Page 1

VIND ■

ØRNHØJ ■ TORSTED ■ GRØNBJERG ■

TIM ■

SPJALD ■

HOVER ■

HEE ■

FINDERUP ■ HØJMARK ■

VELLING ■

LEM ■

7. NOVEMBER 11-15

Butikkerne holder åbe nt kl. 11.00 - 15.0 0

Mød lokale kunstnere i butikkerne kl. 13-14

Anne Hiltmar hos Videbæk Bageri Jane Nyby hos Tranbergs Boghandel Inger Lisby hos EP Sko Tora D. X. Gonzales hos Lagersalg Ellen Poulsen og Britta Bjerre hos SuperBrugsen

Elsebeth R. Arnbak hos Vestergaards Ure

Natasha Andersen hos Sportigan

Cecilia Halkjær hos Profil Optik

Cecilie Eichmeyer hos Butik Lenette

Brita Uldum hos Design & Handelshuset

Lizzie Broe Rasmussen hos Margit

Ninna Lindholdt Rasmussen og Steen Jørgen Bek hos Din Tøjmand Susanne Elmholdt Nielsen og Camilla Bach hos Bredgades Kiosk

Dorte Jørgensen og Anny Skov Græsholt hos Bo Grønt Havecenter

KUNST

SØNDAG

Thorvald Bertelsen og Liva Kristensen hos Videbæk Apotek

Westergaards Hotel åbner også dørene fra kl. 11-16 Her kan du se planerne for kunstpavillonen i Videbæk Lystanlæg og en udstilling fra mange af de nævnte kunstnere, så kig forbi!

HANNING ■ DEJBJERG ■

VORGOD ■

FISKBÆK ■

Butikkerne byder på k affe og småkag er

Handel og Erhverv

RIMMERHUS ■

FJELSTERVANG ■

EGERIS ■

ASTRUP ■

BORRIS ■

SØNDAGSSHOPPING Connie Kronsell Christiansen og Karin Bertelsen hos Imerco

HERBORG ■

HAUNSTRUP ■

BARDE ■

RÆKKER MØLLE ■

T I R SDA G DE N 2 . NOVEM BER · UG E 4 4 · 2 010 · ÅRG AN G 6 9

I VIDEBÆK

ABILDÅ ■

VIDEBÆK ■

ØLSTRUP ■ NO ■

VILDBJERG ■ TIMRING ■

TROLDHEDE ■

SDR. FELDING ■


SØNDAG DEN 7. NOVEMBER KL. 11-15

Sandwich med salat, ost/skinke og pynt

35,-

Gratis kaffe og småkager

ebæk itroën Vid C : k i t Bu sen Daniel Jen : n v a N r Mekanike Stilling:

i cafeen, hvor Anne Hiltmar præsenterer sine dejlige malerier kl. 13-14 Til årets julefrokoster

Lækre hjemmebagte rugbrød Gulerods- og delikatessebrød (1450 g) Mørk rugbrød 50 (1450 g) Havrerugbrød 50 (950 g)

Vi skærer dit ru gbrød i den ønskede tykkel se (2 kr. ekstra )

29,-

26

22

Bredgade 34-36 6920 Videbæk . Tlf. 97 17 10 74 www.videbaek-bageri.dk . vbkbageri@post.tele.dk

Rabatkort uddeles

Johannes Møllehave

Nyhed

»Jagten på lyset og kærligheden« - biografi skrevet af Ole Sønnichsen

Frit valg

Nyheder

29995

149

95

Julekalendere

bl.a. Bakugan, Star Wars, Snow Pets, Lego m/ 24 stk. legetøj i.

Gaver til pakkekalender - se hele reolen bl.a.: Loopy Bandz - årets hit Priser fra

14

95

75$1%(5*6 %2 75$1%(5*6%2*+$1'(/ RJ/(*(7‘9LGHE N7OI PHGOHPDIE¡JHURJSDSLU

For ham er tillid, venlighed og kvalitet vigtigt

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Hvad har Videbæk, som de andre byer ikke har? Jeg ved ikke om Videbæk har mere at byde på som andre tilsvarende byer, men Videbæk har blandt andet et rigtig godt handelsliv og en aktiv idrætsforening. Ikke at forglemme Bilcentret Citroën Videbæk :) Hvorfor er det godt at handle i Videbæk? Jeg synes man får en mere personlig betjening når man går ind i en butik i Videbæk, fordi det er lokalt og folk kender hinanden.

Hvad forstår man ved god service i din forretning/på din arbejdsplads? Hos os er god service tillid, venlighed, kvalitet og dermed opnår man glade og tilfredse kunder.!

Beskriv en god arbejdsdag - hvad skal der til? En god arbejdsdag for mig er en travl dag med nogle nye og spændende udfordringer.

Hvis døgnet havde 48 timer, hvad ville du så bruge de ekstra 24 timer på? Jeg ville tilbringe mere tid med familien og dyrke mere motion :)

?

Hvis du skulle vælge et andet job/en anden branche, hvilket ét/én ville du så vælge? Det ved jeg ikke, det har jeg ikke gjort tanker om.

Hvad giver dit arbejde dig - ud over løn? Det giver mig en spændende og udfordrede hverdag med nogle super gode kolleger!

Hvad laver du, når du har fri? Jeg er sammen med min kone og mine 2 døtre, derudover hjælper jeg lige p.t. min far og mor med deres nye hus.

Hvis du vandt en million kroner, hvad ville du så bruge dem på? Ville gerne ud og rejse noget mere, eventuelt en ny bil.

Er du lykkelig? Ja helt sikkert.!

-ast


Nyt fra bychefen Jeg sidder ved mit skrivebord på Videbæk Bogtrykkeri og kan kigge ud af vinduet, og det er godt nok blevet efterår. Derfor er jeg meget glad for at Videbæk Handel og Erhverv besluttede sig for at holde søndagsåbent den 7. november uden at lukke hovedgaden, for det er da bare blevet efterårsvejr med både blæst, regn og kulde. I øjeblikket lægger jeg sidste hånd på søndagsshopping den 7. november, hvor temaet er kunst. Ideen til kunstner-søndag kom for et par måneder siden da jeg havde et møde med Frivilligcentret her i Videbæk. De havde en masse kunst hængende på væggene og det var egentlig her at jeg blev

klar over hvor mange lokale kunstnere vi kan prale af her i Videbæk. Så det er med stolthed at jeg kan sige at 22 lokale kunstnere har meldt sig på banen, og udstiller et maleri, eller fotografi, i en af byens butikker i denne uge, så hold øje med vinduerne. På søndag holder byens butikker åbent fra kl. 11-15, og her har du muligheden, for at møde de lokale kunstnere, i de butikker de udstiller i fra kl. 13-14. Det kunne jo være at du har fundet lige netop det maleri eller fotografi, der skal hænge hjemme i privaten og det kræver jo en snak med kunstne-

ren! I forbindelse med denne kunstsøndag, åbner vi også dørene på Westergaards Hotel. Her vil du kunne se planerne for kunstpavillonen i Videbæk Lystanlæg, samt se mere fra de lokale kunstnere. Så slutordene må være: BAK op om vores lokale kunstnere på søndag, og sæt kryds i kalenderen søndag den 28. november – her skal byens juletræ tændes. P. s. HUSK du er altid mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du har en god ide til et arrangement i byen – bare ring på 51 33 20 12.

Lån med fast rente sikrer mod faldende boligpriser Lån med fast rente sikrer mod faldende boligpriser Boligmarkedet er fortsat præget af usikkerhed og svingende meldinger om hvilken vej priserne bevæger sig. Den rekordlave rente er uden tvivl medvirkende til at holde hånden under boligpriserne, men hvad sker der, når renten stiger? Almindeligvis antager man, at boligpriserne kan falde 10% hvis renten stiger med 1 procent. Men vælger man at finansiere sin bolig med et fastrentelån, kan man gardere sig mod denne situation. Når renten stiger, falder restgælden på et lån med fast

rente, hvilket betyder at det bliver billigere at indfri lånet, hvis boligen skal sælges. - Hvis renten stiger med f.eks. 1% vil restgælden forventeligt falde 6,4%, dvs. 64.000 kr. pr. lånte mio. Skulle renten stige med 2 procent falder restgælden med 139.000 kr. pr. lånte mio. siger Paul Albertsen , der er finansieringsrådgiver hos EDC Videbæk Ejendomskontor i Videbæk. Hvis en rentestigning på 1 procent skulle føre til et prisfald på 10%, kan man altså reducere virkningen væsentligt ved at vælge et 4%-lån med fast rente. Det man får mindre for sin bolig opvejes til dels af, at der er en mindre gæld at indfri. Skulle rentestigningen »kun« medføre prisfald på 5%, kan

det endda ende med at blive en fordel for boligsælgeren, fordi restgælden falder 6,4%. - Det er vigtigt at være opmærksom på disse mekanismer, både når man skal vælge boligfinansiering, men også i den offentlige debat, hvor prisfald hurtigt oversættes til et tilsvarende tab for boligejerne, siger Paul Albertsen. Han råder såvel nuværende boligejere som boligkøbere, der står overfor at skulle vælge boligfinansiering at overveje et lån med fast rente: - Ikke alene låser man sin rente fast på et meget lavt niveau, men man får også en solid airbag mod eventuelt faldende priser. - chri

Søndagsåbent på søndag kl. 11-15

Pulz Jeans - nyt mærke hos Butik Lenette Sort tunika

Ulla Fløe Andersen, bychef for Videbæk Handel & Erhverv.

Normalpris 399,95 Intropris

19995 Jeans leggings Strømper ømp mper er er

Grå

49.-4

999.99 9 99. 9.-

ZeZe Kjole

Sort og grå Normalpris 299,95 Intropris

Sort eller rosa

29995

19995

Brun Br B run n

1199.1 11 199 199 99..

Zhenzi - til store piger - op til str. 52

Sort S So orrtt ort Med M e og o uden ud ude den u uldfoer ldf d oer df er

?

1399.13 399.--

Fra FFr rra a

49.49 4 9 9..--

Tunika Sort, army, lilla

Sort S So ort rtt

999.9 99 99. 9..-

29995 Bukser Army

Soldesign Nederdel

Sort So S orrtt + g grå rå å

1599.15 599.99.99 .

84995 Bluse 59995

Strømper

79.-

Sort So ort

1299.12 299 99..-

Armvarmere Sort/grå

Benvarmere B me ere e

69.-

Åbningstider: Se vores store udvalg af strømper

Mandag-torsdag kl. 10.00-17.30 Fredag kl. 10.00-18.00 Lørdag kl. 9.30-12.30 Søndag d. 7/11 kl. 11.00-15.00

39995 Stort udvalg i huer, handsker og tørklæder


Mød de lokale kunstnere rundt omkring i butikkerne og på Westergaards Hotel

Lagersalg Jensen Butik: en Kynde t s ir K Navn: edarbejder m s ik t u B Stilling:

Hun nyder at servicere kunderne

1 Stort udva alg g udvalg i vinterkr i t k vinterkranse og gravpyntt 2 STAUDER 3 ÷40% ÷ 40 0 4 120.ROSER OS O S 5 I POTTER TT ÷25% ÷ ÷25 ÷2 25% 2 5% % 6 7 8 9 10 TILBU UD TILBUD Orkid de Orkideer 2 grenet Stk. 70.2 stk.

Tilbuddene gælder alle weekender i november

Se vores flotte JULEUDSTILLING i butikken

Hvad har Videbæk, som de andre byer ikke har? Jeg synes, vores by er en hyggelig by. Folk er flinke og imødekommende.

Hvorfor er det godt at handle i Videbæk? Det er godt at handle i Videbæk, da jeg synes, vi kan finde mange gode tilbud.

Hvad forstår man ved god service i din forretning/på din arbejdsplads? Vi prøver altid at servicere vores kunder, så de får lyst til at komme igen.

Beskriv en god arbejdsdag - hvad skal der til? En god arbejdsdag for mig er, en god snak og kan mærke at kunderne er glade og har haft en god oplevelse.

Hvis døgnet havde 48 timer, hvad ville du så bruge de ekstra 24 timer på? Hvis døgnet havde flere timer, ville jeg nok lave noget mere håndarbejde.

Hvad giver dit arbejde dig - ud over løn? Mit arbejde giver mig velvære og glæde.

Hvad laver du, når du har fri? Når jeg har fri kan jeg bl.a. lide at sy, læse en god bog, og hygge sammen med venner og familie.

Hvis du vandt en million kroner, hvad ville du så bruge dem på? Hvis jeg vandt en million, kunne jeg tænke mig at købe et fristed i udlandet.

Videbæk Planteskole

Åbningstider Mandag-fredag 9.00-17.30 Lørdag 9.00-15.00 Søndag 10.00-15.00

Ringkøbingvej 6 6920 Videbæk Telefon: 97 17 20 41 www.bo-groent-videbaek.dk

Se aktivitetsprogram på www.bo-groent-videbaek.dk

?

Hvis du skulle vælge et andet job/en anden branche, hvilket ét/én ville du så vælge? -Jeg synes, jeg har fundet den rette hylde. Jeg elsker at have kontakt med kunderne.

Er du lykkelig? -Jeg er lykkelig, og for jeg har en dejlig familie.

-ast


Flere lejere vil købe egen bolig Syv ud af 10 danskere, der vil købe en bolig, bor i en lejebolig, viser en opgørelse fra Nybolig. Lavere priser og en historisk lav rente har øget interessen for at få foden under eget bord Boliger til priser på samme niveau som for fem-seks år siden, har fået et stigende antal danskere, der bor i lejebolig, til at søge efter en ejerbolig, viser en opgørelse fra Nybolig, der er en af Danmarks største ejendomsmæglerkæder. - Op mod 70 pct. af de bestillinger vi får på salgsopstillinger, kommer fra personer, der bor til leje. På det seneste har det i enkelte uger været helt op til 9 ud af 10 bestillinger, der kommer fra lejere. Interessen samler sig specielt

omkring ejerlejligheder, som udgør 80 pct. af de bestilte salgsopstillinger, men også villaer og rækkehuse er over hele landet, kommet ned i et prisniveau, hvor boligudgiften kan konkurrere med den månedlige husleje i en lejebolig, fortæller ejendomsmægler Karsten Dahl Jensen, Nybolig Videbæk. En opgørelse over hvad det koster at bo til leje i en lejlighed, viser at den gennemsnitlige pris på landsplan for en tre-værelses lejlighed er ca. 7.500 kr. om måneden. Til den pris er det muligt at købe en ejerbolig over hele landet. - Hertil skal man naturligvis lægge ejendomsskat og vedligeholdelse, som ikke er inkluderet i afdraget i ejerboligen, men totalt set vil der for mange lejere være en gevinst ved at købe, frem for at leje, tilføjer Karsten Dahl Jensen, Nybolig Videbæk.

Cowboybukser og cowboynederdel

Nye varer

Str. 34-50. Mellem og høj talje. Enkelte modeller med bælte. Sort, vasket sort, blå, vasket blå. Nederdele - 2 modeller Pr. par/stk. 169,-

NYE VARER

2 par/stk.

Vinterleggings Vinterleg

00

300

til børn og voksne Pr. par 59.2 par

10000

Tunikaer

Tunika med for og lynlås

Mange modeller, farver og kvaliteter Pr. stk. 169.-

30000

Str. 38-48. Sort, grå og brun. 2 forsk. modeller

2 stk.

34900

Børnetøj Str. 2-14 år Altid 3 dele

Børnenattøj Str. 86.128 Pyjamassæt eller natkjoler Frit valg 89.-

19900 LAGERSALG

15000

NYE VARER

2 stk.

BREDGADE ∙ 6920 VIDEBÆK Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag . . kl. 10.00-17.30 Fredag . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kl. 10.00-18.00 Lørdag . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kl. 9.30-12.30 Søndag . . . . . . . . . . . . . . . . kl. 11.00-15.00

Kagebord SØNDAGSSHOPPING

Søndag den 7. november kl. 14-17

HUMMELSØNDAG Spis hvad du kan

?

inkl. kaffe/te

4800

Lærredsbuks Udvalgte modeller

FRIT VALG

Lærredsbuks Udvalgte modeller

FRIT VALG

SKO

Før op til 700,- NU FRIT VALG

350.-

TIL BØRN Før op til 500,-

NU FRIT VALG

300.-

v/ Hildigunn og Bent Graakjær Bredgade 12 . Videbæk Tlf. 97 17 26 26 . Fax 97 17 29 23 E-mail: info@wgh.dk . www.wgh.dk

BUKSESØNDAG

Bredgade 27 • 6920 Videbæk • Tlf. 97 17 39 15 • www.sportigan.dk

Cowboybuks Udvalgte modeller

FRIT VALG

500.300.250.500.-

MAL MED Cowboybuks VORE Udvalgte modeller 3 KUNSTNERE FRIT VALG - OG SÆT DIT EGET PRÆG PÅ MALERIET

Niels Ove - Din Tøjmand Bredgade 25 · Videbæk Tlf. 97 17 10 15 www.dintoejmand.dk

TILBUDDENE GÆLDER KUN SØNDAGSSHOPPING SØNDAG DEN 7. NOVEMBER


15 kilometer til faglig rådgivning og masser af varer Der er ikke langt fra Kibæk til Videbæk, og 10-4 håber, at kunderne i Kibæk holder ved trods lukning af den lokale afdeling i byen Kunderne i Skjern og Tarm har for længst fundet ud af, at det sagtens kan betale sig at starte bilen og køre til Videbæk for at købe værktøj, maling, skruer, søm, brædder og meget mere. Til trods for at byerne har deres egen tømmerhandel, har 10-4 i Videbæk fået godt fat i området, og afdelingen har

mange trofaste kunder fra både Tarm, Skjern, Vildbjerg og Aulum. Det samme håber man vil gøre sig gældende med Kibæk-området. Her lukkede 10-4 i juni deres afdeling for at tilpasse strukturen de nye tider, og de fleste Kibæk-kunder er allerede fulgt med til Videbæk. Men ikke alle, og afdelingsleder Bjarne Andersen, 10-4 i Videbæk, håber, at endnu flere starter bilen og kører de 15 kilometer, der er fra Kibæk til Videbæk. - De kunder fra Kibæk, der er fulgt med til Videbæk, reagerer meget positivt, når de gæster vores tømmerhandel. Vi prio-

riterer meget at sætte kunden i centrum, og vareudvalget er stor. Desuden er det - ganske som det var i Kibæk - muligt at oprette en konto hos os, fortæller Bjarne Andersen. Han oplyser, at kunderne i Videbæk ikke blot bliver mødt af et meget serviceminded personale. De bliver også mødt af ansatte, der besidder en stor, faglig viden. - Vi bruger sloganet »Når varen er vigtig…«, og det handler om at give folk en god service. Vi tilbyder masser af faglig, professionel rådgivning, og det håber vi, at kunderne i Kibæk vil køre efter, bemærker afdelingslederen i Videbæk. I Kibæk har 10-4 i øvrigt valgt

at bibeholde to medarbejdere på kontoret, som sælger til lokale håndværkerne. Alle varer køres dog ud fra Videbæk, og i det hele taget er 10-4 kendt for sin gode service med netop udbringning af varer. I Skjern og Tarm har man så mange kunder, at man dagligt sender en lastbil af sted med varer til dette område.

afdelingsleder Bjarne Andersen ser det som en stor fordel, at man er medlem af både koncernen og indkøbskæden. - Det er en kæmpe fordel. Jo flere man er, jo stærkere står man jo, fastslår han. Foråret er en meget travl tid i byggemarkederne. Efteråret er dog ikke lig med stilstand; her går mange i gang med indendørs aktiviteter,

hvilket betyder salg af maling, nye lamper, garderobeskabe m.m. - Vi er også klar til vinteren, og de første 30 tons vejsalt er på lager, hvoraf de 10 tons allerede er solgt. Salget af vildfuglefoder er også godt i gang, og om kort tid kommer juletravlheden, slutter Bjarne Andersen. - ast

Fællesskab giver styrke 10-4 i Videbæk er én af i alt syv afdelinger i 10-4-koncernen, der har hovedkontor i Ringkøbing. 10-4 er medlem af indkøbskæden Dan Buy, der giver masser af indkøbsfordele, og

NU falder sneen ... fredag den 5. november kl. 20.59 Vi holder åbent Tuborg Julebryg til kl. 22. Pr. kasse.

Tilbuddet gælder ku n fredag de n 5. novemb kl. 20.59-2 er 2.00

89,95

10-4 i Videbæk har cirka 30 medarbejdere. Én af dem er Kim Bülow, tidligere ansat i 10-4 i Kibæk, som ses på billedet her, i færd med at tale med en kunde i telefonen. Kim har arbejdet syv år i Kibæk og fulgte med til Videbæk, da man lukkede afdelingen i Kibæk før sommerferien. (Foto: - ast)

ekskl. embl.

Maks. 2 kasser pr. kunde. Begrænset parti

Kom til

SØNDAGSSHOPPING SuperBrugsen Videbæk Tlf. 97 17 10 11 Slagterafdeling 97 17 11 24

i Videbæk og mød de lokale kunstnere rundt omkring i butikkerne og på Westergaards Hotel


Ny ledelse hos 10-4 i Videbæk Leif Lysgaard er blevet administrationschef for hele koncernen og har overladt ledelsen af afdelingen i Videbæk til tidligere butiksleder Bjarne Andersen Han har prøvet det før - at lede en afdeling - og nu gør han det igen. 52-årige Bjarne Andersen fra Aulum blev 1. september udnævnt til leder af 10-4s afdeling i Videbæk. Han blev ansat i afdelingen i 2008 og har frem til 1. september fungeret som leder af selve byggemarkedet. Han har i øvrigt arbejdet hos 10-4 i Videbæk af to omgange, da han midt i 1980´erne var byggemarkedsleder i et par år. Stillingen som leder af 10-4s afdeling i Videbæk har han overtaget efter Leif Lysgaard, som efter 26 års ansættelse i Videbæk er tiltrådt en stilling som administrationschef for hele 10-4 koncernen. 10-4 er i færd med at gennemføre en større omstrukturering, og som et led deri er det blevet besluttet, at Videbæk - i øvrigt som den sidste af koncernens i alt syv afdelinger skal flytte al sin administration til hovedkontoret i Ringkøbing. Man har også fået et fælles indkøbskontor, og man arbejder i øjeblikket på at indføre en fælles lagerstyring. Der er ydermere lagt op til, at kørslen skal planlægges og administreres centralt. - Jeg er meget glad for min nye stilling. Det er spændende at lede afdelingen i Videbæk, og jeg har prøvet sådan noget

før, for jeg var i ti år leder af XL-afdelingen i Holstebro, omend der var tale om ledelse i en lidt mindre målestok end her i Videbæk, fortæller Bjarne Andersen, som oplyser, at det, han finder spændende ved sin nye stilling, bl.a. er, at han får lov til at være med, når beslutningerne træffes, og at han desuden godt kan li´ at sætte aktiviteter i gang. Noget af en arv Leif Lysgaard var leder af afdelingen i Videbæk i over 20 år. Han var - og er - meget lokalt forankret, og den nye afdelingsleder er udmærket klar over, at han har en stor arv at løfte. - Leif kendte jo alt og alle, og han har nærmest været med til at ansætte hver enkelt medarbejder. Det har jeg ikke, men jeg glæder mig da over, at fire af de cirka 30 medarbejdere, som jeg har fået ledelsesansvaret for, også var ansat, dengang jeg arbejdede i Videbæk-afdelingen første gang, fortæller Bjarne Andersen. Han oplyser, at han som chef er typen, der gerne vil uddelegere opgaver. Det bliver han ganske enkelt også nødt til at gøre, for som leder af hele afdelingen skal han fortsat arbejde med både køb og salg. Og det skal der være tid til. - Jeg brænder for at sælge noget, og jeg nyder at have en god kontakt med kunderne. Jeg duer ikke til at sidde foran en computer en hel dag. Det er slet ikke mig, fastslår den nye afdelingsleder, som har fået et meget positivt indtryk af Videbæk som handelsby i de år, han har arbejdet her. - Videbæk har et god handelsliv, og handelsstandsforenin-

Culture efterår Tørklæde 99,95

Vest 599,95

Tørklæde 199,95

Tørklæde 199,95

Vest 399,95

gen i Videbæk er meget aktiv. Der er en god ånd i byen, og i 10-4-afdelingen har vi mange trofaste kunder, fortæller han. En travl tid venter Bjarne Andersen er udlært i branchen og har tidligere arbejdet hos Bendix i Holstebro og Tømmergården i Vildbjerg. Han kommer fra en stilling i Ceste-gruppen, hvor han i ti år var leder af XL-afdelingen i Holstebro. Han er vant til at arbejde i en kæde, hvor administrationen styres centralt, og han har det fint med den nye struktur, man er i færd med at indføre hos 10-4. Der venter ham en travl periode, hvor tømmerhandelen i Videbæk skal renoveres der skal laves en ny facade, sættes nye vinduer i, skiftes belægningssten med mere. Varemodtagelsen skal flyttes, da en del af en hal skal inddrages til butik. Dernæst sker der ændringer på køkkensiden, hvor man går bort fra at sælge samlede tegnede køkkener men bibeholder salget af saml-selv -køkkener, bordplader, garderobeløsninger osv. Samtidig skal byggeudstillingen ændres en anelse, da køkkenerne forsvinder og skal erstattes af flere byggematerialer, så der er nok at tage fat på i både butikken og på trælasten. Bjarne Andersen er gift med Irene, som er skolesekretær i Holstebro. Parret har fire børn i alderen 15 til 25 år. Familien er bosat i Aulum, og fritiden går for både Bjarnes og hans hustrus vedkommende med masser af golf. Parret er medlemmer af Trehøje Golfklub. - ast

Tunika 299,95 Taske 199,95 Taske 199,95

Tunika 399,95 Lang t-shirt 299,95

Tunika 299,95 Buks 699,95

Buks 499,95

Frasorterede rester Fløjlsbuks 699,95

også fra denne sæson

÷50%

Søndagsåbent den 7. november kl. 11.00-15.00 Stort udvalg i strik og tørklæder NATURANA

etøj s Lingeri s Garn Dam

FELINA

VOGUE

NYT UR-MÆRKE HOS VESTERGAARD URE

UDVALGTE URE SPAR SØNDAG OP TIL

SPINNING-NYHEDER - KIG IND

-50% NING UDGÅET SPIN

⁄ PRIS

12

Bjarne Andersen, som ses til venstre i billedet, er ny leder af 10-4s afdeling i Videbæk. På billedet ses han sammen med Kaj Andersen, som fortsætter i stillingen som salgsleder på tømmerhandelen. (Foto: - ast)

+

+


Pikasol Fiskeolie ÂťĂ˜konomikøbÂŤ Normalpris 317,40 NU

199.Kosttilskud - bør ikke trÌde i stedet for varieret kost.

VidebĂŚk Apotek

8MPFYHHIXKÂ&#x;PHIVJVEWITXXMPSKQIHRSZSKOERMOOIOSQFMRIVIWQIHERHVIXMPFYHSKVEFEXXIV

Bredgade 32 . 6920 VidebĂŚk Tlf. 97 17 25 00

2=,)(8-0%00)*0)678=6/)&69+)6)

%01-2()0-+) *0)678=6/)+0%7 /Â’&29 3+*d 6%&%8)77-036+0%71)(348-0 78Â’66)7=27*)08 74%6 348-0/Â’&293+*d 6%&%8 ,EVHYžIVWX]VOIKPEWMHMRIFVMPPIV#7oOERHYRYJoSTXMP WX VVIW]RWJIPX FIHVIOSRXVEWXSKWIQERKIžIVIHIXEPNIV%PXHIXXIWO]PHIWHIRR]IKIRIVE XMSREJžIVWX]VOIKPEWJVE)WWMPSVWSQOERXMPTEWWIWHMRI NRISKHMXW]RQIVI TVÂ&#x;GMWXIRHRSKIRWMRHIJ V0MKIRYJoVHY VEFEXToHIR]IL NXIORSPS KMWOI)WWMPSVKPEW7TEVSTXMPOV

+%()2%:2 26VIDEBĂ&#x2020;K Ă&#x20AC; 437826 &= 80* << << << SĂ&#x2DC;NDERGADE 3 . 6920 . TLF. 97 17Ă&#x20AC;10 48 .<< WWW.PROFILOPTIK.DK ;;;463*-0348-/(/ +Â&#x;PHIVWEQQIRPMKRMRKIRQIHXMHPMKIVIKIRIVEXMSRIVEJ)WWMPSVKPEW6IJ1ERLEXXER:MWMSR%WWSGMEXIW-RWXMXYXIJSV:MWMSR 6IWIEVGL2I[=SVO8MPFYHHIXKÂ&#x;PHIVMRHMZMHYIPXXMPTEWWIHIXSTKPEWJVE)WWMPSV°TL]WMSTL]WMSMTWIS

Masser af kunst i butikkerne Søndagsübent kombineres med kunstnerbesøg i VidebÌks butikker samt udstilling af kunstvÌrker overalt De fÌrreste regner nok med at fü muligheden for at se pü kunst, nür de f.eks. køber tøj, isenkram eller vitaminpiller til børnene. Men muligheden foreligger pü søndag, hvor butikkerne i VidebÌk holder søndagsübent og i den forbindelse har bedt en lang rÌkke lokale kunstnere om at udstille deres vÌrker i butikkerne. Det er VidebÌks bychef Ulla Fløe Andersen, der har füet ideen til at lade kunsten flytte ind i butikkerne, og de forskellige kunstvÌrker kan studeres hele ugen med den store finale pü søndag, hvor byens kunder i en times tid - i forbindelse med at butikkerne holder søndagsübent - für mulighed for at møde kunstnerne ansigt til ansigt i butikkerne, og hvor Westergaards

Hotel desuden byder pü en stor kunstudstilling. - Ideen opstod, da jeg en dag besøgte Frivillighuset i VidebÌk. Her var man den dag ved at gøre sig klar til at medvirke i kunstudstillingen Kunsten inviterer indenfor. Jeg tÌnkte, at det koncept mütte man kunne lave om, sü det passer til byens butikker, og da jeg luftede ideen pü et fyraftensmøde, i VidebÌk Handel & Erhverv, var man med pü ideen, fortÌller Ulla Fløe Andersen, som naturligvis er meget begejstret for at kunne oplyse, at ikke mindre end 22 lokale kunstnere har tilmeldt sig arrangementet pü søndag. - Det er dejligt, at der er sü mange, der har meldt sig til. Da jeg begyndte at arrangere det her, tÌnkte jeg: Uha, gad vide, om jeg kan fü de lokale kunstnere til at vÌre med pü det her! Men det har vist sig, at der er rigtigt mange, der er flittige her i VidebÌk, og bedst som jeg troede, at vi skulle be´ nogle af kunstnerne udstille i to butikker for at dÌkke alle butikker ind, viser det sig, at nogle butikker rent faktisk skal

tage to kunstnere ind, sü alle für mulighed for at udstille deres vÌrker, fortÌller Ulla Fløe Andersen. En stor udstilling Butikkerne bugner af gode efterürstilbud og holder pü søndag übent i fire timer. Nür butikkerne lukker, er der prÌcis en time til at studere den store kunstudstilling pü Westergaards Hotel, der i øvrigt er üben helt fra det tidspunkt, hvor butikkerne übner. Ifølge VidebÌks bychef har 26-27 kunstnere - de fleste fra VidebÌk; resten fra det lokale opland - sagt ja til at udstille deres vÌrker pü byens hotel, og derudover vil projektet med at bygge en kunstpavillon i VidebÌk AnlÌg blive prÌsenteret pü hotellet. I forbindelse med arrangementet pü søndag serveres der gratis smükager og kaffe til kunderne, büde i butikkerne og pü Westergaards Hotel. Hvis du vil vide, hvilke kunstnere der medvirker pü søndag, og i hvilke butikker du kan se deres vÌrker, kan du lÌse mere pü forsiden af avisen. - ast

Design dit eget unikaarmbünd hos Vestergaard i VidebÌk Wish er navnet pü en ny kollektion af trendy lÌderarmbünd, som Vestergaard Ure, Guld og Sølv i VidebÌk netop har füet hjem. Med et vÌld af forskellige beads kan den markante lÌdersnor i ultrablødt lammeskind styles alt efter humør og anledning, sü armbündet matcher din personlige stil. Konceptet for den nye Wishkollektion er simpel: VÌlg den lÌdersnor, der bedst matcher garderoben, og kombinÊr med dine favoritbeads. De lÌkre lÌderarmbünd füs i sort, sølv, rød, lilla, brun og hvid og kan alt efter smag, humør og anledning udsmykkes med et eller flere vedhÌng. Skal det nye armbünd have sidste, personlige touch, er det blot at lade fantasien fü frit spil. Ved at udskifte Êt eller to beads Ìndrer armbündet karakter, og med over hundrede beads i sølv og forgyldt sølv er det nemt at sammensÌtte et unikt smykke. Make a Wish PrÌcis som navnet antyder, giver Wish masser af muligheder for at ønske sig nye beads, sü snart lejligheden byder sig. Med et vÌld af forskellige motiver er det nok at vÌlge i mellem, og hos Vestergaard i VidebÌk glÌder de sig til at vise de mange flotte beads frem for kunderne. Med sine fine detaljer og mange kombinationsmulig-

heder bliver Wish med sikkerhed et must have hos alle kvinder, som kan lide at skille sig ud. Blandt de dedikerede fans findes allerede den smukke tv-vÌrtinde Ibi Støving, som ogsü er kampagnemodel for den nye kollektion. Sammen med den brede kollektion af lÌderarmbünd

suppleres Wish med en 42 cm lang lĂŚderkĂŚde, der er tyndere end armbĂĽndene og fungerer perfekt som halssmykke. SĂŚt to eller tre beads pĂĽ kĂŚden og fĂĽ en flot og sammenhĂŚngende stil. - chri

Den nye kollektion af lÌkre lÌderarmbünd Wish forhandles i VidebÌk eksklusivt hos Vestergaard Ure, Guld og Sølv, Søndergade 3. Her ses tv-vÌrtinde Ibi Støving med Wish armbünd i hvid og sølvring med cat-eye amatyst.


Sammen gør vi en positiv forskel k rne Videbæ le g æ M C ED p Butik: en Kaastru r ø S : Navn ægler jendomsm E : g n i ll Sti

Hans udgangspunkt er at give kunderne en god oplevelse

1 2 3

4 5 6 7 8 9 10

Hvad har Videbæk, som de andre byer ikke har? 2 meget gode skoler. Både den kristne friskole og Videbæk Skole har et godt renomme og er velfungerende skoler for vores børn. Moderne idrætscenter med rigtig gode faciliteter så børn og voksne har gode muligheder for at dyrke sunde interesser. Et godt handelsmiljø, hvor vi i byen kan købe »alt« hvad vi har behov for til hverdag og fest. Så har vi samtidig huspriser som gør at vi har råd til at bo her - også selv om den ene skulle gå på dagpenge i en kortere eller længere periode. Her er trygt og godt! Hvorfor er det godt at handle i Videbæk? Sko, tøj, sport, boghandel og alle de daglige varer - vi har de butikker som er nødvendige for et velfungerende handelsmiljø. Samtidig føler jeg at jeg får en god service i de butikker jeg handler i - og det er meget vigtigt for lysten til at komme igen. Hvad forstår man ved god service i din forretning/på din arbejdsplads? Vi lever af service. Vort udgangspunkt er at kunderne skal have en god oplevelse med køb/salg af ejendom. Det gør vi ved løbende at være i kontakt med sælger både pr. telefon, men også til møder, hvor vi over en kop kaffe får en snak om salget og de muligheder der er for salg af ejendommen f.eks. afholdelse af åbent hus og Boligdomino med mulighed for at bytte bolig osv. Køber inviterer vi til et møde på kontoret, hvor vi gennemgår de emner som kunne matche købers ønske, snakker finansiering og lånegodkendelse til køb af bolig. Efter fremvisning snakker vi selvfølgelig med køber og tilretter evt. købers ønsker i køberkartoteket, finder evt. nye emner eller handler.... Beskriv en god arbejdsdag - hvad skal der til? Det er selvfølgelig når vi handler - og vi har et godt hold af dygtige og engagerede medarbejdere hos EDC og derfor har jeg mange gode dage!

Med vestjyskBANK i ryggen kan du roligt handle I vestjyskBANK ser vi mulighederne sammen med vores kunder. Vi har fokus på at opbygge langsigtede relationer og gensidig loyalitet. Det betyder, at de løsninger, du finder sammen med os, holder. Vi fortæller dig præcist, hvilket økonomisk råderum du har.

Selvstændige og statsautoriserede ejendomsmæglere. Valuarer. mde

Kom godt videre

At sælge en ejendom er også en slags »kunst«!

Kontakt EDC og lad os i fællesskab fuldføre kunstværket.

Er du lykkelig? Ja.

edc.dk 2 PLANS VILLA - VIDEBÆK

VILLA - VIDEBÆK

Gl Herborgvej 25 Gulstenshus i 2 plan beliggende i attraktivt og børnevenligt kvarter på lukket og rolig vej. Beliggende i Videbæks sydlige bydel tæt på byen, Herborg Bakker og naturområde.

Nørregade 38 Ejendommen er beliggende centralt i Videbæk by få min. gang til byens centrum med gode indkøbsmuligheder mm. Boligareal på 135 m² 16 m² kælder. 15 m² garage der i dag anvendes til disp. rum.

SOLGT

SOLGT

Bo./Kld. 118/118 m² Rum/Vær. 4/3 Grund 1000 m² Opf. 1953 Kontakt 97171299 Sag 69200031

Bo./Kld. 135/16 m² Rum/Vær. 4/4 Grund 435 m² Opf. 1930 Kontakt 97171299 Sag 69200121

PÆNT HUS - FISKBÆK

VILLA - BARDE

Skråvejen 18 Hyggeligt og velholdt hus på landet. . 126 m² + 33 m² nyere carport m/redskabsrum. God indretning m/nyere badeværelse, stort køkken m/spiseplads og hyggelig stue. Byvand og etableret godkendt nedsivningsanlæg.

Anemonevej 34 Usædvanlig pæn og velplejet 1-plans villa indrettet med 3 gode soverum, 2 toiletter, meget stort køkken/alrum med klinkegulv og karnap, hyggelig stue samt lille nedsænket stue med brændeovn og pæn baggang.

SOLGT

SOLGT

Se et udsnit af vore seneste kunstværker her ved siden af:

Hvad laver du, når du har fri? Dyrker motion. Er sammen med familien. Spiller lidt golf og håndbold, Hjælpetræner for nogle store talenter på håndboldbanen bl.a. Rikke - min yngste datter.

Hvis du vandt en million kroner, hvad ville du så bruge dem på? En tur til USA - når jeg så kom hjem vil jeg glæde mig til at komme i gang igen resten af pengene i banken indtil videre.

Du er altid velkommen i vestjyskBANK!

Videbæk Ejendomskontor a/s

?

Hvad giver dit arbejde dig - ud over løn? Kontakt med en masse dejligt forskellige mennesker - som mødes på alle tidspunkter af livet. Faglige udfordringer idet lovgivning hele tiden ændres. Succesoplevelser - når det lykkes!

Kom forbi eller ring og få en aftale med en af vores dygtige rådgivere og se, hvad vi kan gøre for dig.

vestjyskbank.dk/videbaek

Hvis døgnet havde 48 timer, hvad ville du så bruge de ekstra 24 timer på? 8 timer på familien, 8 timer på arbejdet, 4 timer på at sove og 4 timer på alt andet. Hvis du skulle vælge et andet job/en anden branche, hvilket ét/én ville du så vælge? Det har jeg ikke tænkt over - jeg er meget glad for mit job. Noget med mennesker!

Vi siger ja til den løsning, vi tror på, du bliver gladest for i længden.

Kontakt os for en vurdering af ejendommen og dine muligheder i forbindelse med salg.

D

Bolig Grund Kontakt Sag

165 m² Rum/Vær. 902 m² Opf.

4/2 1900 97171299 69209184

Bolig Grund Kontakt Sag

134 m² Rum/Vær. 963 m² Opf.

Bredgade 39 · 6920 Videbæk · E-mail: 692@edc.dk

-ast

97 17 12 99 Autoriseret låneformidler for BRFkredit

Kom godt videre

5/3 1975 97171299 69200156


Novembertil bud MTB-sæsonen er godt i gang DERFOR: Ved køb af MTB medfølger valgfrit tøj fra EXTREME til en værdi af 750.-

Vi har MTB fra kr. 3.499.-

HUSK! Vi gør din cykel

VINTERKLAR for kun

199.-

Forhandler af

Lindebjerg erg el-scooter terr - kan du ikke komme tilil os, kommer vi gerne til dig. g. Ring og aftal nærmere e og få tilsendt brochure e

Bredgade 33 6920 Videbæk Tlf. 96 17 00 77 www.dincykelmand.dk

Flotte malerier hos Margit Butik Margit i Videbæk er blot én af mange butikker, der byder kunsten indenfor - Jeg synes, det er et rigtigt spændende initiativ, og når vi nu har så mange i Videbæk, der maler, er det med at få deres malerier præsenteret. Sådan siger Margit Aagaard, som er indehaver af butik Margit i Videbæk. I denne uge kan butikkens kunder - samtidig med at de kigger på tøj eller garn - nyde synet af fem flotte malerier, lavet af 70-årige Lizzie Broe Rasmussen i Videbæk. Hun begyndte for alvor at male for 10 år siden efter et

billedkursus på VUC, hvor hun lærte noget om tegning, akvarel og malerkunst. Siden har hun deltaget i flere kurser og er nu med i malergruppen Stauning Malerne, der udstiller i Galleri Viemark. Tidligere har hun bl.a. også udstillet i Frivillighedshuset i Videbæk - men aldrig i en butik. - Jeg synes, det er en god idé, at man på den måde får kunsten ind i butikkerne. Så er der jo flere, der ser, hvad vi laver, og jeg glæder mig til at se, hvad alle de andre kunstnere udstiller, udtalte Lizzie Broe Rasmussen, da hun fredag før avisens deadline var på besøg

i butik Margit, medbringende fem af sine nyeste malerier, malet med akrylmaling. - Jeg troede kun, jeg skulle udstille et eller to billeder, men Margit lader mig udstille dem alle fem. Det er jo dejligt, lød det fra en glad Lizzie Broe Rasmussen. Butiksindehaver Margit Aagaard var også glad. Hun nød at få de flotte malerier ind i sin butik, og hele ugen kan butikkens kunder nyde synet af malerierne, når de enten aflægger butikken et besøg eller spadserer forbi butiksvinduerne, hvor nogle af malerierne er udstillet.

På søndag holder butikkerne i Videbæk søndagsåbent, og over 20 kunstnere udstiller deres værker i byens butikker. I løbet af søndagen kan man møde kunstnerne i de forskellige butikker, og hos Margit kan man således træffe Lizzie Broe Rasmussen i en time midt på dagen. I skrivende stund overvejer hun desuden at medvirke i den store kunstudstilling, der afvikles på søndag på Westergaards Hotel, så man også dér kan se eksempler på, hvad det er hun maler. - ast

Lizzie Broe Rasmussen (til venstre) fotograferet i butik Margit sammen med de malerier, hun har valgt at udstille i butikken. Til højre i billedet ses butiksindehaver Margit Aagaard. I det store maleri anes forskellige fantasidyr. I de små malerier ser man bl.a. postkasser fra New Zealand, som kunstneren har besøgt i forbindelse med et bryllup, hun var inviteret til, og derudover er der et maleri, der signalerer mødet mellem gammelt og nyt samt et maleri, der viser nogle sjove huse. (Foto: - ast)

KOM TIL

Halloween-fest på Hotel Falken lørdag den 6. november fra kl. 21.00-02.00 Entre 50 kr. - betales ved indgangen

Musikken leveres af s Cadillac Roadfighther

KOM GERNE UDKLÆDT

Falkevej 3 6920 Videbæk Tlf. 97 17 15 50

Man kan ikke rådgive nogen, man ikke kender. Derfor får du som kunde i Handelsbanken altid en rådgiver, som følger netop dig. Det giver en helt anden dialog end den, der hver gang starter med, at du skal fortælle, hvad du hedder. Det har gjort os til én af Europas stærkeste banker og givet os nogle af Danmarks mest tilfredse kunder*.

*Handelsbanken har nogle af Danmarks mest tilfredse kunder ifølge Extended Performance Satisfaction Index 2010

Bredgade 10 / 6920 Videbæk / tlf. 4456 5850 www.handelsbanken.dk/videbaek


g n i n s ly e b i lg a v d u t r o St

Sirius kvalitetslyskæder m/ energirigtige pærer og mulighed for at forlænge kæderne med ekstra lyskæder

Trip Trap Årets nissepar

249,-

Nynne ogf Elias

249,-

Årets juleuro fra Georg Jensen

9,9Regnmåler og termometerr

249,-

329,-

Sætpris

STORT UDVALG

Sirius Snowball med lys. 15, 20 og 25 cm Sæt med 3 stk.

i elektriske husholdningsapparater og småapparater til personlig pleje… F.eks.: • Toastjern • Strygejern • Kaffemaskine • Saftpresser • Kogekande • Stavblender • Brødrister • Foodprocessor • Mikroovn • Barbermaskine • Hårklipper og næsetrimmer

Rosendahl

Mange spændende ting til boligen - kig ind!

Vælg mellem: Vandkaraffel 6 stk. vandglas l eller vinkaraffe

Frit valg Spar 50,-

119,-

Hos 10-4 får du Til de kreative

RÅD OG VEJLEDNING AF FAGFOLK

med svæveramme Sølv 20x30

R u llespa rt li n g

- hv is du vi l st ar te profes sion elt

Farvesortiment

30x30

med 12 farver. Akryl........................

30x40

3995 95 Olie ......................... 49

Anette Sørensen, Malerafd.

Rulle 25 cm

299,Spar 300,-

Malerlærred

Gør det let at påføre og fordele spartelmassen uden risiko for at spartelmassen sprøjter.

79,-

Ergonomisk glittespartel som sikrer minimal slibning efterfølgende. Normalpris 599,-

Vægmaling mat 9 l + 20% = 10,8 l God dækkevne. God holdbarhed. Lettere vaskbar. Mat / glans 5.

499,Spar 400,-

40x40 60x60

3995 4995 6995 8995 12900

Vægmaling robust 9 l + 20% = 10,8 l God dækkevne. God holdbarhed. Slidstærk/ vaskbar. Glans 10.

599,Spar 400,-

Rullespartelmasse til at rulle på væg og loft med malerrulle 15 liter. Normalpris 319,-

229,Spar 90,-

BYGGECENTER ECENTER TØMMERHANDEL VIDEBÆK Fabriksvej 1 . 6920 Videbæk . Tlf. 97 17 10 04


Spændende koncert i Laugesens Have Onsdag aften i næste uge er der endnu engang koncert i Laugesens Have ved Videbæk. Det tværnordiske band Færd, Dørge, Becker & Hjetland optræder, og da koncerten arrangeres som et led i kulturprojektet – »Kultur – langt ude!« - er der gratis adgang til koncerten. Pierre Dørge og Irene Becker, på henholdsvis guitar og keyboards; er verdenskendte for deres arbejde med The New Jungleorchestra. Folk-jazz-trioen Færd, bestående af Peter Uhrbrand på violin og Eskil Romme på saxofon samt svenske Jens Ulvsand på guitar og bouzouki. De har fundet sammen med world/avantgarde jazzduoen.

Ung og frisk direkte fra folkemusikuddannelsen i Odense deltager yderligere den norskdanske sangerinde Jullie Hjetland - Årets Vocalist under DMA Folk i Tønder 2009. Trioen Færd har siden starten i 2002 haft sit musikalske udgangspunkt i landene omkring NordAtlanten med samarbejde med musikere fra Danmark, Irland, England, Finland og Sverige. Færd har turneret i store dele af Europa, i Australien og New Zealand. Pierre Dørge og Irene Becker, som er hovedkræfterne bag det legendariske New Jungle Orchestra, har gennem årene manifesteret sig som en unik hjørnesten i den eksperimen-

terende del af dansk og international jazz. Begge har de et omfattende kompositorisk cv bag sig, samt et turnevirke, der gennem årene har bragt dem rundt på alle verdens kontinenter. Norsk-danske Jullie Hjetland, som er midt i studieforløbet på Carl Nielsen Akademiet i Odense, har allerede markeret sig som meget velfunderet både fagligt og teknisk, blandt den nye unge generation af musikere på vej frem; Ikke mindst i kraft af folkemusikuddannelsen. Jullie Hejtlands foretrukne arbejdsområder er eksperimenterende folk og folkrock. - ast

Vinderne af halloweenkonkurrencen på Herborg Planteskole blev Kim Bøndergaard der vandt et Bonfire bålsted for sin flotte halloweenugle. 2 præmien, en redekasse med webkamera, gik til Maja, Tobias og Nicklas Brodersen der havde lavet et forelsket græskar. 3 præmien, en multiredekasse gik til Freja Rasmussen for græskarret med den ene tand, fortæller Irma fra Herborg Planteskole.

Det tværnordiske band Færd, Dørge, Becker & Hjetland, optræder i Laugesens Have i næste uge, og der er gratis adgang. (Privat foto)

BLIV BRAND M lørdag den 6 AND FOR EN DAG . nov på brandstati ember kl. 13-16 onen i Videbæ k

Er du m/k mellem 20 og 50 år og kunne du tænker dig en anderledes eftermiddag med action, spænding og flammer? Falck i Videbæk byder dig indenfor til arrangementet »Brandmand for en dag«. • Vi slukker brand, klipper i biler og prøver uniformer. • Prøv det du altid har drømt om. • Information om jobbet som deltids brandmand. Mød op og vær parat til en spændende eftermiddag.

For information kontakt: Brandstationsleder: John F. Andersen, tlf. 21 12 58 52 Holdleder: Jens Kr. Lynderup, tlf. 23 25 10 36

Er der altid

LÆS MERE PÅ WWW.BLIVBRANDMANDNU.DK

Skolebørn var med til at fejre kirkens jubilæum Grønbjerg Friskole markerede religionsskiftet i vikingetiden på en spændende måde I anledning af Nr. Omme Kirkes 850 års jubilæum, som menighedsrådet fejrer i dette efterår, tog Grønbjerg Friskole en udfordring op og deltog i et skole-kirke-arrangement fredag i den forgangne uge. Hele skoleåret har fortælletimerne på Grønbjerg Friskole været koncentrerede om den nordiske mytologi, og nu var der en god anledning til at fortælle om religionsskiftet i vikingetiden. Arrangementet begyndte på Grønbjerg Friskole kl. 8.30, hvor lærerne opførte et optrin i gymnastiksalen. Her kom det til håndgemæng mellem de nordiske guder

og kongefamilien - og i kongefamilien indbyrdes - inden man enedes om at følges ad til kirke. På vej til kirken blev kongefamilien fulgt af hirdmænd fra 8. klasse, hvorefter resten af skolens elever og lærere fulgte efter. Munkeprocession i kirken I kirken var der røgelse, munkeprocession og fortælling om HvideKrist ved den lokale sognepræst Ole Rasmussen. Han messede desuden en bøn på latin, og alle fik et særligt symbol med sig fra kirken ved døren. Ved 11-tiden var hele arrangementet slut, hvorefter skolens hverdag blev normal igen. I kirken var der festgudstjeneste søndag i den forgangne uge, og her var dele fra skolekirke-arrangementet flyttet med, ligesom menigheden kunne glæde sig over den

fine udstilling om Nr. Omme Kirke, der pryder kirken frem til udgangen af november. Både skoleleder Peter Lindegaard og sognepræsten var begejstrede for fredagens og søndagens begivenheder. - Det var en enestående mulighed for at lade skolens undervisning være en del af det liv, der i øvrigt er børnenes verden i Grønbjerg. Sådan forsøger vi på mange måder at få børnenes hverdag til at give mening – også i skolen, udtaler skolelederen i Grønbjerg, og sognepræsten er enig. Han supplerer ved at sige, at selvom Nr. Omme Kirke i dag ligger uden for byen, er det hans klare opfattelse, at sådan er det ikke for borgerne i Grønbjerg. Her er man nemlig vant til at tænke i helheder. - ast


Stor opbakning til Kwik Spar i Fjelstervang Fantastisk kirkekoncert i Ă&#x2DC;rnhøj PĂĽ generalforsamlingen i sidste uge kom borgerne med masser af forslag til, hvordan man kan redde butikken Kwik Spar ApS i Fjelstervang gik - som tidligere omtalt i disse spalter - i sidste uge til generalforsamling med røde tal pĂĽ bundlinien, og bestyrelsen efterlyser en større opbakning til butikken. Den opbakning fĂĽr man formentligt nu. 46 borgere mødte op pĂĽ generalforsamlingen, og man diskuterede butikkens fremtid lĂŚnge og intenst. Holdningen var klar: - Butikken skal bestĂĽ! Masser af ideer Der kom masser af gode og spĂŚndende forslag pĂĽ bordet, og dem vil bestyrelsen nu se nĂŚrmere pĂĽ. Bestyrelsesmedlem Lis Krath fortĂŚller: - Det første, bestyrelsen tager fat pĂĽ, er formentligt at fĂĽ lavet en husstandsomdelt folder, hvori vi gør opmĂŚrksom pĂĽ forskellige ting, bl.a. at vi holder en vinsmagning i februar, og at man kan lave en konto i butikken. Der kom mange forslag frem pĂĽ generalforsamlingen, og pĂĽ det nĂŚste bestyrelsesmøde gĂĽr vi i gang med at prioritere dem. Lis Krath oplyser, at man ved et før-jul-arrangement i butikken vil gøre kunderne opmĂŚrksomme pĂĽ fordelene ved at oprette en konto i butikken, ligesom man ogsĂĽ vil arbejde pĂĽ at gøre det endnu mere attraktivt for børnefamilier at handle lokalt. PĂĽ generalforsamlingen var der et forslag om, at børnene op til jul kan klippe en julenisse, mens mor eller far handler. Der kom ogsĂĽ et forslag om, at børn, som kommer i butikken fredag eftermiddag, kan gĂĽ pĂĽ skattejagt i butikken, mens mor og far handler ind. Der var desuden et forslag om, at man sĂŚlger ud af de 30 andele, som sammenslutningen ÂťLiv i FjelstervangÂŤ i sin tid købte. - SĂĽdan en handling vil ikke give os flere penge i kassen,

men den kan müske fü flere til at føle et tilhørsforhold til butikken, forklarer Lis Krath.

Har füet ny formand Pü generalforsamlingen meldte to personer sig til at hjÌlpe med at planlÌgge de forskellige arrangementer i butikken, og det var Hanne Andersen og Gurli Wulf. Lene Sørensen, som op til generalforsamlingen var formand for bestyrelsen, valgte at forlade bestyrelsen, og i stedet for hende blev Kirsten Kragelund valgt ind. Hun har overtaget posten som formand. Peder Christensen, som er direktør i selskabet, blev genvalgt og fortsÌtter pü denne post.

Bestyrelsen bestĂĽr desuden af Henrik B. Kristensen, som er kasserer, Lis Krath, som er sekretĂŚr, og Kim E. Fredslund, som er menigt medlem af bestyrelsen.

En halv million mere Peder Christensen aflagde beretning pü generalforsamlingen, og af den fremgik det, at bestyrelsen ser alvorligt pü butikkens økonomiske situation. Han sagde: - Som ansvarlig bestyrelse kan vi ikke sidde stille og se pü, at vores egenkapital lige sü stille bliver spist op. Egenkapitalen pü smü 500.000 kroner, som vores anpartshavere indbetalte, da vi begyndte, var jo planlagt til at dÌkke varelage-

ret og skulle sikre, at vi ikke skulle trÌkke pü vores kassekredit. Peder Christensen oplyste, at det er bestyrelsens hüb, at man kan opnü en halv million kroner mere i omsÌtning. Han gennemgik desuden ürets gang i butikken, og her fremgik det bl.a., at en fÌllesspisning sidst i august blev sü stor en succes, at den gav et overskud pü 15.000 kroner, som ubesküret gik lige i butikkens kasse. Direktøren benyttede desuden lejligheden til - pü bestyrelsens vegne - at takke büde de ansatte, kunderne og alle de frivillige, der hjÌlper til i butikken. - ast

Sangerinden Tina Siel, fløjtenisten Tine Lilholt og pianisten Knud Erik Thrane gĂŚstede torsdag aften Ă&#x2DC;rnhøj Kirke ved en koncert arrangeret af menighedsrĂĽdet i Ă&#x2DC;rnhøj. 120 havde købt billet og de fik en musikoplevelse, der vil sidde i kroppen i et stykke tid. Det var tilfĂŚldigt, at kirkekoncerten blev afholdt pĂĽ ÂťSpil dansk dagenÂŤ â&#x20AC;&#x201C; der blev spillet mange danske sange, men ogsĂĽ svenske og norske sange var en del af repertoiret.

Tina Siel indledte koncerten med at fortĂŚlle, at hun elsker denne ĂĽrstid med mørke, regn og rusk â&#x20AC;&#x201C; det betyder nemlig at vi skal hygge og hygge os sammen. Og det var prĂŚcis det man gjorde i Ă&#x2DC;rnhøj Kirke â&#x20AC;&#x201C; man hyggede sig sammen og kroppen blev fyldt med dejlige sange og toner der kom til sin ret i det flotte kirkerum â&#x20AC;&#x201C; en fantastisk oplevelse der uden tvivl gav gĂĽsehud.

HOS VIFTRUP JESPERSEN er hjĂŚlpen lige ved hĂĽnden:

Vi reparerer alle typer hvidevarer!

Stort debatmøde om

Husk vi har reservedele til gør-detselv-folket!

ERHVERVSUDVIKLING I VESTJYLLAND Tirsdag den 9. november kl. 18.00-21.30 i Laugesens Have, KnivsbĂŚkvej 13, VidebĂŚk Bent Hansen formand for Region Midtjylland

Orla Hav

Bent Hansen

erhvervsordfører i Socialdemokratiet

Flemming Just

Vi gentager succesen fra øvrige ür

Julefrokost/ bowling â&#x20AC;&#x201C; hver dag fra den 12. 15. november til og med den 18. 20. december

professor ved Syddansk Universitet Stort debatmøde om erhvervsudvikling i Vestjylland med chefredaktør ved Dagbladet, Søren Christensen som ordstyrer.

Julefrokost 1

Middag fra buffet under mødet. Mødet er gratis. Tilmelding til Laugesens Have pü lh@vestenvind.dk eller tlf. 97 17 20 00 senest 5. november.

Orla Hav

Alle er velkomne

Marineret sild m/ karrysalat. RødspÌttefilet med remoulade. Tartelet med høns og asparges. Ribbenssteg med rødkül. Risalamande og kaffe Pris

Arrangør:

Ringkøbing Fjord

    

        

Vi isolerer ogsĂĽ med stenulds- og glasuldsprodukter

BREDGADE 31 â&#x20AC;˘ 6920 VIDEBĂ&#x2020;K â&#x20AC;˘ TELEFON 97 17 16 44

Flemming Just

110.-

Julefrokost 2 Marineret sild m. karrysalat. RødspÌttefilet med remoulade. Tartelet med høns og asparges. Ribbenssteg med rødkül. Frikadeller og medister m. grønlangkül og brunede kartofler. Risalamande og kaffe. Pris

140.-

Der er mulighed for at ĂŚndre i menuen

Merpris ved bowling kr. 25,pr. deltager - Kun mod forudbestilling

Bestilling senest 3 dage før til:

VidebĂŚk IdrĂŚts- og Fritidscenter Vestervang 28 . 6920 VidebĂŚk Tlf. 97 17 13 22 . vifc@vifc.dk www.vifc.dk

r oplevelse Sport og lle... for a


Masser af TV

– i allerskarpeste kvalitet 30/30

Mbit/s

Stor TV Pakke (inkl. HD kanaler) Fri dansk fastnet telefoni (valgfrit) Waoo! Online Film

399,Intropris – bestil nu!

pr. md.

Min. pris. i 6 mdr.: 3.543,-, heraf tilslutning 750,og halvårligt TV Servicegebyr 399,-*

Fiberbredbånd | TV | Telefoni | www.energimidt.dk

Nu kommer Waoo!, og du kan godt glæde dig. Waoo! går nemlig forrest med digitalt TV og gi’r dig de største TV-oplevelser med knivskarpe billeder og suveræn lyd. TV fra Waoo! betyder, at du får meget mere ud af dit TV. Glæd dig til HDTV, TV on demand, Waoo! Bio, Start Forfra og meget meget mere. Når du vælger Waoo! 3 pakken, får du også lynhurtigt fiberbredbånd og fri dansk fastnet telefoni. Og så får du fri adgang til Waoo! Online Film resten af året – 400 film leveret af Movieurope direkte på din computer. Læs mere om Waoo! 3 på www.energimidt.dk. Og skynd dig at bestille, hvis du vil have den gode pris.

*Tilbuddet gælder til 31.12.2010. Bindingsperioden og introprisen gælder i 6 mdr. Herefter er normalprisen 528,- pr. md. excl. telefoni og 617,- pr. md. inkl.fri dansk fastnet telefoni. Min. pris indeholder: Tilslutning: 750,-, Abonnement: 6x399,- pr. md. og halvårligt TV Servicegebyr: 399,- i alt 3.543,-. Forudsætter adgang til fibernet. Introtilbuddet gælder kun for kunder, der ikke har modtaget internet, TV og/eller telefoni via deres fibernetforbindelse inden for de seneste 6 måneder. Fri adgang til Waoo! Online Film, 400 film leveret af Movieurope, gælder til og med 31.12.2010 (normalpris 99,- pr. md.).


Drømmefinale på Videbæk Stadion Fra VIF’s førsteholdstræner Ruben Nicklas Nielsen har vi modtaget flg. tekst og han er bare helt klar ... Så er der lagt op til et rigtigt topbrag, og gyser af en sidste kamp, på lørdag mod Holstebro. En rigtig finale nr. 1 mod nr. 2 vinderen rykker op, Holstebro har dog den fordel, at pointdeling også sender dem op. Da vi efter 4 runder lå sidst i rækken, uden nogen sejre, turde vi ikke drømme om at stå med denne mulighed i sidste spillerunde. Vi har spillet rigtig godt hele efteråret, også de første 4 runder, vi havde bare ikke helt selvtilliden, og troen på tingene men den fik vi. Med 7 sejre og 3 uafgjorte kampe i de sidste 10 spillerunder, vidner lidt om det flotte efterår vi har haft. Der er ikke langt fra succes til fiasko, i den sidste kamp i foråret spillede vi også en gyser af en kamp mod Snejbjerg, men det var for ikke at rykke ned i serie 3, nu står vi med en gylden chance, for at rykke op i serie 1. Så det er helt fortjent, vi står der hvor vi gør lige nu. At om-

sætte modgangen i foråret til noget positivt og spille noget rigtig flot fodbold hele efteråret. Så det er meget fortjent, vi står med en finale om at rykke op i serie 1, da vi har været puljens bedste hold. Uanset om vi vinder eller taber på lørdag, har det været et rigtigt positivt efterår med rigtig godt fodboldspil, vi har et godt miks af unge talenter på vej frem og nogle rigtig gode rutinerede spillere. Det vidner andetholdets flotte oprykning til serie 3 også om, i en meget svær pulje. Så vi håber, når vi skriver 1. februar, at vi har de samme talentfulde spillere til rådighed, så vi kan bygge videre på det vi er i gang med, uanset om det er i serie 1 eller 2. Lørdagens finalemodstander Holstebro har ligget nr. 1 stort set hele sæsonen, så der venter os en rigtig svær kamp, ingen tvivl om det, men det bliver også en sjov kamp at deltage i. Det er sådanne kampe vi alle bruger så meget tid på fodbold, for at få, så det skal man kunne mærke og se på banen. Holstebro har et godt hold med mange rutinerede tidligere divisionsspillere og flere unge spillere,

de har også flere spillere med der er vendt tilbage fra skader, og som plejer at være med på deres serie 1 hold, så det bliver et forstærket Holstebrohold, vi møder lørdag. Så må vi jo bevise, vi er det bedste hold, og at vi er et angrebsivrigt hold. Vi har rigtig mange strenge at spille på offensivt, også derfor er vi det mest scorende hold i rækken, og Holstebro er det hold der har lukket færrest mål ind, så det bliver en meget lige kamp, helt til det sidste. Derfor håber vi på rigtig stor opbakning på lørdag. Ikke kun fra de trofaste fans, men at så mange mennesker som muligt kommer, også dem som ikke plejer at komme på vores stadion, drengene har brug for al den støtte de kan få, så rammerne er i top til denne finalekamp, så kom forbi på lørdag.

Få kr. 5000,for dit gamle tv når du opgraderer til Loewe Art SL DR+ Et ægte kunststykke fra Loewe. Loewe Art SL DR+ er et elegant LCD tv med indbygget harddiskoptager, som kan optage i HD! Så bestemmer du selv, hvad du vil se, og hvornår du vil se det...også i High Definition.

Kom ind og få en demonstration. I forbindelse med kunst søndagen giver vi i hele denne uge (uge 44) kr. 5.000,- for dit gamle tv, når du opgraderer til et nyt Loewe Art SL DR+ tv1. Modellen findes i 32, 37, 42 og 47“ og i farverne sort, sølv og hvid2. 1 Max.et stk. gammelt tv pr. et stk. nyt Loewe Art SL DR+ tv. 2 47“ fås ikke i hvid.

3års Forhandler-

garanti

RMK Teknik . Vorgodvej 3 . 6920 20 Vorgod-Barde d d . tlf. lf 97 17 51 44 . rmk@rmkteknik.dk

PGO HOT 50 Sort eller rød. Hvis din scooter skal være trofast, og som også er til sjov og til fest. Skal du skaffe dig en Hot 50. Hot 50 har bevist sit værd. KUN

Stort udvalg i scootere 2 og 4 takt. Priser fra

9.995.- 7.9 95.-

Koncert onsdag den 10. nov. kl. 20.00 i Hedeslaget på Laugesens Have

El-scooter

0.SPAR 4.00

Jupiter L4A

Færd, Dørge, Becker & Hjetland el

od . - herrem Kun 1 stk

Knivsbækvej 13 6920 Videbæk Tlf. 97 17 20 00 lh@vestenvind.dk www.laugesenshave.dk

»En enestående tværnordisk koncert med musik der er umulig at få ud af hovedet«. Således har pressen skrevet om dette fantastiske band. Musikken er en fusion mellem folkemusik og jazz i en helt speciel genrebrydende nordisk tone. Bandet består af: Jens Ulvsand: Bouzouki Peter Uhrbrand: Violin Eskil Romme: Saxofon Pierre Dørge: Guitar Irene Becker: Keyboard Jullie Hjetland: Vokal Dørene åbnes kl. 19.00 og der kan købes kaffe, øl og vand.

Der er gratis adgang,

Hvis du ønsker besked om koncerter på Laugesens Have, kan du tilmelde dig nyhedsbrev på www.laugesenshave.dk

E-fly er nok den cykel på markedet, hvor du som køber, får mest for pengene. Inklusive i prisen får du nemlig: • Komplet lysanlæg • Godkendt AXA-lås, med mulighed for tilkobling af ekstra wire • Fuldt justerbart sæde • Let overskueligt display • Justerbart sidestøtteben • Smart stænkklap for og bag

• Støddæmpning i forgaffel • Støddæmpning i sadelpind • Lang rækkevidde på batteriet • Bagagebærer med klap og remme • Fuldt justerbart styr, med ergogreb

Normalpris 13.495.NU

9.495.-

www.c-reinhardt.dk

men tilmelding til arrangementet skal ske ved henvendelse på tlf. 97 17 20 00 eller selbaek@vestenvind.dk snarest muligt. Der er plads til 100 og pladserne reserveres i den rækkefølge bestillingerne indkommer.

Hvem kommer først?

Jupiter L4A er en kraftfuld 4-hjulet el-scooter med førsteklasses køreegenskaber. Stellet er fuldt affjedret, hvilket sikrer høj stabilitet ved udendørs kørsel, i skoven, og andet ujævnt terræn. Med en venderadius på blot 2 meter, en tophastighed på op til 15 km/t og en rækkevidde på op til ca. 40 km/t, på en opladning kommer du langt omkring på denne scooter. Varekurv er endvidere monteret som standardudstyr Normalpris 31.995.NU

27.995.0.SPAR 4.00

Alle priser er inkl. moms - ekskl. leveringsomk.


Spjaldkvinde udnævnt til privatkundechef vestjyskBank har lukket sin afdeling i Spjald - banken lover dog, at der stadig vil være en pengeautomat i byen Hun er 34 år. Hun er gift og bor i Spjald. Hun har tre børn i henholdsvis dagpleje, børnehave og på Spjald Skole. Hun er et kendt ansigt i byen og i byens foreningsliv. Navnet er Mette Nielsen. Gennem flere år har hun arbejdet hos vestjyskBank i Holstebro og senest som daglig leder i Spjald. Nu hvor afdelingen er lukket har Mette Nielsen, sammen med de andre ansatte i Spjaldafdelingen, fået kontorstol, skrivebord og regnemaskine, i afdelingen i Videbæk.

Marie Pedersen, Lars Gade, Mette Aarup og Mette H. Nielsen er klar til at byde Spjaldkunderne velkommen i Videbæk.

Kig forbi.... Samtidig med flytningen blev den 34 årige Spjaldkvinde og mor til tre udnævnt til privatkundechef.

En titel hun glæder sig til at skrive på visitkortet, og hun var ikke i tvivl om, at hun skulle tage imod jobbet, da muligheden bød sig. - Jeg glæder mig meget til at komme rigtigt i gang med arbejdet. Vi er otte i mit team, som jeg får ansvaret for. Men jeg vil stadig have en del kundekontakt, heldigvis, siger Mette Nielsen. Hun lægger ikke skjul på, at hun håber, at kunderne fra Spjald stadig vil kigge ind i banken, nu blot i Videbæk. - Det er de i hvert fald mere en dhjertelig velkommen til, siger Mette Nielsen, mens afdelingsdirektør Allan Mikkelsen og erhvervskundechef, Sven Erik Steffensen, nikker. Bygning skal sælges Med lukningen af Spjaldafdelingen håber banken at det vil lykkedes at komme af med ejendommen. - Spjald er jo en by med masser af aktiviteter og en livlig handelsby. Så vi håber og tror ikke, at det bliver det store pro-

S A N S F O R D E TA L J E N Erhvervs- og industribyggeri Tlf. 97 34 84 55 Mobil 61 60 84 55 www.LDData.dk Engvang 17 - 6971 Spjald

• Alt i computere

Både erhverv og privat

Parcel- og sommerhuse

og specialmobiltelefoner

• Lokal og tillidsfuld service og

rådgivning inden for it og elektronik

• • Fremstilling af hjemmesider Alarmsystemer

vestjyskbank.dk/videbaek

Renovering og ombygning Ring og lad os gi' et tilbud!

Aut. kloakmester

Murerfirmaet

Søren Jonasen A/S Engvang 13 - 6971 Spjald Tlf.: 97 38 12 81


25 1985

2010

Hør mere i butikken

3 stk.

25

00

Gælder resten af året

Mange flotte

e g o …

G VINTERTIN en til kirkegård

Spjald Madbutik »Diner Transportable« Hovedgaden 65 . 6971 Spjald 97 38 17 55 Privat 97 38 17 90

www.spjaldmadbutik.dk

www.krog-planteskole.dk

Ny indretning Med flytningen af flere medarbejdere fra Spjald til Videbæk vil der ske ændringer på indretningen i afdelingen på Bredgade. - Vi ændrer på indretningen, så vi følger bankens nye koncept. Det betyder, at ligegyldigt om du træder ind i vestjyskBank, i Lemvig eller Videbæk, så er

fryseskab Danmarks største fryseskab. Skal ALDRIG afrimes. Liebherr = tysk topkvalitet. • 351 liter • Energikl. A++ • Skuffer med teleskopudtræk • Automatisk lynfrys • H: 195 cm B: 69,7 cm D: 75 cm • Elektronisk

indretningen ens, siger Allan Mikkelsen. Ændringen kommer til at tage lidt tid, men banken vil stadig være åben som sædvanlig. En aften kun for kvinder Lidt ud over det sædvanlig bliver det mandag den 8. november, hvor vestjyskBank i Videbæk står bag en kvindeaften på Westergaards Hotel. En aften kun for kvinder. Men med vigtig information om pension - alt sammen krydret med et spændende foredrag af den kendte kostvejleder Lene Hansson. - Der kommer to fra banken og fortæller om pension. Ud over det har vi fået Bent fra Westergaards Hotel til at lave mad efter Lene Hanssons opskrifter. Det bliver spændende, og vi håber, der bliver stor opbakning til aftenen, der ikke blot er for bankens kunder, men for alle. Dog kræver det tilmelding, og da der kun er plads til 120, bliver det efter princippet først til mølle, siger den nyudnævnte privatkundechef med bopæl i Spjald.... - chri

Fyrer du for fuglene? Få termofotograferet dit hus

Varmetabet fra et hus kan vurderes ved at se på husets overfladetemperatur. Med en termofotografering er det muligt at finde frem til, hvor varmetabene er størst, og dermed sætte målrettet ind mod varmetabene.

Termofotografi af parcelhus.

4-8 bill. af husets klimaskærm - udvendige synlige facader og tag inkl. rapport 1000.12-16 bill. udvendig og indvendig inkl. rapport 2000.Inkl. moms

Vinterdæk »Stå« ordentlig fast i den kolde tid En vej er altid mere uforudsigelig om vinteren når det er koldt, end om sommeren når det er varmt. Uanset om den er tilsneet, isglat eller bare våd er der altid relativt ringere vejgreb. Det kan vinterdæk gøre noget ved!

Få et godt tilbud på vinterdæk til din bil!

Rudmosevej 5 • 6971 Spjald • Tlf. 97 38 20 21 www.fokusfritidshuse.dk • bo@fokusfritidshuse.dk

Alt i tømrer- og snedkerarbejde • • • • • • • •

Landbrug/industri Parcelhuse/træhuse Om- og tilbygning Vinduer og døre Inventar Energivejledning Termofotografering Udlejning af teleskop- og bomlift

Tømrer- og bygningssnedker ApS

på Se mere auto.dk tn .j w w w sten gtbilsli bl.a. bru

Højmosevej 2 . 6971 Spjald Salg tlf. 20 41 97 44 Værksted tlf. 97 34 32 44 www.jtnauto.dk

Fokus Fritidshuse

Jens Ove Hansen

Vis hvem du er, med unikke yderdøre fra

÷20% på prislistepriser på Advance Line

Holstebrovej 7 . 6971 Spjald Fax 97 38 21 71 . www.j-o-h.dk · E-mail: firma@j-o-h.dk

Tlf. 97 38 11 01 Bil 40 68 11 01

køleskab med Biofresh Grøntsager, frugt, kød, mejeriprodukter m.m. holder sig frisk, mere saftig og sprød i lang tid. • 337 liter • Energikl. A+ • Dørhylder i panserglas • Flot design Fåes i hvid, stål og til træfront.

Fåes også på 261 eller 305 liter

DET VIDSTE DU IKKE ...

KOM OG FÅ ET GOD T TI LBUD

VI SES HOS 10-4 SPJALD

BYGGECENTER TØMMERHANDEL

STALDBUTIKKEN

Vi har fået ny stylingserie

Style Sign Introduktionspris i november Frit valg 2 stk. Normalpris pr. stk. 139.-

199.-

Kreativt pynt til kirkegården - kig ind og se udvalget

Pige-julekalender g j med hårpynt

9999,-

Husk lukket hver mandag

Lotte Rask Andersen, Spjald Mobil: 22 23 99 67 - Tlf. 97 38 13 67 E-mail: malerrask@mail.dk

Anlægsgartner Ølstrupvej 1 t 6971 Spjald t Tel . 9738 1843

Forståelse blandt kunder Kort tid efter beslutningen var taget om lukningen blev kunderne orienteret via brev, ligesom der er kommet en folder ud for et par uger siden. - Kunderne har vist megen forståelse. Efterhånden er det jo ikke ret tit kunderne er i banken. Meget foregår med netbank eller med dankort. Det er stort set kun når kunderne skal have rådgivning, de kommer på besøg i banken, siger Sven Erik Steffensen.

Ring efter vores brochure eller klik ind på www.spjaldmadbutik.dk

Åbningstider: Tirs-fredag 9.00-17.30 Lørdag 8.00-13.00

PLANTESKOLE

blem at få solgt ejendommen. Den er i hvertfald velholdt, og ligger centralt midt i byen, siger Sven Erik Steffensen. Selv om Spjaldkunderne selvfølgelig er kede af, at deres bank lukker, så har der været forståelse. - Allerede i 2007 blev de erhvervskunder, der var tilknyttet afdelingen i Spjald, flyttet til Videbækafdelingen. Så det er privatkunder, der bliver berørt af lukningen, siger Allan Mikkelsen.

bud!

l

i t t d t go

Jubilæumskonkurrence - vind gavekort på 10.000 kr.

Oasisblokke

Julefrokost

sk a r n Få e vning i rådg

Åbningstider: Onsdag-fredag 11.00-17.00 Lørdag . . . . . . 9.00-12.00 eller efter aftale

49.-

Vi laver ynt, også kistep åreb g o kranse ti buketter l r begravelse

INTRODUKTIONSPRIS

RAMSING

SHOPPING CENTER SPJALD Tlf. 97 38 11 11

Spjald Hår

v/Grethe Tønning Sørensen Hovedgaden 61, 6971 Spjald

97 38 23 20

Muldbjergvej 9 . 6971 Spjald - kun 3 km fra Spjald

Tlf. Lone 22 74 10 54 . Linette 22 47 60 20 E-mail: loneshavedesign@mail.tele.dk


t

Fjerkræ sælges. Kalkuner 45 kr. pr. kg. Gæs 350 kr. pr. stk. Kyllinger 3 kg 100 kr. 5 kg 125 kg. Telefon 20 72 18 12

12 efterlønnere ønsker at købe nogle gamle knallerter. Alt kan bruges. Lidt defekt har også interesse. Telefon 40 18 78 19.

Morsø brændeovn konvektion, nyere, velholdt, 4.400 kr. 2 sadler Passier Stübben, velholdte, 1.600 kr. pr. stk. Mange store kunstbøger, stort blomsterleksikon, ringbind m.f. Gammel flaskesaml. Byd. 29 45 09 86.

Volvo S 40, årg. 97, rød. Samt ny Honda Accord, årg. 93. Nysynet, sælges. Telefon 97 14 70 79.

Hundefoder sælges. Naturfoder af høj kvalitet til små penge. 40 45 82 83. Fremstilling af hundebure og hundegårde på bestilling, eks. 180x120 sidesektion, 400 kr. 40 45 82 83. Hundetræning tilbydes af erfaren instruktør, løbende indskrivning, ingen ventetid. Skovhundeskolen, Nr. Vium. 40 45 82 83.

.

Tørt brænde sælges. Både kløvet og i meterstykker. Telefon 40 26 80 22. Fælge med vinterdæk, 4 stk. 5 huls 185 65 15 til bl.a. Mazda, 1.000 kr. Telefon 97 19 84 05. Billigt nordmannsgran, pyntegrønt, klip selv. Fyld traileren kr. 100,-. Fyld bagagerum kr. 50,-. Fyrtoppe 10 stk., 35 kr. Træ opskæres. Hover Savværk. Telefon 97 34 82 02. Reparation af mobiltelefoner og unlock udføres på næsten alle Nokia og Sony Ericsson. Telefon 24 78 88 78, Grindsted. MG Midget MK1, årg. 1961, rød, meget fin stand, sælges for 85.000 kr. Henv. 96 94 70 00. Solarmagic luftsolvarme til sommerhuset fra 2.500 kr. www.ml-montage.dk. Telefon 30 25 85 26. Kibæk opbevaring: Møbler, indbo m.m. i handyhal. dk. Nyt vinteropbevaring af tørre havemøbler fra 150 kr./md. EM Handymann, telefon 21 63 68 86. Killinger gives væk. Fem søde killinger mangler nyt hjem. De er meget kærlige. Henv. 97 36 26 14 eller mobil 65 20 26 14. Julemarked i Troldhede 28. nov. Stadeplads fås ved henv. på 22 90 36 47 eller 40 52 75 96. Raleigh 24’’, rød pigecykel med 3 gear, velholdt, sælges for 250 kr. Tlf. 97 17 39 47.

El Mini Crosser Calypso De Luxe, årg. 2004 med udstyr sælges for 4.500 kr. Telefon 97 34 60 25 eller 40 71 94 21. Brænde sælges bl. løv godt 6 m 3, 600 kr. afhentet. Telefon 26 29 71 13. Sælges: Bærbar pc 15,6’’ Compaq Presario, 500 GB harddisk. Købt den 14. august 2010. Kun brugt få timer. Leveres med garanti og i original kasse. Telefon 23 95 93 24. Alt skal væk, spar mange penge, trailer. Kom og giv et bud. Eks. 260x130x40, kun 6.500 + mange flere. Telefon 22 41 20 61. Dæk nye 235x85x16, 3.000, brugte med fælge. 215x65x16, 1.500 kr. Altid et bud, ring og hør telefon 22 41 20 61. Brugt trailer, halvt år gammel, med pladepresening, kun 3.500. Campingvogn med fortelt, nysynet, stor, 15.000 kr. Tlf. 22 41 20 61. Dk´s billigste trailer 200x110x170 kun 3.495. Bogie 320x170, 17.500, kun 3 stk. Q8 Sdr. Felding. Telefon 22 41 20 61. Karlsmose Kantdesign stubfræsning, håndværk af enhver art udføres. Ring og hør, 50 47 40 23. Killinger: Søde og børnevenlige. Har fået orme- og loppekur. Gives bort. Vi bor i Spjald. Tlf. 28 28 58 69 eller 86 29 88 42. Audi V6 diesel, årg. 1994, meget velholdt, helgalv. usden syn, 29.000 kr. med syn, 34.000 kr. 22 93 59 23. Campingvogne og lign. opstaldes for vinteren. Lykkesminde. Telefon, bedst efter kl. 16.00, 51 50 30 41. Træpiller, 8 mm i 15 kg poser: 2.020 kr./ton. 8 mm løs i 1.000 kg bigbag: 1,700 kr./ton. Priserne er inklusiv moms, afhentet i Spjald. Rabat ved større mængder. Se mere på kildsig.com eller ring 97 38 10 25.

Sidste frist for indlevering af »Mini-Marked«-annoncer er fredag kl. 9.00 Mindstepris 25 kr. for de første 4 linjer og 5,00 kr. for hver efterfølgende linje. Husk ordmellemrum. Annoncerne skal betales forud i check/frimærker/kontant. Derved undgår vi fordyrende led såsom faktura, kuvert og porto. Annoncer, der modtages efter indleveringsfristen, udskydes til den følgende uge. Indsend annoncen pr. brev til Videbæk Bogtrykkeri, Falkevej 4, 6920 Videbæk, og vedlæg betalingen i check/frimærker, eller indlevér den på vort kontor på samme adresse. Kvittering fremsendes, når der vedlægges svarporto. Navn: Adresse:

VW bobbel 1303, 74, blåmetal, går godt i motor, 20.000 kr. Opel Kadet E van, 90, rød, 1,4i, evt. reservedele, 3.500 kr. Telefon 30 70 66 12. Brænde sælges. 6 1/2 m3 løst leveret i ønsket lgd., 2.200,00 kr. Henv. Rødding Flis og Brændesalg. Telefon 97 13 33 20. Er din bil klar til vinter? Undervognsbehandling 1.700 kr. Komplet klargøring ude og inde 2.000 kr. Få det gjort, når du har fri hos J.M Autoservice. Telefon 28 89 69 37. Professionel support og reparation af stationære og bærbare pc’er, opsætning af trådløs netværk. Ring mellem 9-22 på tlf. 30 49 60 36. Nedbrydning af gårde, gylletanke, støbning af sokkel og gulv, mindre mureopgaver. Tlf. 20 95 67 00. Arbejde med minilæsser B 125 cm. Minigraver til sokkel, jordbor 15 til 80 cm i diam., 200 cm i dyb. Stubfræser, nedbrydning af beton og lægning af belægningssten, Mindre mureopgaver. Tlf. 20 95 67 00. Vinduespudsning udføres. Ring for info og tilbud. Lars’ vinduespolering, tlf. 22 38 77 87. Festsange, bryllupssange, fødselsdagssange. mail: bjarne-jen@webspeed.dk. Telefon 28 40 02 31. Opmagasineringsrum fra 15 til 30 m2 . Lagerhotel fra 30-600 m2. Stor porthøjde og gode tilkørselsforhold. Bjørnskovs hjemmeservice, 30 53 43 04. Tilbud til campingvognsejere. Trykprøve af gasanlæg/-test kr. 695,-. Kom nu. Montering af elektronantenne, komplet med mast, før kr. 1.795, nu kr. 1.395. Campingforum, Østerbro 6, Kibæk. Tlf. 97 19 17 98.

Hunde-/kattegårde i helgalv. eller med trykimp. rammer. 97 38 44 60. www.stauningsilo.dk. Klargøring til syn fast pris gives. Aaskov Biler, Kibæk, 97 19 29 33, 21 73 09 23 eller 22 67 31 39. Sange og taler forfattes hurtigt og billigt. Åse Leth Jensen, 97 13 37 1122 15 57 78. Plastvinduer og facadedøre, udestuer, termoruder sælges. Niels Højland, tlf. 97 17 22 76-20 66 22 76.

Salg og opstilling samt montering af køkkener, garderober og bad. Niels Højland. Tlf. 97 17 22 76 20 66 22 76. Ferielejlighed i København udlejes billigt. 4 sovepladser. Nærmere oplysning. Tlf. 97 17 10 75. Jyllands billigste trailere. 205x110, kun kr. 3.795. Plus mange andre str. til bundpriser. Kom nu. Vi mangler plads. Campingforum Kibæk, tlf. 97 19 17 98. Hestetrailer udlejes. Også velegnet til flyttetrailer. Nørregård, Troldhede. Telefon 97 19 44 41 eller 20 15 91 41. Musik til festen. Diner- og frisk dansemusik med sang til enhver festlig lejlighed. Kig ind på www.flemmings-musik.dk. Flemming Madsen, tlf. 97 16 88 73. Halm sælges byghalm og frøgræshalm i minibig og rundballer prima kvalitet. Læsses på trailesr eller vogn eller leveres. Telefon 28 90 82 98. Lopper i Videbæk og omegn. Videbæk Y’s Mens Club samler lopper. Kontakt Hartvig Thomsen, Spjald, 97 38 14 85, Hans Follmann, tlf. 26 32 13 90. Nyt! Nu sælger vi også trævinduer i høj kvalitet også godkendt til fredede bygninger. Niels Højland. Tlf. 97 17 22 76 el. 20 66 22 76. Fest og lækker mad - så Annelises Køkken. Tilbud forret, Hovedret, dessert i alt kr. 99. Bemærk: Under middagen medfølger 1 kok uden beregning. Telefon 97 12 91 94. Fortelte fra kr. 4.395. Brugte fra 1.495,-. Vintertelte, autotelte. Nye fra kr. 1.895. Brugte fra 995,-. Danmarks største lager og mindste priser. Campingforum Kibæk. Tlf. 97 19 17 98.

Åbningstider hver dag kl. 9.00-17.00. Lørdag-søndag efter aftale. Genbrugsbutikken Bølling Lavpris tlf. 97 36 80 71. www.flemmingsmaskinudlejning.dk Minilæsser, minigraver, stor gravemaskine, stubfræser, motortrillebør, meget mere, spørg. Tlf. 23 60 87 32. Spændende haver tegnes. Gratis og uforpligtende besøg af Anna Hangaard, Hangaards Have. Telefon 97 36 43 10.

Brugbare møbler + ting og sager, også dødsbo, modtages med tak. Kirkens Korshærs Genbrug, Søndergade 13-15, Videbæk. Kan afhentes tlf. 97 17 23 36. Trailerrestsalg. Spar flere tusinde kr. Erhvervs-, bogie- og hestetrailer, brugte og nye, stærkt nedsat + mange andre gode tilbud. Campingforum, Kibæk. Tlf. 97 19 17 98.

Videbæk telt- og service udlejning udlejer telte, borde, stole service, gulv og fadøl. Vi anbefaler også vor totalarrangement: Telt, borde, stole, service og menu til en samlet kuvertpris. Eks.: Helstegt pattegris m/ til-behør til 188,- kr. Mange andre menuer til en god og vellykket fest fra 159 kr. pr. kuvert. 97 17 19 32 el. 40 83 33 45. Lej komplet badeværelse på lille trailer. V/k vand, varme, alt til el, vand, afløb medfølger. www.flemmingsmaskinudlejning.dk Telefon 23 60 87 32. Musik tilbydes til alle former for fest. Dæmpet dinnermusik og festlig dansemusik. Booking: IngeJettes Musik. 97 19 44 47. Skader på fortelte, vintertelte, telte, teltvogne og campingvogne. Vi reparerer alt. Evt. hjælper m/ forsikring. Campingforum Kibæk. Tlf. 97 19 17 98. Rimmerhus Dyrepension når du skal på ferie passer vi din hund under gode og trygge forhold. 97 22 11 00. Mail: orla@ remmerhusdyrepension.dk Campingvogne og teltvogne, nye og brugte. Brugte fra kun 16.995,- Demovogne spar kr. 11.300. Campingforum Kibæk. 97 19 17 98.

Såning af græsplæner med stennedlægningsfræser og såmaskine. Al arbejde med minilæsser med greb og skovl. Rensning af tagrender. Nyplantning af hæk og træer. Bjørnskovs Hjemmeservice. Telefon 30 53 43 04. Privat klaverundervisning til rabatpris. Åse Leth Jensen, 97 13 37 11 eller 22 15 57 78. Den rullende pølsevogn til rejsegilde, natmad, messe eller lign. Ring efter pris. Inga, tlf. 25 11 20 20. Plæneklippere, slibning og reparation af plæneklippere og fræsere m.v. Salg af nye maskiner + reservedele. Skjern Plæneklipperservice, Holstebrovej 34, Skjern, telefon 97 35 20 84. Flishugger: Flishugger med 55 hk dieselmotor udlejes. Høj kapacitet med automatisk og drejelig indføring. Perfekt fliskvalitet til både have og stokerfyr. Trækløver: Mobil elkløver udlejes. Høj effektivitet med 20 ton tryk og indstillelig kløvelængde op til 110 cm med opsamler og krydskniv. Poul Agerbo, 40 95 31 35/97 17 31 35. Antik ophørsudsalg 50% på møbler. Afsyring/rep. udføres. Langvadbjerg Antik, tlf. 97 16 22 90 eller 40 21 79 34. Trailerudsalg på Variant hobby-, bogie- og bådtrailer. F.eks. bogietrailer, 7.495 kr. inkl. moms. Trailer Center, Sdr. Kjærsvej 18, tlf. 97 38 44 60.www.stauningsilo.dk Motorsave, alt i reparation af kædesave, kæder slibes, salg af nye save, kæder, sværd m.m. Sakse, knive, kødhakkerknive og lign. slibes fra dag til dag. Skjern Plæneklipper-Service, Holstebrovej 34, Skjern, tlf. 97 35 20 84.

Alt havearbejde udføres. Fræsning og beskæring af buske og træer. Græsplæner, såning og fræsning. Mosfjerner. Pasning for boligforeninger og industrigrunde.Arbejde med minigraver og gummiged. 82 cm. Nyt, stubfræsning. Villys Hjemmeservice,telefon 21 44 85 04 - 97 35 36 68. Alt havearbejde og smårep. omkring huset udføres. Ring til handymanden Bjørnskovs Hjemmeservice, tlf. 30 53 43 04. Hvidt porcelæn udlejes. Ring og hør. Spar i Spjald. Telefon 97 38 11 40.

- køb, sælg eller byt gennem en annonce i »Mini-Marked« i Videbæk/Spjald Avis, Lokalposten for Lem, Højmark m.fl. og Ugeposten, der tilsammen udkommer i ca. 28.300 eksemplarer


Gammeldaws

STOR POSE

10.-

Franske Kartofler

- Røde Hot Dog -900 Wienergram

250 gram

Karolines

med salt

Å P T S G I L L I B ET B Ø K D N I E HEL

PR. POSE ÅBNINGSTIDER:

5.- 8

PR. PAKKE

PR. STK.

i strimler

BEMÆRK: 4.250 gram

PR. DÅSE

Sunsweet

Svesker 400 gram

i glas

98 PR.

3

98

”Klar til brug” 680 gram

GLAS

Tilbudene i denne annonce gælder fra tirsdag d. 2. november til og med mandag d. 8. november. - Forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

DYBFROST

Julius 98 89 And 2.400 gram

Andebryststeg

”Af fritgående Engelsk And”

1500 gram

DDYBFROS YBFROST

PR. STK.

20.Maizena

Sovsejævner

18.- 10.- Lys - Mørk

200 gram

PR. POSE

Kartofler

Husk Mortens Aften i næste uge...

98

Langelands Asier KÆDMÅSPEE

Små

BILLIGST PÅ HELE INDKØBET Anton

8

SPAND PR. PAKKE 500 ml

RUL-LET - Normal - Stor - Gigant

1000 gram

- Piskefløde - Madlavningsfløde

Mandag-onsdag: kl. 9.00-18.00 Torsdag og fredag: kl. 9.00-19.00 Lørdag: kl. 8.00-16.00

Stegeposer

Rødkål

PR. PAKKE

BILLIGST PÅ HELE INDKØBET

BEMÆRK: Max. 6 stk. pr. kunde. Herefter er normalprisen gældende

PR. STK.

39

98

Høgevej 2 . Videbæk . Tlf. 97 17 23 18

www.abc-lavpris.dk


Blomster-marked F. eks.:

- Alpe Violer - Chrystanthemum - November Kaktus - Kalanchoe m. fl.

10.12.-

PR. STK. Conference

Pærer

&

1 kg PR. BAKKE Friske

Danske Champignon 250 gram Danske

Å BILLIGST ØPBET HELE INDK

PR. BAKKE

BEMÆRK: Max. 2 kasser pr. kunde. Herefter er normalprisen gældende

98

89

PR. KASSE

4

Store flotte

Kaki Frugter BILLIGS

TA’ 6 STK.

Danske Rodfrugter

+ PANT.

98

10.- Bananer 10.- 9810.- TA’ 10 12 STK.

Danske Estima

TA’ 4 STK.

Blandet pose m/ Persillerødder, Pastinakker, Rødbeder og Gulerødder

I alt 1,5 kg

30 stk.

&

Asparges Kartofler 1,5 kg PR. POSE Bagekartofler

- Grøn Tuborg - Carlsberg Pilsner

PR. POSE

BILLIGST PÅ HELE INDKØBET

HER & NU PARTI

Å BILLIGST ØPBET HELE INDK

10.-

Høgevej 2 . Videbæk . Tlf. 97 17 23 18

www.abc-lavpris.dk


Kohberg

Kohberg

- Grovgodt Rugbrød

- Hvedestykker - Kernestykker

- Solsikke - Gulerod - Græskar

8 stk.

5 . 49 39

- Landbrød - Rustik Grovbrød - Majsbrød - Yoghurtbrød

250-300 gram

Karen Volf

Å BILLIGST ØPBET HELE INDK

Bite Kager Flere varianter

PR. STK.

200 gram

TA’ 2 STK.

DYBFROST DYBFROST

Kyllingespyd 25 stk.

I alt 750 gram

98

DYBFROST

Pommesfrites 2,5 KG

PR. POSE

- Porrer i skiver - Fine ærter - Pariserkarotter - Slikærter - Haricots Verts - Majs - Amerikansk Blanding

PR. POSE

400-500 gram

PR. POSE

I alt 600700 gram

DYBFROST DYBFROST

STOR POSE 800-1000 gram

9

DYBFROST DYBFROST

Frikadeller

- Mini - Maxi - Kylling

”Afpudset uden hoved”

PR. POSE

Frigodan Grønt

LIVRETTER

Svinemørbrad

Pangasius Filet

98

6

300-500 gram

2 stk.

DYBFROST DYBFROST

98

PR. PAKKE

PR. POSE

KÆMPE POSE Ovnklare

ET PARTI

PR. STK.

500 gram

- Karamel - Chili

PR. POSE

- Skærekager - Roulader

- Trianon Franskbrød

Yakitori

1098 .6 25.-

Ciabattastykker

98

98

29 BILLIGST P

98

Mou

- Kyllingeboller - Kødboller

Å

DYBFROST

DYBFROST DYBFROST

19 25.700-800 gram

PR. POSE

BILLIGST PÅ HELE INDKØBET

Polar

Mecklenburger

DYBFROST

Luxusbrød - Morgenstjerner - Skagenslapper - Gulerodsstykker - Blandede 560-640 gram

TA’ 2 POSER Å BILLIGST ØPBET HELE INDK

25.DYBFROST DYBFROS

Lækre Isdesserter

- Jubi Nougat Krans - Mie Makron Islagkage

1 liter

PR. STK.

20.-

Høgevej 2 . Videbæk . Tlf. 97 17 23 18

www.abc-lavpris.dk


Karolines

STORT FLOT STYKKE

Guld Danbo Ost

Ost

400 gram

PR. POSE

17

45 + mellemlagret

PR. 1/ 2 KG 500 ml

98

PR. STK.

Kløver

Risalamande

15.- 6 PR. STK. Struer

Øllebrød

98

1000 gram

PR. PAKKE

15.-

- Grovhakket - Fransk - Bacon

CAPELLA Stor røget

- Suhl’s pålæg

18.- 14 Makrel 250-300 gram

PR. STK.

25.-

- Skinke i tern - Skinke i strimler - Bacon i tern - Pepperoni - Kylling i tern - Cocktailpølser 150 gram

TA’ 3 PAKKER

98

- Tulip Leverpostej

PR. BÆGER

PR. BÆGER

98

- Madlavning 7% - Madlavning 15% - Piskning

Pålægs marked

- Kødpølse - Røget Medister - Kropølse - Frikadelle i skiver - Jægerpølse 135 gram

98

Cremefine

PR. STK.

Graasten - Hønsesalat - Makrelsalat

7

Å BILLIGST ØPBET HELE INDK

10.- 98 14 6 900 gram

3-stjernet

DEFCO

500 gram

125-150 gram

PR. STK.

PR. STK.

- Remoulade - Ketchup - Sennep

PR. STK.

350 gram

19 14 98

Karolines - Creme Fraiche 18% - Cheasy Fraiche 9%

435 gram

Alle varianter

250 ml

Graasten

Flydende Ama

Castello

Revet Mozzarella

BILLIGST PÅ HELE INDKØBET

98

- Rullepølse - Kartoffelspegepølse - Kamsteg - Okserullepølse - Hamburgerryg - Roastbeef - Krospegepølse

- Böklunder

- Kyllingebryst - Kyllingebryst m/urter - Kalkunbryst

70-500 gram

PR. PAKKE

PARTI

10.-

Høgevej 2 . Videbæk . Tlf. 97 17 23 18

www.abc-lavpris.dk


Finax Melblanding

Ripasso Montigoli Til Ripasso vin bruges de upressede skaller fra Amarone-produktionen. Valpolicella-vinen lægges på Amarone-skallerne, hvor den bringes til en anden gæring. Dette har givet navnet til metoden: ri = gen. Passo= gæring. Montigoli Ripasso præsenterer sig i glasset med en mørk, granatrød farve, en duft af moden frugt, krydderier og masser af varme. Smagen er spændstig med en snert af krydderier. Velegnet til rødt kød, vildt og and.

PR. FLASKE

1 kg

Solgryn

950 gram

PR. PAKKE

Rynkeby Blandet Saft

UGENS VIN-KUP

2 stk. Baronia

98

Alle varianter

PR. LITER

Riddersberg Færdigstegt

Riddersberg Reserve

6 - 100.-3989.89. 39 50.- 20.- 19

Merlot/Tempranillo Hvidløgs” Denne vin er produceret af håndplukkede druer; 50% Merlot og 50% Tempranillo, der er dyrket i Valencia området i Spanien. Vinen har inden tapning været lageret på egetræsfade, og den fremstår derfor meget blød og drikkevenlig nu. Velegnet til krydret mad.

baguettes 350 gram

PR. PAKKE

Ota

98

39

1298.12 10.-

- Solsikkebrød - Kernerugbrød BILLIGST PÅ BET - Landbrød HELE INDKØ - Solsikkerugbrød

PR. PAKKE

SydafrikaDYBFROST DYBFROST Kylling - Cabernet Sauvignon/ Shiraz - Chardonnay God hverdags vin, som også kan nydes i weekenden med velbehag.

TA’ 5 FLASKER

5 LITER - PR. BOX

- Brystfilet - Inderfilet

1000 gram

PR. POSE

Sydafrika

”Vinen er lavet på Cabernet Sauvignon druen og holder hele 14,5% alc. Bouqueten har præg af vanilje, Chokolade og tobak. Smagen er blød og rund med en lang vedvarende eftersmag. Velegnet til oksekød, vildt og grillet kød.

98

TA’ 3 FLASKER

100% Salmonellafri 100% Dansk

Okse- & Svinekød 8-12% fedt

Kyllingbrystfilet

Hakket af Dansk Kød

Ca. 500 gram

TA’ 3 BAKKER

Hele Kyllingelår

2 stk.

Hakket blandet

Ca. 300 g

PR. BAKKE

m/ rygben

98

1500 gram

STOR BAKKE

Røget Bacon

98

TORSDAG - FREDAG - LØRDAG

Skinkeschnitzler

Af Dansk Svinekød Ca. 400 gram

PR. BK.

God Gammeldaws

Garantimøre

Grydesteg

Af Dansk Ungkvæg

PR. 1/2 KG

Wienerschnitzler Af Dansk Ungkvæg 375 gram

29 29 45.98

98

PR. BK.

BILLIGST PÅ HELE INDKØBET

PR. 1/ 2 KG

Jensen’s Originale Saucer

- Whiskysauce - Favoritsauce HUSK FLØDE - Andesauce - Rødvinsauce - Bearnaisesauce

250-350 ml

PR. STK.

10.-

Høgevej 2 . Videbæk . Tlf. 97 17 23 18

www.abc-lavpris.dk


Arrighi

Luxus Pasta - Spaghetti - Skruer - Penne - Sløjfer - Hjul - Skaller - 3-farvet Skruer - Suppehorn 500 gram

1/2 PRIS

5 . 10.-

1/ 2 PRIS

PR. POSE Gajol Alle varianter

PR. 2-PAK Anthon Berg

Guld Æske 400 gram

PR. STK.

98

59 1098.-

Carletti Slikposer

- Big Ben Karameller - Mini Brazil - Maritza - Skumbananer - P-tærter - Vingummibamser m/chokolade

135 gram

PR. POSE

Finsk Lakrids - Salmiak - Sød 200 gram

PR. POSE

12

BILLIGST PÅ HELE INDKØBET

- 175 stk. LIVOL Multi Total Jordbær - 200 stk. LIVOL Multi Total Voksne - 180 stk. LIVOL Multi Total 50+ - 250 stk. LIVOL Multi Vital - 90 stk. Gerimax Multi Energi - 120 stk. Gerimax 50+ - 60 stk. Gerimax Stærk - 2 x 250 ml Gerimax Tonikum (2-pak)

Nature

PR. STK.

- 25 stk. Fuglebolde - 2 kg Vildfuglefrø - 2,5 kg Solsikkefrø - 750 gram Fuglenødder

PR. POSE

98

69

Spar op til

30,- kr.

Pedigree

Hundefoder

- Junior - Active - Adult - Light - Senior

20.- 49 2-3 kg

PR. POSE

Skælskør Bryghus

98

10.+ PANT.

- Pale Alé - Stout - Red Beer - Black 50 cl

PR. STK.

Coca Cola Sodavand 1½ liters

BEMÆRK: Max. 10 flasker pr. kunde. Herefter er normalprisen gældende

Å BILLIGST ØPBET HELE INDK

PR. FLASKE

98

9

Alle varianter

+ PANT.

Høgevej 2 . Videbæk . Tlf. 97 17 23 18

www.abc-lavpris.dk


Lambi

- Toiletpapir 6 ruller - Køkkenruller 3 ruller

45.-

TA’ 3 PAKKER Sanex

- Shampoo - Balsam - Deodoranter - Flydende Cremesæbe - Shower Gel 250 ml - Body Lotion

Sanex

Bodyshampoo Flere varianter 7501000 ml

98

50.- 29

TA’ 3 STK. Libero Baby

PR. STK.

45.-

TA’ 3 PAKKER

Tampax - Regular - Super 30 stk.

PR. PAKKE

29

Zendium

- Tandpasta 2-PAK - Mundskyl 500 ml

PR. FLASKE/ 2-PAK

Zendium

98

- Tandbørster - Kids Tandbørster Tandpasta

TA’ 2 STK.

25.-

98

21 98

89 35.- 55.29 19

TA’ 2 STK.

Baby Comfort: UP&GO:

35.-

- Midi nr. 3 - 68 stk. - Midi + nr. 5 - 42 stk. - Maxi nr. 4 - 60 stk. - XL nr. 6 - 38 stk. - Maxi + nr. 5 - 56 stk. - XL + nr. 7 - 34 stk. - XL nr. 6 - 52 stk.

PR. PAKKE

STOR POSE

Bio-Tex - Flydende

Fyrfadslys Brændetid: 6 timer

750-975 ml

100 stk.

- Compact Pulver

PR. POSE

Glaskeramisk Rens

Finitex

98

Skyllemiddel

PR. LITER

600-850 gram

Sterling

Sterling

PR. SÆT

Alle varianter

Libero Bleer

- Vaskeservietter - Olie - Ammeindlæg - Wash - Shampoo - Creme - Lotion - Boble Bath

m/ extra kniv

- Always Bind - Alldays Trusseindlæg

Ovn- og Grillrens PR. DÅSE

98

10.-

Å BILLIGST ØPBET HELE INDK

BILLIGST PÅ HELE INDKØBET

TA’ 3 STK. Bio-Tex

Traditionel Vaskepulver 1,8 kg

PR. PAKKE

Bio-Tex

- Pletspray 750 ml - Enzym Power 750 ml - Enzymaktiv Pulver 500 ml

24 34 98 PR.

98

STK.

Høgevej 2 . Videbæk . Tlf. 97 17 23 18

www.abc-lavpris.dk


Købmandsbutikken i Vorgod-Barde lukker Købmand Laila Kristensen har valgt at dreje nøglen, da butikken ikke giver økonomisk overskud - Jeg har ikke fĂĽet løn de sidste to ĂĽr. Jeg synes, vi har prøvet alt for at skabe mere omsĂŚtning i butikken, men det er desvĂŚrre ikke lykkedes, og derfor har jeg valgt at lukke. SĂĽdan siger købmand Laila Kristensen i Vorgod-Barde, som lukker sin forretning Kwik Spar med udgangen af november. Da butikken for godt to ĂĽr siden var lukningstruet, meldte hun sig pĂĽ banen som køber. Hun havde en drøm om at blive selvstĂŚndig og ville som borger i omrĂĽdet gerne sikre den lokale indkøbsmulighed. Laila Kristensen gik helhjertet ind i arbejdet med at fĂĽ butikken til at fremstĂĽ som et attraktivt indkøbssted med et varieret vareudvalg pĂĽ hylderne, med en større frugt- og grøntafdeling, med velduftende bake-off-brød, og med masser af mulighed for, at byens borgere kunne hygge sig pĂĽ indkøbsturen. Og hygget â&#x20AC;&#x201C; det blev der. Den lokale købmandsbutik i Vorgod-Barde er kendt som et sted, hvor mange borgere fĂĽr sig en god snak hen over indkøbsvognene, og den er

Borgerforeningen kan ikke nü at redde købmandsbutikken

ogsĂĽ kendt for at vĂŚre stedet, hvor man skriver sig pĂĽ indsamlingslister til begravelser og lignende. - Jeg synes, det er synd for byen, at butikken lukker, og jeg hĂĽber, borgerforeningen, som jeg har henvendt mig til, finder en løsning. NĂĽr man stĂĽr sammen om sĂĽ mange ting her i Vorgod-Barde, mĂĽ man ogsĂĽ kunne stĂĽ sammen om en købmand. Man skal samtidig huske pĂĽ, at Vorgod-Barde jo er indstillet til at fĂĽ titlen som ÂťĂ&#x2026;rets landsbyÂŤ, og at man gør meget for at udstykke attraktive byggegrunde osv. Alene af den grund er det uheldigt, hvis byen pludselig stĂĽr uden købmand, udtaler Laila Kristensen. Hun understreger, at hun og de ansatte har gjort, hvad de kunne for at bevare butikken. - Det eneste, vi ikke har prøvet, er at køre med lĂŚngere ĂĽbningstider og annoncere tilbud i avisen. Men jeg har ikke haft ressourcer til at indføre en lĂŚngere ĂĽbningstid, og jeg har ikke haft penge til at annoncere i avisen, forklarer hun. Mange arrangementer Købmandsbutikken i VorgodBarde har bl.a. forsøgt at trĂŚkke kunder til ved at holde forskellige arrangementer. - For nylig havde vi f.eks. en vinsmagning, og tidligere har vi haft besøg af Coca-Colas julekaravane. Derudover har jeg

personligt fanget nogle flasketyve - sü jo, jeg føler, vi har gjort, hvad vi kunne, lyder det fra den lokale købmand i Vorgod-Barde. Hun informerer i øjeblikket butikkens kunder om den kommende lukning pü et opslag, der er hÌngt op pü butiksdøren. Købmandsbutikken i VorgodBarde har to ansatte, hvoraf den ene er ansat i sükaldt arbejdspraktik. Begge skal nu ud og finde nyt arbejde. Det skal Laila Kristensen ogsü, og selv om det piner hende at skulle lukke butikken ned, har hun pü ingen müde fortrudt, at hun i sin tid fulgte sin drøm om at blive selvstÌndig. - Jeg har elsket at gü pü arbejde i butikken hver eneste dag, og jeg har følt mig rigtigt godt modtaget af butikkens kunder. Derudover har jeg haft et godt samarbejde med skolen, børnehaven og plejehjemmet i Vorgod-Barde, med Centerparken i VidebÌk, med Lions Børnehave i VidebÌk, med børnehaven i Spjald og med en lokal virksomhed, fortÌller den lokale købmand, som slutter interviewet med at rette en stor tak til büde ansatte, kunder og samarbejdspartnere for de par ür, der er güet. For at holde varer pü hylderne lÌngst muligt, henter man i øjeblikket varer hos Eurospar i KibÌk. Kwik Spar i VorgodBarde lukker med udgangen af november. - ast

TRĂ&#x2020;PILLER! ! e t a v i r p l i t Salg ll Vi er leveringsdygtige i Supreme trĂŚpiller fremstillet af 100% rent, tørt trĂŚ helt uden bindemidler.

Prisaftale nu - levering og betaling til vinter! ll Kvalitetspiller ll Høj brÌndvÌrdi

ll Lavt askeindhold ll Arbejdsbesparende

ll Forsyningssikkerhed ll Fast pris

Foreningen frygter desuden, at man taber penge pĂĽ at sĂŚtte en redningsaktion i gang

fik nys om, at den lokale købmandsbutik Kwik Spar skulle lukke. Knap 60 borgere har sat deres underskrift og støtter en erklÌring om, at købmandsbutikken skal bevares.

- Vi vil hellere end gerne gøre noget for at redde byens købmand, men eksempler pü, hvordan man har forsøgt at redde købmÌnd i andre byer, skrÌmmer os. Se f.eks. bare pü, hvordan det gür i nabobyen Fjelstervang. Jeg er bange for, at det er en stakket frist, hvis man tager initiativ til at redde købmanden. Sü gür der en kort periode, sü gür det galt igen, og sü er pengene tabt. Jeg er bange for, at det er skruen uden ende. Südan siger formanden for Vorgod-Barde Borgerforening, Carsten Thorgaard. Foreningens bestyrelse behandlede kort købmandslukningen i Vorgod-Barde pü det münedlige bestyrelsesmøde, der blev afviklet onsdag aften i sidste uge. Pü mødet fik bestyrelsen overrakt resultatet af en underskriftsindsamling, der blev sat i gang i omrüdet, da borgerne

Kender først tallene nu Carsten Thorgaard oplyser, at det pü nuvÌrende tidspunkt er for sent at gøre noget for at redde købmand Laila Kristensens butik. Ifølge avisens oplysninger har borgerforeningen i VorgodBarde kendt til butikslukningen i cirka halvanden müned. Pü spørgsmület om, hvorfor foreningen ikke har gjort noget for at redde butikken pü et tidligere tidspunkt, forklarer formanden, at det kunne man ikke, sü lÌnge man ikke kendte de reelle tal og fik at vide, hvad der skulle til økonomisk for at redde butikken. Disse tal fik man først oplyst for nylig, og i skrivende stund vurderer formanden, at man ikke kan nü at ivÌrksÌtte en redningsaktion. Han oplyser desuden, at foreningen ikke p.t. har lyst til at sÌtte en redningsaktion i gang pü sigt og henviser til det,

Sund og frisk i den mørke tid Zoneterapeut Tina Hammelsvang Jeppesen giver rüd til en god vinter. - Vi plejer at sige, at üret har 13 müneder, da november tÌller dobbelt. Det regner og er mørkt i vejret og dagene bliver kortere. Vi ender ofte med at vÌre mere syge og matte i den her mørke tid. De smukke farver pü trÌerne er her dog endnu og bladene giver en god krydret efterürsduft, siger Tina Hammelsvang Jeppesen. Müden vi lever pü er en vigtig del her i den mørke tid. - Vi har brug for en god nats søvn. Desuden har vi har godt af frisk luft hver dag, og det kunne vÌre en rask gütur i

middagspausen. Vi har ogsü brug for sund varieret kost med masser af grønt, frugt, fisk og kød. Det er vigtigt at spare pü sukkeret, der svÌkker immunforsvaret. Hyppige hündvask er ogsü vÌrd at huske pü, for at undgü smitte via hÌnderne, siger Tina Hammelsvang Jeppesen. Hvis immunforsvaret er velfungerende, für de fleste bakterier og virus ikke lov til at komme til. For at immunforsvaret kan arbejde optimal, har det brug for brÌndstof. - Her har vi bl.a. brug for vitaminer og mineraler. Bl.a. kan rød solhat/echinacea booste dit immunforsvar og hjÌlpe

akut ved bl.a. forkølelse. Dvitaminet, som vi ikke optager sü meget af i den mørke tid, kan vÌre et godt supplement, siger Tina Hammelsvang Jeppesen. Zoneterapibehandlinger er en god medspiller til en sund levevis og til et godt og aktivt vinterhalvür. Zoneterapi styrker din krop og kan vÌre med til at holde kroppen i god balance. Ofte tager man snuen i opløbet ved blot at vÌre opmÌrksom pü sig selv. - Det er bedre at forebygge end at helbrede, lyder det fra Tina Hammelsvang Jeppesen. - chri

Fü GRATIS besøg af vores GARDINBUS - helt hjem i din stue!

Spar penge - kontakt din lokale afdeling nu og fĂĽ et godt tilbud:

SPJALD TLF. 9738 1577

VesterkÌr 16 ¡ 6950 Ringkøbing ¡ Tlf. 9732 1011 ¡ Fax 9732 2350 ¡ vja@vja.dk ¡ www.vja.dk

han har udtalt øverst i denne artikel. Er det et uheldigt tidspunkt, butikken lukker pĂĽ, nu hvor man prøver pĂĽ at fĂĽ Vorgod-Barde kĂĽret som ÂťĂ&#x2026;rets LandsbyÂŤ og samtidig har gang i en masse udstykninger? - Ja, det er et uheldigt tidspunkt, men jeg tror nu ikke, lukningen vil fĂĽ sĂĽ stor betydning for de folk, der vĂŚlger at flytte hertil. Mange af dem har arbejde i andre byer - sĂĽ mange arbejdspladser har vi heller ikke i vores lokale samfund, men vi har da nogen og mange af de borgere, der arbejder i andre byer, vĂŚlger at købe ind pĂĽ vejen hjem, forklarer Carsten Thorgaard. Han oplyser i øvrigt, at man i Vorgod-Barde Borgerforening handler ved den lokale købmand, og at man gentagne gange har opfordret borgerne til at handle lokalt. - Det er ĂŚrgerligt, at købmanden lukker, isĂŚr for den gruppe borgere, der ikke er sĂĽ mobile. Det er primĂŚrt dem, lukningen kommer til at gĂĽ ud over, fastslĂĽr borgerforeningens formand. - ast

  

  

  !  %%  

 

 !  !  & 


Tommy Sands i Muldbjerg Mølle

Julemesse i Vorgod-Barde Hallen lørdag den 13. november kl. 10-16.30

Tommy Sands blev født og voksede op i området ved foden af bjergene Moune Mountains i Nordirland. Som barn hørte han den livlige violin og harmonikaen, musikinstrumenter der følger de traditionelle sange og historier som både hans mor og far brugte til at underholde naboerne med i det lille køkken på deres gård. Når Tommy Sands gæster Danmark i november har han sine voksne børn Moya og Fionan med. Datteren Moya spiller violin, bodhran og fløjte. Sønnen Fionan spiller mandolin. Tommy selv spiller guitar og fløjte. De har et helt unikt samspil, der er ingen tvivl om at de er i familie, og at de kan lide det de gør. Selvom at de taler engelsk, så har man ikke problemer med at forstå dem, da de taler meget tydeligt og langsomt og uden dialekt. Sangene er lige fra traditionelle irske til Tommy´s egne kompositioner. Tommy har været stærkt involveret i

fredsprocessen i Nordirland. Han har sunget foran det nordirske parlament sammen med børn og politikere fra både den protestantiske og den katolske side. Han har været med i mange radio- og tv-udsendelser om problematikken i Nordirland. Tommy har også haft denne konflikt helt tæt inde på livet, da han oplevede at to unge mænd – en protestant og en katolik blev dræbt, begge boede i det område hvor Tommy kommer fra. De to mænd var faktisk venner. Det uhyggeligste var at da den ene blev dræbt, blev den anden også dræbt, for man handlede efter princippet øje for øje og tand for tand. Det tog mange år inden Tommy kunne skrive en sang om dette, men den kom og hedder »There where roses«, en utrolig smuk sang om en forfærdelig handling. Tommy Sands spiller i Muldbjerg Mølle onsdag i næste uge.

Ta’ familien med til en hyggetur i Vorgod-Barde Hallen og få inspiration og gode tilbud. Årets julemærke præsenteres kl. 11.00

GRATIS ENTRE KOM OG OPLEV EV • Stort cafeområde • 55 stande - kom og få idéer éer til årets julegaver • Mange forenings- samt hobbystande • Lokalhistorisk Egnsmuseum m • Arbejdende stande • Mange sjove nyheder • Underholdning

Olav Lisby underholder med julens sange

PROGRAM: Kl. 10.00 Dørene åbnes Kl. 10.15 Messen åbnes Kl. 11.00 Afsløring af julemærket Kl. 14.00 Olav Lisby synger julens sange Kl. 16.30 Messen lukker

PÅLIDELIGE SAVE FRA MOTORSAV CS2238 2 hk 16” sværd Normalpris 2095,-

SPONSORER:

SÆLGES NU FOR

1.595.-

Vennevold's Entreprenør Firma

SPAR 500.-

Bo Vennevold · Rimmerhus

AUTOGÅRDEN VIDEBÆK A/S

Vorgod Bageri

Nygade 21 · 6920 Videbæk · Tlf. 97 17 17 66

v/ Claus Brøchner

BUGGE BLOMSTER

MOTORSAV

Timringvej 8A . Tlf. 97 24 11

CS2152 Allroundsav til både træfældning og brændesavning 3,3 hk 15” sværd Normalpris 4295,-

Andelskassen MidtVest

TLF. 97 17 10 48 WWW.PROFILOPTIK.DK

Idé Huse

SÆLGES NU FOR

v/ Michael Jespersen · Solskrænten 25 Tlf. 97 17 57 83

3.895.-

Sønderbyens Tømrer- & Snedkerforretning aps Damgårdsvej 1 • Vorgod 6920 Videbæk • Tlf. 97 17 55 95 Mobil 40 27 55 95 • Fax 97 17 55 44

EH Stoker

Fabriksvej 16 6920 Videbæk Tlf. 96 94 00 18 Fax 96 94 00 16 www.barvibyg.dk

Midtvest

Alle priser er inkl. moms

RMK Teknik - Radio & TV v/ Robert Klokmose . Vorgodvej 3 . Barde 6920 Videbæk . Tlf. 97 17 51 44

Vi modtager ikke dankort

WESTERGAARDS HOTEL

Jørgensen Engros A/S

v/ Jørgen Lund Nielsen . Hedevej 4 Tlf. 97 17 54 27

SPAR 400.-

v/ Tina Dam

Falkevej 3 6920 Videbæk Tlf. 97 17 15 50

Murermester

Vognmand

Christian Lysgaard

Jørgen Black

Ørumgårdvej 7 - Barde - Tlf. 20 11 56 57

Engtoften 12 . Vorgod . Tlf. 97 17 54 65

VORGOD SMEDE & VVS A•S


Fremtiden er faglært i en situation, hvor deres færdigheder ikke stemmer overens med det, virksomhederne efterspørger. Det rammer den arbejdssøgende selv, men det rammer også de lokale virksomheder, der fremadrettet risikerer at mangle kvalificeret arbejdskraft. Kampagnen kører i seks uger. Målet er, at områdets virksomheder også i fremtiden har de kompetente medarbejdere, de har behov for. - Der er virksomheder, der tror at en ordning med en voksenlærling er besværlig. Erfaringerne viser, at virksomheder med voksenlærlinge er overordentlig tilfredse. Derfor kan jeg kun opfordre virksomhederne til at tage imod tilbuddet. Også dem der ikke lige nu kan ansætte en voksenlærling. Ordningen kunne være en givtig mulighed på sigt, siger Ivan Thomsen. - chri

Mangel på faglært arbejdskraft i fremtiden er en reel risiko. Også i Ringkøbing-Skjern Kommune. Jobcenter Ringkøbing-Skjern er derfor gået med i kampagnen »Fremtiden er faglært«. Her tilbydes lokale virksomheder at få besøg af en virksomhedskonsulent, der fortæller om fordelene ved at ansætte en voksenlærling. - Vi ved at mange virksomheder overvejer at ansætte voksenlærlinge, og endnu flere er interesserede i at høre nærmere om ordningen. Vi har et erhvervsliv, der er fremsynet og som udviser et stort socialt engagement. Med kampagnen giver vi disse virksomheder et tilbud, som mange af dem har efterspurgt, siger jobcenterchef Ivan Thomsen. Forholdsvis mange arbejdssøgende i kommunen har ikke en kompetencegivende uddannelse. De ender derfor

HURTIG OG EFFEKTIV HVIDEVARESERVICE Ring efter vores montør

g

20 års erfarin

RAMSING

SHOPPING CENTER SPJALD Tlf. 97 38 11 11

Salg af reservedele til gør det selv folket

Masser af glade toner på Syng Dansk Dagen i Spjald 130 børn og deres lærere gav koncert på Spjald Pleje- og Aktivitetscenter Hele indskolingen fra Spjald Skole var torsdag formiddag på Spjald Pleje- og Aktivitetscenter for at give koncert for plejehjemmets beboere. Arrangementet var i anledning af den landsdækkende Syng Dansk Dag. Børnene var fulde af forventning over at skulle synge sangene fra musicalen »Ønskestenen« igen, og der er ingen tvivl om, at beboerne på plejehjemmet fik en stor oplevelse. De mange børn, som kunne langt de fleste af sangene udenad, gav beboerne masser af smil og gode melodier. Koncerten sluttede med at børn, lærere, beboere og personale sang »Du kom med alt det, der var dig«. I sidste vers handler det om, at livet

er livet værd – og det blev en god afslutning for både unge og gamle. Vennekredsen for plejecentret havde som tak for koncerten købt flødeboller til alle børn. Det var hyggeligt for alle, at børnene indtog plejecentrets cafeteria og hele stedet osede af børnestemmer og latter. Arrangementet blev til i et sam-

Ingen klumme i denne uge Der bringes ingen klumme i Videbæk/Spjald Avis og i Lokalposten i denne uge. I Ugeposten derimod bringes i denne uge en klumme om Vestjyllands fordele - denne klumme blev bragt i de to andre aviser i sidste uge. Normalt bringes ugens klumme i alle tre aviser uge for uge, men da klummens skribent, journalist Astrid J. Vestergaard, i efterårsferien blev sendt til Sdr. Felding for at referere fra en live-optagelse af Anders Lund Madsens

talkshow dér, skete der noget under udsendelsen, der inspirerede hende til at skrive en klumme, særligt til Ugepostens læsere. Det betød, at Ugepostens læsere ikke fik læst klummen om Vestjyllands fordele, og den bringer vi derfor i Ugeposten i denne uge, mens de to andre aviser »står over«. I næste uge bringer vi en ny klumme, og fremover får de tre aviser - som hidtil - den samme klumme. - ast

AMU kurser Chaufføruddannelse!

inkl. kørekort til lastbil, vogntog eller bus Vestjysk Storvognsskole Skjern HOLDSTART: MANDAG 15. november 2010. Varighed: Lastbil og bus: 6 uger (Godstransport med lastbil. Amu-mål 40.900 og Personbefordring med bus. Amu-mål 40.531) . HOLDSTART: MANDAG 29. november 2010. Varighed: kørsel med vogntog, kategori C/E - 4 uger (Amu-mål 45.114). Hvis du er i arbejde er deltagerbetalingen for lastbil og bus kr. 3.480 og for påhængsvogn kr. 2.330. Personer i 1. ledighedsperiode kan gøre brug af deres ret til 6 ugers selvvalgt kursus = deltagerbetaling 0,- kr. Prisen for andre grupper ledige er kr. 0,-, men kræver dit jobcenters godkendelse. (Minimums antal deltagere for holdoprettelse er 10) (NB.: Aftenhold køres også fra 8. november 2010 og 10. januar 2011).

Ring og hør nærmere

EU-efteruddannelse for godschauffører og EU-efteruddannelse for rute- og bybuschauffører HOLDSTART: Uge 50 2010 + uge 01 2011 (Amu-mål 40.704/40.703 og 40.530/40.527) START: Mandag d. 6. dec.- slut fredag d. 10. dec. og mandag d. 3. jan.- slut fredag d. 7. jan. Hvis du er i arbejde er deltagerbetalingen 580 kr. (Minimums antal deltagere for holdoprettelse er 10). (NYT: Aftenhold køres også 29-30/11 og 2/12 + 15-16/12 2010)

Ring og hør nærmere

Vestjysk Storvognsskole Skjern Køreteknisk Anlæg Arnborgvej 1B . 6900 Skjern Tlf. 22 46 38 55 eller 97 36 17 71 sd@tuc.dk www.vestjyskstorvognsskole.dk

Befordring af bevægelseshæmmede HOLDSTART: Uge 48 2010 (Amu-mål 45.266) START: Mandag d. 29. nov. - slut fredag d. 3. dec. Hvis du er i arbejde er deltagerbetalingen 580 kr. (Minimums antal deltagere for holdoprettelse er 10). Ring og hør nærmere

Vedr. målgruppe og kursusformål for kurserne se www.vestjyskstorvognsskole.dk

arbejde med Spjald Skole og aktivitetsleder Helle Hansen. Efter koncerten snakkede Helle med Kristian Nielsen på 96 år fra Æblehaven. Kristian udtalte, at det »sandelig var dejligt at høre så mange børn synge«. Næste arrangement som er i samarbejde mellem Spjald Skole og plejecentret er i de-

cember, hvor 4. klasserne fra skolen vil gå Luciaoptog. Alle interesserede er hjertelig velkomne til arrangementet og til at få den stemningsfyldte oplevelse med de levende lys og de hvidklædte børn. Helle Hansen håber, at mange ældre fra området vil tage imod tilbuddet om en god og traditionsrig oplevelse.

Ringkøbing Gymnasium viser Skatteøen Skatteøen er en anden type udfordring end de sidste par år på gymnasiet, for i år er det ingen kærlighedshistorie, som vi gerne ser ende lykkeligt. Skatteøen som musical har ingen ballroom- eller diskodansescener, og den mangler den kendte han-møderhende-historie, så publikum skal lige pudse brilleglasset lidt og indstille sig på en anden type forestilling. Men hvis årets musical mangler kærlighedstemaet, så har den til gengæld masser af spænding, drama, eventyr, mord, magtkamp, hævn, håb og glæde! - Vi har taget skeen i den anden hånd, om man så må sige, og i år drejer det sig om farlige, sleske, frygtløse pirater, om gæve engelske fattigfolk, om de ædle engelske dyder (i 1700-tallet), om en hårdhudet landsbylæge, en lidt naiv godsejerenke, og om loyalitet og først og fremmest om en teenagers drøm om eventyret i den store ukendte verden. Vi har valgt Skatteøen, fordi den har alt, hvad der skal til for at gøre et eventyr spændende, og så har musicalen nogle helt vidunderlige sange. Musikken og sangene svinger fra det mere jazzagtige over det længselsfulde til de livs-

glade sømandssange. Det er en fryd for øret at høre Sebastians musik, og jeg er overbevist om, at med de sang- og musiktalenter, gymnasiet er i besiddelse af, så vil alle mine (og publikums) forventninger blive opfyldt. Prøverne er lige begyndt, og jeg kan med fryd i sindet berette om meget engagerede og talentfulde unge skuespillere, der helt sikkert vil sprudle af energi og piratblod, når forestillingerne løber af stabelen. Jeg har tænkt i meget enkle kulisser; men bortset fra det, så er der som sædvanligt meget at gøre for og bag scenen – kostumer, lyd og lys, rekvisitter, kulisser, program etc. - før vi alle er helt klar til at tage imod publikum. De næste uger kæmper vi alle; både alle de nye 1. g’er, der har meldt sig, alle de garvede 2. og 3. g’er og alle de involverede lærere, og vi sejler ud i stærk kuling med storsejlet hejst……… og så glæder vi os til at lægge til kaj sammen med et veloplagt publikum, siger Judith Rokamp, der er instruktør på stykket. Stykket vises torsdag og fredag i næste uge på Ringkøbing Gymnasium. - chri

Generalforsamling med ønsker Centerrådet afholder generalforsamling på seniorstedet første onsdag i november. Sædvanlig dagsorden, dog er der et nyt punkt som hedder Fremtiden - nye ideer: Hvor vi gerne vil høre hvad der er

ønsker om, at der bliver arrangeret fremover. Bagefter viser Kurt Nygaard en natur- og jagtfilm. Der er gratis kaffe til alle. - chri


Tegn et nyt logo til

Videbæk Borgerforening Videbæk Borgerforening ønsker et logo til vores forening. Derfor sætter vi en konkurrence i gang. Kom med dit forslag til hvordan Videbæk Borgerforenings logo skal se ud. Vi har 100 års jubilæum den 20. marts 2011, og vil derfor gerne have et flot logo, som er let at genkende.

Der var glæde i Videbæk Kirke forleden. Her var der nemlig besøg af Erling Gaasdal, der på vegne af Skakfonden, overrakte en chek på 100.000 kr. Penge der skal bruges til et nyt orgel. På billedet ses fra venstre sognepræst Johannes Esmarch, Jørgen Andersen, formand for byggeudvalget, Kai Lysgaard fra menighedsrådet, Fl. Hartpøll Møller, sognepræst samt Erling Gaasdal fra Skakfonden. De fem mænd står, hvor kirkens nye orgel skal stå.

Som i enhver anden konkurrence er der præmier:

1. præmie En middag for to på Westergaards Hotel

Har du tinnitus? Nylige undersøgelser har vist, at ca. 60 % af alle personer med tinnitus kan få lindret generne ved hjælp af høreapparater.

Ring og bestil tid til gratis høreprøve allerede i dag!

7070 2328

2. præmie 3 flasker vin

3. præmie Blomster

Kom med dit forslag Forslaget skal være afleveret senest den 1. december 2010. Man kan aflevere sit forslag i byens 3 banker, eller hos Erling Damgaard på C.P. Madsensvej 6, Videbæk. Videbæk Borgerforening

Kom til TINNITUS-DAG

Se mere på: www.videbaek-borgerforening.dk

hos Hørecenter Herning den 10. november kl. 9.00 - 16.00 På dagen kan du få foretaget en gratis høreprøve, og vi har besøg af høreapparatproducenten Siemens, som kan fortælle dig meget mere om tinnitus-apparatet Siemens Life, der bl.a. indeholder en integreret terapistøj-funktion. Dagen er gratis for alle, men der skal bestilles tid i forvejen til høreprøve. Hørecenter Herning Bredgade 40 7400 Herning Telefon 7070 2328 www.hca.dk

Luftfoto af Bertil Jeppesen


HUS OG HAVE Centralt i Videbæk Lejlighed udlejes pr. 1. december eller efter aftale. 2-værelses på 37 m2. 2.400 kr. + forbrug Tlf. 23 20 64 83

Hus for kun 365.000

Stort værelse

Andelsbolig beliggende i No, Snerlevej 20E, bygget i 1984, 75 m2, 3 værelses hus, med carport og have, pænt og lyst. Pr. 1. april 2011 er foreningen gældfri hvilket vil betyde at den månedlige andel er helt nede på 933 kr. til fællesudgifter. Ligger for enden af en dejlig stille og lukket vej. Pris 365.000 kr. Henvendelse på

i Videbæk udlejes pr. 1. november. Husleje 1.900 kr. + forbrug. Tlf. 97 17 29 73 eller 21 63 03 83

tlf. 29 47 61 08 (efter kl. 16.00)

Nygade 7, 63 m2 i stueplan, ingen børn, pr. md. 3.395 kr. + forbrug, indskud 3 mdr.’s leje. Tlf. 40 88 40 42

Rækkehuse på ca. 100 m² + lille have og terrasse i Videbæk sælges / udlejes: Henvendelse til Hansen & Larsen A/S . Tlf. 97 34 16 00

Lejlighed til leje

Hus billigt til salg i Vorgod Kan også lejes. Indflytningsklar nu. 200 m2 fordelt på 3 plan. Husleje: 5.000 kr. pr. måned + forbrug. Indskud: 3 mdr.’s husleje. Henvendelse tlf. 97 17 82 11 eller 21 86 97 17

R E V S ICE C R NYT

Aut. kloakmester: Nyanlæg, renovering, nedsivning

NYT

3 tons minigraver m/kipskovl til kloak, kabler, vand og jordvarme Opbrækning af gulve: Stuehuse, virksomheder, staldgulve Såning af græsplæner

René Christensen

APS

- et godt fundament at bygge på!

· SELVBYG · MEDBYG · TOTALLØSNING

2,5 km fra Spjald. Henvendelse tlf. 97 38 12 14

Videbæk Dejlig lejlighed på 80 m2 udlejes til enlig. Henvendelse tlf. 40 45 94 28 bedst ml. 18.00 og 19.00

Hus til leje Møllevej 2 i Astrup

Tlf. 22 63 27 08

DG BETON

Hus til leje eller salg

Alt indenfor betonarbejder udføres med mobil blanderanlæg!

DG BETON APS Vagn Ove Knudsen Attenagrevej 13 · Ølstrup · 6950 Ringkøbing Tlf. 97 34 62 05 · Mobil 23 36 02 11

Meget rummelig villa på 140 m2 med 3 værelser, sovevær., køkken, stue og bad udlejes snarest. Husleje kr. 4.500 + forbrug. Henvendelse Kristian Ahle, 21 75 43 74

Udlejes i Videbæk 2

1-vær. lejlighed (47 m ) med nyt køkken, bad, trægulve, trælofter, fyldningsdøre m.m. Overdækket cykelparkering, depotrum og fællesvaskeri. Henvendelse Tlf. 96 27 00 70

Byhus til leje eller salg i Hover pr. 1. december 2010. Ring 40 26 82 50

Erhvervslokale i Grønbjerg 2

Ca. 1.000 m . Port og læsserampe. Leje fra 135,00 kr. pr. m2. Evt. partiel leje.

Grønbjerg Grønnegade Moderniseret parcelhus, 160 m2 + garage. Udlejes fra 1. januar 2011. Henv. J.K. Christensen tlf. 23 26 58 90

Videbæk Hyggeligt hus med have til leje i midtbyen. Mdl. leje 4.900 kr. Henv. bedst efter kl. 17.00 på tlf. 97 17 17 68

Troldhede

HOLSTEBROVEJ 19 • GRØNBJERG ALT I MURER- OG STØBEARBEJDE UDFØRES

v e o n ld’s n e V EntreprenørFirma ApS

• Anlæg af haver i samarbejde med havearkitekt • Vedligeholdelse af grønne områder v/ erhverv • Træfældning og beskæring. Hækklipning • Hjælp til rydning af haver. Træflisning • Belægningsarbejde. Kloakarbejde • Minigraver 70/100 cm bred og minilæsser Bo Vennevold · Rimmerhus 97 17 58 59 · 40 75 58 59 www.bovennevold.dk · mail@bovennevold.dk

PRODUKTION af PVC-vinduer og -døre Egen

Lejlighed på 65 m2 udlejes. Henvendelse efter kl. 16.00. Tlf. 26 62 91 55

Lejlighed i Videbæk Centralt beliggende 1. sals lejlighed på 55 m2. Udlejes snarest. Husleje kr. 2.800 pr. md. + forbrug. Depositum kr. 6.000 kr.

Få tilbud NU

HUSK Vi monterer

Alle byggeopgaver udføres

Henvendelse Tlf. 97 17 24 60

Videbæk centrum 1-værelses lejlighed på 38 m2 i stuen. Nyistandsat med nye trægulve. Husleje: 2.000 kr. pr. md. + forbrug. Ingen husdyr.

H.N.N. BYGGEFIRMA Fabriksvej 3 . 6920 Videbæk Fax 97 17 32 03 www.hnn-byggefirma.dk

Tlf. 97 17 24 60

Tlf. 29 36 34 25

Højmark Blik

VI LÆGGER VÆGT PÅ EN GOD DIALOG

v/ Bjarne Kristensen

21 16 39 22 Engvang 15 A . Spjald

Skal huset sælges? • Tilstandsrapport • Energimærke v/ salg og opførelse af nye huse • Ejerskifteforsikring Ingeniørfirma Graugaard A/S Gunner Lund Sørensen Hovedgaden 61, 6971 Spjald Tlf. 97 38 23 81

- Altid en god og sikker kontakt til dine el-installationer

v/Herbert Behnk

ussyn Danmark Konsulentkæde af beskikkede byggesagkyndige

Hos os får du en seriøs vejledning, et tilbud der holder og en grundig gennemgang af byggeprocessen. Vi knytter dine drømme sammen med et godt håndværk.

VI TILBYDER TOTALLØSNINGER Hoffmann Byg ApS . Brogårdsvej 14 . 6920 Videbæk Tlf. 97 17 31 10 / 21 72 34 62

HOFFMANN BYG

www.hoffmannbyg.dk . info@hoffmannbyg.dk


Videbæk Ejendomskontor a/s

Poul Erik Nielsen Ejendomsmægler

Selvstændige og statsautoriserede ejendomsmæglere. Valuarer. mde

Jan Vistisen Ejendomsmægler

Thomas Lykkeberg Ejendomsmægler

Jan Bækdal Boligformidler

Jens Fjord Boligformidler

Søren Kaastrup Ejendomsmægler

Kom godt videre

Jørgen Christensen Landbrugsformidler

edc.dk

VELHOLDT EJERLEJLIGHED - VIDEBÆK

RØDSTENSVILLA - GRØNBJERG

BYHUS - VIDEBÆK

Rundingen 14 Velopført og spændende rødstensvilla fra 1999 med et bolig areal på 130 m², garagebygning på 52 m² med stort isoleret disp. rum. Villaen har en rigtig god indretning med minimal spildplads og dejlige lyse rum bl.a. stue på 45 m²

Bethaniagade 6 Godt og velbeliggende byhus i Videbæks bymidte . Huset er opført i røde sten og med eternittag. Beliggende på 394 m² grund med have mod syd/øst. Boligarealet er på i alt 100 m² fordelt på 2 plan samt kælder. Pris/Udb. 725.000/40.000 Brt./Nt. 4.266/3.680 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 1.926/1.838 Bo./Kld. 100/66 m² Rum/Vær. 4/3 Grund 394 m² Opf. 1940 Kontakt 97171299 Sag 69200143

NYHED

D

D

Bøgelundsvej 55B Særdeles pæn og velholdt 1. sals ejerlejlighed på 85 m² centralt beliggende tæt på børnehave, skole, indkøb, hallen og i gåafstand til byen og dens faciliteter. Boligareal er på i alt 85 m², som er godt udnyttet.

Pris/Udb. 545.000/30.000 Brt./Nt. 3.331/2.901 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 1.679/1.588 Rum/Vær. 3/3 Opf. 1980 Kontakt 97171299 Sag 69200221

VELBYGGET LYSTEJENDOM - SDR. FELDING

Pris/Udb. 850.000/45.000 Brt./Nt. 4.840/4.489 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 2.258/2.437 Bolig 130 m² Rum/Vær. 5/5 Grund 761 m² Opf. 1994 Kontakt 97171299 Sag 69201145

INDFLYTNINGSKLAR ETPLANS VILLA - VIDEBÆK

GULSTENSVILLA - VIDEBÆK

GOD INDRETNING

D

Vardevej 136 Velbygget lystejendom belig på en 1,5 ha stor grund. Stuehuset har et samlet beoelsesareal på 280 m² og til ejendommen er hørende et godt delvis isoleret udhus på 480 m², heraf er 110 m². dobbelt garage.

Pris/Udb. 1.450.000/75.000 Brt./Nt. 8.682/7.326 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 3.878/3.504 Bolig 280 m² Rum/Vær. 7/4 Grund 15000 m² Opf./Omb. 1927/75 Kontakt 97171299 Sag 69201150

FAMILIEVILLA - SPJALD

Skovvænget 7 Velbygget gulstensvilla centralt beliggende i attraktivt kvarter i Videbæk. Villaen er opført i 1966, med et boligareal på 170m² 32m² kælder. Villaen har en god indretning med bl.a. flot stor stue og spisestue.

Pris/Udb. 1.300.000/65.000 Brt./Nt. 7.627/6.603 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 3.457/3.320 Bo./Kld. 170/32 m² Rum/Vær. 5/3 Grund 1000 m² Opf. 1966 Kontakt 97171299 Sag 69200201

Melbærvej 6 Særdeles velindrettet og indflytningsklar et-plans hus beliggende på lukket vej i attraktivt kvarter. Kun få minutters gang fra ABC-lavpris, skole, institutioner og gode stisystemer til bymidten. Huset er bygget i 1991.

Pris/Udb. 1.495.000/75.000 Brt./Nt. 8.539/7.376 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 3.744/3.601 Bolig 112 m² Rum/Vær. 5/4 Grund 1014 m² Opf. 1991 Kontakt 97171299 Sag 69200247

PÆN OG VELHOLDT VILLA - VORGOD

VELINDRETTET VILLA - VORGOD

Kirkevej 6 Pæn og velholdt gulstensvilla fra 1973 med boligareal på 140 m² 28 m² god carport med redskabsrum. Velindrettet med bl.a. 2 toiletter, stort spisekøkken, 3 store soverum og flot vinkelstue. Rigtig god beliggenhed i attraktivt kvarter.

Vibevej 31 Attraktiv og velindrettet villa beliggende tæt ved indkøb, skole, kir- ken samt grønt område. Efter- isoleret på loft, nye elinst. nyt naturgasfyr. Køkkenet og bryggers er moderniseret. Haven er primært udlagt i græs.

D

Hasselvej 12 Velindrettet familievilla beliggende i roligt villakvarter i Spjald tæt på indkøb, off. transport, grønt område med legeplads og boldbane. Huset er opført i 1971 i gulsten og med eternittag. Opført på en 900 m² stor grund.

Pris/Udb. 765.000/40.000 Brt./Nt. 4.700/4.231 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 2.273/2.320 Bolig 140 m² Rum/Vær. 5/4 Grund 900 m² Opf. 1971 Kontakt 97171299 Sag 69200246

VELHOLDT OG NYISTANDSAT VILLA - GRØNBJERG

Pris/Udb. 850.000/45.000 Brt./Nt. 5.121/4.462 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 2.399/2.317 Bolig 140 m² Rum/Vær. 4/3 Grund 789 m² Opf. 1973 Kontakt 97171299 Sag 69200015

DEJLIG VELPLEJET 2 PLANS VILLA - VIDEBÆK

EJERLEJLIGHED - VORGOD

Melbærvej 16 Dejlig stor og velplejet 2 plansvilla med rigtig god beliggenhed i attraktivt kvarter i Videbæks sydlige bydel tæt på byen, skole, indkøbsmuligheder og Herborg Bakker. Villaen er opført i 1986 og løbende moderniseret. Stor flisebelagt indkørsel.

Torvegade 11 Centralt i Vorgod by finder vi denne nyopførte og velindrettede ejerlejlighed. Lejligheden er opført i røde teglsten og med tagsten samt træ/alu vinduer og døre. Flotte trægulve og gulvvarme overalt. Boligareal på 91 m².

Pris/Udb. 1.050.000/55.000 Brt./Nt. 6.224/5.286 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 2.861/2.636 Bolig 130 m² Rum/Vær. 4/3 Grund 773 m² Opf. 1974 Kontakt 97171299 Sag 69200144

SE PRISEN !

Frydendalsvej 17 Særdeles velholdt og nyistandsat rødstensvilla med god beliggenhed i Grønbjerg bymidte. Huset er opført i 1959 med et boligareal på 120 m², 25 m² rigtig flot udestue og et godt udhus på 5 m² God indretning med dejlig lyse rum.

Pris/Udb. 650.000/35.000 Brt./Nt. 4.042/3.589 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 1.927/1.926 Bolig 120 m² Rum/Vær. 4/2 Grund 1078 m² Opf./Omb. 1959/72 Kontakt 97171299 Sag 69209181

Pris/Udb. 1.895.000/95.000 Brt./Nt. 10.390/9.006 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 4.284/4.210 Bolig 219 m² Rum/Vær. 6/5 Grund 1011 m² Opf./Omb. 1986/88 Kontakt 97171299 Sag 69210008

Pris/Udb. 1.165.000/60.000 Brt./Nt. 7.140/6.680 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 3.285/3.657 Bolig 91 m² Rum/Vær. 2/1 Opf. 2008 Kontakt 97171299 Sag 69208229

Bredgade 39 · 6920 Videbæk · E-mail: 692@edc.dk

97 17 12 99 Autoriseret låneformidler for BRFkredit

Kom godt videre


HUS OG HAVE ¡ ¡ ¡ ¡ ¡ ¡ ¡

Installationer Automationer Processtyring EDB netvĂŚrk Kobber & fiber Hvidevarer KlimaanlĂŚg

A/S

Stor og flot afdeling med

KLINKER mere end 200 prøver pü lager

Granlyvej 4 â&#x20AC;˘ Fjelstervang Tlf. 97 16 61 22

Profes sionel vejle til gør- dning det-se folket lv

VITTRUP GULVE

TĂ&#x2020;PPER

s

T R Ă&#x2020; G U LV E

s

KLINKER

H Ă&#x2DC; J S A G E R V E J 2 ¡ 6 9 2 0 V I D E B Ă&#x2020; K ¡ T L F. 9 7 1 7 1 7 0 9

Mandag-fredag kl. 9.30-17.30 . Lørdag kl. 9.30-12.00

FiskbÌk Møderne für besøg fra Skjern FiskbÌk-Møderne für første torsdag i november i FiskbÌk Missionshus besøg af Mette og Jørgen Lauridsen fra Skjern. Enhver er meget velkommen. Parret arbejder som hjemmesygeplejerske og indenfor socialpsykiatrien og har 3 børn pü 4, 6 og 8 ür. I 2004-2008 var de udsendt af Danmission, et folkekirke-

Alt indenfor tømrer- og murerarbejde udføres samt arbejde med jord og beton Teglgürden Entreprise A/S Vorgod Tømrer- og Maskinsnedkeri Bernhard Nørgürd 40 36 57 77 Lars Troelsen 40 75 53 30

Parkvej 2 6971 Spjald

Tlf. 97 38 15 66

Vi tilbyder:

VidebÌk Entreprenør Forretning ApS v/ Kristian Eistrup og Torben Eriksen Fruergürdsvej 5 . 6920 VidebÌk Mobil-tlf. 40 93 30 34

Betaler du for meget for varmen? Lige nu kan vi tilbyde et ekstraordinĂŚrt tilskud pĂĽ 2.000 kr. hvis du skifter til Vitodens 200 gaskedel - og sĂĽ sparer du typisk 15-20 % pĂĽ varmeregningen fremover

- Energirigtige løsninger der sparer pü energien, hjÌlper miljøet og i din pengepung.

Mandag i uge 46 og mandag i uge 50 bliver der hygge og masser af god mad i Spjald Fritidscenter. Spjald Borgerforening og Spjald Fritidscenter er güet sammen om et nyt initiativ nemlig fÌllesspisning. Meningen er, at alle i Spjald er velkommen til et par timers hyggelig aftensmad i Spjald Fritidscenter. - Om man bliver en time eller tre, er op til hver enkel. Der er ikke lagt op til, at det skal vÌre et helaftensarrangement. Men bestemt en aften for alle. Vi sørger for maden, der kan købes til billige penge, siger Brian Vang, fra Spjald Fritidscenter. Der krÌves ingen tilmelding til aftensmaden. - chri

Alstrup Skovservice A/S

Nyborg Huse 6 . 7480 Vildbjerg

Aut. EL-installatør

ligt missions- og udviklingsselskab, til Tanzania, hvor de varetog sundhedsarbejdet i den lutherske kirkes diakoniafdeling i Karagwe Stift. Mület med arbejdet var at dÌkke de dürligst stillede familiers mest basale behov i samarbejde med kirken. Det var hovedsageligt hjÌlp til handicappede børn, de gamle, de psykisk syge og de mest fattige - typisk enker med børn, kort sagt alle som levede mere eller mindre pü kanten af livet. Derudover forsøgte diakoniafdelingen gennem seminarer og kurser at ruste de enkelte menigheder til selv at løse lokale opgaver. - chri

FĂŚllesspisning i Spjald

â&#x20AC;˘ Udlejning af flishugger til 10 cm â&#x20AC;˘ Flishugning pĂĽ 18, 28 og 38 cm â&#x20AC;˘ Salg af bark-, løv- eller nĂĽleflis. â&#x20AC;˘ StubfrĂŚsning af trĂŚrødder uden opgravning.

TREHĂ&#x2DC;JE FLIS

â&#x20AC;˘ Flishugning - af trĂŚ fra skov og lĂŚhegn m.m. â&#x20AC;˘ FĂŚldebunkelĂŚgning - af løv og nĂĽletrĂŚ til senere flishugning â&#x20AC;˘ Maskinskovning/udkørsel - alt fra udtynding til afdrift â&#x20AC;˘ Naturpleje - nedskĂŚring og bortskaffelse af uønsket opvĂŚkst. â&#x20AC;˘ Køb af trĂŚ pĂĽ rod - alt fra flis til tømmer og specialeffekter. â&#x20AC;˘ Køb og salg - af flis, tømmer og specialeffekter m.m. (Vi handler kun med trĂŚ, vi selv har oparbejdet) â&#x20AC;˘ Skovning/udkørsel - med nyudviklet DUAL kombimaskine med klippeaggregat, hvor skovning og udkørsel foregĂĽr i en arbejdsgang. Velegnet til: Rydning af naturarealer og langs vandløb samt udtynding af arealer med skovrejsning og skov. NYHED Flishugning op til 70 cm â&#x20AC;˘ Flishugning op til 70 cm - med ny 450 hk Bruks tromlehugger. Velegnet trĂŚ fra lĂŚhegn m.m. â&#x20AC;˘ Pleje af lĂŚhegn - med manuelt eller maskinelt nedskĂŚring. â&#x20AC;˘ Grenknusning og rodfrĂŚsning.

Gert Alstrup Tlf. 21 74 82 61 info@alstrup-skovservice.dk www.alstrup-skovservice.dk p

BJARNE CHRISTIANSEN PrĂŚstegĂĽrdsvej 27 . Timring 7480 Vildbjerg Tlf. 97 13 24 28

Silvatec Sleipner

r Yderligere information elle 61 82 74 21 tilbud ring pĂĽ tlf. en esid mm hje pĂĽ ind eller klik www.alstrup-skovservice.dk

Ponsse Beaver

Ponsse Wisent

Opvarmning med naturgas

FĂĽ ogsĂĽ op til 9.500 kr. i tilskud oveni fra HMN Naturgas I/S!

Ring til os og fĂĽ et uforpligtende tilbud

0DUWLQ6DQG996 7OI

Herborg Tømrer- og Snedkerforretning A/S Y%MDUQHRJ.XUW.M UJDDUG %ULQNHQ+HUERUJ9LGHE N

Tlf. 97 17 16 09 . Bil-tlf. 21 66 07 09

Â&#x153;`Ă&#x152;Ă&#x160; 6Â&#x2C6;Ă&#x160;Â?Â&#x153;Ă&#x203A;iĂ&#x20AC;Ă&#x160;} Ă&#x160;Â&#x153;}Ă&#x160;iĂ&#x20AC;Ă&#x160; Â&#x2026;FÂ&#x2DC;`Ă&#x203A;CĂ&#x20AC;Â&#x17D; v > Â&#x153;Â&#x201C;v>Ă&#x152;Ă&#x152;iĂ&#x152;Ă&#x160;


Hos Nybolig Videbæk får du en seriøs og realistisk vurdering Bemærk prisen

Videbæk - Rosenalle 19

Grønbjerg

Med 165 m² beboelse og 90 m² kælder, skiller denne dejlige ejendom sig ud. Her er plads til den store familie eller den pladskrævende familie der gerne vil have mulighed for hobby mm. Huset er muret op i røde sten og har eternit på taget. Det ligger på en kuperet grund, så de to store værelser i kælderen ligger hel frit i forhold til haven og terrassen udenfor. Fra den opbyggede terrasse kan du sidde og nyde udsigten over haven og ned over byen. Sag 104282. Udb/knt.... 75.000/1.485.000 Brt/nt................ 8.993/8.094

Frydendalsvej 21. Ældre rødstens ejendom beliggende på en dejlig grund på 895 kvm.omkranset af hæk og store træer. Flere fine lækroge på grunden.Jfr. BBR-ejermeddelelse har ejendommen et bebygget areal på 55 kvm. + 55 kvm. kælder samlet boligareal 55 kvm. Ejendommen indholder bla. en stor stue og ældre køkken og bad. Kælderen indeholder flere disp. rum. Ejendommen opvarmes med fjernvarme. Ejendommen trænger til istandsættelse. En billig husleje skal Udb/knt........ 25.000/220.000 fremhæves. Sag 104418. Brt/nt................ 1.741/1.771

Alternativ finansiering: Pauselån® F1............ 4.611/4.558

Bolig/kld. m²

Grund m²

Stuer/ vær.

Opført

165/90

996

1/4

1974

Billig husleje

Videbæk - Bøgelundsvej Centralt beliggende på Bøgelundsvej i Videbæk, finder du dette velholdte rækkehus.Her er der kort afstand til Videbæk bymidte.Rækkehuset har en beskeden størrelse, men er tilpas stor til den enlige, eller parret som ønsker mulighed for egen lille have og terrasse.MULIGHED FOR ISTANDSÆTTELSE: Rækkehuset fremstår primært originalt fra opførelsestidspunktet. Hvis du ønsker det, er sælger forhandlingsvillig med hensyn til istandsættelse af lejligheden inde indflytning. Ring til os og hør nærmere om dette Sag 104457.

Udb/knt........ 25.000/395.000 Brt/nt................ 2.343/2.136

Bolig m²

plan

Stuer/ vær.

Opført

Alternativ finansiering: Pauselån® F1............ 1.163/1.188

46

1

1/1

1974

Alternativ finansiering: Pauselån® F1............ 1.087/1.243

Bolig/kld. m²

Grund m²

Stuer/ vær.

Opført

55/55

895

1/1

1947

Bolig m²

Grund m²

Stuer/ vær.

Opført

134

1012

1/4

1968

Spjald - Havrevænget 9 Solid familievilla i godt villakvarter. Denne gode familievilla er beliggende i et attraktivt og lukket villakvarter med kort afstand til skolen og byens faciliteter. I kvarteret er der plads til alle, både unge, som ældre, som straks vil føle sig til rette. Huset er løbende moderniseret og står i dag indflytningklar. Her er 4 gode værelser, lyst badeværelse med gulvvarme, spisekøkken i åben forbindelse ind til den store stue, pænt bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumber Udb/knt........ 45.000/875.000 og flot klinkebelagt entré Sag 104560. Brt/nt................ 5.394/4.801 Alternativ finansiering: Pauselån® F1............ 2.878/2.758

Andelsbolig

Barde - Herningvej 38

Videbæk - Møllegade 2

Velkommen på Herningvej 38. En charmerende ejendom beliggende i udkanten af Vorgod by med kort afstand til Videbæk og let adgang til Herning. Huset er beliggende op ad Herningvej, men vejstøjen er minimal, hvilket du vil opleve under fremvisningen. Et solidt bygget rødstenshus i 1,5 plan med fuld kælder i god og anvendelig stand. Ejendommen er løbende moderniseret og fremstår i dag indflytningsklar, men fortsat med mulighed for at forny ejendommen ef- Udb/knt........ 35.000/650.000 ter egne ønsker. Sag 104510. Brt/nt................ 4.089/3.652

Centralt beliggende andelsbolig på 82 m² i "hjertet af Videbæk". Lejligheden er beliggende på 2. sal i flot og harmonisk byggeri opført 2004 i røde sten med røde betontagsten. Bygningen er beliggende midt i Videbæk by og indeholder andelsboligforening med 12 lejligheder samt Apotek og Legetøjsforretning i stueplan. I bygningen er elevator og fælles tagterrasse på 1. sal. Herudover fællesareal med bl.a. cykelskur og parkeringsforhold. Lejligheden er indrettet med lyse rum og fremstår indflytningsklar. Andelsbevis........................... 95.000 Mdl. boligafgift....................... 4.464 Sag 104489. Mdl. forbrugsudg. a/c............ 1.050

Alternativ finansiering: Pauselån® F1............ 2.212/2.133

Bolig/kld. m²

Grund m²

Stuer/ vær.

Opført

108/72

636

2/2

1943

Ny 1. sal

Fisbæk - Skjernvej 83 Hyggeligt hus med ny 1. sal Ejendom med vandskuret facade og eternittag. Hyggeligt hus med vandskuret facade og eternittag. Bebygget areal på 80 kvm.. + 50 kvm. udnyttet 1 sal, hvoraf de 40 kvm netop er lavet. Herudover lille kælder på 6 kvm. Ejendommen er beliggende på 365 kvm. grund - hvor haven er bag ved ejendommen - en fin have primært udlagt i græs.Ejendommen er moderniseret med bl.a. køkken og bad og nye tæpper i stue og på 1. sal. Sag 104482. Udb/knt........ 25.000/395.000 Brt/nt................ 2.459/2.335 Alternativ finansiering: Pauselån® F1............ 1.291/1.395

Bolig/kld. m²

130/6

Grund m²

365

Stuer/ vær.

1/3

Opført

Bolig m²

plan

Stuer/ Opført vær.

82

1

1/1 2004

Godt værksted

Ørnhøj - Banevænget 14 Solid rødstensvilla beliggende i centrale og rolige omgivelser Rummelig entre med trappe til 1. sal og flot Jatoba trægulv. Pænt spisekøkken, som ligeledes er med flot gulv. Flot badeværelse der er moderniseret i 2005, samt 2 gode stuer, der ligeledes er med trægulv. På 1. salen finder du et godt report, 2 gode børneværelser, samt soveværelse og nydeligt badeværelse. Der er til huset et fantastisk værksted der er isoleret og hvor der er indlagt kraftstik til de tungere maski- Udb/knt........ 35.000/695.000 ner. Sag 104542. Brt/nt................ 4.436/3.996 Alternativ finansiering: Pauselån® F1............ 2.385/2.358

1925

Bolig m²

Grund m²

Stuer/ vær.

Opført

146

1639

2/4

1911

Går du i salgstanker? Troldhede - Gåsdalsvej 20 Hyggelig villa med god beliggenhed i udkanten af Troldhede by. Fin udsigt og en stor have med en dejlig stor terrasse, der nordvest vendt. Pænt og lyst køkken, en rummelig stue med pæne rustiklofter.

Solgt

Bolig m²

145

Statsaut. Statsaut. ejendomsmægler ejendomsmægler Karsten D. Jensen Brian Kristoffersen

Grund m²

Stuer/ vær.

11024 2/2

Sælger Paul Henriksen

Kontakt Nybolig Videbæk og få en GRATIS og UFORPLIGTENDE salgsvurdering.

Ørnhøj - Hovedgaden 35 En flot moderniseret ejendom opført 1946 og tilbygget i 1994. Boligareal på 126 kvm. + 70 kvm. kælder. Ejendommen er beliggende på 813 kvm. grund med en flot, velanlagt og børnevenlig have. Sag

Solgt

Opført

1950

Sagsbehandler Gitte Steffensen

Nybolig Videbæk 6920@nybolig.dk Søndergade 1 6920 Videbæk Tlf. 97173966

Åbningstider: Mandag -Torsdag . 9.00-16.30 Fredag ................ 9.00-16.00 Weekend ............ efter aftale

Bolig/kld. m²

Grund m²

Stuer/ vær.

Opført

126/70

813

1/3

1946


HUS OG HAVE Alt indenfor

Malerfirmaet Arne Husted ApS

kloak-, beton- og murerarbejde udføres - uforbindende tilbud gives. Aut. kloak- og murermester

SMEDEâ&#x20AC;˘VVSâ&#x20AC;˘KLOAK

Preben Mikkelsen Trehøjevej 74 . 6973 Ă&#x2DC;rnhøj Tlf. 97 38 61 85 . Bil 40 29 61 85

VORGOD SMEDE & VVS Aâ&#x20AC;˘S

Ă&#x2DC;lstrupvej 1A, 6971 Spjald

Bo Iversen - Aut. kloak-, gas- og vandmester Prindalsvej 10 ¡ 6920 VidebÌk Tlf. 97 17 50 33 ¡ Bil-tlf. 26 16 50 33

Tlf. 97 38 15 26 www.arnehusted.dk

VidebÌk Tømrer- & Snedkerforretning v/ Karsten Smith Winkler . Nørregürdsvej 13 . 6920 VidebÌk Bil-tlf. 40 40 75 71

97 17 14 74 - med garanti

nfor Alt inde reparation & i r e g nybyg

VidebÌk Rengøring

Murerfirmaet

Niels Kr. Kyndesen ApS

- Privat og erhvervsrengøring

20% rabat

Ring pĂĽ tlf. 61 72 43 44

VidebĂŚk Blik ApS

pü tagrender og nedløb i oktober og november

eller klik ind pĂĽ vores hjemmeside:

Bindesbølvej 6 . Brejning . Bil-tlf. 20 28 00 84

www.videbaek-rengoering.dk

97 17 24 16

Alt blikkenslagerarbejde udføres af faglÌrte hündvÌrkere

v/ Thomas og Kenneth Tlf. 25 32 57 25 - 40 14 16 13 - 97 17 10 42 Nygade 15D . 6920 VidebĂŚk www.videbaekblik.dk - blik@videbaekblik.dk

www.danbolig.dk www.boligsiden.dk

-, ,Ă&#x160; Ă&#x160;

", 

FORSTAND PĂ&#x2026; BOLIGMARKEDET

VORES VIDEN - DIN SIKKERHED ! VIDEBĂ&#x2020;K Enghavevej 10

VIDEBĂ&#x2020;K Nygade 28 SAG: 14110095

VIDEBĂ&#x2020;K Gl. Kongevej 5

VIDEBĂ&#x2020;K Ryesmindevej 2

SAG: 14109164

SAG: 14110127

VIDEBĂ&#x2020;K Hølletvej 4 SAG: 14110097

SAG: 14110158

KNT/UDB........................ 950.000/50.000 BRT/NT................................... 5.757/4.960

KNT/UDB...................... 1.565.000/80.000 BRT/NT................................... 9.076/7.273

VILLA Midt i VidebÌk by ligger denne sÌrdeles flotte villa. Ejendommen er løbende renoveret, men har alligevel bibeholdt den gl. stil og charme.

VILLA Ejendommen har vĂŚret igennem en omfattende renovering fra 2002 og fremstĂĽr i dag sĂĽledes i flot og indflytningsklar stand overalt.

Bolig m²............ 127 Byggeür..... 1927/96 Stuer/VÌr.......... 1/3 Grund m²........... 590 Etager.................... 2 Carport................ 28

Bolig m²............ 141 Byggeür..... 1955/65 Stuer/VÌr.......... 1/4 Grund m²...... 4.947 Etager.................... 2 Udhus................ 222

NR. VIUM Fjelstrupvej 17

VIDEBĂ&#x2020;K KĂŚrvej 16

NY PRIS FLOT BYHUS

SE PRISEN

TĂ&#x2020;T PĂ&#x2026; INDKĂ&#x2DC;B

KNT/UDB...................... 1.125.000/60.000 BRT/NT................................... 6.853/5.834

KNT/UDB...................... 1.100.000/55.000 BRT/NT................................... 6.697/5.772

VILLA - beliggende tĂŚt pĂĽ bymidten og i roligt villakvarter med god lukket sydvendt have. Indflytningsklar villa, tĂŚt pĂĽ midtbyen. Skal opleves !

VILLA Flot gulstensvilla i VidebĂŚk by udbydes nu til salg. Huset fremtrĂŚder overalt lyst og venligt og har en sĂŚrdeles hyggelig og lukket have.

KNT/UDB...................... 1.075.000/55.000 BRT/NT................................... 6.425/5.463

Bolig m²............ 112 Byggeür...........1947 Stuer/VÌr.......... 2/2 Grund m²........... 667 Etager.................... 2 KÌlder................. 66

Bolig m²............ 132 Byggeür...........1964 Stuer/VÌr.......... 1/4 Grund m²........... 752 Etager.................... 1 KÌlder................. 18

Bolig m²............ 118 Byggeür...........1944 Stuer/VÌr.......... 1/3 Grund m²........... 490 Etager.................... 2 KÌlder................. 73

GRĂ&#x2DC;NBJERG Algade 48

VIDEBĂ&#x2020;K Solsøhedevej 7

VORGOD-BARDE Syrenvej 15

FLOT LANDEJENDOM

CHARMERENDE BYHUS I 3 PLAN

SAG: 14110069

VILLA Flot og velholdt byvilla med meget kort afstand til off. transportsog indkøbsmuligheder. Huset har charme og fremstür lyst og venligt. Der er desuden carport med godt redskabsrum og en sÌrdeles flot nyere anlagt have med stor gürdhave.

SAG: 14110155

SAG: 14110073

SAG: 14110167

SAG: 14110177

NY PRIS KOM OG SE!

RIGTIG FLOT VILLA

FLOT BELIGGENHED

KNT/UDB...................... 1.045.000/55.000 BRT/NT................................... 6.256/5.340

KNT/UDB.................... 1.975.000/100.000 BRT/NT................................ 10.984/9.945

VILLA Midt i Grønbjerg by ligger denne flotte villa "Højbo". Ejendommen er løbende renoveret. Skøn lukket have med stor terrasse.

VILLA Velbygget og velindrettet villa i gode materialer. Her er tale om en indflytningsklar bolig, med minimal fremtidig vedligeholdelse. Skal ses

KNT/UDB........................ 600.000/30.000 BRT/NT................................... 3.759/3.277

Bolig m²............ 149 Byggeür..... 1947/95 Stuer/VÌr.......... 2/3 Grund m²........... 752 Etager.................... 2 Udhus.................. 15

Bolig m²............ 132 Byggeür...........2004 Stuer/VÌr.......... 1/3 Grund m²........... 526 Etager.................... 1

Bolig m²............ 134 Byggeür...........1950 Stuer/VÌr.......... 1/2 Grund m²........... 688 Etager.................... 2 KÌlder................. 74

SPĂ&#x2020;NDENDE BOLIG

KNT/UDB...................... 1.450.000/75.000 BRT/NT................................... 9.130/7.800

KNT/UDB...................... 1.575.000/80.000 BRT/NT................................... 9.135/7.776

LANDEJENDOM Her er ejendommen til dem der gerne vil pĂĽ landet og ha fred og ro og samtidig fĂĽ et stort jordareal. Meget flot, kom og se

VILLA til dem der gerne vil bo tĂŚt pĂĽ skole, fritidscenter og bymidten. Ejendommen har gennemgĂĽet en omfattende renovering i 1998. Skal ses

Bolig m²............ 123 Byggeür...........1910 Stuer/VÌr.......... 2/1 Grund m²..... 51.390 Udhus............ 1044

Bolig m²............ 176 Byggeür..... 1962/76 Stuer/VÌr.......... 2/5 Grund m²........... 969 Etager.................... 2 KÌlder................. 53

BILLIG HUSLEJE

Klaus S. Andersen Statsaut. ejendomsmĂŚgler, MDE

Johs. Pedersen Statsaut. ejendomsmĂŚgler, Valuar

Lillian Horsholt Salg og Vurdering

Christina Dupont Intern SĂŚlger

VILLA Flot og indflytningsklar villa beliggende i Vorgod-Barde med kun 5 min. kørsel til VidebÌk og 15. min kørsel til Herning. Desuden tÌt pü off. transport, skole og indkøbsmulighed. FremtrÌder overalt lyst og venligt. Ring og hør mere.

Søren Vandris Markedsøkonon. Salg og Vurdering

Line Høst Sørensen Statsaut. EjendomsmÌgler, MDE

Andersen & Pedersen STATSAUTORISEREDE EJENDOMSMĂ&#x2020;GLERE & VALUARER FĂ&#x2020;LLES DOKUMENTCENTER â&#x20AC;˘ Ă&#x2DC;STVĂ&#x2020;NGET 18A - VILDBJERG MAIL: VILDBJERG@DANBOLIG â&#x20AC;˘ RING: 7026 0035


SUNDHED OG VELVĂ&#x2020;RE FORSKELLIGT Velkommen til det kĂŚlne køkken Farvel til det maskuline køkkendesign. Danmarks første køkken med runde hjørner er klar til kĂŚrtegn Nu er det slut med skarpe hjørner og hĂĽrde former. Den internationale tendens med organiske former er nĂĽet til de danske køkkener. Som den første danske køkkenkĂŚde lancerer Invita den

1. november det runde køkken som et modspil til den maskuline stilart med lige linjer, der har prÌget køkkenindretningen de seneste 20 ür. - Vi vil gerne tilbyde danskerne et mere blødt og feminint look til køkkenet, der passer til den internationale bevÌgelse mod det runde og venlige, fortÌller butikschef Jette Ditlefsen fra Invita Køkkencenter i Spjald. Hun peger pü ürets designmesse i Milano, hvor udstillingerne var prÌget af runde former büde i forhold til køkkener og øvrige møbler. Det

A D V O K AT F I R M A E T

JOHANSEN & BLIDDAL

LĂ&#x2DC;SNINGER - med fokus pĂĽ mennesket

Berit Holmstrøm (Adv.fm)

er former, der indbyder til kÌrtegn, og Invitas nyhed gür derfor under arbejdstitlen kÌle-køkkenet. Men hvad det endelige navn til det nye køkken bliver, skal danskerne bestemme. Invita opfordrer, gennem kortfilm pü YouTube og invita.dk, folket til at komme med forslag til et navn. Invita forventer, at det nye køkken isÌr appellerer til designbevidste danskere, der gerne vil have et køkken ud over det sÌdvanlige. - Invitas koncept bygger pü, at vi er innovative og designer personlige køkkener. Derfor ser Invita det som naturligt at vÌre først i Danmark med den nye tendens og give vores kunder en ekstra valgmulighed, der er helt anderledes i forhold til, hvad der tidligere er set i forbindelse med køkkenindretning herhjemme, siger Jette Ditlefsen.

Køb og salg af dødsboer og ďŹ&#x201A;ytterester.

Lotte Bliddal (Adv.L)

Michael Jørgensen (Adv.)

Bredgade 20

Paul Johansen (Adv.H)

6920 VidebĂŚk

Tlf. 97 17 22 44

www.paulex.dk

Smid intet vĂŚk. Vi rydder op og fjerner alt. Har 10 ĂĽrs erfaring.

Klar til kÌrtegn - de runde hjørner i Invitas nye køkken nÌrmest kalder pü en kÌrlig hünd. Det nye design med runde hjørner füs i büde sort, modehvid og nanohvid, som er Invitas nye, kridhvide farve. Overfladen kan vÌlges i süvel mat som højglans. Det runde køkken kan anvendes til hele køkkenindretningen eller til et sÌrligt, skulpturelt element som for eksempel en køkkenø, hvor de organiske former giver et let og svÌvende udtryk. En rÌkke forskellige typer bordplader, ligeledes med runde hjørner, hører med til nyudviklingen. Introduktionen af det nye køkkendesign med runde hjørner sker i weekenden, hvor alle landets 30 Invita-butikker holder übent hus. - chri

VidebĂŚk Zoneterapi Taâ&#x20AC;&#x2122; til zoneterapi og massage hos

BRITTA BJERRE 23 ĂĽrs erfaring Gl. Kongevej 31 . VidebĂŚk

Tlf. 97 17 18 11 TILSKUD FRA SYGEF. DK

v/ Inger B. Mølgaard Søndergade 22 ¡ VidebÌk

Tlf. 97 17 24 72 Rolighedsvej 32, 1. â&#x20AC;˘ 7400 Herning Havnepladsen 11 â&#x20AC;˘ 6950 Ringkøbing Telefon 46 14 65 00 â&#x20AC;˘ Telefax 97 32 28 06 www.advodan.dk

FRISĂ&#x2DC;RSTUEN V/ BENTE GULDHAMMER

Nygade 19 6920 VidebÌk - Alt i genbrug Alle gode genbrugsting modtages med tak, süsom tøj, møbler, hvidevarer, cykler og dødsboer m.v. Varer modtages i butikkens übningstid. Kan du ikke selv levere, kontakt da LUMI Genbrug pü tlf. 40 88 29 97 - 42 18 42 18.

Torvet 1, 1. sal â&#x20AC;˘ 6900 Skjern

Tlf. 97 35 30 33 www.lc-dk.dk skjern@lc-dk.dk Malene Foldager Andersen Landinspektør

Landinspektør

Dyreklinikken Ă&#x2DC;rnevej, VidebĂŚk DYRLĂ&#x2020;GEGRUPPEN - VORGOD - VIDEBĂ&#x2020;K - SPJALD

Tlf. 97 17 15 33 eller 70 26 74 70 Tidsbestilling smĂĽdyr Hverdage mellem kl. 8.00-9.00. Ă&#x2026;ben konsultation For vaccination, chipmĂŚrkning m.m. Tirsdage 14-15 Torsdage 16-17 Fredage 15-16 Akut smĂĽdyrssygdom Ring pĂĽ tlf. 97 17 15 33 eller 70 26 74 70.

Man.-Fre. 13.00-17.00 Lørdag 10.00-12.30

ALKOHOL PROBLEMER t'Ă&#x152;FOWÂ?SEJHMÂ&#x201C;TOJOH .JOOFTPUBNPEFMMFO t1SJWBUVHFSTJOUFOTJW EÂ&#x201C;HOCFIBOEMJOHBGBMLP IPMPHFMMFSNFEJDJONJT CSVH t5FSBQFVUJTLPHMÂ?HFGBHMJHU CFIBOEMFSUFBN t-Â?TNFSFQĂ&#x152;XXXCEHEL

Klinik for sundhed og velvÌre Grønbjerg Tlf. 22 37 72 33 www.klinikforsundhed.dk

KLINIK FOR FODTERAPI v/ statsautoriseret fodterapeut Marianne Jensen Bredgade 45 . VidebĂŚk

Morgenhür - familiens frisør JasminallÊ 41 ¡ VidebÌk ¡ Tlf. 31 32 32 79 Book tid online pü www.morgenhaar.net

B O O K TI D O NLI NE PĂ&#x2026; WWW. FRI SO R-STUEN. DK

97 38 10 40 H OV E D G A D E N 3 0 6971 SPJALD

BESKĂ&#x2020;FTIGELSE HandicaptrĂŚkkere

Ă&#x2026;BNINGSTIDER Mogens Poulsen

Tina Hammelsvang Jeppesen

Tidsbestilling pĂĽ tlf. 27 52 50 08

K. og K. Jensen 97 36 43 37- 22 16 84 20

Zoneterapi â&#x20AC;˘ Massage â&#x20AC;˘ Laser Gavekort udstedes

: Ă&#x2026;bningstider lukket g da Man -17.30 00 9. . kl Tirsdag -17.30 00 9. kl. Onsdag -19.00 00 9. . kl Torsdag -17.30 00 9. kl. Fredag aftale r te ef t en Lørdag ĂĽb

v/ Dorthe Moslev GĂĽsdalsvej 24 Troldhede 6920 VidebĂŚk

Tlf. 97 19 46 33

FALKEVEJ 4 â&#x20AC;˘ DK-6920 VIDEBĂ&#x2020;K TELEFON +45 97 17 11 22 TELEFAX +45 97 17 31 11 post@videbaek-bogtrykkeri.dk www.videbaek-bogtrykkeri.dk

søges til hver onsdag fra kl. 8.30-14-00. Kendskab til heste er nødvendigt. VidebÌk Rideskole Henvendelse til Susanne pü 24 60 05 39

VidebÌk Bageri søger venlig og serviceminded

Butiksassistent til eftermiddagsvagter (primÌrt). AnsÌttelse ca. fra 10. januar 2011. Varigt arbejde kan püregnes. Skriftlig ansøgning sendes til:

Bredgade 34-36 6920 VidebĂŚk . Tlf. 97 17 10 74 www.videbaek-bageri.dk . vbkbageri@post.tele.dk


LANDBRUG K I B Æ K

• Gratis containerservice til jern- og metalaffald • Nedskæring af staldinventar, kedler, fabriksanlæg m.m. • Jern- og metalaffald købes • Landbrugsmaskiner, gl. traktorer m.m. købes

Stakroge Jern- og Metalopkøb

www.nrviummaskinstation.dk Tlf. 51 20 02 82

K I B Æ K

Leo Pedersen

Kjærs Maskinstation

Fjelstervang . Tlf. 97 16 60 82 Bil-tlf. 40 20 60 82 el. 40 84 49 89

Mobil: 40 75 55 25 www.kjaers-maskinstation.dk

Mobil 26 35 72 88

Knud Mikkelsens Maskinstation

get?

no Mangler DU

isen!

Find det i av

Hover - Tlf. 97 34 80 64

✓ Staldinventar ✓ Salg og reparation af landbrugsmaskiner ✓ Hydraulik-slanger ✓ VVS ✓ Højtryksslanger ✓ Valsning af fladjern, rørprofiler og vinkeljern

Højmoses Planteskole tilbyder... • Et bredt sortiment af barrodsplanter til have, skov, hæk, læ- og vildtremisser • Markplantning udføres/ NY plantemaskine udlånes • Kun salg ved forudbestilling

Autoriseret GVS installatør Oliefyrsservice

Højmoses Planteskole v/ Anders Højmose Algade 72 - Grønbjerg 6971 Spjald - Fax 97 38 48 43 Tlf. 97 38 44 43 (kontortid kl. 8-17) Mobiltlf. 40 72 44 43 www.hojmosesplanteskole.dk

www.spjaldvvs.dk • post@spjaldvvs.dk

MOTOR $/7,1'(1)255(3$5$7,21 $)3(56212*9$5(92*1(

Kort og godt Skrot, jern, kabler og metal afhentes. Tlf. 40 58 50 30

.XQGHELOYHGUHSDUDWLRQHU‡1\HVWHWHVWXGVW\U‡.YDOLWHWRJWLOOLGHUQ¡JOHRUGIlderhede

Hestkær Autoservice

Kloak- & Spuleservice

)DONHYHMÃ9LGHE NÃZZZKHVWNDHUGN

TILBYDER: • Nedgravning af dræn med plov • Salg af drænrør og anlægsrør • Drænspuler m/ 350 m slange

J.P. Auto

Michael Pagaard Tlf. 97 19 97 26 . 21 44 96 80

Eriksens Maskinstation A/S Bækvej 1 . 6971 Spjald

Tlf. 97 38 19 66 • Såning af vintersæd • Snitning af majs • Snitning/knusning af halm NYT - velegnet til strøelse i sengebåse. Få evt. et prøvelæs leveret! • Salg af majs til ensilering • Helsæds wrapballer sælges • Byg, hvede og rughalm sælges

Tlf. 97 17 11 22

TOPKLARGJORTE FRA AUTOGÅRDEN VIDEBÆK

Dejrupvej 73 • 6855 Outrup Tlf. 75 25 19 95 • Mobil 40 14 79 26

Kvalitetsvinterdæk til lavpris Dækstr.

155/70-13T 165/70-13T 175/70-13T 175/65-14T 185/60-14T 185/65-14T 185/60-15H 195/60-15T 195/65-15T 205/55-16H 215/55-16H 225/55-16H 225/45-17H 225/40-18V

Continental

Michelin

Hankook

2095.2295.2450.2395.2635.2720.2895.3090.2595.3895.4585.4855.6495.6495.-

2255.2395.2695.2495.2740.2880.2775.3150.2595.3945.4890.4930.5995.6595.-

1970.1995.2120.2250.2330.2345.2595.2695.2460.3195.3980.4225.4410.5170.-

Fåes også i andre mærker som: Dunlop, Goodrich, Goodyear, Kumho, Bridgestone, Pirelli, Falkon, Firestone, samt Yokohama. Fåes også i andre lavprismærker.

Tilbuddet gælder så længe lager haves - Der tages forbehold for trykfejl.

Alle priser er for 4 dæk og inkl. moms og montering. ALLE TYPER MÅL OG MÆRKER KAN SKAFFES.

REPARATION AF ALLE BILMÆRKER, også nye biler med fabriksgaranti!

www.jpauto.org

AVIS

VIDEBÆK SPJALD

05/09 04/09 03/09 06/06 06/06 06/06 05/05 09/00

1.000 km Pris Honda Accord 2,2 CDTI Tourer Elegance, . . . .(47) Honda Accord 2,0 Tourer Elegance st. car (25) Honda FR-V 1,8i aut. Executive, 6 pers. . . . . .(23) Skoda Octavia 1,9 TDi Tiur, st. car, 100 hk (58) Peugeot 407 1,8i XR, st. car, metalfarve . . (92) Peugeot 407 1,6 HDi, st. car, 5-dørs, metalf . . (101) Suzuki Ignis 1,3 SE, 5-dørs, træk, metalf. . . . . . .(75) Volvo V-70 2,4 st. car, 140 hk, 5-dørs. . . . . . . . . . .(97)

Åbningstider salgsafdelingen: Mandag-torsdag Fredag Lørdag-søndag

314.900 299.900 271.900 161.900 134.900 159.900 76.900 164.900

Kl. 7.30-17-30 Kl. 7.30-16.00 Lukket

AUTOGÅRDEN VIDEBÆK A/S www.autogaarden-videbaek.dk Nygade 21 · 6920 Videbæk · Tlf. 97171766


MOTOR Anderledes motionsdag pü Herborg Friskole Forleden afholdt skoler over hele landet Skolernes Motionsdag, süledes ogsü pü Herborg Friskole i Herborg nÌr VidebÌk. Friskolen havde dog valgt en fremgangsmüde, der var lidt alternativ i forhold til forrige ür. - Vi havde talt sammen i personalegruppen og besluttet, at vi gerne ville supplere den traditionelle løbetur med noget, fortÌller skoleleder Birgit Andersen. - Børnene var opdelt i tre grupper efter alder og var pü skift beskÌftiget med løb, rundbold og rollespil i moduler pü hver 45 minutter. Valget faldt pü rollespil, da vores SFO med succes har beskÌftiget sig med det som tema den seneste müneds tid, siger idrÌtslÌrer Jacob G. Pedersen og fortsÌtter:

GlÌde blandt Herborgbørnene, der havde en anderledes motionsdag.

www.citroen.dk

NY PRIS NY CITROĂ&#x2039;N C3 HDi DIESEL FRA 149.990,-

Billige biler

- Flere af børnene i SFO havde udtrykt interesse for rollespil, bl.a. fordi, de har set ÂťBardaÂŤ. En del af dem fik mulighed for at prøve det, men det blev ikke nogen succes â&#x20AC;&#x201C; de fleste forstod ikke helt de komplicerede spilleregler, og nogle blev sĂĽgar lidt skrĂŚmte af de fantasifulde kostumer, som rollespillerne havde pĂĽ. Vi udviklede derfor en noget forsimplet udgave, fandt gaffatape og gamle liggeunderlag frem og gik sĂĽ i gang med at fremstille vĂĽben. Vi har en lille skov tĂŚt ved skolen, der var perfekt til formĂĽlet. Vores indtryk var helt klart at børnene morede sig. Udover rollespil, kan det nĂŚvnes, at alle børn fra pĂĽ friskolen i gennemsnit løb og gik 3,33 km. Et tal, som Birgit Andersen pĂĽpeger, er rigtig fint, isĂŚr nĂĽr man tager i betragtning, at ogsĂĽ de mindste børn pĂĽ tre ĂĽr fra Børnehuset Trekløveren, der er friskolens tilknyttede fritidsinstitution, deltog. Børnehuset Trekløveren laver i øvrigt stadig for tiden rollespil en gang om ugen, sĂĽ lĂŚnge vejret tillader det. - chri

98-99 Suzuki Wagon R+, 139.000 km, kører godt, synet 12/2009 . . . . 19.800 98 Mazda 626 1,8, km 290.000, utrolig flot og velholdt, total klargjort, nye bremser m.m., synet 10/2010 . . . . 36.800 97 VW Polo 1,4i, 209.000 km, utrolig flot og velholdt, synet 9/2010 . . . . . . . . . 27.800 97 Peugeot 306 1,6 sedan, pÌn og velholdt, kører godt, servo, c-lüs, synet 9/2009 . 16.800 96 Opel Corsa 1,4i, automatgear, kørt 214.000 km, flot, synet 5/2010 . . 19.800 96 Opel Vectra B 1,6 glassback, servo, c-lüs, trÌk, pÌn og velholdt, synet 10/2010 23.800 90 Mazda 626 2,0 sedan, kører godt, synet 5/2010 . 11.800 86 Mercedes Benz 124 230 benzin, servo, trÌk, pÌn og velholdt, kører godt, synet 09/2010, holder syn i 2 1/2 ür. . . . . . . 19.800 85 VW Golf 1,6 diesel, pers.bil, m/ trÌk, 290.000 km, 5 gear, synet 9/2010 . 12.800 Samt flere. Evt. bytte. + leveringsomkostninger 1.500 kr. NYT - NYT Finansiering tilbydes Tlf. 97 19 29 33 - 21 73 09 23 - 22 67 31 39

Aaskov Biler

Ove Jensen Møllegürdsvej 42 6933 KibÌk Se flere biler pü: www.aaskovbiler.dk

SĂ&#x2DC;NDAGSĂ&#x2026;BENT KL. 13.00-16.00 1.000 km

Pris

DEMOVOGNE TIL DEMOPRISER

LANGT PĂ&#x2026; LITEREN TIL LAVERE PRIS NY PRIS CITROĂ&#x2039;N C1 3-DĂ&#x2DC;RS FRA 89.990,-

10 10 10 10 10 10

Grand C4 Picasso 138 HDi VTR Pack E6G, udstyr(1) 339.800 Grand C4 Picasso 138 HDi VTR Pack E6G, udstyr(15) 324.800 C5 140 HDi Tourer Comfort, alt i udstyr, sølv (1) 334.800 C5 HDi Comfort, alt i udstyr (1) 317.800 C3 Picasso 110 HDi Comfort, airc., sÌdev. m.m. (1) 204.800 C1 1,0 Clim, fri service 36 müneder / 45000 km (1) 107.800

BRUGTE VOGNE M/ GARANTI

SPAR 10.000,-

10 C3 Picasso 110 HDi Comfort, 2-z. klima, regnsensor (11) 212.800 09 C3 Picasso 1,4 VTi 95 comfort, fuldaut. klima (12) 169.800 09 C3 Picasso 110 HDi Comfort, klima, fartp., regns. (19) 197.800 08 C5 2,0 HDi Dynamique Tourer, 2-z. klima, indb. navigat.(55) 269.800 06 C3 1,6i 16V Mistral, a/c, sÌdev., ESP, trÌk m.m. (51) 104.800 SOLGT 05 Berlingo 2,0 HDi, alt i udstyr, 1 ejer, fuld service (146) 109.800 SOLGT 04/05 C5 138 HDi Elegance, 6 gear, 2-zonet klima (142) 124.800 02 C5 2,0 16V Exl., fuld serv., alt i udstyr, lÌderkabine(245) 59.800 98 Xsara 1,9 TDsx, st.car, utrolig velholdt (273) 49.800 06 Renault Megane 2,0i 16V, st. car, klima, fartp., sÌdev. (82) 128.900 05 Peugeot 206 SW 1,4 HDi, service ok, alufÌlge (82) 109.800 05 Toyota Yaris 1,4 diesel, 5-dørs, fj. c-lüs, sÌdev. (156) 89.800 00 Peugeot Partner 1,8, h. skyded., vinterhjul, trÌk (218) 39.800

HDi DIESEL TIL BENZINPRIS CITROĂ&#x2039;N C3 PICASSO FRA 199.990,-

'2,4+2'6)4(')')'"(" Ä? '+Ä?")Ä?Ĺ&#x160;Ä?Ĺ?Ĺ?Ĺ&#x2021;Ä?Ä&#x2019;.,,ÂŁ 1')+'1"Ă&#x2013;*421'2Ĺ&#x160;Ĺ&#x2021;Ä?Ĺ&#x2C6;Ĺ&#x2C6;Ä?Ĺ&#x2C6;Ĺ&#x2021;Ä?)ÂŁ21(0.//.)*)-,+ÄĄ* Ä?"Ă&#x2013;)(' Ĺ&#x2C6;Ĺ&#x2039;Ä?Ĺ?Ä&#x2019;Ĺ&#x2030;Ĺ?Ä?Ĺ&#x160;"!ÄĄ Ä? Ĺ?Ĺ?Ä&#x2019;Ĺ&#x2C6;Ĺ&#x152;Ĺ&#x17D;,ÄĄ"!Ä?4 *-1'2'"24""'".!*42')'(!'121)' (ÂŁ)/0 ')!'1)*091' ('Ä?'+4(0'!.1' ')')42" Ä?'"(0)-1(09)!.1'204 ÂŁ,(6)4(Ä?.)*':. 1/.)6)4(ÂŁ21)42,').,0)9"/'8 Ä? Ĺ&#x2030;

Her ser du et trekløver fra CitroÍn, som ikke alene er faldet i pris. De gør dig ogsü til en sjÌlden gÌst pü tankstationen. Og lavt brÌndstofforbrug betyder samtidig lav ejerafgift. Alt i alt kan du spare rigtig mange penge uden at give køb pü komfort og køreglÌde. Velkommen hos CitroÍn.

CITROĂ&#x2039;N FĂ&#x2026;R MERE UD AF DE DYRE DRĂ&#x2026;BER

VAREVOGNE â&#x20AC;˘ ERHVERVSTILBUD â&#x20AC;˘ DEMOPRISER Priser ekskl. moms 10 C3 Picasso ComfortVan, klima, p-sensor, regnsencor, sĂŚdevarme, sort (2) 124.800 10 Nemo 1,4 HDi Cityvan, sĂŚdev., h/skydedør, fj. c-lĂĽs (1) 89.800 09 Berlingo 90 L1N2, sølv, a/c, sĂŚdevarme (0) 109.800 09 C4 110 HDi Prestige Van, fuld.aut. klima, fartpilot (18) 109.800 08 Jumper 30 2,2 HDi Supervan, m/ ruder aircon (2) 168.800 05 Toyota Corolla Verso 2,0, diesel, sportsvan, a/c m.m., inkl. moms (102) 89.800

Se vores brugte biler pĂĽ www.citroen-videbak.dk

CRĂ&#x2030;ATIVE TECHNOLOGIE

CITROĂ&#x2039;N VIDEBĂ&#x2020;K . BIL-CENTRET VIDEBĂ&#x2020;K   3    & ÄĽ  Ä&#x2019;    Ä?   &  ÄĄ  ÄĽ   #    Ĺ&#x2030; ÄĽ     Ĺ? Ĺ&#x17D; Ĺ&#x2C6; Ĺ&#x17D; Ĺ&#x2030; Ĺ&#x2039; Ĺ&#x17D; Ĺ&#x152; MidtgĂĽrdsvej 2 . VidebĂŚk . Tlf. 97 17 24 75

A â &#x201E;S

BIL-CENTRET VIDEBĂ&#x2020;K Aâ &#x201E;S MIDTGĂ&#x2026;RDSVEJ 2 ¡ VIDEBĂ&#x2020;K ¡ 97 17 24 75

OPKĂ&#x2DC;B AF NYERE BRUGTE BILER


Digital

TRYK

Canon ImagePress - avanceret digital farveteknologi i verdensklasse...

FALKEVEJ 4 . DK-6920 VIDEBĂ&#x2020;K . TELEFON +45 97 17 11 22 . FAX +45 97 17 31 11 E-mail: post@videbaek-bogtrykkeri.dk . www.videbaek-bogtrykkeri.dk


Tip u

mp

g

VIF ka s n e

Gamborg Byg og Montage 16

Vestjylland Forsikring 13 Salon Hair 12

Videbæk Tømmerhandel 11

Lørdag den 6. november kl. 13.30:

VIDEBÆK-HOLSTEBRO

SuperBrugsen 13

Nordea 8

Handelsbanken 9 Søren Danielsen 8

Serie 2 · Videbæk Stadion Videbæk Bogtrykkeri 6 Så er der dømt storkamp på Videbæk Stadion på lørdag. I allersidste spillerunde, tørner Holstebro (nr.1) og Videbæk (nr.2) sammen i en finale, hvor vinderen rykker op, dog kan Holstebro nøjes med 1 point, for at sikre sig oprykningen. Der er heller ingen tvivl om det er rækkens to bedste hold, der skal dyste om oprykning på lørdag. Efter en pointmæssig sløv start på efteråret, har vi nu ikke tabt i 10 kampe i træk, og slet ikke tabt på hjemmebane i efteråret. Så selvtilliden er i orden, inden kampen på lørdag. Det er også en kamp, hvor vi som det mest scorende hold, skal møde det hold, der har lukket færrest mål ind. Vi går ind til denne kamp, som vi har gjort hele efteråret, vi vil være spilstyrende, og vi vil lægge et højt og tungt pres på dem, og så har vi efterhånden rigtig mange strenge at spille på offensivt. Så jeg håber vi trækker os sejrrigt ud af kampen, så oprykningen kan komme i hus, og afslutte et vanvittig efterår, med en sidsteplads efter 4 kampe, til vi nu står med chance for at ende på 1. pladsen i allersidste spillerunde. Men det er et godt hold, der kommer lørdag, med flere rutinerede tidligere divisionsspillere, og unge talenter, plus et par spillere der er vendt tilbage fra skader som normalt spiller på højere niveau, så det er et forstærket Holstebrohold, der møder op lørdag. Men de skal spille rigtig godt, hvis de skal tage hjem fra Videbæk med noget. Jeg tror på, hvis vi kan holde det niveau vi har spillet på hele efteråret, og vi rammer dagen, at vi kan trække os sejrrigt ud af denne meget spændende kamp. Vi håber som aldrig før, på stor opbakning på lørdag, så rammerne er i orden til sådan et brag af en kamp.

Michael Gamborg

Videbæk VVS 13

Sejers Entreprenørforretning 11

Sportsmaster Ringkøbing 9

ABC Lavpris 8

Støtteforeningen VIF 6

Videbæk Revisionskontor 6

Trivselhus 4

Gratis Entre

GRATIS

2 pølser og en so med brød davand til alle der mød er op fo at støtte r holdet

Ruben Nicklas Nielsen

Magnus Christensen

Vestjysk BANK 11

Westergaards Hotel 11 KL Byg og Montage 10

Vesla 13

Gerda Kviesgaard

Finn Bendtsen

Morten Sejer

Handelsbanken

Støtteforening for VIF

Sejers Entreprenørforretning

ABC Lavpris

Gamborg Byg og Montage

Ugens tip:

Ugens tip:

Ugens tip:

Ugens tip:

Ugens tip:

3-1

2-2

1-1

3-2

2-2

Kenneth Lykke

Poul Bæksted

Inger Mølgaard

Brian Gadgaard

KL Byg og Montage

Nordea

Salon Hair

Sportmaster Ringkøbing

Anders Hedegård

Ugens tip:

Ugens tip:

Ugens tip:

Ugens tip:

Ugens tip:

3-2

2-1

3-2

2-2

2-0

Søren Danielsen

Stig Dyberg

Christian Jensen

Per A Sørensen

Allan Mikkelsen

Tegnestuen Danielsen

Trivselhus

Vesla

Vestjylland Forsikring

Vestjysk BANK

Ugens tip:

Ugens tip:

Ugens tip:

Ugens tip:

3-1

0-0

2-1

2-0

2-1

Jette Clausen

Tage Jensen

Kaj Jensen

Leif Lysgaard

Bent Gråkjær

Videbæk Bogtrykkeri

Videbæk Revisionskontor

Videbæk VVS

Videbæk Tømmerhandel

Westergaards Hotel

Ugens tip:

Ugens tip:

Ugens tip:

Ugens tip:

Ugens tip:

1-0

2-0

3-1

3-1

2-1

Ugens tip:

r Foto e j e på v

SuperBrugsen


Man cykler da til Rom! Tre pensionister fra Hover satte sig for at cykle til Italien, og det blev en fantastisk tur - I er ikke rigtigt kloge! Man kan da ikke cykle helt til Rom - og så i jeres alder!!! Sådan var der mange, der reagerede i Hover og omegn, da de erfarede, at tre lokale pensionister havde til hensigt at rive en måned ud af kalenderen og trampe i pedalerne, til de nåede Italiens hovedstad Rom. Mange troede formentligt, at pensionisterne ville opgive undervejs, men sådan skulle det ikke gå. Ægteparret Gunhild og Frode Agergaard nåede Peterspladsen i Rom – endda i fin stil – og rejsekammeraten Andreas Stampe cyklede med halvdelen af vejen, nærmere betegnet til byen Worms, der ligger i det sydlige Tyskland. Her blev han hentet af sin kone efter at have tilbagelagt 1370 kilometer på to hjul. - Jeg var ked af, jeg ikke havde mulighed for at køre med helt til Rom, men jeg havde på forhånd meldt mig til et vigtigt møde i foreningsregi hjemme i Danmark, fortæller Andreas Stampe, som er 71 år. En gammel drøm Ideen med at cykle til Rom var Gunhilds. - Drømmen opstod nok allerede dengang, jeg for 20 år siden fik en ny cykel. Jeg har altid godt kunnet li´ at cykle, og

man siger jo, at alle veje fører til Rom, fortæller hun med et smil. Gundhild Agergaard er 69 år, og hendes mand er fem år ældre. Begge har tidligere besøgt Rom, og begge følte, at byen var et gensyn værd. - Gunhild har talt om turen til Rom i mange år, men jeg skal ærligt indrømme, at det først var for nogle år siden, at det gik op for mig, at hun mente det alvorligt. Jeg sagde ja til at cykle med til Rom men betingede mig, at vi først tog af sted, når høsten var i hus, og når vintersæden var sået, beretter Frode Agergaard, som er landmand og driver gården Højgaard lidt uden for Hover sammen med Gunhild. Afrejsedatoen blev sat til 13. september, og forude ventede en distance på over 2300 kilometer. - Vi cyklede uden at skynde os. Vi tog os god tid til at se ting undervejs, og nogle dage cyklede vi over 100 kilometer, andre dage noget mindre. Vi cyklede hver eneste dag og boede godt undervejs, nemlig på vandrehjem og hoteller. Det var dejligt at overnatte de steder, for så fik man et bad, noget godt at spise og en god nats søvn. Næste dag var man udhvilet og havde mod på at sætte sig op på cyklen igen, fortæller Frode Agergaard, som fik ømme baller de første par dage, men salve fra hustruens medbragte »medicinskab« hjalp gevaldigt.. Venlighed alle vegne En enkelt punktering blev

det til, og de tre pensionister måtte flere gange spørge om vej undervejs, men derudover forløb turen uden komplikationer overhovedet. - Vi mødte kun venlige mennesker på vores tur til Rom, og man vender hjem fra sådan en tur med oplevelsen af, at verden er mere differentieret, end man troede, før man tog af sted. Turen bød på masser af dejlige naturoplevelser, og Tyskland er et dejligt cykelland, hvor især turen langs med Rhinen er utrolig smuk, fortæller Gunhild Agergaard. Hun har det godt med, at hun forfulgte sin drøm om at cykle til Rom, og at distancen blev tilbagelagt i en forholdsvis høj alder betyder ikke noget. - I starten handlede det ikke om at nå til Rom, men om at komme ud og opleve en del af Europa på cykel, men jeg skal ærligt indrømme, at jeg følte mig ret sej, da jeg stod der på Peterspladsen med min cykel efter at have gennemført turen. Til alle dem, der går rundt med en drøm, vil jeg sige, at det bare gælder om at fortælle den til andre. Så kan det jo være, der er andre, der synes, det er en god idé, og at nogen vil være med til at gøre drømmen til virkelighed. Det er aldrig for sent at forfølge ens drømme, bemærker hun. Både hun, Frode og Andreas drømmer i øvrigt om at komme på langfart med cyklerne igen. Gunhild og Frode har planer om at cykle en Nordsørute, mens Andreas drømmer om at cykle gennem Småland til Gotland.

Andreas Stampe og ægteparret Agergaard fotograferet i færd med at studere et kort over den lange rute fra Hover til Rom – cirka 2300 kilometer på cykel i alt. (Foto: - ast)

UDVIDET OPLAG Avisen omdeles til samtlige husstande i

Gunhild og Frode Agergaard fotograferet på Peterspladsen i Rom. (Privat foto) Tog toget nogle gange Tilbage står kun at oplyse, at turen til Rom tog cirka en måned. De tre pensionister trænede bl.a. til turen ved at køre rundt om Ringkøbing Fjord og rundt om Nissum Fjord. Turen til Rom blev kørt på almindelige cykler med gear, og de tre pensionister havde valgt ikke at medbringe cykeltrailere og medbragte derfor ikke mere bagage, end de kunne have i nogle cykeltasker. Familiemedlemmer, venner og bekendte var med til at sende dem festligt af sted den 13. september og var med til at byde dem varmt velkommen hjem til Hover 11. oktober. Andreas Stampe blev som nævnt tidligere i artiklen hentet i Sydtyskland i bil af sin kone. Gunhild og Frode Agergaard valgte at rejse hjem fra Italien med tog, og turen fra banegården i Herning til gården ved Hover blev naturligvis tilbagelagt på cykel. Undervejs på turen til Rom kørte cykelentusiasterne desuden i tog flere gange for

TIRSDAG DEN 23. NOVEMBER udkommer Videbæk/Spjald Avis i udvidet oplag - i alt ca. 23.000 eksemplarer

at undgå Alperne og for at undgå lange tunneller, der på forhånd var karakteriseret som værende farlige for cyklister. Selv om turen ikke gik gennem Alperne på cykel, blev det alligevel til en del stigninger. For eksempel forcerede pensionisterne en stigning på 180 meter fordelt over syv kilometer. Undervejs på turen klarede de tre cyklister sig med tysk, engelsk og vestjysk. - Den tur, vi har gennemført, kan de fleste gennemføre, hvis de har mod på det, men det er klart, at vi gennemførte den i kraft af, at Andreas snakker tysk, Gunhild kan engelsk, og jeg kan vestjysk, fortæller Frode Agergaard, hvorpå hans hustru med latter bemærker, at de faktisk mødte en tysker undervejs, der – efter at være blevet tiltalt af Frode på vestjysk, reagerede ved at sige: - Sorry, but my English is not so good! (Oversat til dansk: Undskyld, men mit engelsk er ikke så godt!) - ast

Familiemedlemmer, venner og bekendte var med til at tage godt imod cyklisterne, da de midt i oktober vendte tilbage til Hover. Tour de France-ryttere får en pokal – pensionisterne fra Hover fik også en pokal, nemlig en hjemmelavet én, der nu står og pynter i ægteparret Agergaards stue. (Foto: - ast)

Falkevej 4 6920 Videbæk Telefon 97 17 11 22 post@videbaek-bogtrykkeri.dk = G= G OBBBG= O OBG Q

>K@ C>K ;C> ;C =; E= E= BE= OBBE O

ÃC ÃC Q@ Aà KGA KG KBG ÃK à Q MBF Q LMK  K@ NG ;C> :;BE= = A: Q ÃGQ L >= Q KLM> KLM @K F HK > MH MH Q KBF ;:K= E= Q LIC:Q D O>K ;ž HO H= AH Q OB=>Q OHK@Q ?C>EL K@ I NI K;H KN A>> A L LMK A> ELM Q Q à ÃE Q I D;žD >@>KB ?BL Q Q =>KN ?BG Q I BG@ MKN :KD GG GH :L CF A: Q Q L Q Aà A Q > > >K@ @ EE> EE Fà =>C;CQ >EEEBG O> O> Q DD>K D Q ;HK Kž K >F EE>F Q M MBF Q

Abildå, Assing, Astrup, Barde, Borris, Dejbjerg, Egeris, Finderup, Fiskbæk, Fjelstervang, Grønbjerg, Hanning, Haunstrup, Hee, Herborg, Hover, Højmark, Lem, No, Remmerhus, Rækker Mølle, Sdr. Felding, Spjald, Thorsted, Tim, Timring, Troldhede, Velling,Videbæk, Vildbjerg, Vind, Vorgod, Ølstrup, Ørnhøj samt

Ringkøbing, Kibæk og Aulum :@

=>

G+

'

C F:

N

@>

 *1

+

/ ))



K@

:G

@/

.


BEKENDTGØRELSER Gudstjenester

Jubilæum I anledning af Lars Jørgensens 25 års, og mit 50 års, jubilæum vil det glæde os at se kunder, gamle kunder, forretningsforbindelser, forhenværende medarbejdere og venner til åbent hus lørdag den 6. november fra kl. 12.00-17.00 i Hover Fritids- og Kulturhus, Hoverdalvej 2 B, Hover. Med venlig hilsen Knud Mikkelsen Hover

Sølvbryllup

Åbent hus

I anledning af Nora og Ole Lauridsens sølvbryllup tirsdag den 9. november vil det glæde os at se familie, naboer, venner og kolleger til morgensang kl. 8.00 på Smallegade 2, Vorgod-Barde.

Pludselig har jeg opdaget at jeg bliver 50, så nu skal det gå stærkt. Dagen bliver fredag den 12. november og sidste tilmelding er søndag den 7. november. Stedet bliver Grønbjerg Forsamlingshus og tiden er kl. 17.00 til lidt godt at spise.

Venlig hilsen Britta og Tina

Venlig hilsen Gitte Jørgensen tlf. 97 38 43 90

Indbydelse I anledning af vores diamantbryllup vil det glæde os at se familie, naboer og venner i Vorgod Forsamlingshus onsdag den 8. december kl. 12.00 til middag. Tilmelding senest torsdag den 25. november på tlf. 97 17 53 62. Morgensang frabedes.

Rimmerhus Forsamlingshus

Salme 119,89-90a »I evighed, Herre, står dit ord fast i himlen, din trofasthed varer i slægt efter slægt.«

VIDEBÆK Tirs. d. 2. nov. kl. 16.15: Børneklubben Spiren. Tirs. d. 2. nov. kl. 19.00: Juniorklub og teenklub. Ons. d. 3. nov. kl. 19.00: Møde v/Leif Bach Kofoed. Tor. d. 4. nov. kl. 19.30: LMU: Studie. Fre. d. 5. nov. kl. 19.30: Klub. Søn. d. 7. nov. kl. 14.00: Møde v/ Marie Ammitzbøll. Tirs. d. 9. nov. kl. 16.15: Børneklubben Spiren. Tirs. d. 9. nov. kl. 19.00: Juniorklub og teenklub.

VORGOD Tor. d. 4. nov. kl. 19.30: Missionskredsaften i missionshuset. Man. d. 8. nov. kl. 19.30: Bibelkreds i hjemmene. Tirs. d. 9. nov. kl. 18.30: Teenklub: Temafest med spisning.

Mary og Hans West

afholder ordinær generalforsamling tirsdag den 16. november 2010 kl. 19.30. Dagsorden iflg. vedtægterne. Bestyrelsen

Indbydelse

Hjertelig tak

Al opmærksomhed

I anledning af Bents 70 års fødselsdag vil det glæde os at se familie, venner, nuværende såvel som forhenværende naboer til middag i Spjald Kulturhus lørdag den 18. december kl. 18.00. Af hensyn til køkkenet bedes man tilmede sig senest den. 4. december.

for deltagelsen ved min kære mand, vor kære far, svigerfar og bedstefar Holger Jul Hansens død og begravelse. Tak for blomster, besøg og hilsner.

i anledning af vort guldbryllup frabedes venligst.

Med venlig hilsen Inge og familien

i anledning af fødselsdagen frabedes venligst.

Venlig hilsen Ingeborg og Bent Søndergaard

Sølvbryllup Og det skete i de dage, da asymetrisk hår og bodystockings var moderne, at vore forældre, Anna Thora og John, blev gift. Det er nu 25 år siden, og derfor inviterer vi til morgensang tirsdag den 9. november kl. 7.30 på Gl. Kirkevej 8 i Nr. Vium. Venlig hilsen Christina, Simone, Mikkel, Mille og Magnus

Hjertelig tak for besøg ved min kære hustru og mor, Tove Sørensens sygdom, og for deltagelse ved begravelsen.

Tusind tak til alle der var med til at gøre vores sølvbryllup til to uforglemmelige dage. Tak for morgensang, æresporte, gaver, festlige indslag, blomster og hilsener. Venlig hilsen Doris og Anders Aagaard Vorgod

Vor store tak til alle, som medvirkede til at gøre vores guldbryllup til en festdag, som vi aldrig vil glemme. En stor tak for blomster, hilsener, de flotte æresporte og til jer, som uventet tog os på sengen.

Villy Sørensen og børn

Kærlig hilsen Ginne og Børge Mortensen

Falkevej 4 • 6920 Videbæk • Telefon 97 17 11 22 • Telefax 97 17 31 11 E-mail: post@videbaek-bogtrykkeri.dk Udgivet af Videbæk Bogtrykkeri as • Ansvarshavende: Jette Clausen Medlem af De Lokale Ugeaviser

Kontaktperson: Tlf. 97 17 57 60

Asta og Erik Bennetsen Spjald

Al opmærksomhed Ammon Momme Videbæk

Søndag den 7. november. Videbæk kl. 9.00. Kl. 10.30 Kirkekaffe. Herborg kl. 14.00. Nr. Vium kl. 10.30. Troldhede kl. 14.00. Sdr. Felding kl. 16.00. Vorgod kl. 10.30. Allehelgensgudstjeneste. Fjelstervang kl. 9.00. Allehelgensgudstjeneste. Brejning 14.00. Væggerskilde kl. 10.30. Ørnhøj kl. 10.30. Nr. Omme kl. 15.00. Torsted kl. 10.30. Hover kl. 9.00. Ølstrup kl. 15.00. Timring kl. 10.30. Mindegudstjeneste. Tiphede kl. 9.00. Mindegudstjeneste. No kl. 10.30. Hee kl. 9.00. Velling kl. 16.30. Lem Sydsogn kl. 18.30. Højmark kl. 17.00.

for

Videbæk og omegn

• Jeg hjælper med alt vedrørende begravelser og bisættelser • Jeg kommer gerne til jer og laver alle aftaler v/ Hans Pedersen

97 17 10 30 - Svarer hele døgnet! Mobil 28 78 23 18 · Bredgade 86 A · 6920 Videbæk · www.hpbegravelse.dk

Videbæk-Spjald Begravelsesforretning v/ Hanne Bülow

Emaus - Vorgod www.emaus.dk Ons. d. 3. nov. Månedsmøde v/musiklærer Ole Mouridsen, Børkop Højskole. D. 2.-5. nov. Møderække i Skjern Kulturcenter. Tirs. d. 2. og ons. d. 3 nov. kl. 19.30: Taler: Evangelist Lars Kristensen, Harboøre. Tors. d. 4. og fre. d. 5. nov. kl. 19.30: Taler: Rejsepræst Leif Andersen, Hvidovre.

Fiskbæk Missionshus Tirs. d. 2.- fre. d. 5. nov: Halmøder i Skjern. (Se særskilt program). Tors. d. 4. nov. kl. 19.30: Fiskbækmøde v/Mette og Jørgen Lauridsen, Skjern. Emne: »På kanten af livet«. Tirs. d. 9. nov. kl. 19.00: Bedemøde i missionshuset. Kl. 19.30: Møde v/Ejnar Lindbjerg, Videbæk.

Al opmærksomhed

VIDEBÆK BOGTRYKKERI

i anledning af min fødselsdag frabedes.

FALKEVEJ 4 • DK-6920 VIDEBÆK TELEFON +45 97 17 11 22 TELEFAX +45 97 17 31 11 post@videbaek-bogtrykkeri.dk www.videbaek-bogtrykkeri.dk

Venlig hilsen Agner Graversgaard

Begravelsesforretningen

Marianne Bülow

Hanne Bülow

Sonja Andersen

Frejasvej 3 · 6950 Ringkøbing

Tlf. 97 17 29 97 DØGNVAGT Garanti for tryghed, rådgivning og service

VIDEBÆK INDRE MISSION Onsdag d. 3. nov. kl. 19.30: Møde i Skjern Hallen v/Lars Kristensen. Torsdag d. 4. nov. kl. 19.30: Møde i Skjern Hallen v/Leif Andersen. Torsdag d. 4. nov. kl. 19.00: STJERNEGLIMT. Fredag d. 5. nov. kl. 19.00: Møde i Skjern Hallen v/Leif Andersen. Mandag d. 8. nov. kl. 19.00: TEENKLUB. Mandag d. 8. nov. kl. 14.30: Kvindekreds. Tirsdag d. 9. nov. kl. 19.30: Bibeltime i kredsene.

www.jesus-net.dk

fredag 5. november kl. 16.00 i Troldhede Kirke

Kære Tilde Du ønskes et stort tillykke med de 3 år. Du er en ener :)

Kirkeklovn og kirkekor medvirker. Efter gudstjenesten spagetti/pasta i missionshuset á 25 kr. Børn t.o.m. 7. kl. graits. Vi slutter senest kl. 18.30.

Familiegudstjenesteudvalget

Kys og kram fra

mor, far og Jeppe

VIDEBÆK BOGTRYKKERI tlf. 97 17 11 22 - e-mail: post@videbaek-bogtrykkeri.dk

OMRÅDE Omdeles til samtlige husstande tirsdag/onsdag i Abildå, Assing, Astrup, Barde, Borris, Dejbjerg, Egeris, Finderup, Fiskbæk, Fjelstervang, Grønbjerg, Hanning, Haunstrup, Hee, Herborg, Hover, Højmark, Lem, No, Remmerhus, Rækker Mølle, Sdr. Felding, Spjald, Thorsted, Tim, Timring, Troldhede, Velling, Videbæk, Vildbjerg, Vind, Vorgod, Ølstrup, Ørnhøj ANNONCEPRIS 3,00 kr. ekskl. moms pr. mm pr. spalte - Min. 40 mm ANNONCEINDLEVERING Korrekturannoncer senest torsdag kl. 12. Rubrikannoncer senest fredag kl. 12.

OPLAG Ca. 15.250 stk. GRAFISK PRODUKTION Videbæk Bogtrykkeri A•S TRYK Bergske Avistryk Struer AFFOTOGRAFERING FORBUDT Affotografering og/eller gengivelse af tekst og annoncer til andre media er forbudt i h.t. loven om ophavsret. Trykkeriet tager forbehold overfor eventuelle trykfejl


BEKENDTGØRELSER Loppemarked

er stille sovet ind Videbæk, den 29. oktober 2010. På familiens vegne Karen og Henry

ANNONCE i Videbæk/Spjald Avis Send en mail på post@videbaek-bogtrykkeri.dk

Vores kære mand, far, svigerfar, morfar, farfar og oldefar

Johannes Skovby Pedersen er stille sovet ind * 14. august 1926

† 29. oktober 2010

K

03 EN ING

Johannes Skovby Pedersen

19

VIDE

på Røgindvej 2, Ringkøbing. Søndag den 7.november fra kl. 10.00 - 15.00.

Vores kære bror, svoger og morbror

D BOL D FO

R IDR ÆTSFO

Videbæk Idrætsforening

afholder ordinær generalforsamling torsdag den 18. november 2010 kl. 19.00 i lokaliteterne ved stadion. Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Beretning ved formanden 3. Regnskab ved kassereren 4. Indkomne forslag (skal indleveres til formanden senest 5 dage før generalforsamlingen) 5. Fastsættelse af næste års kontingent 6. Valg af bestyrelse samt suppleanter 7. Valg til udvalg 8. Valg af revisor 9. Eventuelt P. b.v. Frithjof Nielsen/formand Nørregade 4

Andespil Da det snart er mortensaften og der skal bruges en and til bordet, så afholder HFU andespil i Herborg Fritids- og Kulturcenter søndag den 7. november kl. 13.30. Ænderne er friskslagtede moskusænder. Spil for alle: Børn, voksne, naboer, venner og bekendte. Der vil også blive afholdt specielle spil for børn indtil konfirmationsalderen. Der er sidegevinster ved hvert banko. Amerikansk lotteri sælges. Kaffe, te, kage, pølser, øl og vand sælges af Herborg Støtteforening. Dørene åbnes kl. 12.30. Vel mødt Herborg Familie Udvalg Annoncesponsorer:

Tak for alt Elna Pedersen

Fjelstervang Havekreds

Mie og Villy Henning og Margit Kent og Laila Arne, Jane og Martin Claus og Line Per, Dan og Kim Oliver og Silke Bisættelsen finder sted fra Herborg Kirke fredag den 5. november kl. 11.00

Vor kære mor, svigermor, mormor, bedstemor og oldemor

Kamma Storgaard Birch

Niels Erik og Ruth Karen Margrethe og Hans Jørgen Linda og Vagn Ove Børnebørn og oldebørn Urnen nedsættes lørdag den 6. november kl. 14 på Vorgod Kirkegård.

Aktivitetskalender Tirsdag den 2. november 19.00 Vorgod Forsamlingshus. Andespil. Torsdag den 4. november 19.00 Vestjysk Landboforening. Seniorklubben på Bechs Hotel, Tarm. 19.30 Fiskbæk Missionshus. Fiskbækmøde v/Mette og Jørgen Lauridsen. Fredag den 5. november 16.00 Familiegudstjenesteudvalget. Spagettigudstjeneste i Troldhede Kirke. 19.00 Troldhede og Omegns Borgerforening. Bankospil i Troldhede Hallen. Søndag den 7. november 13.30 Herborg Familie Udvalg. Andespil i Herborg Fritidsog Kulturcenter. Mandag den 8. november 19.15 Bankoudvalget i Lem. Bankospil i Højmark Hallen. Tirsdag den 9. november 18.00 LO Ringkøbing Fjord. Debatmøde i Laugesens Have. 19.00 Stråhatten. Efterårsmøde på Westergaards Hotel. Onsdag den 10. november 19.00 Ældre Sagen. Foredrag i Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1, Skjern. 19.30 Vorgod KFUM&K. Ekstraordinær generalforsamling i Emaus. 20.00 Laugesens Have. Koncert i Hedeslaget. Arrangementer som annonceres i Videbæk/Spjald Avis, vil automatisk blive optaget i aktivitetskalenderen i den relevante uge, såfremt annoncen indleveres inden torsdag kl. 12.00. I forbindelse med helligdage kan der opstå forskydninger af indleveringstidspunktet. Aktivitetskalenderen er forbeholdt foreninger og offentlige institutioner.

• 6920 Videbæk • Tlf. 97 17 21 96

Juledemonstration

Herborg Turistfart

afholdes i Fjelstervang Landsbycenter mandag den 15. november kl. 19.00. Mona Jensen og Carina Hjort Nielsen fra Gartnerhallen viser den nyeste trend til juledekorationer m.m. Dekorationer m.m. bortloddes efterfølgende ved amerikansk lotteri. Entre og kaffe: 70 kr. medl. og 90 kr. ikke medl. Alle er velkommen. Vel mødt

torsdag den 4. november kl. 19.30 i Fiskbæk Missionshus.

Bestyrelsen

»På kanten af livet v/Mette og Jørgen Lauridsen, Skjern.

født den 29. juni 1931 i Vorgod-Østerby er stille sovet ind torsdag den 14. oktober 2010 i Toreby L.

Finderupvej 35

Annoncesponsor:

Fiskbæk-Møde

Vi skal høre om deres oplevelser fra 4 års sundhedsarbejde for Danmission i Tanzania.

Fjelstervang Auto v/ Alex Knudsen Bjerregårds Alle 28, Fjelstervang · 6933 Kibæk

Herborg Vognmandsforretning

Service Partner

www.fjelstervang-auto.dk · e-mail.: salg@fjelstervang-auto.dk

TLF. 9716 6070 Autoreparation / autoopretning af alle bilmærker Service af AC- & klimaanlæg

Tandimplantater kan erstatte mistede tænder – det øger livskvaliteten! Vi gentager successen p.g.a. stor interesse. Derfor holder vi igen et informationsmøde Tirsdag d. 16-11-10. Hos Team Friis har vi over 15 års erfaring med implantatbehandling. Selvom man har mistet sine tænder, kan vi med tandimplantater erstatte dem med nye porcelænstænder, der ser ud og føles som naturlige tænder.. Smukke og sunde tænder, der sidder fuldstændigt fast. Du er meget velkommen til at deltage i et uforpligtende gratis informationsmøde om implantater, der grundigt fortæller om denne behandlingsform. Mødet afholdes af tandklinikken Team Friis v/tandlæge Niels Friis, og medejer af implantatfirmaet Camlog: Elsebeth Harbo. På mødet kan du få et gavekort til en gratis forundersøgelse på en tandimplantatbehandling – incl. et røntgenbillede. Vi undersøger dine tænder, giver dig et forslag til behandling, og du får et uforpligtende tilbud på, hvad det koster. Tilmelding på telefon 97 41 41 00, eller send en mail til: tdl.friis@firma.tele.dk Tid og sted: Tirsdag d. 19 Oktober kl. 19.00-21.00 Færch-huset, Østergade 10, 7500 Holstebro Der vil blive serveret en lille forfriskning, når vi er ca. halvvejs. Tandlæge Niels Lønborg Friis Færchhuset, Østergade 10-14, 7500 Holstebro 97 41 41 00

Entré inkl. kaffebord kr. 40. Enhver er meget velkommen. Annoncesponsor:


BEKENDTGØRELSER

INFORMATION

Leder af Holmsland skoles SFO Arbejdssted: Holmsland Skole Tid: Fuld tid Startdato: 1. november 2010 Kontaktperson og tlf.: SFO-leder Svend Erik Rebold, tlf. 9656 3330 E-mail adresse: holmslandskole@rksk.dk

DYNAMIK

DRIVKRAFT

fra Ringkøbing-Skjern Kommune

Telefon 9974 2424den• post@rksk.dk • www.rksk.dk Ansøgningsfrist: mandag, 13. september 2010 kl. 12.00 Send ansøgning til: Holmsland Skole, Klostervej 85, 6950 Ringkøbing eller pr. mail DIALOG

Ved du, at du kan betjene dig selv på www.rksk.dk Nogle af løsningerne kræver, at du har pinkode eller digital signatur STILLINGER

MEDDELELSER

N

Sundhed og Omsorg

Social og sundhedsassistent fortrinsvis dag og aften Arbejdssted: Tid: Startdato: Kontaktperson og tlf.: E-mail adresse: Ansøgningsfrist: Send ansøgning til:

Område 4, Ældrecenter Tingager 30 timer pr. uge med tjeneste hver 3 weekend. 1. januar 2011 eller efter aftale Jette Jakobsen, 97 362125 jette jakobsen@rksk.dk 15. november 2010 Tingagervej 2a, 6900 Skjern

N

Undervisning

Klagefristen er 4 uger fra den 3. november 2010, og det er kun retlige spørgsmål, der kan påklages. Det er en betingelse for Naturklagenævnets behandling af din klage, at du indbetaler et gebyr på 500 kr. Nævnet vil efter modtagelsen af klagen sende dig en opkrævning på gebyret. Naturklagenævnet vil ikke påbegynde behandlingen af klagen, før gebyret er modtaget. Betales gebyret ikke inden for den fastsatte frist på 14 dage, afvises klagen fra behandling.Vejledning om gebyrordningen kan findes på Naturklagenævnets hjemmeside www.nkn.dk. Gebyret tilbagebetales, hvis du får helt eller delvis medhold i din klage. Flere oplysninger om planerne kan fås ved henvendelse i Planlægning, Rødkløvervej 4, 6950 Ringkøbing, hvorfra de også kan rekvireres. Endvidere er de lagt til gennemsyn på Hvide Sande Bibliotek, og kan også ses på kommunens hjemmeside www.rksk.dk/lokalplaner.

Barselvikariat for lærer ved Alkjærskolen i Ringkøbing Arbejdssted: Tid: Startdato: Kontaktperson og tlf.:

E-mail adresse: Ansøgningsfrist: Send ansøgning til:

Alkjærskolen 0,8 af fuldtid 1. januar 2011 Skoleinspektør Ole Graversen eller Viceskoleinspektør Esther Haubjerg Jørgensen, tlf. 97 32 16 23 alkjaerskolen@rksk.dk 19. november 2010 Alkjærskolen, Søibergsvej 3, 6950 Ringkøbing

N

Tildækning af drængrøfter

Ringkøbing-Skjern kommune har i henhold til vandløbsloven fremmet projekt om tildækning af grøfter indenfor Hoverdal Plantages område. Tildækningen sker i forbindelse med etablering af et større sammenhængende hede- og hedemoseområde. Projektet med beskrivelse er fremlagt hos Miljø og Natur, Ringkøbing. Eventuelle kommentarer eller lignende skal, forinden der tages endelig beslutning, være kommunen i hænde senest den 24. november 2010 ved kontortids ophør enten på adressen: Miljø og Natur, Kjærgaardsvej 8, 6950 Ringkøbing, eller mail: miljo. natur@rksk.dk.

N

Musikskolen Ringkøbing-Skjern

inviterer til Cafékoncert, torsdag den 4. november 2010 kl. 19.30 i det nye elevophold, Ranunkelvej 9, Skjern. Fri entré - alle er velkomne.

N

Seniorstedet Videbæk

Cafeaften med spisning og dans onsdag den 17. november fra Kl. 17.30 - 21.30. Se opslag i Seniorstedet. Tilmelding senest den 11. november på tlf. 9694 9395. Centerrådet

N

Papirindsamling

Hee Hee Sogneforening Lørdag den 6. november indsamles pap/papir fra kl. 10.00 Tarm TIF og TFGF Lørdag den 6. november indsamles pap/papir fra kl. 10.00 Husk at bundte papir og pap hver for sig og stille dette helt ud til vejen.

N

Har du eller din pårørende Parkinson?

N

Voksenhandicap og Socialpsykiatri

N

Handicapledsagere

Afgørelse om ikke-VVMpligt for rydning af skov

Arbejdssted: Tid: Startdato: Kontaktperson og tlf.: E-mail adresse: Ansøgningsfrist: Send ansøgning til:

Voksenhandicap og Socialpsykiatri Max. 15 timer pr. måned Efter aftale Mette Glibstrup – tlf. 99 74 15 41 eller Helle Dalsgaard – tlf. 99 74 11 53 mette.glibstrup@rksk.dk 14. november 2010 Voksenhandicap og Socialpsykiatri, Kirkevej 4, 6960 Hvide Sande

Vil du / I gerne snakke med andre i samme situation? Vi mødes i medborgerhuset på Brogaardsvej 2 i Ringkøbing Onsdag den 10. november kl. 15 Ved spørgsmål kontakt Else Vestergård telefon 9788 1261 eller Susanne Rystok på Sundhedscenter Vest 9974 1912

Ringkøbing-Skjern Kommune har i henhold til planloven screenet et projekt for rydning af 18 ha skov ved Sørupvej i Hoverdal plantage og afgjort, at der ikke er VVM pligt for projektet, idet det er vurderet til ikke at kunne få væsentlig negativ indvirkning på miljøet. Projektets formål er at binde adskilte hedearealer sammen og skabe et stort sammenhængende hedeareal.

N

Sæt din virksomheds sundhed og trivsel i centrum

N

MEDDELELSER

Et nyt seminar for private og offentlige arbejdspladser i Region Midtjyllands 19 kommuner, sætter fokus på sundhed og trivsel. Seminaret vil give ledere, HR-medarbejdere og tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter den viden, inspiration og de idéer, der skal til for at skabe en sundere arbejdsplads. Seminaret tager udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens nye publikation ”Sundhed og trivsel på arbejdspladsen” og Sund By Netværkets publikation ”9 skridt til Sundhed og trivsel på arbejdspladsen – den gode kommunale model”. Det er Ringkøbing-Skjern Kommune, som sammen med Sundhedsstyrelsen, Sund By Netværket, Århus og Favrskov kommuner byder velkommen til seminaret, der foregår onsdag den 8. december på Hotel Radisson i Århus. Det er gratis for virksomheder at deltage i seminaret, og der kan deltage op til fire personer fra hver arbejdsplads. Det anbefales, at både ledere og medarbejdere deltager. Få inspiration på markedsplads. Der vil være en markedsplads, hvor man kan gå rundt og se, hvordan andre arbejder med sundhed på arbejdspladsen. Alle kommuner i Region Midtjylland har mulighed for at deltage med en stand på markedspladsen til at profilere kommunens indsatser overfor offentlige og private arbejdspladser. Tilmelding til standplads til Jonna Winther, mail: jowi@aarhus.dk senest mandag 15. november. Sidste tilmeldingsfrist er 15. november og foregår på Sund By Netværkets hjemmeside, som er www.sund-by-net.dk. På hjemmesiden kan du også se hele programmet for den 8. december. Pladserne på seminaret er begrænset, og tilmeldinger foregår efter først til mølle princippet. Yderligere oplysninger Finn Rahbæk Chemnitz, udviklingskonsulent, Sundhedscenter Vest, 9974 1593/2018 3302

Lokalplan nr. 270 samt Tillæg nr. 23 til Kommuneplan 2000, tidligere Holmsland Kommune

Ringkøbing-Skjern Byråd har på sit møde den 12. oktober 2010 vedtaget Lokalplan nr. 270 samt Tillæg nr. 23 til Kommuneplan 2000 for tidligere Holmsland Kommune for et område til boligformål og offentlige formål ved Geflevej, Hvide Sande Nord. Der er foretaget ændringer i forbindelse med den endelige vedtagelse. Retsvirkninger: Lokalplanen er indberettet til PlansystemDK. Lokalplanen er herefter gældende for de berørte ejendomme og er bindende for den enkelte borger. Vedtagelsen betyder, at for eksempel tilbygning, ombygning og andet byggeri samt ændring af den bestående anvendelse af en ejendom, skal ske som angivet i planen. Klagevejledning: Afgørelsen kan i henhold til Planlovens (lovbekendtgørelse nr. 937 af 24. september 2009) § 58, stk. 1 påklages til Naturklagenævnet for så vidt angår retlige spørgsmål.

Nærmere oplysninger om afgørelsen fås ved henvendelse til Ringkøbing-Skjern Kommune, Miljø og Natur, Kjærgaardsvej 8, 6950 Ringkøbing, tlf. 9974 1565, email miljo.natur@rksk.dk. Ifølge planlovens § 59 kan enhver med retlig interesse i sagen klage. Endvidere organisationer og myndigheder i henhold til lovens bestemmelser. Ifølge lovens § 58 stk. 1 punkt 4 kan der dog kun klages over retlige spørgsmål. Der kan derfor klages over spørgsmål angående afgørelsens lovlighed, herunder afgørelsens tilvejebringelse og kommunens hjemmel til at træffe afgørelsen. Der kan derimod ikke klages over, at afgørelsen anses for uhensigtsmæssig. Eventuel klage skal sendes direkte til Naturklagenævnet på adressen Frederiksborggade 15, 1360 København K eller via email til nkn@nkn. dk. Klagen skal være Naturklagenævnet i hænde senest 4 uger efter, at afgørelsen er annonceret i ugeaviserne i kommunen, dvs. senest ved arbejdstids ophør onsdag den 24. november 2010. Det er en betingelse for behandling af klagen, at klageren indbetaler et gebyr på 500 kr. til Naturklagenævnet. Naturklagenævnet sender en opkrævning på gebyret, når de har modtaget klagen. De påbegynder ikke behandling af klagen, før gebyret er modtaget.Vejledning om gebyrordningen findes på Naturklagenævnets hjemmeside www.nkn. dk. Gebyret tilbagebetales, hvis der gives helt eller delvist medhold i klagen. Afgørelsen kan prøves ved domstolene. Sag skal anlægges inden 6 måneder efter, at afgørelsen er annonceret (planlovens § 62).

N

SSP-medarbejdere kan træffes pr. telefon

Har du en bekymring for et barn/en ung, kan SSP-medarbejderne kontaktes. Klaus Rasmussen, tlf. nr. 24422440, vest, Ringkøbing-Hvide Sande Paw Andereasen, tlf. nr. 23234200, øst,Videbæk-Spjald Claus Meiner, tlf. nr. 29469118, syd, Skjern-Tarm.

N

Misbrugsbehandling Drikker du for meget? Ønsker du hjælp til at nedsætte forbruget? Er du pårørende til nogen med alkoholproblemer? Er du begyndt at eksperimentere med stoffer? Er det blevet en del af din hverdag, eller har du pårørende, som er i den situation? - så kontakt Sundhedscenter Vest tlf. 9974 1701 og aftal tid til råd og vejledning. Du har også mulighed for at sende SMS til 20183305. - eller henvend dig i den åbne rådgivning mandag og torsdag kl. 15-17, Nørregade 13 i Ringkøbing, tlf. 9974 6510. Vi tilbyder professionel behandling – både individuelt og i grupper. Tilbuddet er gratis og anonymt!

Åbningstider: Mandag-onsdag: Kl. 9.30-15.00 . Torsdag: Kl. 9.30-16.45 . Fredag: Kl. 9.30-13.00 • Telefontider: Mandag-onsdag: Kl. 8.00-15.30 . Torsdag: Kl. 8.00-17.00 . Fredag: Kl. 8.00-13.30

Drivkraft • Dialog • Dynamik

www.rksk.dk


BEKENDTGØRELSER Bankospil

i Troldhede Hallens cafeteria fredag den 5. november kl. 19.00. Rækkegevinster + 25 gevinster til fuldt kort. Alle er velkommen.

Ringkøbing-Skjern Kommune

DRIVKRAFT

Vintervedligeholdelse og renholdelse af veje, stier og pladser

DYNAMIK

DIALOG

Troldhede og Omegns Borgerforening

MEDDELELSER

Annoncesponsor: N

HT

H.T. Clemmensen ApS

Vinter i Ringkøbing- Skjern kommune Når vinteren kommer, gælder det om at få saltet og ryddet veje og fortove for sne, så alle kan komme godt og sikkert frem. Læs mere om Tekniks opgaver og om de opgaver, du har som grundejer.

Hovedgaden 58 . Ørnhøj Tlf. 97 38 64 23

Ændrede åbningstider i uge 44: Åbent onsdag og torsdag kl. 15.00-18.00. Lukket fredag og lørdag

Juledemonstration tirsdag den 16. november kl. 19.00 på Westergaards Hotel med Lissi Galsgaard fra Binderiet »Absolut Flowers« i Ulfborg. Kom og få inspiration til den søde juletid. Alle er velkommen. Entre 40 kr. og 60 kr. for ikke medlemmer. Se omtale i næste uge. Venlig hilsen Videbæk og Omegns Havekreds Annoncesponsor:

Teleskoplæsser

Gaffeltruck

med gafler - betjening

Certifikat B

Kursusnr. 40073 Varighed 5 dage Pris for 5 dages kursus 580 kr.

Kursusnr. 43686 Varighed 7 dage Pris for 7 dages kursus 812 kr. For begge kurser gælder, at der som minimum i alt skal være 7 deltagere på kurset, for at det gennemføres.

Eller andre kurser inden for byggeri, grønne omr områder eller entreprenørvirksomhed.

Det tager vi os af Når vinteren kommer, er der mange veje, der skal saltes og ryddes for sne. I praksis er det umuligt at ordne alle veje med det samme, og det ville også blive en dyr affære. Derfor har Teknik- og Miljøudvalget prioriteret, hvilke veje, cykelstier og gangarealer, vi rydder først, ud fra hensyn til trafik, sikkerhed og økonomi. De offentlige veje er inddelt i 5 klasser (I – V veje) alt efter hvilken prioritering, de har. Klasse I veje er veje, som har afgørende betydning for fjerntrafikken. Omfatter landeveje og højest prioriterede kommuneveje som større indfalds- og omfartsveje. Tilstræbes holdt farbare uden gener på alle tider af døgnet, ved at: • Glatførebekæmpelse foretages ved præventiv saltning. • Snerydning igangsættes ved drivedannelse eller inden, der falder op til 5 cm. Jævnt lag. Klasse II veje er veje, som har afgørende betydning for afviklingen af den kollektive trafik samt væsentlig betydning for den lokale trafik. Eksempelvis veje mellem enkelte bysamfund eller i byer samt veje med kollektiv trafik/skoleveje. Tilstræbes holdt farbare uden væsentlige gener. Saltning og snerydning udføres dog kun mellem kl. 04.00 og kl. 22.00, medmindre isslag eller særlige forhold gør det påkrævet. • Glatførebekæmpelse foretages ved konstateret glatføre. Der kan udføres præventiv saltning inden for ovennævnte tidsinterval, hvis det skønnes at der kommer isslag eller ved særlige forhold. • Snerydning ved drivedannelse eller inden der falder op til 8 cm. Jævnt lag. Klasse III er lokalveje og pladser, som har væsentlig betydning for afvikling af lokaltrafikken. Eksempelvis fordelingsveje, stamveje, primære p- pladser samt større veje på landet. Tilstræbes holdt farbare i det omfang indsatsen er afsluttet på klasse I og II veje. Saltning og snerydning udføres kun mellem kl. 04.00 og kl. 22.00 med mindre isslag eller særlige forhold gør det påkrævet. • Glatførebekæmpelse udføres ved konstateret glatføre, indenfor nævnte tidsinterval. • Snerydning igangsættes, når klasse I og II opgaverne er iværksat og under kontrol. Klasse IV er mindre lokalveje, som kun har intern betydning. Eksempelvis sekundære pladser, mindre boligveje og grusveje. Tilstræbes holdt farbare i det omfang, indsatsen er afsluttet på klasse I til III veje. Saltning/grusning og snerydning udføres kun på hverdage og kun i perioden fra kl. 08.00 til 15.30. Klasse V er veje uden færdselsmæssig betydning. Eksempelvis veje uden bolig og lokalveje til enkeltbrugere. Glatførebekæmpes og sneryddes kun undtagelsesvis og kun i ekstreme situationer. Saltning og snerydning udføres kun på hverdage og kun i perioden fra kl. 9.30 til 15.30. Stier er inddelt i klasser I – III

Klasse I stier. Primære hovedstier og – fortove. Primære busstoppesteder. Særlige adgangsveje for Politi, Falck og Brandvæsen. Skolestier. Tilstræbes holdt farbare uden væsentlige gener alle ugens dage i tidsrummet fra kl. 04.00 til kl. 20.00. Klasse II Øvrige hovedstier og fortove. Lokalstier. Øvrige busstoppesteder. Tilstræbes holdt farbare uden væsentlige gener i forhold til stiens benyttelse, på hverdage i tidsrummet fra kl. 07.00 til kl. 15.30. Det kan accepteres, at stier kan være spærret i den ene vejside efter snefygning. Klasse III Lokalstier og fortove til enkeltbrugere områder. Sneryddes og gruses kun undtagelsesvis, og kun i det omfang de øvrige opgaver tillader det. De enkelte vejes klasser fremgår af kommunens vinterregulativ, som findes på kommunens hjemmeside på www. rksk.dk. Vi afpasser saltdoseringen nøje efter vejr- og vejforhold, så vi bruger så lidt salt som muligt. På de store veje salter vi, inden det bliver glat. Det gør trafikken mere sikker og giver et mindre saltforbrug. Skoler, børnehaver m.fl. skal selv rydde for sne. Alle statslige og kommunale institutioner har selv ansvaret for at rydde for sne og salte eller gruse ud for deres ejendomme. For eksempel skal de kommunale skoler og børnehaver selv sørge for at rydde og salte på fortovene og den halve kørebane på private fællesveje, hvis de ligger ud til sådan en. Det skal du som grundejer gøre Som grundejer har du pligt til at rydde sne og salte eller gruse på gangarealerne, altså fortove og gangstier ud for din grund. Pligten omfatter alle gangstier og fortove, hvor det er muligt at opnå adgang til grunden, uanset om der er etableret adgang. Det skal som udgangspunkt ske fra morgenstunden til sidst på aftenen, uanset om grunden er bebygget eller ej. Ligger din grund ud til en privat fællesvej, har du også pligt til at sørge for, at vejen bliver ryddet ud til midten af vejbanen. Det er vigtigt, at sneen bliver ryddet, så skraldemænd, postbude og andre kan komme frem. Det er desuden dig som grundejer, der har det juridiske ansvar, hvis der sker uheld, fordi der ikke er ryddet for sne og is ud for din grund. Sne på fortovet Fortovet skal ryddes i hele sin bredde – eller mindst i 2 meters bredde. Hvis der er plads, skal sneen samles i en vold på fortovet langs rendestenen. Er fortovet for smalt, skal du samle sneen langs rendestenen på kørebanen. Her må sneen ikke samles Du må ikke samle sneen på steder, som gør det besværligt for andre, f.eks ud for busstoppesteder, fodgængerovergange eller på gadehjørner, hvor det er naturligt at krydse gaden. Sneen må heller ikke samles oven på dæksler, op ad træer, brandhaner eller fordelerskabe. Hvis andre rydder din sne Hvis dit vejlav, andels- eller grundejerforening har lavet en aftale med fx et entreprenørselskab om at salte og rydde sneen ud for din grund, skal der indsendes fejeerklæring til Teknik. Fejeerklæringen kan du finde på www.rksk.dk. Du har erstatningsansvaret Du kan påføres erstatningsansvar ved uheld eller ulykker, hvis ikke du har sørget for, at der er ryddet for sne og saltet eller gruset ud for din grund. Hjælp skraldemændene Vi har erfarne chauffører og gode sneplove, men vi kan ikke undgå at efterlade en snevold foran din grund, når vi kører forbi. Ryd derfor et hul i snevolden, så skraldemænd, postbude og andre kan komme godt og sikkert frem. Misligholdelse Det er Tekniks opgave at føre tilsyn med, at grundejeren overholder sine forpligtelser. Om nødvendigt kan Teknik lade arbejdet udføre for grundejerens regning. Ujævn eller hullet sne eller is skal hugges op og fjernes. Grundejeren har pligt til at sørge for, at afløbsbrøndes riste er fri for is og sne.

Åbningstider: Mandag-onsdag: Kl. 9.30-15.00 . Torsdag: Kl. 9.30-16.45 . Fredag: Kl. 9.30-13.00 • Telefontider: Mandag-onsdag: Kl. 8.00-15.30 . Torsdag: Kl. 8.00-17.00 . Fredag: Kl. 8.00-13.30

Drivkraft • Dialog • Dynamik

www.rksk.dk

Få flere oplys oplysninger på hjemmesiden eller kontakt en kursussekretær.

Lystlundvej 18 6990 Ulfborg Tlf. 89 50 33 00 www.byggetek.dk

ANNONCE i Videbæk/Spjald Avis Send en mail på post@videbaek-bogtrykkeri.dk eller ring på tlf. 97 17 11 22


Videbæk Tambourkorps på træningstur

Falck opfylder drengedrømme Drømmer man om at blive brandmand – måske blot for en dag – så har man muligheden på lørdag eftermiddag på brandstationen, Nygade i Videbæk. Her åbner Falck dørene til en afdeling af en landsdækkende kampagne som bærer temaet »5 minutter der gør en forskel«. Der bliver flammer, røg og slukningsudstyr, lover brandstationsleder John Andersen. Han beretter om tiltaget. Går man og drømmer om at prøve en drengedrøm af, så kom bare ud af busken. Ja, kvinder er også velkomne. Vi prøver om uniformen passer, og man får lov til at trække i et røgdykkerapparat. Der bliver mulighed for at slukke brand, kravle i røg og klippe i en bil. Han tilføjer dog: Har man ikke lyst til at prøve, så må man også gerne blot kigge på.

Brandstationsleder John Andersen og holdleder Jens Kr. Lynderup står for dagens program. De får hjælp af nogle kolleger fra brandstationen. Baggrunden er, at man ligesom mange andre steder, står og mangler brandfolk. Lige nu mangler stationen i Videbæk to nye brandfolk. John Andersen vil i løbet af dagen informere om det at være brandmand. Han siger dog: Det er et ret frit job at være brandmand. Mange tror man er bundet 24 timer i døgnet. Det passer slet ikke. I virkeligheden skal man helst bo eller arbejde i Videbæk og så have viljen til at ville hjælpe andre i nød. Han understreger: Ingen er bundet mere end de har tid til. Familien er jo en vigtig medspiller, når der kaldes til udrykning, så der skal også være tid til at holde fri.

På årets orkesterstævne lavede Videbæk Tambourkorps tattoo for de øvrige 300 deltagerne og tilskuere. - Vi har arbejdet med tattoo hjemmefra og øvet både om tirsdagen, når vi normalt øver, og på en øvelørdag. Det gik rigtig godt, selvom vi var noget spændte. Alle huskede hvor vi skulle gå hen og hvor vi skulle vende og hvad vi skulle spille. Bagefter gav orkesterlederen is og vi kunne nyde resten af koncerten, siger Lis Just Bødker, orkesterleder. Dog skulle fire musikspejdere fra Videbæk give en ekstrakoncert sammen med Bornholmergarden. Videbæk har fået skrevet et trommenummer »Chicas Verdes« af Peter M Bonde fra Allerødspejdernes Tambourkorps, som Bornholmergarden har fået lov også at spille.

- Særligt for Videbæk er vores dygtige lyrespiller Jonas (11 år), der spillede solo sammen med Bornholmergarden og tre trommespillere fra Videbæk. Det gav et kæmpe bifald, lyder det fra List Just Bødker. Efter koncerten var der diskoteksfest på skolen. Træningstur Orkesterstævnet er en slags træningstur, hvor man bliver delt på hold efter niveau og spiller sammen med andre børn og unge fra hele Danmark. Man øver nye melodier og numre, træner teknik og teori. - Vi har i år været i Allerød, hvor vi overnattede på en skole lørdag til onsdag i uge 42. Vi mødtes kl.7.15 lørdag morgen på Herning banegård. Toget blev fyldt med kufferter, soveposer, luftmadrasser, no-

der og 11 forventningsfulde børn og 4 voksne i alderen 9 til 32 år. Vores instrumenter blev heldigvis kørt med trailer til Allerød, så vi kunne være i toget. Mandag eftermiddag marcherede vi en stjernemarch gennem Allerød. Alle orkestre startede fra forskellige steder i byen og marcherede ind mod torvet, hvor vi gav en stor koncert med melodier vi havde øvet hjemmefra. Derefter gik vi i blokmarch, hvor flere orkestre gik sammen i et stort optog gennem byen. Videbæk Tambourkorps er et orkester for børn og unge. Vi spiller på marchfløjter, lilletrommer, lyre, tenortrommer og stortromme. Vi øver om tirsdagen. Interesserede kan kigge på vores hjemmeside og henvende sig til orkesterleder Lise Just Bødker. - chri

John Andersen siger om arrangementet: Det er ikke et åbent hus arrangement for alle aldre. Vi ansætter folk mellem 20 og 50 år, så det er den målgruppe vi gerne ser til »brandmand for en dag« arrangementet i Videbæk. Arrangementet er en del af en landsdækkende kampagne denne lørdag, hvor der er åbent hus på mere end 50 brandstationer.

Spjald Fritidscenter har startet dagidræt, der henvender sig til arbejdsledige, efterlønnere, pensionister og alle andre der har tid. Der er forskellige indendørsspil, blandt andet carpet bowls, indendørs kroket og indendørs petanque.

Skidt med vejret - når blot jeg har min gode bog!

Efterår og vinter er højsæson for læseheste i alle aldre, og den gode bog går aldrig af mode.

Når efterårets blæst og regn gør det til en tvivlsom fornøjelse at være ude, trækker lænestolen, en god kop kaffe OG efterårets mange bud på en god bog. En god bog og man forsvinder ind i en anden verden. Det læste ord bliver til en indre film tilsat en god portion af din fantasi, og når man er fanget i bøgernes verden, gør det ikke noget, at vejret ikke er til udendørs aktiviteter. Efteråret byder på mange spændende bognyheder, og vil du læse de nyeste her og nu, må du til boghandleren, hvor tidens bestsellere fylder udstillingsvinduerne, og hvor hylderne inde i butikken er fyldt med så meget læsestof, at der skal flere årstider end blot et enkelt efterår til, hvis du vil nå det hele.

Nye krimier er sagen for den brede befolkning. Krimierne sælger i uhyggeligt store oplag, men det er meget mere og andet end blodigt guf fra danske og udenlandske succeskrimiforfattere, der får os op på læsehesten. Portrætter og biografier hvor kendte danskeres liv kommer til yderligere skue for eksempel. Bøger om mad nærmest koger over på bogmarkedet, hvor masser af kendte kokke har appetit på at beskrive de retter, de ikke nåede at fortælle om på tv. Hobbybøger, naturbøger, havebøger, digte, romaner og noveller… Jo, det er svært at holde fingrene fra boghylderne og øjnene fra siderne, når bøgerne lokker, og efterårsmørket sænker sig over landet. Bogens verden har opslugt

os i århundreder. Et epokegørende gennembrud for bogen skete i 1400-tallet med opfindelsen af bogtrykkerkunsten, men bøgerne var i århundreder stadig meget kostbare og ikke forbeholdt menigmand. De første bøger havde helt andre fysiske former, end vi er vant til i dag. Assyrerne skrev eksempelvis med kileskrift på lertavler flere tusinde år f.Kr. Egypterne skrev med hieroglyffer på papyrusruller, og senere skrev man på pergament - hvidgarvet skind. Middelalderens bøger blev skrevet og afskrevet, men med bogtrykkerkunsten (man var nu begyndt at bruge papir) blev det muligt at fremstille store antal og ens eksemplarer af samme bog, og det blev et epokegørende gennembrud for bogen.


OPLEVELSER 19 BÆ

Udlejning - henvendelse: Tlf. 51 89 56 80 www.abildaa.dk

Videbæk Stadion

D BOL D FO

03

K

EN ING

Abildaa Forsamlingshus

VIDE

Ring og bestil vores brochure!

R IDR ÆTSFO

FODBOLD VIF - Holstebro

Annoncesponsor:

udlejes. Pris fra 1.500 kr.

Skal du ha’ fest - så ring til Spjald Madbutik

Eriksens Maskinstation

Sponsorer:

Henv. tlf. 23 26 58 90

Ringkøbing

»Diner Transportable« Hovedgaden 65 . 6971 Spjald 97 38 17 55 Privat 97 38 17 90

Kibæk Telt- og Serviceudlejning

Videbæk IF

www.spjaldmadbutik.dk Husk lukket hver mandag

Videbæk Forsamlingshus Udlejning

Ude Søndag den 7. november kl. 13.30. Jyllandsserien, kvinder, Farsø/Ullits IKs-Videbæk IF.

Spjald Stadion www.spjald.com

Hjemme Lørdag den 6. november kl. 13.30. Serie 2, herrer, Videbæk IF-Holstebro B

ber Lørdag den 6. novem rrer kl. 13.30 – Serie 2 he

Skeer det - det kniver med gaflerne så ring 97 19 24 04 - 97 19 15 66

F

Hovedsponsorer.

RAMSING

SHOPPING CENTER SPJALD Tlf. 97 38 11 11

Mortensmenu

Her finder du de lokale tilbud og nyheder

Ringkøbing Spjald

• Hjemmerøget laks på salater med rejecreme • Andesteg og medisterpølse m/ rødkål, hvide og brunede kartofler og skysauce • Risalamande m/ kirsebærsauce

viden & kultur

ng!

2 retter 3 retter

UD AF HUSET

AVIS

VIDEBÆK SPJALD

Guldsponsorer.

Onsdag den 10. nov. kl. 17-21 og søndag den 14. nov. kl. 12-14 og 17-21

I HUSET

Vi udlejer. Telte D går et Gulve r Borde ind!ent Stole Service m.m.

SPJALD IF – SKJERN G

tlf. 40 43 16 04

Husk bordbestilli

onsdag d. 10. nov. kl. 19.30 i den gamle Muldbjerg Mølle v/ Spjald Når Tommy Sands gæster Danmark i november har han sine voksne børn Moya og Fionan med. De spiller traditionelt irisk og egne kompositioner. Entré: 125 kr. Tilmelding hos Lisbeth Krogh, tlf. 97 34 80 69 efter først til mølle…

Lørdag den 6. november kl. 13.30. Serie 2

Grønbjerg Forsamlingshus

Musikarrangement

2 retter 3 retter

198,248,-

ler

Ænder fra lokal av

168,198,-

DRIVKRAFT

Julefrokost afholdes onsdag den 17. november kl. 18.30 på SENIORGÅRDEN i Tarm. Bemærk ændring af stedet.

DYNAMIK

DIALOG

Der serveres Hjertevenlig julemad. Underholdning og julehygge. Pris kr. 150 excl. drikkevarer.

v/ Hildigunn og Bent Graakjær

Tilmelding senest den 10. november til Niels Nielsen 9736 2056, Erik Hansen 9737 3904 eller Verner Jensen 9737 1210.

Bredgade 12 . Videbæk Tlf. 97 17 26 26 . Fax 97 17 29 23 E-mail: info@wgh.dk . www.wgh.dk

På gensyn – Lokalkomiteen

t s o k o r f e l u J ‘10 i Spjald Fritidscenter lørdag den 4. december kl. 18.30-01.30 Stort ord« ’-selv-b a -t le »ju

215,-

Bibliotekerne præsenterer: Musikalsk Legestue Lørdag 6. nov. kl. 10.30-11.15 Hvide Sande Bibliotek For de 2-5 årige med familie. Gratis adgang.

Vildbjerg Taxi & bus 20 13 25 13

Skumringstime Det magiske Norden

Ola Andersen, tlf. 20 13 25 13

Mandag 8. november Tarm Bibliotek kl. 19.00 Ringkøbing Bibliotek kl. 19.00 I Ringkøbing spilles nordiske sange ved Thorkild Mach. I samarbejde med Foreningen Norden. Gratis adgang, dog med tilmelding til arrangementet på Tarm Bibliotek senest søndag 7. november.

Videbæk Telt- og Serviceudlejning

Med RomanKaravanen på Bogsafari

Dit lokale bus- og turistselskab. Vi hjælper gerne med at planlægge jeres ture i ind- og udland. Røgfri og velholdte vogne fra 4-50 passagerer.

Tlf. 97 17 19 32 / 40 83 33 45 Vi udlejer

Tilmelding på tlf. 97 38 15 22 senest den 26. november

Ringkøbing-Skjern

• Fadølsanlæg • Festtelte i passende størrelse • Borde • Stole • Dansegulv • Service

Vi har sp e i totalarr cialiseret os angeme nter. Telt, bord e vice og , stole, serm samlet k enu til en uvertpris fra

159,-

Lørdag 13. november Bustur til Bogmessen i Forum Afgang fra Ringkøbing kl. 6.30, med opsamling i Skjern kl. 7.00 og Tarm kl. 7.15. Billetter købes på Bibliotekerne, pris 400 kr., incl. kaffe/rundstykke, let traktement på hjemturen, samt entré. Vær opdateret med seneste nyt, kommende arrangementer og anden lokal- og biblioteksinformation på www.riskbib.dk En del af Ringkøbing-Skjern Kommune


Efterårets overflod i hede supper Overfloden af frugt og grøntsager fra haven og naturen kan også nydes som ingredienser i hede efterårssupper. Det kan være svært at spise sig gennem årets overflod af æbler og grøntsager. Æbler nydes jo typisk rå, som æblegrød eller som ingrediens i tærter, men det er oplagt også at koge havens overflod til suppe. Her et par forslag som vi har suppleret med opskriften på suppe af de blåbær, som de færreste plukker men i stedet køber dybfrosne i supermarkedet. Æblesuppe – cirka 4 portioner: Et halvt kilo æbler (de skal ikke skrælles!) vaskes og skæres i kvarte (kernehuset fjernes). Koges nu møre i 8 deciliter vand. Æblerne blendes, hvorefter suppen atter bringes i kog. Herefter tilsættes 1-2 teskefulde vaniljesukker samt sukker efter smag. Serveres varm og med en klat flødeskum til. Tvebakker er godt tilbehør til æblesuppen.

Bliv medlem!

AVIS

VIDEBÆK SPJALD

Her finder du de lokale tilbud og nyheder

Blåbærsuppe – cirka 4 portioner: 1 liter vand og cirka 6 deciliter blåbær (kan købes dybfrosne hvis I ikke selv har været på »blåbærrov«) koges op. Kog til bærrene er møre og smag herefter til med sukker. Suppen skal jævnes med en jævning af 2 spiseskefulde kartoffelmel og lidt koldt vand. Suppen må ikke koge, mens den jævnes. Serveres gerne med flødeskum og/eller vaniljeis til.

Videbæk og Omegns Antenneforening Mogens Andersen. . 97 17 22 82 Arne Jensen . . . . . . 79 37 25 03 Per Lystbæk . . . . . . 79 37 24 77 Holger Haunstrup . . 97 17 21 12 Carsten Bager . . . . 97 17 27 87 Servicetlf./ fejlmelding . . . . . . . 74 50 47 60 Internet-telefon . . . . 70 20 25 98 E-mail: post@viaf.dk

TV defekt?

97 17 16 44 op til 1 års garanti på reparation af TV, video og stereoanlæg.

Løgsuppe – cirka 4 portioner: 5 mellemstore løg og et fed hvidløg hakkes ret fint og dampes, uden at brune, i lidt fedtstof i en gryde. Når løgene er klare, tilsættes en liter klar suppe. Enten din egen hjemmekogte suppe eller suppe lavet af suppetern. En suppevisk med eksempelvis en kvist timian, et laurbærblad og lidt persille tilsættes, og suppen koger nu under låg i godt 20 minutter. Suppevisken tages op, og suppen smages, før serveringen, til med salt og peber.

parabolanlæg tv • radio salg og service - vi klarer det hele...

prebens radio & tv

De låner naturligvis et fjernsyn, hvis vi ikke kan reparere Deres fjernsyn hos Dem!

Viftrup Jespersen

Bredgade 31 . Videbæk

v/ preben majbohm jensen åkjærsvej 8, troldhede, 6920 videbæk

telefon 97 19 44 46 åbningstider: mandag-torsdag ....kl. 13.00-17.30 fredag......................kl. 13.00-19.00 lørdag......................kl. 9.00-12.00

AVIS

VIDEBÆK SPJALD

Tlf. 97 17 11 22

RMK Teknik PROFESSIONEL LYD

v/ Robert Klokmose Vorgodvej 3 · Barde · 6920 Videbæk kkt k ik dk Tlf. 97 17 51 44 · 40 17 51 44 · www.rmkteknik.dk

Meget af høsten fra køkkenhaven udgør fine ingredienser til de herligste efterårssupper, der luner i en kold tid.

ÅBEN MANDAG-FREDAG KL. 13.00-17.30 - LUKKET TIRSDAGE

UGENS TV ONSDAG DR1 06.00 Morgenhår 08.30 Niklas’ mad 09.00 Formiddagsprogrammer 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 Eftermiddagsprogrammer 15.10 Boogie Mix 16.00 Hjerteflimmer Classic 16.30 Børne TV 18.00 Aftenshowet 18.30 Nyhedsblok 19.00 Aftenshowet 2. del 19.30 Hvad er det værd? 20.00 DR1 Dokumentaren Præster under anklage 21.00 Nyhedsblok 22.00 Lewis: Måneskinnet kysser bølgen 23.30 Onsdags Lotto 23.35 Det Nye Talkshow med Anders Lund Madsen 00.20 Natfjernsyn DR2 13.35 Eftermiddagsprogrammer 17.00 Deadline 17:00 17.30 Hamish Macbeth 18.20 Verdens kulturskatte 18.35 Watergate - mændene der fældede Nixon 19.30 DR2 Udland 20.00 Rytteriet 20.30 Pigebørn. Amr. drama fra 1994 22.30 Deadline 23.00 24 timer vi aldrig glemmer 23.30 Natfjernsyn TV2 05.00 Morgen TV - mest for børn 06.00 Nyhederne og Sporten 06.30 Go’ morgen Danmark 11.00 Regionalprogrammer 12.00 Nyhedsblok 12.35 Eftermiddagsprogrammer 16.00 Nyhedsblok 16.15 Beverly Hills 90210. Amr. ungdomsserie 17.05 Venner. 2 afsnit 18.00 Nyhedsblok 18.25 Go’ aften Danmark 19.00 Nyhedsblok 20.00 Liebhaverne 20.35 Desperate Housewives. Amr. dramaserie 21.25 Dagens mand. Dansk datingshow 22.00 Nyhedsblok 22.30 Kaos i Skagen 23.05 Natholdet 23.40 Klovn. Dansk sitcom med Frank Hvam 00.10 Natfjernsyn

TORSDAG DR1 06.00 Morgenhår 08.30 Ha’ det godt 09.00 DR1 Dokumentaren 10.00 Formiddagsprogrammer 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 Penge 12.35 Eftermiddagsprogrammer 16.30 Børne TV 18.00 Aftenshowet 18.30 Nyhedsblok 19.00 Aftenshowet 2. del 19.30 Danmarks Indsamling En fremtid i forandring 20.00 Sporløs 20.30 Fængslet 21.00 TV Avisen 21.25 Jersild Live 21.50 SportNyt 22.00 Hævet over mistanke 22.50 Johan Falk: Livvagterne 00.40 Boogie Mix DR2 13.35 Eftermiddagsprogrammer 17.00 Deadline 17:00 17.30 Hamish Macbeth 18.20 Verdens kulturskatte 18.30 Krigen der skabte USA 19.30 DR2 Udland 20.00 Debatten 20.50 Taggart. Skotsk krimi 21.35 Hjælp min kone er stadig skidesur 22.05 Pirat TV på DR2 22.20 Omars Ark 22.30 Natfjernsyn TV2 05.00 Morgen TV - mest for børn 06.00 Nyhederne og Sporten 06.30 Go’ morgen Danmark 11.00 Regionalprogrammer 12.00 Nyhedsblok 12.35 Eftermiddagsprogrammer 16.00 Nyhedsblok 16.15 Beverly Hills 90210. Amr. ungdomsserie 17.05 Venner. 2 afsnit 18.00 Nyhedsblok 18.25 Go’ aften Danmark 19.00 Nyhedsblok 20.00 Lærkevej. Dansk dramakomdie 20.50 Danmark ifølge Bubber 21.25 Basta 22.00 Nyhedsblok 22.30 LPS 23.05 Natholdet 23.40 Klovn. Dansk sitcom med Frank Hvam 00.10 Boston Legal. Amr. advokatserie 01.00 Natfjernsyn

3. - 9. nov. 2010 FREDAG DR1 06.00 Morgenhår 08.30 Hvad er det værd? 09.00 Formiddagsprogrammer 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 Jersild Live 12.35 Aftenshowet: 1.-2. del 13.30 Grøn glæde 13.55 Eftermiddagsprogrammer 17.00 Børne TV 18.00 Aftenshowet 18.30 TV Avisen med Sport og Vejret 19.00 Disney Sjov 20.00 Niels Hausgaard solo 2010 - Jomfru igen 21.00 TV Avisen 21.30 Det Nye Talkshow med Anders Lund Madsen 22.15 We Own the Night 00.15 Kodenavn: Jane Doe DR2 13.35 Eftermiddagsprogrammer 17.00 Deadline 17:00 18.20 Verdens kulturskatte 18.30 Krigen der skabte USA 19.30 DR2 Udland 20.00 Sherlock Holmes 20.45 Koks i køkkenet 21.00 Rytteriet 21.20 Historien om toilettet 21.40 Husker du... 1999 22.30 Deadline 23.00 Landeplagen - Bag duggede ruder 23.30 Natfjernsyn TV2 05.00 Morgen TV - mest for børn 06.00 Nyhederne og Sporten 06.30 Go’ morgen Danmark 11.00 Regionalprogrammer 12.00 Nyhedsblok 12.35 Eftermiddagsprogrammer 16.00 Nyhedsblok 16.15 Beverly Hills 90210. Amr. ungdomsserie 17.05 Venner. 2 afsnit 18.00 Nyhedsblok 18.25 Go’ aften Danmark 19.00 Nyhedsblok 20.00 Vild med dans 21.10 Live fra Bremen 21.30 Vild med dans - afgørelsen 21.55 Live fra Bremen 22.30 Aloha! Talkshow med Casper C. 23.00 Volcano. Amr. katastrofefilm fra 1997 00.45 Vanilla Sky. Amr. thriller med Tom Cruise 03.05 Natfjernsyn

LØRDAG DR1 07.00 Morgenhår 11.00 Tidens tegn - TV på tegnsprog 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 Eftermiddagsprogrammer 14.20 Han, Hun, Dirch og Dario. Dansk lystspil 16.10 Niels Hausgaard solo 2010 - Jomfru igen 17.10 Før søndagen 17.20 Held og Lotto 17.30 Hulter til bulter - med Louise og Sebastian 18.00 Pingvinerne fra Madagascar 18.30 Nyhedsblok 19.05 Min Sport 19.30 Så er der hund 20.00 Spise med Price Special Mortens aften 21.00 Kriminalkommissær Barnaby 22.35 Robin og Marian 00.20 Natfjernsyn DR2 13.30 Eftermiddagsprogrammer 16.30 OBS 16.35 Dokumania 18.00 24 timer vi aldrig glemmer 18.30 Nak & Æd - et vildsvin 19.00 Historiske haver 19.30 Bonderøven 20.00 DR2 Tema: Modeikoner 22.20 Sange der ændrede verden 22.30 Deadline 22.55 Deabatten 23.45 Raseri i blodet TV2 05.30 Morgen TV - mest for børn 10.55 Natholdet. 2 afsnit 12.00 Nyhederne 12.10 Hvem vil være millionær? 12.55 Alarm 112 13.25 Grænsepatruljen 14.10 HåndboldMatchen 15.45 Sport på 2’ern 16.10 HåndboldMatchen 18.00 Nyhederne og Sporten 18.10 Regionale nyheder 18.20 Vejret 18.25 BS og basserne 19.00 Nyhederne 19.30 Regionalprogram 19.45 LørdagsSporten 20.00 Bingo Banko 21.10 Golden Child. Amr. eventyrkomedie 22.45 Frank Hvam Live 09 23.45 Jennifer, det 8. offer 01.50 Natfjernsyn

SØNDAG DR1 07.00 Morgenhår 11.00 Langt ude 11.30 Mission Ledelse 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 Eftermiddagsprogrammer 14.00 Gudstjeneste i DR Kirken 15.00 Lulu og Leon 15.45 HåndboldSøndag: Århus GF - Nordsjælland Håndbold 17.30 Shanes verden 18.00 Hammerslag 18.30 Nyhedsblok 19.00 Venstre Landsmøde 19.30 OBS 19.35 Geniale dyr 20.00 Borgen 21.00 21 SØNDAG 21.40 Fodboldmagasinet 22.05 Veninderne 22.55 Kriminalkommissær Foyle 00.30 Natfjernsyn DR2 13.00 Eftermiddagsprogrammer 17.45 DR2 Tema: Borgen 20.00 Historiske haver 20.30 24 timer vi aldrig glemmer 21.00 Bonderøven 21.30 Nak & Æd - en råge 22.00 Landeplagen - Let your fingers do the walking 22.30 Deadline 23.00 Deadline 2. sektion 23.30 Viden om 00.00 So ein Ding 00.20 Smagsdommerne TV2 05.30 Morgen TV - mest for børn 12.00 Nyhederne 12.10 Vild med dans 13.15 Vild med dans - afgørelsen 13.35 Rablende reklamer 13.55 Håndbold: Randers Larvik 15.30 Hva bruden ikke ved 16.15 Lærkevej 17.05 Venner. 2 afsnit 18.00 Nyhedsblok 18.25 Danmark ifølge Bubber 19.00 Nyhedsblok 20.00 Station 2 Politirapporten 20.30 Kaos i Skagen 21.00 Mission Impossible 3. Amr. actionthriller med Tom Cruise 23.05 Live fra Bremen. 2 afsnit 23.55 ZHit-paraden 00.25 Natfjernsyn

MANDAG DR1 06.00 Morgenhår 08.30 Forandring på vej 09.00 Formiddagsprogrammer 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 21 SØNDAG 12.50 Eftermiddagsprogrammer 16.30 Børne TV 18.00 Aftenshowet 18.30 Nyhedsblok 19.00 Aftenshowet 2. del 19.30 Jamie Olivers eget køkken 20.00 Lulu og Leon. Dansk serie 20.45 Det søde liv - Mørk mousse 21.00 TV Avisen med Horisont og SportNyt 22.00 Miss Marple: Døden kommer med posten 23.35 OBS 23.40 Natfjernsyn DR2 13.35 Eftermiddagsprogrammer 17.00 Deadline 17:00 17.30 Hamish Macbeth 18.20 Mig og mit skæg 18.30 Krigen der skabte USA 19.30 DR2 Udland 20.00 DR2 Premiere 20.30 Reclaim Your Brain. Østrigsk-tysk komedie 22.30 Deadline 23.00 Mission Ledelse 23.30 Gåden om Moura. Eng. dokumentar 00.30 Natfjernsyn TV2 05.00 Morgen TV - mest for børn 06.00 Nyhederne og Sporten 06.30 Go’ morgen Danmark 11.00 Regionalprogrammer 12.00 Nyhedsblok 12.35 Eftermiddagsprogrammer 16.15 Beverly Hills 90210. Amr. ungdomsserie 17.05 Venner. Amr. komedieserie. 2 afsnit 18.00 Nyhedsblok 18.25 Go’ aften Danmark 19.00 Nyhedsblok 20.00 Hvem vil være millionær? Dansk gameshow 20.50 Station 2 21.40 Station 2 Efterlyst 22.00 Nyhedsblok 22.30 Hutlihut 23.05 Natholdet 23.40 Klovn. Dansk sitcom med Frank Hvam 00.10 Natfjernsyn

TIRSDAG DR1 06.00 Morgenhår 08.30 Danmarks Indsamling 09.00 Formiddagsprogrammer 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 Horisont 12.35 Aftenshowet. 1. og 2. del 13.30 Eftermiddagsprogrammer 16.30 Børne TV 18.00 Aftenshowet 18.30 Nyhedsblok 19.00 Aftenshowet 2. del 19.30 Ha’ det godt 20.00 Hammerslag 20.30 Stemmer fra Vollsmose 21.00 Nyhedsblok 22.00 Johan Falk: Den tredje bølge 23.55 Borgen. Dansk dramaserie 00.55 Naruto Uncut 01.20 Boogie Mix DR2 13.35 Eftermiddagsprogrammer 17.00 Deadline 17:00 17.30 Hamish Macbeth 18.20 Mig og mit skæg 18.30 Krigen der skabte USA 19.30 DR2 Udland 20.00 Viden Om 20.30 So ein Ding 20.50 Dokumania. 2 afsnit 22.30 Deadline 23.00 Undercover i Tibet 23.50 The Daily Show. Amr. satireshow 00.15 DR2 Udland 00.45 Natfjernsyn TV2 05.00 Morgen TV - mest for børn 06.00 Nyhederne og Sporten 06.30 Go’morgen Danmark 11.00 Regionalprogrammer 12.00 Nyhedsblok 12.35 Eftermiddagsprogrammer 16.00 Nyhedsblok 16.15 Beverly Hills 90210. Amr. ungdomsserie 17.05 Venner. Amr. komedieserie. 2 afsnit 18.00 Nyhedsblok 18.25 Go’ aften Danmark 19.00 Nyhedsblok 20.00 Stjernerne på slottet 20.50 BS og basserne 21.25 Alarm 112 22.00 Nyhedsblok 22.30 Station 2 Politirapporten 23.05 Natholdet 23.40 Klovn. Dansk sitcom med Frank Hvam 00.10 Natfjernsyn


ÅBENT HUS

STOP!

i weekenden fra kl. 10 - 16

Du må ikke købe nyt køkken, før du har set det nye med runde hjørner Invitas nye køkkendesign med runde hjørner er både smukt at se på og rart at røre ved. Oplev det og vores mange andre designs i din lokale Invita-butik, hvor vores erfarne indretnings-konsulenter står klar til at hjælpe med at designe din personlige løsning.

Åbent hus

lørdag og søndag kl. 10-15

Invita Spjald v/Ramsing Hovedgaden 50 6971 Spjald Tlf. 97 38 11 11 www.invita.dk

25 forskellige indbygningsovne

ÅBENT HUS HOS RAMSING/PUNKT 1

LØRDAG KL. 9.00-15.00 · SØNDAG KL. 10.00-15.00 • • • • • • •

SE VESTJYLLANDS STØRSTE UDVALG OG KØB TIL DEN RIGTIGE PRIS

Lugter din vaskemaskine? Bager din ovn ujævnt? s? Har du den rigtige temperatur i køl og frys? Bruger du din emhætte rigtigt? Bruger du din opvaskemaskine rigtigt? Bruger du din tumbler rigtigt? Sparer du nok, når du koger/steger?

Kom ind til fagmanden og få råd og vejledning! = tysk topkvalitet Køleskab med Biofresh Grøntsager, frugt, kød, mejeriprodukter m.m. holder sig frisk, mere saftig og sprød i lang tid. • 337 liter • Energikl. A+ KOM OG F Å E T GOD T • Dørhylder i panserglas TILBUD • Flot design Fås i hvid, stål og til træfront.

7499,

0,SPAR 150

vaskemaskine

induktionskomfur

W3240 Kapacitet 6 kg. Display med resttidsindikering. Specialprogrammer som kvik- og håndvaskeprogram • Centrifugering 1400 o/min • Energiklasse A • Testvinder 1. plads i “TÆNK” FØR 8999,F

EKI161060 • Udtræksskinne • Varmluft • Kold ovnlåge FØR 6999,-

5999,

0,SPAR 100

3799,

Fryseskab

tørretumbler

fryseboks

Danmarks største fryseskab.

TRK6468 Kapacitet 6 kg. Vendbar låge. Rustfri tromle. Antikrøl-program der forhindrer at tøjet krøller • Kondenstumbler • Elektronisk styret • Skåneprogram FØR 3699,-

ST368C • 368 liter frys • Energiklasse A+ • H:86, B:156, D:65 cm FØR 4999,-

Skal aldrig afrimes.

Fås også

• 351 liter på 261 • Energikl. A++ • Skuffer med teleskopudtræk • Automatisk lynfrys • H: 195 cm B: 69,7 cm D: 75 cm • Elektronisk INTRODUKTIONSPRIS

9999,-

0,SPAR 120

2999, ,SPAR 700

RAMSING

SHOPPING CENTER SPJALD Tlf. 97 38 11 11

Videbæk/Spjald Avis UGE 44, 10  

Læs dem lokale avis.