Page 6

DET SKER

En aften om Søren Kierkegaards liv og forfatterskab

Onsdag den 19. februar i konfirmandstuen Kl. 18.30: Fællesspisning for de, som har tid og lyst. Pris 60 kroner pr. person. For familier med børn under 18 år koster det max 100 kroner. Tilmelding til præstegården et par dage før. Kl. 19.30: Mogens Poort, som til daglig er ansat ved Midt- og Vestjyllands politi i Holstebro, har en stor passion og interesse i Søren Kierkegaards liv og forfatterskab, som han vil give os indblik i. Vi vil særlig komme omkring begreberne glæde og fortvivlelse, som er grundvilkår i ethvert menneskes liv og som også er væsentlige temaer i Søren Kierkegaards forfatterskab.

Søren Kierkegaard

En aften med escape rooms og kreativ forkyndelse

Onsdag den 4. marts i konfirmandstuen Kl. 18.30: Fællesspisning for de, som har tid og lyst. Pris 60 kroner pr. person. For familier med børn under 18 år koster det max 100 kroner. Tilmelding til præstegården et par dage før.

Fastelavnsfest i Ramme

6

Søndag den 23. februar kl. 14.00 Der indledes med en børnegudstjeneste i Ramme kirke, hvor vi gerne må komme udklædte. Provstiets børnekor medvirker under ledelse af Cathrine Støvring Preussler. Efter gudstjenesten er der tøndeslagning og fastelavnsboller i Ramme hallen.

Kl. 19.30 vil sognepræst Carsten Riis Jensen, Møborg sammen med os afprøve escape rooms (spil) som led i en pædagogisk og kreativ tilgang til kirke og kristendom.

Carsten Riis Jensen

Profile for Videbæk Bogtrykkeri A/S

Lomborg, Rom, Dybe og Ramme kirkeblad - Nr. 1 - 2020  

Lomborg, Rom, Dybe og Ramme kirkeblad - Nr. 1 - 2020  

Profile for videbaek