Page 1

kirkebladet.nu

KIRKEBLADET Juni | Juli | August | Nr. 3 · 2019

Dybe

Ramme

Lomborg

Rom


ORDET

Af sognepræst Henning Bjerg Mikkelsen

FORTÆL BØRNENE

HVAD DET BETYDER

AT VÆRE DØBT I mine første 18 år fik jeg hvert år på min dåbsdag en hilsen fra mine faddere, et ægtepar i familien. I hilsenen stod der

»Tillykke med dåbsdagen« efterfulgt af en personlig hilsen. Til sidst var der ofte citeret et vers fra bibelen. Dåbshilsnerne

var naturligvis tilpasset min alder, hvorfor der efterhånden også medfulgte et lille hæfte med en bibelfortælling eller en pjece, som satte ord på centrale dele i kristendommen. I min tidligste barndom forstod jeg ikke så meget af det, men efterhånden som jeg blev ældre, lærte jeg at sætte pris på at få denne hilsen på min dåbsdag. Mine faddere lærte mig på den måde at tænke stort om dåben. Det fik betydning for dannelsen af min kristne identitet, og jeg har siden i mit voksenliv haft stor glæde af at fordybe mig i, hvad dåben betyder. Den erfaring har for mig ligeledes understreget betydningen (forsættes næste side)

KIRKELIG VEJVISER

2

Sognepræst Henning Bjerg Mikkelsen Lomborgvej 108, Lomborg, 7620 Lemvig, tlf. 97 88 90 11 hbmi@km.dk

Præstesekretær Britta Sunesen blsu@km.dk (Træffes i præstegården hver fredag)

Lomborg sogn

Rom sogn

Bent Pedersen Markskellet 3, Lomborg 7620 Lemvig Tlf. 28 94 05 59

Peter Lund Jensen, Mobil: 21 42 95 52

Graver og kirketjener

Graver og kirketjener


ORDET

KORT NYT KIRKEBLADET

Dåben er derfor en fantastisk livgivende gave, som vi skal tage imod i tro og hver dag takke Gud for.

Udgives af menighedsrådene. Redaktion: Henning B. Mikkelsen (ansv); Grete Bækgaard Thomsen og Hanne Koustrup. Stof til næste kirkeblad indleveres skriftligt til præstegården senest: mandag den 24. juni. KIRKEBIL

af at vore børn får fortalt om, hvad dåb betyder. Ikke alene i den mere folkelige betydning, men også hvad det betyder på det personlige plan. At læse bibelhistorie for børnene og bede fadervor sammen med dem kan i al sin enkelthed få stor betydning for deres liv. Og vi voksne kan også høste en glæde af at være i den opgave Det handler ikke om at forklare og komme til en forståelse af alting. Det handler om, at vi får et forhold til den Gud, som i dåben har erklæret os sin betingelsesløse kærlighed. Som mennesker er vi rigtignok elsket, set og kendt af Gud lige fra undfangelsen. Det har vi

Guds eget ord for. Men som mennesker har vi også helt fra begyndelsen brug for Guds barmhjertighed og tilgivelse. Det har vi, fordi vi pr. natur er skyldige. I dåben får vi tilsagt syndernes forladelse og det evige liv, hvilket betyder, at Guds kærlighed ikke er begrænset af, hvad vi gør og ikke gør, og hvad vi ikke skulle have gjort. Dåben er derfor en fantastisk livgivende gave, som vi skal tage imod i tro og hver dag takke Gud for. Fortællingen om, hvad det betyder at være døbt, er med andre ord det bedste vi kan give vore børn. Selv er jeg dybt taknemmelig for, at jeg fik det fortalt som barn.

Har du brug for transport til kirkelige arrangementer i sognet, så ring dagen før til Lemvig Taxi, tlf. 97 82 24 24. Ordningen kan benyttes for 20 kr. tur/retur. FERIE OG FRIHED Sognepræsten træffes ikke i perioden 1. - 21. juli samt 23. - 25. august. Der henvises i nævnte perioder til sognepræst Margrethe Bendtsen på tlf. 97 83 63 26 eller mail: maw@km.dk

FORSIDEFOTOS Fra en barnedåb i Lomborg kirke.

Lomborg-Rom

Ramme sogn

Dybe sogn

Dybe - Ramme

Grete Bækgaard Thomsen Højrisvej 1, Rom 7620 Lemvig Tlf. 21 44 76 53

Arne Y. Andersen Damgårdvej 5, Dybe 7620 Lemvig Tlf: 40 11 87 15 rammekirke@gmail.com

Anette Andersen Solnæs 6, Ramme 7620 Lemvig Tlf. 25 55 09 52 dybekirke@gmail.com

Karsten Bjerg Godthåbsvej 20, Dybe 7620 Lemvig Tlf. 97 89 53 10

Menighedsrådsfmd.

Graver og kirketjener

Graver og kirketjener

Menighedsrådsfmd.

3


DET SKER

Almune gæster Ferring Søndag den 9. juni kl. 16.30 Ferring Kirke har stået på sin plads siden 1100. Måske hørte de musik som Almunes dengang, de indviede kirken? Almune er en dansk gruppe, der spiller middelaldermusik. De fortolker tidlig musik fra manuskripter fra middelalderen og folkelige melodier, de kender til musikken fra spansk pilgrimsmusik til nordiske folkeviser. Gruppen vil ved koncerten også fortælle om religion og musikhistorie fra middelalderen. Musikken spilles på historiske instrumenter som drejelire, nøgleharpe, sækkepibe, fløjter og trommer og synges med klang og glød. Gruppen er: HC Molbech: sang, fløjte, tromme, lur. Molly Granhøj: sang, nøgleharpe, bouzouki. Troels Dueholm: bouzouki, drejelire, sang, fløjte. Christian Mohr: drejelire, sækkepibe, sang.

»Sang og Samvær« i Alparken Alle i sognene er hjertelig velkommen til at være med i Alparken den sidste tirsdag i måneden, hvor der bl.a. vil være fællessang, fortælling og musikalsk indslag. Det er sognepræst Henning B. Mikkelsen og organist Christian Risgaard, der sammen står for arrangementet. Der er hver gang kaffebord - og det hele er ganske gratis. Der er sang og samvær følgende tirsdage kl. 14.30: den 25. juni og den 27. august.

Sommerkoncert i Dybe Onsdag den 19. juni kl. 19.30 i Dybe Kirke Christian Risgaard: violin & hardingfele. Søren Lindgreen Christensen: orgel. Folketoner, klassikere og musik af Risgaard. Søren har rødder i folkemusikmiljøet, og var ophavsmand til folkemusikgruppen »Rumlekvaddriljen«, hvor bl.a. Johnny Madsen fik sin debut. Han er også en formidabel »rimsmed« med mange sange og sangtekster i bagagen. Flere i Højskolesangbogen. Han har komponeret musik til en teaterforestilling om den Aalborgensiske digter Morten Nielsen, som blev skudt af tyskere under besættelsen. Forestillingen blev også opført på Det Kgl. Teater. Efter endt skolegang som overlærer, er han blevet organist i Vemb, Bur og Gørding. Christian Risgaard kommer oprindeligt fra Aalborg men flyttede til Vestjylland i 1985. Siden1988 har han boet i Fjaltring, Risgaard er nok mest kendt for at stå bag ved folkemusikgruppen Valfart. I det lokale har han bl.a. skrevet musik til Jens Søndergaard Museet.

4


Aftenkoncert i Vandborg Kirke Tirsdag den 2. juli kl. 19.30 Gitte Smith: sang, Inge Gravesen: fløjte og Hanne Borg: orgel. Fri entré.

Liturgisk aftensang

½ times varighed. Fri entré.

Onsdag den 10. juli kl. 19.30 i Ferring Kirke Onsdag den 24. juli kl. 19.30 i Ferring Kirke Onsdag den 31. juli kl. 19.30 i Ferring Kirke

Musik ved solnedgang

Musik ved solnedgang Tirsdag den 13. august kl. 20.00 i Trans Kirke Allan Harboe Karlsson: acordion. Christian Risgaard: violin. Nordiske toner, Piazolla, Nørgaard, Risgaard m.m. Allan er uddannet på det Kgl. Musikkonservatorium med accordion, og er elev af den legendariske Mogens Ellegaard. Han har specialiseret sig i ny musik af bl.a. Per Nørgaard, men har også en stor bredde - spiller f.eks. i forskellige tango opsætninger - og nordiske folketoner med Risgaard.

Tirsdag den 16. juli kl. 20.00 i Trans Kirke Duo Christiano: Christian Sievert: guitar og Christian Risgaard: violin. Flamenco, latin, sigøjner, choro, bossa nova, m.m. Christian Sievert er en legendarisk guitarist, der bl.a. har spillet med Savage Rose, Bazar m.fl. Han har indspillet mere end 17 CD-er med egen musik og forskellige artister. Er uddannet grafiker fra Statens Kunstakademi. Har lavet musik til film, tegnefilm og speaket mange tegnefilm. Bl.a. Cirkeline, Bennys Badekar m.f. af barndomsvennen Flemming Quist Møllers produktioner. Har selv medvirket på film bl.a. Mifunes Sang. Christian Risgaard har haft et mangeårigt samarbejde med Sievert, hvor de har spillet et par koncerter om året. Duoen har også indspillet en CD.

5


DET SKER

Trio Saga Onsdag den 21. august kl. 19.30 i Dybe Kirke Johanne Buus Andersen: fløjte og vokal, Kirsi Tilk: guitar og Martha Marie Petri: cello. Med afsæt i besætningens forskellige nationaliteter har trioen sammensat et program som spoler tiden tilbage til begyndelsen af vor tids musik. Med de flydende toner af bl.a. Hildegard von Bingen, arrangeret for instrumenter og stemmer, flyder ur-musikken ud og opløser grænsen mellem folkets musik og kunsten. Trioen formidler en stemningsfuld ramme. Med afsæt i historie og fortælling, bygger trioen bro mellem kunstmusikken og dansante folkemelodier med et par gode klassikere imellem. Alle tre er uddannet fra det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Johanne Buus Andersen, bl.a. kendt fra Valfart, spiller fortryllende på sin fløjte og synger tillige så fuglene må kvidre med. Kirsi Tilk er fra Estland holder sammen på rytmikken og harmonierne og tilføjer bløde formede toner på sin guitar. Martha Marie Petri spiller en fyldige bas toner og syngende tenor soloer på sin cello.

Jazz & rytmiske salmer Onsdag den 18. september kl. 19.30 i Dybe Kirke Vi synger »rytmiske salmer« og spiller jazz. Willy Egmose: piano, Hanne Hammer: vokal og Christian Risgaard: violin m.fl. Med Willy Egmose ved pianoet spiller en kvartet op til nyere rytmiske salmer til fællessang og kvartetten spiller svingende jazzmelodier ind i mellem. Willy Egmose er en velkendt jazzpianist og har i sit virke som organist sat musik til mange af de nye salmer. Hanne Hammer er oprindeligt fra Holstebro, og har en karriere som jazzsangerinde med sin egen trio bag sig. Desuden medvirker lokale Peter Bjerrum på trommer og Jesper Carlsen, Aarhus på bas.

6

Høstgudstjeneste i Ramme Søndag den 15. september kl. 10.30 i Ramme Kirke Ved gudstjenesten vil der være en indsamling til kirkelige og humanitære formål - det såkaldte »høstoffer«. Efter gudstjenesten indbydes til frokost på Ramme skole. Her vil menighedsrådet ved samme lejlighed afholde det årlige menighedsmøde. hvor der vil orienteret om det kirkelige arbejde i sognet.

Aflastningsog vågetjenesten Lemvig provsti Vi tilbyder udover aflastning og nærvær i hjemmene ved syge og døende, nu også aflastning af pårørende til demente (se nærmere på www.lemvigkirkerne.dk) Aflastnings- og vågetjenesten består af tidligere sygeplejersker og hjemmehjælpere, og kan benyttes uden beregning Koordinatorer er: Hanne Lund tlf. 61 76 79 55 Betty Nørby tlf. 51 25 59 25 / 97 89 13 17 Du er altid velkommen til at ringe og høre nærmere


DET SKER

Konfirmanderne bydes velkommen Vi byder årets nye konfirmandhold velkommen ved en friluftsgudstjeneste i præstegårdshaven - søndag den 1. september kl. 10.30. Ved gudstjenesten får konfirmanderne udleveret en bibel. Efter gudstjenesten vil der være hotdog eller lign. til alle. I tilfælde af regnvejr afholdes gudstjenesten i Lomborg Kirke. Vi håber at se rigtig mange, som vil være med til at give de unge en god start på det forløb, der ligger foran dem.

Sognedag og høstgudstjeneste i Dybe Søndag den 8. september kl. 14.00 Der indledes med en friluftsgudstjeneste for hele familien på boldbanen, hvor vi takker for høsten og gode kår. Efter gudstjenesten vil der sædvanen tro være aktiviteter for børn og voksne. Der vil være kaffe til medbragt brød. Der afsluttes med fællesspisning på pladsen, hvor spejderne står for de bålstegte kyllinger, mens vi selv skal medbringe tilbehør, service m.v.

Gårdsangerne fra Thy gæster Rom kirke Onsdag den 11. september kl. 19.30 i Rom Kirke Gårdsangerne fra Thy blev dannet i 1998 og består af 10 glade musikvenner. Gårdsangerne fra Thy ønsker at bevare den gamle gårdsangertradition, hvilket også kan høres i de tekster, der synges. Det er tekster, der fortæller historien om livet med kærlighed, savn, håb, liv og død. Dog går nutidens gårdsangere ikke fra baggård til baggård som de gjorde for år tilbage. Verden står heldigvis ikke stille og derfor udvikler Gårdsangerne fra Thy sig med nye sange på repertoiret, sange som de gamle gårdsangere ikke kendte til. Der er fart, fest og højt humør, hvor Gårdsangerne fra Thy optræder, og det er uanset om det er på gaden, på plejehjem, til koncert i forsamlingshuse, privat fester eller kirkekoncerter. Den spraglede gårdsanger påklædning, de spændende instrumenter, kaffekande, murerbalje, vaskebræt m.m. og de mere traditionelle instrumenter guitar, harmonika, bas, sav, banjo, mandolin og violin er med til at give den gode »Gårdsangerne fra Thy« stemning. Når Gårdsangerne fra Thy optræder er der fællessang som alle kan nyde at være en del af. Koncerten er arrangeret af seniorklubben i Ramme i samarbejde med menighedsrådene. Der er gratis entré.

7


NYT

NYT FÆRRE GUDSTJENESTER I SOMMERFERIEN Menighedsrådet har besluttet, at der i sommermånederne kan skæres ned på mængden af gudstjenester i pastoratets kirker når sognepræsten har ferie eller friweekends. Menigheden opfordres derfor til at krydse sognegrænserne nok så ofte i denne periode.

TO SOGNE BLIVER TIL ÉT SOGN Lomborg og Rom sogne er i dag to sogne med et fælles menighedsråd. Men med virkning fra den 22. august 2019 vil der kun være ét sogn med navnet Lomborg-Rom sogn. Ændringen er sket efter ansøgning til stiftet efter at have være behandlet i menighedsrådet samt været i høring på det offentlige menighedsmøde i 2018. Med ændringen tilpasser vi os den virkelighed, at Lomborg og Rom sogne i praksis gennem flere år har fungeret som ét sogn med fællesskab om gudstjeneste og aktiviteter. Desuden skal vi ved menighedsrådsvalg fremover ikke længere tilgodese, at der skal sidde et bestemt antal personer fra begge sogne. ÆNDREDE RINGETIDER I LOMBORG KIRKE I Lomborg kirke vil der fremover dagligt året rundt blive ringet med kirkeklokken kl. 8.30 og kl. 15.30. Dog undtaget mandag,

8

FRA PRÆST & MENIGHEDSRÅD OFFENTLIGT MENIGHEDSMØDE I LOMBORG Torsdag den 22. august kl. 19.00 indbydes alle i LomborgRom sogn til offentligt menighedsmøde i konfirmandstuen. Der indledes med en lettere anretning/ (smørrebrød el. lign), hvorefter Grete Bækgaard Thomsen vil fortælle om en rejse til Libanon og mødet med de kristne dér. Efter foredraget vil vi så holde menighedsmødet, hvor kirkens og menighedsrådets arbejde og visioner bliver præsenteret. Her vil der gives mulighed for at kommentere kirkens aktiviteter, og komme med idéer til nye aktiviteter. Alle er velkomne! som er graverens fridag. Kirken vil således være åben mellem ringetiderne på hverdage. I weekends er der alene åben i forbindelse med gudstjenester og kirkelige handlinger. »100 SALMER« - ET TILLÆG TIL SALMEBOGEN I de senere år er der skrevet mange nye salmer, som er udgivet i diverse tillæg. Ét af disse tillæg hedder »100 salmer«. Menighedsrådene har indkøbt tillægget til kirken og vedtaget at der ved gudstjenester og kirkelige handlinger kan benyttes salmer herfra. Vi håber der vil blive taget godt imod de nye salmer, som af og til vil supplere salmebogens gammelkendte. KONFIRMANDUNDERVISNINGEN 2019-2020 Efter sommerferien slår vi dørene op for et nyt hold konfirman-

der. Som det fremgår andetsteds i dette blad, vil der være en velkomstgudstjeneste den 1. september. I skrivende stund vides endnu ikke hvornår undervisningen kan begynde, idet planlægningen sker i samarbejde med Christinelystskolen i Lemvig. Men før sommerferien vil kommende konfirmander modtage et brev med nærmere information om alt det praktiske, herunder hvordan tilmeldingen sker. HØJTALERANLÆG I LOMBORG KIRKE Der er nu etableret højtaleranlæg i Lomborg kirke. Desuden er teleslynge blevet fornyet, og der er indkøbt ekstra håndholdt mikrofon, hvis andre end præsten skal have ordet i kirken, f.eks. fra korbuen. Således har vi sikret bedre lydforhold i kirken, hvilket vi håber at menigheden vil få glæde og gavn af.


NYT

Vidste du at ... ... indtil 1500 tallet foregik dåben ved at barnet blev neddykket tre gange i koldt vand i en kold kirke. Af hensyn til børnenes helbred blev den skik afløst af overøsningen, som vi kender i dag.

KONFIRMANDER PÅ TUR TIL VIBORG Som led i undervisningen besøgte konfirmanderne Viborg Domkirke, hvor vi deltog i en gudstjeneste og hilste på biskoppen. Bagefter var vi på skovgårdmuseet, hvor vi fik lidt at vide om Joakim Skovgaards bibelhistoriske malerier. Der var i den forbindelse rundvisning og opgaver i domkirken, hvor Skovgaards malerier pryder vægge og hvælvinger. HJEMFALDNE GRAVSTEN PÅ DYBE KIRKEGÅRD På Dybe Kirkegård står der nord for kirken en mængde gravsten fra nedlagte gravpladser. Da vi gerne vil prioritere kirkegården som et sted, hvor folk besøger eksisterende gravsteder/mindesteder, så kan disse sten ikke længere opbevares. Sten, der er ældre end 60 år og ikke bevaringsværdige, vil efter 1. august 2019 blive bortskaffet. Pårørende til afdøde familiemedlemmer på de hjemfaldne sten har mulighed for at afhente gravsten inden ovenstående dato. Nærmere aftale om afhentning kan rettes til kirkegårdsgraveren på dybekirke@gmail.com eller 25550952. Med venlig hilsen Dybe-Ramme Menighedsråd

MENIGHEDSRÅDSMØDER Dybe-Ramme menighedsråd: Torsdag den 13. juni kl. 17.00 i præstegården. Torsdag den 5. september kl. 19.00 hos Mona Døj Røn, Voldervej 18, Ramme. Lomborg-Rom menighedsråd: Torsdag den 22. august kl. 17.00. Menighedsrådsmøder er offentlige. Dagsorden kan fås ved henvendelse til sognepræsten. Referat kan efterfølgende ses på vores hjemmeside.

9


SE HER

Møder

Marts · April · Maj

Danmission

Studiekredsen i Ramme

Lørdag den 31. august – søndag den 1. september Repræsentantskabsmøde på Nyborg Strand.

Fredag den 14. juni kl. 19.30 Sommerafslutning hos Birgit og Max, Rammevej 6, Bonnet.

Torsdag den 12. september kl. 13.30 Danmissions-stævne i Måbjerg kirkehus, Holstebro. Tale v/ Anna-Marie Lauenstein, Tanzania.

Tirsdag den 10. september kl. 19.30 Hos Christina og Preben Larsen, Rammevej 9, Bonnet.

Kirkens Korshær Folkekirkeligt Fællesskab Onsdag den 12. juni kl. 19.30 Bibelgruppe hos Gitte og Bendt Dissing, Ringkøbingvej 129, Rom.

Mandag den 24. juni 14.30 Møde Dagny Krogsgaard, Skrænten 4, Lemvig.

Torsdag den 15. august Bibelgruppe hos Margit og Jørn Agergaard, Mullesgårdvej 5, Lomborg. Mandag den 2. september kl. 19.30 Bibelgruppe hos Jytte og Bent Rønn, Ringkøbingvej 131, Rom.

KONTAKTPERSONER Danmission Anna Marie Olesen tlf. 97 88 90 44

10

Missionshuset Jørgen Agergaard tlf. 60 49 46 30

KFUM-spejderne i Lomborg-Rom Lisbeth Sloth tlf. 97 88 95 85. Mødes i Missionshuset tirsdag kl. 18.30-20.00

De grønne pigespejdere i Lomborg-Rom Grethe Mikkelsen, tlf. 97 88 90 11. Mødes i Missionshuset tirsdag kl. 18.30-20.00


SORGGRUPPE LEMVIG KOMMUNE

En sorggruppe er tænkt som det sted, hvor du kan gå hen med de tanker, erfaringer og følelser af mismod og afmagt, der er så svære at bære, ikke mindst i et samfund, hvor der ikke altid levnes ret meget plads til at sørge. Samtalerne er fortrolige og behandles med tavshedspligt! Hver enkelt deltager forpligter sig på denne fortrolighed. Sorggruppen er gratis. Sorggruppen er for voksne. Der findes særlige sorggrupper for børn og unge. Tid og sted Sorggruppemøderne afvikles på torsdage med 2 møder pr. måned á 2 timers varighed. Første møde efter nærmere aftale med sorggruppelederne. Mødested: Bøvling sognegård, Bøvlingvej 15. Bøvlingbjerg . Sorggruppen ledes af psykolog Lilian Hove Andersen og præst Marianne Gyldenkærne, der begge via deres arbejde har mange års erfaring med mennesker i sorg og eksistentiel krise. Kontakt • Marianne Gyldenkærne, tlf. 97885650, valgmenighedspræst i Bøvlingbjerg • Lilian Hove Andersen, tlf. 42363010, psykolog og sygeplejerske, medlem af Bøvling menighedsråd

FIND OS PÅ NETTET HJEMMESIDE www.lomborgkirke.dk eller www.rammekirke.dk FACEBOOK www.facebook.com/dyberammelomborgrom

KFUM-spejderne i Dybe/Ramme Gruppeleder: Erik Jensen tlf. 97 88 95 60.  Tropleder:  Benny Mathiasen, tlf. 97 88 96 54. 

Mødested: Spejderhuset:  Stamphøjvej 49, Dybe. Mødetid:  Spejdere tirsdag kl. 19.00-21.00. Ulve tirsdag kl. 18.30-20.00.

HVOR HENVENDER MAN SIG - OG HVORNÅR? Drejer det sig om en ny dåbsattest, fordi den gamle har »forputtet« sig? Eller vil man gerne have aftalt en kirkelig handling, f.eks. en vielse eller barnedåb? Eller er det navneændringer, der er på dagsordenen? Så kan alle, der bor i Lomborg-Rom-Dybe-Ramme sogne, henvende sig i Lomborg præstegård, Lomborgvej 108, Lomborg. Præstesekretær Britta Sunesen træffes som hovedregel hver fredag fra ca. kl. 10.00. Hun kan kontaktes på mail blsu@km.dk eller ved henvendelse til præstegården på tlf. 97 88 90 11. Bemærk at mandag er præstens og den øvrige kirkebetjenings fridag, hvorfor kirkelige handlinger ikke finder sted den dag. Man er også meget velkommen til at kigge ind på vores hjemmeside www. lomborgkirke.dk, hvor der ligger aktuelle informationer, bl.a. om hvordan man forholder sig, hvis man skal anmelde fødsel, vielse eller død: Eller hvis man ønsker at ændre navn. Klik på »kirkelig handlinger«. Drejer det sig om et besøg, en samtale eller ønske om hjemmealtergang, kan man naturligvis både ringe og sende en mail sognepræsten.

11


ID-nr.: 46879

139

Gudstjenester

SEPT.

AUGUST

JULI

JUNI

DATO

LOMBORG

RAMME

Søndag d. 16.

Trinitatis

10.30

Søndag d. 23.

1. s. e. trin.

10.30

Søndag d. 30.

2. s. e. trin.

Søndag d. 7.

3. s. e. trin.

Søndag d. 14.

4. s. e. trin.

Søndag d. 21.

5. s. e. trin.

10.30 Lilleør

Søndag d. 28.

6. s. e. trin.

09.00

Søndag d. 4.

7. s. e. trin.

10.30

Søndag d. 11.

8. s. e. trin.

09.00

10.30

Søndag d. 18.

9. s. e. trin.

10.30

09.00

Søndag d. 25.

10. s. e. trin.

Søndag d. 1.

11. s. e. trin.

10.30 (a)

Søndag d. 8.

12. s. e. trin.

10.30

Søndag d. 15.

13. s. e. trin.

ROM

DYBE

09.00 09.00 10.30

09.00 10.30 Lilleør

10.30 Lilleør

10.30 09.00

09.00 Lilleør

10.30 Lilleør

14.00 (b) 10.30 (c)

a) Friluftsgudstjeneste i Præstegårdshaven. Konfirmandvelkomst b) Frilufts- og høstgudstjeneste på boldbanen. Sognedag c) Høstgudstjeneste. Frokost og menighedsmøde på skolen bagefter

09.00

Profile for Videbæk Bogtrykkeri A/S

Lomborg, Rom, Dybe og Ramme kirkeblad - Nr. 3 - 2019  

Lomborg, Rom, Dybe og Ramme kirkeblad - Nr. 3 - 2019  

Profile for videbaek