Page 8

MAGAZINE Barcelona és molt més

8

Quin és l’objectiu de la Diputació de Barcelona en quant al sector turístic? Disposem d’un pla de màrqueting que hem d’anar implementant. Ara estem fent l’enlairament i cal agafar una velocitat de creuer. Penso que estem ben col·locats i que estem desenvolupant aquest pla de màrqueting. Un dels objectius principals és incrementar el número de visitants i el seu impacte econòmic. L’objectiu és tenir un turisme de qualitat que generi riquesa i llocs de treball. Què ens proposes per aquesta tardor? Per aquesta tardor, tot l’Eix Vic-Olot té uns atractius molt especials a la tardor: les fagedes del Collsacabra i la gastronomia a l’entorn de la Catalunya interior són propostes molt sucoses per aquesta època que vindrà ara. Què els diries als habitants de les altres comarques de la revista perquè s’atansessin a descobrir llocs de les comarques de Barcelona i que no hi estan massa acostumats?

Parador de Cardona

Som un destí d’un dia? Penso que Osona ha estat una de les comarques pioneres en temes de turisme rural, i que s’ha anat mantenint. Però crec que té molt potencial el turisme religiós, les pintures de Sert i sobretot perquè té una oferta gastronòmica molt atractiva amb cuiners de molt renom. De potencial n’hi ha, ara ens l’hem de creure i treballar en conseqüència. Fer les coses bé ens ajudarà a consolidar-nos i aquest fet ens anirà aportant més visitants. La crisi ens empeny a sumar des de les administracions i a sumar entre privats per fer-nos més forts. En el cas del turisme, ens col·loca amb un pes rellevant dins de l’economia. Caves Codorniu, Penedès

Sovint som massa proclius a mirar les coses de fora i som desconeixedors de moltes coses boniques que tenim a prop. Els recomanaria que es desplacin al Penedès i gaudeixin d’una experiència d’enoturisme i que visitin un celler o bé que visitin el Museu de la Pell d’Igualada i que provin els cigrons de l’Alta Anoia o donin un passeig pel paisatge de vinya que dóna uns tons molt bonics en aquesta època que ve ara. En només una horeta des d’Osona i uns noranta minuts des de la Garrotxa es plantaran al Penedès. Tenim un món per descobrir a casa nostra. Roger Fitó Redacció

Vicolot número 24  

Aquí podeu llegir el número 24 del magazine Vicolot-CostaBrava on podeu trobar una secció nova que estrenem: el Club dels Recomanats.

Vicolot número 24  

Aquí podeu llegir el número 24 del magazine Vicolot-CostaBrava on podeu trobar una secció nova que estrenem: el Club dels Recomanats.

Advertisement