Page 1

#5

a sik mu

GE

lsk rej s

e in

nk a

En

T MED

N I V

at i

B

NE

ed K

R

sep-nov 2017

te dig es g diM n ichael Stru

m

R E T R E C N O K E N E C S

R ME N JAL ENTIO ÆG H • V E N . SK NAK RT CO T: HR S S T R O A IRP NCE WER NG! IG F • B N • FA ILIEKO G FLO OPENI É DÚN LUBBE S FAM YOUN THE H JECT IEN ING • LE • KEK PRO FOL RSFER WIND E FUG LOYD OCK M F ER FR ÆU ORT NK ERÅ EFT KASP LD + S IAN PI INGS O JUBIL NSEN A V K RS ØRE JA H DINA LO • 5Å S SON SCAN N SO RNE - 2 • LIS RIO U D T E H 0’ BAN SEN D8 ME ELLI & Y MAD T I H B ER JOHNN PET

M L I F

NG RLI D A A M K L D O N • TET IN EN FINLA SLOT N KAT STOKH D . T N S F AV A J EA EM TOM O • GLA ENS N R F IKOLA VIDDE NSEN N E S L D G E N • • BDU K LA JE IN HE RKUS UD A IGE K! • A DV ÆK IME I ME PANI ISK R N • LO G LER OOD T RIA & I KÆRL E ET C LERIN T A T E N G E L R N G O D K E D N S O : T E A B GU HPIX VOL • SIK • B VIC VÆ • ING ÆDAG ERICH GINTB IFFE F P H CP VER • TARS • ÆRE MPYR RNEB N K F C A R N R A J S P O A Ø E A F • DO IB FR •B VI L ELIN ORE LE V HUX UDEN VEN”: YBVAD UHLEN ENS O: MICH PE ST EN LIL ATTER F D Ø M R M D AN AS BI RD NDE TOBI RISTI DOX EN KÆ JAGO • RØVE ”BO D A CH N J I ON RON LEG HPIX: CP

VIFTEN Støttet af Statens Kunstfond, Tuborg og Rødovre Kommune

Efte

i r e f s rår

e


KONCERTER Flowers blev dannet i 1967. Jubilæet fejres med en tur i efteråret 2017. Young Flowers spillede højere med store Marshall anlæg og dobbelt trommesæt. Og lange syrede guitarsoli var lyden i slut-tresserne på den progressive (hippie)scene! Denne konstellation kan i dag genopleves med den størst mulige originale besætning og Young Flowers er det tætteste, man kan komme på at opleve lyden af en ægte 60’er Power Trio!

SONJA HALD + SORTE FUGLE 29.09

Du har måske set SONJA HALD på turné rundt i landet med Magtens Korridorer, Folkeklubben eller Kim Larsen. Måske under en ophedet debat om kønskvoter på de danske festivaler, har du bemærket dem. ”En skydefærdighed i dansk litteratur, der hilser tilbage på bl.a. C.V. Jørgensen og Eik Skaløe”. ”En stærk stemme i en lang dansk tradition for at råbe det konforme fællesskab imod”. SORTE FUGLE er besjælet dansksproget rock fra udkantsdanmark Falster. Det er medrivende og original lyrik, støvet og destorted. Musikalsk står SORTE FUGLE på skuldrene af C.V. Jørgensen, Steppeulvene og nyere danske kunstnere, som Peter Sommer og Magtens Korridorer, men i bund og grund er de helt deres egne i både lyd og budskab.

FAIRPORT CONVENTION

KASPER WINDING 20.10

Kasper Winding kommer til Viften med livshistorier, nærvær og nye udgaver af sange fra et imponerende bagkatalog. Kasper Winding er ikke just kendt for at repetere sig selv, og med sin første store turné i 10 år har han ikke i sinde at begynde. Planen er at tage sit ”studio” med på scenen, hvor han alene vil fortælle om sit liv og synge/spille nogle af sine sange tilbage fra ”Mig Og Charlie” og op til nu, men i udgaver der reflekterer, hvor Kasper er lige nu. Glæd dig til at komme helt tæt på én af dansk musiks helt tunge drenge i Viften.

DÚNÉ - ”AKUSTISK” 27.10

Det danske rockband Dúné er kendt og elsket af danskerne og siden 2001 har bandet udsendt 3 albums, vundet adskillige danske priser og turneret verden rundt med deres eksplosive liveoptrædener. Dúné giver en akustisk koncert i Viften som bandet har set frem til. Mathias Kolstrup udtaler: ’Som supplement til vores eksplosive rock koncerter er disse “stripped down” koncerter en efterhånden fast del af vores virke som live band. De giver en anden intimitet med publikum at møde dem i øjenhøjde, bruge tid på at fortælle historierne bag sangende og spille dem i nedtonede arrangementer, der får melodi og tekst til at stå ekstra klart. Vi har denne gang været ekstra ambitiøse med arrangementerne for at skabe den helt rigtige stemning. Det bliver en helt igennem unik oplevelse.’

THE HOPENING! 08.10

Tre af Danmarks markante musikalske profiler har sammen dannet kollektivet The hOpening! Bandet består af Pedal steel-guitaristen Margrethe Björklund, trommeslageren Jeppe Gram og kontrabassisten Lennart Ginman. Kendere af disse tre kapaciteters musikalske ’bagkatalog’ vil vide, at vi befinder os i grænselandet, hvor traditionen altid udfordres og genreløsheden florerer, og ingen kan vide sig helt sikker… Hvad der dog er helt sikkert er, at den nysgerrige og legende indfaldsvinkel til improvisation, ligger som en rød tråd gennem The hOpenings musik.

YOUNG FLOWERS

19.10

Young Flowers introducerede som de første den progressive rockmusik i Danmark, ligesom Cream gjorde det i England og Mountain, Blue Cheer o.a. gjorde det i USA. Dette er præcis 50 år siden, da Young

Når beskidt party-rock bliver spillet med høj klasse og stil! Og så på J-Dag, så bliver det helt sikkert en super fest!´ Musikerne i Kings Of Rock har bl.a. spillet i bands som Mercyful Fate, Cornerstone, Zauce, og Blink, og har turneret verden over med Metallica og Nickelback – helt over til Jerry Lee Lewis – for det ikke skal være løgn…Kings of Rock spiller den fede rock på den helt rigtige måde – med de mest sublime rockmusikere man overhovedet kan opdrive i dette land – og det med den skarpeste og mest toptunede rocksanger man kan forestille sig... Det bliver en festlig aften med de fedeste numre fra bl.a. AC/DC – Guns’N Roses – U2 – Aerosmith - DAD - Kings Of Leon + et fantastisk Michael Jackson Medley – à la Kings Of Rock – og ikke POP!

SING SING SING 04.11

07.10

Rockhistorisk Vingesus med Folk-Rockens Fædre, der i år kan drage på deres 50 års jubilæumsturné! Lige siden 1967 har Fairport Convention blandet de traditionelle britiske og keltiske musikgenrer med moderne rockmusik, og regnes som opfinderne af den engelske version af folkrock. Simon Nicol og Dave Pegg har siden dannelsen af bandet været grundstammen i Fairport Convention. Bandet bragede igennem lydmuren sammen med sangerinden Sandy Denny på pladerne ”What We Did On Our Holidays” og ”Unhalfbricking” og fik det helt store gennembrud i 1969 med albummet “Liege & Lief”, hvor bandets folkrock-lyd også første gang blev karakteriseret som elektrisk folk.

KINGS OF ROCK 03.11 • J-DAG

BIG FAT SNAKE 28.10

Big Fat Snake, et af Danmarks absolut bedste og mest rutinerede live bands, er ude på de danske scener i efteråret 2017. Big Fat Snakes musikalitet og evner, spænder vidt og efter det ”Akustiske forår” og en sommer på græs, er det atter Rock´n Roll Bigfatsnake der kommer ud og trykker den af på spillestederne. ”Gennem årene har vi spillet masser af rigtig store koncerter, men det er i den tætte stemning på spillestederne at musikken for alvor lever”, udtaler guitarist Asger Stenholdt. Alle hits bliver leveret med nerve og charme og Anders Blichfeldt fortsætter, ”samspillet med vores publikum er det aller vigtigste og vi elsker at ha dem tæt på” BIG FAT SNAKE’s mix af rock´n roll, soul og ballader går rent ind hos de fleste, bandet er i topform og denne efterårsaften bliver fuld af stemning og rock 2017 bliver fantastisk.

Mange gode ting opstår, når man vil lave noget for sjov, og sådan kan man sige, at det er gået for SING SING SING. - Selv om ensemblet opstod som en aldeles afslappet musikalsk fritidsspøg, så står gruppen i dag som et seriøst musiknavn på den danske scene for det voksne publikum. Genren er pop og rock, når Sascha Dupont, Søren Jacobsen, Alex Nyborg Madsen, Ivan Pedersen og Lonnie Kjer indtager Viften - Glæd jer!

HJALMER 10.11

Nogle gange dukker der en artist op ud af det blå, som øjeblikkeligt fascinerer og overbeviser. Den 21-årige fynbo Hjalmer er en sådan slags. Med singlen ”Hjem Til En Anden” debuterede han i februar og fulgte op med “Marie” lige efter. Begge sange er gået viralt på nettet og er set og delt mange tusind gange. Hjalmer har gennem længere tid været i studiet med producer-duoen Pitchshifters (bl.a. Medina) og Lasse Lyngbo (bl.a. Vinnie Who) for at færdiggøre første album, der ser dagens lys til efteråret. At Hjalmer Larsen er søn af hele Danmarks nationalskjald Kim Larsen er ingen hemmelighed, men den unge musikers singler har sit helt eget udtryk. Ligheden mellem Hjalmers vokal og farmands ER dog ikke til at komme uden om. Det lyder absolut lovende…

HUN SOLO 16.11

HUN SOLO er koncertoplevelser, hvor fem forskellige kvindelige artister spiller hver sin solo-koncert. Konceptet er sat i søen med ønske om at sætte spot på flere af de mange kompetente og interessante kvindelige kunstnere, der findes i musiklandskabet.


TEATER & SCENE

FOR BØRN

På programmet er: Sys Bjerre, Mendoza, Cajsa Siik, Kirstine Stubbe Teglbjærg og Nana Jacobi.

HR. SKÆG 17.10

FOLKEKLUBBEN 17.11

Folkeklubben har vind i sejlene med deres anmelderroste tredje album og til novemer går de efter ”Det perfekte slag” i Viften. Orkestrets tredje album ”Slå flint!” blev modtaget med en perlerække af flotte anmeldelser og gik direkte ind som nummer ét på den danske albumhitliste. Albummet blev af musikmagasinet GAFFA kåret som årets danske udgivelse, og det er med disse sange – og et bagkatalog fyldt med hits om fedterøve, Danmarksfilm og andre opsange – at man kan opleve den travle trio i Viften.

PINK FLOYD PROJECT 25.11

Pink Floyds debutalbum ”Piper At The Gates Of Dawn” fylder 50 år - en imponerende milesten for bandet og rockhistorien. Albummet betragtes som en klassiker i den psykedeliske rock, og er startskuddet til hele 15 albums under navnet ”Pink Floyd”. Pink Floyd Project fejrer jubilæet og bandet med en regulær jubilæumstour, og rejser tilbage gennem 50 års rockhistorie. Det omfattende bagkatalog rummer hits, sjældenheder, eksperimenter og konceptværker. Der bliver mulighed for at opleve materiale fra Piper At The Gates Of Dawn, Dark Side Of The Moon, Wish You Were Here, Animals, The Wall, The Final Cut, The Division Bell med mere.

HIGH T BIG BAND & MALENE MORTENSEN 14.12 Malene Mortensen er en dansk jazzsangerinde med 11 album bag sig. Malene har siden hun vandt dansk melodi grandprix i 2002, indspillet med nogle af de største navne i moderne jazz: Chris Potter, Mike Stern, Christian Sands, George Whitty og Niels Henning Ørsted-Pedersen. High T Big Band er et 18 mand stort Big Band som spiller swingende og velklingen-de jazzmusik fra 40’erne og 50’erne. Holder du af Count Basie, Glenn Miller og Ella Fitzgerald, vil du elske High T Big Band og Malene Mortensen.

FLERE KONCERTER REPEATLES 13.01 JOEY MOE - AKUSTISK 27.01 SKO/TORP 10.02 ESTER BROHUS 17.02 SAVEUS 12.04 HUSH 24.04 HANNE BOEL 25.04 HIT MED 80’ERNE 06.10 • UDSOLGT PETER BELLI & BAND 14.10 • UDSOLGT LIS SØRENSEN 02.11 • UDSOLGT JOHNNY MADSEN TRIO 23.11 • UDSOLGT JOHNNY MADSEN TRIO 23.11 • UDSOLGT KIM LARSEN & KJUKKEN 20.01 • UDSOLGT MICHAEL FALCH - SOLO 23.03 • UDSOLGT

VÆBNET MED VINGER 04.10

En musikalsk rejse ind i Michael Strunges digte. Det er 30 år siden en af Danmarks mest anerkendte digtere døde i en alder af 27 år. Han hoppede ud af sit vindue på 5.sal, eftersigende med ordene: ”Nu kan jeg flyve”. Idékvinde og instruktør Billie Joy Alexander har tidligere fortolket kunstnere fra ’klub 27’, i teaterkoncerten ’Gone at 27’, og nu er tiden inde til at dykke ned i det danske medlem af klubben; Michael Strunge og hans poetiske verden. I ’Væbnet med Vinger’ kommer publikum med på en rejse ind i poesiens fabulerende og grænseløse vildskab med den prisbelønnede og anmelderoste sangerinde Katinka på scenen. Hvor ord, billeder og følelser vil sprænges og smelte sammen i musikalske og kalejdoskopiske toner. Hvor tiden lokker bag hvert et ord… Hvor Michael Strunges digte på ny bliver Væbnet med Vinger.

Efterårsferiens! familiekoncert

Den høje mand i det røde jakkesæt og med det meget lange skæg rejser rundt i Danmark for at lære børnene, hvordan alting hænger sammen – ved hjælp af matematik, ord, tal, bogstaver og musik! Dette arrangement er en stående koncert, så børnene kan danse, hoppe, trille og hvad man ellers får lyst til. Vi håber at alle voksne vil gøre deres bedste for ikke at blokere udsynet for de børnene og opfordrer til at sidde på gulvet. Vinterferien 2018:

KATRINE BILLE MED BAND 18.02

MUSIKKENS AFKROGE

Musikkens Afkroge er et splinternyt format, som forener talks og viden med koncerter af højeste kvalitet.

ALT DET JAZZ 02.10 HUXI BACH FÅ BILLETTER 11.11 + 26.01

Huxi Bach vil ind til benet. Ind til det vigtige. Eller i hvert fald ind til det, han synes er vigtigt. Det forsøger han at komme i sit nye one-man show – Ind Til Benet. Når man forsøger den slags, skal man selvfølgelig være forsigtig, for man kan nemt komme til at skære sig selv i fingeren, eller endnu værre: save den gren over man selv sidder på! Men det er vigtigt, at komme derind, hvor det gør lidt ondt. Og når man er kommet derind, SÅ skal man grine af det. Højt og længe. For ellers kommer vi ingen vegne. EKSTRA SHOW 26. januar

Fra jazzens mangfoldige hjørne kommer én af Danmarks førende jazz-radiostemmer fra P8 Jazz, Naya Buric og fører taktstokken. Hun vil lede en opdagelsesrejse igennem jazzen og give et unikt indblik i den diversitet, som jazzen rummer og spille op til debat. Jazzens musikalske udvikling krydres undervejs med livefortolkninger af Christina Dahl kvartet.

JORDOMREJSE I TONER 06.11

Der er lagt op til en jordomrejse i toner, når Danish Music Award World vinder, Carl Prisens komponistvinder og seksstjernede anmelderdarling Rune Thorsteinsson gæster Viften. Kom med ud på en spændende ekspedition med hans Global Compositions. Oplev og diskuter dette øjebliksbillede af en global verden og dens musikalske mangfoldighed - fra gumboot dansere fra Johannesburg, meditationsmusik fra Kathmandu til improviseret grottekoncert på Færøerne.

SØNDAGSJAZZ MERE TEATER & SCENE

INGEN PANIK 27.09 + 28.09 • UDSOLGT 10 + 13.10 • UDSOLGT MIT LIV SOM NIKOLAJ STOKHOLM FRANK ERICHSEN ”BONDERØVEN” 11.01 TOBIAS DYBVAD FASSER PARTNER 18+19.01 UDEN FOR PÆDAGOGISK RÆKKEVIDDE 09.02 LOLA JENSEN - FOREDRAG 14.02 GINTEBERG REÐDER VERDEN 21.02 FUHLENDORFF GÅR OVER I HISTORIEN! - DEL 1 28.04 FUHLENDORFF GÅR OVER I HISTORIEN! - DEL 2 09.11

SØNDAGSJAZZ 01.,15., 29.10 + 12.11

Søndagsjazzen ruller igen: 01.10 Rêve Bohème, 15.10 Niels ’Flipper’ Stuarts Kvintet, 29.10 Dixie For You, 12.11 Jesper Thilos Kvartet. Se alle koncerter på viften.dk Bliv medlem af Klub Jazz (pris 400 kr.) og få fri entré til alle søndagsjazz koncerterne.


Ef te rå r s fe r ie

BIOGRAF SØREN

M ALLING

25.09 - 01.10

M A RC US

CLINT

SEBASTIAN GERT

02.10 - 08.10

L ISA

MADS

RUBEN

NILSSON

L ANGELUND

! BALLON2.10 PCORN &illet . . 14.10-2 USH-ICE, PO GRATIS SL ved køb af biografb for børn u. 12 år) Viftens børneklub af (Kun et. mer lem tsalg bille med til for henvend dig lem med blive at 09.10 - 15.10 Det er gratis 16.10 - 22.10

FIND DIN INDRE NINJA

Ved 2 daglige visninger er den tidlige film tekstet

1 x 70

GUD TALER UD EN F ILM AF

man - ons 17.00

man - tir 17.30 • ons 16.30 • tor 17 + 19.15 fre - lør 17.00 • søn 17 + 19.15 Babybio inkl. kaffe, onsdag 10.30 Hyggefilm inkl. kaffe, onsdag 13.30

HENRIK RUBEN GENZ

FORPREMIEREMIERE TIR 19.30 INKL. ØL/VAND OG POP: 110 KR.

FIND DIN INDRE NINJA

tor - fre 18.45 • lør -søn 17.30 FORPREMIERE ONS 19.00 INKL. ØL/VAND OG POP: 110 KR.

CPHPIX • man 19.30

man - søn 10.30 + 14.00

DEN SANDE HISTORIE OM ET MODVILLIGT IKON

SAMT

CIRKUSDIREKTØR KAJ RASMUS BJERG ONKEL REJE MADS GEERTSEN BAMSE & CHICO SØREN HAUCH-FAUSBØLL HR. SKÆG MIKKEL LOMBORG ROSA ROSA GJERLUFF NYHOLM KRISTIAN KRISTIAN GINTBERG MOTOR MILLE MILLE GORI SIGNORITA SIGNE LINDKVIST RAMONA VIOLA MARTINSEN ERNESTO ERNST JANNERUP GJESING MARCO ALMIND, CELINE MORTENSEN, SHIREEN RASOOL ELAHI PANAH, ROSEMARIE LARSEN, ANNE HELENA JÄÄTTELÄ, ELLA BJERG, ELVIN SABBER OG WILLIAM MÆRSK PETER MOKROSINSKI, FSF KLIPPER CAMILLA EBLING LYD DESIGN RUNE KLAUSEN KOMPONIST RASMUS MØLDRUP PRODUCTION DESIGN PETER DE NEERGAARD KOSTUMIER SUSIE BJØRNVAD CHARLOTTE SNEDE SØRENSEN SMINKØR KIRSTEN ZÄSCKE LYS JACOB MARLOW AUDIO MANAGER LARS MITCH FISHERMANN VFX PRODUCER HÅKAN STRANDHAG POSTPRODUCER PELLE FOLMER KAREN BENTZON CO-PRODUCER CHRISTER NILSON PRODUCERE PER HOLST, STEFAN FROST OG HENRIK UNDERBJERG MANUSKRIPT LOTTE SVENDSEN INSTRUKTION LOTTE SVENDSEN

FOTOGRAF REKVISITØR Foto: Rolf Konow Design by Retpen

LINEPRODUCER

ALDRIG MERE1 x 50

BASERET PÅ DET ORIGINALE KONCEPT “CIRKUS SUMMARUM” UDVIKLET AF DR OG HANDSHAKE TIL MUSKELSVINDFONDEN

Produceret af ASTA FILM, RADIATOR FILM & GÖTA FILM i samarbejde med MUSKELSVINDFONDEN, SUMMARUM ARTISTERNE, SUPERSONIC, KAMERAUDLEJNINGEN, PH3, CHIMNEY med støtte fra DET DANSKE FILMINSTITUT V. ÅKE SANDGREN, DR V. FILMKLUBBEN, DEN VESTDANSKE FILMPULJE V. CARSTEN HOLST OG STEEN RISOM, SVENSKA FILMINSTITUTET V. SUZANNE GLANSBORG, NORDISK FILM & TV FOND V. PETRI KEMPPINEN OG TORLEIF HAUGE Distribution SF FILM

I MORGEN

KUN TIL PROMOTION. SALG, KOPIERING ELLER ANDEN OVERFØRSEL AF DETTE MATERIALE ER STRENGT FORBUDT.

INSPIRERET AF JENS BLENDSTRUPS BESTSELLER LYD DESIGNER STØTTET AF

TOOLBOX FILM PRÆSENTERER GUD TALER UD I CO-PRODUKTION MED DELUCA FILM MANUSKRIPT BO HR HANSEN & HENRIK RUBEN GENZ FOTOGRAF JØRGEN JOHANSSON, DFF PRODUCTION DESIGNER JETTE LEHMANN KLIPPER KASPER LEICK RUNE PALVING KOMPONIST KÅRE BJERKØ CASTER TANJA GRUNWALD KOSTUME DESIGNER MANON RASMUSSEN CHEF SMINKØR KIRSTEN ZÄSCHKE CO-PRODUCER MORTEN RASMUSSEN PRODUCERE MORTEN KAUFMANN & SIGNE LEICK JENSEN INSTRUKTØR HENRIK RUBEN GENZ

DET DANSKE FILMINSTITUT, MIKKEL MUNCH-FALS / TV 2 DANMARK / DEN VESTDANSKE FILMPULJE, CARSTEN HOLST & STEEN RISOM I SAMARBEJDE MED RED RENTAL AAR, ACT3, FILMGEAR, TONEMESTRENE STUDIO

NORDISK DISTRIBUTION

SCANBOX ENTERTAINMENT DANMARK

man - tir 17.00 - Tilbud: Få en gratis øl ved køb af fuld pris billet!

PEKKA STRANG

CPHPIX • tir 19.30

JAKOB OFTEBRO

MICHAEL FASSBENDER

FIND DIN INDRE NINJA

man - søn 12.15 + 15.40 tor - fre 19.30 • lør - søn 17.30

1 x 30 www.doxbio.dk

DOX:BIO: ons 4. oktober 19.00

PUBLIKUMSPRISEN

KRITIKERPRISEN (FIPRESCI)

MOSTRA BARCELONA

GÖTEBORG

b ø r n e k l u b f o r p r e m i e r1ex 15

INT. FILM FESTIVAL 2017

INT. GAY AND LESBIAN FILM FESTIVAL

OFFICIAL SELECTION

OFFICIAL SELECTION

I KONKURRENCE

I KONKURRENCE

EDINBURGH

TRIBECA

INT. FILM FESTIVAL

FILM FESTIVAL

tor - søn 17.20

søn 11.00

CPHPIX: Ronja Røverdatter • lør 14.30 tor - fre 16.00 • lør - søn 12.15 • 15.40

FIND DIN INDRE NINJA

MICHAEL FASSBENDER

Særforestilling Barndom 24 .oktober kl. 17.00 man - tir 15.00 • ons 16.00 • lør - søn 15.00

tor - fre 15.00 • lør 10.15 • søn 15

man - ons 15.15 • lør - søn 10.30 + 14.00

man - ons 17.30 • tor - søn 19.30

23.10 - 29.10

30.10 - 05.11

06.11 - 12.11

13.11 - 19.11

2 x 50

MENSVI

SEBASTIAN JESSEN JULIE CHRISTIANSEN CHARLOTTE MUNCK NICOLAS BRO

LEVER SAMT

HISTORIENS MEST USANDSYNLIGE VENSKAB

HISTORIENS MEST USANDSYNLIGE VENSKAB

ROCKET ROAD PICTURES PRÆSENTERER

CIRKUSDIREKTØR KAJ RASMUS BJERG ONKEL REJE MADS GEERTSEN BAMSE & CHICO SØREN HAUCH-FAUSBØLL HR. SKÆG MIKKEL LOMBORG ROSA ROSA GJERLUFF NYHOLM KRISTIAN KRISTIAN GINTBERG MOTOR MILLE MILLE GORI SIGNORITA SIGNE LINDKVIST RAMONA VIOLA MARTINSEN ERNESTO ERNST JANNERUP GJESING MARCO ALMIND, CELINE MORTENSEN, SHIREEN RASOOL ELAHI PANAH, ROSEMARIE LARSEN, ANNE HELENA JÄÄTTELÄ, ELLA BJERG, ELVIN SABBER OG WILLIAM MÆRSK PETER MOKROSINSKI, FSF KLIPPER CAMILLA EBLING LYD DESIGN RUNE KLAUSEN KOMPONIST RASMUS MØLDRUP PRODUCTION DESIGN PETER DE NEERGAARD KOSTUMIER SUSIE BJØRNVAD CHARLOTTE SNEDE SØRENSEN SMINKØR KIRSTEN ZÄSCKE LYS JACOB MARLOW AUDIO MANAGER LARS MITCH FISHERMANN VFX PRODUCER HÅKAN STRANDHAG POSTPRODUCER PELLE FOLMER KAREN BENTZON CO-PRODUCER CHRISTER NILSON PRODUCERE PER HOLST, STEFAN FROST OG HENRIK UNDERBJERG MANUSKRIPT LOTTE SVENDSEN INSTRUKTION LOTTE SVENDSEN

FOTOGRAF

Foto: Rolf Konow Design by Retpen

REKVISITØR

LINEPRODUCER

tir - ons 17.00 • tor - søn 16.00 Hyggefilm inkl. kaffe, onsdag 13.30

BASERET PÅ DET ORIGINALE KONCEPT “CIRKUS SUMMARUM” UDVIKLET AF DR OG HANDSHAKE TIL MUSKELSVINDFONDEN

Produceret af ASTA FILM, RADIATOR FILM & GÖTA FILM i samarbejde med MUSKELSVINDFONDEN, SUMMARUM ARTISTERNE, SUPERSONIC, KAMERAUDLEJNINGEN, PH3, CHIMNEY med støtte fra DET DANSKE FILMINSTITUT V. ÅKE SANDGREN, DR V. FILMKLUBBEN, DEN VESTDANSKE FILMPULJE V. CARSTEN HOLST OG STEEN RISOM, SVENSKA FILMINSTITUTET V. SUZANNE GLANSBORG, NORDISK FILM & TV FOND V. PETRI KEMPPINEN OG TORLEIF HAUGE Distribution SF FILM

KUN TIL PROMOTION. SALG, KOPIERING ELLER ANDEN OVERFØRSEL AF DETTE MATERIALE ER STRENGT FORBUDT.

Foto: Rolf Konow Design by Retpen

man - ons 19.20 • tor -søn 17.00 Babybio inkl. kaffe, onsdag 10.30

RASMUS BJERG ONKEL REJE MADS GEERTSEN BAMSE & CHICO SØREN HAUCH-FAUSBØLL HR. SKÆG MIKKEL LOMBORG ROSA ROSA GJERLUFF NYHOLM KRISTIAN KRISTIAN GINTBERG MOTOR MILLE MILLE GORI SIGNORITA SIGNE LINDKVIST RAMONA VIOLA MARTINSEN ERNESTO ERNST JANNERUP GJESING SAMT MARCO ALMIND, CELINE MORTENSEN, SHIREEN RASOOL ELAHI PANAH, ROSEMARIE LARSEN, ANNE HELENA JÄÄTTELÄ, ELLA BJERG, ELVIN SABBER OG WILLIAM MÆRSK FOTOGRAF PETER MOKROSINSKI, FSF KLIPPER CAMILLA EBLING LYD DESIGN RUNE KLAUSEN KOMPONIST RASMUS MØLDRUP PRODUCTION DESIGN PETER DE NEERGAARD KOSTUMIER SUSIE BJØRNVAD REKVISITØR CHARLOTTE SNEDE SØRENSEN SMINKØR KIRSTEN ZÄSCKE LYS JACOB MARLOW AUDIO MANAGER LARS MITCH FISHERMANN VFX PRODUCER HÅKAN STRANDHAG POSTPRODUCER PELLE FOLMER LINEPRODUCER KAREN BENTZON CO-PRODUCER CHRISTER NILSON PRODUCERE PER HOLST, STEFAN FROST OG HENRIK UNDERBJERG MANUSKRIPT LOTTE SVENDSEN INSTRUKTION LOTTE SVENDSEN CIRKUSDIREKTØR KAJ

BASERET PÅ DET ORIGINALE KONCEPT “CIRKUS SUMMARUM” UDVIKLET AF DR OG HANDSHAKE TIL MUSKELSVINDFONDEN

Produceret af ASTA FILM, RADIATOR FILM & GÖTA FILM i samarbejde med MUSKELSVINDFONDEN, SUMMARUM ARTISTERNE, SUPERSONIC, KAMERAUDLEJNINGEN, PH3, CHIMNEY med støtte fra DET DANSKE FILMINSTITUT V. ÅKE SANDGREN, DR V. FILMKLUBBEN, DEN VESTDANSKE FILMPULJE V. CARSTEN HOLST OG STEEN RISOM, SVENSKA FILMINSTITUTET V. SUZANNE GLANSBORG, NORDISK FILM & TV FOND V. PETRI KEMPPINEN OG TORLEIF HAUGE Distribution SF FILM

KUN TIL PROMOTION. SALG, KOPIERING ELLER ANDEN OVERFØRSEL AF DETTE MATERIALE ER STRENGT FORBUDT.

EN FILM AF BRØDRENE AVAZ

man - tir 19 • ons 17 • tor - søn 19.15

MENSVI

SEBASTIAN JESSEN JULIE CHRISTIANSEN CHARLOTTE MUNCK NICOLAS BRO

LEVER EN FILM AF BRØDRENE AVAZ

man - ons 19.30 • tor - søn 20.50 Babybio inkl. kaffe, onsdag 10.30

ROCKET ROAD PICTURES PRÆSENTERER

tor - søn 19.15

DOX:BIO: ons 1. november 19.00

man - søn 17.00

HISTORIENS MEST USANDSYNLIGE VENSKAB

SKREVET AF MILAD AVAZ INSTRUERET AF MEHDI AVAZ MED ORIGINAL MUSIK AF BENT FABRICIUS-BJERRE ROCKET ROAD PICTURES PRÆSENTERER I SAMARBEJDE MED SF STUDIOS EN FILM AF BRØDRENE AVAZ INSTRUERET AF MEHDI AVAZ MED SEBASTIAN JESSEN “MENS VI LEVER” OGSÅ MED JULIE CHRISTIANSEN NIKOLAJ GROTH CHARLOTTE MUNCK NICOLAS BRO JULIE BROCHORST ANDERSEN MARIE BODA FOTOGRAF DANIEL COTRONEO LYSMESTER CARLOS BAKER KLIPPER ANDERS HOFFMANN SCORE THOMAS SCHULZ SCENOGRAF SARAH ROSENKRANTZ KOSTUMIER JUSTINE MORSBØLL LYDMIX ALEX PAVLOVIC & MORTEN DALSGAARD LYD LARS GONZALEZ & SUNE KAARSBERG COLORIST FREDERIK BOKKENHEUSER PRODUKTIONSKOORDINATOR JANNICK DALGAAARD EXECUTIVE PRODUCERE KIM MIKKELSEN HENRIK SPARUP SIMON KJÆR MIKKEL VENGE BECK CHRISTOFFER JINDYL RONNI THOMASEN TROELS HUNDAHL KURT PEDERSEN SØREN LIST SKREVET AF MILAD AVAZ PRODUCERET AF MILAD AVAZ SARA VICTORIA PEDERSEN MEHDI AVAZ MISAM AVAZ

#MENSVILEVER

En ekstraordinær sand historie om en dronning og hendes nye bedste ven

tor - søn 18.15 FORPREMIERE MAN 17.00 ½ PRIS FOR MEDL. AF BIOGRAFKLUB DK

DKposter685x1015-TheGlassCastle.indd 1

tor - søn 17.00 tor - søn 19.30 FORPREMIERE MAN 19.30 INKL. ØL/VAND OG POP: 110 KR.

lør 13.15 • søn 11.00

Halloweekend

SKREVET AF MILAD AVAZ INSTRUERET AF MEHDI AVAZ MED ORIGINAL MUSIK AF BENT FABRICIUS-BJERRE ROCKET ROAD PICTURES PRÆSENTERER I SAMARBEJDE MED SF STUDIOS EN FILM AF BRØDRENE AVAZ INSTRUERET AF MEHDI AVAZ MED SEBASTIAN JESSEN “MENS VI LEVER” OGSÅ MED JULIE CHRISTIANSEN NIKOLAJ GROTH CHARLOTTE MUNCK NICOLAS BRO JULIE BROCHORST ANDERSEN MARIE BODA FOTOGRAF DANIEL COTRONEO LYSMESTER CARLOS BAKER KLIPPER ANDERS HOFFMANN SCORE THOMAS SCHULZ SCENOGRAF SARAH ROSENKRANTZ KOSTUMIER JUSTINE MORSBØLL LYDMIX ALEX PAVLOVIC & MORTEN DALSGAARD LYD LARS GONZALEZ & SUNE KAARSBERG COLORIST FREDERIK BOKKENHEUSER PRODUKTIONSKOORDINATOR JANNICK DALGAAARD EXECUTIVE PRODUCERE KIM MIKKELSEN HENRIK SPARUP SIMON KJÆR MIKKEL VENGE BECK CHRISTOFFER JINDYL RONNI THOMASEN TROELS HUNDAHL KURT PEDERSEN SØREN LIST SKREVET AF MILAD AVAZ PRODUCERET AF MILAD AVAZ SARA VICTORIA PEDERSEN MEHDI AVAZ MISAM AVAZ

søn 13.15

#MENSVILEVER

lør - søn 14.00

LLON!. N & BA28.1 POPCOR 0-29.10 dte USH-ICE,b der er haloweenudklæ børn u. 12 år) GRATISmerSL for (Kun af Viftens børneklu et. for medlem dig til billetsalg medlem henvend Det er gratis at blive

lør - søn 15.00

lør - søn 15.00

lør - søn 15.00

søn 13.00 • Film til de 3-5 årige - 10 kr! Korte film der samlet varer ca. 30-40 min.

Billetpriser: Før 16.00 fra 60 kr. • Fra 16.00 fra 70 kr. • børnerabat for børn under 12 år og seniorrabat for personer over 65 år på 10 kr. Premiere- og helaftensfilm har forhøjet billetpris (+ 10 kr. i første 3 uger) • 3D + 10 kr. • HFR + 10 kr. • Undtagelser fra prisskema kan forekomme. Åbningstid: Vi åbner ½ time før første film og lukker umiddelbart efter sidste film starter. Ved koncerter og teater har vi udvidet åbningstiden.

21/08/17 15:20

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i programmet. Se viften.dk for det helt aktuelle program.

man + ons 17.00 Hyggefilm inkl. kaffe, onsdag 13.30

Viften #5 2017  

Viftens Koncert-, teater- og biografprogram. 5. udgave 2017 (sep-nov)

Advertisement