Page 1

#3 Maj • 2018

JAZZ UNDER ÅBEN HIMMEL SOUTH COAST STOMPERS 06.07 JESPER THILO QUINTET 06.07 UNIVERS PÅ VERS FOR FAMILIER • 07.07 MARTIN FABRICIUS TRIO FEAT. NEFF IRIZARRY (DK/US) 07.07 LOUISIANA JAZZBAND M. DAIMI 07.07 KAREN MUKUPAS WADUDU FOR FAMILIER • 08.07 JACOB FISCHER + GRANT STEWART & DAN BARRETT (DK/US) 08.07 BAJAZZERNE 08.07

EFTERÅR 18 JAN GINTBERG 12.09 LINDA P 13.09 JOHNNY CASH ROAD SHOW 22.09 ERIK CLAUSEN 23.09 THOMAS HARTMANN 27.09 MATHILDE FALCH 28.09 HIT MED 80’ERNE 05.10 RUBEN SØLTOFT 11.10 NIELS SKOUSEN 12.10 SIMON TALBOT 24.10 PINK FLOYD PROJECT 26.10 TRYGVE WAKENSHAW 01.11 ROCAZINO 02.11 SANNE SALOMONSEN 03.11 CHR. FUHLENDORFF 09.11 ULF PILGAARD 14.11 ANNE LINNET 16.11 MICHAEL LEARNS TO ROCK 17.11 URIAH HEEP + THE ZOMBIES 20.11 SVEISTRUP & BAND 24.11 JULIE BERTHELSEN 08.12

FILM GRATIS SLUSH-ICE, POPCORN & BALLON!

i sommerferien for medlemmer af Viftens børneklub ved køb af biografbillet 30.06-08.07 + 30.07 - 12.08 (lukket 09.07-29.07). Det er gratis at blive medlem henvend dig til billetsalget.

VIFTEN viften.dk • Rødovre Rådhusplads Støttet af Statens Kunstfond, Tuborg og Rødovre Kommune

THE JOURNEY • TULLY CHARMØREN • BREATHE SOLO: A STAR WARS STORY C’EST LA VIE • I FEEL PRETTY DEN SKYLDIGE • OCEAN’S 8 MESTERDETEKTIVEN SHERLOCK GNOMES JUNGLEBANDEN • SIG DET’ LØGN, LUIS! FAR TIL FIRE I SOLEN • BØRNEBIFFEN


KONCERTER ’Som Børn På Ny’- et mørktonet og dristigt rockalbum, der indeholder sange om smerte, kærlighed og håb. Det er indspillet med Mathildes faste band, der også er med hende på landevejene: Adam Winberg (trommer), Morten Puper (keyboards), Jeppe Skovbakke (bas), Christian Ki(guitar) og Charlotte Schultz (kor). Med i studiet har hun en kærlighed, der er større til rock end til pop, og hun er stadig en sjælden fugl i sin generation.

JAZZ UNDER ÅBEN HIMMEL 06.-08.07

Sommer, sol og ’Jazz under åben himmel’ for hele familien! Juli er lig med sommer og sol samt en dejlig masse jazz i hele København og Rødovre, når Copenhagen Jazz Festival løber af stablen. På programmet er swing- og mainstreamjazz leveret af gode danske orkestre samt familiejazz med rytmer børn kan danse til. Derudover har vi sørget for lidt ekstrasjov for børnene med en hoppeborg, balloner mm. Den store grill kommer frem til de traditionelle grillpølser og der bliver solgt Tuborg, saft fra Bornholms Mosteri, Hansen Is og meget mere. Programmet ser således ud: Fredag 6. juli kl. 11.00 South Coast Stompers Fredag 6. juli kl. 15.00 Jesper Thilo Quintet Lørdag 7. juli kl. 11.00 Univers på vers (for familier) Lør. 7. juli kl. 13 Martin Fabricius Trio feat. Neff Irizarry (DK/US) Lørdag 7. juli kl. 16.00 Louisiana Jazzband m. Daimi Søndag 8. juli kl. 11.00 Karen Mukupas Wadudu (for børn) Søn. 8. juli kl. 13 JacobFischermeetsGrantStewart&DanBarrett(DK/US) Søndag 8. juli kl. 16.00 Bajazzerne

MIKE TRAMP & BAND OF BROTHERS 19.05

Med 26 albums bag sig, har Mike Tramp i år fejret sit 40 års jubilæum i rockens tjeneste. Mike Tramp kalder sin musik ”Highway Rock’n’Roll”; “Det er alt det jeg har samlet op gennem mine mange rejser, fra alle mine helte og inspirationer”. Det seneste år har været kæmpe stort for Mike Tramp på livefronten, med mange udsolgte koncerter på dansk grund inklusiv en del af sommerens festivaler samt 60 koncerter i USA. Mike stiller med et kompetent hold af musikere, som har fulgt ham tæt gennem mange år.

JOHNNY CASH ROAD SHOW 22.09

Johnny Cash Roadshow står for en autentisk gengivelse af Cashs legendariske sange. Clive John har fået flere priser for sin hyldest til Cash og er nomineret til bedste countrysanger i England. Den slående lighed mellem Clive John og min far er forbløffende, siger Rosanne Cash, Johnny Cashs ældste datter. Koncerten indeholder materiale fra hele Cashs karriere med hits fra 1950’erne som Walk the Line og Folsom Prison Blues til de sidste indspilninger som Hurt fra 2002. Klassiske numre som A Boy Named Sue, Man in Black og Ring of Fire er naturligvis også med på aftenens sætliste.

MATHILDE FALCH 28.09

Mathilde Falch har i oktober 2017 udgivet sit 4. album

HIT MED 80’ERNE 05.10

Sidste år var jubilæumsår for Danmarks mest populære 80’er-orkester. 25 år på landevejen blev fejret på behørig vis – og publikum var i den grad med på løjerne. Jubilæums-turneen betød udsolgte koncerter på en række spillesteder rundt omkring i hele Danmark.Nu er 25 blevet til 26. Og succesen fortsætter. Hit med 80’erne er klar til endnu en tur rundt i landet med sangene fra det, der bliver kaldt danskrockens guldalder. Skynd dig at købe billet inden der bliver udsolgt på ny!

NIELS SKOUSEN & BAND 12.10

Personlig, skarp og poetisk rock. Niels Skousen udgav nogle af sine vigtigste sangtekster i en spændende bogform i efteråret 2017.Nu har han samlet sig et band, som øser ud af spilleglæde og får sangeren og sangskriveren, født 1944, til at præstere ypperligt! I et på en gang intimt, moderne og ikke mindst unikt lydunivers fortæller Skousen de historier og betragtninger, der kendetegner ham og har gjort det siden begyndelsen med Skousen & Ingemann. Hans smukke sprog, rørende historier og bidske kommentarer gør ham helt uundværlig på den danske musikscene, for den slags erfaring og nærvær kommer ikke gratis, og derfor rækker hans publikum også ud over flere generationer.

SCANDINAVIAN PINK FLOYD PROJECT 26.10

Pink Floyd Project genopfører legendariske ”Wish You Were Here” i sin fulde længde. Bandet præsenterer sit dugfriske bud på hvordan netop dette album skal lyde i 2018 med visuals, lysshow ogkvadrofonisk lyd. Pink Floyd Project stiller med 10 musikere på scenen oget håndplukket arsenal af gamle og nye instrumenter. Det vil også være muligt at opleve andre uundgåelige hits ogsjældenheder fra bagkataloget. Alt sammen serveret i en lyd og lysmæssig totaloplevelse som bandet er blevet kendt for gennem de seneste 15 år på landevejene i ind- og udland. ”Wish You Were Here” udkom på vinyl i 1975 og ligger således midt i Pink Floyds guldalder. Udover at rumme to af bandets største hits, byder albummet også på unikke instrumentale passager der er absolut definerende for Pink Floyds sound. WYWH er måske Pink Floyds mest stemningsfulde værk til dato, oget album mange vil hylde som deres absolutte no1.

ROCAZINO 02.11

Rocazino tager på tur i 2018 med en stribe eksklusive koncerter. ROCAZINO har siden 2015 kun spillet enkelte koncerter og holdt sig væk fra landevejen. Men det er slut nu: Nu har det populære 80´er orkester, med Ulla Cold og Jesper Winge Leisner i spidsen, nemlig besluttet sig for at tage på tur igen i 2018. ROCAZINO tager rundt i landet fra starten af maj og frem til september. De spiller omkring 20 eksklusive koncerter, hvor vi kan garantere, at publikum vil få en fest og kunne synge med fra start til slut.

THORBJØRN RISAGER & THE BLACK TORNADO 15.11

De “Så er den dér sgu’!” Det var ordene fra sanger og guitarist Thorbjørn Risager, da han og The Black Tornado lod den sidste tone ringe ud efter indspilningen af bandets nye album med den – skulle det vise sig – såre præcise titel ”Change My Game”. For den der ”var dér”, var ikke så meget det nye album, men lige præcis dét ”Change My Game” repræsenterer. Nemlig vejen væk fra dén blå skygge, der altid har fulgt bandet, og hen til et sted hvor man ikke længere ”bare” kan rubricere dette foretagende som blues. ”Jamen, jeg elsker blues, og det er også dér, vi kommer fra. Men vi har udviklet os meget, og nu ser jeg gerne, at det er skiltet med ”ROCK”, der lyser over os”, siger Thorbjørn Risager.

MICHAEL LEARNS TO ROCK AKUSTISK TOUR 17.11 Det er 30 år siden MLTR mødtes for første gang i øvelokalet i Århus og dermed startede en fælles og uforudsigelig rejse ud i popmusikkens verden, hvor det eneste pejlemærke, og det som skulle føre bandet jorden rundt på utallige succesfulde turnéer, var bandmedlemmernes fælles kærlighed til musikken. MLTR har i deres usædvanligt lange karriere toppet hitlisterne i mere end 15 lande og solgt millioner af albums og singler, først og fremmest i Skandinavien og Asien. Den kommende Danmarksturné vil i 2018 bringe MLTR til Viften, hvor bandet vil levere en perlerække af de bedste sange fra deres lange karriere, g naturligvis også et par sange fra det kommende album.

JULIE BERTHELSEN 08.12 • JULEKONCERT

COHEN

19.01 • EN HYLDEST KONCERT

MAGTENS KORRIDORER 24.05 • UDSOLGT!

SANNE SALOMONSEN

FLYTTET TIL 25.01!! • FÅ BILLETTER!

URIAH HEEP

20.11 • FÅ BILLETTER!


COMEDY & SCENE Her er det Erik Clausen med sin lange livserfaring der øser forskellige anekdoter ud over jer med risiko for humoristiske bivirkninger og risiko for at du kan kende dig selv, mand eller kvinde, ung eller gammel.

TOBIAS DYBVAD 17.05

Et show om jagten på kærligheden. Det er forsvindende lidt Tobias har datet, sådan rigtig aktivt, i sit liv. Men i løbet af det sidste år har han for alvor kastet sig ud i alt fra dating-apps og uopfordret social media-macking til at invitere kvinder ud, han møder på gaden. Det er der kommet en perlerække af mislykkede scoringsforsøg ud af. Nederlag er altid pragtfuldt stand-up materiale, så glæd dig til et decideret pragtfuldt show! Tobias: ”Det er helt sikkert et show, du kan relatere til, hvis du har prøvet at være single. Eller været i et parforhold. Eller trådt i en hundelort”.

Men han kom og så og sejrede… hele salen var flade af grin! Siden hen har alle der kan elsker standup comedy stiftet bekendtskab med ham, der han optrådte til ZULU Comedy Galla 2017. Også her måtte cremen af dansk comedy overgive sig til den gaggede new zealænder. Nu er Trygve klar med sit nye show ”Nautilus” der kan opleves i Viften den 1. november. Der er lattergaranti, når Trygve Wakenshaw præsenterer sine hysterisk morsomme optrin og kropslig ekvilibrisme i sit nye soloshow!

THOMAS HARTMANN 27.09

”Kærlighed” er det ottende one-man show fra én af Danmarks mest produktive komikere, Thomas Hartmann, og handler om præcis det, som titlen antyder. Kærlighed, eller mangel på samme, er en følelse, der påvirker os alle, uanset om vi er modtagere, afsendere eller udenforstående tilskuere, og så er det - når man har Hartmanns livssyn - en nærmest uudtømmelig kilde til morskab. Fra de første kejtede kærestebreve i 70’ernes skolegårde til booty-calls på plejehjemmet kærligheden er en rejsepartner gennem hele livet.

CHRISTIAN FUHLENDORFF 09.11

Christian Fuhlendorff “Går over i historien - del 2” Fuhlendorff har flere gange taget tilløb til at give verdenshistorien et vrid og han har da også haft historiske nedslagspunkter i sine tidligere shows, der ellers mest har handlet om hans forhold til familien og omverdenen. Gør dig klar til en kronologisk og meget morsom gennemgang af verdenshistorien, som vi aldrig har hørt den før.

JAN GINTBERG 12.09

Jan Gintberg har tilføjet følgende korte statement omkring showet og titlen: “Jeg troede faktisk jeg havde gjort det helt klart?! Men nogen har åbenbart misforstået mig! Jeg har tænkt mig at rede verden. Ikke redde den for fanden! Vores sol brænder ud om 4 milliarder år og allerede om 1000 år mener fysikeren Stephen Hawking, at vi ikke længere kan bebo vores klode. Festivaltoilettet er, så at sige, ved at være fyldt op til kanten.Men indtil da fortjener verden da et sidste lattervækkende komisk klarsyn. At få vandkæmmet og friseret de yderste lag. At blive gjort pæn og præsentabel inden vi hiver splitten. ”Gintberg reder verden”… Det er dét jeg hele tiden har sagt… så hør dog efter!”

LINDA P 13.09

Så er der godt nyt til Linda Ps mange fans og følgere, for i efteråret 2018 tager Linda på tour med med “Linda Ps talkshow - med bl.a. talk og show”. Det hedder det, fordi Linda P lægger stor vægt på show med spas og gøgl, som vi kender det fra ”Det alt for store Linda P show”. Publikum vil helt sikkert være med til at præge showet, for udover en række dejlige gæster - fra komikere til sangere og nettomedarbejdere - får publikum mulighed for at tale med Linda under showet. Der vil nemlig være en sektion, hvor man kan fyre løs med spørgsmål til Linda. Og man må spørge om alt! Det bliver en aften uden censur, også når Linda deler ud fra sin ømme dagbog fra 90’erne.

ERIK CLAUSEN 23.09

Fra den ene hjerne halvdel til den anden 2.0 er et talkshow på fuld speed, (glem alt om ”ældrebyrden”).

RUBEN SØLTOFT 11.10

I showet ”Ting Fra Min Mund” får publikum lov til at hilse på Ruben i version 2.0. Selvom den karakteristiske frisure stadig kæmper med hjernen om, hvem der krøller mest, så er det en mere voksen udgave af den populære herre man møder i 2018. Han deler dog stadig gavmildt ud af egne livsoplevelser og pinlige erfaringer, og i en verden, hvor det handler usundt meget om at passe ind, er Ruben også anderledes, akavet og forbandet følsom. Alle disse personlige træk berører Ruben i det kommende show – hvor du skal forvente det uventede, når han går på scenen. Han er ældre, men stadig lidt af en pjatrøv!

SIMON TALBOT 24.10

Det seneste års tid har Simon Talbot boet i Los Angeles i USA. Her har han jagtet et amerikansk gennembrud, og det har gjort Simon klogere på både amerikanere, politik og comedy. Nu vil han bruge alle erfaringerne og oplevelserne i USA til at ’Make Denmark Great Again’. Simon Talbot er med sin karakteristiske entusiasme, energi og sprudlende fortællerglæde klar til at få hele Danmark til at grine igen med sine sjove betragtninger fra USA, når han drager ud med sit fjerde onemanshow.

MIT LIV SOM ULF 14.11

Glæd jer til et fantastisk foredrag med Ulf Pilgaard hvor mere end 50 års sjov, revy og teater bliver sat sammen Ulf Pilgaard fortæller nu endelig, efter mere end 50 år med hovedroller på landets teater- og revyscener, i radio samt i tv-serier og film, hele historien om sin enestående karriere. Tag med Ulf på en rejse tilbage til gennembruddet på ABC Teatret, de mange forskellige roller på teatrene og de mere end 30 år i Cirkusrevyen. Gennem foredraget giver Ulf også sine tilhørere et unikt indblik i de store personligheder, som han arbejder og har arbejdet sammen med blandt andet Dirch Passer, Preben Kaas, Morten Grunwald, Claus Ryskjær og Lisbet Dahl. Det hele serveret i en humoristisk og overraskende fortælling om opvæksten i et præstehjem og med sjove anekdoter fra skuespillerverdenen samt tankevækkende historier om at finde sin egen plads i livet.

MARK LE FÊVRE 07.03 2019

TRYGVE WAKENSHAW (NZ) • 01.11 Trygve Wakenshaw gæstede Viften sidste år med sit ordløse standup show ”Kraken”. Dengang var han relativt ukendt blandt den menige dansker.

Mark Le Fêvre er en af landets hurtigst fremadstormende comedy darlings. Ud over sin egen comedyserie på TV2 og adskillige priser i bagagen, er Mark også et helt enestående internetfænomen. Med sine karikerede videoer og sketches som bl.a. ”Jyde-Man” har Mark opnået enorm stjernestatus på Facebook med mere end 225.000 følgere, som hver uge får et indblik i Marks undren over tingenes tilstand. One-man showet BØVL er Marks debut. Det bliver en vidunderlig blanding af personlige historier og skarpe jokes, der vil få folk til at være flade af grin - og for en aften glemme alt om små og store problemer.


BIOGRAF Kristi Himmelfart 07.05 - 13.05

Pinseferie

14.05 - 20.05

21.05 14.05 - 27.05 - 21.05

28.05 - 03.06

Forpremiere man 21. maj 17.00 inkl. et glas vin + popcorn: 100 kr.

man - ons 17.00 Hyggefilm inkl. kaffe, onsdag 13.30

SOHO R E Z ANE JAD

AR DALAN E SMAILI

LARS B RYGMANN

WINNER

WINNER

WINNER

NEW DIRECTORS

NEW VOICES NEW VISIONS AWARD

NEW DIRECTORS

29th Palm Spr ngs nterna ional F lm Fes iv l

53 d Chi ago nterna ional F m Fe t val 2017

Fedeora Award n Sebas i n nte Fi m Fest val 2017

Silver Hugo

man - ons 17.00

WINNER

NDR F lm Prize 59th Nordic Fi m Days Lübeck 2017

E N F I LM AF M I LAD ALAM I

CHARMØREN WINNER

WINNER

man 17 + 19 • tir - søn 17.00

SOHO R E Z ANE JAD

A R DALAN E SMAILI

Best Director

BEST F LM

Warsaw Fi m Fest val 2017

man - ons 19.00 • tor - søn 19.15 Babybio inkl. kaffe, onsdag 10.30

WINNER

Belgrade Victor

1-2 Competi ion Award

46 nte nat onal Fi m Fest val Belgrade 2018

18 h Tb l si nterna ional F m Fe t val 2017

WINNER

Sven Nykvist Cinematography Award Gothenbu g nterna iona Fi m Fest val 2018

man 19.30 • tir - søn 17.00

AL

LARS B RYGMANN

WINNER

WINNER

Fedeora Award

1 2 Competition Award

NEW DIRECTORS

Warsaw Film Fest val 2017

65 h San Sebast an International Film Fest val 2017

DE ER HELT VILDE!

TAT PRODUCTIONS PRÆSENTERER

WINNER

WINNER

NEW VOICES NEW VISIONS AWARD

Belgrade Victor

29th Palm Spr ngs nternat onal Film Fest val

46 International Film Festival Belgrade 2018

man - søn 19.30

BEST FILM

WINNER

WINNER

Silver Hugo

Best Director

NEW DIRECTORS

18th Tbilisi International Film Fest val 2017

53rd Chicago Internat onal Film Fest val 2017

WINNER

WINNER

Sven Nykvist Cinematography Award

NDR F lm Prize 59th Nordic Film Days Lübeck 2017

Gothenburg Internationa Film Fest val 2018

E N F I LM AF M I LAD ALAM I

CHARMØREN

ons - tor 19.20 (2D) • lør- søn 19.20 (3D)

tor - søn 17.00

PRODUCED BY

man 15.00 • søn 14.00 Film til de 3-5 årige - 10 kr!

fo r b ø r n e kl u b b e n

lør 13.00 • søn 12.30 Kun for medlemmer • Gratis adgang

MUSIC MUSIC MUSIC CIA HALLORA GRUBENMUSICPRODUCTION ROB SIANASTASI MONSENASUPERVISOR TRICIA HALLORAN PRODUCTION DESIGNER ANASTASIA MASARO EDITOR STEFAN GRUBE BY ROB SIMONSEN SUPERVISOR EDITORTRISTEFAN MASARO BYDESIGNER EXECUTIVE DALE CLOTH WELLS ANDY STAN POLLACK THOMAS RON PAULMTENNYSON DALEBLUMENFELD WELLS STAN THOMAS RON MCLEOD JASON BLUMENFELD JASON CLOTH ANDY POLLACK PAUL TENNYSON CLEOD JASON PRODUCERS JASON MASON NOVICK, p.g.a. DIABLO CODY CHARLIPRODUCEDZEBYTHERON MASON NOVI BETHCKONO K, p.g.a.A.DIJA. BLODIX CODY HELENCHARLI ESTABROOK ZE THERON , p.g.a. JASON BETHDIRECTED KONO REITMANA.J., p.DIg.Xa. HELEN AARONESTABROOK L.WRITTEN GILBERT, p.g.a. JASONDIRECTEDREITMAN, p.g.a. AARON L. GILBERT, p.g.a. WRITTEN ons - søn 19.00BY DIABLO CODY BY JASON REITMAN BY DIABLO CODY BY JASON REITMAN EXECUTIVE PRODUCERS

EN FILM AF DAVID

ALAUX

© 2018 TULLY PRODUCTIONS, LLC. ALL RIGHTS RESERVED. .

© TAT productions, SND - Groupe M6, France 3 Cinéma, Master Films / 2017 - Impression SONIS RC Evry 302 607 502

© 2018 TULLY PRODUCTIONS, LLC. ALL RIGHTS RESERVED. .

tor - søn 17.00

VI VISER 1’EREN AF TO AF SOMMERENS KOMMENDE FILM

SCANBOX ENTERTAINMENT PRESENTS SCANBOX ENTERTAINMENT PRESENTS A BRON STUDIOS/RIGHT OF WAY/DENVER ANDA BRON DELILAH/WEST STUDIOS/RIEGGGHTPRODUCTI OF WAY/DENVER ON AND DELILAH/WEST EGG PRODUCTION IN ASSOCIATION WITH SIERRA AFFINITY AND CREATIVE WEAL IN ASSOCITHAMEDI TION WIATH SIA FIELRRA M BY JASON AFFINITREIY ANDTMANCREATIDIRECTOR “TULLVE WEAL Y”OF CHARLI TH MEDIZE ATHERON A FILM BY JASON REITMAN “TULLY” CHARLIZE THERON DIRECTOR OF C STEELBERG ISHA LIDUPLASS PHOTOGRAPHYANDERIRON DESIGNER DESIGNER AIEISHA LI PHOTOGRAPHY ERIC STEELBERG ASC MACKENZIE DAVIS MARK DUPLASS AND RON LIVMACKENZI INGSTON COSTUME E DAVIAIS EMARK LIVINGSTONASC COSTUME

man - søn 15.00

man - søn 15.00

MED DANSK TALE!

b ø r n e kl u b fo r p re m i e re

b ø r n e kl u b fo r p re m i e re

MANUSKRIPT DAVID ALAUX ÉRIC TOSTI OG JEAN-FRANÇOIS TOSTI BASERET PÅ ANIMATIONSUNIVERS SKABT AF DAVID ALAUX ÉRIC TOSTI OG JEAN-FRANÇOIS TOSTI INSTRUKTION DAVID ALAUX MED DELTAGELSE AF ÉRIC TOSTI OG JEAN-FRANÇOIS TOSTI ORIGINALMUSIK OLIVIER CUSSAC EN TAT PRODUCTIONS SND-GROUPE M6 FRANCE 3 CINÉMA OG MASTER FILMS CO-PRODUKTION MED DELTAGELSE AF FRANCE TÉLÉVISIONS CANAL+ CINÉ+ OG CNC MED STØTTE FRA RÉGION OCCITANIE / PYRÉNÉES-MÉDITERRANÉE

ANGELFILMSDK

lør - søn 15.00 Gratis slushice til børneklubmedlemmer

lør - søn 15.00 Gratis slushice til børneklubmedlemmer

NORDISK FILM SPRING PRÆSENTERER

JAKOB CEDERGREN

04.06 - 10.06

11.06 - 17.06

18.06 - 24.06

D E N

NORDISK FILM SPRING PRÆSENTERER

JAKOB CEDERGREN

man - søn 17.00 Hyggefilm inkl. kaffe, onsdag 13.00

SKY LDIGE

man - ons 16.30

Forpremiere man 4. juni 19.30 inkl. en fadøl + popcorn: 100 kr.

FOR B R Y D E LS E N E R S TØR R E E ND D U TR OR

DE ER HELT VILDE!

TAT PRODUCTIONS PRÆSENTERER

Change everything Without changing anything.

E N F I L M A F G U S TAV M Ö L L E R

NORDISK FILM SPRING & NEW DANISH SCREEN PRÆSENTERER GUSTAV MÖLLER “DEN SKYLDIGE” JAKOB CEDERGREN JESSICA DINNAGE JOHAN OLSEN OMAR SHARGAWI KATINKA EVERS-JAHNSEN FOTOGRAF JASPER J. SPANNING KLIPPER CARLA LUFFE TONEMESTER OSKAR SKRIVER MUSIK CARL COLEMAN & CASPAR HESSELAGER PRODUCTION DESIGNER GUSTAV PONTOPPIDAN CASTER ANJA PHILIP EXECUTIVE PRODUCER HENRIK ZEIN LINE PRODUCER MARIANNE CHRISTENSEN MANUSKRIPT GUSTAV MÖLLER & EMIL NYGAARD ALBERTSEN PRODUCER LINA FLINT INSTRUKTØR GUSTAV MÖLLER EN FILM AF

NORDISK FILM SPRING PRÆSENTERER

JAKOB CEDERGREN

PRODUCERET AF NORDISK FILM SPRING I SAMARBEJDE MED NORDISK FILM PRODUCTION A/S MED STØTTE FRA NEW DANISH SCREEN VED KUNSTNERISK LEDER METTE DAMGAARD-SØRENSEN

man - ons 19.30 Babybio inkl. kaffe, onsdag 10.30

tor - fre 15.00 • lør - søn 13.00 + 15.00 NORDISK FILM SPRING PRÆSENTERER

© 2018 NORDISK FILM PRODUCTION A/S

JAKOB CEDERGREN

teaserposter_685x1015_FarTilFireISolen.indd 1

tor - søn 19

FORBRYDE L S E N ER STØRRE EN D DU TROR TAT PRODUCTIONS PRÆSENTERER

tir + tor - søn 19.30

D E N

E N F I L M A F G U S TAV M Ö L L E R

NORDISK FILM SPRING & NEW DANISH SCREEN PRÆSENTERER EN FILM AF GUSTAV MÖLLER “DEN SKYLDIGE” JAKOB CEDERGREN JESSICA DINNAGE JOHAN OLSEN OMAR SHARGAWI KATINKA EVERS-JAHNSEN FOTOGRAF JASPER J. SPANNING KLIPPER CARLA LUFFE TONEMESTER OSKAR SKRIVER MUSIK CARL COLEMAN & CASPAR HESSELAGER PRODUCTION DESIGNER GUSTAV PONTOPPIDAN CASTER ANJA PHILIP EXECUTIVE PRODUCER HENRIK ZEIN LINE PRODUCER MARIANNE CHRISTENSEN MANUSKRIPT GUSTAV MÖLLER & EMIL NYGAARD ALBERTSEN PRODUCER LINA FLINT INSTRUKTØR GUSTAV MÖLLER PRODUCERET AF

DE ER HELT VILDE!

S K Y L D IG E

© 2018 NORDISK FILM PRODUCTION A/S

søn 12.00 • Film til de 3-5 årige - 10 kr!

DOXBIO: FÆDRE OG SØNNER • ons 19.00

© TAT productions, SND - Groupe M6, France 3 Cinéma, Master Films / 2017 - Impression SONIS RC Evry 302 607 502

FORBRYDELSEN ER STØRRE END DU TROR

MED DANSK TALE!

lør - søn 13.00

MANUSKRIPT DAVID ALAUX ÉRIC TOSTI OG JEAN-FRANÇOIS TOSTI BASERET PÅ ANIMATIONSUNIVERS SKABT AF DAVID ALAUX ÉRIC TOSTI OG JEAN-FRANÇOIS TOSTI INSTRUKTION DAVID ALAUX MED DELTAGELSE AF ÉRIC TOSTI OG JEAN-FRANÇOIS TOSTI ORIGINALMUSIK OLIVIER CUSSAC EN TAT PRODUCTIONS SND-GROUPE M6 FRANCE 3 CINÉMA OG MASTER FILMS CO-PRODUKTION MED DELTAGELSE AF FRANCE TÉLÉVISIONS CANAL+ CINÉ+ OG CNC MED STØTTE FRA RÉGION OCCITANIE / PYRÉNÉES-MÉDITERRANÉE

EN FILM AF DAVID

ALAUX

MED DANSK TALE!

lør - søn 13.00

MANUSKRIPT DAVID ALAUX ÉRIC TOSTI OG JEAN-FRANÇOIS TOSTI BASERET PÅ ANIMATIONSUNIVERS SKABT AF DAVID ALAUX ÉRIC TOSTI OG JEAN-FRANÇOIS TOSTI INSTRUKTION DAVID ALAUX MED DELTAGELSE AF ÉRIC TOSTI OG JEAN-FRANÇOIS TOSTI ORIGINALMUSIK OLIVIER CUSSAC EN TAT PRODUCTIONS SND-GROUPE M6 FRANCE 3 CINÉMA OG MASTER FILMS CO-PRODUKTION MED DELTAGELSE AF FRANCE TÉLÉVISIONS CANAL+ CINÉ+ OG CNC MED STØTTE FRA RÉGION OCCITANIE / PYRÉNÉES-MÉDITERRANÉE ANGELFILMSDK

FORBRYDELSEN ER STØRRE END DU TROR

E N F I L M A F G U S TAV M Ö L L E R

ANGELFILMSDK

FOTOGRAF

NORDISK FILM SPRING & NEW DANISH SCREEN PRÆSENTERER EN FILM AF GUSTAV MÖLLER “DEN SKYLDIGE” JAKOB CEDERGREN JESSICA DINNAGE JOHAN OLSEN OMAR SHARGAWI KATINKA EVERS-JAHNSEN JASPER J. SPANNING KLIPPER CARLA LUFFE TONEMESTER OSKAR SKRIVER MUSIK CARL COLEMAN & CASPAR HESSELAGER PRODUCTION DESIGNER GUSTAV PONTOPPIDAN CASTER ANJA PHILIP HENRIK ZEIN LINE PRODUCER MARIANNE CHRISTENSEN MANUSKRIPT GUSTAV MÖLLER & EMIL NYGAARD ALBERTSEN PRODUCER LINA FLINT INSTRUKTØR GUSTAV MÖLLER

man - ons 15.00 • lør - søn 15.00

E N F I L M A F G U S TAV M Ö L L E R

EXECUTIVE PRODUCER

PRODUCERET AF NORDISK FILM SPRING I SAMARBEJDE MED NORDISK FILM PRODUCTION A/S MED STØTTE FRA NEW DANISH SCREEN VED KUNSTNERISK LEDER METTE DAMGAARD-SØRENSEN © 2018 NORDISK FILM PRODUCTION A/S

FOTOGRAF

EN FILM AF DAVID

SKYLDIGE tir + tor + lør 17.00

Korte film der samlet varer ca. 30-40 min. Læs mere på viften.dk

tor - søn 19.30

ALAUX

ALAUX

NORDISK FILM SPRING & NEW DANISH SCREEN PRÆSENTERER EN FILM AF GUSTAV MÖLLER “DEN SKYLDIGE” JAKOB CEDERGREN JESSICA DINNAGE JOHAN OLSEN OMAR SHARGAWI KATINKA EVERS-JAHNSEN JASPER J. SPANNING KLIPPER CARLA LUFFE TONEMESTER OSKAR SKRIVER MUSIK CARL COLEMAN & CASPAR HESSELAGER PRODUCTION DESIGNER GUSTAV PONTOPPIDAN CASTER ANJA PHILIP HENRIK ZEIN LINE PRODUCER MARIANNE CHRISTENSEN MANUSKRIPT GUSTAV MÖLLER & EMIL NYGAARD ALBERTSEN PRODUCER LINA FLINT INSTRUKTØR GUSTAV MÖLLER

EXECUTIVE PRODUCER

PRODUCERET AF

NORDISK FILM SPRING I SAMARBEJDE MED NORDISK FILM PRODUCTION A/S MED STØTTE FRA NEW DANISH SCREEN VED KUNSTNERISK LEDER METTE DAMGAARD-SØRENSEN © 2018 NORDISK FILM PRODUCTION A/S

tor - søn 15.00

© TAT productions, SND - Groupe M6, France 3 Cinéma, Master Films / 2017 - Impression SONIS RC Evry 302 607 502

© TAT productions, SND - Groupe M6, France 3 Cinéma, Master Films / 2017 - Impression SONIS RC Evry 302 607 502

man + ons + fre + søn 17.00

DE N

NORDISK FILM SPRING I SAMARBEJDE MED NORDISK FILM PRODUCTION A/S MED STØTTE FRA NEW DANISH SCREEN VED KUNSTNERISK LEDER METTE DAMGAARD-SØRENSEN

EN FILM AF DAVID

29/01/2018 09.44

b ø r n e kl u b fo r p re m i e re

MED DANSK TALE!

lør - søn 13.00

MANUSKRIPT DAVID ALAUX ÉRIC TOSTI OG JEAN-FRANÇOIS TOSTI BASERET PÅ ANIMATIONSUNIVERS SKABT AF DAVID ALAUX ÉRIC TOSTI OG JEAN-FRANÇOIS TOSTI INSTRUKTION DAVID ALAUX MED DELTAGELSE AF ÉRIC TOSTI OG JEAN-FRANÇOIS TOSTI ORIGINALMUSIK OLIVIER CUSSAC EN TAT PRODUCTIONS SND-GROUPE M6 FRANCE 3 CINÉMA OG MASTER FILMS CO-PRODUKTION MED DELTAGELSE AF FRANCE TÉLÉVISIONS CANAL+ CINÉ+ OG CNC MED STØTTE FRA RÉGION OCCITANIE / PYRÉNÉES-MÉDITERRANÉE

lør - søn 15 • pris voksne 80 / børn u. 12. 70 Gratis slushice til børneklubmedlemmer

man - søn 19.00

ANGELFILMSDK

Billetpriser: Før 16.00 fra 70 kr. • Fra 16.00 fra 80 kr. • børnerabat for børn under 12 år og seniorrabat for personer over 65 år på 10 kr. Helaftensfilm har forhøjet billetpris + 10 kr. • 3D + 10 kr. • HFR + 10 kr. • Undtagelser fra prisskema kan forekomme. Åbningstid: Vi åbner ½ time før første film og lukker umiddelbart efter sidste film starter. Ved koncerter og teater har vi udvidet åbningstiden.

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i programmet. Se viften.dk for det helt aktuelle program.

DE ER HELT VILDE!

TAT PRODUCTIONS PRÆSENTERER

S K Y L D I G E

man - ons 19.00 • tor - fre 17.00

man - tir 17• ons 16.30 • tor - søn 17

DE N

25.06 - 01.07

Viften Program #3 2018  

Viften Program #3 2018 Viftens Koncert-, teater- og biografprogram. 3. udgave 2018 (maj 2018)

Viften Program #3 2018  

Viften Program #3 2018 Viftens Koncert-, teater- og biografprogram. 3. udgave 2018 (maj 2018)

Advertisement