Issuu on Google+

victoria! Victoria Koblenko. Ze is, al zolang ze bekend is (een dikke twaalf jaar alweer) precies even mooi en lijkt iedere keer weer iets anders goed te kunnen. Dan zie je haar weer heule erge fashion tonen en dan zit ze bij Nieuwsuur de politieke situatie in de Oekraïne uit te leggen. Van welke markt is ze eigenlijk niet thuis? Heren, geniet van miss Koblenko! Fotografie: Gilbert Francois. Haar: Bianca Van Zwieten. Visagie: Maaike Beijer. Bloemen: Lm Flower Fashion. Props: Van Dijk En Ko. Lingerie: Pleasurements, La Fille D’o, Stout Lingerie.

026

Juni 2012

fhm.nl

fhm.nl

Juni 2012

027


victoria!

028

Juni 2012

fhm.nl

fhm.nl

Juni 2012

029


victoria! FHM heeft haar op de cover omdat we naar het EK gaan. En dat is zo’n leuk linkje, want Victoria is geboren Oekraïense. Maar we hebben haar vooral op de cover omdat ze misschien wel het allerbeste is wat Nederland glamourland te bieden heeft momenteel. En voor jou willen we alleen het allerbeste. We hebben een primeur! Jij gaat allemaal leuke dingen doen voor het EK toch? Vertel! 'Ik ga voor verschillende media verhalen maken over de Oekraïne. Ik ga voor EKhelden.nl verslagen maken. Barbara Barend deed het twee jaar terug op het WK alleen en nu val ik bij. Voor mij is het de herontdekking van een land waar ik geboren ben. Politiek gezien is het afgelopen weken onrustig geweest omtrent het EK. Ik kan de geïnteresseerde thuisblijvers van achtergrondinfo voorzien en de EK toerist ter plekke helpen. Ik ben drie weken lang op @ vkoblenko de eerste hulp op Twitter voor de Oranje fan in Charkov!’ Zou je ooit weer in de Oekraïne kunnen wonen? ‘Nooit. Dat is echt uitgesloten. Oekraïne gaat met sprongen vooruit, maar het is een hard land geworden. Daar ben ik te Nederlands voor geworden in de afgelopen achttien jaar dat ik hier woon. Ik zou denk ik überhaupt nergens fulltime kunnen wonen. Ik ben drie maanden per jaar op reis en dat maakt mijn leven heel bijzonder. Ik benijd Rodrigo Otazu soms wel, die zowel op Bali, in Amsterdam en New York woont.’ Wat is het coolste van dat land? ‘Kiev is een supertoffe stad. Waanzinnige clubs, te gekke feesten. Goed eten en mooooooie vrouwen. Een nadeel: er hangt een prijskaartje aan die mooie vrouwen… Hopelijk speelt Oranje in deze stad de finale. Dan kan de Oranje camping uit Charkov - 500 kilometer verderop - mooi de tenten in Kiev opzetten. Ik moet zeggen, Charkov heeft me overigens ook verrast. Ik was er vorige maand en stond er versteld van! Deze provinciestad is leuker dan je zou verwachten. Dus ik ben benieuwd: is Oranje net zo klaar voor Charkov als Charkov voor Oranje?’ Wat wil je worden als je later groot bent? ‘…Verstandig, haha!’

030

Juni 2012

fhm.nl

fhm.nl

Juni 2012

031


Je bent je heel bewust van je imago. Zit er nog wel ergens, diep verstopt, een meisje in je? (Indringend in heur ogen kijkend, doordringend tot heur ziel en je meest primaire gevoelens. Met het risico als een een psycho over te komen) ‘Het meisje zit achter slot en grendel, behalve voor die enkele paar mensen die de moeite nemen de ter bescherming opgebouwde schilletjes af te pellen. Het zijn er best veel, dus het is best een kluif om tot de kern te komen.’ Mysterieus… Maarem, we hoorden dat je wel weer aan de man bent… Boeh! ‘Ik ben altijd wel “aan de man”, maar de burgerlijke status verschilt… Laat ik het zo zeggen.’ Wat moet een man doen om zo’n pittige stuiterbal als Victoria te veroveren? Of ben jij misschien de veroveraar? ‘ Stuiterbal is my middle name, haha! En nee, ik ben niet Victoria de veroveraar. Bittere ervaring leert dat mannen zich dan van hun

wint Victoria dit jaar de k FHM500? Chec ! nl 0. fhm50

032

Juni 2012

victoria!

primaire jagersinstinct voelen bestolen met alle gevolgen van dien. Mijn jagersinstinct ruil ik graag in voor de vindingrijkheid van de jager. Ik ben een stuiterend doelwit. Een raak schot is voor de echte scherpschutter weggelegd. En ja… Die militaire precisie en vooral dat geduld is niet voor iedereen weggelegd.’ Het klinkt als een hele klus om je te schaken… ‘Ken je deze uitdrukking: when God wanted to give man a job, he gave him a woman.' 'Yep, that’s about me! Maar alle stoere quotes op een stokje…De pijlen van Cupido zijn onvoorspelbaar.’ Je hult je in nevelen en we krijgen het gevoel dat we er toch niet gaan achterkomen… ‘Weet je? De aantrekkingskracht tussen twee mensen is het meest mysterieuze wat er is. De wetten daarvan zijn ondoorgrondelijk. Soms is het heel lang en hard werken voordat de spreekwoordelijke vonk overspringt. Maar soms weet je na acht seconden dat die ander in je leven is gekomen om te blijven. Dus dat hele proces van veroveren is eigenlijk onzin.

Het is een dans die we kennelijk graag dansen. Tussen het moment dat die pijl is afgeschoten en dat je je status op facebook van 'ingewikkeld' naar 'bezet' verandert. Kennelijk willen we graag geloven dat als je elkaar zo lang mogelijk het hof maakt, je blijk geeft van serieuze intenties. Onzin. Instinctief weten we allang of iets klopt of niet. Ik kan me er alleen niet altijd aan overgeven. En dan komt het wel aan op het uithoudingsvermogen van de jager.’ Duidelijk. Vind je ook niet dat dit je allersexieste cover ooit is? ‘Haha… Laat de FHM lezer dat maar bepalen!’ Meer Victoria? Check victoriakoblenko.nl en natuurlijk @vkoblenko!

fhm.nl

fhm.nl

Juni 2012

033


victoria!

034

Juni 2012

fhm.nl


Victoria Koblenko in FHM