Viisas Elämä -katalogi syksy 2017

Page 1

Oivalluksia merkitykselliseen elämään.

2017 SYKSY


Oprah Winfreyn kirjakerhon valinta 2016!

GLENNON DOYLE MELTON

Rakkauden soturi

Koskettava, vahva ja tunneviisas Rakkauden soturi on kirja jokaiselle, joka on käynyt läpi vaikeita aikoja tai kokenut häpeää. Glennon Doyle Meltonin avioliitto mureni yllättäen, ja hän joutui kohtaamaan todellisuuden onnellisen perheen mielikuvan ulkopuolella. Rakkauden soturi on kertomus eräästä avioliitosta ja siitä, kuinka kuka tahansa meistä voi tehdä valinnan olla tyytymättä kelvolliseen sekä kohdata todellisen itsensä, kokemansa haasteet ja rakkauden pidättelemättömän rehellisesti.

ISBN 978-952-260-666-2 / sid. n. 300 s. Suomennos Jutta Ruonansuu / Ilmestyy 09/2017 www.lovewarriorbook.com

2


ARIANNA HUFFINGTON

Univallankumous – muuta elämäsi yksi yö kerrallaan ISBN 978-952-260-665-5 / sid. n. 300 s. Suomennos Teija Hartikainen / Ilmestyy 10/2017 www.ariannahuffington.com The Huffington Postin perustaja Arianna Huffingtonin mukaan elämme keskellä epidemiaa nimeltä univaje. Viimeisimmässä bestsellerissään Huffington pureutuu tähän aikamme tuotteeseen niin historian, tieteen, unien, terveysvaikutusten kuin omakohtaisten kokemusten kautta. Uni vaikuttaa niin terveyteemme, ihmissuhteisiimme, työtuloksiimme kuin onnellisuuteemme. Univallankumous herättää pohtimaan unen tärkeyttä sekä tekemään pysyviä muutoksia paremman unenlaadun ja elämän hyväksi.

LISSA RANKIN

Kutsumuksen anatomia – lääkärin matka päästä sydämeen ja resepti elämäntarkoituksen löytämiseen ISBN 978-952-260-563-4 / sid. n. 300 s. Suomennos Leena Siitonen / Ilmestyy 08/2017 www.lissarankin.com Kutsumuksen anatomia kertoo lääkäri Lissa Rankinin henkisestä matkasta, joka sai alkunsa tapahtumien myrskystä. Isän kuolema, tyttären syntymä ja kamppailu lääkärin ja parantajan identiteettien välillä saivat hänet heräämään voimallisesti omaan elämäntehtäväänsä. Kirja on kiehtova kuvaus luottamuksesta intuitioon, antautumisesta rakkaudelle ja vastoinkäymisten näkemisestä kasvun mahdollisuutena. 3


Syksyn valoisimman esikoiskirjailijan uskomaton tositarina.

KARITA AALTONEN

Uskalla parantua – uskomaton tositarina toivosta ja mielen voimasta Tamperelainen joogaopettaja, hyvinvointivalmentaja ja juontaja Karita Aaltonen voitti erittäin vakavan 4. asteen aivosyövän, jonka paranemisennuste on nolla. Nyt hän on täysin terve ja auttaa muita syöpäpotilaita. Kirjassaan Karita kertoo oman tarinansa ja avaa työkaluja, joiden hän koki auttavan paranemisessa, ja mitä sairaus hänelle lopulta opetti. Karitan tapaus on maailmanlaajuisesti harvinainen.

ISBN 978-952-260-657-0 / sid. n. 200 s. Ilmestyy 09/2017 www.karitaaaltonen.fi

4


KATJA FRANGE

Kuunsilta – feminiinisen tietoisuuden matka ISBN 978-952-260-661-7 / sid. n. 250 s. Ilmestyy 09/2017 www.katjafrange.com Dalai-lama on sanonut, että länsimaalainen nainen on avain maailman muuttumiseen, mutta mitä tämä tarkoittaa? Miten löytää feminiinisen ja maskuliinisen energian välinen yhteistyö, mikä mahdollistaa tasapainon ja rauhan? Kirjassa feminiininen tietoisuus ja ikiaikainen viisaus saa modernin naisen kasvot. Viisas Elämä -kirjailija ja henkinen valmentaja Katja Frange avaa uutuuskirjassaan naiseuden erilaisia ulottuvuuksia sekä myyttistä naiseuden voimaa, oman matkansa inspiroivia tarinoita käyttäen.

TONY DUNDERFELT

Valoisaksi – henkinen psykologia ja ihmisen luova alitajunta ISBN 978-952-260-662-4 / nid. n. 250 s. Ilmestyy 10/2017 www.tonydunderfelt.com Valoisaksi perustuu psykologi Tony Dunderfeltin luomaan holistiseen kokonaiskuvaan ihmisestä, jossa annetaan yhtäsuuri merkitys niin fyysiselle, sosiaaliselle, psykologiselle kuin henkisellekin näkemykselle. Kirjassa kuvataan tarkasti ihmisen psyykkinen ja henkinen rakenne, jolloin on helpompi käsittää mitkä ovat ne hengelliset ulottuvuudet, joista uskonnoissa puhutaan. Kirjan kautta avautuu myös aivan uusi perspektiivi uskontojen väliseen dialogiin, ekumeniaan, jota tänä päivänä kaivataan kipeästi. Psykologi ja uskontotieteilijä Tony Dunderfelt on yli 40 vuoden ajan tutkinut ihmisen sisäisiä mielen maailmoja.

5


KAISA NURMI

Löydä leijonanvoimasi – lisää inspiraatiota, iloa ja rauhaa elämään (tehtäväkirja) Käytännönläheinen ja astetta syvällisempi itsetuntemuskirja vie lukijansa matkalle oman mielen syövereihin. Kirjan tehtävät haastavat ja auttavat purkamaan opittuja rooleja ja uskomuksia. Kuukauden jokaiselle päivälle tarkoitetut ajatukset, mietteet ja tehtävät ohjaavat niiden asioiden pariin, joihin voimme käyttää murehtimiselta vapautuvan energian. Tämän kirjan avulla löydät sisäisen voimasi – todellisen leijonanvoimasi! Kaisa Nurmi on valmistuva terapeutti, joka hyödyntää työssään muun muassa ratkaisukeskeisen lyhytterapian ja NLP:n menetelmiä. ISBN 978-952-260-663-1 / nid. n. 100 s. Ilmestyy 08/2017 www.leijonansielu.fi 6


LEENA SIITONEN

Lempeän elämän käsikirja säätäjille – anna rakkauden ohjata ISBN 978-952-260-660-0 / nid. n. 200 s. Ilmestyy 09/2017 www.iloinenaura.com Suositun bloggaajan ja henkisen valmentajan Leena Siitosen lämmin ja huumorintajuinen Lempeän elämän käsikirja säätäjille on tarkoitettu kaikille meille suorittajille, säätäjille, stressaantuneille, täydellisyydentavoittelijoille, itsensä vähättelijöille, muiden miellyttäjille ja aidon itsensä hukanneille, jotka vaativat itseltään vähän liikaakin ja kokevat riittämättömyyttä. Kirja auttaa pääsemään pois ankaruuden, vaatimusten, kiireen ja suorittamisen kierteestä ja löytämään elämään taas ilon, mielekkyyden, lempeyden ja rentouden. Irtaudu säätämisestä ja anna rakkauden ohjata!

KIRSI VIRKKUNEN & ANNE LINDHOLM-KÄRKI

Urbaani mystikko – elämän arvoituksen äärellä ISBN 978-952-260-664-8 / sid. n. 250 s. Ilmestyy 09/2017 www.annelindholm-karki.fi www.fenixinspiration.fi Urbaani mystikko on ihminen, joka etsii elämän tarkoitusta syvemmältä arjen keskellä. Kirja raottaa mysteerin verhoa unien, tarinoiden, runojen ja arkkityyppien avulla. Urbaanin mystikon matkan mahdollistavat kiireettömyys, hiljaisuus, unennäkö ja kiitollisuus. Anne Lindholm-Kärki on psykoterapeutti, tietokirjailija ja Luova Uniohjaaja®. Kirsi Virkkunen on työnohjaaja, uniohjaaja® ja ratkaisukeskeinen valmentaja. 7


Supersuositun Herkän vatsan kokkikoulun jatko-osa!

PAULIINA TERVO

Herkän vatsan kokkikoulu – kasvisherkut ISBN 978-952-260-668-6 / nid. n. 200 s. Ilmestyy 11/2017 www.fodmap-keittioni.fi Herkän vatsan kokkikoulu – Kasvisherkut on ylistys luontoäidin antimille. Kauniisti kuvitetun kirjan äärellä villiinnytään vihanneksista, marjoista ja hedelmistä. Reseptien avulla opit kokkaamaan FODMAP-ruokavalioon sopivia kasvisruokia ja lisäämään ruoanlaittoon parantavia yrttejä ja hoitavia mausteita. Kirjasta löydät kasvisherkut kaikkiin tilanteisiin aina kapinoivan vatsan lepyttämisruoista juhlapöydän herkkuihin. Kirjan reseptit sopivat myös gluteenitonta ja maidotonta ruokavaliota noudattaville. Reseptivelhona tunnettu Tervo kirjoittaa FODMAP-keittiöni -blogia ja vetää suosittuja Herkän vatsan kokkikouluja.

ANNIKA HAVASTE

Suolistoa hoitamalla superaivot – viisi askelta parempaan työtehoon ja palautumiseen ISBN 978-952-260-667-9 / nid. n. 200 s. Kirja siirtyy vuodelle 2018 www.annikahavaste.fi Syö itsellesi terve suolisto ja vireät aivot! Annika Havasteen ravinto- ja elämäntapaohjeilla opit valitsemaan suolistoasi ja aivojasi parhaiten ravitsevat ruoka-aineet sekä välttämään ravintoa ja muita tekijöitä, jotka ovat niille haitaksi. Annika Havaste on FLT Ravintovalmentaja, jolla on 10 vuoden kokemus yksilöiden ja ryhmien valmentamisesta terveelliseen ruokavalioon. Annikan erityisosaamista on suoliston hoito ravitsemuksen avulla. 8


ERKKI LEHTIRANTA

Todellisuuden lukutaito – vinkkejä valaistumisen varalta ISBN 978-952-260-658-7 / nid. n. 250 s. Ilmestyy 07/2017 www.smilingstars.fi Kirja perehtyy olemassaolon ydinkysymyksiin ja on tutkimusmatka todellisuuden lukutaitoon universalismin näkökulmasta. Mitä on tietoisuus ja mihin me olemme matkalla? Kirja tarjoilee myös käytännön harjoituksia ja työkaluja matkan varrelle todellisuuden valtateille ja syrjäkujille. FM Erkki Lehtiranta on henkisen polun moniottelija, musiikkitieteilijä, kouluttaja ja kirjailija.

ERKKI LEHTIRANTA

Astrologia, henkisyys ja hyvinvointi ISBN 978-952-260-659-4 / nid. n. 200 s. Ilmestyy 10/2017 www.smilingstars.fi FM Erkki Lehtirannan toinen uutuuskirja yhdistää astrologian, henkisyyden ja hyvinvoinnin. Lehtiranta on myös suosittu astrologisten tulkintojen tekijä, joka on kirjoittanut 10 kirjaa.

9


TEAL SWAN

Varjot ennen aamunkoittoa ISBN 978-952-260-558-0 / nid. n. 350 s. Suomennos Jutta Ruonansuu / Ilmestyy 07/2017 www.tealswan.com Kun Teal Swan oli kuusivuotias, uskonnollisen kultin voimahahmo sai hänestä otteen, mistä seurasi vuosien seksuaalista hyväksikäyttöä sekä fyysistä ja henkistä väkivaltaa. Yhdeksäntoista ikäisenä Swan onnistui vihdoin pakenemaan, mutta hänellä ei ollut mitään keinoja käsitellä syvää vihaa, itseinhoa ja arvottomuuden tunteita. Vähitellen hän kuitenkin oppi rakastamaan itseään, mutta se vaati paljon työtä. Kirjassa esitellään runsaasti tekniikoita, joiden avulla itsensä hyväksymistä, rakastamista ja anteeksiantoa voi opetella päivä kerrallaan ja tehokkaasti. Tänä päivänä Teal Swan on kansainvälisesti tunnettu henkinen johtaja, henkisen kasvun valmentaja, kirjailija, puhuja ja metafysiikan tuntija.

FLORENCE SCOVEL SHINN

Salainen ovi menestykseen TUPLAKIRJA – KAKSI KIRJAA YHDESSÄ ISBN 978-952-260-574-0 / nid. n. 160 s. Suomennos Jaana-Mirjam Mustavuori / Ilmestyy 10/2017 Kaikkien vetovoiman lakia käsittelevien kirjojen äiti. ”Menestys kuuluu kaikille” kirjoitti Florence jo 1900-luvun alun New Yorkissa. Tämä henkisen elämän klassikko paljastaa, miten kuka tahansa voi löytää sisältään salaisen oven menestykseen. Kirjailija näyttää lukijalle, miten hengen lait toimivat käytännössä. Teoksessa on runsaasti havainnollisia esimerkkejä ja voimakkaita vahvistuslauseita. Kirja sisältää myös Florence Scovel Shinnin teoksen Sanojen taika.

10


ANITA MOORJANI

Taivas maan päällä ISBN 978-952-260-645-7 / nid. n. 200 s. Suomennos Teija Hartikainen / Ilmestyy 08/2017 www.anitamoorjani.com Uusi kirja Kuolema antoi minulle elämän -menestysteoksen kirjoittajalta! Kuolemanrajakokemus opetti Anita Moorjanille, että todellinen tieto ja ymmärrys löytyvät tuntemamme todellisuuden ulkopuolelta.Taivas maan päällä on omakohtainen ja lämminhenkinen kirja, joka paljastaa tuntemamme todellisuuden harhat ja vapauttaa jokaisen elämään elämää sellaisena kuin se on tarkoitettu elettäväksi. Anita Moorjani on kaksi New York Times -myyntimenestystä kirjoittanut kirjailija ja puhuja, joka painottaa henkisen hyvinvoinnin merkitystä sairauksista toipumisesta.

BYRON KATIE

Loving what is – neljä kysymystä jotka muuttavat elämän ISBN 978-952-260-647-1 / nid. n. 350 s. Suomennos Tuuti Piippo / Ilmestyy 10/2017 www.byronkatie.com, www.thework.com Maailmankuulun henkisen opettajan Byron Katien kehittämä menetelmä ”Työ” rakentuu neljän kysymyksen ympärille. Neljän kysymyksen avulla pystyy mitä tahansa ongelmaa käsittelemään niin, että ongelman aiheuttamat, tiukasti mielen liikkeisiin sidoksissa olevat tunnetilat muuttuvat paremmiksi. Loving what is ohjaa selkein ja innostavin esimerkein, kuinka tätä kaiken mullistavaa menetelmää käytetään. Esimerkeissä käsitellään muun muassa avioliiton ongelmia, pelkotiloja ja surutyön tekemistä. 11


Muista myös nämä tuoreet julkaisumme.

Ilkka Virolainen & Harri Virolainen

Ilkka Virolainen TIETOINEN JOHTAMINEN ISBN 9789522606280

Niko Leppänen & Makke Leppänen ITSELUOTTAMUS ISBN 9789522606211

Merja Takamäki IRTIPÄÄSTÄMINEN ISBN 9789522606433

Tim Ferriss TITAANIEN TYÖKALUT ISBN 9789522606396

Jen Sincero YOU ARE A BADASS ISBN 9789522606440

Mo Gawdat ONNELLISUUDEN YHTÄLÖ ISBN 9789522606419

Adam Grant ANNA JA OTA ISBN 9789522606297

Michael Greger & Gene Stone Andrew Cooper KUINKA ELÄÄ KUOLEMATTA JUICEMAN ISBN 9789522605429 ISBN 9789522605665

Bessel Van Der Kolk JÄLJET KEHOSSA ISBN 9789522605108

Tommi Tolmunen SALAINEN ZEN-HARJOITUS ISBN 9789522606266

Mari Lämsä NAURUN HYVÄÄ

Janet Bray Attwood & Chris Attwood PASSION TEST ISBN 9789522606365

MIELEN VOIMA URHEILUSSA ISBN 9789522606273

Katja Frange INTUITIOLLA-TYÖKIRJA ISBN 9789522606198

Katja Frange INTUITIO-KORTIT ISBN 9789522606181

TEKEVÄ VOIMA

ISBN 9789522605887


Pedram Shojai URBAANIN MUNKIN KÄSIKIRJA ISBN 9789522606426

Katja Liuksiala & Anssi Orrenmaa MIELIMATKA ISBN 9789522606228

Jaana-Mirjam Mustavuori TUNNEVIRRASSA ISBN 9789522606259

Joona Luostarinen & Timo Hyväri SOPEUTUMATTOMAT ISBN 9789522606235

Satu Rommi LOSKALAULUJA SUOMESTA ISBN 9789522606358

Dannion Brinkley & Kathryn Brinkley KUOLEMAN SALAISUUDET ISBN 9789522606372

Mats Strandberg & Sofia Falkenhem YÖN HIRVIÖ ISBN 9789522606334

Gabrielle Bernstein IHMEITÄ NYT ISBN 9789522605436

Brené Brown

Burch & Penman MINDFULNESS JA TERVEYS

Hal Elrod AAMUN IHME ISBN 9789522605412

Amy Cuddy VAHVASTI LÄSNÄ ISBN 9789522605450

Adam Grant ORIGINALS ISBN 9789522605771

James Watt BUSINESS FOR PUNKS ISBN 9789522605757

Eckhart Tolle LÄSNÄOLON VOIMA 20-VUOTISJUHLAPAINOS ISBN 9789522605528

NOUSE VAHVEMPANA ISBN 9789522604903

Carol S. Dweck MINDSET ISBN 9789522605900

ISBN 9789522604163


Oivalluksia merkitykselliseen elämään.

Viisas Elämä -kirjakustantamo on muuttanut ja avannut uuden hyvinvointiin keskittyvän Shine on! books & goods -lifestyle-liikkeen osoitteeseen Fredrikinkatu 35, Helsinki. Shine on - books & goods

@shine_on_books_goods

Viisas Elämä Oy asiakaspalvelu@viisaselama.fi p. 050 338 0717

viisaselama

@viisas_elama

WWW.VIISASELAMA.FI