Page 1

#4 Juli• 2018

GODE

GRIN I SEPTEMBER JAN GINTBERG LINDA P ERIK CLAUSEN THOMAS HARTMANN

FANTASTISKE

FILM I VIFTEN

MAMMA MIA 2 LYKKE-PER BOOK CLUB OCEANS’8 MISSION IMPOSSIBLE 5

FOR

BØRN

MUSIKALSKE

OPLEV ELSER HELT TÆT PÅ! KING OF SWING

VIFTEN

JOHNNY CASH ROAD SHOW MATHILDE FALCH HIT MED 80’ERNE JENS UNMACK NIELS SKOUSEN

viften.dk • Rødovre Rådhusplads Støttet af Statens Kunstfond, Tuborg og Rødovre Kommune

DYRENE I HAKKEBAKKESKOVEN FAR TIL FIRE LANDET AF GLAS HOTEL TRANSYLVANIA 3 BIEN MAJA 2 DE UTROLIGE 2 IQBAL OG DEN INDISKE JUVEL Gratis slush-ice, popcorn & ballon i sommerferien for medlemmer af Viftens børneklub!


KONCERTER • SHOW

KING OF SWING

15.09

Find dit fineste vintage tøj frem, puds de gamle laksko og forbered dig på en overdådig oplevelse i 20’ernes tegn. King of Swing har valgt Zirkus, med sit 15 mand store swing-orkester, flankeret af dansere, syngepiger og akrobater, til at forføre vestegnen denne aften. Med deres intense og medrivende energi inviterer Zirkus om bord på et buldrende dampskib af fest og farver, og tager publikum med på en rejse tilbage til de brølende 1920’ere – til dengang hvor champagnen flød i stride strømme, hos byens borgerskab og bohémer, hvor kun de heldigste var inviteret til de vilde fester.

JENS UNMACK - SOLO

06.10

For første gang nogensinde tager Jens Unmack afsted helt alene. Med numre fra det store Love Shop-katalog og fra hans solo-albums. Med plads til at grave dybere i teksterne og historierne bag. Sangene som de nok først opstod; fra Jens Unmacks mund akkompagneret af hans guitar alene. Det kan kun blive mindeværdigt at opleve Unmack og hans altid vedkommende ord, ofte kaldt nogle af de bedste i moderne dansk musik, leveret helt uden distanceblænderi, tæt på, intimt og direkte.

ROCAZINO 02.11

Rocazino tager på tur i 2018 med en stribe eksklusive koncerter. ROCAZINO har siden 2015 kun spillet enkelte koncerter og holdt sig væk fra landevejen. Men det er slut nu: Nu har det populære 80´er orkester, med Ulla Cold og Jesper Winge Leisner i spidsen, nemlig besluttet sig for at tage på tur igen i 2018. ROCAZINO tager rundt i landet fra starten af maj og frem til september. De spiller omkring 20 eksklusive koncerter, hvor vi kan garantere, at publikum vil få en fest og kunne synge med fra start til slut.

SAFRI DUO 10.11 JOHNNY CASH ROAD SHOW

DR BIG BAND FEAT MATHIAS HEISE 22.09

Johnny Cash Roadshow står for en autentisk gengivelse af Cashs legendariske sange. Clive John har fået flere priser for sin hyldest til Cash og er nomineret til bedste countrysanger i England. Den slående lighed mellem Clive John og min far er forbløffende, siger Rosanne Cash, Johnny Cashs ældste datter. Koncerten indeholder materiale fra hele Cashs karriere med hits fra 1950’erne som Walk the Line og Folsom Prison Blues til de sidste indspilninger som Hurt fra 2002. Klassiske numre som A Boy Named Sue, Man in Black og Ring of Fire er naturligvis også med på aftenens sætliste.

DR Big Band åbner sæsonen med den prisvindende unge mundharpe-virtuos Mathias Heise i front. Mathias er blev for nylig kåret som Årets Unge Jazznavn, og denne aften folder han nyt og gammelt repertoire ud, bl.a. fra sit spritnye albumsamarbejde med DR Big Band. Som startskud til DR Big Bands nye sæson byder bandet også på klassikere fra sit store repertoire – under ledelse af en af Danmarks mest erfarne bigband-dirigenter, århusianske Nikolai Bøgelund.

Mathilde Falch har i oktober 2017 udgivet sit 4. album ’Som Børn På Ny’- et mørktonet og dristigt rockalbum, der indeholder sange om smerte, kærlighed og håb. Det er indspillet med Mathildes faste band, der også er med hende på landevejene: Adam Winberg (trommer), Morten Puper (keyboards), Jeppe Skovbakke (bas), Christian Ki(guitar) og Charlotte Schultz (kor). Med i studiet har hun en kærlighed, der er større til rock end til pop, og hun er stadig en sjælden fugl i sin generation.

En koncert med historien om Safri Duo, fra Bach til Raveparty. Til efteråret kan man opleve Safri Duo på en måde som publikum aldrig har haft mulighed før. En koncert hvor Morten og Uffe også fortæller historien om Safri Duo, en af Danmarks største musikeksportsucceser nogensinde. Safri Duo er et af de få bands (hvis ikke det eneste) i verden der har haft en lige stor succes på både den klassiske og rytmiske musikscene, det Safri Duo selv definerer som deres henholdsvis Episode I og Episode II.

HALFDANSKERNE

21.10 • Visefortolkning i topklasse

RØDOVRE CONCERT BAND 23.10 + 16.12

NIELS SKOUSEN & BAND MATHILDE FALCH 28.09

09.10

12.10

Personlig, skarp og poetisk rock. Niels Skousen udgav nogle af sine vigtigste sangtekster i en spændende bogform i efteråret 2017.Nu har han samlet sig et band, som øser ud af spilleglæde og får sangeren og sangskriveren, født 1944, til at præstere ypperligt! I et på en gang intimt, moderne og ikke mindst unikt lydunivers fortæller Skousen de historier og betragtninger, der kendetegner ham og har gjort det siden begyndelsen med Skousen & Ingemann. Hans smukke sprog, rørende historier og bidske kommentarer gør ham helt uundværlig på den danske musikscene, for den slags erfaring og nærvær kommer ikke gratis, og derfor rækker hans publikum også ud over flere generationer.

NIKLAS SCHNEIDERMANN

25.10 • Poprockperler af fineste slags på dansk

SISTERS OF JAZZ

04.11 • Hyldest til jazzens kvindelige komponister

THORBJØRN RISAGER & THE BLACK TORNADO • 12.11

MLTR

17.11 • Michael Learns To Rock - Akustisk tour

URIAH HEEP 20.11 • UDSOLGT!

SVEISTRUP & BAND

24.11 • Moderne soul krydret med funk

HIT MED 80’ERNE 05.10

Sidste år var jubilæumsår for Danmarks mest populære 80’er-orkester. 25 år på landevejen blev fejret på behørig vis – og publikum var i den grad med på løjerne. Jubilæums-turneen betød udsolgte koncerter på en række spillesteder rundt omkring i hele Danmark.Nu er 25 blevet til 26. Og succesen fortsætter. Hit med 80’erne er klar til endnu en tur rundt i landet med sangene fra det, der bliver kaldt danskrockens guldalder. Skynd dig at købe billet inden der bliver udsolgt på ny!

SCANDINAVIAN PINK FLOYD PROJECT 26.10

Pink Floyd Project genopfører legendariske ”Wish You Were Here” i sin fulde længde. Bandet præsenterer sit dugfriske bud på hvordan netop dette album skal lyde i 2018 med visuals, lysshow ogkvadrofonisk lyd. Pink Floyd Project stiller med 10 musikere på scenen oget håndplukket arsenal af gamle og nye instrumenter. Det vil også være muligt at opleve andre uundgåelige hits ogsjældenheder fra bagkataloget. Alt sammen serveret i en lyd og lysmæssig totaloplevelse som bandet er blevet kendt for gennem de seneste 15 år på landevejene i ind- og udland.

JULIE BERTHELSEN 08.12 • JULEKONCERT

COHEN

19.01 • EN HYLDEST KONCERT

SANNE SALOMONSEN 25.01 • UDSOLGT!

STINE BRAMSEN 02.02 • FORÅRSTURNÉ


COMEDY • TEATER • FOREDRAG 70’ernes skolegårde til booty-calls på plejehjemmet kærligheden er en rejsepartner gennem hele livet.

JAN GINTBERG 12.09

Jan Gintberg har tilføjet følgende korte statement omkring showet og titlen: “Jeg troede faktisk jeg havde gjort det helt klart?! Men nogen har åbenbart misforstået mig! Jeg har tænkt mig at rede verden. Ikke redde den for fanden! Vores sol brænder ud om 4 milliarder år og allerede om 1000 år mener fysikeren Stephen Hawking, at vi ikke længere kan bebo vores klode. Festivaltoilettet er, så at sige, ved at være fyldt op til kanten.Men indtil da fortjener verden da et sidste lattervækkende komisk klarsyn. At få vandkæmmet og friseret de yderste lag. At blive gjort pæn og præsentabel inden vi hiver splitten. ”Gintberg reder verden”… Det er dét jeg hele tiden har sagt… så hør dog efter!”

LINDA P 13.09

DYRENE I 29.+30.09 HAKKEBAKKESKOVEN

I Elsket børneklassiker. Tag ungerne i hånden og se eller gense Thorbjørn Egners klassiker Dyrene i Hakkebakkeskoven. Teater V opsætter den fantasifulde fortælling om den slemme Mikkel Ræv, den søde Morten Skovmus, den rare Bamsefar og alle de andre dyr i den fantasifulde Hakkebakkeskov. Syng med på kendte sange som ”Når en peberkage bager”, ”Den som spiser gulerødder” og ”Hip Hurra for Bamsefar”. Der er ingen helte og skurke, men masser af fantasi, leg, sange, tolerance, retfærdighed og ikke mindst sympati og medmenneskelighed.

TE ST SHOW .09 3 0 .09 + 11

Så er der godt nyt til Linda Ps mange fans og følgere, for i efteråret 2018 tager Linda på tour med med “Linda Ps talkshow - med bl.a. talk og show”. Det hedder det, fordi Linda P lægger stor vægt på show med spas og gøgl, som vi kender det fra ”Det alt for store Linda P show”. Publikum vil helt sikkert være med til at præge showet, for udover en række dejlige gæster - fra komikere til sangere og nettomedarbejdere - får publikum mulighed for at tale med Linda under showet. Der vil nemlig være en sektion, hvor man kan fyre løs med spørgsmål til Linda. Og man må spørge om alt! Det bliver en aften uden censur, også når Linda deler ud fra sin ømme dagbog fra 90’erne.

ERIK CLAUSEN 23.09

Fra den ene hjerne halvdel til den anden 2.0 er et talkshow på fuld speed, (glem alt om ”ældrebyrden”). Her er det Erik Clausen med sin lange livserfaring der øser forskellige anekdoter ud over jer med risiko for humoristiske bivirkninger og risiko for at du kan kende dig selv, mand eller kvinde, ung eller gammel.

TRYGVE WAKENSHAW (NZ) • 01.11

Trygve Wakenshaw gæstede Viften sidste år med sit ordløse standup show ”Kraken”. Dengang var han relativt ukendt blandt den menige dansker. Men han kom og så og sejrede… hele salen var flade af grin! Siden hen har alle der kan elsker standup comedy stiftet bekendtskab med ham, der han optrådte til ZULU Comedy Galla 2017. Også her måtte cremen af dansk comedy overgive sig til den gaggede new zealænder. Nu er Trygve klar med sit nye show ”Nautilus” der kan opleves i Viften den 1. november. Der er lattergaranti, når Trygve Wakenshaw præsenterer sine hysterisk morsomme optrin og kropslig ekvilibrisme i sit nye soloshow!

RUBEN SØLTOFT 11.10

I showet ”Ting Fra Min Mund” får publikum lov til at hilse på Ruben i version 2.0. Selvom den karakteristiske frisure stadig kæmper med hjernen om, hvem der krøller mest, så er det en mere voksen udgave af den populære herre man møder i 2018. Han deler dog stadig gavmildt ud af egne livsoplevelser og pinlige erfaringer, og i en verden, hvor det handler usundt meget om at passe ind, er Ruben også anderledes, akavet og forbandet følsom. Alle disse personlige træk berører Ruben i det kommende show – hvor du skal forvente det uventede, når han går på scenen. Han er ældre, men stadig lidt af en pjatrøv!

CHRISTIAN FUHLENDORFF 09.11

Christian Fuhlendorff “Går over i historien - del 2” Fuhlendorff har flere gange taget tilløb til at give verdenshistorien et vrid og han har da også haft historiske nedslagspunkter i sine tidligere shows, der ellers mest har handlet om hans forhold til familien og omverdenen. Gør dig klar til en kronologisk og meget morsom gennemgang af verdenshistorien, som vi aldrig har hørt den før.

UFFE HOLM & JESPER JUHL 19.10 Oplev en komisk cocktail af ungdommelig galskab og finurlig eftertænksomhed, når Danmarks sjoveste drengerøv, Uffe Holm, og den veltimede, satiriske Jesper Juhl sammen drager på Danmarksturné. Uffe Holm gjorde sin entré på den danske stand-upscene for snart 25 år siden, og med den lange erfaring i bagagen kan Uffe som de færreste få publikum til at føle sig tryg fra det sekund, han går på scenen. Jesper Juhl er en sjov mand med noget på hjerte. Hans stil er finurlig og elegant – og samtidig fyldt med stærke følelser og selvironi.

THOMAS HARTMANN 27.09

”Kærlighed” er det ottende one-man show fra én af Danmarks mest produktive komikere, Thomas Hartmann, og handler om præcis det, som titlen antyder. Kærlighed, eller mangel på samme, er en følelse, der påvirker os alle, uanset om vi er modtagere, afsendere eller udenforstående tilskuere, og så er det - når man har Hartmanns livssyn - en nærmest uudtømmelig kilde til morskab. Fra de første kejtede kærestebreve i

Angeles i USA. Her har han jagtet et amerikansk gennembrud, og det har gjort Simon klogere på både amerikanere, politik og comedy. Nu vil han bruge alle erfaringerne og oplevelserne i USA til at ’Make Denmark Great Again’. Simon Talbot er med sin karakteristiske entusiasme, energi og sprudlende fortællerglæde klar til at få hele Danmark til at grine igen med sine sjove betragtninger fra USA, når han drager ud med sit fjerde onemanshow.

SIMON TALBOT 24.10 (19.00 + 21.30) Det seneste års tid har Simon Talbot boet i Los

MIT LIV SOM ULF 14.11

Glæd jer til et fantastisk foredrag med Ulf Pilgaard hvor mere end 50 års sjov, revy og teater bliver sat sammen Ulf Pilgaard fortæller nu endelig, efter mere end 50 år med hovedroller på landets teater- og revyscener, i radio samt i tv-serier og film, hele historien om sin enestående karriere. Tag med Ulf på en rejse tilbage til gennembruddet på ABC Teatret, de mange forskellige roller på teatrene og de mere end 30 år i Cirkusrevyen. Gennem foredraget giver Ulf også sine tilhørere et unikt indblik i de store personligheder, som han arbejder og har arbejdet sammen med blandt andet Dirch Passer, Preben Kaas, Morten Grunwald, Claus Ryskjær og Lisbet Dahl. Det hele serveret i en humoristisk og overraskende fortælling om opvæksten i et præstehjem og med sjove anekdoter fra skuespillerverdenen samt tankevækkende historier om at finde sin egen plads i livet.


-ice, Gratis slush allon b popcorn & erien merfrneklub ved køb af i sdleommm er af Vif tens bø .08

BIOGRAF

S

o

m

m

30.07 - 05.08

.07 - 12 for me .06- 08.07 + 30 biogr af billet 30 7). Det er gr at is at blive 9.0 lget. (lukket 09.07-2 d dig til billet sa medlem henven

e

r

f

e

r

i

06.08 14.05 - 12.08 - 21.05

man - søn 11:00

e

13.08 - 19.08

man - søn 11:00

02.07 - 08.07 VI TALER DANSK

MARTIN BRYGMANN THOMAS BO LARSEN

man - søn 13:00

man - søn 13:00

VI TALER DANSK

man - søn 15:00 teaserposter_685x1015_FarTilFireISolen.indd 1

man - ons 19.00 • tor - søn 19.30 Film med kaffe og croissant mandag kl. 10

29/01/2018 09.44

man - søn 15:00

teaserposter_685x1015_FarTilFireISolen.indd 1

29/01/2018 09.44

man - søn 14:00 + 16:00 JAKOB CEDERGREN

D E N

E N F I L M A F G U S TAV M Ö L L E R

S K Y L DI G E tor - søn 17.00

FO R BR YD E LSE N ER STØRRE END DU TROR

man 20:00 • tir - lør 18:00 man - ons 17 + 19:30 • tor - søn 17

man - søn 17:00

ESBEN SMED

K AT R I N E G R E I S - R O S E N T H A L

lør - søn 13.00

man 18:00 • tir - lør 20:00 • søn 18:00

tor - søn 19:30 MissionImpossible.dk #MissionImpossible

20.08 - 26.08

man - søn 19:30

/MissionImpossibleDK @UIPDK

MissionImpossible.dk

/UIPDK

#MissionImpossible

27.08 - 02.09 ESBEN SMED

VI TALER DANSK

lør - søn 15.00

/MissionImpossibleDK @UIPDK

/UIPDK

03.09 - 09.09

10.09 - 16.09

K AT R I N E G R E I S - R O S E N T H A L

NOR DI SK F I L M PRODU C T ION & T V 2 DA N M A R K PR Æ SE N T E R E R

LYKKE-PER N FILM AF B I L L E AU G U S T man -E ons 16:15 + 19:30 • tor 16:15 lør 17:20 • søn 16:15

man - tir 16:45 • ons 16:00 • tor 16:45 fre 16:00 • lør 17:00• søn 16:15 + 19:30

JENS ALBINUS RASMUS BJERG ANDERS HOVE TAMMI ØST TOMMY KENTER OLE LEMMEKE BENJAMIN KITTER JULIE CHRISTIANSEN SARA VIKTORIA BJERREGAARD SOPHIE MARIE JEPPESEN PAUL HÜTTEL MEI OULUND KARL FISCHER CLAUS FLYGARE JOHANNES NYMARK METTE MUNK PLUM ELSEBETH STEENT

NOR DI SK F I L M PRODU C T ION & T V 2 DA N M A R K PR Æ SE N T E R E R

LYKKE-PER EN FILM AF

FOTOGRAF DIRK BRÜEL, DFF PRODUCTION DESIGNER JETTE LEHMANN KLIPPERE ANNE ØSTERUD OG JANUS BILLESKOV JANSEN KOSTUMEDESIGNER MANON RASMUSSEN SOUND DESIGNERE NIELS ARILD OG KIM DALUM CHEFSMINKØRER DENNIS KNUDSEN OG TINA HELMARK CASTER ANJA PHILIP KOMPONIST LORENZ DANGEL VFX SUPERVISOR MARTIN MAD POSTPRODUKTIONSSUPERVISOR METTE HØST HANSEN EXECUTIVE PRODUCERE LENA HAUGAARD HENRIK ZEIN HEINRICH AMBROSCH CHRISTIAN RANK OG KATRINE VOGELSANG LINE-PRODUCER CHRISTEL C. D. KARLSEN PRODUCERE THOMAS HEINESEN OG KARIN TROLLE MANUSKRIPT BILLE AUGUST OG ANDERS AUGUST INSTRUKTØR BILLE AUGUST PRODUCERET AF NORDISK FILM PRODUCTION, I SAMARBEJDE MED TV 2 DANMARK, I CO-PRODUKTION MED SATEL FILM GMBH OG MED STØTTE FRA DET DANSKE FILMINSTITUT V/ PUBLIC SERVICE PULJEN, FERNSEHFONDS AUSTRIA, FILMFYN V/ BO DAMGAARD, DEN VESTDANSKE FILMPULJE V/ CARSTEN HOLST OG STEEN RISOM OG CREATIVE EUROPE MEDIA ROMANEN LYKKE-PER ER SKREVET AF HENRIK PONTOPPIDAN OG UDGIVET AF GYLDENDAL I 1937

man - ons 16:15 + 19:30 • tor - søn 16:45 Babybio inkl. kaffe, onsdag 10:30 Hyggefilm inkl. kaffe, onsdag 13:30 Film med kaffe og croissant mandag kl. 10 FOTOGRAF DIRK BRÜEL, DFF PRODUCTION DESIGNER JETTE LEHMANN KLIPPERE ANNE ØSTERUD OG JANUS BILLESKOV JANSEN KOSTUMEDESIGNER MANON RASMUSSEN SOUND DESIGNERE NIELS ARILD OG KIM DALUM CHEFSMINKØRER DENNIS KNUDSEN OG TINA HELMARK CASTER ANJA PHILIP KOMPONIST LORENZ DANGEL VFX SUPERVISOR MARTIN MADSEN POSTPRODUKTIONSSUPERVISOR METTE HØST HANSEN EXECUTIVE PRODUCERE LENA HAUGAARD HENRIK ZEIN HEINRICH AMBROSCH CHRISTIAN RANK OG KATRINE VOGELSANG LINE-PRODUCER CHRISTEL C. D. KARLSEN PRODUCERE THOMAS HEINESEN OG KARIN TROLLE MANUSKRIPT BILLE AUGUST OG ANDERS AUGUST INSTRUKTØR BILLE AUGUST PRODUCERET AF NORDISK FILM PRODUCTION, I SAMARBEJDE MED TV 2 DANMARK, I CO-PRODUKTION MED SATEL FILM GMBH OG MED STØTTE FRA DET DANSKE FILMINSTITUT V/ PUBLIC SERVICE PULJEN, FERNSEHFONDS AUSTRIA, FILMFYN V/ BO DAMGAARD, DEN VESTDANSKE FILMPULJE V/ CARSTEN HOLST OG STEEN RISOM OG CREATIVE EUROPE MEDIA ROMANEN LYKKE-PER ER SKREVET AF HENRIK PONTOPPIDAN OG UDGIVET AF GYLDENDAL I 1937 ©2018 Nordisk Film Production A/S

LOGO’ER: NORDISK FILM, DFI, FERNSEHFONDS AUSTRIA, FILMFYN, DEN VESTDANSKE FILMPULJE, SATEL FILM GMBH, GYLDENDAL, MEDIA

man - tir + tor 20:00

LOGO’ER: NORDISK FILM, DFI, FERNSEHFONDS AUSTRIA, FILMFYN, DEN VESTDANSKE FILMPULJE, SATEL FILM GMBH, GYLDENDAL, MEDIA

Film med kaffe og croissant mandag kl. 10 Stillfoto: Rolf Konow · Plakatdesign: Starfighters

JENS ALBINUS RASMUS BJERG ANDERS HOVE TAMMI ØST TOMMY KENTER OLE LEMMEKE BENJAMIN KITTER JULIE CHRISTIANSEN SARA VIKTORIA BJERREGAARD SOPHIE MARIE JEPPESEN PAUL HÜTTEL MEI OULUND KARL FISCHER CLAUS FLYGARE JOHANNES NYMARK METTE MUNK PLUM ELSEBETH STEENTOFT

poster685x1015-Lykke-Per.indd 1

Sing-a-long event musicalsangerinden og Grease-elskeren Johanna Fridell fredag 14. september 19:30 + familievisning lørdag 15. sep 14:30 ©2018 Nordisk Film Production A/S

B I LLE AUGUST

poster685x1015-Lykke-Per.indd 1

14/06/2018 12.46

P R EDOXBIO: M I E R E 5.ons S E 19:00 PTEM BER

DITTE & LOUISE

tor 19:30 • fre 16 • lør 20:30 • søn 19:30

NOR DI SK F I L M PRODU C T ION & T V 2 DA N M A R K PR Æ SE N T E R E R

LYKKE-PER EN FILM AF

B I LLE AUGUST

Pink Floyd foredrag af Thomas Ulrik Larsen TEMA: Wish you were here • fre 7. sep 19.30

tor - søn 16:15 + 19:30 FOTOGRAF DIRK BRÜEL, DFF PRODUCTION DESIGNER JETTE LEHMANN KLIPPERE ANNE ØSTERUD OG JANUS BILLESKOV JANSEN KOSTUMEDESIGNER MANON RASMUSSEN SOUND DESIGNERE NIELS ARILD OG KIM DALUM CHEFSMINKØRER DENNIS KNUDSEN OG TINA HELMARK CASTER ANJA PHILIP KOMPONIST LORENZ DANGEL VFX SUPERVISOR MARTIN MADSEN POSTPRODUKTIONSSUPERVISOR METTE HØST HANSEN EXECUTIVE PRODUCERE LENA HAUGAARD HENRIK ZEIN HEINRICH AMBROSCH CHRISTIAN RANK OG KATRINE VOGELSANG LINE-PRODUCER CHRISTEL C. D. KARLSEN PRODUCERE THOMAS HEINESEN OG KARIN TROLLE MANUSKRIPT BILLE AUGUST OG ANDERS AUGUST INSTRUKTØR BILLE AUGUST PRODUCERET AF NORDISK FILM PRODUCTION, I SAMARBEJDE MED TV 2 DANMARK, I CO-PRODUKTION MED SATEL FILM GMBH OG MED STØTTE FRA DET DANSKE FILMINSTITUT V/ PUBLIC SERVICE PULJEN, FERNSEHFONDS AUSTRIA, FILMFYN V/ BO DAMGAARD, DEN VESTDANSKE FILMPULJE V/ CARSTEN HOLST OG STEEN RISOM OG CREATIVE EUROPE MEDIA ROMANEN LYKKE-PER ER SKREVET AF HENRIK PONTOPPIDAN OG UDGIVET AF GYLDENDAL I 1937 ©2018 Nordisk Film Production A/S

poster685x1015-Lykke-Per.indd 1

LOGO’ER: NORDISK FILM, DFI, FERNSEHFONDS AUSTRIA, FILMFYN, DEN VESTDANSKE FILMPULJE, SATEL FILM GMBH, GYLDENDAL, MEDIA

b ø r n e kl u b fo r p re m i e re

Stillfoto: Rolf Konow · Plakatdesign: Starfighters

JENS ALBINUS RASMUS BJERG ANDERS HOVE TAMMI ØST TOMMY KENTER OLE LEMMEKE BENJAMIN KITTER JULIE CHRISTIANSEN SARA VIKTORIA BJERREGAARD SOPHIE MARIE JEPPESEN PAUL HÜTTEL MEI OULUND KARL FISCHER CLAUS FLYGARE JOHANNES NYMARK METTE MUNK PLUM ELSEBETH STEENTOFT

tor- søn 20:00

man - tir 14:15 • ons 13:30 lør 12:30 • søn 13:30

lør - søn 11:30

14/06/2018 12.46

b ø r n e kl u b fo r p re m i e re

lør - søn 13.30 • pris voksne 80 / børn u. 12. 70 Gratis slushice til børneklubmedlemmer

Korte film der samlet varer ca. 30-40 min.

søn 14:00 • pris voksne 80 / børn u. 12. 70 Gratis slushice til børneklubmedlemmer

søn 12:30 • Film til de 3-5 årige - 10 kr!

tor - søn 14:15

Billetpriser: Før 16.00 fra 70 kr. • Fra 16.00 fra 80 kr. • børnerabat for børn under 12 år og seniorrabat for personer over 65 år på 10 kr. Helaftensfilm har forhøjet billetpris + 10 kr. • 3D + 10 kr. • HFR + 10 kr. • Undtagelser fra prisskema kan forekomme. Åbningstid: Vi åbner ½ time før første film og lukker umiddelbart efter sidste film starter. Ved koncerter og teater har vi udvidet åbningstiden.

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i programmet. Se viften.dk for det helt aktuelle program.

man - ons 17 Film kaffe kl. E S Bmed EN SM E D og K ATcroissant R I N E G R E Imandag S-ROSENT H A10 L

Viften #4 2018  

Viftens Koncert-, teater- og biografprogram. 4. udgave 2018 (jul-sep 2018)

Viften #4 2018  

Viftens Koncert-, teater- og biografprogram. 4. udgave 2018 (jul-sep 2018)

Advertisement