Page 1

V Viialan i tea iala teatteriin tte n riin

Viialan teatterin talvi 2012-13 Virtanen - Vainio:

Albatrossi ja Heiskanen Perola:

Korvikekahvia paperinarukengiss채


Viialan teatteri talvi 2012-13


Viialan teatteri talvi 2012-13

Tervetuloa Viialan teatteriin! Viialan teatteri sijaitsee Akaan kaupungin Viialassa, aivan pääradan varressa. Viialalla on pitkä historia teatteripitäjänä. Toiminta on täällä alkanut 1900 - luvun alussa. Viialan teatteri sijaitsee Viialan entisellä nahkatehtaalla, jolla on paikkakunnalla pitkä historia. Nykyään kiinteistö tunnetaan nuorekkaana Yritystalo Parkkina. Viialan teatterilla on vuodessa 3-4 ensi-iltaa sekä muutamia vierailuesityksiä. Syksyn ja talven ohjelmistossa on kaksi mielenkiintoista näytelmää. Albatrossi ja Heiskanen kuljettaa katsojan Junnu Vainion musiikin siivittämänä musiikkimatkalle ihmismielen syövereihin, unohtamatta Jukka Virtasen huumoria. Korvikekahvia paperinarukengissä vie katsojan sotiemme aikaan kotirintamalle. Näytelmää siivittävät iki-ihanat sota-ajan iskelmät ja laulut. Syksystä 2012 alkaen otamme vastaan Smartum- kulttuuriseteleitä sekä -saldoa. Smartum etu vain teatterin ovimyynnissä - ei esim. ennakkomyyntipaikoissa. Olette lämpimästi tervetulleita Viialan teatteriin! Arto Mantela puheenjohtaja Viialan Työväennäyttämö ry


Viialan teatteri talvi 2012-13


Viialan teatteri talvi 2012-13

Jukka Virtanen - Juha Vainio

Albatrossi ja Heiskanen

Viialan teatteri tarjoilee energisen ja koomisen parituntisen hyvän musiikin parissa. Legendaarisen Junnu Vainion laulut ovat naurattaneet ja riipaisseet jokaista sydäntä. Hänen teksteissään tarina kulkee, ja tavallista, rakastettavan raadollista ihmistä kuvataan lämmöllä. Muutamalla osuvalla arkipäiväisellä havainnolla Junnu kirjoitti sanoituksiinsa isomman väittämän elämästä. Suomalaisten tuntojen tarkka tulkki ja elämää ymmärtävä ihminen oli koulutukseltaan opettaja. Laulurunoilijan teksteissä elää suuri sisäänrakennettu ristiriita; turvallisuuden etsintä sekä kapina auktoriteetteja ja keskiluokkaisuutta vastaan. Samalla intohimo ja ahneus elämään on suuri. Albatrossi ja Heiskanen tuo näyttämölle kolmisenkymmentä laulua, jotka Junnu on myös säveltänyt. Jukka Virtanen on luonut rempseitä hahmoja kuljettamaan tarinaa, kuten parturi-kampaamon matamin Roosan, ärrää sortavan runoilijan Reino Heiskasen sekä monta muuta. Näytelmä on sijoitettu runoilija Kaihomielen syntymäpäiväjuhliin, johon on kerääntynyt joukko Junnu Vainion lauluista tuttuja hahmoja. Mukana on muun muassa pankinjohtaja Alfons Lyytikäinen. Kaiken keskellä hyörii syntymäpäiväjuhlien ohjelmasta vastaava Ohjaaja, joka yrittää edes jollain tavalla hallita Junnun laulujen monenkarvaisia hahmoja. Albatrossia ja Heiskasta on esitetty vuodesta 1992 suurella menestyksellä mm. Kotkan Kairo-kapakassa, Turun Kaupunginteatterissa, Pyynikin Kesäteatterissa, Uudessa Iloisessa Teatterissa, Rovaniemellä, Mikkelissä, Imatralla, Varkaudessa… ja nyt Viialassa, Akaassa.

Ensi-ilta Viialan teatterissa 9.11.2012

Liput: peruslippu Eläkeläiset Lapset ja nuoret

14,00 12,00 10,00

Rooleissa: Anne Myllymäki Paul Brown Tanja Raitio Valtteri Haliseva Sini Valjakka Paavo Helenius Taru Vepsäläinen Juho Lajusuo Ohjaus Arto Mantela Kesto: arvioitu kesto n. 2 h (sis. väliajan) Esitykset: katso esityskalenteri esitteen lopusta JUHA VAINIO Juha Harri ”Junnu” Vainio eli Juha ”Watt” Vainio (10. toukokuuta 1938 Kotka – 29. lokakuuta 1990 Gryon, Sveitsi) oli suomalainen laulaja-lauluntekijä, iskelmäsanoittaja sekä kansakoulunopettaja. Hän ehti tehdä 2 433 sanoitusta tai sävellystä ja levytti itse 245 laulua, ja häntä pidetäänkin viihdemusiikin monitoimimiehenä ja yhtenä Suomen tuotteliaimmista sanoittajista Reino Helismaan ja Vexi Salmen ohella.


Viialan teatteri talvi 2012-13


Viialan teatteri talvi 2012-13

Kaarina Perola

Korvikekahvia paperinarukengissä Kerran viel, kerran viel... Korvikekahvia paperinarukengissä on rohkeuden ja rakkauden ylistys. Korvikekahvia paperinarukengissä kuvaa aikaa, jolloin miehet on viety sinne jonnekin ja naiset ovat jääneet pyörittämään käytännössä lähes kaikkea kotirintamalla. Sota kolhi kaikkia; keitä lievemmin, keitä syvempiä haavoja uurtaen, kolhuitta selvisivät ehkä vain ne, joiden moraali oli joustava ja reikäinen. Näytelmän kuusi hyvin erilaista naista selviävät solidaarisuuden, kekseliäisyyden ja ennen muuta hersyvän huumorin avulla. Korvikekahvia paperinarukengissä -näytelmää ryydittävät sota-ajan tunnetut ja rakastetut laulut ja iskelmät. Laulavaa naisjoukkoa säestää haitaristi. Käsikirjoitus, ohjaus ja lavastus Kaarina Perola Haitaristi Juho Sten Rooleissa: Ulla-Riitta Heiskanen, Päivi Kangas, Sari Lahovori. Susanna Nieminen, Johanna Pekola ja Anna Toriseva Pikkutyttöä Karjalasta esittävät Minea Toivettula ja Aada Kangas Kantaesitetty menestyksellä Mikkelin Teatterissa 20042005.

Ensi-ilta Viialan teatterissa 30.11.2012

Liput: peruslippu Eläkeläiset Lapset ja nuoret

14,00 12,00 10,00

Ohjaus Kaarina Perola Kesto: arvioitu kesto n. 1h 45 min (sis. väliajan) Esitykset: katso esityskalenteri esitteen lopusta Esitystä on tukenut: Työväennäyttämöiden Liitto KAHVIN KORVIKE 1/3 rukiinjyviä 2/3 vehnänjyviä vähän voita Lisätietoja: Valmistusohje Keitä jyvät pelkässä vedessä pehmeiksi. Kaada vesi pois ja lisää vähän voita. Sekoita. Jäähdytä jyvät. Levitä jyvät leivinpaperin päälle uunipannuun 0,5-1 senttiä paksuksi kerrokseksi ja paahda uunissa 200 asteessa. Sekoittele jyviä hyvin usein, kunnes ne ovat keskiruskeita,. Jauha korviketta kahvimyllyssä, mittaa korvikejauhetta vähintään 3 tl kuppia kohden ja keitä korvikkeesta ”kahvit”. Korvikekahvia keitetään jonkin aikaa voimakkaasti kiehuen ja seisotetaan sitten hellan reunalla tai myssyn alla. Näin korvikkeesta irtoaa makua.


Viialan teatteri talvi 2012-13

Teatteri-illalliset ryhmille teatterilla: Pikkujoulut kolkuttavat jo ovella. Tervetuloa viettämään seuran, yhteisön tai yrityksen pikkujoulua Viialan teatterille. Voimme halutessanne koota Teille koko pikkujoulupaketin teatterilippuineen, väliaikatarjoiluineen, glögeineen ja illallisineen. Miltä kuulostaa? Yhteystyöpitopalvelumme ovat tarjonneet seuraavia noutopöytiä. Niistä löytyy varmaan jokaiselle mieleinen. Pikkujouluihin joko perinteinen joulupöytä tai hyvän palautteen saanut salaattibuffa. Korvikekahvia paperinarukengissä näytelmän jälkeen sopii erittäin hyvin teemaan sopiva Hämäläinen pitopöytä. Noutopöydät kateetaan yli 20 hengen ryhmille. 10-15 hengen ryhmät voivat kysyä ateriavaihtoehtoja teatterilta. Tehdään yhdessä mukava teatteri-ilta ryhmällenne!


Viialan teatteri talvi 201213

Teatteri-illallisvaihtoehtoja ryhmille: Perinteinen joulupöytä

Hämäläinen pitopöytä

Illallisnoutopöytä

Keitetyt perunat, sipulisilli, sinappisilli, savukala, rosolli, vihreäsalaatti

Savulohta Graavilohta Sillivati Keitettyjä perunoita

Kaksi erilaista salaattia, savukalaa.

Porkkanalaatikko, lanttulaatikko, imelletty perunalaatikko, joulukinkku Joululimppu, voi, jäävesi sekä kotikalja

Vihersalaattia Rosollia ja kermakastiketta Palapaistia Porkkanalohkoja Imellettyä perunalaatikkoa Lanttulaatikkoa Makeaa makaronilaatikkoa

Luumurahka TAI suklaavaahto

Ruisleipää, vaaleaa leipää ja levitettä Kotikaljaa, maitoa, vettä

Hinta: 28 euroa / hlö

Kerroskiisseli TAI suklaavaahto Hinta: 28 euroa / hlö

Noutopöytä sekä ruokapöydät katetaan teatterin näyttämötilaan , tällä välillä ryhmänne nauttii höyryävää glögiä teatterin kahviossa. Aterian hintaa kuuluvat niissä kerrotut ruokajuomat. Teatterilla eikä pitopalveluilla ole anniskeluoikeuksia, mutta voitte halutessanne tuoda omat ruokajuomat (esim viiniä), jotka halutessanne tarjoillaan.

Konjakkimarinoitua härkää punaviinikastikkeessa, kermaperunat, lämpimät vihannekset. Leipä, voi ja jäävesi Suklaavaahto

Hinta: 25 euroa / hlö

Täytettyä kananrintaa tai Porsaanfilettä Vihersalaatti

Mehukas täytetty kananrinta kermaisella kastikkeella TAI porsaanfilettä pippurikastikkeessa Kermaperunat Lämpimät vihannekset Suklaavaahto Lisäksi leipää, levite sekä jäävesi. Hinta: 25 euroa / hlö


Viialan teatteri talvi 2012-13

Teatteri-iltapalavaihtoehtoja ryhmille: TEATTERIN KOLME SALAATTIA

TORTILLAPÖYTÄ Vihersalaatti Nachoja Naudanlihachili / broilerchili Vehnätortillat

Vihersalaatti, lisäksi oliiveja ja hillosipulia sekä salaattijuustoa. Broilersalaatti Savukalasalaatti

Smetanaa ja tomaattisalsaa jalopeno-viipaleita

Lisäksi karjalanpiirakoita, leipää, levitettä sekä jäävettä

Lisäksi jäävesi 16 euroa / hlö

TEATTERIN KIUSAUS Vihersalaatti Kinkku tai broilerkiusaus Aura-punajuurisalaatti Lisäksi leipää, leivitettä ja jäävettä 18 euroa / hlö

18 euroa / hlö

Mitä illalliseen kuuluu? Illaliseen kuuluu aluksi hörtyävä glögi (alkoholiton) ja tämän jälkeen valintanne mukaan oleva ruokailu. Ruokajuomat Noutopöytiin kuuluvat niissä mainitut alkoholittomat juomat. Anniskeluoikeuksia ei ole niin teatterilla eikä yhteistyöpitopalveluilla, mutta voitte halutessanne tuoda mukananne esim. viiniä, joka halutessanne tarjoillaan. Meiltä löytyvät niin viini- kuin aromilasitkin. Omia juomia ei saa nauttia esityksen aikana eikä väliajalla. Illallaisen tilaaminen Illallinen tulee tilata viimeistään 2 viikkoa ennen esitystä. Pystymme ottamaan kerrallaan vain 1 ruokailevan ryhmän, joten varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Illallinen laskutetaan ennakkoon lippuvarauksenne yhteydessä. Kysy myös edullisia paketteja (pääsylippu, väliaikatarjoilu ja illallinen). Illallisen ajankohta 20-50 hengen ryhmät: Noutopöydät katetaan aina esityksen jälkeen näyttämötilaan. Tämän aikana tarjoamme ryhmälle höyryävää glögiä kahviossa. Teatteritila on käytössänne noin 2,5 tuntia esityksen päättymisen jälkeen. Mikäli haluatte viipyä pidempään, kysykää edullisia tilavuorahintojamme. Erikoisruokavaliot Kaikki illalliset tilataan vähänlaktoosittomina. Ilmoita mahdollista muista erityisruokavalioista tilausvaiheessa.


Viialan teatteri talvi 201213

Viialan teatterin kahviopalvelut Viialan teatterin kahvio on avoinna ennen esitystä sekä väliajalla. Kahvion perustarjonnassa on kahvia, teetä ja virvoistusjuomia sekä kanelikerrepullia ja leivoksia. Lisäksi myynnissä makeisia sekä teatterin oheistuotteita. Yksittäiset katsojat voivat lunastaa väliaikatarjoilun sähköisessä verkkokaupassamme ennakkoon tai teatterilla ennen esityksen alkua. Pöytävarauksia pystymme ottamaan vastaan rajoitetusti. Ryhmien toivomme tilaavan väliaikatarjoilun ennakkoon, joilloin myös sitä ryhmäalennus. Tämä nopeuttaa väliaikatarjoilua. Kahviossa kanelikierre pulla on vähälaktoositon. Vähälaktoosittomia leivoksia sekä gluteenittomia leivoonaisia ennakkoilmoituksesta!


Viialan teatteri talvi 2012-13

KULTTUURIMATKA AKAASEEN Viiala sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta Helsinkiin tai kätevästi paikalle pääset myös junalla. Suunnittele vakka kokonainen päivä vietettäväksi kulttuurin ja elämyksien parissa. Lähellä Viialaa sijaitsee muun muassa pilapiirtäjä, professori Kari Suomalaisen paviljonki, Emil Vikströmin taiteilijakoti sekä ateljeemuseo Valkeakosken Visavuoressa. Teatterinretken yhteyteen voit liittää myös käynnin esim. Nuutajärven lasikylään, missä voit kokea lasin valmistuksen tarkkuutta ja hienoutta. Voit myös tehdä ostoksia uudessa liikekaupunki Ideaparkissa Lempäälässä. Akaassa voi tutustua... Veturimuseo Vanhoja diesel- ja höyryvetureita sekä ratatyökoneita omissa “pilttuissaan” Toijalan aseman 1870-luvulla rakennnetussa veturitallissa. Osta lippu vanhasta matkustajavaunusta ja astu mahtavien veturien maailmaan. Rautatiet esiintyvät museossa myös valokuvissa, postikorteissa, kirjallisuudessa sekä museokaupan valikoimissa. Museon perusnäyttely kertoo Turku – Toijala -radan historiasta. Viialan museo Teollisuusperinteeseen erikoistunut paikallismuseo vastapäätä Viialan vanhainkotia. Nähtävillä Viialan Villatehtaan ja Nirha Oy:n teollisuushistoriaa, Wiialan WPK:n palontorjuntavälineitä, sekä Viialan Viilatehtaan viilojen valmistuksessa käytettyjä työvälineitä.

Tapettimuseo, pohjoismaiden ainoa! Museo on ainoa laatuaan Pohjoismaissa, lähin vastaava löytyy Saksasta. Tapettimuseossa on esillä Pihlgren ja Ritola Oy:n ensimmäinen 4-värinen painokone, joka on valmistettu Dresdenissä noin vuonna 1900 ja oli ollut siis käytössä jo noin 30 vuotta ennen kuin se ostettiin Pihlgren ja Ritola Oy:lle. Myös koko tuotantolinja on asennettu museoon. Tapettimuseossa saa hyvän käsityksen tapetin painamisesta esillä olevista suurista valokuvista. Kinnarin kotimuseo Kotiperinnettä ja vanhaa esineistöä aidossa ympäristössä. Kinnarin kotimuseon pihapiiri ja päärakennuksen sisustetut huoneet esittelevät hämäläisen maalaistalon arkeen liittyviä työkaluja, astioita ja muita tarvekaluja, jotka kertovat entisajan omavaraisesta elämäntavasta. Nähtävillä on suksikokoelma, neljänkymmenen puulapion kokoelma ja paljon, paljon muuta. Lisätietoa museoista sekä yhteystidot Akaan kaupungin sivuilta! Alueelta löytyy myös majoitusta sekä ruokailupaikkoja. Tervetuloa aktiiviseen Akaaseen!


Viialan teatteri talvi 201213

RYHMÄLIPUT Tervetuloa ryhmän kanssa Viialan teatteriin. Tässä tietoa ryhmähinnoista ja muista hyödyllisistä asioista. Ryhmähinnat: Albatrissi ja Heiskanen sekä Korvikekahvia paperinarukengissä: Lipputyppi Ryhmähinta Perusryhmälippu 12,60 euroa Eläkel.ryhmälippu 10,80 euroa Ryhmäksi katsotaan yli 10 hengen varaus. Lisäksi ryhmät saavat: Ryhmän koko vapaaliput yli 20 henkeä yli 40 henkeä Kuljettaja

1 vapaalippu 2 vapaalippua 1 vapaalippu

Lippujen lunastus Liput on varmistettava vähintään 2 viikkoa ennen esitystä. Ryhmäliput maksetaan ennakkoon laskulla tai muulla sovitulla tavalla. Lippujen varaaminen ryhmälle Voit varata ryhmälippuja joko soittamalla teatterin puhelimeen tai sähköisessä teatterin lippukaupassa. Voimme postittaa liput teille kun maksusuorituksenne on saapunut teatterille. Saatte halutessanne liput postiennakolla tai tullessanne teatterille. Huomaattehan että lunastettuja lippuja ei hyvitetä! Varaaminen puhelimella Soita teatterille (0400 - 969 490) ja varaa liput haluamaasi esitykseen. Lähetämme Teille halutessanne varausvahvistuksen. Huomaattehan että vastaamme puhelimeen iltapäivi-

sin ja iltaisin. Varaaminen lippuukaupassa Siirry teatterin lippukauppaan ja valitse haluamasi esitys. Tee varaus. Huomaa, että lippukaupan ohjelma ei pysty käsittelemään mahd. vapaalippuja, vaan ne lisätään käsittelyvaiheessa. Lähetettyäsi varauksen saat sähköpostiisi varausvahvistuksen. Väliaikatarjoilu Väliaikatarjoilu ryhmille tilauksesta Viialan teatterin tiloissa voidaan järjestää ennen esitystä tai väliajalla. Perusvalikoimassa kahviossa on lämpöisiä juomia ja virvoitusjuomia sekä pullaa tai leivoksia. Lisäksi erilaisia makeisia. Pyydämme, että väliaikatarjoilut ryhmille tilataan lippuvaruksen yhteydessä soittamalla tai sähköisessä lippukaupassa. Tehdessänne varausta mainitkaa ryhmän koko, valitut tarjoilut, mahdolliset erikoisruokavaliot, maksutapa (laskutus tai maksu paikan päällä). Mikäli haluatte, että järjestämme tarjoilun ennen esitystä, pyydämme ilmoittamaan ryhmän saapumisajan. Normaalisti kahviomme aukeaa ½ h ennen esityksen alkua. Teatteri-iltapala tai illallinen Yhteistyöpitopalveluidemme kautta Viialan teatterilla pystyy nauttimaan illallista tai teatteri-iltapalaa esityksen jälkeen Miltä kuullostaisi esimerkiksi konjakilla maustettu häränpaisti? Kysy lisää lipunmyynnistämme!


Viialan teatteri talvi 2012-13

HYVÄ TIETÄÄ Lippujen hinnat: Lipputyyppi Hinta Peruslippu 14,00 Erikoishintainen (eläk, opisk) 12,00 Nuoret (alle 18 v) 10,00 Lippuvaraukset puhelimella: 0400 - 969 490 (iltapäivisin ja iltaisin) Lippuvaraukset /-tilaukset sähköisesti: www.viialanteatteri.net Lippujen ennakkomyynti Kukkalapalvelu Laakso, Viiala Toijatar, Toijala Huomioi että, teatterilla maksuvälineenä käy vain käteinen raha. Vahvistettuja/lunastettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Näytelmän kesto Näytelmän arvioidun keston löydätte näytelmien esittelyistä sekä päivitetyn tiedon internet-sivuiltamme. Lapsikatsojat Suosittelemme tarkistamaan esityksen soveltuvuuden etukäteen. Pyörätuolilla teatterille Katsomossamme on 2 paikkaa (eturivissä), joihin pyörätuolin voi sijoittaa. Toivomme, että ilmoitatte tulostanne etukäteen. Pyörätuolin kanssa sisäänkäynti tapahtuu Yritystalo Parkin pääsisäänkäynnistä, jonne pääsee metallista ajoluiskaa pitkin. Avaamme oven sopimuksen mukaan. Pyörätuolilla tulijalla tulee olla avustaja mu-

kana, joka pystyy tuolin työntämään luiskan ylös. Autolla pystyy myös ajamaan yritystalon sisäkäytävään. Ilmoittakaa asiasta etukäteen teatterille! Katsomo Viialan teatterissa ei ole numeroituja istuimia. Katsomo on nouseva. Ryhmät Voitte tehdä lippuvarauksen joko soittamalla teatterille tai sähköisesti. Ryhmäalennus -10%, katso lisää nettisivuiltamme. Vahvista liput n. 2 vk ennen esitystä Vahvistuksen jälkeen lähetämme ryhmälle laskun sekä toimitamme liput. Varaa väliaikatarjoilu ennakkoon Voitte varata väliaikatarjoilun ennakkoon, tällöin saatte siitä myös alennuksen. Viialan teatteri Ajo-ohjeen Viialan teatterille löydät internet-sivuilta Näytöksen peruuntuminen voi tapahtua ylivoimaisen esteen (forcemajeure) sattuessa. Tällöin teatteri lunastaa takaisin ostetut pääsyliput tai asiakas voi vaihtaa lipun johonkin toiseen esitykseen. Teatteri ei vastaa muista asiakkaalle aiheutuneista kustannuksista.

Voitte maksaa lippunne teatterin ovimyynnissä Smartum-kulttuuriseteleillä tai -saldolla. (Ei ennakkomyyntipaikoissa)


Viialan teatteri talvi 2012-13

ESITYSKALENTERI MARRASKUU PE 9.11.2012 SU 11.11.12 KE 14.11.12 PE 16.11.12 SU 18.11.12 PE 23.11.12 LA 24.11.12 SU 25.11.12 PE 30.11.12

2012 KLO 19 KLO 17 KLO 19 KLO 19 KLO 17 KLO 19 KLO 19 KLO 17 KLO 19

ALBATROSSI JA HEISKANEN ALBATROSSI JA HEISKANEN ALBATROSSI JA HEISKANEN ALBATROSSI JA HEISKANEN ALBATROSSI JA HEISKANEN ALBATROSSI JA HEISKANEN ALBATROSSI JA HEISKANEN ALBATROSSI JA HEISKANEN KORVIKEKAHVIA PAPERINARUKENGISSÄ

JOULUKUU SU 2.12.12 TI 4.12.12 KE 5.12.12 PE 7.12.12 LA 8.12.12 SU 9.12.12. TO 13.12.12 PE 14.12.12 LA 15.12.12 SU 16.12.12

2012 KLO 17 KLO 19 KLO 19 KLO 19 KLO 19 KLO 17 KLO 19 KLO 19 KLO 19 KLO 17

KORVIKEKAHVIA PAPERINARUKENGISSÄ KORVIKEKAHVIA PAPERINARUKENGISSÄ ALBATROSSI JA HEISKANEN ALBATROSSI JA HEISKANEN ALBATROSSI JA HEISKANEN ALBATROSSI JA HEISKANEN ALBATROSSI JA HEISKANEN ALBATROSSI JA HEISKANEN KORVIKEKAHVIA PAPERINARUKENGISSÄ KORVIKEKAHVIA PAPERINARUKENGISSÄ

TAMMIKUU PE 11.1.13 LA 12.1.13 SU 13.1.13 KE 16.1.13 PE 18.1.13 LA 19.1.13 SU 20.1.13 SU 20.1.13 KE 23.1.13 PE 25.1.13 LA 26.1.13

2013 KLO 19 KLO 19 KLO 17 KLO 19 KLO 19 KLO 19 KLO 14 KLO 18 KLO 19 KLO 19 KLO 17

ALBATROSSI JA HEISKANEN KORVIKEKAHVIA PAPERINARUKENGISSÄ KORVIKEKAHVIA PAPERINARUKENGISSÄ ALBATROSSI JA HEISKANEN ALBATROSSI JA HEISKANEN KORVIKEKAHVIA PAPERINARUKENGISSÄ KORVIKEKAHVIA PAPERINARUKENGISSÄ ALBATROSSI JA HEISKANEN KORVIKEKAHVIA PAPERINARUKENGISSÄ ALBATROSSI JA HEISKANEN ALBATROSSI JA HEISKANEN

HELMIKUU PE 1.2.13 SU 3.2.13 PE 8.2.13 SU 10.2.13 LA 16.2.13 SU 17.2.13 LA 23.2.13

2013 KLO 19 KLO 17 KLO 19 KLO 15 KLO 15 KLO 17 KLO 17

KORVIKEKAHVIA KORVIKEKAHVIA KORVIKEKAHVIA KORVIKEKAHVIA KORVIKEKAHVIA KORVIKEKAHVIA KORVIKEKAHVIA

PAPERINARUKENGISSÄ PAPERINARUKENGISSÄ PAPERINARUKENGISSÄ PAPERINARUKENGISSÄ PAPERINARUKENGISSÄ PAPERINARUKENGISSÄ PAPERINARUKENGISSÄ

Päivitämme nettisivuillamme olevaa esityskalenteria, josta pystytte tarkistamaan esim. loppuunvaratut esitykset. Mikäli tulette kauempaa Viialan teatteriin, suosittelemme lippuvarauksen tekemistä!


Viialan teatteri talvi 2012-13

VIIALAN TEATTERI VIIALAN TYÖVÄENNÄYTTÄMÖ RY Nahkatehtaantie 10, 37830 Viiala 0400 969 490 (iltapäivisin ja iltaisin) info@viialanteatteri.net www.viialanteatteri.net

Viialan teatterin ohjelmisto talvi 2012-13  

Viialan teatterin ohjelmistoesite talvo 2012-13