Viisas Elämä -katalogi kevät 2017

Page 1

Oivalluksia merkitykselliseen elämään.

2017 KEVÄT


Sisällys Viisas Mieli

4

Viisas Ravinto

Timothy Ferris T ITAANIEN TYÖKALUT

Michael Greger & Gene Stone K UINKA ELÄÄ KUOLEMATTA

Janet Bray Attwood & Chris Attwood P ASSION TEST

Andrew Cooper J UICEMAN

15

Mo Gawdat O NNELLISUUDEN YHTÄLÖ Pedram Shojai U RBAANIN MUNKIN KÄSIKIRJA

Viisas Keho

Mari Lämsä N AURUN HYVÄÄ TEKEVÄ VOIMA

Tommi Tolmunen S ALAINEN ZEN - HARJOITUS

Niko Leppänen & Makke Leppänen I TSELUOTTAMUS

Ilkka Virolainen & Harri Virolainen M IELEN VOIMA URHEILUSSA

Jaana-Mirjam Mustavuori T UNNEVIRRASSA

Katja Liuksiala & Anssi Orrenmaa M IELIMATKA

17

Dannion Brinkley & Kathryn Brinkley K UOLEMAN SALAISUUDET Jen Sincero Y OU ARE A BADASS

Viisas Perhe

Merja Takamäki I RTIPÄÄSTÄMINEN – TEHTÄVÄKIRJA

Andrew Newman I SÄ , JOKA EI TIENNYTKÄÄN KAIKKEA

Katja Frange I NTUITIOLLA - TYÖKIRJA

Andrew Newman E LEFANTTI , JOKA YRITTI VARVISTAA

Katja Frange & Sanni Nevalainen I NTUITIOKORTIT

Mats Strandberg Y ÖN HIRVIÖ

Viisas Työ

12

Viisas Matkaaja

Adam Grant A NNA JA OTA

Satu Rommi L OSKALAULUJA S UOMESTA

JP Jakonen & Matti Kamppinen K OKONAISUUDEN NÄKEMISEN TAITO Joona Luostarinen & Timo Hyväri S OPEUTUMATTOMAT Ilkka Virolainen T IETOINEN JOHTAMINEN

2

19

21


Hyvä Viisas Elämän Ystävä, Toivomme, että tämä vuosi on Sinulle hyvä ja merkityksellinen vuosi, joka muuttaa jotain parempaan suuntaan. Elämä on ainaisessa muutoksen tilassa, eikä uutta voi syntyä, ellei jotain vanhaa poistu ja anna uudelle tilaa. Viisas Elämä Oy on yrityksenä elänyt läpi muutoksen vuoden, ja prosessi jatkuu edelleen. Olemme uusiutuneet niin henkisesti kuin fyysisestikin. Olemme karsineet valikoimaamme ja uskallamme edustaa vahvemmin juuri sitä, minkä uskomme olevan perusta kaikelle kasvulle: sisimpään katsominen, tietoiseksi tuleminen, läsnäolon vahvistuminen ja oivallusten kautta merkityksen löytäminen. Merkityksen löytäminen itsessä, toisissa, työelämässä, arjessa ja muualla ympäröivässä maailmassa on Viisas Elämän tavoite. Uskomme, että lukijat kokevat kirjojemme äärellä niin pieniä kuin isojakin havahtumisia, jotka lisäävät elämän merkityksellisyyttä. Joskus apu voi tulla jostain pienestä asiasta tai sanasta, jonka joku toinen lausuu, kauniista musiikista tai taiteesta – tai yhdestä lauseesta kirjassa. Elämä sykkii kaikkialla, minne katsommekin ja mille annamme tietoisen läsnäolomme hetken. Elämä on jatkumo näitä hetkiä, ja toivomme olevamme kanssakulkijasi juuri näissä hetkissä.

Oivallusrikasta ja tietoista kevättä Sinulle! Heli Le Toimitusjohtaja ja yrittäjä Viisas Elämä Oy heli@viisaselama.fi Heli Le (vas.) yhdessä kirjailija Marika Borgin kanssa Rakastu elämääsi! -kirjan julkistamistilaisuudessa syksyllä 2016.

3


Viisas Mieli

TIMOTHY FERRISS

Titaanien työkalut

Elämänohjeita huippumenestyjiltä ja supertähdiltä Tim Ferrissin suosittuihin The Tim Ferriss Show -podcasteihin pohjaava kirja käy läpi jokaisen ohjelmaan haastatellun titaanin (mm. Jamie Foxx, Arnold Schwarzenegger ja Cheryl Strayed) yksinkertaisia keinoja, elämänohjeita ja vinkkejä elämänlaadun ja työtulosten parantamiseksi. Väliin Ferriss ujuttaa omintakeiseen tyyliinsä tarinoita ja pohdintoja sekä omia kokemuksiaan titaanien antamista työkaluista.

ISBN 978-952-260-639-6 / nid. n. 700 s. Suomennos Timo Utterström / Ilmestyy 3/2017 www.tim.blog

4


Viisas Mieli JANET BRAY ATTWOOD & CHRIS ATTWOOD

Passion Test – löydä elämäsi tarkoitus yksinkertaisen menetelmän avulla ISBN 978-952-260-636-5 / nid. n. 300 s. Suomennos Jenni Vehkaluoto / Ilmestyy 3/2017 www.thepassiontest.com Onko mahdollista, että yksinkertaisella testillä voi muuttaa koko elämän? Attwoodien luoman testin avulla lukija voi tunnistaa ja löytää viisi itselleen tärkeintä intohimon kohdetta. Kun nämä ovat selvillä, kirja opastaa, miten elämäänsä voi muokata niin, että intohimojen toteuttamisesta tulee helppoa ja vaivatonta.

MO GAWDAT

Onnellisuuden yhtälö – ohjelmoi itsesi tyytyväiseksi ISBN 978-952-260-641-9 / nid. n. 400 s. Suomennos Timo Utterström / Ilmestyy 5/2017 www.solveforhappy.com Googlen kehitysjohtaja Mo Gawdat esittelee kirjassaan aivotoimintaan pohjautuvan kaavan, punnitsee ilon ja surun tasapainoa ja selvittää onnellisuuden yhtälön. Kirjan viesti on selkeä: meidät ihmiset on suunniteltu olemaan onnellisia. Vaikka kohtaisimme mitä vaikeuksia, olisimme kuinka kuormittuneita tai kokeneet mitä tahansa, voimme silti olla tyytyväisiä elämäämme ja suhtautua tulevaisuuteen optimistisesti. 5


Viisas Mieli PEDRAM SHOJAI

Urbaanin munkin käsikirja – muinaista viisautta ja moderneja niksejä nykymaailmassa selviytymiseen ISBN 978-952-260-642-6 / nid. n. 300 s. Suomennos Matti Rautaniemi / Ilmestyy 4/2017 www.pedramshojai.com Pedram Shojai tuo zenmestareiden tyyneyden hektiseen nykyaikaan. New York Timesin bestseller-listalle noussut Urbaani munkki auttaa avaamaan sydämen, terävöittämään mielen ja juurruttamaan hyvän olon kehoon ja mieleen vaativimmissakin olosuhteissa. Kirja on täynnä korvaamattomia jokapäiväisiä harjoituksia ja meditaatioita.

MARI LÄMSÄ

Naurun hyvää tekevä voima – löydä tie elämäniloon ISBN 978-952-260-588-7 / nid. 412 s. Ilmestyy 2/2017 www.intovaattori.fi Tämä kirja vie lukijan matkalle oman naurun lähteille ja avaa uusia ovia ymmärrykselle siitä, miten voimme löytää naurun positiivisen voiman elämäämme. Vapauttaessamme naurumme voimme vapauttaa myös kehomme ja mielemme menneisyyden ja rajoittavien uskomusten kahleista ja oppia elämään autenttisina tässä ja nyt.

6


Viisas Mieli

NIKO LEPPÄNEN & MAKKE LEPPÄNEN

Itseluottamus – kestomenestys mielessä

Jokainen meistä tietää, miten helppoa toimiminen ja tekeminen on, kun itseluottamuksemme on kunnossa. Tämän kirjan tarkoitus on palauttaa luontainen, ulkoisista tekijöistä riippumaton itseluottamuksemme. Kun päästämme irti illuusiosta, jonka mukaan itseluottamuksemme ja tunteemme ovat ulkoisten tekijöiden aiheuttamia, menestyminen ja onnistuminen ovat väistämättömiä.

ISBN 978-952-260-621-1 / nid. n. 200 s. Ilmestyy 4/2017 www.itseluottamus.com

7


Viisas Mieli JAANA-MIRJAM MUSTAVUORI

Tunnevirrassa – ymmärrä tunteita, 21 näkökulmaa tunteisiin ISBN 978-952-260-625-9 / nid. n. 200 s. Ilmestyy 5/2017 www.inspirare.fi Tunteet ovat ihmisen ensimmäinen kieli. Ne liikuttavat mieltä, koskettavat ja satuttavat. Niistä saa voimaa, ja toisinaan ne vievät voimat. Jaana-Mirjam Mustavuori kirjoittaa uudessa teoksessaan eloisasti ja monipuolisesti kaikenlaisista tunteista sekä niiden asemasta ja tehtävästä ihmisen elämässä. Kirja sopii jokaiselle, joka haluaa ymmärtää paremmin itseään ja tunteita.

DANNION BRINKLEY & KATHRYN BRINKLEY

Kuoleman salaisuudet – seitsemän opetusta henkimaailmasta ISBN 978-952-260-637-2 / nid. n. 200 s. Suomennos Hanna Virtanen / Ilmestyy 5/2017 www.dannionandkathryn.com Vuonna 1975 Dannion Brinkley kuoli salamaniskuun. Kun hän 28 minuuttia myöhemmin heräsi ruumishuoneelta, kaikki oli muuttunut. Kuoleman salaisuudet paljastaa Brinkleyn kuolemanrajakokemuksessaan saamat opetukset kaikille meille, jotka emme ole päässeet käymään rajan tuolla puolen. Opimme seuraamaan kohtaloamme ja ymmärtämään tuonpuoleisen kautta, miten saamme terveytemme ja onnellisuutemme kukoistamaan. 8


Viisas Mieli JEN SINCERO

You are a badass – lopeta itsesi vähättely ja elä täysillä ISBN 978-952-260-644-0 / nid. n. 300 s. Suomennos Jutta Ruonansuu / Ilmestyy 3/2017 www.jensincero.com Tämä raikas ja äärimmäisen viihdyttävä elämäntapaopas tarjoaa 27 helposti nieltävää suupalaa: hulvattoman inspiroivia tarinoita, viisaita neuvoja, helppoja harjoituksia ja satunnaisia kirosanoja. Jos olet valmis tekemään suuria muutoksia elämässäsi, You are a badass vie sinut matkalle, jonka aikana opit runtelemaan itseäsi vahingoittavat uskomukset ja päämääriesi edessä notkuvat käytösmallit, räjäyttämään hölmöt pelkosi ja hankkimaan vihdoin ja viimein sitä hiton rahaa.

MERJA TAKAMÄKI

Irtipäästäminen – tehtäväkirja ISBN 978-952-260-643-3 / nid. n. 200 s. Ilmestyy 3/2017 www.polunvalaisija.fi Tämän valmennusoppaan avulla opit päästämään irti toimintamalleista, rutiineista, ajatuksista ja asioista, jotka eivät enää palvele sinua. Voit luoda tilaa uudelle mielekkäälle elämälle, keskittyä vain tähän hetkeen ja toivottaa läsnäolon tervetulleeksi. Kirja on toteutettu puuhakirjan muotoon, jotta sen sisältämät työkalut muuttuisivat heti teoriasta todelliseksi tekemiseksi.

9


Viisas Mieli

KATJA FRANGE

Intuitiolla-työkirja – sisäisen viisauden harjoituksia ISBN 978-952-260-619-8 / nid. 108 s. / Ilmestynyt 2/2017 www.katjafrange.com Intuitiolla-työkirja sisältää intuitiota avaavia harjoituksia ja kysymyksiä, hyödyllisiä vinkkejä ja työkaluja sekä inspiroivia ajatuksia. Kuvitettu työkirja kulkee helposti mukana ja sen harjoitusten äärelle on helppo pysähtyä arjen keskellä, ja harjoituksia voi tehdä omaan tahtiin. Intuition vahvistaminen on henkistä kasvua, joten työkirja on inspiroiva työkalu itsetuntemuksen kehittämiseen.

10


Viisas Mieli

44 korttia + opaskirja

KATJA FRANGE & SANNI NEVALAINEN

Intuitiokortit ISBN 978-952-260-618-1 / Ilmestynyt 2/2017 www.katjafrange.com www.valonvoimaa.fi Intuitiokortit auttavat kuulemaan sisäistä viisautta. Korttien energisoivat kuvat, puhuttelevat tekstit ja inspiroivat käytännön opastukset herkistävät ja avaavat intuitiota. Nämä korkealaatuiset kortit toimivat kysymyksiä herättävänä työkaluna ja paljastavat uusia näkökulmia, samalla muistuttaen elämän viisaudesta ja ilosta. Intuitiokortit ovat henkisen valmentajan ja kirjailijan Katja Frangen sekä Valon taiteilija Sanni Nevalaisen yhteistyötä.

11


Viisas Työ

© 2015 George Lange

ADAM GRANT

Anna ja ota

Miksi voit menestyä parhaiten muita auttamalla Anna ja ota on uraauurtava teos siitä, miten vastavuoroisuus johtaa menestykseen. Sosiologien, bisnesajattelijoiden ja yritysjohtajien ylistämä kirja näyttää uuden vallankumouksellisen tavan lähestyä työn tekemistä, ihmissuhteita ja tuottavuutta: auttamalla muita saat myös itse – ja menestyt! Anna ja ota -menestysteosta pidetään yhtenä tämän vuosituhannen tärkeimmistä yrityskirjoista.

ISBN 978-952-260-629-7 / nid. n. 350 s. Suomennos Jutta Ruonansuu / Ilmestyy 4/2017 www.adamgrant.net

12


Viisas Työ

JP JAKONEN & MATTI KAMPPINEN

Kokonaisuuden näkemisen taito – johdatus integraaliseen ajatteluun ISBN 978-952-260-620-4 / nid. n. 200 s. Ilmestyy 4/2017 www.jpjakonen.fi Näetkö metsän puilta? Osaatko laittaa asioita oikeisiin kehyksiin? Onko näkökulman vaihtaminen mahdotonta vai pelkästään vaikeaa? Miten lähestyä ylitsepääsemättömältä vaikuttavaa monimutkaista ongelmaa? Integraaliteoria tarjoaa ajattelun työkaluja, joiden avulla voi erotella osat kokonaisuuksista ja harjaannuttaa erilaisten näkökulmien ymmärtämistä.

JOONA LUOSTARINEN & TIMO HYVÄRI

Sopeutumattomat – tee intohimostasi tai osaamisestasi menestystarina ISBN 978-952-260-623-5 / nid. n. 200 s. Ilmestyy 4/2017 www.valmentaja-akatemia.fi Perinteinen työelämä ei ole kaikkia varten. Ei vaikka palkka olisi hyvä, työpaikka varma ja työsuhde-edut valtavat. Sopeutumattomat on kirja kaikille nykyisille ja tuleville yksinyrittäjille, freelancereille, taiteilijoille, kapinallisille, häiriköille ja vapaudentavoittelijoille, jotka haluavat olla osa yhteiskuntaa mutta elää silti omilla säännöillään.

13


Viisas Työ

ILKKA VIROLAINEN

Tietoinen johtaminen Tietoinen johtaminen tuo esille, miten tietoisuuden tasoa nostamalla kyetään toimimaan täysin uudella tasolla. Tietoisuuden nousun kautta moni asia, jota johtaja piti aiemmin mahdottomana, tulee mahdolliseksi. Kirja sisältää runsaasti harjoituksia ja käytänteitä, jotka auttavat toteuttamaan kirjan oppeja käytännössä.

ISBN 978-952-260-628-0 / nid. n. 200 s. / Ilmestyy 4/2017 www.huippufiilis.fi

14


Viisas Ravinto

MICHAEL GREGER & GENE STONE

Kuinka elää kuolematta Löydä ruoat, jotka tutkitusti ehkäisevät sairauksia ja edesauttavat toipumista Lääkärin kirjoittama terveysraamattu käy läpi länsimaiden yleisimmät kansantaudit ravitsemuksen näkökulmasta. Teos esittelee sairauksien pääasialliset syyt ja tutkimuksiin perustuvan laajan todistusaineiston helppotajuisesti ja kiihkottomasti. Greger paketoi yhteen alan uusimman tutkimuksen ja käytännölliset ravinto-ohjeet. Kirjan ohjeita voi seurata helposti siihen liittyvän ilmaisen sovelluksen avulla.

ISBN 978-952-260-542-9 / nid. 576 s. Suomennos Juha Danson / Ilmestynyt 2/2017 www.nutritionfacts.org

15


Viisas Ravinto ANDREW COOPER

Juiceman –

100 herkullista reseptiä koko perheelle ISBN 978-952-260-566-5 / nid. 230 s. Ilmestyy 3/2017 www.juiceman.co Haluatko lisätä energiaa elämääsi tuomalla hedelmät ja vihannekset helpolla tavalla osaksi päivittäistä ruokavaliotasi? Juiceman tarjoaa sinulle helpot reseptit terveellisiin mehuihin, herkullisiin smoothieihin, energisoiviin aamupaloihin ja välipaloihin.

Juiceman tarjoaa yli sadan reseptin lisäksi mehupaastoohjelman ja vinkkejä, miten onnistut siinä.

Kirjan mehu- ja smoothie-ohjeet sopivat koko perheelle.

16


Viisas Keho

TOMMI TOLMUNEN

Salainen zen-harjoitus

Selkää ja niskaa hoitava liikemeditaatio Salainen zen-harjoitus (chan mi gong) on liikeharjoitus, jossa tehdään aaltomaisia, silkkimatoa jäljitteleviä liikkeitä. Tämä meditatiivinen harjoitus on peräisin kiinalaisesta buddhalaisesta perinteestä. Nykyään harjoitusta tehdään useimmiten lähinnä terveysvaikutusten takia, sillä se on helppo ja tehokas tapa rentouttaa selkää, niskaa ja hartioita. Kirjaan sisältyy runsaasti kuva- ja videomateriaalia, joiden avulla aloittelijakin voi oppia paljon tästä harjoituksesta.

ISBN 978-952-260-626-6 / nid. 246 s. Ilmestynyt 1/2017

17


Viisas Keho ILKKA VIROLAINEN & HARRI VIROLAINEN

Mielen voima urheilussa ISBN 978-952-260-627-3 / nid. n. 300 s. Ilmestyy 4/2017 www.huippuhyvinvointi.fi Yksi merkittävästi urheilusuoritukseen vaikuttava tekijä on ihmisen mieli. Urheilija saattaa epäonnistua, koska ei kestä kilpailun aiheuttamia paineita tai koska häneltä puuttuu voittamiseen vaadittava asenne. Hyödyntämällä mielen voimavaroja voi kuka tahansa parantaa omaa urheilusuoritustaan. Mielen voima urheilussa lähestyy mielen voimavarojen hyödyntämistä käytännönläheisesti. Kirja tarjoaa paljon esimerkkejä, kuinka huippu-urheilijat hyödyntävät mieltään suoritustensa parantamisessa.

KATJA LIUKSIALA & ANSSI ORRENMAA

Mielimatka – läsnäoloa poluilla, laduilla ja laineilla ISBN 978-952-260-622-8 / nid. n. 200 s. Ilmestyy 5/2017 Ihminen on osa luontoa, mutta virtuaalimaailma vie meitä yhä kauemmas luonnollisesta ympäristöstä. Mielimatka kutsuu sinut läsnäolevan liikunnan avulla takaisin luontoon. Astu luonnon vihreään, valkoiseen tai siniseen joogasaliin. Herätä kehosi ja aistisi ja löydä kävelyn flow tuoksuvassa metsässä, hiihto liukuvalla lumella tai melonta keinuvalla vedenpinnalla. Kirja antaa askeleet myös luontosuhteen syventämiseen luontopäiväkirjan avulla.

18


Viisas Perhe

ANDREW NEWMAN

Isä, joka ei tiennytkään kaikkea Isä, joka ei tiennytkään kaikkea on kertomus sankarista, Isästä, joka huomaa olevansa kinkkisessä kurimuksessa: hänen pitäisi tietää aivan kaikki! Kirjan tarina rohkaisee niin lapsia kuin vanhempia pyytämään apua, kun he huomaavat olevansa tilanteessa, jota eivät osaa ratkaista. Kirja jatkaa Andrew Newmanin Hyvän mielen iltasadut -sarjaa ja sisältää koko perheelle sopivia yksinkertaisia mindfulness-harjoituksia.

ISBN 978-952-260-631-0 / sid. n. 60 s. Suomennos Jenni Vehkaluoto / Ilmestyy 5/2017 www.consciousstories.com

19


Viisas Perhe ANDREW NEWMAN

Elefantti, joka yritti varvistaa ISBN 978-952-260-632-7 / sid. n. 60 s. Suomennos Jenni Vehkaluoto / Ilmestyy 5/2017 www.consciousstories.com Elefantti, joka yritti varvistaa on tarina pienestä elefantista, joka huomaa oman kehonsa ja ihastuu sen mahdollisuuksista – ja sitten ymmärtää oman kehonsa rajallisuuden ja alkaa vihata sitä. Kirja kehottaa lasta arvostamaan itseään sellaisena kuin on: kauniina, ainutlaatuisena ja erityisenä. Kirja jatkaa Andrew Newmanin Hyvän mielen iltasadut -sarjaa ja sisältää koko perheelle sopivia yksinkertaisia mindfulness-harjoituksia.

MATS STRANDBERG & SOFIA FALKENHEM

Yön hirviö ISBN 978-952-260-633-4 / nid. n. 100 s. Suomennos Aki Räsänen / Ilmestyy 4/2017 Kun naapurin Uffe-koira puraisee Frankia sormesta, alkaa Frank nähdä ihmeellisiä unia. Unissa hänellä on neljä jalkaa, hänen ihoaan peittää turkki ja hänellä on heiluva häntä. Samaan aikaan kaupungilla aletaan supista, että lähimetsässä asuu hirviö. Onko Frankista tullut ihmis-Uffe? Jännittävä, hauska ja juuri sopivan pelottava Yön hirviö pitää otteessaan viemättä yöunia. Se on kertomus ihmisistä ja hirviöistä, erilaisuudesta ja sopeutumattomuudesta ja siitä, miten oman laumansa voi löytää paikasta, josta sen vähiten odottaa löytyvän.

20


Viisas Matkaaja Miltä näyttää 100-vuotias Suomi paluumuuttajan silmin?

SATU ROMMI

Loskalauluja Suomesta

Nurinkurinen matkakirja paluumuuttajille Loskalauluja Suomesta on joogaopettaja ja matkakirjailija Satu Rommin käänteinen matkakirja, kertomus paluusta hyvinvoivaan ja kosteaan kotimaahan pitkän poissaolon jälkeen. Samalla äänen saavat myös muut paluumuuttajat, jotka jakavat kokemuksiaan ja ohjeitaan Suomeen palaamisesta. Kirja on paitsi matkakirja kirjoittajan kotimaahan ja omaan identiteettiin, myös opas palaamista suunnitteleville ja heidän läheisilleen.

ISBN 978-952-260-635-8 / nid. n. 200 s. Ilmestyy 5/2017 21


Muista myös nämä tuoreet julkaisumme.

Gabrielle Bernstein IHMEITÄ NYT ISBN 9789522605436

Brené Brown NOUSE VAHVEMPANA ISBN 9789522604903

Burch & Penman MINDFULNESS JA

Amy Cuddy VAHVASTI LÄSNÄ ISBN 9789522605450

Carol S. Dweck MINDSET ISBN 9789522605900

Terhi Friman HYVÄ TYÖPÄIVÄ ISBN 9789522605863

Heikki Peltola ROHTOJA RAATAJILLE ISBN 9789522605733

Ilkka & Harri Virolainen MIELEN VOIMA TYÖSSÄ ISBN 9789522605481

James Watt BUSINESS FOR PUNKS ISBN 9789522605757

Christo Foerster NEO NATURE ISBN 9789522604781

Aku Kopakkala JUOKSE HENKESI EDESTÄ ISBN 9789522605658

Eckhart Tolle LÄSNÄOLON VOIMA 20-VUOTISJUHLAPAINOS ISBN 9789522605528

Olli-Pekka Vainio HYVEET ISBN 9789522605856

TERVEYS

ISBN 9789522604163

JP Jakonen STRESSIVAPAA YRITTÄJÄ

ISBN 9789522605870

Hal Elrod AAMUN IHME ISBN 9789522605412

Adam Grant ORIGINALS ISBN 9789522605771


Johanna Blomqvist KVANTTIFYSIIKASTA ENERGIAHOITOIHIN

Katja Frange INTUITIOLLA ISBN 9789522604828

Merja Takamäki AJANHALLINTA ISBN 9789522605931

Merja Takamäki KUKA MINÄ OLEN? ISBN 9789522605924

Marika Borg RAKASTU ELÄMÄÄSI! ISBN 9789522605726

Miia Huitti STRESSIKUPLA ISBN 9789522605504

Ira Koivu VAPAA VIINISTÄ ISBN 9789522605313

Amy Liptrot REUNALLA ISBN 9789522605399

Merja Niemi & Jaan-Erik Arnia MAHDOLLISTAJA ISBN 9789522604866

Jeremy Qvick TIE SISÄISEEN

Pirjo Saarnia TERVEELLISEMPIÄ

Hanna-Leena Sabelström

ISBN 9789522605719

Elina Kauppila IHANA PERHE ISBN 9789522605375

IHMISYYTEEN

HERKKUJA

ISBN 9789522605535

ISBN 9789522605382

Elina Kauppila KAMALAN IHANA

Andrew Newman POIKA JOKA ETSI

PÄIVÄ

ISBN 9789522604835

HILJAISUUTTA

ISBN 9789522605283

UUDEN AJAN LAPSET ISBN 9789522605467

Andrew Newman ILOINEN NOITA ISBN 9789522605290


Oivalluksia merkitykselliseen elämään. Viisas Elämä on yhteisö, joka kokoaa viisaisiin elämäntapoihin liittyvät sisällöt, tapahtumat ja tuotteet näppärästi yhteen. Pidämme sinut ajan tasalla henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin merkityksellisimmistä ilmiöistä – kuten kirjauutuuksista.

facebook.com/viisaselama instagram.com/viisas_elama

Viisas Elämä Oy asiakaspalvelu@viisaselama.fi Hämeentie 155 A 6 PL 42, 00561 Helsinki p. 050 338 0717 (klo 11–16)

WWW.VIISASELAMA.FI