Page 1

La temporada primavera-estiu s’ha acabat i el teu estimat Robot tallagespa Automower necessita descansar. Per tal d’assegurar-te que l’any vinent torni a treballar més i millor, et recomanem 3 plans de manteniment que ens agradaria que valoressis amb molta atenció.

Vicreu

Vicreu

Vicreu_Oficial

Jardineria intel·ligent

PAE d´Osona | Mas de la Mora 12F | Vic W 620 603 248 | T 93 889 33 52 vicreu.net

Per a un bon rendiment, cal el millor manteniment!


Cuida el teu Automower com ell cuida el teu jardí

Creiem que és molt important revisar els components del robot abans que entri en repòs, ja que així ens assegurem que l’any que ve tot funcioni correctament. Un dels elements dels quals cal tenir-ne una cura especial són les bateries. Recomanem, doncs, que es revisin i es faci la càrrega hivernal corresponent, per asegurar-ne la conservació i evitar futurs problemes. Realitzant algun d’aquests plans de manteniment durant 8 anys, podràs beneficiar-te del nostre pla renove.

a’t i c efi la n Be el P !! d ove n Re

Pla 1. Revisió prevacances

Pla 2. Vacances a Vicreu

Pla 3. Vacances a Vicreu amb taxi inclòs

! Complements per al vostre Automower

Pots portar el teu Automower al servei tècnic de Vicreu per fer-li una revisió i deixar-lo a punt per hivernar en les millors condicions. Així te’l podràs emportar a casa amb la tranquil·litat que tots els components estaran en perfecte estat.

Pots portar el teu Automower al servei tècnic per fer-li la revisió per hivernar i guardar-lo en les millors condicions fins la primavera que ve. No deixis que es quedi sol al garatge de casa. Nosaltres el distraurem i estarà acompanyat d’altres amics Automower.

A la VStore, la botiga online de Vicreu, hi pots trobar tots els complements necessaris per poder mimar el teu robot tallagespa tal i com es mereix.

Inclou - Actualització del software - Revisió dels elements de seguretat - Revisió dels segellaments i aïllament - Revisió de la bateria i càrrega hivernal - Canvi de ganivetes - Neteja interior i exterior

Inclou - Actualització del software - Revisió dels elements de seguretat - Revisió dels segellaments i aïllament - Revisió de la bateria i càrrega hivernal - Canvi de ganivetes - Neteja interior i exterior - Servei d’emmagatzematge hivernal

Venim a buscar el robot i te’l tornem la primavera que ve. Sense moure’t de casa. Li farem la revisió per hivernar i el cuidarem fins la temporada que ve. Quan torni a créixer la gespa te’l vindrem a portar i comprovarem que tot estigui en perfecte estat per treballar de valent des del primer dia.

Preu: 85 € (IVA inclós)

Preu: 125 € (IVA inclós)

Inclou - Actualització del software - Revisió dels elements de seguretat - Revisió dels segellaments i aïllament - Revisió de la bateria i càrrega hivernal - Canvi de ganivetes - Neteja interior i exterior - Servei d’emmagatzematge hivernal - Desmuntar/muntar l’estació de càrrega - Revisió de l’estació de càrrega - Recollida i entrega a domicili Preu: 185 € (IVA inclós)

Més informació a vicreu.net

Pla de manteniment Automower Expert  
Pla de manteniment Automower Expert  
Advertisement