Page 1

VIND ■

ØRNHØJ ■ TORSTED ■ GRØNBJERG ■

TIM ■

SPJALD ■

HOVER ■

HEE ■

FINDERUP ■ HØJMARK ■

VELLING ■

LEM ■

ABILDÅ ■

HERBORG ■

HANNING ■

VORGOD ■

FISKBÆK ■

DEJBJERG ■

RIMMERHUS ■

FJELSTERVANG ■

EGERIS ■

ASTRUP ■

RÆKKER MØLLE ■

T I R SDA G DE N 2 4 . SEPTEM BER · UG E 3 9 · 2 013 · ÅRG AN G 7 2

HAUNSTRUP ■

BARDE ■

VIDEBÆK ■

ØLSTRUP ■ NO ■

VILDBJERG ■ TIMRING ■

TROLDHEDE ■

SDR. FELDING ■

BORRIS ■

SØNDAGS SHOPPING I VIDEBÆK den 29. september kl. 11-15

VIND 10 gavekort à 200 kr. 2 gavekort à 500 kr. Udfyld kupon i butikkerne og deltag i lodtrækningen

KÆMPE KAGEBORD Støt brysterne kampagne i Videbæk Læs mere inde i avisen

i Videbæk Bageri søndag kl. 11-16 Pris pr. person 40 kr.


SØNDAGS-SHOPPING I VIDEBÆK den 29. september dag

dsels ø f r e r j Vi fe

Børneår tøj

Str. 2-14

Altid 3 dele

00

199

Strik

Masser af nyheder

Str. L/XL - XXL/XXXL Pr. stk. 169,-

2 for

Nye varer

30000

Nye varer

Strik Str. L/XL - XL/XXL 3 modeller. Creme, grå, sort, rosa, fersken Pr. stk.

Strik kjole/ tunika

Nye varer

00

199

Nye varer

Str. M/L - XL/XXL Pr. stk. 169,-

2 for

00

Nye varer

300

Pelsstrik - skal ses og mærkes

Søndag kl. 11-15

Cowboybukser Nye varer

Nye varer

Str. 34-50. Blå, bordeaux, sort. Pr. stk. 169,-

2 for

30000 Ved køb af skoletaske medfølger gratis penalhus efter eget valg! Gælder alle skoletasker op til 6. klasse samt alle penalhuse fra vort lager. Tilbud gælder til og med søndag.

Højeste mode lige nu

Bukser

med print el. med velour print-effekt. Str. 34-42. Pr. par

19900

Vi fejrer fødselsdag og byder på lidt godt til ganen

Damebukser36-50. med elastik i taljen. Str. Blå og sort Pr. par 169,-

2 for

30000

LAGERSALG BREDGADE ∙ 6920 VIDEBÆK Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag . kl. 10.00-17.30 Fredag . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kl. 10.00-18.00 Lørdag . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kl. 9.30-12.30 Søndag . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kl. 11.00-15.00

SØNDAGSTILBUD

sk dgades Kio NYHED i Bre

Gælder kun den 29. september

Stort lunt franskbrød + dagmartærte KUN

00

45

Fur øl 0,5 ltr. 6 forskellige evt. i flot gaveæske

søndag d. 29. sept. Efterår er lig med hygge og kreativitet. Se med når vi bl.a. demonstrerer de skønne Faber-Castell vandfarver. Stor dække-evne, mange farver, mulighed for nu at tone i mørkere farve.

NYHED: Spændende gaveideer i alle prislag f.eks.: Krus med Angry Bird Billeder

Gl. dags isvaffel m. 3 kugler KUN

00

20

Bredgade 29 6920 Videbæk Tlf. 97 17 22 71

Laves efter ønske. Bestilling modtages gerne - se evt. i butikken…

Spillehal

-E

Bredgades Kiosk

Gavekurve

nd

Bredgades Blomster

el a

f Br 17 ed gad 97 es Kiosk · Videbæk ·

71

Farvedemonstration

22


Carte d’or is 900-1000 ml, flere varianter

8 stk. Frit valg

1 kg hakket oksekød

00

100 19 50

8-12% fedt

Kun

5000

Makron- eller hindbærsnitter

1 kg hakket oksekød

3-6% fedt

Kun

6000 Tværreb

4 stk. Pr. 1/2 kg

00

20

19

Små sprøde snack Pr. pose gule00 rødder

Coop kød- og melboller

5

45+ danbo ost med kommen, fra Skjern Ostelager

1 kg

Pr. pose

00

20 Coop spegepølse i skiver

Spar 3000

Ca. 750 g

Flere varianter

95

39

Spar 995

Hjemmelavet pizza

Farsbrød eller forloren hare Ca. 800 g

Pr. stk.

30 Åbent kl. 8-20 alle ugens dage

95

00

SuperBrugsen Videbæk Tlf. 97 17 10 11 Slagterafdeling tlf. 97 17 11 24 Find os på

Facebook: SuperBrugsen Videbæk

Pr. pakke

00

7

Pr. stk.

00

20


SØNDAGS-SHOPPING I VIDEBÆK den 29. september Gå kage-amok hos den lokale bager Videbæk Bageri tilbyder igen i år et stort, fristende kagebord i forbindelse med søndagsshopping Vi kender begrebet shopamok. Det bruges, når vi går helt og aldeles amok og køber stort ind. Men hvad med ordet »kageamok«? Det eksisterer måske ikke ligefrem i ordbogen, men det er præcis det, man kan gøre på søndag, hvor Videbæk Bageri i forbindelse med søndagsshopping, endnu engang indbyder til - for få penge - at gå om bord i et væld af forskellige, særdeles lækre kager. Videbæk Bageri har tilbudt sådan et kagebord år for år. Der er skabt en tradition, og folk i Videbæk plejer at møde talrigt op. Faktisk plejer arrangementet at være så velbesøgt, at det nogle år har knebet gevaldigt med pladsen og med at nå at få fremstillet kager nok til alle de kalorie-hungrende borgere. - Det er altid noget af en udfordring at forberede det store

kagebord. Jeg går gerne i gang med at forberede kagebordet flere dage før. I løbet af ugen skal der bages en masse bunde, og der skal laves en masse forskellige creme. Når så søndagen oprinder, skal det hele samles, og jeg møder ind tidligt om morgenen og går i gang, fortæller bagersvend Tanja Engsig fra Videbæk Bageri. Det er hende, der hvert år står i spidsen for kage-arrangementet, og hun oplyser, at borgerne i år kan se frem til at skulle smage Napoleonshatte, pæretærter, rabarberkage, frugtsstænger, diverse flødekager og lagkager, Sarah Beanard-kager, muslinger, miniaturekager og meget mere.

store småkager, lavet i et lidt mindre format, fortæller Tanja Engsig Til kagen serveres der kaffe, te, varm kakao og sodavand til børnene. Bageriet forventer igen i år et stort ryk-ind, og Tanja i bageriet - ja, hun glæder sig gevaldigt til dagen. - Det er et stort arbejde at lave kagebordet, men når først dagen oprinder, og cafeen er fuld af gæster, der roser alt det, man har lavet, ja, så er det utroligt dejligt, og jeg synes hvert år, det er spændende med sådan et kagebord, lyder det fra Tanja Engsig, som på dagen sørger for, at kagebordet med jævne mellemrum får nye forsyninger.

En ny »kursus-kage« Cupcakes kommer til gengæld ikke på bordet på søndag. Det gør derimod en helt ny kage - en ananas-dessertkage - som Tanja fik opskriften på, da hun for nylig var på kursus i Vejle. Der var tale om et kageog dessertkursus. - På søndag vil man naturligvis også kunne smage gamle klassikere, som f.eks. hindbærsnitter, og man vil kunne smage cookies, som er lidt

Flødeskumskager er in På spørgsmålet, om der er kager, Videbæk-borgerne er ekstra vilde med, lyder svaret fra den lokale bagersvend: - Det må være flødeskumskager. Hvert år prøver vi at lave nok af dem, men det er svært. De plejer at forsvinde ret hurtigt, så i år har vi besluttet os for at lave en ekstra portion, fortæller Tanja Engsig. - ast

Nyt mærke

Tanja Engsig fotograferet i bageriet i færd med at lave nogle lækre kager, dekoreret med masser af frugt. På søndag er der søndagsåbent i Videbæk, og Videbæk Bageri står - tradition tro - klar med et kæmpe-stort, lækkert tag-selv-kagebord. (Foto: - ast)

I denne uge giver vi

÷500 KR. FOR DIN GAMLE CYKEL ved køb af ny Gælder alle cykler fra 20”

899.-

Gå på indkøb på søndag

899.-

Videbæk byder søndag på endnu en søndagsshopping med kagebord, gavekort og gode tilbud

1199.-

elkyc

Kom og prøv en el-cykel eller el-scooter

Butikken er lukket fredag den 4. oktober pga. cykelmesse

Bredgade 33 . 6920 Videbæk Tlf. 96 17 00 77 . www.dincykelmand.dk

1099.-

epsko6920@gmail.com

www.facebook.com/epskobutik

Du kender situationen. Børnehaven lukker lige om lidt, og ungerne skal hentes. Men der er en smart bluse, du gerne vil se nærmere på. Du mangler også at få købt nye vitaminpiller på apoteket, og de der vinterstøvler, som ungerne snart står og mangler, køber jo heller ikke sig selv! Stress, stress, stress! Og ingen tid til indkøb. Men bare rolig. På søndag er der mulighed for at shoppe i fred og ro. De fleste butikker i Videbæk holder nemlig søndagsåbent i fire timer, og butikkerne er fyldt med gode tilbud.

Og med inspiration. Inspiration til, hvordan du går efteråret i møde og kan forkæle dig selv og dem, du holder af. I butikkerne kan du deltage i en konkurrence og vinde gavekort. Der er sat ti gavekort á 200 kroner på højkant samt to gavekort á 500 kroner. Du deltager i konkurrencen ved at udfylde en kupon i én af byens butikker og aflevere den samme sted. Vinderne udtrækkes ved lodtrækning, og vinderne får direkte besked. Gavekortene kan hentes hos 10-4 i Videbæk, oplyser Bjarne Andersen fra 10-4. Han er med i det udvalg, der har arrangeret søndagsshopping i Videbæk, og han udtaler, at han håber, rigtigt mange vil bakke op om arrangementet og aflægge butikkerne et søndags-besøg. - ast


SØNDAGS-SHOPPING I VIDEBÆK den 29. september Vidste du det ...

får du for lidt af din optiker?

fra

Få hjælp til at vælge den rigtige BH* En BH er ikke bare en BH. Der findes forskellige typer, og som kvinde kan det være svært at finde frem til, hvilken der støtter barmen bedst. I butikken Margit i Videbæk står man klar med masser af rådgivning. - Mange går med en forkert BH-størrelse uden at vide det. Jeg oplever tit, at en kunde kommer ind og efterspørger en BH i den størrelse, hun altid har brugt, men kroppen ændrer sig jo gennem livet. Det gør BH-størrelsen også, og det er uhyre vigtigt, at man går med den rigtige BH, udtaler Margit Aagaard fra butik Margit i Videbæk, der sætter god tid af til at rådgive hver enkelt kunde. Butikken sælger masser af BH´er af mærkerne Femilet og Triumph. Begge mærker er kendt for at være af en høj kvalitet. BH´erne har en god pasform, og de har et feminint touch. - ast

KÆMPE KAGEBORD

all inclusive

249,-

pr. m åned *

de fleste steder må man vælge mellem briller, solbriller eller kontaktlinser. vi ved, at det sjældent dækker dine behov. derfor har vi samlet det hele i én pakke – til én god pris.

SØNDERGADE 3 . 6920 VIDEBÆK TLF. 97 17 10 48 . WWW.PROFILOPTIK.DK Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. *Samlede kreditomkostninger 0,- Samlet kreditbeløb, og det beløb der skal betales tilbage for brille og solbrille inkl. enkeltstyrkeglas og kontaktlinser: 8.964,- (v. 249,-/md. i 36 mdr.). Fast debitorrente 0,00%, ÅOP 0,0%.

Varm og smart med Skovhuus Strik

I CAFÉEN PÅ SØNDAG KL. 11-16 F.eks. napoleonshatte, frugtstænger, rabarberkage, pæretærte, skovbærtærte, marieboller, medaljer, gåsebryst… Kaffe, te, saftevand.

Alt sammen ad libitum pr. pers

.

40,-

Også til allergikere og diabetikere

VOGUE

FELINA

etøj s Lingeri s Garn Dam

Åbent hver dag fra kl. 6.00

Bredgade 34-36 6920 Videbæk . Tlf. 97 17 10 74 www.videbaek-bageri.dk . vbkbageri@post.tele.dk

Søndagsåbent kl. 11-15 NATURANA


24-ÅRS FØDSELSDAGS

SALG TORSDAG · FREDAG LØRDAG · SØNDAG

Ta’ 2 dejolerter, jeans Cardigan, sk

KUN

500.-

VI SERVERER FØDSELSDAGSKAGE/KAFFE OG SODAVAND TORSDAG, FREDAG, LØRDAG OG SØNDAG

Parkacoat med eller uden pels Før op til 1.000,-

KUN

700.-

Vest 400,+ skjorte 200,Sætpris KUN

Cardigasn40+0,- buks

Habit

Lærredsbuk 0,ter cardigan 30 Trainee polyes

Inkl. skjorte, slips eller butterfly

SÆTPRIS

400.Jeans + T-shirt

400.-

Sætpris

1000.Habit Inkl. Eterna skjorte og slips

Sætpris

300.- 3000.SPAR 1400.-

Blazer SPAR 500.KUN

Niels Ove - Din Tøjmand Bredgade 25 · Videbæk Tlf. 97 17 10 15 www.dintoejmand.dk

700.300.Skjorte

200.- 2 STK. KUN

ÅBNINGSTIDER: Mandag-Torsdag 10.00-17.30 . Fredag 10.00-18.00 . Lørdag 9.30-12.30 . SØNDAG 11.00-15.00

Skindjakke Før 1.200,-

KUN

800.Tildbuddene gælder fra torsdag til søndag i uge 39


24-Ă…RS FĂ˜DSELSDAGS

SALG

Flyverdragter

Colorkids handsker/luffer Frit valg

100.-

4 farver. Str. 92

Frit valg

-146

300.VI SERVERER FĂ˜DSELSDAGSKAGE/KAFFE OG SODAVAND TORSDAG, FREDAG, LĂ˜RDAG OG SĂ˜NDAG

TORSDAG ¡ FREDAG LĂ˜RDAG ¡ SĂ˜NDAG

Salomoen sko Dame - herr

Frit valg

1/2 PRIS

500.-

Jakke Vind- og vandtĂŚt, ĂĽndbar

KUN

SPAR 500.-

1000.Jakke

Bee Authentic

Vind- og vandtĂŚt, ĂĽndbar

KUN

model udgür. s, shorts Dragter, T-shirt Børn + voksne

SPAR

1699.-

50%

SkisÌt Jakke + buks Str. 4-12 ¡ Airfl o

KUN

600.-

Damejakke FritidssĂŚt

Termostøvler Sort. Str. 24-35

KUN

200.-

Frit valg

500.300.-

Str. 8-14 Før op til 750.- KUN

Merrell damestøvler Før 1.800,- Frit

Weather Report Rester ¡ Før 1.200,-

5000

KUN SĂ˜NDAG KL. 11-15 VinterbeklĂŚdning sĂŚson 2012 SPAR

60%

valg

750.Ă…BNINGSTIDER: Mandag-Torsdag 10.00-17.30 . Fredag 10.00-18.00 . Lørdag 9.30-12.30 . SĂ˜NDAG 11.00-15.00

#SFEHBEFt7JEFCÂ?Lt5MGtXXXTQPSUJHBOEL

Tildbuddene gÌlder fra torsdag til søndag i uge 39


SØNDAGS-SHOPPING I VIDEBÆK den 29. september

Æblet falder aldrig langt fr EP Sko i Videbæk har eksisteret i 80 år, og indehaver Grete Søjbjerg har haft succes med at videreføre sin fars principper * Man skal sætte tæring efter næring. * Man skal hele tiden sørge for at forny sig. * Der skal være tid til at tale med kunderne. * Man skal aldrig gå ind i en kæde - gør man det, mister man nemlig en stor del af sin frihed. Sådan kan man blive ved med at opremse principper, som Videbæks nu afdøde skomager Ejner Pedersen arbejdede og levede sit liv ud fra. Hans datter, Grete Søjbjerg, har videreført disse principper, og de virker.

begyndte 1. oktober 1933 at reparere fodtøj. Senere, da han kunne få fat i nogle materialer, havde han syv-otte mand ansat. Under krigen reparerede han f.eks. mange støvler for både Videbæk-borgerne og de tyske soldater. Han syede også støvler og sko efter mål. Da tiden blev til, at man kunne købe forskellige skomærker, åbnede Ejner og hans hustru Petra en lille skobutik i Bredgade 38, samtidig med at han fortsatte med at reparere fodtøj. - Det hele begyndte der, hvor Vestjysk Bank i dag ligger. Der lå engang et lille hus, og der var et værksted bagved, hvor min far reparerede fodtøj. Der, hvor Hedepigen står, lå der engang et hus, hvor en jordmoder boede. Der var en udbygning til det hus, og her indrettede min far endnu et værksted, fortæller Grete Søjbjerg.

I hvert fald er det et faktum, at Videbæk den dag i dag 80 år efter at Ejner Pedersen begyndte at reparere sko for folk - stadig har en skobutik. 1. oktober fejrer EP Sko jubilæum. Det fejres med en reception i butikken om eftermiddagen, hvor kunder, venner, forretningsforbindelser osv. vil blive budt på både kransekage og champagne. - Når vi har eksisteret i så mange år, skal det fejres, og det er slet ikke til at forstå, hvor alle de år er blevet af. Min far sagde altid: »Æ tid, den render!« Det, syntes jeg, dengang var noget vrøvl. Det synes jeg ikke i dag, for far havde jo ret: Tiden render virkelig, fortæller 68-årige Grete Søjbjerg, som ud over to medarbejdere også har datteren Anita ansat. Anita har arbejdet i butikken i 30 år. Begyndte i det små Gretes far Ejner Pedersen,

VI BOR I SPJALD

JEG BOR I LEMVIG

Poul Erik Nielsen Land-, heste- og lystejendomme

Thomas Lykkeberg Lisbeth Mølgaard Landbrug og Kontor lystejendomme

Efter købet af Bredgade 22 i 1950 flyttede hendes far alle aktiviteter ind på denne adresse og åbnede en lille butik. - De første sandaler, jeg fik, var syet i hånden. Min første kjole var syet af en faldskærm, sådan var det jo dengang, fortæller Grete Søjbjerg og oplyser, at hendes far nogle gange måtte cykle helt til Viborg for at hente materialer. Andre gange fik han materialer leveret med bus fra Herning. Buschaufføren lagde ud Efter krigen fik han en bestilling på tre par ridestøvler. Det var en stor ordre dengang, og læderet dertil skulle leveres fra Herning, men leverandøren sagde nej. Han ville have pengene først, og de penge havde Ejner Pedersen ikke. Skomageren endte med at få materialerne leveret alligevel, ganske enkelt fordi buschaufføren, som hed Laust Medum, på eget initiativ købte og betalte materialerne, som Ejner Pedersen så senere kunne betale for.

Efterårsnyheder

VI BOR I VIDEBÆK

GRØNBJERG

t

Søren Kaastrup Villa og erhverv Jørgen Christensen Landbrug og lystejendomme

Karina Jensen Kontor

Jan Bækdal Villa

t SPJALD

t t VIDEBÆK

JEG BOR I RINGKØBING

HERBORG

t

VORGOD-BARDE

599.-

RIMMERHUS

t

FJELSTERVANG

t

VORGOD ØSTERBY

t

KIBÆK

t

FISKBÆK

t

VI BOR I VORGOD-BARDE

749.-

Karin Toft Dideriksen Kontor TROLDHEDE

t

Jan Vistisen Landbrug og lystejendomme

Karina Vistisen Kontor

Susanne Ringive Korsholm Kontor

SDR. FELDING

t

799.-

Velkommen til EDC Videbæk Vi kender lokalområdet og er på hjemmebane! Ofte vil du møde os i gadebilledet og til de lokale aktiviteter. Det er os der sælger! Med EDC kommer du godt videre!

799.-

Vi træffes alle dage på 97 17 12 99.

Bredgade 39 6920 Videbæk 97 17 12 99

epsko6920@gmail.com

KOM GODT VIDERE

www.facebook.com/epskobutik

Gretes forældre, Ejner og Petra Pedersen, fotograferet foran butikken Bredgade 38. (Privat foto) - Det var små forhold dengang, og min far forstod i den grad at sætte tæring efter næring. Samtidig havde han en filosofi om, at hvert 5. eller hvert 10. år skulle der ske et eller andet med butikken. For ham gjaldt det hele tiden om at udvikle butikken. Det princip har jeg forsøgt at videreføre, fortæller Grete Søjbjerg. Vokseværk over tid Ejner Pedersen døde i 1983, og Grete og moderen kørte butikken videre i fællesskab i nogle år. Senere overlod moderen hele butiksdriften til Grete. Og EP Sko er da også vokset betydeligt med årene. På et tidspunkt købte Grete og hendes mand nabobygningen, og det betød, at butikken kunne udvides betragteligt. Utallige er de gange, hvor man i butikken har rykket rundt på indretningen - senest har man fornyet hele området omkring disken - og utallige er de gange, hvor man har lavet nye, spændende udstillinger og tiltag. Sidste år fik EP Sko sin egen facebook-profil, så selv om der er tale om en gammel, traditionsbunden butik, er der også plads til fornyelse. - Min datter og mit barnebarn har vældigt godt tjek på alt det med facebook. Jeg har fået rigtig god hjælp af dem begge to, fortæller Grete Søjbjerg taknemmeligt. Butikken er sin egen Hendes far gav hende også det råd, at hun aldrig skulle gå ind i en kæde. Også dette råd har hun fulgt, og hun oplyser, at det har været den rigtige beslutning, for på den måde kan EP Sko få lov til at fremstå som en familiebutik, og man har mulighed for at tilbyde sko, støvler, sandaler m.m. EP Sko har mange kunder, hvor det at handle i butikken

er gået i arv fra generation til generation. - Vi giver os tid til at tale med hver enkelt kunde, og vi står altid klar med en masse rådgivning. Især det med børnefodtøj lægger os meget på sinde. Det er så vigtigt, at børn får det rigtige fodtøj, for fødderne skal jo holde hele livet, fortæller Grete Søjbjerg. For nylig havde butikken besøg af en mor, som kom med en dreng, der trængte til nye sko. Da drengens fod blev målt, viste det sig, at han havde brug for fodtøj, der var hele fire numre større end det fodtøj, han kom ind i. FIRE størrelser ! - Moderen blev meget forskrækket og kunne ikke forstå, hvordan det kunne gå så galt, men det kan det jo let, for børnenes knogler er så bløde, at de indretter sig efter den plads, der er i skoen. Det er bl.a. på den måde, at man får hammertæer og nedgroede negle, bemærker Grete, som gennem alle årene med skobutikken ikke kun har haft den glæde, at hendes datter blev ansat i butikken og er blevet mindst lige så grebet af det med at sælge sko og støvler, som hun selv er. Gretes mand, Verner, er også meget interesseret i branchen, idet han i over 20 år har siddet på et værksted bag butikken og har repareret sko, støvler og tasker for folk. Den tjans tager han hver dag efter endt arbejdsdag i Vildbjerg. Ungdommens rette valg Grete Søjbjerg var helt fra barns ben med sine forældre på forskellige skomesser, og hun glemmer aldrig, hvordan hun i 1975 fik øje på nogle flotte sko af mærket Gabor. De kostede 500 kroner, hvilket var en mindre formue dengang, men hun sagde til sin far, at dem måtte butikken i Videbæk have bestilt hjem.


SØNDAGS-SHOPPING I VIDEBÆK den 29. september

ra stammen Faderen var skeptisk pga. prisen men valgte at følge Gretes entusiastiske ønske. - Han købte både dem, jeg var faldet for, og nogle laksko fra Gabor i farverne rød, gul og grøn. Begge skotyper solgte rigtigt godt. Inden for 14 dage var lakskoene revet væk, fortæller Grete, som til vintersæsonen 2013 bl.a. har hjemtaget lange støvler fra

Gabor - i lak!. - Ja, tingene går i ring. Far sagde altid, at man bare skal gemme tingene i 20-25 år, så kommer de på mode igen. Og det har han sådan set ret i. Når det er sagt, vil jeg mene, at moden ikke skifter, som den gjorde engang. I dag er alt jo tilladt inden for mode, og det gør det bestemt ikke nemmere at drive en skobutik, for

Den dag frueskoene forsvandt…

man skal hele tiden sørge for at have lidt af det hele på hylderne, slutter Grete Søjbjerg i Videbæk. EP Sko går i øvrigt en travl uge i møde. 1. oktober markeres jubilæet, og 3. oktober påbegyndes det årlige støvlesalg. - ast

Grete Søjbjerg, indehaver af butikken EP Sko, der nu fylder 80 år, er fra en tid, hvor damer gik med fruesko, hvor man havde sko til særlige lejligheder, og hvor man snildt kunne finde på at skifte tøj midt på dagen, fordi man havde tøj til formiddagsbrug og tøj til eftermiddagsbrug. I skobutikken havde frueskoene i mange år deres helt egen afdeling. I dag sælger man stadig fruesko, men de står bare ind

imellem alt det andet fodtøj. Den dag, fruesko-afdelingen forsvandt, husker Grete Søjbjerg tydeligt. - En ældre dame fra Hvide Sande kom ind i butikken. Hun var kørt hertil i egen bil og ville gerne se på et par sko. Jeg viste hende forskellige par fra vores afdeling med fruesko, og pludselig udbrød den ældre dame: Er de ikke lidt for konede! Da vidste jeg, at tiden var kommet, hvor vi ikke længere skulle have en

afdeling med fruesko, fortæller Grete Søjbjerg med et smil og forklarer: - Hvis en 93-årig dame fra Hvide Sande syntes, vores sko var for konede, tør jeg slet ikke tænke på, hvad yngre kunder tænkte. Tiden var ganske enkelt løbet fra vores frueafdeling. - ast

80 års

Ved køb af et par støvler i butikken giver vi

Spræng en ballon og få

80 %

kr. for dine gamle støvler

Gælder ikke i forvejen nedsatte støvler

DELTAG i konkurrencen på facebook og vind en middag for 2 eller gavekort www.facebook.com/epskobutik Tilbuddene gælder fra tirsdag den 1. oktober og ugen ud

Grete Søjbjerg fotograferet i butikken, der nu fylder 80 år. Hun står med en helt ny, kort og en lang støvle af mærket Gabor. Bemærk den lange støvle. Det er en lakstøvle, og netop laksko fra Gabor solgte helt vildt godt i Videbæk midt i 1970´erne læs mere i artiklen. (Foto: - ast)

epsko6920@gmail.com

% % %

på hele dit varekøb Undtaget støvler, hvis du får 80 kr. for de gamle

HUSK! Støvlesalg torsdag den 3. oktober kl. 9.30 Se annoncen i næste uge

Reception Vi byder på lidt godt til ganen tirsdag den 1. oktober kl. 14.00-17.00. Alle er velkomne


SØNDAGS-SHOPPING I VIDEBÆK den 29. september Kød fra Møltrup sælger som »varmt brød« ved bageren Videbæk Bageri har succes med at sælge pølser, paté, pålæg og marinerede stege - Hvor er det rart, at man nu også kan købe kød hos bageren. Så er vi fri for at skulle køre til Snejbjerg eller Aulum for at besøge bagerbutikker dér og få fat i det lækre kød fra Møltrup Optagelseshjem, og vi er fri for selv at køre ud til gårdbutikken og købe kød. Sådan lyder det i øjeblikket fra nogle af kunderne hos Videbæk Bageri, og bagerfrue Birthe Fløe Frøslev er da også fuld af begejstring over det nye tiltag. Hun udtaler: - Vi begyndte at sælge kød fra Møltrup Optagelseshjem midt i august, og ved open-by-night-

arangementet for nylig uddelte vi masser af smagsprøver, og her fik vi totalt udsolgt af pølser fra Møltrup. Der er rigtigt mange af vores kunder, der synes, det er en god idé, og kødet sælger allerede godt. Hun fortsætter: - Vi skærer selv en del af pålægget, og kødet fra Møltrup har fået sin helt egen plads i butikken. Foreløbig har vi ikke fersk kød, udover kamstege og marinerede stege, men vi håber, at vi på sigt også kan tilbyde fersk kød. Birthe Fløe Frøsløv oplyser, at man i bagerbutikken altid er velkommen til at lægge bestillinger på forskelligt kød fra gårdbutikken på Møltrup Optagelseshjem. Dette kød leveres så i bagerbutikken i Videbæk til afhentning af kunden.

Pølse efter pølse. Pølserne fra Møltrup er populære og findes i forskellige varianter.

Støtter et godt formål Når man køber kød fra optagelseshjemmet, køber man ikke bare kød af en rigtig god kvalitet. Man køber også kød med god samvittighed. - Vi har kunder , der - når de køber kød hos os - bemærker, at pengene går til et godt formål, bemærker Birthe Fløe Frøslev. Møltrup Optagelseshjem er et - næsten - almindeligt hjem for hjemløse mænd i alle aldre, der ønsker at leve i et alkoholog stoffrit miljø. Det har til huse i en gammel, hvidkalket herregård ved Vildbjerg. På Møltrup Optagelseshjem bliver man ikke »behandlet«. Jo, har man fået et par skrammer, hjælper sygeplejersken naturligvis med plaster og et par hovedpinepiller, men ellers består »medicinen« mest af at vise beboerne respekt som medmennesker og give dem en oplevelse af at være til gavn - at der er brug for dem hver eneste dag. Målet er, at alle skal opleve en meningsfuld hverdag gennem det forpligtende arbejdsfællesskab, der eksisterer omkring herregården og dens drift - på marken, i skoven, i staldene, i køkkenet, i gartneriet og på værkstederne omkring de omfattende produktionsaktiviteter. Herregårdens Madbutik på optagelseshjemmet tilbyder

slagter- og pølsemageri-varer, lavet af kød fra fritgående grise og køer. Tilbage til bagerbutikken i Videbæk. Her har man nu i over en måned kunnet købe kød fra Møltrup, og mange kunder har fået øjnene op for denne mulighed.

Salget er størst sidst på en uge. Sådan er det også med salget af kager og brød. Folk køber mest op til en weekend. - Om kødet så skal bruges til fester eller som ren forkælelse, f.eks. ved en privat middag, ved jeg jo ikke, men det er vores indtryk, at kunderne er glade for, at de nu kan købe

brød, kager og kød samme sted, slutter Birthe Fløe Frøslev. TV Midt-Vest har for nylig besøgt optagelseshjemmet ved Vildbjerg, og i den tv-udsendelse, der efterfølgende blev sendt, fik man bl.a. lov til at se ind i selve produktionen. - ast

Vidste du det ...

Alle former for binderi * Hos Bo Grønt Havecenter i Videbæk vrimler det med blomster i alle farver og størrelser. - Vi laver blomsterbinderi til alt. Begravelser, fester og buketter, siger Louise Gregersen fra Bo Grønt Havecenter. Til begravelse kan der bestilles både kistepynt, kranse og bårebuketter. Og når først bestillingen er afgivet, tager Bo Grønt Havecenter sig af alt. Også leveringen, hvis det ønskes. Skal man have gæster eller fest og ønsker at bordpynten skal være i egne potter eller skåle, kan det også lade sig gøre hos Bo Grønt Havecenter. - chri

Oktober-tilbud

Nyhed

ud af huset kl. 17-21 MANDAG

<ĂƌďŽŶĂĚĞƌŵĞĚŬĂƌƚŽĨůĞƌŽŐ ƐƚƵǀĞĚĞčƌƚĞƌŽŐŐƵůĞƌƆĚĚĞƌ ;ƉƌŝƐŝŚƵƐĞƚϴϬ͘Ͳ)

80.-

TIRSDAG sŝĚĞďčŬĞŶŵĞĚƐĂůĂƚŽŐƉŽŵŵĞƐĨƌŝƚĞƐ Ͳ^ƉŝƐŚǀĂĚĚƵŬĂŶŝŚƵƐĞƚͬ ϱϬϬŐƵĚĂĨŚƵƐĞƚ

100.-

ONSDAG ^ƚĞŐƚĞŬLJůůŝŶŐĞďƌLJƐƚĞƌŵĞĚƐĂůĂƚ͕ƌĊƐƚĞŐƚĞ ŬĂƌƚŽĨůĞƌŽŐƚŽŵĂƚͲƵƌƚĞƐĂƵĐĞ ;ƉƌŝƐŝŚƵƐĞƚϭϬϬ͘ͲͿ

80.-

TORSDAG ^ƚĞŐƚĨůčƐŬŵĞĚƉĞƌƐŝůůĞƐŽǀƐ͕ŬĂƌƚŽĨůĞƌŽŐ ŚũĞŵŵĞƐLJůƚĞĚĞƌƆĚďĞĚĞƌ ;ƉƌŝƐŝŚƵƐĞƚϭϬϬ͘Ͳ)

80.-

FREDAG tĞƐƚĞƌŐĂĂƌĚͲƐĐŚŶŝƚnjĞů ŵĞĚƐĂůĂƚ͕ƉŽŵŵĞƐĨƌŝƚĞƐ ŽŐďĞĂƌŶĂŝƐĞƐĂƵĐĞ ;ƉƌŝƐŝŚƵƐĞƚϭϮϱ͘Ͳ)

Søndagsmenu ͻƌĞŵĞƚƐǀĂŵƉĞƐƵƉƉĞŵĞĚĨůƵƚĞ ͻ'ů͘ĚĂŐƐŽŬƐĞƐƚĞŐŵĞĚďƆŶŶĞƌ͕ ŬĂƌƚŽĨůĞƌŽŐƐĂƵĐĞ ͻWčƌĞĞůůĞ,ĞůĞŶĞ

Læderarmbånd Flere farver fra

Kl. 12-14 og kl. 17-21 I huset ϭƌĞƚ

ϮƌĞƚƚĞƌ

ϯƌĞƚƚĞƌ

110.-

160.-

190.-

Ud af huset ϭƌĞƚ

ϮƌĞƚƚĞƌ

ϯƌĞƚƚĞƌ

90.-

135.-

Fredag · lørdag · søndag Spinning

Øreringe

165.-

F.eks.: som foto kr. 620,-

125.-

LØRDAG ^ƚĞŐƚŶĂŬŬĞĨŝůĞƚŵĞĚƌƆĚŬĊů͕ ŬĂƌƚŽĨůĞƌŽŐƐĂƵĐĞ ;ƉƌŝƐŝŚƵƐĞƚϭϬϬ͘Ͳ)

Spinning

80.-

Extreme ringe

150,-

Normalpris 499,NU kun Så længe lager haves.

v/ Hildigunn og Bent Graakjær Bredgade 12 . Videbæk Tlf. 97 17 26 26 . Fax 97 17 29 23 E-mail: info@wgh.dk . www.wgh.dk

»LIKE« os på facebook Vestergaard Ure

½ pris

295,-


SØNDAGS-SHOPPING I VIDEBÆK den 29. september

Vidste du det ...

Krokus, hyacint, vintergækker, vibeæg, tulipan og mange flere…

Torsdagsøndag Sæt dine forårsløg nu… Flere måder at handle på * Hos EDC i Videbæk handles der med parcelhuse og landbrug. Det ved de fleste. Der er dog flere former for hushandler hos EDC i Videbæk. Finder man selv en køber til sit hus, kan man få skrevet skøde hos EDC i Videbæk, ligesom medarbejderne hos EDC i Videbæk gerne rådgiver om huspris, hvis ejer selv har fundet en køber. - Så der er flere muligheder for at bruge EDC i hushandler, siger Jan Bækdal Kristensen, statsaut. ejendomsmægler, MDE. - chri

Spar

50%

Vi holder åbent alle søndage frem til nytår…

Vidste du det ...

Vinyl behøver ikke være kedeligt * Hos Vittrup Gulve i Videbæk er der masser af muligheder for at vælge vinyl til badeværelset på 1. sal, som ikke er »mormor-agtigt« og kedeligt. Butikken er fyldt med spændende bud på, hvordan gulvet i sådan et badeværelse kan gøres både flot, indbydende og anderledes. - Mange kunder er kede af, at de ikke kan få klinker i badeværelset på 1. sal, og de tror, at vinylgulve er lig med gulve, som deres mormor havde engang. Men der er sket utroligt meget på det område, så kig ind i butikken og lad os vise, hvor mange muligheder der egentligt er, lyder det fra Poul Nielsen, som er bestyrer af Vittrup Gulve. - ast

TILBUD

Pr. stk.

Pr. stk.

00

449

Tørklæde 14995

Sæt farver på garderoben…

TILBUD

Opstammet syrenhortensia limelight

1995 Caluna efterårslyng

Tørklæde 10000

TILBUD Str. medium 30-40 cm

Cardigan 50000

10000

Blazerjakke 49995

TILBUD Str. XL 50-60 cm

Store flotte rododendron

Jakke 59995

Langærmet T-shirt 49995

Tunika 35000

Åbningstider: Mandag-fredag 9.00-17.30 Lørdag kl. 9.00-15.00 Søndag kl. 9.00-15.00

Videbæk Planteskole Ringkøbingvej 6 · 6920 Videbæk Telefon: 97 17 20 41 www.bo-groent-videbaek.dk

20000 ALT I BEGRAVELSESBINDERI

Tilbudene gælder så længe lager haves og til og med søndag


Dørklokker stemmes til fordel for renovering og udbygning Renoveringen af Spjald Svømmehal og udbygningen af Spjald Fritidscenter er i gang. De kommende uger kommer indsamlere rundt og håber på økonomisk bidrag Endelig er arbejdet med renoveringen af Spjald Svømmehal og udbygningen af Spjald Fritidscenter gået i gang. Efter to år med masser af forberedelse og planlægning er arbejdet nu begyndt. - l forbindelse med renoveringen og udbygningen har vi dog brug for borgernes hjælp, idet der i finansieringen indgår et indsamlet beløb på minimum 1.250.000 kroner. Derfor kommer der de kommende uger indsamlere rundt til husstandene i Spjald og omegn, fortæller Hans Østergaard, der er formand for Spjald Fritidscenter. Behovet for at få svømmehallen renoveret er meget stort,

anlægget er efter mange års brug nedslidt, teknikken lever ikke op til nutidens krav om vandudskiftning, klimaskærmen trænger til et kraftigt løft, omklædningsfaciliteter opfylder ikke nutidens krav, og facader, lofter og gulve i svømmehallen trænger til at få et kraftigt facelift. - Desuden har svømmehallen kørt på dispensation, og forlængelse af denne i efterhånden meget lang tid, hvilket betyder at vi lidt har kniven for struben, og må, hvis vi vil beholde faciliteterne i byen gøre noget nu. Med baggrund heri, har der de seneste to til tre år været arbejdet med planer om færdigrenovering af Spjald Fritidscenter, og der har i den forbindelse været arbejdet med en række af forskellige løsningsforslag, lige fra en nedlæggelse af svømmehallen, til en opdeling af svømmehallen til et væsentligt mindre bassin, og minihal i den resterende del. I vores by og sogn er der en livlig aktivitet over en bred kam. Et voldsomt aktivt foreningsliv med mange ildsjæle som

gør et kæmpe arbejde. Et væld af arbejdsgrupper der arbejder med spændende planer, lige fra nye aktivitetstilbud, til nye legepladser, etablering af nye naturstier som vil gøre naturen ved Hover Å langt mere tilgængeligt. Der arbejdes med grøn by, og et væld af andre tiltag. For os at se er vi en by i udvikling, og som følge heraf, bør vi ikke nedlægge aktiviteter, men i stedet udbygge og opdatere de faciliteter vi har i byen. Vi satte som følge heraf sidst på året 2012 sat et arbejde i gang med projektering af renovering af svømmehallen samt byggeri af ny minihal. Ønsket om etablering af ny minihal er meget stort, og efterspørgslen efter timer i hallen har vist sig fuldt ud at leve op til vore forventninger, idet fire foreninger indtil videre har booket timer i hallen, siger Hans Østergaard, og oplyser at der er tale om Spjald Gymnastikforening, Spjald Fitness, Spjald IF og KFUM håndbold.

Renovering tiltrækker aktiviteter Der har endvidere været en dialog med Spjald Skole som gerne flytter gymnastikundervisningen til den nye minihal. - Derudover er vi i bestyrelsen sikre på, at når først minihallen er bygget, vil der opstå nye ideer og ønske om aktivitet i hallen. Vedrørende svømmehallen er vi i bestyrelsen også her overbeviste om at en renovering og modernisering vil kunne tiltrække yderligere aktivitet. Endelig forventes det, at der ved installation af ny teknik med frekvensstyrede pumper samt en kraftig forbedring af klimaskærmen vil kunne opnås en væsentlig energibesparelse. Ringkøbing-Skjern Kommune har givet tilsagn om ydelsesgaranti på lån til formålet, givet et tilskud til renoveringen på 250.000 kroner samt bevilget et øget lokaletilskud svarende til en øget lejeindtægt på 375.000 kroner, siger Hans Østergaard. De forventede energibe-

sparelser, og tilsagnene fra kommunen betyder at hallens driftsøkonomi efter planens gennemførelse vil blive forbedret, og gøre at centret vil kunne opfylde kravene til et moderne idrætscenter mange år ud i fremtiden. Renovering af svømmehal Tag og lofter fornyes, og der efterisoleres til nutidige krav. Der installeres ny svømmebadsteknik og bassinet gennemgår en gennemgribende renovering. Svømmebadsteknikken udføres således alle gældende regler for rensning og vandskift overholdes og så energiforbruget optimereres. Vandstanden hæves i bassinet og der etableres nye overløbsrender. Der nedlægges nye klinker på gulvene omkring bassinet. Nuværende omklædningsrum ombygges til tidssvarende standarder.

ribber, springgrav og andet nødvendigt sportsudstyr. I forbindelse med minihallen udføres depotrum samt toiletter og rengøringsrum. De nuværende omklædningsrum ved svømmehallen opdeles, så de kan betjene såvel minihal som svømmehal. Køjerum De eksisterende køjerum ved svømmehallen fjernes, og genopføres efter endt renovering af svømmehallen. Tidsplan - Tidsplanen for projektet »Renoveringen af svømmehallen« er påbegyndt, og det ventes at arbejdet er tilendebragt medio november. Arkitekten er i fuld gang med at gøre klar til udbud på minihallen, og det er vort håb at arbejdet kan startes op ca. primo november, og at byggeriet skal være tilendebragt allerførst i det nye år, siger Hans Østergaard. - chri

Minihal Der bygges ny minihal på ca. 450 m² hvori der etableres

To lokale foreninger skal til DM i foreningsudvikling 32 idrætsforeninger fra hele landet skal deltage i årets DM i foreningsudvikling. DGI Vestjylland har udvalgt No Sogneforening og Nr. Vium GF til at være med I disse dage er 32 foreninger fra hele landet klar i startklodserne til DM i foreningsudvikling, som skydes i gang ved en

konference for alle deltagere i DGI-huset i Vejle. Både No Sogneforening og Nr. Vium GF er udvalgt til at repræsentere DGI Vestjylland ved dette års mesterskab, som løber frem til maj 2014. Hans Laurids, formand for DGI Vestjylland begrunder valget: - Vi har valgt No Sogneforening og Nr. Vium GF, fordi de to foreninger er motiverede for at skabe udvikling og forny sig, så de kan være et kraftcenter for tidens idræt og foreningsliv.

Fange tidens tendenser DGI står bag mesterskabet, som bygger på organisationens ambition om, at landets idrætsforeninger skal være eksperter i at tiltrække medlemmer ved at fange tidens tendenser og udbyde idræt og motion, som fænger mange danskere. - Danmark er kendt for et mangfoldigt idrætsliv, som engagerer danskere, både i og udenfor foreningerne. Idrætsforeningerne skal selvfølgelig udbyde aktiviteter,

som er i pagt med deres interesse og formål, men har de også øje for danskernes idrætsvaner, bliver de attraktive for flere, siger Dorte With formand for DM i foreningsudvikling og medlem af DGI’s hovedbestyrelse. Mange vindere De to foreninger kan glæde sig til de næste syv måneders indsats, for det batter at være med. Det har forskere fra Syddansk Universitet påpeget i en rapport fra dette forår.

Bjarne Ibsen og Jens HøyerKruse har undersøgt effekten af mesterskabet blandt DMforeninger og kontrolforeninger. Forskernes resultater viser, at DM-foreningerne i højere grad end kontrolforeningerne har tiltrukket flere frivillige, flere medlemmer og udviklet foreningens idrætstilbud. - Vi ved, at deltagerne ved DM i foreningsudvikling vil sætte aftryk og danne model for andre foreninger. Derfor er de vigtige spillere i fremtidens idræts- og

foreningsliv, siger Dorte With. Finale i maj Deltagerne i DM i foreningsudvikling bestemmer selv hvilke udviklingsmål de sætter, og hvor højt overlæggeren skal placeres. I maj 2014 afgør en jury med blandt andre DGI-formand Søren Møller og Henrik H. Brandt, direktør for Idrættens Analyseinstitut, om de to vestjyske foreninger er blandt de fem bedste. - chri

Ulykke, arbejdsskade eller forsikringssag? Få en gratis og grundig vurdering af din sag. Ring til os eller mød op til åbent kontor kl. 16-18 den første torsdag i hver måned. Erfaringen viser, at mange kæmper med forsikringsselskaberne. Desværre får ikke alle, hvad de er berettiget til. Gør du? I KLA Personskade er vi mere end 15 personer med op til 17 års erfaring, der hver eneste dag gør os umage med at hjælpe vores kunder bedst muligt. Den første torsdag i hver måned kan du møde op, og få en gratis vurdering af din sag, af en af vores kvalificerede jurister på vores kontor i Skjern, Bredgade 46, 6900 Skjern fra kl. 16-18.

Læs mere på www.personskade.dk.

Rikke Lenette Omme, advokat

Bredgade 46 · 6900 Skjern . Tlf. 70 30 10 14 . www.personskade.dk

Pølser - pølser - pølser * Fredag eftermiddag fik ABC Lavpris i Videbæk besøg af Ingas pølsevogn som en fantastisk afslutning på fire travle fødselsdagsuger, hvor butikken har bugnet ekstra meget af gode tilbud, og hvor kunderne har kunnet vinde en fyldt indkøbsvogn. Det blev til 28 vindere i alt. Butiksbestyrer Magnus Halkjær Christensen hjalp med at lave hotdogs i de syv timer, pølsevognen stod på parkeringspladsen, og der var nok at se til. Allerede få minutter efter, at pølsevognen stillede op, var der kø! Dagen var da også yderst velvalgt. Vejret var godt. Det var fredag. Forude ventede en dejlig weekend, og det var muligt at forkæle både sig selv og resten af familien med lækre hotdogs til meget små priser. (Foto: - ast)


Verdensmusiker tryller i VidebÌk Virtuos verdensmusiker pü kobberlampe, fiskebowle og traditionelle trÌfløjter giver koncert i VidebÌk Et genkendeligt beat og et vandfald af fascinerende, ukendte lyde. Südan lyder det, nür Tomas Dobrovolskis ruller sit en-mands lydtÌppe ud pü i Kunstpavillonen i VidebÌk første fredag i oktober.

Tomas Dobrovolskis er en af stjernerne pü den litauiske musikscene. Han blev udvalgt til at reprÌsentere Litauen pü Expo i 2012, og blev af Det Litauiske Kulturministerium sendte rundt i verden for at give smagsprøver pü Kulturby 2009 i Vilnius, Litauen. Nu kommer verdensstjernen til VidebÌk for at give koncert. - Tomas Dobrovolskis musik er pü Ên gang uhyre simpel og uhyre kompleks. Der er sü mange lag, man kan gü pü opdagelse i, at en koncert føles som en tur verden rundt, fortÌller Gunnar

Loppemarked tiltrÌkker samlere Sidste lørdag i september er der igen loppemarked pü Søndergade 56 i VidebÌk. Det er VidebÌk Y´s Mens Club, der stür bag det store marked. Som sÌdvanlig er bygningerne fyldt med mange gode forskellige slags lopper inden for legetøj, lamper, isenkram, samt et godt udvalg af forskellige møbler. I køkkenafdelingen er der god mulighed for at supplere med, hvad man lige mangler derhjemme. Man kan ogsü komme i form, idet der er et nÌsten nyt løbebünd, motionsgrej samt motionscykel.

I bogafdelingen forsøger man sig med en ny temaudstilling til hvert marked. Pü loppemarkedet sÌlges der plader og videoer. Sü derfor sker det, at der kommer samlere forbi. Der er ogsü mulighed for at besøge klubbens hjemmeside, for at se nogle af varerne. Arrangørerne hüber, der er mange, der har lyst til at besøge markedet, og opleve den gode stemning, og gøre en god handel, og derved vÌre med til at skaffe penge til børne- og ungdomsarbejdet. - chri

Madsen, kulturkonsulent og Litauen-kender, - Han er Ên af de største musikalske oplevelser jeg har haft, büde i Litauen og i det hele taget, lyder det fra Gunnar Madsen. Plastikposer, A4-ark og gryder er ogsü musik Et af Tomas Dobrovolskis kendetegn er, at han bruger moderne elektroniske hjÌlpemidler til at skabe musik med helt almindelige ting. For Tomas er det vigtige ikke, om en ting ligner et musikinstrument, men om det har en god lyd. Derfor indgür der ogsü papirark, plastikposer, plastikrør og en kobberlampe i hans instrumentsamling. - Tomas spiller pü en rund kobberlampe.

Det lyder som en fuldstĂŚndig skør idĂŠ, men lyden er fantastisk, og man bliver blĂŚst vĂŚk. Og forundret over, hvor lige prĂŚcis den lyd kom fra, fortĂŚller Gunnar Madsen. Lampen skulle vĂŚre smidt ud, men da Tomas Dobrovolskis ved et uheld bankede den mod dørkarmen pĂĽ vej ud til affaldscontaineren opstod sød musik. Derefter sad han i fire døgn og bankede pĂĽ lampen, for at se hvilke lyde, han kunne lokke ud af den. Musik, der bliver siddende Lena Gregersen, der er docent (underviser, red.) ved Musikkoncervatoriet i Ă&#x2026;rhus har vĂŚret til koncert med Tomas Dobrovolskis, og det er en oplevelse, som hun klart

Tomas Dobrovolskis er en af stjernerne pü den litauiske musikscene. Først i oktober gÌster han VidebÌk.

vil anbefale. - Koncerten übnede til et lydunivers som førte tilhørerne til mange dele af verden og til mange steder i sindet, fortÌller Lena Gregersen, og fortsÌtter: - Tomas´ musik vil noget med tilhørerne, og man bliver

Spjald skal have byfest Sidste ürs borgermøde i Spjald har resulteret i endnu et nyt tiltag i byen. NÌste ür er det nemlig planen, at Spjald skal have en byfest. I hvert fald arbejder en nedsat gruppe med projekt Byfest i Spjald. Arbejdsgruppen bestür af medlemmer fra de forskellige foreninger, der er i Spjald. - Byfesten er planlagt til at finde sted i pinsen. Flere datoer har vÌret i spil, men pinsen er nu fastsat til weekenden, hvor byfesten skal løbe af stablen.

Telt- og festplads for byfesten, placeres i forbindelse med Spjald IFâ&#x20AC;&#x2122;s klubhus foran hytterne pĂĽ Spjald Stadion, fortĂŚller Vivi Smedegaard, der er tovholder i arbejdsgruppen. Byfesten er endnu i planlĂŚgningsfasen, men der er allerede flere forslag til aktiviteter. Blandt andet orienteringsløb, dartturnering, gadedyst i fodbold, børnedyrskue, hĂĽndvĂŚrkerdyst, stĂŚrkmandsprøve og skydning. - chri

VidebĂŚk

EDB service

s%NERGI! sGLASHYLDER s( "CM

1999,A+

SUP ERT ILBU D

Bauknecht vaskemaskine

Miele opvaskemaskine med bestikbakke

ENERGI KLASSE

Kvalitets varmepumpe - med aircondition og luftrenser

Køb 1 kW strøm og fü 5,4 kW

A++ ENERGI KLASSE

s+ANGĂ?NEDTILKUNÂ&#x192; s%RPĂ?4EKNOLOGISK )NSTITUTSPOSITIVLISTE s4IMERFUNKTION s+ ANKÂ&#x2019;BESMED EKSTRAUDSTYR HVORDUKAN FJERNBETJENE FRATELEFON

Kun 1,32 kW til 7 kg tøj

6999,-

.5+5.

á Miele energitilskud 500,-

6499,SPAR 1000,Hverdage .................. 9.00-17.30 Fredag ...................... 9.00-18.00 Lørdag ......................9.00-12.00 1. søndag i müneden .. 10.00-15.00

FRA RAM SING / PUN KT1 I SPJALD

Samsung kondenstumbler

s+UND" s4 URBOFUNKTION sKUVERTER s5R

Ă&#x2026;BNINGSTIDER:

A++

sMINKVIKVASK s(Ă?NDVASKE PROGRAM s5DSKUDTSTART s2ESTTID s5LDVASK s(URTIGKNAP s( " CM

ENERGI KLASSE

 Lønudbetalinger Nem ID - Digital postkasse Fakturering Installation af PC Rensning for Virus m.m.

Electrolux

til 6 kg tøj og med 1400 omdrejninger Energi A++

SPAR 1000,-

EDB-blĂŚksprutten for mindre virksomhederâ&#x20AC;Ś

VidebĂŚk EDB-service v/Ninna Hansen BlĂĽbĂŚrvej 53 â&#x20AC;˘ 6920 VidebĂŚk Tlf. 3195 4502

FĂ&#x2DC;DS ELSDAG ST ILBU D 55 cm køleskab pĂĽ 168 liter

berørt og begejstret pü Ên gang, für übnet ører og øjne for nye lyde og instrumenter. Og Tomas folder det hele ud med stor ekvilibrisme og entusiasme. Det er en sjÌlden oplevelse, som sidder i kroppen lÌnge efter. - chri

Se ogsĂĽ vor udsendte punkt1 avis

2999,RAMSING

SHOPPING CENTER SPJALD Tlf. 97 38 11 11

s3KĂ?NETROMLE s%LEKTRONISK s,%$DISPLAY s.EMRENGÂ&#x2019;RING

Aá50% ENERGI KLASSE

5999,SPAR 1000,-


Kæmpe oplevelse for Fjelstervang-spillere

Cykeltur genfortalt i ord og billeder

Det blev en kæmpe oplevelse, da U12 fodboldspillerne fra Fjelstervang Idrætsforening, forleden lavede indløb med FCM, da holdet spillede hjemmekamp mod FC Nordsjælland. Efter èt brag af en kamp, som FCM vandt, fik samtlige U12 spillere samt trænere lov til, at gå igennem spillertunnelen. Dernæst løb de ind på stadion og fik taget billeder foran det store FCM mål. - Det var en stor oplevelse for alle spillere, siger de to trænere Niels Hindborg og Renè Pedersen. - chri

Henning Larsen gennemførte for et par måneder siden verdens hårdeste cykelløb, Race Across America. Forleden holdt den cyklende Videbækbo foredrag i Videbæk Fritidscenter, arrangeret af Handelsbanken og Vestjylland Forsikring. Foredraget bragte både gys, latter og respekt frem hos de 170 fremmødte kunder fra Handelsbanken og Vestjylland Forsikring. Henning tog hele flokken med på gennemrejsen tværs over USA på cykel. Også Henning forældre var mødt frem. - chri

300 børn undervist af Brejninggaard elever 300 skolebørn fra 3. til 6. klasse nød en Fed Fredag

Bare rolig…Vi har ved dig!

Disse to piger skulle lige tage mod til sig, før de hoppede ned i pomfritgraven på Brejninggaard Efterskole. Da de endelig sprang, blev der skreget for fuld styrke. Men ned kom de, og smilene var brede, da de landede blødt.

Også udenfor var der aktivitet. Der blev blandt andet spillet fodbold og rundbold. Og vejret var med Fed Fredag.

Salto, rundbold og social hygge. Det var ikke kun spring, der blev undervist i, da elever fra 9. og 10. klasse på Brejninggaard Efterskole forleden havde fed fredag med 300 børn. Formiddagen var et led i modul 1 uddannelsen i DGI-regi, som eleverne på Brejninggaard Efterskole er i gang med. For selv om det er vigtigt, at kan tage korrekt i mod ved springgraven og undervise i, hvordan man slår salto, så er det også vigtigt, at have forståelse for det sociale. Det er blandt andet noget af det, de 108 elever fra Brejninggaard Efterskole er blevet undervist i den sidste uge. Lært mange ting på modul 1 Fredag kulminerede det hele så med arrangementet Fed Fredag, hvor 300 skolebørn fra blandt andet Spjald, Videbæk og Grønbjerg var indbudt. I flere timer sørgede eleverne fra 9. og 10. klasse på Brejninggaard Efterskole for at de 300 hyggede sig i springhallen og på boldhallen. - Det er sjovt at prøve. Jeg har godt nok været hjælpetræner på et gymnastikhold før. Men det her, er noget andet. Her er det jo os, der har ansvaret, og skal sørge for, at børnene forstå, hvad det er de skal, siger Mette Green, der går i 9. klasse på efterskolen lidt uden for Spjald.

Også Daniel Skov var begejstret for Fed Fredag-konceptet. Han går også i 9. klasse på Brejninggaard. For ham var det første gang, han stod med ansvaret for at undervise og give viden fra sig. - Det er spændende. Og det føles fint at undervise. Jeg kan tydelig mærke forskel på, hvor meget de forskellige børn tør prøve. Så det skal man også være opmærksom på. Det har jeg i hvert fald lært på modul 1, fortæller Daniel Skov. Han har også lært, hvordan han skal tage i mod, hvis han står som hjælper ved en springgrav, ligesom kurset har givet ham mere viden om forskellige børnelege, som kan bruges i gymnastikforeninger. - Der har også været en del teori i løbet af ugen. Nu skal vi så prøve det af i virkelighed, siger Daniel Skov og Mette Green. Tredje år med Fed Fredag Det er tredje år Brejninggaard Efterskole står bag et arrangement som Fed Fredag. - Vi kan godt give efterskolens elever en masse teori og undervisning. Men det er fra kontakten med børnene, at de lær´ allermest. Derfor laver vi hvert år Fed Fredag, fortæller Mette Yde, der er lærer på Brejninggaard Efterskole. Hun glædes over, hvor stor iver skolens elever har, når de skal give deres viden fra sig. Og skal man tage fra de 300 indbudte børns ansigtsudtryk, så var det virkelig en Fed Fredag! - chri


Nu er det tid til skak Vintermånederne er ved at gøre sit indtog, og det er blevet tid til de indendørs sysler. Hos Vorgod Skakklub er medlemmerne klar til at begynde en ny sæson, og de håber at se flere nye medlemmer i klubben. - Det er ikke et krav, at man skal kan spille skak. Det skal vi nok få nye lært. Der spilles i flere niveauer i klubben, siger Frede Vistisen, der er formand for Vorgod Skakklub. Klubben har i år 80 års jubilæum, så der er blevet flyttet

brikker i mange år. - Der er jo lavet undersøgelser der viser, at skak er god hjernegymnastik, fortæller Frede Visitsen. Klubben har 24 medlemmer, hvoraf kun en enkel er kvinde, så formanden håber flere kvinder har lyst til et spil skak eller to. Det er dog ikke kun selve spillet, der sættes pris på i klubben. Også kaffebordet skal der være tid til. Der spilles på Vorgod Skole. - chri

Sidste stævne i denne sæson Fjelstervangs yngste fodboldspillere var for nylig til efterårets sidste stævne med DGI og Studsgaard som værter. Det var spillere i alderen fra 5 til 8 år, der var på banen til de mange kampe. Der blev kæmpet flot i alle aldersgrupper, og der blev vist meget flot fodbold med det

tekniske spil i højsædet fremfor resultaterne. Til sidst var der medaljeoverrækkelse for alle deltagende hold til stævnet. Spillerne træner nogle uger endnu, inden gymnastik, badminton og håndbold tager over i landsbycenteret i Fjelstervang. - ast

Temaaften om personskadeerstatning Når du er kommet til skade, møder du mange, der har gode råd. De er helt sikkert velmente.

Gitte Møller Iversen advokat

Rikke Lenette Omme advokat

Anne Katrine Bay advokat

Branka Klisura, advokat

Marianne Fromm Pedersen, advokat

Anne Louise Nielsen adv.fm.

Men det er vigtigt at vælge den rigtige rådgiver, som har erfaringen i at håndtere dit sagsforløb, således at du opnår tryghed i den tid din sag kører og i sidste ende det bedste resultat. Dette kræver, at din advokat kan holde fokus og bruger de metoder, der fremmer løsningen på din sag.

KLA Personskade inviterer til gratis temaaften torsdag den 3. oktober 2013 kl. 19.00 – 21.00 på Hotel Vestjyden, Bredgade 58, 6900 Skjern. Aftenens program: t*OEMHPNQFSTPOTLBEFFSTUBUOJOHWFEBEWPLBUFSOF t-FUBOSFUOJOH t.VMJHIFEGPSJOEJWJEVFMSÌEHJWOJOH Tilmeldingsfrist senest den 2. oktober 2013 til ew@KLApersonskade.dk eller tlf.nr. 76 11 54 46.

Kirk Larsen & Ascanius har en stor specialafdeling - KLA Personskade - med mere end 15 medarbejdere med op til 17 års erfaring, der alle udelukkende beskæftiger sig med personskadeerstatning.

info@KLApersonskade.dk · Tlf.nr. 70 30 10 14 · www.personskade.dk

18-25 år - Dobbelt så godt! STAND UP

TOBIAS DYBVAD Stand Up

Kendt fra bl. a. comedyprogrammet Dybvaaaaad og hans onemanshow “Sjov Mand – Klam Personlighed” Tobias Dybvad er en lunefuld og charmerende komiker, som er kendt for sin helt eminente timing, uanset om han provokerer eller udleverer sig selv i pinagtigheder. Tobias Dybvad var i 2013 nomineret sammen med 4 andre til Året Komiker ved Zulu Comedy Festival.

CLAUS ELGAARD

U9-holdet på skamlen med de to hjælpetrænere Line og Lasse. På billedet ses Viggo, Jeppe, Nicolai, Erik, Daniel, Johannes og Esben. (Privat foto)

Med livet som indsats

Han var kendt som en af TV 2´s mest eksponerede sportsværter. Altid velklædt og altid velforberedt. Men bag facaden var hans liv et kaos. Claus Elgaard fortæller om det spillemisbrug, der i flere år kontrollerede hans liv, og som var tæt på at slå ham ihjel.

Stort fremmøde til aften om demens 210 var mødt op, da Ringkøbing-Skjern Kommune forleden bød til en aften om demens. - Det viser jo, at der er et stort behov for sådan en aften, fortæller Aase Jonassen. Aftenen bød på et meget tankevækkende og følelsesladet teaterforestilling, hvorefter der var foredrag. Foredragsholder

Vibeke D. Bak talte om demens, ved at bruge metaforer som jorden og månen. - Det var et godt foredrag og meget let at forstå, siger Aase Jonassen. Flere indenfor plejesektoren var mødt op til aftenen, ligesom mange pårørende og få demente var med til aftenen. - chri

Tirsdag, 1. oktober kl. 19.00 i Vesterhavshallen i Ringkøbing

Vind

en iPad mini på indgangsbilletten!

Er du 18-25 år og 2for1 kunde, tilbyder vi dig 2 billetter helt gratis! Skynd dig ind i nærmeste Landbobank afdeling og få en billet til dig selv og til en ven, du vil invitere med. Da vi har et begrænset antal billetter, er det efter “først til mølle...”. Er du ikke kunde i Landbobanken, så kig ind i banken og få en snak med en af vores unge rådgivere. Bliver du kunde - så har vi også en billet til dig.

Vi ses den 1. oktober til en sjov aften.

2for1.landbobanken.dk 210 lyttede med, da der forleden var en aften om demens.


Æw´ntyr på vestjysk! 56 hold, et enkelt fra Holland, deltog i Videbæk Adventures Videbæk og omegn lagde i den forgangne weekend veje, søer, åer, træer og meget andet til, da der blev afholdt Videbæk Adventures. 56 hold havde tilmeldt sig i tre kategorier, hvor de første (Masters) tog afsted fredag aften kl. 22.00 og først var færdige ud på eftermiddagen lørdag. I alt ca. 18 timers løb, cykling, in-liners, svømning, sejling i kajak, oløb, klatring og meget, meget mere. Næste hold, Challenge, tog

afsted lørdag nat/morgen kl. 4.00 og var igennem nogle af de samme opgaver som Masters, dog skulle de også ramme plet i skydeteltet. Sidste afgang var Light-holdene, som tog afsted lørdag kl. 10.00. De havde også en masse spændende opgaver - som de to første hold - dog var en del af deres opgaver henlagt til anlægget i Videbæk. Deltagerne var i højt humør lørdag eftermiddag, da alle strabadserne var vel overstået, og der var præmieoverrækkelse i anlægget. Derefter fulgte der en velfortjent frokost, inden turen atter kunne gå hjemad. De 56 hold, som deltog, kom fra hele landet, og et

enkelt hold kom fra Holland. Henrik Juhl, som står i spidsen for Videbæk Adventures, havde - da løbet var slut - været i gang i rigtig mange timer. Han var glad og godt tilfreds med afviklingen af løbet, der var ingen tilskadekomne, og mange af deltagerne havde ytret sig rigtigt positivt om løbet. Også for publikum var det en sjov oplevelse at se de mange deltagere klatre i træerne på udspændte liner, skyde i teltet med efterfølgende strafløbeture, hvis der ikke blev ramt plet, og et stjerneløb i kano på søen, hvor man skulle finde forskellige poster. - ba

Højt til tops i trækronerne ...

Man skal både kunne planlægge, være udholdende og hurtig, når man deltager i et adventure race.

Tre lokale hold på stribe ...

Henrik Juhl holder øje med tiderne

Det hollandske makkerpar fik oversat deres roadbook til engelsk og så var de afsted

Hvem er hvor, og hvad laver de?

Jeg trænger til et bad!!!

Åh nej, vi skal videre ...

Så skal vi ud på in-liners ... Vi ses igen om 3-4 timer


Daim Snack

Rynkeby

Blandet Saft Rød Rød Light Solbær Gul

FRIT VALG

PR. LITER

9

75

Sodavand Pepsi Faxe Kondi Free ÅBNINGSTIDER: Mandag-fredag: kl. 9.00-19.00 Lørdag: Pepsi Max kl. 8.00-16.00 Nikoline

Zone

28 gram

Faxe Kondi

Bacon Snack Barbecue Mix Spiraler

1

5.9

Pr. pakke

98 PR.

FRIT VALG

150 CL

PR. FLASKE

Kære kunde

Åbningstider:

I ABC Lavpris har vi ikke A-kunder, B-kunder eller medlemskunder.

Mandag 8-19 Tirsdag 8-19 Onsdag 8-19 Torsdag 8-19 Fredag 8-19 Lørdag 8-17 Søndag 9-17

Vi har hver uge lave priser på alle varer i hele butikken til alle kunder. Derudover ekstra gode tilbud hver uge - også til alle kunder. Ugens tilbud er ikke begrænset til kun at gælde udvalgte dage, men gælder i ABC Lavpris alle dage i hele tilbudsperioden. HUSK: Det er slutbeløbet på kassebonen der tæller ......

Denne annonce gælder fra tirsdag d. 24. september til og med mandag d. 30. september. Forbehold for trykfejl og udsolgte varer...

BILLIGST PÅ HELE INDKØBET

150-200 gram FRIT VALG

POSE

75 + PANT.

Cheasy Skyr

Skyr m/ hindbær 150 gram Skyr m/ fersken og passion 150 gram Drikkeskyr m/ appelsin og vanille 350 ml Drikkeskyr m/ jordbær og granatæble 350 ml

4

FRIT VALG

PR. STK.

98

VILDT BILLIGT Norm

al-lavpris op til 11,98 kr.

Høgevej 2 . Videbæk . Tlf. 97 17 23 18

www.abc-lavpris.dk


Schulstad Rugbrød

- Skovmand - Skovmand Extra Grov - Kondi Karl

ET PARTI:

500 gram

Studenterbrød

Pr. pose

Franskbrød

10.-

Toast Vafler

- Yoghurtbrød - Sødmælksbrød

6 stk. I alt 250 gram

Boller

- Fuldkorns Yoghurtboller 8 stk. 600-1000 gram

10.-

FRIT VALG

Blomin

Blomstergødning

2

FLASKER

Danske

25.-

Majskolber Mini Gulerødder

98

Forårsløg Radiser Peber

PR. STK./ BUNDT

Choko Flakes

200 gram

Müsli Bars m/ chokolade

Pr. pakke

BILLIGST PÅ HELE INDKØBET

FRIT VALG

PR. STK.

Nem og hurtig

Mini Kartofler Velegnet til alm. kogning eller mikroovn 800 gram

Pr. pose DANSKE

39

6.- Vindruer

PR. Pr. bakke 1/2 98 KG 1 kg

98

Store røde Italienske

Clara Friis

Pærer

5.10.-

PAKKE M/ 10 STK.

6 stk.

500 gram

Grønne Planter Flere slags

PR. STK./ POSE

FRIT VALG

Karen Volf

8.-

2 98 3 12

Pose m/ 250 gram

FRIT VALG

Pr. pakke

Bakkegårdens

25. PR. PAKKE Store og flotte

PR. PAKKE 1 liter TA’

Æblekage Rasp

98

6

BILLIGST PÅ HELE INDKØBET

Høgevej 2 . Videbæk . Tlf. 97 17 23 18

www.abc-lavpris.dk


Passionata

”Italiensk inspireret creme brulee”

HUSK

9-17

Stor kasse

5.-

SØNDAGSÅBENT

Classic Mandel

Frigodan

Rustikke Rodfrugter

750 gram

PR. POSE

Daloon

Mini Forårsruller

VAN CHOY

PR. PAKKE

375 gram

Kylletter

Kyllingespyd - 10 stk. Neutral - 10 stk. Barbecue

PR. PAKKE

BILLIGST PÅ HELE INDKØBET

15.-

10.-

PR. 98 Pr. pose 39 PAKKE 25 stk. 1500 g.

STORKØB:

Kyllingeburger Kyllingenuggets Kyllingeschnitzler 1800 gram FRIT VALG

10.-

Pr. pose

Mou Suppe

Oksekød Hønsekød

1000 gram

FRIT VALG

49 39

Færdigstegte store

1000 gram

HAHNE

Danpo

3 x 110 ml

10.10.10.98-

Original Grovvalsede Rug

98 14 Choco Champs

Ispinde

Fuldkorns Baguetter PAKKE m/ hvidløgssmør 400 gram M/ 2 STK.

800 gram

14 stk. Pr. kasse

Havregryn

PR. POSE

Dessert Pandekager

KASSE M/ 3 STK.

Hatting

10 stk.

98 14

850 ml Pr. bæger

Bolognese Skinke Salami

PR. STK.

Økologiske

Mövenpick

Pizza 300 gram

Kornkammeret

ET PARTI:

PR. 98 STK.

98

9

1/2 PRIS

Høgevej 2 . Videbæk . Tlf. 97 17 23 18

www.abc-lavpris.dk


Harmonie

Skyr

Økologisk Mælk Skummet Mini Let

FRIT VALG

PR. LITER

Pizzatopping 400 gram

0,2% fedt

1000 gram Pr. spand

5

Karolines Revet

55 BILLIGST PÅ HELE INDKØBET

14

20.- PR. PAKKE 400 gram FRIT VALG

Becel

Plantefedtstof 38% 250 gram Pr. bæger

10.-

17 25.10.10.-

Gule Ærter

900 gram

PR. RULLE Langelænder

98

Kæmpe Hotter 700 gram

PR. PAKKE

Frisk Pasta - Neutral - Spinat

500 gram

PR. PAKKE Capella

Røget Ørredfilet 2 stk.

100 gram

PR. PAKKE

BILLIGST PÅ HELE INDKØBET

900 gram

STOR BAKKE

Skorpefri

98

20.54.98

Kyllingebryst Filet

VI HAR KØBT ET PARTI:

39

Danbo Ost 45+ mellemlagret

- uden kommen - med kommen Ca. 900 gram

PR. STK.

STOR POSE

Steff Houlberg

Jensen’s Køkken Mørbradgryde m/ kartoffelmos

Cheasy

Makrel Salat 300 gram

Pr. bæger

ET PARTI:

9

98

Marburger

Pålæg

4 98 4

Hamburgerryg Rullepølse Skinke

Glyngøre

70 gram

Makrel Guf

PR. PAKKE

185 gram

Pr. tube

18.8.-

Rør æg 125 gram

Pr. bæger

ET PARTI:

98

3-stjernet

Skinke 110 gram PR. PAKKE

Høgevej 2 . Videbæk . Tlf. 97 17 23 18

www.abc-lavpris.dk


Vidste du at...

Gyrosmarineret

Alt svinekød hos Slagter Norlyk er altid 100% Dansk.

Svinekam Uden ben

Svinekødet slagtes i Danmark, hvorefter det udskæres og pakkes af Slagter Norlyk inden det leveres friskpakket ud til hver enkelt ABC Lavpris butik.

Vidste du at...

og svær 100% Dansk Klar til ovn eller grill...

29

PR. 1/2 KG

98

Alt hakket kød hakkes altid af 100% Dansk kød. Kødet hakkes og pakkes i lufttætte bakker af Slagter Norlyk om natten, hvorefter det samme morgen leveres til din lokale ABC Lavpris. Det er friskhakket og det er Dansk.

Hakket

Svinekød 8-12 %

100% Dansk Ca. 500 gram

PR. BAKKE

20.-

FAST LAVPRIS HVER UGE - FAST LAVPRIS HVER UGE - FAST LAVPRIS HVER UGE - FAST LAVPRIS HVER UGE - FAST LAVPRIS HVER UGE -

NORLYK BAKKEMARKED:

100 % DANSK

- Hakket Oksekød 8-12% 750 gram - 2 steaks af ungkvæg 300 gram - Venøbøffer 300 gram - Gullasch i tern 350 gram - Kyllingebryst 450 gram - Marineret Kyllingebryst 450 gram - Kalkun Gordon Bleu 625 gram - Stegeflæsk i skiver 500 gram - Skinkeschnitzler 400 gram - Mandel/ Paprika panerede Schnitzler 300 gram

- Skinkekød i tern 400 gram - Gyrosmarineret Wok strimler 350 gram - Svinekoteletter 500 gram - Nakkekoteletter 500 gram - Zigeunersteaks 500 gram - Blandet Ribben 700 gram

3

FAST LAVPRIS HVER UGE...

100.-

TA’ BAKKER FAST LAVPRIS HVER UGE - FAST LAVPRIS HVER UGE - FAST LAVPRIS HVER UGE - FAST LAVPRIS HVER UGE - FAST LAVPRIS HVER UGE Hakket

Vidste du at... ABC Lavpris og Slagter Norlyk tilbyder kød til fester og andre særlige lejligheder. Udvalgte stege og udskæringer kan nu bestilles hjem efter ønske. Kontakt personalet i din lokale ABC Lavpris og hør mere...

Oksekød 8-12%

Ca. 500 gram

PR. BAKKE

God Gammeldags

Oksesteg Af Dansk Ungkvæg

PR. 1/2 KG

2 stk.

20 . 49

34

98

PR. BAKKE 2 stk.

Entré Cote Bøffer

98

Vidste du at...

.. FAST LAVPRIS - HVER UGE.

49

Skæret af filet fra Dansk Ungkvæg 300-400 gram PR. BAKKE

BILLIGST PÅ HELE INDKØBET

100 % DANSK

.. FAST LAVPRIS - HVER UGE.

Engelske Bøffer Af Dansk Ungkvæg Ca. 350 gram

FAST LAVPRIS HVER UGE - FAST LAVPRIS HVER UGE

Slagter Norlyk

Slagter Norlyk er en moderne slagter beliggende i Grindsted, hvor kvalitet og DANSK altid kommer i første række. Slagter Norlyk driver sin egen slagter butik, og leverer kød til mange kroer og hoteller i området. Derudover opskærer og pakker han alt fersk kød til alle ABC LAVPRIS butikker. Kødet pakkes hver nat og leveres efterfølgende morgen til din lokale ABC Lavpris...

98

Alt oksekød er 100% Dansk og kun fra Danske Ungkvæg. Dansk Ungkvæg er mørt og saftigt kød fra Dansk opdrættede dyr, som er max. mellem 12 og 24 måneder ved slagtning.

Høgevej 2 . Videbæk . Tlf. 97 17 23 18

www.abc-lavpris.dk


Pasta Skruer Spaghetti

Nudler

Den Gamle Fabrik

- m/ kylling - m/ oksekød - m/ chili

Flere varianter

500 gram FRIT VALG

PR. POSE

2

98

STORT PARTI:

Kraft Dressing 400 ml

Kaffe 400 gram

10 pakker i alt er prisen op til 4,50 pr. pakke

19 98 27 98 19 98

PR. POSE BKI Classic

Kaffe 500 gram

PR. POSE BKI

Varm Kakaodrik

360 gram

PR. DÅSE

Pr. pakke

BILLIGST PÅ HELE INDKØBET

STORT GLAS 12 terninger - Grøntsags - Hønse - Okse

8.Fredsted - Te

PR. FLASKE

4 x 5 breve

PR. PAKKE Chill Out BAG-IN BOX VINE Cabernet Sauvignon, Sydafrika Shiraz, Californien Chardonnay, Australien

Chill Out vine er kvalitetsvin i den praktiske Bag-in-box med tappehane. Vinen kan holde sig i op til 6 uger efter åbning. 1 BOX = 4 FLASKER

PR. BOX

19

4

Tomat Ketchup 1000 gram

Tid til te

99.-

3 liter

98

98

PR. PAKKE

m/ basilikum

Pr. glas

700 gram

98 Bouillon Terninger

Pastasauce

480 Ved køb af med end gram

15.-

TA’ 2 FLASKER BKI Extra

1

85 gram

Marmelade

LANGT UNDER 1/2 PRIS

10.-

5.-

Hakkede

Tomater 400 gram Ved køb af mere end 10 dåser i alt er prisen op til 3,98 pr. dåse

PR. DÅSE

1

98 BILLIGST PÅ HELE INDKØBET

Høgevej 2 . Videbæk . Tlf. 97 17 23 18

www.abc-lavpris.dk


Aquafresh

Fresh Mint Tandpasta

Imperial

2 x 75 ml

4+2 stk. extra

Tand- PR.2-PAK15.børster PAKKE MED 3 STK.

10.-

Pr. 6-pak

Dove

15.-

- Shower Gel - Deodoranter 50250 ml

Pr. stk.

Dove

15.-

- Silk Creme - Body Lotion - Body Milk - Pro Age Lotion - Summer Lotion

Wella Flex Hairmousse Hairspray

200-250 ml FRIT VALG

14

Pr. stk.

98

PR. STK. Head & Shoulders

Shampoo Flere varianter

250 ml

25.- TA’ 3 STK.

250300 ml

Flotte mønstrede

Ringbind Flere

FRIT VALG

Fructis

50 . 98

12Opvask 12.- 25.- Fairy 24.- 15.- 7 98 25.- 25.Servietter Mange design

varianter

PR. STK.

Håndsæbe

Shampoo Balsam

3 lag

20 stk.

Alle varianter 200-250 gram

TA’ 3 PAKKER

PR. STK.

Froggy

- Storvask 1,8 kg - Compact Vask 831 gram - Flydende 975 ml - Skyllemiddel 1 liter - Opvask 2 x 500 ml FRIT VALG

PR. STK.

Shower Gel

FRIT VALG

Pr. stk.

50.-

TA’ 3 STK.

BILLIGST PÅ HELE INDKØBET

Ultra Lemon

450 ml

Startsæt

PR. STK.

- Shampoo - Deodorant - Balsam - Lotion - Kids - Creme - Håndsæbe - Flydende Håndsæbe 50-300 ml

500-1000 ml

Ambi Pur wc-flush

Stor flaske 750 ml

Alle varianter

FRIT VALG

PR. STK.

Ta’ 2 pakker

JELP

Rodalon

med vandopløseligt folie

- Udendørs - Indendørs - Spray

7501000 ml

Pr. stk.

Opvasketabs

35.- PR. PAKKE 40 stk.

20.-

Høgevej 2 . Videbæk . Tlf. 97 17 23 18

www.abc-lavpris.dk


HUS OG HAVE Drømmer du om nyt hus eller om at friske de gamle rammer op?

Lejlighed Hovedgaden 40 i Spjald Udlejes, 125 m2 lejlighed + 25 m2 kĂŚlder samt lukket gĂĽrdhave. Nyistandsat. Ingen husdyr tilladt. Husleje: 4100 kr. + forbrug. Indskud: 3 mdr.s husleje.

Nyt hus!

Henvendelse: Flemming, 40 68 10 57

Priser fra

8.700 kr. pr. m2

Hos os gür kundernes ønsker hünd i hünd med vores faglighed og mange ürs erfaring Hoffmann Byg ApS . Brogürdsvej 14 . 6920 VidebÌk Tlf. 97 17 31 10 / 21 72 34 62

HOFFMANN BYG

www.hoffmannbyg.dk . info@hoffmannbyg.dk

Fra vision til virkelighed

==:HYILQKL \KMÂĽYLZ 9PUN[PSVZ [SM Privat

Erhverv

Landbrug

/HUZLU 3HYZLU(: 5`Z[LK]LQ+LQIQLYN :RQLYU

;SM PUMV'OHUZLUSHYZLUKR

Udlejes i Spjald 95 m2 hyggelig lejlighed m. skrüvÌgge udlejes. 2 vÌrelser, stor hems, stort bad, stue og køkken. Pr. md. kr. 4.750,- + forbrug efter müler. 60 m2 loftlejlighed m. stue, køkken, 1 vÌrelse, bad m. vaskemaskine. Pr. md. kr. 3.300 kr. + forbrug. Henvendelse pü tlf. 97 38 11 11

Vorgod 2

91 m ny bolig med udhus, udlejes pĂĽ Torvegade 11 A. Husleje: 5.500 kr. + indskud og forbrug. Henvendelse: Byggefirmaet Ivan V. Mortensen Tlf. 97 38 42 81

Fremvisning efter aftale pĂĽ tlf. 28 76 77 78

Lejlighed til leje Centralt i VidebĂŚk. 2 stuer og 2 vĂŚrelser. 116 m2 i stueplan, ingen husdyr. Pr. md. 4.350,Indskud 3 mdr.â&#x20AC;&#x2122;s leje.

Lejlighed til leje pr. 1. okt. el. aftale. Nygade 7A, 1. sal, 3 vĂŚr. 88 m2. Pr. md. 3.595,+ forbrug, indskud 3 mdr.â&#x20AC;&#x2122;s leje. Tlf. 40 88 40 42

centralt beliggende ved torvet i VidebÌk Søndergade 11, 1. sal tv. Lejligheden bestür af stue og køkken, toilet og bad samt 2 vÌrelser.

Lejlighed udlejes

152 m2 hus indeholdende gang, bryggers, køkken, bad, spisestue, stue samt lille vÌrelse. 1. sal: Repos + 3 vÌrelser.

Til lejligheden hører en tagterrasse pü ca. 13 m2, et stort depotrum samt kÌlder med fÌlles vaskeri.

Lille, hyggelig 2-vÌrelses lejlighed. Smukt beliggende i naturskønne omgivelser mellem Spjald og VidebÌk. Husleje pr. md. 2.700 kr. + forbrug. Depositum 6.000 kr. Ingen husdyr.

1. sals lejlighed pü 81 m2 + tagterasse. Indeholdende gang, køkken, bad, stue, 2 vÌrelser samt fÌlles have.

Henvendelse: Tlf. 61 55 03 67

Andre muligheder undervejs, ring og forhør.

VidebĂŚk

Tlf. 40 45 19 21 2

170 m , beliggende i Finderup. Pris pr. md. 4500 + forbrug. Tlf. 22 22 99 22

Ă&#x2DC;rnhøj

NYT nedbrydningsudstyr til de store maskiner.

Ombygget, efterisoleret, totalrenoveret lejlighed, 76 m2, udlejes til par eller enlig. Rolige omgivelser og adgang til have. Husleje: 2.950 kr. + forbrug. Indskud: 8.850 kr.

GODE TILBUD GIVES

Overgaard Boliger Tlf. 97 13 14 10 efter kl. 18.00.

v/ Kristian Eistrup og Torben Eriksen FruergĂĽrdsvej 5 . 6920 VidebĂŚk Tlf. 97 17 14 01 . Mobil-tlf. 40 93 30 34

SpĂŚndende og total nyrenoveret lejlighed udlejes Lejlighed pĂĽ 73 m2 udlejes fra 15. september.

God Bolig

VidebÌk Entreprenør Forretning ApS

LÌkkert rÌkkehus i Spjald pü 117 m2 + carport pü 24 m2 udlejes. Lukket have og to terrasser. Velindrettet bolig med 3 store vÌrelser og en stor lys stue, med brÌndeovn. Stort og lyst køkken med spiseplads. Der er et flot badevÌrelse med bruseniche og skabsplads. Pris uden forbrug: 5.600 kr.

Ă&#x2DC;lstrup

OHUZLUSHYZLUKR

Alt - kloakarbejde, nedsivning og olieudskiller - jord- og jordflytningsarbejde - udgravning til hus, stald og hal - etablering af veje og p-pladser - belÌgningsarbejde/maskinlÌgning - etablering af søer og kanaler - nedbrydning af huse, stalde og fabrikker - vand- og kabelnedgravning - drÌnarbejde - gylletanke og silohuse - opbrÌkning af staldgulve/ udkørsel

RĂŚkkehus i Spjald

Tilstandsrapport ved hushandel Jens Anton Madsen Tlf. 97 38 11 94 eller 97 38 18 48

Lejlighed 55 m2 i VidebĂŚk centrum udlejes. Tlf. 97 17 15 83 eller 25 52 48 83

Lejlighed 1 vÌr. lejlighed, Nørregade, 38 m2, udlejes. 3-vÌr. lejlighed pü 72 m2 med kÌlderrum og have, i VidebÌk, udlejes. Tlf. 29 36 34 25

Den mĂĽnedlige leje andrager 4.800 kr. med tillĂŚg af aconto forbrugsafgifter, el, vand og varme pĂĽ 800 kr. Ved indflytning erlĂŚgges der 3 mĂĽneders depositum samt 1 mĂĽneds leje forud. Kontakt venligst Birthe Mortensen pĂĽ mobil 20 44 76 55.

BAKKELUND OPMAGASINERING Skal du flytteâ&#x20AC;Ś rejse eller har du bare brug for noget mere plads. Bakkelund Opmagasinering i VidebĂŚk tilbyder tørre, sikre rum i størrelserne 3 m2 til 14 m2. NB. OgsĂĽ mulighed for opbevaring af havemøbler, motorcykler m.m. til efterĂĽret.

Bakkelund Opmagasinering v/ Sanne Risbjerg . Mobil 28 90 92 66

Kan du høre - hvad du selv tÌnker?

Alt i murerarbejde udføres Tilbud gives uden forbindende.

Peder Bilgrav HĂĽndvĂŚrkervej 4 VidebĂŚk Tlf. 97 17 18 18 Biltlf. 30 97 59 59

Salg, service og reparation af have-/parkmaskiner samt scootere

FĂĽ rĂĽd og vejledning hos os

VITTRUP GULVE

TĂ&#x2020;PPER

- Altid en god og sikker kontakt til dine el-installationer

v/ Jesper Rudmose Bach Ringkøbingvej 47 6971 Spjald

s

TRĂ&#x2020;GULVE

s

KLINKER

s

VINYLER

H Ă&#x2DC; J S A G E R V E J 2 ¡ 6 9 2 0 V I D E B Ă&#x2020; K ¡ T L F. 9 7 1 7 1 7 0 9

W W W. V I T T R U P G U LV E . D K WWW.FACEBOOK.COM/VITTRUPGULVE VI ER PĂ&#x2026; FACEBOOK 24/7

www.spjaldplaeneklipperservice.dk spjaldplaeneklipperservice@gmail.com

Ă&#x2026;bningstider: Mandag-fredag kl. 9.30-17.30 ¡ Lørdag kl. 9.30-12.00


ÅBENT HUS JASMINALLE 35 ATTRAKTIVT KVARTER Videbæk

BAUNSBJERGVEJ 10 NYHED - VILLA MED FLOT UDSIGT Villa

Kontant/Udb.: 2.195.000/110.000 Brutto/Netto: 12.273/10.713 Alternativt finansieringsforslag: Afdr BRT/NT: 9.015/7.649 959 Bolig m²: 166 Grund m²: Stue/Vær: 1/4 Byggeår: 2006 Sag: 14111041 Energi: C

ÅBENT HUS

ÅBENT HUS

SVANEVEJ 26 TÆT PÅ SKOLE

Vorgod-Barde Villa Fra villaen er der udsigt ud over byen. Grønt fællesareal. Flot haveanlæg og gårdhave. Indretning: Entre, godt spisekøkken, stort bryggers, dejlig lys vinkelstue, badeværelse med 2 håndvaske samt stor bruseniche samt 3 værelser. Godt udhus. Carport. Havestue med udekøkken. Kontant/Udb.: 795.000/40.000 Brutto/Netto: 4.768/4.184 Alternativt finansieringsforslag: Afdr BRT/NT: 3.618/3.052

Bolig m²: 125 Stue/Vær: 1/3 Byggeår: 1964 Sag: 14120130228

Grund m²: Udhus m²: Carport: Energi:

840 17 44 E

Videbæk

ÅBENT HUS

Villa

Kontant/Udb.: 1.595.000/80.000 Brutto/Netto: 9.421/8.269 Alternativt finansieringsforslag: Afdr BRT/NT: 7.054/6.042 1.175 Bolig m²: 166 Grund m²: 32 Stue/Vær: 1/4 Carport m²: Byggeår: 1971/97 D Sag: 14111091 Energi:

Videbæk

ROSENALLE 35 FLOT RENOVERET BOLIG

Andelsbolig

Købspris: Boligydelse: Anvendelsesudgifter:

115.000 4.606 839 1.274

Bolig m²: 82 Grund m²: Stue/Vær: 1/2 Byggeår: 2004 Sag: 14120120080 Energi:

ÅBENT HUS

B

Videbæk

HYBENVÆNGET 33 FLOT ANDESBOLIG Villa

Videbæk

Kontant/Udb.: 945.000/50.000 Brutto/Netto: 5.756/5.263 Alternativt finansieringsforslag: Afdr BRT/NT: 4.389/3.917 759 Bolig m²: 132 Grund m²: 12 Stue/Vær: 1/3 Udhus m²: 25 Byggeår: 1972/90 Garage: D Sag: 14120130102 Energi:

Bolig m²: 106 Stue/Vær: 1/3 Byggeår: 2008 Sag: 14120130040

ÅBENT HUS FINDERUPVEJ 22 BILLIG HUSLEJE

Andelsbolig

Købspris: Boligydelse: Anvendelsesudgifter:

Villa

Kontant/Udb.: 1.395.000/70.000 Brutto/Netto: 8.054/6.954 Alternativt finansieringsforslag: Afdr BRT/NT: 6.061/4.986 773 Bolig m²: 175 Grund m²: 31 Stue/Vær: 1/5 Carport m²: Byggeår: 1974/03 C Sag: 14120120135 Energi:

ÅBENT HUS

SPURVEN 11 NYHED - MÅNEDENS BOLIG! Videbæk

ÅBENT HUS

MØLLEGADE 2D FLOT OG INDFLYTNINGSKLAR

269.500 5.650 1294

Placering: Udhus m²: Carport: Energi:

stuen 9 22 C

Herborg

Villa

Kontant/Udb.: 499.000/25.000 Brutto/Netto: 3.244/2.949 Alternativt finansieringsforslag: Afdr BRT/NT: 2.562/2.267 558 Bolig m²: 100 Grund m²: 8 Stue/Vær: 1/3 Kælder m²: 16 Byggeår: 1941 Udhus: F Sag: 14120120183 Energi:

Kom til BOLIG Sightseeing Der er åbent hus på ALLE ejendommene på denne side. LØRDAG DEN 28. SEPTEMBER kl. 10.00 - 14.00

ÅBENT HUS GL KIRKEVEJ 25 DEJLIGT HUS PÅ LANDET Fiskbæk

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde din drømmebolig. Villa

Kontant/Udb.: 595.000/30.000 Brutto/Netto: 3.576/3.156 Alternativt finansieringsforslag: Afdr BRT/NT: 2.767/2.346 812 Bolig m²: 104 Grund m²: 20 Stue/Vær: 1/2 Garage m²: Byggeår: 1965 Sag: 14108168

På gensyn!

danbolig Johs. Pedersen

ÅBENT HUS VINKELVEJ 7 FLOT RENOVERET VILLA Grønbjerg

ÅBENT HUS TROLDHEDEVEJ 7 FLOTTE OMGIVELSER

ÅBENT HUS ØLSTRUPVEJ 4 TOTAL ISTANDSAT

Villa

Kontant/Udb.: 995.000/50.000 Brutto/Netto: 5.769/5.189 Alternativt finansieringsforslag: Afdr BRT/NT: 4.372/3.803 646 Bolig m²: 173 Grund m²: 14 Stue/Vær: 1/3 Udhus m²: 70 Byggeår: 1927/04 Garage: C Sag: 14111046 Energi:

Spjald

ÅBENT HUS BORRISVEJ 6 UNIK LIEBHAVERBOLIG

Villa

Kontant/Udb.: 3.950.000/200.000 Brutto/Netto: 21.295/17.352 Alternativt finansieringsforslag: Afdr BRT/NT: 16.035/12.062 Bolig m²: 220 Grund m²: 29.709 40 Stue/Vær: 3/8 Kælder m²: 190 Byggeår: 1901/78 Udhus: D Sag: 14120120091 Energi:

Troldhede Kontant/Udb.: Brutto/Netto:

ÅBENT HUS FJELSTRUPVEJ 22 STORE LYSE RUM

Vium Øst

Vium Øst

Kontant/Udb.: 1.450.000/75.000 Brutto/Netto: 8.326/6.972 Alternativt finansieringsforslag: Afdr BRT/NT: 6.097/4.892 Bolig m²: 214 Grund m²: 2.891 20 Stue/Vær: 1/5 Udhus m²: 75 Byggeår: 1917/78 Garage: D Sag: 14120120169 Energi:

Kontant/Udb.: 1.550.000/80.000 Brutto/Netto: 9.063/8.030 Alternativt finansieringsforslag: Afdr BRT/NT: 6.935/5.907 Bolig m²: 321 Grund m²: 4.280 9 Stue/Vær: 3/5 Kælder m²: 92 Byggeår: 1925/02 Udhus: F Sag: 14120130076 Energi:

ÅBENT HUS BIRKEBYVEJ 4 MED BØRNEAFDELING

Villa 4.295.000/215.000 25.468/22.179

Bolig m²: 149 Grund m²: 160.747 Stue/Vær: 1/2 Byggeår: 2006 Sag: 14120120072

Sønder Felding

Villa

Kontant/Udb.: 595.000/30.000 Brutto/Netto: 3.867/3.521 Alternativt finansieringsforslag: Afdr BRT/NT: 3.043/2.698 Bolig m²: 150 Grund m²: 2.400 32 Stue/Vær: 2/3 Garage m²: Byggeår: 1920/74 F Sag: 14120130096 Energi:

danbolig Johs. Pedersen Statsaut. ejendomsmæglere & valuar, MDE · Østvænget 18A , 7480 Vildbjerg · Tlf. 70260035 · vildbjerg@danbolig.dk · www.danbolig.dk

Dit lokale danbolig team Hos os får du seriøst mæglerarbejde, men stadig plads til smil. Ring til os og få en gratis salgsvurdering på 7026 0035

Villa


HUS OG HAVE Din lokale 996LQVWDOODWÂĄU - udfører alt indenfor: Â&#x2021;996 Â&#x2021;*DV Â&#x2021;2OLH Â&#x2021;)MHUQYDUPH Â&#x2021;6ROYDUPH Â&#x2021;-RUGYDUPHPP

0DUWLQ6DQG996 Y2OH.UDJK Â&#x2018;VWHUDOOp9LGHEÂ N 7HOHIRQ ZZZYYVFHQWUHWYLGHEDHNGN

Vilhelm gensü billedet af sin gürd GensynsglÌde og minder i Vorgod Det blev en fantastisk dag for et par borgere pü Bakkely, da de forleden tog pü tur til veterantraktortrÌf pü VidebÌk Egnsmuseum i Vorgod. Det viste sig, at der var tre som gerne ville tage imod tilbuddet, sü midt pü formiddagen var der afgang fra Bakkely. - Det blev en rigtig god oplevelse for os alle. Først gik vi rundt udenfor og sü de udstillede traktorer. Kristian Jensen skulle lige hen at kigge nÌrmere pü en orange Nuffieldtraktor mage til en, han engang har ejet, fortÌller Meta Marie Lauridsen, der er aktivitetsleder pü Bakkely. Vilhelm Hamborg var meget spÌndt pü at komme hen og

-278%00%8Â&#x2019;6)62)736+%2-7%8-32

se, hvor man havde placeret billedet af hans gürd, som han for nylig har skÌnket til museet. Sü da han havde set lidt pü traktorerne, ville han gerne indenfor for at finde det. - Inden lÌnge fandt vi billedet og han var meget glad for at gense det, og syntes det havde füet en rigtig god placering sammen med flere andre gamle billeder med motiver fra omegnen. Vi gik rundt og sü de mange gamle maskiner og ting som museet rummer og fik en snak med flere af de, som har med museet at gøre samt de øvrige gÌster. Fyldte af gode oplevelser kørte vi igen hjemad, dog med en lille omvej, for at se gürden Store Hamborg pü Vesteragervej, som Vilhelm har ejet. Alle syntes, det havde vÌret en rigtig god formiddag og hjemme ventede middagsmaden og et middagshvil, siger Meta Marie Lauridsen. - chri

Vilhelm Hamborg für en snak med to af de ansatte pü Egnsmuseet. De er enige om, at heldigvis er der mere komfort i kørestolene nu om dage.

Vennevoldâ&#x20AC;&#x2122;s AnlĂŚgsgartner / EntreprenørFirma ApS

t"OMÂ?HBGIBWFSWFEMJHFIPMEFMTF t3ZEOJOHBGIBWFSIÂ?LLMJQOJOHCFMÂ?HOJOHTBSCFKEF t"OMÂ?HBGGBTLJOFSKPSEWBSNF t"OMÂ?HBGLMPBLVEGÂ&#x201C;SFTBGBVULMPBLNFTUFS www.bovennevold.dk ¡ Tlf. 40 75 58 59

Aut. EL-installatør Parkvej 2 ¡ 6971 Spjald

Tlf. 97 38 15 66

Vellingvej 45 6950 Ringkøbing www.jensbyskov.dk

Tlf. 97 32 01 66

â&#x153;&#x201C; Nybyggeri - renovering â&#x153;&#x201C; Jord-/solvarme â&#x153;&#x201C; Luft - vand â&#x153;&#x201C; Oliefyr - fjernvarme

Vilhelm Hamborg genser billedet af sin gĂĽrd ÂťStore HamborgÂŤ i Barde.

â&#x153;&#x201C; Naturgas â&#x153;&#x201C; Ventilation â&#x153;&#x201C; Køkken - bad

Blacksmith StokeranlĂŚg

"VUPSJTFSFU(74JOTUBMMBUÂ&#x201C;S 0MJFGZSTTFSWJDF

XXXTQKBMEWWTEL t QPTU!TQKBMEWWTEL

Kristian Jensen ser nĂŚrmere pĂĽ den orange Nuffield-traktor, som er magen til en han engang har ejet.


Videbæk Ejendomskontor a/s

Poul Erik Nielsen

Søren Kaastrup

Jan Vistisen

Jan Bækdal

Thomas Lykkeberg

Jørgen Christensen

Statsautoriserede ejendomsmæglere, valuarer, MDE

Tlf. 20 14 82 99

Tlf. 61 55 68 72

Tlf. 21 76 46 62

Tlf. 29 92 38 37

Tlf. 61 62 78 80

Tlf. 61 55 29 88

Kom godt videre

edc.dk

Velholdt familievilla i rolig villakvarter - Sdr. Felding

Velindrettet villa tæt på Herborg Bakker

NYHED

NYHED

D

Sag 69202379

Sag 69202377

Hjejlevej 11, 7280 Sdr. Felding Velholdt familievilla beliggende i stille og roligt villakvarter. Tæt ved skole, hal, skolefritidsordning og i cykelafstand til indkøb og bymidten. Haven er sydvendt og meget velanlagt og ugenert.

Sortbærvej 1, 6920 Videbæk Beliggende på rolig og lukket villavej i børnevenligt kvarter, finder vi denne rummelige, velindrettede villa tæt på Herborg Bæk, boldbane, legeplads og Herborg Bakker. Beliggende på en 894 m² stor grund med dejlig lukket have. Pris/Udb. 1.450.000/75.000 Bolig Grund Rum/ Opført m² m² Værelser Brt./Nt. 7.676/7.042 147 894 5/4 1989 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 5.109/4.866 Kontakt tlf. 97171299

Pris/Udb. 995.000/50.000 Brt./Nt. 5.669/5.081 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 3.738/3.517

Bolig m² 148

Grund Rum/ Opført / m² Værelser Ombygget 1065 4/4 1964/89 Kontakt tlf. 97171299

Rummeligt to-plans hus med stor værksted i Fjelstervang.

Flot villa fra 2000 beliggende på storparcel i Spjald.

Velindrettet etplans hus beliggende attraktivt

Sag 69202257

Sag 69201477

Sag 69202261

Bjerregårds Alle 2, Fjelstervang, 6933 Kibæk Rummeligt to-plans hus med stor værksted/udhus få minutters gang fra skole, indkøb, børnehave og kun 14 km til Herning. Beliggende i Fjelstervang by - en aktiv by med gode faciliteter til både børn og voksne. Pris/Udb. 475.000/25.000 Bolig / Grund Rum / Opført m² Værelser Brt./Nt. 2.914/2.761 kælder m² 141/6 309 5/3 1939 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 1.469/1.576 Kontakt tlf. 97171299

Røjkumvej 14, 6971 Spjald Flot villa fra 2000 beliggende på storparcel med dejlig udsigt i særdeles attraktivt kvarter lige op til de åbne marker. Kort og ugeneret adgang til skole, indkøb, idrætshal mm.

Vibevænget 2, 6920 Videbæk Velindrettet etplans hus beliggende i attraktivt kvarter på stille villavej. Beliggende tæt på grønt område, Videbæk Anlæg, 10 minutters gang fra indkøb, institutioner, off transport og gode stisystemer til skoler samt hallen.

Pris/Udb. 2.185.000/110.000 Brt./Nt. 11.084/10.130 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 4.759/4.891

Pris/Udb. 820.000/45.000 Brt./Nt. 4.782/4.429 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 2.330/2.412

Villa i attraktivt kvarter i Spjald

Pæn og velholdt villa i attraktivt kvarter - Videbæk

D

Bolig m² 183

Grund Rum / m² Værelser 4101 7/5 Kontakt tlf. 97171299

Opført 2000

Bolig m² 112

Grund Rum / m² Værelser 735 4/3 Kontakt tlf. 97171299

Opført 1970

Pæn og velholdt byhus - Spjald

D

Sag 69201396

Sag 69201074

Åkæret 15, 6971 Spjald Dejlig villa beliggende i attraktivt kvarter i Spjalds nordlige bydel få minutters gang fra grønt område, legeplads, skole, indkøb og byen. Beliggende på rolig og lukket villavej med gode stisystemer til skole og fritidsfaciliteter. Pris/Udb. 975.000/50.000 Bolig Grund Rum / Opført m² m² Værelser Brt./Nt. 5.412/4.934 142 894 5/4 1974 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 2.523/2.556 Kontakt tlf. 97171299

Birkevænget 1, 6920 Videbæk Pæn og velholdt villa beliggende i attraktivt område i Videbæks nordlige bydel. Kun få minutters gang fra indkøb, institutioner, offentlige transport og gode stisystemer til den ny skole samt hallen.

Hovedgaden 28, 6971 Spjald Pæn og velholdt 1 ½ plans byhus med god central beliggenhed i Spjald bymidte få minutters gang fra svømmehal, hallen, skole, institutioner, indkøb og byens øvrige faciliteter.

Pris/Udb. 945.000/50.000 Brt./Nt. 5.326/4.889 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 2.697/2.706

Pris/Udb. 895.000/45.000 Brt./Nt. 5.116/4.875 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 2.459/2.689

VELBELIGGENDE BYHUS - VIDEBÆK

Charmerede og velbeliggende Byhus - Videbæk

Bolig m² 125

Grund Rum / Opført/ m² Værelser Ombygget 700 4/3 1967/77 Kontakt tlf. 97171299

Bolig m² 224

Sag 69200869

Grund Rum / Opført/ m² Værelser Ombygget 530 6/4 1919/98 Kontakt tlf. 97171299

Lystejendom - Sædding v/Skjern

Skal ses !

Sag 69200052

Sag 69200593

Sag 69202241

Stationsvej 7, 6920 Videbæk Godt og velbeliggende byhus i Videbæks bymidte. Opført i 1930 i rødesten, eternittag og nye PVC vinduer fra 2005 - fremstår i dag lys og venlig.

Østeralle 4, 6920 Videbæk Charmerende og velbeliggende byhus i Videbæks bymidte få minutters gang fra indkøb, offentlig transport og i gåafstand til byens øvrige faciliteter. Fremstår i dag indflytningsklar og total renovering inden for de sidste 6 år.

Pris/Udb. 1.095.000/55.000 Brt./Nt. 5.963/5.256 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 2.730/2.593

Pris/Udb. 1.195.000/60.000 Brt./Nt. 6.689/5.429 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 3.111/2.480

Sæddingvej 37, Sædding, 6900 Skjern Rødstensejendom med et jordtilliggende på 1,3 ha beliggende i naturskønt område med gode muligheder for et mindre dyrehold eller den pladskrævende hobby. Ejendommen er opført i 1939 i røde sten og løbende moderniseret. En ejendom der skal opleves. Pris/Udb. 1.095.000/55.000 Bolig / Grund Rum / Opført m² Værelser Brt./Nt. 6.923/6.119 kælder m² 134/3 13167 4/3 1939 Alternativt finansieringsforslag: Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 3.581/3.430 Kontakt tlf. 97171299

Bredgade 39 6920 Videbæk 97 17 12 99

Bolig / kælder m² 121/66

Grund Rum / m² Værelser 796 4/3 Kontakt tlf. 97171299

Torvegade 6 6870 Ølgod 75 24 66 22

Opført 1930

Danmarksgade 4 7490 Aulum 97 47 28 88

Bolig / kælder m² 116/56

Lavhedevej 54 7500 Holstebro 97 41 15 00

Grund Rum / m² Værelser 878 4/4 Kontakt tlf. 97171299

Opført 1948

Storegade 45 7330 Brande 97 18 00 88

KOM GODT VIDERE


HUS OG HAVE Tømrer-, snedkerog murerarbejde Få et uforpligtende tilbud på nybyggeri, tilbygning eller renovering. Lad os stå for hele byggeriet i samarbejde med vore lokale underleverandører i totalentreprise. Besøg vores hjemmeside. Vi producerer stadig CE-mærkede kvalitets PVC-vinduer og -døre.

H.N.N. BYGGEFIRMA

Picnic med Wånsda på møllen Lokale musikere underholder med masser af godt musik Der venter en god oplevelse for øregangene og for smagsløgnene, når der først i oktober er Picnic med Wånsda i den Gamle Mølle i Muldbjerg. Wånsda er et band fra Vestjylland som er vilde med at spille irsk, skotsk, amerikansk og dansk folkemusik. Spilleglæden lyser ud af de fire medlemmer af bandet, når de er på scenen. Der er ingen tvivl om, at når de spiller, så får de fremmødte lyst til at synge og klappe med, - ligefrem er der til tider folk der danser. Bandet har spillet i årevis,

men i forskellige konstellationer. Det har bragt dem vidt omkring til både festivaler, byfester og private sammenkomster. Bandets frontfigur er Svend Erik Larsen. Han har spillet utroligt mange steder med bands som Shamrock, A´Conto, Folk Friends og også som solist. Olf Mogensen er også en rutineret herre, han har spillet med Kviksand og i dag spiller han sammen med The Gravediggers og Barkflis. Lyder Horsted har i mange år spillet med i det nu opløste band Manda´ Awten, og han var også med i A´Conto. Dorthe Kold har den fornøjelse at spille sammen med de tre garvede herrer. - Tag en dejlig picnickurv med på møllen og del den gerne

med gode venner. Møllen skal nok sørge for, at der er drikkevarer af enhver art til køb i

baren, siger Lisbeth Krogh. Aftenen kræver tilmelding. - chri

Fabriksvej 3 . 6920 Videbæk Fax 97 17 32 03 www.hnn-byggefirma.dk

Tlf. 97 17 24 60

OMTALE

Malerfirmaet Arne Husted ApS

af annoncerede arrangementer modtages gerne, og medtages i det omfang der er plads i avisen. Videbæk/Spjald Avis

Tlf. 97 17 11 22 - Fax 97 17 31 11 post@videbaek-bogtrykkeri.dk

Ølstrupvej 1A, 6971 Spjald

Svend Erik Larsen, vokal, guitar, mundharpe og måske Bodhran. Olf Holm Mogensen, vokal, bozouki og guitar. Lyder Horsted, vokal og bas. Dorthe Kold, cokal og percussian er med, når der først i oktober er koncert i Muldbjerg.

Tlf. 97 38 15 26 www.arnehusted.dk

Månedens bolig Spurven 11, Videbæk

Salgsopstilli ng k indhentes ho an s danbolig Joh s. Pedersen eller på www.danbo lig.dk

September 2013

Boligen Ejendommen er løbende vedligeholdt, og der er udskiftet en del af vinduerne i perioden fra 2006 til 2010. Kvadratmeterne er udnyttet godt i ejendommen, og der er herudover en stor garage, hvor der er mulighed for et godt hobbyrum, kontor eller lignende. Haveanlægget er anlagt af de nuværende ejere

med højbede, græsplæne, køkkenhave og med god plads til at børn kan udfolde sig. Stor solterrasse bag udestuen, hvor der også er et godt udhus til haveredskaber. Foran ejendommen er der en stor overdækket terrasse/carport, hvor der er plads til bil, cykler, havebordet mv. Beliggenhed Her på denne stille villavej med gode naboer findes denne månedens bolig. Lions børnehave ligger kun få minutters gang fra boligen. Indkøbsmulighed i ABC-Super, Friskolen og Videbæk Anlæg med kunstpavillonen er også inden for kort

afstand fra denne ejendom. Med en lille gå- eller cykeltur er indkøb hos de mange forskellige butikker i Videbæk by også en mulighed. Detaljer Der er nogle gode opholdsrum i ejendommen, og den store lyse vinkelstue er et dagligt samlingspunkt for familien, hvor der er også er udgang til udestuen, som kan bruges det meste af sommeren. Hvidevarerne i køkkenet er udskiftet i perioden fra 2006 til 2012, ligesom inventar på badeværelse og gæstetoilet er fra 2006.

Indretning Fra den overdækkede indkørsel er der indgang til garagen, hvor man træder ind i baggangen med plads til vaskemaskine mv., dejligt spisekøkken, god stor fordelingsgang til soveværelset med faste skabe, badeværelset med karbad/brus og de 2 børneværelser samt gæstetoilettet. Herudover den store lyse opholdsstue. En ejendom der skal opleves! Du er altid velkommen til at kontakte danbolig, Lillian Horsholt, og booke en fremvisning.

FAKTA

Månedens bolig er et godt starthus for det unge par, beliggende tæt på indkøb, børnehave, skole mv.

Bolig . . . . . . . . . . . . . . . 132 m2 Stuer/værelser . . . . . . . 1/3 Grund . . . . . . . . . . . . . . 759 m2 Opført

................

Kontantpris

...

1972

945.000


HUSŕ§&#x2018;OG HAVE Holms Eftf.

El-service og kvalitet til tiden

Ap

VIFTRUP JESPERSEN A/S Privat ¡ Landbrug ¡ Industri

Hovedgaden 93 6971 Spjald Kontakt Jan pĂĽ

El-installationer Datainstallationer

tlf. 40 71 95 17

en & Jesper s au

Husinstallationer

Tlf. 29 355 355

v/ Jesper Laursen ¡ KÌrhusvej 13, 6971 Spjald www.brejning-el.dk ¡ jesper@brejning-el.dk

Modtager du ikke avisen med posten senest onsdag, hører vi gerne fra dig pü tlf. 97 17 11 22 eller post@videbaek-bogtrykkeri.dk

Industriinstallationer

97 17 16 44

Cl

n se

Professionel

S Ap

RottebekĂŚmpelse

Keld 2963 0249 Claus 2963 0254

Murerfirmaet Langgade 25 ¡ 6933 KibÌk ¡ ktjespersen@pc.dk

EB BOLIGSERVICE ERIK BANG - 29 36 34 25

t5FHOJOHBGOZFPHHBNMFIBWFS t5FSSBTTFPHĂ˝JTFCFMÂ?HOJOH t(Ă&#x152;SEIBWFTBNUWBOEJIBWFO

t,Â&#x201C;SFSJIFMF7FTUKZMMBOE

Ring og fĂĽ et godt tilbud pĂĽ rottebekĂŚmpelseâ&#x20AC;Ś (Â?MEF 1SJWBUF SPHTĂ&#x152; IVTTUB OEF

ŕ§&#x2018;

t.BMJOHPHLMBSHÂ&#x201C;SJOHBGMFKMJHIFEFSIVTF t6ETLJGUOJOHBGHVMWF MPGUFSPHVEFOEÂ&#x201C;STUSÂ?WÂ?SL t.BMJOHCĂ&#x152;EFVEFPHJOEF t0NMÂ?HOJOHFMMFSVETLJGUOJOH BGGMJTFSPHCFMÂ?HOJOH t)BWFBSCFKEF LMJQOJOHBGCVTLFPHIÂ?LLF

HAVEPLAN/ -SKITSE

Sikringsaftaler UJMCZEFT UJM MBOECSVH PH GÂ&#x201C;EFWBSFWJSL TPNIFEFS"GUBMFSOFJOEFIPMEFSSVUJOFNÂ?TTJHGPSFCZHHFM TFPHEPLVNFOUBUJPOPWFSGPSNZOEJHIFEFSOF

ŕ§&#x2018;

A PJ

MEDE & VVS S D L

S

S

Klip ud til opslagstavlen

VESTJYSK SKADEDYRSKONTROL Din lokale skadedyrsbekĂŚmper - bekĂŚmper alle skadedyrâ&#x20AC;Ś

Muldbjergvej 9 . 6971 Spjald

Lone - tlf. 22 74 10 54

W.PHFOTHBEFr5MG &NBJMLPOUBLU!WKTLELrXXXWKTLEL

www.loneshavedesign.dk

Varmeprogram

Søger du besparelser pü varmeregningen ? BAXI kedler fra HS Tarm har meget høj nyttevirkning, og sikrer dig store beparelser pü varmeregningen. Skifter du dit gamle oliefyr ud med en trÌpillekedel, kan du spare op til 50% af varmeregningen.

Kr. 34.620,inkl. moms og lagertank

BONUS LIGHT - Effektiv og økonomisk kedel til skovtrÌ Pluspunkter: - Høj virkningsgrad - Stor lüge for let fyring - 90 liter fyboks - Tager trÌstykker op til 50 cm lÌngde - Enkel betjening

TPK 24 - Effektiv trÌpillekedel med god fyringsøkonomi Pluspunkter: - Automatisk tÌnding - Ydelse 6-22 kW - Modulerende drift - Høj virkningsgrad (91 %) - Mekanisk manuel rensning af røgrørene - Høj betjeningskomfort

Kr. 27.500,-* inkl. moms * sĂĽ lĂŚnge lager haves


LANDBRUG

97 38 19 66

t'SBLÂ&#x201C;STFMNFETULN2WPHOF t.VMJHIFEGPSPQNĂ&#x152;MJOHBGVECZUUF

Mobil 20 23 19 66

6.000 gĂŚster - 60 koncerter

t4OJUOJOHBGNBKTNFE+BHVBSTOJUUFS TULTOJUUFSF NYHED

www.nrviummaskinstation.dk Tlf. 51 20 02 82

Med udgangen af 2013 afslutter Laugesens Have sit kulturprojekt ÂťKultur - langt ude!ÂŤ. - Siden 2008 har vi afholdt omkring 60 koncerter med mere end 6.000 gĂŚster. Vi hĂĽber, vi har ydet et beskedent kulturelt bidrag til den danske

musikscene og det vestjyske musikøre, fortÌller Søren ElbÌk. Som en del af afslutningen pü projektet løber den sidste koncert af stablen i Spjald Kulturhus, hvor Folkzone giver koncert sidst i oktober. - chri

Torben fortĂŚller

Eriksens Maskinstation A/S

KjĂŚrs Maskinstation

#Â?LWFK4QKBME

Mobil: 40 75 55 25 www.kjaers-maskinstation.dk

Der er lagt op til et par hyggelige timer, nür der første onsdag i oktober er foredrag pü Seniorstedet i VidebÌk med forhenvÌrende borgmester Torben Nørregaard. Han vil følge op pü sit foredrag fra sidste ür, hvor han fortalte om, at vÌre borgmester i Danmarks

lykkeligste kommune. Denne onsdag vil han sĂĽ fortsĂŚtte historien pĂĽ sin lune og hyggelige mĂĽde, sĂĽ der er udsigt til en god eftermiddag pĂĽ Seniorstedet. Alle er velkomne, oplyser CenterrĂĽdet, der stĂĽr bag eftermiddagen. - chri

Kartoffeloptagning K I B Ă&#x2020; K

s'RATISCONTAINERSERVICETILJERN OGMETALAFFALD s.EDSKÂ?RINGAFSTALDINVENTAR KEDLER FABRIKSANLÂ?GMM s*ERN OGMETALAFFALDKÂ&#x2019;BES s,ANDBRUGSMASKINER GLTRAKTORERMMKÂ&#x2019;BES

Stakroge Jern- og Metalopkøb

VI TILBYDER:

K I B Ă&#x2020; K

t1BTOJOHPHWFEMJHFIPMEâ&#x20AC;&#x201C; af skov, lĂŚhegn, naturarealer m.m. t,Â&#x201C;CBGUSÂ?GSBTLPWPHMÂ?IFHOâ&#x20AC;&#x201C; til flis, tømmer, energi, m.m. t'MJTIVHOJOHâ&#x20AC;&#x201C; m/terrĂŚngĂĽende hugger op til Ă&#x2DC; 60 cm. t'Â?MEFCVOLFMÂ?HOJOHâ&#x20AC;&#x201C; af løv- og nĂĽletrĂŚ til senere flishugning. t.BTLJOTLPWOJOHPHVELÂ&#x201C;STFMâ&#x20AC;&#x201C; alt fra udtynding til afdrift. t/BUVSQMFKFâ&#x20AC;&#x201C; nedskĂŚring og bortskaffelse af uønsket opvĂŚkst.

www.alstrupskovservice.dk

Mobil 26 35 72 88

t%SÂ?OJOH t'MJTOJOHBGUSÂ? t,Â&#x201C;CPHTBMHBGGMJT t+PSEBSCFKEF t)FHOTLMJQOJOH 

KarsbÌkvej 13 . Højmark . 6940 Lem Tlf. 97 34 34 01 . 23 64 11 18

Gert Alstrup, tlf. 21 74 82 61, Egerisvej 5, 6920 VidebĂŚk

MARK DEMO 'HPRQVWUDWLRQHQÂżQGHUVWHGKRV 7RUEHQ+ROP*DOVJDDUG Egerisvej 21, Ejstrup 6900 Skjern

LĂ&#x2DC;RDAG

den 28/9-13

KL. 10.00-15.00

Fremvisning af Massey Ferguson og Fendt traktorer

Stald udlejes 6OHEZSTUBME VEMFKFT HFSOF TBNNFO NFE TJMP PH HZMMF UBOL Tlf. 22 52 65 01

Alt skrot købes )WJEFWBSFSBGIFOUFT4UÂ&#x201C;SSF QBSUJFSLÂ&#x201C;CFT Tlf. 20 25 05 68

Kørsel med t(ZMMFUSBJMFS PHN t#MPLWPHOTUSBJMFS t5JQUSBJMFS N Benno Gosvigâ&#x20AC;&#x2122;s Maskinstation & Entrprenørforretning tlf. 97 36 61 55

Der vil vÌre mulighed for prøvekørsel af de forskellige produkter. I vores opstillede telt vil der vÌre forfriskninger, og vi stür selvfølgelig til rüdighed for yderligere information om de forskellige maskiner.

Vel mødt til en god dag i marken!

Udvalg af Kverneland produkter: - forskellige plovtyper - harver - forskellige sĂĽmaskiner Ă&#x20AC;HUHIRUPHUIRUVWXEEHKDQGOLQJ

TG SKROT ApS Vi køber: Ë&#x2122; Jern og metaller Ë&#x2122; Landbrugsmaskiner Ë&#x2122; DĂŚk med fĂŚlge Afleverer du selv skrot pĂĽ pladsen er der noget at tjene

Ë&#x2122; NedskĂŚring af stalde Tlf. 29 45 72 71 Cvr. 3141 9573

HVAâ&#x20AC;&#x2122;BEâ&#x20AC;&#x2122;HAR SAGDE DU JAGUAR? - sĂĽ er Mikkelsens klar t4OJUOJOHBGNBKTPHHSÂ?TNFE+BHVBS NFESLVBGIÂ?OHJHU NBKTCPSE t'SBLÂ&#x201C;STFMNFEFWUTULN3 WPHOF t,Â&#x201C;STFMJTUBLNFE7PMWPHVNNJ HFENFEUWJMMJOHIKVM t(ZMMFLÂ&#x201C;STFMNFETUL4BNTPO NFENOFEGÂ?MEFS t4QSFEOJOHBGNÂ&#x201C;HNFEN3 CVOOJOHTQSFEFS t/FENVMEOJOHBGNÂ&#x201C;H t1MÂ&#x201C;KOJOHNFE,WFSOFMBOEQMPW NFEKPSEQBLLFS t0QUBHOJOHBGSPFSNFE5IZSFHPE5 NFEBGUPQQFS

ENTREPRENĂ&#x2DC;RARBEJDE 7JLBOø tHSBWFTÂ&#x201C;FSø tESÂ?OF tMBWFVEHSBWOJOHUJMOZCZHHFSJ

HĂ&#x2DC; OG HALM SĂ&#x2020;LGES FRA LAGER

Mikkelsens Maskinstation I/S 97 34 80 64

Thomas Madsen og Lars Jørgensen post@mikkelsensmaskinstation.dk ¡ www.mikkelsensmaskinstation.dk


MOTOR

Masser af landbrugs-nostalgi på egnsmuseet i Videbæk Et traktortræf midt i september blev velbesøgt, og samlingen af gamle traktorer var imponerende 26 veterantraktorer. Det var, hvad man kunne se, hvis man lørdag midt i september lagde vejen forbi Videbæk Egnsmuseum, der denne dag afviklede et traktortræf. Der var dømt nostalgi med stort N, og mange af de fremmødte fik sig en herlig snak om landbruget i gamle dage, om udviklingen og om de store maskiner, man ser køre omkring på markerne i dag. Og der ér da virkelig også sket

meget, siden BUKH-traktoren i 1958 var den mest solgte traktor herhjemme. - Arrangementet blev en succes, selv om det på et tidspunkt begyndte at regne. Regnen fik mange af de besøgende til at kigge indenfor i selve museet, og vi fik travlt med at lave kaffe. De to kaffemaskiner, vi har på museet, kørte uafbrudt i to timer, fortæller Anders Aagaard, som er næstformand for Videbæk Egnsmuseum. Han oplyser, at man i museums-bestyrelsen er imponeret over det flotte fremmøde og over de mange traktorer, der var flot restaureret. - Keld Tychsen fra Vorgod var en af udstillerne, og han medbragte bl.a. en Massey Ferguson 35X, som var finere end ny. Vi så fem andre af samme

slags, der var rigtigt flot malet, og i alt var 15 traktorer meget fint restuareret, og fire- fem af traktorerne er i brug den dag i dag i forbindelse med noget fritidslandbrug, fortæller Anders Aagaard. Arrangementet havde alt i alt - når børn, voksne og udstillere tælles med - omkring 160 besøgende. Det var første gang, egnsmuseet afviklede et veterantraktortræf, og inde på museet kunne de besøgende beundre en stor udstilling af modeltraktorer. Denne udstilling blev beundret af mange, og en del af de besøgende oplyste, at de har store, lignende samlinger derhjemme. - ast

Billige biler

AUTOGÅRDEN VIDEBÆK A/S www.autogaarden-videbaek.dk Nygade 21 · 6920 Videbæk · Tlf. 97171766

Car Service

SUVO SUND VOGN

Rustbeskyttelse til biler fra hele verden... Kig ind til et rust-tjek, hvis du er i tvivl om din bil har behov for rustbeskyttelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende...

08 Chevrolet Matiz 0,8, én ejer, rød, flot skal ses, 89.000 km, synet 1/12-2012 . . . 39.800 07 Fiat Punto 1,3 diesel, kører ca. 23 km/l, bemærk kørt 72.000 km, 5-dørs, servo, centr.lås, nysynet 1/5-2013 . . . 59.800 02 Suzuki Ignis 1,3 Special, 5-dørs, flot, skal ses, træk, servo, ikke-ryger, synet 1/8-2012 . . . . 38.800 02 Peugeot Partner 1,9 diesel, kører godt, træk, bemærk 2 skydedøre, pæn, nysynet 1/4-2013 . . . 26.800 01 Peugeot 1,6 diesel, kører godt, træk, servo, kører ca. 19,8 km/l, nysynet 1/11-2012 . . 10.800 00 Seat Cordoba 1,4 SE, kørt 296.000, pæn og velholdt, kører godt, træk, servo, centrallås, nysynet 4/9-2013 . . . 19.800 00 Renault Clio II 1,2 RN, 5-dørs, kørt 216.000, flot, træk, ikke ryger, synet 1/3-2013 18.800 00 Kia Clarus 2,0 GLX, 4-dørs, træk, servo, kører godt, sælges afh., sidst synet 1/10-2012 . 6.900 99 Peugeot 406 1,8, kørt 357.000, kører godt, træk, nye bremser, frontrude m.m., servo, centrallås, nysynet 4/9-2013 . . . . 9.800 93 Opel Astra 1,6, 4-dørs, træk, én ejer, kørt 280.000 km, nysynet 20/9-13 . . . . . 8.900 + leveringsomkostninger 1.800 kr. NYT - NYT Finansiering tilbydes Tlf. 97 19 29 33 - 21 73 09 23 - 22 67 31 39

Aaskov Biler På billedet ses et stykke dansk landbrugshistorie. Først er det en grå Ferguson 31, dernæst en Massey Ferguson 35X, så en BUKH, som i 1958 var den mest solgte traktor herhjemme, og til sidst en Fordson Super Major. Fra 1950´erne op til midt i 60´erne blev cirka 60 procent af Danmarks landbrugsjord bearbejdet med disse traktorer. (Private fotos)

Autogården Videbæk A/S Nygade 21 · 6920 Videbæk · Tlf. 97 17 17 66

Ove Jensen Møllegårdsvej 42 6933 Kibæk Se flere biler på: www.aaskovbiler.dk

Kosmetolog Obel er kommet godt fra start Klinikken i Rimmerhus har nu eksisteret i et år, og mange kunder har fået øjnene op for, at den er værd at køre efter - Hun er god nok. Der kan I godt køre ud… Sådan er der efterhånden flere og flere kunder fra Herningområdet, der siger til deres veninder, og det betyder, at klinikken i Rimmerhus, der bærer navnet Kosmetolog Obel, får flere og flere kunder. Også lokale. Folk har simpelt hen fundet ud af, at det er værd at køre helt til Rimmerhus for at få foretaget en ansigtsbehandling, ordnet fødder, negle osv. Og mange går tilmed derfra med nogle af de mange lækre produkter, klinikken sælger. - Jeg må sige, at jeg er blevet rigtigt godt taget imod med min klinik. Nu har jeg snart drevet klinikken i et år, og jeg oplever, at der er mange, der er lettede over, at de ikke behøver køre helt til Herning for at få ordnet det, der skal ordnes, udtaler klinikkens indehaver, 26-årige Anni Obel i Rimmerhus.

Hun har indrettet sin klinik derhjemme. Klinikken har sin egen bygning. Den er stor, hyggelig og smagfuldt indrettet.Og den virker yderst indbydende, når man træder ind i den. Det er der en del kunder, der har bemærket. - Forleden havde jeg en kunde, som slet ikke kunne holde op med at rose min klinik. Han var bare så imponeret. Det er dejligt, og jeg er glad for, at jeg valgte at indrette klinikken herhjemme. Det gør det så meget nemmere at få kabalen med familie og arbejde til at gå op, fortæller Anni Obel, som er gift og mor til to små børn. Hun nyder, at hun kan holde fri om eftermiddagen og hellige sig det at være mor og så kan gå i klinikken om formiddagen og om aftenen og bruge sin uddannelse der. Yes - det virker! - I det år, der er gået, siden jeg åbnede, har jeg arbejdet et halvt år ved siden af i en større klinik i Herning. Det var alt for meget for mig. Jeg lærte godt nok noget, som mine kunder i klinikken her vil få gavn af, men jeg fandt samtidig ud af, at dét at arbejde i en stor klinik slet ikke er mig, fortæl-

ler Anni Obel. Hun oplyser, at hendes kunder ofte kommer mere end én gang, og tilføjer med et smil, at hun så småt overvejer at få et logo, der kort og godt hedder: »Min mand kan se forandringen!« - Det var en kunde, der sagde det for nylig i min klinik. Hun fortalte, at hendes mand allerede efter to uger bemærkede, at man kunne se en forandring i hendes hud, forklarer Anni Obel og tilføjer, at den pågældende kunde har problemer med sin hud, og at det formentligt er derfor, man kan se et så tydeligt resultat allerede efter to uger. Klinikken i Rimmerhus er meget fleksibel mht. kundernes ønske om, hvornår de skal modtage behandling, og Anni Obel fortæller, at vestjyder ofte har det med at bestille i sidste øjeblik. - Vestjyder har det med ikke at ville bruge penge på dem selv. Derfor trækker de det til allersidste øjeblik eller bruger kun min klinik, når de får et gavekort, forklarer hun. For at imødekomme »den vestjyske spareiver«, som hun med et smil vælger at kalde det, har hun valgt også at tage produkter ind i sin klinik, som ikke er så dyre. Et nyt mærke i klinikken er

således mærket Kalahari. Det er ment som et vedligeholdelsesprodukt, og produkterne i denne serie, der er pakket pænt ind, tiltaler de kunder, der ønsker at passe godt på deres hud men samtdig ikke ønsker at bruge en mindre formue på at gøre det.

Dalens, der er en serie af produkter, lavet af naturens egne råvarer, er også et nyt produkt i klinikken, der sælger cremer, olier, lak, make-up m.m. Til sidst kan det oplyses, at klinikken i Rimmerhus også har succes med at tilbyde make-up-aftener og lignende

events. Klinikken tilbyder ansigtsbehandlinger, fodpleje, makeup og ordning af negle. Et års fødselsdagen markeres med gode tilbud i nogle uger. - ast

Anni Obel fotograferet, da hun åbnede sin klinik i Rimmerhus sidste år i oktober. Nu har klinikken eksisteret i snart et år, og meldingen er, at kundeskarren vokser støt. (Arkivfoto: - ast)


EFTERÅRETS

bolig

Videbæk/Spjald Avis sætter fokus på boligen ude og inde tirsdag den 8. oktober Der er deadline til temaet onsdag den 2. oktober

Til annoncørerne! Efteråret lurer lige om hjørnet. I haven skal der ryddes op efter sommeren, og der skal plantes til, så vi kan nyde planterne til næste år. Inden døre er det tid at reparere, lysne og skabe hygge, for at gøre klar til vinterens mørke tid. Med annoncering i Videbæk/Spjald Avis er der en enestående mulighed for at nå kunderne i lokalområdet. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

FARVER

stemning

HYGGE STIL

)DONHYHM‡9LGHE N 7OI‡)D[ (PDLOSRVW#YLGHEDHNERJWU\NNHULGN


Garagesalg. Møbler, tøj, service, brugskunst sælges. Kom og gør en god handel lørdag den 28. september kl. 10-15 på Ilderhedevej 9, 7270 Stakroge. Ruhåret hønsehund. 3 hanhundehvalpe af jagtglade forældre, er opvokset med leg blandt børn. Født den 18. juni. Vil blive gode til jagt- og familiehunde. 6.000 kr. Tlf. 28 68 39 37. Brænde sælges billigt: Af rene og tørre engangspaller savet i 20-30 cm stykker. Leveres 4 ksm ad gangen. Tlf. 27 96 76 99 efter kl. 14.00. Hvalpe til salg. Ruhåret hønsehund, født den 5. september, salgsklare den 31. oktober. Henning Jespersen, Fjelstervang, telefon 40 16 63 83. Er træet i haven blevet for stort? Står det lige op ad huset? Så lad os klare opgaven! Professionel udførsel af fældning, topkapning og beskæring, f.eks. kronereducering osv. Fræsning af rødder, stubbe og bambus med smal (90 cm bred) maskine. Skånsom mod græsplæne. www.dintræfælder. dk, tlf. 61 27 39 87. Opbevaringsrum/lagerlokale udlejes. Isolerede og frostfri opbevaringsrum udlejes. Forskellige størrelser. Fra 5-10 m2. Også mulighed for 60 m2 samlet. Gode tilkørselsforhold. Beliggende i Faster by, ved hovedvejen mellem Skjern og Videbæk. Pris pr. m2 pr. mdr. 50 kr. Henvendelse tlf. 40 18 42 99. Din flyttemand. Små og store flytninger udføres. Evt. med slutrengøring. Pensionistrabat 10%. Kontakt: 97 38 18 33. Peugeot 206 st.car 2004, nysynet, 49.000 kr. Opel Corsa 1,4, nysynet, 14.000 kr. Tlf. 28 20 25 79. Hesteopstaldning i Kibæk. Store bokse, ridehal med ny bund, daglig fold, selvpassestald. 22 78 40 09. Opmagasinering af campingvogne i ny hal med fast bund, i Kibæk, tlf. 51 36 15 79 el. 22 78 40 09. Algebehandling af hustage og fliser, pris alm. parcelhus 795 kr. Ring til MM Tagrens, tlf. 51 50 30 41. Brugbare møbler + ting og sager, også dødsbo, modtages med tak. Kirkens Korshærs Genbrug, Søndergade 13-15, Videbæk. Kan afhentes tlf. 97 17 23 36. Udenfor åbningstid, tlf. 25 82 33 29.

Antik-genbrug. Alt fra knappenåle til møbler sælges. Dødsboer/pulterkamre købes/afhentes. Åben hver ons.-tors. og første lørdag hver måned kl. 10-16. Stenbedets Antik og Genbrug, Horsmosen 7, 6900 Skjern. Tlf. 22 36 85 25.

Arbejde med minilæsser. B125 cm minigraver til sokkel. Jordbor 15 til 80 cm i diam. 200 cm i dyb. Stubfræser, nedbrydning af beton og sægning af belægningssten, mindre mureropgaver. Tlf. 20 95 67 00.

Campingvogne, biler og både, opbevares i isolerede lokaler. Fabriksvej 24, Videbæk, tlf. 21 12 62 22.

Rimmerhus Dyrepension når du skal på ferie passer vi din hund under gode og trygge forhold. Tlf. 97 22 11 00. Mail: orla@ remmerhusdyrepension.dk

Lagerlokaler udlejes. Kan opvarmes, 160 kr./ m2 om året + moms. Fabriksvej, Videbæk, tlf. 21 12 62 22. Stort lagersalg på Fabriksvej 2, 6973 Ørnhøj hver lørdag og søndag fra kl. 10.00. Nyt legetøj, parfumer, sko, damesko, dametøj bælter, crocs, nye vinduer, madkasser, drikkedunke med navn, nye børnecykler + meget, meget mere. JP Handel. Karolines Hundesalon. Klip, trim og vask af hunde i alle størrelser. (Velling). karolineshundesalon.dk tlf. 28 68 74 33. Jysk Køkken Outlet Ørnhøj. Her finder du køkken, bad og garderobe til små penge. Bordplade efter mål, mange lågetyper på lager. Åben efter aftale. Telefon 40 86 68 68. Vinduespudsning udføres. Ring for tilbud, Lars’ Vinduespolering, telefon 22 38 77 87. Kloakarbejde af kloakmester, alle de nødvendige papirer. Nedbrydning af gårde, gylletanke og staldgulve. Støbning af sokkel og gulv, samt mindre mureopgaver. Tlf. 20 95 67 00. Lopper i Videbæk og omegn. Videbæk Y’s Mens Club samler lopper. Kontakt Hartvig Thomsen, Spjald, 97 38 14 85, Gunnar Korshøj, 97 17 88 30 - 40 75 93 30. Hans Follmann Sørensen, 97 17 35 45 - 26 32 13 90. Se www.videbaek.ysmen.dk Spændende haver tegnes. Gratis og uforpligtende besøg af Anna Hangaard, Hangaards Have. Telefon 97 36 43 10. Hundepension i No. Grimstrup Hundehotel tilbyder kærlig pasning af hunde. Stor lys boks med gulvvarme + løbegård, 4 gåture dagligt. Tlf. 97 87 59 08 www.vipasserdinhund.dk

Sidste frist for indlevering af »Mini-Marked«-annoncer er fredag kl. 9.00 Mindstepris 25 kr. for de første 4 linjer og 5,00 kr. for hver efterfølgende linje. Husk ordmellemrum. Annoncerne skal betales forud i check/frimærker/kontant. Derved undgår vi fordyrende led såsom faktura, kuvert og porto. Annoncer, der modtages efter indleveringsfristen, udskydes til den følgende uge. Indsend annoncen pr. brev til Videbæk Bogtrykkeri, Falkevej 4, 6920 Videbæk, og vedlæg betalingen i check/frimærker, eller indlevér den på vort kontor på samme adresse. Kvittering fremsendes, når der vedlægges svarporto. Navn: Adresse:

Musik tilbydes til alle former for fest. Dæmpet dinnermusik og festlig dansemusik. Booking: IngeJettes Musik. 97 19 44 47. Hestetrailer udlejes. Også velegnet til flyttetrailer. Nørregård, Troldhede. Tlf. 97 19 44 41 eller 20 15 91 41. Fest og lækker mad - så Annelises Køkken. Tilbud forret, Hovedret, dessert i alt kr. 109. Bemærk: Under middagen medfølger 1 kok uden beregning. Telefon 97 12 91 94. Videbæk Forsamlingshus. Udlejning tlf. 40 43 16 04. Se mere på www.videbaekforsamlingshus.dk Lej komplet badeværelse på lille trailer. V/k vand, varme, alt til el, vand, afløb medfølger. www.flemmingsmaskinudlejning.dk Telefon 23 60 87 32. www.flemmingsmaskinudlejning.dk Minilæsser, minigraver, stor gravemaskine, stubfræser, motortrillebør, meget mere, spørg. Tlf. 23 60 87 32. Kibæk opbevaring. Stort som småt, tørt og godt. Handyhal.dk 21 63 68 86. Musik til festen. Diner- og frisk dansemusik med sang til enhver festlig lejlighed. Kig ind på www.flemmingsmusik.dk Flemming Madsen, tlf. 97 16 88 73. Lumi Genbrug, Nygade 19, Videbæk. Alle gode genbrugsting modtages med tak, såsom tøj, møbler, hvidevarer, cykler og dødsboer m.v. Varer modtages i butikkens åbningtid. Kan du ikke selv levere, kontakt da Lumi Genbrug på tlf. 26 14 22 85 eller 42 18 42 18. lokalviden.dk - den online version af Telefonnøglen for Videbæk/Spjald-området, udgivet af Videbæk Bogtrykkeri A/S. Her finder du oplysninger på lokale firmaer og personer lynhurtigt.

Videbæk telt- og service udlejning udlejer telte, borde, stole service, gulv og fadøl. Vi anbefaler også vor totalarrangement: Telt, borde, stole, service og menu til en samlet kuvertpris. Eks.: Helstegt pattegris m/ tilbehør til 205,- kr. Mange andre menuer til en god og vellykket fest fra 169 kr. pr. kuvert. 97 17 19 32 el. 40 83 33 45. Alt havearbejde udføres. Fræsning og beskæring af buske og træer. Græsplæner, såning og fræsning. Mosfjerner. Pasning for boligforeninger og industrigrunde. Arbejde med minigraver og gummiged. 82 cm. Nyt, stubfræsning. Villys Hjemmeservice,telefon 21 44 85 04 - 97 35 36 68. Beholderkontrol og tilstandsrapport ved hushandel og energimærke + el-eftersyn udføres. Byggesyn Vest ved Jens Anton Madsen, tlf. 97 38 11 94 eller 20 33 11 94. Reparation og pålægning af nyt paptag. Niels Højland. Tlf. 97 17 22 76 eller 20 66 22 76. Nyt! Nu sælger vi også trævinduer i høj kvalitet også godkendt til fredede bygninger. Niels Højland. Tlf. 97 17 22 76 el. 20 66 22 76. Salg og opstilling samt montering af køkkener, garderober og bad. Niels Højland. Tlf. 97 17 22 76 20 66 22 76.

Fiskeudstyr, nyhed, kæmpe udvalg til små priser hos Campingforum, Østerbro 6, Kibæk. 97 19 17 98. wwwcampingforum.dk Jyllands billigste trailere. 205x110, kun kr. 2.995. Plus mange andre str. til bundpriser. Kom nu. Vi mangler plads. Campingforum Kibæk, tlf. 97 19 17 98. Fortelte fra kr. 4.395. Brugte fra 1.495,-. Vintertelte, autotelte. Nye fra kr. 1.895. Brugte fra 995,-. Danmarks største lager og mindste priser. Campingforum Kibæk. Tlf. 97 19 17 98. Campingvogne og teltvogne, nye og brugte. Brugte fra kun 16.995,Demovogne spar kr. 11.300. Campingforum Kibæk. Tlf. 97 19 17 98. Privat klaverundervisning til rabatpris. Åse Leth, Grantoften 5, Vind, 7500 Holstebro, aaseleth@ mail.dk Tlf. 97 13 37 11 el. 22 15 57 78. Belægningssten. Ca. 80 m2 kan afhentes. Telefon 23 64 90 57. Carport i træ, sortmalet. Inkl. skur på ca. 6 m2. Kan afhentes. Telefon 23 64 90 57. Sælges. 100 stk. 2-årige liguster hækplanter. Højde ca. 50 cm. Pris 8 kr. pr. stk. Tlf. 60 14 70 72.

Jagttøj repareres. Knapper og lynlåse udskiftes. Møblepolstring Matador, Ørnhøj. Tlf. 97 38 63 46. Idyllisk sommerhus ved Struer udlejes. 4 pers., stor udestue, opvaskemaskine, fjordudsigt, 200 m til vandet. Uge 42, 1.500 kr. Weekend, 650 kr. Tlf. 97 13 30 42 eller 21 82 81 83. Julebasar 16. nov. kl. 1016. Medborgerhuset Ringkøbing. Få ledige stande til juleting, gerne håndlavede. Sannah@mail-online.dk Cockerpets hundesalon, Snejbjerg tilbyder klip, trim og vask af din hund. Tidsbestilling på telefon 20 27 94 33 el. 61 18 44 41. www.cockerpets.dk. Skærver. Mørk grå, str. 8-11 mm. Ca. 1.200 kg. Pris 600 kr. Tlf. 22 95 56 38. Plastikdør, 210x70. Plastikvindue, 195x75. Indvendig dør, 200x80. 30 branddør 200x80. 6 stk. træspær, længde 315 x kip 50 cm. Tlf. 21 31 67 71. Blå Kors Genbrug, Hovedgaden 60, Ørnhøj. Her finder du alt. Møbler, køkkenting og nips. Man.-fre. 10-17. Lør. 10-13. OBS nyt tlf. nr. 29 48 86 61.

Plastvinduer og facadedøre, udestuer, termoruder sælges. Niels Højland, tlf. 97 17 22 76-20 66 22 76. Teleskoplæsser udlejes. Tlf. 21 42 32 34. Opmagasineringsrum fra 12 m2. Lagerhotel fra 30-600 m2. Stor porthøjde og gode tilkørselsforhold. Bjørnskovs Hjemmeservice. www.bjornskovhjemmeservice.dk. 30 53 43 04. Klargøring til syn fast pris gives. Aaskov Biler, Kibæk, 97 19 29 33, 21 73 09 23 eller 22 67 31 39. Anderledes fodbehandling, tlf. 60 70 11 49 eller se www.team-boelsgaard. vpweb.dk Vinteropbevaring af campingvogne, både og biler i god hal med fast bund i Kibæk. Ring 51 50 30 41. Loppemarked i Kibæk Hallen 6. oktober kl. 10-15. Køb stand for 125 kr. Hør mere på tlf. 25 56 10 36.

- køb, sælg eller byt gennem en annonce i »Mini-Marked« i Videbæk/Spjald Avis, Lokalposten for Lem, Højmark m.fl. og Ugeposten, der tilsammen udkommer i ca. 28.300 eksemplarer


Kræftdiagnose fik journalist til at gå i krig… Astrid J. Vestergaard fortæller på Westergaards Hotel om det at få brystkræft

Astrid J. Vestergaard blev i november 2011 konstateret syg med brystkræft. Hun gennemgik to operationer, fik seks gange kemo og 25 strålebehandlinger, hvorefter hun vendte tilbage til jobbet som journalist på Videbæk/Spjald Avis. I forbindelse med brystkræft-ugen holder hun et foredrag på Westergaards Hotel i Videbæk. Læs mere i artiklen… (Privat foto)

- Du har kræft. Det ser ud til at være alvorligt, og vi anbefaler både operation, kemo og stråler! Sådan lød det på Holstebro Sygehus 24. november 2011, og journalist Astrid J. Vestergaards verden væltede totalt. Det fortæller hun om i et foredrag på Westergaards Hotel i Videbæk onsdag aften i næste uge. Den entré, man betaler for at komme ind, går ubeskåret til kampagnen »Støt brysterne«, for hotellet og Videbæk Bageri har invilget i at sponsorere kaffen, og Astrid holder sit foredrag uden betaling. Foredraget bærer titlen »Kæmp for alt, hvad du har kært«, og denne titel er ikke tilfældig.

- Da jeg blev konstateret syg, gik jeg i gang med at læse Bubbers bog om de danske soldater, der blev sendt i krig i Afghanistan. Den bog hedder »Kæmp for alt, hvad du har kært«, og for mig blev de ord nærmest en slags ledetråd. Jeg opdagede, at jeg aldrig rigtigt havde skullet kæmpe for noget her i livet, og jeg gik målrettet i gang med at forberede mig på at skulle være soldat. Følelsen af at skulle i krig blev yderligere forstærket, da jeg valgte at få mit hår barberet af forud for første kemobehandling, fortæller Astrid J. Vestergaard. Hun fortæller i sit foredrag om det at miste en del af sin kvindelighed. Om det at komme tæt på døden i en forholdsvis ung alder, og om hvilke eftervirkninger, der opstår bagefter - ikke kun de fysiske men også de psykiske. - Jeg er meget ydmyg over for at skulle holde sådan et foredrag, for bare fordi jeg indtil nu

har kunnet gå hjem fra kontrollerne med meldingen: »Alt er fint«, ja, så ved jeg jo godt, at jeg risikerer at få et tilbagefald, og at der er mennesker rundt omkring mig, der dør af kræft og efterlader pårørende, som i den grad væltes omkuld. Min verden væltede også, men jeg er her endnu, og jeg har lyst til at give de erfaringer, jeg har fået, videre, fortæller Astrid J. Vestergaard, som sidste år - i forbindelse med brystkræftugen - gav et lignende foredrag i sin fødeby Vejen. Det gav flere tusinde kroner til Støt Brysterne, og hun håber, at foredraget i Videbæk vil få samme effekt. - Det er vigtigt, at man støtter det arbejde, der gøres for at forske i sådanne sygdomme. Kræft er efterhånden så udbredt, at ingen kan vide sig sikker, og selv om det er noget grænseoverskridende for mig at skulle fortælle om mit kræftforløb i den by, hvor jeg arbejder, har jeg valgt at stå frem, for jeg vil gerne give mit bidrag til

kampagnen, og jeg håber, mit foredrag kan hjælpe andre, der er/har været/eller måske kommer i samme situation, udtaler den lokale journalist, som i øvrigt lover, at hendes foredrag ikke kun bliver fyldt med alvor og smerte. Foredraget vil også være fyldt med humor og livsglæde. - Når verden vælter, bliver alting forfærdeligt trist, så det gælder om at holde fast i selve livet. Og livet er jo herligt - uanset hvordan det ender, lyder det fra Astrid J. Vestergaard. Arrangør af foredraget er Videbæk Borgerforening og VGU med støtte af Videbæk Handel & Erhverv. Disse tre foreninger er også på banen om lørdagen i uge 40, der er udnævnt til at være brystkræft-uge i Danmark. I Videbæk afvikles en lyserød lørdag med gode tilbud i butikkerne og et løb - hvor man også kan vælge at gå - til fordel for Støt brysterne.

UGEPOSTEN

)DONHYHM‡9LGHE N 7OI‡)D[ (PDLOSRVW#YLGHEDHNERJWU\NNHULGN

)DONHYHM‡9LGHE N 7OI‡)D[ (PDLOSRVW#YLGHEDHNERJWU\NNHULGN

Falkevej 4 . 6920 Videbæk Telefon 97 19 10 07 E-mail: ugeposten@videbaek-bogtrykkeri.dk

LÆS AVISEN PÅ NETTET

God opbakning til sommerfest Vejret var med de fremmødte, da der forleden var sensommerfest i Bæktoften SFO. - Omkring 270 børn, forældre og søskende var samlet til hyggeligt samvær og sjove timer. Aftenen begyndte med spisning, hvor folk havde medbragt en madkurv, og der var mulighed for at lægge kød på grillen, fortæller Helle Flydtkjær, SFO Bæktoften. I løbet af aftenen var der masser af aktiviteter. - chri

Avisen kan læses på nettet fra tirsdag morgen kl. 9.00 Videbæk/Spjald Avis www.videbaekspjaldavis.dk Lokalposten Lem www.lokalpostenlem.dk Ugeposten Kibæk www.ugepostenkibaek.dk


Fra en gang om ugen til en gang om dagen Tina Hammelsvang Kirk kan lindre fordøjelsesproblemer - Der er flere eksempler pü mennesker, som slipper af med fordøjelsesproblemer som forstoppelse, diarrÊ, oppustet mave og uønsket luft i maven efter behandling med zoneterapi, siger Tina Hammelsvang Kirk, FDZ zoneterapeut - RAB behandler i Grønbjerg. Mange danskere für ondt i maven, nür de bliver stressede. De mener, at problemer med bl.a. forstoppelse, diarrÊ, oppustet mave og uønsket luft i maven har stor betydning for deres generelle velbefindende. - Der er en tendens til, at det isÌr er kvinder, der für maveproblemer, men ogsü mange børn har fordøjelsesproblemer. Der er dog hüb forude,

for flere med fordøjelsesproblemer har haft rigtig gode resultater med zoneterapi, og har kunnet lÌgge afføringsmidlerne vÌk. Efterfølgende er det vigtigt at se pü motionsvaner, vÌskeindtag og kostvaner for at bevare den gode fordøjelse, siger Tina Hammelsvang Kirk Linda havde store smerter. - Det kunne ikke blive meget vÌrre og smerterne var uudholdelige. Südan havde Linda det, da hun første gang kom til mig pü klinikken, siger Tina Hammelsvang Kirk. Linda led af forstoppelse og mavekrampe og var rigtig ked af det. Fra en gang i ugen til en gang om dagen Tanken om at ligge sig pü briksen var ikke fjern, da hun var positiv indstillet pü at fü zo-

neterapi. I starten af behandlingen var der mange ømme punkter under fødderne, men det gjorde ikke pü noget tidspunkt ubehageligt ondt at blive trykket og masseret under fødderne. Det føltes derimod dejligt at fü trykket pü punkterne. - Under behandlingerne Ìndrede Lindas gener sig og hun fik det gradvist bedre. Da hun afslutter behandlingsforløbet er hun glad og tilfreds og har füet det rigtig godt. Hun gür pü toilettet en til to gange om dagen, siger Tina Hammelsvang Kirk. FÌrre sygedage og forøget livskvalitet FDZ Forenede Danske Zoneterapeuter hører jÌvnligt südanne historier. - Mange lever med problemet i ürevis, hvilket giver forringet livskvalitet med gentagne sygemeldinger, lÌgebesøg og undersøgelser til følge. Og

det kommer i sidste ende til at koste samfundet millioner af kroner, siger bestyrelsesformand, Lisbeth D. Nielsen. 70 procent af immunforsvaret sidder i mave-tarm-systemet. Derfor er maveproblemerne skyld i mange af danskernes sygedage, konkluderes det i undersøgelsen gennemført af Analyseinstituttet Zapera for Cultura, hvor godt 1.000 danskere i aldersgruppen 1860 er blevet spurgt om maveproblemer. I de tilfÌlde, hvor anden sygdom er udelukket, ville disse fordøjelsesproblemer ofte kunne klares med en kostomlÌgning, øget motion og behandling med zoneterapi. Derfor er der fra FDZ et stort ønske om at fü etableret et samarbejde med den etablerede sundhedssektor pü dette felt. Simpelthen fordi det ville kaste meget af sig - til gavn for alle parter, slutter Lisbeth D. Nielsen.

Tina Hammelsvang Kirk, Grønbjerg.

Skünsom og naturlig behandling. Der er mange gode grunde til at prøve et forløb med zoneterapi, hvis man har problemer med fordøjelsen.

- Behandlingen er naturlig, afslappende, uden bivirkninger, skĂĽnsom og efter mange kunders udsagn ogsĂĽ effektiv, siger zoneterapeut Tina Hammelsvang Kirk. - chri

FORSKELLIGT

EDB service

 Betalinger Nem ID - Digital postkasse Installation af PC â&#x20AC;&#x201C; mv. EDB-hjĂŚlp i hjemmet, nĂĽr det passer digâ&#x20AC;Ś

VidebĂŚk EDB-service v/Ninna Hansen BlĂĽbĂŚrvej 53 â&#x20AC;˘ 6920 VidebĂŚk Tlf. 3195 4502

Vognmandskørsel tilbydes Transportopgaver af enhver art løses. Kørsel med slamsuger/spulevogn Krankørsel

Sand og grus, mørtel, flis, pyntegrus, flere farver og størrelser

Ă&#x2026;bne og lukkede containere pĂĽ dag- og mĂĽnedsleje

VOGNMAND ¡ TARM - SKJERN ¡ Tlf. 97353016 ¡ 97178270 ¡ 20943016

SUNDHED OG VELVĂ&#x2020;RE Ă&#x2026;BNINGSTIDER

VidebĂŚk

EDB-hjĂŚlp til privateâ&#x20AC;Ś

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag* Fredag Lørdag

kl. 9.00-17.30 kl. 8.00-17.30 kl. 8.00-19.00 kl. 8.00-19.00 kl. 8.00-17.30 kl. 8.00-12.00

* Torsd

kl

A D V O K AT F I R M A E T

JOHANSEN & BLIDDAL v/ Inger B. Mølgaard ¡ Søndergade 22 ¡ VidebÌk

Tlf. 97 17 24 72

Taxi VestVidebĂŚk 6181 1111

v. Hanne Pedersen taxivest@gmail.com www.taxi-vest.dk UndgĂĽ ventetid - ring og bestil

NYT! Online booking pĂĽ www.salonhairvidebak.dk

LĂ&#x2DC;SNINGER

NYHED

- med fokus pĂĽ mennesket

Klinik for fodterapi Paul Johansen (Adv.H)

Bredgade 20

Lotte Bliddal (Adv.L) Michael Jørgensen (Adv.L)

6920 VidebĂŚk

Tlf. 97 17 22 44

Berit Holmstrøm (Adv.)

www.paulex.dk

v/Lene G. Jespersen Fodterapi Statsaut. fodterapeut f.eks. fjernelse af hürd Møllebyvej 2 hud, ligtorne, behand6933 KibÌk ling af nedgroede negle,

Tidsbestilling 97 19 11 70 - Nu med ydernummer

nedslibning af fortykkede og svampenegle, aďŹ&#x201A;astninger m.m. IndlĂŚgssĂĽler

- en del af Advokatfirmaet Johansen & Bliddal

SĂŚt dit hus til salg hos os - fast lavt salĂŚr 35.000 kr.

3PMJHIFETWFK t)FSOJOH )BWOFQMBETFOt3JOHLÂ&#x201C;CJOH 5FMFGPOt5FMFGBY XXXBEWPEBOEL

DYRLĂ&#x2020;GEGRUPPEN !40'8',EÂ&#x2DC;+&'$=-Â&#x2DC;.(TMKEKEIGG 999T&;4.#')')4722'0T&/Ă?&;45-.+0+--'0'4Ă?$'0(146+&5$'56+.6' -1057.6#6+10'4X(1&'45#.)1)4Ă?&)+80+0) /#0&#)g105&#)(4#-.TLTNNgEITNN 6145&#)g(4'&#)(4#-.TLTNNgEHTNN ´$'0-1057.6#6+10(148#%%+0#6+10X%*+2g /=4-0+0)/T/T105&#)'-.TEJTNNgELTNNT

BESKĂ&#x2020;FTIGELSE

Freelance-bogholder Har du en mindre virksomhed, hvor det kniber med at følge med pĂĽ kontoret, eller burde du blot lave det, du er god til? Jeg har valgt at lave det, jeg er bedst til â&#x20AC;&#x201C; bogføring, fakturering, balancer til momsindberetning. SĂŚtte tingene i faste rammer og fĂĽ orden pĂĽ papirerne. Jeg har 12 ĂĽrs erfaring fra et revisionskontor. StĂĽr du og mangler ĂŠn som mig, sĂĽ ring pĂĽ tlf. 40 72 60 33. Anna Kirk Nørgaard Lem St.

Har du ofte ondt i maven? Zoneterapi kan hjÌlpe! Lider du ofte af diarrÊ, forstoppelse eller luft i maven, sü prøv zoneterapi Tina Hammelsvang Kirk Klinik for sundhed og velvÌre Grønbjerg ¡ Vildbjerg Tlf. 22 37 72 33 - www.klinikforsundhed.dk


Lørdag den 28. september kl. 12.15 på Videbæk Stadion

VIDEBÆK - VARDE IF Magnus Christensen

Michael Gamborg

Anja Lyhne

19 03

ID RÆTSFORE

Serie 1 Gratis entré

Finn Bendtsen

Tage Jensen

Handelsbanken

Støtteforeningen for VIF

Videbæk Revisionskontor

ABC Lavpris

Gamborg Byg og Montage

3-0

1-0

2-1

2-0

1-3

Kenneth Lykke

Poul Bæksted

Ingolf Hoffmann

Niels Ove Henriksen

Anders Hedegård

V-Designhuse

Nordea

Hoffmann Byg

Sportigan

SuperBrugsen

3-1

3-1

2-1

3-1

0-1

Fl. Meldgård

Jette Clausen

Per A. Sørensen

Spjald Tømrer og Snedker

Videbæk Bogtrykkeri

Vestjylland Forsikring

Allan Mikkelsen

Kaj Jensen

Vestjysk BANK

Videbæk VVS

2-0

3-1

3-0

2-1

3-1

Jens Christiansen

Bent Gråkjær

Videbæk Tømmerhandel

Westergaards Hotel

Inger Mølgaard

Sejrs Entreprenør

JM Solfilm

Salon Hair

Morten Sejr

Jan Uhrskov

4-1

2-1

1-1

3-0

0-0

Schmidt og Danielsen

Sparekassen Thy

HNN Byggefirma

Søren Danielsen

Arne S. Pedersen

Claus Henriksen

2-0

3-1

2-1

Pointstilling 6 Videbæk Tømmerhandel

2 Sejrs Entreprenørforretning

5 Din Tøjmand - Sportigan

2 HNN Byggefirma

4 SuperBrugsen

2 Schmidt og Danielsen

4 Salon Hair

2 Sparekassen Thy

4 JM Solfilm

2 Gamborg Byg og Montage

4 Videbæk Revisionskontor 4 Hoffmann Byg 2 Westergaards Hotel 2 Handelsbanken 2 Vestjylland Forsikring 2 Videbæk Bogtrykkeri 2 ABC Lavpris 2 Nordea 2 Støtteforeningen for VIF 2 V-Designhuse 2 Vestjysk BANK 2 Videbæk VVS 2 Spjald Tømrer og Snedker

Kampkommentar Der er dømt vaskeægte drama på lørdag kl. 12.15. Vi tager imod Varde, som vi ligger side om side med i bunden af rækken, taberen af kampen står med det ene ben i serie 2. Så kampen skal vindes, og det ved begge hold, så det må være parathed og klarhed på dagen, der bliver afgørende. Jeg er meget tilfreds med spillet de sidste par kampe, og de nye spillere på holdet er blevet spillet mere ind i vores stil, og formen er ved at være der alle steder. Vi tabte sidste runde i Grindsted, men også den kamp var vi det bedste hold over de 90 min. Vores eneste og store problem er, at vi ikke kan score i øjeblikket, og vi agerer og træffer mange forkerte beslutninger i modstanderens felt. Så vi ved hvad vi skal arbejde på. Spillet i de

NI NG

K V ID E B Æ

TIP UGENS VIF KAMP

FODBOLD

sidste to kampe har været supergodt, så det skal vi fortsætte mod Varde. Vi skal bare have den sidste lille og meget vigtige detalje med i vores spil og det er målene. Bundhold skal bare være bedre i deres gode perioder, og det giver mere selvtillid, og mere energi i kampene at komme foran, så det satser vi på vi gør mod Varde lørdag. Men vi ved også, med dette nye hold, vi ikke kan levere en kamp på 80% som i serie 2 og så vinde, vi skal ramme 100%, hvis vi skal have point i serie 1. Så det skulle gerne ses på træningen i ugen op til denne vigtige kamp, men ikke mindst på lørdag, vi skal være der og levere en toppræstation. Derfor har vi brug for alt den støtte vi kan få på lørdag kl. 12.15. Ruben Nicklas Nielsen


BEKENDTGĂ&#x2DC;RELSER Ă&#x2026;bent hus

Gudstjenester

Tirsdag den 8. oktober fylder jeg sĂĽmĂŚnd 50 ĂĽr. I den anledning vil det glĂŚde mig at se familie, naboer, venner og bekendte. Der er gris pĂĽ grillen fra kl. 12.56-kl. ??.?? HĂĽber vi ses Karsten Klit SkovvĂŚnget 8

Math. 25,40: Kongen (Jesus) vil svare dem: ÂťDet siger jeg jer: Hvad I har gjort imod selv den mest oversete af dem, som er mine, det har I ogsĂĽ gjort mod mig.ÂŤ

Al opmĂŚrksomhed

VIDEBĂ&#x2020;K

ved min fødselsdag den 11. oktober frabedes venligst! Toyoko Svendsen Spjald

Seniorstedet Onsdag den 2. oktober kl. 14.00. Foredrag ved fhv. borgmester Torben Nørregaard, VidebÌk. Emne: FortsÌttelse følger. Centerrüdet

Viet i Skovshoved Kirke Tina Haubjerg Johansen og Steen Haubjerg Johansen, Charlottenlund

Ă&#x2DC;rnhøj Friplejehjem fylder 1 ĂĽr Festdage i anledning af fødselsdagen: Fredag den 27. september kl. 19.00: Hjemmets banko i minihallen. Lørdag den 28. september kl. 10.00-13.00: EfterĂĽrsmarked pĂĽ plejehjemmet. Søndag den 29. september kl. 14.00-16.00: Festeftermiddag i minihallen. Kirkekoret â&#x20AC;&#x201C; Thyra Frank â&#x20AC;&#x201C; Kaffe og fĂŚllessang, entrĂŠ 75 kr. Tirsdag den 1. oktober kl. 9.30: Hjemmet serverer kaffe og kringle. Derefter morgensang. - Kl. 14.30 kaffe og fødselsdagskage. Alle er velkomne.

Hilsen Ă&#x2DC;rnhøj Friplejehjem

Ringkøbing-Skjern Kommune Indvielse og übent hus pü Spjald Skole

Emaus - Vorgod www.emaus.dk Ons. d. 25. sept. kl. 19.00: Høstfest i Emaus med tombola, fiskedam, lotteri m.m. og tale ved konsulent i DFS Hanne Pedersen, Herborg. Husk at aflevere spørgsmül til Gert senest den 26. sept. Søn. d. 29. sept. kl. 10.30: Søndagsskole i Emaus. Man. d. 30. sept. kl. 14.30: Kvindekredsen mødes hos Bodil Jensen. Besøg af Elly Vesterager.

Kontaktperson: Tlf. 97 17 57 60

Fjelstervang Havekreds inviterer onsdag d. 2. oktober kl. 19.00 til foredrag i Landsbycentret ved Anne Marie fra LønbÌk Planteskole. Anne Marie har interesse for de mere specielle planter, isÌr sjÌldne trÌer og buske. Pris: 50/70 kr. Tilmelding senest 27. september til Citta, tlf. 97 19 14 10 (17-19). Alle er velkomne.

FiskbÌk Missionshus Tirs. d. 1. okt. kl. 19.00: Oktobermøde i Faster Kirke v/ pastor Thorkild Lundberg, Struer. Ons. d. 2. okt. kl. 19.30: Oktobermøde i FiskbÌk Missionshus v/ Jørgen Hedager Nielsen, Børkop.

GPS7JEFCÂ?LPHPNFHO t+FHIKÂ?MQFSNFEBMUWFESÂ&#x201C;SFOEFCFHSBWFMTFS PHCJTÂ?UUFMTFS t+FHLPNNFSHFSOFUJMKFSPHMBWFSBMMFBGUBMFS W)BOT1FEFSTFO

4WBSFSIFMFEÂ&#x201C;HOFU .PCJMr#SFEHBEF"r7JEFCÂ?LrXXXIQCFHSBWFMTFEL

VidebĂŚk-Spjald Begravelsesforretning v/ Hanne BĂźlow

Marianne BĂźlow

Hanne BĂźlow

Sonja Andersen

Frejasvej 3 ¡ 6950 Ringkøbing

Tlf. 97 32 13 44 DĂ&#x2DC;GNVAGT Garanti for tryghed, rĂĽdgivning og service

VIDEBĂ&#x2020;K INDRE MISSION Onsdag den 25. sept. kl. 19.30: Spontan aften. Torsdag den 26. sept. kl. 19.00: STJERNEGLIMT. Fredag den 27. sept. kl. 18.00: FĂŚllesaften. Hver familie tager mad med til sig selv + 1 ekstra. Kl. 19.00. Høstfest. SogneprĂŚst Orla VillekjĂŚr, ÂťLivet i ĂĽnden, Gal. 5,13-26ÂŤ. Forkyndelse for børn i klubberne. Lotteri. Hver familie medbringer mindst 1 gevinst Ă ca. 25 kr. Mandag den 30. sept. kl. 19.00: TEENKLUB. Tirsdag den 1. oktober kl. 19.30: Møde v. missionĂŚr Johan Schmidt Larsen. Emne: ÂťJagten pĂĽ lykkeÂŤ.

www.jesus-net.dk

EP SKO

Hjertelig tak

tillykke med 80-ĂĽrs jubilĂŚet

for den store opmÌrksomhed i anledning af Lions Clubs Børnehaves 40-ürs jubilÌum. Tak til alle jer der kom og var med til at gøre jubilÌet til en festlig dag. Tak for breve, blomster, gaver og taler. Bestyrelsen og personalet i Lions Club Børnehave

www.rksk.dk

Falkevej 4 â&#x20AC;˘ 6920 VidebĂŚk â&#x20AC;˘ Telefon 97 17 11 22 â&#x20AC;˘ Telefax 97 17 31 11 E-mail: post@videbaek-bogtrykkeri.dk Udgivet af VidebĂŚk Bogtrykkeri as â&#x20AC;˘ Ansvarshavende: Jette Clausen Medlem af De Lokale Ugeaviser

VORGOD Ons. d. 25. sept. kl. 16.00: Børnekreds. Fre. d. 27. sept. kl. 19.00: Høstfest v/ Kurt Nielsen. Tirs. d. 1. okt. kl. 19.00: Juniorklub.

#FHSBWFMTFTGPSSFUOJOHFO

VidebÌk Handel og Erhverv ønsker

torsdag den 10. oktober kl. 15.30-17.30 Den nyrenoverede skole bliver officielt indviet, og vi vil gerne invitere alle interesserede til at komme og se den ÂťnyeÂŤ skole. Alle er velkomne. Venlig hilsen Spjald Skole

   

Man. d. 23. - tors. d. 26. sept. kl. 19.00: Exodusmøder v/ Karsten Christensen pü Solgürden. Tirs. d. 24. sept. kl. 16.15: Børneklubben Spiren. Tirs. d. 24. sept. kl. 19.00: Juniorklub og teenklub. Man. d. 30. sept. kl. 14.30: Kvindekreds: Kvindernes eftermiddag. Tirs. d. 1. okt. kl. 16.15: Børneklubben Spiren. Tirs. d. 1. okt. kl. 19.00: Juniorklub og teenklub. Ons. d. 2. okt. kl. 19.30: Bede- og nadvermøde.

Søndag den 29. september VidebĂŚk kl. 10.30. Esmarch. Kl. 19.00. Esmarch, stillegudstj. Herborg ingen gudstj. Nr. Vium kl. 9.00. Troldhede kl. 16.00. Koncert. Sdr. Felding kl. 9.30. Vorgod ingen gudstj. Fjelstervang kl. 10.30. Brejning ingen gudstj. VĂŚggerskilde kl. 9.00. Bodil Toftdahl. Ă&#x2DC;rnhøj kl. 10.30. Høstgudstj. Nr. Omme ingen gudstj. Torsted kl. 14.00. Høstgudstj. Hover kl. 9.00. Høstgudstj. Ă&#x2DC;lstrup kl. 10.30. Høstgudstj. Timring kl. 9.00. Tiphede kl. 10.30. No kl. 10.30. Hee kl. 14.00. Høstgudstj. Velling kl. 10.30. Lem Sydsogn kl. 9.00. Højmark kl. 10.30.

OMRĂ&#x2026;DE Omdeles til samtlige husstande tirsdag/onsdag i AbildĂĽ, Assing, Astrup, Barde, Borris, Dejbjerg, Egeris, Finderup, FiskbĂŚk, Fjelstervang, Grønbjerg, Hanning, Haunstrup, Hee, Herborg, Hover, Højmark, Lem, No, Remmerhus, RĂŚkker Mølle, Sdr. Felding, Spjald, Thorsted, Tim, Timring, Troldhede, Velling, VidebĂŚk, Vildbjerg, Vind, Vorgod, Ă&#x2DC;lstrup, Ă&#x2DC;rnhøj ANNONCEPRIS 3,30 kr. ekskl. moms pr. mm pr. spalte - Min. 40 mm ANNONCEINDLEVERING Korrekturannoncer senest torsdag kl. 12. Rubrikannoncer senest fredag kl. 12.

OPLAG Ca. 15.250 stk. GRAFISK PRODUKTION VidebĂŚk Bogtrykkeri Aâ&#x20AC;˘S TRYK OTM Avistrykkeri Herning-Ikast A/S AFFOTOGRAFERING FORBUDT Affotografering og/eller gengivelse af tekst og annoncer til andre media er forbudt i h.t. loven om ophavsret. Trykkeriet tager forbehold overfor eventuelle trykfejl


BEKENDTGØRELSER Ændring i afregningen af spildevand for erhvervsdrivende Folketinget har vedtaget en ændring i afregningen af m3-prisen for spildevandsafledning for erhvervsdrivende, der afleder mere end 500 m3 pr. år. Det betyder, at erhvervsdrivende, der opfylder de fastlagte betingelser, kan opnå rabat på m3-prisen for spildevandsafledning. Se mere på vores hjemmeside www.rsforsyning.dk, hvor vi har en nærmere beskrivelse, samt lovgrundlag og vejledninger. Erhvervsdrivende skal selv tilmelde sig på www.trappetilmelding.dk. Fristen for tilmelding til trappeordningen i 2014 er 15. oktober 2013. Det er Naturstyrelsen, der er myndighed på trappemodellen, og derfor skal alle spørgsmål vedrørende selve ordningen rettes til Naturstyrelsen. Det skyldes, at det alene er Naturstyrelsen der kan give bindende svar på, om en virksomhed opfylder betingelserne. For mere information se www.naturstyrelsen.dk.

Gratis influenzavaccination Tilbydes alle over 65 år, førtidspensionister og visse kroniske syge (Se hvilke på www.stopinfluenza.dk) For alle andre kun 160 kr.

Videbæk mpelse - Støt

Vær med når

ftens Bekæ mler ind til Kræ

Brysterne.

Videbæk sa

tergaard s e V . J id r t ed As rds Hotel Foredrag mber kl. 19.00-21.30 på Westesterrggaaaa rd

2. okto s Astrid J. Ve Onsdag den æk/Spjald Avi eb id V å p t lis fortæller journa kræft. gik e ramt af bryst 11 og gennem om det at bliv november 20 i t re der fik store te , ta b ns rlø om sit fo mmen ko t o d en g åb sy r fik lle æ un H r kært«. fort alt, hvad du ha og stråler. Hun r o fo m p ke m æ n, io »K at oper ærer titlen: g . Foredraget b aards Hotel o konsekvenser ret af Westerg re o ns o sp d brø kl. kaffe og angen. Pris kr. 75 in lges ved indg sæ r te et ill B i. er sterne. Videbæk Bag ret til Støt Bry kå es ub år g en Hele billetpris

t tjernetorve 13.00 fra S l. k r e b to k o 5. Lørdag den Videbæk. 3,2 km rute i en b Gå eller lø m 25 kr., dog minimu s, ri p t lg va Selv rysterne. kåret til Støt B som går ubes ed bidrag. m aktiv eller m so ed m idebæk re er Brugsen V ALLE kan væ up S af t re re - sponso Der er et æble gen. e ved målstre til alle deltager

VIDEBÆK

BORGERFORENING www.videbaek-borgerforening.dk

Sammen i fællesskab…

Husk Sygesikringsbevis

HVOR OG HVORNÅR? Spjald Fredag d. 11. oktober 2013 kl. 13:30-14:30 Spjald Pleje og Aktivitetscenter, Byskellet 1, Spjald Arrangeret i samarbejde med Ældre Sagens Lokalafdeling i Videbæk Videbæk Tirsdag d. 1. oktober 2013 kl. 13:30-15:00 Vorgod Ældrecenter, Bardevej 5, Vorgod, Videbæk Arrangeret i samarbejde med Ældre Sagens Lokalafdeling i Videbæk Fredag d. 11. oktober 2013 kl. 9:30-12:00 Seniorcentret, Centerparken 1, Videbæk Arrangeret i samarbejde med Ældre Sagens Lokalafdeling i Videbæk

Bliv vaccineret hjemme Gør dit helbred, at du ikke kan møde op ovenfor, kan du blive vaccineret hjemme. For alle over 65 år, førtidspensionister og kronisk syge er det gratis. Ellers koster det 300 kr. Bestil tid på telefon 77 99 77 99 fra d. 16. - 27. september mellem kl. 8:30 – 15:00 eller tilmeld dig på www. stopinfluenza.dk

Hver dag dør cirka 550 børn af polio, mæslinger og stivkrampe, fordi de ikke er vaccineret. Vi støtter UNICEFs arbejde med at få børn vaccineret. For hver person vi vaccinerer mod influenza, modtager UNICEF en vaccine fra os. Bliv vaccineret på en af de ovenstående adresser, så er du med til at støtte. Du kan også støtte UNICEF på www.verdensgaver.dk.

Læs mere på www.stopinfluenza.dk

STEM en forbruger ind i dit vandselskab I perioden 2. september – 3. november 2013 afholdes der valg af forbrugerrepræsentanter, som skal indtræde i bestyrelsen i Ringkøbing-Skjern Forsynings vandselskaber pr. 1. januar 2014. Følgende kandidater er opstillet: Thue Amstrup-Jørgensen

Birkhøjen 52

8382 Hinnerup

Jesper Clausen

Tritonvej 10

6960 Hvide Sande

Hans E. Gade

Enghavevej 23, G 1.

6900 Skjern

Kaj Gravengaard

Tarmvej 93

6893 Hemmet

Jørgen Højgaard

Brombærvej 5

6950 Ringkøbing

Steen Henning Jensen

Langagervej 39

6900 Skjern

Lotte Larsen

Tangsigvej 1, Nr. Bork

6893 Hemmet

Henning Bo Madsen

Baneledet 40

6950 Ringkøbing

Svend B. Neess

Nordmarken 35, Kloster

6950 Ringkøbing

Jan Krarup Pedersen

Pile Allé 11

6900 Skjern

Jan Holm Rasmussen

Hjejlevej 3

6920 Videbæk

Carsten L. Skov

Grønnegade 10

6950 Ringkøbing

Kaj N. Sørensen Stjernholm

V. Strandsbjerg 4A

6950 Ringkøbing

Læs mere om valget på vores hjemmeside og se hvordan du stemmer, eller kontakt os på tlf. 96 74 85 00. De opstillede kandidater har mulighed for at præsentere sig selv på vores hjemmeside www.rsforsyning.dk


BEKENDTGĂ&#x2DC;RELSER Besøg af seks syngende mĂŚnd Seks unge mĂŚnd, som alle har lĂŚrt hinanden at kende gennem Herning Kirkes Drengekor grundlagde i 2011 vokalgruppen ÂťIntermezzoÂŤ. Gruppen giver nu koncert i Vorgod Menighedshus første onsdag i oktober. ÂťIntermezzoÂŤ tager udgangspunkt i a cappella musik og har med inspiration fra bĂĽde ÂťBaSixÂŤ og ÂťKingâ&#x20AC;&#x2122;s singersÂŤ udviklet en personlig stil med de bedste elementer fra bĂĽde rytmisk og klassisk musik. ÂťIntermezzoÂŤ har bl.a. sunget til ÂťStafet for livetÂŤ arrangeret af KrĂŚftens BekĂŚmpelse, sunget for biskoppen og prĂŚsterne fra hele Viborg Stift og senest til modeshow i Lemvig. NĂŚste onsdag synger ÂťIntermezzoÂŤ koncert i Vorgod Menighedshus med sange som Beatles ÂťBlackbirdÂŤ, ÂťI Austra-

lien af BaSix, og sange som gruppen selv har arrangeret. Vorgod Kirkes organist, Miki Hildebrandt, og organisten fra Ikast Kirke, Thomas Bach Madsen, grundlagde gruppen i efterüret ür 2011. - Der var forespørgsel pü et par sange til Ên gudstjeneste og en fødselsdag. Det tog vi som en udfordring, og samlede i alt seks mÌnd til opgaven. Pü det seneste har vi vÌret aktive forskellige steder. Nogle af udfordringerne har vÌret at synge Bravo Tours´ reklamesang pü deres stand under Ferie for alle i Messecenter Herning, siger Miki Hildebrandt. I ntermezzo har ogsü indspillet to sange, som kan høres pü deres hjemmeside. - chri

HUSK LĂ&#x2DC;RDAGSBOLD 28/9 - 12/10 - 30/11 For børn til og med 5 ĂĽr med forĂŚldre. Kom og haâ&#x20AC;&#x2122; det sjovt med en masse leg og bold med VidebĂŚk/FiskbĂŚk KFUM. VIP-gĂŚst: Pixeline. 1972

VIDEBĂ&#x2020;K FISKBĂ&#x2020;K K F U M

Onsdag den 2. oktober kl. 19.00 koncert med Intermezzo i Vorgod Menighedshus. Fri entrĂŠ. Alle er hjertelig velkomne.

Ă&#x2026;bent hus lørdag den 5. oktober kl. 9.00-12.00 pĂĽ klinikken Fischersvej 4 i VidebĂŚk. Se klinikken, fĂĽ en snak. Vi serverer lidt til den søde tand :-)

Tidspunkt og sted er kl. 10.00-11.00 i VidebĂŚk IdrĂŚts- og Fritidscenter, hal 2.

Tandeftersyn denne formiddag 150 kr., som ubesküret gür til Støt Brysterne kampagnen. (kun kontant betaling)

Evt. spørgsmül kan rettes til Lene Haunstrup pü tlf. 97 17 32 40.

Vil du vĂŚre sikker pĂĽ at komme for, sĂĽ ring og book FOUJE*IFMFVHFFSLMJOJLLFOQZOUFUJMZTFSÂ&#x201C;EU og der er salg af ÂťStøt BrysterneÂŤ-smykke.

TandlĂŚgerne VidebĂŚk ApS 'JTDIFSWFKt7JEFCÂ?L www.tandlĂŚgernevidebĂŚk.dk

SĂŚsonen starter den 2. september t5SÂ?OHSBUJTJIFMFVHF

VORGOD & FJELSTERVANG

Ìk støtter TandlÌgerne Videb ens omsÌtning ag brysterne med lørd

t4QBSLSQĂ&#x152;JOENFMEFMTFJVHFPH HÂ?MEFSEPHJLLFNĂ&#x152;OFETLPSU 'JOEPTQĂ&#x152;XXXTQKBMEĂĽUOFTTEL 7JLBOCMBUJMCZEFQPXFSIPPQ CPEZDZLMJOH TUFQTUZSLF QJMPYJOH UBCBUBPHIPMEDZLMJOHQĂ&#x152; TQJOOJOHDZLMFSNN

VidebĂŚk LĂŚgehus Ă&#x2DC;rnevej 9, VidebĂŚk tilbyder gratis vaccination for influenza til patienter over 65 ĂĽr, førtidspensionister samt ved kroniske lidelser. Der kan bestilles tid nu pĂĽ tlf. 97 17 19 11.

Vorgod MenighedsrĂĽd

Avisindsamling i Spjald Lørdag den 28. september fra kl. 9.00. Husk at sÌtte det ud til vejen. Aviser mü gerne sÌttes i papkasser. PizzaÌsker og Ìggebakker modtages ikke. FDF Spjald Annoncesponsor:

Livet som jagerpilot onsdag den 2. oktober kl. 19.00 i Faster Forsamlingshus. Foredrag ved Ole Kaasgaard om at vÌre F16-pilot i krig og fred. - Hvad laver en dansk pilot i en krig i Libyen? - Hvordan bliver man pilot? - Hverdagen som pilot. Pris 60 kr. inkl. kaffe og kage. Børn u. 14 ür gratis. Arrangører: Faster Marie Støtteforeningen for Faster Skole og Mariehønen Tak til sponsorerne af lokaler og kaffen: Faster Forsamlingshus og Astrup Købmandshandel Annoncesponsor:

KLF Kirke & Medier inviterer til ürsfest den 7. oktober kl. 19.30 i Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1, Skjern. SogneprÌst Bodil Toftdahl, Grønbjerg, vil her fortÌlle om sin tid som prÌst i Canada. Efter kaffen bliver der mulighed for at stille spørgsmül til aftenens taler. Alle er hjertelig velkomne til denne spÌndende aften. KLF Kirke & Medier Vestjysk Distrikt

Dans i Spjald Kulturhus Torsdag den 3. oktober starter for 11. gang en ny sÌson med brugsdans i Spjald. De kommende 10 torsdage i lige uger er aftenens program: Kl. 19.00-20.00 Starter nye og let øvede par. Kl. 20.00-20.20 FÌlles program for alle Kl. 20.20-20.45 Kaffepause Kl. 20.45-21.45 Kun for øvede par Ledere: Esther og Gjøde Carlsen, Herborg. Alle er velkomne. Nye som øvede par. I pausen orienteres om, hvordan aftnerne vil blive tilrettelagt, sü alle, begyndere som øvede, vil fü mest muligt ud af undervisningen. Yderligere oplysninger og tilmelding ved henvendelse til Gitte og Bent, tlf. 97 38 18 14, eller Hanna og Mogens tlf. 97 38 14 84.

Høstfest Centerparken afholder høstfest torsdag den 3. oktober kl. 17.30. Underholdning ved familien Friis. Middag med drikkevarer og underholdning, kun 150 kr. Tilmelding 96 94 93 93. Venlig hilsen Vennekredsen


BEKENDTGĂ&#x2DC;RELSER

Aktivitetskalender

Musikarrangement Picnic med WĂĽnsda 5BHFOEFKMJHQJDOJDLVSWNFEJ.Â&#x201C;MMFO %SJLLFWBSFSLBOLÂ&#x201C;CFT

fredag den 4. oktober kl. 19.00 i Muldbjerg Mølle v/ Spjald #JMMFUQSJTLS5JMNFMEJOHTFOFTUTFQ UFNCFSUJM-JTCFUI,SPHI UMG Annoncesponsor:

SĂĽ kom skiltet op

6Â OJSnDXNWLRQ Â&#x2021; Â&#x2021; Â&#x2021; Â&#x2021; Â&#x2021; 

9LVÂĄJHULÂĄMHEOLNNHWEODGHVLJQHUPÂĄEOHUNXQVWLQGXVWUL PRGHUQHPDOHULHURJGDQVNVÂĄOYWLOHIWHUnUHWVDXNWLRQHU *XOGRJVÂĄOYV OJHVVWDGLJWLOKÂĄMHSULVHUSnDXNWLRQ 'HURSQnVLÂĄMHEOLNNHWWRSSULVHUSnVÂĄOYWÂĄMIUD *HRUJ-HQVHQ+DQV+DQVHQ(YDOG1LHOVHQRJ+LQJHOEHUJPĂ&#x20AC; 9LIRUHWDJHUJHUQHHQXIRUSOLJWHQGHYXUGHULQJLDXNWLRQKXVHW 9LYXUGHUHURJV OJHUQDWXUOLJYLVDOOHYDUHJUXSSHU0DOHULHU S\QWHWLQJPÂĄEOHUDQWLNYLWHWHUPÂĄQWHURJQDWXUOLJYLVJXOGRJVÂĄOY

Borgerne i Spjald har lĂŚnge vist, at en arbejdesgruppe i byen har arbejdet med at fĂĽ et sundhedshus til Spjald. Forleden dag kom skiltet sĂĽ op, hvorpĂĽ der orienteres om, at arbejdet med Spjald Sundhedshus gĂĽr i gang. - Vi er sĂĽ tĂŚt pĂĽ, at vi har vovet at sĂŚtte skiltet op. Mandag (mandag i denne uge, men efter avisens deadline) er der licitation pĂĽ huset. Og hvis tilbuddene er nogenlunde, hvad vi i arbejdsgruppen har regnet med, sĂĽ gĂĽr arbejdet i gang, siger Hans Ă&#x2DC;stergaard, der er med i arbejdsgruppen bag Spjald Sundhedshus. - chri

Kontakt os for indlevering â&#x20AC;&#x201C; eller mød op i auktionshuset torsdage mellem 16.00 og 18.00 â&#x20AC;&#x201C; eller send os nogle fotos af større ting

 Auktionshuset, Stationsvej 76, 7500 Holstebro Tlf. 97 40 11 11 â&#x20AC;&#x201C; mail@ho-auk.dk

ZZZKRDXNGN

5MGtXXXPSOIPKGSJQMFKFIKFN Husk: Når du er visiteret til en plejebolig, vælger du frit i hele landet, hvilket plejehjem du ønsker at bo på.

kan erstatte mistede tĂŚnder - det øger livskvaliteten! Vi gentager successen p.g.a. stor interesse. Derfor holder vi igen et informationsmøde Tirsdag den 29. oktober 2013 Hos Team Friis har vi over 17 ĂĽrs erfaring med implantatbehandling. Selvom man har mistet sine tĂŚnder, kan vi med tandimplantater erstatte dem med nye porcelĂŚnstĂŚnder, der ser ud og føles som naturlige tĂŚnder.. Smukke og sunde tĂŚnder, der sidder fuldstĂŚndigt fast. Du er meget velkommen til at deltage i et uforpligtende gratis informationsmøde om implantater, der grundigt fortĂŚller om denne behandlingsform. Mødet afholdes af tandklinikken Team Friis v/tandlĂŚge Niels Friis, og medejer af implantatďŹ rmaet Camlog: Elsebeth Harbo. PĂĽ mødet kan du fĂĽ et gavekort til en gratis forundersøgelse pĂĽ en tandimplantatbehandling - incl. et røntgenbillede. Vi undersøger dine tĂŚnder, giver dig et forslag til behandling, og du fĂĽr et uforpligtende tilbud pĂĽ, hvad det koster. Tilmelding pĂĽ telefon 97 41 41 00, eller send en mail til: tdl. friis@ďŹ rma.tele.dk Tid og sted: Tirsdag den 29. oktober 2013 kl. 19.00-21.00 FĂŚrch-huset, Ă&#x2DC;stergade 10, 7500 Holstebro Der vil blive serveret en lille forfriskning, nĂĽr vi er ca. halvvejs.

Onsdag den 25. september 10.00 Vorgod-Barde Motion og Fritid. Gymnastikopstart Glad motion 60+. 16.00 Vorgod-Barde Motion og Fritid. Gymnastikopstart Puslingepiger 4 og 5 ĂĽr + drenge 4 ĂĽr. 16.30 Nr. Vium GF. Opstart af gymnastik for 6-9-ĂĽrige i Nr. Vium. 17.00 Vorgod-Barde Motion og Fritid. Gymnastikopstart Tons og tummel 2.-6. kl. 18.00 Ă&#x2DC;rnhøj Skytteforening. Riffelskydning begynder i Ă&#x2DC;rnhøj Hallen. 18.00 Vorgod-Barde Motion og Fritid. Gymnastikopstart Springmix 2.-6. kl. 19.00 Vorgod-Barde Motion og Fritid. Gymnastikopstart Sjov motion for damer. 19.00 Brejning/Nr. Omme Skytteforening. Ă&#x2026;bent hus pĂĽ skydebanen under Spjald Fritidscenter. 20.15 Vorgod-Barde Motion og Fritid. Opstart Motionsmix/volleybold. 20.15 Vorgod-Barde Motion og Fritid. Opstart Yoga. Torsdag den 26. september 10.00 Ă&#x2020;ldrerĂĽdenes Dag i Højmark Hallen. 16.00 Vorgod-Barde Motion og Fritid. Gymnastikopstart Mor/ far/barn. 16.45 Herborg Ungdomsforening. Gymnastikopstart for far/ mor/barn. 17.00 Vorgod-Barde Motion og Fritid. Gymnastikopstart 0.-1. kl. piger. 19.00 Nr. Vium GF. Opstart af svømning i VidebĂŚk Svømmehal. 19.00 Bakkely og Vennekredsen. Banko pĂĽ Bakkely. 19.30 Spjald Brejning Jagtforening. OrdinĂŚr generalforsamling pĂĽ Sivvej 1, Spjald.

Ă&#x2DC;rnhøj Friplejehjem

Tandimplantater

Tirsdag den 24. september 09.30 Vorgod Ă&#x2020;ldrecenters BrugerrĂĽd. Opstart af engelskkursus. 16.15 Vorgod-Barde Motion og Fritid. Gymnastikopstart Drenge 5 ĂĽr + drenge fra 0. og 1. kl. 16.30 Herborg Ungdomsforening. Gymnastikopstart for puslinge. 16.30 Nr. Vium GF. Opstart af gymnastik for 3-6-ĂĽrige i Nr. Vium. 17.15 Vorgod-Barde Motion og Fritid. Gymnastikopstart for 2.-4. kl. piger. 17.30 Herborg Ungdomsforening. Gymnastikopstart for 0.-2. klasse blandet. 19.00 Vorgod-Barde Motion og Fritid. Opstart Step/effekt. 19.30 Nr. Vium GF. Opstart af ÂťĂ&#x2020; kĂĽrlholdÂŤ i Nr. Vium. 19.45 Herborg Ungdomsforening. Gymnastikopstart for svedeholdet for friske damer.

Der blev lyttet, grinet og tĂŚnkt meget, da Chris MacDonald forleden gĂŚstede Vorgod-Barde.

Chris MacDonald tryllebandt 400 i over to timer Fredag aften lagde VorgodBarde Hallen lokaler til et arrangement med Chris MacDonald, som var inviteret af Midt-vest Event. 400 mennesker fik brugt lattermusklerne. Det var en utrolig veloplagt Chris MacDonald, som pü en humoristisk müde, og uden løftet pegefinger satte gang i tankerne, om det gode liv, eller sagt med hans ord, vores 400 g kom pü arbejde. Ifølge Chris MacDonald sidder vores vigtigste funktion i den del af hjernen som hedder frontallappen. Frontallappen vejer omkring 400 g (derfor udtrykket 400g) Det er i frontallappen vores samvittighed har til huse, det er i frontallappen vi diskuterer med os selv. F.eks. om det nødvendige i at fü rørt os nok, at se lidt mindre fjernsyn m.m.

Det er ogsü i frontallappen, at tankerne kan koge over, sü man ikke kan finde hvile, lød det fra Chris MacDonald. Han legede med mange af de danske udtryk, der bruges, og som i bund og grund ikke giver mening, isÌr ikke nür man vender dem pü hovedet. F.eks. udtrykket der er ingen ko pü isen, altsü ingen problemer. Chris MacDonald vendte udtrykket om, og pludselig kom der en helt ny betydning, som faktisk giver mening. Programmet skulle have varet to timer, men Chris MacDonald havde sü meget pü hjertet, at tiden ikke holdt, ligesom han efterfølgende stod til rüdighed for dem, der havde uddybende kommentarer og spørgsmül. - chri

fredag den 27. september Musikgaarden. Elvisshow. 17.00 Sognedag i Herborg. Mødested: SkolegĂĽrden ved Herborg Friskole. 19.00 Ă&#x2DC;rnhøj Friplejehjem. Festdage i anledningen af fødselsdagen. Banko i minihallen. Lørdag den 28. september 09.00 FDF Spjald. Avisindsamling i Spjald. 10.00 Ă&#x2DC;rnhøj Friplejehjem. Festdage i anledningen af fødselsdagen. EfterĂĽrsmarked pĂĽ plejehjemmet. søndag den 29. september DGI Vestjylland. MTB-trĂŚf i Ringkøbing. 10.00 Troldhede Hallens Cafeteria. Secondhand tøjbazar i Troldhede Hallen. 14.00 Ă&#x2DC;rnhøj Friplejehjem. Festdage i anledningen af fødselsdagen. Festmiddag i minihallen. 16.00 Troldhede Kirkes menighedsrĂĽd. Gospelkoncert i Troldhede Kirke. Tirsdag den 1. oktober 09.00 Vorgod Ă&#x2020;ldrecenters BrugerrĂĽd. Opstart af trĂŚarbejdskusus. 09.30 Ă&#x2DC;rnhøj Friplejehjem. Fødselsdagsfejring. Onsdag den 2. oktober 14.00 Seniorstedet. Foredrag ved Torben Nørregaard. 19.00 Faster Marie, Støtteforeningen for Faster Skole og Mariehønen. Foredrag i Faster Forsamlingshus. 19.00 Fjelstervang Havekreds. Foredrag i Landsbycentret. 19.00 VidebĂŚk Borgerforening, VGU og VidebĂŚk Handel og Erhverv. ÂťStøt BrysterneÂŤ. Foredrag med Astrid J. Vestergaard pĂĽ Westergaards Hotel. 19.00 Vorgod MenighedsrĂĽd. Koncert med Intermezzo i Vorgod Menighedshus. 19.30 Nr. Vium GF. Opstart af ÂťVild med begynderdansÂŤ i Nr. Vium. Arrangementer som annonceres i VidebĂŚk/Spjald Avis, vil automatisk blive optaget i aktivitetskalenderen i den relevante uge, sĂĽfremt annoncen indleveres inden torsdag kl. 12.00. I forbindelse med helligdage kan der opstĂĽ forskydninger af indleveringstidspunktet. Aktivitetskalenderen er forbeholdt foreninger og offentlige institutioner.


BEKENDTGØRELSER Flot stævne med medaljer Videbæk Styrkesport havde lørdag et flot stævne. Stævnet var i bænkpres raw, hvilket betyder uden støttende dragter. Der var 46 tilmeldte fra hele landet

Videbæk havde tre løftere med, og de blev alle nummer et i deres vægtklasser. Bilal Shalhoub vandt en tæt kamp over Kasper Odsbjerg fra Sportshøjskolen i Aalborg med 147,5 kilo i senior 83 kiloklassen. Johannes Birk Poulsen vandt subjunior 93 kiloklassen med 115 kilo.

Christian Høgsbjerg fik en Dansk Juniorrekord med hjem i 93 kiloklassen, og vandt klassen med hele 165,5 kilo. - Klubben fik megen ros for arrangementet af deltagerne, og der var en intensthøj stemning under stævnet, fortæller Jørgen Krog, Videbæk Styrkesport. - chri

Christian Høgsbjerg fik en Dansk Juniorrekord i hus, da der lørdag var stævne i Videbæk Styrkesport.

Koncentration…

En stolt Bilal med datteren på armen.

r oplevelse Sport og lle... for a

VIFC informerer:

Spinninginstruktør søges eller mail Ring på tlf. 97 17 13 22 på nl@vifc.dk

HUSK SJOV EFTERÅRSFERIE mandag-tirsdag og onsdag kl. 10.00-14.00 i uge 42.

NYHED! Bumper ball

Spil badminton når hal 2 er ledig. 35,- pr. person pr. gang

NYHED I BOWLING LØRDAGSBOWLING fra kl. 13.00-17.00 uden forudbe stilling. Opstart den 12. oktober

FREDAGSBOWLING den sidste fredag i måneden kl. 20.0 0-24.00 uden forudbestlling. Opstart den 25. oktober. Derudover banebestilling på tlf. 97 17 13 22 (min. 3 baner)

Svøm for 15 kr. Tirsdag kl. 14.00-16.00 Fredag kl. 15.00-17.00

Voksensvømning Hver torsdag kl. 20.00-21.30

HUSK GOSPELKONCERT den 16. november center. i Videbæk Idræts- og Fritids Billetter bestilles på tlf. 97 eh@vifc.dk

17 13 22 eller på mail

Udvidet åbningstid i fitness Tirsdag og torsdag åb ner vi kl. 11.00 Gælder fra den 24. se ptember

Videbæk Idrætsog Fritidscenter Vestervang 28 . 6920 Videbæk Tlf. 97 17 13 22 . vifc@vifc.dk www.vifc.dk


OPLEVELSER Videbæk IF

Spjald Billardklub 1. holdet i Spjald Billardklub spiller følgende hjemmekampe:

Lørdag den 28. september kl. 13.00 Spjald - Vejby

Søndag den 29. september kl. 10.00 Spjald - Gilleleje Sponsor for førsteholdet:

Annoncesponsor: SPJALD

Spjald Stadion www.spjald.com

ember Lørdag den 28. sept ge B kl. 10.30 - U13 Dren

SPJALD IF – VIDEBÆK IF ember Lørdag den 28. sept ge B kl. 12.00 - U15 Dren

SPJALD IF – TARM IF

ber Tirsdag den 1. okto rA ge kl. 17.30 - U15 Pi

SPJALD IF – SDR. OMME

IF

Hovedsponsorer.

RAMSING

SHOPPING CENTER SPJALD Tlf. 97 38 11 11

Guldsponsorer.

spiller følgende turneringskampe Hjemme Tirsdag den 24. september kl. 18.00. U13 Piger B. Videbæk IF - Kibæk IF. Onsdag den 25. september kl. 18.00. U15 Piger C1. Videbæk IF - Brande IF. Torsdag den 26. september kl. 17.45. U12 Drenge A. Videbæk IF 1 - Herning Fremad 1. Fredag den 27. september kl. 18.00. U17 Drenge C. Videbæk IF - Ringkøbing IF. Lørdag den 28. september kl. 11.20. U11 Drenge B. Videbæk IF 1 - Tarm IF. Kl. 12.00. U11 Drenge B. Videbæk IF 1 - Sdr. Felding GIF 1. Kl. 10.00. U10 Drenge B. Videbæk IF 2 - Tim GF. Kl. 10.00. U10 Drenge B. Videbæk IF 1 - Skjern GF 2. Kl. 10.40. U10 Drenge B. Videbæk IF 1 - Tim GF. Kl. 10.40. U10 Drenge B. Videbæk IF 2 - Skjern GF 2. Kl. 12.15. Herrer Serie 1. Videbæk IF - Varde IF. Kl. 15.00. Herrer Serie 6. Videbæk IF - Gullestrup IF. Søndag den 29. septmber kl. 14.00. Herrer Serie 4. Videbæk IF - Tarm IF. Mandag den 30. september kl. 17.45. U15 Drenge A. Videbæk IF - Grindsted GIF. Tirsdag den 1. oktober kl. 17.45. U13 Piger B. Videbæk IF - Spjald IF. Ude Tirsdag den 24. september kl. 18.00. U11 Piger B. Skjern GF 1 - Videbæk IF 1. Kl. 18.00. U11 Piger C. Sdr. Omme IF - Vidbeæk IF 2. Kl. 18.40. U11 Piger C. Ølgod IF - Videbæk IF 2. Onsdag den 25. september kl. 18.00. U13 Drenge. Aulum IF 1 - Videbæk IF. Kl. 18.00. Kvinde C1. Herning IK - Videbæk IF.

Ringkøbing Spjald

Abildaa Forsamlingshus D BOL D FO

VIDE

K

03 EN ING

19

Videbæk Stadion

R IDR ÆTSFO

FODBOLD

Onsdag den 25. september kl. 18.00. U15 Piger

VIF - Brande Lørdag den 28. september kl. 12.15. Serie 1

Udlejning - henvendelse: Tlf. 51 89 56 80 www.abildaa.dk

Faster Forsamlingshus Udlejning til private fester og andre arrangementer. Henv. tlf. 97 36 41 95

VIF - Varde Søndag dem 29. september kl. 14.00. Serie 4

Lørdag den 28. september kl. 10.00. U12 Drenge C. Ringkøbing IF 3 - Videbæk IF 2. Kl. 10.30. U13 Drenge B. Spjald IF - Videbæk IF. Mandag den 30. september kl. 17.00. U14 Drenge B. Ringkøbing IF - Videbæk IF. Tirsdag den 1. oktober kl. 17.45. U11 Piger B. Bording IF 2 - Videbæk IF 1. Kl. 17.45. U17 Drenge C. KLG Videbæk IF.

Spjald IF spiller følgende turneringskampe Hjemme Onsdag den 25. september kl. 18.00. U12 Drenge C. Spjald IF - BK Klitten. Torsdag den 26. september kl. 18.00. U11 Piger C. Skjern GF 2 - Lem B. Kl. 18.00. U11 Piger C. Spjald IF Ringkøbing IF. Kl. 18.40. U11 Piger C. Spjald IF - Lem B. Lørdag den 28. september kl. 10.30. U13 Drenge B. Spjald IF - Videbæk IF. Kl. 12.00. U15 Drenge B. Spjald IF - Tarm IF. Mandag den 30. september kl. 17.45. U13 Piger C2. Spjald IF Aulum IF 2. Kl. 19.00. Veteraner. Spjald IF Hammerum IF. Tirsdag den 1. oktober kl. 17.30. U15 Piger A. Spjald IF - Sdr. Omme IF. Ude Onsdag den 25. september kl. 17.20. U10 Piger. Spjald IF - Lem B. Kl. 18.00. U10 Piger. Ringkøbing IF 1 - Spjald IF.

Kl. 18.00. Kvinde C1. Herning KFUM 1 - Spjald IF. Kl. 18.00. U7 Drenge. Spjald IF 1 - BK Klitten 1. Kl. 18.00. U7 Drenge. Spjald IF 2 - BK Klitten 2. Kl. 18.15. U7 Drenge. Ringkøbing IF 3 - Spjald IF 2. Kl. 18.15. U7 Drenge. Holmsland GU - Spjald IF 1. Kl. 18.30. U7 Drenge. Spjald IF 1 - Rindum SU 1. Kl. 18.30. U7 Drenge. Spjald IF 2 - Rindum SU 2. Kl. 18.00. U7 Drenge. Vinding UIF 2 - Spjald IF 3. Kl. 18.15. U7 Drenge. Timring IK 2 - Spjald IF 3. Kl. 18.30. U7 Drenge. Spjald IF 3 - Vildbjerg SF 3. Torsdag den 26. september kl. 18.00. U6 Drenge. Hanning B 2 - Spjald IF 2. Kl. 18.00. U6 Drenge. Rindum SU 1 - Spjald IF 1. Kl. 18.45. U6 Drenge. Spjald IF 2 - BK Klitten. Kl. 18.45. U6 Drenge. Spjald IF 1 - Rindum SU 2. Kl. 18.15. U6 Drenge. Spjald IF 1 - Spjald IF 2. Kl. 18.30. U6 Drenge. BK Klitten - Spjald IF 1.

Kl. 18.00. U9 Piger. SHN/Ulfborg - Spjald IF. Kl. 18.40. U9 Piger. Spjald IF - Videbæk IF. Kl. 18.00. U13 Piger C2. Hover/ Ølstrup - Spjald IF. Lørdag den 28. september kl. 10.00. U11 Drenge B. Blåbjerg Spjald IF. Kl. 10.40. U11 Drenge B. Ølgod IF - Spjald IF. Kl. 10.00. U10 Drenge B. Spjald IF - Ringkøbing IF 2. Kl. 10.40. U10 Drenge B. Tarm IF - Spjald IF. Kl. 12.00. U15 Drenge B. Spjald IF - Tarm IF. Kl. 13.00. Kvinder Serie 2. BK Klitten - Spjald IF. Søndag den 29. september kl. 16.00. Herrer Serie 2. Hammerum IF - Spjald IF. Mandag den 30. september kl. 17.30. U15 Piger B. Rindum SU - Spjald IF. Tirsdag den 1. oktober kl. 17.45. U14 Drenge C. Ringkøbing IF Spjald IF. Kl. 17.45. U13 Piger B. Videbæk IF - Spjald IF.

Bankospil i Højmarkhallen Hver mandag kl. 19.15 for medlemmer med pårørende. Rækkegevinster à 100 kr.

Gevinster 10x200 kr. 10x250 kr.

1x1000 kr.

5x300 kr. 2x500 kr.

Pladesalget starter kl. 18.00 Bus afgår fra Ørnhøj Hotel kl. 17.50. Grønbjerg Kro kl. 18.05. Gl. Mejeri i Spjald kl. 18.15. Brugsen Ølstrup kl. 18.22.

KONCERT Fredag 04.10.13 kl. 19.30

VIF - Tarm Mandag den 30. september kl. 17.45. U15 Drenge

VIF - Grindsted Sponsorer:

Huset er velegnet til ethvert selskab op til 200 personer ved bordopstilling og op til 300 ved stoleopstilling. Fuldt monteret køkken, stor hall og festsal. Udlejes med og uden betjening. Henvendelse til: Tlf. 97 38 20 88 Spjald Kulturhus, Nr. Søndergårdsvej 1, 6971 Spjald www.kultur-hus.dk

Tomas Dobrovolskis i Vestjyllands Kunstpavillon, Videbæk GRATIS ENTRE


11.00 12.00 13.00 14.10

RADIO Ă&#x2026;DALEN FM 96,4 - 107,1 MHz www.radio-aadalen.dk FĂŚllesantennen: Skjern: 92,70 MHz Tarm: 98,25 MHz VidebĂŚk: 103 MHz Sdr. Felding: 96,40 MHz

16.00 16.30 17.30 18.00 19.00 19.05

Tirsdag 16.00 Blandet musik 16.30 Tirsdagsquiz 17.30 Nyheder og servicemeddelelser 17.45 OplÌsning for børn 18.00 Blandet musik 19.00 Dagens ord 19.05 Kend din Bibel 22.00 Vejen gennem Bibelen

Et tilbageblik Det sker fjorden rundt Optakt til radiobanko Støtteforeningens radiobanko Danske sange ved Harald Lidt go` musik Musik og folkesang Kirken i hverdagen Dagens ord Weekend Radio

Onsdag 16.00 Alle tiders top 10 17.30 Nyheder og servicemeddelelser 17.45 OplÌsning for børn 18.00 Lytterønsker 19.00 Dagens ord 19.05 Kristen sang og musik 22.00 Vejen gennem Bibelen

RINGKĂ&#x2DC;BING LOKALRADIO

Søndag 00.00 Weekend-Radio 16.30 Gudstjeneste fra Stauning Kirke 18.00 Minihøjskole: Teenagere og medier med forstander Rasmus Houler, SÌdding Efterskole 19.00 Dagens ord 22.00 Vejen gennem Bibelen

Onsdag 16.00 Alle tiders top 10 17.30 Nyheder og servicemeddelelser 17.45 OplÌsning for børn 18.00 Lytterønsker 19.00 Dagens ord 19.05 Kristen sang og musik 22.00 Vejen gennem Bibelen Torsdag 16.00 Grand prix musik ved Anders 17.30 Nyheder og servicemeddelelser 17.45 OplÌsning for børn 18.00 En musikalsk time med Tradish 19.00 Dagens ord 19.05 Kirkelig Orientering 19.35 Med Jesus i hverdagen (Norea Radio) 22.00 Vejen gennem Bibelen Fredag 15.30 Countryjukeboksen 17.00 Weekendmagasinet (G) 18.00 Frit stillet 19.00 Dagens ord 19.05 Fredagspanelet Lørdag 08.00 Morgenmusik 08.30 Weekendmagasinet (G) 09.30 Blandet musik

Mandag 16.00 Blandet musik 16.30 Lokalarkiv 17.30 Nyheder og servicemeddelelser 17.45 OplÌsning for børn 18.00 Minihøjskole: Teenagere og medier med forstander Rasmus Houler, SÌdding Efterskole (G) 19.00 Dagens ord 19.05 IM børneprogram 22.00 Vejen gennem Bibelen Tirsdag 16.00 Blandet musik 16.30 Tirsdagsquiz 17.30 Nyheder og servicemeddelelser 17.45 OplÌsning for børn 18.00 Münedens samtale med RingkøbingSkjerns borgmester i samarbejde med Service Radio Ringkøbing 19.00 Dagens ord 19.05 Kend din bibel 22.00 Vejen gennem Bibelen

FM 89,4 - 105,9 MHz

Mandag 04.00 Morgen musik. 06.00 Goâ&#x20AC;&#x2122; morgen Mandag. 07.00 Meddelelser og musik. 09.00 Blandet musik. 10.00 Easy Beats. 12.00 Ugens gĂŚst. Tirsdag 04.00 Morgen musik. 06.00 Goâ&#x20AC;&#x2122; morgen Tirsdag. 07.00 Meddelelser og musik. 09.00 Musikrouletten. 09.30 Formiddags musik. 10.00 Køb, salg og byttebiks. 11.00 Dagens ret. 12.00 Hyggekrogen. Onsdag 04.00 Morgen musik. 06.00 Goâ&#x20AC;&#x2122; morgen Onsdag. 07.00 Meddelelser og musik. 09.00 Søsâ&#x20AC;&#x2122; mix.

10.00 Pops blandede musikalske bolscher. 12.00 Middagsmusik. Torsdag 04.00 Morgen musik. 06.00 Goâ&#x20AC;&#x2122; morgen Torsdag. 07.00 Meddelelser og musik. 09.00 Goâ&#x20AC;&#x2122; morgen Torsdag. 10.00 Frisk fra pladepresseren. 11.00 Det er dansk / Edith. 12.00 Goâ&#x20AC;&#x2122;e gamle dansktop trĂŚffere. Fredag 04.00 Morgen musik. 06.00 Goâ&#x20AC;&#x2122; morgen Fredag. 07.00 Meddelelser og musik. 09.00 Fredags optakt / Erik. 10.00 Ellens hyggetime. 11.00 Country-boulevard. 12.00 Lokale indslag.

SERVICERADIOEN FM 89,4 - 105,9 MHz

Mandag 13.00 Middags musik. 14.00 Meddelelser og musik. (15.00 Boganmeldelser, første mandag i müneden). (15.00 Borgmesteren, sidste mandag i müneden). 15.00 Køb, salg og byttebiks. 16.00 Ulvetimerne. 18.00 Turistradio. 19.00 Aftenradio.

ONSDAG

TORSDAG DR1 06.00 Der er noget i luften 06.25 Naboerne 06.50 Grøn glĂŚde 07.15 Luksuskrejlerne 08.10 Formiddagsprog. 11.45 Mit liv med mobning 12.10 Myginds mission 13.00 Cleo 13.30 Eftermiddagsprog. 17.00 Landsbyhospitalet 17.50 TV Avisen 18.00 Price inviterer 18.30 Nyhedsblok med Aftensshowet 20.00 Bonderøven 20.30 MĂĽ vi komme med? 21.00 LĂŚsø kalder 21.30 TV Avisen med Bag Borgen og Sporten 22.30 Taggart: Blodets bĂĽnd 00.10 Natfjernsyn DR2 06.30 DR2 Morgen med DR2 Nyheder 11.30 PĂĽ den 2. side 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.30 Lige til stregen 13.00 Eftermiddagsprog. 17.00 DR2 Dagen med DR2 Nyheder 18.05 Stemmer pĂĽ kanten 18.35 PĂĽ jagt efter liv i rummet 19.25 Javel, hr. statsminister 20.00 Debatten 21.00 Detektor 21.30 SkrĂĽplan 21.55 Rytteriet 22.20 Krysters Kartel 22.30 Deadline 23.00 Putins Rusland og Vesten 00.00 Natfjernsyn TV2 06.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 06.30 Goâ&#x20AC;&#x2122; morgen Danmark 11.30 GrĂŚnsepatruljen 12.00 Nyhedsblok 12.20 Liebhaverne 12.50 Eftermiddagsprog. 14.25 Beverly Hills 90210. 2 afsnit 16.05 Venner. Amr. komedieserie. 2 afsnit 17.00 Nyhedsblok med Goâ&#x20AC;&#x2122; aften Danmark 20.00 Sidste omgang 20.50 Station 2 22.00 Nyhedsblok 22.35 25 ĂĽr med TV 2: TV 2 Listen. 10 fra tossekassen 23.10 Natholdet 23.45 Modern Family 00.10 Cold Case 00.55 Lie to Me 01.45 Natfjernsyn

17.30 Blandet musik. 18.00 Turistradio. 19.00 Frisk fra pladepresseren. 20.00 Aftenradio.

Tirsdag 13.00 Nyheder. 13.10 Min musikalske verden. 14.00 Meddelelser og musik. 14.55 Informationer fra Ringkøbing-Skjern Kommune. 15.00 Dansktoppen. 16.00 Fyraften. (16.00 Direkte fra byrĂĽdsmødet). 17.00 Goâ&#x20AC;&#x2122; 60/70â&#x20AC;&#x2122;er musik. 18.00 Turistradio. 19.00 Aftenradio.

FM 89,4 - 105,9 MHz

Onsdag 13.00 Middags musik. 14.00 Meddelelser og musik. 15.00 Virksomheds portrÌt/ musikønsker. 16.00 Fyraften. 17.00 Ugens gÌst. 18.00 Turistradio. 19.00 Aftenradio. Torsdag 13.00 Min musikalske verden. 14.00 Meddelelser og musik. 15.00 Tidlig fyraften. 16.00 Country.

WEEK-END RADIO Fredag 19.00 Den gamle grammofon. 20.00 Hygge- og quizaften. Lørdag 08.00 Lørdag morgen. 10.00 Nyere dansk musik. 11.00 Musiktimerne. 14.00 Besøg hos Ellen. 15.00 Lidt af hvert. 16.00 Ediths time. 17.00 Musik Zakken. 19.00 Tysk timen. 20.00 Hyggeaften. Søndag 08.00 Søndag morgen. 10.00 Dansktimen. 11.00 Søndags musik. 12.30 Bingo optakt. 14.30 Bingo. 16.00 Blandet Musik. 17.00 Musik mikser. 18.00 Hits pü vej.

Aages radio-tv Bredgade 31 ¡ VidebÌk

20 93 94 81

RMK Teknik

VidebĂŚk Antenneforening

PROFESSIONEL LYD OG BILLEDE v/ Robert Klokmose ¡ Vorgodvej 3 Vorgod-Barde ¡ 6920 VidebÌk

Tlf. 97 17 51 44 ¡ 40 17 51 44

Lys og Energi

www.rmkteknik.dk ¡ rmk@rmkteknik.dk

Nye ĂĽbningstider: Mandage og torsdage kl. 15.00-17.30

UGENS TV DR1 05.55 OBS 06.00 Der er noget i luften 06.25 Naboerne. Austr. dramaserie fra 2013 06.50 Grøn glĂŚde 07.15 Luksuskrejlerne 08.10 Formiddagsprog. 11.45 Blod, sved og ris 12.15 Myginds mission 13.00 Cleo 13.30 Eftermiddagsprog. 17.00 Landsbyhospitalet 17.50 TV Avisen 18.00 Price inviterer 18.30 Nyhedsblok med Aftenshowet 20.00 Ved du hvem du er? 20.50 Ingen styr pĂĽ ungerne 21.30 Nyhedsblok 22.30 Broen II 23.30 Damages V 00.20 Natfjernsyn DR2 06.30 DR2 Morgen med DR2 Nyheder 11.30 So Ein Ding 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.30 DR2 Uden køn 13.00 DR2 13.00 - Nyheder 13.05 Eftermiddagsprog. 17.00 DR2 Dagen med DR2 Nyheder 18.05 Asger og de langtidsledige 18.35 PĂĽ jagt efter liv i rummet 19.25 Javel, hr. statsminister 20.00 langt fra Bruxelles 20.40 Scott & Bailey 22.10 Det slører stadig 22.30 Deadline 23.00 Putins Rusland og Vesten 00.00 The Daily Show 00.20 Natfjernsyn TV2 06.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 06.30 Goâ&#x20AC;&#x2122; morgen Danmark 11.30 GrĂŚnsepatruljen 12.00 Nyhedsblok 12.20 Liebhaverne 12.50 Eftermiddagsprog. 14.25 Beverly Hills 90210. 2 afsnit 16.05 Venner. 2 afsnit 17.00 Nyhedsblok med Goâ&#x20AC;&#x2122; aften Danmark 20.00 Rita. Dansk dramaserie 20.45 Morten og Peter - gak gak i køkkenet 21.40 Sandheden om parforholdet 22.00 Nyhedsblok 22.35 Akut 24 23.10 Natholdet 23.40 Modern Family 00.10 Cold Case 01.00 Natfjernsyn

(19.00 Borgmesteren G, første mandag i müneden). (19.00 Campingradio anden mandag i müneden). (19.00 Heidis halve time, fjerde mandag i müneden).

Mogens Andersen. . 97 17 22 82 Arne Jensen . . . . . . 79 37 25 03 Per LystbĂŚk . . . . . . 79 37 24 77 Holger Haunstrup . . 97 17 21 12 Carsten Bager . . . . 97 17 27 87 Servicetlf./ fejlmelding . . . . . . . 76 95 06 95 Internet-telefon . . . . 70 20 25 98 E-mail: post@viaf.dk

t4BMHPHTFSWJDFJOEFOGPS SBEJP UW QBSBCPM BOUFOOF BOMÂ?HNN.VMJHIFEGPSBU MĂ&#x152;OFFUUWWFESFQBGUW t6EMFKOJOHBGQBSUZGFTUBOMÂ?H ,POUBLUNJHQSUFMFGPOFMMFS LJHJOEJCVUJLLFO EFSIPMEFS Ă&#x152;CFOU .BO UJST UPSTEBH Fredag Lørdag 0OTEBH -VLLFU

25. sept. - 1. okt. 2013 FREDAG DR1 06.00 Der er noget i luften 06.25 Naboerne 06.50 Grøn glĂŚde 07.15 Luksuskrejlerne 08.10 Formiddagsprog. 12.10 Myginds mission 12.55 OBS 13.00 Cleo 13.30 Eftermiddagsprog. 17.00 Landsbyhospitalet 17.50 TV Avisen 18.00 Danmarks skønneste hjem 18.30 TV Avisen med Sporten 19.00 Disney sjov 20.00 Mentor 21.00 Nyhedsblok 21.25 Mentor afgørelsen 21.45 Trust. Amr. drama 23.25 Starter for 10 00.55 Natfjernsyn DR2 06.30 DR2 Morgen med DR2 Nyheder 11.30 Jersild o tiden 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.30 Frank ser rødt 13.00 DR2 13.00 - Nyheder 13.15 Eftermiddagsprog. 17.00 DR2 Dagen med DR2 Nyheder 18.15 SkrĂĽplan 18.40 Mennesket - sĂĽdan begyndte det 19.30 Javel, hr. statsminister 20.00 The Bang Bang Club 21.40 Det gĂĽdefulde søslag 22.05 Tidsmaskinen om motionering 22.30 Deadline 23.00 60 Minutes 23.45 The Daily Show 00.05 Natfjernsyn TV2 06.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 06.30 Goâ&#x20AC;&#x2122; morgen Danmark 11.30 GrĂŚnsepatruljen 12.00 Nyhedsblok 12.20 Liebhaverne 12.50 Eftermiddagsprog. 14.25 Beverly Hills 90210. 2 afsnit 16.05 Venner. Amr. komedieserie. 2 afsnit 17.00 Nyhedsblok med Goâ&#x20AC;&#x2122; aften Danmark 20.00 Vild med dans. Kendte danskere i direkte dansedyst 21.45 Live fra Bremen 22.10 Vild med dans - afgørelsen 22.35 Live fra Bremen 23.20 The Mexican. Amr. action drama fra 2001 med bl.a. Brad Pitt 01.25 Natfjernsyn

LĂ&#x2DC;RDAG DR1 06.00 PĂĽ skinner 06.50 Grøn glĂŚde 07.20 Naboerne. 5 afsnit 09.15 OBS 09.20 Doping Epidemien 10.00 Guld pĂĽ godset 11.00 Cleo. 3 afsnit 12.30 Maggies nye liv 13.20 SAS - størst, bedst og smukkest 14.20 Halifax 15.55 Mentor 16.55 Mentor afgørelsen 17.20 Den store Bagedyst 18.20 Held og Lotto 18.30 Nyhedsblok 19.00 HjĂŚlp! Vi har adopteret - en panda 20.00 PrĂŚriens skrappe drenge 21.30 KriminalkommissĂŚr Barnaby: En krydret sag 23.05 Vera: Den barmhjertige samaritaner 00.35 Natfjernsyn DR2 06.30 Debatten 07.30 Nyheder fra Grønland 08.00 DR2 8.00 - Nyheder 08.10 Formiddagsprog. 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.10 Det asiatiske gadekøkken. 2 afsnit 13.00 DR2 13.00 - Nyheder 13.15 Paul Merton som globetrotter 14.00 Eftermiddagsprog. 16.00 DR2 Tema: Overlever du skibskatastrofen? 18.35 Menneskets store vandring 19.30 DR2 Uden sofa 20.00 DR2 Tema: Australien 22.30 Deadline 23.00 Skavlan 23.55 Natfjernsyn TV2 06.00 Morgen TV - mest for børn 09.00 Goâ&#x20AC;&#x2122; morgen Danmark 12.00 Nyhederne 12.10 Hvem vil vĂŚre millionĂŚr 13.00 Sidste omgang 13.45 Pengene pĂĽ bordet 14.45 Vild med dans 16.30 Vild med dans - afgørelsen 17.00 SuperMatchen. Direkte 17.50 Nyhedsblok 17.55 SuperMatchen. Direkte 19.00 Nyhederne 19.30 Regionalprogram 19.45 LørdagsSporten 20.00 Rundt pĂĽ gulvet 21.10 Jydekompagniet 3 22.35 Rita. Dansk dramaserie 23.25 Natholdet. 4 afsnit 01.35 Natfjernsyn

SĂ&#x2DC;NDAG DR1 05.30 PĂĽ skinner 06.05 Der er noget i luften. 5 afsnit 08.20 PĂĽ sporet 09.10 Danskernes Krønike - Vores mad 09.40 Bus Stop 11.10 Kløvedal i Indonesien 12.10 BingoBoxen 12.25 Flammer over Mohawk 14.05 OBS 14.15 Verdens fedeste byer - London 15.20 Krummerne 3 16.45 HĂĽndboldSøndag: Aalborg HĂĽndbold - La Rioja (m), direkte 18.30 TV Avisen med Sporten 19.00 Kyst til kyst - Bornholms kyst 20.00 Broen II. Sv./dansk krimiserie 21.00 21 Søndag 21.40 Fodboldmagasinet 22.10 Togrøverens kone 22.55 I nattens mørke 00.50 Natfjernsyn DR2 06.30 Dokumania 08.00 DR2 8.00 - Nyheder 08.01 Formiddagsprog. 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.10 Eftermiddagsprog. 16.10 Hairy Bikers i Italien 17.00 MacArthur - Oprørsgeneralen 19.05 The Tudors 20.00 Dem der gør os fede 20.50 River Cottage 21.00 AnneMad gĂĽr gĂŚster 21.30 Asger og de langtidsledige 22.00 Rytteriet 22.30 Deadline 23.00 PĂĽ den 2. side 23.30 2. sektion 00.00 Natfjernsyn TV2 06.00 Morgen TV - mest for børn 09.00 Goâ&#x20AC;&#x2122; morgen Danmark 12.00 Nyhederne 12.15 Den rene vare 12.50 Liebhaverne 13.20 Operation X 14.05 Danmark ifølge Bubber 14.40 Morten og Peter - gak gak i køkkenet 15.30 Felix jagter vejen til succes 16.20 Jydekompagniet 18.00 Nyhedsblok 18.25 Det gode brød 19.00 Nyhedsblok 20.00 25 ĂĽr med TV 2: Pengene pĂĽ bordet 21.00 Due Date 22.35 Rundt pĂĽ gulvet 23.45 Natfjernsyn

MANDAG DR1 06.00 Der er noget i luften 06.25 Naboerne. Austa. dramaserie fra 2013 06.50 Grøn glĂŚde 07.15 Luksuskrejlerne 08.10 Formiddagsprog. 11.50 SĂĽdan er kĂŚrlighed 12.10 Myginds mission 13.00 Eftermiddagsprog. 17.00 Landsbyhospitalet 17.50 TV Avisen 18.00 Price inviterer 18.30 Nyhedsblok med Aftensshowet 20.00 I skattely 20.40 Jeg var der - da TV2 gik i luften 21.00 Danmarks skønneste hjem Nordjylland 21.30 Nyhedsblok 22.30 KriminalkommissĂŚr Foyle 00.00 Natfjernsyn DR2 06.30 DR2 Morgen med DR2 Nyheder 11.30 Detektor 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.30 Eftermiddagsprog. 17.00 DR2 Dagen med DR2 Nyheder 18.00 DR2 18.00 - Nyheder 18.05 Smag pĂĽ Afrika 18.35 Menneskets store vandring 19.25 Javel, hr. statsminister 20.00 DR2 Uden CO2-aftryk 20.30 Asger og de langtidsledige 21.00 Halvbroderen 21.45 Sange der ĂŚndrede verden 22.00 Jersild i tiden 22.30 Deadline 23.00 2. sektion 23.30 Natfjernsyn TV2 06.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 06.30 Goâ&#x20AC;&#x2122; morgen Danmark 11.30 GrĂŚnsepatruljen 12.00 Nyhedsblok 12.20 Alarm 112 12.50 Eftermiddagsprog. 15.35 Morten og Peter - er jeg da helt gak mor 16.25 25 ĂĽr med TV 2: TV 2 Listen 17.00 Nyhedsblok 20.00 25 ĂĽr med TV 2: Hvem vil vĂŚre millionĂŚr 20.50 Liebhaverne 21.25 Den rene vare 22.00 Nyhedsblok 22.35 25 ĂĽr med TV 2: TV 2 Listen 23.10 25 ĂĽr med TV 2: Natholdet 23.45 Modern Family 00.10 Cold Case 00.55 Natfjernsyn

TIRSDAG DR1 06.00 Der er noget i luften 06.25 Naboerne. Austr. dramaserie fra 2013 06.50 Grøn glĂŚde 07.15 Luksuskrejlerne 08.10 Formiddagsprog. 12.10 Myginds mission 13.00 Cleo 13.30 Eftermiddagsprog. 17.00 Landsbyhospitalet 17.50 TV Avisen 18.00 Price inviterer 18.30 Nyhedsblok med Aftensshowet 20.00 Den store Bagedyst 21.00 Kontant 21.30 TV Avisen 21.55 Madmagasinet Bitz & Frisk 22.20 Sporten 22.30 Johan Falk: Spillets regler. Sv. thriller fra 2009 00.05 Natfjernsyn DR2 06.30 DR2 Morgen med DR2 Nyheder 11.30 2. sektion 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.30 Smag pĂĽ Afrika 13.00 Eftermiddagsprog. 16.00 Nyhedstimen 17.00 DR2 Dagen med DR2 Nyheder 18.05 DR2 Uden skrald 18.35 Menneskets store vandring 19.25 Javel, hr. statsminister 20.00 So Ein Ding 20.30 Dokumania: Identitetstyveriet 22.00 Stemmer pĂĽ kanten 22.30 Deadline 23.00 Putins Rusland og Vesten 00.00 The Daily Show 00.20 Natfjernsyn TV2 06.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 06.30 Goâ&#x20AC;&#x2122; morgen Danmark 11.00 Nyhederne 11.05 Folketingets ĂĽbning 13.05 Morten og Peter - er jeg stadig gak mor 13.55 Morten og Peter - ikke helt gak 14.45 Eftermiddagsprog. 16.25 25 ĂĽr med TV 2: TV 2 Listen 17.00 Nyhedsblok med Goâ&#x20AC;&#x2122; aften Danmark 20.00 25 ĂĽr med TV 2: Ă&#x2026;rgang 0 20.55 Mestrenes mester 21.40 25 ĂĽr med TV 2: TV 2 Listen 22.00 Nyhedsblok 22.35 25 ĂĽr med TV 2: TV 2 Listen 23.10 25 ĂĽr med TV 2: Natholdet 23.45 Modern Family 00.10 Natfjernsyn


Gardiner der gør en forskel Der er et hav af muligheder, nür du stür overfor valget af nye gardiner. Vi hjÌlper dig med at finde frem til det gardin, der er skønnest i dine øjne. Dine gardiner skal nemlig büde vÌkke glÌde nür du bruger dem, men ogsü nür de bare er der, som en gennemført og gennemtÌnkt del af indretningen.

1 BLIVER TIL 2

OmlĂŚgning af Krog Planteskole

Hvor lĂŚnge tør du vente? Alle planter i planteskolen skal vĂŚkâ&#x20AC;Ś Tirsdag d. 24. til lørdag d. 28. sept.

Tirsdag d. 1. til lørdag d. 26. okt.

830% 850% Torsdag den 31. okt. kl. 18.00-21.00:

Husk lomme lygte

Gys i planteskolen

- Sidste chanceâ&#x20AC;Ś

1. november ĂĽbner Krogs Blomster Krog AnlĂŚgsgartneri kører videre fra adressen Ă&#x2DC;lstrupvej 1C

Designed by LuxaflexÂŽ. Inspired by you.

Ring 97381500 M Ă&#x2DC; B L E R Â&#x2021; G U LV E Â&#x2021; G A R D I N E R Kildevej ¡ Spjald ¡ Hovedgaden ¡ Hammerum Telefon 97 38 15 00 ¡ www.spjaldbo.dk

PLANTESKOLE AnlĂŚgsgartner Ă&#x2DC;lstrupvej 1 t 6971 Spjald t Tel . 973 7 8 1843 4

www.krog-planteskole.dk Tirsdag-fredag kl. 9.00-17.30 ¡ Lørdag kl. 8.00-13.00 ¡ Søndag og mandag lukket

Spar ca 17.000 kr. ved at skifte til en varmepumpe ift. olie- og gasfyr  Bestil besøg af en af vores forhandlere allerede i dag   Vi har forhandlere over hele landet   Gratis rüdgivning og uforpligtende tilbud   Vores 30 ür med varmepumper er din garanti for et velfungerende anlÌg

â&#x20AC;&#x201C; det giver glade og trygge kunder!

HVAD NU HVIS... ...din have er for lille til jordvarme? Sü har vi en varmepumpe, som optager varmen fra udeluften i stedet for jorden. Besparelsen bliver lidt mindre, men er et rigtig godt og miljøvenligt alternativ til jordvarme.

Omsorg for miljøet er en del af vores vÌrdier Sü fü en gratis

ENERGIBEREGNING ved at skifte til

JORDVARME/ VARMEPUMPE sammenlignet med din nuvĂŚrende varmekilde

Vi er ogsĂĽ certificerede

KĂ&#x2DC;LEMONTĂ&#x2DC;RER

Ring og hør mere hos vores forhandler i lokalomrüdet Vi kan ogsü levere

LUFT/LUFT VARMEPUMPER

 cWRIWHQ6SMDOG7OI&95QU (PDLOKRH#GHODYDOVSMDOGGNZZZGHODYDOGN

Videbæk/Spjald Avis UGE 39, 2013  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you