Page 1

BENVINGUTS 欢迎‫ ت‬WELCOME "#‫ ر‬ACCUEIL!वागत

martes 15 de mayo de 2012


Presentació de serveis al ciutadà d'origen estranger establert a Catalunya

PROGESS Projectes i gestió de serveis Socials

martes 15 de mayo de 2012


QUI SOM? martes 15 de mayo de 2012


Progess és una empresa dedicada en exclusiva a la millora de la qualitat de vida de persones en situació de desigualtat. Des de fa més de 20 anys assumim un compromís amb les persones i el seu benestar. En els últims anys el nombre de persones d'altres països afincades a Catalunya ha crescut considerablement, donant com resultat una Catalunya plural, heterogènia i intercultural.

martes 15 de mayo de 2012


QUE FEM?

Segons la Llei d'acollida del 7 de maig del 2010, ia l'espera del nou reglament determinat per la Generalitat de Catalunya; oferim una serie de recursos per facilitar la incorporaci贸 de persones nouvingudes a la societat catalana i al municipi de refer猫ncia al qual estiguin adscrits.

martes 15 de mayo de 2012


COM HO FEM?

martes 15 de mayo de 2012


1. GUIA DE BENVINGUDA martes 15 de mayo de 2012


2. PORTAL WEB “ETS NOU AL MUNICIPI?” Adaptació de la web del municipi amb els recursos que ofereix el ayuntament del municipi per a persones nouvingudes

martes 15 de mayo de 2012


3. CURS FORMACIÓ Curs de formació de coneixement de l'entorn i de la societat d'acollida. 30 hores de formació presencial amb dos mòduls: mòdul 1 coneixement de la societat d'acollida, organització social, política, cultural i geogràfica, dret i deures fonamentals del ciutadà i recursos públics i privats del municipi de referència. Mòdul 2 llei d'estrangeria i coneixement del mercat laboral.

martes 15 de mayo de 2012


4. QÜESTIONARI DE CONEIXEMENT DE L'ENTORN Proves objectives estandarditzades, en format qüestionari de coneixement de l'entorn, complementàries a l'informe d'integració social per a la renovació i / o tramitació de l'arrelament.

martes 15 de mayo de 2012


5. MATERIAL DOCUMENTAL Manual d'coneixement de l'entorn Manual de coneixement de la llei d'estrangeria Manual d'Orientaci贸 laboral Manuals editats amb la supervisi贸 del municipi, dissenyats, maquetats i impresos per Progess. martes 15 de mayo de 2012

COMERCIAL ACOGIDA  

PRESENTACION COMERCIAL PROGESS ACOGIDA

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you