Page 1

#6 nov ’17 - jan’18

Giv en oplevelse i julegave

ULVEN PETER Sidste chance for at opleve Belli med band. 15. december i Viften!

GRATIS SLUSH-ICE, POPCORN & BALLON!

i Juleferien

for medlemmer af Viftens børneklub ved køb af biografbillet. 23.12-30.12. Det er gratis at blive medlem henvend dig til billetsalget. (Kun for børn u. 12 år)

KONCERTER

COMEDY & SCENE

NOV • DEC • JAN • NOV • DEC • JAN • NOV • DEC • JAN • NOV • DEC • JAN • NOV • DEC • JAN • NOV • DEC • JAN • NOV • DEC • JAN • NOV • DEC • JAN

PINK FLOYD PROJECT • PETER BELLI & BAND FRANK ERICHSEN ”BONDERØVEN”: DET ENKLE LIV TOBIAS DYBVAD • KIM LARSEN* • REPEATLES HIGH T BIG BAND OG MALENE MORTENSEN RØDOVRE CONCERT BAND TURNS 50 CONCERT NO. 2 NYTÅRSKONCERT - RØDOVRE MUSIKPRIS 2018*

VIFTEN * UDSOLGT

Støttet af Statens Kunstfond, Tuborg og Rødovre Kommune

FILM NOV • DEC • JAN

GLASSLOTTET • THE SQUARE • WIND RIVER MORDET I ORIENTEKSPRESSEN • SUBURBICON STAR WARS: THE LAST JEDI • WONDER WHEEL THE GREATEST SHOWMAN ON EARTH THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI MUMITOLDENES VINTER • PADDINGTON 2 FERDINAND • JEG ER WILLIAM • BØRNEBIFFEN


KONCERTER

PINK FLOYD PROJECT 25.11

ELECTRIC GUITARS 08.02

Pink Floyds debutalbum ”Piper At The Gates Of Dawn” fylder 50 år - en imponerende milesten for bandet og rockhistorien. Albummet betragtes som en klassiker i den psykedeliske rock, og er startskuddet til hele 15 albums under navnet ”Pink Floyd”. Pink Floyd Project fejrer jubilæet og bandet med en regulær jubilæums-tour, og rejser tilbage gennem 50 års rockhistorie. Det omfattende bagkatalog rummer hits, sjældenheder, eksperimenter og konceptværker.

Det er 2018. Mika Vandborg og Søren Andersen vil ud og lege igen. Drengene i Electric Guitars er igen på tour. Og er der noget de sidste år har vist, så er det at publikum vil lege med! Bandet, publikum og pladeproduktion har stadig vokseværk og de er på kort tid blevet garanter for et superfedt, høj-energi rock-show hvor der er lir, tråd, spilleglæde og attitude for alle pengene! Vil du høre et band hvor guitaren, spilleglæden og den klassiske rock er helt i front, så er der ingen som Electric Guitars i det ganske kongerige!

HIGH T BIG BAND & MALENE MORTENSEN 14.12

SKO/TORP 10.02

Malene Mortensen er en dansk jazzsangerinde med 11 album bag sig. Malene har siden hun vandt dansk melodi grandprix i 2002, indspillet med nogle af de største navne i moderne jazz: Chris Potter, Mike Stern, Christian Sands, George Whitty og Niels Henning Ørsted-Pedersen. High T Big Band er et 18 mand stort Big Band som spiller swingende og velklingen-de jazzmusik fra 40’erne og 50’erne. Holder du af Count Basie, Glenn Miller og Ella Fitzgerald, vil du elske High T Big Band og Malene Mortensen.

90’ernes legendariske band Sko/Torp er tilbage i Viften! I 1990 udsendte de deres debutalbum, fik stor succes og blev et af de mest kendte bands. Og de behøver vist ingen speciel præsentation. Selvom de gik fra hinanden i 1997, så har de aldrig været væk. De har begge arbejdet med musik hele tiden Søren Sko solo og Palle Torp som producer og medvirkende ved mange musikprojekter. I 2016 kom der igen et album fra deres side og de gæstede i den forbindelse Viften hvor de gav en fremragende koncert. For duoen handler det om at holde musikken varm, akustisk og ærlig med fokus på vedkommende tekster.

rneForr ygende bøce rt ! on ek ili og fam

KATRINE BILLE MED BAND 18.02 Katrine Bille er bedst kendt fra tv-programmet ”Lille Nørd” på Ramasjang, hvor hun har leget og lært om alverdens dyr sammen med både Anders og Kristian. I løbet af efteråret 2017 optager Katrine Bille et nyt program, der går i luften i starten af 2018 på Ramasjang. Katrine Bille udsender også sit 2. soloalbum med nye børnesange i foråret 2018. Oplev Katrine Bille live, når hun synger, danser og hygger med alle børn.

PHIL BATES & BAND PERFORM THE MUSIC OF E.L.O 22.02

Electric Light Orchestra er et af de mest succesfulde bands i musikhistorien. Deres sange er spillet i radioen mere end én million gange. ELO fik, i deres storhedstid, en lang række top 20 hits, hvoraf mange af dem blev til klassisk pophistorie.Som medlem af Electric Orchestra Part 2 og The Orchestra har Phil Bates optrådt med ELO musik i årtier og på utallige koncerter verden over, har han bragt de bedste hits af nogle af de største rock legender tilbage til livet til gamle og nye fans. Phils imponerende stemme og hans fremragende guitarspil, støttet af en overordentlig solid omgang trommer og bas, keyboards, sofistikerede harmoni vokaler og karakteristisk violinspil, frembringer en helt enestående og original musikoplevelse.

T! EKSTR A KONCER

PETER BELLI & BAND 15.12

Peter Belli giver ekstra koncert i Viften den 15. december som del af sin afskedsturné med band! Touren er totalt udsolgt og vi er stolte af at kunne præsentere en ekstra koncert med ulven. Sidste chance for at opleve Belli med band!

REPEATLES 13.01

Repeatles er tilbage i Viften med et tilbageblik på 2017 med suveræne sange fra Sgt. Pepper og sange fra The White Album som fylder 50 år 22.november 2018. Og ellers alt det bedste fra verdens bedste sangkatalog fra verdens bedste rockgruppe.

CARL EMIL PETERSEN 16.02

Den danske ord-ekvilibrist Carl Emil Petersen slog igennem med bandet Ulige Numre. De storhittede og vandt blandt andet ”Steppeulv-pris” for årets sang med nummeret ”Frit Land”. Tilbage i marts valgte Carl Emil at slå op med bandet for at skrive sit eget. Det er blevet til pladen ”Natradio”, som præsenterer sange som ”Liv før døden”, ”Skærgården” og ”Finale På Et Filmset”. Carl Emil Petersen udtaler: “Jeg har et nyt band i ryggen, og vi spiller både sange fra min tid med Ulige Numre og fra min nye plade. Jeg ved, at publikum er klar, og jeg håber, at de går derfra helt varme i hjertet og med hæse stemmer.”

DE STØRSTE DANSKE HITS

ESTER BROHUS 17.02 HVIDE LØGNE 02.02

Få de bedste klassikere serveret live fra navne som Halberg/Larsen, Tøsedrengene, Dodo and the Dodos, Sneakers, Ray Dee Ohh, Anne Linnet, Lis Sørensen, Rocazino, Sanne, News, One Two, Danser med Drenge, Danseorkestret,Dieters Lieder og mange flere.

Country musikkens Hjerter Dame, Ester Brohus udgiver sit 11. album i foråret 2017, og hun præsenterer nogle af de nye sange denne aften. Esters musikalske rødder er at finde i Americana country og folkrock. En koncert med Ester Brohus er mere end en musikalsk oplevelse. Det er levende skæbnefortællinger, Ester præsenterer, når hun går på scenen med sit sammenspillede og trofaste band.

ALBERTE WINDING 09.03

Efter udsolgte koncerter og med nye erfaringer om hvem vi er som folk, er sangskriver parret Alberte og Andreas Fuglebæk aktuelt med nyt album ”Hva Drømmer Du”, der handler om den første kærlighed og muligvis den sidste. En Alberte-koncert spænder fra de sarte Lyse nætter til den swingende popsang, og kommer hjem i favnen på et stærkt ungt hold af musikere.

ERIK GRIP 11.03

I dag er en koncert med Erik Grip mere end sange. Anekdoter og røverhistorier mellem sangene gør det til noget yderst personligt og nærværende. En anmelder skrev: ”..der går helt Niels Hausgaard i den. Det er morsomt og rørende”. Erik Grip fik sit folkelige gennembrud med sangen ”Velkommen i den grønne lund”. Men også sangene ”Åbent Landskab”, ”Rose skal vi danse”, ”Gult græs mod solen” m.m. fl. har gjort sit til Erik Grips store popularitet blandt rigtigt mange.


SCENE • FOREDRAG • COMEDY

SOUVENIRS 16.03

Souvenirs har været på landevejen i 25 år. Det skal fejres! Med en perlerække af kendte ørehængere som “I et Sommerhus”, “Jeg troed? du var hos Mikael” og “Jeg hader Susanne”, lader Den Dynamiske Duo champagnepropperne springe og lægger op til en aften med ekstra meget fart på. Souvenirs spiller selvfølgelig også andre festlige sange fra deres til dato 10 albums.

QUEEN MACHINE 17.03

We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af Queen-hits virker uendelig lang, og mange sange er selvskrevne på enhver sætliste til et Queen-show. Alligevel har Queen Machine formået at skabe deres eget univers omkring Queens musik. Et univers, hvor der er plads til at overraske og forny tilgangen til showet - med stor kærlighed og respekt for originalen.

FRANK ERICHSEN ”BONDERØVEN”: DET ENKLE LIV 11.01

Oplev den charmerende bonderøv Frank Erichsen fortælle om livet på gården med alt hvad dertil hører, og kom bag de populære udsendelser kendt fra tv. Frank Erichsen har publikum i sin hule hånd og fylder salene, uanset hvor han er på besøg. Programmet “Bonderøven” som startede på DR2 var en af kanalens største succeser nogensinde. Og den blev ikke mindre, da programmet rykkede over på DR1, hvor det igen opnåede rekordhøje seertal. Frank Erichsen udgav i 2011 bogen “Det enkle liv – skridt på vejen mod selvforsyning”, der senere i 2013 blev fulgt op af bogen “Det enkle liv – flere skridt på vejen mod selvforsyning”. I begge bøger giver Bonderøven bud på, hvordan man nærmer sig det enkle liv, hvordan man opnår et godt liv gennem selvforsyning, og ikke mindst hvordan man kombinerer det daglige arbejde med familielivet. Med Frank Erichsen får du en inspirerende aften med en autentisk og populær foredragsholder, der sætter hverdagen i perspektiv.

LOLA JENSEN 14.02

Oplev Lola Jensen i Viften med sit både underholdende og tankevækkende foredrag Hvem bestemmer hjemme hos jer? Lola Jensen sætter på kærlig og ærlig vis Familien Danmarks hverdag på en humoristisk spids og udfordrer mange af de vaner og faldgruber alle os med børn tit falder i ! Glæd dig til to forrygende timer i selskab med GO morgen Danmarks familievejleder, hvor hun kommer omkring emner som: Morgenstund, Eftermiddag og fritid Kost og søvn, Grænsesætning – hvor går grænsen og kunsten at sige nej på den gode måde, Forståelse af barnets temperament og følelser. Snyd ikke dig selv for en sjov og en særlig aften i selskab med Lola og alle hendes gode råd, der altid bliver leveret både skarpt og med masser af varme.

JAN GINTBERG 21.02

BARBARA MOLEKO TRIO 22.03

Barbara udtaler: “Efter ikke at have været på tur i et år, glæder jeg mig til at komme rundt i landet og spille igen. Jeg vil spille numre fra mine to albums, i et akustisk trio sæt, samt nye numre som jeg brygger på til næste album. Jeg er født på en scene og jeg elsker at optræde og jeg glæder mig meget til at tage landet rundt og vise hvad jeg går og brygger på af ny musik i intime rammer”

TOBIAS DYBVAD 18.+19.01 + 17.05

Et show om jagten på kærligheden. Det er forsvindende lidt Tobias har datet, sådan rigtig aktivt, i sit liv. Men i løbet af det sidste år har han for alvor kastet sig ud i alt fra dating-apps og uopfordret social media-macking til at invitere kvinder ud, han møder på gaden. Det er der kommet en perlerække af mislykkede scoringsforsøg ud af. Nederlag er altid pragtfuldt stand-up materiale, så glæd dig til et decideret pragtfuldt show! Tobias: ”Det er helt sikkert et show, du kan relatere til, hvis du har prøvet at være single. Eller været i et parforhold. Eller trådt i en hundelort”.

Jan Gintberg har tilføjet følgende korte statement omkring showet og titlen: “Jeg troede faktisk jeg havde gjort det helt klart?! Men nogen har åbenbart misforstået mig! Jeg har tænkt mig at rede verden. Ikke redde den for fanden! Vores sol brænder ud om 4 milliarder år og allerede om 1000 år mener fysikeren Stephen Hawking, at vi ikke længere kan bebo vores klode. Festivaltoilettet er, så at sige, ved at være fyldt op til kanten.Men indtil da fortjener verden da et sidste lattervækkende komisk klarsyn. At få vandkæmmet og friseret de yderste lag. At blive gjort pæn og præsentabel inden vi hiver splitten. ‘Gintberg reder verden’… Det er dét jeg hele tiden har sagt… så hør dog efter!”

TURBOWEEKEND 29.03

Turboweekend tilbringer for tiden efterårsdagene i studiet. Her knokler bandet sammen med den engelske producer Matt Kent med at skabe nye toner, der skal resultere i det femte studiealbum fra Turboweekend – opfølgeren til Share My Thunder fra marts 2015. De nye sange bliver for første gang præsenteret live for publikum på de danske spillesteder i foråret 2018. Således drager Turboweekend på deres første venue-tour i tre år, når bandet den 29. marts indtager Viften i Rødovre for derefter at drage rundt i landet.

FLERE KONCERTER

RØDOVRE CONCERT BAND 17.12 SAVEUS 12.04 • HUSH 24.04 HUSH 24.04 • HANNE BOEL 25.04 ØSTKYST HUSTLERS 27.04 MIKE TRAMP & BAND OF BROTHERS 19.05 JOHNNY MADSEN TRIO 23.11 • UDSOLGT NYTÅRSKONCERT 07.01 • UDSOLGT KIM LARSEN & KJUKKEN 20.01 • UDSOLGT JOEY MOE - AKUSTISK 27.01 • UDSOLGT! MICHAEL FALCH - SOLO 23.03 • UDSOLGT NIELS HAUSGAARD 18.04 • UDSOLGT

CHRISTIAN FUHLENDORFF 28.04

HUXI BACH 26.01

Huxi Bach vil ind til benet. Ind til det vigtige. Eller i hvert fald ind til det, han synes er vigtigt.Det forsøger han at komme i sit nye one-man show – Ind Til Benet. Når man forsøger den slags, skal man selvfølgelig være forsigtig, for man kan nemt komme til at skære sig selv i fingeren, eller endnu værre: save den gren over man selv sidder på! Men det er vigtigt, at komme derind, hvor det gør lidt ondt. Og når man er kommet derind, SÅ skal man grine af det. Højt og længe. For ellers kommer vi ingen vegne. Huxi har igen taget guitaren med – for alting går lidt lettere med en sang. Og hvis det ikke rækker, så dukker der nok også et par lysbilleder op.

Christian Fuhlendorff “Går over i historien” med nyt one man show i 2 dele. Fuhlendorff har flere gange taget tilløb til at give verdenshistorien et vrid og han har da også haft historiske nedslagspunkter i sine tidligere shows, der ellers mest har handlet om hans forhold til familien og omverdenen. Gør dig klar til en kronologisk og meget morsom gennemgang af verdenshistorien, som vi aldrig har hørt den før. Første del er 28. april og anden del 9. november. Hvert show bliver en oplevelse i sig selv, men der vil selvsagt være en helhed i at se begge dele.

MERE TEATER & SCENE

PIRATERNE FRA PENZANCE 29.11 RUBEN SØLTOFT TING FRA MIN MUND 11.10 SIMON TALBOT MAKE DENMARK GREAT AGAIN 24.10 FUHLENDORFF GÅR OVER I HISTORIEN! - DEL 2 09.11


BANG

MOSS

BIOGRAF

1 x 70

20.11 - 26.11

27.11 - 03.12

04.12 - 10.12

11.12 - 17.12

VINDER AF

GULDPALMEN

CLAES

BAN G

FESTIVAL DE CANNES

V I NDE R AF

GULDPALMEN

FESTIVAL DE CANNES

man - søn 17.00 Babybio inkl. kaffe, onsdag 13.00

man - tir 19.00 • ons 18.00 • tor - søn 17 man - ons 19.00 • tor - søn 19.30 Hyggefilm inkl. kaffe, onsdag 13.30 man - tir 17.00

PROPERTY OF FOX. PROMOTIONAL USE ONLY. SALE, DUPLICATION OR OTHER TRANSFER OF THIS MATERIAL IS STRICTLY PROHIBITED.

1 x 70

MurderOnTheOrientExpressDKposter685x1015.indd 1

10/10/17 09:29

1 x 50

Babybio inkl. kaffe, onsdag 10.30 ons 16.30

DOX:BIO: ons 22.11 • 16.00 CLAES

man - tir 17 • ons 19 • tor - søn 17

BAN G

CLAES

BAN G

ons 10 + 19.30 • tor - søn 19.30 FØDT TIL KAMP. FØDT TIL KÆRLIGHED.

tor - søn 19.30

VINDER AF

GULDPALMEN

VI N D ER A F

GULDPALMEN

b ø r n e kl u b fo r p re m i e re

FESTIVAL DE CANNES

lør • 12.00 Seniorbio • film og frokost • 100 kr.

FØDT TIL KAMP. FØDT TIL KÆRLIGHED.

lør 13.00

FESTIVAL DE CANNES

2 x 70

tor - søn 17.00

tor - søn 19.30 MED DANSK TALE!

1 x 30

lør - søn 15.00

MED DANSK TALE!

2 x 70 1 x 50

lør - søn 15.00

tor - søn 15.00

MED DANSK TALE!

1 x 70

PROPERTY OF FOX. PROMOTIONAL USE ONLY. SALE, DUPLICATION OR OTHER TRANSFER OF THIS MATERIAL IS STRICTLY PROHIBITED.

MurderOnTheOrientExpressDKposter685x1015.indd 1

10/10/17 09:29

lør 11.00 • søn 13.00

lør - søn 15.00

lør 10.00 • søn 13.00

KOMMER OGSÅ I 3D

Lukket 24.12

18.12 - 24.12 . BAN G CLAES

. 25.12 - 31.12

01.01 Lukket 31.12 + Ferdinand_mainposter_685x1015_DK.indd 1

1 x 15

2 x 50

#FERDINAND

01.01 - 07.01

08.01 - 14.01

©2017 Twentieth Century Fox

PROPERTY OF FOX. PROMOTIONAL USE ONLY. SALE, DUPLICATION OR OTHER TRANSFER OF THIS MATERIAL IS STRICTLY PROHIBITED.

18/10/17 09:16

VIND E R AF

GULDPALMEN

man - ons 17.00 Babybio inkl. kaffe, onsdag 10.302 x 30

FESTIVAL DE CANNES

KOMMER OGSÅ I 3D #FERDINAND

©2017 Twentieth Century Fox

PROPERTY OF FOX. PROMOTIONAL USE ONLY. SALE, DUPLICATION OR OTHER TRANSFER OF THIS MATERIAL IS STRICTLY PROHIBITED.

1 x 30

Ferdinand_mainposter_685x1015_DK.indd 1

man - lør 13.00

18/10/17

man - ons 19.20 Hyggefilm inkl. kaffe, onsdag 13.30

2 x 50

1 x 50 2 x 70

1 x 15

2 x 70

1 x 70

man - lør 15.00

tor - søn 17.00

man - ons 15.00 • tor - lør 15.00 tir - søn 19.20 man - lør 17.00 man - ons 17.00

tor - søn 19.30 2 x 50

2 x 30

2 x 50

1 x 50

1 x 30 FØDT TILtirKAMP. FØDT TIL15.00 KÆRLIGHED. 15.00 • lør - søn

lør - søn 15.00

VISES I 3D I UDVALGTE BIOGRAFER

2 x 30

tor - lør 17.00

man - lør 19.20

1 x 30

tir 13.00 • lør - søn 13.00

1 x1 x 15 15

2 x 30

lør 14.00 • Film til de 3-5 årige - 10 kr! Korte film der samlet varer ca. 30-40 min.

Billetpriser: Før 16.00 fra 60 kr. • Fra 16.00 fra 70 kr. • børnerabat for børn under 12 år og seniorrabat for personer over 65 år på 10 kr. Premiere- og helaftensfilm har forhøjet billetpris (+ 10 kr. i første 3 uger) • 3D + 10 kr. • HFR + 10 kr. • Undtagelser fra prisskema kan forekomme. Åbningstid: Vi åbner ½ time før første film og lukker umiddelbart efter sidste film starter. Ved koncerter og teater har vi udvidet åbningstiden.

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i programmet. Se viften.dk for det helt aktuelle program.

tir - søn 17.00

man - lør 19.30

Viften #6 2017  

Viftens Koncert-, teater- og biografprogram. 6. udgave 2017 (nov 2017 - jan 2018)

Viften #6 2017  

Viftens Koncert-, teater- og biografprogram. 6. udgave 2017 (nov 2017 - jan 2018)

Advertisement