Page 1

S R E L T S U H

T 00 . S 1 2 Y K .04 • T 7 2 S Ø

r e de il at f y t g o t r ap f e s stil’. chool og ’Hustler s d l o l ’ k lar t i åb l ø s eyk er r for lidt’, ’H P j a l o og Nik H an f å sy Bo ikere som ’ s o B , H la s s Ja z z y me d k

#2

marts - maj.• 2018

n af

GRATIS SLUSH-ICE, POPCORN & BALLON!

i Påskeferien for medlemmer af Viftens børneklub ved køb af biografbillet. 26.03-02.04. Det er gratis at blive medlem henvend dig til billetsalget.

KONCERTER

ØSTKYST HUSTLERS • TURBOWEEKEND GLENN HUGHES PERFORMS CLASSIC DEEP PURPLE LIVE MAGTENS KORRIDORER • SAVEUS SOUVENIRS • BARBARA MOLEKO ANNIKA AAKJÆR • SILJA OKKING DICTE & HEMPLER • HANNE BOEL MIKE TRAMP & BAND OF BROTHERS JOEY MOE • QUEEN MACHINE • SEBASTIAN MICHAEL FALCH • NIELS HAUSGAARD • HUSH

COMEDY

CHRISTIAN FUHLENDORFF • LINDA P JAN GINTBERG • TOBIAS DYBVAD THOMAS HARTMANN RUBEN SØLTOFT • SIMON TALBOT NAUTILUS AF TRYGVE WAKENSHAW (NZ)

VIFTEN viften.dk • Rødovre Rådhusplads Støttet af Statens Kunstfond, Tuborg og Rødovre Kommune

FILM

SÅ LÆNGE JEG LEVER • VORES LIVS FERIE THE POST • READY PLAYER ONE LADY BIRD • THE JOURNEY • DEN 12. MAND DOXBIO: SILVANANA • HJERTER DAME PETER KANIN • HULEMANDEN STEN ASKEDRENGEN • BØRNEBIFFEN MESTERDETEKTIVEN SHERLOCK GNOMES


KONCERTER

SOUVENIRS 16.03

Souvenirs har været på landevejen i 25 år. Det skal fejres! Med en perlerække af kendte ørehængere som “I et Sommerhus”, “Jeg troed? du var hos Mikael” og “Jeg hader Susanne”, lader Den Dynamiske Duo champagnepropperne springe og lægger op til en aften med ekstra meget fart på. Souvenirs spiller selvfølgelig også andre festlige sange fra deres til dato 10 albums.

ANNIKA AAKJÆR 07.04

Annika Aakjær har skabt et ganske særligt navn for sig selv på landets livescener med sin evne til at bevæge og underholde publikum gennem afvæbnende sange. Hun albumdebuterede med den anmelderroste ”Lille Filantrop” i 2008. Siden har Aakjær udgivet ”Missionær” (2010), ”Lykkens Gang” (2016) og medvirket i flere succesfulde film musikalske teaterstykker som ”Oliver med et Twist” på Nørrebro Teater og blockbusteren ”Come Together” på Øster Gasværk i 2009 og 2010.

ØSTKYST HUSTLERS 27.04

Dette forår kommer Østkyst Hustlers’ længe ventede fjerde album og en tour. De tre raplegender glæder sig sindssygt meget til at optræde live i Viften. ”Vi har Danmarks fedeste publikum”, siger Peyk. ”De gamle fans er blevet voksne, og en hel ny generation er kommet til. Alle rapper med og går amok, når vi spiller”. Det er endnu for tidligt at sige, hvor mange af de nye sange, der skal med i live-settet, men én ting er sikkert: publikum bliver ikke snydt for klassikere som ’Han får for lidt’, ’Håbløs’ og ’Hustlerstil’.

FÅ BILLETTER!

BARBARA MOLEKO TRIO 22.03

Barbara udtaler: “Efter ikke at have været på tur i et år, glæder jeg mig til at komme rundt i landet og spille igen. Jeg vil spille numre fra mine to albums, i et akustisk trio sæt, samt nye numre som jeg brygger på til næste album. Jeg er født på en scene og jeg elsker at optræde og jeg glæder mig meget til at tage landet rundt og vise hvad jeg går og brygger på af ny musik i intime rammer”

SILJA OKKING

SAVEUS 12.04

Martin Hedegaard er i løbet af det seneste halvandet år braget ind på den danske musikscene med sit ambitiøse projekt, SAVEUS. Ført an af en særdeles overbevisende liveoptræden på P3 Guld, hvor den tidligere X-Factor vinder, vendte tilbage til spotlyset med debutsinglen, ’Levitate Me’, har SAVEUS siden markeret sig med P3-hittet, ’Everchanging’, en anmelderrost debut-EP og i særdeleshed, som et ekstremt anmelderrost livenavn.

Familiekoncert

24.03

MIKE TRAMP & BAND OF BROTHERS 19.05

Med 26 albums bag sig, har Mike Tramp i år fejret sit 40 års jubilæum i rockens tjeneste. Mike Tramp kalder sin musik ”Highway Rock’n’Roll”; “Det er alt det jeg har samlet op gennem mine mange rejser, fra alle mine helte og inspirationer”. Det seneste år har været kæmpe stort for Mike Tramp på livefronten, med mange udsolgte koncerter på dansk grund inklusiv en del af sommerens festivaler samt 60 koncerter i USA. Stærkere musikalsk end nogensinde samt med en blanding af den rødternede dug og ”American Rock’N’Roll”, må man sige der ER kun en Mike Tramp! Mike stiller med et kompetent hold af musikere, som har fulgt ham tæt gennem mange år.

FEAT. BENJAMIN KOPPEL & KASPER JOLIN

Søde og sjove Silja synger sine allerbedste børnesange tilsat jazz og god stemning! Hun synger vidunderligt og vi kender hende jo nok bedst fra Ramasjang, hvor hun står bag finurlige og ørehængende sange om alt fra kæledyr til popstjerner lavet af toiletruller! Kom og syng og dans og lyt til en masse skønne børnesange, i en intim stemning med små fortællinger og musikken i fokus.

Afskedstour med start i Viften

DICTE & HEMPLER 13.04

Danske countrydarlings gør comeback. HUSH er, med over 100.000 solgte albums, en af Danmarks største succeser inden for americana og folket pop-country. I 2004 tog duoen danskerne med storm med debutalbummet “A Lifetime”. HUSH fløj direkte ind i danskernes bevidsthed med en unik stemningsfuld, nordisk americana-lyd og ikke mindst Dorthe Gerlachs smukke vokal i front. HUSH er klar med nye sange, et nyt album som forventes udgivet i starten af 2018 og med en forårsturné som rammer byer over hele landet.

TURBOWEEKEND 29.03

Efter 12 år og fire albums har det succesfulde danske band Turboweekend bestående af Silas Bjerregaard, Martin Øhlers Petersen, Morten Køie og Anders Stig Møller valgt at indstille karrieren. Til foråret drager Turboweekend på deres definitivt sidste venue-tour. Første stop på afskedstouren er i Viften den 29. marts. Til koncerten i Viften bliver der rig mulighed for at opleve Turboweekends fusion af synthpop og melodisk rock kombineret med deres tunge portefølje af radiohits. Turboweekend blev dannet i 2006, og udgav deres debutalbum Night Shift året efter, hvor de også fik deres første radiohit i ”Into You”. Det var dog først med udgivelsen af bandets andet album Ghost of a Chance fra 2011, at de fik deres internationale gennembrud godt hjulpet på vej af hittet og publikumsfavoritten ”Trouble Is”, som den verdenskendte DJ Tiësto også udgav et remix af.

HANNE BOEL 25.04

Hanne er nyforelsket eller måske snarere genforelsket. Genforelsket i at gøre det, hun er god til og elsker, nemlig at synge sammen med dejlige musikere for et publikum som hun gerne vil give en god oplevelse og en lille smule at tænke over. Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede - alt det, som Hanne Boel er gjort af. På sin akustiske tour i foråret 2018 nyfortolker hun egne hits fra fortid såvel som nutid. Boel kombinerer eget bagkatalog med personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær.

MAGTENS KORRIDORER 24.05

I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet ’Friværdi’ og da startede et rockeventyr. Med enorm succes indtog de fem herrer folkets hjerter med en række sange der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Siden har fulgt fire yderligere original-albums samt en opsamlingsudgivelse med de største hits. Bandet har turneret intensivt gennem alle årene, og er nu etableret massivt på den danske livescene. Måske fordi koncerterne altid ender som én stor fest med et band, der tager sit publikum i hånden, og UDSO giver det et pusterum fra hverdagen. Magtens QUEEN MA Korridorer har netop udgivet albummet ”Halvt MICHAEL til Helt”. Glæd dig til rockfest med masser af de NIELS HAU gamle store hits krydret med nogle af de nye! HUS Kom til første job på sommertouren i Viften! SEBAS ANNE LI

Til efteråret...

SANNE SALOMONSEN 03.11 • AKUSTISK

URIAH HEEP

20.11 • SPECIAL GUEST THE ZOMBIES


* NYHED *

GLENN HUGHES

performs classic

COMEDY & SCENE

DEEP PURPLE

TOBIAS DYBVAD 17.05 0 PRIL KLrp.le,2Gl0en.0n Hughes, ONSDAG 4. A Pu ep ssist i De

er og ba /19 med: Den tidligere sang Rock’ tager på verdens tur i 2018 E” of LIV LE ice Vo RP e PU ’Th EP m SIC DE kendt so PERFORMS CLAS på ”GLENN HUGHES eneste i Danmark og første stop Koncerten er den t er et must for Rockkendere. verdenstouren! De er bl.a. den danske Med i bandet ren Andersen! stjerneguitarist Sø

CHRISTIAN FUHLENDORFF D.1 28.04 • D.2 09.11 Christian Fuhlendorff “Går over i historien” med nyt one man show i 2 dele. Fuhlendorff har flere gange taget tilløb til at give verdenshistorien et vrid og han har da også haft historiske nedslagspunkter i sine tidligere shows, der ellers mest har handlet om hans forhold til familien og omverdenen. Gør dig klar til en kronologisk og meget morsom gennemgang af verdenshistorien, som vi aldrig har hørt den før. Første del er 28. april og anden del 9. november. Hvert show bliver en oplevelse i sig selv, men der vil selvsagt være en helhed i at se begge dele.

JAN GINTBERG 08.05 + 12.09

Jan Gintberg har tilføjet følgende korte statement omkring showet og titlen: “Jeg troede faktisk jeg havde gjort det helt klart?! Men OLGT! nogen har åbenbart misforstået mig! Jeg ACHINE 17.03 har tænkt mig at rede verden. Ikke redde FALCH 23.03 SGAARD 18.04 den for fanden! Vores sol brænder ud om 4 milliarder år og allerede om 1000 SH 14.04 år mener fysikeren Stephen Hawking, STIAN 19.04 at vi ikke længere kan bebo vores klode. INNET 16.11 Festivaltoilettet er, så at sige, ved at være fyldt op til kanten.Men indtil da fortjener verden da et sidste lattervækkende komisk klarsyn. At få vandkæmmet og friseret de yderste lag. At blive gjort pæn og præsentabel inden vi hiver splitten. ”Gintberg reder verden”… Det er dét jeg hele tiden har sagt… så hør dog efter!”

Et show om jagten på kærligheden. Det er forsvindende lidt Tobias har datet, sådan rigtig aktivt, i sit liv. Men i løbet af det sidste år har han for alvor kastet sig ud i alt fra dating-apps og uopfordret social media-macking til at invitere kvinder ud, han møder på gaden. Det er der kommet en perlerække af mislykkede scoringsforsøg ud af. Nederlag er altid pragtfuldt stand-up materiale, så glæd dig til et decideret pragtfuldt show! Tobias: ”Det er helt sikkert et show, du kan relatere til, hvis du har prøvet at være single. Eller været i et parforhold. Eller trådt i en hundelort”.

LINDA P 13.09

Så er der godt nyt til Linda Ps mange fans og følgere, for i efteråret 2018 tager Linda på tour med med “Linda Ps talkshow - med bl.a. talk og show”. Det hedder det, fordi Linda P lægger stor vægt på show med spas og gøgl, som vi kender det fra ”Det alt for store Linda P show”. Publikum vil helt sikkert være med til at præge showet, for udover en række dejlige gæster - fra komikere til sangere og nettomedarbejdere - får publikum mulighed for at tale med Linda under showet. Der vil nemlig være en sektion, hvor man kan fyre løs med spørgsmål til Linda. Og man må spørge om alt! Det bliver en aften uden censur, også når Linda deler ud fra sin ømme dagbog fra 90’erne.

RUBEN SØLTOFT 11.10

I showet ”Ting Fra Min Mund” får publikum lov til at hilse på Ruben i version 2.0. Selvom den karakteristiske frisure stadig kæmper med hjernen om, hvem der krøller mest, så er det en mere voksen udgave af den populære herre man møder i 2018. Han deler dog stadig gavmildt ud af egne livsoplevelser og pinlige erfaringer, og i en verden, hvor det handler usundt meget om at passe ind, er Ruben også anderledes, akavet og forbandet følsom. Alle disse personlige træk berører Ruben i det kommende show – hvor du skal forvente det uventede, når han går på scenen. Han er ældre, men stadig lidt af en pjatrøv!

SIMON TALBOT 24.10

Det seneste års tid har Simon Talbot boet i Los Angeles i USA. Her har han jagtet et amerikansk gennembrud, og det har gjort Simon klogere på både amerikanere, politik og comedy. Nu vil han bruge alle erfaringerne og oplevelserne i USA til at ’Make Denmark Great Again’. Simon Talbot er med sin karakteristiske entusiasme, energi og sprudlende fortællerglæde klar til at få hele Danmark til at grine igen med sine sjove betragtninger fra USA, når han drager ud med sit fjerde onemanshow.

THOMAS HARTMANN 27.09

”Kærlighed” er det ottende one-man show fra én af Danmarks mest produktive komikere, Thomas Hartmann, og handler om præcis det, som titlen antyder. Kærlighed, eller mangel på samme, er en følelse, der påvirker os alle, uanset om vi er modtagere, afsendere eller udenforstående tilskuere, og så er det - når man har Hartmanns livssyn - en nærmest uudtømmelig kilde til morskab. Fra de første kejtede kærestebreve i 70’ernes skolegårde til booty-calls på plejehjemmet kærligheden er en rejsepartner gennem hele livet. “Jeg ville lave et show, med et emne, som alle kan forholde sig til” siger Hartmann selv om showet. “Alle oplever kærlighed, om det så er til familie, kæreste, hobby eller sig selv. Der er ingen grund til at tro, at showet bliver en omgang sødsuppe; kærligheden kan være nådesløs, og showets primære formål er at underholde, så det bliver god, gammeldags stand-up, blot med det omdrejningspunkt der er kærlighed, had, og alt det midt imellem.”

NAUTILUS

AF TRYGVE WAKENSHAW (NZ)

01.11

Trygve Wakenshaw gæstede Viften sidste år med sit ordløse standup show ”Kraken”. Dengang var han relativt ukendt blandt den menige dansker. Men han kom og så og sejrede… hele salen var flade af grin! Siden hen har alle der kan elsker standup comedy stiftet bekendtskab med ham, der han optrådte til ZULU Comedy Galla 2017. Også her måtte cremen af dansk comedy overgive sig til den gaggede new zealænder. Nu er Trygve klar med sit nye show ”Nautilus” der kan opleves i Viften den 1. november. Der er lattergaranti, når Trygve Wakenshaw præsenterer sine hysterisk morsomme optrin og kropslig ekvilibrisme i sit nye soloshow!


BIOGRAF 12.03 - 18.03 HELLE

LARS

FAGRALID

RANTHE

RASMUS

HARALD KAISER

BJERG

Påskeferie

19.03 - 25.03 PETER

HERMANN

HELLE

LARS

FAGRALID

RANTHE

MYGIND

RASMUS

BJERG

26.03 - 02.04

HARALD KAISER

HERMANN

GRATIS SLUSH-ICE, POPCORN & BALLON! for medlemmer af Viftens børneklub

03.04 - 08.04

PETER

MYGIND

man - man 13.00

© 2018 STUD OCANAL S A S AND THE BR T SH F LM NSTI U E ALL RIGHTS RESERVED

I O G R A F E N 8. M A R T S man - fre 17.00 I•B lør - søn 17.15 Babybio inkl. kaffe, onsdag 10.30

visninger Ved 2 daglige tekstet er den tidlige film

OSCAR®VINDER

OSCAR®VINDER

HELEN MIRREN

DONALD SUTHERLAND

tir - ons 16.00 • tor - søn 19.30 - vises i 3D

man - man 15.00

B I O+ G16.30 R A F+ 19 E N• tir8.- ons M A16.30 R T S+ 19 manI14.15 tor - lør 17 • søn 17.15 OSCAR®VINDER

OSCAR®VINDER

HELEN MIRREN

DONALD SUTHERLAND

DOXBIO • ons 19.00 PREMIERE 4. APRIL

En film af Steven Spielberg

Forpremiere man 26. marts 17.00 inkl. en valgfri øl Brooklyn Beer + popcorn: 110 kr.

man - søn 19.30 Hyggefilm inkl. kaffe, onsdag 13.30

HELLE

LARS

RASMUS

FAGRALID

RANTHE

BJERG

HARALD KAISER

PETER

HERMANN

MYGIND

I BIOGRAFEN 8. M A R T S

En film af Steven Spielberg

tir - man 17.00 OSCAR®VINDER

DE RISIKEREDE ALT SANDHEDEN H E LFOR E N AT M I AFSLØRE RREN

tor - søn 19.30

tor - søn 17.00

OSCAR®VINDER

DONALD SUTHERLAND

VORES I BIOGRAFEN 5. APRIL LIVS FERIE

© 2018 STUD OCANAL S A S AND THE BR T SH F LM NSTI U E ALL RIGHTS RESERVED

tor - fre 13.00 • lør - søn 11.00 Post_The_HovedPoster_685x1015_DK.indd 1

12/01/2018 09.51

man - ons 19.30

søn 11.00 • Film til de 3-5 årige - 10 kr!

b ø r n e kl u b fo r p re m i e re

DE RISIKEREDE ALT FOR AT AFSLØRE SANDHEDEN

lør 15.00 • søn 13.00 Gratis slushice til børneklubmedlemmer

tor - fre 15.00 • lør - søn 13.00

I BIOGRAFEN 5. APRIL

søn 13.00

Post_The_HovedPoster_685x1015_DK.indd 1

lør 12.45 • søn 15.00 EN

HAR A L D Z WA R T

© 2018 STUD OCANAL S A S AND THE BR T SH F LM NSTI U E ALL RIGHTS RESERVED

lør - søn 15.00

tor - man 19.30 - vises i 3D

lør - søn 15.00

16.04 - 22.04

23.04 - 29.04

30.04 - 06.05

Forpremiere man 23. april 17.00 inkl. en Irish coffee/valgfri kaffe: 100 kr.

man - tir 19.00 • ons 17.00 • tor - søn 19 Babybio inkl. kaffe, onsdag 10.30 Hyggefilm inkl. kaffe, onsdag 13.30

12/01/2018 09.51

FILM

09.04 - 15.04

ER

man -tor + lør-søn 16.30 Hyggefilm inkl. kaffe, onsdag 13.30

PREMIERE 2. MAJ

SE MERE PÅ DOXBIO.DK

DOXBIO • ons 19.00

En film af Steven Spielberg

ER

tor - fre 19.00 • lør - søn 17.00

man - tor 19.20 • fre 18.30 • lør - søn 19.20 Babybio inkl. kaffe, onsdag 10.30

man - søn 17.00

DE RISIKEREDE ALT FOR AT AFSLØRE SANDHEDEN

børnekl ub visni ng

børnekl ub visni ng

DE RISIKEREDE ALT FOR AT AFSLØRE SANDHEDEN

lør - søn 12.30 Det bliver monster (u)hyggeligt Vi varmer op med 1eren til en af sommerens store børnefilm Gratis adgang for medlemmer af børneklubben

I BIOGRAFEN 5. APRIL

I BIOGRAFEN 5. APRIL

Post_The_HovedPoster_685x1015_DK.indd 1

Post_The_HovedPoster_685x1015_DK.indd 1

12/01/2018 09.51

lør - søn 12.30 Det bliver monster (u)hyggeligt Vi varmer op med 2’eren til en af sommerens store børnefilm Gratis adgang for medlemmer af børneklubben

FAMILIEFILM

FAMILIEFILM

lør - søn 14.30

lør - søn 15.00

programlægges hold øje med viften.dk

Forpremiere ons 25. april 17.00 inkl. 1 glas vin: 100 kr.

programlægges hold øje med viften.dk

12/01/2018 09.51

lør - søn 14.00 • Film til de 3-5 årige - 10 kr! Korte film der samlet varer ca. 30-40 min. Læs mere på viften.dk

tor - søn 17.00

b ø r n e kl u b fo r p re m i e re

lør - søn 15.00 Gratis slushice til børneklubmedlemmer

tor - søn 15.00

Billetpriser: Før 16.00 fra 70 kr. • Fra 16.00 fra 80 kr. • børnerabat for børn under 12 år og seniorrabat for personer over 65 år på 10 kr. Helaftensfilm har forhøjet billetpris + 10 kr. • 3D + 10 kr. • HFR + 10 kr. • Undtagelser fra prisskema kan forekomme. Åbningstid: Vi åbner ½ time før første film og lukker umiddelbart efter sidste film starter. Ved koncerter og teater har vi udvidet åbningstiden.

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i programmet. Se viften.dk for det helt aktuelle program.

En film af Steven Spielberg

Viften Program #2 2018  

Viftens Koncert-, teater- og biografprogram. 2. udgave 2018 (marts-maj 2018)

Viften Program #2 2018  

Viftens Koncert-, teater- og biografprogram. 2. udgave 2018 (marts-maj 2018)