nisje Klar og sort Str. NRF nr Klar 198,5cm 6314707

EMIL Magnetprofil - Nisje Klar og sort NRF nr Sort 6314708

Pris kr 265

Str. NRF nr Klar 198,5cm 6314709

EMIL Bunnlist glassfelt - Klar PVC Rett dør Str. 100cm

NRF nr 4370848

Pris kr 175

NRF nr Sort 6314711

Pris kr 265

Støttestag er inkl. til EMIL glassfelt 167


PRODUKT & NRF OVERSIKT

LIAM DUSJDØRER

LIAM DUSJDØR - Rett sølv og sort

LIAM DUSJDØR - Rett laminert sølv

LIAM Dusjdør, RETT Sølv og sort matt, klart glass Str. 60x195 70x195 80x195 90x195 100x195

NRF nr Sølv 6314063 6316586 6316587 6316588 6316589

LIAM Dusjdør, RETT laminert Sølv og sort, klart glass NRF nr Sort matt 6314066 6316591 6316592 6316593 6316594

Pris kr 3 035 kr 3 320 kr 3 530 kr 3 895 kr 4 230

LIAM DUSJDØR - Leddet Sølv og sort

168

VIKINGBAD.NO

NRF nr Sølv 6314064 6314065 6316533 6316534 6316535 6316536 6316537 6316538 6316539 6316541

|

NRF nr Sort klart 6314067 6314068 6316559 6316561 6316562 6316563 6316564 6316565 6316566 6316567

NRF nr Sølv 6314951 6314953 6314955 6314948

NRF nr Sort klart 6314949 6314952 6314954 6314947

Pris kr 4 700 kr 5 035 kr 5 320 kr 5 690

LIAM DUSJDØR - Buet sølv og sort

LIAM Dusjdør, Leddet Sølv og sort, klart glass (Høyde 195cm) Str. 60cm, H 60cm, V 70cm, H 70cm, V 80cm, H 80cm, V 90cm, H 90cm, V 100cm, H 100cm, V

Str. 70x195 80x195 90x195 100x195

LIAM Dusjdør, Buet Sølv og sort, klart glass (Høyde 195cm) Pris kr 4 495 kr 4 495 kr 4 720 kr 4 720 kr 5 000 kr 5 000 kr 5 190 kr 5 190 kr 5 540 kr 5 540

Str. 80x195, H 80x195, V 90x195, H 90x195, V 100x195, H 100x195, V

NRF nr Sølv 6314939 6314942 6314944 6314946 6314935 6314937

NRF nr Sort klart 6314938 6314941 6314943 6314945 6314934 6314936

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

Pris kr 3 895 kr 3 895 kr 4 085 kr 4 085 kr 4 335 kr 4 335


LIAM SALOON - sølv og sort

LIAM Saloon Sølv og sort, klart glass Str. 80x195 90x195 100x195 105x195

NRF nr Sølv 6314991 6314995 6314982 6314984

NRF nr Sort klart 6314989 6314994 6314981 6314983

Pris kr 5 375 kr 5 710 kr 5 990 kr 6 150

Husk tilbehør! LIAM DUSJDØR - TILBEHØR

Utfellingsprofil 70mm + (25 cm) dusjdør 95mm + (50 cm) dusjdør

NRF nr Sølv 6316601 6316603

NRF nr Sort 6316599 6316602

Pris kr 630 kr 920

Magnetprofil vegg 193 cm Fast Justerbar

NRF nr Sølv 6316605 6316607

NRF nr Sort 6316604 6316606

Pris 635,1 260,-

Oversvømmelsesvern sett 1 stk 2 stk Buet 100x100 Pakningslist nisjedør 190,2 cm, 6mm

NRF nr Sølv 6316596 6316598 6314999 NRF nr Klar PVC 6316611

NRF nr Sort 6316595 6316597 6314998

Pris 360,505,420,-

NRF nr Sort PVC 6316614

Pris kr 190

Pyntepakning topp rett/leddet dør 117,8 cm (kappes til ønsket mål)

NRF nr Sort PVC 6311999

Pris kr 205

Subbelist dør vegg 100 cm 32 mm rivbar

Nrf nr Klar PVC 6314395

NRF nr Sort PVC 6314396

Pris (stk) 205,-

Magnetprofil dør Hjørne - 190,2 cm

NRF nr Klar PVC 6316608

NRF nr Sort PVC 6316612

Pris 290,-

Klar PVC 6316609

Sort PVC 6316613

Pris (stk) 290,-

Krom

Sort matt

Pris (stk)

Magnetprofil dør 180° Nisje - 190,2 cm

Universale dusjhåndtak med demping

Ø 10-12cm Ø 10-12cm

6315289

6315288

129,149,-

*Passer til alle dusjdører med 5-10 mm tykkelse, hull i glasset må være Ø10-12 mm

169


PRODUKT & NRF OVERSIKT

LIAM GLASSFELT

LIAM GLASSFELT - Sølv og sort matt

LIAM GLASSFELT - U/VEGGPROFIL

LIAM Glassfelt, RETT Sølv og sort matt, klart glass Str. 20x193 30x193 40x193 50x193 60x193 70x193 80x193 90x193 100x193 110x193 120x193

170

VIKINGBAD.NO

NRF nr Sølv 6314964 6314966 6314968 6314971 6314973 6314975 6314977 6314979 6314957 6314959 6314962

|

LIAM Glassfelt - U/Veggprofil Klart glass NRF nr Sort matt 6314963 6314965 6314967 6314969 6314972 6314974 6314976 6314978 6314956 6314958 6314961

Pris kr 2 250 kr 2 445 kr 2 605 kr 2 780 kr 2 940 kr 3 030 kr 3 355 kr 3 745 kr 4 095 kr 4 485 kr 4 850

Str. 20x193 u/veggprofil 30x193 u/veggprofil 40x193 u/veggprofil 50x193 u/veggprofil 60x193 u/veggprofil 70x193 u/veggprofil 80x193 u/veggprofil 90x193 u/veggprofil 100x193 u/veggprofil 110x193 u/veggprofil 120x193 u/veggprofil

NRF nr 6312979 6312981 6312982 6312983 6312984 6312985 6312986 6312987 6312976 6312977 6312978

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

Pris kr 1 945 kr 2 100 kr 2 300 kr 2 450 kr 2 645 kr 2 820 kr 3 075 kr 3 320 kr 3 590 kr 3 875 kr 4 150


Husk tilbehør! LIAM GLASSFELT - TILBEHØR Bunnprofil glassfelt 118 cm

NRF nr Sølv 6312974

Pyntepakning topp glassfelt 117,8 cm (kappes til ønsket mål)

NRF nr Sort 6312975

Pris kr 155,-

NRF nr Sort PVC 6311999

Pris kr 205,-

Utfellingsprofil, 70 cm

NRF nr Sølv 6312969

NRF nr Sort 6312971

Pris kr 630

Utfellingsprofil,95 cm

NRF nr Sølv 6312972

NRF nr Sort 6312973

Pris kr 925

(+25 cm) glassfelt

(+50 cm) glassfelt

Hjørneprofil glassfelt, 90° 197,2 cm, 6cm

Magnetprofil glassfelt Hjørne - 191,7 cm

NRF nr Sølv

NRF nr Klar PVC 6312967

Magnetprofil glassfelt 135° & 180° Nisje - 191,7 cm

Hjørneprofil glassfelt, 135° 191,7 cm, 6cm

Støttestag Vegg - glass ,120 cm Glass - glass, 120 cm Tak - glass, 100 cm

NRF nr Sort 6314073

6314071

NRF nr Sort PVC 6312968

NRF nr Klar PVC 6312965

NRF nr Sølv 6314069

NRF nr Sølv 6312961 6312963 6312958

Pris kr 465

Pris kr 370

NRF nr Sort PVC Pris 6312966 kr 370

NRF nr Sort 6314072

NRF nr Sort 6312962 6312964 6312959

NRF nr Gull 6312899 6312897 6312898

Pris kr 465

Pris kr 855 kr 855 kr 855

171


PRODUKT & NRF OVERSIKT

DUSJBATTERI, TILBEHØR & SLUK

DUSJBATTERI

DIS Dusjbatteri G1/2 Termostatbatteri krom NRF nr Krom Pris 4340954 kr 1 399

NERI Dusjbatteri G1/2 Termostatbatteri krom

FRIDA Dusjsett, Justerbart toppfeste, krom

NRF nr Krom Pris 6312792 kr 1 995

TIRIL Rainshower m/rett og rundt Termostatbatteri krom

NRF nr Krom Pris 6311995 kr 699

NRF nr Krom rett 6313229

NRF nr Krom rundt Pris 6313231 kr 3 995

FRØYA Rainshower m/rett og rundt Krom og sort matt. NRF nr Krom rett 6312789

NRF nr Krom rundt 6312791

Pris kr 6 295

NRF nr Sort matt rett 4340963

NRF nr Sort matt rundt 4340962

Pris kr 9 845

NRF nr Gull rett 6311818

NRF nr Gull rundt 6311819

Pris kr 9 845

Husk tilbehør! DUSLØSNINGER - TILBEHØR TARA Dusjhylle rett NRF nr Krom og hvit 4501344

NRF nr Sort og hvit

NRF nr Gull og hvit

4501345

4501346

NRF nr Sort og hvit

NRF nr Gull og hvit

4501342

4501343

Pris kr 599 kr 699

TARA Dusjhylle hjørne NRF nr Krom og hvit 4501341

6136025 6312748 6312507 6312508 6312509

172

VIKINGBAD.NO

Pris kr 599 kr 699

Vikingbad Invisible Shield Gel (Nanotech-behandling) VikingBad sjampohylle til Frøya/Vorin/Skage, klar akryl VikingBad Stol i klar akryl VikingBad Stol i rustfritt stål, grå pute VikingBad Stol i rustfritt stål, hvit pute

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

kr 199 kr 229 kr 2 375 kr 1 995 kr 1 995


SLUK LINE TECE Drainprofile Str. 800 900 1000

NRF nr Krom 4533577 4533579 4533582

Pris kr 4 097 kr 4 239 kr 4 370

Str. 40 mm 50 mm

NRF nr Avløp 4533612 4533613

Pris 3 778 3 778

PURUS Line twist Ø75cm Str. 600 700 800 900 1000

Twist side 3401801 3401818 3401837 3401856 3401875

NRF nr Gull 4533588 4533595 4533602

Pris kr 9 883 kr 10 068 kr 10 253

PURUS Line chess Ø75cm Twist bunn 3401803 3401821 3401839 3401858 3401877

Pris kr 6 555 kr 6 715 kr 6 765 kr 7 020 kr 7 365

Str. 600 700 800 900 1000

Sort matt 3401375 3401374 3401373 3401372 3401371

Pris kr 4 810 kr 4 985 kr 5 155 kr 5 240 kr 5 345

Gull 3402052 3402053 3402054 3402055 3402056

Pris kr 2 385 kr 2 565 kr 3 005 kr 3 035 kr 3 325

PURUS Corner pearl Ø75cm Twist side 3402074

Pris kr 2 480

PURUS Corner twist PURUS Line tile insert Ø75cm Str. 600 700 800 900 1000

Twist side 3401809 3401827 3401847 3401865 3401884

Twist bunn 3401812 3401831 3401849 3401867 3401886

Pris kr 7 615 kr 7 785 kr 7 960 kr 8 130 kr 8 300

Twist side 3401893

Twist bunn 3401895

Pris kr 5 560

PURUS Corner tile insert Tile side 3401902

Tile bunn 3401904

Pris kr 6 590

KLASSISK SLUK

Purus (K-sluk) med slukrist NRF nr 3403513 3403452 3402246 3401457 3401458 3401459 3401437 3401439 3401442

Jafo slukrist + Purus K-sluk

Produktnavn Jafo Gulvsluk 90° PS 86'an Ø75 m/rist std Jafo slukrist 200x200cm Purus Classic slukrist 200cm Purus forhøyningsring FHP 13cm Purus forhøyningsring FHP 25cm Purus forhøyningsring FHP 37cm Purus K-sluk 75cm Bunn Purus K-sluk 75cm Skrå Purus K-sluk 75cm side

Jafo gulvsluk med slukrist Pris kr 850 kr 255 kr 855 kr 495 kr 515 kr 530 kr 705 kr 705 kr 705

173


PRODUKT & NRF OVERSIKT

DUSJKABINETT

SOFIA BASIC - Dusjkabinett uten integrert termostatbatteri. Med gjennomføring. NRF nr 6312989 6312988 6312938 6312994 6312993 6312936 6312941

Produktnavn VikingBad Sofia dusjkabinett 70x90x210cm Basic, Hvit/hvitt, venstre VikingBad Sofia dusjkabinett 70x90x210cm Basic, Hvit/hvitt, høyre VikingBad Sofia dusjkabinett 80x80x210cm Basic, Hvit/hvitt VikingBad Sofia dusjkabinett 80x90x210cm Basic, Hvit/hvitt, venstre VikingBad Sofia dusjkabinett 80x90x210cm Basic, Hvit/hvitt, høyre VikingBad Sofia dusjkabinett 90x90x210cm Basic, Hvit/hvitt VikingBad Sofia dusjkabinett 100x100x210cm Basic, Hvit/hvitt

Pris kr 12 990 kr 12 990 kr 12 990 kr 12 990 kr 12 990 kr 12 990 kr 12 990

SOFIA STANDARD - Dusjkabinett med termostatbatteri NRF nr 6312992 6312991 6312939 6314733 6314725 6312996 6312995 6314728 6312937 6314735 6312942 6314731

Produktnavn VikingBad Sofia dusjkabinett 70x90x210cm Standard, Hvit/hvitt, venstre VikingBad Sofia dusjkabinett 70x90x210cm Standard, Hvit/hvitt, høyre VikingBad Sofia dusjkabinett 80x80x210cm Standard, Hvit/hvitt VikingBad Sofia dusjkabinett 80x80x210cm Standard, Sølv/hvitt VikingBad Sofia dusjkabinett 80x80x190cm Standard, Hvit/hvitt VikingBad Sofia dusjkabinett 80x90x210cm Standard, Hvit/hvitt, venstre VikingBad Sofia dusjkabinett 80x90x210cm Standard, Hvit/hvitt, høyre VikingBad Sofia dusjkabinett 90x90x190cm Standard, Hvit/hvitt VikingBad Sofia dusjkabinett 90x90x210cm Standard, Hvit/hvitt VikingBad Sofia dusjkabinett 90x90x210cm Standard, Sølv/hvitt VikingBad Sofia dusjkabinett 100x100x210cm Standard, Hvit/hvitt VikingBad Sofia dusjkabinett 100x100x210cm Standard, Sølv/hvitt

Pris kr 15 990 kr 15 990 kr 15 990 kr 15 990 kr 15 990 kr 15 990 kr 15 990 kr 15 990 kr 15 990 kr 15 990 kr 15 990 kr 15 990

SOFIA PLUSS - Dusjkabinett med termostatbatteri og justerbar toppdusj. NRF nr 6314734 6314729 6314724 6314723 6314732 6314727 6314726

Produktnavn VikingBad Sofia dusjkabinett 90x90x210cm Pluss, Hvit/hvitt VikingBad Sofia dusjkabinett 100x100x210cm Pluss, Hvit/hvitt VikingBad Sofia dusjkabinett 70x90x210cm Pluss, Hvit/hvitt, venstre VikingBad Sofia dusjkabinett 70x90x210cm Pluss, Hvit/hvitt, høyre VikingBad Sofia dusjkabinett 80x80x210cm Pluss, Hvit/hvitt VikingBad Sofia dusjkabinett 80x90x210cm Pluss, Hvit/hvitt, venstre VikingBad Sofia dusjkabinett 80x90x210cm Pluss, Hvit/hvitt, høyre

(Avbildet: SOFIA BASIC, hvit/hvit)

174

VIKINGBAD.NO

|

(Avbildet: SOFIA STANDARD, Sølv/hvit)

Pris kr 17 990 kr 17 990 kr 17 990 kr 17 990 kr 17 990 kr 17 990 kr 17 990

(Avbildet: SOFIA PLUSS, Hvit/hvit)

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


KIEV NRF nr 6312684 6312226 6312647 6312247 6312651 6312246 6312661 6312323 6312664 6312325 6312697 6312236 6312691 6312242 6312704 6312244

Produktnavn VikingBad dusjkabinett Kiev 80x80x210cm hvit/hvitt VikingBad dusjkabinett Kiev 80x80x210cm hvit/klart VikingBad dusjkabinett Kiev 70x90x210cm hvit/hvitt, høyre VikingBad dusjkabinett Kiev 70x90x210cm hvit/klart, høyre VikingBad dusjkabinett Kiev 70x90x210cm hvit/hvitt, venstre VikingBad dusjkabinett Kiev 70x90x210cm hvit/klart, venstre VikingBad dusjkabinett Kiev 80x90x210cm hvit/hvitt, høyre VikingBad dusjkabinett Kiev 80x90x210cm hvit/klart, høyre VikingBad dusjkabinett Kiev 80x90x210cm hvit/hvitt, venstre VikingBad dusjkabinett Kiev 80x90x210cm hvit/klart, venstre VikingBad dusjkabinett Kiev 90x90x210cm hvit/hvitt VikingBad dusjkabinett Kiev 90x90x210cm hvit/klart VikingBad dusjkabinett Kiev 80x80x190cm hvit/hvitt VikingBad dusjkabinett Kiev 80x80x190cm hvit/klart VikingBad dusjkabinett Kiev 90x90x190cm hvit/hvitt VikingBad dusjkabinett Kiev 90x90x190cm hvit/klart

Pris kr 13 990 kr 13 990 kr 13 990 kr 13 990 kr 13 990 kr 13 990 kr 13 990 kr 13 990 kr 13 990 kr 13 990 kr 13 990 kr 13 990 kr 13 990 kr 13 990 kr 13 990 kr 13 990

(Avbildet: KIEV, Hvit/klar)

175


PRODUKT & NRF OVERSIKT

DUSJKABINETT

ROMA BASIC - Dusjkabinett uten termostatbatteri. Med gjennomføring. NRF nr 6311009 6311014 6311011 6311015 6311665 6311666 6311065 6311069 6311066 6311071 6311473 6311491 6311027 6311032 6311028 6311033 6311673 6311674 6311083 6311087 6311084 6311088 6311989 6311469 6311679 6311685

Produktnavn VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x190cm Basic, Hvit/hvitt, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x190cm Basic, Hvit/hvitt, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x190cm Basic, Hvit/klart, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x190cm Basic, Hvit/klart, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 80x80x190cm Basic, Hvit/hvitt VikingBad Roma dusjkabinett 80x80x190cm Basic, Hvit/klart VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x190cm Basic, Hvit/hvitt, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x190cm Basic, Hvit/hvitt, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x190cm Basic, Hvit/klart, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x190cm Basic, Hvit/klart, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 90x90x190cm Basic, Hvit/hvitt VikingBad Roma dusjkabinett 90x90x190cm Basic, Hvit/klart VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x211cm Basic, Hvit/hvitt, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x211cm Basic, Hvit/hvitt, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x211cm Basic, Hvit/klart, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x211cm Basic, Hvit/klart, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 80x80x211cm Basic, Hvit/hvitt VikingBad Roma dusjkabinett 80x80x211cm Basic, Hvit/klart VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x211cm Basic, Hvit/hvitt, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x211cm Basic, Hvit/hvitt, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x211cm Basic, Hvit/klart, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x211cm Basic, Hvit/klart, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 90x90x211cm Basic, Hvit/hvitt VikingBad Roma dusjkabinett 90x90x211cm Basic, Hvit/klart VikingBad Roma dusjkabinett 100x100x211cm Basic, Hvit/hvitt VikingBad Roma dusjkabinett 100x100x211cm Basic, Hvit/klart

Pris kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190

ROMA STANDARD - Dusjkabinett med termostatbatteri NRF nr 6311669 6311667 6311018 6311023 6311019 6311024 6311074 6311078 6311075 6311079 6311474 6311663 6311044 6311049 6311045 6311051 6311675 6311676 6311101 6311105 6311102 6311106 6311992 6311471 6311688 6311692

176

VIKINGBAD.NO

Produktnavn VikingBad Roma dusjkabinett 80x80x190cm Standard, Hvit/klart VikingBad Roma dusjkabinett 80x80x190cm Standard, Hvit/hvitt VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x190cm Standard, Hvit/hvitt, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x190cm Standard, Hvit/hvitt, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x190cm Standard, Hvit/klart, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x190cm Standard, Hvit/klart, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x190cm Standard, Hvit/hvitt, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x190cm Standard, Hvit/hvitt, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x190cm Standard, Hvit/klart, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x190cm Standard, Hvit/klart, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 90x90x190cm Standard, Hvit/hvitt VikingBad Roma dusjkabinett 90x90x190cm Standard, Hvit/klart VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x211cm Standard, Hvit/hvitt, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x211cm Standard, Hvit/hvitt, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x211cm Standard, Hvit/klart, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x211cm Standard, Hvit/klart, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 80x80x211cm Standard, Hvit/hvitt VikingBad Roma dusjkabinett 80x80x211cm Standard, Hvit/klart VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x211cm Standard, Hvit/hvitt, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x211cm Standard, Hvit/hvitt, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x211cm Standard, Hvit/klart, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x211cm Standard, Hvit/klart, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 90x90x211cm Standard, Hvit/hvitt VikingBad Roma dusjkabinett 90x90x211cm Standard, Hvit/klart VikingBad Roma dusjkabinett 100x100x211cm Standard, Hvit/hvitt VikingBad Roma dusjkabinett 100x100x211cm Standard, Hvit/klart

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

Pris kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790


ROMA PLUSS - Dusjkabinett med termostatbatteri og justerbar toppdusj. NRF nr 6311677 6311678 6311036 6311041 6311037 6311042 6311092 6311096 6311093 6311097 6311991 6311472 6311695 6311699

Produktnavn VikingBad Roma dusjkabinett 80x80x211cm Pluss, Hvit/hvitt VikingBad Roma dusjkabinett 80x80x211cm Pluss, Hvit/klart VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x211cm Pluss, Hvit/hvitt, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x211cm Pluss, Hvit/hvitt, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x211cm Pluss, Hvit/klart, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x211cm Pluss, Hvit/klart, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x211cm Pluss, Hvit/hvitt, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x211cm Pluss, Hvit/hvitt, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x211cm Pluss, Hvit/klart, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x211cm Pluss, Hvit/klart, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 90x90x211cm Pluss, Hvit/hvitt VikingBad Roma dusjkabinett 90x90x211cm Pluss, Hvit/klart VikingBad Roma dusjkabinett 100x100x211cm Pluss, Hvit/hvitt VikingBad Roma dusjkabinett 100x100x211cm Pluss, Hvit/klart

(Avbildet: ROMA BASIC, hvit/hvit)

(Avbildet: ROMA STANDARD, hvit/hvit)

Pris kr 22 190 kr 22 190 kr 22 190 kr 22 190 kr 22 190 kr 22 190 kr 22 190 kr 22 190 kr 22 190 kr 22 190 kr 22 190 kr 22 190 kr 22 190 kr 22 190

(Avbildet: ROMA PLUSS, hvit/hvit)

Husk tilbehør! DUSJKABINETT - TILBEHØR NRF nr 9306231 9306232 9306233 9306234 9306235 6311993 6311994 6137319

Produktnavn VikingBad koblingsslange SIL DN10 1/2"B x 3/4"B 125 cm VikingBad koblingsslange SIL DN10 1/2"B x 1/2"B 125 cm VikingBad koblingsslange SIL DN10 1/2"R x 1/2"B 125 cm VikingBad koblingsslange SIL DN10 1/2"R x 1/2"R 125 cm VikingBad koblingsslange SIL DN10 1/2"R x 3/4"B 125 cm VikingBad Roma Damphette 90x90cm, Hvit VikingBad Roma Damphette 100x100cm, Hvit VikingBad Startsett pleiemidler, Massasjebad

Pris kr 499 kr 480 kr 455 kr 425 kr 445 kr 2 950 kr 3 205 kr 929

177


PRODUKT & NRF OVERSIKT

STEAMKABINETT & MASSASJEBAD

ROMA STEAMKABINETT NRF nr 6312094 6312795

Produktnavn VikingBad Steamdusj Roma 90x90x220cm, Hvit/hvitt VikingBad Steamdusj Roma 100x100x220cm, Hvit/hvitt

Pris kr 36 290 kr 38 390

TOKYO STEAMKABINETT NRF nr 6312434 6312545 6312435 6312436 6312546 6312437 6312547 6312438 6312439 6312548 6312441 6312549 6312442 6312713 6312443 6312714 6312551

Produktnavn VikingBad Steamdusj Tokyo 120 Høyre Daylight, klar side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 120 Høyre Midnight, klar side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 120 Høyre Midnight, sort side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 120 Høyre Morning, hvit side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 120 Høyre Morning, klar side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 120 Venstre Daylight, klar side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 120 Venstre Midnight, klar side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 120 Venstre Midnight, sort side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 120 Venstre Morning, hvit side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 120 Venstre Morning, klar side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 140 Daylight, klar side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 140 Midnight, klar side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 140 Midnight, sort side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 140 Midnight, sorte side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 140 Morning, hvit side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 140 Morning, hvit side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 140 Morning, klar side/klar front

Pris kr 50 990 kr 50 990 kr 50 990 kr 50 990 kr 50 990 kr 50 990 kr 50 990 kr 50 990 kr 50 990 kr 50 990 kr 56 490 kr 56 490 kr 56 490 kr 56 490 kr 56 490 kr 56 490 kr 56 490

Husk tilbehør! STEAMKABINETT - TILBEHØR NRF nr 6137329 6137331

178

VIKINGBAD.NO

Produktnavn VikingBad Vannduft eukalyptus 250 ml VikingBad Vannduft furunålsduft 250 ml

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

Pris kr 225 kr 225


MASSASJEKAR NRF nr 6136064 6137027 6137028

Produktnavn VikingBad Massasjebad Kong 180 Standard VikingBad Massasjebad Raet Standard, Høyre VikingBad Massasjebad Raet Standard, Venstre

Pris kr 36 990 kr 30 590 kr 30 590

Produktnavn VikingBad Massasjebad Kilen Xtreme VikingBad Massasjebad Vigen 180 VikingBad Massasjebad Vigen 180 Xtreme VikingBad Massasjebad Vigen 190 VikingBad Massasjebad Vigen 190 Xtreme VikingBad Massasjebad Vik Xtreme

Pris kr 69 690 kr 46 890 kr 62 790 kr 48 490 kr 64 290 kr 68 190

TERAPIKAR NRF nr 6136183 6136199 6136201 6137738 6137739 6137742

MASSASJE- OG TERAPIKAR- TILBEHØR NRF nr 6137317 6136024 6137324 6137325

Produktnavn VikingBad Pipe Cleaner 125 ml VikingBad Pipe Cleaner 500 ml VikingBad SunWac 3 klortabletter 160 stk VikingBad SunWac 3 klortabletter 32 stk

Pris kr 205 kr 485 kr 455 kr 175

179


PRODUKT & NRF OVERSIKT

BADEKAR & TILBEHØR

BADEKAR - FRITTSTÅENDE

HAMPEN krokodille imitasjon Dybde minste punk 44cm Lengde 175

MARIVOLL hvitt og gull Innvendig dybde 43cm

NRF nr 6135084

Pris kr 34 990

Lengde 175

NRF nr 6135085

Pris kr 29 990

NRF nr Hvit 6135094

Pris kr 15 290

NRF nr Hvit 6135096

Pris kr 18 690

NRF nr Hvit 6135095

Pris kr 18 690

RORE badekar Innvendig dybde 44cm NRF nr Hvit 6215623

Pris kr 18 690

Lengde 170

HOLVIGA badekar Innvendig dybde 45cm

ELLIPSE badekar Innvendig dybde 44cm NRF nr Hvit 6137755

NRF nr Hvit 6135115 6137754

Lengde 170

Pris kr 18 690

DYBE rettvegg badekar Innvendig dybde 45cm

DYBE badekar Innvendig dybde 43cm Lengde 170 170 180

Lengde 170

Pris kr 28 990

NØRHOLM badekar Innvendig dybde 48cm

Lengde 177

NRF nr 6135086

BIE badekar Innvendig dybde 44cm

GROOS hvit & sort Innvendig dybde 43cm

Lengde 165

Lengde 173,5

NRF nr Hvit matt 6135078

Pris kr 19 190 kr 19 890 kr 19 990

Lengde 180 180

NRF nr Hvit 6135116

NRF nr Hvit matt 6135079

*pris på batteri kommer i tillegg

SYNDLE badekar Innvendig dybde 44,5cm Lengde 150 150 180

VIKINGBAD.NO

NRF nr Hvitt 6135097

|

NRF nr Hvitt matt

NRF nr Sort matt

6135087

6215677

Pris kr 15 290 kr 15 790

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

Pris kr 19 990 kr 20 490


BADEKAR - FRITTSTÅENDE

KONG badekar Innvendig dybde 43cm Lengde 180 190

RAND badekar Innvendig dybde 45cm NRF nr Hvit 6136056 6137287

Pris kr 16 290 kr 17 390

Lengde 170 180

NRF nr Hvit 6137725 6137726

Pris kr 12 690 kr 13 690

*pris på batteri kommer i tillegg

DREV badekar Innvendig dybde 47cm Lengde 170, H 170, V 180, H 180, V

LILLE badekar Innvendig dybde 46cm NRF nr Hvit 6137241 6137242 6136057 6136058

Pris kr 16 290 kr 16 290 kr 16 890 kr 16 890

Lengde 141

NRF nr Hvit 6137723

Pris kr 20 090

*pris på batteri kommer i tillegg

BADEKAR - KVADRAT/KVADRAT DUO PANELLØSNING Lengde 150 Frontpanel 160 Frontpanel 170 Frontpanel KVADRAT badekar Innvendig dybde 46cm Lengde 150 160 170

NRF nr Hvit 6136211 6136096 6136095

Pris kr 9 485 kr 10 205 kr 10 940

Lengde 170 180

NRF nr Hvit 6136101

Pris kr 1 425

Lengde 150 Front og endepanel 160 Front og endepanel 170 Front og endepanel

NRF nr Hvit 6135002 6135003 6135004

Pris kr 12 775 kr 13 710 kr 14 615

170 Frontpanel 170 Frontpanel 180 Frontpanel 180 Frontpanel NRF nr Hvit 6135117 6135118

*pris på batteri kommer i tillegg

Pris kr 11 035 kr 11 735

Pris kr 1 865 kr 2 080 kr 2 250

Lengde Endepanel 62cm

Lengde

KVADRAT DUO badekar Innvendig dybde 46cm

NRF nr Hvit 6136212 6136098 6136097

Lengde Endepanel 62cm Endepanel 62cm

Lengde 170 Front og endpanel 170 Front og endpanel 180 Front og endpanel 180 Front og endpanel

NRF nr Hvit 6135124 6135125

NRF nr Hvit 6135123

NRF nr Hvit 6135075 6135076

NRF nr Sort matt 6135136 6135137 NRF nr Sort matt 6135138 NRF nr Sort matt 6135089 6135091

Pris kr 2 275 kr 3 670 kr 2 420 kr 3 810

Pris kr 1 455 kr 2 390

Pris kr 14 765 kr 17 095 kr 15 610 kr 17 935 181


PRODUKT & NRF OVERSIKT

BADEKAR & TILBEHØR

BADEKAR - TEMSE PANELLØSNING

Lengde 150 Frontpanel

NRF nr Hvit 6135134

Pris kr 1 355

Lengde Endepanel 62cm

NRF nr Hvit 6135135

Pris kr 875

Lengde 150 Front og endepanel

NRF nr Hvit 6135088

Pris kr 9 625

TEMSE badekar Innvendig dybde 41,5cm Lengde 150

NRF nr Hvit 6135133

Pris kr 7 395

POP-UP BADEKAR

POP-UP lokk badekar

NRF nr Krom 6135141

NRF nr Sort matt

NRF nr Gull

6135142

6135139

Pris kr 155 kr 175

BADEKARSBATTERI

FELIX Hånddusj

TENGE m/karpåfylling

NRF nr Krom 6311617

NRF nr Sort matt

NRF nr Gull

6312922

4355017

Pris kr 2 645 kr 5 095

FRIDA Hånddusjsett

Pris kr 299

RUNDE II Blandebatteripakke

182

VIKINGBAD.NO

NRF nr Sort matt

NRF nr Gull

6312923

6311823

Pris kr 995 kr 1 325

FRIDA Dusjgarnityr Justerbar

NRF nr krom 6312718

NRF nr Krom 4355406

NRF nr Krom 6311838

NRF nr krom 6311995

Pris kr 699

KUBE II Blandebatteripakke

NRF nr Sort matt

NRF nr Gull

4355016

4355018

Pris kr 7 690 kr 11 590

NRF nr Krom 4355005

NRF nr Sort matt

NRF nr Gull

4355015

4355019

Pris kr 7 690 kr 11 590


BADEKARSBATTERI

SKAGE m/rett dusjsett Karpåfyll 20 cm toppdusj

NRF nr Krom rett 6311907

25 cm toppdusj

NRF nr Sort matt rett 6316637

Pris kr 6 335 kr 10 660

SKAGE m/rundt dusjsett Karpåfyll NRF nr Krom rundt NRF nr Sort matt rundt Pris 6312715 kr 6 335 6316638 kr 10 660

LIAM BADEKARSVEGG

LIAM Badekarsvegg Sølv og sort matt, klart glass (Høyde 150cm Str. 70x150 80x150 90x150 70x150 80x150 90x150

NRF nr Sølv 6312952 6312955 6312956

NRF nr Sort matt

6312953 6312954 6312957

Pris kr 3 355 kr 3 525 kr 3 700 kr 3 355 kr 3 525 kr 3 700 183


Vi er her for deg! 184

VIKINGBAD.NO

VEILEDNING

DOKUMENTASJON

Vårt kundesenter hjelper deg med råd og veiledning når du skal velge baderomsprodukter. Kundesenteret er tilgjengelig på telefon og mail alle hverdager mellom 8 - 16. Du finner også gode råd og svar på aktuelle spørsmål ved å gå inn på vår nettside, vikingbad.no

VikingBad er opptatt av god dokumentasjon og installasjons- og brukermanualer følger med alle våre produkter. Alle nødvendige dokumenter finner du også på vår nettside, i tillegg til annen nyttig informasjon.


LEVERING

SERVICE

Vi garanterer rask og trygg levering. Forsendelsene er solid pakket og tydelig merket, for å unngå skader og unødvendige forsinkelser. Dokumentasjon og tilhørende komponenter følger alltid med, slik at det er enkelt å montere produktene.

VikingBad har et landsdekkende serviceteam, som kan bistå dersom det skulle være behov. Ta kontakt med din forhandler eller vår serviceavdeling i Grimstad for råd om montering eller dersom det gjelder reklamasjoner.

185


Husk!

Du trenger kun kjøpe såpa sjøl – resten fikser vi! VikingBad interaktive baderom Skann koden for å starte veien til ditt nye bad!

REDAKSJONEN Markedsansvarlig: Trude Bakken Henriksen - trude@vikingbad.no Layout og design: Sona Appaiah Kallira - sona.appaiah@vikingbad.no Bildeproduksjon: Linda Sagplass - linda@vikingbad.no Trykk: Ålgård Offset AS 2022 © VikingBad AS

186

VIKINGBAD.NO


187


VikingBad AS Østerskogen 35, 4879 Grimstad

Tlf: 370 90 600

post@vikingbad.no

vikingbad.no

NEMERKE VA

Prisfavoritter Baderom kan bestilles hos VikingBad AS: Produktnr 115414 VikingBad AS tar forbehold om trykkfeil, produktendringer og feil farge- og materialgjengivelse i heftet. Priser er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler, og er gjeldene frem til ny utgivelse.

Trykksak 2041 0652

4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover. Hjemlevering kr 150,- under 35 kg, og kr 350. over 35 kg. Utlevering kun mellom kl 08.00 - 16.00. Leveringstid kan forekomme på enkelte modeller.

T

S

Forhandler:

Sertifikat nr: 3822. 188

VIKINGBAD.NO