Page 1

COMERÇ

ART

La fira de Montjuïc es trova a l’avinguda Reina Maria Cristina, aquesta fira està operativa desde 1932. Les fires més emblematiques són: la del mobil i l’ensenyament i el saló de lalimentaria. La seva utilita tés per promocionar diferents bens i serveis. El carrer de Sants, és el carrer comercial més llarg d’Europa amb més de 4 km i més de 500 botigues. El carrer de Sants abans es deia La Carretera.

Per veure uns espectacles necessiten uns horaris :

es

De dimarts a dissabte 10 a 18h juny i setembre de 20:00 També hi ha un preu : 12 euros ( menors de 16 anys gratuit ) Hi ha l’història de l’edifici : Antigament va ser una fortalesa militar i despres de la guerra civil va ser un museu militar. Esta situat al cim de Montjuic.


TRANSPORT A Barcelona hi ha diferents transports: El bus, hi ha 2 tipus de bus. El bus turístic i el bus de la ciutat. El bus de la ciutat val 2 EUROS, el bus que ens porta a la ciutat és el 150 que arriba fins al castell de Montjuïc i para a totes les estacions. Hi ha moltes parades de bus a Barcelona. Les escales mecàniques, són gratuïtes. I poden estar en funcionament en qualsevol moment. Solen ser de poca distància, i no duren més d’un minut. El telefèric és un dels que més agrada als turístes, ja que des de a dalt es pot veure tota la ciutat. El telefèric està situat al Mirador de Satàlia. Per pujar-hi es pot combinar amb: el metro, el funicular de Montjuïc i el bus turístic.

ESPORTS

OCI

L'Estadi Olímpic Lluís Companys és un centre d'esports ubicat a Barcelona. Va ser batejat amb el nom de 31 de març de 2001, en honor del qual serà President de la Generalitat de Catalunya Lluís Companys (anteriorment anomenat Estadi Olímpic de Montjuïc), està situat a la muntanya de Montjuïc a la ciutat de Barcelona (Espanya).

La Ciutat del Teatre: Aquesta ciutat es troba en edificis neoclassics, i normalment solen ser municipals. CaixaForum: Aquest edifici abans el nom que tenia era C.Casaromana, que era una fàbrica industrial cotonera. Les caracteristiques més importants que té ara són: els maons, el ferro forjat, la pedra sobretot que abunda molt.

TRIPTIC MONTJUÏC  
TRIPTIC MONTJUÏC  

TRIPTIC MONTJUÏC