Page 1

Bon manteniment, millor rendiment! Jardineria intel·ligent

Vicreu

Vicreu

Vicreu_Oficial

PAE d´Osona · Mas de la Mora 12F · Vic · T 93 889 33 52 · vicreu.net


Cuida el teu robot tallagespa com ell cuida el teu jardí

Creiem que és molt important revisar els components del robot abans que entri en repòs, ja que així ens assegurem que l’any que ve tot funcioni correctament. Un dels elements dels quals cal tenir-ne una cura especial són les bateries. Recomanem, doncs, que es revisin i es faci la càrrega hivernal corresponent, per asegurar-ne la conservació i evitar futurs problemes. Els plans de manteniment del teu robot tallagespa venen acompanyats de grans descomptes en accessoris i complements. Vine, o contacta’ns, informa’t i aconsegueix la teva targeta de descompte!

La temporada primavera / estiu s’ha acabat i el teu estimat robot tallagespa necessita descansar. Per tal d’assegurar-te que l’any vinent torni a treballar més i millor, et recomanem 3 plans de manteniment que ens agradaria que valoressis amb molta atenció.


Plans hiver— nals

Pla 1. Revisió prevacances

Pla 2. Vacances a Vicreu

Pla 3. Vacances a Vicreu amb taxi inclòs

Pots portar el teu robot tallagespa al servei tècnic de Vicreu per fer-li una revisió i deixar-lo a punt per hivernar en les millors condicions. Així te’l podràs emportar a casa amb la tranquil·litat que tots els components estaran en perfecte estat.

Pots portar el teu robot tallagespa al servei tècnic per fer-li la revisió per hivernar i guardar-lo en les millors condicions fins la primavera que ve. No deixis que es quedi sol al garatge de casa. Nosaltres el distraurem i estarà acompanyat d’altres amics robots.

Venim a buscar el robot i te’l tornem la primavera que ve. Sense moure’t de casa. Li farem la revisió per hivernar i el cuidarem fins la temporada que ve. Quan torni a créixer la gespa te’l vindrem a portar i comprovarem que tot estigui en perfecte estat per treballar de valent des del primer dia.

Inclou - Actualització del software - Revisió dels elements de seguretat - Revisió dels segellaments i aïllament - Revisió de la bateria - Càrrega hivernal - Canvi de ganivetes - Neteja interior i exterior - Servei d’emmagatzematge hivernal

Inclou - Actualització del software - Revisió dels elements de seguretat - Revisió dels segellaments i aïllament - Revisió de la bateria - Càrrega hivernal - Canvi de ganivetes - Neteja interior i exterior - Servei d’emmagatzematge hivernal - Desmuntar/muntar l’estació de càrrega - Revisió de l’estació de càrrega - Recollida i entrega a domicili

Inclou - Actualització del software - Revisió dels elements de seguretat - Revisió dels segellaments i aïllament - Revisió de la bateria - Càrrega hivernal - Canvi de ganivetes - Neteja interior i exterior Preu: 85 € (IVA inclós)

Preu: 125 € (IVA inclós)

Preu: 185 € (IVA inclós)

Accessoris per al vostre robot tallagespa

Penjador

Penja el teu robot tallagespa a la paret durant el temps que no l’utilitzes. 59,89 euros

Bossa transport

Bossa especial per a facilitar el transport manual del robot tallagespa. 55 euros

Kit de neteja

A la VStore, la botiga online de Vicreu, hi pots trobar tots els complements necessaris per poder mimar el teu robot tallagespa tal i com es mereix. Més informació a vicreu.net

Robot House

Conté una espongeta abrasiva, dos raspalls, un spray de neteja per a les parts de plàstic i un tornavís especial. 36 euros

Protegeix el teu robot tallagespa i l’estació de càrrega de la pluja i del sol. Des de 169 euros

Ganivetes

Noves ganivetes tallagespa amb el doble de vida útil. Disseny amb un tall més resistent i esmolat. 21,60 euros

Profile for Vicreu

PLANS DE MANTENIMENT HIVERNALS PEL ROBOT TALLAGESPA  

PLANS DE MANTENIMENT HIVERNALS PEL ROBOT TALLAGESPA  

Profile for vicreu
Advertisement