Page 6

DET SKER

Ondskabens dronning i Trans Kirke Torsdag den 14. marts kl. 19.00 i Trans kirke

En aften med kor- og fællessang Tirsdag den 9. april kl. 19.30 Lomborg kirke

Fortællersken Ingrid Hvass har bearbejdet H.C. Andersens smukke og stærke fortælling »Snedronningen« og skabt en version i et nutidigt sprog med undertitlen »Roserne vokser i dale« - en fortælling om ondskaben i verden og hvordan den lille Gerda i sin barnlige naivitet begiver sig ud på den farlige rejse for at befri vennen Kay fra ondskabens kulde, personificeret i Snedronningen og hendes slot af is og fygende sne. I sit hjerte bærer lille Gerda solens varme, rosernes duft og sit Fadervor, og med disse våben når hun frem til Snedronningens slot og befrier den dybfrosne Kay. Ingrid Hvass giver liv til H.C. Andersens fortælling med et billedligt sprog, sange og rytmer, og som i den originale fortælling indgår linjer og brudstykker fra Brorsons salme »Den yndigste rose er funden«. Ingrid Hvass’ tolkning af »Snedronningen« egner sig for både børn og voksne. Sammen vil vi synge »Den yndigste rose er funden«. Fjaltring-Trans Menighedsråd er arrangør og giver efter forestillingen en kop kirkekaffe at varme sig på, og der er gratis entre.

Et nystartet kor med folk fra lokalområdet synger sange af stærke danske kvinder. Aftenen bringer os omkring Anne, Sanne, Lis, Alberte mf. Det bliver en stemningsfuld aften, hvor kirken bliver fyldt med de smukkeste melodier og eftertænksomme tekster.

Aflastningsog vågetjenesten Lemvig provsti Vi tilbyder udover aflastning og nærvær i hjemmene ved syge og døende, nu også aflastning af pårørende til demente (se nærmere på www.lemvigkirkerne.dk) Aflastnings- og vågetjenesten består af tidligere sygeplejersker og hjemmehjælpere, og kan benyttes uden beregning Koordinatorer er: Hanne Lund tlf. 61 76 79 55 Betty Nørby tlf. 51 25 59 25 / 97 89 13 17

6

Du er altid velkommen til at ringe og høre nærmere

Profile for Videbæk Bogtrykkeri A/S

Lomborg, Rom, Dybe og Ramme kirkeblad - Nr. 2 - 2019  

Lomborg, Rom, Dybe og Ramme kirkeblad - Nr. 2 - 2019  

Profile for videbaek