Page 6

DET SKER

Trio Saga Onsdag den 21. august kl. 19.30 i Dybe Kirke Johanne Buus Andersen: fløjte og vokal, Kirsi Tilk: guitar og Martha Marie Petri: cello. Med afsæt i besætningens forskellige nationaliteter har trioen sammensat et program som spoler tiden tilbage til begyndelsen af vor tids musik. Med de flydende toner af bl.a. Hildegard von Bingen, arrangeret for instrumenter og stemmer, flyder ur-musikken ud og opløser grænsen mellem folkets musik og kunsten. Trioen formidler en stemningsfuld ramme. Med afsæt i historie og fortælling, bygger trioen bro mellem kunstmusikken og dansante folkemelodier med et par gode klassikere imellem. Alle tre er uddannet fra det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Johanne Buus Andersen, bl.a. kendt fra Valfart, spiller fortryllende på sin fløjte og synger tillige så fuglene må kvidre med. Kirsi Tilk er fra Estland holder sammen på rytmikken og harmonierne og tilføjer bløde formede toner på sin guitar. Martha Marie Petri spiller en fyldige bas toner og syngende tenor soloer på sin cello.

Jazz & rytmiske salmer Onsdag den 18. september kl. 19.30 i Dybe Kirke Vi synger »rytmiske salmer« og spiller jazz. Willy Egmose: piano, Hanne Hammer: vokal og Christian Risgaard: violin m.fl. Med Willy Egmose ved pianoet spiller en kvartet op til nyere rytmiske salmer til fællessang og kvartetten spiller svingende jazzmelodier ind i mellem. Willy Egmose er en velkendt jazzpianist og har i sit virke som organist sat musik til mange af de nye salmer. Hanne Hammer er oprindeligt fra Holstebro, og har en karriere som jazzsangerinde med sin egen trio bag sig. Desuden medvirker lokale Peter Bjerrum på trommer og Jesper Carlsen, Aarhus på bas.

6

Høstgudstjeneste i Ramme Søndag den 15. september kl. 10.30 i Ramme Kirke Ved gudstjenesten vil der være en indsamling til kirkelige og humanitære formål - det såkaldte »høstoffer«. Efter gudstjenesten indbydes til frokost på Ramme skole. Her vil menighedsrådet ved samme lejlighed afholde det årlige menighedsmøde. hvor der vil orienteret om det kirkelige arbejde i sognet.

Aflastningsog vågetjenesten Lemvig provsti Vi tilbyder udover aflastning og nærvær i hjemmene ved syge og døende, nu også aflastning af pårørende til demente (se nærmere på www.lemvigkirkerne.dk) Aflastnings- og vågetjenesten består af tidligere sygeplejersker og hjemmehjælpere, og kan benyttes uden beregning Koordinatorer er: Hanne Lund tlf. 61 76 79 55 Betty Nørby tlf. 51 25 59 25 / 97 89 13 17 Du er altid velkommen til at ringe og høre nærmere

Profile for Videbæk Bogtrykkeri A/S

Lomborg, Rom, Dybe og Ramme kirkeblad - Nr. 3 - 2019  

Lomborg, Rom, Dybe og Ramme kirkeblad - Nr. 3 - 2019  

Profile for videbaek