Viisas Elämä -katalogi kevät 2020

Page 1

Kevät 2020


SISÄLLYS Tam mikuu . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3 Helmikuu............................... 5 Maaliskuu.............................. 8 Huh t iku u . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .1 2 Toukokuu..............................16 Ke säkuu................................1 7 Uudistetut painokset. . . . . . . . . . . . . . . . . 19


HELMIKUU 2020

Danielle Collins Danielle Collins on maailman johtava kasvojooga-asiantuntija sekä ravinto- ja hyvinvointivalmentaja. Hänellä on monipuolinen koulutus myös muun muassa eri rentoutusterapioista ja joogasta. Danielle on jakanut holistista terveys- ja kauneustietämystään menestyksekkäästi eri medioissa jo yli 15 vuoden ajan.

Kasvojooga Hehkua kasvoille kiinteyttävien harjoitusten avulla

Danielle Collins Luonnollista hehkua iholle kiinteyttävän kasvojoogan avulla – vain 5 minuuttia päivässä riittää Miksi lihastreenit keskittyvät vain kehoon kaulasta alaspäin, ja kasvot unohdetaan täysin? Kasvojooga on nopea, helppo ja tehokas keino tuntea olosi nuoremmaksi ja terveemmäksi – täysin luonnollisesti. Danielle Collins on yksi maailman johtavista kasvojooga-asiantuntijoista, jonka viiden minuutin menetelmää päivittäin noudattamalla ilmeesi muuttuu pirteämmäksi ja iloisemmaksi. Kiinteyttävät, hierovat ja rentouttavat liikkeet parantavat kasvojen verenkiertoa ja saavat ihosi hehkumaan. Kaikenikäisille sopivat harjoitukset lisäävät kehosi kokonaisvaltaista hyvinvointia, ja niiden lomassa lukija saa myös terveelliseen elämäntapaan kannustavia ohjeita ruokavaliosta ja ihonhoidosta.

3

ISBN 978-952-260-884-0 Suomentanut Sanna Lönnfors 200 s. nidottu, mustavalkoinen Kl. 59.31, 17.3 Svh 32,00 €

Ilmestyy 22.1.2020


TAMMIKUU 2020

Elviira Krebber Elviira Krebber on koulutukseltaan filosofian maisteri, dipl. ravintoneuvoja ja Suomen ensimmäinen sertifioitu Keto Coach. Hänen englanninkielinen bloginsa Low-Carb, So Simple ja sen Facebook-sivu ovat saavuttaneet lyhyessä ajassa suuren suosion. Blogissa vierailee kuukausittain satoja tuhansia kävijöitä, ja Facebook-sivulla on yli 700 000 tykkääjää. Elviira on julkaissut suomen- ja englanninkielisiä kirjoja, ja hänen englanninkieliset kirjansa ovat kivunneet Amazonin bestseller-listoille.

Kasvisruokien KETO-käsikirja Elviira Krebber Kasvisruokien KETO-käsikirjan sarjan ensimmäisen osan avulla toteutat ketogeenista ruokavaliota terveellisesti ja herkullisesti Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa vannovat ketogeenisen ruokavalion nimeen: lukuisat terveyshyödyt ja hyvä olo kannustavat pysyvään elämänmuutokseen, ja keto toimii myös tehokkaana detox-kuurina. Mutta miten supersuosittu ”ketoilu” onnistuu ilman lihaa, kalaa, munia tai maitotuotteita? Suomen ensimmäinen Keto Coach, diplomiravintoneuvoja Elviira Krebber opastaa lukijaansa vaihe vaiheelta, miten tätä kaikille sopivaa ja kehoa puhdistavaa ruokavaliota voi noudattaa turvallisesti ja ennen kaikkea helposti. Saat yksityiskohtaiset ohjeet ruoka-aineista, joita lautaseltasi tulisi löytyä. Mukana runsaasti reseptejä päivän jokaiseen ateriaan – herkullisia jälkiruokaohjeita unohtamatta.

4

ISBN 978-952-260-852-9 n. 150 s., nidottu, värillinen Kl. 59.34, 17.3 Svh 28,00 €

Ilmestyy 31.1.2020


HELMIKUU 2020

Sanni Nevalainen Sanni Nevalainen on KTM, Suggestoterapeutti SHY, Valon taiteilija, kouluttaja ja kirjailija. Viisas Elämä on julkaissut häneltä kirjat Enkeleiden matkassa ja Enkelit arjessa, Tie runsauteen -meditaatioäänitteen sekä yhteistyössä Katjan Frangen kanssa toteutetut Intuitiokortit. Sanni maalaa sydämen ja sielun maisemia, joilla inspiroi, energisoi ja tuo iloa yhdessä enkeleiden ja ylösnousseiden mestareiden kanssa.

Enkelit ystävinä Miten otat vastaan rakkauden

Sanni Nevalainen Löydä ilo elämään enkeleiden avulla Kaipaatko elämääsi valoa, tasapainoa ja rakkautta? Oletko väsynyt ainaiseen suorittamiseen? Enkelit ystävinä on voimaannuttava, maanläheinen opas, joka avaa ja vahvistaa yhteyttäsi enkeleihin ja vie sinut matkalle omaan itseesi. Lempeät harjoitukset ja enkelikoulusta valmistuneiden enkelihoitajien tekstit auttavat sinua oivaltamaan, miten enkelit ovat läsnä monissa eri elämäntilanteissa ja jokapäiväisessä elämässä. Nämä ”arkienkelit” kuulevat kysymyksesi ja toiveesi, kun vain muistat pyytää ja ottaa rakkauden vastaan. Sanni Nevalaisen teos on suuren suosion saavuttaneen trilogian itsenäinen päätösosa. Aiemmin sarjassa on julkaistu teokset Enkeleiden matkassa (2018) ja Enkelit arjessa (2019).

ISBN 978-952-260-860-4 n. 220 s., nidottu, mustavalkoinen Kl. 17.3 Svh 28,00 €

Ilmestyy 3.2.2020 5


HELMIKUU 2020

Ilkka Koppelomäki Ilkka Koppelomäki on suosittu itsensä johtamisen valmentaja ja Uskalla innostua -yrityksen perustaja, joka on auttanut ihmisiä voimaan paremmin jo yli 10 vuoden ajan. Ilkan missio on viedä itsensä kehittämistä eteenpäin Suomessa, ja hän haluaa nähdä Suomen, jossa ei olisi yhtään katkeraa vanhusta, vaan omaan elämään tyytyväisiä hyvinvoivia ihmisiä. Saa mitä haluat -teos on tavoittanut jo tuhansia lukijoita ja kaikki Suomen Sokos Hotelsit kiertänyt Saa mitä haluat -luentokiertue keräsi yli 3000 kuulijaa.

Saa mitä haluat Elämäsi kirja

Ilkka Koppelomäki Tärkeimmät suunnitelmasi kohti haluamaasi arkea Elämäsi kirja on jatkoa suursuosion saavuttaneelle Saa mitä haluat -oppaalle. Se pysäyttää sinut pohtimaan, mitä elämältä oikeasti haluat ja miten voisit tehdä siitä mielekästä – ihan joka päivä. Ohjatun prosessin avulla laadit kirjan sivuille selkeän, yksityiskohtaisen ja juuri sinulle sopivan suunnitelman, jolla ohjaat elämääsi haluamaasi suuntaan. Kun seuraat prosessin etenemistä viikko- ja kuukausitasolla, kuljet väistämättä kohti tasapainoista ja onnellista arkea, hallittua ajankäyttöä ja nautinnollista elämää. Tästä suunnittelukirjasta tulee elämäsi tärkein kirja – se auttaa sinua toteuttamaan tavoitteesi, olipa kyseessä hyvinvointi, työ, ihmissuhteet, tai mahdottomalta tuntuvat unelmat.

6

ISBN 978-952-260-887-1 (ruskea) ISBN 978-952-260-911-3 (beige) 200 s. sidottu, mustavalkoinen Kl. 17.3 Svh 49,00 €

Ilmestyy 3.2.2020


HELMIKUU 2020

Theresa Cheung Theresa Cheung on menestyskirjailija ja esiintyjä, joka on perehtynyt ihmisen henkiseen kasvuun ja kehitykseen. Kymmenille kielille käännetyissä kirjoissaan hän nojaa paitsi omiin kokemuksiinsa myös tutkimustietoon ja tekee lisäksi yhteis työtä tutkijoiden kanssa. Cheungilta on aiemmin suomennettu teos 21 rituaalia, jotka vahvistavat intuitiotasi.

21 rituaalia, jotka muuttavat elämäsi Theresa Cheung Miten pienet teot mahdollistavat suuren, pysyvän muutoksen Kun omat teot lähettävät positiivisia signaaleja, se tuo elämääsi paljon hyvää. Bestsellerkirjailija Theresa Cheungin oivaltava kirja osoittaa, miten pienet, helpot rituaalit toimivat alkusysäyksenä suurelle elämänmuutokselle. Entä jos et ottaisikaan puhelintasi esiin heti herättyäsi, vaan pyhittäisit aamuhetken ihan itsellesi esimerkiksi venyttelemällä? Myös ihmissuhteissa teot puhuvat enemmän kuin mitkään sanat: tarjoa apuasi tuntemattomalle tai halaa ihmistä, joka on sinulle tärkeä. Toisin kuin usein luullaan, muutos parempaan ei vaadi ”elämää suurempia” tapahtumia tai päätöksiä, vaan pieniä, jokapäiväisiä rituaaleja, joilla on suunnaton vaikutus onnelliselle, merkityksekkäämmälle elämälle.

ISBN 978-952-260-876-5 Suomentanut Tuija Tuomaala 290 s. sidottu, mustavalkoinen Kl. 17.3 Svh 30,00

Ilmestyy 3.2.2020 7


MAALISKUU 2020

Kaisa Peltola Kaisa Peltola jätti ekonomin työt ja liike-elämän, kouluttautui henkisen kasvun ohjaajaksi ja perusti yrityksensä Wings Wide Openin vuonna 2015. Joogan parista Kaisa alkoi siirtyä yhä vahvemmin meditaatioon ja kehoterapioihin, joita hän nyt käyttää työskentelynsä pohjana modernein metodein jalostettuina.

Häpeän alkemia Erillisyydestä elävään yhteyteen

Kaisa Peltola Suomalainen häpeä ei ole vain menneestä johtuvaa, vaan elämme edelleen hyvin häpäisevässä ja erillistävässä kulttuurissa. Henkisen kasvun ohjaaja Kaisa Peltola on työskennellyt vuosia häpeän parissa ja vetänyt suosittuja Häpeän Alkemia -työpajoja. Nyt työpajojen tärkeimmät kokemukset ja havainnot on koottu yksiin kansiin kirjaksi, joka tarkastelee häpeää ennen muuta kehollisena prosessina: lukija johdatetaan häpeästä vapautumisen matkalle omaan kehoon ja herättää sen eloon, luonnolliseen aistillisuuteen ja syvään tietoisuuteen. Kun olemme sinut oman häpeämme kanssa, pystymme murtamaan häpäisijöiden sanatonta valtaa ja luomaan ympärillemme rehellisyyden, rakkauden ja myötätunnon ilmapiiriä.

ISBN 978-952-260-825-3 190 s. nidottu, mustavalkoinen Kl. 17.3 Svh 27,00 €

Ilmestyy 2.3.2020 8


MAALISKUU 2020

Brené Brown Brené Brown on tutkijaprofessori Houstonin yliopistossa. Hän on tutkinut rohkeutta, haavoittuvaisuutta, häpeää ja empatiaa jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Häneltä on ilmestynyt viisi New York Timesin bestseller-listaykköseksi yltänyttä teosta: Rohkaiseva johtaja, Braving the Wilderness, Nouse vahvempana, Uskalla haavoittua ja Epätäydellisyyden lahjat. Hänen TED-puheensa ”The Power of Vulnerability” lukeutuu maailman viiden eniten katselluimman TED-puheen joukkoon 35 miljoonalla katsojalla.

Löytöretki aitoon itseen Rohkeasti todelliseen luottamukseen ja yhteenkuuluvuuteen

Brené Brown Odotettu suomennos yhdeltä aikamme suosituimmalta tietokirjailijalta Kun täydellisyydentavoittelu syrjäyttää inhimillisyyden ja huomaavaisuuden, voi syntyä tarve yrittää vain kuulua hiljaa joukkoon. Se kuitenkin väistämättä etäännyttää meidät kauas oikeasta minästämme. Brené Brown, maailmankuulu tietokirjailija ja luennoitsija, pohtii uudessa kirjassaan aidon yhteenkuuluvaisuuden olemusta kahtiajakautuneessa ajassamme. Neljän päivittäisen harjoituksen myötä huomaat, että vaikka joutuisit kohtaamaan arvostelua, uskallat näyttää maailmalle rehellisen minäsi. Sinun ei tarvitse muuttaa itsessäsi mitään, vaan voit olla rohkeasti juuri se, kuka olet. Et koe itseäsi enää yksinäiseksi tai oloasi uhatuksi, olitpa sitten toisten ihmisten seurassa tai yksin keskellä erämaata.

ISBN 978-952-260-810-9 Suomentanut Mika Oksanen 312 s. nidottu, mustavalkoinen Kl. 17.3 Svh 34,00 €

Ilmestyy 13.3.2020 9


MAALISKUU 2020

Mel Robbins Mel Robbins on yksi maailman kysytyimmistä naispuolisista puhujista ja menestyskirjailija, jonka teoksia on käännetty lähes 40 kielelle. Melin innostavaa TED-puhetta on katsottu jo yli ennätykselliset 20 miljoonaa kertaa, ja sosiaalisessa mediassa hänellä on yli 60 miljoonaa seuraajaa.

5 sekunnin muutos Vaihda pelkosi rohkeuteen

Mel Robbins Opi luottamaan vaistoosi ja toimimaan Miten hiljentää lamaannuttavat ajatukset, joilla usein sabotoit itseäsi? Tai päästä eroon haitallisesta käyttäytymismallista? Kun sisäinen viisautesi kehottaa sinua murtamaan jonkin toistuvan kaavan, sinulla on viisi sekuntia aikaa toimia – muuten ikkuna sulkeutuu. Näin sanoo Mel Robbins, arvostettu juontaja, life coach ja kirjailija, joka antaa kenties yksinkertaisimman mutta tehokkaimman tavan raivata esteet onnellisuuden tieltä. Kun tiedät, miten saat itsesi toimimaan, muutos käynnistyy: näet itsesi ihmisenä, joka tekee, vaikka ei huvittaisikaan. Kuulet itsesi ihmisenä, joka puhuu, vaikka äänesi vapisee. Sinun ei tarvitse olla itsevarma ja rohkea päästäksesi alkuun – tärkeintä on vain aloittaa.

ISBN 978-952-260-854-3 Suomentanut Jaana-Mirjam Mustavuori 288 s. nidottu, mustavalkoinen Kl. 17.3 Svh 32,00 €

Ilmestyy 13.3.2020 10


MAALISKUU 2020

Elina Kauppila Elina Kauppila vetää tunne- ja vuorovaikutuskursseja vanhemmille, varhaiskasvatuksen ja ala-asteen ammattilaisille. Viisas Elämä on julkaissut Kauppilalta aiemmin kirjat Kamalan ihana päivä – lasten mindfulness, Ihana perhe – tietoisen vanhemmuuden ABC sekä Huomaa hetki perheessä – Vanhemman tunnetaitokirja.

Minä tunnen tunteeni Työkirja lapsille

Elina Kauppila Kun lapsi saa tilaisuuden harjoitella aistimista ja tuntemista tekemisen lomassa, hän oppii siirtämään tuon taidon muuhunkin arkeensa ja kokemuksiinsa. Minä tunnen tunteeni sisältää 25 harjoitusta, joita lapset voivat tehdä joko itsenäisesti tai yhdessä aikuisen kanssa. Niiden avulla lapsi havainnoi, miten tekeminen vaikuttaa ajatuksiin ja omaan kehoon, ja miten se lisää myötätuntoa itseä kohtaan. Tämä työkirja on suunnattu lapsille, vanhemmille, opettajille, terapeuteille ja kaikille niille, jotka ovat tekemisissä lastenpsykologian ja -psykiatrian kanssa. Tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja Elina Kauppilalta on aiemmin julkaistu muun muassa teokset Huomaa hetki perheessä, Ihana perhe ja Kamalan ihana päivä.

MINÄ TUNNEN TUNTEENI

ISBN 978-952-260-861-1 Nidottu, mustavalkoinen Kl. 38.1, 17.3 Svh 28,00 €

Ilmestyy 25.3.2020 11


HUHTIKUU 2020

Sadhguru Sadhguru Jaggi Vasudev on joogi, mystikko ja vapaaehtoisjärjestö Ishan perustaja. Järjestö toimii mittavissa humanitaarisissa ja ympäristönsuojeluun tähtäävissä projekteissa. Sadhguru on käynyt puhumassa Maailman Talousfoorumissa, YK:ssa, Harvardissa ja monissa muissa instituutioissa ympäri maailmaa.

Sisäisen ilon mekanismi Sadhguru Miten löydät ilon ja onnen lähteen sisältäsi Sadhguru on yksi aikakautemme merkittävimmistä hengellisistä opettajista, jonka ajatukset ovat kiehtova yhdistelmä maanläheisyyttä ja mystisyyttä, ikivanhaa viisautta ja modernia visiota. Tarkkasilmäinen ja osittain omaelämäkerrallinen kuvaus vie sinut matkalle kohti sisäistä viisauttasi. Mitä tapahtuu, jos teetkin tietoisen valinnan siitä, miten elämäsi koet? Joogin puhuttelevien ajatusten myötä lukija havahtuu käsittelemään kaikkia elämänalueitaan uudella tavalla, olipa kyseessä ruoka, juomatavat, ihmissuhteet, terveys, mielenrauha tai hurmio. Kun otat askeleen kohti sisintäsi, sinussa tapahtuva muutos tekee ilosta pysyvän mielentilan ja tarjoaa avaimen koko ihmiskunnan muutokseen.

12

ISBN 978-952-260-812-3 Suomentanut Sami Niskanen 350 s. nidottu, mustavalkoinen Kl. 17.3 Svh 32,00 €

Ilmestyy 1.4.2020


HUHTIKUU 2020

Arin Murphy-Hiscock Arin Murphy-Hiscock on kirjoittanut useita vihreään noituuteen liittyviä kirjoja ja toiminut aktiivisesti henkisyyden alalla jo yli 20 vuoden ajan. Viisas Elämä on aiemmin julkaissut Murphy-Hiscockin menestysteoksen Vihreä noita.

Kodin noita Kattava opas taianomaisten tilojen luomiseen loitsuilla ja rituaaleilla

Arin Murphy-Hiscock Kotisi on merkittävä osa sitä, kuka sinä olet – se on paikka, jossa rakennat elämääsi ja josta ammennat voimaa, tasapainoa ja rauhaa. Arin Murphy-Hiscockin Kodin noita neuvoo, miten muunnat tuon energian oman hyvinvointisi lähteeksi ja taianomaiseksi tilaksi. Hauska ja hyödyllinen opas sisältää arkipäivän loitsuja, helppoja reseptejä kehon ja sielun ravitsemiseksi, ja tietoa parantavista yrteistä. Opit suorittamaan rituaaleja, joiden avulla puhdistat kodin, kutsut luoksesi keittiön jumalia ja jumalattaria, ja luot taidetta. Kirja on myös kunnianosoitus ikiaikaisille perinteille, joissa keittiö tulisijoineen on ollut kodin sydän, sen parantava keskus, jossa syntyy ripaus taikaa jokaiseen päivään.

ISBN 978-952-260-847-5 Suomentanut Heini-Sofia Alavuo 290 s. sidottu, mustavalkoinen Kl. 17.3 Svh 30,00 €

Ilmestyy 1.4.2020 13


HUHTIKUU 2020

Maria Shriver Maria Shriver on Emmy-palkittu tuottaja ja Peabodypalkinnolla palkittu journalisti, joka on kirjoittanut seitsemän New York Timesin bestseller-listaykköseksi yltänyttä teosta. Hän toimii NBC:n uutiskanavan ankkurina ja on myös Women’s Alzheimer’s Movement -liikkeen perustaja.

Olen ajatellut... Mielekkään elämän havaintoja, rukouksia ja meditaatioita

Maria Shriver Pohdintoja sinulle, joka kaipaat rohkeutta ja innoitusta matkalla kohti merkityksellistä elämää Nimekäs monitoiminainen Maria Shriver tietää, miten yllättävää ja ennalta-arvaamatonta elämä voi olla. Tässä koskettavassa kirjassa hän auttaa lukijoitaan löytämään oman polkunsa kohti hyväksyntää, kiitollisuutta, hyvyyttä ja toivoa. Meistä jokainen kohtaa sydänsuruja ja menetyksiä, mutta mitä kokemamme vaikeudet voivat opettaa meille? Miten uskaltaa olla urhea ennemmin kuin uhri, tai altistaa itsensä tilanteille, jotka pelottavat? Olipa maailmasi täysin mallillaan tai murenemassa, tämän kirjan pariin – sen valoisien viisauksien, ajatelmien ja rukousten äärelle – haluat palata yhä uudelleen. Se on kuin lempeä, ymmärtäväinen ystävä, joka saa sinut oivaltamaan, että olet paljon vahvempi kuin uskotkaan.

14

ISBN 978-952-260-853-6 Suomentanut Taija Kuula 338 s. sidottu, mustavalkoinen Kl. 17.3 Svh 30,00 €

Ilmestyy 15.4.2020


HUHTIKUU 2020

Kati Huovinmaa Taide- ja kulttuurialalla monipuolisen uran tehnyt Kati Huovinmaa on itse aito esimerkki radikaalista muutoksesta. Hän irtisanoutui museonjohtajan virastaan ja toimii nykyisin johtamisen ja mentoroinnin kysyttynä ammattilaisena, joka järisyttää tuttuja toimintatapoja raikkaan ennakkoluulottomalla otteella.

Radikaali unelma Näin johdat muutoksen

Kati Huovinmaa Jos muutos ei ole radikaali, miksi vaivautua ollenkaan? Tahdotko sinä muuttaa oman työsi, asenteesi tai koko elämäsi? Lähde mukaan, jos uskallat! Kati Huovinmaan Radikaali unelma murtaa rohkeasti työmaailman myyttejä ja puhaltaa siihen uutta eloa. Johtajuutta ja sen eri ilmiöitä käsittelevässä tietokirjassa radikaalius nähdään vahvan myönteisenä ja eteenpäin vievänä voimana: se lietsoo johtajia onnistumaan ja valaa uskoa yrittäjyydestä haaveileville. Kannustusta saavat kaikki muutoksista kiinnostuneet – niin yksilöt kuin yhteisötkin. Lukuisten esimerkkien, toimintaohjeiden ja alan ammattilaisten haastatteluiden myötä käydään läpi, miten työtä helpottavat ja selkeyttävät muutokset toteutetaan perinpohjaisesti, eikä vain pintaa raapaisten.

15

ISBN 978-952-260-904-5 170 s. sidottu, mustavalkoinen Kl. 17.3 Svh 32,00 €

Ilmestyy 20.4.2020


TOUKOKUU 2020

Alexander Loyd Alexander Loydilla on tohtorintutkinto psykologiasta sekä luonnonmukaisesta lääketieteestä. Hänen kehittämiään menetelmiä sovelletaan ympäri maailmaa lähestulkoon minkä tahansa fyysisten, emotionaalisten sekä menestykseen tai ihmissuhteisiin liittyvien ongelmien ratkaisemisessa. Viisas Elämä on julkaissut Loydilta aiemmin Rakkauden periaate -kirjan, Rakkauden periaate -työkirjan sekä jättimenestykseksi yltäneen Paranemisen avain -teoksen.

Muistojen koodi Vapaudu menneisyyden ohjelmoinnista 10 minuutissa

Alexander Loyd Muuta tapaa kertoa tarinaasi, ja saat aikaan myönteisiä muutoksia kaikilla elämänalueilla Kaikilla meillä on ikäviä kokemuksia, jotka voivat aiheuttaa häpeää, pelkoa, traumoja, jopa sairauksia. Usein nuo muistot estävät meitä saavuttamasta tavoitteitamme, liittyivätpä ne painonhallintaan, uraan, tai ihmissuhteisiin. Menestyskirjailija Alexander Loyd opettaa, miten voit alle kymmenessä minuutissa käynnistää prosessin päästäksesi eroon menneisyyden rampauttavista vaikutuksista ja elinikäiseltä tuntuneesta taakasta. Voit kehittyä työssäsi, korjata ihmissuhteitasi, irrottautua jostain riippuvuudesta tai vain päästä yli tuskallisista muistoista kasvaaksesi ihmisenä. Muistojen koodin lisäksi Loydin aiemmin julkaistuja teoksia ovat Rakkauden periaate, Rakkauden periaate -työkirja ja Paranemisen avain.

16

ISBN 978-952-260-889-5 Suomentanut Tuikku Ljungberg 480 s. nidottu, mustavalkoinen Kl. 17.3 Svh 34,00 €

Ilmestyy 7.5.2020


KESÄKUU 2020

Harville Hendrix & Helen LaKelly Hunt Harville Hendrix ja Helen LaKelly Hunt ovat kehittäneet pariskunnille ja vanhemmille suunnatun Imago Relationship -terapian, joka auttaa paranemaan lapsuuden haavoista ja saavuttamaan ihmissuhteissa aidon läsnäolon. Yhdessä heillä on yli 30 vuoden kokemus terapeutteina, ja heidän teoksiaan on käännetty yli 50 kielelle.

Ansaitsen rakkauden Opas kukoistavaan parisuhteeseen

Dr. Harville Hendrix & Dr. Helen LaKelly Hunt Kansainvälinen menestysteos uudistettuna painoksena Miksi viehätymme tietyntyyppisistä ihmisistä? Miten valitsemme puolisomme? Ansaitsen rakkauden -parisuhdeopas on auttanut jo miljoonia pariskuntia ymmärtämään toisiaan paremmin ja löytämään uudelleen syvän, romanttisen yhteyden. Rakastumme usein tietämättämme ihmiseen, joka aktivoi meissä juuri ne puolet, joita meidän tulisi käsitellä. Kun puolisot hyväksyvät toistensa erilaisuuden ja tiedostavat, mistä haitalliset käyttäytymismallit ovat peräisin, he oppivat aidosti kuuntelemaan toisiaan, nauramaan yhdessä enemmän, ja kokemaan aidon kumppanuuden. Silmät avaava lukukokemus kaikille niille, jotka haluavat yhdessä oivaltaa, millainen todella palkitseva rakkaussuhde voi olla.

17

ISBN 978-952-260-885-7 Suomentanut Kia Kujala 576 s. nidottu, mustavalkoinen Kl. 17.3 Svh 34,00 €

Ilmestyy 1.6.2020


KESÄKUU 2020

Matt Kahn Matt Kahn on henkinen valmentaja, parantaja ja menestyskirjailija, jonka voimaannuttavia ja humoristisia YouTube-videoita miljoonat ihmiset seuraavat. Mattilla on intuitiivinen kyky tuntea toisten tunteet ja avata heidän sydämensä, jolloin keho paranee ja sielu herää rakkauden voimaan.

Kaikki on täällä tukenasi Löydä lahja elämäsi haasteista

Matt Kahn Tuntuuko sinusta, ettet elä sitä elämää, johon sinut on tarkoitettu? Matt Kahn johdattaa lukijansa tiedostamaan todelliset henkiset päämääränsä. Hän esittää havahduttavia kysymyksiä egon sisäisestä kamppailusta, joita jokaisen tulisi kysyä itseltään: onko mahdollista, että ikävimmät kohtaamasi asiat ovatkin elämäsi tärkeimpiä tilaisuuksia kehittyä? Entä jos pahimmat vastoinkäymiset, joiden takia kannat kaunaa itseäsi, menneisyyttäsi ja muita kohtaan, tapahtuivat juuri siksi, että sinusta tulisi se ihminen, joksi sinut on luotu? Näiden ”kultaisten kysymysten” myötä voit vapautua itsesyytöksistä, vihasta, kateudesta ja pelosta ja löytää kaikkein rakastavimman yhteyden omaan sieluusi.

ISBN 978-952-260-902-1 Suomentanut Jaana-Mirjam Mustavuori 300 s. nidottu, mustavalkoinen Kl. 17.3 Svh 32,00 €

Ilmestyy 22.6.2020 18


UUDISTETUT PAINOKSET KEVÄT 2020

3.1.

Jessica Ortner TAPPING SOLUTION – PAINONHALLINTA JA MYÖNTEINEN KEHONKUVA Heitä hyvästit mieliteoille, ahdistukselle ja epäilyksille, jotka saavat sinut vain taistelemaan omaa kehoasi vastaan. EFT-tekniikkana tunnetun naputtelumenetelmän avulla Jessica Ortner auttaa pääsemään yli stressistä ja pudottamaan painoa – ilman dieettejä ja älyttömiä harjoituksia. Kirja sisältää kattavan johdannon tapping-tekniikoiden käyttöön. ISBN 978-952-260-833-8. Suomentanut Leena Siitonen 364 s. nidottu, mustavalkoinen. Kl. 17.3. Svh 34,00 €

22.1.

Brené Brown NOUSE VAHVEMPANA – VAIKEUKSIEN KAUTTA VOITTOON Elämä ei aina ole helppoa, ja lähes kaikki joutuvat joskus kokemaan täydellisen romahduksen. Maailmankuulu häpeätutkija Brené Brown on haastatellut kirjaa varten lukuisia ihmisiä yritysjohtajista taiteilijoihin, opettajista vanhempiin. Kaikkia näitä ongelmansa selättäneitä ihmisiä yhdistää se, että he luottavat omiin tunteisiinsa ja uskaltavat mennä epämukavuusalueelleen. ISBN 978-952-260-905-2. Suomentanut Anna Rossi 364 s., nidottu, mustavalkoinen. Kl. 17.3. Svh 32,00 €

3.2.

David D. Burns HYVÄ YHDESSÄ – KUINKA SAADA HANKALAT IHMISSUHTEET TOIMIVIKSI Meillä kaikilla on joku, jonka kanssa emme oikein tule toimeen. Kirjassaan Hyvä yhdessä tohtori David D. Burns esittelee kognitiivisen interpersoonallisen terapian – uuuden, vallankumouksellisen menetelmän, jonka avulla ongelmalliset ihmissuhteet on mahdollista muuttaa toimiviksi ja onnellisiksi. Kirjasta löytyy runsaasti hyödyllisiä harjoituksia toimivampiin ihmissuhteisiin. ISBN 978-952-260-879-6. Suomentanut Leena Siitonen 300 s., nidottu, mustavalkoinen. Kl. 17.3. Svh 29,00 €

19


UUDISTETUT PAINOKSET KEVÄT 2020

9.2.

David Deida RAKASTELUN MESTARIKSI – TAIVAALLISEN SEKSIN KÄSIKIRJA

Rakastelun mestariksi on seksiopas, joka opettaa lukijaansa rakastelemaan paitsi taidokkaasti, myös tiedostaen. Kirja ei ainoastaan kerro, miten mitäkin ruumiinosaa pitää koskettaa, vaan ohjaa lukijaansa rakastelemaan – ja rakastamaan – kokonaisvaltaisesti. Kirja sisältää runsaasti erilaisia harjoituksia, toimintaohjeita ja hengitysja mielikuvaharjoituksia. ISBN 978-952-260-891-8. Suomentanut Teija Hartikainen 208 s., nidottu, mustavalkoinen. Kl. 17.3. Svh 28,00 €

9.2.

Deepak Chopra, Debbie Ford & Marianne Williamson VARJOMINÄ – LÖYDÄ KÄTKETTY VOIMASI Bestseller-kirjailijat Deepak Chopra, Debbie Ford ja Marianne Williamson ovat kirjoittaneet kirjan yhdestä suurimmasta onnellisuuden esteestä – varjosta, eli niistä itsemme osa-alueista, joiden olemassaolon jopa kiellämme, mutta jotka kuitenkin ohjaavat elämäämme. Varjominä on perusteellinen ja käytännöllinen opas itsemme kokonaisvaltaiseen hyväksymiseen. ISBN 978-952-260-878-9. Suomentanut Leena Siitonen 216 s., nidottu, mustavalkoinen. Kl. 17.3. Svh 28,00 €

2.3.

Rick Hanson ONNELLISUUDEN OHJELMOINTI – HYVINVOINTIA NEUROTIETEEN AVULLA Neuropsykologi Rick Hanson osoittaa tässä kirjassa, miten voimme ohittaa aivojen taipumuksen takertua kielteisiin asioihin ja tapahtumiin. Hanson esittelee lukijalle menetelmän, joka ammentaa jokapäiväisistä kokemuksista ja niissä piilevistä mahdollisuuksista, joiden avulla voimme ohjelmoida aivoihimme uusia hermostollisia yhteyksiä, jotka edistävät onnellisuutta. ISBN 978-952-260-848-2. Suomentanut Teija Hartikainen 348 s., nidottu, mustavalkoinen. Kl. 17.3. Svh 32,00 €

20


UUDISTETUT PAINOKSET KEVÄT 2020

20.4.

Martha Beck LÖYDÄ POHJANTÄHTESI – KUINKA TAVOITAT POLKUSI Bestseller-kirjailija ja elämäntapakouluttaja, filosofian tohtori Martha Beck opastaa lukijan askel askeleelta aidon ja tyydyttävän elämäntavan alkuun. Olipa tavoitteena sitten tyydyttävämmät ihmissuhteet, määrätietoisempi urakehitys, omasta kunnosta huolehtiminen tai harmonisempi elämäntapa, kirjan esimerkit, tapausselostukset ja harjoitukset johdattavat lukijan oikealle tielle. ISBN 978-952-260-868-0. Suomentanut Mirja Muurinen 296 s., nidottu, mustavalkoinen. Kl. 17.3. Svh 28,00 €

7.5.

Debbie Ford ROHKEUS – LÖYDÄ RAKKAUS JA LUOTTAMUS ITSEÄSI KOHTAAN Kohtaamme päivittäin satoja valintoja, jotka saavat meidät joko tuntemaan olomme itsevarmoiksi ja vahvoiksi tai murentavat itsetuntoamme. Kirja esittelee yksinkertaisen ja toimivan menetelmän, jonka avulla on mahdollista päästä eroon epävarmuudesta. Kirjan avulla opit rakentamaan uudelleen itseluottamuksesi ja rakastamaan kaikkea mitä olet heikkouksista vahvuuksiin. ISBN 978-952-260-877-2. Suomentanut Jaana-Mirjam Mustavuori 228 s., nidottu, mustavalkoinen. Kl. 17.3. Svh 28,00 €

11.5.

Heidi Cerwall Andersen, Anna-Maria Stawreberg TIETOISEN LÄSNÄOLON OPAS VANHEMMUUTEEN Tietoisen läsnäolon opas vanhemmille opettaa näkemään väsyttävienkin arkihetkien valoisat puolet. Tämä kirja antaa välineitä, joiden avulla vanhempi oppii olemaan tietoisesti läsnä tässä hetkessä ilman, että on ajatuksissaan jo toisaalla. Viime kädessä kyse on taidosta luopua liiallisesta kontrollintarpeesta ja kyvystä hyväksyä elämä sellaisena kuin se on. ISBN 978-952-260-893-2. Suomentanut Riikka Toivanen 176 s., sidottu, mustavalkoinen. Kl. 17.3. Svh 26,00 €

21


UUDISTETUT PAINOKSET KEVÄT 2020

11.5.

Janusz Korczak LAPSEN OIKEUS KUNNIOITUKSEEN Teoksessaan Lapsen oikeus kunnioitukseen Janus Korczak käsittelee lasten yleismaallisia oikeuksia ja kasvatusta. Janusz Korczak (1878-1942) oli maailmankuulu puolan-juutalainen lääkäri, pedagogi ja kirjailija, jonka suhtautuminen lapsiin oli hyvin nykyaikainen. Hän oli pioneeri työssään lasten oikeuksien puolesta ja vaikutti muun muassa YK:n lasten oikeuksien julistukseen. ISBN 978-952-260-892-5. Suomentanut Tapani Kärkkäinen 112 s., sidottu, mustavalkoinen. Kl. 17.3. Svh 25,00 €

15.6.

Richard Rohr YKSINKERTAISUUS – IRTIPÄÄSTÄMISEN TAITO

Yksinkertaisuus – irtipäästämisen taito on fransiskaanimunkki Richard Rohrin teos yksinkertaisen elämän vapaudesta ja onnesta. Rohr kertoo teoksessaan, kuinka pääset eroon takertumisesta läheisiisi, ymmärrät miksi vähemmän on enemmän, opit mietiskelemään ja rohkaiset sisäistä henkistä vapauttasi. ISBN 978-952-260-869-7. Suomentanut Jaana-Mirjam Mustavuori 240 s., nidottu, mustavalkoinen. Kl. 17.3. Svh 28,00 €

17.1.

Michael Greger & Gene Stone KUINKA ELÄÄ KUOLEMATTA – LÖYDÄ RUOAT, JOTKA TUTKITUSTI EHKÄISEVÄT SAIRAUKSIA JA EDESAUTTAVAT TOIPUMISTA Teos esittelee sairauksien pääasialliset syyt ja tutkimuksiin perustuvan laajan todistusaineiston helppotajuisesti ja kiihkottomasti. Informatiivinen mutta viihdyttävä kirja on ollut myyntimenestys maailmalla. Michael Greger paketoi yhteen alan uusimman tutkimuksen ja käytännölliset ravinto-ohjeet. ISBN 978-952-260-886-4. Suomentanut Juha Danson 574 s., nidottu, mustavalkoinen. Kl. 59.34. Svh 32,00 €

22


UUDISTETUT PAINOKSET KEVÄT 2020

10.1.

Jan Chozen Bays TIETOINEN SYÖMINEN – OPAS TERVEESEEN JA ONNELLISEEN RUOKASUHTEESEEN Tietoinen läsnäolo voi tehdä lopun taistelustamme ruoan kanssa. Kärsitpä sitten ylipainosta tai syömishäiriöstä tai haluatpa vain muuten saada elämästä enemmän irti, tämä kirja toimii monipuolisena työkaluna. Tohtori Bays nojautuu tässä kirjassa uusimpiin tutkimustuloksiin sekä käytännön kokemukseensa lääkärinä ja meditaatioopettajana. ISBN 978-952-260-867-3. Suomentanut Leena Siitonen 256 s., nidottu, mustavalkoinen. Kl. 17.3. Svh 29,00 €

23


Oivalluksia merkitykselliseen elämään

Viisas Elämä Oy Mekaanikonkatu 19 A 00880 Helsinki myynti@viisaselama.fi www.viisaselama.fi